Don’t mess with Magdalena Graaf

En vän till Magdalena Graaf – Barbro 88 år – har blivit avlurad sin lägenhet (en hyresrätt som skulle omvandlas till bostadsrätt) av en yngling som utgav sig för att vara mäklare och som lovade henne guld och gröna skogar för att få köpa kontraktet för en spottstyver.

Han vinner snurriga, halvt senila Barbros förtroende och hjärta. ”Mannen” vinner Barbros förtroende med att LJUGA och säga att han är MYCKET GOD VÄN” med Magnus Hedman och min son Lancelot Hedman bästa kompis (allt för att vinna förtroende och vänskap) efter att hon berättat att Magdalena Graf från Postkodlotteriet är en av hennes bäst vänner .

RÅTTAN ljuger och säger att han är ”mäklare” köper lägenheten för en ”spott-lurendrejeri-peng”
[…]

Jag hittade Barbro i en misär igår!!! Lådor upp till taket. Mannen SOM EFTER ATT HAN LURAT AV HENNE LÄGENHETEN PÅ ÖSTERMALM…. kastade in henne i en liten 1:a i Rogslagstull.. Lådor, gamal mat, kläder INTRYCKTA i kökslådorna. Skräp, sopsäckar…Hennes gardiner nerknöglade, tavlor ramstötta. Värdesaker??? Vill inte ens tänka på vad som saknas.

Han SKULLE HJÄLPA HENNE MED ALLT??? Han ljög och red på MIN familjs namn (Barbro hade berättat att vi var vänner) HAN UTNYTTJADE och ljög för att vinna hennes förtroende….

Barbro sitter idag, ensam i en koloss av flyttkartonger, avföring och misär.
[…)

Hon har rullator, alla hennes ägodelar är nerkastade i sopsäckar och kartonger. ALLA hennes VÄRDESAKER fattas. SVINET har inte bara lurat av henne lägenheten. Nej, han har oxå stulit hennes smycken, väskor, antikviteter…. Nycklar till förråd mm

Barbro har i sin virrighet försökt polisanmäla. Nedlagt? Vem bryr sig om en krasslig tant med rullator och blöja?//Magdalena Graaf

Maggan är topp tunnor rasande och svär på att göra allt i sin makt för att hjälpa sin vän och jag delar gärna det här inlägget om det kan hjälpa henne på traven.
Fan, alltså! De som ger sig på försvarslösa människor som godtrogna äldre som kanske mest bara vill tro gott om andra är inte vatten värd i min bok?

Enligt Maggan är polisanmälan nerlagd i brist på bevis och hon ber om tips, hjälp och råd för hur hon ska kunna gå vidare.
Har ni några månne?

Jag kan säga som så – jag skulle INTE vilja ha en förbannad Maggan Graaf med blodvittring efter mig om jag lurat någon som står henne nära, det är en sak som är väldigt säker, men så här från sidlinjen hejar jag på henne! 🙂

Tack för tips!

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fyfan vad lågt! Att som vuxen ge sig på barn eller de sköra äldre är ta mig fan det lägsta man kan göra! Usch!

  Svara

   Detta är hemskt. Varför gör inte polisen mer. Stackars kvinna att bli så här lurad. Vilken typ hon råkade ut för. Hoppas dom stoppar honom.

   Svara

  Hon kan ju ta det civilrättsligt.

  Svara

   Javisst, men DET tar ju sin lilla tid. Och vid 88 så har ju bedragaren ett visst försprång, torde man kunna säga.

   Svara

    Det hade motsvarande polissak också gjort. Stämning och lite publicitet på det kommer fixa saken åt vår dam.

    Svara

  Fyfaaan!!!!!!!!!

  Svara

  Trevlig hyresvärd som låter en skriva över lägenheten på någon annan? Oftast brukar inte hyresvärdar göra detta, åtminstone inte i Stockholm och framförallt inte om man inte kan bevisa att personen har bott tillsammans med en en längre tid eller om personen har hyrt lägenheten i andra hand i ett par år och det är godkänt av hyresvärd.

  Tycker hon borde kontakta hyresgästföreningen, dom kan ibland veta exakt hur man ska göra.

  Svara

   Fast om jag förstår rätt så bytte de väl lägenhet? Det är rätt vanligt att göra så.

