Här har vi en rejäl vattendelare

Som jag förstår det så delar koriander människor i två, relativt distinkta gruppen. 
Älskar. Eller hatar.
Det verkar inte finnas någon som ligger och pendlar lite fram och tillbaka. Som är ”okej” med koriander, som tolererar det i mat men som lika gärna skulle kunna vara utan.
Det är älsk eller hat på den.

Det får mig att på riktigt undra varför Löwengrip väljer mellan koriander och ingefära som doft till sitt nya schampo. Jag röstar på ingen av dem.
Jag luktar hellre kolasnöre i håret, alla dagar i veckan innan jag luktar som kryddhyllan på ICA Maxi. Att ge schampot korianderdoft känns som att ha ett schampo som luktar curry. Eller senap.

Men som sagt – jag slår vad om att hälften av er mer än gärna skulle gå runt och dofta koriander, eftersom ni älskar det och inte har någonting emot att påminnas om det stundande fredagsmyset med tacos och – just det – koriander. 
Jag älskar själv koriander och skulle kunna äta det på samma sätt som Adele åt wheat grass hos Ellen DeGeneres (klicka här för att se det)  men trots det vill jag inte att mitt hår ska dofta det.

Vad är ni?

200 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar att äta koriander men är tveksam till det som doft på shampoo. Basilika eller mynta kanske ör bättre alternativ?

  Svara

   Huu för schampoo som doftar basilika eller mynta, nej inte koriander heller. Men smaken är olika. Svag doft av citron eller äpple är att föredra isåfall enligt mig. Iofs mynta möjligtvis.

   Svara

    Citron och äpple får mig bara att tänka på billigt shampoo som luktar skurmedel. Men Koriander är ingen hit det heller.

    Svara

     Håller med…typ WC anka

     Svara

      Ingen som märkt att den gröna wc ankan luktar exakt som nya svindyra creed aventus? Har inte vågat berätta för min sambo…

      Svara

       Nu måste jag lukta på Creed 😂

       Svara

   Doft av melon…….ahh

   Svara

    Naaj! Melon – får panik bara av tanken på lukten (eller smaken). Vet inte vad det är men all ”fejkmelon” såsom godis, läppglas och doftljus får mig att ofrivilligt vilja käkas rätt ut. Är jag ensam?

    Svara

     Me & you 🙂 melon funkar inte!

     Svara

     Nä! ÄLSKAR vattenmelon men HATAR allt annat som smakar eller luktar det.

     Svara

      Ja, exakt jag ÄLSKAR vattenmelon – men allt som inte är just äkta melon går bort!

      Svara

     Ännu värre är ju fejk-körsbär. Smakar/luktar ju inte alls i närheten av riktiga körsbär utan enbart artificiellt.

     Svara

      Gud ja! Usch och fy! Körsbär och vattenmelon i typ godis. Blurk!

      Svara

       Hur kan man inte gilla de stora melon tuggummina med massa surt i!?

       Svara

        Älskar melon och fejkmelon! Snusar just nu Epok med doft av honungsmelon.

        Svara

         Har en sån inne hahaha men för lite nikotin i.. Brukar ha den tillsammans med jakobssons melon för att få starkare nikotin 😶

         Svara

          Åhhh, jag hade den innan men tyckte den var för söt och rinnig!? Håller med dig om att Epoken är svag. Varvar med starkare snus. Hallelujaaaa!

          Svara

           Jakobssons är mitt dagliga… Avskyr vanlig tobakssmak och Jakobssons är det enda smaksatta som är starkt nog. Har nog vant mig, för gillar den och tycker inte det rinner 🙂

         Åh herre vad jag saknar snus 😍

         Svara

      Fast jag tror att de flesta gillar körsbär OCH körsbärssmak, tror inte det finns många människor som tycker att de smakar samma eller ens lika. Jag gillar iaf båda men tycker inte att de påminner så mycket om varandra, haha! Sen tycker jag också att det smakar artificiellt som satan men har ju ätit det sen jag va liten

      Svara

       Älskar vanliga körsbär men allt annat med smak av körsbär ger mig kväljningar, bland det vidrigaste jag vet. 🤢

       Svara

       Sura körsbärsgodisar 🤤🤤🤤🤤 älskar vanliga körsbär också.

       Svara

      Eller fejk-smultron. Hu!

      Svara

      Men guuud!! Det är fanimej det godaste jag vet!

