Lite omarkerad produktplacering så…

Vad tror ni Konsumentverket skulle säga om den här – icke så subtila – produktplaceringen på Hugo och Paulas Instagramkonton?

KLICKA HÄR!

Och på tal om att anmäla till Konsumentverket?
Jag blir nästan lite stolt över min ”kollega” på Svenska Yotubers för det HÄR inlägget där hon avslutar med att hänvisa till Konsumentverket om man vill anmäla.
ON FLEEK, IDA!!! ON FLEEK!!! 🙂

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blondinbella och Loka, dold spons eller råkar bara flasketiketterna hamna åt rätt håll i alla bilder?

  Svara

   hon kmr nog fakturera företaget på 100 000 kronor

   Svara

    Räcker inte med 100 000 kr så ofta som Loka exponeras av henne.

    Svara

   Bella skulle ju fakturera 100 000 kr varje gång hon öppnar kylskåpet.
   Är det för att det står rättvänd Loka där?

   Svara

  Vet du vad ”on fleek” betyder?

  Svara

   Hahahahahaha

   Svara

   Du fattar inte det roliga i det hela va?
   Sjukt kul att du ställer den frågan

   Svara

    Nä, fattar verkligen inte det roliga. Finns bättre ”modeord” att göra sig lustig över i sammanhanget. ”On fleek” faller rätt platt.

    Svara

    Jag fattar inte heller vad som är det roliga.

    Svara

   jag vet inte, så förklara gärna för mig iaf

   Svara

  Anmäl till Skatteverket också. Så dom har nogrann koll på topp-influencers att dom inte fuskar med svarta pengar på sidan om. Är säkert lockande att ta emot pengar och låta bli att redovisa det som privat inkomst (betalningar som inte går direkt in på företagskonto på eget bolag).

  Svara

   Ja, kan Skatteverket skicka över en skattsedel till en daytrader med krav på en halv miljard i skatt efter skönstaxering borde man väl kunna använda samma teknik när det gäller influencers?
   Skicka över en skattsedel till Bella med krav på en miljon för oredovisade förmåner så får vi se hur det går. Och gärna en motsvarande skattsedel per år för de senaste fem åren som ju går att eftertaxera 🙂

   Svara

  Har Bianca och Philippe gjort slut?

  Svara

   Verkar så tyvärr

   Svara

    Vad då tyvärr

    Svara

   Med tanke på att Bianca inte nämnt honom på flera månader och sedan pratar ut om sin ensamhet så verkar det med stor sannolikhet vara slut. Kanske är bäst då de inte ens kunde bo ihop mer än några månader och hon har planer på att skaffa barn ungt och binda sig osv, då måste man ju kunna bo ihop mer än några månader även om lägenheten är trång eller vad hon nu skyllde på.

   Svara

  Granska Hugo och Pauls mer.

  Svara

   Exakt. Camcam lyckas alltid få en brun tunga då hon ska granska dem.
   Tycks smaka bra.

   Svara

   Håller med! Så mycket ljug, skenhelighet och tillgjordhet. När ska det lyftas fram i ljuset?

   Svara

   Håller med – Paula har flertalet gångar kritiserat Camilla samt påstått att hon är manipulativ och mobbare. Ändå tycks Paula vara en helig storfavorit hos Camilla, väldigt tråkigt!

   Svara

  Appropå Paula, i hennes senaste blogginlägg:
  Igår: Ville barnen leka tjuv och polis. Dom var poliser och jag var tjuv. Fängelset var badrummet som dom ville att jag skulle låsa dörren till. En lek som passade mig i smaken

  Väldigt likt ett citat från Mammasanningar (instagram)
  När barnet stänger in mig i badrummet och säger att jag sitter i fängelse. En lek helt i min smak.

  Ett typiskt exempel när man läser något roligt och tror att ingen annan har läst det oså hittar man på att man kommit på skämtet själv för att verka rolig

  Svara

   Så är det väl med dom flesta skämt folk drar

   Svara

    Absolut, men jag tycker att det är skillnad på att dra ett skämt och att låtsas som att något har hänt när det inte har det för att verka rolig.