   Svara

    Det har gått pengar emellan? Nog för att det också är vanligt men det är ju inte tillåtet. Med lite tur så innebär det att bytet inte är giltigt men damen kanske får betala tillbaka summan? Låter som att det är värt det, lätt.

    Svara

     Byte av lägenheter är supervanligt. Vad pratar du om??

     Svara

      Jaja, men du får inte betala för det, enligt lagen alltså.

      Svara

       Betala för lägenhet är inte olagligt. Däremot att ta betalt för lägenhet är olagligt så har damen fått pengar ska nog inte Magdalena rota mer i just det.

       Att det hela är djupt oetiskt och omoraliskt är en annan fråga.

       //Moa

       Svara

        Jo, det ska hon absolut göra. Det är olagligt sälja sin HR men inte kriminaliserat så damen har allt att vinna på att outa sig själv där med tanke på vilka summor hon förlorat iom ”avtalet”.

        Svara

         Va?

         Olagligt är olagligt, inget mer med det.

         Att bryta mot lagen är kriminellt.

         Det tycks mig som om affären är korrekt skött för att gynna ” det lilla svinet”.
         – Lägenhet att byta emot.
         Hur skulle ett byte annars gå till?
         Han har inte tagit emot några pengar för kontrakt. Mottagaren av pengarna är den som felar.
         -Svårt att bevisa vad Magdalena påstår.
         Damen ”lagom” virrig så hon inte blir trodd eller kan redogöra vid förhör.

         Ett tvättäkta as. Kan inte hålla med mer. Men olagligt? Tror jag inte!

         //Moa

         PS Vill minnas att det är så att om det kan bevisas art svarta pengar förekommit, kan båda bli av med kontrakten. Lagom käftsmäll för dåren?

         //Moa

         Svara

         Det är skillnad på straffrätt och civilrätt.

         Svara

         Det här är ert civilrättsligt mål.

         Dvs ett mål mellan två privatpersoner.

         //Moa

         Svara

         Nej Moa, allt som inte är lagenligt är inte kriminellt. Ta ett avtal som är oskäligt tex, en följd kan vara att avtalet ogiltigförklaras, du hamnar inte i brottsregistret eller riskerar fängelse.

         Svara

         Anonym 14:08 (Moa?), saker kan vara reglerade i lagen utan att det för den sakens skull betyder att man kan straffas för det. Att bryta mot lagen är inte alltid straffbart. Så olagligt är olagligt, men defintivt mer med det.

         Svara

         @ Madeleine

         Det är straffbart att sälja sitt förstahandskontrakt.

         Det är tom tal
         Om att det ska bli olagligt att köpa hyreskontrakt.

         Så du har fel, helt fel.

         //Moa

         Svara

         Nu blandar du ihop äpplen och päron.

         oskäliga avtal är inte olagliga men kan i en rättsprocess bli ogiltiga pga det.

         Då är det ett tvistemål som inte har någonting med straff att göra. Man är oense, helt enkelt och tar hjälp av lagen att lösa det.

         //Moa

         Svara

         Jo, visst är det olagligt med oskäliga avtalsvillkor. I normalfallet är det dock inte straffbelagt.

         Svara

         Hur det är just i detta fallet är jag inte insatt i. Men det jag svarade på var att du skrev
         ”Olagligt är olagligt, inget mer med det.
         Att bryta mot lagen är kriminellt.”
         Det stämmer helt enkelt inte. För att citera dig igen:
         ”Så du har helt, helt fel”. 😉

         Svara

    Då är det en helt annan sak och då förstår jag att polisen lägger ner i brist på bevis. Dessutom är hon den skyldiga i och med att hon sålt kontraktet. Dock är jag inte säker om det verkligen räknas som det när dom ändå har bytt, det är ju en sak att sälja ett kontrakt till en hyresrätt men när man samtidigt byter är ju annorlunda.

    Svara

     Njaej, hon är fortfarande 88 och har blivit lurad. Även om pengarna var olagliga har hon heller inte fått bytet i det skick som var avtalat. Eller sina grejer som det låter på M. Så tror hon har hyffsat goda chanser få rätt.

