Kenzas pose på röda mattan

Och så en liten rödamattan-bild som jag hittade hos Bindefeld!

Okej ja, jag borde ha övat in en annan pose. Fan, jag som hade lovat mig själv att inte bli en sån som håller på magen (muttan?!) på alla bilder. Men sen så är man där själv och vill inget hellre än att hela världen ska se ens lilla mage. Ens dyraste lilla skatt. Är medveten om att jag ser jättetöntig ut, stolt men töntig haha. //Kenza

Är det någonting att störa sig på? Att Kenza vill visa upp sin gravidmage för hela världen?
Vissa verka tycka det nämligen och jag förstår inte riktigt varför?
Så är det väl med allt?
När man är nyförälskad vill man skrika ut sin kärlek för hela världen att höra och är man nyförlovad så ska ringen visas upp i tid och otid.
Och nu – när man som Kenza blivit gravid mot alla odds så är det väl klart att magen med bebisen i är det finaste hon har att visa upp och vill göra så?

Ja, det ser kanske lite töntigt ut när man ser 18 likadana bilder på henne, men what’s the harm in that?
Det här är förmodligen det största som någonsin hänt henne och om hon, harmlöst, vill hålla runt sin bebismage – låt henne göra det då utan att smolka ner glädjebägaren.
Heller en hand på magen än det här sättet att visa upp sin gravidmage på. 😉

Bildkälla.

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Amen!

  Svara

  Jag är också gravid och mår verkligen så Illa, hade inte fattat att man kunde må så dåligt 🙁 undrar vad människan tjänar på att må illa under gravidet för?

  Svara

   Fy fan! Lider med dig! Mådde illa i typ 2 månader och fattar inte hur jag stod ut. Åksjuketabletter och att äta något varje kvart gjorde det hela lite lite bättre.

   Svara

   Ju mer hormoner du har desto värre mår du, så om du mår jättelilla så mår din bebis jättebra. Hormonerna skyddar bebisen och ser till att allt utvecklas som det ska.

   Svara

    Nej, det funkar inte så.

    Svara

     Men jo, berätta annars gärna vad gravidhormoner (hcg) har för syfte? I början så dubbleras nivåerna väldigt fort, vilket det bör göra i en frisk graviditet, och de snabba förändringarna orsakar illamående. Sen reagerar inte alla exakt likadant på hormoner men i de flesta fall, inte på individnivå, så fungerar det så.
     Du kan inte bara säga ”nej” och sen inte backa upp det, det funkar inte så.

     Svara

      HcG finns för att en graviditet ska kunna fortlöpa normalt. Nivån sjunker efter första trimestern då risken går ned.

      Svara

      Det handlar om hur personen reagerar på hcg’t, inte hur mycket som finns i kroppen. Reaktionen är därmed individuell.

      Svara

    Driver du? Då måste min bebis må jävligt dåligt iom att jag knappt mått illa överhuvudtaget! Hur folk kan hitta på saker utan någon som helst grund.

    Svara

     Hitta på? Jag har fått förklarat det här av en läkare. Du har mått illa eller hur? Att må illa är ett bra tecken på att allt löper på bra men det betyder väl för fan inte att ALLA som mår illa får friska barn och vice versa. Vet du inte hur statistik fungerar?

     Svara

     Pojke?
     Mådde skit med min dotter men med killarna mådde jag hur bra som helst

     Svara

      Mådde extremt dåligt me min son, så man ska nog inte lägga för stor vikt vid bebisarnas kön. Såklart är de olika för alla men på spec.mödravård sa dom att dedär mer är en myt 🤔

      Svara

       Hare Gudrun, bara sluta med alla gravidmyter!

       Svara

    Hahahahaha 😂😂😂 så alla som inte mår illa har en massa foster som verkligen lider i magen? Kommer dom ut skadade med? Funktionsvariationer?

    Svara

     Men herregud, sa jag det eller?

