En snöboll i nacken är som en knuff i sandlådan

Precis innan den här bilden togs hade en kille kastat en snöboll stenhårt i min nacke. När jag vände mig om skrattade han och sa ”Watch out for the snow!” medan han blinkade. Blev helt chockad över att hans sätt att flörta med mig var genom att kasta en stenhård snöboll i min nacke haha. Brukar det funka i alperna? Jag blev bara irriterad… //Michaela Forni

Känns det inte lite som att den här killen har fastnat i sandlådestadiet när det kommer till att flörta?
Var det inte det man alltid fick höra om en kille knuffades, slogs, drogs i håret mm? ”Han är säkert bara käääär i dig” när man var liten?
Jävla fasoner! Jag hade fan mulat honom tillbaka, med en blinkning!

Förresten – Läs hela det här inlägget av Forni och berätta för mig hur detta kan vara till fördel för Hästens Sängar som är de som betalar för det här kalaset.
Det är ju knappast som att det här gänget samlar på sig info för att kunna skriva en lång artikel om rutiga sängar vid ett senare tillfälle. För det är väl det som egentligen är hela poängen med pressresor?
Jag ser EN bild där Hästens rutor som av en händelse kommit med, men annars skulle detta kunna vara vilken nöjesresa som helst. Om inget annat så är det här bra reklam för hotellet de bor på men för det rutiga företaget? Knappast va?

Kan detta verkligen betala sig för Hästens sängar i det långa loppet?

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min man fällde mig och sparkade mig på smalbenet hela kvällen första gången vi träffades. Jag tyckte han var mupp i huvudet och förbannad över hur han ens kunde tro att det ”ragget” skulle funka. Nä jag ansåg han var en storstadsdrygo.
  Men. Han slutade sparka på mina smalben och nu har vi varit ihop 10 år.. så ja.. erkänner mig besegrad trots att detta beteende är förkastligt och töntigt.
  Vi behöver lära unga pojkar att våld, retsamheter och fula ord inte är sättet att visa intresse..

  Svara

   Jag hoppas du menar när ni gick i typ första klass…. 😳 eller att ni träffades på en kampsportsklubb eller nått liknande…

   Svara

    Sorry. Vi var 18.

    Svara

   Öhh..

   Svara

  Det var så killarna gjorde på oss tjejer under högstadiet. De snöbadade oss och passade samtidigt på att tafsa… Då kändes det ok, det var till och med lite speciellt när de drog in en på toaletten för att känna på brösten under tröjan medan man försökte hålla ner den. Ibland var de fler än en. Då kände man sig populär, någon som snubbarna gillade.
  Så jävla stört.

  Svara

   Wtf?!..

   Svara

    Nej nej nej vad vidrigt gjort av dem!

    Svara

   Tror ni hade minst lika stört tankesätt faktiskt enligt din text. Det var sånt vi tjejer gick till rektorn med, det var det som gjorde oss till populära tjejer.

   Svara

    Jag kan inte se var jag skriver att vi inte hade det? Det är något du själv läser in i texten.
    Men kul att du fick framhäva din egen förträfflighet så här en fredagskväll.

    Svara

     Jag minns det också som att sånt va ”komplimanger”, ända sen typ dagis har vi ju fått höra att killar som är våldsamma/retas är kära i en så klart en indoktrineras i det och ens känslor kring det är skapta av patriarkatet. Klart det är stört beteende när vi uppfostras att tycka det är okej och ett tecken på intresse, i vår skola var det tyvärr inte tjejerna som gick till rektorn som var populära utan vi som fnissade och slängde med håret när killarna höll på.

     Uppfattar det inte som Gulp tycker att det var vettigt för det, bara att det tyvärr var så det var då.

     Svara

    Sånthär beror så mycket på skola, klass, etc.

    Svara

   Vi blev instängda i ett hörn sedan kom det massa iskalla snöbollar. Det var hemskt. Och mulad har man ju blivit. Skulle inte köpa hästens sängar. Dom verkar så hårda? Eller har någon en sådan här och är nöjd med den?

