97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT men har ni sett Dashas frågevlogg från den 25e? I slutet drar hon igenom en lista på namn de hade funderat på innan de valde Atlas och mycket har man hört i sina dagar men alltså… När hon kom till Svennington var jag nästan övertygad om att hon skämtade. Har Viktor den store hjälpt henne med listan? Resterande är så högtravande att man sätter i halsen men det var spännande blandningar av språk i alla fall, vad sägs om dubbelnamnet Mauritz-Smith. Jag hoppas jag itne låter för raljerande, jag tycker Dasha är skön i övrigt. Min favoritdel av vloggen var annars när hon helt obrydd visar allt hon har i vagnen och skötväskan och det blir en riktig märkesparad. Versace-napp med guld, Louis vouitton amningssjal, ”underläggmanbyterbajskissblöjerpå” från Moschino. Så jävla kul att hon går all in 🙂

  Svara

   På tal om namn så finns en guldtråd på familjeliv. Underbar läsning 😂😂 https://www.familjeliv.se/forum/thread/78635189-hjalp-mig-bestamma-unikt-namn-pa-vart-barn

   Svara

    Nu önskar jag mer än någonsin att det fanns en ”super like”….

    😁👌🏼

    Svara

    Seckalina!!😂😂

    Svara

     Passa dig. Snabbare än du tror så kastas det ”kränkningsanklagelser” emot dig 😏😁

     Svara

      Jag kan leva med det! Roligaste jag läst på länge😂

      MVH
      Seckalina Flinga Tundra Jourline

      Svara

       😂😂😂😂

       Svara

       Älskar namnet Julin 😍

       Svara

    Haha, tack för roligaste läsningen på länge! Jourline 😂

    Svara

     Uttalas det även som jour-linje, alltså ett telefonnummer dit man kan ringa även kvällar och helger? 🤔

     Svara

      När jag läser det så tänker jag att jour uttalas som franskt typ som den där parfymen? Och line typ som man säger lina fast med ett E.
      Å andra sidan tänker jag att allt blir roligare om man uttalar det som en norrlänning och spär på det lite jourlineeee vaaah!

      Svara

       Det var deras speciella stavning på ”Jouline” tydligen, baserat på franskan ord för ”dag” (jour). Oklart hur J:et ska uttalas dock.

       Svara

      Jag tänker att det uttalas som Shoreline, shårlajn.

      Svara

       Ever since I was eight or nine I’ve been standing on the Jourline

       Svara

        Haft den låten på huvudet sen jag läste Jourline första gången här inne😂

        Svara

    Tack för att du förgyllde min lördag!😂😂

    Svara

    HAHAHAHA jag orkar inte 😂 nu undrar man ju verkligen vad det stackars barnet fick för namn i slutändan!

    Svara

    Haha tack för detta! 😂

    Svara

    Hahah! Tundra trodde jag var någon i naturen, ni vet när renarna vandrar över den istäckta tundran… 😂

    Svara

    Jag tyckte faktiskt att många av dom var fina? Men jag är helt away när det kommer till namn och kmr typ döpa min framtida unge till Hyponeurikostiskadiafragmakontravibrationer eller nått

    Svara

     Vilka tyckte du var fina? Och framför allt: VARFÖR?😅

     Svara

      Tack för att du frågar det vi alla undrar 😂😂😁😁

      Svara

      Aidan t.ex. Benji och Uma också men då mer till en hund eller nått.

      // Nån som har ett att Sveriges vanligaste namn och tycker det är.. ja, well tråkigt. (Och så tror jag att alla pratar med mig 🤔🤔🤔)

      Svara

       Skönt att det inte var Seckalina haha.

       Svara

    😂😂 Alltså varför vill man döpa sina barn till så sjukt konstiga namn?
    Vill man inte sitt barn det allra bästa?
    Flinga? Det kallar man ju folk som inte är riktigt som dom ska 🙈
    För fan bara ta ett vanligt namn och låt ungen va.

