”Vi skrattar åt dem som är sjuka” – Katrin Zytomierska

View this post on Instagram

Ibland måste jag stanna upp och tänka till. Är det jag som har gjort allt det där? Hur lyckades jag med det? Det är ju inte klokt vad jag byggt upp. Jag ställde mig i köket och bakade lite. Jag är ingen bagare. Eller kock. Hur kunde jag få till det här så bra? Att mina produkter pryder väggar, gavlar och gångar i 85% av Sveriges butiker. Jag gjorde det inte. Jag startade det bara. De som har gjort det är hängivna, ambitiösa, kärleksfulla personer som älskar @cleaneating.se lika mycket som jag. Jag tänker? Finns det många chefer som ligger på soffan när barnen har somnat och känner sig fyllda av kärlek över sin personal? Jag har aldrig problem, tjafs eller sjuka anställda. Vi skrattar åt dem som är sjuka eller inte slår sina säljrekord månad efter månad. Jag älskar att betala ut löner ju mer desto bättre då vi alla presterar. Och det blir bara mer. Och mer och mer! Jag måste helt enkelt vara en grym person. Som får ha så bra anställda. Just nu känns det som att vi håller på att explodera minst sagt. Jag ser inget slut på den här framgångssagan och jag kommer varken sälja eller släppa in någon. Jag tänker att jag vill jobba med det här tills jag stupar. Finns inget annat jag hellre skulle vilja göra. Tack till alla @cleaneating.se jag kommer alltid att se till att ni har den bästa arbetsplatsen och att ni aldrig vill sluta. För utan er är jag så liten. Väggen har @victoria.hammargren byggt upp @icamaxinacka idag. Visst är den fantastisk?

A post shared by Katrin Zytomierska (@katrinzytomierska) on

 

Jag har aldrig problem, tjafs eller sjuka anställda. Vi skrattar åt dem som är sjuka eller inte slår sina säljrekord månad efter månad. //Katrin Zytomierska

Katrin uttrycker sig ofta lika osmidigt som en kaktus är taggig, men ibland får hon till det så där riktigt extraflott och snyggt i sina uttalanden.
I ett inlägg som från början handlade om hennes framgång med Clean Eating och hur nöjd hon är med sina anställda förvandlas mot slutet till någon form av nedlåtande utskrattade av de som är sjuka.
Enligt Katrin Zytomierska blir man bara kräksjuk om man riktigt känner efter, och det är inte utan att jag liiiiite ser fram emot den dagen Katrin själv drabbas av kräksjuka eller liknande.

Inte för att hon ska må dåligt, utan för att se om hon kan ”sluta känna efter” och kanske bara ”walk it of” runt Djurgården, så som hon verkar förvänta att hennes anställda ska göra?

182 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fan vad jag hatar den där människan… hon är så jävla elak, hänger ut folk, hånar folk, försökt förstöra folks liv och rykten med att hänga ut eller göra narr av dem på sina kanaler. Sånna människor borde inte skaffa barn och sprida vidare deras gener eller hemskt attityder…

  Förr eller senare kommer olyckan eller sjukdomen drabba Katrin och då kommer absolut ingen tycka synd om henne 🙂

  Svara

   Hatar? Inte nyttigt alls.

   Svara

    Ja hatar och jag är helt okej med att fortsätta hata henne. Hon är ondskan själv tro mig…

    Svara

   Då har hon förhoppningsvis åtminstone tid att lära sig använda ’de’ och ’dem’ korrekt! xD

   Svara

    Jadu trötta lilla människa du kanske har hört talas om något som heter autocorrect

    Svara

   Jag vet inte om jag tror att hon uttrycker sig osmidigt? Jag tror mer att hon säger precis vad hon tänker. Och att det speglar den bisarra människosyn hon har. Det är en väldig skillnad mellan att vara ärlig- och ha en god människosyn och att vara ärlig och ha en usel människosyn. Ifall man kan så bör man undvika människor som hon.

   Svara

   Ibland tycker jag jorden är en märklig plats. Vad en del säger jisses.😯

   Svara

    Ja jisses!! Brukar ge folk både en första och en andra chans, en tredje med ibland men det här inlägget får mej bara att vilja spy rakt ut. Men hon har väl varit ihop med Alex Schulman? Lika barn leka bäst🤑

    Svara

   Varje gång hon skriver nå mindre härligt tänker jag på när jag såg henne på 7eleven vid Stureplan typ 04 på natten och hon var så ful att hon var helt väck. På något vis känns de lite bättre då 🤪

   Svara

    Full ska de såklart stå, inte ful

    Svara

     😂😂😂

     Svara

    Har sett henne många gånger så den där häxan är dubbelmoralen själv… raka motsatsen till nyttigt plus att hon lider av en misslyckad ätstörning som bara drabbar alla andra som är runt henne eller följer hennes kanaler och uppenbarligen inte henne själv

    Svara

   Du verkar supermysig. Önskar andra sjukdom. Hatar.

   Svara

    Jajamen hatar alla människor som gör narr av de sjuka. Hoppas verkligen att katrin och hennes familj drabbas av det dem själva hånar andra för, dvs sjukdom. Hon förtjänar en rejäl smak av sin egen medicin och jag är övertygad om att karma kommer att leverera 🙂

    Svara

    Jajamen hatar alla som hånar de som är sjuka, problem med det? Eller tillhör du någon av de parasiter som hånar de som blir sjuka något man inte kan rå för!? I min värld är det exakt lika illa att håna de som är sjuka som att vara rasist eller nazist.

    Personligen tycker jag att alla som hånar de som är sjuka förtjänar att bli drabbade av de värst tänkbara sjukdomarna som straff. Karman kommer hinna ikapp Katrin förr eller senare och då kommer hon att drabbas rejält så mycket ondska som hon spridit.

    Svara

   Läste en mycket bra bok, om energitjuvar, som är missnöjda med sina liv. Insåg att KZ och MG är typiska exempel i vad boken beskriver, människor som vill ge sken att ett ”perfekt liv” men i grund och botten så brottas de med sitt förflutna…
   Energitjuvar fyller på energi genom att vara elaka.

