Struntade Jocke i att dyka upp till inspelningen av Framgångspodden?

Trots att jag lyssnat igenom de tre senaste poddavsnitten av ”Sånt är livet med Alex och Ida” (hoppar 10 sek i taget) så kan jag inte hitta den bit där Alex pratar om att Jocke struntat i att dyka upp på inspelningen av Framgångspodden, trots att han blivit påmind av sin manager.
Har de klippt bort den biten eller har jag bara lyckats missa den – trots mitt ihärdiga letande?

Har någon av er hört det här?

Så här säger Jocke själv när jag ber om en kommentar. Han har okejat en publicering av det.

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men Jocke kollapsade ju enligt egen utsago på julafton? Menar han att han skulle spelat in framgångspodden på julafton alltså? 🤔

  Svara

   Exakt vad jag tänkte

   Svara

   Pärleros var ju i Åmål hela julen så ingen poddinspelning (förutom dem han har med Ida) kan ha planerats från typ 23/12-01/01…

   Svara

   Men har mig han brutit ihop tidigare och fått uppsöka läkaren. Nu efter jul var ju inte första gången vi fick höra om hans utbrändhet

   Svara

  Alex pärlemos, tidigare go go dansare ( inget skämt bilder finns över hela nätet) ska vara jäklgit ödmjuk då han har blivit någon ENBART genom att intervju halvkända människor som sedan gett honom reklam ich lyssnare genom att berätta om intervjun i DERAS kanaler!
  Alex ska verka så himla fisförnäm nuförtiden han verkar ha glömt bort att han dansade i underkläder på nattklubbar som t ex whiteroom för några år sedan.

  Svara

   Hittar inga såna bilder alls, kan du länka?

   Svara

   http://bobbyoduncu.se/2010/03/28/alexander-parleros-25ars-fest/

   Här är en utav den finns många fler om man vet vart man ska söka 🙂

   Svara

    Det är ju Bobbys blogg?! Vilket absurt inlägg det där var hahaha

    Svara

     Finns många gamla guldkorn där från de gamla goda dagarna hehehe

     Svara

     Bobby🙄 🙈 🙈

     Svara

    Hahahaha vilket inlägg 😂

    Svara

    Hahahaha roligaste jag har läst på länge. Saknar de tiderna

    Svara

    Fy vad trashigt det var 2010 😱

    Svara

    Skrattade så nästan började grina när jag läste Bobbys text om hans 30 års fest ”dom här två pajasarna klädde av mig” asså 😂😂😂😂

    Svara

   Vad spelar det för roll? Du låter hur sur som helst. Han driver en populär podd, helt tveklöst. Good for him!

   Svara

    Är inte ett dugg sur, tycker bara att man ska vara lite mer ödmjuk om någon försover sig speciellt när man skapat stor framgång genom att intervju kändisar 🙂 det kommer liksom med yrket att ha och göra med kändisar

    Svara

     Men att försova sig är en sak, det händer alla. Men då hör man av sig och berättar hur det ligger till, inte bara skiter i det. Låter ju konstigt om inte Jockes manager vet om att han kollapsat.

     Svara

     Va? Oavsett vad Alexander sysslat med innan har det väl inget att göra med att Joakim försov sig. Att försova sig och missa åtaganden är illa för vem som helst. Det är ett dåligt beteende helt enkelt.

     Svara

      Återigen halvkända människor inte karriärister till tjänstemän som han intervjuar. Alex låter så girig i sitt uttalande, jag menar att de kommer med jobbet 🙂 passar de inte att intervjua kändisar finns de ju annat han kan pyssla med

      Svara

       Nja.. inte enbart halvkända människor skulle jag inte säga, där har du lite fel.

       Svara

        Ingen i Sverige är riktiga kändisar. Halvkända är men om man är känd i Sverige, riktigt känd är man om man är internationellt känd 🙂

        Svara

         Ang vad som har gjort honom känd beror nog på vem du frågar och vad denne har för intressen. Min syster är entreprenör och inom den ”branchen” är han rätt stor/känd långt innan sin podcast. Han är även föreläsare. Hans podcast har absolut spridit hans namn bland influencers, men han var ”någon” innan det också – Gogo dancer or not, rätt så oviktigt kan jag tycka vad han har gjort tidigare för att tjäna extra pengar eller för att han allmänt älskar att dansa?

