En ”håll käften-korv”

Jag håller med!
Det här ÄR imponerande!

Vem kan det vara som blivit nödig någonstans mellan Sturehof och Gärdet så till den milda grad att nöden inte haft någon lag?
Gulliver?
Goliat?
En björn?
He-man?
En genmanipulerad Sankt Bernhardshund?
Hans bror Alex?

Och låg det bara en korv och ingenting mer?
Var det en sån där baddare som slinker ut likt en Flumride-stock på Liseberg och varken behöver bidé eller papper?
Bara att släppa på och dra upp byxorna igen? Plopp – klart.
Wham, bam, thank you ma’am liksom…

Hur som helst – IMPONERANDE!
Det där kan inte vara skapelsen av en selektarian, det är en sak som är säker, så Margaux kan strykas från listan över misstänkta. 😉

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Selektarian* förlåt, kan inte sluta störa mig😥

  Svara

  Är det vanligt att män har så små skostorlekar?

  Svara

   Obs, kan vara att jag bara är storleksblind (min sambo har storlek 50)

   Svara

    Haha min har 42! Ex samma. Kanske tom 41..pappa typ 42.

    Svara

    Hur lång är han?

    Svara

     2.08

     Svara

      Åh drömmen😍

      Svara

    Mitt ex hade storlek 50. Hans skoterskor såg ut som att de hade kunnat hyras ut som studentlägenheter.

    Svara

     Lägenhet uthyres till icke doftkänslig person

     Svara

    Min klasskompis har storlek 50. Det är min plus min andra klasskompis fot tillsammans. Sjukt. Han behöver inga simfötter eller segelbåt, bara sätta skon i sjön och börja ro.

    Svara

     Hur exceptionellt små fötter har du och din klasskompis? Jag gissar att ni inte går i klass 1B.

     Svara

      Nej vi går i trean.
      Hahahaha. Vi har 34 och 35 (och är 25+) 😂🤘

      Svara

       Shit vad små, själv har man stl 40

       Svara

        Både jag och min man har 39 (han ibland 40) i skostorlek, väldigt praktiskt ibland när man ska ta sig en sväng i trädgården eller flippa loss på playan.

        Svara

         Samma här!

         Svara

       35 här också. Tycker om mina små, söta fötter, men svårt ibland att hitta fina skor. Men användbart när man kan köpa på barnavdelning, typ gummistövlar, och strumpor. Fila fötterna och lite fint lack på tårna så skuttar jag mest barfota på sommaren och tycker det är finast ändå.

       Svara

        det är en fot, för guds skull

        Svara

         Jag har två fötter. Eller vad menar du?
         Jag tycker att mina är fina, so what?

         Svara

       Jag har 40 och total plattfot. Inte minsta tillstymmelse till hålfot. Jag ser ut som en pingvin 😊🐧

       Svara

        Köp inlägg…??

        Svara

         Haha va??? Kan man göra det??? *facepalm* Tack för tipset, jag har inlägg från ortopeden så jag klarar mig.

         Svara

       60 år och storlek 35. Blev aldrig större🙄

       Svara

       3:an i grundskolan?

       Svara

       Nu skarvar du igen, en 34 är ca 21 cm och en 35 ca 21,9 cm= 42,9 cm. En storlek 50 är ca 31,8 cm. Det fattas alltså över 11 cm mer mot det du och din kompis har🎄🎄🎄🎄

       Svara

        Ja det var exakt lika stort som hans sko, våra två barfotafötter tillsammans 🙂

        Svara

         Så 31,8 cm är lika mycket som 42,9 cm i din värld?
         Om inte din kompis köper för stora skor till sig själv.

         Svara

          Men hon säger ju att de jämförde fysiska fötter i verkligheten, sluta säga emot

          Svara

           Haha fast Helena skarvar ju. Om han inte köpte för stora skor dvs, inte helt omöjligt att han gjorde. En skostorlek är ett visst antal cm.

       Fast 34 plus 35 blir ju 69 tillsammans sist jag räknade, dvs ganska långt ifrån 50 eller…?!?