    Svara

    Jourline! Jour linje 😂😂😂😂😂😂😂

    Svara

    Ska ta och ringa jourline😂

    Svara

   Svennington 😂😂😂😂😂

   Svara

   Svennington är ju ett id!otiskt hittepånamn. Han hade ju garanterat kallats för Svenne.. inte jättelyckat heller med tanke på att Dasha är ryska. Om hon hade sådana namn på listan så är det nog bra att det ”bara” blev Atlas till slut. Svennington Hållstrand hade låtit lite för krystat 🙃😂

   Svara

    Svenne är ju iofs ett namn redan 🙂 och även ett smeknamn på folk som heter tex Sven. Inget konstigt med det

    Svara

    Kanske hade Vladington passat bättre

    Svara

   Atlas 😂 stackars unge!!!!!!

   Svara

  Superbra! Helt rätt sammanhang för din blogg!

  Svara

  OT – Jag kommer ej ha tillgång till min telefon ikväll, så beklagar att jag ej väntar till ÖS..

  Jag ska på min första gynkontroll någonsin nästa vecka: jag är LIVRÄDD, men på grund av allvarliga besvär måste jag göra det. Det är dessutom en man som ska undersöka mig. Jag har tidigare blivit utsatt, så att det är en man gör det 1000 gångar värre, men de har inga kvinnliga specialister inom min sjukdom hos specialist-platsen som jag ska besöka! 🙁

  Snälla kom med lite lugnande ord! Har ÅNGEST från helvetet.

  Svara

   Ring och berätta och säg att du är asrädd och fråga om det finns nån göllig sköterska som kan vara med och hålla dig i handen.

   Gjorde jag en gång och fick jättefint bemötande. ♥️

   Eller ta med en vän?

   Svara

    Vad fina kommentarer ❤️ Jag och mannen flyttade tyvärr till södra Sverige för ungefär ett halvår sedan så jag är ganska ensam här i staden och har inte andra vänner eller familj än mina kollegor och man, vilket känns lite fel att ta med in dit 🙁 Men jag tänker det är en jättebra idé att ringa och fråga om en sjuksköterska som kan hålla handen. Tänk om de säger att de inte kan garantera det? Vad gör jag då? Kommer ju garanterat att svimma innan jag ens lagt mig. Är också livrädd att jag blir blöt i underlivet och att läkaren tror att jag blir kåt eller liknande. Usch – mardrömsscenario! 🙁

    Svara

     När jag besökt gyn så har jag begärt en kvinnlig sköterska med mig vilket har funkat bra!

     Svara

     Tänk på att det där är hans jobb. Han ser kvinnors underliv h e l a dagarna.
     Var inte nervös. Snart är det över.

     Svara

   Du har rätt att ta med en vän/familjemedlem/stödperson in i undersökningsrummet, jag tog med mig min mamma när jag visste att jag skulle ha en manlig gynekolog. Även om man vet att dom gör sitt jobb och är lika kompetenta som en kvinnlig så ÄR det en utsatt situation och särskilt för dig som har blivit utsatt. Du kan även låta gynekologen veta det och be honom berätta vad han gör och varför han gör det, tex ”Nu kommer jag att föra in -namn på verktyg- för att kunna -se/göra-, det kommer att kännas lite kallt, säg till om det gör ont.” ”Nu kommer jag att titta på -vad han ska titta på-” osv… Majoriteten av gynekologer vet att det inte är en skitkul upplevelse för patienten och har stor förståelse för enkla metoder som underlättar besöket för oss.

   Lycka till <3

   Svara

   Du kan be om att få ha med dig en annan personal i rummet

   Svara

    Tillägg min första gynundersökning va på finskuren. Jag hade åkt in på vanliga akuten för extrema magsmärtor o blev skickad vidare till gyn. Började gråta när jag insåg att jag skulle upp i stolen. Gynekologen var extremt förstående, förklarade allt som skulle ske, att jag närsomhelst helst fick säga stopp och att dom kunde hämta in en barnmorska som kunde stå vid min sidan baravara ett stöd för mig o inte alls ha någonting med själva undersökningen att göra. Mitt råd är att berätta att det känns väldigt jobbigt och berätta att du varit utsatt , jag har oxå varit det, och dom tog väldigt stor hänsyn till det trots att det var väldigt många patienter i väntrummet och jag fick dåligt samvete över att jag tog så mycket tid så va dom hur lugna som helst, allt i min takt o hela tiden med en försäkran om att jag va ok i situationen

    Svara

     På gyn-akuten*

     Svara

   Kräv en kvinna!

