Anna Book kallas för fet, patetisk h*ra på Instagram

Ja, jag tyckte också att Annas bedjande kommentar på Darins Instagram var smått underhållande, och den här kärleksförklaringen till Patrik Isaksson mfl lika så.
MEN!
När det kommer till att skicka meddelanden till henne där hon kallas för diverse vidrigheter så kommer jag till 100% ställa mig på Annas sida.

Vad är det för något om man kallar en annan människa för ”din patetiska, feta h*ra”? För en önskan om en duett?
DET är patetiskt!!!! Patetiskt, och ett uttryck för ett sannerligen begränsat ordförråd! Kan du inte uttrycka dig på ett mer civiliserat sätt – sitt ner i båten och knip käft!

Det spelar ingen roll VEM kvinnan är – kallas hon för vidrigheter som dessa så KOMMER jag säga ifrån och ställa mig på hennes sida och stötta henne!

Tack för tips!

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker väldigt många saker om Anna, inte positiva saker kanske, men det där är att gå långt över gränsen.
  Inte ens på Flashback är det där ett ”coolt” beteende. Det är enbart i det osäkra mobbinggänget på högstadiet det ”uppmuntras” och ”hejjas på” om man uttrycker sig så där.

  Tönt!!

  Svara

   Tycka vad man tycks vill om Anna. Om jag får nämna en positiv sak med Anna, så gjorde hon ett överjävligt bra jobb med viktnedgången under BL-tiden. GBP eller inte. Extremdiet eller inte. Spelar ingen roll. Det krävs ett jäkla mindset att klara av en sådan viktnedgång! Grymt jobbat! Hoppas hon kan lägga det mindsetet på bra saker framöver.

   Svara

   Varför allt om Anna Book plötsligt? Rätt ointressant att skriva om, eller? Vad är strategin att sluta skriva om vissa i princip, sedan dyker dessa inlägg upp istället?

   Svara

  #intedinhora handlade väl om metoo inom prostitution? Känns inte hundra att använda i detta sammanhang

  Svara

   Jag fattar! Tack! 👍🏻

   Svara

  Skulle inte förvåna mig om det är någon härifrån som kommenterat på det viset. Oavsett om du ser det själv eller ej, så bidrar du till ett sådant klimat med din blogg.

  Svara

   Ursäkta, inte bloggen i sig, utan hur du ofta skapar en lynchmentalitet i sättet du skriver.

   Svara

    Ja.. Till och med här. Känns som inlägget markerar att Anna inte tillhör ligan hon skulle ställa upp för annat än i nödfall typ

    Svara

   Ja vad ser man inte för typ av kommentarer härinne och vissa kallas mongos och massa elakheter men då verkar det okej, det sägs inte ifrån då men är tydligen h-ordet som är det hemska och då som CC backar och stöttar… Eller är det för att göra ett inlägg som engagerar och för att få beröm o klapp på axeln, uppmärksamhet och många kommentarer. CC är strategisk.

   Svara

   Klimat? Var och en ansvarar själv för vad de skriver och gör. Det är ju inga viljelösa, lobotomerade får som inte kan förstå sina handlingar som skriver elaka kommentarer.
   (Jag kan leva med att någon lobotomerad nu blev kraftigt kränkt. Samt ett och annat får)

   Svara

    Haha. Snacka om att man måste slå knut på sig själv för att inte kränka nån i det här samhället… 😅😘

    Svara

  Vad hemskt att skriva så. Tycker det är misshandel. Detta var tråkigt att läsa om. Hur elaka kan en del vara?. Fattar det inte.

  Svara

   Förlåt men… misshandel? Seriöst? Vad kallar du riktig misshandel? Mord?

   Svara

    Det finns både fysisk och psykisk misshandel (verbala ord), men båda går under misshandel och är straffbara. Den ena är väl lika ”riktig” som den andra…

    Svara

     I brottsbalken 3 kap 5 § som gäller brottet misshandel står det –
     ”Den som tillfogar en annan person kroppsskada, sjukdom eller smärta eller försätter honom eller henne i vanmakt eller något annat sådant tillstånd , döms för misshandel”.