     Svara

      Men det är fortfarande hennes ansvar att kolla att lägenheten innan. Precis som folk har gått på Jocke och Jonna angående besiktningsman och huset så är det hennes ansvar att kolla om lägenheten är som han beskriver. Dom har inte haft något avtal utan då har dom bytt lägenhet och oftast så står det i det avtalet att man accepterar lägenheten i befintligt skick och då har hon ansvar för att kontrollera lägenheten innan. Dom har haft ett muntligt avtal men ingen kan bevisa det.

      Svara

       Beror på vad han (”säljaren”) har lovat. Mat i kökslådorna är nog utöver vad man måste förvänta sig.

       Svara

        Ord mot ord och Maggans version.

        Vem vet vem som lagt maten där. Orimligt att ta upp något sånt som bevis för något!

        //Moa

        Svara

         Förstår inte att hon överhuvudtaget skriver om detta på sin blogg, men tanke sina ord;
         ”Jag vet att BARBRO ALDRIG hade uppskattat att ja OUTADE hennes tillstånd eller situation för ”allmänheten” MEN hon kommer aldrig fatta eller läsa det här ändå…”
         Att ta sig friheten och skriva om en människa på sin blogg för att få upp bloggstatistiken, så fruktansvärt lågt, varken respekt eller moral.
         Sorgligt att denna 88- åriga kvinna varken har familj, släkt eller vänner, (enligt MG utsago).
         Men, om hon är ”förvirrad” hur klarar hon av att betala sina räkningar? Om hon inte har någon som hjälper henne? Hon behöver hjälpt från kommunens äldreomsorg och inte av en person som vill dra nytta av att få upp sin bloggstatistik…

         Svara

      Tror inte hennes chanser är goda alls. Om det inte finns någon form av bevis på att hon är dement och därför har god man/förvaltare.

      // Moa

      Svara

      Vad grundar du det på?

      Muntliga avtal gäller, visst men en lagom rädd och dement dam kanske inte har förmågan att föra sin talan.

      Sen menar jag att Magdalena inte riktigt är något sanningsvittne. Det är ju knappast nya lägenhetsögarens sak att byta blöjor på damen osv. Vad tror du nämndemännen tycker om sådan sammanblandning i rättsörendet?

      //Moa

      Svara

       Att hon blivit lurad menar du? Det låter som att hon gjort en så dålig affär att hon inte hade gjort den om hon varit fullt medveten om värdet på vad hon verkar ha sålt till ett kraftigt underpris.

       Svara

  Det är förjävligt gjort mot en gammal kvinna. På riktigt.
  Men jag blir mest bekymrad över varför hon sitter i avföring?
  Varför har hon inte fått plats på ett hem? Hon bär blöja och klarar sig uppenbarligen inte själv. Vem hjälper henne med det annars?

  Visst att hon är förbannad och vill hjälpa denna kvinna men att skriva ut hennes namn och massa privata detaljer om bajs och blöjor, det lät inge vidare. Ska hon inte skriva ut hans namn istället för att tanten ska förlora sin integritet på hennes stora blogg?

  Svara

   @💔 Maggan har tyvärr inte den spärren. Inte första gången hon skriver totalt onödig info på bloggen 🤯

   Svara

    Håller med Magdalena har inga spärrar.

    Denna historien känns lite fejkad eller överdriven, och då menar jag med alla dessa detaljer, varför kollar man inte upp saker innan man skriver ett blogginlägg så? Alltså med diverse myndigheter? Vad hon själv kan göra osv. Innan man hänger ut folk!!

    Vilket fall så tycker jag synd om alla dessa äldre som inte får den vården, respekten och kärleken dom behöver.

    Svara

     Håller med Anonym 13.36 hon har ingen spärr; ”Jag vet att BARBRO ALDRIG hade uppskattat att ja OUTADE hennes tillstånd eller situation för ”allmänheten” MEN hon kommer aldrig fatta eller läsa det här ändå…
     Så fruktansvärt respektlös att ändå skriva om kvinnan på bloggen.

     Svara

      Men hon gör det ju dock för att hjälpa damen. Hon skriver ju inlägget för att typ hänga ut svinet och berätta om denna fruktansvärda situation för att hjälpa och eventuellt kunna få hjälp.

      Svara

   Var står det att hon sitter i avföring???