         Podcasten är trots allt en del av hans jobb just nu och att spela in en podcast tar mer tid än man tror, och det är en tidsförlust (och säkert även ekonomisk) för Alexander när en inbokad gäst inte dyker upp, särskilt pga han nonchalant försov sig och struntade i att höra av sig. Det hade nog gjort vem som helst skapligt irriterad och let’s be honest… Joakim Lundell HAR en släng av ”jag är SÅ känd, jag kan göra vad jag vill”

         Svara

         Anonym 10:46
         ”Ingen i Sverige är riktiga kändisar” förutsatt att en inte är känd utanför Sverige alltså?

         Okej… (Endast ett urval som jag kommer på såhär på rak arm)

         Noomi Rapace
         Stellan Skarsgård
         Bill Skarsgård
         Malin Åkerman
         Peter Stormare
         Rebecca Ferguson
         Alicia Vikander

         Sen kan vi gå in på våra svenska musiker/sångare/låtskrivare som tex

         Europe
         Tim ”Avicii” Berg
         Swedish House Mafia
         Zara Larsson
         Agnes Carlsson
         Robyn
         ABBA

         Jag är dålig på namn inom sporten men Zlatan, Björn Borg, Henke Larsson, Foppa etc är alla kända namn långt utanför Sveriges gränser.

         Fokuserar du endast på influencers så visst, där kan jag hålla med, skulle vara Kenza då isåfall som är störst utomlands. Men rent generellt har vi MÅNGA namn inom diverse kategorier som har lyckats utanför Sverige, över Atlanten och absolut förtjänar titeln ”riktig kändis” om det är vad som definerar en riktig lirare till kändis.

         Svara

          Du måste ha svårt att läsa 🙁 jag skrev kända I Sverige, vilket menas med att endast folk i Sverige känner till personen VS kända internationellt = personen kan ha ursprung från vilket land som helst men är kända världen över…

          Svara

           Jag har inga lässvårigheter, du verkar ha svårigheter med att förstå själv vad du menar dock 😂

           Menar du att han bara borde intervjua internationellt kända personer? Hehe. Visst är vissa halvkända av dem han intervjuat, som Cissi W tex har lite svårt att förstå varför han tog med henne där, det var lite av ett bottennapp enligt mig.

           Jag skrev att han endast har med halvkända människor, dvs folk kända i endast Sverige. Jag sa aldrig att de inte finns svenska kändisar internationellt. Du är ute efter att tjafsa, ledsen om jag sårat dig med min ironiska kommentar om din största idol pärlemos. Vilka han borde intervjua bryr jag mig inte om. Du ifrågasatta vad jag menade med halvkända och jag svarade 🙂

       Du vill ju enbart ha en anledning att sprida bilderna för att svärta mer honom. You know what? Nobody cares Sean!

       Svara

        Åh älskar scrubsreferensen!

        Svara

        Dont be a party pooper!! Inlägget är kul ju 😂

        Svara

       Så alla kändisar från försova sig för det hör till eller?😂 de har väl ingen skillnad vilket yrke man har! Försover man sig så meddelar man!🤪

       Svara

        Jocke säger ju i meddelandet till camcam att han hade kollapsat! kollapsar man så orkar man inte kontakta någon.
        Jag känner inte till denna Jocke mer än att jag vet han är känd från youtube, oavsett så talar man inte illa om folk som kollapsat vilket pärlemos gör…
        Om man gör narr av folk som har kollapsat och säger de slösat ens tid då tar man sig själv på för stort allvar, speciellt när man har den bakgrund som Alex har 💅🏻💅🏻💅🏻

        Svara

   Han tävlade också i underkläder i både Sveriges man och mr world etc etc… när de inte blev någon hitt började han intervjua kändisar 🙂

   Svara

    Jag tycker det är sjukt att sitta och dra upp vad folk gjort innan, som om det skulle dra ner vilka de är som personer nu. Alla har vi börjat någonstans och arbetat oss upp. Men jag kan samtidigt inte låta bli att tycka att det är lite härligt att det ”äntligen” är en kille som ska trashas för att han visat sig i underkläder. Händer ju så sällan…