     Det som kallas psykisk misshandel är således ingen misshandel enligt lagens mening, däremot kan uttalanden vara straffbara enligt andra paragrafer än ovan.

     Svara

      Och du @inredningsdesign, det var inte min mening att låta så mansplainande och icke ödmjuk. Jag ville bara ta tillfället i akt att förklara en vanlig missuppfattning=)

      Svara

  Varje person har faktiskt ett eget ansvar. Skyll inte på Cam.

  Svara

   Oops detta är till ”F” 06:15

   Svara

   Gäller det Biancas läsare också?

   (Jag vet vad jag tycker 😉).

   Sedan så finns det också dem som piskar upp en stämning och då är de också delskyldiga. Inget är svart/vitt.

   Det är ju skillnad på att folk blir överdrivna i svansen pga att någon sagt något kritiskt i någorlunda allmäna ordalag eller pga om någon utrycker sina känslor i starka ordalag.

   OBS! Inte riktat specifikt till dig Ghoul. Passade bara in till vad du skrev. 😊

   Svara

    Haha du hänger verkligen här från morgon till kväll

    Svara

     Men bara sluta, varför bry sig? Låt henne vara.

     Svara

      Ja man börjar bli yr av att scrolla bort alla kommentarer angående trh 😑

      Svara

   Lägger väldigt mycket i tiden tydligen att andras och egna handlingar beror på någon annan. Man ansvarar själv för hur man beter sig. Punkt.

   Svara

    Fast hur menar ni man ansvarar för det. Om man skriver något och sen inte visar sitt rätta namn. Det är inte att ta ansvar utan det är mobbning och fegt.

    Svara

     Ansvar för hur man beter sig mot andra människor. Inte ansvar för att man kan ställas till svars för att man inte är anonym.
     Eget personligt ansvar för att vara en hyfsad människa. Det är vars och ens personliga ansvar att inte bete sig som en feg mobbare. Inget man kan skylla på att ”man blir sån i det här kommentarsfältet”

     Svara

  Lite märkligt att hon skriver att hon tog bort kommentaren hos Darin PGA av den vidriga kommentaren men den vidriga kommentaren ifrågasätter varför hon tagit bort den duette kommentaren. Dvs denna kommentar kan inte vara anledningen till att hon tog bort kommentaren hos Darin eftetsom personen just frågar VARFÖR hon tagit bort kommentaren….
  En andra fundering..minst 100 pers här verkar ha sett Annas duettekommentar hos Darin så nu undrar jag – hur många såg de vidriga påhoppet gentemot henne vilket borde varit kommentaren under hennes?

  Svara

   Men läste du inte? Snark… Kommentaren på Darins Instagram är borttagen och kommentaren ovan kom på DM till henne.

   Svara

   Någon svarade på hennes kommentar på Darins inlägg, så isf för att vänta på att Darin ev tog bort den kommentaren så raderade hon sin egna och då försvinner svaret automatiskt.

   Svara

   Och då skrev personen ifråga till henne på DM istället, när hen upptäckte att hon raderat sin kommentar (+hens automatiskt). Så inte samma kommentar, men om hen kallade henne för ”fet h**a” på dm så var det säkert inte trevligt på Darins inlägg heller

   Svara

  Haha känns som jag läser ”det här inlägget” ofta.

  Någon har kallat någon annan för något olämpligt.
  Screenshots.
  CamCam: jag kanske inte alltid håller med x, men det är aldrig ok att vara elak!!!!!! Då backar jag personen!!!!

