Blondinbella har bjudit hem Expressen på intervju

Ja, det lät ju säkert bli en kritisk intervju full av motfrågor och ifrågasättanden – precis som vanligt när Isabella ringer Expressen.
Kommer det bli hennes knähund Syrén som i vanlig ordning springer hennes ärenden? I think so…
Jag hade mycket hellre sett henne ställa upp i den debattpanel hos publicistklubben som bland annat jag ska medverka i, men Isabella har givetvis tackat nej. 🙂
Hon ställer bara upp när hon är garanterad noll mothugg eller ifrågasättanden av hennes lögner och då är ju Expressen ett fantastiskt verktyg.
Hon sa att anledningen att tacka nej var att hon bara ställer upp när hon får betalt – och publicistklubben betalar aldrig sina gäster – så jag undrar vad Expressen pytsar ut för den här intervjun?
Eller tror ni hon ställer upp gratis mot en garanti av inga ifrågasättanden eller mothugg? En lögn-amnesti?
Win win liksom… 🙂

Vad tror ni?
Kommer det bli ytterligare ett beställningsjobb från Isabella i Expressen, precis som när hon felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?
Givetvis kommer det bli så…
Skulle de ifrågasätta hennes lögner, hotlappar mm så skulle det inte bli någon intervju och det är anledningen till att jag kommer  se på den som innehållande lika mycket sanning som valfritt nummer av tidningen ”En Ding Ding värld”. Det känns desperat, men så vankas det lansering också

Det minsta de kan kräva är väl att få slänga ett snabbt öga på hennes Google Analytics? Eller hur?

300 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Desperat efter upomärksamhet, det är vad hon är.

  Hon är ett sakta sjunkande skepp och inser det. Mååånga fler som sprungit om henne och nu är det desperata ryck efter halmstrån 😂

  Spykänsla innan man ens läst intervjun.

  Svara

   Tror som du, hon börjar bli desperat. En stort artikel i expressen för att sätta punkt? De har skrivit prick en gång i veckan om henne sen hela den icensatta incidenten med Hajen, artiklar som hon själv ringt in och bett om typ. Detta är ännu en sådan artikel. The grand finale artikeln så att säga.

   Svara

    Då är väl Camcam lika desperat isåfall. Är inget konstigt tycker inte jag att hon vill tala ut och berätta sin version och räta ut alla rykten och lögner. Vem skulle inte vilja göra det, och expressen vill såklart gärna ha en intervju. Hoppas bara att de inte vinklar det hon säger. Iscensatt incident med Hajen? Haha tror du det var iscensatt jisses.. snacka om ding ding värld – denna blogg och vissa personer här verkar ding ding. Skulle kalla denna blogg för en ding ding värld 😉

    Svara

     Du är ding ding 😉

     Svara

     Haha ännu en rabiat Bella därbak-slickare.

     Svara

   Instämmer, hon har halkat låååååångt efter och mycket av det andra influensers gör blir faktiskt väldigt framgångsrikt – olikt hennes ”byggandet av bolag” som verkar genomgå kris efter kris.

   Det stinker desperation och det är faktiskt ganska underhållande att se hur hon verkligen drar i halmstrån hahaha.

   Svara

    Herregud vilket fult skratt den kvinnan har finns på henned igstories. Hon och Pingpong skrattar så Dr evil. Nåt är det helt klart stört med henne.

    Svara

     Skrattade högt åt pingpong😂😂😂😂

     Svara

     Läste Pingeborg, varför gjorde jag det. Hette hon inte Ingeborg från början? Eller Ingegerd? Både Pingeborg och Pingegerd är riktig bra namn faktiskt.

     Svara

      Ingeborg Fingerborg 🙂
      Pingpong Pingisboll 🙂

      Svara

       Men Gud…vad är det här? Mobbing på skolgården?
       Man blir ju mörkrädd.
       Skärp er för f-n, låt bli att läs hennes blogg eller insta så slipper ni
       må illa, spy, bli provocerade.

       Svara

    Ganska underhållande hur Camcam drar i halmstrån också, det stinker desperation haha och det är coolt hur cool Isabella håller sig och inte går till attacker – det är väl det som retar upp vissa så till den milda grad. Ser inte att andra influencers blir så motarbetade heller… har hon halkat lååångt efter verkligen hehehe okej.

    Svara

   Camilla verkar mer desperat. Verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse….?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidn*ppningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt krim*nella kontakter”. Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Camilla!

   Svara

    Fast det är ju blondinbella själv som har skapat alla lögner.

    Svara

     Men Nej det har hon ju inte, vad är det du tror är lögner? Vad är lögner menar du?

     Svara

      Men hallå vilken bubbla lever du i? Hotlappen som satt på hennes bil och hotet om att kriminella jagade henne?

      Har du inget kritisktänkande själv? Köper du allt Blondinbella säger?

      Svara

       Köper du allt Camilla säger? Inget kritiskt tänkande eller?

       Svara

        Jag för min del behöver, och köper inte något från CamCam. Jag har egna öron och ögon att läsa med.

        Svara

        Fast Camilla har presenterat bevis, vi själva har kunnat lägga ett pussel som allt mer pekar mot att Isabella ljuger och manipulerar. Isabella i sin tur har presenterat noll bevisning och fortsätter bara snärja in sig i nätet av lögner.

        Om man fortfarande köper hennes snyftisar TROTS att hon själv erkänt att hon gärna förvränger sanningen för att öka trafiken till bloggen så är du mer än lovligt dum.
        Men visst, fortsätt du försvara den som betalar din lön. Någon annan anledning till att försvara Isabella ser jag inte.

        Svara

       Snälla E – Det satt en hotlapp på hennes bil en gång, och vadå hotet om att kriminella jagade henne? – Det är ju sånt som folk skrivit, vinklat, skvallrat om och påstått här – Isabella har inte sagt att kriminella jagat henne men hon och hennes vakt kunde ej veta om hon var under hot, de kunde inte veta vad som skulle hända så de befarade en eventuell hotbild. Och de sa att de sett skumma bilar i området som tillhört dömda kriminella men inte att hon var jagad. Håll er till sanningen utan att vinkla allt så, ska det vara så svårt.

       Svara

        Men vem är Isabella att prata om någon annans ekonomiska missöde? Hade hon varit frisk i huvudet hade hon bara tagit avstånd och hållt käften stängd, nej, självklart var hon tvungen att mjölka hans missöde och göra det till sin story. Hon är störd på riktigt.

        Svara

         Men gud haha bra försök. Försök till att vända allt till att Isabella gör fel och är hemsk, alltså.. Vad skulle hon ha sagt annars tänker du? Hon sa inget om hans ekonomi till en början men då fick hon skit för det och folk anklagade henne för att vara elak mot sin pappa och exman för då kan folk tro att de gjort något dumt. Hon var tvungen att gå ut med att det var slut för att slippa få besök och slippa bli utpressad på pengar. Han berättade ju själv om de 30 miljonerna och vad som hänt, var han frisk i huvudet? Om han är frisk i huvudet så borde han tagit avstånd och hållit käften stängd. Vem mjölkade det mest – Jo Camcam – och fortfarande gör. Du är störd, och H och C.

