My Karlberg säger sitt om Ben och Diana-romansen

My Karlberg var tidigare tillsammans med Ben Mitkus som nu dejtar Diana Baban – My Karlbergs tidigare bästa vän som till och med fick bo hemma hos My och hennes familj och nu tar My bladet från munnen och berättar sin syn på exet och kompisens nya romans.

I en video berättar hon att hon känner sig otroligt sviken och sårad av Diana, som sa att den första dejten var en engångsföreteelse som hon egentligen inte ens ville gå på.
Två veckor förflöt utan att Diana hörde av sig till My, samtidigt som hon (Diana) postade massor av inlägg på sociala medier där hon hela tiden hänger med Ben.
My tycker att det hela är så äckligt och extra sårad är hon eftersom hon berättat för Diana om hur dåligt Ben behandlade henne när de var tillsammans och att hon nu dejtar honom är att bryta ”girl code”.

Efter många om och men hörde i alla fall Diana av sig till My och uttryckte sin besvikelse över att My ”tagit allt detta på sociala medier” i stället för att ta det direkt med henne, men My tyckte inte att det var hennes grej att göra när Diana låtit det gå två veckor, trots att hon lovade att höra av sig på kvällen för den första dejten då hon och My skulle setts.
My berättar också att Diana skrivit till henne att ”så länge hon mår bra så bryr hon sig inte” även om hon skadar människor på vägen.
My säger också att hon tyckte synd om Diana som blev dåligt behandlad av de andra tjejerna i Ex on the Beach All-starsäsongen, men att hon inte gör det längre.

Avslutningsvis tycker hon att Ben och Diana förtjänar varandra och att hon inte tänker bry sig ett skit om någon av dem mer.

Ni hör ju – det är en jäkla sörja så förstår ni inte riktigt men har en önskat att göra så – kolla videon här ovan.
Jag har satt den att starta när My börjar prata om Ben och Diana.

Men visst är det fascinerande…
Killar kan vara svin, absolut –  men ingen kan vrida om en satt kniv i ens rygg som en annan kvinna.

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror inte på ”the girl code” eller att man inte ska dejta varandras ex. Passar man ihop och inser att det är livets största kärlek är väl det jättebra? Jag har varit tillsammans med samma kille som min bästa kompis, inte samtidigt såklart. Dock tog det ett eller två år efter att de gjort slut innan vi blev tillsammans. Kanske bör man vara lite försiktig om det är nyligen och det blev heartbreak av det hela och köra med öppna kort. Alltid. Säga som det är. Ärlighet varar längst.

  Svara

   Som du säger, jag tror det där med ärligheten är det viktigaste – upplever man inte att nån gått bakom ryggen på en kommer man att förlåta (efter ett tag i alla fall). Har man en BFF man upplever gått bakom ryggen på en är det nog tyvärr bara att släppa, då var man inte så bra vänner som man trodde. Ditt fall är väl också lite speciellt iom att det gick ett tag emellan, hade kanske känts lite annorlunda för din kompis om det var tre dagar 🙂

   Svara

   Så du tycker kärlek trumfar vänskap??

   Svara

    Det sa hon väl inte riktigt, mer att man ska vara ärlig om man hookar på sina vänners ex pojkvänner för att det verkligen är *kärlek*

    Svara

    Hej Cathy Newman!

    Svara

     Vem?

     Svara

     Nej nej, vad hon försöker säga är att vi behöver organisera vårat samhälle ungefär som kräftor! 😀

     Svara

   Agree. Folk är otroligt ”snåla” med sina ex. Öppna kort och ärlighet.

   Svara

    Man har inte monopol på alla sina ex resten av livet. Jag hade en kompis som pushade stenhårt på att jag skulle dejta hennes ex, vi skulle vara perfekta för varann sa hon. När jag till slut gjorde det blev hon skitsur! Slutade med att jag dumpade båda kompisen och killen och har inte ångrat en sekund, orkar inte med sånt fånigt drama. Vuxna människor som beter sig som fjortisar är patetiska.

    Svara

     Märkligt! Varför pushade hon på att ni skulle dejta om hon inte ville det?

     Svara

   Håller med! Tycker det är SÅ fjantigt. Jag har typ parat ihop ett ex med en kompis. Kan man inte se sitt ex utan att påverkas har man definitivt inte kommit över den. Kanske inte dagen efter man slut men sen så.