  Love it ♥️

  Svara

   Haha ja detta är återkommande inlägg – att hon backar någon som blivit kallad h*ra. Nu kommer väl en massa bloggare/influencers själva skriva det ordet till sig själva för att få positiv uppmärksamhet av Camcam här 😊 Har sett det förr att så fort någon blivit kallad det (eller låtsas blivit kallad det) så blir det stor uppmärksamhet, sympatier och många kommentarer till bloggaren hehe. Paow får det ofta skrivet till sig, och tror att det uppmärksammats här också och att C ”backade” då också. Nu tycker jag tyvärr att C gör vissa än värre grejer men visst är det fint att hon backar här även om syftet säkert var att få uppmärksamhet och många kommentarer här.

   Svara

    Tror Mallz var ironisk?

    Svara

     Hehe ja det var jag. Det är så självklart att man inte ska kalla andra för både det ena och det andra, och att det är lika självklart att ingen (normal) människa backar det. Zzzzz

     Svara

  Betyder det att du kommer att vara mindre nedlåtande mot henne i fortsättningen? Du skriver ”underhållande” och det är ju det som denna bloggen lever på – att dra fram alla korkade saker som andra skriver och visar på nätet, men har du tänkt på vilken del du själv har i att ”ormen” gick över gränsen? Jag har märkt att skriver en person något negativt så hakar direkt ytterliggare personer på och drevet har kommit igång.

  Svara

   Underhållande och avslöjande är väl inte detsamma som att skriva direkt elaka saker?
   Camcam skriver väl aldrig sådana hemskheter som den här ”ormen” har gjort?

   Ska Camcam ta ansvar för vad andra skriver så får ju för fan varenda influencer och mediakanal stå till svars för vad anonyma tyckare skriver. Det går väl inte riktigt ihop?

   Svara

    Olika vad folk tycker är hemskheter. Själv skulle jag inte bry mig det minsta om jag kallades f*t eller h*ra men jag skulle ta jävligt illa upp och bli sårad, förtvivlad och ledsen om allt jag sa hånades, vinklades, vändes och förvreds. Om jag utsattes för en massa lögner och skitsnack – det skulle vara skitjobbigt, kränkande och tära på mitt psyke.

    Svara

  Alltså, man får tycka vad man vill om en person men det är inte alltid okey att utrycka att skriva eller säga det rakt, något m

  Svara

   bra om jag skriver klart innan jag postar…. 😂 Det jag missade få med var att det är något många här borde tänka på.

   Svara

    Hmm, jag skriver som en kratta denna morgon men ni förstår nog vad jag menar. 🙈

    Svara

  Tycker mest att det är underhållande att Anna får in att hon blivit kysst BÅDE av Ricky Martin och Julio Iglesias. Vilken score!

  Tycker annars att Anna tar detta på ett imponerande sätt med något av en klackspark, vilket såna low lifes förtjänar, vad har man för liv när man håller på med sådana kränkningar på nätet?!

  Svara

  Fast Anna Book kallar folk för fula saker, hon är som en igelkott med taggarna utåt.

  Hela hennes liv är fake, hon förstår inte att hon är genomskådad för länge sedan. Det liv hon målar upp att hon lever är lika fiktiv som en fantasyroman. Hon roar för att hon tror att hon kommer undan med alla lögner hon skriver, och det är att idiotförklara sina läsare. När dom ställer frågor blir dom blockade eller påhoppade.

  Hon vill gärna bli en ”riktig” kändis eller influenser med sponsorer, men just nu är hon mest känd för sin desperation att bli något hon aldrig kommer att bli.

  Svara

  Iiih, mitt dygn är så fel 🙁 Går och lägger mig nu. Ringer någon och väcker mig vid 14? Tack!

  Svara

   Samma här! Varit sjuk i flera dagar med hög feber och hosta. Först sov jag nästan konstant i två dygn, och nu hostar jag mig igenom nätterna.. och sömnen är helt ur spår.

   Svara

  Smaklöst! 🤢
  Inte okej någonstans.

  Svara

  Nä inte ok. Jag tycker verkligen att Anna ofta beter sig jäääättekonstigt, men att kalla någon det hon blev kallad – inte ok.