       Svara

        Hur tänker du?

        Svara

        Haha Lotta du gjorde nog en tankevurpa där 🙂 Mät din egen fot så ser du att 37 i skostrl inte är detsamma som att foten är 37 cm 🙂

        Svara

         Fast Lotta har ändå rätt.
         34 anges vara 21,7cm, 35 är 22,3cm. En storlek 50 är 32,3cm. Deras fötter tillsammans är 44cm, alltså större än str 50.
         Älskar fö det japanska systemet för skostorlek där numret faktiskt är cm, varför börja hitta på alla möjliga andra märkliga numreringar?

         Svara

   Ja

   Svara

   Det svenska genomsnittet är storlek 43 hos män. Din man som har storlek 50 lär ju ha ett jäkla sjå att hitta skor i den storleken.

   Svara

    Haha ja, det går inte att hitta skor i vanliga affärer förutom ett enda undantag – Converse!
    Han är över två meter, så det går väl lite hand i hand antar jag 😅

    Svara

     Då är du väl ganska medveten om att det är ganska vanligt med så ”små” fötter…

     Svara

      Varför skulle jag vara van vid det? Jag köpar aldrig herrskor. Har själv strl 39 och blir alltid lika förvånad när man hör om män som har samma storlek som mig

      Svara

       Men du vet ju att han inte kan köpa skor i vanliga butiker.

       Svara

     Grandshoes.se har snygga stora skor.
     Asos.com har en. ”Tall” avdelning även för män med supersnygga kläder till långa män.

     Hälsningar från gift med lååång man med stora fötter

     Svara

    Skulle säga att det är ganska stort utbud på skor i storlek 50 så ett jäkla sjå är det icke 😘

    Svara

     ”Stort utbud” 😂
     Maxgränsen går vid 45 i vanliga affärer

     Svara

      Vissa affärer har 46 också, min man är 2.00 o han har 45/46 inte alltid lätt att hitta skor, oftast ör större storlekar utplockade😅

      Svara

   En snabb googling säger att vanligaste storleken för män är 42/43. Hur väl det stämmer låter jag vara osagt men förmodligen vanligare med 42 än 50😊

   Svara

   Tror den halva storleken är extremt viktigt. Han är ju ingen stor man för övrigt den gode Carl-Johan.

   Svara

    Haha han är så liten att jag inte kunde fatta det första gången jag såg honom irl. Max 165 cm

    Svara

     Ja, jämfört med honom ser ju det mesta stort ut…

     Svara

     Och usch, jag har varit tvungen att ta på honom ÖVERALLT vid en visitering. Blää!

     Svara

      Fan vad ELAK du är. Usch

      Svara

      Du bör nog byta jobb Kia, om du känner ett sådant äckel inför att visitera en människa baserat på ditt eget tycke och fördomar om denna.

      Jag är långt ifrån Calles största fan, men jobb är jobb och om jag inom mitt jobb behövde visitera Calle så hade jag fasen inte gjort skillnad på honom och vilken vanlig Svensson som helst. Sånt där beteende är vad som är usch!

      Svara

      Du kan vara bläää!

      Svara

   Ja, fullt normalt!

   Svara

   I egenskap av nån som sålt skor i sju år så ligger Calle ca precis på medel. 42 och 43 är de i särklass mest säljande storlekarna. Jag är snarare förvånad att han har så pass stora fötter till sin korta kropp.

   Om nån undrar vad de vanligaste storlekarna bland kvinnor är, så är det 38 och 39😊

   Svara

    Haha, det här med syftningsfel. Calle kanske har jobbat med skor i sju år, och kanske är 42,5 snittstorlek för nån som gjort det, vad vet jag. Den jag menade åsyfta var dock mig själv (jag har inte 42,5, för den som undrar).

    Svara

     Alltså Seckalina, bästa tråden på FL någonsin. Är det på riktigt eller bara en trolltråd tror du?