      Svara

     Jag känner så med jordgubbssmak, är ju varken samma smak eller lukt som riktiga jordgubbar! Och jag älskar jordgubbar, men bara the real deal.

     Svara

      Och jag precis tvärtom 😆

      Svara

      Fejk-jordgubbssaft och smak är såååå vidrigt.
      Påminner mig om jordgubbskådisarna i min ungdom 🤢

      Svara

     Bästa som finns förutom vanilj! 😍

     Svara

     Samma här!

     Svara

     Är helt med dig! Avskyr allt som har fejkdoften av melon eller ska smaka melon.. 😂

     Svara

     Haha! Nej, älskar melonsmak och speciellt såna där rosa godisar som smakar vattenmelon. Jag är ett sånt sär weirdo som dessutom hatar färska jordgubbar, men älskar syntetisk jordgubbssmak på godis. 😂

     Svara

    Kan inte leva utan vattenmelon
    skum duschkräm! 😍😍😍

    Svara

     Alltså jag blir lite avundsjuk ändå på er som kan använda sånt. Min hy klarar bara av barnängens hårda barntvål eller lactacyd 🙁 Skulle bli helt uttorkad av kräm/skum/parfym

     Svara

      Brukar alltid smörja in mig efter duschen 😊

      Svara

       Hahaha jag har två olika hudkrämer, en för bröst/rygg och en fetare till benen trots att jag använder icke uttorkande tvål

       Svara

      Barntvål torkar ut. Tyvärr mamma tvinga mig när jag bodde hemma att använde den i många år. Du skall få ett guldtips från en allersikt torris. Äkta olivtvål. Köper en stor på hälsokosten å har hur länge som helst. Helt fantastiskt
      Får annars exem torra fläckar röd hud av allt
      Fått hela familjen att använda den nu och sen smörjer man med canoderm

      Svara

    Ja!!!!! Water melon Splash,.kan inte leva utan den i duschen 😁

    Svara

   Hatar koriander. Vill det ska dofta vanilj eller kokos eller äpple. Inga koriander för mej.

   Svara

    Kokosdoft – urk, får flashbacks till tonåren när man använde hawaiian tropic olja 🤢 kokos att äta är gott däremot!

    Svara

   Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

   reductil4you@gmail.com

   Svara

  Fööör koriander! Med lime och chili i vad som helst😍

  Svara

   Hehe, i mat alltså. Inte i duschen.

   Svara

    Du skrev ju ’i vad som helst’ – stå för det då! Också i duschen…

    Svara

     Personen rättade sig själv inom 1 minut, tyckte du verkligen att din kommentar tillförde något? 🤔

     Svara

      Tror kommentaren var skämtsamt menad 🙂

      Svara

     Chili i duschen, hehehe… Kan göra ont. Händer att jag pillar med linserna efter att ha hackat chili – aj. Tömma menskoppen – ajajaj.

     Svara

      Jag bytte tampong någon timme efter att jag hackat chili. Trodde att jag drabbats av någon akut underlivssjukdom innan jag kom på var mina händer varit tidigare under dagen. Brann likt en helveteseld i mitt underliv ett bra tag.

      Svara

       Har gjort samma sak 😂

       Svara

       Hade svampinfektion en gång och skulle lindra klådan med olivolja. Råkade ta vinäger istället. Det sved utav bara helvete i mina stackars sköra slemhinnor. 🙁

       Svara

        Olivolja är ta mig fan det bästa för underlivet! En gång testade jag sån svampsalva typ och det var ta mig fan det värsta jag gjort. Använder olivolja så fort jag känner lite obalans och har aldrig haft svamp efter det.

        Svara

      Råkade oxå en gång pilla mig i näsan efter att jag hackat chili och trodde näsan skulle gå av pga av smärtan. Jag hade nästan precis innan sprayat nässpray (var beroende av det då) och trodde på riktigt att det var nässprayen som skapade den smärtan, hade ju blivit varnad av familjemedlemmar att det inte var bra att använda för mkt nässpray men inget jag tog seriöst tills den sekunden. ringde 1177 helt gråtfärdig och förtvivlad och försökte förklara för sköterskan mitt problem o stackaren förstod inget, skulle vilja höra det dramatiskt samtalet nu i efterhand 😂😂

      Svara

  Eftersom koriander smakar tvål så passar det ju egentligen ganska bra på ett schampo.