   Svara

    Ingenstans. Så sjukt med dessa härinne som alltid ska vinkla, ljuga och förvränga för att kunna skamma och kasta skit på folk. Idioter.

    Svara

     Inlägget är reviderat. Igår stod damens hela namn och bilderna på henne var inte blurrade.
     Stod också om avföring.

     Svara

      NEJ, det är Inte sant! Sett inlägget från början. Inget helt namn och inget om avföring så det har du nog drömt.

      Svara

       Inte damens hela namn och inga oblurrade bilder vad jag kunde se i alla fall.

       Svara

       Jo, det är sant. Även jag såg damens hela namn på Maggans sms, stod också om blöjor på inlägget. Bilderna var blurrade när jag såg dom men nån sa att de inte var blurrade om man gick till Maggans blogg via nån bloggrej.

       Svara

       Inlägget ÄR reviderat. Jag läste det när hon la ut det tidigt igår morse.
       Såg damens hela namn.

       Svara

        Men varför tjatar ni om det här om ni tycker det var fel att lämna ut detaljerna och M tagit bort dem? Det är ju inte för att ni bryr er om damens integritet iaf.

        Svara

   Men vad snackar ni om? Sluta ljug! Maggan har INTE skrivit något om att hon sitter i avföring, bajs eller blöja.

   Svara

    ?? Det har hon väl? Eller är det
    Camilla citerar fel? Det står ju uttryckligen att hon sitter i en koloss av kartonger och avgöring och att ingen bryr sig om en gammal med blöja?

    Svara

     Aha i Camilla text står det avföring och blöja, missat, läste Maggans inlägg mer noggrant. Men då kanske hon tagit bort orden avföring och blöja då, inget jag märkte eller tänkte på från början. Ber om ursäkt.

     Svara

   Reagerade också direkt på att det kändes fel/fult att skriva så detaljerat om kvinnan, om kvinnans personlighet, sjukdomar etc och till och med skriva ut kvinnans för och efternamn, sedan skriva att B kommer ändå aldrig att läsa detta.

   Det är också ett sorts ”övergrepp”.
   Hade kvinnan haft anhöriga, då hade dom kunnat anmäla Magdalena.
   Stackars kvinna, på alla sätt och vis, mitt hjärta gråter.

   Svara

  Heja Maggan!
  Mitt hjärta värker för lurade och utnyttjade åldringar. Hoppas hon outar svinet!

  Svara

   Var väl andra som gjorde det i kommentarerna?

   Svara

    Va?

    Svara

   Svinet är outat i kommentarerna till Maggans inlägg; Ru*** Th****

   Svara

  Är det doktor Grym?

  Svara

   Alltså chocken när man hörde det om honom… han var både min och mina barns läkare och var sååå uppskattad

   Svara

    Va? Är han som lurat damen läkare?

    Svara

     Tror inte det här är det, men det finns isåfall en liknande situation…

     Svara

     Nej, det är inte han utan en kille i 20-årsåldern.

     Svara

  OT, nån som har nåt supertips på hur man slutar va bakis? Mår så dåligt😂

  Svara

   Ta en återställare!😂

   Svara

   Beror i regel på vätskebrist så drick vätskeersättning, vanligt vatten och så brukar kroppen gilla fet mat dagen efter😉

   Svara

   2 resorb och en åksjuketablett 👍🏻.

   Svara

   Drick inte nästa gång

   Svara

    Tönt!

    Svara

     💩💩💩💩nykterhet forever!

     Svara

   Du får rida ut bakfyllan eller ta en återställare.

   Svara

   Du får rida ut bakfyllan eller ta en återställare.

   Svara

   Spy ut det dåliga haha

   Svara

   2 st resorb, huvudvärkstablett, mat (gärna fet), vätska och vila.

   Svara

   Drick bara white russians med fetmjölk nästa gång. Omöjligt att bli bakis, men full blir man ohyes! xD

   Svara

   Iskall Coca-Cola.