    Svara

   Varför skulle han ha glömt bort det? Finns fler som dansat i underkläder – Simon Sköld t.ex, kanske inte dansat med stått i endast kalsingar på diverse event/tillställningar – kasta kläderna leder till framgång 😉 😂 Och vad har inte Jocke gjort? 😉😳

   Svara

    Slutet av kommentaren var skriven med en sarkastiskt/humoristiskt ton 🙂

    Svara

     Va? 10:47 och 10:48 det är ju jag som skrivit 9:56 och du svarar och kommenterar som om det vore jag igen hmm, och smiley finns ju. Men nja alltså slutet, syftar ju på att J gjort lite ”värre” saker än bara dansat lättklädd.

     Svara

    Jag borde lagt till en smiley 🙈

    Svara

   Men han gör fortfarande poddar med intressanta gäster, med den där logiken går det ju att se ner på allas väg till framgång. Många försöker sig på att göra intervjupoddar och han har lyckats bland de bästa (han är ju de facto en av de största). Att försöka förminska folks framgång känns så… typiskt svensk jantelag?

   Jag kan såklart bara gå till mig själv men sommaren 2017 var min tyngsta ever, orkade inget mer än gå och gå och gå i all oändlighet. Lyssnade då igenom många avsnitt av Framgångspodden och kan med ärlighet säga att det var det som fick mig att våga drömma igen, från att ha fuckat allt vad eget företag, hus, ekonomi, hälsa och relationer heter. Han fick genom sina avsnitt mig att våga tro på mig själv och han var den som personligen fick mig att våga bli offentlig med min historia, som jag nu försöker göra någonting bra utav genom att försöka visa att det går att ta sig ur även den allra skitigaste skiten och göra något värdigt av sitt liv igen.

   Så han må ”bara göra intervjupoddar med halvkändisar” men trots det göra faktisk skillnad för folk, framförallt det avsnittet om att sätta mål (150-någonting tror jag) och det är väl mer än en kan säga om konsuntionshetsande influencers?

   Svara

    @Prisonbeauty <3 fint skrivet

    Svara

   Vad spelar det för roll?

   Svara

    Han kanske tar sig själv en aning på för stort allvar 😉

    Svara

     Så han måste acceptera att folk inte dyker upp när de ska pga han har dansat i underkläder för tio år sen? Rimligt

     Svara

      Det lägger folk vikt i, att någon dansade i underkläder för några år sedan? Vad har så inte Jocke gjort?!?

      Svara

      Nej men han ska inte tala illa om folk som kollapsat och dessutom säga de slösat hans tid, han tar sig själv på för stort allvar det är poängen….

      Svara

   Preach🙌

   Svara

   Men vad har det med saken att göra?

   Får man inte byta brancher?
   Får man inte ha åsikter beroende på vilka brancher man tidigare varit i?

   Har man bokat ett möte så avbokar man snyggt och prydligt om man inte är i koma eller dött. Vem som helst kan hjälpa en att avboka.

   Att J går till attack istf att ta ansvar känns omoget och totalt ansvarslöst.

   //Moa

   Svara

    Att han tar sig själv på för stort allvar och talar illa om en person som kollapsat

    Svara

   Är det ngt fel att ha varit go go dansare?? Är väl bra om han gör ngt annat idag om han tröttnade på det?

   Han kom på en bra grej som folk gillar, cred för det skulle jag vilja säga.

   Sluta va en bajstönt, osmakligt.

   Svara

    Han tar sig själv på lite för stort allvar var poängen med kommentaren 😉

    Svara

   Har för mig att han grundade nåt bolag eller så. Framgångspodden kom ju senare, då hade han typ sitt på det torra redan. Vet iofs inte vad du menar med ”blivit nån”.

   Svara

  WT möter WT

  Svara

   Yaasss☝️

   Svara

  Ja, när jag lyssnade på avsnittet fanns den delen med.

  Svara

  ”Oproffsigt asså”… asså känns så proffsigt att säga

  Svara

   Det är alltid människor som själva inte kan sköta saker snyggt som kallar andra oproffsiga. 😂

   Svara

   Han är en stor bebis. Orkar inte hur dessa intelligensbefriade människor får så mycket uppmärksamhet.

