Svar på frågestunden – del 3

 

 1. Ingen aning. Hennes statistisk är lika hemlig som hennes ”kunder” och man ser aldrig några hotell eller liknande återkomma så jag gissar på att hon byter till sig hotellnätter mm mot blogginlägg.
 2. Enligt honom själv – nej.
 3. Isabella Löwengrip
 4. Kenza
 5. Lång och trogen tjänst, hur hon var bland de första som första som förstod hur hon skulle kunna tjäna pengar på sin blogg, sin trovärdighet och starka varumärke, hennes utseende (ja, den som säger något annat ljuger), sättet hon alltid hållit en hög professionell nivå och alltid tagit sitt arbete med sociala medier på allvar och skött det snyggt med hög integritet.

Jag har helt enkelt inte fått in vanan att kolla hennes blogg lika ofta som andras. Tipsa mig så lovar jag att det kommer komma inlägg om henne.

Med musik. Och/eller sociala medier. Arbetet jag hade tidigare som ”content manager” på Youtube för svenska upphovsmän var jättekul eftersom jag fick utveckla tjänsten själv.

Jag tror vi kommer få se fler influencers stämmas av Konsumentverket och eventuellt även fällas. Jag tror och hoppas att fler företag agerar mot smygreklam och väljer att arbeta med de influencers som tar marknadsföringslagen på allvar.
Jag tror att Snapchat kommer fasas ut och hoppas att Instagram uppdaterar sina inställningar vad gäller anmälningar och opassande innehåll.

Jag kommer ta världen med storm och Blondinbella kommer få punka på ett tappat Chanelörhänge.

Jag tar ut 35 000 kr brutto ur mitt aktiebolag och fakturerar min portal mellan 100 000 – 140 000 kr beroende på sidvisningar och hur många videos jag publicerat mm.

Nej.

Oh ja!
Herregud, jag tror inte det finns en enda influencer som följer lagen gällande förmånsbeskattning.

Kommentarer:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. Är av någon anledning nollad men har 578 likes i systemet.

8.

9.

10.

Inlägg:

Plats 1 – 1143 kommentarer. (INTE Öppet Spår)

Plats 2 – 1036 kommentarer. 

Plats 3 – 813 kommentarer.

Plats 4 – 743 kommentarer.

Plats 5 – 721 kommentarer.

Plats 6 – 718 kommentarer.

Plats 7 – 692 kommentarer.

Plats 8 – 686 kommentarer.

Plats 9 – 675 kommentarer.

Plats 10 – 663 kommentarer.

Blondinbellas ”head of försvarstal” och The Real Hmm.
Jag är SÅ nyfiken på TRH, var hon bor och arbetar med eftersom hon är på bloggen och kommentarer på dygnets alla timmar.

Ps. Jag saknar Silverräven.

 

278 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den långa kommentaren med flest likes, vad handlade den om? Jag kommer inte på det.

  Svara

   En tjej till någon influensers pojkvän som levde dubbelliv typ

   Svara

    Annica Leones pojkvän som körde dubbelspel.

    Svara

     Och nu ska de gifta sig (eller har de redan gift sig?)

     Svara

   Den handlade om Annika Leones nya pojkvän som levt dubbelliv och varit tillsammans med flera tjejer samtidigt. Elin, en tjej som han var tillsammans med samtidigt som Annika, skrev till henne för att berätta och varna. Annika blev rasande och skrev taskiga grejer om tjejen tillbaka, och prisade sin kille. Så Elin skrev en förklara de kommentar i ett inlägg här.

   Svara

    Tack!

    Svara

    Alltså det här med Annika. Jag läste hennes krönikor ibland och tyckte hon var rätt vettig. Men efter den här historien så har jag blivit mkt mer skeptisk. Visst fattar jag att man kan bli kär, och det var ju tydligt att hon längtade väldigt efter en man, men om jag fått sådana indikationer som hon fick ang. N. Så hade jag jag tänkt över saken ordentligt istället för att bara skylla på tjejen. Hur kan man finna en sån man attraktiv? Dessutom stör det mig att man kan behandla folk som denne N gjorde och ändå vara den som liksom gick vinnande ur det. Jäkla skithög, rent ut sagt!

    Svara

     Kikade nu in på Elins fb och såg att hon nämnt Niklas. På henne låter det som om det är fler än en tjej till som råkat ut för honom eftersom hon skriver om ”alla fina tjejer som erfarit samma avskum till man” . Så jäkla sorgligt. Med risk för att låta som Monas universum så hoppas jag att karma biter karln i röven snarast möjligt!

     Svara

     Oavsett hur Annika väljer att göra med N så har hon ju ingen som helst anledning att smutskasta en annan kvinna. Det var den biten som var så enormt ofräsch i allt det här.

     Svara

  Intressant att du som tycker så illa om smygreklam tycker Kenza ”jag-ringde-mina-vänner-på-Mercedes” Zouiten är mest professionell. Hennes blogg och insta är ju full av smygreklam och halvdana samarbeten.

  Svara

   Skulle inte förvåna mig om det är spons på Maldiverna också trots att hon inte märker ut det.
   Kenza har bott på massor med hotell genom åren utan att ange att det är spons (hon brukar dock noga ange vad hotellet heter).
   Orsaken är att hon inte säger sig ha lovat något särskilt i samband med att hon blir bjuden och hon har inget avtal om samarbete.
   Varför bjuder man annars en influencer om det inte är för att få reklam i utbyte? Självklart blir det uppmärksamhet om en influencer får något gratis – avtal eller inte.

   Svara

    Väldigt många influensers som åker till Maldiverna nu. Knappast ett sammanträffande. #smygreklam

    Svara

     Ena året är det Mauritius, sen Zanzibar, Seychellerna, Dubai osv. Det skulle öka trovärdigheten om inte alla åkte till samma destination på en gång för det förtar mycket av reklamvärdet.
     Och i april blir det Coachella också. Får se vilka som blir ditbjudna.

     Svara

     #flygskam #miljöångest
     Influencers är nog ett utdöende släkte eftersom deras livsstil går ut på att alstra växthusgaser och suga ut jordens begränsade resurser. Eller också får influencers ändra sin inriktning och använda sitt inflytande i rätt riktning. Men det förutsätter nog ett byte av besättning eftersom många av de nuvarande verkar bo på flygplatser för att komma över de gratisresor som sponsorerna erbjuder 🙁

     Svara

      Känner ni genuint skam när ni flyger eller är det nåt ni säger för att ni tycker att ni ”borde”? Uppriktig fråga.

      Svara

       Flygskam fungerar bäst om man inte flyger alls.
       Att sitta på flygplan och skämmas är kontraproduktivt.
       (tycker jag = min åsikt)

       Svara

        Valid point. Flygskam funkar bäst å andras vägnar.

        Svara

         Sekundär-skam?

         Svara

    Det är spons. Hon hade det som story på instagram, ett tack till ”hotellet” (bungalowsen på vattnet?) för att de får bo där.

    Svara

     Jag har alltid undrat över det där ”thanks for having us” betyder att man blivit bjuden.
     Verkar ju dumt att tacka ett hotell för att man har fått boka in sig och betala vad det kostar.
     Är det kanske en halv reklammärkning typ adlink?

     Svara

   Man ska alltid slicka uppåt 😉

   Svara

   Håller med! Tycker Kenza får i princip obefintligt med kritik i jämförelse med flera andra influensers trots att hon kör massor av smygreklam, reser konstant och struntar i att markera reklam. Dessutom har IvyRevel fått massor av kritig pga dålig kundservice med ganska lama ursäkter från Kenza själv. Om man tänker på hur vissa andra granskas för liknande saker verkar Kenza ha någon form av frikort. Tycker hon är långt ifrån en av dom som sköter sig bättre.

   Svara

    Håller med ändå. Är typ inte Beijer och Egoina bättre förebilder så? Egoina känner jag till bättre och hon är alltid så öppen med reklam etc och känns väldigt genuin 🙂

    Svara

     Har inte koll på Egoina men Sandra Beijer är – som du också nämner – väldigt duktig på det där. Tycker Camcam är bra på att höja det också, förstår dock inte vad det är som gör Kenza så proffesionell.

     Svara

      Hon hat aldrig bloggbråkat eller bedrivit personliga vendettor på sin blogg.

      Svara

       Och det är ju smart och proffesionellt som så (hon är ju verkligen inte en drama queen osv), men är det proffesionellt att inte markera samarbeten, åka på sponsresor (utan att skriva ut det korrekt) samt strunta i att folk inte fått sina returer sen flera månader tillbaka? Bara för att man inte gapar och är dramatisk är man väl inte för den sakens skull professionell i alla aspekter?

       Svara

       Inte som du då alltså – bloggbråkat och bedrivit personliga vendettor på sin blogg. Gör det dig oproffessionell då eller?

       Svara

        Ja, vissa av inläggen jag skrev om Tyra var inte helt professionella.

        Svara

         Alla om blondinbella är det?

         Svara

   Men får inte heller glömma att det var Kenza som startade trenden att sälja saker till alldeles för unga fans för alldeles för dyra summor. Men visst kan man se det som smart och att hon var ”den första som förstod hur hon skulle tjäna pengar på sin blogg”.

   Svara

  Jag är oxå nyfiken! Skaffa en (anonym) intervju med trh!!! 🙂

  Svara

   Är mer nyfiken på K-M!

   Svara

    Och jag saknar Get❤

    Svara

  Jaaa mer info om TRH ❤️

  Vill veta vad du jobbar med, vilken utbildning du har, civilsatatus, var du bor osv 🙈

  Svara

   Fattar inte varför man vill veta var någon bor faktiskt. Creepy fråga. Men det är klart… norra, mellersta eller södra Sverige är väl ett bra svar i så fall

   Svara

    Varför i Sverige?