         Svara

        Hon LJÖG i inlägget med lappen på bilen 🤦‍♀️Om lappen kommit vid ett tidigare tillfälle, varför drog hon in sina barn och skrev något i stil med att det var tur att de inte skulle vara hemma den kvällen??

        Svara

       Nu överdriver ju du. Hotet satt ju på hennes bil – fast vid ett annat tillfälle än hon ville få det att låta som. Att kriminella jagat henne har ingen påstått, hon sa att kriminella stått utanför på gatan. Det är inte samma sak som att vara jagad. Graaf är väl den enda som haft kriminella efter sig på det sättet.

       Svara

    Fast det är ju blondinbella själv som har skapat alla lögner och iscensatt olika hot.

    Svara

     Vadå för lögner? Du vet väl inte vad som är lögner eller sanning? Iscensatt hot? Nej vad skulle det vara för hot? Hotlappen var en lapp hon fått på sin bil, andra hot har hon väl inte påstått sig få mer än att de befarat en eventuell hotbild vilket knappast var konstigt. Och så två stalkers som självklart känns otäckt och kanske hotfullt. Men de är ju inga lögner som hon skapat. Däremot så skapas ju många lögner här och diverse rykten.

     Svara

     Nej. Det verkar som att hon en gång använt en gammal lapp utan att vara exakt med när hon fick den. Nåt annat ”har” man faktiskt inte på henne i dagsläget.

     Svara

      Och hon och H hade jättekul när de kokade ihop hur de skulle fiska mest sympati från de dumma följarna ”tihi!”

      Hon var ju liksom tvungen att avstyra ”drevet” på FB om hennes falska siffror, som hon erkände själv i ett videoklipp på Expressen!

      Svara

       Men nu pratar du ju fortfarande om samma lapp eller hur? Fast du dramatiserar historien och gör den mer spännande med motiv och allt. Som jag sa så har man ju inget annat än den här lappen på henne.

       Svara

        Det är ingen som måste hitta på motiv. Det framgick väldigt tydligt i deras sms vad hennes motiv var. Och jo, hon fejkade hotet, hon gjorde allt utom att skriva rakt ut att hon fått lappen samma dag.

        Svara

         Sakfrågan min vän, sakfrågan..

         Svara

          Hon är en lögnare oavsett hur du vrider på det. Hon ljuger om ALLT. Min vän.

          Svara

    Ge dig!

    Svara

    Använder du Löwengrips schampo och blir hjärntvättad på samma gång?

    Svara

     Är du lika dum som du låter?

     Svara

      Vadå, de där var ju kul!

      Svara

   Men Cam verkar mest desperat. Verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt kriminella kontakter”. Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Cam!

   Svara

    Ekar det här?

    Svara

     Ehh: hahahaha! Tack för dagens skratt!

     Svara

     Ja det verkar det göra, samma kommentar kom två gånger.
     Ho ho 🙂

     Svara

   Med 0 miljötänk, allt skryt och det enorma egot som hon inte ens försöker dölja, blir det ju till slut bara knäppisar och icke-tänkande människor som ser upp till henne.. Heja!
   Hon är allt som t.ex. Kenza inte är. Kissie har passerat Bella med råge i mognat och vett.

   Svara

   Är ju bara knäppisar och icke-tänkande människor som ser upp till henne kvar.
   Kenza är t.ex. allt Bella inte är. Även Kissie har passerat Bella i både vett och mognad med råge.
   Bellas tåg har gått.

   Svara

    Jä-la modd 😛

    Svara

   Varför håller du inne med kommentarer Camcam? Varför släpper du inte fram kommentarer som kanske inte smeker dig medhårs utan ifrågasätter det du skrivit och benar ut sanningar.

   Svara

    Hahaha paranoid much?

    Svara

     Nej inte paranoid, det är sant! Men paranoid är ett ord som passar på vissa andra här.

     Svara

      ”Nej inte paranoid, det är sant!”

      Sant? 😀 Haha, dagens skämt! Käka din Haldol så blir du av med din ständiga paranoia.

      Svara

       Det är DU Camcam som behöver käka din Haldol och bli av med din paranoia och sjuka mani och besatthet.

       Svara

        Ah, skaffat nytt ip-nummer? Igen?

        Svara

   Camcam framstår som mer desperat.. och väldigt bitter. Förstår att Bella vill berätta sanningen efter alla rykten, lögner och felaktiga vinklingar. Och kan förstå att Expressen gärna vill göra intervjun, inte konstigt. Oerhört lågt och löjligt av Camcam att skriva ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse…” Vad menar du? Felaktigt?! H har själv berättat om de 30 miljonerna och att Bella inget visste och att någon sökt honom hos Bella, att han tidigare hotats, och Bella har Inte sagt något om grovt kriminella kontakter… så Camcam ljuger. Så jävla lågt! Camcam du vet väl inget om Bellas rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Skäms Camcam!

   Svara

    Men alltså… försvinn?

    Svara

     Varför? Får man bara hata Bella och kasta skit på henne här? Inte ifrågasätta dig och det felaktiga du skriver? Försvinn du istället kanske.

     Svara

      Man får kritisera men du verkar vara lite kucko, alltså obehaglig.

      Svara

    Men nu har du sagt det mängder av ggr i mängder av inlägg, tror alla vet att du tycker allt är Cams fel vid det här laget.
    Kan vi bara slippa scrolla förbi dina ordsvador varje gång och så kilar du iväg till Bellas blogg istället och skriver ”Power-babe!” eller nåt i den stilen. Win-win.

    Svara

    Hur mycket har blondinbella betalat dej för att skriva det här?

    Svara

     Suck.. Hur många kommentarer skriver du Camcam under andra namn, som Lisa, KIA, kh m.fl. ? Verkar helt friskt eh.

     Svara

      Och där kom inte frisk. Heja

      Svara

      Men inte du igen… Hur orkar du ens komma hit med nya IP hela tiden och trakassera? Schas!

      Svara

    Du verkar behöva hjälp. Jag känner igen din stil att skriva som den person som kallade mig sjuk när jag skrev nåt negativt om blondis. Du har blivit helt förtrollad av henne! Jag läser inte hennes blogg längre sen några månader. Detta med alla lögner om Hajen blev för mycket. Men innan dess läste jag den med kritiska ögon från och med ett inlägg för cirka fyra år sedan där jag själv var ”inblandad” och blev mycket förvånad över den rena lögnen i det inlägget. Efter det har det varit lögn på lögn. Innan dess var det ju också en massa lögner. Hon byggde ju hela sin bloggkarriär på lögner, men då läste jag mer okritiskt.

    Vad menar du med att hon vill berätta sanningen? Du verkar vara en av få som kommer att tro på hennes berättelse OM nu ens Expressen kommer att publicera sagan. För din egen hälsas skull borde du ta av dig skygglapparna.

