”Jag går och fiskar….och tar en tyst minut…”

Jag är kanske barnslig men kan inte låta bli att tycka att det här är ruskigt underhållande, särskilt just nu när jag ligger hemma med ont i ryggen och bäckenet.
Hajen och Bella tränar enligt H på samma gym och tydligen är det en massa influencers som tar precis alla vikter som finns att tillgå och struntar sedan blankt i att lägga tillbaka dem på sin plats när de är klara.
SKÄMS!

Gym-vett och etikett är lika viktigt som att inte äta med händerna under Nobelmiddagen och den här typen av utrustningsnonchalans kan ge upphov till riktigt dålig stämning. 
Lite som när en ensam stolle med bristande förmåga att visa hänsyn ”paxar” halva gymmet med handdukar och vattenflaskor för att köra cirkelträning på egen hand, trots att det är knökat med folk.

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Så himla creepy. Janni berättade i senaste podden om en kille som dykt upp vid henne och Jons lägenhet. Vissa tror att det är en vän de följer 😅

   Svara

   – Senast imorse satt jag i ett polisförhör innan jag satte mig i sminket…
   Ja, då är det på allvar 🙄

   Svara

    Vad menar du?

    Svara

    Polisförhör osminkad!
    Hoppas det bara var rösttelefoni utan bild.
    Annars hade förhöret fått vänta.

    Svara

    Skrev hon inte på bloggen att polisförhöret var medans hon sminkades? Jag Minns nog kanske fel

    Svara

   Usch! Varför skulle hennes offentliga videos vara personligt riktat till honom… Hur tänker folk egentligen. Den här snubben är ju läskigare, åka från Frankrike till hennes hus 🤢

   Svara

    Fast han är från Kongo. Troligen från Kongo Brazzaville eftersom han bor i Frankrike.
    Exotiskt värre.

    Svara

     Vad spelar hans ursprung för roll? Står att han åkte från Frankrike.

     Svara

     Varför är sannolikheten högre att han är från KB snarare än DRC?

     Svara

      För att Kongo Brazzaville är fd Franska Kongo.
      Svårare för någon från Kongo Kinshasa att få uppehållstillstånd i Frankrike. Jag antar att han har det eftersom han lämnade Frankrike med flyg och det gör man knappast om man vistas i Frankrike utan uppehållstillstånd.

      Svara

       Med schengen spelar det väl ingen roll?

       Svara

       Marika varför är det relevant vilket land han ursprungligen är ifrån och vad menar du med exotiskt värre? Så konstigt svar.

       Svara

       Vet du eller gissar du? Uppriktig intresserad har alltid tänkt att francophone African states alla har särskilda band till Frankrike oavsett om de tillhörde de forna (14 tror jag det var) kolonierna.

       Svara

        Hon gissar hejvilt.

        Svara

         Gissar också att hon gissar :D. Undrar varför det är viktigt att göra distinktionen? Eller kanske är en syftning på att media borde fatta att det heter Demokratiska Republiken Kongo och Kongo Brazzaville och det är två olika stater (åtminstone efter kolonialismen:D). Fast jag tror han är från DR Kongo eftersom man oftast brukar referera detta till Kongo och specificera när man menar Kongo-Brazzaville.

         Svara

          Nej, om man inte är från området själv är det svårt att förstå varför distinktionen är viktig. Men marika kan ju vara kongolesiska och inte vilja bli förknippad med den här jeppen..

          Svara

        Man måste ansöka om visum till Frankrike om man har senegalesiskt pass så din uppfattning stämmer inte.

        Svara

  Om de var vänner eller ett par så skulle det väl vara ett lite smågulligt skämt. Nu framstår det bara som småsint.

  Svara

  Fast det är ju olika vikter på stången…
  Men ändå, sjukt kul. Gillt Hajens humor.

  Svara

   Det är det väl inte? Man ser ju inte alla vikter på den bortre sidan…

   Svara

    Johanna menar att det är olika vikter på stången hajen fotar och stången Bella lyfter, inte att Bella har ojämn vikt på sin 🙂

    Svara

     Aha, men fotona kan ju ändå varit tagna med en tids mellanrum där hon hunnit lägga på/ta bort vikter..