     Svara

      Det är exakt det du skev. ’Så om mår du jätteilla mår din bebis jättebra’, och just den meningen är inte sann. Man vet inte varför vissa mår mer illa än andra, men en teori är att ju högre hCG-halter desto mer illa­mående. Att de ökade hormonpåslagen belastar levern som har till uppgift att bryta ner hormonerna. När den inte riktigt hänger med utsöndras toxiner – gifter, som sägs göra dig spyfärdig.

      Svara

       Snarare mycket och ökande hormonhalt första tiden så mår bebisen bra, eftersom ökad hormonhalt tyder på att allt går som det ska, dvs graviditeten utvecklas. Så till viss del är det ju sant men inte för de som inte mår illa. Däremot har även de som INTE mår illa en ökande hormonhalt och deras bebisar mår då också bra. Alltså är det inte illamåendet i sig utan den ökande hormonhalten som är viktig i sammanhanget! Sen är det självklart så att alla reagerar olika på hormoner. Vissa mår aldrig illa vissa mår lättare illa. Jag mår till och med illa kring ägglossning men det vet jag ingen annan som gör, men andra har ju ägglossning ändå. Illamåendet är bara en reaktion som vissa får, och andra inte

       Svara

   Hemskt är det, jag mådde illa nästan hela graviditeten och spydde till sjätte månaden.

   Testa åksjukearmband, ät regelbundet, ha alltid mat med dig tex salta kex, det finns medecin mot illamåendet 💕

   Svara

   Åh lider me dig ❣️ Spydde fram till vecka 25 typ men mådde illa längre och via kry fick jag tabletter lergigan comp, dom tar inte bort illamåendet men försvagar liksom illamående-toppen och ”bedövar” kräkreflexen så man blir lite mer människa. Lycka till me allt & grattis till bebis ❣️❣️

   Svara

   Mådde illa under hela. Tog medicin för det. 2 tabletter om gången 3 gånger om dagen. 2 till natten och ev under natten. Jag låg på sjukhus vecka 9-22. Och sedan igen vecka 27. Mådde verkligen piss. Hade inte ont någonstans och kände typ aldrig bebisen. Mådde bara extremt illa.

   Svara

   Tänk att det kan vara så olika. Jag mådde bara illa en gång under min graviditet. Kräktes och kom på att det nog berodde på att jag ätit för många skumtomtar =) Jag lider med alla som mår illa, det är värsta känslan.

   Svara

   Medicinera o var sjukskriven på heltid 👍🏼

   Svara

    Fy fan, hur pallar man att gå hemma och va sjukskriven i månader? Då får man må sjukt illa

    Svara

    Du måste vara läkare.

    Svara

    Gravida som mår illa blir inte sjukskrivna för graviditet är ”inte en sjukdom”. Citerar vården alltså, tycker själv det vore rimligt med kortare sjukskrivning om man verkligen mår förjävligt..

    Svara

     Beror väl på hur illa man mår. Min svägerska blev sjukskriven, men hon hade extremt gravidillamående, hyperemesis gravidarum.

     Svara

   Jag brukar ställa mig frågan varför gör det så fruktansvärt ont att amma/få igång amningen. Det ska ju vara naturligt och inte fan göra ont att amma tycker man. Amningsprocessen för mig var helt klart värre än hela graviditeten plus förlossningen inkluderat.
   Men så svarade en vän att det kanske ska vara svårt och jobbigt att vara gravid, föda, amma osv annars hade jorden blivit överbefolkat om allt kring bebis va lätt som en plätt o gick som dans på rosor.
   Här står jag nu sugen på en till och inget händer. Kanske ligger det något i det, att det inte ska vara alldeles för lätt. (Sen finns det ju en biologisk förklaring självklart. Men kul tanke iallafall)

   Svara

    För mig funkade amningen direkt med båda mina två barn och gjorde inte ont. Så det behöver inte vara så. Men det tog å andra sida två år innan jag blev gravid. Hoppas det löser sig för dig! Vet hur det är att gå och vänta 🙁

    Svara

  Folk ska alltid hitta något att klaga på 🙄

  Svara

   Fast det är ju känt sen innan (och lite uttjatat).