   Svara

    Det enda som funkar för mig också!😄

    Svara

   Iskall Fanta Lemon och fet mat, typ kabeb, pizza, hamburgare, pommes… Sen är du redo för dagen! 😉

   Svara

   Drick 2 Resorb, gå på toa (nummer två), duscha och avsluta med kallt vatten. När illamåendet gått över beställ pizza! Lycka till! 🙂

   Svara

   Slicka i dig Himalaya-salt med lite vatten. Hjälper inom 15 minuter. Alternativt två Resorb i ett glas vatten, smutta lite varje minut tills glaset är tomt.

   Svara

   Drick apelsinjuice och ät lite mat ofta. Köp ett storpack piggelin och slicka på en resten av dagen (hjälper för stunden).

   Svara

   gör en stor bananmilkshake, funkar alltid

   Svara

  Men nu fattar jag inte.. är han mäklare eller inte? En snabb snokning på hennes blogg ledde till en mäklarsida som köper upp lägenheter .. något om ombildning och jag fattar inte det där jag bor inte i sthlm och har aldrig befattat mig med ombildningar.

  Svara

   Han har ett företag som slutar på ”real eastate”, så antingen är han mäklare eller så äger han bara ett företag?

   Svara

    Han är inte mäklare utan äger bara ett företag.

    Svara

   Han är tydligen key account manager på ett annat företag också …

   Svara

    Fint namn! Påminner mig om någon… Mindre ärlig person…

    Svara

     Heter han oliver?

     Svara

      Nej, namnet står i kommentarerna till Maggans inlägg

      Svara

  Denna människa inblandad överallt.

  Svara

   Vem??

   Svara

    Vem?

    Svara

  Expressen skriver om BB och Sofia idag. 🤮🤮🤮

  Svara

   Synd att förstöra söndagen med att kräkas.

   Svara

  Bra lågt när man lurar äldre människor för egen vinning. Hoppas i det här fallet att den skyldige får svi🤨

  Svara

  Kontakta hyresgästföreningen och / eller jurist för att ta det civilrättsligt, dvs stämma honom. Det finns en skillnad i vad man behöver visa i ett brottmål kontra ett civilmål om att avtalet ska vara ogiltigt

  Svara

  Hon kan anmäla till hyresgästföreningen fast om inte är medlem kanske hon inte får hjälp. Den nedlagda undersökningen kan tas upp igen om det kommer in ny fakta och bevis. Hon kan kontakta hyresvärdarna om att få bytet att tas tillbaka. Dock kanske hon blir av med sin lägenhet då och då blir hon ju bostadslös.

  Svara

  Låter som att det finns goda chanser få avtalet ogiltigförklarat. Maggan borde absolut kontakta en jurist. Finns det nån här som vet hur man ser på ett svartkontrakt (som det verkar röra sig om) förresten? Kanske är det inte ens giltigt från första början?

  Svara

  Fy, önskade man kunde hjälpa på plats…

  Svara

  Knepigt. Det är väl olagligt från båda sidor med pengar för byte av lägenhet. Undrar vad det är för hyresvärdar? Damen borde ha hjälp från samhället vid sin ålder med både det ekonomiska och det medicinska. Fruktansvärt hur många äldre som blir lurad på alla möjliga sätt. Det gör ont i hjärtat. Gissar att detta är oprioriterat som så mkt annat hos polisen. Hon borde anlita ombud, samla bevis själv och ligga på polisen. Låta en advokat kontakta personen som genomfört bytet. Verkar vara ett företag bakom?

  Svara

  Bra att du tar upp det här. Det måste ha hänt fler äldre, som kanske inte har någon som försöker försvara dem. Fy fan!!

  Svara

  What?? Nää…eller fattar jag dig fel?

  Svara

  Hjärtat knycklar ihop sig när jag läser sånt här. Ibland finns det inga gränser för vad människor kan göra för att sko sig på andra. Jag undrar förstås – var är Barbros familj? Har hon någon? Om inte annat har hon nu fått en hel bunt nya okända vänner runt om i Sverige som inte kommer att sitta still förrän hennes situation har blivit bättre. Tänk nu också på att Barbro inte är den enda gamla människan som lever i en sådan här situation. Ni som känner att ni vill görA något mer än att bara ”klicka” – ta kontakt med röda korset som engagerar frivilliga att besöka gamla och ensamma.

  https://www.redcross.se/behover-du-var-hjalp/socialt-stod/besoksverksamhet/

  Svara

  Fy fan, det gör ont i hjärtat att läsa. Vilka människor det finns. Men – det är väl varken lagligt att köpa eller sälja hyreskontrakt??