     Svara

      Haha, jag tror att den är på riktigt. Jag är också av uppfattningen att folk inte är riktigt kloka, så min gissning är troligtvis färgad av det😅 Dock ska TS i den tråden ha ett stort och hjärtligt tack, både för skrattet och mitt nya eminenta nick!

      Svara

       Jag fruktar att du har rätt. Funderar på om man skulle byta nick till Jourline på alla forum… Är också orimligt nyfiken på vilket namn det blev tillslut.

       Svara

      Vad har jag missat? Tråd på FL?

      Svara

  Alltså, jag promenerade genom Östermalm idag och reagerade på hur fruktansvärt mycket bajs det ligger på trottoarerna där 🤮

  Så mycket bajs som jag såg (och parerade för) under den streckan jag gick idag har jag totalt inte sett under ett kvartal i någon annan stadsdel. (Jobbar på Kungsholmen och har nyligen flyttat från Söder).

  Svara

   Det blir liksom mer likt Pariiiiiis med bajs på gatorna, lite fiiiiinare sådär!

   Svara

    Och sen när våren kommer luktar det apa. Blä.😜

    Svara

     Nä du vännen, det luktar inte apa. Det luktar stoooorstad

     Svara

      En doft av Pariiiiiiiiiiiis!

      Svara

   Hmm… jag både bor och jobbar på Östermalm. Ser inget bajs här alls.

   Svara

    Hemmablind?

    Svara

    Jag jobbar på Östermalm och det är f*n bajs överallt. Antagligen mest från hundar men det verkar vara en och annan tvåbent bajsare som håller till där också. Jag har sett folk som hukar sig mellan byggavfallet på trotoarerna.

    Svara

   Östermalm måste vara Sveriges hundbajstätaste område. Makalöst mycket skit på trottoarerna.

   Svara

    Det är ju bara för dom rika kärringarna inte orkar plocka upp sin hunds bajs.

    Svara

    Tror snarare att det är tiggarna/romerna som bajsar. Det ligger ju bajskorvar och toapapper överallt i alla buskar på östermalm bland annat.

    Svara

   På allvar vart tror ni att tiggarna går på toaletten? Såklart på gatorna och parkerna. Stackarna hur folk kan låta detta fortgå, hemskt för dem och hemskt för oss

   Svara

    De flesta tiggare sitter ju på ställen där det finns toaletter som de använder, som utanför Ica Maxi och liknande. Har bara sett tiggare bajsa i buskar en gång här i Göteborg. Däremot ser jag ofta män av alla sorter kissa utomhus, helt obrydda. Och ja, en kvinna, för länge sedan, men hon var uppenbart psykiskt sjuk.

    Svara

     De blir ju portade från de ställena?? De sitter utanför, men får inte gå in. Vad ska de göra?

     Svara

      Ha med sig en liten spade och gräva ner sin skit, precis som man gör när man bajsar i naturen? En vettig människa skiter inte på öppen gata.

      Svara

       Ska de lägga pengar på en spade…? Vore väl mänskligare att sluta porta dem?

       Svara

        Om detta är ett problem så känns det rimligare att köpa små trädgårdsspadar till dom istället för att ge dom pengar, då dom tydligen inte använder sina intjänade pengar till att köpa en spade.
        För övrigt så går det också att gräva för hand eller med hjälp av en pinne, ifall man saknar en spade. Det har folk gjort i alla tider, och fortfarande gör när dom spenderar en längre tid ute i naturen.
        Om jag blir akut skitnödig på en sen kväll, är hemifrån på en allmän plats och affärer är stängda, så inte drar jag ner brallorna och skiter på trottoaren oavsett.

        Svara

     Bara en kvinna? Ser kvinnor sätta sig och kissa ute nästa varje utekväll. Såg en tjej sätta sig på huk på plattan en gång 😂 Men hon var väldigt packad

     Svara

  OT: är det någon som minns bloggaren HannahSthlm? Vad hände med henne? Visst var hon rätt stor som bloggare och helt plötsligt blev bara bloggen sjukt osammanhängande.

  Svara

   Åh! Visst var det en lite äldre kvinna (i influencerålder mätt) med två söner som flyttade till (bodde i?) Hammarby sjöstad?