    Svara

     Eller så slutar du skriva nonsens

     Svara

   Skrev till att då får vi hoppas på att hon håller sig till sanningen i den intervjun. Tror inte att den kommentaren kommer godkännas men det känns bra att hon vet att vi finns som inte tror på allt om henne att vi faktiskt vågar ifrågasätta henne hon är ingen drottning eller lady så bryr mig inte om lilla Belllsan tar illa upp. Kan man provocera och ljuga så som de passar henne för studnden får hon finna sig i att bli ifrågasatt. 😉

   Svara

    Mmm, nyfiken på vad du tyckte den kommentaren tillförde? Tror du någon hade godkänt den?

    Svara

   Ja, lite så att jag också kräks lite🤢
   Förstår inte nyhetsvärdet för henne, vem bryr sig om henne egentligen? Är det någon som bryr sig? Förklara gärna om jag har missat hennes storhet🤔

   Svara

    Haha Camcam bryr sig uppenbarligen väldigt mycket. Verkar ha ett stort nyhetsvärde, hur har du kunnat missa det?

    Svara

     Där är du väldigt fel ute tror jag. Lyft din blick och se utanför din bubbla kanske, ingen bryr sig om IL

     Svara

   Ja, lite så faktiskt. Förstår inte nyhetsvärdet för henne över huvudtaget?

   Svara

    Mitt svar var till ”Those days” 😏 (hamnade väldigt långt ifrån)

    Svara

    Mitt svar var till ”Those days” 😏 (hamnade väldigt långt ifrån)
    Nej, jag har inte sagt detta innan! Förstår inte varför det alltid kommer upp när man kommenterar?!

    Svara

     Herregud🙈 ja, det verkar finnas ett eko här😅😅 mina kommentarer gick inte igenom först, nu kom alla igenom😂😂

     Svara

      Men snälla, det tar en liten stund innan kommentaren kommer upp.
      Ta det lugnt.

      Svara

       😘🥰

       Svara

    Denna blogg har ju skapat det nyhetsvärdet ! 😉 😀

    Svara

     Nej, det finns inget nyhetsvärde kring IL.
     Denna blogg har inte skapat ett nyhetsvärde kring IL. Se dig omkring och leta upp ett värde kring denna person. Nej, det finns inte. För det finns mycket större intresse för människor som verkligen tillför något i debatter som rör vår samtid och världen idag. Vem bryr sig om ett översminkat ansikte och hemhjälp idag? Ingen. Jag vill tro att vi alla har kommit mycket längre än så i vårt tänkande

     Svara

      Nja. Det finns över 200 kommentarer på det här inlägget.

      Svara

       Stor skillnad, jag pratar om nyhetsvärde. Det som expressen ska basunera ut om henne, finns inget nyhetsvärde i det. Det tolkas bara som skvaller och inget annat

       Svara

        Säger du.. andra håller inte med dig

        Svara

         Vilka är dessa ”andra”?😊

         Svara

       Så 200 kommentarer här på bloggbevakning avgör IL:s nyhetsvärde? 😂😂 okej😂😂

       Svara

   Blir väl hemma-hos-reportage i tantpressen snart. B-kändisar som säljer sin själ för uppmärksamhet.

   Spännande när äntligen skilsmässan går igenom, hon har nu för andra gången skrivit att hon är skild, det där medjuridik och laga kraft verkar inte vara Bellans paradgrenar.

   Svara

    Spelar ju inte så himla stor roll ändå…

    Svara

  I det korta inlägget hinner hon ju dessutom nämna två gånger att hon ska FLYGA till Ida idag. Jag tror på riktigt hon väljer flyg framför andra färdmedel enbart för att det är bra provokation.

  Svara

   Blir så less, vem flyger till Umeå från Stockholm!!!!! Det går ett snabbtåg utan byte, med Wifi och rimlig restid.

   Svara

    Tar inte det typ 6-7 h med tåg? Förespråkar ej flyg, men är ju rätt lång tid om man bara ska dit över några dagar.

    Svara

     Åker från Uppsala, det tar 5h 40 min. Ska du flyga så ingår restid till flygplatsen, väntetid innan avgång samt resa från flygplatsen i Umeå. Så en ”snabb flygresa” på en timme blir lätt 3-4h, knappast försvarstbart att välja flyget då. Åker du tåg har du tid att plugga/jobba/vila.

     Svara

      Fast allt det där ingår ju om man åker tåg också? Resa till/från stationen + väntetid innan avgång. Jag som bor 10 min från Arlanda med buss har ju betydligt längre resväg till tågstationen än flygplatsen, så ditt argument håller inte.

      Svara

       Märsta? 😀

       Svara

       Ja bor du nära Arlanda är det såklart skillnad, men som jag som bor nära stationen i Uppsala tar det betydligt längre tid att ta sig till Arlanda. Plus att du behöver vara på en flygplats mycket längre innan avgång än om du åker med tåg.

       Svara

        20- 30 min med inrikes.

        Svara

         Och tåget väntar till avgång. 0,1 sekunder marginal!

         Svara

      Ingår inte restid till tåget och väntetid innan avgång om man åker tåg?

      Svara

     Vilka inrikesresor tycker du att man ska välja tåget till? Sthlm-umeå är en relativt kort flygning, förstår att folk flyger till Luleå eller Kiruna, ingen annanstans.

     Svara

      I norrland, Skellefteå också. Det går ta tåg till Umeå såklart men tidsmässigt funkar flyg bättre.

      Svara

    De personer jag känner som har familj i Umeå flyger alltid upp när de ska upp över helgen. Brukar vara billigare och går så klart snabbare. Säger inte att det är rätt men Bella är inte ensam om det.

    Svara

     Instämmer. När det är mycket snö och nysnö vet jag ingen som tar tåget.

     Svara

      Vad bra! Hoppas de fortsätter så så vet vi att kommande generationer inte behöver hålla på med snö! Härligt! Jamena man måste ju göra det som är lättast för en själv!

      Svara

       Har läst din kommentar tre ggr nu men fattar fortfarande inte 🙂 om du själv åkt tåg nån gång i ditt liv så vet du säkert att nysnö ökar risken för stopp och förseningar?

       Svara

        Jo det är så sjukt farligt med en snöflinga på spåret 😱 Panik!!!

        Svara

         Du låter bara dum.
         Tydligen finns det en risk annars skulle inte tåg ställas in pga snö.

         Svara

         Har du åkt tåg? Inte tunnelbana eller pendel alltså? Svara ärligt 🙂

         Svara

         Beror på. Is på spåren kan vara farligt. Sen ligger det farliga mycket i att tågen kan bli stillastående = kallt, fast ute i ingenstans. Kan få större konsekvenser än man tror.

         Svara

    Det är ju inte bara tiden, utan frekvensen av avgångar. För mig som har åkt upp för ett par timmar och sen hem igen skulle inte kunna ta tåget. Och det tar betydligt längre tid att åka tåg från Stockholm till Umeå än att ta flyget, räknat dörr till dörr

    Svara

  Ytterligare desperat försök till flera klick.

  Svara

   Lanseringen av Hemorrhoid Hoe närmar sig så alla chanser till publicitet är av högsta prioritet för ”Team” bimbo.