   Svara

    haha ditt svar blev ju nästan lite kul med tanke på vad jag skrev, som sagt så bara MÅSTE vissa 😉

    Svara

     Hahahshaha!

     Svara

  Precis! Helt harmlöst och förståerligt med tanke på att det är det största som har hänt och henne och hur mycket hon har fått kämpa för att bli gravid ❤

  Svara

  Jag gillar hennes självdistans🙂antagligen har hon läst här haha (folk skrev att hon höll handen över könet)

  Svara

   Jag håller med! Oavsett om hon läst här eller ej så tar hon ju upp det.

   Svara

   Haha tänkte exakt samma. Skön är hon allt ibland. Jag vill inte heller bli en sån som går runt och myser/håller på magen hela tiden eller visa upp den när/om jag blir gravid.
   Längesen jag läste hennes blogg men om hon börjar bli mer personlig igen kanske det kan vara värt det ☺️
   Lite som någon skrev om Isabella häromdagen med hennes klänning som gått sönder. Hennes gamla jag hade skrattat åt det och skrivit ett inlägg med en stor portion humor. Inte nu längre. Nu är allt ”polerat, perfekt och en superkraft”.

   Svara

    Rekommenderar att lyssna på hennes podd! Där bjuder hon verkligen på sig själv!

    Svara

  Hon har ju själv skrivit att hon känt sig lite fånig typ, så hon är ju medveten att det kan bli för mycket för vissa :p Glad för hennes skull, det är hon så värd el vad man nu kan säga 🙂

  Svara

   Ah missade den biten var med!

   Svara

  Kenza är för härlig i sin självdistans!

  Svara

  En sak är att hålla i magen, en annan sak att hålla i muttan som hon själv skriver. Det ser ju faktiskt lite konstigt ut då det inte magen syns sådär jättemycket på bilden. Lite roligt är det och det bästa är att hon inser det själv.

  Svara

   Tror mer om att det handlar om att man vill framhäva magen, så håller man ju där.

   Svara

    Tack för att du förtydligade det självklara i vad hon försöker göra.

    Svara

     Varför då klaga om du förstår varför hon gör så?

     Svara

  Det jag tycker är töntigt att hur obrydd man ska vara om allt för att vara ”cool”. ”Jag skulle aldrig hålla handen på magen”, ”det finns väl ett liv efter barn?”, ”jag kommer lämna bort ungen till barnvakt veckan efter förlossning”, ”låt dem skrika”, ”jag hatar att prata om barn för jag är en cool morsa”, ”jag vaccinerar inte för jag har läst på” och yada yada. Herregud, låt mammor och pappor bada i föräldraskap om de vill, det kommer att gå över inom ett år och sen är det som vanligt igen.

  Svara

   Vilka hänger du med? Var läser du om allt det där?🤔

   Svara

    Läser? Jag är inte anonym ovan men jag har hört samtliga av dessa uttalanden från blivande föräldrar. Som sen vänt tvärt och bubblat in sig till max, helt förståligt. Det är omöjligt att föreställa sig vad ett liv med barn innebär.

    Svara

   men det är väl en del av grejen, att en har nio månader att tänka hur en ska vara och då kretsar allt kring det som kommer förändras? och eftersom en inte kan föreställa sig hur det ska bli känns det tryggt att sätta upp regler för en själv? med första barnet bodde vi i Berlin två månader, det tror jag var min version av att inget ska förändras, jätteglad att vi gjorde det.

   Svara

   Va, nej det behövs fler sånna! Så tjejer fattar att man inte måste vara spädbarns-obsessed, vilja ta gravidbilder som om man var nån avelskossa folk ska titta på och och vilja ändra sitt instanamn till ”MammatillHugo” för att skaffa barn. Herregud, internet är ju överfullt av familjelivs- och bloggmammor som är som nykära fjortisar som skriver om sina flytningar istället för om Kalle i 8A och kan man inte identifiera sig med dessa är det lätt att fastna i ”vill jag ha barn? Kan jag ens vara en mamma?” medans varningflaggor för minskade fertilitet viftar allt aggressivare ju äldre man blir. Det behövs några som kan balansera upp det där! Några som inte älskar bebisar, tycker magklappande är astöntigt men som ändå vill ha en familj.