   Svara

   Jag förstår att hon uttrycker dig minst sagt klumpigt men måste ändå säga att jag älskar Katrin. Tycker att hon talar sanningens ord. Klumpigt att säga det där med sjuka men tänker att hon syftar på de som tar en sjukdag (full respekt) mest för att man inte orkar utan egentligen anledning. Tror att även Katrin respekterar cancersjuka!
   / mvh kroinskt sjuk uc

   Svara

    Då tror du fel. Hon skulle ha noll respekt för dig i verkligheten tro mig.

    Svara

  Jag hoppas hon skämtar, verkar vara lite hennes stil. Annars hoppas jag hon kräks själv.

  Svara

  Jag hade blivit helt vansinnig om någon vägrade ”känna efter” och drog med sig kräksjuka till jobbet 😐

  Svara

   Och dessutom jobbar med matvaror…

   Svara

    Ja, vad sugen man är på att köpa något ätbart därifrån, not! Hon skjuter sig själv i foten i vanlig ordning. Driven men så korkad. Hon och barnen brukar inte stanna hemma rekommenderad tid efter magsjuka. Varför skulle hon tänka på andra människor? Vid hantering av livsmedel tror jag dessutom att det är 72 tim. Föga troligt att hennes personal ”vågar” vara hemma så länge.

    Svara

     Lite obehagligt inlägg. Som ett varningens finger, våga inte stanna hemma från jobbet- då är ni inte bra anställda längre. Lite smått hotfullt.

     Svara

   Tycker alldeles för många ”känner efter” alldeles för mkt? Folk blir fasiken mer och mer hypokondriker idag än tidigare?

   Svara

    Hon uttalar sig dumt, är absolut ingen hypokondriker. Kan räkna de ggr jag varit sjukskriven och då är jag 58+, jag har haft tur.

    Svara

    Ja det kom ju från rätt person, som enligt sig själv varit ”sjuk” i flera veckor?? Ränner på sjukhuset stup i kvarten med diverse åkommor, men inte känner du efter alldeles för mycket va Catrin?

    Svara

  Samtiden har varit full länge nu… Vilka personer lyfts upp och får framgång? Vilka åsikter och egenskaper genererar rikedom och flärd? Va faan, rent ut sagt. Kan vi inte bara knåda om hela skiten tills vi får en snällare värld?

  Svara

   EXAKT! Varför i herrans namn får så sjukt osympatiska personer sån framgång? Synas i media mm? Jag tycker K är komplett vidrig människa som kläcker ur sig den ena mer respektlösare än det andra, ändå får människan fortsätta att prångla ut sin skit?

   Svara

    Jobbar hårt? Gör inte som alla andra? Drar uppmärksamhet? Så himla svårt är det väl inte att förstå..?

    Svara

    De flesta som nått stor framgång är väl ganska osympatiska, hårda, kalla, följer sina värderingar på gott och ont, ser till att omges sig med de som är bättre än dem… Sedan visar de upp en halvputsad gemytlig fasad eller blir filantroper på ålderns höst, och vi andra sväljer det med hull och hår och ser dem som genomgoda.

    Svara

  Vilka otroligt konstiga kommentarer hon gör. Att man ska sluta känna efter så slipper man magsjuka. Eller hon kanske tror att man kan förebygga virus- och bakterieinfektioner med rätt mat (henne mat?)? Ät ingefära så försvinner förkylningen..?

  Svara

   Det brukar min chef säga när någon på jobbet är sjuk. Ät ingefära så blir du frisk.

   Svara

    Då kan personen absolut inget om sjukdomar. Okunskapen hos vissa svenskar är skrämmande.

    Svara

   Hon kan nog inget om virus å bakterier helt enkelt 🙂

   Svara

    Precis, en totalt okunnig person som hanterar och säljer livsmedel, men grattis Sverige och Katrin till alla pengar!

    Svara

     Och som om det inte vore nog så kan hon, som vuxen människa, inte skilja på de och dem 😊

     Svara

  Och här är anledningen till att jag aldrig skulle köpa något som hon ligger bakom. Hon förtjänar inte mina pengar.

  Svara

   Hon är så osympatisk, skulle inte heller köpa något av henne. Samma med IL. Vill inte premiera människor som anstränger sig för att bygga en karriär på kassa värderingar och en trist människosyn. Samhället behöver börja lyfta fram andra värden.

   Svara

    Osympatisk är rätt ord. Med en kombination av egoism. Dock är hon driven, det ska hon ha cred för. 😊

    Svara

    De måste vara landets två mest osympatiska kvinnor.

    Svara

   Precis så tänker jag när jag handlar.
   ” Åh vad är det här för müsli? Åh jävlar, det är ju den där mobbarens företag.”
   Skulle aldrig gynna henne genom att köpa hennes produkter.

   Svara

  ”Tycker du jag känns som en person som skrattar åt de som har cancer?”

  Eh ja, är det någon som skulle kunna göra det så är det Katrin. Mer elak och empatilös människa får man leta efter.

  Svara

   Om man också råkar vara överviktig pga sjukdom eller andra orsaker skrattar hon dubbelt 😢🤮

   Svara

   Visar tydligt nivån av självinsikt hos henne. Jag tänker precis som du, är det någon som skulle skratta åt nån med cancer, så är det hon. Och kanske Hanif Bali.

   Svara

   Exakt. JA Katrin, du känns som en sådan människa.
   Om hon bryr sig om hur hon ter sig ut så borde detta vara lite jobbigt, men nyttigt, för henne att läsa.
   JA, exakt så känns du.

   Svara

  Se där, ja.
  Då blir det inget mer handlande av hennes varumärke.
  Sjuk människa. Hon provocerar (hoppas jag innerligt), men det är för j*vlig attityd.

  Svara

  Hon syftar väl på dom som är ”sjuka”. Dvs sjukanmäler sig för man har sovit dåligt och har lite huvudvärk, täppt i näsan eller vill vara hemma och spela tv-spel.
  Knappast att hon menar cancersjuka som tar cellgifter.

  Svara

   Absolut, men den typen av snack på en arbetsplats medför sannolikt att folk drar sig för att sjukskriva sig när de faktiskt behöver det. Särskilt när chefen är drivande i det och är öppen med att hon inte gillar det.
   Sedan undrar man över hennes allmänkunskap, kräksjukan, influensa mm orsakas inte av felaktiga tankemönster men whatever.