  Svara

   Haha ja kanske det, hatar koriander i mat så kanske jag skulle älska den doften i schampon, för ja det doftar verkligen tvål.

   Svara

    Och ingefära smakar fan som diskmedel.

    Svara

     Vad har du ätit för ingefära egentligen? 🤔😬

     Svara

      Frågan är vad hon ätit för diskmedel 😉

      Svara

       Sant, hon kanske har blandat hackad ingefära med yes?

       Svara

        Båda smakar ju såååååå gott. Älskar fan koriander

        Svara

         Men älskar du yes ingefära? Eller kanske palmolive potatis 😎

         Svara

          ”You obviously havent tried my palmolive potatoes!”

          Svara

   Tänkte precis samma!

   Svara

   Haha gick in här för att skriva exakt den kommentaren!

   Svara

   Jag har ett diskmedel från Rituals som luktar koriander och äpple, underbart!
   Älskar förresten Rituals diskmedel, vilken klockren produkt man vill ju gärna ha lite godare doft på och en snygg flaska på diskbänken. Kanske något för Löwengrip att ta efter? Min favorit är den rosa med vit mysk och liljekonvalj, ljuvlig doft och en fröjd att handdiska med.

   Svara

  Håller med, vill inte lukta koriander ELLER ingefära, hatar båda smakerna.

  Svara

   Du ska ju inte äta produkten

   Svara

  Älskar både koriander och ingefära.

  Svara

  Hu, koriander är läskigt. Men ingefära kan kanske funka i schampo? Kanel, fast det luktar ju inte så mycket ensamt.

  Svara

   Köper ett schampo från body shop som luktar ingefära. Älskar verkligen den doften! Koriander är jag dock tveksam till som doft på tvål men älskar verkligen smaken av koriander.

   Svara

  För mycket ingefära i mat smakar tvål. Kanske passar bra?

  //Moa

  Svara

  Älskar båda smakerna men på lukt? Nä. Mitt shampoo ska lukta citron eller kokos. Beror på vilket av dom som finns, nordiska bär kan också funka.

  Svara

   Hur tusan luktar ”nordiska bär” ? 😂

   Svara

    Lingon, hjortron, björnbär, havtorn, blåbär, tranbär, nypon

    Svara

     Undrar om ’nordiska’ är tillåten marknadsföring? Finns nog många geografiska områden som tycker sig ha rätt till de bären 🙂

     Svara

      Klart det är

      Svara

       Det beror på.

       Svara

        Jasså juristen, så om det inte är tillåtet, varför finns det så mycket produkter som marknadsförs så?

        Svara

         Bara för att något finns så betyder det inte att det inte utgör intrång.

         Svara

          +1!

          Svara

      What about drottningsylt??

      Svara

  Skillnaden är väl ändå att man inte ska äta hennes schampo? Om du inte gillar smaken av koriander, betyder det ju inte nödvändigtvis att du avskyr doften. Jag kan tycka att lavendel ibland luktar gott, men det betyder ju inte att jag nödvändigtvis behöver tycka om att äta det.

  Svara

   Nej men man brukar ju ogilla lukten av något som man avskyr smaken på. Det hänger ju ihop 🙂 hade väl gått att äta koriander om man förlorade luktsinnet..

   Svara

    Nja. Jag gillar sill och palsternacka. Vill inte lukta så dock.

    Svara

  Det där kommer inte att sälja. Jag gillar mat med koriander, men i håret? Hur tänkte dom?

  Svara

   Jo men jag tror det här kan bli en hit. Väldigt fräscha dofter.

   Svara

    Typisk kärringdoft 👵👵👵

    Svara

     Nää..? Tantparfymer brukar väl innehålla massa patchouli & jasmin osv. Såna här nyare dofter associerar jag inte till tant alls.

     Svara

     Hellre det än gubbastank

     Svara

  Vill gärna testa innan jag dömer ut något.

  Svara

  Måste schampoo lukta så mycket alls? Jag vill att min parfym ska anas först och främst.

  Svara

   För många år sen sa en killkompis att han var avundsjuk på tjejer för att vi luktar så gott, vår deodorant, hudkrämer, schampon och parfymer för att killar bara kunde lukta Axe. Vi var tonåringar och hade inte riktigt råd att köpa dyra parfymer..