   Svara

    Beror väl på vad man haft för relation till exet också 🙂 Hade man ett kasst förhållande man bara vill glömma blir man nog inte överlycklig om bästa kompisen kommer släpande på hen igen…

    Svara

    Ja det är väl inte så konstigt om ett x och en god vän skulle passa bra ihop, man brukar ju dras till likasinnade i sina relationer, tänker jag.

    Svara

   Nja. Jag tänker att det beror på relationen man haft och hur mycket man bryr sig om ens vän 🙂

   Låt oss säga att du är i mogen relation och under er relation lär era vänner känna varandra. Ni hänger ihop med varandras respektive, går på middagar etc. sen tar relationen slut och din vän börjar träffa din föredetta – har hen slltid varit intresserad? Har det hänt något under tiden ni var tillsammans? Skulle du absolut vara helt ok med det och inte känna dig lurad? Och så undviker din vän dig istället för och berätta vad som försiggår. Det är inte fallet här riktigt men you get my point

   Om man endast dejtat , haft en flört eller om man var ihop när man var yngre är det fritt fram enligt mig.
   Men om man t.ex bott ihop, delat ett helt liv med vänner och familj involverade i partnerskapet skulle jag aldrig, aldrig, förlåta ett sånt svek. Kanske om det gått tio år och jag är gift med barn på eget håll 🤔 annars aldrig.

   Svara

    förstår inte vad problemet är med att en vän är intresserad av din partner så länge de inte gör något? man kan ju inte bestämma vem man är eller inte är intresserad av, och så länge vännen respekterar att din partner är i ett förhållande finns det ingen anledning att känna sig lurad. snarare synd om vännen som pinar efter en person hen inte kan få.

    Svara

   Hade jag gått efter nån girl code hade jag inte haft två fina döttrar och ett lyckligt äktenskap. Jag och min man blev ihop två månader efter att han gjort slut med sin flickvän (som jag var kompis med) och har nu varit ihop i 13 år. Vi är fortfarande kompisar med hans ex!

   Svara

  Men det var väl jättelängesen My var tillsammans med Ben? Varför bryr sig My överhuvudtaget? Haha!

  Svara

   Hon är väl lessen för att hennes vänner inte sa som det var.

   Svara

    Då kanske hon inte behöver ljuga & vara så förbaskat kaxig hela tiden! Lider med Tristan som ska behöva stå ut med detta!

    Svara

     Vet inte helt vad du pratar om men det låter inte riktigt som att det har nåt med saken att göra.

     Svara

  Jag känner att det är lite väl mycket fokus på enbart Diana… Ben har väl också del i det hela, eller avskrivs han helt från ansvar eftersom han ”bara” är exkillen men Diana är kompis/före detta kompis med My?

  Svara

   Jo men jag tror att han är betydelselös I det här fallet, hon är väl besviken på sin polare som inte brydde sig om att berätta att de dejtade.

   Svara

   My har väl inte en relation på något plan med Ben idag? Diana är väl den som sårar då de faktiskt fortfarande är vänner.

   Svara

   Jag tycker inte att man har något ansvar att se till att personen man dejtar inte har någon koppling till sina ex. Så i detta fall anser jag inte att Ben gjort fel. Han och My har ingenting med varandra att göra längre. Han behöver inte leva efter hennes regler.

   Svara

  Herregud. Sånt här får mig att förvandlas till en 60-plussare som stånkar om att det var bättre förr och att det går utför för ungdomen. (Är under 30 för övrigt…)

  Svara

  Fy fan, vad jag är tacksam för att jag var ung på 80-talet!
  Innan smartphones & Internet.
  Att blotta sina liv som unga människor gör idag kan aldrig vara sunt.

  Svara

   Varför är du inne på den här sidan då om du inte vill läsa om folk som blottar sina liv?

   Svara

    Vilket tomt resonemang du tycks ha, Anonym.

    Svara

    Det är ju inte svart eller vitt…

    Svara

  hon kanske är en del i deras pr-trick, att spela the scorned woman? 🤔 vips har du 5k nya följare som tycker synd om dig.

  Svara

   Meh.

   Svara

  Helt sjukt vad tjejer kan offra för en snubbe.

  Svara

   Ja. Men det är ingen vidare kvalitet på vänskapen till att börja med om man kan prioritera så. Eller så har en del tjejer nån liten defekt, uppmärksamhet från en kille betyder aaaallt…

   Svara

    Håller helt med!