   Svara

   Ungefär så tolkar jag det också. Tror hon syftar på folk som sjukskriver sig för att de mår dåligt på jobbet pga. dåliga arbetsvillkor/chefer. Hon menar nog att hon är en bra arbetsgivare. Att hon skrattar tror jag är ett uttryck av skadeglädje över att inte alla har det så bra som hennes anställda. De personer som på riktigt säger: ”Men jag har faktiskt varit sjuk pga cancer. FAKTISKT!!!” borde tänka ett varv till.

   Svara

    Så tolkar jag det med. Jag håller inte med Katrin i alla hennes åsikter och uttalanden men tycker faktiskt att hon verkar vara en bra chef och arbetsgivare.

    Svara

    Instämmer med Y. Och det är ofta som Katrin skrivit ut i sociala media att hon är sjuk och trött.

    Klumpigt utryckt ja, men jag tror inte det var elakt menat.

    Svara

    Men hur sympatiskt är det att skratta åt folk som mår dåligt av sitt jobb? Man kan väl lyfta fram hur bra ens egna anställda har det utan att trycka ner de som har det sämre?

    Svara

     Som sagt, klumpigt utryckt. Men jag tycker mer det är en känga åt arbetsgivare än de anställda. Som att om du trivs på jobbet så blir du inte sjuk lika ofta.

     Och det ligger ju en sanning i det.

     Svara

      Tack TRH. Precis så!

      Svara

      Helt rätt.
      På jobb med dåliga chefer och kollegor är jag ofta ”sjuk”.
      Har hög arbetsmoral men vet att jag lätt blir utbytt av ett dåligt företag när ja stupar.
      Inte värt!
      Och ta de inte som att man är lat. Tvärtom, man blir utnyttjad för man gör så bra jobb…

      Svara

   Jag tolkar det liknande med tillägget att eftersom hennes anställda äter clean så är de sjuka mer sällan. Inte jättesmidigt uttalat men folk måste chilla lite med att dra det för långt och hävda att Katrin hatar folk med cancer. Snälla.

   Svara

    Jag tolkar det som hon har en avsikt att skapa provokationer. Hon är medveten av vad hennes inlägg ger för reaktioner. Att synas är att finnas.
    Tror inte heller att hon drivs av något sjukdomsförakt, bara att hon har den dåliga smaken att få andra att misstolka hennes intentioner m flit. Det är framgång enligt henne.

    Svara

   Men ja, tack. Hela internet har ju problem med att läsa in text utan att ta den bokstavligt. Är ju tydligt att hon menar personer som är ”måndagssjukskrivna”.

   Svara

   Nej, hon skriver ju att förkylningar, influensa och magsjuka drabbar dem som ”känner efter”. Hon pratar alltså inte om måndagssjuka. Väldigt märklig inställning av henne. Det kan inte vara roligt att bli utslagen av influensa en vecka eller två om man jobbar på hennes arbetsplats.

   Svara

    Och med det tror jag att hon menar att en person som vaknar med lite ont i halsen och verkligen känner efter faktiskt är ”sjuk”. Jag hade ett jobb där jag vantrivdes så jävla mycket och vaknade jag med huvudvärk och låg och kände efter en stund så nog fan hade jag lite migrän och ringde och sjukanmälde mig. Vaknar jag med huvudvärk idag tar jag en kopp kaffe och en Treo och går till jobbet.

    Svara

  Nästa gång jag är kräksjuk ska jag besöka henne och krama henne lite extra hårt…

  Svara

   Nej gör det inte! Hon och barnen är ute i samhället ändå och smittar resten av Sthlm.

   Svara

  Jag hade influensa B förra julen (diagnostiserad) och jag var hur dålig som helst, fullständigt sänkt och sängliggande i en vecka. Jag fick den alltså för att jag kände efter för mycket, på julafton dessutom!

  Fy bubblan vad jag tycker illa om henne.

  Svara

  Bor i Sveriges fjärde största stad och måhända har inte studenterna ekonomi för hennes produkter men de finns knappt i ngn affär här.

  Svara

   Bor i samma stad och har inte sett det nånstans tror jag. ”85% av Sveriges butiker”.

   Svara

    Sverige är ju bara Stockholm fattar du väl? (enligt henne dvs) 😛

    Svara

    85% av alla två affärer hon handlar i kanske?

    Svara

    Ja jag undrade över samma siffra. Jag bor i Sveriges tredje största stad och frekventerar en hel del butiker – inte en enda gång har jag sett något från det märket.

    Svara

   Gissar på att du syftar på Uppsala och om någon undrar så finns hennes på Lutis, Hemköp i Svava, Ica i ST Per, Ica Väst och City Gross iaf. Vet inte hur många procent av butikerna det är, men de finns där.

   (Nej jag jobbar inte för Katrin)

   Svara

  Nu säger jag inte att det är okej, men det där är ju hennes sätt att skriva. Provocerande och rättframt.
  Katrin irl är otroligt vänlig, iallafall när jag träffat henne.

  Svara

   Alltså jag tycker hon verkar vara en otroligt kul person att hänga med. Och jag äskar folk som inte hymlar utan säger vad de tänker och menar. Raka.

   Visst hon har fördommar som jag inte gillar men med handen på hjärtat så har många jag känner också det. Och mest troligt alla vi själva också om vi bara vågar erkänna att vi inte är rakt igenom kärlek och goda mot allt alla människor på vår planet.

   Svara

    Raka och inte hymlar oftast bara är en omskrivning av oförskämda och elaka. Nej, snälla och omtänksamma människor ftw!!! Alla är inte alltigenom goda, men enligt mig är det en brist och inte en styrka.

    Svara

     Instämmer. Finns både och.

     Men andra sidan av myntet är falska personer som ler mot ditt ansikte men när du vänder ryggen till hugger med full kraft. Inställsamma skitar.

     Svara

     Och självklart är ens fördomar en brist. Trodde jag inte ens att det skulle behöva betonas. 🤪

     Svara

      Nej jag ville snarare betona att man inte ska ursäkta och acceptera dåliga beteenden med ”ingen är perfekt”. Orsak och ursäkt etc.