   Svara

  What, har han en ”manager”?? Näpet at han pratar om att vara proffsig då han själv hängt ut de som gjort orätt mot honom och hans flickvän. Varför sa han då inte till sin ”manager” att han skulle boka om denna kioskvältare till mediestjärna är ju ännu märkligare..

  Svara

  Kanske därför det är borttaget från podden? Eftersom J hade giltigt förfall? Om det nu stämmer vad han säger. Han verkar vara lika kreativ med sanningen som Bella.

  Svara

  Så det är inte Jocke själv då som bett dig om att få uttala sig och få det publicerat här? 😉 Han har okejat det 😂

  Svara

   Svara

   Bra försök.. lol

   Svara

    Vill du se min fråga till honom om en kommentar också? Skulle det göra dig nöjd? 😂
    Eller tänker du att Jocke ringt mig och bett mig publicera detta men att vi även måste fejka en textkonversation om någon är smart nog att genomskåda det?
    I så fall har jag nog föga som kan lvertyga dig och du får fortsätta leva i din lilla konspiratoriska värld. Är det inte också läge att skrika ”SMYGREKLAM” nu? För typ Jocke? Eller Pärlan? Eller Jockes manager? De har kanske ALLa betalat mig för att nämna dem i det här inlägget? Hujedamig!

    Svara

  Håller nog med Jocke här om att det lyser igenom vad Alex tycker. Att han kanske dömer ut Jocke fortfarande för det han gjorde i yngre år.
  Jag har faktiskt lite svårt för Alex istället 😛 gillade inte hans bok alls.

  Svara

   De är lite på samma ni å men på olika sätt. Pärlan är ju obotligt korkad vilket är ett mysterium. Inte att han är korkad men att folk inte verkar märka det??? Hans podd är så poppis trots att han är riktigt usel på att intervjua, hänger inte alls med i vad hans gäster säger osv Jag får ont i magen av gans podd

   Svara

    Jag håller med!!! Tack!!! Tycker ofta man hör folk säga att han är så duktig på att intervjua men….??? Nej???

    Svara

    Håller med!

    Svara

    Omg SAMMA HÄR! Vill typ peta ut mina ögon de få gångerna jag lyssnat på honom. Känns allmänt blåst.

    Svara

     Så glad att jag inte är den enda. Alla hyllar typ framgångspodden. Tycker Pärleros låter SÅ korkad och tar alltid allting FÖÖÖÖR LÅNGT (typ beskrivningar och skämt, man ba jaaa jag fattarrrrrr)!! Jag har slutat lyssna för längesen. Tycker däremot att han verkar ha mycket ambition och slit i sig så det ska han verkligen ha!

     Svara

    Det är han och Malou von Sivers. Två personer som lyckas med fenomenet att intervjua en person utan att lyssna på svaren de får.

    Svara

     Du glömde Skavlan!

     Svara

    Håller verkligen med dig!!! Han är kass på att intervjua.

    Svara

    Ja… Framgångspodden är outhärdlig pga Alexanders okunniga utstrålning och att han verkar påläst men inte har fattat. Konstig kombo liksom?

    Enda som gör Framgångspodden uthärdlig är att A är så oerhört positiv och snäll.

    Ingen podd för mig men, trots allt verkar den ju gå bra.

    A verkar vara en person som lyckas med det han företar sig, det är kul!

    //Moa

    Svara

    Det är som alla som tycker Malou på TV4 är så fantastisk på att intervjua… och klarar inte alls av hennes sätt att avbryta och lägga orden i munnen på folk!!