   Svara

    Har en. Min man köpte en dubbelsäng fr Hästen innan vi träffades. Den kostade löjligt mkt pengar. Men jag måste säga att jag sovit gott i den i över 10 år nu.

    Svara

    Jag håller med. De finns i olika hårdhetsgrader, precis som alla sängar men tyvärr gör alla lager ull och tagel dem väldigt stumma. Vi hade en och jag sov som en dröm i den. Tyvärr var den för hård på min mans sida så vi sålde den när han inte stod ut längre. Til bra pris, så andrahandsvärdet var godkänt 😀

    Svara

   Exakt samma här, jag gick i sjuan. Vi hade som en liten kvadratiskt hall för att komma in till omklädningsrummet utifrån. Så man kunde stå och värma sig tills läraren låste upp rummen. Minns när tre killar höll för dörrarna och tafsade och knuffades och skrek typ ÖÖÖÖuuuuööÖööö medan jag kände excitment samtidigt panikslagen och gråtfärdig. Fattar inte ens att jag minns det så väl, inte fören nu jag faktiskt förstått hur fel det var. Bla samma gäng som brukade mula oss. Och man kände sig så poppis när man kom in i entrén genomblöt och ba ”Assååå OOMMGG JÄVLA IDIOTEERR hahaha :D” och sökte ögonkontakt (eller bekräftelse att alla faktiskt såg en).

   Svara

  Känns mer som att jag blir sugen på en lugn och ro helg med god mat och gott om tid. Hade Hästens vävts in i det kanske jag senare hade gjort en undermedveten koppling till att de hör ihop med känslan av lung. Men tror inte det är så troligt nu

  Svara

  Läste en kommentar här igår om att tjejen som ordnat denna resa för Hästens sängar tydligen delar kontor med de andra tjejerna på No 18 Office and Lounge. Hon har som det ser ut gjort det enkelt och trevligt för sig och ordnat en sportlovsresa till Alperna för kontorskompisarna. Sen skickar hon räkningarna till Hästens sängar i Köping där man kanske inte vet så mycket om sociala medier och influencers annat än att det är något nytt som man måste satsa på.
  Undrar just om uppdragsgivaren känner till att hälften av deltagarna i skidutflykten inte ens är influencers och resten riktar sig huvudsakligen till fel målgrupp för Hästens dyra sängar?

  Svara

   Haha herregud, så är det säkert, spot on!

   Svara

   PR-ansvarig för Hästens sängar är Sanja Tegeltija.
   Hon är taggad på bilderna som finns på Instagram från resan.

   Svara

   Ja, alltså jag förstår inte riktigt tänket. Nu läser jag inte Fornis blogg. Men är i alla fall 20-årsåldern och kvinna, tjänar något under medelinkomsten i Sverige. Har inte råd att köpa en Hästenssäng, jag åker till Ikea när jag behöver en säng.

   Svara

    Fast en bra säng på IKEA är inte så billig. Men dom priserna ok. Viktigt att man sover bra. Fick köpa av grannar miomadrass för en spottstyver och den hade bara stått i deras gästrum. Vilken tur. Den är fast och det gillar jag. Prova de innan på jysk madrass men man sjönk ihop som det var ett hål i den. Min pappa hade en planka under madrassen han ville sova så hårt. 😂

    Svara

   Det var min kommentar hehe 🙂 ja precis de stämmer PR tjejen delar kontor med Forni och vill hemskt gärna vara en i gänget. Dessvärre har Forni knappt lagt upp något alls om hästens, inte ens en liten tagg har de fått. Snopet

   Svara

  Blogg-OT: kan du inte räkna ut influensers snitt-likes på instagram Camilla? 🙂 när jag räknade på Bellas senaste 6 bilder så hamnar hon kring 6000. Rätt lite om man ser till hur många följare hon har (omkring 450 000). Margaux däremot snittar på omkring 40 000 per bild (räknat från de senaste 6 bilderna). Margaux hsr omkring 300 000 följare. Stor skillnad!