  Svara

   Nej men tror du att en 88-årig dam misstror en sol och vårare som är ”mäklare”?

   Svara

  Om du försöker antyda att det är Blondinbellas ex som är inblandad är det väldigt lågt av dig. Personen i fråga har initialerna RT. HJ har inget med det här att göra.

  Svara

  Heja Maggan säger jag bara!!!

  Svara

  Tror detta kan bli svårt att få rättvisa för. Hade hon haft en god man som tagit beslutet hade det nog vart annorlunda. Dom lär bedöma utifrån att från klarat detta själv med bytet osv och lär säga att det var hennes eget ansvar att ta reda på att information och se att det stämde. Det är så systemet ser ut även. Hoppas dock på att det kan bli bra och lösa sig men tror det blir väldigt svårt.

  Svara

   Tror du inte avtalet kan betraktas som oskäligt? 88 årig dam förlorar X antal milj vid ombildning till BR för några tusenlappar och en sunkig etta med gammal mat i kökslådorna. Jag hoppas verkligen att det inte håller i alla fall…

   Svara

  Polisen i detta landet alltså…herregud va sämst dom är, lr staten Sverige kanske man ska tillägga. Poliserna gör väl ju bara vad de har resurser till…lr nåt. Asch i vilket fall är detta skrämmande o jag tror att det bara är början på ett laglöst land. Man måste väl prioritera de nya fallen som drabbat landet, skjutningar, bilbränder, mord osv, allt dt andra som vi vanlisar utsätts för hinns inte med. Det är sanningen. Men inte mindre skrämmande för det. Åza Brennander m särbo har råkat ut för en annan grej som åxå lades ner – helt sjukt det med.
  Jag hade absolut gjort som Maggan, fi fan sikket as, på alla sätt som finns, hon är ju utsatt på många vis här, hennes barn, hennes vän o så polisen som lägger ner anmälningen. Det känns som man skulle behöva koppla sig till nån privat polis, ja det blir ju en laglös sådan men vafan allt är ju laglöst o polisen lägger ju ner allt ändå . Så det är väl bara att säga hej alla diffusa bikers med div skinnvästar på, jag tror att ni är på väg till er storhetstid för att skydda Sveriges invånare.

  Jag hade inte tvekat om det hände mig, fast dt är klart, sen sitter man i skuld där…hm…om man inte kan pröjsa lr ha nån koppling då…
  Men en sak är säker, Sverige ÄR ett sjukt land.

  Svara

   Det här är nog inget polisärende utan en civilrättslig tvist. I alla fall av vad man förstår hittills av M.

   Svara

    Fast det står att polisen lagt ner ärendet i brist på bevis i vilket fall, sen om civilrätt fungerar i detta fall har jag ingen insikt om. Nån som källa på hur många fall som slutligen lett till fällande domar i civilrätt i Sverige? O hur går man tillväga rent praktiskt för att koppla på den ”tjänsten”? Antar att den kostar en del i vilket fall o säkert inte många som har det kapitalet? Men civilrätt kan kanske va vårt hopp då…fast jag fattar inte ändå…behövs inga poliser? Känns spännande men oändligt svagt.

    Svara

     Nej inga poliser behövs men massa jurister 🙂 Civilrätt: tänk alla kontrakt, skilsmässor, avtal, testamenten osv osv (osv).

     Svara

      Hm, i de fall du beskriver är jag fullt med på inne leden av civilrätt men där brott begåtts, som i detta fallet känns det som det inte skulle funka…Ska googla i ämnet o bena ut det där, intressant vinkel som jag aldrig tidigare tänkt på. Så alltså. Bortsett från skilsmässor o sånt.