    Svara

     Tog ett exempel eftersom detta är en svensk blogg, jag är svensk och kommentarerna är på svenska. Men visst – borde nämna alla världsdelar och länder to make my point så inget utelämnas.

     Svara

      TRH skriver via VPN-tunnel tror jag men jag har fått för mig att hon bor utomlands.

      Svara

   Varför så nyfiken på någon som killgissar sig genom kommentarsfält efter kommentarsfält? Vad är det som gör henne så intressant tycker ni?

   Svara

    Det är inget killgissande.

    Svara

     Om du säger det så visst 😉😂

     Svara

     I det ämne jag nyss har disputerat inom så har hon uppenbart killgissat flera gånger i alla fall, och inte tagit till sig av den vetenskapliga fakta som lagts fram. Men visst, det kanske bara är inom det ämnet hon är ute och yrar när hon hävdar att hon vet och har rätt.

     Svara

      Vi säger så ”” disputerad” anonym”. 😊

      Svara

       Ja, disputerad. Blev klar och försvarade min avhandling i höstas. Men precis som du så vill inte jag skriva ut vem jag är. Men du har säkert ramlat över min avhandling då det är ett ämne du säger dig ha mycket kunskap inom. Mer än så har jag inget behov av att bevisa för dig. Hade jag inte haft kunskap inom ämnet hade nog betygsnämnden underkänt mig.

       Svara

        Det är alltid så roligt när TrH försöker vinna över folk med sina googlingar när motparten har disputerat/är en expert inom området 😀 Det blir så pinsamt uppenbart för alla andra än henne själv att hon inte kan någonting.

        Svara

        Du behöver inte bevisa något precis som att jag inte behöver tro en anonym vad den påstår bara för att.

        Och just därför som jag precis aldrig backar upp det jag säger med meriter utan låter fakta stå för sig själv, för om det är just det så behöver man inte slå på trumman med en utbildning, titel eller merit.

        För din person är helt ointressant och när jag frågar så är det inte för att jag vill veta utan för att visa andra att man ska ifrågasätta allt och inte köpa något bara för att någon hävdar auktoritet.

        Om du är disputerad, bra för dig, men skaffa dig självförtroende nog att inte svänga dig med din titel. Det kanska funkar på vissa men på många tex mig får det exakt motsatt effekt att tro på att du vet vad du pratar om.

        I all välmening.

        Svara

         PS vilket ämne har jag påstått att jag har mycket kunskap om?

         Svara

          Vilket ämne har du INTE påstått dig ha mycket kunskap om?! Du ”kan” ju allt ifrån amning (utan att ha/haft egna barn) till jag-vete-fan-vad-istan. Sen att du till 99 % googlar en massa nonsens du inte har koll på, framhäver din egen förträfflighet på ett sätt att man häpnar över… Du har lyckats med en grej bra, det ger jag dig, du är verkligen en ”The real hmm”. Det är en bedrift oavsett, antar du ser den som positiv.

          Svara

           Nej det har JAG inte.

           Försök igen. 😊

           Haha, man vet iaf alltid vad som kommer när du hänger i knutarna. Ta nu sista ordet så du kan fortsätta dagen i lugnt! 😘😂😂😂

           Ja och ”du” gör en inte heller ”besviken” när ”du” inte har ett vettigt svar att bemöta ”dina” falska påstånden när jag invänder med korrekt info.

           Tackar! 😊👍

           Jag var en annan anonym än den du började härska med. Mina sk ”falska” påståenden härledde enbart till dina googlingar, vi är fler som inte pinkar revir på nick.
           Trevlig kväll! 😘
           #väntarpåsistaordet

           Ja det är uppenbart att du inte förstår vad jag menar med att skriva ”du” istället för du. Kan inte vara lätt att vara ”du” . 😊

           Tack igen!

           #sistaordet 😂😂😂

         När jag har diskuterat ämnet med dig så har jag inte nämnt min titel utan hänvisat dig till vetenskapliga studier. Det har du bara fäktat bort med argument som är helt okunniga för den som vet något om ämnet.

         Nu nämnde jag min titel eftersom vi inte diskuterade en sakfråga utan min poäng var att jag i ämnet kan så pass mycket att jag vet att dina argument inte håller, trots att du envist hävdat att du har rätt.

         Men du som säger att du kan skilja oss anonyma åt får gärna visa var jag har haft min titel eller utbildning som argument när jag diskuterat med dig tidigare. Jag är trygg i vad jag vet och inte, kan erkänna när jag har fel, men att jag skulle slänga med någon titel för att hävda mig i diskussioner om sakfrågor är bara löjligt av dig. Du har fått vetenskaplig fakta av mig, precis som du begär.

         Svara

          Ok

          Som sagt, helt hopplöst att kontrollera vad du säger.

          Jag har mötts av dem som påstått att de har disputerat och jag vet inte vem du är så du får stå oemotsagd av mig. Jag har ju ingen chans att veta om det du säger stämmer vilket du också förstår och inser, så vad blev då meningen med din rant? <-vet iofs både du och jag så se den frågan som retorisk)

          Den här tråden blev bara löjlig full med ”fakta” som jag inte kan veta stämmer och också därför jag inte kommer tro dig.

          Gott nytt år på dig!

          Svara

          Kommer ett nytt svar pub ca 15:31 men hamnade i modd igen. (Får mig att sluta vissa slutsatser om dig och hur du hanteras här på bloggen. 😉)

          Svara

           Okej. Jag har annat för mig än att sitta och vänta på dina härskartekniker till svar. Jag vet vad jag kan och inte kan. Jag vet även att du inte kan mycket om mitt specialområde. Oavsett hur mycket du googlar.

           Ses i ett annat kommentarsfält!😊👋

           ”Sluta vissa slutsatser” 😀

           Ja du gör rätt i att dra dig ur nu. 😊👍

           Trh – det där med att like’a sina egna kommentarer, det börjar blir ganska uppenbart nu… 🙄

           Okidoki 😂😂😂

           TRH ’slutar egna slutsatser’ om andra för att TRH själv är satt på modd?

      Får man fråga inom vilket ämne?

      Svara

     Hen har enbart kommit med förolämpningar när jag kommit med detaljfrågor som är grundläggande inom ett ämne personen i fråga menade sig kunna, men som är oerhört svårt att googla sig fram till ett svar på då ingen som inte är väldigt insatt i ämnet bryr sig, och för insatta är det en självklarhet.

     Svara

      Milly: Nu ljuger du rakt av. Igen.

      Dina sk detaljfrågor var kontrollfrågor och jag ställer inte upp som din dresserade apa samt jag har inget behov av att bevisa mig för dig. Alls. Ju mer jag ser av dig desto mindre blir jag det dessutom.

      Du får tro mig om vill men jag kan svara på din fråga, (om man nu skulle kalla det för ett svar) men valde att låta bli efter att du förklarade syftet för mig, dvs att bli trovärdig i dina ögon.

      Du ville dessutom inte saka hand när jag föreslog det.

      Fråga. Varför försöker du härska genom att inte erkänna mitt kön? 😊

      Anonym: Jag har blivit presenterad med extremt få vetenskapliga fakta i de här kommentarsfälten så jag misstänker att det inte funnits något av vad du skrivit som jag skulle ta till mig av.
      Men lätt att som anonym både hävda att man disputerat och har presenterat något eftersom att det inte går att kontrollera dina påstånden. ☺️

      Svara

       ”jag ställer inte upp som din dresserade apa samt jag har inget behov av att bevisa mig för dig.”

       Om du verkligen kunde saken ifråga, hade du ingenting emot att bevisa det. Såsom du försöker jämnt göra med dina googlingar. Du är inte en person som missar ett tillfälle att få visa hur duktig är (eller snarare tror dig vara). Så slutsatsen är att du inte svarade inte på frågorna då du inte kunde det och google hjälpte inte dig.

       Svara

        Du får som sagt tro vad du vill och vad som fyller din önskan om hur du vill det ska vara. Inget mig emot och spelar mig precis noll roll.

        Jag har som sagt inte det behovet att bli trodd på av random anonym på nätet.

        Och ju mer ni propsar desto mindre blir mitt önskan och ju mer är jag nöjd med att ni tror jag är en outbildad arbetslös ensamstånde person. ( Också ”härligt” att se hur vissa tydligen ser ner på någon som har det livet och tydligen ska ses som misslyckad. Härligt elitistiskt av er. 😉😁 )

        Om du har det behovet själv så har du mina sympatier och jag beklagar dig.

        PS Dem som ser på mig på dessa sätt, dryg besserwisser eller arbetslös psyksjuk loser, är dem som jag är extremt nöljd med inte gillar mig och skulle kunna gå väldigt långt för att få er att gilla mig ännu mindre. 😊👍

        Svara

         Har inte du behov av att bli trodd av anonyma på nätet? Konstigt då att du aldrig kan avsluta en diskussion med ”okej, jag kanske hade fel” oavsett om du själv vet att du har rätt. Om du inte hade behov av att bli trodd så skulle du inte bete dig som du gör här inne när någon visar på mer kunskap än dig. Du om någon är mån om att bli trodd och övertyga alla om att du har rätt.

         Svara

          Hur hänger det ihop menar du?

          Finns inte mycket logik i ditt resonemang.

          Jag har syften med varför jag skriver. Den rätta frågan du borde ställa är för vem och varför.

          Men du får ställa den tyst för dig själv för jag kommer inte svara. 😊

          Svara

           Dom flesta har samma syfte med sina kommentarer, att prata om en sak eller att diskutera. Brukar inte vara mer dramatiskt än så, eller?

           Du driver ett konstprojekt😃

         Tror ingen här ser ner på dig pga att du är en outbildad, arbetslös, och ensamstånde person. Det beror snarare på hur du alltid ska ha rätt trots att du har fel, måste ha sista ordet, lägger dig i diskussioner du inte vet någonting om osv. Extrem besserwisser, mycket högfärdig och uppblåst.

