Isabelle Strömberg är singel igen

Hon berättar att de träffades under väldigt speciella omständigheter – när de båda aktivt missbrukade droger – och att deras gemensamma renhet har tagit dem åt olika håll. De är annorlunda människor nu och vill olika saker i livet.
Uppbrottet var 100% gemensamt och är inte resultatet av att någon ”gjort något dumt” utan de har helt enkelt vuxit ifrån varandra. De har jobbat jättehårt på att få sitt förhållande att fungera och gått i parterapi men insåg till slut att detta är det bästa för dem båda.
Det gör dock inte det hela lättare utan hon berättar att hade det inte varit för Cosmos – hennes hund – så hade hon nog haft svårt att ens komma ur sängen vissa dagar.

Isabelle berättar i videon att de fick ett fint avslut där de packade ihop Jimmys saker, pratade minnen, grät och kramades och att det absolut jobbigaste är att förlora sin livskamrat. De är första gången hon gör slut med någon och skiljs som goda vänner.
Hon säger att de fortfarande är vänner idag och pratar varje dag, och vem vet vad som händer i framtiden?

In och skicka kärlek och stöttning till Isabelle nu!!!!!
(Andra kommentarer gör sig ej besvär här tack!)

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar Isabelle! Erkänner att jag hade fördomar om henne när jag bara hade sett bilder på henne. Men hon verkar va så himla go och äkta ❤️

  Svara

   Äkta?

   Svara

    Ja, du vet, man kan vara äkta i sin personlighet. Var den meningen verkligen så svår att förstå?

    Svara

  Elaka människa. Sjas!

  Svara

  Fy vad tråkigt. Har följt Isabelle sen rosa Barbie-tiden och alltid diggat henne och tycker att hon verkar så klok och vettig. Hoppas att allt löser sig för dem båda!

  Svara

  Vilken del av ”andra kommentarer gör sig ej besvär” var svår att förstå?

  Svara

  Usch, vad jobbigt för dom. Det är (nästan) alltid jobbigt att göra slut, även om det är ömsesidigt.

  Svara

  Taskmört!

  Svara

  Skäms du inte?

  Svara

  Riktigt trist kommentar. Usch.

  Svara

  Tycker hon verkar vara en ganska vettig tjej ändå!

  Svara

  Vissa åsikter kan man hålla för sig själv vet du…

  Svara

  Varför måste man sitta och vräka ur sig så taskiga saker om andra? Förstår verkligen inte poängen

  Svara

   Avundsjuka och/eller kass självkänsla.

   Svara

  Känner inte till dem, men trots det sorgliga i ett sprucket förhållande så har de blivit drogfria. Bra jobbat.

  Svara

  Jag har en fråga Camilla, jag kan tänka mig att sindy har kontaktat dig och vill att du ska skriva om hennes senaste inlägg på Instagram när hon lämnar ett negativt urinprov. Kommer du uppmärksamma detta? Om inte, varför väljer du att inte göra det? Hade det lämnats ett positivt prov hade det kommit ett inlägg pronto. Undrar bara hur du tänker kring det hela då jag vet att sindy försöker styra dig i vad som ska skrivas här inne om henne.

  Svara

   Har du missat att camcam gjort en anmälan mot Kevin? (Vet inte om det gäller sindy också) ?Tror knappast sindy är bestämt det.

   Svara

    Förstår inte varför du tycker att det är ett svar på min fråga?

    Svara

     Om en utredning påbörjats kan polis och/eller redaktör anse att personerna inte bo skrivas om, så att inga fler situationer uppstår. Camilla och/eller chefredaktör kan ha fattat det beslutet av olika anledningar ändå.

     Förstår du då hur det kan vara svar på din fråga?