   Mvh,
   Gravid i vecka 38 och hatar magklappande men kommer knyta an till sitt barn ändå

   Svara

    Word! Skulle säga att jag är precis samma person som innan, talar om samma saker och gör i stort sett samma saker. Älskar den lille rackarn obeskrivligt mkt ändå. Visst talar jag och min man om hur fin han är och vilka roliga/utvecklande saker han gjort, men ingen annan vill ju höra det. Har heller inget behov av att berätta om det.

    Svara

     Jag är exakt samma person också trots att jag klappade min mage och trots att jag gick in i bebisbubblan till 100%. Det går över och man kommer ur det. Du kanske inte har behov av att berätta om ditt barn men du har åtminstone behov av att berätta att du minsan inte är som andra mammor.

     Svara

      Men herregud.. Så bara för att man inte är lika gulligull angående föräldraskap så ska folk bli kränkta? Lika mycket som ni hävdar er hur det ska vara, får andra berätta hur dom tänker och gör också

      Svara

    Älskar din kommentar! Jag kände/känner precis likadant.

    Svara

    Jag sa väl knappast att man inte knyter an till sitt barn för att man inte klappar sin mage utan menade på att det framställs som coolare om man är obrydd om sin graviditet, vilket du bevisade.

    Svara

    Preach!!

    Svara

   Fast det är väl lika töntigt när man ska vara värsta jäkla supermorsan/superfarsan? De där som ska gapa om hur de minsann enbart matar barnet med ekologisk vegansk lokalodlad mat och har tagit in en privatpedagog för att verkligen se till att barnet får stimulans och bla bla bla… Ibland är det faktiskt positivt när föräldrar är en smula obrydda och inte är besatta av sin avkomma.

   Svara

  Sorgligt kanske, men jag höll handen sådär delvis för att signalera ”jag är gravid, inte tjock” till omgivningen. Tyckte det var jobbigt när magen var lite halvstor sådär, det kändes jobbigt att folk kanske inte förstod att det var en gravidmage utan trodde att jag bara såg ut så. Inte för att det vore fel egentligen, såklart, men så upplevde jag det. Då kändes det tryggt att köra gravidposen, så att folk runtomkring helt säkert tolkade magen på rätt sätt. Plus det där med att det är mysigt att skydda magen, att känna efter rörelser med handen osv 🙂

  Svara

   Tror tyvärr det är en stor del av anledningen, att liksom visa att det är smalt igen nedanför magen och att klänningen inte ska falla rakt ner utan svänga in.

   Svara

  Den enda människan jag har stört mig på när det gäller gravidposer är Meg Markle.

  Svara

   Ja, asså…HELA TIDEN! Har inte sett en enda bild på henne utan handen på magen sen de annonserade att hon är gravid. Inte en enda, och då tas det en jävla massa bilder på henne liksom. Jag fattar att det är helt orimligt sv mig att störa mig på det och att hon får göra precis vad hon vill, samma med Kenza, men jag blir liksom lite, lite irriterad för varje ny bild på henne lol.

   Svara

   Hon är verkligen den enda jag aldrig skulle störa mej på. Hon är ljuvlig och Harry med.

   Svara

  Megan Markle har gått bananabananas med sin hand på magen sen dag 1 när nyheten kom ut. Sött men ser skoj ut om man ser många bilder i rad.

  Svara

   Jag är 99% säker på att magen är fake och att hon håller magen så att den inte ska kollapsa 😂😅

   Svara

    Som när Beyonce var gravid första gången och sätter sig ner inför en intervju och hela magen viker sig helt absurt.

    https://m.youtube.com/watch?v=egCA-0pxSIw

    Svara

     Men va? Det är ju tyget på klänningen som är löst sittande som blir hängande och viker sig när hon lutar sig framåt.

     Svara

     Varför ville hon fejka? 🙄

     Svara

      Jag säger inte att hon fejkade, bara som svar på att den inte ska kollapsa så finns det en video där beyonces mage SER UT att kollapsa och det gav konspirationsteoretikerna vatten på sin kvarn.