   Svara

   Jag skrev om henne i ett annat inlägg här nyss och JA hon verkar ha blivit något speciell…

   Svara

   Hennes twitter är jätte, jättemärklig. Hon gjorde en insamling på Facebook till hennes hund Troy i höstas, för att få pengar för han behövde muntras upp.

   Svara

    Länk?

    Svara

    Vad heter hon där?

    Svara

  En manlig vän berättade en gång att det var ett barn på förskolan som skitit den största korven han någonsin sett. Typ som midgårdsormen stor. Större än han någonsin gjort ifrån sig, enligt hans beräkningar efter ca 0.6 sekunders look ner i toalettens avgrund. Han pratar om den än. Treåringen som sket en meter. Det är imponerande. Kanske hans pappa som gått lös på stan?

  Svara

   Sitter i godan ro i soffan och hör plötsligt ”fäääärdig!!”, 3 åringen hade satt sig på pottan och berättade att hon hade bajsat 10 bajskorvar. ”M-hm, det var många korvar det”
   ”Och en jättestor!”
   ”Jaså du!”
   När hon reser sig upp blir jag lite rädd för där i ligger som en pytonorm intryckt i en skokartong.
   ”Jag hade ont i magen men det är bra nu” säger hon och skuttar iväg glatt medans jag måste få loss halvkilos klumpen och spola ner den.

   Svara

   Låter som min unge, han är snart 6 år men har lagt de sjukaste korvarna jag sett sen han var typ tre. Imponerande minst sagt 😅

   Svara

    Hahahahaha 😂

    Svara

    Min gör också så och lyckas dessutom ALDRIG behöva torka sig. Blir aldrig nåt på pappret. Önskar jag hade det så smidigt också 🙌🏻

    Svara

     Mina barn också, halvmetersbajsar hoprullade i toa, kliniskt ren rumpa. Tror de är väldigt avslappnade bara.

     Svara

      Mycket beror på kosten för mig iaf. Äter jag bra och inte är stressad skiter jag teflon. Händer nu 4 av 5 ggr! 😍

      Svara

  Jävlar vilken skit haha!

  Svara

  Det behöver inte vara en genmanipulerad Sankt Bernhardshund. Jag hade en bernhardiner som hade problem med tarmsystemet och näringen togs inte upp som den skulle trots att han käkade specialfoder. Detta resulterade i jättestora bajskorvar. (Hunden vägde 80 kg och var 20 kg underviktig enligt veterinären).

  Svara

  Bra bajskorv👊🏻 Sån vill jag lyckas med.

  Inte helt ovanligt att tiggare bajsar på gatorna, sett det flera gånger samt hört från andra som tydligen sett det flera gånger

  Svara

   Hela parken där vi bor är full speciellt vid barnens lekplats där de slår upp läger på sommaren. Barnen kan inte längre använda lekplatsen och inte vid gungorna heller. Sorgligt för dem att behöva leva såhär ovärdigt när Sverige betalar enorma bidrag till Rumänien varje år för att de ska ta sitt ansvar men de skiter i det. Att inte politikerna agerar och krossar denna organiserade brottslighet och hjälper människorna hem tryggt och med ekonomiskt hjälp från Rumänien är ett skämt..

   Svara

    Min kompis jobbar med utsatta rumäner i en storstad och har inte stött på organiserad brottslighet än. Verkar mest vara väldigt desperata människor, ofta romer, som blivit väldigt illa behandlade i Rumänien och ser ingen annan utväg.

    Svara

     När jag var i Rumänien, innan de gick med i EU, bodde de fattigaste romerna i områden omringade av höga stängsel 🙁 De var så desperata så vi fick bara lämna mat tillsammans med beväpnade vakter, och aldrig lämna bilen. De slog på rutorna bland annat. Helt sjukt, en upplevelse jag kommer bära med mig hela livet. Det och barnsjukhuset där det låg långa rader med övergivna bebisar var jobbigast att se/jobba med.