         Svara

         Förlåt men vem har skrivit att man är en loser för att man är arbetslös eller sjukskriven osv? Det är ju ganska befogade gissningar eftersom du uppenbarligen har möjlighet att kommentera här under dygnets alla timmar som Camilla skrev. Det är väl du själv som lägger in en värdering i vad det innebär att inte ha ett jobb genom att referera till folk som elitister, när dom (vi) bara antar att du har en jävla massa tid att hänga i diverse kommentarsfält jämt. Är det inte en rimlig slutsats att du förmodligen är arbetslös eller sjukskriven då?

         Detta får mig ännu mer att tro att du har enorma komplex över din egen situation. Det finns inga fel med att inte vara utbildad eller ha ett högstatusyrke men däremot stör sig nog folk på att du potentiellt låtsas som att du har det.

         Svara

          Visst. Vi säger det. Att det inte har både sagts rent ut samt implicerats. 😉😂

          Svara

           Ganska förutsägbart svar från dig, eller kanske icke-svar.

           Ja till ett oprecist påstånde baserar på din åsikt där du omöjligt kan ha koll på allt som skrivits till mig så blir det det. 😊

           Eller menar du att jag måste söka igenom alla kommentarer i bloggen? Varför skulle jag ens lägga tid på det? Det är ju inte så att jag pekar ut en igenkännbar idivid ovan. 😊

           Annars tycket jag Millys sammanlagda kommentarer här i denna tråd med medföljande anonymer säger det mesta om du nu skulle vilja läsa med de glasögonen 😉👍

           Tex anonym 15:45 som svar till Milly?

           ☺️

           Skulle inte vara frågetecken efter Milly ovan utan en punkt.

           Men hjälp vad du håller på. Håll dig till den här diskussionen istället för att dra in något löjligt argument om att någon någongång ska ha skrivit att du är en loser pga arbetslös. I denna diskussion om dig spekulerar folk om att du möjligtvis är arbetslö el liknande pga du vistas i kommentarsfältet jämt. DU är den enda som refererat till arbetslös och sjukskriven = loser och ingen annan.

           Precis. Och sen gapar TrH hela tiden hur alla andra förvränger och ljuger.

           Visst, vi säger så. 😁

           Exakt, det är precis vad vi gör. 🙃

           Perfekt. För jag har lika lite ett behov att övertyga dig som jag har med Milly. 😊👍

           Men ändå #sistaordet…? 😂 Du livar upp, det får man ge dig!

         Ditt ps, är inte det typ samma quote som booken postade? Anna är det du?

         Svara

          Bästa TRH-gissningen hittills!

          Svara

         ”Jag har som sagt inte det behovet att bli trodd på av random anonym på nätet.”

         Vilket skitsnack. Hela din existens går ju ut på att du ska bli trodd på nätet och misstagen av en expert/person som vet vad hon skriver om. Det som så tydligt syns på detta tråd.

         Svara

         ”är dem som jag är extremt nöljd med inte gillar mig och skulle kunna gå väldigt långt för att få er att gilla mig ännu mindre. 😊👍”

         Gå väldigt lång för att gilla dig mindre? Du är ju inte frisk, inte undra på att du inte har en sysselsättning utan hänger här alla dagar.

         Svara

         Saken är den TRH, att du blir direkt otrevlig och förolämpande när du argumenterar med någon. Man ska kunna argumentera för olika saker utan att för den delen förlöjliga, se ned på eller använda härskartekniker på den man argumenterar med. Sen är det faktiskt så att någon som har en utbildning inom ett visst ämne, en utbildning som du inte har, faktiskt vet mer om den saken än du. Det är okej. Ingen kan vara expert på allt.
         Jag har också argumenterat med dig inom det område som jag är utbildad på och jobbar med och därför vet mer om än dig, och där var du rent sagt elak i dina svar mot mig och väldigt förolämpande. Man beter sig inte så.

         Svara

          Styrman: Ännu en som slänger sig med att jag varit elak utan att visa på hur eller komma med en länk vilket gör att både du och jag vet att det blir omöjligt för mig att visa på vad som verkligen skett och ditt syfte att skriva nu är faktiskt rent ut sagt elakt och något som man enligt mig inte borde göra.

          Jag kan nämligen slå vad om att jag svarat dig som du förtjänar efter vilken ton du skrivit till mig med, om vi ens någonsin har diskuterat.

          #Projicera

          Svara

           ”Jag kan nämligen slå vad om att jag svarat dig som du förtjänar efter vilken ton du skrivit till mig med, om vi ens någonsin har diskuterat.”

           BS. Även jag har fått väldigt otrevlig och spydig kommentar från dig när jag berättade om ett problem och du trodde dig veta bättre än jag. Du började tjata att det som jag berättade absolut inte kan hända, jag är inkompetent och borde gå till nån kunnig för att lära mig om saken. Plus förstås en massa Googlelänkar som inte hade nåt med saken att göra. Jag hittade inte på problemet själv och den var verkligt, men du bara fortsatte tjata som vanligt. Du var jätteotrevlig och vägrade erkänna, som vanligt, att du hade fel. Jag gjorde ingenting för att förtjäna det otrevliga beteendet och spydiga kommentarer från din sida. Du hoppade direkt på mig när jag inte höll med dig och stod på mig att problemet var verkligt och ingenting jag hittade på.

           Så när du hävdar att motparten gör nåt som rättfärdigar ditt bettende, är det inget annat än BS. Hur mycket du än tjatar.

           Aha! ”Ett problem”. 🙄

           * Ritar fnuttar i luften med fingrarna. *

           Lägg nu noga märke till att INTE EN enda av er har berättat vad ”frågan” gällde eller gett mig länk till inlägget ifråga som ni syftar till.

           Den som orkar tänka efter förstår varför. 🙂

           Trh jag har också diskuterat med dig. När du inte hade något vettigt svar blev du ännu mer otrevlig och använde din härskarteknik i absurdum. Jag ville diskutera, inte tjafsa. Vad får du ut av att vara otrevlig utan anledning? Du verkar söka konflikt.

           PS anonym.

           Du får också betänka alternativet att om du kommenterade som anonym och ni var flera i tråden att du fick skylla dig själv att jag inte kunde hålla reda på vem som sagt vad eller ens veta om ni var en eller flera.

           Då får du själv ta ansvar för exakt när och k vilket sammanhang du valde att skriva till mig.

           PS två. Jag vet bara en som jag sagt så till och hon har ett dubbelnamn och skrev inne hos Cissi.

           K kommer inte svara förrän du ger mig länk till vad du syftar till.

           Hoppas du inser själv varför jag inte svara på lösryckta påståenden.

           Trh! Varför tror du att så många har samma upplevelse av dig?

           Ingen orkar sitta och leta reda på länk till dig. De flesta spenderar inte som du en större del av dagen här bland kommentarerna, så omöjligt komma ihåg under vilket inlägg du varit otrevlig mot mig. Men ATT du varit det minns jag eftersom man blir påmind om det väldigt ofta när du är det mot andra.

           Ja, det var ett verkligt problem som existerade men du som ”visste” bättre, ”visste” att det inte gjorde det. Jag hittade inte på problemet själv och jag hittar inte på detta nu. Jag tänker inte rota igenom alla inlägg för att länka till dig. Det gör inte saken mindre sann. Fortfarande: du kan tjata och ljuga hur mycket du vill men det förändrar inte ditt beteende, ditt otrevliga sätt eller spydiga kommentarer. Det är ju flera som lagt märke till dessa, du är ensam (som vanligt!) om att hävda motsatsen. Alla andra har alltid fel, det är bara du som har rätt = typiskt narcissistiskt beteende.

           Tänker här citerar Jonas Gardell…

           ”Jag vet, det är nästan löjligt att komma med sådana futtiga exempel, och det är väl ingen vettig mänska som tror på sådana stolligheter, men faktum är att det bara häromdagen var en person som uttryckte tvekan inför ett möte med mig eftersom han läst sig till att jag hade hiv. Det visar ändå på hur lögner upprepas och mångfaldigas tills de blir ”sanna”.
           Och även om man presenterar bevis för att något är en lögn, kan man få svaret ”så upplever du det, men så upplever inte jag det”.”

           Han har sagt och skrivit det många gånger att bara många upprepar något tills massan tar det för en sanning så är det inte sant för det.

           Så sant som det är sagt, av Jonas alltså. 😊

           ”Du får också betänka alternativet att om du kommenterade som anonym och ni var flera i tråden att du fick skylla dig själv att jag inte kunde hålla reda på vem som sagt vad eller ens veta om ni var en eller flera.”

           Nej, det var bara jag som var skrev som anonym i det trädet. Och nej, du kan inte skylla på andra att du inte kan hålla isär människor. Det är ditt ansvar och även ditt ansvar att bete dig på ett sätt som inte sårar andra fast du har ett enormt behov av att hoppa på andra.

           ”Då får du själv ta ansvar för exakt när och k vilket sammanhang du valde att skriva till mig.”

           Nej, det är fortfarande inte mitt ansvar. Och jag skrev inte till dig innan du hoppade på mig. Jag skrev om problemet, du hoppade på mig och började tjafsa emot. Därefter skrev jag till dig.

           ”Hoppas du inser själv varför jag inte svara på lösryckta påståenden.”

           Haha, lösryckta påståenden? Sanningen måste verkligen svida såsom du beter dig. Och du svarar ju hela tiden 😀

           Trh, jag kan hålla med Jonas Gardell som du citerar. Det är dock inte applicerbart på dig i det här fallet. Har tanken slagit dig någon gång att det kanske inte är alla andra som alltid har fel? Det beteendet du uppvisar här inne är inte trevligt på något sätt alls. Jag skulle råda dig att fundera över hur du vill framstå, både online och offline om du är likadan där. ”I all välmening” för att citera dig själv.