     Svara

      Fotot kan vara taget en helt annan dag än när Isabella var där. Inte säkert det är hon som använt just den stången med vikter, men H såg en bild där hon använder en sådan och försöker vara ”rolig” och få det till att det är hon som använt det (el C vill få det till det), men det finns många andra som är där och använder samma saker. Och tydligen tycker somliga att det är ruskigt underhållande. Eh..

      Svara

    Jo det är olika vikter, Isabella har ju mer vikter på sin stång, se de vita. Fattar inte hans humor, bara sjukt fjantig. Barnslig och ingen humor alls. Konstigt att C tycker det är ruskigt underhållande, barnsligt ja men hon vill väl få det till att Isabella inte lägger tillbaka sina vikter – nu är det ju inte alls säkert att det är hon som använt stången på golvet, kan vara vem som helst. Får lite stalkervibbar av H och som om han försöker hålla sig kvar i rampljuset. Cringe.

    Svara

     Tycker han är kul.

     Svara

  Men om man har en PT (som ju Bella har) är det inte han som ska städa upp efter henne? Så måste väl Bella ha uppfattat det hela eftersom hon sällan gör något själv om hon kan slippa.
  Annars får hon väl skapa ett eget träningsteam bestående av Head of Personal Training, Head of Training Equipment, Head of Food & Beverages Training och Head of Cleaning up.

  Svara

   Head of cleaning ass after doing number 2?

   Svara

    😂😂😂😂

    Svara

   Varför skulle min PT städa upp efter mig?! Det är ju jag som använder vikterna och han är inte min betjänt eller assistent.

   Svara

    Men du kanske också klarar att ta på dig kläder själv och rentav tvätta håret på egen hand?

    Svara

    Min PT tar fram och lägger tillbaka alla vikter åt mig. Betalar 1000kr per gång så tycker det är helt i sin ordning.

    Svara

     1000kr per gång!?? Jisses.. good for you girl!

     Svara

      1000 kr per gång!
      Min tandhygienist tar 1300 kr per gång så det var ju billigt med 1000 kr 🙂

      Svara

       Går du hos hygienisten 3 ggr i veckan?

       Svara

        Vissa gör det i perioder. Jag gjorde det, trots bra hygien när det kommer till tänderna. Däremot växte några såpass illa att det inte gick att komma åt med tandborste. Så inför tandutdragning och tandställning var jag där tre gånger/vecka två gånger. Det var fan inte kul.

        Svara

     Min coach plockar undan allt efter mig. Det är ju jag som tränat så jag knappt kan stå upprätt efteråt och då är han snäll och plockar undan. Men så vet han också att jag aldrig skulle låta saker ligga kvar när jag tränat själv.
     Att det ens är något som behöver diskuteras är fan genant men det visar att många fortfarande saknar vanligt förnuft och hyfs.

     Svara

  Det är ju olika vikt på stången? Förstår inte hur han har råd att träna där och tycker han börjar bli lite cringe. Gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset, en annan hade valt att hålla låg profil och fokusera på skuldberget framför sig.

  Svara

   Med tanke på hur han detaljerat rådde henne om hur hon skulle lura följarna under lapp-gate, så säger det mycket om honom. De är på samma nivå

   Svara

    Håller med.

    Svara

     Ja han visste exakt hur hon håller på och spelade med i hennes fåniga strategier. Omogna fjantar båda två, tycker inte ett dugg synd om honom

     Svara

   Eller så sitter han fast i ett avtal som gör att han inte kan säga upp medlemskapet. Eller så har han betalat ”up front” och har x månader kvar av avtalet.

   Svara

    Oavsett så behövde han inte gå i permanent landsflykt som Bella antydde.

    Svara

     Oavsett så får man stalkervibbar av honom, cringe. Inte lätt för henne att veta vad han behöver göra, hon kanske trodde det och därför antydde det, ser inget särskilt konstigt i det. Mer konstigt hur han har råd att träna där (men kanske inte kommer ur avtal) och väljer att gå dit, och inte väljer att hålla en mer låg profil.

     Svara

      +1!!! 🤜🏻

      Svara

  Haha Bella plocka undan efter sig själv… den va rolig.. Hennes små barn måste ju se till att hon sätter på dem bältena, 0 ordning på henne
  Har hon inget gymteam??

  Svara

  Han skojar ju uppenbarligen.