   Svara

    Tänker tillbaka på när man var tonåring… Fructis shampoo och balsam och sen en halv flaska Date Party på alla tjejer och axe på killarna haha

    Svara

     Ååh date måste komma tillbaka! Jag hade party men den var si sådär, älskade street doften! Minns inte ens vad den luktade nu mer än att jag älskade den 😀

     Svara

  Varför hjälper du de ens? Klart de kollar här och sniffar åt sig all konstruktiv kritik (nåja, ibland). De kommer slopa dofterna nästa vecka, mark my words. Snart blir det peach och kola.

  Förövrigt tror jag att de tror att de vinner poäng i att ha lite mer ”gröna” och annorlunda dofter.

  Svara

   Tror knappast deras målgrupp hänger i detta kommentarsfält, så tveksam på att de överhuvudtaget bryr sig vilka tips folk här skriver i Bella-inläggen 😝

   Svara

   Tror du överskattar saker och ting lite här som tycker att detta verkligen ger särskilt många klirr i kassan hos Löwngrip 😂 Isabella har ju själv frågat sina följare och får väldigt mycket feedback på det viset, inte behöver hon/de gå in här för att se vad ”vi” tycker där Blondinbellas största hatklubb är baserad.

   Feedbacken de får lär nog matcha den som ges här i vilket fall och de får betydligt mer på sina egna undersökningar både utifrån på internet, och från alla de som faktiskt luktar på de testprodukterna. Koriander kommer definitivt slopas pga den stora delningen i åsikter som inte tilltalar ”alla”.

   Jag tycker dofterna är vansinne och vad jag kan se tycker de flesta det (inte baserat på vad som står här inne) så ja vi kan ”mark your words” men det betyder inte att det är Bloggbevakning.se och dess läsare som ”hjälpt” Löwengrip 😂

   Svara

  Gå omkring och lukta matos vill jag inte. Blommor, godis, bär luktar jag gärna.

  Svara

   Fast camilla skrev koriander och ingefära…det är ju växter och faller väl in i kategorin blommor och bär. Stekos eller burgare är nog en annan sak men ingen har nämnt dem hittills iaf…

   Svara

    Det behöver man inget shampoo till, bara att hänga vid kassan på närmsta pizzeria en stund 😅

    Svara

   Hur tänkte du matos?

   Svara

    Kanske nån ny trend med hårdstekt ingefära som inte riktigt blivit mainstream än.

    Svara

     Det kommer det kommer allt är möjligt.

     Svara

   Matos? 😂 Din slutledningsförmåga utifrån det du faktiskt läser och det du uppfattar är ju helt outstanding. Fast på ett dåligt sätt, menar jag då. Jag blir helt fascinerad.

   Svara

  Ni tror väl inte på riktigt att man luktar som en maträtt för att schampot luktar koriander 🤣 L:a Bruket har ett schampoo med svartpeppar/koriander, luktar riktigt gott https://shop.labruket.se/product/086-schampo-koriander-svartpeppar-450ml Även Lush använder ju alla möjliga ingredienser i sina produkter. Citrongräs t ex. Jättefräsch, och nej man luktar inte som en Thai-gryta för det!

  Svara

  Jag hatar att äta koriander eftersom det smakar tvål men däremot köpte jag tvål en gång med doft av koriander och något mer som jag inte minns vad exakt. Den luktade jättegott och fräscht.

  Svara

   Ja koriander är väl kanske inte så tokigt ändå, hellre det än ingefära.

   Svara

  Jag är väl den konstiga personen som tycker koriander är ok, kan till och med vara hyfsat gott om det är småhackat, men vill ändå helst vara utan, dock tar jag det ändå ibland om nån frågar.

  Svara

  Koriander luktar ju jättegott: lite svagt citrusdoftande tycker jag.

  Svara

   älskar ditt nick (hehe see what i did there)!!!

   Svara

  Hatar koriander. Avskyr när man är på restaurang och någon har smygtillsatt koriander i maträtten utan att skriva det på menyn. Om det är koriander i maten måste det vara skrivet i fet text, gärna understruket.

  Ingefära luktar mums och hade gärna haft en schampo med ingefära/apelsin tex. Men inte koriander! Bara lukten ger mig kväljningar.

  Svara

   Var på en nudelbar nyligen som hade skrivit i fet stil under allergiinformationen ”OBS! Det är koriander i ALLT!”