      Jag tycker att falska människor brukar avslöja sig ganska snabbt. Pratar personen illa om andra inför dig pratar personen troligtvis illa om dig inför andra.

      Svara

       Eftersom de flesta vet att jag inte tollerera skitsnack bakom ryggen så avslöjar de sig inte lika fort för mig.

       Å andra sidan så har jag en okej magkänsla när det är falskt så det jämnar ut sig.

       Men det är samma med dem som är raka. Jag kan oftast avgöra från var det kommer. Om det är från den elaka sidan som gillar att trycka till eller om du bara är rak och ärlig utan krusiduller.

       Det finns helt enklet alla sorter av alla sidor enligt mig.

       Svara

       Svar i modd. 😊

       Svara

     Ja och elaka vill gärna skylla på något för att släta över.

     Svara

  Jag gillar Katrin men ibland går hennes provocerande för långt. Förstår hon inte att såna här uttalanden skadar hennes varumärke? Att vara lite skönt frispråkig är en sak, men att se ner på människor är en annan och gynnar nog inte henne.

  Svara

   Ursäkta, men vad med henne gillar du? Hon har uttryckt sig så extremt nedlåtande och förolämpande så många gånger, hur kan du fortfarande, 2018, gilla henne?

   Svara

    Jag gillar också Katrin. Håller verkligen inte med henne i allt. Tycker att hon har sagt oerhört dumma saker tidigare men jag tänker också att jag inte behöver hålla med en person och stå bakom dennes åsikter för att gilla den? Så är det med mina vänner iaf.

    Svara

   ”Lite skönt frispråkig” är ju så gott som aldrig ”skönt”…

   Svara

  CamCam, skicka lite värme och kärlek till Isabelle S ❤ Tror hon behöver det

  Svara

  Att Katrin aldrig har haft kräksjuka, kan bero på att hon är immun. Vissa är det. Jag har aldrig haft någon form av kräksjuka. Däremot har jag tagit hand om de som haft det. Så jag tror inte att hennes käk eller tankesätt har med saken att göra.

  Svara

   Samma här, hade en gång när jag var 3 (är 23 år, så kan hända närsomhelst)
   Men jag blir rejält förkyld! 😣

   Svara

   Exakt. Ca 20% av befolkning beräknas ha en medfödd immunitet mot kräksjukan.

   Svara

  Fy faaan alltså vilken vidrig kommentar, kräks på denna människa.

  Svara

  Den människan verkar ofta så tokig att det här ju inte ens hamnar på topp 100-listan över knäppa saker hon sagt.

  Svara

  Tyckte ni detta va sjukt ska ni lyssna på senaste avsnittet av relationspodden…..Lyssna själva så fattar ni vad jag menar, blev verkligen upprörd över hur hon uttryckte sig.. gillar Katrin i övrigt men ibland går hon för långt

  Svara

   Bingo pratar om självmord o suicide zero o det är då jag tycker hon är lite osmidig

   Svara

   Håller med. Känns som att hon gör sig dummare än vad hon är men det är inget sjysst att förminska folk med psykisk ohälsa. Känns väldigt riskabelt faktiskt.

   Svara

  Vet inte vad hon säljer men jag vet att jag aldrig kommer köpa det.

  Svara

   hade hon haft en buffert hade hon inte hamnat i den situationen. när ska folk lära sig spara?

   Svara

    Rebecca,

    Jag är en av dem som inte har något sparande. Livet har tyvärr varit så för mig att jag bokstavligen aldrig haft råd att spara. Det har varit ur hand i mun jämt. Jag har aldrig slarvat, missbrukat, rökt eller liknande, men jag har på grund av psykisk ohälsa inte alltid kunnat jobba på ett sådant sätt att jag har kunnat lägga undan pengar. När jag nu har en heltidslön, så går praktiskt taget alla pengar åt till normala levnadsomkostnader (för mat, barnomsorg, el, CSN etc) + hög hyra. Jag köper nästan aldrig kläder eller förströelseprodukter, men pengarna räcker ändå inte till ett sparande.

    Utifrån Mariannes beskrivning av sina levnadsomkostnader så förstår jag att hon inte kunnat spara pengar på en lön som vårdbiträde.

    Tro inte att alla som inte sparar gör ett aktivt val att inte spara, så enkelt är det inte alltid. Tvärtom – jag tror att de allra flesta skulle vilja spara om de bara KUNDE. Nästan ingen VILL leva i otrygghet.

    Svara

     man behöver ju inte spara stora summor, det viktigaste är att man sparar. att lägga undan 10-50 kr per månad kommer man en liten bit på tex 🙂

     Svara

      Haha ok femtio kronor i månaden? Då har man fått ihop 600 spänn på ett helt år. Sparar man i tio år så blir det 6000. Bra buffert! Om man är tio bast och bor hemma. Alltså HAHAHAHAHAHAHAHA

      (Tio kronor i månaden blir 120 spänn på ett år. Vad ska denna buffert räcka till tänker du?)

      Svara

       Kändes det bättre nu? Efter ännu ett hånskratt? 😊

       Svara

       Det är väl fortfarande bättre än att inte spara någonting alls🤷‍♀️

       Svara

        Ja det blir det. Och det finns fler anledningar till att börja smått och att även den minsta av buffrar kan vara till hjälp. Tänker på hon som bad om 50kr så sent som igår. Finns mer.

        Men jag tror inte det är lönt att prata om det med ovan. 😉

        Svara

      Så det är det du menar med ”lära sig spara”? Helt onödigt att vara raljerande och mästrande. Tror du att någonting blir bättre av det för människor med ansträngd ekonomi. Eller du kanske inte menar att göra något bättre? Du kanske bara vill få folk att må dåligt?

      Svara

       Har en kommentar om tonen i modd. Mao instämmer med dig.