  Svara

  Finns en artikel på Expressen där 87 influencers tydligen ställer sig bakom detta med att kraftigt drar ned flygandet och/eller öka på flygkostnaden rejält så att det svider mer att flyga.
  Bland dessa influencers så står Sandra Beijer med, -är det inte samma människa som dels flyger härs och tvärs och dessutom skrivit sura inlägg till folk som kritiserat hennes resande? Väldigt konstigt att då att göra så och samtidigt debattera för mindre flygande etc….:-/

  Svara

   Damned if you do and damned if you don’t

   Svara

    Nej, det där uttrycket går inte att använda för att beskriva den är situationen.

    Svara

    haha, snacka om att inte förstått vad det uttrycket syftar på. I vad jag istället beskriver så är det ju hyckleri. Man kan inte sitta och skriva på en hätsk text om att flyget MÅSTE minskas alternativt kosta mkt mer eller också införa en kvot, snudd på motbok, och sedan flyga härs och tvärs själv. Man ska leva som man lär eller så håller man tyst i frågan.

    Svara

     Det finns också ett uttryck ”Ni ska göra som jag säger och inte göra som jag gör”.
     Inte alla som anser att de ska föregå med gott exempel. De är kanske överklass och gör som de vill…

     Svara

      ”Man kan inte sitta och skriva på en hätsk text om att flyget MÅSTE minskas alternativt kosta mkt mer eller också införa en kvot, snudd på motbok, och sedan flyga härs och tvärs själv. Man ska leva som man lär eller så håller man tyst i frågan.”

      Ehh what? Nu har jag inte läst debattartikeln ifråga men varför skulle det vara ett krav att man lever som en förebild för att öht få engagera sig och uttrycka politiska åsikter? Sandra kanske har svårt att sluta flyga och tycker att det behövs kraftiga politiska åtgärder för att minska flygandet, istället för att låta det vara en fråga om individuella val och privatmoral. Kollektiva problem behöver kollektiva lösningar osv. Så förlegat tänk att man skulle behöva vara perfekt själv i sitt privatliv för att anses ha rätten att uttrycka en åsikt.

      Svara

  Kommer du ta upp det som hände i Alice och Biancas podd? Hur Lovisa och Alice attackerade Bianca när hon satt och grät istället för att trösta henne.

  Svara

   Men alltså va? Det gjorde dem inte alls.
   Vad då attackerade?

   Svara

    Vem sitter och trycker ner sin bästa vän när hon gråter? Alice sa upprepade gånger att Bianca var konstig, den konstigaste personen som hon någonsin träffat osv. När två personer som ska vara Biancas närmaste sitter och trycker ner henne när hon gråter då anser jag att det är en attack!

    Svara

     Ansåg Bianca att det var det?

     Svara

     Men lägg av. De sa ingenting för att vara elaka. De gjorde ingenting elakt.
     De tryckte inte ner henne, utan vad jag uppfattar det som var de väldigt stöttande och uppmuntrande.
     Alla vet redan att Bianca är ”förstörd” av barndomen etc. Hur mycket vet inte hennes närmsta vänner om hennes problem då? Vi ser ju bara en liten liten promille av problemen.

     Svara

      Om du tycker så, har du verkligen jättestora problem med din förståelse.

      Svara

   Tvungen att flika in med vilken jäkla skillnad på Kenzas poddkompis och Biancas😂

   Svara

  Tycker inte alls det verkar underhållande, får mer en äcklig stalkerkänsla över honom. Uppenbarligen är han inte frisk.

  Svara

   Kaka söker maka som det heter

   Svara

   Håller helt med!

   Svara

   Onej, är han också sjuk. Det där ’hen är inte frisk’ har blivit nya ’ont i magen’, ’mörkrädd’.

   Svara

    Fast han har väl gjort ganska mycket som bevisar att han inte är frisk? Du blåser ju inte folk på 30 millar om allt står rätt till i skallen?

    Svara

  Vad är det för konstiga skivstänger Bella använder 🤔? Kan någon som inte hänger i källargym förklara?

  Svara

   Saker du inte hittar i ett källargym.
   Generellt sett minskar den här typen av stänger (som ex hennes ”marklyft” och de för magövningen) kraven på teknik. Fördelen är att PT:n kan lägga på vikter snabbt eftersom lika mkt fokus inte behöver läggas på tekniken och det kan vara bra i rehab-syften. Nackdelen är att man egentligen inte lär sig tekniken och därmed får svårare att bli självgående i sin träning när de inte finns på vanliga gym (bra för PTn iof)

   Svara

    Tack ☺️ tänk vad praktiskt för att öka tyngder snabbt och slippa stabilisera tekniken gång på gång.

