Lady Dahmer vs Dogge Doggelito – rond 2

Tidigare idag uppmärksammade jag att Lady Dahmer kritiserat ett inlägg på Facebook som Dogge Doggelito stod bakom.
Nu har hon publicerat ett halvt maraton på Instastory där hon återger en DM-konversation mellan huvudpersonen själv och en kvinna som ifrågasatte hans inlägg.

Jag tror och hoppas att jag fått dem i rätt ordning.
Annars ber jag om ursäkt på förhand. 🙂

Hon avslutar med att kalla honom för tönt!
Tönt? Hmmm…*smakar på ordet*
Ja, ibland är tönt det absolut bästa ordet faktiskt. Det kan beskriva många olika scenarion.
Tönt och stolle. Lite lagom avväpnande men ändå markerande för en åsikt.
”Stoll-tönt” är ännu bättre men det sparar jag lite på… Det slösar jag inte på vem som helst. =)

231 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så tröttsamt att ständigt bli besviken på män. Varför kan han inte bara backa ett ögonblick, försöka se det från någon annans perspektiv och vara lite ödmjuk? Varför kan inte män vara ödmjuka?

  Svara

   Om man tänker så är ju bilden onödig. Man mår inte bra om man lägger upp den för att göra andra ledsna. Gör någon glad istället. Det är gratis!!!❤

   Svara

   Men lägg ner. Kvinnor fönedrar och skämtar om män hela tiden. Seriöst är så trött på mans hatet som har blivit till en vidrig trend.

   Svara

    Män hatar mer på kvinnor rent strukurellt så lägg ner själv

    Svara

     Strukturellt och strukturellt, om det är strukturellt och inte bara baseras på upplevda känslor vore det väl finnas bra statistik som redovisar det? Alltså det strukturella.. Som är satt i struktur i.. Sverige. Du menar att det finns sådana fakta som visar på strukturen som gör att män hatar mig som kvinna mer? Önskar mer info om det, har du några bra källor tar jag gärna och läser mer?

     Svara

      Du kan ju börja med att läsa statistik om mäns våld mot kvinnor. Där har du en bra början.

      Svara

       Jag har oerhört svårt att förstå att okunskapen kring tex strukturer, normer, feminism, mäns våld, sexuella våld, förtryck etc är så utbredd år 2019 i Sverige….? Läser folk inte ens tidningar längre och vad lärs egentligen ut i skolorna? Får folk sin ”kunskap” från Flashback och kreti pleti skvallerbloggar nu för tiden eller vad är det som händer…?

       Svara

        Tror de är upptagna med att blunda, slå sig för öronen och ropa ”inte alla män!!!”

        Svara

    Kan du inte vara lite trött på kvinnohatet? Det där som bland annat leder till flera mördade flickor, tjejer, kvinnor, systrar, fruar, mammor osv, varje år bara i Sverige? Känner rent spontant att man kanske ska bli trött på det och inte på kvinnor som fått nog och inte orkar ta hänsyn till varje gubbe här i världen när de raljerar om sviniga män.

    Svara

     Eh, vad får du in hat med saken att göra. Moa skriver i sitt inlägg om skämt, inte om hat. Dvs att kvinnor också skämtar om män på olika sätt.

     Svara

      Eh, hur får du det att INTE handla om kvinnohat. Mäns sexistiska skämt ÄR del av våldspyramiden, i det ligger alltid ett latent hot om våld, sexuell utsatthet, diskriminering, frihetsinskränkning etc som faktiskt PÅ RIKTIGT drabbar kvinnor i dem.
      Kvinnors eventuella skämt om män däremot är bara skämt.

      Svara

       Skämt är humor, inte hat. Ta situationskomik t.ex, en rolig situation som någon råkat ut för, då spelar det ingen roll om det är en man eller kvinna, det är lika roligt i alla fall.

       Elaka skämt är inte skämt, t.ex. om någons utseende, det är bara elakheter. Finns inget ”roligt” i det.

       Svara

        Du förstod inte?

        DU behöver inte tycka ett skämt är roligt för att det ska vara ett skämt. Det finns självklart massa skämt, tex om män, som jag inte tycker är särskilt roliga, men de slutar inte att vara skämt för det. Däremot om ett skämt jobbar MED ett strukturellt förtryck så är det inte ett skämt utan del av en hatretorik: rasism, sexism etc.

        Svara

   Ja det finns vi män som är ödmjuka. kan bara tala om mig själv dock, inte om andra män. Handlar lite om matcho kultur skulle jag tro, grabbar som skojjar med varandra sinsemellan. omoget och infatilt jo, något man kan förvänta sig av 10-12 åringar, inte av vuxna.

   Svara

  Orkade inte ens läsa skiten. Vad är detta?

  Svara

   Då får du nog undra.

   Svara

   Camcam du får nog börja sammanfatta igen :p

   Svara

    Nja. Just det här behöver väl inte sammanfattas eftersom det är långt, men bilderna blir ju alldeles suddiga när man förstorar dem så det går inte att se.

    Svara

     Gå in hos LD och kolla storyn?

     Svara

     Fast det är väl just långa texter som bör sammanfattas?

     Svara

    Det går inte riktigt att följa från mobilen… och Camilla skriver ofta otydligt, som i detta fall där hon beskriver någon som huvudperson – vem är det? LD eller Dogge?

    Svara

  ALLA snubbar också verkligen…

  Svara

  Man får välja sina strider, lönlöst att ens försöka med ett rixspucko. 🚲

  Svara

  OJ! Han har inte många iq i stöveln 🙈

  Svara

  ”Som de flesta av hankön är…”. Nej. De flesta killar jag känner håller inte på sådär.

  Svara

   Jobbigt att se strukturer utanför sin egen lilla sfär.

   Svara

    Hur vet du att min sfär är liten? Det har du ingen aning om.

    Svara

     I jämförelse är din sfär liten. Du kan inte utgå från att problem inte finns pga att du känner x antal personer som inte är på ett visst sätt. Som Anonym / 15:29 skriver, ’strukturer, inte individer’.

     Svara

    Jem, varför direkt så nedlåtande?

    Många har lärt sig ett antal svar-citat på tex Cissis insta och tänker sedan inte själva. Vad är konstruktivt med det? Vad i K’s kommentar förtjänar ett spydigt svar?

    Svara

     Jag var varken nedlåtande eller spydig. Det var ett konstaterande. I jämförelse med strukturer är allas sfär liten.

     Vad menar du med ’svar-citat från Cissis insta’?

     Svara

      Kanske saker i stil med
      ”Hitta dina egna svar och din egen analys, jag tänker inte utbilda dig”
      ”Backa!!!!”
      ”Du har inte tolkningsföreträde, så sitt ner i båten”
      Eller dylikt.

      Svara

       17.20
       Ja precis exempel i den stilen. En minst sagt otrevlig jargong. Det är som ett gäng papegojor på Cissis instagram (och som oftare och oftare förirrar sig hit), som så fort någon tycker annorlunda går till obefogad attack med bla daddy’s girl.

       Svara

        Wow. Vilket förminskande. Jag är kapabel till att konstruera egna tankar.

        Svara

   Inte de män jag umgås med heller (jag har ju ändå valt vilka jag har runt mig) men trots det kan jag se strukturella problem i samhället. Ingen i min närhet svälter till döds, men det är ju ändå ett problem vi tampas med i världen. Strukturer, inte individer you know.