     Svara

    Vadå för anmälan? Har helt missat detta? Berätta allt du vet!! ☺️

    Svara

   Förstår inte fler att Camilla är precis som Blondinbella i sitt sätt att skriva här på bloggen? Ju fler sidvisningar Camilla får = desto mer pengar trillar in till hennes företag. Vad genererar mycket kommentarer och sidvisningar? Jo, starka rubriker. Det är därför Camilla blir så besatt utav att skriva om vissa händelser då hon kan mjölka ut dom situationerna till fullo pengamässigt, så maskerar hon det med att ”Hon bevakar och granskar bloggare”. Nja, så kanske det var i början men nu är Camillas blogg precis som vilken skvallertidning som helst, om inte värre. Rubriker, förvridna sanningar, kränkningar samt att hon låter kommentarsfältet leva sitt egna liv i många fall, enbart för att hon vet att det genererar mer trafik.

   Svara

    Men va? Hon publicerar det som personer själva redan publicerat och sen skriver hon sin åsikt om det. Hur kan du få det till att hon är som Isabella som kryddar på, ändrar sanningar och själv har erkänt att hon har en plan får hur läsarna ska känna och regaera bakom allt hon skriver?

    Camcams arbete HOPPAS jag verkligen att hon tjänar bra pengar på med tanke på vilket arbete hon gör med att söka bevis osv innan hon skriver inläggen. Jag ser Bloggbevakning som vilken skvallertidning som helst och jag vågar nog påstå att ingen annan håller sig till fakta och bevis så mycket som denna blogg!

    Svara

  Hon är SÅ vacker utan all smink tycker jag! 😍

  Svara

   Okej men det är hennes val hur hon vill se ut.

   Svara

   Hur ser man hur hon ser ut utan smink då?

   Svara

    I flera av hennes videor på youtube bland annat?

    Svara

  Om man kollar på texten så ser giraffen i thumbnailen ut som Nicki Minaj på Chun-Li singeln 🙂

  Svara

  Vem försörjer denna donna?

  Svara

   Hon själv förslagsvis.

   Svara

    Av ALLA sätt man kan försörja sig på, varför i hela fridens namn gissar du på något så idiotiskt? Börja med att fundera på hur andra influencers försörjer sig.

    Svara

    Hon tjänar pengar på sina sociala medier.

    Svara

    håll käften

    Svara

  Tycker om Isabelle, hon verkar så jordnära och får känslan av att hon är genuint snäll ☺️

  Svara

  Följde henne i början men när hon flyttade till stockholm och började umgås med människor som drogade så slutade jag följa henne. Hon nekade att hon gick på droger fast det var uppenbart osv. Men hon verkar ha tagit tag i sitt liv nu. Kanske ska börja följa henne igen 🙂

  Svara

   För hon hade ingen skyldighet att berätta för allmänheten att hon hade missbruksproblem under den tidpunkten. Som vissa verkar tycka sig ha rätt till.

   Svara

   Fast hon har ju gjort videor där hon pratar om detta, och hon började med droger långt innan hon flyttade till Stockholm. Det är väl inte direkt konstigt att neka en sån sak för det offentliga?

   Svara

    Ja jag vet att hon höll på i hemstaden också men det eskalerade i sthlm. Nej man har ingen skyldighet att berätta för sina följare. Men jag anser att det är starkare att erkänna att man har problem just för sig själv också. Handlar inte bara om att berätta för sina följare. Men det var bara en massa nekande och jag tröttnade. Inte för att jag frågade henne, men men. Inget konstigt med det.

    Svara

  Nä, hon är otroligt vacker. Både med och utan smink. Avis?

  Svara

   Det är ju en väldigt subjektiv åsikt dock.

   Svara

  Hon är så, så vacker. Både inifrån och ut 💕 Önskar henne all lycka.

  Svara

  Maggan Dietz ser ut att ha förlovat sig (enligt senaste Instabilden). Skvaller med good vibes!