   Svara

   Body shop har ett schampo som luktar ingefära. Luktar sååp gott

   Svara

  Why not, det finns många som går omkring och luktar spiskummin 😅

  Svara

  Det finns redan schampo som har både ingefäran och koriander som ingrediens.
  Det är bra egenskaper i de bägge. Såå vad ville du med detta inlägg CamCam? Det vanliga, försöka få din hatflock att gå bananas igen.

  Svara

   Tycker du att det är någon som gått bananas?

   Svara

    Näää, koriandernanas! Hehe

    Svara

     BOOM! 🙂

     Svara

    Nä, men med tanke på hur du skriver så uppmanar du indirekt, att hoppa på och tycka att det var dåliga alternativ. Grogrund för hatsvansen, det bör du vara medveten om.

    Svara

     Men är det inte najs med ett Bellainlägg som inte ser ut så? Nu pratar vi ju faktiskt om vad som luktar gott och inte.

     Svara

     Men! Tillhör de som tycker att hon ofta går för långt i Bella inlägg, men hur kan du störa dig på det här? Bella berättar en sak, Camcam frågar vad vi tycker. Enkelt, lite kul, bra stämning och inget personligt mot Bella

     Svara

     Men, detta är ju ett sakligt inlägg som absolut inte bjuder in till några otrevligheter, nu tycker jag att du drar det till sin spets.

     Svara

     Nä verkligen inte! Nu får ni fan ge er. Det var en kul diskussionsfråga som lyftes fram iom tankarna om en ny produkt. Kommentarerna pekar på både hiss och diss ju. Menar du att Camcam bara försökte få fram att det skulle bli en flopp så tycker jag du tolkar in lite väl mycket i det hela. Eller så misslyckades hon totalt.

     Svara

   Fast nja, här tycker jag camilla var rätt hygglig ändå. Många med mig (som diggar ingefära och koriander) blev nog lite nyfikna på det här schampot nu, personligen kommer jag att testa. Så det var väl lite fint av camilla att bjussa på reklam 🙂

   Svara

    I call BS!

    Svara

     Du får förtydliga för jag förstod inte. BS: att jag gillar ingefära och koriander? Eller att Camillas inlägg känns helt okej i tonen?

     Svara

     Här är en korianderlover som blev sugen på att lukta på detta schampo. Speciellt när andra i kommentsrsfältet skriver om tvålar och schampon med doft av bla koriander som har doftar gott.

     Svara

      Jag gillar inte ens koriander, men kommer gå och lukta ändå. Exempelvis tycker jag kokos är vidrigt i mat men älskar kokosparfymer och schampon. Ska ju inte äta grejerna.

      Svara

  Nej fy vill inte ha schampoo med doft av koriander eller ingefära, hellre doftfritt isf bra för allergiker och doftkänsliga och om man inte vill blanda så många dofter. Vill inte heller ha blomdoft däremot så kan citron, kokos, vanilj, amber, mysk, sandelträ, musk, äpple, mint och kola funka men det ska vara mild doft, ett schampoo ska inte dofta starkt tycker jag utan svagare doft. Den gamla Jane Hellen-doften är ju ljuvlig mmm.. och typ fresch laundry, skulle sälja som smör…

  Svara

   Kolla cleans parfymer om du gillar Fresh Laundry!

   Svara

  Vill inte att mitt hår ska lukta alls och absolut inte mat/godis/kryddor 🤢

  Svara

  Tror det kan funka ! För min smak iaf.
  Jag hatar ex alla exotiska frukt-dofter i duschkrämer, deos osv… spyr.
  Tur att smaken kan vara som den där baken… 😎😁

  Svara

  Både koriander och ingefära är så sammankopplat med mat så skulle inte känns fräscht eller rent att lukta så i håret

  Svara

   Nej det tror jag inte. Citrus är väl en klassiker. Citrongräs och olika bär också. Det kan nog bli bra dofter.

   Svara

  Älskar ingefära! Sedan är jag en av de få(?) som tolererar och har inga problem med koriander men kan likaväl vara utan det 💁‍♀️

  Svara

   Samma här!

   Svara

   Jag med!!

   Svara

  Det är väl inte SÅ ofta som doften stämmer överens med namnet på shampoflaskan…? Enda gången brukar vara ros, som verkar vara lätt att imitera. Så, kanske Koriander bara används som ett vackert ord/namn, medan doften är nåt helt annorlunda. Jag skruvar ALLTID av locket lite och luktar innan jag köper tvål, shampo, kräm, you name it.