   Svara

   Du vet dock inte hur de är när de är anonyma på nätet. Många svin där som verkar fina utåt.

   Svara

   ”Inte alla määäään 😭😭😭😭😭”

   Svara

    Världen kryllar av kvinnor som inbillar sig att de bara har fina män omkring sig. Det beror oftast på att de inte har en aning om hur männen omkring dem, beter sig mot andra kvinnor. Många heterosexuella mammor påstår sig t.ex inte ha en aning om, att pappan till barnen våldtar barnen eller att farfar gör det. Många heterosexuella kvinnor har ingen aning om att deras män är notoriskt otrogna, att män i deras närhet beter sig sexistiskt mot främmande kvinnor, kanske har våldtagit eller misshandlat någon kvinna eller barn etc. Många kvinnor verkar tro att det alltid är någon annan kvinnas pappa, bror, make eller son som utför alla de här brotten mot kvinnor och barn. Skrämmande naiva kvinnor. Få män skulle våga erkänna för sin fru, syster, dotter eller mor vad illa de har gjort mot andra kvinnor och barn inkl deras egna kvinnor inom familjen.

    Svara

     Wow
     ?

     Svara

   En gång hade jag en tam myra.
   Majoriteten av mina myror har varit tama.

   Svara

  Fräscht att skriva att hon flexar sina bröst och lägga upp hennes egna foton. Inte.
  Visar ju bara hur jäkla lite han fattar.
  Tönt var ordet!

  Svara

  Arbetade på arlanda en gång i tiden som kallskänka. Han, boken och ett flertal andra d-kändisar kom inrusandes ganska berusade vid 10-tiden till caféet nära gaten.
  De skulle iväg och spela in någonting, troligen fångarna på fortet.
  De utmärkte sig om man säger så. ”Titta på oss”, ju mer man hörs och syns..
  Iaf när det blir Doggelitos tur i kassan börjar han ragga loss på mig och stinker alkohol (han ska dessutom köpa öl & Jägermeister kl.10 på morgonen), blockerar kön då jag vägrar lämna ut mitt nr. Folk bakom blir frustrerade och han är allmänt sliskig.
  Önskade att ”Hänt Extra” funnits på plats 😁😂

  Svara

   Något säger mig att detta var väääldigt längesedan. Precis som du har nog han ändrats på typ 20 år.

   Svara

    Tydligen inte.

    Svara

    Öh, nä.

    Svara

  Cred till henne som orkar diskutera med honom. Dogge är inte väl kanske inte direkt känd för sin intelligens…

  Svara

   Han hade gjort bäst i att inte svara alls. Då hade han i alla fall inte bevisat sig som ett svin.

   Svara

   Ja hon verkar ju verkligen gå igång på drama. Tycker att alla som printar och sprider vidare sina privata chattar är rätt ofräscha.

   Svara

  Gör mig ledsen att Dogge gör sådant, hade sådan enorm respekt för honom. Han har ju varit mycket öppen med hur var tvungen att försörja alla sina barn när frun dog, och att han därmed tog de jobb han fick (bl a cykel på köpet). Eloge till sådant jmf med andra ”kändisar” som är för fina för pinsamma jobb. Kanske är det just avsaknad av starka bra kvinnor i hans liv som lett till detta (han har ju bla en syster som även är hans kusin…)

  Svara

   Tja, ställa upp i lite TV-reklam borde väl inte göra jätteont. Finns nog betydligt värre jobb med betydligt sämre betalning.

   Svara

   Är hans syster hans kusin med? Daphne? Vad gör hon nu för tiden förresten?

   Svara

    Det finns en Flashback tråd om henne men det sista är från 2016. Hon verkar inte finnas på sociala medier längre?

    Svara

   o fy fan. tvingas ställa upp tv reklam asså. då lever man tufft. RESPEKT!
   (obs sarkastisk).

   Svara

   Jag har hört att han är en mobbare och en väldigt otrevlig person, som vuxen i alla fall.

   Svara

   Fast den där historien om cykeln på köpet ändrar han hela tiden.
   För ett ex antal år sedan kom han och föreläste på min gymnasieskola (en skola ute i förorten med i stort sätt bara invandrarbarn) då frågar en kille om hans medverkan på reklamerna o kallar honom ’sell-out’ varpå Dogge svarar att han bokstavligen fick 2 miljoner cash i en väska o vem som helst skulle säga ja, när en tjej sedan ifrågasätter detta (för inte betalar el giganten cash i en väska osv) blir Dogge skit sur och ba ’vad vet du om hur det funkar, varför ska jag ljuga, du är för liten att förstå business’ osv, stackars tjej som efter det blev helt ställd.

   Har aldrig gillat honom efter den föreläsningen för han körde sååå mkt förortskortet och skulle verka så cool framför kidsen med sitt kriminella liv istället för att istället försöka få ungdomarna i förorten att förstå att det finns andra sätt till att lyckas och inte välja den kriminella banan och satsa på annat. Sen att han målar upp sig själv som världens gangster stämmer ju inte heller, världens tönt som tror han är cool.

   Svara

  När han börjar insinuera att hon är rasist i brist på argument och uppenbarligen har tagit sig tid att studera hennes bilder och bröst… Ja, inte är han bra på att marknadsföra sig själv, Dogge Dumelito.

  Svara

   Rasistkortet😩

   Svara

   Dumelito 😂😂 tänk om seckalina hade gift sig med dogge. Seckalina Dumelito 😁

   Svara

    Mardrömsscenario, både namn och giftermål😱

    Svara

   Om något är rasistiskt så är det väl att lägga upp fördummande bilder på färgade kvinnor i förfulande situationer?

   Svara

    Det håller jag med om.

    Svara

   Det är väl samma som att använda ”feminismkortet” i alla debatter, och påstå att alla händelser som sker är pga att man är kvinna 😂

   Svara

    Verkligen inte

    Svara

    Denna kvinna hade ju lätt kunnat göra det med tanke på hur han objektifierar henne genom att syna hennes bilder och bröst (som hon ”flexar”?). Och det hade varit helt relevant. Hon ska ha en eloge med tanke på hur sexistisk han visar sig vara (både genom sin ”humor” och hur han använder hennes utseende mot henne) och att hon trots detta behåller lugnet. Också sorgligt att han är medveten om det förtryck han utsätts för (dock inte i detta enskilda fall eftersom hon inte gör den minsta antydan att det skulle ha med hans etnicitet att göra), men inte de han utsätter andra för, och bevisligen inte heller är villig att medvetandegöras om.

    Svara

    Som Cissi W gör idag, och ofta även annars, på insta. Hon framställer sig själv som en otroligt framgångsrik kvinna, men sen sabbade kvinnohatande arbetsgivare hennes ”otroliga” karriär.

    Hon fick ju chansen i kvällsöppet, nymo som reporter, i Malou men fick sedan inte förlängda eller nya jobb. Cissi framstod för många som opåläst och mest intresserad av sig själv och att prata om sig själv. Det är genomgående för allt hon gjort i princip. Man får anstränga sig lite, det räcker inte att bara snacka om sig själv eller rättfärdiga sina påståenden med att ”det finns forskning som visar…”.