    Svara

    Spontant skulle jag säga att stången Bella här använder för knäböj snarare ökar kraven på teknik eftersom vikterna hamnar framför kroppen, vilket ökar kraven på att verkligen ”sätta sig bakåt”. Det faktum att hon kör boxböj, vilket också kan användas av samma skäl, stärker min teori, men jag har faktiskt aldrig sett en sån stång förut så jag bara spekulerar 🙂 Kan dock som sagt tänka mig att den är bra för de som är quad-dominanta och behöver lära sig koppla in baksidan mer.

    Svara

     Njae, det ser ut som de är så långt fram mkt pga vinkeln men de riktas mkt nedåt och hamnar inte längre fram än ex en vanlig front squat. Till skillnad från back och from squat så kräver handpositionen mycket mindre rörlighet och också mindre core eftersom när du ska hålla en vanlig skivstång måste du hela tiden aktivera för att inte få en svank. Genom att hålla armarna så långt framför kroppen försvinner den delen. Behövs givetvis fortfarande core och teknik men det är lättare.

     Svara

  MM har retucherat sista bilden i bloggen så mkt att ena näsborren försvan : )

  Svara

   Den här?:
   https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/files/2019/01/79A176E6-6AA6-4C7B-A973-67E3ACE581BC.jpeg
   Ja, den var spännande – näsa som går i ett med kinden…

   Svara

    Men snälla… är väl My själv som är här och skriver det och lägger en länk här till sin blogg, för att få upp sin besöksstatistik. Gå inte på det! Ignorera det bara men kommer väl tyvärr snart ett inlägg, så får hon som hon vill.

    Svara

     Den näslösa bilden ligger också i hennes instastories ett par timmar till:
     https://www.instagram.com/mymartens/

     Svara

      Men snälla sluta länka!.. Men förstår att du 11:42 är My.

      Svara

    HAHA ALLTSÅ VA?!
    Jösses…. 😂

    Svara

   MM?

   Svara

   Vem är MM?

   Svara

   Vem är MM?

   Svara

    Ja, det ligger ju bara länk till bloggen samt bild på MM här så do your job, Sherlock 10:05, 10:07 och 10:11!

    Svara

     Hahahahah precis! Så serverat liksom.

     Svara

     Varför skulle man vilja klicka på en länk man inte vet vart den går? Ska ni posta sån skit kan ni väl istället bemöda er att skriva ut namnet, eller i många andra fall, beskriva vad länken innehåller.

     Svara

      Om man läser länken står det ”mamma my”, om man drar till en gissning så handlar det om My Martens. 😉 Your welcome!

      Svara

       You are welcome*

       Svara

       *You’re welcome

       Svara

       You are asshole

       Svara

      Ja, den livsfarliga länken man tydligt kan läsa går till alltforforaldrar.se – huvaligen!
      Ska ni vara så nyfikna kan ni väl istället bemöda er att läsa info som står i klartext, eller i alla fall, se vad länken heter.

      Svara

      Gå inte på det! Klicka inte på länken! MM fiskar läsare, så hon ska få mer samarbeten och tjäna mer pengar. Hon tjänar pengar på klick.

      Svara

  Alltså är det bara jag som får en känsla av att de två faktiskt fortfarande har kontakt, och att denna inte är så infekterad längre? Och så hjälps de åt att komma på lite lagom löjliga grejer, som tex detta, som ger dem publicitet här då det *är viktigt att det inte slutas snacka* pga syns man inte finns man inte osv.
  Men jag har lite feber idag så kan vara feberyran som talar.

  Svara

   Nä tror hela grejen är ett trick eftersom dom planerade lappen tillsammans

   Svara

   Verkligen kan det vara så. Bella har inga skrupler och hennes snyfthistorier är garanterat mycket av en show..
   Vill hon träffa honom så gör hon ju det, hon tar iaf inte hänsyn till nån annan att det kanske skulle vara olämpligt…. enda kruxet är väl att han inte är ”rik” längre.