   Svara

   Jag förstår dig fullt ut, upplevde samma ångest inför att behöva gå till en manlig gynekolog nyligen. Jag kanske dock kan trösta dig med att det gick hur bra som helst, och när jag gick därifrån kände jag mig nästan lite fjantig över hur ångestladdat det hade varit enda fram tills då. Lycka till ❤️

   Svara

  OT. Var precis på Apoteket och de sålde ut Bellas nya serie(schampo och balsam) två för 99 kr! Det kan inte gå så bra för dem alls.

  Läste att hon ska starta upp LCC igen som ett sidomärke, måste vara kostsamt att först rea ut (eller slänga) alla LCC produkter och nu starta upp det igen.
  Här provat deon av den gamla typen, den var bra men inte för det priset. Hade nog köpt den igen om priset sänktes. 🙂

  Svara

   Ja, nya Löwengrip har av allt att döma inte fungerat till det höga pris man satt på produkterna.
   Dessutom har marknaden varit översvämmad av de billigare LCC-produkterna som gör att konsumenten inte känner behov av att köpa de nya. Inte till annat än reapriser i alla fall.
   Man skapar inte ett prestigemärke bara genom att höja priset. Hela kedjan av produktegenskaper måste hålla och tycker konsumenten inte att produkterna är prisvärda så köper de inte.

   Svara

   Bella skrev nyligen att de skulle ha LCC och sedan det nya som ”premiummärke”. Får se hur det går? Estée Lauder…

   Svara

    Till och med Estée Lauder provade på detta med att ha ett systermärke Estée Edit för yngre till billigare pris. Kendall Jenner frontade det och även det blev en flopp och försvann inom ett år.

    Svårt att sälja till priset hon satt nu. Hudvård är stort och många är mer välutbildade inom det än innan och vet vad som är prisvärt och inte.

    Sen undrar jag om de haft några riktiga kampanjer? Alltså skickat ut press till bloggare/instagrammare eller Youtube. Har inte sett någon alls? Känns som att det är ett måste om man vill slå sig in på den här marknaden, speciellt om hon vill lansera i usa. Inte många som handlar en produkt längre utan att kolla upp flera YT recensioner.

    Svara

     Ella produkter är ju ren skit till att börja med herregud, läs innehållsförteckningen!

     Svara

      Bellas*

      Svara

      Ja det är ju det jag har gjort? 😊

      Svara

     The Ordenery! 😍

     Svara

      Ordinary

      Svara

   Har också den gamla deon, helt ok! Köpte mest för flaskan för älskar rosa och guld

   Svara

    De gamla produkterna med de gamla förpackningarna kändes betydligt bättre och mer lyckade. Inga mirakelproduktwer givetvis, men det är det få som är. Men de stack ut och hade ändå en slags ”nisch” med koladoftande torrschampo och rätt ful och typiskt tjejig flaska. Nu är det som allt annat skit, om inte sämre, men till betydligt högre priser. Nej tack.

    Svara

   Såg hennes produkter på Dollar Store idag…

   Svara

    Nya eller gamla? Om nya är på dollarstore är der en större flopp än jah först trodde..

    Svara

     LCC har funnits länge på outlets.
     Nya serien har sålts billigare men vad jag vet bara hos de återförsäljare som köpte in den vid lanseringen i våras.
     Börjar man sälja även den nya serien på outlets så är det förstås ett misslyckande.

     Svara

    OMG Dollarstore?!????