   Svara

   Hon har ju ingen graviditet å outa…

   Svara

  Expressen är ju kända för att skriva väl avvägda och nyanserade artiklar utan ”clickbate” rubriker så det här känns väldigt seriöst..

  Svara

  USCH, det kommer i princip vara en artikel fylld av SKRYT. En beställd text, alla svar är redan uttänkta och tillfluffade. Hur kan detta vara lagligt att publicera utan att märka det som en annons????!!! Expressen får kan kanske inte betalt, eller vice versa, men båda sidorna får massa klick = samarbete! Spyr!

  Sätta punkt? Hur många punkter ska hon sätta? Hon har ”pratat ut” flera gånger, dvs ljugit flera gånger.

  Ska vi slå vad om att HH kommer nämnas minst fem gånger i texten och pang dagen efter kommer HH lanseras, om inte samma dag.

  Hon är en vidrig och kalkylerande orm. Fy!

  Svara

   En slutsats baserad på en hypotes. Kanske du ska läsa artikeln innan du uttalar dig som du gör?

   Svara

   Du är ond

   Svara

  Men alltså.. hur orkar du? Så bitter du verkar vara. Kan mycket väl förstå att Bella vill berätta och förklara sanningen efter alla rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse….”?? Hur menar du då? Felaktigt?! Vad var felaktigt? Han har själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste om det. Hon har väl inte sagt något om grovt kriminella kontakter. Och du vet väl inget om hur hennes känslor var eller deras förhållande. Nu får du ge dig Camilla!

  Svara

   Anonym 12:14:
   Men alltså… hur orkar du? Så bitter du verkar vara. Nu får du ge dig Anonym!

   Svara

  Vad är publicistgruppen och varför skulle hon gratis ställa upp i en paneldebatt där? Skulle du verkligen våga möta henne där? Men det är väl bra då att hon inte ställer upp så kan ju du smutskasta där också och ljuga, vinkla och påstå saker, felaktigt.

  Svara

   Jag skulle ÄLSKA att möta henne där!

   Svara

    Ja eller hur, och du älskar att modda också. Att stoppa folk som försvarar IL och ifrågasätter dig. Inte lite fegt det.. Alltså.

    Svara

     Modda? Lägg av. Ibland hamnar man i modd och ibland inte. Det har inte med kommentarerna att göra om man inte väljer förbjudna ord.
     Är väl snarare frk IL som moddar friskt i sitt kommentarsfält?

     Svara

      Men ge dig! Lägg av du!! Camilla moddar så fort man ifrågasätter henne och skriver något försvar om t ex Bella el Calle. Det är ingen slump. Varför går alla kommentarer som kastar skit på Bella fram direkt då? Nej IL moddar inte friskt, som du kan se men där går inte kommentarerna fram direkt. Kan ta minuter ja timmar ibland också. Skrattretande hur CC beter sig och direkt stoppar om man ifrågasätter henne. haha.. såå sjuk, manisk. Pinsam människa.

      Svara

       Läser vi samma blogg?
       Jag ser ständigt många kommentarer som är kritiska mot Camcam och rätt många kommentarer som försvarar Bella. Det har varit väldigt mycket sånt i flera månader.
       Om Calle vet jag inte då jag sällan brukar läsa kommentarerna under inlägg om honom och den klanen öht.

       Svara

       Men snälla menar du att camilla sitter läser alla kommentarer och om det är från en bellaförsvarare så stoppas de? Fniss. Du är lite rolig.

       Svara

        Camilla har själv skrivit flera ggr att hon stoppar och sätter på modd. Så det är du som är lite rolig och behöver inte försöka mer 😉 Hon stoppar dem som hon vet brukar ifrågasätta och försvara – ofta efter att en kommentar varit ifrågasättande – så stoppas man sen. Hoppas det är klart nu och att du förstår lite bättre. Men självklart har en del kritik gått fram direkt och släppts fram, men sen blir det ofta modd och stopp.

        Svara

       Jag har skrivit kritiska kommentarer om hur Camilla skriver om Isabella mer än en gång och de har aldrig hamnat i modd.

       Svara

        Jag har skrivit att Camilla är rent av elak nån gång när jag tyckt hon gått över gränsen och den kom med. Ser dagligen kritiska kommentarer mot Camilla. Respekterar henne dock för att hon tillåter dem, Isabella tillåter inte ens en kritisk kommentar om det inte är som ”lockbete” för att andra ska kommentera. Eller så var det på den tiden jag läste hennes skräp till blogg. Vägrar stötta en sån konstig människa nu.

        Svara

         Men alltså.. det är klart att inte alla kritiska kommentarer stoppas. Men när en skrivit något ifrågasättande eller försvarar Bella så sätts man – efter det – på modd, man stoppas då och det har Camilla själv skrivit om flera ggr, så det behöver ni inte låtsas något annat om. Och gällande Isabella så ljuger du igen – hon tillåter visst kritiska kommentarer, hela tiden är det väldigt kritiska kommentarer där och – till o med – konstigt nog, så har hon släppt fram kommentarer som länkar till denna blogg och som varit till Camcams fördel. Och det är sanningen, sluta ljug, tänk på karman.

         Svara

          Sluta ljug.

          Svara

       Det är faktiskt sant att Camilla inte är bra på att hantera kritik och stoppar eller tar bort kritik. Ofta bemöts den med hånande skrattande smileys.

       Camilla använder den här bloggen för att göra narr av och smutskasta Bella, och anledningen är personlig. Inte så professionellt? När samma person hånas så gott som dagligen under väldigt lång tid på en så här stor plattform, är det mobbing. Inläggen bereder väg för elaka kommentarer om allt från Bellas utseende till intellekt, och i princip inget raderas. Kommentarer som skulle tas bort omgående om de skrivits om någon annan, står kvar. Bella må ha gjort märkliga val och uttalanden som irriterar många. Men Camilla är den som beter sig sämst. Rapportera gärna, men mobba inte. Skriv inte ihop långsökta elakheter då det inte finns något att rapportera. Finns det något att rapportera, gör det utan den ständiga elaka undertonen. Det är skrämmande att så många tar allt som skrivs här för sant, när Camilla så uppenbart starkt ogillar Bella. Den här bloggen är så långt från granskande och objektiv man kan komma. Att Bellas ex kontaktar just Camilla är ju ingen slump. Ändå har Camilla bestämt sig för att allt han påstår är sant. Och att hon objektivt granskar Bella.

       Jag tycker att allt om Bella här har gått för långt och är så otroligt oprofessionellt hanterat. Den här bloggen ska ju inte vara ett tillhåll för mobbning, det var väl inte målet? I början hade bloggen en humoristisk glimten i ögat-ton, den existerar inte alls i inlägg om Bella och har även minskat överlag. Tycker man att någon sagt eller betett sig konstigt rättfärdigar inte det månaders så gott som dagliga negativa, ofta rent av elaka, inlägg om denne.

       Svara

        Hear hear!

        Svara

    Jag kan iofs inte se vad IL skulle vinna på att ställa upp i debatt mot dig. Rent krasst alltså, från hennes perspektiv är den här bloggen nog bäst att ignorera. Alla anklagelser som cirkulerar härinne är inte möjliga att bemöta, de har ju ganska stor spännvidd och mycket är personligt.