       Svara

       Alltså , JO det klart det finns dem som absolut inte kan spara utan de pengar som kommer in måste nyttjas. Men å andra sidan så FINNS det människor som har otroligt dålig hand om pengar, jag har sett det på nära håll och personer som ideligen upprepar samma misstag utan att förstå eller lära sig av misstagen. Personer som helt sådär kan få för sig att signa upp sig märkliga abonnemang mm utan att kolla av hur det skulle påverka ekonomin. Som handlar saker på krediter osv osv…så att det finns dem som inte kan hantera pengar är ett faktum vare sig man vill höra det eller inte.

       Svara

     Men i sådana här fall ska ju samhället gå in och hjälpa. Sverige är ju generös att ge pengar till andra länder men vi har många uteliggare eller ex fattigpensionärer som inte har råd att handla julmat. Detta anser jag är att svika vårt eget folk. Och det ska rättas till.

     Svara

    Alltså Fyfan för dig Rebecka med din jäkla nyckelpiga! Vad är du ens för människa? Hon är ju ensamstående och har blivit sjuk! Inte kan hon rå för det. Och newsflash! Alla människor har inte RÅD att spara. Usch kräks hela veckans mat på dig🤮

    Svara

     Nej alla har inte råd. Men om så är fallet här vet vi inget om.

     Svara

      Just därför ska man inte uttala sig om att hon ”skulle sparat”. Vem som helst kan bli sjuk imorgon, och det sista man vill höra är att ”man kunde sparat” av någon stackars skitlön man har. Nu är inte jag alls i den situationen, tack och lov, men det kan man bli, ingen är överordnad livets oförutsägbarhet, men man behöver inte vara osympatisk!

      Svara

       Instämmer helt och hållet. Kan hända vem som helst.

       Men, om du läser artikeln så tycker jag tex hennes mobil och wifi-abonnemang på nästan 1000Kr i månaden är oerhört dyrt. Även drygt 2000 kr i månaden på värme/el. Två personer.

       Om dottern har 8 mil till skolan skulle jag tro att hon har rätt till skolskjuts.

       Det är mycket i uppställningen i artiklen som jag inte förstår. Inte för att hennes totala kostnader är stora, det är de inte, men vissa poster gissar jag på inte skulle kunna vara mindre.

       Svara

   Jag ifrågasätter faktiskt varför inte socialtjänsten hjälper henne. Om man har barn så får man hjälp. Har man ingen inkomst så har man rätt till ekonomiskt stöd under förutsättning att man rättar sig efter deras regler. Tror tyvärr att Marianne inte är helt ärlig.

   Svara

    Ja, jag tyckte det lät jättekonstigt.

    Svara

    Så tänkte jag med tills anhöriga behövde hjälp från socialen, men tyvärr fick jag inse att det skyddsnät jag trott att vi har i Sverige inte längre finns kvar. Det är för påfrestat. Numera får man hoppas att man har familj och vänner som kan hjälpa en för det ska mycket till innan socialen faktiskt gör något. Och ja, det var barn inblandade men det spelade ingen roll.

    Svara

     Precis! Har sett det på nära håll och det är SJUKT hur lite de hjälper. Socialen är inte alls det man tror, i Sverige får man bara hjälp serverad om man är flykting, annars kan man glömma det.
     Och jag är själv inte svensk och har inte kommit hit som flykting, innan någon attackerar mig, är inte rasist heller så skippa det med. Det är bara politikerna som har sina prioriteringar åt helvete.

     Svara

    Jag bröt hela benet, hade massa dagar hos a kassan som jag inte fick då jag vad ”sjuk”. Eftersom jag studerat i ett år fick jag heller ingen sjukersättning av försäkringskassan trots att jag inte var lämpad att jobba alls. Satt i rullstol i tre månader, och då läkte jag riktigt snabbt. Så jag var utan inkomst i totalt 5 månader, tack och lov har jag mamma och pojkvän som betalt allt för mig, men mitt hjärta går sönder för folk som inte klarar sig. Så det här med ”socialen skaaaa ju” o ”’men försäkringskassan hjälper OM man är sjuk” är skitsnack. Det är bara att inse att välfärdssamhället är dött.

    Svara

   Jag vet inget om hennes situation och vilken hjälp hon har fått. Tycker bara att det är ett uttjatat knep som kvällstidningarna kör med att ”julafton blev inställt” osv. Såna rubriker gör mig osugen på att läsa artikeln då de bara vill fiska sympatier för att det råkar vara jul (menar alltså aftonbladet, inte marianne). Barn som vräks från sina hem är hemskt nog utan att det råkar vara december.

   Svara

  85%?? Jag har då aldrig sett hennes produkter i någon affär jag vart inne i 😅 finns det något som kan säkerhetställa detta? Eller är det lite som med BB?

  Svara

  Totalt vidrig och otrevlig människa. Överklasskärring. Skulle aldrig gynna hennes företag oavsett hur bra hennes grejor är!!

  Svara

   Hon är ingen överklasskärring utan nåt helt annat.

   Svara

  Chefen från helvetet?

  Svara

  Jag håller med henne till viss del men kallar det arbetsmoral.

  Har för många veklingar på mitt jobb som känner efter och blir korttidssjuka 1-2 dgr varje månad.

  Likadant med vab.

  Blir så trött på det, men tror man blir som an är uppfostrad.

  Hos mig kände man inte efter utan gick och jobbade eller till skolan.

  Svara

   Heja veklingar som känner efter! Som lyssnar på kroppen och trycker på stopp-knappen när det behövs. Det är de som aldrig kommer bli utbrända och slutändan kosta mycket mindre för både samhället och arbetsgivare än de som jobbar tills de kollapsar och därefter aldrig repar sig.

   Svara

   Oj, kul komma till jobbet sprida sina sjukdommar!

   Svara

   Du är uppfostrad till att gå till din arbetsplats när du är sjuk och smitta alla andra? Då har dina föräldrar gjort ett förbannat dåligt jobb med din uppfostran.

   Svara

    Vem har sagt att hon går till jobbet och smittar folk? Känna efter kan t. ex innebära, sovit för dåligt, ont i huvudet eller mensvärk.
    Bara för att man är krasslig, betyder det inte att man smittar.
    Blir också trött på folk som inte kan jobba för att de har vakat med katten eller har ont i huvudet.
    Blir man (riktigt) sjuk 1-2 dagar i månaden, gå och gör en hälsoundersökning.
    Latmaskar som kostar samhället, är vad ni är!