      Svara

     Oj oj det där var ingen gravidmage! Antagligen surrogat.

     Svara

      Wow, konsp jag aldrig hört!

      Svara

  Alltså fjärde bilden 😂

  Svara

  Åh jag vet att jag kommer få skit nu, men jag tycker nakna gravidmagar är lite läskiga att se på. Såklart att det är jättefint och livets mirakel, men jag tycker det ser läskigt ut och förstår inte varför man ska ta sådana bilder för att visa upp för folk.

  Svara

   Alla gillar olika! Många säger till exempel att deras förlossningar är det finaste som någonsin har hänt i deras liv och de har det även filmat så de kan se på det en gång till medan förlossningar och allt som har med bebisar att göra får mig att spy haha.

   Svara

    Härligt att inte vara ensam! Om jag någonsin ska föda barn kommer det vara kameraförbud haha

    Svara

     PS. Tänker Vänner-referensen Candy och Cookie haha

     Svara

     Kommer aldrig föda barn så klarar mig 😁

     Svara

     Min man är fotograf och jag har tydligt sagt att varken bilder på min groteska mage eller förlossning är ok. Aldrig i hela helvete 😂

     Svara

      Ok. Trist fotograf och ännu tristare man som inte har förmågan att se och fånga detta utan att det blir ’groteskt’.

      Svara

       Hennes man är fotograf men de är Hon som inte vill ha bilder på sin mage?! Varför är han då en tråkig fotograf? 🤔 tycker att de är 100% hennes val om hon vill bli fotad eller ej när hon är gravid/föder barn!

       Svara

        Hahaha, varför är min man trist för att jag inte vill ha bilder på mig själv? Jag kan tycka att jag har rätt att bestämma det själv?

        Svara

   Åh gud SAME! Denna bild tyckte jag inte var farlig på Kenza, men kan på riktigt må illa av bilder på nakna gravidmagar eller när jag ser någon höggravid irl. Hurrrr. Jaja jag vet gravidmagar är det mest naturliga och vackraste etc, men det är bara en insinkt i mig att bli illa till mods. Tycker det känns onaturligt ironiskt nog

   Svara

   Håller med! Inget fel med graviditeter men något är läskigt. Kanske att den sticker ut och det ligger ett barn under huden? Alltså kan inte ens hantera detta, tycker det är jätteläskigt eller obehagligt!!?

   Svara

   Jag tycker också de! När jag va gravid ville jag typ inte titta på magen utan att ha kläder på mig, dock svårt att undvika när man måste duscha och typ svettades ihjäl pga gravid och mycket vätska i kroppen 😅

   Svara

   Håller med, det är inte vackert. Fattar att man själv och partnern engagerar sig och vill föreviga magen, men för mig som utomstående är det ungefär lika intressant som om de förevisar nåns högerfot, typ. Kände likadant när jag själv var preggo så det finns inga dylika bilder på mig.

   Svara

   Är gravid och tycker också att gravidmagar är obehagliga. Har alltid tyckt det. Att nu uppleva att en varelse lever om där inne, medan vardagen ska pågå som vanligt … Det är riktigt läskigt! Ser fram emot att ha barnet utanför min kropp istället. Biter ihop några veckor till. Tycker att det är otroligt löjligt att se röda mattan-tjejer med minigravidmagar ”hålla på muttan” eftersom det känns som att de är så rädda att misstas för att bara vara tjocka. Gravida Linnéa Henriksson la världens bästa kommentar på P3 Guld när hon fascinerat konstaterade att hon för första gången i livet fick uppleva att vara kvinna och få beundran för sin mage. ”Jag hoppas att ni tycker att den är lika vacker när den är mjuk igen och full av öl!” 😄

   Svara

   Håller med! Vågade knappt titta på min egen.

   Svara

   Superläskigt, jag håller med. Men jag har någon slags navelfobi och tror mest det är naveln som skrämmer mig med gravidmagar. Får liksom bilder i hjärnan hur navel ploppar iväg och sedan kryper barnet ut från det hålet… Urk. Ja jag vet att jag är störd. 🙁

   Svara

  Det var väl tur att det vara Kenza. Då är ju allt lugnt.