   Svara

   Snart ska Hermine H lanseras!!! Något var hon ju tvungen att hitta på.

   Svara

   Nej tror att du feberyrar, febern som talar. Däremot verkar H och Cam hitta på lite löjliga grejer som ger H och Cam publicitet och är ett sätt att fortsätta smutskasta Isabella och hålla detta vid liv och påståenden om att hon ljuger och allt vad det är, de vill utmåla henne som dålig på alla sätt de kan komma på, och håna henne. De vill sänka och knäcka henne. Detta var ju sjukt löjligt.

   Svara

  Du borde skriva om dramat angående Kenzas senaste poddavsnitt

  http://kenzas.se/2019/01/23/nar-livet-hander-avsnitt-2/

  Svara

   Håller verkligen med denna personen som skrev:

   ”Har du tänk på folk som aldrig får ett barn? Och sluta säga att du är öppen med ditt barnlöshet för att det var du Inte utan du öppnade munnen så fort du blev gravid.”

   Så sant!

   Svara

    Ja! Och att inte ens kunna träffa sin vän pga att den blev gravid? Det visar sig självupptagna sidor

    Svara

     Kenza om någon borde ju veta hur jobbigt det är när andra skriver och visar upp sin graviditet hela tiden.

     Ändå har hon inte gjort något annat än att visa upp kulan och skriva om ”bebor” sen de berättade om graviditeten…

     Svara

      Nä inte ett enda ”vanligt” inlägg sen hon avslöjade sin graviditet

      Svara

       Nu har hon gjort ett vanligt inlägg, undra om hon läser här

       Svara

     Ja jag reagerade också på det där. För mig är en hög utbildning meningen med livet, inte barn. Men jag har sett och stöttat och firat sååå många närstående som tagit examen, utan att någonsin känna missunsammhet. Jag som alltid varit bäst på all i högstadiet och har en hel släkt högutbildade. FÖR MIG är en (minst) femårig akademisk utbildning ALLT och det mest naturliga jag kan åstadkomma. Piffpoff in i väggen och sjukskriven i tre år. Ändå har jag genuint glädjats åt andra som lyckats. Skulle aldrig undvika någon som tagit en examen. Eller sätta mig i en toalett och gråta vid inbjudan till en examenscermoni. Ne fyfan, hon sjönk verkligen i mina ögon efter det avsnittet. Slutade tycka synd om henne och Kände typ ”Jävla tönt. Nej sorry du kan inte ha ALLT bara för att du vill ha det”. Och då finns det tom andra sätt för att skaffa barn. En utbildninge måste en faktiskt ta sig igenom…

     Svara

      Håller med.

      Svara

      Så jävla tragiskt att Dani kände behovet att dölja sin mage på semestern och att INGEN i resesällskapet kunde nämna graviditeten hon PRECIS fått reda på för det skulle göra Kenza ledsen.

      Bara det att dom beskriver tillfället när hon berättar om sin graviditet för Kenza som en gråtfest där båda bara satt och grät ihop är så jävla jävla tragiskt. Klart Dani är glad och pepp och överlycklig för hennes graviditet men det får hon inte dela med hennes bästa vän. Det som hänt är bara en outgrundlig sorg och inget annat in the world of Kenza. Jag fattar att det är en smäll på käften för K, men som vän tycker jag fan man kan ha det i sig att försöka vara glad och vilja fira det största som hänt en av hennes bästa vänner.

      Kanske hatar mig själv som dessutom tycker såhär: Kenza hade ju inte ens försökt länge. I podden förklarar ju Dani att det också tog ett år för henne att bli gravid men det hade hon tagit med en klackspark och känt lite mer ”tar det som det kommer”. Medan Kenza inte ens varit gift ett år och är helt förkrossad över att hon inte är gravid ännu. Finns par som kämpar år in och år ut med det där, prinsessan K försöker i drygt ett halvår och vill ta avstånd från sina gravida kompisar bara för att hon inte blivit det än.

      Med facit i hand så blev hon ju dessutom gravid relativt snabbt, bara drygt ett år efter bröllopet. Så de har ju knappast fått diagnosen ”ni kan inte bli med barn” utan har blivit uppmuntrade till att det finns en chans och att de ska fortsätta försöka. Ändå målar hon fan på väggen bara några månader in i äktenskapet.

      Gillar Kenza men fan att lyssna på det där poddavsnittet gav mig rysningar.