           ”Trh! Varför tror du att så många har samma upplevelse av dig?”

           Precis! Väldigt underhållande att inte ens doktorander/doktorer sitter på samma kunskaper som Trh som förvärvat sina ”kunskaper” genom Google.

           Jag skulle verkligen vilja veta hurdana Trh:s föräldrar är och vad som gått snett för att deras dotter har blivit så fucked up.

           ”Aha! ”Ett problem”. 🙄

           * Ritar fnuttar i luften med fingrarna. *”

           Ett exempel på Trh:s trevliga sätt att svara som kommentarens skrivare förtjänar. Not.

           Det här bevisar ju bara vad jag skrev. Ditt svar är väldigt otrevligt. Vad är det i min kommentar som är elakt? Sen är jag inte så desperat att jag sitter och sparar argumentationer med dig (Inte något man blir glad av precis) bara för att kunna bevisa hur dina svar får mig att må. Det ska jag inte behöva heller. Du förolämpade mig samt en annan tjej som är i samma yrkeskategori som jag, och påstod dig veta bättre än henne och mig samt att du rent ut sagt förlöjligade mig och min kompetens inom mitt yrke.
           Kan ge samma svar tillbaks till dig, projicera vart i dina kommentarer som du är trevlig? Här är en jäkla massa människor som tycker att du är dryg och otrevlig, det kanske borde vara en form av wake up call för dig? Dags att ändra attityd tycker jag. Du vet inte allt om allt. Och det är okej.

           Hur menar du, TrH, att Gardell har nånting med din situation att göra?

           Och visar TrH upp ens hälften av det här odrägliga beteendet även irl så skulle jag vara mycket förvånad om hon inte är ensam. Vem orkar vara med en sån?

           @K Du skriver ju inte ens vad det gällde. Varken du eller någon annan.

           Hoppas du förstår varför du inte får ett svar. Om du inte förstår förklarar det mycket.

           Styrman: Håller med. Perfekt exempel på hur någon inte 1 klarar av att bli bemött som man själv skrev och nu gav jag dig dessutom ett exempel i realtid på hur du här och nu är elak utan att ge mig en chans att på riktigt kunna bemöta vad du sagt.

           2 Och du forsätter nu i kommentar nummer två orättvis beskylla mig utan att jag har en chans att bemöta vad du säger.

           👆Ovan beteende säger mig mycket om dig och jag blir än mer övertygad om hur diskussionen gått. För orättvisa är något jag inte tollererar.

           Så förslag blir att nu ta du dig en funderare på varför du fått ditt bemötande. (Vet redan hur det förslaget kommer tas emot)

           @anonym: Finns bara en som kan påstå det du sagt om mig till mitt minne och det är La rosse. (<-stav?) Hon skrev hos Cissi och här också. Aldrig fakta. Bara åsikter presenterats som fakta. Farliga sådana dessutom som skapade ångest hos många.

           @ er allihop. Varför jag inte ens funderar på att ta något till mig från er är pga att jag har sett bevis på direkta lögner, tex från Milly, men också hos många många många fler om vad jag skulle sagt, gjort eller tyckt.

           Så era upplevelser om vad som skulle hänt som helt ENSIDIGT läggs på mig utan att ni tar någon form av ansvar för er del blir mao bara till fabler.

           Vidare ser jag samma beteende mot andra. Om hur de orättvist missförstås, läggs ord i munnen på och har förutfattade meningar om.

           Det finns mängder med personer med förvrängd syn på vad som sagts menats eller ens hänt. Vare sig det gäller Jonas, mig eller någon annan.

           Så där ja. Allt sagt som svar på era sk frågor, men något säger mig att ni inte kommer ta inte det. Har jag rätt?

           Styrman, K mfl.

           Skrev ett långt svar till er alla som naturligtvis har fastnar i modd.

           Sov så gott!

           ”@anonym: Finns bara en som kan påstå det du sagt om mig till mitt minne och det är La rosse. (<-stav?) Hon skrev hos Cissi och här också. Aldrig fakta. Bara åsikter presenterats som fakta. Farliga sådana dessutom som skapade ångest hos många."

           Då har du dåligt eller väldigt selektivt minne. Och när du har så dåligt/selektivt minne ska du inte presentera det som du "minns" som fakta. Som sagt, det som jag skrev om handlade om ett problem och var inte nån åsikt. Och skapade definitivt inte ångest hos nån. Dessutom skrev jag som anonym som jag alltid gör. Det är inte jag som sitter och ljuger här, utan det är du som inte minns (eller "minns"), och vill definitivt inte ge dig även om du har så fel (som vanligt). Du kan tjata till all oändlighet, hur mycket du vill, men det ändrar inte det faktum att jag fått väldigt otrevliga och spydiga kommentarer från dig i den tråden utan att förtjäna det. Och som alla kan läsa, är jag inte den enda som fått det. Du har visat prov på det även bland dessa kommentarer. Att du är så oförmögen att se själv hur du beter dig är häpnadsväckande.

          Det märks att TRH inte är högutbildad, på universitet får man lära sig att argumentera sakligt.

          Svara

           TRH, har du någonsin avslutat en diskussion där du erkänt dig själv besegrad eller har du på riktigt så höga tankar om dig själv att du aldrig tror att du har fel? Känner du aldrig att du kan ta tillfälle i akt och lära dig av någon annan? Undrar verkligen….

           Undrar även om du någonsin reflekterat över varför det är fler som tycker du är uppblåst och hög på sig själv snarare än ödmjuk och jordnära?

           Hanna: På fråga ett. Har aldrig behövts för det har aldrig varit en kamp i mitt mening ergo fanns ingen att bli besegrad av.

           Fråga två är en halmgubbe och de är under min värdighet att svara dig och borde också vara under din att försöka hävda att det skulle vara så.

           Fråga tre, blir en motfråga. Är världen svart/vit för dig? Tror du att den raka motsattsen är något jag vill vara eller ens eftersträvar, dvs jordnära? Ska alla vara det enligt dig och det som alla borde bli?

           Ödmjuk är jag men kanske inte för de saker och personer som du tycker jag ska vara det för.
           En tanke som kanske borde slå dig?

           Citerar vidare från Jonas Gardell. Eller parafraserar snarare.

           De som inte är konflikträdda uppfattas av somliga som aggressiva. Och många uppfattar när man säger saker som är aldeles sanna som att man är onödigt hård.

           Jag (Trh) är varken konflikt rädd och drar mig inte för att peka på saker som inte är sant. Och jag gör det rakt och utan krusiduller. Jag anser inte att det är ett faktum som är ett problem hos mig utan hur vissa inte kan ta saker när eller om man inte först ber om ursäkt för att man finns till.

           Det är så klart min åsikt och du får ha din.

           En sanning jag alltid går med på är att om du har dålig ton mot mig kommer jag sannolikt men inte alltid ha en tillbak mot dig.
           Det tycker jag ”du” får ta. Om ”du” tycker annorlunda finns det små chanser att jag kommer förhålla mig till.

           Fick du svar som du kan acceptera nu?

           Och inser du att du fick ett mycket trevligare svar än du förtjänade? Och att du ens fick ett?

           ”Fråga två är en halmgubbe och de är under min värdighet att svara dig och borde också vara under din att försöka hävda att det skulle vara så.”

           Psykos på gång?

           😾meow grrrrr

           Hanna: Tar det som ett nej, nej och ytterligare nej. 😉👍

           Alltid trevligt att få bekräftat det jag redan hade en stark aning om. 😇

           PS obs retorisk fråga. Skäms du inte ens lite över att inte få fram en vettig respons? 🥀

           Trh, nu kastar du sten i glashus.

           Visst, vi säger så 😉

           TRH är ju sjukare än jag trott. Speciellt hennes svar kl. 23.34 osar narcissistisk personlighetsstörning.

           ”PS obs retorisk fråga. Skäms du inte ens lite över att inte få fram en vettig respons? 🥀”

           Säger hon som aldrig får fram en vettig respons 😀 Men du skäms ju inte, det har vi sett så många gånger. Och du fattar inte ens själv hur mycket du förlöjligar dig själv.

           ”Ƭĥe real Hmm / 2019-01-01 14:34
           😉😁”

           = vettig kommentar tycker Trh.

           ”Hanna / 02:12
           😾meow grrrrr”

           = inte vettig kommentar tycker Trh.

           Logik, not so much.

       Jag är så ointresserad av dig att jag inte bryr mig om ditt kön. Varför skulle jag bry mig om ifall du så är en queer utomjording som idkar samlag med stenar och försörjer dig som burleskdansare som kan prutta låtar med analhålet?

       I övrigt så blir du rätt otrevlig så fort någon ifrågasätter dig, det är det enda jag egentligen bryr mig om tyvärr.

       Svara

        Milly: Som sagt, kom gärna med ett citat.

        Och om det nu är såååååå oviktigt varför inte bara skriva hon? 😂

        Sedan så vet vi båda av vem av oss två som blev otrevligt när jag ifrågasatte hur du utryckte dig. ☺️

        #Projicera

        Svara

         TRH. Tror inte att du läser igenom dina egna inlägg ordentligt. Jag sa att du svarar på ett väldigt otrevligt sätt och att du är elak och att man inte beter sig så. I ditt svar gör du indirekt narr av mig genom att svara mig likadant tillbaka.
         Jag kan säga som så, att diskussionen handlade om flyg och förseningar, där en flygvärdinna svarade på en kommentar angående slottider. Du kommenterade hennes svar med ett felaktigt påstående, och jag svarade dig, på ety trevligt och sakligt sätt, att du hade fel. För att förstärka varför jag hade rätt så berättade jag även att jag arbetar som pilot. Du blev genast aggressiv i ditt svar, skrev att jag bara sitter och trycket på knappar hel dagarna och att du minsann då visste hur msn flög ”riktiga” plan då din vän eller något, hade tagit med dig upp i små enmotoriga plan.
         Du var otrevlig utan anledning, du förlöjligade mig och flygvärdinnan, gjorde narr av våran kompetens och var allmänt dryg och spydig. Vuxna människor beter sig inte så i en diskussion, speciellt inte i en diskussion där man blivit bevisad att man faktiskt har fel.
         Så snälla, ta en funderare på din attityd mot andra människor. Det skulle göra dig gott. Tack för mig.