  Svara

   Vem bryr sig om Bellas tråkiga bilder? De ser lika ut sedan flera år tillbaka så man vet inte om de är återanvända. Och så innehåller de bara reklam eller skryt – oftast både och. Konstigt att det över huvud taget blir några likes på sådana oinspirerande bilder.
   Margaux har som det verkar en helt annan skara följare som verkar genuint intresserade av vad Margaux har för sig.
   Två olika nivåer på engagement rate.

   Svara

    Jo. Det är ju lite falsk insäljning när hennes bilder antagligen inte ens når 10% av hennes följare. Älskar statistik

    Svara

   Ja det vore intressant!

   Engagement bör rimligen tas med i kalkylen när influencers förhandlar om erhållning för exponering och när man betraktar hur populär och aktuell en influenser är.

   Blondinbella har många följare men procentuellt dåligt engagement. (Hög % köpta följare / day fliers (följer för en specifik händelse men återkommer ej) / ointresserade)

   Margaux däremot har bra engagement, något som hon givetvis bör använda till sin fördel när hon förhandlar. Rimligen bör hon kunna ta mer betalt med.

   Svara

    Ja exakt! Camilla jag ju lägga tid på en bättre uträkning 🙂

    Svara

     Jag skulle vara kan… haha

     Svara

   Kan säga att instagrams algoritmer har fuckat upp allas statistik. Jag har 20.000 följare på instagram. Endast 500 av mina följare ser mina bilder och av de 500 så är det i snitt 200 som gillar bilderna. Sen instagram 2015 tog in sitt jävla algoritmer så syns inte ens bilder i flödet hos följarna. Jag har aldrig köpt följare eller liknande men det kan vara en idé att faktiskt läsa på en del om deras algoritmer och sluta anklaga alla influencers för att köpa följare hit och dit.

   Har man valt företag på sin instagram så kan man klart och tydligt se statistik för varje bild som man publicerar. Samt annan statistik så som vart ens följare kommer ifrån och deras ålder. Det är den statistiken man ger företag så de kan lätt se hur många personer ens bilder når osv.

   Svara

    Du kan inte skylla det på algoritmerna. Det är samma för alla.

    Om de 99% av dina följare som inte gillar dina bilder var genuint intresserade skulle de aktivt söka upp dina bilder.

    Du är helt enkelt inte så intressant som du tror, och dina 20k följare ser ingen anledning att aktivt besöka dig.

    Svara

   App app app!

   Svara

  OT, men finns det någon här som har erfarenhet av kosttillskottet Procomb? Det står på alla hemsidor att produkten utgått? Vet någon någonting om detta?

  Mvh,
  Desperat rosacea-patient

  Svara

   Öppet spår är om EN timme. Hur svårt är det att vänta?! Din hy har klarat sig hela dagen, den hade kunnat vänta en ynka timme till. Eller t.o.m. till på måndag när en läkare kan hjälpa dig.

   Svara

    Tack för den vänliga tonen. Lämnar detta kommentarsfält när det är så otrevlig stämning här. Vem är ni att agera kommentarsfältspoliser? ”Camcam ta bort ovanstående elaka kommentar, genast!!” – helt stört beteende ju. Ni sprider dålig stämning och era kommentarer borde raderas om någons, inte några oskyldiga OT:s här och där.

    Svara

   ta bort

   Svara

    Känner du dig mäktig på nätet en fredag kväll då du får diktera vad andra får säga och inte? Blev ledsen av din kommentar.

    Svara

   Haha och så gick det med Camcams löfte att
   radera 😂 ”Jag låter det ligga några timmar tills jag ser det” kanske det borde stå i inlägget istället

   Svara

    Ja, klart att hon inte kan se alla kommentarer på en gång. Så vi får nog glatt fortsätta scrolla förbi ot tills dess att Camilla har tid att gå igenom kommentarer

    Svara

    Men hon kan ju inte ta bort det innan hon sett det, eller? 😂 eller är jag bara korkad nu?