      Svara

       De fick diagnosen att Kenza är påväg in i klimakteriet 20 år för tidigt. Kan tänka mig att det var den diagnosen som gjorde att 1-2 år kändes som en evighet?

       Svara

       Undrar om vi ens lyssnat på samma avsnitt? Det jag hörde var en tjej som öppet berättade att hon mådde extremt dåligt, att hon inte kände igen sig själv pga allt detta och att hon sedan hade väldigt dåligt samvete över att hon inte orkade träffa Dani. Två vänner som tog sig igenom en svår period ihop. Hör inte alls en ”prinsessa” som inte var glad för sin väns skull. Tycker du går på alldeles för hårt och elakt och man märker att det ligger något mer bakom dina åsikter.

       Svara

      Men samtidigt är ju inte hur du känner relevant för andra.

      Svara

       Det sade inte Fake Hmm heller. Det handlar snarare om Kenzas omogna beteende som liknar en treåring som inte får det den vill.

       Svara

      Vad duktig du är då, vilket underbarn. Aldrig missunsam och dessutom alltid bäst på ALLT i högstadiet redan. Wow…vilken kvinna! Alla är inte som du dock, en del blir avundsjuka och missunsamma och är inte heller bäst på allt (i högstadiet). Att framhäva sig själv för att trycka ned andra, det är dock en egenskap du verkar besitta.

      Svara

       Lol. Läsförståelse much? Gick högstadiet för mer än 10 år sedan och med den lilla berättelsen försöker jag visa på att jag var bortskämd med att alltid ha klarat mig så bra med pluggat. Och kände att jag kommer fixa univ galant. Tills ett år in då jag kraschade och inte KUNDE plugga vilket krossade min självbild totalt medan alla andra blev läkare och jurister och civingenjörer.
       Trodde faktiskt inte det var så speciellt att aldrig missunna folk eller vara avis. Men så cool är jag!

       Svara

      Nej vet du vad! Det är en enorm skillnad att inte kunna ”plugga” på ett par år och att inte få biologiska barn. Att ens jämföra är befängt. Det kan vara en lika stor sorg och smärta men ändå är livetsmening, för många, att skaffa barn. Utan den önskan och driften, hade människan varit utdöd för länge sedan. Mycket här i livet kan vi påverka, men inte alltid kroppen. Har vi inte hälsan, begränsas vi alltid på något sätt. Kan du inte plugga på ett par år, kan det vara tufft, men du kommer tillbaka. Går du in i klimakteriet 20 år för tidigt finns det inget man kan göra. Ja, du kan ha äggdonation eller adoptera, men det är inte helt plätt lätt och inte samma sak, även om jag är övertygad över att ”dessa” (känns nedvärderande att skriva så, men hitta inget bättre ord) barn är lika älskade och efterlängtade. När det kommer till kropp och funktion, så finns det begränsade möjligheter. Självfallet kan det vara lika jobbigt känslomässigt, för dig är det viktigaste studier. Men att jämföra läsa examensbesked med att en nära vän väntar barn, är hjärtlöst. Jag har själv sett smärtan kring ofrivillig barnlöshet, väldigt nära. Lyckan över en annans graviditet men samtidig sorgen över att kanske inte få uppleva denna lycka själv. Det är skillnad på saker och människor.

      Svara

   Löjligt ”drama”. Kenza berättar om Hennes känslor och upplevelser om en situation, spelar väl ingen roll nu vad folk tycker om det? Hon och Dani är uppenbarligen fortfarande vänner vilket ju är det enda som egentligen betyder något. Kenza VET ju att hur hon reagerade inte var helt sjysst, hon skriver ju det. Behövs ju inte 10 kommentarer som säger åt henne att hon är egoistiskt och elak, när hon själv berättar om det. Det är ju snarare de som kommenterar som ser en chans att få trycka dit henne lite extra.

   Svara

   Men Cam kommer inte göra nått neggit inlägg om Kenza, antagligen inget eller ett där hon försvarar Kenza

   Svara

  Det är ju olika vikter på stången 😒

  Svara

   Nej

   Svara

    Jo det är det ju visst! Är du blind?