    Svara

  1. Hon har inte fel.
  2. Fattar inte att hon pallar lägga så mycket energi på det.

  Svara

   Fattar inte hur hon på messenger orkade hålla god ton och vara saklig trots hans beteende. Bra jobbat av henne. Min stubin hade brunnit sen länge.

   Svara

    Jag fattar inte hur hon inte kunde backa trots att han försökte avsluta flera gånger. Tror ni att det är en rättighet att fortsätta skriva tills man får (det) svar man är ute efter? Imponerande av honom att han höll god ton.

    Svara

     Han hade ju kunnat avsluta det på riktigt. Bara att sluta svara. Ingen tvingar honom att svara.

     Svara

     Det går att blocka eller inte svara om man inte vill prata mer. Eller inaktivera notiser om en inte vill blocka.

     Svara

      Han hade fått så väldigt mycket mer skit om han hade slutat svara eller blockat. Han avslutade, flera gånger, på ett trevligt och respektfullt sätt.

      Svara

       Avsluta var ju precis vad han inte gjorde 😁

       Svara

       Är du på riktigt Y?
       Så man får vara hur pissig som helst bara man avslutar trevligt. Hoppas du är en man för annars är du så jävla otacksam mot alla kvinnor som inte bara nöjt sig utan stått upp för sina åsikter genom tiderna.

       Svara

        ”…hur pissig som helst…” tycker inte jag att han var. Vi delar inte samma åsikt. Nu avslutar jag diskussionen med dig trots att vi inte delar samma åsikt och trots att du inte får de svar du vill. Visst räknas det som ett avslut? 🙂 Mitt pronomen är hon. Önskar dig en fortsatt trevlig kväll.

        Svara

         Du tycker att det är helt okej att skriva om att flexa brösten och försöka använda sig av härskartekniker alltså?

         Svara

         Du har rätt att tycka men din åsikt är fel

         Svara

     Håller med, får även dålig smak i munnen av att hon printat hela chatten och spridit vidare..

     Svara

  Kan inte sociala medier bara dö ut?! 😩

  Svara

   Om du vill det varför är du då härinne?

   Svara

   Varför läser du då en blogg om sociala medier kan man ju undra

   Svara

  LD skiter ärligt talat i det i början av alla inlägg ….. men det verkar ju onekligen inte som att hon skiter i det … eller vad missar jag?

  Svara

   Hon brukar även vara rätt duktig på att strunta i att svara på frågor som hon inte gillar…………

   Svara

   Jag kan kommentera, dela och läsa om saker jag skiter i också. Exempelvis nu. Jag svarar att det inte är konstigt alls att eg inte tycka att det är nåt man tänker engagera sig i vidare djupt men ändå lyfta – mer engagemang än så är det inte dock.

   Svara

  Jaha… tycker Lady D är SÅ överdriven, hon vrider själv till sin egen sanning, överdrivet PK! Snacka om att dra alla män över en kam, skäms! Att skriva ut ” tönt” visar på att även hon använde sociala medier med en tråkig ton. KRÄKS!!!!!!
  Finns olika former och människor tycks tro att alla överviktiga mår dåligt och måste försvaras på alla fronter. Löjligt, stackars män i hennes kommentarer. Jämlikhet? Femenism? Nej verkligen inte. Vi är inte lika mycket värda i hennes värld..

  Svara

   INTE ALLA MÄHÄHÄHÄÄÄÄÄN

   Svara

   Du låter som en tönt tycker jag

   Svara

    Du uttrycker dig som ett barn.

    Svara

   Tycker även att du har en tråkig ton. KRÄKS!

   Svara

   Asså shit Flisan, va ska vi göra me alla överdrivna femenememister som ba vill ha slut på diskriminering!! Jag tycker vi ska göra som mannen säger istället o va smala o ta hand om barn o göra sånt som vi e bra på. Typ smink o zumba. Man blir ju rynkig av att tänka för mycket!!

   Svara

    Ni får väl göra som Lady Dahmer, vägra ta studenten. Skylla på samhället, gifta sig till pengar leva som hemmafru och därefter ägna dagarna åt att sitta och gnälla på hur förtryckta ni är.
    Varje gång jag ser LD så är jag överlycklig över att jag aldrig i hela mitt liv har gett ett enda öre till Avalanche Studios.

    Svara

   Varför måste man alltid vara så jävla trevlig och behaglig då?

   Svara

    Personligen upplever jag att metoden ”kill them with kindness” är sjukt effektiv när man handskas med besvärliga typer. Tycker att den som hetsar upp sig och blir arg alltid förlorar en diskussion även om den personligen egentligen har ”rätt”. Dom spelar liksom ut sig själva då 😉

    Svara

     Ja vi kan ju alla le medan de våldtar och mördar oss. Bra idé 🙌🏻

     Svara

      Ja.. ”Le lite gumman, du är sötare när du inte ser så sur ut!”

      Svara

       Fast att inte bli känslomässig i en argumantation är ju inte analogt med att thihi-skratta sig genom livet…

       Svara

        Bemöts man dåligt får man banne mig svara dåligt tillbaka. Finns ingen orsak att vara mjuk och behaglig bara för att vi uppfostras så. Det finns ju en orsak till att just kvinnor som är obekväma (inte ler och säge amen till allt) kallas än det ena och än det andra, gärna också ”okvinnliga”. Orsaken är inte för att det är så vanligt med kvinnor som sätter ner foten och säger ifrån.

        Svara

     Japp, det är en effektiv metod. Jag spenderade ett antal timmar i en FB-grupp om arkeologi och historia åt att försöka förklara för några snubbar att det inte går att jämföra häxprocesserna med att män uppmärksammades för sina sviniga beteenden under #metoo. Kände mest för att bara dumförklara dem fullständigt, men vi lyckades avsluta diskussionen på ett trevligt sätt och förhoppningsvis kanske det fick någon av dem att tänka till.

     Svara

   Men alltså, jag anser mig vara en klok kvinna med gott om livserfarenhet av både glädje och elände, men jag hänger inte med i dagens feministdebatter. Jag blir olustig. Kollade Cissi Wallins instagram häromdagen och blir mörkrädd av manshatet. En tjej kommenterade fint att man inte bör vara ovänlig mot män i allmänhet, att hon skulle bli ledsen om kvinnor ignorerade exempelvis hennes pappa p g a hans kön om han t ex frågade om vägen. Denna tjej fick en hatmobb emot sig. Hur kom det sig att feminismen började handla om att hata män som grupp? Min erfarenhet säger mig att det handlar om personlighet och inte om kön (även om vissa män givetvis kan bete sig svinaktigt). Men blir som sagt olustig och hänger inte med i de arga feministernas argument.

   Svara

    Extrema feminister är lika osköna och polariserande för samhället som rasister.

    Svara

     Really? Lika polariserande för samhället som rasister? Herreguuuuuuuuuuud

     Svara

    Anna: Med din kommentar blottar du din skrämmande okunskap om feminism, historia, strukturer, normer och allt annat som varje kvinna och man borde ha någorlunda koll på i modern tid och moderna samhällen. Tragiskt att bevittna.

    Svara

     Fast det är nedlåtande kommentarer som dina som jag tycker är läskiga. Som att du hade insikter som jag inte har. Det blir sekteriskt. Obehagligt.