      Svara

  Förlåt för OT!
  Jag behöver era råd vänner.
  Efter två barn känner jag mig inte helt som vanligt i de nedre regionerna vid samlag. Jag upplever det som att jag blivit större/mjukare inuti och känner därför inte lika mycket vid penetrerande samlag. Värt att nämna kan ju vara att min mans penis är ett par cm kortare än genomsnittet och inte särskilt bred. Den har känts helt perfekt innan barn men just nu känner jag inte alls samma känsla vid samlag. Kan tillägga att det är lite mer än ett år sen förlossningen och jag gör kontinuerliga knipövningar. Har även kollat knipet hos gyn som bekräftade att jag knep rätt och hon tyckte att allt såg ut som det skulle där nere. Mina vänner som fått barn säger allihopa att de känner sig precis som innan där nere efter förlossningen! Det kan väl inte bara bara jag som upplever detta? Självklart är det skönt att ha samlag ändå, vi gör ju annat än penetrering men kan ändå sakna känslan som jag hade innan barn. Jag är självklart medveten om att saker kan förändras efter förlossning och var även beredd på det, men känner mig väldigt ensam i att ha det såhär då gyn inte bekräftat att det skulle vara något fel, och att inga av mina vänner heller känner igen sig. Min man säger att han inte alls besväras eller känner av detta, men jag vet inte om han säger det för att han inte vill göra mig ledsen. Någon som har varit med om liknande eller som har något råd att komma med förutom knip och knipkulor? Det har jag testat och det har inte gett något resultat. Tacksam för alla råd jag kan få och förlåt igen för OT men missade öppet spår igår 🙂

  Svara

   Hade liknande problem. Jag sökte till gynmottagningen. De mätte med instrument,gjorde diverse undersökningar och upptäckte att jag fått en nervskada inne i snippan. Fanns alltså ett område som inte svarade på knip..jag blev opererad och fick allt återställt,nästan bättre än innan förlossningar. Sök gyn,de har säkert hört problemet förrut..

   Svara

  Ta hjälp av en jurist. Det går att få avtal ogiltigförklarade på civilrättslig väg.

  Svara

  Testa olika sexställningar, jag har liknande problem och kommer inte i missionären längre sen jag fick barn. Testa tex bakifrån, då kanske du känner mer. Sprack du vid förlossningen? En vanlig gynekolog kan tro att allt är som det ska men det kan finnas skador som bara särskilt utbildade gyn (tex på US i Linköping) upptäcker. Så var det för mig och många andra. Värt att kolla upp. Hoppas det ordnar sig!

  Svara

  Det står ju att han även stulit saker? Smycken mm. Det kan väl inte bara läggas ner sådär

  Svara

   Fast det finns troligen inte några bevis. Även om det inte är troligt kan hon tappat bort saker, någon annan stulit (hon har väl tillsyn om hon har påse på magen mm) och MG och hon inte haft kontakt på 2 PR kan ju mkt ha hänt.

   Svara

  Man går sönder när man läser sådant. Men det glädjer mig enormt att hon har maggan vid sin sida. Det värmer oxå att hon får vara hos dem i jul. Så stort o h det känns genuint.
  Bra att det får spridning tycker jag.

  Svara

  Om han var en bedragare borde hon väl få tillbaka sin lägenhet för inte kan man väl bara ”köpa” en hyres för svarta pengar?

  Bästa är väl att åka till hennes gamla lägenhet och konfrontera.

  Svara

  Magdalena Graaf borde sluta med att beskriva vidriga, hänsynslösa människor som oskyldiga djur typ ”råtta” och ”svin”!!!!

  Svara

   tror inte längre på den historien , varför har maggan tagit tillbaka inlägget ?

   Svara

    Men gud k…. Kanske för att hon fick så mycket kritik och för att han hört av sig till henne och bett henne ta bort inlägget (som vi ju kunde läsa på maggans blogg) Herregud hon har tagit bild på damen i lägenheten bland flyttkartongerna och visat hans bild och namn, dock lite blurrat, så nog är historien sann, det behöver du nog inte betvivla. Du är så misstänksam jämt och misstror alla bloggare, lite paranoid?