    Svara

     Cam Cam: Kommer du ta bort alla kommentarer som inte hör exakt till det just skrivna inlägget? Varför, i så fall? Vart stör denna kommentar? Vem stör den? Jag tycker det är jättekul och bra att hitta OT-kommentarer om nåt helt annat, det bidrar ju till att fältet hålls levande. Ditt kommentarsfält är helt fantastiskt och det går att få svar på nästan allt bara man frågar, och vad gör en OT-kommentarer med fyra svar i ett inlägg med 158 kommentarer?

     Svara

      Finns ju ett helt inlägg om detta från tidigare isag där Camilla skriver om det och där det diskuteras i kommentarsfältet.

      Svara

      Du har missat inlägget tidigare idag eller

      Svara

      Ge dig nu.

      Svara

     Jag menar att syftet att hota med att radera försvinner om de ändå får vara kvar i några timmar, då är ämnet redan diskuterat och klart liksom

     Svara

   Det funkar ju sjukt bra mot rosacea men jag hittar inte heller att köpa det längre😞

   Svara

  Blondinbellas hus har numera en egen insta. The lowengrip house 😳

  Svara

   Hahahaha såg det 😂😂

   Även ny stalker, intressant!

   Svara

    Som har flugit in från ett annat land. Väldigt viktigt att påpeka 🤣

    Svara

     Klart, när Bella är så internationell så har hon förstås en internationell stalker.
     Den kända sångerskan som Bella ibland anses likna hade ju en holländare 🙂

     Svara

      Han kanske hängde med henne i resväskan från New York.

      Svara

      Den enda stalker blondinbellan lär har fått med sig som flugit till Sverige är nog några amerikanska bed bugs från resväskan haha

      Svara

     Hon är helt otrolig alltså. Man tror ju inte på ett ord hon säger längre… A new stalker.😂😂

     Svara

    Apropå stalker så följer jag Daki Savic på Instagram och han berättade i sin pod att han hade en stalker som han tyckte var obehaglig på instagram som han då blockade. Denna stalker började då följa hans bästa vän. Vännen bestämde sig då för att bjuda in stalker till Stockholm för att få träffa Daki och åkte tom och hämtade killen på Arlanda. Sen hämtar han upp Daki i sin bil med stalker i baksätet. Rätt så sjukt prank faktiskt 🙂

    Svara

   hahahah, såg det precis, VAR ÄR SKÄMSKUDDEN?!
   ”hometeam of löwengip” hahahahahah noo….

   Svara

    🤣🤣 fruktansvärt pinsamt. Men redan ca 500 följare… vilka är dessa människor.

    Svara

   Huset hyr hon väl?

   Svara

   är det vanligt att personliga assistenter skaffar instagramkonton om deras brukare?

   Svara

    nej, där gäller ju oftast sekretess.

    Svara

  Usch minns så väl i sjuan eller åttan när det snöat under dagen och killarna lovade att snöbada oss tjejer när vi gick till bussen. Jag blev hårt nedtacklad i snön och fick snö upptryckt i mun, näsa och ögon tills jag trodde att jag på riktigt skulle dö/kvävas. Jävla svin. Och lärarna skrattade. Alla skrattade. Alla utom vi tjejer…

  Svara

   Usch vad hemskt. Helt sjukt att det är så många som delar liknande minnen. Samma sak har hänt mig. Vad är det egentligen för fel på killar i den åldern? Sjuka idioter.

   Svara

    Och vad är det för fel på de vuxna som ser och hör men ursäktar deras beteende?

    Svara

    Nu är jag äldre än er, uppvuxen i Norrland och vi fick minsann lära oss att slå tillbaka och det funkade. Inga vuxna brydde sig utan det räknades säkert som nån slags lek. Tror tyvärr att det alltid kommer att vara så att småpojkar kommer att uppföra sig på detta sätt.

    Svara

     Jag är uppväxt i Norrbotten, och så där var det när jag var liten men det accepteras inte nu. Inte på den skola jag jobbar, inte där mina barn går, inte på någon skola i området. Småpojkar behöver lära sig att ta ansvar, inte ursäktas som du gör.