     Svara

     Det stämmer inte, min bästa vän kommer från Bulgarien en annan kompis från Rumänien. Har även många vänner från Östeuropa samt inom polisen jag är väl insatt.
     Den organiserade brottsligheten finns i Sverige, de lockar hit fattiga från Rumänien och Bulgariens genom att erbjuda falska städjobb och fabriksjobb. När de väl kommer hit sätts de i fångenskap och körs runt och placeras ut utanför matbutikerna i stora vanar (bilar) och sedan hämtas de upp. De bor i stora läger utanför storstäderna, endast en extremt liten del av tiggarna i Sverige är här frivilligt och visste vad de gav sig on på.

     Alla pengarna tiggarna går in hamnar hos de kriminella gängen, tiggarna får inget mer än mat och sova i ovärdiga lokaler som de kriminella har.

     Svensken är de mest naiva i världen därför kan detta fortsätta. Varför vaknar ingen?!?

     Flera tiggare som försökte fly och tala med media har hittats döda.
     Tiggeri måste förbjudas det är enda sättet att stoppa de kriminella gängen och sedan dra in hela Rumäniens bidrag och använde de pengarna för att hjälpa alla tiggare som är i Sverige!!

     Svara

      Exakt. Just detta ser man i min hemstad dagligen. Likt en färdtjänsbuss åker skåpbilen runt varje morgon och kväll, hämtar och lämnar.

      Svara

       Jag har också sett minibussar i både Sthlm och Gbg som kör runt och lämnar av romer.

       Svara

    Kan inte använda lekplatsen 🤦🏻 Säkert. De brukar hålla sig lite på avstånd för att slippa bli ivägkörda på en gång

    Svara

     Hur kan du säga så utan att ens veta vilken plats det gäller? 5 av våra grannar har ringt polisen när de höll på elda upp platsen i den värsta torkan i somras under eldningförbudet. När de var som absolut torrast och totalt eldningsförbud så gjorde tiggarna upp stora eldar där barnen brukar grilla korv med dagis/skolan.
     De slog även upp läger vid barnens gungor och lekställningar, ingen från polis kom dit. Polisen lät dem hållas trots att många människor ringde polisen. Vi stötte på massa människor utanför parken när jag var där med min kompis och hennes dotter som inte kunde gå dit pga av vad som pågick, många ringde polisen då. Ingen kom, det fortatte. Många tog bilder och filmade ifall de behövdes bevis. Sluta blunda för sanningen

     Svara

      För att jag tror att du snackar skit

      Svara

       Åh jag förstår du är en vänsteraktivist som vägrar se sanningen. Sorgligt för dig. Du lever i en fantasivärld som inte finns, det är bara för sig att bege dig ut i Stockholms parker och spana så kommer du se sanningen du blundar för. Kolla upp vart tiggarna tar vägen efter butikerna stänger.

       Eller du kanske är en utav dem som stöttar organiserad brottslighet.

       Svara

        Wow. Var lär man sig sanningen? Avpixlat? 🙄

        Svara

         Eller utomhus?

         Svara

         Men läser du inte vad jag skriver, jag läser inga jäkla flummiga hemsidor….

         1 jag har sett med egna ögon vad som sker i parkerna där jag bor
         Jag har sett deras läger, jag har sett deras eldar under eldningsförbud, jag har sett hur de tagit över barnens lekplatser, jag har sett hur de blir upphämtade och avsläppta för jag handlar alltid precis innan stängning på Ica och Hemköp nära mig
         2 det finns dokumenterat
         3 polisen gör ingenting
         4 jag känner många från just Bulgarien och Rumänien samt andra som är väl insatta i läget med dagens tiggare jag vet exakt hur det ligger till. Hur många poliser känner du?

         Ut med dig på kvällarna och i parkerna om du inte tror mig.

         Svara

  Skitsnack ! Måste väl finnas något annat att prata om , inte så intressant !

  Svara

   Nä hä ! Säger du det ? !

   Svara

  Ska du inte skriva om att hajen har börjat blogga?