         Svara

          Jo det är elakt det du gjorde ovan. Att anklaga utan att ge mig en chans att förklara eller om nödvändigt försvara. För det kan jag ju inte när jag inte har en aning om vad det handlar om. Förstår du?

          Så…Tack för att någon äntligen kom med ett exempel.

          Jag kommer ihåg den diskussionen.

          Jag kommer inte ihåg vad som fick mig att reagera dock mot vad du/ni sade.

          Men uppenbarligen tog du illa vid dig så för det ber jag om ursäkt även om jag inte minns varför jag blev spydig. För det har du rätt i. Det blev jag. Så mycket minns jag också.

          Jag har svårt att tro att jag blev det utan provokation men jag kan för all del haft en dålig dag.

          I vilket fall. Ber om ursäkt för min del i vad som hände. 🌷

          Svara

           Du behöver inte citera något, det förändrar fortfarande inte det faktum att du förlöjligade mig samt min kollega, i ett ämne som jag vet mer om än du.
           Jag blev upprörd över vad du skrev (och det krävs rätt mycket för att göra mig upprörd), men min reaktion var helt enkelt en reaktion på de elaka saker som du skrev.
           Jag accepterar ursäkten och ber om ursäkt ifall jag skrev något taskigt. jag kommer ihåg och jag står fortfarande för vartenda ord jag skrev, i och med att det jag skrev var och är korrekt för det är vad jag arbetar med varje dag.
           Nu orkar jag verkligen inte argumentera mer med dig, jag är glad att du kunde erkänna att även du kan skriva elaka saker och be om ursäkt för det.
           Take care.

           Tror mitt svar hamnade i modd.
           Läste igenom kommentarerna och ja, din attityd var riktigt dryg.
           Du skämtar om inkompetenta piloter och ville att jag skulle uppge mitt flygbolag så du kan undvika att flyga med det.
           Det där är elakt. Och obefogat.

           Det var inte helt obefogat.

           Jag har aldrig förnekat att jag kan vara dryg. Tvärtom. Men det händer i stort sett aldrig att jag var det obefogat.

           Min första kommentar i ämnet var en reaktion på en otroligt dålig inställning från flygvärdinnan till dem som betalar hennes lön. Skäms å hennes vägnar faktiskt än idag.

           Och redan i den tråden förklarade jag för dig varför jag reagerade och det var på din allra första kommentar.

           Du tog inte då och tar fortfarande inte ansvar för den. Vilket är lite spännande att det du anklagar mig för är det jag var den första med att säga till dig.

           Sköt du också om dig!

           Mitt svar ca kl 21:10 fastnade också. 😂

          Styrman. En kommentar till dig väntar i modd. 🌷

          Svara

           Jag var lite snabb här. Jag borde googlat först.

           Här är länken…
           https://bloggbevakning.se/2017/10/10/cissi-wallin-gor-en-schulmans-uthangning-pa-instagram/

           För jag mindes tom ditt nick så det var lätt att hitta.

           Ska vi gå igenom allt jag skrev steg för steg igen?

           Jag tyckte och tycker att du från första början bemötte mig nedlåtande och med härskarteknik.

           Så, åter en gång så känner jag mig själv väl.

           Jag bemöter inte någon dåligt bara för att utan du startade det hela själv.

           Vill du att jag ska citara allt du skrev till mig här i denna tråden silverkatt?

      Svar i modd. 😊

      Svara

       @Trh. Jag har också diskuterat med dig för flera år sedan inne på Elaienes blogg. Kommer tyvärr inte ihåg vad det handlade om men minns att jag upplevde dig som en besserwisser och ganska dryg.

       Svara

        Och jag förmodligen dig som dryg…

        Svara

      Milly: Medan vi väntar, exkat vad var det du kände dig förolämpad av? Att jag inte ställde upp på dina villkor?

      Kan du inte för en gångs skull komma med konkreta citat istället för lösryckta påstånden (som du borde veta, men intalar förmodligen dig själv annat) inte är sant? ☺️

      Svara

       Usch, du verkar inte så värst trevlig, alls.

       Svara

        Notoriska besserwissrar brukar väl sällan vara det.

        Svara

         Fast asch. Trh lite besser wisseriga attityd ibland uppvägs av ett stort hjärta.

         Svara

          Men hon har ju inte ett stort hjärta.

          Svara

          Lite ödmjukhet brukar kunna väga upp en besserwissers attityd.

          Svara

           Oh well. Jag har iaf fått för mig att trh är en snällis innerst inne.

           Då tror du fel.

       ”Eller menar du att jag måste söka igenom alla kommentarer i bloggen? Varför skulle jag ens lägga tid på det? ”

       ”Kan du inte för en gångs skull komma med konkreta citat istället för lösryckta påstånden (som du borde veta, men intalar förmodligen dig själv annat) inte är sant? ”

       Tycker du det är viktigt med citat eller ej?

       Svara

        hej:

        Ta med nästa mening också i ditt första stycke…

        ”Det är ju inte så att jag pekar ut en igenkännbar idivid ovan. ”

        …Så har du svaret på din egen fråga.

        Är ni verkligen så dåliga på logiska resonemang samt brister i förmåga att första att allt inte är svart/vitt samt att allt är beronde på fall till fall, eller låttsas ni bara?

        Ni behöver inte svara. 😉

        Svara

         Du känner bara inte att detta liksom inte riktigt gått din väg…?

         Svara

         Enligt dig: ja. Att du är den enda som håller med är en helt annan sak

         Svara

       Förolämpad av en ’exkat’?
       TRH, förstår att du har det jobbigt – har du blivit lämnad av katten nu också?

       Svara

   Som tidigare sagt, jag tippar på att TRH inte arbetar då hen tillbringar så absurt mycket tid här inne (låt sedan vara om hen är arbetssökande, pensionär, sjukskriven eller what ever idc really), bor i lägenhet då ett hus faktiskt måste skötas vilket tar tid och är ensamstående utan barn eller med vuxna barn.

   Svara

    Tror inte heller hon jobbar och tror att mycket av det hon skriver att hon gör i stunden är påhittat. Typ när hon skriver att hon sitter på spa osv. Tror inte heller hon har någon högre utbildning men har enorma komplex för detta och försöker därför leva ut någon sorts akademisk persona på nätet.

    Svara

     ”Sitter med ett glas bubbel och väntar på huvudrätten..” = sitter med en avslagen cola och väntar på plinget från mikron..?

     Svara

    Jag tror heller inte att hon arbetar och tror att hon är en ung person. Tippar på att hon är på sjukskriven pga. psykiska skäl, och försöker därför lyfta sig själv (och sin självkänsla + sitt självförtroende) genom att leka besserwisser på alla områden.

    Svara

     Himmel…jag hoppas för samhällets skull att ni är väldigt unga, alla ni som ägnat hela detta kommentarsfält till att spy galla över en annan ”kommenterare”.
     Jag hoppas att ni kommer att växa till er och lära er att uttrycka er respektfullt när man kritiserar någon annan, att man inte gissar sig fram till andras ev diagnoser eller livsöden.
     Och om ni inte är unga och kan skylla på det, så hoppas jag att ni skäms. Erat beteende är pinsamt.

     Svara

      Det märks att du inte har nån susning över Trh och hennes beteende. Om du hade, skulle du vara tyst.

      Svara

       Jotack jag ser henne i varje kommentarsfält, inte alltid särskilt trevlig.
       Hoppas fortfarande att ni inte är vuxna för erat beteende sorgligt. Bara det faktum att du anser att jag, som ifrågasätter er borde vara tyst. Det säger en del om dig.

       Svara

    😉😁

    Svara

     Såja, de tre som skrev hade rätt då detta är den enda kommentaren som du kom på.

     Svara

      Va!?

      Svara

    Ja det verkar vara en ganska tragisk person. Tror inte hon har så mycket annat än den här bloggen.

    Svara

    Tror hon påminner mycket om Anna Book. Extremt svårt att acceptera sig själv och yttre omständigheter så som de faktiskt är. Möjligtvis har hon partner och tonårsbarn men trots det är det me, myself and I som gäller. Tror inte att det är lätt att vara hon iaf.

    Svara

     Inga barn, hon är själv ett barn.

     Svara

    Alltså kan vi nu börja året med att vara lite snällare mot varandra. Det blir så mycket trevligare då. Om man inte gillar TRH då måste ni inte gå på henne som om ni bara vill bråka utan ni får acceptera att människor är olika. Sen vem man diskuterar här med bestämmer man ju själv. Live and let live. Mer kärlek tack. 😊 mindre bråk här inne och mer diskussion om ämnen för dagen.

    Svara

     Hej TrH!

     Svara

      Nej men jag gillar TRH och det vet hon 😊😙💖

      Svara

       😘💕

       Svara

   Trh har uppenbarligen inget arbete med tanke på hur flitigt (besatt) hon kommenterar här inne.

   Svara

   Nää, hen är som den där besserwissern på arbetet som alltid ska ha rätt och ha sista ordet, men som alltid har lite lite fel

   Svara

    Och till slut håller man med för man vet att hen inte ger sig innan hen har rätt och sista ordet. Alla har vi en sån på jobbet.