    Svara

     Haha ja det säger ju allt om varumärkets exklusivitet. 😂😂

     Svara

  OT – är det bara jag som märker hur OTROLIGT missnöjd Bianca Ingrosso är över att hon och familjen är i HUA HIN och inte Bali/Maldiverna/ställe med vita stränder och sol… hahaha lite komiskt, hon verkar ju helt bitter

  Svara

   Bortsämda snorunge!!

   Svara

   Håller med!! Hon ser såå irriterad och uttråkad ut på precis alla stories och bilder hon lägger ut. Att hon och Phillipe inte är tillsammans längre bidrar nog till bitterheten också…

   Svara

   Thailand är ganska skämmigt nu för tiden när alla varit där både en och fem gånger 🙁

   Svara

  Har lyssnat på podden nu, jättebra! Det var kul att höra dig prata också.

  Svara

  Lyssnat! Väldigt bra! 😊 Kan inte komma över hur din röst låter så snäll, måste vara dialekten. Min ganska grova göteborgska låter som om jag vill mucka bråk med alla 😅

  Svara

  Bra samtal med Mediepodden Camilla.
  Förundrad över varför det första 50 kommentarerna här inte har någonting med inlägget att göra … why?

  Svara

   För att det var ett sidospår som roade, uppenbarligen😃

   Svara

    En del verkar vara lättroade och föredrar sidospår!

    Svara

     Lighten up 😊

     Svara

    Ett sidospår som av kommentarerna att döma var roliga att diskutera än inlägget. Så kan det bli ibland😊

    Svara

   Att en del kanske inte orkade lyssna på podden ifråga!

   Svara

    För såna människor finns det pekböcker med ljud.

    Svara

     För de som inte har intresse av att lyssna på alla poddar som länkas hit och dit? Ledsen, men podden ovan är inte i min smak och läser faktiskt hellre en pekbok då😁

     Svara

   Alla kanske inte har 50 minuter över till en podd på trettondagsafton.
   Själv tänker jag lyssna när jag har tid.

   Svara

    Då behöver man kanske inte gå in och kommentera ett inlägg om en podd om man inte ids lyssna på den?

    Svara

     Men värst vilket tråkigt humör vissa var på idag då. Camilla får väl sätta in en spärr på inläggen så att ingen kan komma åt kommentarsfält innan de läst hela inlägget, följt alla länkar och lyssnat och sett alla video och poddar. Vore det en bra lösning din lilla surmus?

     Svara

     En stor del av charmen och dynamiken med Bloggbevakning är att vi kommenterar kring det som vi tycker är intressant.
     Skulle det ändras så kommer en hel del av intresset för att kommentera här försvinna.

     Svara

  Lyssnat på podden! Mycket bra! 🙂
  Hur ska man kunna lita på och ha förtroende för entreprenör och bloggare som inte verkar dra sig för något.
  Det är helt otroligt att så många av hennes följare och massmedia köper allt som kommer från Isabella Löwengrip.

  Svara

  Åh, vad kul att du är med i en till podd. Jag älskade avsnittet då du var med i Gabriella Barks! Ska börja lyssna på detta avsnitt på en gång.

  Svara

  Du låter så vettig Camilla! (Och är vettig också förstås). Tycker alla som ifrågasätter din blogg kan ta och lyssna på avsnittet. 👍🏽😊

  Svara

   Det finns inget som är 100% bra eller 100% dåligt.
   Tanken med denna blogg är bra, men det innebär inte att det inte också finns dåliga saker med den (och då menar jag inte dåliga saker i stil med tråkig osv). Och ett stort problem är att dessa saker inte åtgärdas av blogginnehavaren, som till synes inte verkar se dem som problem.

   Camilla och även Nyheter24 har primärt fokus på att plattformen ska dra många besökare som generera många sidvisningar. Effekten blir att annat förbises till förmån för publicitet och intäkter. Blir aldrig särskilt bra i det stora hela. Camilla vill gärna ”vara någon”, men de flesta tar henne inte seriöst.

   Svara

    ”Det finns inget som är 100% bra eller 100% dåligt.”

    Läsförståelse.