  Svara

   Nä inte ok men inget ont som inte har nåt gott med sig – hon fick uppmärksamhet och sympatier, så kanske hon även får sin duett. 😉

   Svara

  #intedinhora är nätverket för personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering.

  Du får ju skriva som du vill camcam men den kom till under #metoo-upproret och där delar personer med erfarenheter av prostitution med sig av berättelser om övergrepp och våld.

  Svara

  Ta bort hashtaggen #intedinhora, den har inget med det här inlägget att göra! Den används för att belysa det våld och sexuella övergrepp som prostituerade är med om.

  Svara

  Influencer skriver om mat eller träning – DE MÅSTE FAKTISKT VARA FÖREBILDER FÖR DE PÅVERKAR UNGA TJEJER!

  Camilla anklagas för att skapa mobb-mentalitet – Asså, alla har ett eget ansvar.

  Svara

  Den där # inte din…, hör väl ändå inte hemma här? Den uppkom väl under meeto när prostituerade gick ut med olika övergrepp dem varit utsatta för?

  Svara

   Ja, väldigt konstigt sätt att använda på.

   Svara

   Hon kanske har blandat ihop det med ”Varken hora eller kuvad”?

   Svara

   Ja, känns inte riktigt sonen hashtag man ”skämtar” med såhär. Men men 🤦‍♀️

   Svara

   Typiskt. Tänkte inte på ord-filtret. En kommentar om att jag tror att CamCam har blandat ihop den hashtaggen med typ ”Ni pute ni soumise” (varken h* eller kuvad) fastnade.

   Svara

   Tänkte precis skriva samma kommentar. Den hashtagged passar absolut inte de här inlägget, gå in och kolla intedinhora på instagram och lär var taggen kommer ifrån och varför den används..
   Det känns som den blir lite förminskad av att användas i de här inlägget

   Svara

  Ibland tycker jag det känns konstigt att läsa denna typ av inlägg där det är massa utropstecken och ”MEN om detta och detta händer står jag på hennes sida!!! Backar henne!!!”. Känns ju liksom rätt naturligt att inte tycka det är okej att kalla en annan medmänniska för vulgära ord eller hota denne. Inget som måste försvaras med ”även om jag skriver lite skojsigt på hennes bekostnad och ogillar henne så kommer jag backa henne #feministhashtag”. Haha, kanske bara är jag som överanalyserar. Men det har hänt med Bella några gånger också och tycker väl inte att medmänsklighet och sympati för någon måste förklaras och försvaras.
  Med det sagt så är ju personen som skrev uppenbarligen en idiota!
  Also: crrrrringe på Annas rants på story och till ”killarna” på DM. Känns verkligen som ens 50åriga ingifta moster som lever sitt liv på FB och gör 10-15 statusuppdateringar per dag, gärna ”skryter” öppet om t.ex. sina barn genom att skriva emojifyllda texter på deras vägg osv. Hurrr.

  Svara

  Jag försvarar verkligen inte att någon uttrycker sig sådär, men är ni verkligen förvånade?

  Ni vill göra ALLTING offentligt, sen förfäras ni över offentliga reaktioner?

  Det är som ett avsnitt av Talang, Anna Book ställer upp i Talang och säger att hon vill samarbeta med dom där artisterna, och sen kommer den vidriga juryns utlåtande.

  Har det slagit Anna Book att hon ju kan kontakta dom aktuella artisterna genom deras respektive bolag och säga att hon vill samarbeta med dom?

  Svara

  Skulle inte förvåna mig om du, och den som skrev det elaka, just hjälpte Anna till att faktiskt få en duett med Darin eller Patrik 😉 Detta lär ju tidningarna nappa på nu när du uppmärksammade det haha så detta var/blir nog positivt för Anna, brukar bli så.
  Kul att hon lyckades få in i texten att Ricky Martin kysst henne 😄 var det när han gästade Allsång på skansen måntro.