     Svara

      Anna: Jag är inte nedlåtande. Jag är saklig och talar bara om sanningen för dig. Din kommentar dryper av okunskap och det är inte lätt att förstå för dig, om ingen påpekar det för dig. Du måste seriöst läsa på bättre.

      Svara

       Du vet ingenting om hennes kunskap om feminism. Vad vi förstår däremot, är att du är riktigt otrevlig och kör med vidriga härskartekniker.

       Svara

        Flisan, Estelle och diverse Anonym är ju uppenbart Trh.

        Svara

         Nja, trh tyckte ju att dogge var sympatisk och respektfull nyss. Tror inte att hon har någon djupare feministisk analys.

         Svara

         Och Lisette. Trh har äntligen förstått att ingen uppskattar hens spydiga härskarkommentarer. Tyvärr tror hen att det räcker att byta till olika nicks. Så lätt är det dock inte 😉😂😂😂.

         Svara

       Fast jag tycker givetvis att kvinnor ska ha samma lön som män, att män som beter sig illa mot kvinnor är svin och ska straffas, att villkoren ska vara lika o s v. Men att ett allmänt manshat och nedlåtande och hatiska kommentarer mot andra kvinnor som inte samtycker är svaret tror jag inte. Om man har dåliga erfarenheter av män kan jag förstå att ett manshat uppstår, men att jag som har goda erfarenheter av män som grupp i olika aspekter av livet ska hata män är en främmande tanke. Jag måste slå knut på min hjärna för att försöka förstå argumenten från exempelvis Dahmer och Wallin. Och jag tänker att det inte ska behövas slås knut på hjärnan för att begripa något som min livserfarenhet säger mig är fel. (Sen har jag givetvis som de flesta kvinnor ett flertal dåliga erfarenheter av män också, vill jag tillägga.)

       Svara

        Anonym: Jag vet att Anna är okunnig i ämnet feminism mm. Det framgår klart och tydligt av hennes kommentar.

        Svara

        Gud, så bara för att DU inte har upplevt det (vilket du LÄTT har, du är bara blind och ser inte), så existerar det inte?

        Svara

     Hur förtjänade Anna att få din nedlåtande kommentar? Du framstår som en elitistisk översittare och ta det inte som en komplimang.
     Eftersom du inte nämner något om hennes kommentar ifråga utan går på något slags personangrepp och förminskar, undrar jag om vad du tycker om saken? Att vara otrevlig mot män enbart p.g.a. att de är män? Det finns inget sätt att försvara det på 🙂

     Svara

     Varför svara så nedlåtande, Estelle? Anna säger ju själv att hon inte hänger med i dagens debatter. Om du nu själv är insatt kan du väl vara schysst och upplysa Anna i det du tycker att hon saknar. Det är ett bättre och trevligare alternativ för alla.

     Svara

      Anna: Du får akta dig för att slå knut på din hjärna. Det är nog inte så bra. Om du hade sett någon i ett kommentarsfält som påstår att gräset är blått så hade du förmodligen velat påpeka för personen i fråga att den har fel eftersom gräset är grönt? Det var det jag gjorde när jag påpekade att du saknar kunskap om feminism. Det visar din kommentar med allt tydlighet så att säga.

      Svara

       ”Okunnig i ämnet feminism”. Tja, jag har inte direkt pluggat dess historia. Det jag vill säga är ungefär att jag tycker man gör det enkelt för sig om man väljer att hata män i stället för att låta sunt förnuft och erfarenhet bestämma beslut för stunden. Och jag föredrar att ha en positiv och respektfull (till skillnad från dig och dina ”gelikar”) bild av medmänniskor, oavsett kön. Fast jag använder dagligen intuition och sunt förnuft. Behöver liksom inget feministiskt ramverk att förhålla mig till.

       Svara

        Anna: Det vore bättre om du i all din okunnighet, erkänner dina brister och istället för att göra märkliga, felaktiga och befängda påståenden om feminism och feminister, ställer frågor för att försöka lära dig någonting. Ofta ser vi feminister påståenden från människor och då särskilt från män, om feminism som är helt och hållet uppåt väggarna. Se alla dina kommentarer. Det blir lätt hysteriskt, verklighetsfrånvänt och fullständigt befängt när okunniga drar sina egna slutsatser av all sin okunnighet. Som du gör här.

        Svara

         Men du bekräftar ju med dina kommentarer precis det jag säger jag tycker är obehagligt med den sorts feminism som jag inte samtycker med. Att med andra ord kalla mig oupplyst och mena att om jag var påläst/smartare så skulle jag hålla med är för mig direkt frånstötande. Respektlöst. Och sektlikt. Att kvinnor som säger sig vara för kvinnors rättigheter beter sig så mot andra kvinnor är ju helmärkligt.

         Svara

          Anna: Du lider väl bara av dålig kvinnosyn helt enkelt? Eftersom du måste opponera dig mot på det mest löjliga sätt mot kvinnorörelsen (kvinnors och flickors lika skyldigheter, rättigheter och möjligheter) och påstå saker om den och feminister som du har du har dragit helt egna okunniga slutsatser om. Ingen sanning, ingen verklighetsförankring, ingen kunskap. Du framstår inte som särskilt smart på så sätt tyvärr. Män som känner sig nödgade att ”opponera” sig mot kvinnorörelsen, likt hatiska och hjärntvättade sektmedlemmar med kvinnoförakt på agendan, lider förstås av dålig kvinnosyn och det gör deras anhängare till kvinnor också. Men de förstår det sällan själva.

          Svara

           Som sagt, du bekräftar bara mina känslor. Opponera mig på löjligt sätt mot kvinnorörelsen? Absolut inte. Det enda jag opponerat mig mot är ett hat mot män som grupp och nedlåtande kommentarer från kvinnor till andra kvinnor. Och du väljer att inte kommentera detta, utan i stället att återkommande kalla mig dåligt påläst och dum.

           Tja Estelle, du verkar lida av dålig människosyn generellt och det är inte ett dugg bättre än det du anklagar Anna för.
           Men du som tillhör gruppen ”vi feminister”, är så vis och insatt i ”ämnet feminism”, kan inte du upplysa oss andra som inte tillhör eran klick om vad vi bör veta? Fast det kanske är lättare att dra läs på-kortet?

           Du får TRH att framstå som ett riktigt charmtroll!

           Anna: Det hjälper säkert dig och alla andra kvinnor, män och barn på jorden att nå jämlikhet, jämställdhet och en värld fri utan våld, genom att tycka synd om gruppen våldsamma, förtryckande och sexistiska män som du återigen falskt påstår ”hatas” av kvinnor. 🙂 De människor som har lite mer vett och sunt förnuft samt kunskap och verklighetsförankring, inser att jämlikhet och jämställdhet aldrig kan uppnås genom att tycka synd om den förtryckande gruppen, när deras förtryck synliggörs av tex feminister. Att synliggöra mäns förtryck (eller vitas eller mobbares etc) är inte ”hat”. Det är bara ett mycket känslosamt, smått hysteriskt, självömkande, okunnigt och faktiskt korkat sätt att argumentera mot kvinnorörelsen som vi ofta ser hos manliga antifeminister.