    Svara

     Huh?
     Det som menas med det är att i stort sätt allt tåls att ifrågasättas…

     Svara

  Det är bra att du och din blogg finns. Viktigt. Och framförallt är det smidigt för en latsork som mig som inte har tid eller möjlighet att följa ALLAS bloggar utan kan hålla mig någorlunda uppdaterad genom din och några utvalda favoriter. Tack! 🙂

  Mvh småbarnsmor med ont om tid

  Svara

  Lyssnat på podden och har en hel del funderingar. Gillar din blogg mycket, men tycker att du ibland går på för hårt och drar slutsatser det inte finns fog för.

  Emanuel frågar dig om varför du tror att många medier inte ville skriva om din granskning om Bella, och du svarar att ”ja men de tänker ju att nej det kan vi inte skriva om för vi vill ju ha med Bella när hon bakar lussebullar i jul”. Han frågar då om det inte kan handla om dig, och att de inte har förtroende för dig. Då svarade du att det beror på att medierna är okunniga, att de inte förstår hur stort det är att ljuga om besökssiffror. Det låter i mina ögon som en oförmåga att inse att det är just din blogg som inte uppfattas som trovärdig. Saken är den att efter alla dina dagliga negativt insinuanta inlägg om Bella under ca ett års tid, är förtroendet mer eller mindre borta hos många.

  I podden säger du att du trodde på Bella från början och på att hon verkligen var rädd och hotad, och du sa att du anade oråd först när Expressen skrev om att Bella flytt landet, att Hampus åkt utomlands, att det var svarta pengar exet spelat bort osv.

  Du säger att du inte skrev något om att du inte trodde på henne eller om det före Expressen. Det är inte sant, du skrev två raljerande inlägg om Bella flera dagar innan Expressen skrev om Bella. Ett ex från inlägget; ”Bara Bella skulle slå mynt av en tragedi., men allt för klicks antar jag…”. Vad jag minns trodde du aldrig på Bella alls. Du skrev ju tom tidigare att hennes stalker inte fanns, och ringde till och med polisen för att fråga om de gjort utryckning till hennes hus.

  Emanuel ifrågasätter också varför du så säkert tror på exets version, och varför du inte bara rapporterar att det finns två olika versioner, och att de båda spinner vidare på historien för att skydda sig själva. Då menar du att du redan visste hur Bella är och att hon hittat på ”hotlappen” för att skapa medlidande då du avslöjat falsk statistik, samt att hon i Expressen erkänt att det var så.

  Då rättar han dig och säger att Bella sagt att det är en gammal lapp, men att hon sagt att hon använt den för att förklara vad som händer när du skriver så mycket elaka saker om henne. Han frågar dig också om expojkvännen blev mer trovärdig i dina ögon när han mejlade dig negativa påståenden om Bella. Jag förstår inte hur du kunde lita på exet så fullt ut, och uppenbarligen gör flera inte det.

  Du svarar att ”exet är extremt manipulativ och manipulerad av henne och har förlorat en massa pengar men det är ganska stor skillnad på det och en kriminell människa som har handlat med svarta pengar och utsatt henne för hot”. Förstår inte varför du trodde på allt exet sa? Han visste ju om din avoga inställning till Bella sedan gammalt och visste precis vem han skulle kunna lura i nästan vad som helst som var negativt om Bella. Var det viktigare att styrka din negativa bild av Bella än att fundera över om han var en trovärdig källa?

  Han frågar vidare vad syftet skulle vara för Bella som var i den här situationen? Du svarar: ”Jag tror att det var väldigt pinsamt för Sveriges största affärskvinna att ha en pojkvän som går i personlig konkurs”. Emanuel frågar ”och då skulle hon ha hittat på allt och att kriminella varit i närheten då”? Du svarar då att hon målat ut sig som ett oskyldigt lamm som måste skyddas av livvakt och att det bara är för pr.