  Svara

   Kokos också. Och nektar 👌🏻 Vad nu nektar luktar i vanliga fall… I produkter luktar det iallafall alltid likadant haha

   Svara

  Jag ÄLSKAR koriander, men skulle aldrig vilja gå runt att dofta koriander i skallen. Det samma gäller ingefära.

  Svara

  Kiehl’s har en serie med en helt fantastisk korianderdoft. Diskret och fräsch doft (men så ÄLSKAR jag koriander). Har aldrig varit intresserad av Bellas produkter men ett korianderschampo skulle jag faktiskt kunna tänka mig att provsniffa 🙂

  Svara

   Får exem av kiehl 🙁

   Svara

  Haaatar att äta koriander. Finns inget som smakar så vidrigt som koriander. Däremot har jag inget problem med doften då jag inte tycker att det doftar så mycket så det kan nog ändå bli en bra doft på schampoo.

  Svara

  jag tror jag läste nån stans att koriander-hatt kan vara pga ngt i typ saliven eller hur de nu va. Nått genetiskt hos vissa som gör att koriander smakar tvål för en del. (Väldigt vaga källor här 😂)

  Svara

   Hat 😂

   Svara

   Stämmer 🙂 De som tycker koriander smakar tvål har alla genen OR6A2 – det är den som gör att det smakar/luktar tvål. Har nåt med aldehyder att göra.

   Svara

  Salvia, rosmarin, basilika, citrongräs, verbena, sandelträ, äpple.

  Tycker verkligen om den typen av dofter på tvål. Friskt och fräscht. Tror verkligen att ingefära och koriander är vinnare här!

  Men slisksöta dofter är det äckligaste jag vet på kroppsprodukter.

  Svara

  Jag är precis sådan. Ok med koriander men kan lika väl vara utan 😊

  Svara

   Jag med, det är liksom helt okej men inget jag går och längtar efter.

   Svara

  Det är genetiskt betingat hur man uppfattar smaken av koriander. En del känner helt enkelt inte ”tvålsmaken”. Liknande gällande sparris och urin, dvs att urin luktar illa av sparris. Många har inte genetiska förutsättningar att uppfatta detta, medan andra kan.

  Svara

  Finns ju schampon/tvål med lukt av citron, äpple, honung, mandel,…. bara för att något brukar ätas betyder ju inte att det inte kan lukta gott också. Just ingefära tror jag kan lukta fräscht. Lite som citron gör typ.

  Svara

  ÄLSKAR koriander!!!! Sååååå gott!
  Men nope, jag vill inte lukta koriander i håret!

  Svara

  Fick en kroppskrubb i julklapp med lime och havssalt. Luktar exakt som en margarita. Adderar man ett korianderschampo har man ju snart en hel mexikansk middag i duschen. Kanske kan lyxa till det lite extra med en tonymoly I’m real tomato sheet mask och en hårmask med avokado till och med?

  Håller tummarna för en uppföljare i form av duschkräm med majsdoft.

  Svara

  Just nu hos den barmhärtige samariten Engla: Skriv ett snyftigt mail till henne och motivera varför just du behöver en kasse av hennes avlagda gratiskläder. Som en liten välgörenhetstävling liksom. Urk.

  Svara

   Va? Är väl bra att kläderna kommer till någon som behöver? Hur kan det vara urk? Det gnälls när influencers säljer kläder, skänker de så skänks det på fel sätt eller till fel person, slänga är fel….

   Svara

    Där ska Engla sitta o läsa Mail o tycka synd om folk. Vem är det mest synd om? Brukar utsatta människor gilla att man tycker synd om dem? Nej, sånt där ska skötas på ett anomymare sätt.

    Svara

     1. Fritt att inte delta om man inte vill
     2. Ett mail till henne… inte en öppen kommentar under ett öppet inlägg
     3. Du vill bara klaga
     4. Skänk en påse av dina kläder på ett bättre sätt då!

     Svara

   Låter bra tycker jag. Finns många som inte har råd att köpa saker mer än det absolut nödvändigaste, är väl kanon att kunna få en kasse?

   Svara

    Ja verkligen bra om den som behöver får hjälp men att stå i Englas dörr med mössan i hand och bocka? Men visst, det känns väl bra för Engla. Det är det där med motivering som skaver tycker jag.

    Svara

     Meh. Vad märklig du är

     Svara

      Hen är nog bara en sån som älskar att leta fel i det andra gör.