    Svara

    Isabella skulle äga dig totalt i en debatt. Du skulle se ut som en fullkomlig idiot, staka dig, låta som ett barn och bara göra bort dig. Tror faktiskt inte alls att du skulle våga eller älska det.

    Svara

     🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

     Svara

     Du behöver äta en pepparkaka!

     Svara

     ”Isabella skulle äga dig totalt i en debatt”

     Haha, vad skulle hon säga då? 😀 Hon skulle vara så lost när hon inte fick skryta om sig själv och sina bolag med en pipig falsettröst som brukar göra på sina ”föreläsningar”.

     Svara

      😅👍

      Svara

      Nej, jag tror faktiskt Bella kan köra över de flesta. Brukar vara så när man tror på sina lögner, man lägger sig inte. Så jag tror ärligt talat att att Bella skulle gå vinnande ur en diskussion, enbart för att hon faktiskt verkar tro på vad hon säger.

      Svara

       Men vad skulle hon säga om frågorna inte är bestämda i förväg?

       Svara

     Isabella äger ingen debatt, hon har fullt upp med att slänga med håret och att dekorera världen🙄
     Vem tar henne seriöst? När genomförde hon en debatt senast?

     Svara

     Hon kan ju inte ens svara på frågor utan att skratta eller slänga med håret.

     Svara

      Emma:
      Ja, åt det hållet ja. Jag kan inte ta henne på allvar. Jag ser på henne med mina egna ögon och jag har inget förtroende för henne. Varken som skönhetsförmedlare, företagare, influenser eller något annat. Hon tillför inget nytt i den debatt som är viktig just nu, jag tycker att hon är utanför världens intresse just nu. Hon är ointressant helt enkelt, därför skulle hennes inlägg i en debatt inte ge särskilt mycket idag

      Svara

       Och ändå är du här inne och skriver dussintals kommentarer om en människa som du tycker är ”utanför världens intresse”…?

       Svara

        Du också 😂😂

        Svara

        Ber om ursäkt att mina åsikter inte faller dig i smaken. 😭

        Svara

         Kanske bäst att skriva sina åsikter under ”Anonym” i fortsättningen😨

         Svara

          Ber så hemskt mycket om ursäkt! Ska aldrig skriva här igen! Förlåt till dig Anonym! Jätteledsen att jag förstört din tillvaro! Verkligen jätteledsen!

          Svara

     Stollis?

     Svara

      Vad betyder ”Stollis”?

      Svara

     Bella är ju smart som en skokartong. Hon skulle aldrig kunna delta i en debatt. Hennes enda uppgift i bolagen är att vara ett snyggt ansikte utåt.

     Svara

  Ska vi göra en pakt om att inte klicka sig in i den artikeln när den kommer ut? inte heller någon av hennes kanaler, under tiden som HH lanseras?

  Vem är på?

  #bojkottablondinbella

  Är man nyfiken så är det bara att fortsätta läsa denna bloggen istället.

  Svara

   Nej, jag ska läsa den! Spännande!

   Svara

    Samma här! Hoppas det går bra för henne. Ju fler företag som lyckas i Sverige desto fler arbetstillfällen skapas, mer skatt betalas osv.

    Svara

     Samma här denna expressen intervjun ska läsas till punkt och pricka. Ljugengrip är underhållande i alla tokigheter och lögner

     Svara

   Artikeln kommer jag ha svårt att hålla mig borta från, men att klicka mig in på HH kommer jag då rakt inte göra.

   Svara

   Klart jag ska läsa.
   #Bojkottablondinbella? Hur mår du egentligen?

   Svara

  ”Mitt mål är att Hermine Hold ska bli världens största varumärke inom håraccessoarer. Jag måste tänka stort, annars är det inte roligt.”

  Nej, det är verkligen inte roligt..

  Svara

   Så att ha drömmar & mål är inte ok ?
   Stackars folk i din omgivning! Lider med alla som känner dig!

   Svara

  Varför har Cissi Wallin stängt sin tidigare öppna instagram?

  Svara

   Fråga henne

   Svara

    Tack. Toppenidé

    Svara

     😂😂😂

     Svara

   Anonym 12:16:
   Hon förklarade i Framgångspodden att hon gör så när hon får in väldigt många negativa kommentarer och påhopp. Då stänger hon den ett tag, rensar och öppnar igen.

   Svara

  Äh finns det ens någon vettig människa som tror på vad som står på expressen och Aftonbladet?
  Källkritik för bövelen.
  Hon kan lika väl gå till hänt extra..

  Svara

  Men att du orkar, vad driver dig? Du verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt kriminella kontakter”. Sluta ljug Camilla! Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Camilla!

  Svara

   Ett chillpill skulle sitta fint på dig då du nu upprepat dig 5-6 gånger.

   Svara

  Men att du orkar, vad driver dig? Du verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt kriminella kontakter”. Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Camilla!

  Svara

   Hur många gånger har du postat samma inlägg?
   Gå och klipp dig och skaffa ett jobb så att du har något att göra på dagarna

   Svara

  Hon är helt desperat efter uppmärksamhet + pengar, så sjukt. Stackars närmaste omgivning alltså.
  Sen är det ju kul att hon snackar om most powerful mm, hon är ju inte det minsta poppis så vad är det för Trump-status hon är ute efter. Världens mest korkade, typ?

  Svara

  Jobbigt med människors fria val. Förstår att hon väljer att intervjuas av en tidning som där hon får styra frågorna. Helt ärligt hade jag gjort samma sak. Sen kan man tycka att det är fegt, absolut, men förstår valet. Om du skrivit om mig som du gör om visss influencers, speciellt Isabella, hade jah inte heller velat möta dig i en paneldebatt 😅
  Och då talar jag inte bara om granskningen du gjorde, utan både hur du skrivit innan om henne och efter.

  Svara

  Fast jag förstår inte varför du hela tiden förminskar det H gjort? Han har ju fortfarande blåst folk på 30 miljoner, och vad de människorna har gjort/kommer göra för att få tillbaka sina pengar vet vi faktiskt inte. Det är ju inte direkt så att man pratar öppet om att ”jag betalade någon 150 000 kr för att sätta en kula i huvudet”. H är ju inte mer trovärdig än IL, han måste ju vara manipulativ mytoman som kan lura folk på pengar, det är alla bedragare.

  Svara

   Det har väl inget med hur Bella hanterade situationen att göra? H får väl stå för det han har gjort så kan Bellis hantera situationen som en vuxen människa istället för att överdriva sin flykt från dessa otäcka kriminella element och komma med en massa påståenden som är hennes sätt twista ”sanningen” så att den passar henne genom att generera cash.

   Svara

    Det påverkar väl i och för sig i högsta grad hennes hanterande av situationen.

    Svara

    Fast det var väl bara H som sa att det inte var så? Och hur kan du lita på en bedragarmytoman? Godkänn inte förfrågningar från honom på Tinder förresten, han letar efter tjejer att sova hos som kan swisha honom ett par hundringar till mat etc hahaha. Hade nog hellre levt som IL då om jag hade fått välja hahaha.