           Tycka synd om?? Den förtryckande gruppen? Om du menar sexistiska och våldsamma män så är jag (liksom sannolikt alla kvinnor) med, men jag antar att ”den förtryckande gruppen” innefattar alla män och det finns ingen som helst logik för mig i att generalisera så. Det tycks för mig vara ett sätt att göra verkligheten väldigt enkel för sig. Svart eller vitt. Är det alltså vad du anser, att alla män ska betraktas med samma glasögon? Och att det är okej att raljera över människor som inte delar dina åsikter och kalla dem osmarta/dåligt pålästa?

           Karin: Jag tar direkt illa upp över att du ens nämner mig som en jämförelse till Estelle.

           Känner nog att du kraftigt borde omvärdera vad och hur jag skriver.

           /liberal feminist

           PS Du fick ändå en like från mig.

           Anna: Som sagt – du ”antar” att den förtryckande gruppen innefattar ALLA män. Här blottar du din okunskap och befäster sedan ditt felaktiga påstående genom att fortsätta med att du ”inte förstår logiken” i ditt eget påstående. Ditt påstående om att ALLA män innefattas, är alltså ett felaktigt påstående som inte har med feminism att göra. Det är ditt eget antagande och ditt eget påhitt. Feminister är förstås inte så korkade att vi tror att ALLA män tex begår våld och sexuella övergrepp . 🙂 Intressant att du tror det…

           Estelle: Du skrev till Anna, ”du ”antar” att den förtryckande gruppen innefattar ALLA män. Här blottar du din okunskap och befäster sedan ditt felaktiga påstående…”

           Så märkligt. Du och LD (mfl) tycks ha två helt olika åsikter där. Huruvida att alla män förtrycker. Exakt alla som LD brukar säga.

           Intressant att du inte vet det. 🙂

           ”Estelle” – jag har ju återkommande menat att det jag tycker blir obehagligt är då feminister uttrycker hat mot män som grupp. För det är vad jag anser många feministiska influencers göra. Du dementerar först nu att det är så du känner. Fint! Bra!

          @ Estelle: Herregud vad okonstruktivt + oförskämt du debatterar. Det är som att läsa en manual i hur man absolut inte får förståelse för sin sak.

          @ Anna: apropå din första kommentar, självklart ska man vara vänlig mot män i allmänhet och självklart finns det fina män likaväl som det finns assholes, som du säger, det hänger på individen. Det förhindrar dock inte att man ser att det finns strukturer som t ex uppfostrar män till att t ex bli mer aggressiva eftersom det anses vara manligt. För att kunna kritisera fenomen som gör skillnad på män och kvinnor och drabbar oss olika är det viktigt att kunna ta ett steg tillbaka och analysera utifrån grupptillhörighet. Man kan därför inte alltid bara fokusera på hur en viss person uppför sig.

          Svara

           Tack för ett vettigt och konstruktivt inlägg! Jag är helt på din bana! Man måste givetvis se till strukturer i ett samhälle som ett led i att få bukt med problem. För det är ju solklart att män står för en stor andel av elände. Men det är här jag anser att många feministiska debattörer drar det för långt och faktiskt piskar upp en hatstämning mot män som grupp samt uppmanar till otrevligt bemötande av män som grupp.

           Du och jag tycker helt lika Anna.

           TRH – Känns bra att höra att fler känner likadant! 👍🏻😊

          ”Estelle” – jag har ju återkommande menat att det jag tycker blir obehagligt är då feminister uttrycker hat mot män som grupp. För det är vad jag anser många feministiska influencers göra. Du dementerar först nu att det är så du känner. Fint! Bra!

          Svara

         Ni vet den där personen som är sjukt otrevlig mot folk men avslutar förminskande kommentar med ”men vaddå, jag är ju bara ärlig!”…

         Svara

     ”Strukturer och normer” börjar låta som en repig skiva.

     Svara

      Ja oj vad tråkigt att du är trött på att höra om det. Själv är jag trött på att råka ut för det.

      Svara

   Om hon hade betett sig som Dogge hade hon använt helt andra ord och uttryck än tönt! Tönt i detta sammanhang är definitivt att hålla god ton 👍☺

   Svara

  Öh, varför kommenterar han hennes bröst?!
  Snacka om att tappa tråden.

  Jag hatar män ganska ofta.
  Tex: äldre man på mitt jobb kommenterar kollegas kropp (hon är inte i rummet)
  ”Hon är ju så smal att hon snart går av flickstackarn! Det finns ju ingenting att ta på. Verkligen inte min stil!”

  Sen tittar han på mig ”du däremot ligger pyrt till”

  Jag ba kollar upp och svarar: ”för att jag är så jävla fet då eller?!”
  Nej det har jag aldrig sagt!! Det är du som tycker det själv.

  JAG HAR ALDRIG SAGT ATT JAG TYCKER DET!

  Gubbjääävel!!!! Sluta kommentera våra kroppar för helvete!!!!

  Svara

   Hatar människor som måste kommentera kvinnors kroppar. Ännu mer hatar jag kommentaren ”det finns inget att ta på”.
   Ta på?! Det är prio ett? Att du ska gilla känslan när du tar i en kvinnas kropp. Hon duger inte om just du inte gillar känslan?

   Jag ogillar att slå på människor utan hjärna för jag vet att inget viktigt kommer till skada och det tar ju det roliga ur slaget. 💁🏻‍♀️

   Svara

   Ge något dräpande tillbaka. Han ser väl inte ut som typ Tarzan?

   Svara

   Kommer en sådan kommentar en gång till så ger du följande svar: ”Vilken himla tur för henne att det inte finns något för dig att ta på, och vilken otur för mig att det finns något att ta på, för vem fan vill att du ska ta på en?” Jag garanterar högsta graden av kränkt mansbebis!

   Svara

  Hade inte föreställt mig Dogge som någon intellektuell gigant eller som ett moraliskt riktmärke, men att han skulle vara så dålig på att avsluta en diskussion han uppenbarligen ändå försökte avsluta ett halvdussin gånger… Det trodde jag inte.

  Svara

   Snarare hon som vägrade fatta vinken och vägrade acceptera avslutet på diskussionen. Men hon ville väl bara ha mer material att kunna sprida vidare 🙄

   Svara

  Varför kunde han inte bara svara, vem är DU att bestämma vad JAG får skriva och inte skriva på min Facebook? Absurdheten i det. Och sätta punkt där. Det räcker som svar. Lady dahmer är dessutom Sveriges största hycklare, usch. Med vänlig hälsning /En TJEJ

  Svara

   Hon bestämmer inget och verkar inte tro att hon gör det. Men hon vill påpeka det problematiska i att håna folk. Han kan välja att säga: ”skiter väl jag i, ha en bra helg ” eller ”shit det hade jag inte tänkt på, ha en bra helg”. Det behöver inte bli polemik alls … men så var det tydligen känsligt att bli uppmärksammad på att man inte är perfekt och så blev det såhär.

   Svara

    Jag är förvånad att folk inte säger det förstnämnda oftare. Man spar sjukt mycket tid och energi, och ger en tydlig signal till alla tyckonomer: att deras åsikt inte spelar någon roll.
    Jag har börjat att göra som dom säger, alltså backa och lyssna och låta dom ranta på, för att tillslut bara yttra mig med att ”jag har nu lyssnat, jag håller inte med dig”.
    Om dom inte är kapabla att förstå det jag säger utan att fastna i ”tonen” eller annat oväsentligt, så är det deras problem. Det är väl bara att utbilda sig.