    Svara

   Håller helt och hållet med! Aldrig hört någon sämre intervjuare 🙈 känns inte som att han lyssnar alls på sina gäster? Med tanke på följdfrågorna och så

   Svara

    Precis! Gästen kan prata om ett tungt cancerbesked, hur tungt det varit i en viss affär eller liknande och på de säger Alex; ”aaah, och vad äter du till frukost”
    Han har förmodligen ett papper med frågor som han följer vilket är standard men man måste ju också lyssna på vad gästen säger. Förlåt men han är urkass. Tycker bättre om Nemo Heden isf. Han är heller ingen superjournalist men han är sig själv, försöker inte vara någon annan. Han lyssnar på gästerna och ställer kanske inte smarta, men mänskliga motfrågor. Och, Nemo frågar på ett bra sätt när han kanske inte förstår eller hänger med👌🏻

    Svara

   Har aldrig lyssnat på hans podd tidigare men blev peppad när han hade lyckats få en intervju med Charlotte Kalla. Blev dock lite paff över hur pass lite påläst han verkade vara? Han verkade inte ha en aning om att hon ska köra ett VM den här säsongen och frågade dessutom om det blir hennes sista tävling? Är lite A och O att läsa på om personen man ska intervjua…

   Svara

  Mysteriet framgångspodden och Pärleros… VARFÖR gillar folk podden och hur kan den blivit så stor? Förlåt men han är ju sååååå korkad, ruskigt dålig på att intervjua, hänger inte alls med i vad de han intervjuar säger, jag fattar noll????? Har pratar med så många om detta och ingen fattar hur han kan ha en så stor podd. Ja, han är framgångsrik och är en bra säljare som sålt sitt företag för många miljoner så han nu är ek oberoende, det ska han ha credd för men man behöver inte va särskilt smart för att vara en grym säljare. Jag fattar inte? Om ni gillar podden. Snälla förklara varför?

  Svara

   Intressanta och lite ovanligare gäster i ämnen som rör personlig utveckling, vilket väl är rätt inne just nu?

   Svara

    Absolut att gästerna kan vara intressanta men Alex är verkligen inte bra på att intervjua. Jag har lyssnat på många avsnitt för att jag vill höra om gästen men får ofta stänga av för att jag inte klarar av Alex.

    Svara

   Jag förstår inte heller!!! Känner ingen som lyssnar på den heller, så har ingen att fråga. Känns som instagramquotes i poddformat.

   DOCK tyckte jag Fördomspodden med honom var väldigt kul. Ofrivillig humor dock. 😀

   Svara

   Jag tycker den är ganska bra, lyssnat på några avsnitt men beror lite på vilken gäst också. Vad är det för företag han sålt? Vad har han gjort innan, hur blev han känd? Har han bloggat innan eller, eller var det att han blev ihop med Ida Warg? Hur länge har de varit ihop?

   Svara

    Han sålde ett företag för mångmiljonbelopp och därför kan de nu bo i den paradvåning de bor i. Han behöver inte göra podden om vi säger så…

    Svara

     Vad var det för företag?

     Svara

      Har för mig att det var Mobilio

      Svara

   Har bara hört de delar av framgångspodden som Alex och Sigge spelat upp i sin podd och där är han i alla fall så korkad och obildad (att jag ogillar uttrycket gör det tyvärr inte mindre sant) att det faktiskt blir roligt.

   Svara

    Åh vad kul, vilket avsnitt?

    Svara

     Vet inte vilka, det är flera, men har för mig att dom pratade om honom i förra veckans avsnitt och/eller i förrförra.

     Svara

  Min första tanke var – Modigt (vågat!) av Alexander att uttala sig negativt om Jocke😱 kan nästan förstå att det togs bort. Typiskt Jocke att alltid ge igen, smutskasta och gå till motattack. Och komma med försvarstal, sant el påhitt men alltid en förklaring 😉

  Svara

  Om det är sant att Alex har sagt detta i sin podd så sjunk han i mina ögon. Oavsett vems ens gäst är så tycker jag inte att man uttalar sig så om sina gäster när man inte vet vad som har skett. Tror även att avsnitten spelas in så långt i förväg att Joakims medverkan inte påverkar förloppet av poddavsnitt speciellt mycket.

  Svara

   Det kanske inte påverkar förloppet av poddavsnitt men tid är pengar så att säga – de väntar på en gäst och flera är säkert inblandade i inspelningen.