  Svara

   Länk till blogg tack

   Svara

    Det får man i n t e fråga! Det ska man googla! Det fick jag jävligt klart för mig när jag frågade efter länk till Sindys blogg.

    Jag hade hjälpt dig om jag kunnat.

    Svara

     Haha hade jag orkat så hade jag länkat 🙈 men den finns länkad på hans insta. Life of sharkweek heter han där 😘

     Svara

    Svara

  Hagamannen hade skostorlek 36…………

  Svara

   Ja han är väl ganska liten

   Svara

   Va?!?! Är det sant?! 😮

   Svara

    Är du seriös? 🤔 Var ju det kännetecknet de jobbade med i alla år..

    Svara

   Nope, hans skostorlek är 38.

   Svara

  Jag tror att calle ljuger, alla ser att det är en liten muslort han har ställt foten bredvid.

  Svara

  Ja, själv lägger man ibland en sån kletig jävel åt det gula hållet, så det tar en evighet och en halv rulle att torka rent. Så får man ta och mellanspola några gånger för att inte få en totalstopp i toan från allt papper. När det händer så hoppas man alltid att man är hemma och inte har string på sig, för man vill inte ha en tygbit allt för nära hålet efteråt…för antingen har man torkar sig där hundra gånger och har redan smått skavsår, eller så blev man inte riktigt ren och får det sista på tyget.

  Svara

   A-fan, detta var menad till mammorna däruppe som diskuterade sina barns bajskonsistens.

   Svara

   Vatten är din grej? 😂 Torka, rengör med blött papper, torka igen – Done. Ingen idé att sitta och försöka få bort det med papper

   Svara

    Ja, alltså hemma kan man alltid duscha om man så vill, men på många allmänna toaletter finns inte handfat i båset. Alltid ha med sig en flaska vatten till toaletten?

    Svara

     Har oftast intim våtservetter med mig när jag är iväg. Har iofs alltid vattenflaska på mig också

     Svara

      Har med servetter för händerna men har inte vågat testa dom mellan skinkorna. Redan plåga som det är att skita på allmänna toaletter. Ska skriva intimservetter på handla-listan. No more leftovers på stringtrosorna.

      Svara

     I bet you only use paper at Home…🤣

     Svara

   🤦‍♀️men vf nt använda vatten också, du vet det är gratis här i sverige🙄

   Svara

    Vatten är inte alls gratis för info….

    Svara

    Håller med, så jävla äckligt alltså

    Svara

  Det där korven är ju ingenting, läste på reddit om en tjej som satte rekordet i längd på en skit.

  ”The longest human poop ever recorded was an astounding 7.92 metres (26 feet) and was set in 1995. Want to know another amazing feature about it? It came from a woman!”

  Svara

  Tiggarna kallas ju ibland ståbajsare. Just sayin’.

  Svara

  Det enda roliga här är att Calle ljuger om sin skostorlek.

  Svara

   Små fötter lite kul 😂

   Svara

  Alla bekymrar sig om skostorleken. Jag kan inte sluta fundera på om den som bajjat inte torkat sig efteråt?? 😳

  Svara

   Allt kan hända i Stockholms kulturliv 🙂

   Svara

  Påminner starkt om min gorillasafari i Uganda. Många beskrev det som en närmast religiös upplevelse att få träffa vilda gorillor och typ se i deras ögon och på deras händer hur nära besläktade vi är. Jag kände mig som mest besläktad när jag såg deras bajskorvar på marken. Såg ut som stora grönaktiga människobajskorvar. Fan, man borde lägga om sin kost och äta lika mycket fibrer som en gorilla.

  Svara

  Usch jävla ohyra till människor som skiter på öppna gator. Ärligt talat.

  Svara

  Det skulle vara uppskattat om du la ut en varning högst upp i inlägget när du publicerar såna här bilder så att man kan välja om man vill se det när man äter eller inte 😷

  Svara

  Men hon säger ju att de jämförde fysiska fötter i verkligheten, sluta säga emot

  Svara

   Till den som tjatar emot om två små fötter lika stora som en stor

   Svara

  Bland fötter och bajskorvar i våra liv 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.