    Svara

  Mest förvånad över att folk förvånas över detta, K är inte direkt känd för att vara sympatisk eller speciellt taktfull i hur hon uttrycker sig. Det som förvånar mig är mer att folk fortsätter handla hennes skit, vilka jävla överpriser om inte annat?! Över hundra spänn för något sketet knäckebröd? Ehh?? Och att diverse kändisar gullar med henne. Rätt kul att Läckberg håller henne så kär, speciellt när Läckberg annars är såååå jädra snabb på att påpeka när någon beter sig illa eller uttrycker sig fult. Hon hängde gladeligen ut Little Jinder och babblade sig kokande varm om hur illa Jinder uttryckt sig blablabla och dålig förebild blablabla men att Zytomierska sitter och påstår att barn som inte är i rätt gäng (?!) är töntiga, att tjocka är äckliga, att de som tar diabetessprutor offentligt är äckliga mm är tydligen bara något som flyger över huvudet på den stora författarinnan. Nej, de är polare och så gulligt så. Fyfan, människor utan empati och lite civilkurage får mig illamående! Kända profiler; skaffa lite råg i ryggen och sluta sympatisera med sån här skit!

  Svara

   Min 19åriga syster fick diabetes typ 1 för en månad sen. Vi var på en resturang för två veckor sen och hon behövde ta sitt insulin men eftersom hon innan hon fick diabetes läst på Katrins Instagram att de som tar insulin offentligt är äckliga ville hon gå in på toaletten och ta den. Är det inte äckligare att göra det inne på toaletten? Det är liksom en liten penna man sticker i magen, inte ens en synlig nål… fattar inte varför man skulle bli äcklad. Fick så ont i magen av denna situation. Till slut tog hon modet till sig att ta sprutan vid bordet. Har man så många följare ska man nog tänka efter en eller två gånger innan man skriver något.. en dag är det en själv som sitter i en liknande sits.

   Svara

  Tycker hon verkar vara en så otroligt motbjudande person med noll empati. Låter som en mardröm att jobba för henne och som några andra här poängterade så är det väl extra viktigt i hennes bransch att folk känner efter om dom är sjuka när man jobbar med livsmedel. Hade aldrig tänkt handla något från henne oavsett men detta gjorde mig bara ännu mer säker på den fronten.

  Svara

  Älskar Katrin, hon säger allt jag tänker men inte har behov eller intresse av att deklarera till min omgivning. Om jag inte redan hade haft drömjobbet hade jag lätt sökt jobb hos henne. Förstår att hon sticker i ögonen på lättkränkta/avundsjuka/lata människor men som tur är så kan man ju bara undvika henne/vända bort huvudet och ta tio djupa om man råkar se nåt med henne, för vet ni? Sen är det fullt möjligt att gå vidare i livet som om ingenting 🙂

  Svara

   Ja, det brukar ”sticka” i ögonen när folk beter sig som rövhål och till råga på det stoltserar med det.

   Svara

   Har även Katrin skaffat sig ett mullvadgäng?

   Svara

   Vet du? Vi går vidare i livet, och skiter ganska stora stycken i den där människan precis som hon skiter i alla andra. Men så ibland dyker det upp någon sådan här kommentar från henne där hennes oförstånd och osympatiska inställning till andra människor kommer fram med full kraft och då reagerar vi ”lättkränkta” eftersom många människor ogillar när vissa beter sig som översittare. Du kommer säkert att växa upp och bli en kopia av henne och det är ju alltid bra att ha ett mål att sträva efter. Det kan vara bra dock att vara medveten om att det kommer att föra med sig att folk som ogillar att andra är elaka kommer att vara, i dina ögon, störiga.

   Svara

    Växa upp? På längden? Jag är fullvuxen. 160 cm, 45 kilo, vältränad och snabb. Dock några år yngre än Katrin. Har precis som Katrin inga problem med att folk ”stör sig”. Jag tycker däremot att det är väldigt underhållande, så sluta aldrig med dessa kommentarer!

    Cred till alla som lyckats med liknande som Katrin, resten – Hoppas att ni också jobbar med nåt ni älskar!

    Svara

  Tänkte köpa hennes müsli häromdagen men så såg jag att den är full av sötningsmedel så nej tack. Får väl fortsätta göra min egen.

  Svara

   ”Tänkte köpa hennes müsli häromdagen”

   Liar liar pants on fire 🤥

   Du avskyr Katrin och skulle aldrig köpa av henne.

   Svara

    Varför skulle jag inte det? Tror du jag bryr mig om privatpersonen bakom företag på det sättet? Jag avskyr varg vikernes som privatperson också. Men det hindrar inte mig från att lyssna på burzum.

    Svara

     Det hade iaf jag trott att du gjorde. Bojkotta är ju något som du brukar uppmana eller har jag fel? Och med tanke på vad hon sagt om sk överviktiga…

     Och var drar du gränsen? Om Katrin hade röstat SD hade du fortfarande köpt? Eller ren nasse? Trump?

     Tror det är ganska normalt att bry sig om vem som driver ett företag för många.

     Svara

      Nä jag brukar inte uppmana till bojkott. Jag tror inte på konsumentmakt i små skalor.

      Hur vet jag vad Katrin röstar på? Hur vet jag vad nån företagsägare röstar på?

      Och som jag sa: jag lyssnar på burzum. Ang din kommentar kring nassar. Och massa annan musik gjorda av tveksamma musiker. Osv.

      Och jag skiter fullständigt i om Katrin är en röv när jag handlar müsli.

      Svara

       Jag skrev inte att du vet utan om du visste.

       Men okidoki.

       Svara

   Sötningsmedel OCH överpriser. För mig en gåta att så många vill betala över hundra kr för knäckebröd?? Dessutom pytteliten förpackning? Och det går också att baka eget, både bättre och billigare…

   Svara

    Över 100 kr?
    De ligger normalt på drygt 50 kr…
    Apotek har dessutom ofta kampanjpris på dem
    Köper både hennes knäckebröd och musli, de är hur goda som helst och värda sitt pris!

