Ben Mitkus fyller lägenhet med 5000 liter energidryck

Vem är det här bra reklam för? 
Hugo Rosas företag Clean Drinks?
Ben Mitkus?
Båda två?

The silver lining – if you really wanna see it, får väl ändå vara att de inte gör någonting ännu mer idiotiskt som skulle kunna innebära att 5000 liter dryck går till spillo.
Jag tänker i stil med att plasta in hela vardagsrummet och skapa upp en Clean Drink-pool eller liknande.
DET hade varit snäppet värre…okej…
Jag hoppas bara att den här halva miljoner i energidryck inte bara blir stående hemma hos den här killen nu och når sitt bäst före datum utan att den faktiskt används till någonting.
Det är trots allt 500 000 kr i dryck vi snackar här…

Ska Clean Drink frakta tillbaka den till sitt lagen och sälja den igen? Beggad energidryck?
Kommer Hugo ha en dryckes-bloppis? Beställa hem en sjuhelvetes massa Sellpy-påsar? Eller kommer han gå in som sponsor i nästa upplaga av Arena Run och bygga ett eget hinder av rosa burkar?

Här hittar ni hela videon på Youtube. 

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag vill ta packtejp och tejpa fast Bens armar längs kroppen så som han viftar med dem.

  Svara

   Vad larvigt. Detta är en konstig grej att göra. Varför liksom. Igår på tv var det program om amstaffshundar. Från usa där människor som haft det svårt nu tar hand om hundar. Har gård ute på landet och dom ordnade en liten sjö och bro till hundarna. Sen delade dom ut till hemlösa som har hund kassar med olika saker och mat. Jättefint. Ska se nästa avsnitt med men går på natten så man kan spela in.

   Svara

    Hm… ok…

    Svara

  Kenza har blivit stämd av ko

  Svara

   Ja, vi vet. Ett gäng har redan skrivit om det på förra inlägget.

   Svara

    Ok har inte gått igenom förra inläggets kommentarer än så har jag nått att göra sen 😁

    Svara

    Jag visste inte. Har inte läst förra inlägget 🤦‍♀️

    Svara

  OT 😛
  Bella är ju i New York och jobbar nu, helt på eget bevåg vilket hon skrev igår (alltså inget möte som kallar eller liknande). Jag undrar vilket visum hon har? Får man jobba med turistvisum, eller har hon fixat något annat tro?

  Vet inte hur det fungerar i USA, men i Australien behöver du ett jobbvisum om du jobbar när du är där. Hörde om en fotograf som fotade modeller där på turistvisum som åkte dit. Hen hade då hela sitt företag i USA.

  Svara

   Man får inte jobba med turistvisum men det är många som gör det. Det är lättare att fixa ett turistvisum så jag skulle inte vara så förvånad över om även hon är där med turistvisum.

   Svara

    Ja, men hon är ju så öppen med att hon jobbar där, så känns inte det för riskabelt? För om hon ”åker dit” får hon ju inte besöka landet på x antal år. Känns inte som att hon skulle riskera det.

    Svara

   Så du menar, din tanke är, att Bella ska sättas dit eller? Men allt är nog i sin ordning. Hon har ju möten, iaf enligt hennes instastory, där kan man se det.

   Svara

    Fast jag tror att om man blir ditbjuden på ett möte kan man motivera sitt arbetande i landet med att ingen annan kan utföra jobbet etc. Det är något annat att åka dit på eget bevåg och själv bjuda in folk till möten. Men jag vet inte, så rätta mig gärna.

    Jag undrar alltså hur man kan lösa det. För om man bara kan jobba på distans från Sverige kan ju vem som helst bo i USA ett tag. Det är min dröm att bo i San Francisco, men det har alltid känts omöjligt med tanke på hur svårt det är få visum.

    Svara

   Haha ja, ska vi ta och spekulera i vilket visum hon har?! En del drar verkligen i alla möjliga trådar för att hitta skit om henne. Fanns det _ingenting_ med mer substans? Med tanke på allt hon hittar på är jag förvånad att det var hennes visum du fastnade för.

   Svara

    Vad taskig du är 🙁 Jag har funderat över det gällande många personer som jobbar på distans i USA, och undrar hur de löser det. Vill inte alls sätta dit Bella. Jag undrar hur hon löser det utan att åka dit.

    Svara

     Tror inte man behöver ha arbetstillstånd om man är anställd i ett annat land och åker på möten i USA.

     Svara

      Är det så? Även om man jobbar på heltid där 12 veckor om året, som Bella? 🤩 Fan, får ta och kolla upp det, blev sjukt sugen nu!

      Svara

       Jag gör precis det, är i New York en vecka i månaden. Anställd i Sverige, på svenskt bolag (som har stort kontor i New York). Inga problem. Men har ett brev från HR just in case om de skulle fråga varför jag flyger in/ut så ofta, men det har aldrig varit något problem.

       Svara

        Spännande att vara i New York varje månad! Får man fråga vad du jobbar/är utbildad som? 🙂

        Svara

         Det är kul men också slitigt med så mycket fläng. Jobbar med marknadsföring på ett globalt bolag. Är civilekonom i grunden.