    Svara

     Jag tror att det har med var i livet man är. När man är yngre är vänner viktigare än pojk- och flickvänner men sedan kanske man hittar någon som slår det. Ofta ser man den man väljer att leva med som sin bästa vän.

     Svara

   Fast jag skulle välja min sambo framför nästan alla mina vänner. För bra vänner har jag hittat många genom åren men bra killar verkar fan inte växa på träd och nu har jag haft turen att hitta världens bästa kille.

   Svara

    Jo, men bra vänner och bra sambos brukar inte kräva att du ska välja 🙂

    Svara

     Nä det är ju klart men skulle en sådan situation uppstå skulle jag i dagsläget välja min sambo och inte kasta bort våra 10 år tillsammans. Sen skulle aldrig min sambo tvinga mig att välja bort vänner.

     Svara

  Jag tänker att om man måste ”mörka” för sin vän att man dejtar hennes ex, hur bra vänner är man då? Var ärlig och öppen istället.

  Svara

   Det är ju precis därför den andra tjejen känner sig sviken. Hade de varit bra vänner hade hon ju kört med öppna kort.

   Svara

  Asså hon Diana….. Hur desperat får man bli efter uppmärksamhet? Hon försöker ju synas ÖVERALLT med ALLA som är lite kända.

  Svara

  Jag tycker att man frågar sin kompis först om det är OK att dejta exet. En vän frågade mig och jag tyckte självklart att det var ok, både hon och jag visste att jag var över honom, men det var ändå fint av henne att fråga mig först 🙂

  Svara

   Ja, om bara folk säger till så tror jag bra vänner jobbar på att acceptera det nya förhållandet även om de inte initialt känner ”men fan vad kul!”. Ärlighet är a & o.

   Svara

  Jag äcklas av Dianas och Bens beteende, mest kanske för ja själv varit med om samma sak ganska nyligen. Mitt ex gjorde slut med mig från ingenstans, utan att jag upplevt det som vi hade problem. 2,5 månad senare får ja reda på att min dåvarande bästa vän följt med mitt x hem. Jag blev super dålig (är de fortfarande, tok krachade) efter att han lämna mig och det blev inte bättre när hon var en av dom som var mig närmast och spenderade mest tid när han lämnade mig.

  Svara

   Skittrist. Men bra att du slapp båda, såna där vänner vill du inte ha i längden.

   Svara

    Såhär i efterhand är jag dom evigt tacksam över att ja slipper ha något med dom i mitt liv, däremot är dom orsaken att jag har noll tillit till nya människor men också jag dras med ett mindre bra mående, men de sägs ju att det som inte dödar de härdar och jag är inte död såhär 1,5 år senare så något gott kommer de säkert ur röran tids nog

    Svara

     Så ruttet av dem. Förstår inte att man kan göra så mot någon. Sånt sitter i, men det är bra att du lämnat situationen.
     Min bästis exbästis gjorde samma sak mot henne. Så jag har förstått hur kränkande och förnedrande det känns. Nä för fasen, du förtjänar goa vänner nu.

     Svara

   Det först är jag vad jobbigt. Skulle inte må bra av det. Så mycket känslor inblandade.

   Svara

    Skulle stå förstår jag.

    Svara

  Vore kul med lite mer blandning på vilka som skrivs om. Det är mycket samma och många väldigt ointressanta personer. Finns ju hur många som helst att skriva om. Men det blir många sånna här wannabes… Vore kul att läsa mer om etablerade bloggare som Forni, Tungården, Underbaraclara, alla ”pro” bloggare som ligger på portalerna osv. Therese Lindgren, Helene torsgården, ida Warg, Pärleros (ja han är ju typ influencer nu) systrarna bring/törnegren, janni å Jon osv osv

  Svara

   @pischas gör ett samarbete på ig om våld i nära relationer. Så bra grej!!!!

   Vore också kul om du gjorde en sammanfattning av “10 Year challenge” som alla Influencers gör nu med bilder från då och nu. Känner typ inte igen någon😍

   Svara

   Ja, alla dessa c- kändisar som gör allt för att synas tycker jag också kan skippas. Men annars får jag använda scrollfingret.