    Svara

    Nä, jag har ett jobb där jag faktiskt jobbar aktivt kanske max 2-3 timmar per arbetsdag (jag jobbar heltid, tjänsteman – slappt, ja) men inte ens jag har fan tid att sitta här och argumentera om allt ifrån mitt nick till om hönan eller ägget kom först. Och då har jag hus, make, hobby, vänner utöver som jag lägger tid och umgänge på och ändå tycker jag spenderar för mycket tid här.

    Svara

     Fråga. Hur många timmer effektivt om dagen tror du jag lägger här på bloggen?

     Svara

      För många som det verkar?

      Svara

       För vem?

       Samt kan du vara mer precis tack. 😊

       Svara

        Du har uppenbara problem med förståelse. Jag tycker att du ska utveckla den istället för att hänga här 24/7, skulle göra mer nytta för dig.

        Svara

  Finns det ingen som har något roligt att berätta idag , om gårdagskvällen , menar inte fint eller magiskt utan roligt , så man får skratta !

  Svara

   Ganska kul var att jag och familjen satt och spelade sällskapsspel- alla är så otroligt tävlingsinriktade att vi missade 12-slaget😊

   Svara

    😂👍

    Svara

    Helena 🎄?

    Svara

  Vill gärna veta mer om trender och framtiden Camcam! Är bloggar något vi lämnar bakom oss, vilken typ av plattformen kommer att öka, och hur kommunicerar ”dagens unga” 😂?

  Svara

   Haha varför skulle Camcam veta det? Så roliga ni är här som antar att Camcam vet saker och vet allt och vet mer än andra och har svar på alla era frågor – vad tror ni att hon är? Haha så kul.

   Svara

  Kenzas pappa förstod att det fanns pengar att tjäna på bloggen tidigt, inte Kenza.

  Svara

   Du blandar ihop Kenza med Bella nu.

   Svara

   Nej kenzas pappa har väl aldrig varit inblandad i hennes business.

   Svara

    Han stal tydligen en miljon kr fran Kenza, natt i den riktning.

    Svara

     Tog ett tag innan hon märke det, då har man deg 🙃

     Svara

      Eller hur, måste ju haft typ 100 mille+ om man inte ens märker att en miljon försvinner.

      Svara

      Njae, om man har ett regelbundet sparande dit det går pengar automatiskt tror jag inte man kollar det slaviskt, typ en gång om året kanske. Om man själv inte tar ut pengar därifrån finns väl egentligen ingen anledning att kolla mer än att ”se att allt finns kvar” och om man inte misstänker något så förutsätter man väl att det man satt in finns kvar. Inte så konstigt.

      Svara

       Säg inte det. Själv älskar jag att bara logga in på mitt konto och titta på mina pengar. Lite som Joakim von Anka när han dyker ner i sina pengar fast i mental/elektronisk form. 😁

       Svara

    Jo det har han. Han och kenzas farbror var mycket pådrivande.

    Svara

  Har Paula otur när hon tänker eller vad menar hon med ”nu ska vi ut pch köpa raketer, det blir förbjudet nästa år – skönt för alla djur”???

  Svara

   Eller när Hugo har som nyårslöfte att bli mer klimatsmart 🙈

   Svara

    Varför är det dumt då?

    Svara

    Årets skämt?! Har slutat läsa både Paulas och Hugos blogg pga deras stöndiga klimatsnyltande. Och nu ska Paula ”djurvännen” ut och köpa raketer… vet inte vad mer jag ska säga.

    Svara

   Men det blir inte förbjudet, det blir bara strängare regler angående vilka som får köpa ”pinneraketer” Thats it. Däremot kommer alla andra fyrverkerier (boxar osv) fortsätta vara helt lagligt. Det kommer endast bli strängare regler på just pinneraketer. (ensamma raketer som sitter på en pinne)

   Svara

   Haha Paula alltså. Som enligt egen utsago är sååå bra på att formulera sig i skrift. HA HA HA. Korkad med dålig självuppfattning snarare.

   Svara

    Hahahahahah.

    😂

    Svara

  Jag undrar vad som var med öppet spår-inlägget som gjorde att det fick över 1000 kommentarer just den kvällen. Ganska mycket mer än de flesta andra öppet spår. 🤔

  Svara

   Valet kanske? Det blev väl en del heta diskussioner då?

   Svara

    Jag kämpade hårt den kvällenför att spränga vallen

    Svara

  Men Camcam, jag är ju här?

  Svara

   ❤️

   Svara

  Ot, så skönt roligt att My Martens gör reklam för Bobbys ”hår piller”. Hon har ju fått så tjockt och friskt hår(ironisk) ,och så visar hon före och efter bild. Varav efter bilden är full med hairtalks löshår 😂👍. Hon kan ju likaväl satt på en peruk.

  Svara

   Och bilden som hon har som jämförelse är för massor av år sedan. Det är inte efter och före. Jag är mest chockad över hur hon och flera andra kan ha så slitet hår.

   Svara

    Jag har också slitet hår för att jag lockar/plattar flera gånger i veckan utan värmeskydd haha

    Svara

  Hade varit nice med rubriken på de inlägg med mest kommentarer. Inte så man orkar trycka in sig på tio olika. Misstänker att de flesta handlar om Bella dock 🍾

  Svara

   Rubrikerna i ordning – åtta är Öppet spår och två Sharkgate:
   EX-POJKVÄNNENS ”BEVIS” PÅ ATT ISABELLA LÖWENGRIP ÄR KAPABEL ATT LJUGA OM HOT
   ÖPPET SPÅR Augusti 25, 2018,
   KIDNAPPARE HOS LÖWENGRIP – LETAR EFTER EX-POJKVÄNNEN
   ÖPPET SPÅR Maj 4, 2018,
   ÖPPET SPÅR September 21, 2018,
   ÖPPET SPÅR November 24, 2018,
   ÖPPET SPÅR Augusti 17, 2018,
   ÖPPET SPÅR Augusti 4, 2018,
   ÖPPET SPÅR September 28, 2018,
   ÖPPET SPÅR Augusti 18, 2018,

   Svara

    Tack

    Svara

    Nice!! Tack 😀 sharkgate såklaaart 🦈

    Svara

  Maggans svar på en kommentar: Döda! (en stackars Maja kom på sin man med grannfrun strax efter tolvslaget) Brukar inte hålla med Maggan men detta svar var klockrent…

  Svara

   Men det är ju bara på skoj . Tycker den här Maja är ganska rolig . Lite som Krösamaja ! HA ha

   Svara

  Nellie ska inte längre till Danmark, hon har köpt en ponny och söker efter en praktikant till stallet

  Svara

   Tror det är svårt att rida till och sälja för vinst. Kanske i och för sig lättare att sälja ponny. Försöken med hästar har väl inte funkat.

   Svara

   Intressant att se hur länge praktikanten jobbar där innan familjen bränt broar även med henne.

   Svara

    14 dagar innan flickstackarn flytt

    Svara

  En fråga som jag funderat på.

  Ni med barn – anser ni att folk UTAN barn går miste om mycket? Att ni har en större innebörd av livet än de utan barn?

  Jag vill ha barn men behöver klaffa ihop några punkter innan vi börjar försöka. Blir lite stressad över att missa tid och år med barn även att tillvaron i livet hade blivit så mycket härligare med barn.

  Hur ser ni på det?

  Svara

   Nej, småbarnsåren kan vara roliga men tonåringar är rätt dryga. Skaffade barn för jag var rädd missa något. Efter en separation inser jag hur mycket enklare livet varit om mitt barn aldrig fötts. Det gör numera mest ont. Jag försvann på något sätt.

   Svara

    Oj, intressant. Menar du att du ångrar att du skaffade barn typ? Genuint nyfiken

    Svara

     Inte anonym ovan men jag har åtminstone en vän som ångrar sitt barn. Hen älskar dock barnet men anser hen skaffade barnet för tidigt.

     Svara

     I anonyma undersökningar är det faktiskt inte ovanligt att folk uppger att de ångrar sina barn. Det är enormt tabubelagt så det är inget folk gärna talar om öppet. Jag tror därför (endast min egen teori som jag inte menar att skriva för att kränka någon här inne) att många av de föräldrar (inte alla) som är mest på barnfria med vad de kommer missa, och hur tomt deras liv måste vara, och att de aldrig upplevt äkta kärlek osv egentligen försöker övertyga sig själva men riktar det åt andra.

     Svara

      Ja det finns många som är helt värdelösa föräldrar, som även skadar sina barn mm. Det finns även de som skaffar barn alldeles för unga, som inte har nåt nätverk, som kanske själva inte är stabila. Även narcissister som inte kan älska några andra än sig själv, skaffar tyvärr barn som de behandlar därefter..
      Så ser världen tyvärr ut, inga relationer är alltid perfekta, tror ändå alla vet detta.

      För detta till trots, i de flesta fall är barn ändå enormt älskade och efterlängtade och skänker sina föräldrar en glädje genom hela livet, så som det ska vara.

      Svara

    Ni som like-ar denna kommentar, vad är det exakt ni gillar? Någonstans är det ju ett barn/tonåring som sabbat sin förälders liv med sin existens, ett liv som den inte heller bett om.

    Det enda jag tar med mig från denna kommentar är att det är oerhört sorgligt, men mest för barnets skull. Hoppas att barnet på nåt sätt ändå inte känner till att hon/han är oönskad

    Svara

     Man måste skilja på att ångra och att älska. Man kan ångra ett barn men älska det kravlöst ändå. De två sakerna är totalt skilda och det ena behöver inte betyda det andra.

     Svara

     Jag tror vi sympatiserar med hens situation. Som redan påtalat så har hen aldrig påstått att hen inte älskar sina barn utan pratar mer om en identitet som försvann med föräldrarollen. Inte alls ovanligt eller konstigt.