    Svara

    Just precis som LD skrev bland sina kommentarer för ngn dag sedan, att hon harALDRIG velat bli ifrågasatt i vad hon skriver utan vill bara ”konstatera” saker och ej heller önskar hon inviter till diskussion. Kanske dogge kände samma sak. Att han inte hade lust att bli ifrågasatt på sin privata FB precis som LD inte heller vill bli..Inte ens i hennes offentliga sociala medier. Håller dock med om att han borde sagt, tack för din kommentar och sagt punkt där. Precis som LD bemöter andra som inte tycker som henne med ”Jag diskuterar inte med sådana som inte begriper” då kan man inte förvänta sig annat av andra heller 🙂

    Svara

  Satirikerna som sköts ihjäl på Charlie Hebdo hade mera humor än honom.

  Svara

   Osmaklig kommentar…

   Svara

   Ditt försök till att skämta föll rätt platt

   Svara

   Ursäkta, skämtade du precis om några som blivit ihjälskjutna? 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Människor som du.. 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Känner du att det skämtet flög?

   Svara

   Herregud…

   Svara

  Har inte Dogge blivit frälst på senare år? Läste nånstans att han åker runt och predikar om gud då och då. Jag tycker det är så jävla obehagligt med frälsta människor.

  Svara

   Okeeeej

   Svara

   Är väl från kristendomen han har fått sitt kvinnohat då, kanske? Religiösa människor är ju kända för just det.

   Svara

    Dogge är samma svin idag som han alltid varit.

    Svara

    Haha jo men just kristendomen som religion är väl inte det första man tänker på när man tänker kvinnohat. Där är Islam en heeeelt egen klass för sig.

    Svara

   Ja, läser inte han till präst?

   Svara

  Tycker hon är asjobbig här och så jävla lättkränkt. Det finns viktigare saker men hon verkar ha mycket tid över i sitt liv…

  Svara

   Håller med. Man kan ju bli så jävla kränkt av ALLT om man bara anstränger sig tillräckligt. Varför är folk så svaga?

   Svara

  ”Han är en jävla tönt som de flesta av hankön är..”

  Man blir lite mörkrädd.

  Svara

   Hon har ju rätt i det

   Svara

    Nej, verkligen inte. Män i större utsträckning än kvinnor, absolut. Men de männen är fortfarande bara en liten % av alla män

    Svara

     I princip alla män har dålig kvinnosyn. Hur dålig den är varierar däremot.

     Svara

      I princip alla kvinnor har dålig manssyn. Hur dålig den är varierar däremot.

      Svara

       Kvinnor har också dålig kvinnosyn, särskilt de heterosexuella kvinnorna som lever tillsammans med män. De har även en alldeles för bra manssyn så ditt påstående är direkt okunnigt och felaktigt och du motbevisas av både fakta och statistik.

       Svara

       Svara

        Absolut, dock fortfarande inte okej att döma ut alla män som en homogen (hemsk och felbar) grupp. Det finns rötägg överallt.

        Svara

         Rötäggen i världen finns främst bland män. Fakta.

         Svara

          Ja? FRÄMST bland män är inte = alla män, som du vill få det till

          Svara

           Anonym: ?? Du kunde uppenbarligen läsa ordet jag skrev, dvs ”främst” men sen blev det någon korslutning i hjärnan på dig och du fick det plötsligt till ”alla”?

           Estelle / 18:05
           I princip alla män har dålig kvinnosyn. Hur dålig den är varierar däremot.

           Glömmer du bort vad du själv skriver Estelle?

           Anonym: Vet du vad ”i princip” betyder? Tydligen inte.

           Estelle, vet du? I princip alla män = nästan alla män. Främst bland män har ingenting med mängden/antal män att göra utan betyder att något förekommer oftare hos det manliga könet. Lite roligt att försöka se hur din hjärna fungerar, det tar mig tillbaka till gruppdiskussionerna på mellanstadiet

           Jösses Anonym, du kan inte vara nykter…? Eller varför vet du inte själv vad du skriver?

        Jag tycker att det är fint att feministernas vassaste argument är ”Det är så för att jag säger att det är så”.

        Svara

      Byt umgänge och stäng ner feministsidorna ett tag om du tror att det är sant, du är hjärntvättad

      Svara

       Hjärntvätt av befolkningen utförs i alla samhällen men inte av feminister. Feminism är istället motsatsen, dvs en avprogrammering.

       Svara

        Estelle låter som ett utmärkt exempel på en människa som studerar genusvetenskap vid Södertörn… Mary Wollstonecraft (du är ju så beläst, så givetvis känner du till henne!) och co. hade med all sannolikhet inte ställt sig bakom personer som exempelvis Lady Dahmer, eller dig för den delen.

        Jag tror att alla som kan något om feminismens historia, är djupt besvikna över den s.k ”tredje vågens feminism”. Du tillhör den tredje vågen, Estelle.

        Svara

         Ja, att döma ut alla män och skapa drev och hat är inte vad feminismen står för.

         Svara

         Statsvetare låter som en man som inte gillar feminister och kvinnorörelsen. Statsvetare gör som många andra män och kläcker ur sig manliga ”sanningar” om kvinnor de inte ens känner och spyr ut sitt manliga hat mot kvinnorörelsen. Det säger en hel del om män som Statsvetaren (egentligen kör han sopor åt kommunen) som motarbetar kvinnors och flickors lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter i världen.

         Svara

          Anonym: Ja, hat, drev, hjärntvätt osv hör antifeminismen till. Genuint, livsfarligt, gigantiskt hat och förakt mot kvinnor, invandrare, judar, svarta, alla ”de andra” som inte gör/ser ut/beter sig som ”vi” vill att de ska göra. Som antifeministen och kvinnohataren Dogge som försöker straffa/förnedra/uppfostra kvinnorna på bilderna (och alla andra kvinnor) att så får inte kvinnor se ut.

          Svara

          Du gör precis som jag förutspådde att du skulle göra. Jag är en kvinna på 26 år. Vid universitetet där jag avlade min examen, Uppsala Universitet, är en mycket stor andel utav professorerna vid den Statsvetenskapliga institutionen just kvinnor. Jag har aldrig någonsin hört någon utav dem använda sig utav den retoriken som du gör. Förmodar att alla vi kvinnor som studerat vid eller varit verksamma där, är sophämtare i realiteten. Något annat vore orimligt, i din värld.

          Svara

           Statsvetare: Jag gjorde bara likadant mot dig som du gjorde mot mig. Dvs att istället för att föra en seriös diskussion, göra löjliga påståenden/gissningar om vad det är för slags person bakom våra resp nick. Jag har sällan sett en kvinna, välutbildad eller ej, sänka sig till en sådan låg manlig nivå som du.

           Estelle det blir bara fånigt att du inte skriver ditt nick som är TRH. Alla fattar att det är du.

           TRH har inte vidare djup feministisk analys så tvivlar starkt på att detta är samma personer.

           N, tror du alltså att trh som tidigare idag tyckte att dogge var respektfull och kunde identifiera sig med honom nu blivit feminist helt plötsligt?