  Nej det är såklart fel och fruktansvärt att kalla någon sådana ord, inte okej. Inte heller okej att ljuga om människor, vinkla och förvrida folks ord så som C ofta gör. Undrar också varför vissa andra fula ord verkar helt okej, mot vissa iaf, då sägs det inte emot och ifrån och inget om att backa. Lite märkligt. Är det just bara h-ordet?

  Svara

  Helt OT men läste Jennys matbloggs nyårssummering och my god vad hon reser! Nu hade hon visserligen bilat men alltså att ”samla på länder” som hon säger känns inte så mycket i tiden direkt.

  Här är listan bl a
  Portugal, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Belgien, Frankrike (3 ggr), Spanien, Andorra. Sedan besökte jag : , Sydafrika, Island, Italien, Vatikanstaten, San Marino, Finland, Guadeloupe, USA (2ggr), Tokyo, Makedonien, Serbien, Kosovo, Albaniens.

  Phu..

  Svara

   Om hon bilar kör hon ju igenom många länder under en resa, och Italien, Vatikanen och San Marino ligger ju i princip på samma ställe.

   Svara

   Jag åt ägg till frukost.

   Svara

   LV: hon har dessutom fyra barn så jag tänker att det måste ha kostat otroliga summor pengar att göra dessa resor. Kanske har de inte varit med alla gånger men ändå. Hennes man (numera ex-man) måste ju ha tjänat bra och kunnat vara ledig långt mer än vi normala kan.

   Svara

   Intresseklubben kulminerar.

   Svara

  Anna som är ett sånt fint föredöme i sociala medier! (Kallar folk för ”lilla smuts”, gör grimaser och ger fingret.)

  Svara

   Vet inte om Anna faktiskt är så mycket bättre i sina uttalande.

   Svara

    Vet inte om ”Just saying” faktiskt är så mycket bättre i sina uttalande.

    Svara

    Inte CamCam heller, i vanliga fall.. men ibland så. 🤔

    Svara

     Har lyssnat en hel del på hennes live där hon kallar folk för både det ena och det andra.

     Svara

  Du har missförstått #intedinhora och använder det helt fel.

  Svara

  Jag undrar varför så många här tycker CC är en mobbare etc men ändå fortsätter läsa och kommentera här?
  Det kanske säger nåt om er också för uppenbarligen vill ni ju läsa om det ni kallar mobbning och uthängningar?

  Svara

  Självklart var inte kommentaren ok men undra om inte Anna B har sig själv att skylla i mångt och mycket. Hennes egna svar på IG och även bloggen håller ofta inte en låg nivå. Hennes utspel på liven mm skapar en aggressiv stämning.
  Hon har själv kallat en ung tjej för ditt lilla smuts mm.
  Hon har uppenbart ljugit flera gånger.
  Det betyder inte att man ska kalla henne för h**a för det. Men tror det bästa hade varit för Anna vore att lägga ner sina sociala kanaler eller bara ha nära vänner som kan se hennes flöde.

  Svara

   Ja Anna kallade en tjej för ”lilla smuts” för att tjejen kommenterade öppet på Annas insta om Annas SON???? Och kallade honom diverse saker – som tjejen dessutom inte har ett jävla skit att göra med. Det är Annas privatliv, och familj, klart hon går till attack när främlingar börjar gotta sig och lägga näsan i blöt. Ni är ju inte friska som sitter här dag ut och dag in och är sjuktigt besatta av vad influencers och offentliga personer gör och inte gör. Och att det sedan spiller över så att personerna bli attackerade för saker som sker i deras privata liv?

   Svara

    Fast sonen är nu dömd för våldtäkt för exakt det som tjejen kommenterade!
    Så du tycker att både tingsrätten och hovrätten har fel. Stjärnans son borde inte bli dömd? Eller?