     Svara

     Tänker att folk kanske tryckt på gilla för att visa stöd, eller liksom uppmuntra att detta samtalsämne tas upp, snarare än att de i sig gillar att någon ångrar sitt barn.

     Svara

     Jag älskar självklart min son, men jag hade aldrig räknat med en separation och vad det kom att innebära för mig. Utan honom hade det varit enklare. Nu är jag mest trasig. Vill inte gå in på mer detaljer.

     Svara

   Har en treåring, nej man missar inget. Tycker det är så kul med barn + fått lättaste ungen ever (har aldrig haft en vaken natt någonsin och barnet är som sagt tre nu) men tycker inte barn är ”livets mening”. Man kan ha fantastiskt liv med barn och fantastiskt liv utan. Jag är glad att vi har vårt barn och det är sjukt coolt att ha en mini me, men hade vi inte skaffat barn hade vi haft det gött då med.

   Leka är för övrigt skittråkigt tycker jag. Jag är mer för Liseberg, ut i skogen, ponnyridning, dans och gymnastik osv än att sitta och leka med dockor.

   Svara

    Håller fullkomligt med! Har en 4,5 åring och en 6 åring och de är fantastiska men jag har säkert gått miste om massa annat spännande och härligt iom beslutet att bli förälder. Man kan inte utgå från rädslan att missa saker när man väljer väg i livet. Folk påstår att man inte kan föreställa sig hur det är att bli förälder men det kan man faktiskt! Jag satt och väntade i ett halvår på att det skulle uppstå något annat än det jag föreställt mig men det kom aldrig. Jag visste exakt hur det skulle kännas och hur jag skulle bli som mamma!

    Svara

   Väldigt svår och individuell fråga. Kanske vänta tills det känns mer rätt- men – vänta inte så länge att biologin sätter käppar i hjulet.

   Svara

   Folk utan barn – egna, adopterade, foster eller bonus – går miste om det mesta av livet eftersom meningen just är att bry sig om annat än sig själv. Inte okomplicerat med barn men viktigt för att djupna som människa. Att välja att inte skaffa barn p å något sätt(se ovan) är förstås upp till var och en. Men missar en stor del, de gör de. Inga resor, inget tvspelande, krogliv, egentid etc håller i längden för den tomhet man kommer att känna av att aldrig vågat ge upp sig själv en smula.

   Svara

    Vilken idiotisk kommentar. Det är för svårt för dig att förstå, men man kan faktiskt bry sig om annat än själv även om man inte har barn. Och att det skulle finnas nån tomhet om man inte har barn, vilket BS.

    Svara

     Haha som om alla barnfria människor enbart är egoistiska tv-spelande fyllon 🤣

     Svara

      Ändå drömmigt att få supa till det och spela tvspel en hel helg.

      Svara

      Jag dricker ju inte ens alkohol…

      Svara

    För man kan såklart inte bry sig om andra människor och ha viktiga, djupa relationer i livet om de inte är barn. Det fjantigaste jag nånsin har hört.
    Man kan vända på det också och säga att föräldrar är de mest själviska människorna eftersom de har valt att skaffa barn för att ge sitt eget liv mening och inte känna den så kallade tomhet som du gissar att dom utan barn känner.

    Svara

    Jag förstår att du känner så, för jag känner också så, men jag fattar att det bara är just mina känslor och att alla känner olika. Alla vill inte ha barn och alla saknar inte och kommer aldrig sakna att ha ett barn. Folk vill leva på olika sätt och frivilligt barnlösa går inte miste om nånting.

    Svara

    😂 Herregud så inskränkt du är. Jag har inga barn men bryr mig om många saker och människor!

    Svara

    Så man kan inte bry sig om sin familj? Vänner? Partner eller djur?

    Svara

   Jag tycker att man går miste om något MEN det handlar helt om hur man själv är som person. Jag trodde att barn var meningen me livet och ville ha typ 5 barn. Nu har jag 1 barn, vill absolut inte ha fler och för mig är han det absolut bästa som hänt och jag har blivit en människa me betydligt mindre ångest, tycker livet har en helt annan mening osv osv meeen jag förstår att alla inte vill ha barn. Som sagt, allt handlar om vad man själv vill i livet 🤷🏼‍♀️

   Svara

   Nej jag önskar ganska ofta att vi skippade kids. Har några barnfria vänner och deras liv och relationer avundas jag. Älskar ju mina barn och allt sånt men fan vad fantastiskt liv jag och min man hade kunnat haft utan barn. Två vuxna med bra jobb och lön möjligheterna är ju så många. Nu sitter man liksom fast i detta liv tills barnen flyttar hemifrån…

   Svara

   Man går väl lika mycket miste om något som man hade gjort om man inte skaffat barn.

   Svara

    Ja det är ju ingen fråga som går att besvara åt nån annan. Det beror ju bara på vad man själv vill.

    Svara

   A,
   De utan barn går miste om lika mycket som de med barn gör. Det beror ju helt på vad man gillar att göra och hur man vill och kan leva. Dessutom måste man ju inte ha barn och leva enligt den typiska familjenormen – man kan bo enkelt och resa mycket, exempelvis, om man har råd och kan. Barn kan gå i skola utomlands. Om du har vänner eller familj som vill umgås med dina barn kan du fortsätta roa dig med dina vänner. Eller om du har barnvakt. Eller om du har en partner där ni delar upp jämlikt så att båda får tid för sin hobby och sina vänner. Med barn kanske du får en annan vänskapskrets – också. Du kanske får ett barn du verkligen trivs med. Du får älska någon som du inte känner. Du får bli älskad av någon och vara någons förebild.

   Utan barn kanske du lever ett partyliv, ett liv på resande fot, ett spontanliv eller ett liv hemma i din trygga vrå. Du kanske lever ett liv där du lever med en enda partner som du känner innan och utan, som är tryggheten själv och älskar hen villkorslöst – eller kanske har du många romanser, kortare relationer som gör dig rik på ett annat sätt. Du kanske har en stabil vänskapskrets eller kanske utökar och byter du kretsar när du känner för det. Kanske har du inga vänner.

   Om du vill ha barn, men inte får det – då kanske du går miste om något. Men du kan ändå leva ett fantastiskt och värdigt liv. Du kanske kommer ha en sorg och saknad efter något du inte fick men ville ha – men det kan många människor känna om mycket.

   Om du inte vill ha barn och heller aldrig får det – då kommer du inte gå miste om något. Du lever ju ditt liv. Föräldrar och barn lever ett annat.

   Svara

    Oj vad bra kommentarer jag fick gällande min fråga.

    Jag ser att ni ser lite olika kring barn samtidigt som jag enbart läser att en verkligen inte kan se sig utan sitt barn. Eller har jag tolkat er andra fel?

    Jag har velat ha barn i flera år men har aldrig varit rätt i tiden för oss då vi satsat på utbildning osv. Men nu känner jag att vi inom något år kan börja försöka.
    Vi är inga personer som festar eller är crazy, vi är helt vanliga Svenssons.

    Tror därför inte vi kommer gå miste om något utan att barn kommer ge oss mer. Men absolut förstår jag att det inte är en dans på rosor hela tiden. Men små stunderna med sitt barn tänker jag mig ge så himla mycket.

    Svara

     A,
     Det låter som att du vill ha barn. Då ska du självklart försöka få ett! Jag har barn själv. Jag kan väl se att jag skulle ha ett liv utan barn men jag skulle aldrig vilja vara utan mitt barn. Han ger mig oändlig kärlek. Jag blir förundrad över saker han säger och kan – sånt som jag vet att ingen i vår närhet har lärt honom. Han har egna intressen, han är ödmjuk och snäll. Han är väldigt rolig. Har humor, trots att han är väldig ung.

     Han är envis. Han får utbrott som gör att jag vill skratta men måste dölja det. Han får utbrott som gör att jag vill, jag vet inte vad? Hoppa från en bro, slå mitt huvud i väggen eller lämna bort honom till någon annan. De värsta känslorna jag upplevt är när jag gör honom besviken eller sårad, för att jag har betett mig dumt. Jag har förlorat många närstående och sett människor i min närmsta familj dö framför mina ögon, så jag på alla sett upplevt både trauma och ändlös sorg. Att förlora min son… Jag skulle säkerligen överleva det också, för så funkar många av oss. Men en oerhört stor del skulle fattas mig. Varje dag. Jag kan önska att han ska vara någon annanstans en dag eller flera. Jag kan njuta och uppskatta min ”ensamma” tid väldigt mycket. Jag tänker inte alltid på honom då, jag kan umgås med mina vänner i den situationen. Men ändå kan den slå mig så hårt; saknaden efter honom. Jag riktigt längtar till att få krama honom, att få se honom, att få höra hans röst. Hans skratt kan värma hela min själ på nolltid.

     Hade jag haft ett bra liv utan honom? Ja, det hade jag. Men jag vill absolut inte ha honom ogjord. Han är min son och jag älskar honom obeskrivligt mycket. Man kan säkert älska en partner, en förälder, ett syskon eller en vän lika mycket. Kanske? Jag vet inte. Jag älskar i alla fall min son och att vara utan honom är inget jag skulle välja.

     Svara

      Kå har tydligen blivit kål, haha

      Svara

   Säkert jätteolika hur man känner. När jag pratar med vänner som har barn i samma ålder som mina (tvillingar på 4 år) så är det väldigt olika vad man tycker är roligt och vad man tycker är jobbigt – så huruvida man tycker att man missar ngt eller inte är nog också olika.
   Jag tror säkert mitt liv hade varit nice utan barn – men för mig så har verkligen barnen förändrat typ allt. Jag har aldrig känt sån kärlek och lycka innan (tyvärr kommer ju oro och så på köpet)! De ger så mkt mer än jag nånsin kunnat föreställa mig.
   Dock hade jag ju aldrig vetat det om jag inte fick dem – och hade säkert varit nöjd med livet ändå!