    Svara

  Och så PLÖTSLIGT har Maggan tagit bort inlägget med motiveringen: ”Ps Jag plockar ner mitt inlägg ang Barbro tillfälligt. ”Den unga mannen” har bett mig om det, TILLS han har fått prata och träffa mig och Barbro öga mot öga och förklara ”sin” sida av myntet. Absolut. Det har jag inga som helst problem med. Vi ska se vad han har att säga ang situationen. Inlägget gjorde iallafall susen. Trist att de ska till. MEN det gjorde att han återkom iallafall.”
  Maggan berättar att ”den unga mannen har bett mig om det”, inlägget gjorde ”susen” och ”han återkom i alla fall”….. ehhh, var det det som var meningen med inlägget som nu är borta??? Barbro sitter mig veterligen fortfarande i en trång lägenhet full med kaos och allting i kartonger, försvunna saker, pengar… ensam, förvirrad, ledsen och har blivit lurad på MILJONTALS kronor.
  Ärligt talat, tror inte ens Magda är så korkad att hon tror ett sånt möte skall leda ngn vart. Förutom att det är kränkande och hemskt för Barbro att behöva träffa förövaren igen (ett ytterligare övergrepp, som en våldtagen kvinna som tvingas möta sin gärningsman igen, eller ett rånoffer tvingas sitta och prata med sin rånare) så är det ju enkelt att räkna ut hur killen kommer att agera. Påstå än det ena än det andra och prata omkull stackars Barbro, spelar säkert in också som ”bevis”… Är damen dessutom lite dement så är det livsfarligt!
  Vem som helst förstår ju varför killen tar kontakt nu. Informationen har spridits, tidningar har ringt etc etc. Han har allt att förlora om detta kommer ut, sin flickvän, rika svärfar, kändisumgänge, jobbuppdrag… Inte tog han kontakt för att han har ånger eller dåligt samvete iaf. Han vill bara rädda sig själv, han har tom stängt ned sin FB-sida.
  Det finns bara ett rätt på detta och det är att han ogiltigförklarar alltihop och ger tillbaka lägenheten. Och det sker via ett riktigt möte på ett advokatkontor, med honom, advokat och ngn ansvarig för Barbro.
  Men så till det intressanta… varför sviker Maggan sin vän helt plötsligt, för att ”den unga mannen” ber henne ta bort inlägget? Han som lurat hennes vän och uppenbarligen verkar vara en psykopat… Kan det möjligtvis vara så att det inkommit påtryckningar från Maggans egen umgängeskrets (äv hennes mans)? ”Den unge mannens” flickväns pappa som han kallar för ”svärfar” är både (infllytelse)rik och umgås med såväl kändiselit, makthavare som överklass. En snabb koll på svärfaderns Fb-sida visar VÄLDIGT många gemensamma vänner mellan honom och Maggan…

  Svara

   Vem är svärfadern?

   Svara

   Anna 19:41 hoppas att media läser denna tråd och din kommentar. En granskning av företaget vore på sin plats, det kanske är utbrett i hela landet att sådana oseriösa affärer förekommer där äldre människor luras. Kändiseliten är ett släkte för sig.
   Den unge mannen ber henne att ta bort inlägget! Kanske blir hon mutad att inte skriva mer om händelsen? Simsalabim så har hon 1 miljon kronor på kontot och Herr Larsson blir glad, leken som d…. advokat är avslutad. Inga företag dras in i skandaler. Tror att detta är en härva utan dess like!

   Svara

  Inlägget borta. Jag väntar med att hålla med graaf tills jag vet mer. Med tanke på hur blondinbellas snyft mest visade sig vara bullcrap är det bäst att hålla sig lugn innan det finns svart på vitt att snubben är en tjuv. Vad vet jag det kan hända tanten inte hade råd med ombildningen.

  Svara

  Skulle såga av mig en hand för en etta i Roslagstull… Men hur kommer det sig att det är avföring överallt och kläder i köksluckorna?

  Svara

  Tycker så fruktansvärt synd om damen, först blivit så fult lurad, sedan skrivs det om henne och hennes liv på en blogg, med namnet hennes å allt.
  Ganska lågt det också, att skriva om kvinnans liv och person på sin blogg…hade kvinnan haft anhöriga, då hade dom nog reagerat på det också.

  Allt verkar så märkligt, först skriva ett LÅNGT inlägg om ”händelsen”, och kvinnan…hänga ut kvinnans för och efternamn, tillockmed sjukdom…sedan dagen efter Ta bort inlägget, och skriva att ”förövaren” ville det…
  Ja, hela historien verkar märklig och tragisk.
  Stackars, stackars kvinna. ( om allt nu är sant )
  Magdalena känns väldigt virrig, impulsiv och stå ostadigt på marken.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.