      Svara

  Känns väl kanske som att man ska lukta på deras schampo innan man avfärdar det. Sen kan man ju såklart diskutera den generella doften. Men att skriva ”hur tänker dom” osv… vem vet, kanske har de fått fram något nytt?

  Svara

   Skulle inte ens vill få det gratis, köp kvalitet som KMS!

   Svara

    Har inte sagt något om gratis. Är man i en butik kan man lukta lite snabbt innan man väljer att köpa. Men javisst, jag köper hellre kvalitétsprodukter, förutsatt att de håller vad de lovar!

    Svara

  Vem köper hennes dynga?! Vill.man inte ha kvalitet?!

  Svara

  Tycker inte koriander luktar speciellt mycket?!
  Smakar desto mer och smakar ljuvligt!
  Alla dagar i veckan något från växtriket framför syntetisk smak som kola, mashmallow och dylikt mög!

  Svara

  Team camcam då.

  Älskar koriander men bara i mat.

  Svara

  Tacka vet jag KMS 😍

  Svara

   Jag vill veta varför hannalicious alla poddar avslutas?
   Först hon och Ellinor, sen med dasha och nu med dani som startat en ny med Kenza.
   Verkar heller inte som om Hanna och dasha är vänner längre? Sammanträffande när både dasha och dani blev gravida under vänskapen?
   Kan inte du gräva lite i detta? Vore kul att få veta vad som hänt!

   Svara

  Ni som älskar koriander (som jag) borde besöka restaurangen Vi Viet i göteborg. Är en fantastisk vietnamesisk restaurang som har tagit fram en egen drink med koriander som är out of this world. Magiskt god!

  Svara

  Koriander, som för övrig är supergott, har ju en ganska parfymig och tvålaktig smak och doftar ungefär så också så det tror jag gör sig perfekt som doft på schampoo. Dock lite mer tveksam till ingefära, fantastiskt gott men luktar lite för mycket krydda för att jag ska vilja ha doften i håret.

  Svara

  Jag må vara en aning aspig men: tvål ska lukta av blommor, inte mat!

  Jag blev så less av alla dessa läbbiga dofter så jag började köpa Marseilletvål på nätet. Godkända dofter äro följande:
  Sandelträ, lavendel, rosor, aloe vera, med viss tvekan också diverse citrus, tallbarr och eucalyptus.

  Usch och tvi för hallon, honung, blåbär,havtorn, yoghurt, polkagris, äpple, jordgubb, gurka, fikon,rabarber, timjan, vanilj, björnbär, pepparkaka, smultron, avocado…listan verkar kunna göras oändlig.

  /Stolt-Stofil

  Svara

   Produkter som luktar gurka luktar ju så gott! Älskar doften av gurka, ingefära, kanel, kokos, vanilj och eucalyptus. Hade en underber skrubb som luktade kanel. Älskade den.

   Svara

  Finns en anlednibg till just koriander, alltså inte för lukten utan att det finns ämnen i som är bra för håret.
  Men så långt har ingen utav er tänkt ser jag…

  Svara

   Njaaaa. Vettefan. Brukar vara tillsammans med svartpeppar och då står det att det stimulerar blodcirkulationen. Vilket peppar gör

   Svara

   Samma gäller ingefära! Kul att se om schampot bara luktar eller innehåller extrakt.

   Svara

   Du har inte tänkt tanken att det antagligen inte finns speciellt många här som vet vilka ämnen som är bra för håret? Därför diskuteras doften och inte annat..

   Svara

    Nja inte ens doften diskuteras väl, snarare smaken. ”Jag tycker att koriander smakar illa så jag vill inte ha det i mitt hår!”

    Svara

     Förstår inte dessa kommentarer? Lukt och smak hänger ju ihop. Logiskt att ogilla lukten av något som man avskyr smaken på…

     Svara

      Som någon sa ovan. Lavendel är en vanlig lukt på tvål, sköljmedel osv. Är lavendel gott att äta? Nej.

      Svara

       Lavendel som smak är ju najs

       Svara

    Koriander vet jag inget om men ingefära borde vara grymt för hår och hårbotten. Tyvärr är det så dyrt så det brukar inte finnas mycket av det i produkter.

    Svara

     Ingefära dyrt? Knappast.

     Svara

      Skojar du?

      Svara

   Nej här tänks inte över huvud taget. Usch och fy. Sitta rajlera över dofter. Vilket pack!