   Svara

    Skaffade barn sent – 35+ – och för mig var det helt rätt. Har rest och festat och legat runt och nu känner jag inte att jag missar ett skit 🙂

    Svara

     Haha varför tror föräldrar att det är just festa och ligga runt man vill göra om man inte vill ha barn?

     /förälder själv som ligger runt på mina barnfria veckor.

     Svara

      Eller hur? Min man och jag (35 år) vill inte ha barn och varken festar eller ligger runt. Vi vill bara leva ett lugnt och skönt liv med tid för varandra typ.

      Svara

     Jag skaffade barn när jag var 28, rätt normalstort jag. Vart ihop med min man i över tio år – så jag ligger ungefär lika ofta nu som innan barn! Festandet är nog också samma.

     Tänker att det jag ev. saknar med livet innan barn är att bara ha mig själv att ta hänsyn till. Kunna strunta i att laga mat, äta godis kl 17 på en tisdag, lägga alla pengar på en resa och leva på nudlar. Inget som jag gjorde så ofta – men friheten fanns på ett annat sätt än nu.

     Svara

    Det går ju faktiskt att leva lite båda liven under en livstid. Jag spenderade flera år på resande fot innan jag fyllde 30. Åkte skidor på helgerna (stort intresse) när jag pluggade på ort nära svenska fjällen. Träffade mannen i mitt liv som också älskar skidåkning och resor. Vi drog till Sydamerika i flera månader innan vi försökte att skaffa barn. Nu har vi vår lilla dotter och vi planerar årliga resor till fjällen (hon måste ju lära sig stå på skidor i tid) och bila runt i riket och Europa. Vill dra ner på resandet ur miljösynpunkt men det är ju en del av oss… Vår dotter är alltsomoftast en väldigt nöjd och belåten liten tjej. Men har min man eller jag behov av lite egentid, så tar den andre hand om barnet. Behöver inte vara sååå komplicerat med barn heller. Man växer, anpassar sig och får andra intressen genom livet. Hade vi inte skaffat vår dotter hade vi bara gjort som vi alltid gjort, men utan henne. Nu förgyller hon faktiskt våra dagar.

    Svara

   Hör med TRH. Hen är säkert expert inom detta område

   Svara

    Bete dig.

    Svara

   Jag älskar mitt barn över allt annat och är glad att jag valde att få barn, men mitt liv känns inte mer komplett nu än tidigare och jag hade nog levt ett fullgott liv även utan barn 🙂 Sen blev jag gravid relativt sent i livet så jag hade hunnit göra mycket innan, det påverkar säkert min syn på saken.

   Svara

   Jag har barn och anser inte att andra går miste om något generellt. Dock endast om vederbörande inte vill ha barn. Att önska barn och inte få några i livet måste vara så otroligt tungt och tomt. Själv hade jag, med facit i hand, satt att få barn framför allt annat i livet, i alla fall tillsammans med min partner. Skaffade dock barn sent i livet och hade länge ingen längtan efter barn, var inte alls säker på att kag någonsin skulle vilja.
   Om man verkligen vill ha barn är mitt råd att inte vänta för länge, man vet aldrig vad som händer. Men har man väntat är det absolut inte kört.

   Svara

   Men det beror ju på vad man vill med livet? Allt har sin tid tänker jag och vi gör olika saker olika tider. Visst kan jag snegla på jämnåriga utan barn som hunnit jobba ett par år nu efter högre utbildning och har stabil ekonomi och kan göra sådant jag kanske skulle vilja göra med. Men jag ville verkligen ha barn och jag ville ha dem tidigt (nu fick jag inte barn jättetidigt men jag har numera tre och de flesta av mina jämnåriga vänner har nu kanske en).

   En bekant som väntar sitt första barn nu har haft 10 år med sin man som de rest och levt det liv de velat. Nu ville gå vidare till detta, men jag hade inte varit förvånad om de låtit bli barn helt (vet att de inte haft svårt utan bara valt bort fram till nu).

   Tycker det är konstigt om jag ska sitta och säga att folk utan barn missar något. Jo visst, de gör de ju, men jag med barn missar ju annat som de har/gör. Vi väljer olika (och i vissa fall får vi ta vad vi får i livet också) och det ger olika saker.

   Svara

   Det beror på. En i min närhet är i ett långt förhållande där ena partnern vill ha barn och den andre inte så känner jag att gud vad hen går miste om ”barnlivet”. Däremot känner jag en som absolut inte vill ha barn och känner inte att hen går miste om något alls. Allt beror ju på om man VILL ha barn.

   Personligen så hade mitt liv varit meningslöst om jag inte haft min lilla plutt. Jag ”gjorde” ungdomslivet, fick barn när jag var 26 och gör det jag vill nu, pluggar- kommer få jobba med det jag vill men hade jag inte haft mitt barn skulle allt det inte vara någon mening för mig. Men vissa dagar under den härliga 3-års trotsen tänker jag mig bort till tiden då jag fick sova 10-12h per natt och där man inte orsaka utbrott för att man hällde på ketchupen på fel sida av korven och saknar det med hela kroppen :´)

   Svara

  Grymt jobbigt att du printscreenar och klistrar in frågorna. För att kunna läsa på telefon så måste man zooma in vilket och zooma ut hela tiden vilket inte är värt det

  Svara

   Nej, man måste inte zooma in, på min Samsung går det utmärkt att läsa utan att zooma 😊 Du kanske har en liten skärm? Någon inställning på telefonen? Dålig syn? Menar ej detta som drygt, förlåt om det låter så!

   Svara

    Hej TrH!

    Svara

     Haha, ”alla” vet att jag inte skulle som det ser ut idag köpa något annat än en iPhone, så tracka inte anonym i onödan är du snäll. 😊

     Svara

     Hahaha, det är andra gången det händer 😂

     Det roligaste med folk som tror att TRH är CamCam: de kan inte ha varit med när CamCam och TRH diskuterade i kommentarerna, CamCam outade TRH när hon var anonym, och blockade henne, typ.

     Svara

      What haha. Tell me more?? Outade? Blockade? När var detta?

      Svara

       Tror det är nästan 1,5 år sen nu 😊

       Svara

        Men alltså.. Det här vill jag veta mer om!!! Vem kan berätta mer??😂

        Svara

      Häromdan kommenterade CC och TRH samtidigt om olika saker under samma inlägg, och det gick lite väl snabbt med kommenterandet eftersom TRH plötsligt svarade som CC. Glömde byta namn. Det har hänt flera gånger så jag säger som GW – har samma sak hänt många gånger är risken väldigt liten att det bara är en slump.

      CC försvarar sig med att det inte finns någon anledning för henne att vara någon annan bland kommentarerna, men det finns ju all anledning.

      Av någon märklig anledning dyker TRH alltid upp väldigt lägligt på minuten om CC blir ifrågasatt, eller om kommentarerna tar en annan vändning än vad CC velat. Många som är av annan åsikt blir påhoppade av TRH, och tyvärr orkar ingen med hennes ointelligenta tjafsande som aldrig verkar ta slut. Tror det är så CC får utlopp för den frustration hon känner för vissa kommentarer. Hon kan då svara så elakt hon känner för. Sättet de svarar på är också snarlikt. Jag är helt säker på att det är CC som är TRH.

      Svara

       Jag är helt säker på att du har glömt käka ditt dagliga Haldol.

       Svara

        Vad sa vi om Haldol? Sluta stigmatisera personer med psykossjukdom. //Psykiatrisyrran

        Svara

       Tyvärr inte…tror du inte jag vill göra annat än hänga på min blogg?

       Svara

        Tror jag nog alla vill även om vi trivs här. 😘

        Svara

       Jag följer en tjej som är som TRH i sociala medier(attityd & skrivsätt) så läser alla hennes kommentarer som om att det är från den personen. Fast jag egentligen inte vet att det är samma person.
       Har ingen lust att outa den jag tror TRH är eftersom jag är långt ifrån säker. Men hon jag tror är iaf likt CamCam ”barnfri”, 30+ och har ingen klassisk anställning, utan med fria arbetstider, samt högutbildad.

       Svara

        Har också en sådan, initialer?

        Svara

        TrH är ju inte högutbildad.

        Svara

       EXAKT K, du har så rätt, bra reflekterat! Jag har också sett det, exakt samma skulle jag kunna ha skrivit som du K. Det har avslöjats flera ggr, då hon missat byta nicket. TrH kommer alltid snabbt till undsättning och exakt samma åsikter och samma hat, kämpar med att sänka samma person på samma sätt och skriver likadant, med samma härskarteknik. Folk här fattar inte att CC spelar er ett spratt genom att låtsas ” jag är nyfiken på TrH” och genom att emellanåt skriva ”modd”. Det är CC och hennes M som använder Trh som en hjälp. Skriver även som Anonym och olika namn ibland för att kunna kasta skit och sänka personer och försöka övertyga. Den som föreslår Haldol t.ex är också CC.

       Svara

   Vad har du för mobil? Jag har en iPhone 7 plus och behöver inte zooma något. Men det är ju en ganska stor mobil 🙂

   Svara

  hahahah Jafar-kommentaren cracks me up every time

  Svara

  CAM kan du skriva och lista alla ställen Blondinbella skrivit att hon vill köpa hus/lägenhet/stuga på? (Om de inte redan gjort såklart isf länka gärna)

  Senaste idag skrev hon att en dröm är hus i Gstaad😴

  Svara

  CAM kan du skriva och lista alla ställen Blondinbella skrivit att hon vill köpa hus/lägenhet/stuga på? (Om de inte redan gjort såklart isf länka gärna)

  Senaste idag skrev hon att en dröm är hus i Gstaad😴

  Svara

  Hej behöver du ett lån? Om så är fallet kontakta oss via e-post: express.lan.privat@gmail.com

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.