    Svara

     Vet du vad bedragare betyder? Hoppas inte och jag hoppas att du inser att inget har kommit fram som säger att han är det när det kommer till pengarna som han förlorat. (Att han hjälpte Bella all luras är dock bevisat.)

     (Tänker också att CamCam borde radera den kommentaren för att inte bli fälld för förtal).

     Sedan förstår jag inte den här grejen med att inte kunna ha två tankar u huvudet samtidigt och anse att bara för att man nämner något illa Bella gjort så innebär det att man försvarar X vare sig det är mot honom hon gjort det eller inte.

     Det är inte så det fungerar och man måste kunna få ta upp något utan att behöva nämna allt som kan beröra samtidigt. Att man inte gillar det Bella gör och gjort är INTE samman sak som att man ställer sig på Xs sida eller försvarar vad han gjort.

     Svara

      Fast nog är han en bedragare allt. Hur förlorar man 30 miljoner på daytrading på några månader? Har han ens haft tillstånd att förvalta andras pengar?

      Svara

       Han har inte förvaltat, han har lånat med sjuk ränta.

       Svara

   Dårar bägge två. De kokade ihop en tramsig soppa tillsammans (lapp-gate) och sen föll de bägge på eget grepp

   Svara

   Han har ju inte blåst någon, han har gjort väldigt dåliga investeringar och lånat väldigt mycket pengar som han förlorat som han nu inte kan betala tillbaka. Sånt händer och det är en risk alla som tradar tar. Man kan vinna eller förlora. Han satsade på fel häst helt enkelt, svårare än så är det inte. Men precis som bb verkar han vara en oerhört osympatisk, narcissistisk och falsk person, de är verkligen a match made in hell.

   Svara

    Eh, alla fattar ju att han gjort något mer. Du släpper inte hela ditt liv och flyr utomlands om du vet med dig att du har helt rent mjöl i påsen. Det gör du bara om du vet med dig att det finns en chans att det ligger sanning i det.

    Svara

     Hur vet vi att han släppte allt och flydde utomlands? Att Bella gjorde det vet vi men vet vi verkligen att H gjorde det?

     Svara

      Ja. Det är dock inte allmänt känt var han var eller när han kom tillbaka.

      Svara

    Fast hur förlorar man 100% av sitt innehav? Vilka aktier har gått så dåligt att de minskat i värde med 100% det senaste året? Och även om aktierna minskat så mycktet i värde så finns ju aktierna kvar och går väl upp igen förr eller senare? Låt säga att han ”bara” var en dålig daytrader utan intentioner att blåsa någon så tycker jag faktiskt att det är illa nog. Då borde han haft självinsikt nog att inte fortsätta gambla med andras pengar.

    Svara

     Hävstång använde han sig av.

     Svara

   Att blåsa folk på 30 miljoner är helt ok!
   Att ”överdriva” siffror är dömd för evigt i denna blogg

   Svara

    Att erkänna att man gjort fel är stort och absolut större än att bara ljuga och överdriva och skryta!

    Svara

     Då lever vi i helt olika världar!

     Svara

     Fast nä, jag gillar inte Bella, men det hon gör skadar ingen annan (förutom miljön då). Att x erkänner att han har gjort fel gottgör inte de vars pengar han sjabblat bort.

     Svara

  ”Det har varit en del rykten och oklarheter”
  Jaha, och vem har sett till att det blev så?
  Bella har knappast försökt räta ut några frågetecken ”under hösten och vintern”.
  Snarare har hon ju hållit ryktesfloran och spekulationerna levande genom kryptiska uttalanden och konstiga påståenden som bara har varit ägnade att skapa fler frågor än svar.
  Ska bli intressant att se vad Expressen får till för artikel. Jag är ganska övertygad om att Stora journalistpriset knappast är inom räckhåll för skribenten ifråga 🙂

  Svara

   Ja det har Camcam sett till och de som hon manipulerat här till att tro saker och skriva massa osanningar och rykten, och andra som spekulerat och skapat rykten på andra sajter. Jo Bella har visst försökt räta ut men då har hon fått skit för det, det har vinklats, och troligtvis har hon uppmanats att vara tyst istället så att inte sånt som sagts ska vändas och vridas till annat och till osanningar. Och dessutom kanske hon inte fått/ville säga vissa saker av säkerhetsskäl. Oerhört löjligt av Camcam att skriva ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse…” Felaktigt?! H har själv berättat om de 30 miljonerna och att Bella inget visste och att någon sökt honom hos Bella, och Bella har Inte sagt något om grovt kriminella kontakter, så Camcam ljuger. Så jävla lågt! Camcam vet inget om Bellas rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Skäms Camcam!

   Svara

    Är du igång igen, Stollis? 😂😂

    Svara

     Så tramsig du är Camilla

     Svara

     Jag tycket du är grym Camilla men när du svarar såhär så framstår du bara som oförskämd och otroligt oseriös.

     Svara

      Skriver man hundratals identiska kommentarer så är man lite stollig.

      Svara

      Håller med dig F.

      Dessutom har jag sett att Camilla själv skrivit bland kommentarerna att hon ska sluta svara läsare så spydigt, samt sluta med sina dagliga negativa inlägg om Bella. Detta verkar inte ha fungerat dock.

      Svara

     Vad var stolligt med 12:42? Det är ju sant och klarsynt. Du vet ju Camilla att det skrivits massa skit och startats rykten här, och att du inte alltid håller dig till sanningen utan vinklar. Hade du inget bra svar, inget bra argument? Så då svarar du så.. det säger en del, du blev ägd. Du framstår som mer stollig på sättet du svarar, inte det minsta professionell utan helt oseriös och ja som sagt stollig, tramsig och otäck härskarteknik. En orm.

     Svara

      Åh, kan inte jag få vara en kopparsnok då?

      Svara

       Tyvärr är det inte en orm utan en ödla Cammis 😉

       Svara

    Alltså, trodde denna blåögda kotten ovan var blockerad?

    Tror på riktigt det är Bellas mamma som kommenterar så här hysteriskt. Iofs har Bella typ ingen relation till hennes mamma, så kanske Ida? städhjälpen?

    Svara

     Säkert Simon

     Svara

      Helt säkert är att det är någon från hennes ”Team”..

      Svara

       Låter lite som en stalker den där Stollis…

       Svara

       Jaa det måste ju vara så för ingen som läser denna blogg kan ju gilla Bella!
       Wrong! Alla dessa snedvridna inlägg om henne blir oseriösa och därmed inte pålitliga

       Svara

     Vems mamma?

     Svara

  Simon kommer ju självklart dit för att se till att de inte ställer andra frågor än de som godkänts på förhand. Det är sen gammalt. Varför man då öht behöver åka hem till henne är oklart, det kunde väl tas över telefon. Men antar att det måste tas bilder på det nya huset samt det nyfönade håret och lite orange ”glow”. Och så lite skryt på det. Klappat och klart.