   Svara

  Tror ändå att Alex har lite rätt i sin analys kring att Jocke har hybris… 😂

  Svara

   Det har väl Pärlan med, minst sagt 🙄

   Svara

  Gåtan framgångspodden… Vem lyssnar på skiten? Ja Alex är en grym säljare och blev ek oberoende när han sålde sitt bolag, det ska han ha cred för. Men han kan inte intervjua och podden är hemsk att lyssna på. Han hänger inte med alls i vad intervjupersonerna säger, förstår inte enkla saker osv. Det framgår tydligt att han varken är allmänbildad på normal nivå, klarar av engelska på grundnivå eller svenska grammatik. Nej alla människor behöver inte det, man kan gå långt ändå men som intervjuare funkar det inte. Han lyssnar inte på vad de han intervjuar säger, förstår ofta inte vad de säger och ställer galet konstiga/dumma följdfrågor. Ändå lyssnar folk på podden? Jag fattar inte? Nu har jag aldrig hört någon smart person lovorda podden, bara olika Influencers men ändå. Den är ju poppis och jag och alla jag pratat med förstår inte hur den kan vara så stor.

  Svara

  Älskar Alex och Ida 🙂

  Det han sa var med i podden (avsnitt 65) när jag lyssnade för några dagar sedan, men nu verkar det vara borta.

  Svara

  Det är borttaget. Var precis i början av podden ”Grannarna hatar oss”. Vart lite chockad när de började prata om det.
  1. Vad har Jockiboy i framgångspodden att göra.
  2. Att dem nämnde honom vid namn. Och inte drog storyn men inte berätta vem det handla om.

  Svara

   Svar på fråga 1: Han drar lyssningar och får upp podden till topplistan👌🏻

   Svara

  OT: du kanske redan skrivit om vad det var Viktor Frisk ska vara med i? Ber om ursäkt om jag missat det. Kul att det känns som en annorlunda serie och med roliga, intressanta personer.

  ”Den 19 januari kastar sig sex svenska kändisar – bokstavligen – ut på djupt vatten. Då påbörjas en gemensam seglats över Atlanten i Kanal 5:s nya underhållningsprogram.
  Agneta Sjödin, Viktor Frisk, Thomas Wassberg, Anna Lindberg, Markus Aujalay och Peter Magnusson kommer vara fast på den 24 meter långa båten i flera veckor – utan kontakt med omvärlden. ”

  Svara

  Kan faktiskt hålla med Alex, sådär gör man inte. Inte i verkliga livet iaf. Otroligt respektlöst. Fattar inte varför det är Bella som alltid får skit här, det är ju Joakim och Jonna som är de riktigt oförtjänta av framgång. Fast det kanske är talang att ta sig långt utan talang…

  Svara

   +1

   Svara

   Men jocke och jonna, är det inte mest barn som följer dem? För mig är de totalt ointressanta.

   Svara

  Jocke är en mansbebis som drar på sig offerkoftan vid minsta lilla. Skönt att någon vågar ge honom kritik.

  Svara

  Joakim har verkligen fått hybris senaste åren! MEN. Bara den som själv varit utbränd förstår vad det verkligen kan innebära.
  En vän till mig (som alltid varit lojal och trogen sitt arbete) gick rakt in i väggen över en natt. Orkade inte ens lyfta luren när man ringde, sjukanmälde sig inte, låste in sig osv. Sen fick hon dåligt samvete över sitt beteende och så blev det ÄNNU värre. En ond cirkel liksom.
  Och Alex uttalande orkar jag inte ens kommentera. Vem fan är HAN ens?!

  Svara

   Jag har också varit det, en utmattnings depression och jag ville ta livet av mig. Betedde mig ändå inte som skit mot folk, satt inte och skrek i olika livesändningar, bråkade offentligt med familj och andra online osv. Jag isolerade mig och mådde piss men jag var fort trevlig mot folk och betedde mig ”rätt” Kontigt att du tänker att man ska bli helt galen för att man är utbränd och liksom ”komma undan” med det????

   Svara

    Men snälla lugn. Har jag sagt allt detta du påstår? Nope. Säger bara hur det var för min vän. Och alla reagerar olika, så här reagerade hon. Punkt.
    Snarare du som verkar lite smått hysterisk. Hur mår du egentligen? Hah.

    Svara

    Nu handlade ju detta inlägg faktiskt bara om att Jocke inte hörde av sig när han åkte in på sjukan. Inget om Jockes beteende i övrigt.