  Svara

   Hon har sjålvinu till skillnad från Bella 😂

   Svara

    Covfefe? Eller självinsikt? 😊

    Svara

  Måste väl vara jätteskönt att äntligen kunna puta med magen istället för att hålla in den på alla bilder

  Svara

  Förvånad över att vi inte har några kränkta reaktioner på vår nya kulturminister. Hon är vit och har dreads, alla vänsterblivna borde rasa och skriva långa fördömande inlägg om ”kulturell appropriering”.

  Svara

   Ja var är kaoset???

   Svara

   Jag undrar exakt samma sak! Letat runt på
   Nätet för att hitta Nåt inlägg eller artikel eller så, inte hittat nånting!

   Svara

   Det diskuteras i andra forum, tex stora facebookgrupper.

   Svara

   Hon ska väl få en chans som alla andra. Det är väl knappast frisyren det hänger på. Men att Kaplan är en hjälte, det får stå för henne.

   Svara

    Många inom MP verkar se lite genom fingrarna på antisemiter…

    Svara

   Är mest upprörd över att regeringen öht inte speglar hur folk röstade. Varannan ministerpost typ är MP som knappt klarade sig över spärren. Dåligt att inte försöka bilda en blocköverskridande regering.

   Svara

    C och L ville inte sitta i regering, vad ska S göra? Tvinga dem?

    Svara

    Fast ingen röstar på en regering, vi röstar fram en riksdag. Riksdag väljer talman. Talman nominerar statsminister. Riksdagen röstar om statsminister. Statsministern bildar regering. Släpp det bara.

    Svara

   Jag fattar inte, trodde ca handlade om att man vid tex enskilda tillfällen målade ansiktet svart, inte att man inte får ha vilken frisyr man vill. För mig låter det jättekonstigt. Jag hade flätor en period, ditsatta på en afrofrisörsalong. Jag är dock mörk i hyn (född i Asien) , är det mer ok då? Även om jag inte är afrikan.

   Svara

    Tydligen är det en grej för vissa, särskilt flätor och dreads, även i dagligt bruk. Men som jag förstår det är hela debatten om kulturell appropriering importerad från usa och konceptet är ju väldigt kritiserat även där för att vara rasistiskt (även av afroamerikanska debattörer) så kanske inte en smart sak att ta efter.

    Svara

   Men herregud, du är redan kränkt av andras eventuell reaktioner och finkammar internet efter något att bli arg på. Vad är värst egentligen? Några som reagerar på någons frisyr eller någon som letar efter andras reaktioner på en frisyr att bli arg på?

   Svara

    ’Vi har äntligen fått en regering – låt oss kränkas över deras frisyrer!’
    Eller, ’låt oss kränkas över att någon/ingen blir kränkt av deras frisyrer!’

    Svara

   Det diskuteras på vissa instagramkonton också!

   Svara

  Haha jag tycker det ser lite fånigt ut, liksom ”jaaa, vi alla SER att det finns en bulle i ugnen…vi är inte korkade liksom haha…”
  Jag själv hade svårt att ha handen på min gravidbula just pga denna orsak 😀 men var och en som man säger.

  Svara

   Jag hade handen på min mage då och då och ibland till och med lite extra för att jävlas med folk. Skit i vad andra gör med sin mage liksom, det är ingen som tvingar er att titta på magen? Det finns liksom värre grejer som tex manspreading? ”Vi vet att du har en pung där, chilla”, tjejer i brallor som framhäver rumpan, ”vi vet, du har en röv precis som alla andra” osv osv.

   Svara

  Jag tycker bara det är konstigt att hon gör en Kalle-Anka

  Svara

   Tänkte samma hshshshs hshshshs

   Svara

  Älskar bilden, power to the puss liksom! 👏🏻

  Svara

   💋

   Svara

   Eller som Silvana Imam skulle sagt- pussy power!