           Tvivlar inte en sekund, det ÄR trh.

           Iofs kan inte trh förvåna mig längre. hon har väl vilka åsikter som helst så länge hon får igång en diskussion i och för sig. Jag vet inte.. Du kanske har rätt.

           Anonym 21:13 has a point 🙌🏻

         Terrence, is that you?

         Svara

         Nämen stopp nu ☺ det ligger mycket i vad estelle skriver. Som heterosexuella kvinnor internaliserar vi förmodligen männens kvinnosyn i högre utsträckning än homosexuella kvinnor, om det är det du syftar på. Jag är mycket fäst vid min make 😋😘 men nog har jag fått jobba med hans kvinnosyn – och för att behålla min. I övrigt ser jag inte några större skillnader i jämförelse med övrig feminism 🤔

         Svara

    Beklagar att, vad jag gissar, dina erfarenheter har gett dig den inställningen.
    Själv har jag fantastiska män omkring mig som jag älskar som vänner och make. De har sunda värderingar en kvinnosyn som gör mig trygg och hoppfull inför framtiden.
    Jag har träffat ”töntar” genom åren, men de är bara en bråkdel av de fina män som varit och är en del av mitt liv.
    Jag har också stött på tjejer som definitivt ska placeras i facket ”tönt”.

    Hade en klasskamrat på gymnasiet som va en jäkla märklig figur och dessutom rasist. Vi gick i en skola med nästan 50% invandrade elever. Jag älskade den skolan, men, men klasskamraten gick som på helspänn hela tiden pga hens inställning till ickesvenskar.
    Det måste dränera energi att gå omkring och ha en negativ inställning till en stor del av befolkningen kände jag då.

    Känner lite likadant nu.
    Men, hur som så hoppas jag på ett fortsatt fint liv för dig.

    Svara

     S: Din sfär och dina upplevelser av vad du vet och inte vet om männen i din absoluta närhet, har inte med så mycket att göra med världsperspektivet men tack för din berättelse. Jag instämmer i att det måste vara dränerande för män att gå omkring och ha en sådan negativ inställning och känna så mycket hat till en majoritet av befolkningen. Tyvärr stannar det inte bara vid negativ inställning eller hat hos män som grupp – mäns hat och förakt för andra levande varelser tar sig mycket, mycket mer skrämmande uttryck med våld osv. Ett jättestort världsproblem.

     Svara

      Du upplevs som ett världsproblem. Inte konstigt att det blir män mot kvinnor med åsikter som dina. Är du möjligen från något land där läget är mycket sämre än i Sverige och därför har så konstiga åsikter?

      Svara

       Män har inte alltid, men under en väldigt lång historisk tidsperiod varit emot kvinnor och krigat mot kvinnors rättigheter, frihet, självständighet och lika värde. Män har tex alltid varit emot kvinnorörelsen och använder sig av samma ”argument” nu som på 1800-talet. Det går inte framåt för mäns utveckling, på så sätt. 🙂 Kvinnor har däremot aldrig krigat mot mäns rättigheter, frihet, självständighet eller lika värde.

       Svara

        Problemet med dig är att du drar alla män över samma kant. Alla män har inte alls krigat för det som du säger. Finns så många män som varit på kvinnors sida. Om man har koll på historia och vet hur många män som mist sitt liv för kvinnors skull går det helt enkelt inte att hålla med dig. Du tänker på de män med pengar och status som ville behålla den. Det är en en liten, liten del av männen.

        Svara

         Jag personligen och feminister i allmänhet drar inte ALLA män över samma kam, naturligtvis. Intressant att du och många andra (oftast män) inbillar sig att feminister inte förstår att inte ALLA män tex begår våld och sexuella övergrepp…? Tror du att feminister är korkade på nåt sätt?

         Svara

         Sen är ju fakta att fler kvinnor och barn i världen har mist sina liv eller fått sina liv förstörda pga män, än tvärtom.

         Svara

      Att du har nån uppfattning om att jag refererar till maken, morbror Janne och konfirmationsprästen medan du pratar och vet allt om majoriteten av alla män där jag inte vet ett skit är….ja, hittar inte ordet just nu.
      Du har inte den blekaste om mitt liv och cv utan utgår från att jag inte vet ett skit. Märklig inställning..

      Jag borde väl inte ens uttala mig? Vad vet jag om ”världsperspektivet”?

      Fortsätt att bekämpa allt hat som finns omkring dig, det verkar vara mkt, men din övertygelse kommer att bära frukt.

      Svara

       S: Du behöver bara läsa lite tidningar, kanske lite statistik och fakta så får du per automatik en bra bild av hur ojämlik och ojämställd världen är. Det är inte svårt alls för den som är intresserad av att skaffa sig minsta lilla samhällskunskap. Jag kommer definitivt att fortsätta att bekämpa den sjuka mansrollen som resulterar i mäns hat, förakt, förtryck, våld och sexuella våld mot andra levande varelser.

       Svara

        Just det, måste läsa tidningar och statistik.
        Trodde i min enfald att min erfarenhet va värt nåt.
        Känner mig förd bakom ljuset, alla dessa män (morbror Janne, maken och prästen mao) är endast undantaget som bekräftar regeln.

        Kämpa!

        Svara

  Håller med i L Dahmers kritik.

  Skulle dock inte påstå att han är en tönt.

  Idiot är vad han är, alltså vilken jävla IDIOT!

  Blir så jävla förbannad!!!
  Jag hade faktiskt högre tankar om honom.

  Finns så mycket att kritisera men man orkar inte. Han är för trög för att själv inse.

  Tragiskt att han uppfostrar döttrar vad jag förstått. Inte deras skam om de läser här!

  Ett annat fel av Dahmer, alla män av hankön beter sig definitivt inte så!!
  Gör mig så ledsen när man klumpar ihop alla män som svin. Det om något är bara tragiskt!

  Svara

   ”Inte alla määäään 😭😭😭”

   Svara

  Han gick sååå över en gräns när han kommenterade och la upp bilder på tjejens bröst. Fyfan.

  Svara

   Dock så hade hon laddat upp bilderna först. Inte direkt som att han hackade hennes telefon eller något.

   Svara

    Åh herregud… Är du seriös?

    Svara

     Ja, där får hon verkligen skylla sig själv. Jag gillar inte att han använder hennes bilder mot henne, som om bilder på hennes bröst är relevanta för konversationen MEN har man väl laddat upp bilder på FB har hon velat visa upp detta för allmänheten. Bilderna är inte privata längre och alltså fritt fram för vem som helst att spara och sprida vidare. Vill du inte att andra ska använda dina tuttbilder, jamen ladda inte upp dessa på FB då.

     Svara

      Tuttbilder? Borde hon ha polo på sig för att slippa få sitt utseende bedömt av män i helt irrelevanta sammanhang? Patriarkatet har ju lyckats med dig i alla fall.

      Svara

       Nä det skrev jag inte. Vad jag menar är att bilder du laddar upp på FB inte är ”dina” längre och det därför faller lite platt att ba ”hur kunde du lägga upp sådana bilder på mig??”

