Dessie gör smygreklam för fillers på Instagram

Som ni vet så orkade jag inte med det efter tio år i branschen och valde att ta avstånd från sociala medier.
Sociala medier är något jag hyser agg mot idag egentligen.
[…] Jag som var i den branschen och har sett hur det fungerar fick verkligen avsmak för sociala medier.//Dessie

För någon som hyser agg mot och har avsmak för sociala medier så är det lite märkligt att hon gladeligen gör smygreklam för fillers på Instagram. 
I mina ögon, ett dubbelfel.
1. Smygreklam
2. För fillers

Hon är inte ofta på sociala medier men när hon väl är det så väljer hon sina stunder väl, det måste vi ändå ge henne.
Hon gör ett litet gästspel på sitt egna konto för att tjäna lite pengar genom att göra smygreklam för fillers.

Way to ta avstånd, Dessan!

Tack för tips!

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lika motsägelsefullt som vanligt!

  Svara

  Alla vet att dessie aldrig skulle klara sig utan sociala medier. Hon försöker bara tvätta bort sin stämpel som fjortisbloggare.

  Svara

  Jag köper ofta substanser av främlingar på internet baserat på vilken färg det levereras i!
  Spelar såklart ingen roll vad innehållet fyller för funktion, så länge de är blå-vita!
  Yaaaaas pliiz!

  Svara

   Å så länge de är effektiva så 🙋🏻‍♀️🥳
   Blå-vita och effektiva. Boom! 💥

   Svara

    Någonstans hörde jag en gång att placeboeffekten upplevs starkare om tabletten man får är blå. Just saying….

    Svara

     Åh håller tummarna att den lyckliga blir jag <3

     Svara

     Hahahaha du måste trolla

     Svara

  Snälla sluta spamma på varenda inlägg 😳

  Svara

  OT. Vad händer? Kommer V rösta rött? Jag tror på det och hoppas i alla fall. Om de ska rösta för regeringen borde de åtminstone få säga till om något. Naivt av Annie att tro att V ska frysas ut totalt i en sån här uppgörelse….och vad jag inte gillar Annie alls. Alla stödröster hon och L fått. Lär straffa sig om det blir nyval.

  Svara

   Svarade dig nedan.

   Svara

   Instämmer helt och hållet.

   Svara

   Har lyssnat på V nu.

   Så här tänker jag. Utspelet som det ser ut nu från S och C är för att rädda ansiktet på C.

   Nästa steg kommer nu vara att skäppa in V och C kommer då säga att det gjort allt de kan, var nästan där men för att inte släppa fram SD så var de tvungna att ge upp på ett vallöfte och den här gången blev det att regera med V som stöd.

   Jag tror den här gången har varit planen hela tiden och att det är ett spel för media och väljarna för att kunna rädda C så att de inte ser ut som de svikare som de de fakto är.

   De senaste dagarna och framåt kommer vara ett enda stort spel för gallerierna där målet redan är satt och de vet redan var de kommer landa.

   Svara

  Tycker allmänt att de beter sig värre än barn hela högen, både höger och vänster. Tycker det är märkligt att befolkningen inte kräver högre iq av sina politiker.
  Annie har varit tydlig hela tiden att hon inte tänker vara beroende av SD. Tycker de enda som har stått fast vid sina principer är C och V även om jag inte röstat på någon av dem. De andra har ju bara vänt kappan efter vinden hela tiden. Men de som röstade på SD för att visa sitt ”missnöje” får nu stå sitt kast, det är därför vi har det parlamentariska läget vi har idag.

  Svara

  Röstade på V och hoppas också det röstar rött. Om vi har en vänster som röstar för marknadshyror, vinster i välfärden och försvagad arbetsrätt, så har den ju tappat sin mening.

  Svara

   Röstar rött på vilket sätt? S är ju ett rött parti men det låter som att du vill att de röstar nej till Lövèn som statsminister? Problemet är att V då lämnar öppet för de två alternativ som gynnar SD; en M+KD regering eller extraval. Om V säger nej till Lövèn är vi tillbaka i ett dödläge där varken vänster eller höger block har majoritet utan stöd av SD och ett steg närmare extraval. Och det gynnar bara SD…

   Svara

    Rött = nej till Löfven. SD verkar ju gynnas av att stängas ute, tillslut måste man överge den strategin. De är inget 5% parti längre, de har vuxit i skuggan, de styr med moderater i flera kommuner. M+KD regering med stöd av SD kommer inte kunna få majoritet ändå, det blir nyval i så fall.

    Om V godkänner det här förslaget har vi i princip ingen vänster. Partier kan inte överge alla sina principer för att hålla borta SD, kan ju omöjligen vara det övergripande målet för svensk politik, och det har ju som sagt mest gynnat SD och deras outsiderstatus. Det är inte V:s uppgift att hålla borta SD när andra partier har öppnat dörren på glänt.

    Svara

  Kenza är på Nyhetsmorgon och talar om fertilitetssvårigheter och det jobbiga i att få frågor om graviditet.