   Svara

  Hade liknande drama i kompisgruppen förut, A gjorde slut med B och tyckte han var taskig som inte bönade och bad efter henne (??). C, gemensam kompis till båda, var stöttepelare till dem bägge och ett halvår senare sa B att han gillade C och C besvarade känslorna. A gick i taket, började hata båda två (och speciellt C som gått bakom ryggen på henne i hennes åsikt) och detta pågår än idag… 4 år senare…
  Nä, B och C dejtade aldrig tillslut pga utlandsflytt, men nog fortsätter A att hata dem samt ogillar oss som inte tog hennes sida.

  Tyvärr har detta påverkat mig så såvida ens förhållande med ens ex slutade hemskt och personen i fråga var fruktansvärd så känner jag bara ”ge dig och gå vidare”. Vill du säga upp vänskapen, fine, men blanda inte in oss andra i det.

  Svara

  ” man kan äga äga guld o silver, men inte en människa, inte en människas känslor” så koder hit o dit är fel.
  ( Susanne Tapper citat )

  Svara

   Helt sant. Men det viktiga i det där är ändå att behandla folk med respekt och vara ärlig på vägen. Känslor rår man inte för men hur ärlig man är med sina vänner kan man välja.

   Svara

  ”My berättar också att Diana skrivit till henne att ’så länge hon mår bra så bryr hon sig inte'”, Diana sa väl detta i en live på Instagram och inte direkt till My?

  Jag kunde inte bry mig mindre om detta drama, dock kan jag inte låta bli att tycka att det är lite dubbelmoral av My när hon sa ungefär samma sak om att ”bara jag mår bra” när hon höll på med Tristan framför hans i princip dåvarande tjej i EOTB. De var inte kompisar eller så, men fortfarande inte ett speciellt ok beteende.

  Svara

  Nicole Falciani ska släppa bok. https://nickys.se/sv/1PDbuV6kslLel0PEmnhZPC
  hon berättar inte vad det är för bok.

  Svara

  Några snabba kommentarer kring den här videon
  – Vilken jävla fjortis attityd!
  – Han är ditt ex My, släpp honom. Han är fri att göra vad han vill!
  – Du kan inte paxa en kille som är ditt ex. Hon är fri att träffa honom hur mycket hon vill.
  – Hur kan folk följa hennes kanal? Krävs det ingen som helst nivå på saker och ting längre?

  Herregud vilka i-landsproblem dessa ”vloggtjejer” har. Tänk om hon skulle skaffa sig lite mer innehåll.

  Svara

  Förlåt men ” ingen kan vrida om en satt kniv i ens rygg som en annan kvinna”? Vad menar du med det egentligen? Låter oerhört osysterligt och förlegat i mina öron.

  Svara

   Håller med, reagerade också på det!

   Svara

   Mannens beteende ursäktas, det kvinnnan gör är värst tydligen.. varför skulle det göra mer ont att bli sårad av ”den andra kvinnan” än av mannen?

   Svara

  Diana har redan visat vad hon tycker om ”girlcode” på ex on the beach. Öppna dina ögon My

  Svara

  Min dåvarande sambo, (numera ex-man) och min bff inledde en relation bakom min rygg, pågick i över 1år. Det gjorde riktigt ont, aldrig känt mej så sviken i hela mitt liv. De två som jag stod mej allra närmast gjorde mej så illa.
  Droppen var när de började smutskasta mej i bekantskapskretsen för att dölja utåt vad de gjort, kallade mej galen och psyk-sjuk. Hittade på saker jag skulle ha gjort mot dem, försvårat deras förhållande osv
  Det enda jag faktiskt gjorde av allt de påstod, var att be henne fara åt h*lvete.
  Idag är jag tacksam att de inte finns kvar i mitt liv, livet är så mycket enklare utan de två i närheten, allt drama och alla konflikter de alltid hade runt sej.

  Svara

   Skulle kunna vara mitt liv du skriver om!! Förutom att jag har dom kvar i livet eftersom mina barn bor deltid med exet och min fd bästa vän 🙁

   Svara

   Alltså. Det låter som du beskriver mitt liv?
   Vi hade dock ett barn ihop som min fd bästavän kastade ut från deras hem, så hen bor heltid hos mig nu och är 5+ år senare helt jävla trasig.

   Vissa människor är verkligen bara skräp.

   Svara

    Har* ett barn ihop ska det såklart stå..

    Svara

  Har ni sett covern på trofé om ben? Stämmer ju ganska bra

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.