       Och nu råkade det vara tuttbilder (hennes bröst är fokuspunkt på bilderna oavsett vad ni säger men vill hon så fine). Hade lika gärna kunnat handla om något annat. Jag snackar om rätten till bilderna inte om det är ”rätt” eller ”fel” att lägga upp bilder där man visar mycket av sina bröst. Ok?

       Svara

      Tuttbilder, skojar du?! herregud

      Svara

  Förlåt men var har jag missuppfattat allt? Det här ser mer ut som ”hur man skapar ett drev o piskar upp stämning 1-2-3”.

  Jag ser inget annat än ett plumpt osmakligt skämt o en himla massa drevpiskande på detta. Feminist eller ej vem som nu drar igång detta skämmes tamejfan för att dra ner det på denna nivå. Jag borde inte alls läsa eller kommentera för jag har post-bältros neuralgia o får ont så fort det brinner i huvet men vad i hela jävla helvetes sysslar ni med. Plumpt skämt. Dogge ber om ursäkt. Slut.

  Svara

   #avdelningsilamyggosväljaelefanter

   Svara

   Älskar dig! 😘💕

   Svara

    😘😘😘

    Svara

  Han har ju en svensk mamma så så mycket utlänning är han väl inte…
  Dessutom, han läser till präst läste jag. Känns inte riktigt som att han passar till det utifrån detta?

  Svara

  TÖNT, var ordet!

  Svara

  Hur jag föreställer mig alla kvinnor som gråter pga. manshatet (buhu) i detta kommentarsfältet: 3-barnsmorsa som jobbar på netto med en man som lastbilschaufför och epaförare i sin ungdom. Storrökare och har inget emot att sitta och klaga på sina barn i telefon med sin bästis medans barnen river huset. Inte har familjen lämnat småstaden sedan en resa till Mallorca 2011 tillsammans med en annan barnfamilj på ”festresa”. Inte varit utanför 50-skyltarna på länge och därför en väldigt bra (🙃) världsbild! //”Mans-ogillare”

  Svara

   Inget illa menat mot kassörskor eller lastbilschaffisar är att tillägga.

   Svara

   Elitistiskt tänkande minst sagt. ”Dina åsikt är inte värd att ta i beaktning/bemöta, du kan lika gärna vara tyst eftersom att du *INSERT VALFRI NEDAN*”

   *är kvinna
   *är lågutbildad
   *är av utländsk härkomst
   *inte lever som jag
   *har låg inkomst
   *är homosexuell
   *är man
   O.s.v.

   Inte så schysst att bortförklara folks åsikter beroende på vem de är. Dina åsikter lär ju de med vara grundade på vem du är som person. Och kanske skiljer sig din PERSON helt från vad folk tror om dig, precis som för 3-barnsmorsan du beskrivit ovan.

   Svara

    De som gråter över manshat borde inte vara tysta, för de har rätt att uttrycka sin åsikt. Men om man ser strukturerna i samhället och inte bara kollar på männen inom de närmsta 200m så kanske man kan förstå varför det finns kvinnor som har svårt att tycka om män. Jag talar av egen erfarenhet då jag är uppvuxen i en håla där jag ofta hör ”men inte alla män, min *insert valfri*
    *granne
    *pojkvän
    *brorsa
    *pappa
    *morfar
    är faktiskt jättesnäll!!😭😭😭”
    Ja det är de flesta män jag kommer i kontakt med också men jag tillåter kvinnor hata män utan att shamea dem för det, för jag ser vad män i samhället gör mot dem. Det beror inte på om man är ”lågutbildad” om man ser det eller inte.

    Svara

   Grattis. Vidrigaste kommentaren på BB 🙌🏻

   Svara

   Vilken otroligt osympatisk människosyn du verkar ha.

   Svara

   Tack, men jag ogillar Lady Dahmer trots att jag är feminist,(har dock läst akademisk feministisk litteratur från Maria Wollstonecraft och framåt), högutbildad och storstadsbo.

   Lady Dahmer hsr helt enkelt för mycket fritid enligt min åsikt.

   Svara

   Tror du har helt rätt i detta. Jag jobbade några år i vården och det var typiskt rökande lågutbildade kvinnor som varit gifta typ 3 ggr som satt och suckade och sa skit som ”Alltså feminismen har gått för långt!! Man får typ inte tända på män längre i det här jävla landet!”… Så tröttsamt.

   Svara

    Jag är lågutbildad mamma (fin syn ni har på lågutbildade, förresten) som är gift med en man som varit aktiv inom F! och han kämpar än idag för kvinnors rättigheter. Både han och jag är antirasister och jag är själv andra generationens invandrare. Det som skiljer mig och min man åt är att jag absolut inte är feminist. Jag tål inte dagens och framförallt Sveriges elitiska feminism. Jag och min man diskuterar inte feminism hemma längre då det bara urartar. Så snälla, tro inte att alla lågutbildade kvinnor lever tillsammans med wt-pojkar…

    Svara

  Men palla hahahahaha
  Hatar butthurt people.

  Svara

  Jag läste Lady Gaga vs Dogge doggelito och kunde inte förstå hur Han hade lyckats komma i kontakt med henne 🙄 coolt tänkte jag. Haha. var tvungen att bläddra upp igen och se att jag läste helt fel, kanske dags att sova nu

  Svara

  Sorry men varför är alla så jävla svaga i psyket nu för tiden? Folk blir ju superkränkta för minsta lilla, och gråter och skapar drev för minsta lilla. Skaffa lite skinn på näsan vettja! För övrigt tycker jag att det är rätt ofräscht att skriva till någon i en privat chatt för att provocera fram något som man sedan ska printa och sprida vidare för allas beskådan? Allt för att skapa mer drama och drev… Hatar mänskligheten 2019.

  Svara

   Tänker också på Therese Lindgrens video där hon rensar sin garderob, och drog på sig offerkoftan och berättade en snyfthistoria om hur hon ville kasta bort ett par träningsbyxor för att någon tydligen kommenterat att hon var ful när hon hade på sig dom… Så nu vill hon aldrig ha dom mer 😪😪😪. Alltså snälla nån? Dags att bygga upp sin självkänsla kanske, om man blir totalt knäckt av en liten troll-kommentar från en unge. Måste vara jobbigt att vara 30+ och bete sig som en osäker fjortis som gör allt för att fiska efter bekräftelse och sympatier från 13-åringar. Och alla hennes clickbaits, ständigt anspelande på sex, nakenhet och ”porr”, thumbnails där hon typ visar tuttarna eller sin nakna kropp som sedan inte har något med själva videon att göra. Hon har blivit så sjukt förändrad den senaste tiden, och det verkar inte bara vara jag som reagerat på detta. Hon borde kanske ta en titt på Isabelle Strömbergs senaste vlogg där hon bemöter hatet hon får utstå varje dag enbart pga hennes utseende. Tycker att det hon sa var väldigt inspirerande och POWER! (Ber om ursäkt för att jag skrev en hel novell)

   Svara

    1: Din kommentar om Therese Lindgren är förminskande då hon är öppen med att hon har dålig självkänsla och jobbar på att förbättra den. Avfölj om du blir provocerad.
    2: Om Therese vill visar upp sin kropp och hur hon, i så fall, gör det är helt upp till henne. Avfölj om du blir provocerad.
    3: Du borde uppenbarligen fortsätta följa Isabelle Strömberg men sluta följa Therese Lindgren.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.