    Svara

     Hemskans vad jag hammar i modd idag och CamCam verkar upptagen med annat. Tror jag har tre eller fyra kommentera som inte är publicerade nu. 😉 🙂

     Svara

  ”Clean eating”. Sötningsmedel? Ok.

  Svara

   Haha 👍🏻

   Svara

   Hela det där ”cleaneating” så är ju så tröttsamt. Översatt blir det ju ”rent ätande” …jaha? så vi som inte kör LCHF slaviskt eller äter godis äter alltså smutsigt? Eller vad?

   Svara

    Sötningsmedel är ju dessutom långt ifrån vad lchf är

    Svara

     Rätt sötningsmedel som inte höjer blodsockret är LCHF! Sötningsmedel är dessutom inte farligt, finns inte en enda seriös forskningsrapport som visar att det är skadligt.
     Erytritol som hon ofta använder höjer inte blodsockret (gi index 0) och består av 2 aminosyror som vi dagligen får i oss naturligt genom tex kött, enda skillnaden är att det framställs på kemisk väg.

     Svara

      Precis. Som alltid finns det fett och fett, socker och socker, kolhydrater och kolhydrater, men även stötningsmedel och stötningsmedel.

      Det är för många som klumpar ihop saker i en hög utan att se efter på de inviduella skillnaderna.

      Men det har jag också uppfatta att LD vet och jag gissar på att syftet med kommentaren var en annan.

      Svara

      En del av lchf är att sluta äta sött.

      Svara

       Är det att sluta äta sött eller att hålla en stabil insulinnivå de är ute efter?

       (Är inte så särskillt insatt i LCHF)

       Svara

        Att hålla nere kolhydraterna och ha ett stabilt blodsocker, dvs inte få några större höjningar.
        Sockerberoende bör däremot undvika söt smak eftersom de ofta triggas av det. Men triggas man inte är söt smak enbart en smakpreferens på samma sätt som tex salt eller surt och då fungerar det utmärkt att använda sötningsmedel som inte höjer blodsockret.
        För info, har ätit LCHF sen 2010 så är hyfsat insatt 😊

        Svara

        Att äta mer naturligt är en del av det. Som Marie säger så kan söta smaker trigga och man vill gärna avvänja sig från dem, dels pga socker är dååååååligt men dels också för att lära sig uppskatta naturlig sötma.

        Vissa klarar sötningsmedel men att ha det tillsatt i en produkt och kalla det för LCHF är inte bara falsk marknadsföring utan kommer göra att folk utgår från att det är osötat och då kanske blir just triggade. Det behövs ju inte ens?

        Men sen är en stor del av lchf också att äta mer naturligt. Man ska inte ens äta bacon eller vanlig chark liksom pga tillsatta ämnen som är skit.

        mvh
        har ägnat mig åt lchf från och till sen 2009 och är också jäkligt insatt. (obs ej pga bantar utan pga mår bäst av det)

        Ps. lchf eller ej dock, jag skulle aldrig äta sötningsmedel och skulle aldrig mata barnen med det så därför köpte jag ej muslin

        Svara

  Hennes personal inte sjuka?
  Det är de säkert men vågar inte stanna hemma 🙄
  För de har henne som chef

  Svara

  Jag förstår inte hur människor kan köpa hennes produkter när man vet vilka åsikter hon står bakom. Att uttala sig så kränkande mot många olika grupper (sjuka, diabetiker, överviktiga mm mm). Slutat följa henne och skulle ALDRIG köpa ngt från Katrins sortiment.

  Svara

  Jätte OT!
  Har ni tänkt på att diverse dokusåpa”kändisar” börjar med samarbeten på sina instagram direkt när programmet är avslutat. Det är plagg från chiquelle,jfr osv. Inget dåligt så egentligen eftersom man får bra rabatt. Men sedan får det allt som oftast vidare till skönhetsingrepp, rabattkoder på läppförstoring eller andra ingrepp. Detta är tjejer som är så fruktansvärt naturligt vackra och ändå sprutar man läppar och kindben fulla, för att man får det gratis ? Osäkerhet ? Vill passa in? Jag säger inte att det är fult med fillers, jag menar att det går till en överdrift när man gör allt man kan för att det är gratis/billigare. Vad sönder det för signaler till unga tjejer ? Det är så synd att samhället blivit såhär. Kanske ett rörigt inlägg, vet egentligen inte vart jag vill komma med detta men jag blir så trött när man ser var och varannan tjej dela ut koder på diverse ingrepp.

  Svara

  Haft en sån chef en gång. Tvingades jobba trots magsjuk. Chefen kom och ”se det gick väl bra att jobba!” Jag hann inte svara innan jag spydde rakt ut på henne haha 😂😂😂 sen var det aldrig tjafs om att få vara sjuk när en var sjuk.

  Svara

   ahhahah, hoppas hon låg däckad i kräkningar i flera dagar som straff för vad hon utsatte dig för. Elakt och otroligt korkat, dels bara att tvinga en anställd att jobba i det läget och dels utsätta alla andra för smittan.

   Svara

  85% av Sveriges butiker? jag har aldrig någonsin sett dessa produkter i en butik jag varit inne i. Kanske är ouppmärksam. Eller så är det för att jag bor i Norrland

  Svara

   Östergötland här och jag har heller inte sett dem i majoriteten av de butiker jag besöker. Och jo, jag har letat.

   Svara

  Så. Då var Katrins grisigaste uttalande gjort för i år. Ge inte den där människan mer uppmärksamhet – det är något som inte stämmer med ’na.

  Svara

  Hon är elak men samtidigt härlig haha. Älskar självförtroendet hon har.

  Svara

   Går inte riktigt ihop att vara elak och härlig på samma gång.

   Svara

  Haha lilla lilla Katrin…hon påminner mig om Anna Wahlgren. Samma ”jag-har-rätt-i-allt-nåde-den-som-inte-håller-med-mig”-attityd. Lugn alla, livet kommer bita henne så hårt i arslet längre fram 🤣 vänta och se!

  Svara

   Apropå Läckberg som nån skrev om ovan, så håller hon ju (förutom Zytomierska) även Anna Wahlgren om ryggen.