    Svara

   En fd tävlande i diverse skönhetstävlingar som numera tar sig själv och sin podd på för stort allvar. Man talar inte ont om dem som mår dåligt 🙅🏼🙅🏼🙅🏼🙅🏼

   Svara

  Har hört avsnittet själv. Alla satt och väntade men ingen jocke dök upp trots att danijal hade påmint honom… Tid är pengar. Alex nämner att jocke kanske fått storhetsvansinne nu när han är kändare, det tror jag är sant

  Svara

  Var det inte när Pärleros intervjuades i Nemo möter en vän som han gjorde det uttalandet? Har inte hört Framgångspodden på länge men vet att jag hörde det nyligen.

  Svara

  Två semikända personer med uppblåsta egon som bråkar offentligt. Jävla otippat hörni.

  Svara

  Lyssna på det avsnittet i fördomspodden som Alexander Pärleros ”intervjuas i”, så får ni en lite bättre bild av hur korkad han faktiskt är.

  Svara

   Lyssna på ”Sånt är livet” så hör du när Alex berättar om hur han bara drev och gjorde sig till i fördomspodden.

   Svara

    Orsak?

    Svara

    Men alltså nä, så var det ju inte riktigt…

    Svara

    Jag trodde tidigare också att Pärleros var riktigt blåst och allmänt oallmänbildad, men jag har totalt ändrat uppfattning sen jag började lyssna på ”Sånt är livet”. Nej han framstår fortfarande inte som direkt smart, men jag är övertygad om att han vet precis hur han framstår och gör det medvetet. Han är väldigt underhållande just för att han är som han är – och det funkar ju! Det går inte bra för honom TROTS att han framstår som korkad, utan FÖR att han gör det. Eller för att han framstår som totalt obrydd om vad andra tycker och tänker om honom – tycker det är härligt!

    Svara

  Fattar inte hur någon som fyllt 12 skriver ”asså”?

  Svara

  Har aldrig sett mer av Jockiboy än ngt avsnitt av Kungarna. Så vet inte hur han mår nu.

  Vet bara att vid depression kan det vara nästintill omöjligt vissa dagar att ta sig ut och jobba eller träffa någon. Lika svårt kan det vara att ringa och avboka sent. Det många inte förstår är att det är sjukdomen som orsakar detta, inte att personen skiter i att höra av sig osv. Personen ligger nog hemma med superångest över att inte våga ringa. Kunskap om depression och vad den kan ta för uttryck i vardagen saknas hos många.

  Givetvis finns det ju de som bara är taskiga och ego av naturen och inte dyker upp för att de bara inte kände för det. Ingen aning om hur det ligger till i detta fallet dock.

  Svara

  Nemo nämner detta i podden velat som han medverkat i.
  Minns inte när (tid in i podden)

  Svara

  Joakim har vart likadan i flera år. Jobbade på ett jobb för några år sedan där han och jonna skulle komma och göra reklam(spela in en vlogg), det var ett jävla liv om att dom skulle komma och filma. Så när dagen väl kom så orkade dom inte. Ingen hörde av sig. Alex har rätt i det han säger, han kunde säga det med en trevligare ton dock.

  Svara

   Kan ju vara För att företaget som nye kunde betala
   Ta reda på fakta pucko …De företaget som jag jobbade för

   Svara

    Vad snackar du om? Innan du kallar mig pucko kan ju du börja använda punkter korrekt, och sluta använda stora bokstäver i meningar. Ta reda på fakta? Jag har faktan (jag var där den dagen, misstänker att du inte var det) , om inte du är Jocke himself så har du ingen aning om vilket företag dethär handlar om.
    Kram på dig, ha en bra dag.

    Svara

  Blir så djävla sur det företaget är fortfarande skyldig mig lön

  Svara

  Bajsspel

  Svara

  WT will always be WT.
  *white trash

  Svara

  ATT ENS BOKA JOCKIBOI TILL FRAMGÅNGSPODDEN TYDER PÅ ATT MAN TAPPAT DET HELT. MAN GÖR DET BARA FÖR LIKES, EGENTLIGEN TYCKER DE INTE ATT HAN ÄR SÄRSKILT FRAMGÅNGSRIK. SÅ DET ÄR NÅGONSTANS LITE KARMA ATT HAN SEDAN INTE DÖK UPP 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.