    Svara

     Haha va? Vart har jag sagt att han inte är skyldig? Men det är fortfarande inget som en främling har ett skit med att göra. Varför gotta sig i ens familjs olycka på det sättet? Och kommentera det på Annas instagram? Vidrigt.

     Svara

      Alltid detta jävla drev mot folk, pga denna bloggen.

      Svara

       Sluta missbruka användandet av ordet drev.

       Svara

        Sluta missbruka.

        Svara

  Folk är inte kloka, kan inte hon få drömma om en dett med Darin och skriva det? hur orka folk trycka ner andra heeeeeela tiden. Så jäkla misslyckade de måste känna sig.

  Svara

   Ja så låter det nu plötsligt när drevet från denna blogg attackerat henne personligen, medan alla skrattade och hånade henne i tidigare inlägg.? Snälla nån, hon skrev en helt oskyldig kommentar till en artist hon ser upp till. Lyncha henne!!!!!!!

   Svara

    Jag har aldrig skrattat åt henne. Så ta dina antagande någon annanstans.

    Svara

  Blir äcklad av dessa människor. Även sättet folk skriver om Anna (och även BB) här inne. Det är faktiskt mobbing att återkommande håna en ensam individ på ett nedvärderande sett. Vilket i sin tur lett till detta, att hon blir kallad h*ra och diverse saker för att denna bloggen satt en viss ”ton” – att hon skulle vara ett skämt som det är okej att skratta åt och håna. Hon är en människa, som såklart blir ledsen.

  Svara

  Tips till Anna!
  Börja kalla dig outfluencer! Allt det man inte vill vara eller ha!

  Svara

  Det är aldrig ok med den där typen av påhopp, däremot fattar jag inte varför hon alltid fäktas hejvilt? Skriver långa romaner med tusentals emojiis? Skit i idioterna liksom, alternativt svara sakligt och kort. Dessutom kan jag tycka att hon alltid brusar upp helt vansinnigt, även på kommentarer som faktiskt inte är påhopp? Nej, hon borde lägga locket på till sånt, ger ett otroligt barnsligt intryck av henne. Alltid tänkt att Book måste vara en ödmjuk och go person, istället verkar hon älska drama och på sig offerkoftor….fattar inte…

  Svara

   Klart hon går in i försvarsställning när hon DAGLIGEN får skit, blir hånad, påhoppad och trakasserad. Hon är väl jävligt less kan jag tänka. Och mår nog inte så bra. Nöjd nu?

   Svara

    Nej,hon går i taket av helt vanliga frågor och påståenden också. Hon blockerar folk också helt utan grund, då är det inte heller konstigt att folk ser henne som totalt knäpp. Om jag är nöjd…? över vadå? Idiotisk one-liner bara för att framstå som lite sharp ….

    Svara

     Ja och du tror fortfarande inte att hennes beteende beror på det dagliga hatet hon får? Hon har väl alltid taggarna utåt och är kanske paranoid att folk vill henne illa på grund av drevet som kommer från den här bloggen.

     Svara

  Håller med till 100% jag tycker en massa om Anna Book och hon har ett underhållsvärde som jag inte vill vara utan faktiskt. MEN vidrigheter som dessa? Nope not OK någonstans.

  Svara

  Vill hon inte få kommentarer kan hon sluta skriva offentligt, hon kan ha en privat blogg.
  Hon vill ju få uppmärksamhet och gillar att provocera!
  Det är ”kändisskapets baksida.

  Svara

  Anna skriver ju o talar om sitt privatliv ofta i soc medier etc
  Hon vill ju ha en trekant
  Hon har sex på ICA s kundtoalett
  Hur roligt är det för hennes barn att läsa
  Men hon är verkligen underhållande
  Tänder på alla fyra om någon kritiserar henne eller har en annan åsikt

  Svara

  Såg på Magnus Hedmans insta att Anna kommenterat att de måste ”styra upp ngt snart”. Umgås de? Vad tycker Maggan om det?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.