         Svara

      Nej, det har att göra med huruvida hon är anställd eller tjänar pengar där, amerikanska pengar. Hannalicious var där i tre månader och jobbade som influencer samtidigt men hon fick sin lön från Sverige och därför behövde hon inte ha någon arbetsvisum. Hade hon däremot signat med en amerikansk agentur och fått lön DÄR – då hade hon behövt ett visum.

      Svara

       Gött! Tack för bra svar! ☺️

       Svara

     Jag vill också veta, genuint nyfiken, min DRÖM är att bo i NYC, alternativt ha en bas i Europa men åka till NYC med jämna mellanrum och jobba/ göra projekt. Jag undrar också hur Bella kan göra det och vilket visum hon isåfall har! So, hold your horses! Allt handlar inte om att ”hitta skit”, lugna ner dig!

     Svara

      Varför inte kolla vad som gäller med ambassad, migrationsverk, vem som helst om det är din dröm?

      Svara

       Jag HAR gjort det 🙂 Hade t.o.m. ett möte med en avokat (migration) i NYC, men det är i princip omöjligt, jag har inte CV för det, dvs, ingen ”talang” eller yrke som bara ”jag” kan göra i USA. Det är verkligen tricky att på något sätt ta sig in och få jobba (få lön) i just Usa.

       Jobbar inom konst/konstvetenskap, alltså ingen konstnär, men jobbar MED konstnärer, i konstgalleri etc.

       Svara

        Jo men precis. Bli anställd av nån annan som har mycket möten eller projekt där. Det är nog betydligt enklare.

        Svara

         Hur menar du? Jag får ju inte bli anställd där, (jobb för mig hade annars varit enkelt att få där), men det är just det att jag inte får jobba, bli anställd av ett amerikanskt företag. Arbetsvisum är omöjligt att få, plus är det ingen bransch där ett galleri t.ex. hade sponsrat mig för ett jobb, vilket vilken amerikan som helst i princip kan göra (med en art history degree).

         Svara

         Eller jaha, du kanske menade bli anställd av någon i Sverige som har många möten/projekt i NYC? Sorry jag missförstod kanske.

         Svara

          Precis!

          Svara

      Plugga nått där då? Då har du anledning att åka dit och så får de se sen.

      Svara

  Förlåt för OT men är det någon som känner till Twoo? Kollade just mina mail och upptäckte två mail ifrån dem – stod att mitt konto ska upphöra eftersom jag ej varit aktiv och det stod att jag är registrerad där MEN jag har aldrig registrerat mig (aldrig sett el hört talas om det tidigare) och ändå har de min mail och fullständiga namn vilket känns obehagligt. Ännu ett mail om att det är sista chansen. Någon mer som fått sådana mail och som känner till detta?? Rädd att det ser ut som jag chattat med folk eller att mina kontakter och fb-vänner fått chatmed el mail från mig eller alltså som ser ut att komma ifrån mig.

  Svara

   Snabb googling – Socialt nätverk från Microsoft, skickat mycket spam

   Svara

    Oerhört dålig googling får jag säga. Nej Twoo är INTE från Microsoft. Det ser man redan på första resultatet när man googlar. Brukar du alltid googla så här? Hur ser då din källkritik ut egentligen undrar jag? Pinsamt. Ännu mer pinsamt med de antal likes du fått. Vilket samhälle vi lever i när vi köper felaktig information på det här sättet.

    Och till personen som får Spam. Spam är inget ovanligt, det räcker att du skrivit upp din mailadress på något utskick och indirekt tackat ja till att bli uppskriven på massa annat. Företag jobbar så. Tex:
    Du handlar på Lindex och kryssar i deras köpeavtal. Läser du det avtalet då? Troligtvis inte. Det är vi inte många som gör. I samma veva kanske du också godkänner framtida mailutskick från dem i ett annat kryssalternativ. Vips har du då gått med på att ditt mail spridits till diverse partner som Lindex arbetar med. Obs att Lindex bara var något jag tar som exempel här.

    Om du inte önskar att få dessa utskick är det bara att avprenumerera.

    Med det sagt är även det skrämmande, hur lite koll internetanvändare har på sin internetanvändning.

    Slutligen ser jag också att någon svarat SPAM. Då får jag lov att be er tänka över vad ni menar med spam. Ja absolut att det är spammande att TS får utskick hon ej känner till. Men kan ju återigen vara så att hon indirekt har godkänt detta själv.

    Läs på lite, är mitt tips till er alla.

    Och använd inte internet om ni inte vet hur man gör.

    Svara

   Spam!

   Svara

  OT ot Ottttt OOooOOooooOOoooTTTttttT

  Svara

  Är det pant på burkarna så är det väl en fin present?

  Svara

  Kör väl OoooT jag med:

  Kenza har nu uttalat sig om sin och Klaras relation på bloggen (i kommentarerna):

  was there some sort of fall out between you/dani and klara? i remember when you first started talking about maybe doing a podd the plans where to start one with klara. i noticed you dont hang out with her anymore since a while back (at least you didnt mention her here anymore and also dont like each others pics no more) and dani and klara unfollowed each other even.