  Svara

   Hoppas det inte kommer ett tjugofemte inlägg om henne och resa för att bli gravid.

   Svara

    Varför inte?? Det är ju jättebra att fler vågar prata om detta… tycker att det är modigt av Kenza att dela med sig av något så pass känsligt ❤️

    Svara

  Can’t wait tills det blir ute med fillers och skönhetsoperationer 🙄

  Svara

   Haha varför? Om inte DU vill ha fillers så strunta bara i det. Och låt sedan andra göra vd fasiken dom vill 🤔

   Svara

    För att man i det offentliga rummet idag måste titta på folks munnar som ser ut som spruckna rövhål nu för tiden. Är fan tröttsamt, ok?

    Svara

     Det sjukaste för denna dagen so far är nog att denna kommentar fått 15 likes…
     Vilka är ni som likeat?

     Svara

      Andra människor som inte heller vill se sådana obscena munnar som ser ut att ha blivit förstörda av Satan själv? Förstår inte vad som är så konstigt.

      Svara

  Målet är att fylla underläppen så pass mycket att den viker sig och touchar hakan. Då har man nått rätt sorts fyllighet. Goalz.

  Svara

  Att det ens finns företag som vill samarbeta med en avsomnad influenser som öppet berättar att hen inte vill vara en del av sociala medier.

  Men det är klart, gynnas man själv av rabatt så…

  Svara

  När vi ändå är igång….
  Kikade in på Nina glimsells blogg för första gången igår, trodde jag hade hamnat helt åt helskotta fel i bloggosfären – HERREGUD människan ser inte ut som sig själv längre!

  Sen får alla bestämma själva hur dom ska se ut osv osv. Var och en sköter sitt ☝🏼

  Svara

   Hoppas hon backar, det är en så sjukt vacker tjej i sitt naturliga tillstånd och så trist om hon hoppar på nåt ’jag duger inte’ tåg.

   Svara

    Jaaaaaa eller hur!! 🙌🏼

    Svara

  Josefin Dahlberg har en olaglig tävling på bloggen (inlägget om hundmat).

  Svara

  OT:
  Hur tröttsamt är det med bloggare som ska hålla saker hemliga men ändå inte kan låta bli att retas med läsarna och hinta om det ena eller andra? Typ Annawii idag: ”Denna vecka hoppas jag även att vi får besked om närmsta framtiden så att vi får lite ”kontroll” på situationen. Inte riktig kontroll men det är på något sätt betryggande att veta vad som kommer att ske när man är där vi är. Kan inte gå in på det närmare än så i nuläget men det är lite tufft just nu men vi försöker tänka positivt…..”

  Vad är poängen? Vad vill hon? Känns som folk på Facebook som lägger ut i statusen ”Usch falska människor det finns…” eller ”Är så rädd nu… Ta hand om er hälsa vänner, man vet aldrig vad som händer”… Så TRÖTTSAMT!!

  Svara

   Ja hela beteendet är så idiotiskt. Det Annawii vill är att få uppmärksamhet och bli bekräftad genom att läsare blir nyfikna och frågar.
   Men om du skulle fråga en bloggare om anledning till att hen gör det så säger de att ”de behöver skriva av sig” och att bloggen är deras dagbok🤦‍♀️. Märkligt bara att det måste göras offentligt. Men det är ju lite gulligt att så många bloggare jämt tror att läsarna är så blåögda och lättlurade. De glömmer att läsarna ofta är några snäpp klokare än vad de själva är…

   Svara

  Återigen en icke legitimerad person som injicerar en icke FDA-godkänd produkt. Vad händer vid en komplikation? Vem bär då ansvaret? Snälla ni…googla kärlocklusion, nekros, Hyalase, CE-märkning och FDA-godkännande. Skulle ni låta taxichauffören eller pizzabagaren injicera dig? Faktum är att de får lov enligt svensk lagstiftning att göra det. Du kan säkert få ett riktigt bra pris också. En pizza och en ml i läpparna tack! De kan starta en utbildning också och dela ut diplom med titlar som: Master injector, cert. injector etc. Dessa titlar betyder egentligen ingenting och garanterar inte en säker behandling. Gör din research innan någon får injicera dig med ett främmande ämne!

  Svara

   AMEN! Alla borde följa consultant_clinic på instagram, man lär sej verkligen om att det är så viktigt att tänka på vem som sprutar in fillers i ansiktet! Sjukt att folk får och vill ge reklam åt såna här ”master injectors”!

   Svara

  Tråkigt att hon försöker bli influencer igen, hoppades verkligen det skulle gå bra som mäklare. Jag tror inte dessie funkar som influencer, hon blir för lätt arg av feltolkningar av hennes texter vilket gör att det blir ”kul” att ifrågasätta allt hon skriver. Sen är hon inte alltid bäst på att formulera sig vilket också gör det lätt att feltolka. Och sen smygreklam och reklam om fillers är nog för att hon vill hamna på din blogg så folk vet att hon är aktiv igen..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.