Här är en tjuvtitt på Kissies träningskläder

Bilderna kommer från Alexandras blogg

Innan vi åkte iväg till Tel Aviv fick jag hem ett paket från work out empire, och dom innehöll dom nya proverna av mina designade träningskläder! 🙂 Alltså blev så glad, så jag packade ner ett par snabbt i resväskan ifall det fanns gym på hotellen. Och det gjorde det, iaf på ena hotellet vi bodde på och då testade jag kläderna för första gången. Åh vart helt kär, älskar dom. Dom sitter så himla bra, håller in det som ska in och upp det som ska upp (hehe), färgerna blev jättebra och dom passar så fint till hoodien också. Iiiihhh 🙂 Dessa foton är absolut inte den officiella fotona, dessa är tagna av Andreas innan vi började träna. Visst var dom snygga ändå? Något sånt här vill jag ha på dom riktiga bilderna sen.. För det ska ju fotas kampanjbilder med allting senare med en ”riktig” fotograf. Så kommer nog ta med dessa och ha som inspiration tänkte jag. Vad tror ni om det? 🙂 //Kissie

Alexandra ”Kissie” Nilsson har tagit fram en kollektion med träningskläder tillsammans med företaget Work Out Empire och nu ger hon oss en tjuvtitt på sin blogg.
Jag gillar personligen inte ljusa träningakläder då de brukar ha en trendens att vara smått genomskinliga så det var ett minus för mig här, däremot älskar jag ryggen på sport-toppen och faktumet att den går längre ner.
Inte för att jag tränar utan tröja eller linne över men ur en ren bekvämlighetssynpunkt så gillar jag både höga byxor och långa sport-toppar.
Kanske borde jag helt enkelt investerat i den helkroppsdräkt som Petra Tungården tog fram för Fitnessguru? 
Jag är nyfiken på om settet kommer komma i andra färger, jag hoppas det!

Så här tyckte några av Alexandras läsare.
Av kommentarerna att döma kommer det bli succé. 🙂

 

 

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gillar inte heller ljusa färger men passformen ser fin ut.
  Gillar toppen men egentligen är det irrelevant för på de gym jag tränar på (2) måste man ha långt linne eller tröja över.

  Svara

   Va? Vad är det för policy? Varför?

   Svara

    Det är det på mitt gym med. Pga hygien. Du får heller inte träna utan skor till exempel av samma anledning.

    Svara

    Många gym har det så, av hygienskäl och sen så vill inte alla se nakna svettiga kroppar ofrivilligt på gymmet…

    Svara

     Barfota förstår jag att man inte får, men varför får man inte träna i sport-bh/topp? För att svetten ska rinna av på golvet / hantlarna/ redskapen eller vadå? Ok att man har en policy för att klädseln kan vara stötande, men har aldrig riktigt förstått det med att om jag tex tränar i en sporttopp, så är det ohygieniskt? Man spritar väl ändå av allt efter man använt bänk/redskap?

     Svara

      Därför att det är underkläder. Dvs sådant man har under kläder. Eller ska det vara ok att killarna tränar i bara kalsonger också?

      Svara

       Men av hygienskäl?

       Svara

        För att det inte finns något plagg som fångar upp svetten. På många gym får man inte heller ha för smala linnen där armhålan är fri. Om man hoppar omkring när man är riktigt svettig så kommer svetten att skvätta runt en. Jag har sprungit på löpband bredvid en kille som efter 40 min tog av sin tröja och ökade tempot, det kom små droppar av hans svett i mitt ansikte och det var inte trevligt alls.

        Svara

         Ok 🙂

         Svara

         Men eeeewwww. Hade ryckt nödstoppen på hans löpband 🙈🙈

         Svara

          Hahaha

          Svara

         Men om man svettas så mycket hjälper inte en tröja mycket. Tro mig, det går utmärkt för män att skvätta även med en tröja.

         Svara

       En kort sporttopp är väl inte mer underkläder än en lång sporttopp? Om jag tränar i bara sportbh så är det inte mer ohygieniskt än att träna i ett linne utan bh under. Det är bara tyg. Skärp dig.

       Svara

        ”Skärp dig”? Varför ska hen skärpa sig för att hen inte håller med dig? Skärp dig själv … Jag håller f.ö. med. Själv blir jag inte störd av att nån tränar i sport- bh men jag fattar varför policyn finns.

        Svara

  De var snygga! Själv föredrar jag dock lösare träningskläder.

  Svara

  Jag tycker faktiskt att de är fina!