  Reply
  Kenza Z
  2019-01-16 14:11
  Kenzas answer: Sometimes in a relationship you decide to go separate ways for some reasons. It is private and between us and nothing I will post about. Hugs!

  Svara

   Så nyfiken på vad som hände mellan dem!

   Svara

    Klara var med när Kenza tog sitt graviditetstest (och det var ävensista gången hon nämndes/visades i Kenzas blogg/insta) så gissningsvis kunde Klara inte hålla den hemligheten…

    Svara

     Kan man inte prata ut om en sådan händelse då om ens vän skulle göra något sådant? Kenza är ju ändå inte den enda som har svårigheter och har mött motgångar med att bli gravid. Det kanske inte ens var meningen av Klara?

     Svara

     Men gud vad dramatiskt. Hon kanske inte tänkte sig för? Vilken konstig anledning att bryta kontakt med någon?

     Svara

      Bara för att en person spekulerar i ett kommentarsfält så innebär det inte att det är sant

      Svara

      Om det var viktigt för Kenza att det inte spreds vidare, så är det upp till henne att bestämma om hon vill fortsätta en sådan vänskap. Sen kan man också undra hur genuint Klara bett om ursäkt. Sånt kan påverka otroligt mycket också. Om Klara har samma åsikt som du så förstår jag om Kenza inte ville fortsätta.

      Svara

      Jag skrev ’gissningsvis’, har ingen aning. Men med tanke på hur jobbigt Kenza haft det med infertilitet så kan ett outande av graviditet vara väldigt viktigt för förtroendet, och hur kan man ha nära vänskap utan förtroende?

      Svara

  Kostrar drycken alltså 100 kr/litern? Det köper jag hellre en flaska vin av något bättre kvalitet för.

  Svara

   Konstig jämförelse. Vill du ha energidryck köper du ju inte vin och vill du ha vin köper du ju inte energidryck

   Svara

   Alla dricker inte vin 🙂 precis som förgående skrev, vill man ha vin köper man det och vill man ha energidryck köper man det. Går ju inte ens att jämföra.

   Svara

   Skulle hellre betala 100kr litern för vatten än skiten som energidryck består av!

   Svara

    Ok

    Svara

   fast en vinflaska för 75 spänn är väl sällan av ”bättre kvalitet”?

   Svara

  Varifrån kommer uttrycket ”skapa upp”? Är det dialektalt? 🤗

  Svara

   Aldrig hört tidigare faktiskt

   Svara

   Svenska med engelsk meningsbyggnad. Typ meet up på engelska blir möta upp på svenska

   Svara

    Skapa upp på engelska är inte rätt heller

    Svara

   Byggt upp? Så build up?

   Svara

  Begagnad dryck? Vinflaskan du köper på systemet kan vara återlämnad från restaurang eller fest, colaflaskan i butik kan vara en retur från en kund som köpte fel. Ingen kallar dessa vara för begagnat så jag förstår inte varför det skulle vara en sådan konstig tanke att Clean Drink tar tillbaka ett parti dryck från kund och säljer igen.

  Svara

  Du skriver ju ofta om typ bloggare eller influensers som ej reklammärker inlägg korrekt men hur funkar det på youtube med videos? Känns som att Clean drinks nämns minst en gång varje gång Ben Mitkus gör en video, han är ju i princip en vandrande reklampelare för dem vid det här laget.

  Svara

   Ben är ambassadör eller vad sjutton en ska kalla det. Är det inte ett betalt samarbete så behöver han väl inte reklammarkera (rätta mig gärna om jag har fel) Sen vet jag att han i en tidigare video, innan samarbetet med Clean startades att han genuint älskar deras dricka.

   Svara

  Nåt helt annat! Men ByLadysilver på instagram ( den äldre damen) är hon ett PR-trick? Jösses vad jag inte kan ta det på allvar..

  Svara

   Skitsamma om hon är det, hon är supercool! Mer power åt de äldre 👊🏻💪🏻

   Svara

    Men jag gillar ju henne.❤ Men det känns ändå som det är något lurt med det. Tyvärr 🤔

    Svara

   Klicka på länken i hennes profil så ser du vad det är reklam för.

   Svara

  Någon som följer casper i arvingarna på ig. Hur mycket smygreklam är det där med deras egna öl osv 🤔🤔

  Svara

  Videon har varit uppe i ett dyng och har redan nått över 200.000 visningar.
  Smart reklamkampanj det där.

  Försöker Clean bli nästa Red Bull månne?

  Svara

  Vilket trams.

  Svara

  Har så svårt att tro att dryckerna blir kvar i lägenheten, finns ju inte plats att bo i så fall. en annan undran – hur blir de begagnade??? Om de är oöppnade då spelar det ju inte större roll om de står i något lager eller i en lägenhet

  Svara

  Jag känner sånt obehag när jag ser så mycket reklam för energidrycker som celcius och clean drinks, just pga det ökade koffeinet jämfört med andra energidrycker.. Speciellt när drycken är såpass populär för unga med, önskar folk kunde läsa på och faktiskt se hur mycket mer det handlar om. 🙁

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.