     Svara

  Hästens har ju fått exponering i en av de största bloggarna under två dagar, det kanske var en del av den strategiska planen.
  Alternativt en bra bonus.

  Svara

  Tungårdens ansikte = 😬

  Svara

   Men lägg ner, vi vet alla att hon antagligen är beroende av botox men det behöver verkligen inte påpekas hela tiden. Det är i grund o botten sorgligt då hon är naturligt fin.

   Svara

    Men om hon hade varit naturligt ful, ja då hade det inte varit sorgligt. Eller?

    Svara

    Fast ändå lite bra att påpeka det. Kanske avskräcker någon från att mixtra med sig bara för utsidans skull när dem ser att man bara blir fulare av det.

    Svara

   Ser inte klok ut

   Svara

  Skulle gissa att dom kommer skriva om sängarna de sovit i efter resan 🙂

  Svara

  Snöbollsmannen kanske hoppades på att få ligga i en hästenssäng…

  Svara

  Jag har ett lyckorus för min bästa vän! Kan inte säga det till någon annan för hennes nya kärlek är fortfarande en hemlighet.

  Wiiiiieee!! Finaste människan i världen har träffat kärleken😍😍😍

  Det är nästan så jag blir kär för hennes skull haha!

  Svara

   Ot föresten!

   Svara

   Nobody cares Sean.

   Svara

   Taaa bort, Cam!!!

   Svara

    Varför ska vi ta bort såna här kommentarer? Du har kommenterat samma på flera inlägg. Är ju världens underbaraste kommentar 😍

    Svara

     Lär nog stå det under alla sånna egter inlägget tidigare idag.

     Svara

     Tack snälla du!
     Har bara två vänner och den andra är hennes syrra, ibland vill man berätta för världen hur glad man är😊

     Känns underbart att få bli så glad för någon annan, speciellt för en människa man älskar så innerligt❤️

     Kärlek till er alla! Till er surmusar också!

     ”😱😡 Kärlek! Ve och fasa! Ta bort det nu!”

     Svara

    Hitler!

    Svara

    Åh herre gud – ska det nu bli sådana som du som ska förpesta kommentarsfältet med ”Taaa bort, Cam!!!” ? Två gånger bara i detta inlägg hittills har du skrivit som en vakthund.

    Det behövs inga minipoliser, jag tror Camilla klarar själv att reda i vad hon ska radera.

    Svara

  I min mellanstadieklass var killarnas favoritlek att tvinga oss tjejer att ställa upp oss på en rad utmed skolväggen medan de kastade snöbollar hårt på oss. Efter ett par raster tog vi tjejer upp detta med vår lärare och så att vi inte vill gå ut på rast när de håller på så. ”Men tjejer, ni vet ju att det är pojkars sätt att säga att de gillar er!”

  Bara en av alla historier om killarna i min klass och mähän till lärare.

  Svara

   Hur kunde dom tvinga er? Ni var ju flera tänker jag. Inget skammande nu, bara nyfiken på varför ni stod kvar där.

   Svara

    Vi var sju tjejer och 15 killar. Vi var rädda. Hela grundskolan, från ettan till nian, så styrde och ställde killarna utan att någon lärare reagerade. I början av högstadiet kallade föräldrarna till och tjejer lärarna till ett möte för att få bukt på killarna men inget hjälpte.

    Men Ja, idag hade jag bett dom fara och flyga. Men då var vi små och rädda och de hotade och var elaka.

    Svara

     Skönt att tider förändras. Sånt hade inte fått förekomma på våra barns skolor idag.

     Svara

   Å varför ställde ni upp er? Ni kunde väl ha vägrat?

   Svara

  Vad är det för fel på Linda Lindorff? Hon kan inte sluta instagramma ens när hon blivit opererad. Och så håller hon i sin uppsvällda mage som att hon är gravid. Hennes uppmäsksamhetsbehov börjar bli löjligt. Inte värdigt.

  Svara

   Känt samma sak länge, förstår mig inte på henne.

   Svara

    Men eller hur? Hon har blivit så pinsamt, kan inte låta bli att gå in på hennes instagram, blir generad varje gång.