  Svara

  Med de rosa delarna ser de ut att komma från HM:s avdelning för mammakläder. Ni vet, såna där stretchiga delar som t ex på jeans för att magen ska få plats.

  Svara

   Neeeej! VARFÖR var du tvungen att säga det?! Jag tyckte kläderna var toksnygga, men nu… can not be unseen! 😭😂

   Svara

  Supersnyggt. Känns bara som man bör vara fettfri från start för att använda detta. Men vem är jag att klaga, det är väl det träningskläder är till för? Att vara snygg i.
  Inte köper man väl dom för funktionens skull.. om man inte vill ha funktionen ”marinerad kassler” på köpet. (Vinmarinerad så här efter jul förstås)

  Svara

  Men varför visar du såna här bilder Camcam? – Du vikthetsar ju och träningshetsar! Fatshamar och påverkar unga tjejer, så dåligt! …Eller är det smygreklam som du tjänar pengar på.

  Svara

   Fatshamar? Dags för dig att läsa på vad det begreppet betyder.

   Svara

   Troll 😅

   Svara

   Solklar sarkasm, kompisar

   Svara

   Det är väl för f* hon som tagit bilderna och lagt ut, alltså kissie som står för det isåfall?
   Du borde logga ut nu för om du inte sett det tidigare så kryllar hela Internet av såna här bilder på träningstjejer.

   Svara

    Ja precis och det är väl det som det brukar klagas på, och då blir unga tjejer påverkade och känner att de måste se ut så. De flesta kan inte träna sig till en helt platt mage utan då måste operation/fsugning eller retuschering till. Dessutom konsumera konsumera… är det vad vi vill ha här!? Är det var Camcam står för? Nej usch.

    Svara

     Men gå och lägg dig din stolle!

     Svara

      Jag älskar ordet stolle. Det innefattar så mycket.

      Svara

       Alltså samma!! Måste börja använda det mer

       Svara

       Älskar oxå ordet. Brukar oftast använda epitetet på mig själv, när jag virrar till saker, vilket sker ofta.

       Svara

       Stolleprov 🙂

       Svara

      ”Gå och lägg dig!”😉

      Svara

   ???

   Svara

  Tendenser, eller var det ett skämt om att det är trendigt?

  Svara

  Jag vet inte om jag skulle uppskatta att mina träningskläder höll in och lyfte upp. Jag vill helst att bhn plattar till, så det inte blir nåt skump. I övrigt vill jag känna mig fri, rörlig och kunna djupandas och ta i.

  Svara

  Ser snygga och bekväma ut 👍

  Svara

  fota kampanjbilder med en ”riktig” fotograf, säger en ”riktig” designer.. xD

  Svara

  Thats a no for me. Vill inte ha konstigt placerade hål som inte gör nån nytta mer än att få ryggen eller annat område att se ut som en kassler och inte heller träna i bara träningsbh. Så varken färg eller design föll mig i smaken. Men det är väl bra alla har olika smak så inte alla ser likadana ut 👭

  Svara

  Får lite pyamasfeeling av mönstret. Söta, men känns mer designade för att vara bekväma hemmamyskläder än kläder att svettas i.

  Svara

  Är bilderna retuscherade? Så smal midja och platt mage – har hon photoshoppat för att se ut så, eller ser hon helt enkelt ut så i verkliga livet eller har hon gjort liposuction ? – Brukar ofta vara det som diskuteras och skrivs inlägg om, märkligt nu att du skriver om någons träningskläder som ska lanseras ist. Då tror ju unga tjejer att det är så alla kan se ut. Ta lite ansvar.

  Svara

   Hon ser inte ut så. Det är photoshop, hålla in magen och vinklar som gör susen. Hon har lagt upp en video från samma tidpunkt ungefär och skillnaden är rätt markant.

   Svara

   Regel nummer 1: Kissie redigerar alla sina bilder. Alla.

   Regel nummer 2: Läs regel nummer 1.

   Svara

   Hon har photoshoppat samt målat dit magrutorna. Men frågar du henne har hon bara ljusat upp bilden…

   Svara

   PHOTOSHOP 😂

   Svara

  Du uppmanar ju till konsumtionshets ! Varför?! Nää fy så dåligt, ta lite ansvar! Men antar att tjäna pengar är viktigt för dig.

  Svara

   Men vilken tönt du är…

   Svara

  Usch… Bojkotta denna blogg om ni är emot kroppshets och konsumtionshets !

  Svara

   Känner du att du skrivit tillräckligt många kommentarer nu under samma inlägg om samma sak eller kliar det fortfarande i fingrarna?