  Svara

   Självklart är det för att visa upp huset och kunna skrävla om hemmateamet och det nya Instagramkontot som huset fått för att alla sponsrade grejor ska kunna visas upp utan reklammärkning.

   Svara

  Hur ställer du dig till Cissis inlägg där hon tar upp ILs stalkerproblem och försvarar henne och anser att fler insatser måste göras?

  Svara

   Att man får skilja på äpplen och päron.

   Svara

    Jo men uppenbarligen anser Cissi (med all rätt) att detta är något att lägga fokus på. Finns det någon anledning till att du inte gått ut och stöttat IL när det gäller denna stalkern? Eller du hoppas på att hon skadas en vacker dag?

    Svara

     Jag tror på det sista du skrev!
     Finns ingen på denna planet som hatar Bella lika mycket som C

     Svara

   Vad skriver cissi?

   Svara

    Om kvinnor som lever under hot från män och hur vanligt förekommande det är. Så har hon expressens artikel om den nya stalkern som bild för inlägget. Typ hur många fler hot och stalkers kända kvinnor har jämfört med män och hur de inte behöver vara rädda på samma sätt som en kvinna. ”Det Isabella Löwengrip tvingas uppleva är extremt men det är inte ovanligt” är ett citat ur det långa inlägget så jag orkar inte skriva av allt.

    Svara

     Bra gjort av Cissi!

     Svara

  Bella faller nog förr eller senare, antagligen förr. Tillsammans med sitt luftslott. Som läsare av bloggen sen 2012 kommer jag inte gilla att se det, kommer inte känna nån tillfredställelse eller skadeglädje. Jag gillade den tjejen förut. Känns rätt sorgligt alltihop. Saknar gamla Bella, som hade humor och en rejäl portion självdistans.

  Svara

   Mjaa. hon har alltid varit falsk/ äcklig personlighet. Någon som minns serien där hon visade sin assistent som diskade för Bella var för fin för att göra sådant?

   Svara

    Din personlighet är fin va..?

    Svara

   Även det var falskt, men det förstår du väll!

   Svara

  Så lågt av Expressen som kommer slicka i sig allt hon säger & sätta ngn smaskig rubrik för att sälja lösnummer & få klick. Inte journalistik enligt min åsikt.

  Svara

  Undrar om Expressen kommer fråga om Bentleyn hon fick av x. Den typ av bil hon så många gånger skrivit om att hon så hett önskade sig. Den som stod parkerad utanför hennes hus. Den som kostade en miljon. X hade inte körkort. Eller om hon vill be x om ursäkt för att hon svartmålat de som x är skyldig pengar. För om man vill sätta punkt betyder det väl att det är sista gången hon uttalar sig om x. Hans personliga konkurs är väl offentlig nu så Expressen kan ställa många frågor även om varför hon ljuger så ofta.

  Svara

   Fattar inte. På vilket sätt är flickvännen ansvarig för mannens körkort och bil. Är det inte en bisarr fråga?

   Svara

    Hon hade fått den….

    Svara

     Det hade hon ju uppenbarligen inte iom att konkursboet inte tog den ifrån henne utan från honom. Så det påståendet är enkelt att bevisa som falskt.

     Svara

      Hon fick bilen i rent praktiskt avseende även om den juridiskt inte stod registrerad på henne.
      Om H inte har körkort måste väl bilen disponeras av någon som får köra den? Annars verkar det vara ett märkligt köp. Det var ingen samlarbil utan en ”vanlig” Bentley.

      Svara

       Nej. Du kan äga hur många bilar du vill utan att ha körkort. Det är ju inte supersmart iom att du inte får köra men det går aldeles utmärkt.

       Svara

        Jag vet att man kan stå som registrerad ägare till en eller flera bilar och det finns inget krav på körkort (hur skulle annars bilmålvakter kunna ”äga” så många bilar?).
        Men det var inte det frågan gällde här utan om H köpt bilen att användas av Bella eller inte. Verkar som en del inte vill begripa att han inte köpte bilen till sig själv.

        Svara

        Kanske en okunnig fråga men hur fungerar det då när man ska teckna en bilförsäkring? Vet att försäkringsbolagen kan ha synpunkter på försäkringstagare och vem som är ägare och huvudsaklig brukare av ett fordon till exempel. Och som ung betalar man högre premie så hur räknas den fram för någon som inte ens har körkort?

        Kanske är helt ute och cyklar i ämnet nu, men kan inte låta bli att undra.

        Svara

         Ingen dum fråga alls. Bilförsäkring gäller för tecknaren oavsett körkort.

         Svara

     Ja, man behöver inte vara Sherlock Holmes för att förstå att bilen var en present till Bella från H – precis som klockan.
     Bella hade preparerat det hela genom att flera gånger skriva om att ”hennes chaufför” hade en Bentley som han körde henne till flyget på Bromma och Arlanda med. Det var hennes favoritbil som hon skulle köpa ganska snart – den skulle passa bra till nya huset 🙂
     Sen var det provkörning av en Bentley som ”en vän” skulle köpa plus att hon skulle köra den en helg.
     Sen vet vi hur det blev med den bilen.

     Svara

   Håller med anonym här innan om att det vore konstigt att fråga om bilen. Och varför skulle hon be x om ursäkt för att hon svartmålat någon annan? Din kommentar är väldigt konstig..

   Svara

  Hon kommer gråta ut och säga att H tvingade henne till att operera brösten och att hon litade på honom, ville göra honom lycklig osv osv

  Svara

  Nått måste hon ju göra nu när Kenza är gravid.

  Svara

   Precis

   Svara

  Hoppas att de frågar om Gabrielle Löwengrip.

  Svara

   Tror inte de kommer fråga någonting, de kommer sitta med ett block i handen, lyssna , ta emot te från bellas hembiträde. Bella kommer prata på tills det är dags för dom att avsluta. Då blir det några bilder och kanske om man har tur så har bellas head of hår klätt bella i ett alldeles ljuvligt hårband som hon bara rååkar tala om att detta lanseras inom snar framtid.

   Svara

  Svara

  Idag har expressen nu artikel om IL där hon pratar om sina 1,5 miljoner följare. Denna artikel lär väl gå i samma stil 😉

  Svara

   Funderar på om det är så de räknar. Paris Hilton sa ju i den där dokumentären på netflix att hon har 50miljoner följare på sociala medier. På insta har hon 10,3miljoner så hon måste ju också plussa ihop alla följare i olika sociala medier. Vore bättre om de sa ”10miljoner på insta, 4miljoner på snap, 12miljoner på Facebook..” Ni fattar. Det är ju inga dåliga siffror de har, så förstår inte varför de inte är ärliga bara och delar upp det.

   Svara

  Vet inte vad som är mest uttjatat, Bella eller dina inlägg om Bella. Det här är enda stället jag läser om Bella på, överallt annars är hon helt död och ointressant förutom nån liten artikel på nöjessidan i en kvällsblaska och även det sällan. Varför fortsätter du ge henne klick och uppmärksamhet när du inte gillar henne? 🤔 Hon är en nobody i det stora hela, få som känner till henne.