   Svara

    Jaaa fyfan, den ragatan försvarar Läckberg med näbbar och klor. När folk gav henne rådet att läsa Wahlgrens dotter biografi så svamlade hon bara bort och hade någon flummig utläggning om ”två sidor av saken” osv…HELT otroligt?!

    Svara

   Fast hon borde blivit lite ödmjukare av livet med tanke på hennes totala misslyckande med att välja/behålla en bra far till barnen?

   Svara

    Vem? Anna eller Katrin?

    Tycker Katrins val av pappa har varit utmärkt.

    Partner är en annan sak och en annan fråga.

    Svara

  Nåja, går jämnt ut då för jag skrattar åt Katrin…

  Svara

  Katrin provocerar för att det funkar, hon blir omtalad och det blir ju hennes varumärke också. En anställd ska kunna vara sjuk och känna sig säker i att kunna ta ut sjukdagar utan represalier och utan att bli skrattad åt.

  Men om hon nu är en bra chef, vilket att hon menar att hon är, så behöver det inte vara så konstigt att hennes anställda inte är sjuka. Det finns mycket en arbetsgivare kan göra för de anställdas hälsa och i preventivt syfte vad gäller sjukskrivningar. Är man en bra chef har man detta som prioritet, och inte bara kortsiktig säljstatistik (eller annan prestation) som många tyvärr ser ut att prioritera högre. Katrins anställda kanske har tillgång till bra företagshälsovård, god arbetsmiljö med terapeutiska inslag, flextimmar som gör att man kan åka hem och vila ut om man känner sig lite krasslig en dag, sova ut en morgon när man behöver det, bra och peppande stämning på jobb, god kommunikation med chefen och kollegor? Många arbetsplatser har istället ett system med hög belastning och ständiga och återkommande sjukskrivningar där anställda, även om de får ”lov” att vara sjuka, ändå fasar samtalen med HR eller chef och ofta känner sig pressade att komma tillbaks till jobb även om de inte är helt återhämtade, och så händer detta om och om igen.

  Svara

  Och det där är anledningen till varför jag inte köper hennes produkter eller besöker hennes hemsida/instagram. Vill inte sponsra henne och med detta önskar jag henne en ruskig vinterkräksjuka, för vi alla vet ju hur ödmjuk man blir efter ett eller två dygn med kräket 🎉

  Svara

  Jag tror inte att hon uttrycker sig klumpigt, hon är bara väldigt ofiltrerad gällande vad hon tycker och tänker. Jag håller inte med om mycket som hon säger men helt osympatiskt är hon inte. Efter att hon hade fått sin första son, skrev hon ett fantastiskt fint brev till personalen på förlossningen som tack. Min mamma jobbade där och läste det själv. Hur många tar sig tiden att skriva ett brev och skicka till personalen på ett sjukhus?

  Svara

   Inte helt ovanligt på just förlossningsavdelningar faktiskt 😊
   /barnmorskan

   Svara

    Där jag födde min son var det FULLT av vykort och brev på flera väggar.

    Svara

  Katrin skriver så för att få uppmärksamhet för ingen människa kan vara så sjuk på riktigt?!

  Svara

  Å jisses! Det där är ju min kommentar jag skrev på Katrins insta. Bisarr känslas att se den här! Jag kommenterar typ aldrig någonsin på sociala medier, men blev så kokande arg hur hon viftar bort och skrattar åt sjukskriva … så jag kunde inte låta bli.
  Vet ni vilken ångest jag hade den natten? Ännu mer ångest av hennes svar till mig. Javisst förstår jag att hon menar strödagar som folk är sjukskriva… meeeen då kunde hon iaf skriva att hon är stolt över sin personals höga frisknärvaro istället för att kräkas över folk (som mig) som är sjukskriva… hennes svar till mig gjorde mig faktiskt lite rädd för henne…obehagligt alltihopa!

  Svara

   Tror inte det var så illa som du uppfattade. Och att hon svarade dig drygt beror inte på dig utan på att hon ofta får rätt kraftiga påhopp tror jag.

   Må inte dåligt. Jag förstår hur du tog det och hon borde svarat bättre men hon är lite som LD där. Inget för dig att bry dig om.

   Hoppas du får en fin helg! 💚

   Svara

  Alltså en elakare person får man leta efter. Vänta bara några så ska ni se att hon kommer att bli sjuk och således vara hemma för man kan inte vara på jobbet om man har kräksjuka, magsjuka, influensa eller dylikt tro mig. Och hennes anställda – herregud, jag bävar inför den dagen hennes anställda inte orkar jobba mer och går in i den berömda väggen – tror ni då att hon kommer att hylla dem när de måste sjukskriva sig och kommer att ha en låååång väg för att komma tillbaka till arbetslivet.
  NOPE tror tyvärr inte att hon kommer att bry sig ett dugg….så det var det jobbet var värt – ens hälsa.
  Usch jag tycker genuint illa om denna människa och hennes uttalanden – allt ifrån överviktiga människor, diabetiker och nu folk som är sjuka och hemma från jobbet. USCH, USCH, USCH!!!! VIDRIGT!!!!!!

  Svara

  Alltså hon om nån borde väl tänka efter hur hon uttalar sig med tanke på hennes egen familjs bakgrund.
  Dem är från Polen. Så, farmorn var väl med när kriget var. Hon borde ha läxat upp Katrine att bete sig mot alla sorters människor!

  Svara

  * Tjocka personer är äckliga och odisciplinerade
  *Hade jag bott i en förort så hade jag inte behövt banta mer. Så glad över att bo på Östermalm där alla tjejer är smala så jag kan fortsätta

  Detta och det här med att att folk ”känner efter” för mycket ang vinterkräksjuka, influensa etc plus ALLT ANNAT medvetet provocerande hon skrivit , så iaf för min del är det glasklart att provocera är hennes bränsle. Utan det så kan inte hennes motor fungera. Att lägga sig på kvällen och läsa alla kommentarer innan hon småler åt dem och somnar, det är hennes största drivkraft

  Svara

  Hon har väl så många kunder att hon kan vara elak. Vad bra! För nu slutar jag köpa hennes produkter.

  Svara

  Här ser vi resultatet på vad bristande intag av kolhydrater leder till..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.