   Svara

   Instämmer… och om man är emot hyckel. Och mobbing och annat. Bojkottar!

   Svara

    Och nu svarar anonym sig själv också 😂

    Svara

  Tycker de är fina, men inget för en knubbis som mig 😊

  Svara

   Du passar sjukt bra i allt du vill passa i 🙂

   Svara

    Men lite självkritik skadar väl ändock inte. PLUS att det skapar en trevnad till dina medmänniskor.

    Svara

     Jag brukar också gilla mina egna kommentarer, så att de får en like iaf!

     Svara

    Det var snällt men absolut inte sant. Alla passar inte i allt.

    Svara

  Nobody cares Sean.

  Svara

  Är det ett samarbete? För att Kissie ska få spridning på sina egendesignade träningskläder och för att de snabbt ska sälja. Lite märkligt att du vill visa upp hennes träningskläder, fanns ju annat intressantare att skriva om. Och som andra skriver – ofta är du så emot perfekta opererade kroppar och konsumtionshets men ibland verkar det okej, lite märkligt, lite dubbelmoral.

  Svara

   Håller med. Känns som att cam av någon anledning så gäääärna vill klämma in Kissie i vartannat inlägg. Hon är sjukt ointressant och ingen vidare människa. Skulle helst slippa läsa om henne med tanke på att jag slutade besöka hennes blogg för flera år sedan.

   Svara

    Ännu bättre att slippa se hennes sönder-photoshoppade bilder som hon även det ljuger om och förnekar 😂

    Svara

    Kan det finnas en anledning att hon klämmer in Kissie – ett samarbete?

    Svara

     Hahahaha…du skriver både frågan OCH svaret!
     Har du ingen annan att prata med än dig själv i ett kommentarsfält på en blogg?

     Svara

   Camcam vet inte vilket ben hon ska stå på 🙄

   Svara

  Toppen är jättefin, särskilt ryggen, men jag hade gärna sett att den var ännu längre så man kunde ha den som träningstopp utan att visa magen. Göra situps i det där setet är ju inte jättesmickrande…

  Svara

  Det ser ut som kläder man köper för att vara snygg i på bilderna man postar från gymmet, inte kläder man köper för att de faktiskt är praktiska att träna i. Men jag har nog för stor storlek för att vara i målgrupp ändå.

  Svara

  Knappt ot. Ni som tränar i bara sportbh på gymmet, varför? Ser så många unga tjejer på gymmet som gör det men det kan ju inte finnas någon annan anledning än att vara snygg, eller!? Praktiskt?

  Svara

   För att man är törstig.

   Svara

    Kul

    Svara

   förutom att det är fint är det framförallt skönt! Slippa saker som fladdrar eller linnen som sitter åt. Jag tränar mest på tjejdelen av fitness 24/7 så det är inte för killarna haha. Men det beror på vad man gör också, skulle inte sätta mig utan tröja på maskiner osv, det känns lite respektlöst även om jag alltid torkar av maskinerna när jag är färdig. Men fria vikter och stretch avsolut!

   Svara

    Det kan inte vara så svårt att köpa passande kläder som inte fladdrar eller sitter åt. Iaf jag har lyckats med det konststycket.

    Svara

   För att se att jag använder buktrycket och andas korrekt under tunga lyft 🙂 Upplever att det är svårt att se även när man har en tight topp över.

   Svara

    Men det känner man ju? Du är ju inte frånkopplad från din kropp 😂

    Svara

     Har du lyft riktigt tungt? Det är inte så lätt att hinna tänka på allt när man ska lyfta 150+ kg från marken.

     Svara

    Det 08:58 sade. Man ser bättre vad man gör och kan lättare utföra rörelsen korrekt.

    Samt jag blir sjukt varm och tappar då ork. Kyler jag ner ryggen orkar jag ca 20% mer.

    OBS jag svettas inte mycket om ryggen. Mer i ansiktet.

    Svara

     😂

     Svara

   Jag vågar inte träna utan linne över för är inte bekväm nog i min kropp men exempelvis på löpbandet önskar jag att jag vågade det, känns som att det vore skönare. I maskiner där man sitter med kroppen mot känns det som att det vore klibbigt och obekvämt utan linne, så beror väl på vad man tränar?

   Svara

    Just do it. 😊👍

    Du blir kanske en inspo för andra att våga också. På mitt gym är det många som ”vågar” oavsett kroppsform.