   Svara

  Jag har inget emot att hon håller handen på magen… men på de allra flesta bilder håller hon den så lågt (bilden i det här inlägget var ju handen lite högre) att de verkligen ser ut som att hon står och håller sig på muttan och det ser ju rätt komiskt ut. Jag har aldrig sett nån hålla handen så där lågt innan. Det är ju inte riktigt där magen börjar ens.

  Svara

   Håller med om att det ser roligt ut men till hennes försvar så är det nog där nere hon känner bebisen. Mina bebisar har iaf känts som att de legat nere i fiffin och skvalpat innan de blivit ganska stora, först i slutet har jag kunnat känna dem uppe runt naveln.

   Svara

    Legat nere i fiffin och skvalpat 😂

    Svara

   Var börjar gravidmagen då? Navel?

   Svara

    Ovanför pubisbenet i alla fall?

    Svara

     Jaa gravidmagen börjar ovanför blygdbenet! Det är där barnmorskan början mäta magen. Tycker det är helt ofattbart nästan att folk inte fattar detta, bebisen växer ju där nere inte uppe i magsäcken liksom😂

     Svara

  Helt OT men CamCam du är inte ensam om mysiga rim spunna ur morfindimman 😂
  https://sandrabeijer.elle.se/vecka-4-3/

  Svara

   Galet! Jag åkte förbi med bussen och tänktw att tjejen som halkat och som låg på marken såg ut som Sandra Beijer. Och så VAR det hon. Stackarn! Hon såg ut att ha landat hårt som fan! 😩

   Svara

  Mutta. Så fruktansvärt fult ord.

  Svara

   Jag veeet… ryser! Likadant med pubis!

   Svara

  Att hålla på magen är inte så konstigt, men hon håller på könet, inte magen. Det var kanske inte hennes mest lyckade pose.

  Svara

  Ingen som funderar på varför dess människor håller i vapen när de poserar på bilder med graviditetsmagen?
  Är det en signal som att : Rör du så dör du eller vad tror ni?

  Svara

   De vill väl ha en fin familjebild!

   Svara

   Republikaner tar varje tillfälle att visa upp vapen 🤷🏼‍♀️

   Svara

  Vilka föräldrar dom får som poserar med vapen. Fy vad hemskt. Inte friskt.

  Svara

  Hatar den där gravidposen. Kryper i mig

  Svara

  Stör mig mest på att hon trycker ut benet genom slitsen på alla bilder a la Angelina Jolie på Oscarsgalan 2012…

  Svara

  Asså. Jag är inte gravid och har aldrig varit gravid men när jag är mitt mensigaste jag med uppsvälldmage, sunkig och letar snacks på Coop kan jag låtsas köra gravidkortet genom att släppa magen lite extra, hålla handen vid magen och vanka lite som en pingvin. Jävligt skönt för mensmagen och jag känner mig lite mindre som ett monster.

  Svara

   Haha, jaaa! Jag kör också gravidkortet ibland om jag fått uppsvälld mage av anledningar. Fick idén av en kompis som har en tjock kompis som låtsas vara gravid för att få någons sittplats på bussar.

   Svara

    Good luck, fick aldrig plats på bussen trots uppenbart höggravid.

    Svara

     Var bor du? Jag fick ofta en plats och även erbjudande om hjälp med kassarna i butiken. Alltid av invandrarkillar. Bor i Lund.

     Svara

   Haha! En gång för länge sedan åkte jag tåg i södra Europa. Vi stod upp då det var ganska fullt. En lite äldre kvinna tittade en del på mig och sa till slut ”Är du kanske gravid?” (jag är kanske 10 kg överviktig) och jag agerade blixtsnabbt, släppte ut magen rejält och sa ”Oh ja, det är jag!” och tog hennes sittplats. Lika bra att utnyttja folks ohövliga kommentarer. 😉

   Svara

  Tycker själv det ser lite löjligt när man liksom måste hela tiden ha handen/händerna på magen som gravid.

  Svara

  Inte mer pinsamt än Camcam som gör exakt samma min på alla bilder, hahaha! Den käcka ”öppen mun, blinkade öga” 😂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.