    Svara

   Pinsamt värre. Hon känns så tillgjord

   Svara

    Tillgjord ja, minst sagt!

    Svara

   Paula har en viss tendens att göra så ofta 😅

   Svara

   ”Passade mig i smaken”. Det låter lite som om att hon försöker skriva på en högre nivå än vad hon behärskar.

   Svara

    Den nivån är inte hög.
    Vad hände med hennes studier förresten, nån som vet?

    Svara

    Det gör hon ofta, men å andra sidan har hon ju en helt ’fantastisk skrivförmåga’ enligt alla sina lärare på gymnasie som alltid blev ”helt tagna av hennes texter” 😀

    Svara

   Paula är så fake.

   Svara

   – För det första har hon konstant dessa galna clickbaits. Blir galen på dem! Har ni sett på hennes IG? ”VÄRST TÄNKBARA HÄNDELSE HAR INTRÄFFAT!” – barnen pussade inte henne godnatt, eller något…
   – För det andra skriver hon på ett helt obegripligt sätt, med ett språk hon inte alls behärskar (trots att hon flertalet gångar skrivit att hon har fått mycket komplimanger för sin ”fantastiska skrivförmåga”), kommentarer om det här raderas.
   – För det tredje verkar hon marknadsföra allt och inget (oftast utan att markera det), känns som att hon ger liv för pengar och samarbeten
   – För det fjärde påbörjar hon tusen projekt utan att avsluta dessa, istället för att vara öppen och ärlig om det, undviker hon att skriva något om det så hon fortfarande får credd för det, exempelvis hennes TV-projekt, hennes barnmorskedrömmar, hennes sjuksköterskautbildning, hennes marknadsföringsutbildning, hennes PR/kommunikationsutbildning – the list can go on! Hon pratade också ett tag om att bli polis eller socionom?
   – För det femte tycker jag allt känns så skenheligt med henne. Det är min ärliga åsikt. Jag tycker hon är mycket ”värre” än Isabella och har helt slutat klicka in mig på hennes blogg.

   Svara

  Haha… åh, det är så komiskt med uppenbara produktplaceringar. Ser alltid så onaturligt och krystat ut.

  Svara

  Apropå smygreklam så tycks samtliga kvinnliga influencers fått ett skriande behov av att korrigera sin tandrad. (Alla har funderat väldigt länge på det innan men nu äntligen gjort slag i saken såklart)
  Oberoende av varandra har samtliga också valt ”invisalign” och oberoende av varandra har de också valt att gå till aquadental som de taggar flitigt på insta (endast som upplysning givetvis..)
  Hls/ småtrött på att överrösas av tandrader i var och varannan story..

  Svara

   Hahaha spot on! Störde mig speciellt mycket på Sanne Alexandra av någon anledning? Kanske var det för att hon redan har (enligt mig) perfekta tänder..
   Å andra sidan tycker jag att Maja Nilsson Lindelöf också har fina tänder så får hoppas att Aquadental samarbetet är något hon inte hakar på.

   Svara

  Hugo och Paula är experter på att inte märka ut samarbeten. Clean märker de typ aldrig ut, samma sak med resor. Det var först när Paula skrev ett sista inlägg om Vietnam-resan som jag förstod att det var i samarbete med Tui. 🙄🙄🙄

  Svara

  Bra! Granska Hugo och Paula mer! Mycket som är doldreklam där! Och Hur mycket dom använder barnen til reklam!

  Svara

  MAN KAN ANMÄLA ANONYMT SÅ IN OCH ANMÄL ALLIHOPA, det tar endast några minuter och det kommer aldrig bli någon förändring såvida dessa människor inte blir drabbade av negativa konsekvenser av deras fusk.

  Svara

  Tänk bara på alla mindre bloggare/influensers som kanske inte ens vet man ska anmäla till skatteverket. Som tror dim får produkten helt gratis mot lite bilder. Har inte tex IG någon information vad som gäller när man gör reklam? Det borde finnas den infon på alla plattformer. Även om det kanske är ens eget ansvar att kolla upp. Hur många gör det då dom inte ens vet.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.