    Jag som smal försöker ”ta mitt ansvar” och visar att när jag sitter ner så får jag valkar som alla andra. Jag kan t o m se till att det blir en extra valk. 😉 Det hade jag inte kunnat visa med ett linne på.

    Svara

     Det ska du inte behöva. Blir någon kränkt över att du är smal är det deras problem. Jag är också smal och älskar att ha kläder som framhäver min kropp. Är det någon som inte gillar det så får de väl kolla bort helt enkelt 🙂

     Svara

    Skrev till dig men det fastnade i modd. 😊

    Svara

   Jag tar av mitt lösa linne och har bara sportbh när jag ska ha bälte för böja/marka tungt. Sen tar jag på de igen. Är mest för jag kan inte koncentrera när de är knöligt under ett hårt bälte

   Svara

    jag tränar i sporttopp, men har det bara när jag är i tjejrummet och tränar oftast så sent så det är aldrig någon där. har varit max en pers på gymmet så sent jag tränar. sen har jag det inte när jag kör maskiner, utan bara fria vikter/löpning. Det är sååå mycket skönare och luftigare, skulle helst vilja träna i typ shorts och bh.

    Svara

  Men gud alltså när man svettas fast i någon maskin i den ryggen…nä, snygga är de men hade inte passat mig. Vill ha helteckande rygg o helst liten arm på så man slipper flasha armhålan ha ha..Men höga byxor är ett måste. Hatar när man får hålla på dra i dem.

  Svara

  så himla trött på alla ”tränings”-kläder där det är otroligt snål tilltaget i storlekar, utbudet med sport-bhar för storbystade är ett stort jävla skämt. Tusentals varianter för alla med liten/normstorlek på byst men i princip noll för oss som drar sådär bortåt H-kupa. Jag kan inte för mitt liv förstå grejen med det, det är ju vi med stor byst som verkligen behöver stödet då vi tränar?! Blir som sagt jävligt trött på det.

  Svara

   Då kanske Alexandras sportbh är något av intresse? Hon har ju stora tuttar och har själv tagit upp problemet med små storlekar.

   Svara

  Jättesnygga. Men passar inte mig för jag är många kilon för tjock.

  Svara

   Jag med. Ser inte heller ut som att toppen är tänkt för att ge något stöd åt bysten (och med öppen rygg är nog tanken att man inte ska ha bh under).

   Svara

  What’s up med v-et ovanför röven på träningstights? Sett på andra märken också. Röven ser inte bättre ut, men man ser att den som bär det vill att man ska tycka det 😂

  Svara

  Jag förstår att tanken är att de ska se feminina och söta ut men jag tänker tyvärr (mormors)underkläder när jag ser dem.

  Svara

  Hon ser ut som den där Raplh Lauren reklamen för de photoshoppade modellens midja så mycket att den blev smalare än huvudet…

  Svara

   Tacka vet jag ett par vida shorts och en rymlig t-shirt i ren 100% bomull de e gött när jag tränar.

   Svara

    Bomull?? Blä,de blir ju så blöta och klibbiga när man svettas.

    Svara

   Ja hon har ju jobbat har i photoshop med dessa bilder (och alla andra hon publicerar) så 😅

   Svara

    hårt*

    Svara

  Ser ut att komma direkt från skönhetsoperationen med bandage runt hele kroppen🧐

  Svara

  Gillar kläderna men här lite svårt med ljusa träningskläder, blir ofta stora svettfläckar som syns typ mellan låren och rumpan 😅

  Inget fel med svettfläckar men jag vill gärna att de syns så lite sol möjligt.

  Svara

  Bhn ser inte ut att hålla brösten på plats och hur kan man ens träna i tighta irriterande kläder? Så hemskt! Sen såg mönstret och färgerna så gamla ut? Undrar vad priset kommer vara? Det finns så många snygga bra träningskläder på marknaden så jag tror inte de där kommer ha en chans såvida de inte är budget pris.

  Svara

  Tycker modellen på kläderna är fina men som andra sagt så skulle jag inte köpa pga av färgen. Om det fanns i svart/lila i stället för vit/rosa så ja då skulle det klia i ’klicka hem’ – fingret ☺

  Svara

  Wow Kissie ser verkligen ut som en barbiedocka på första bilden! Goalzzzzz!!

  Svara

  Stolle är ett bra ord, beskriver så mycket. Tönt är så töntigt (och tantigt)

  Svara

  Nä. Nöjd med mina gråa träningsbrallor som kosta högst 150 spänn och linne från Lindex, köpt på rea så 🤷‍♀️

  Svara

  Material?

  Svara

  Ligga??

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.