  Emanuel påpekar då att det är allvarliga anklagelser utifrån bara indicier och vad du vet om henne från tidigare. ”Det är den stora skillnaden mellan Expressen och dig, och mellan en journalist och skribent, eller granskare som du kallar det, man skulle inte gå så långt. Du har ju väldigt starka känslor här”. Du säger då att du anser att Expressen gått betydligt längre än dig för att de publicerade Bellas historia rakt av på löpet att kidnappare kommit hem till Bella pga pojkvännen och att det inte fanns bevis. Emanuel frågar dig om varför du tror att många medier inte ville skriva om din granskning om Bella, och du svarar att ”ja men de tänker ju att nej det kan vi inte skriva om för vi vill ju ha med Bella när hon bakar lussebullar i jul”. Han frågar då om det inte kan handla om dig, och att de inte har förtroende för dig. Då trodde du att det beror på att medierna är okunniga, att de inte förstår hur stort det är att ljuga om besökssiffror. Det låter i mina ögon som en oförmåga att inse att det är just din blogg som inte uppfattas som trovärdig. Genom alla dina triljarder hackande inlägg om Bella är förtroendet mer eller mindre borta hos många.

  I intervjun säger du att du trodde på Bella från början och att hon verkligen var rädd och hotad, och du sa att du anade oråd först när Expressen skrev om att Bella flytt landet, att Hampus åkt utomlands, att det var svarta pengar exet spelat bort osv.

  Du säger att du inte skrev något om att du inte trodde på henne eller om det förrän Expressen. Det är lögn för du skrev ett raljerande elakt inlägg om Bella flera dagar innan Expressen skrev om Bella. Ett ex från inlägget; ”Bara Bella skulle slå mynt av en tragedi., men allt för klicks antar jag…”. Vad jag minns trodde du aldrig på Bella alls. Du skrev ju tom tidigare att hennes stalker inte fanns.

  Han ifrågasätter också varför du så säkert tror på exets version, och varför du inte bara rapporterar att det finns två olika versioner, och att de båda spinner vidare på historien för att skydda sig själva. Då skyller du på att du redan visste hur Bella är och att hon hittat på ”hotlappen”, samt att hon i Expressen erkänt att det var så. Då rättar han dig och säger att Bella sagt att det är en gammal lapp, men att hon sagt att hon använt den för att förklara vad som händer när du skriver så mycket elaka saker om henne. Han frågar dig också om expojkvännen blev mer trovärdig i dina ögon eftersom han när han mejlade dig negativa påståenden om Bella. Det kan man ju verkligen fråga sig.

  Då svarar du att ”han är extremt manipulativ och manipulerad av henne och har förlorat en massa pengar men det är ganska stor skillnad på det och en kriminell människa som har handlat med svarta pengar och utsatt henne för hot”. Han frågar vidare vad syftet är för Bella som var i den här situationen? Du svarar: ”Jag tror att det var väldigt pinsamt för Sveriges största affärskvinna att ha en pojkvän som går i personlig konkurs. Han frågar ”och då skulle hon ha hittat på att kriminella varit i närheten då”? Du svarar att hon målat ut sig som ett oskyldigt lamm som måste skyddas av livvakt och att det bara är för pr.

  Emanuel påpekar då att det är allvarliga anklagelser utifrån bara indicier och vad du vet om henne från tidigare. ”Det är den stora skillnaden mellan Expressen och mellan en journalist och skribent, eller granskare som du kallar det, man skulle inte gå så långt. Du har ju väldigt starka känslor här”. Du säger då att du anser att Expressen gått betydligt längre än dig för att de publicerade Bellas historia rakt av på löpet att kidnappare kommit hem till Bella pga pojkvännen och att det inte fanns bevis. Han säger då ”känner du då att genom att de gjorde det och att pojkvännen lidit av publicitetsskada borde väga upp det genom att vara ännu hårdare i omdömet kring Blondinbella även fast det inte finns fakta för att hon har hittat på den här historien?”.

  Han fortsätter; ”Du säger att du fått bevis på att det du trott är sant. Förstår du vad jag menar att en journalist hade försökt blottlägga fakta på bordet så man får bygga sig en egen uppfattning, du tar ju gärna storyn och sätter den i ett sammanhang som du gör nu, du säger jag vet ju de här sakerna och det är så och så, du drar mer slutsatser än faktan som finns på bordet just nu”.