    Svara

     😂

     Svara

  Tips. Roligt att Sandra Beijer skrivit under den här. Hon har ju blockat aningslösa influencers när de ställde frågor om hennes flygande. Och rent generellt är der junocnså influencer som dessa som samarbetar med företag och får oss köpa krims krams och flyger och en massa annat. https://www.expressen.se/debatt/kor-over-ditt-folk-lofven-for-att-radda-klimatet/

  Svara

   hahaha oh Sandra….

   Svara

    Vi måste jobba från två håll skriver de vidare. Okej, ser fram mot att slippa bilder i motljus i nån flashig klänning på en strand och inga mer samarbeten.

    Svara

   Risken när man skriver under något sådant här är ju att folk synar ens miljöarbete i sömmarna. Lite som när Husligheter, som är en av startarna av Klimatklubben, först uppmanade till bojkottning av black friday och sedan gjorde reklam för en ny servis just den dagen. Det är inte lätt att vara både miljömedveten och en influencer som gör reklamsamarbeten.

   Svara

   Alltså… herregud. ”Vi som skriver besitter en viss makt och den utnyttjar vi för att intressera, informera och inspirera till förändring.” – av människan som ”vägrar vara en förebild” och som vill kunna fortsätta flyga utan att läsarna reagerar. Och sen detta: ”Av 87 influencers som tillsammans når minst 2,1 miljoner människor varje vecka.” – känns lite blondinbellskt att räkna så? Knappast når de 2.1 miljoner, de flesta av deras läsare läser väl inte bara EN blogg? Tror de når MAX 500k tillsammans.

   Svara

  Va ? Han ”kommer ju aldrig kunna komma tillbaka till Sverige”.

  Hon var ju så himla kär- det finns ingen hotbild och han är i Sverige, varför är de inte tillsammans ?!🤔

  Ah, han har inga pengar längre… 😉

  Svara

   Men vissa kanske känner en hotbild om ens pojkvän slarvat bort 30 miljoner av andras pengar och får påhälsning hemma av någon som saknar sina pengar. Och eftersom expojkvännen dessutom sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer. Kanske vissa anser att en sådan person är säkrare långt borta och vissa ser allvarligt på saker och andra inte. Om det finns en hotbild vet man väl inte så vida man inte hotats konkret men man kan känna det som en hotbild i ett sådant läge, det hade jag gjort om jag haft pengar och barn. Obehagligt. Men är ju tur att inget hänt och att han verkar må så bra och känner sig säker och har det bra. Han verkar ju dock ganska besatt av IL fortfarande.

   Svara

   Du går nog tyvärr inte vidare till nästa nivå riktigt än 🙂

   Svara

  Idioter, skämtet är ju att det inte är några vikter på stången, haha. ”Tar alla vikter” och så är det typ 2 kg på varje sida 😂

  Svara

   Haha i like u Emma.

   Svara

  Gud så löjligt! Varför skulle det H tagit kort på vara just Isabellas vikter, varför skulle det vara hon som inte lagt tillbaka vikter?… alltså herregud vad löjligt! Han är ju urlöjlig, och du med Camilla… tycker du han är rolig på något sätt? Märkligt. Du verkligen mjölkar Camilla, ser till att smutskasta Isabella på alla sätt och så mycket du kan. Ganska besatt, manisk. Sjukt. Ont i rygg och bäcken.. kar..

  Tränar han verkligen där?! Borde inte han lägga alla sina pengar på att betala tillbaka det han är skyldig folk ist för att lägga pengar på ett dyrt gym, får han det?

  Svara

   Du förstår verkligen inte ironi, eller hur?

   Svara

    Ironi eller idioti.. samma lika här

    Svara

   Man känner igen dina kommentarer, du kommenterar maniskt i försvar under alla inlägg om Blondinbella. Det är ju du som har problem. Stora problem. Till att börja med, varför läser du en blogg du så innerligt avskyr?

   Svara

   Du kan ju inte vara riktigt frisk. Ser dina maniska kommentarer överallt den senaste tiden. Sluta läsa denna blogg om den retar upp dig så till den milda grad. Gå vidare med något annat som får dig att må bättre istället. Jag tror det är få som ens orkar lyssna på ditt malande, som du går på.

   Svara

   Haha! Är du tillbaka, Stollis?! 😂😂😂

   Svara

   Stollis Who are u

   Svara

  Hur kan detta inlägg vara viktigare än det faktum att hon säger att hon är skild sedan förra lördagen och så är hon (fortfarande) INTE det? Eller är det kanske jag som har missat inlägget?