   Svara

  Jag skulle inte ha något emot ett schampo med korianderlukt eftersom koriander för mig smakar som schampo/tvål. Jag tycker att det låter som den absolut mest rimliga användningen.

  Svara

  Vet inte om det stämmer, från början för ca tio år sedan så hatade jag koriander, usch och fy. nu ÄSKAR jag det, så tänker att det är en vanesak, lite som kaffe , sushi och annat.

  Svara

   Jag har för mig att jag hört att just koriander kan ändras på en sjuårig period, har noll källa och hade hoppats få se någon säga ngt om det för är så säker på att jag minns koriander + sju år

   Svara

  Hellre ingefära då. 🙂

  Svara

  Älskar koriander, men för mig är det en matdofter. Vem vill att håret ska dofta så?

  Svara

  Bästa ”ätliga dofterna” på tvål etc: gurka och citron. Värsta: körsbär och apelsin.

  Svara

  Korriander är djävulens påfund! Det förstör all smak…

  Svara

  Har ett ingefäraschampo från som jag älskar men koriander? its a no for me

  Svara

  Koriander både smakar och luktar diskmedel. Hade lätt haft ett ingefäraschampo dock!

  Svara

   Finns på body shop

   Svara

  Jag är en sån som tycker det är ok med koriander 👍

  Svara

  Åh jisses, det finns tre dofter jag avskyr; koriander, ingefära och selleri. Kanske ska tipsa Löwengrip om selleri-schampo..?

  Tur för mig att jag slutat köpa deras produkter, slipper oroa mig. 😀

  Svara

  Bara i detta kommentarsfält märks det hur omöjligt det är att nöja folk med val av doft 😂 Själv aaaaavskyr jag vanilj- och kokosdofter medan hälften av er verkar älska det!

  Svara

  Jag hatar att äta koriander men har aldrig luktat på nån tvål eller dylikt med detta. Jag tycker det smakar tvål som många andra så varför inte i schampoo? Just detox-schampon brukar ha lite annorlunda dofter.

  Koriander kan funka, jag har ingen aning, jag har inget emot ingefära och det klingar bra för detox-produkt, men jag tror att framför allt koriander kan eliminera kunder eftersom vi som hatar koriander, HATAR koriander och helt enkelt inte ens är intresserade.

  Överhuvudtaget tycker jag Löwengrip är helt ute och cyklar med sina dofter, det där med kola var ju bara märkligt.. Och hur gick det ens för de TRE torrschampo-dofterna särskilt till jul? Som man kunde köpa i kit? Hur mycket torrschampo använder man på ca en månad och vill man ha juldoft i håret bara för att det är december? Brukar köpa julhandtvål över jul, men det känns bara störigt när det går över till mitten av januari 😂 Man hörde inte mycket om denna lansering av torrschampon heller från hennes sida. Klart det tilltalat NÅGON men överlag måste det ju ha floppat.

  Jag vill bara ha fräscha dofter, fräscht och fruktigt, grapefrukt älskar jag (men hatar att äta, så man får väl ändå vara lite mer öppen i sinnet än att man måste kunna äta det som håret doftar?)

  Nu blev det långt här, då brukar jag bli verbalt lynchad sågad vid fotknölarna om hur idiotisk jag är som tror nån vill läsa min ”novell” som om jag är en genuint ond och gärna lågbegåvad människa 😂 Jag blir alltid lika förvånad över hur folk ballar ur när jag raljerat om nonsens, som om det nu är ett problem att faktiskt ingen läste min kommentar. I will survive. Gjorde det ännu längre med vilje just för er. Puss på er som läst ni är ju kämpar!

  Svara

  Känns inte så nytänkande då Yves Rocher släppte en koriander-serie i höstas.

  Svara

  Skulle inte köpa schampoo med varken ingefära, koriander eller godisdoft. Däremot citrus/verbena, lavendel eller ”nytvättat” 😍

  Svara

  Haft fancy koriander handtvål (fick i present, skulle aldrig lägga pengar på det). Var väl någorlunda ok tvål, men fick rejäl migrän av lukten. Snälla köp inte schampoo med den lukten och sen åka kommunaltrafik efteråt – nästintill misshandel att gå ut med den lukten!

  Anser förövrigt att koriander är en krydda som mer än gärna får dö ut. Skulle säga ”bränn allt”, men då får man stå ut med lukten. Urgh!🤢🤢🤢🤢🤢🤢

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.