  Svaret blir att du håller granskningarna neutrala. Inget riktigt svar kan jag tycka?! När du publicerade uppgifter om Bellas statistik samt om hotlappen påstår du nu i podden att du utelämnade alla dina personliga åsikter. Att du bara la fram bevisen. Stämmer verkligen det?? Nope. Ett av många ex ”Precis som nu så hade hon motiv att få bort fokuset från sig själv, vilket hon gjorde med ett fejkat hot samt att även distrahera media med att presentera sin nya pojkvän, någonting som också var del av en noga uttänkt strategi”.

  Emanuel säger; ”Du blir en influencer som alla andra för du är så personligt engagerad i Bella, du vill att andra ska tycka och känna som du”. Du ignorerar igen meningen med det han säger och svarar att ”om du inte brunnit för det du gör hade det inte blivit bra”.

  Har du nu förstått hans kritik och kan svara på om du förstår den? Eller har tagit till dig av den?

  Han fortsätter; ”Du säger att du fått bevis på att det du trott är sant. Förstår du vad jag menar att en journalist hade försökt blottlägga fakta på bordet så man får bygga sig en egen uppfattning, du tar ju gärna storyn och sätter den i ett sammanhang som du gör nu, jag vet ju de här sakerna och det är så och så, du drar mer slutsatser än vad faktan på bordet gör just nu”. Då säger du Camilla att du håller granskningarna neutrala.

  När du publicerade uppgifter om hennes statistik samt om hotlappen påstår du att det inte fanns några personliga åsikter där. Att du bara la fram bevisen. Stämmer verkligen det?? Nope! Ett ex ”Precis som nu så hade hon motiv att få bort fokuset från sig själv, vilket hon gjorde med ett fejkat hot samt att även distrahera media med att presentera sin nya pojkvän, någonting som också var del av en noga uttänkt strategi”. Eller; ”Dock visste hon att jag skulle publicera mitt inlägg kl 18.00 – det har kommunicerats till både Isabella och Simon – så att hon publicera det här gråtmilda inlägget kl 17.55(!) är höjden av damage control”.

  Emanuel säger; ”Du blir en influencer som alla andra för du är så personligt engagerad i Bella, du vill att andra ska tycka och känna som du”. Du ignorerar igen meningen med det han säger och svarar att ”om du inte brunnit för det du gör hade det inte blivit bra”.

  Har du nu förstått hans kritik och kan svara på den? Eller om du har tagit till dig av den? Hoppas att du vill svara.

  Svara

   Psyko

   Svara

   Av ren nyfikenhet…
   Hur lång tid tog det dig att skriva den här kommentaren och hur panikslagen kände du dig när den försvann in i moderering? Eller hade du en kladd?

   Svara

    Good comeback

    Svara

    Av någon anledning har den blivit uppdelad så samma stycken kommer igen flera gånger. Postade den 2 gånger pga mod så kanske därför? Min kommentar var ungefär hälften så lång, om än det. Detta hade du märkt om du läst den först.

    Hursomhelst trist att du inte vill svara på frågorna utan istället bara svarar förminskande.

    Men för att stilla din nyfikenhet över hur lång tid kommentaren tog att skriva så kan jag trösta dig med att jag är riktigt snabb på tangenterna 😊.

    Svara

     Fan vad bäst skrivet Lucy! CC svarar aldrig på kritik bara på otrevligt ställda frågor så hon kan härska som är det hon är bäst på.

     Svara

   Holy shit. Det här måste vara den längsta kommentaren hittills va?

   Svara

   Mer en avhandling än en kommentar …. shit vad lång 😳

   Svara

  Bra och proffsig intervju!

  Svara

   Ja han verkade lite mer intelligent och ifrågasatte varför Camcam trodde på exet. Och varför hon skriver så vinklat av sina egna känslor.

   Svara

  Bra! Gör mer inlägg om den för folk tappade nog bort inlägget. Lägg ut det innan öppet spår på fredag.

  Svara

  Han sa visst 700 000.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.