  Svara

   Bella bortser från det faktum att det bara är hon som har fullföljt. Svarar inte Odd på skrivelsen från Tingsrätten så blir äktenskapsskillnad ändå ett faktum om några veckor.
   Jag begriper då inte varför de inte kunde ordna skilsmässan i samförstånd – åtminstone ansökan nr två nu när de verkar har samarbete kring barnen i alla fall. Då hade de kunnat skriva under fullföljden tillsammans så hade saken blivit klar ganska omgående efter betänketid nr två.
   Är det advokaterna kanske som inte talar med varandra?

   Svara

    Varför har hon väntar så länge?

    Svara

     Bella har inte väntat med fullföljden nu eftersom det nu gällde ansökan nr två.
     Eftersom den första ansökan de gjorde förföll i brist på fullföljd fick de lämna in en ny ansökan i somras. Nu har sex månaders betänketid gått till ända och Bella har tydligen fullföljt på egen hand. Odd får då en skrivelse från Tingsrätten där han också kan fullfölja eller så utdöms äktenskapsskillnad ändå.
     Man kan inte stoppa en skilsmässa som ena parten villa ha utan bara fördröja den något. Sen behöver man förstås inte vara överens om allt annat t ex vårdnad, bodelning och ev underhållsbidrag för barnen.

     Svara

  Okej vi tar det i ordning
  1. bella har fler vikter än det är på hajens bild = inte hon som lämnat kvar vikterna.
  2. varför följer hajen bella så intensivt att han ser bilder hennes pt lagt ut? efter hur hon svartmålade honom borde han ju inte vilja ha något med henne att göra man kan tycka…

  Svara

   De kanske träffades där? 😉

   Svara

   Han kanske har svårt att släppa henne. Tycker lite synd om henne, hoppas hon träffar nån som är äldre nästa gång.

   Svara

  Jag tror att blondinbella kanske ger H lite pengar mot att han publicerar bilder, texter mm på henne. Det är trots allt dags för tygstycket för flera hundra kronor att lanseras snart.
  Hon vill bli sedd sedd SEDD!!!
  Rikspajas.

  Svara

   Låter långsökt, men nu är det ju Bella vi snackar om… hon är kapabel till det mesta. Skulle verkligen inte förvåna mig.

   ”.. och så glatt imorrn?”.. iihh

   Svara

  Bella visar upp HH:s utbud på stories och är det bara jag som tycker det mesta ser väldigt ”meh” ut? De glittriga hårklämmorna ser ju ut som från vilken billigt-krafs-affär som helst. Och scarfsen är väl ok men verkligen inget originellt som inte kan hittas på de större kedjorna för billig peng. Tror på flopp.

  Svara

   Om det inte blir en flopp så är det verkligen svart på vitt att det inte handlar om produkterna utan marknadsföringen. Som de där mobilskalen, har aldrig gillar dem pga det fula guldmärket med loggan, ser så billigt ut men de säljer som smör pga influencermarketing. Tycker typ TGR har snyggare skal.

   Svara

    Jag tycker tvärtom, smaken är som baken!!

    Svara

   Scarfsen ska enligt uppgift kosta mellan 799 och 899 kr.

   Svara

    😂

    Svara

    😂😂😂😂

    Svara

   Hoppas, hoppas att de blir en mega flopp! 🤓

   Svara

  Hajpojken har faktiskt en viss charm och humor. Han och Bella är som gjorda för varandra,manipulativa samt har ett stort gemensamt intresse och det är PENGAR.
  Bella vill verkligen dra in pengar inspirerad av DW-klockor och mobilskal.
  Mottot är är ”sälj billiga skit produkter dyrt till idioter”.
  Alla som provat vet dessutom sjalar av halkigt material är näst intill omöjligt att ha i håret då de bara glider…..

  Svara

  Han är patetisk som fortsätter att referera till henne indirekt efter allt skit hon utsatt han för. Eller… båda är två rikstöntar som är så ointressanta att de måste provocera/insinuera för att få mediautrymme. Nej tack. Såna g-kändisar alltså.

  Svara

  Bara jag som tycker att bellas hårsmycken är skitsnygga!?😆🙈

  Svara

   Thailändsk marknad same same

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.