    Svara

  ”Kan detta verkligen betala sig för Hästens sängar i det långa loppet?”

  Jag tvivlar verkligen på att personerna som följer Forni & co’s kanaler skulle gå och köpa en Hästens säng eller har råd med det?

  Svara

   Finns ju föräldrar som köper dyra saker till sina barn. Pappa betalar syndromet.

   Svara

   Även om jag hade råd skulle jag aldrig köpa en hästensäng. Dels är de fula (Hej 90-tal), dels känner jag det ofräscht med tagel i sängen. Måste ju dra till sig ohyggligt med ohyra.

   Svara

  Jag blev aldrig utsatt fysiskt (inte tillräckligt populär) men många andra tjejer i högstadiet blev tafsade på hela tiden och det ansågs som normalt 😡 Däremot fanns det en kille som älskade att ge elaka kommentarer, jag hatade honom inte ens för det trots att det förstörde min självkänsla för jag visste att det var han sätt att få min uppmärksamhet, helt sjukt att man ens tänker så.

  Svara

  Varför är inte Forni på Elle-galan?

  Svara

   Hon blir inte bjuden efter att hon en gång skrev något som var lite negativt om den.

   Svara

   Inte bjuden? Obviously

   Svara

   Är den galan ikväll?

   Svara

    Ja bella berättade att de skulle göra en klänning för ellos och hon sa att snart kan alla där hemma ha en sån här klänning. Kul att vi vanliga dödliga kan ha en klänning som isabella använder.

    Svara

     Ja nu kan man riskera att komma klädd som både Bella och Mona. Hemska tanke😨

     Svara

      De kanske döper klänningen till bellona. Hälften bella hälften mona.

      Svara

    ja, och kenzas guldklänning är fantastisk!!!

    Svara

     Kenza såg verkligen fantastisk ut <3 Sjuk klyscha men hon strålade haha.

     Svara

     JA! Hon såg helt otrolig ut!!

     Svara

   Forni måste väl vila ut efter den ansträngande resan till Schweiz kan man tänka.
   Hon brukar vara utslagen av utmattning en vecka efter en spa-resa.

   Svara

   Jag har för mig att Forni är portad av Bindefeld pga uttryckt sig negativt om galan tidigare?

   Svara

    ah okej! när blev hon portad? har för mig att hon gick förra året, men kanske inte?

    Svara

   Forni verkar väldigt snobbig och osympatisk. Var är Elin Kling? Hon som är nominerad och allt. Har inte sett bild på henne.

   Svara

  Jag hade blivit så arg! Snöbollar är bland det värsta jag vet

  Svara

  Men Jessica Almenäs vad gör hon där?? Hon har ju ett jobb utan sån här skit?

  Svara

   Ja jag har numera verkligen svårt för att se program som hon leder tyvärr, hon har blivit som vilken influencer som helst…

   Svara

  Klart det är fördelaktigt för Hästens. Bara att du nämner det innför dina hundratusentals läsare en gång är ju värt mycket. Tänk så många gånger alla medföljandes läsare får läsa ordet ”hästens” 🙂

  Svara

  Som jag skrivit tidigare: jag är på väg att byta sängar men bojkottar nu hästens på grund av denna helt galna onödiga resa. Flyga ner x antal personer för två nätter. Kunde de inte ta tåget till Köping eller nåt… Klimatångest! Jag som var så nöjd med att sängarna är tillverkade i Sverige. Nu litar jag inte alls på dem!

  Svara

  Är the chedi hotellet i Turist…?🧐

  Svara

  Är det bara jag som tycker att Fornis blogg endast är en stor hyllning till henne själv fylld med överdrifter gällande egna prestationer? Eller är jag avundsjuk?

  Svara

   Håller med! Hon är sjukt osympatisk och en snobb.

   Svara

  OT men TheBentish har 7 december och för 5 dagar sen gjort reklam för Stronger men very much i smyg… kolla hennes insta! Så många mindre influensers som kommer undan med smygreklam

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.