  Svara

   Hon har ju ring på de fingret ibland men nu såg de ut att va en annan ring än den som brukar sitta där, snacka om att du är uppmärksam 😄

   Svara

   Har Margaux skrivit någonstans på hennes sociala kanaler om den uteblivna försäljningen utav deras lägenhet? Hon pratade så himla mycket om det precis i början men nu ekar det tomt.. Såg att efter 80 dygn på Hemnet så har dom tagit bort lägenheten..

   Svara

    Nää de har hon inte, mest bara nämnt att marknaden är lite seg och att dom blev osäkra på flytt när dom såg hur fin lägenheten var stajlad inför försäljningen

    Svara

     För jag minns hur mycket hon pratade om att hon ville flytta och dom började kolla på nya lägenheter redan för fler månader sedan så måste kännas segt att de inte lyckades sälja lägenheten

     Svara

  Fin Isabelle <3 Jag önskar dej all styrka. Jag vet att det låter som en klyscha nu, men det kommer bli lättare med tiden. Att må förjävligt är normalt och det man gör en tid efter ett uppbrott. Men en dag kommer du vakna upp och känna att hålet i hjärtat inte längre känns lika djupt. Omge dej av vänner som lyssnar och ger dej utrymme att visa och ge uttryck för alla dina känslor.

  Svara

  Vad bra att du skäms då. Om du inte kan höra vad någon säger pga extensions.

  Svara

  Då kanske du behöver söka någon sorts hjälp.

  Svara

   nej då, gillar inte fake bara.

   Svara

    Om man inte kan höra vad andra säger pga att de har extensions så behöver man nog hjälp.

    Svara

     Nej, inte hjälp, bara skärpa sig

     Svara

  Vilket värdigt avslut. Önskar dem båda all lycka i framtiden

  Svara

  Varför inte gå in på Isabelles Strömbergs egen blogg och där ge styrkekramar till tjejen istället för på och genom Camillas blogg.

  Svara

   Jag vet att Isabelle läser här också, så det är därför jag skriver här

   Svara

  Oj folk springer till hennes försvar verkar det som. Medan Bella är alla glada att hänga vad de än gäller, utseende inkluderat. Är det Isabelle själv som skriver eller varför verkar hon så älskad? Har hon gjort något med mer substans än att se ut som en PH deltagare och böla på Internet?

  Svara

   Varför dra in Bella och varför vara taskig mot en tjej som precis separerat? Känns det bättre nu?

   Svara

   Wtf? Mår du dåligt?

   Svara

  Är verkligen nyfiken för har missat helt vad för droger hon tagit?
  Jag har liksom alltid misstänkt att dom hittade varandra genom droger (precis som mig och mitt ex).och när jag löste hennes blogg och sånt kände jag igen mig för hade typ samma beteende när jag drogade, men jag tog benso tramadol osv. Vet ni vad dom tog?

  Svara

   Hon har sagt de i någon video hon berättade väldigt mycket om sitt missbruk, tror hon sa att hon tog det mesta men att favoriterna var lyrica och amfetamin om jag minns rätt

   Svara

   Får man fråga vad för beteende du kände igen dig i? Dvs vad utmärker de droger du nämnde…

   Svara

   Men hur sjukt att fundera på vilka droger hon tog???

   Svara

    Ursäkta mig men är väl en jävla skillnad om de rökte lite grönt på fester eller sköt heroin på centralen och free base:ade crystal meth mitt på ljusa dagen? Klart relevant!

    Svara

     Hon har tagit det mesta och injicerade även.

     Svara

  Kärlek till Isabelle!

  Svara

  Du är läskig. Vad är det för sak att skriva om en annan människa? Usch. Jag hoppas du är 13 år gammal och växer upp med tiden, annars har jag tyvärr inget hopp för dig.

  Svara

  Alltså vad barnsligt ni uppför er!

  Svara

  Fick en chock när jag såg henne, ser vloggare ut såhär idag seriöst :O halloween har varit så som hon spökar ut sig

  Svara

   Din kommentar stinker avundsjuka och dålig självkänsla.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.