  Svara

  Lite OT?(?)
  men eftersom HH snart ska lanseras så vill jag bara passa på att ”inspirera”:
  Picostore! (https://picocopenhagen.com/)
  När HH sökte ”inspiration” så länkade någon under inlägget till ”Picostore”.

  Älskar det mesta av deras grejer på hemsidan! Grejerna e som en blandning av Glitter och Flying Tiger typ! 😀

  Ja, vissa grejer är väldigt typiskt ”plastigt krims-krams” MEN! de utger sig iaf inte för att vara nåt annat utan marknadsför sig som grejer man ska kunna byta ut/varva med… I dunno, trender/årstider?

  Och de skickar till Sverige (frågade).

  Om IL hade slagit sig ihop med Pico hade jag blivit så sjukt imponerad av henne! Billigt, verka va bra kvalitét och material! OCH framförallt med färger som passar IL:s kola/popcorn/tårta-schampon ;D

  (och neeeeeej ofc inte fejkad reklam elr liknande utan legit ett tips jag önskat jag själv hade fått)

  Svara

   Hmm.. Såg väldigt plastigt ut.

   Svara

    yes! mycket e väldigt plastigt med godisfärger!
    det finns dock en del som inte ser plastigt ut och inte har godisfärger xD Det e ju inte direkt nåt high-end märke utan e mer Glitter+Flying Tiger~ (y)

    Svara

     Men när använder man det? På stranden typ?

     Svara

      Beror på vad för kategori grejer man köper/gillar I guess? Och vilken säsong.

      Skulle inte personligen gå runt med en enorm sjöhäst i strass t:ex men några av hårspännena absolut!
      Det e tydligt att de satsar på strand nu iaf… och åttiotalet XD

      (Atm tycker jag frakten e det största problemet)

      Svara

      ja. eller om du är 12 år och älskar glitter osv 🙂 ska nog köpa ett gäng till min lillasyster!

      Svara

      Beror på vad man söker och gillar för grejer I guess?

      OBS, jag snackar om Pico som ett ”alternativ” till HH. Inte som ett spektakulärt accessoarföretag utan just som hårgrejer i mellanklassen :3

      Svara

       Tycker inte de är i mellanklassen dock… Ser ut som samma saker som ligger i småburkarna på ur och penn för 19:- styck.

       Svara

  Vad lägligt med denna artikel, gratis reklam för Hermine Hold.

  Svara

  Tycker verkligen du ska tillägna ett inlägg till Ellinor Löfgrens instastory idag där hon diskuterar kring samarbeten och reklammarkering samt inbjuder sina följare att säga vad de tycker. Ellinor är verkligen en person som växt 100 gånger om i mina ögon de senaste åren. Hon känns verkligen så äkta och alla hennes samarbeten är verkligen jättebra gjorda. Något att se upp till tycker jag 😊

  Svara

  vad tusan har hon gjort med handen?! grävt i nyponsoppa?
  https://www.instagram.com/p/BtBnYsZny4j/
  fattar ju att det är brun-utan-sol men…. HUR blir det sådär när man använder det?!

  Svara

   Man är lite torr om händerna och tvättar inte av dem ordentligt när man smörjt in sig. Då blir man sån. Själv kör jag en omgång peeling på händerna, smörjer sen in händerna i fet fotkräm innan jag kör bus och tvättar ordentligt efteråt och smörjer sen in händerna med handkräm utblandad med en liten liten klick bus. Då får man en naturlig övergång. (Ett litet tips till dig Bella 😘)

   Svara

    Tänk att det finns så duktiga människor som du 14.32

    Svara

  Vem köper hårband ? Nog för att jag är 40, men jag jobbar ändå nära Bella och Stureplan och inte fan ser jag folk med hårband?! Möjligen småtjejerna på sonens förskola. Men det ska alltså fyllas ett hål på marknaden här ? Intressant…

  Expressen-artikel för att räta ut frågetecken hon själv skapat och önskat, vad kul…

  Svara

   Ganska många, men är nog vanligare med en söt mindre sjal i håret. Inte säsong nu dock.

   Svara

  Alltså hahahaha jag sitter här och skrattar åt alla som kämpar med att försvara Bella. Jag säger inte att CamCam alltid har rätt men man förstår ju via Bellas fans hur det kommer sig att folk går med i sekter och liknande. Sjukt komiskt

  Svara

   Det låter iofs exakt likadant åt andra hållet.

   Svara

    Fast jag ser inte många (om ens några) försvarstal mot CamCam

    Svara

     Jaha du menar så. Jag tänkte på de mest inbitna och fantasifulla belladissarna.

     Svara

   Haha fast det är väl här Bella-sekten finns, sekten som ska sänka Bella, vinkla och hitta fel, sekten som kämpar – med Camcam i spetsen – med att sänka och håna Bella. Fast egentligen så tror jag de flesta kommentarena skrivs av Camcam herself, så tydligt. Skrattar ihjäl mig hur allt ska vinklas och hur arga vissa är när någon skriver emot och skriver det sanna och det rätta haha. Och skrattar ihjäl mig hur de kämpar och försöker vända allt till fel på Bellas blogg också och hur somliga försöker knäcka henne genom att klaga på allt. Hysteriskt kul. Sååå stört.

   Svara

    Skippa ”skratta ihjäl mig” och ”hysteriskt kul” så får din kommentar mer betydelse. Du har en poäng, men poängen försvinner när du skriver sådär.

    Svara

    Men det jag undrar är: alla ni som står upp för Bella och försvarar henne, ser inte ni hur hon genom åren har vänt kappan efter vinden och bytt åsikter till höger och vänster? Och hur ställer ni er till det?

    Undrar alltså genuint. Eftersom jag själv följde Bella i en massa år men tröttnade på att hon hela tiden sa emot sig själv. Så därför är jag verkligen nyfiken i fall någon hade ork att svara.

    Svara

     Personligen så bryr jag mig inte. Jag ser att Bella är shady, men det påverkar inte mitt liv överhuvudtaget och har inget behov av att försöka knäcka och dumförklara henne. Skakar liksom på huvudet både åt hennes påhitt och ni som blir provocerade av det. Är hon en skum person? Absolut. Ger det folk rätt att skriva vad de vill om henne? Nej. Ska man bry sig om allt fel en person gjort kan man ju inte direkt hänga här inne med tanke på Camcams beteende i starten av den här bloggen, men det verkar ni inte bry er om.

     Svara

      Tack för att du tog dig tid att svara. Dels vill jag bara säga att det är jag ensam som undrar detta så att gruppera in mig i gruppen ”ni” känns fel. Jag har inte skrivit någonstans min inställning till CamCam så vad hon har gjort innan eller inte spelar ingen roll eftersom det inte va det jag frågade efter.

      Svara

       Fast jo, det spelar roll. Det är rätt intressant varför vissa kommer undan felen de gjort och andra inte.

       Svara

        Absolut. Men det är en annan diskussion. Jag undrade genuint över några frågor som rörde Bella. Du får jättegärna skapa en ny tråd med frågor som rör CamCam, men det är inga frågor som jag vill ha svar på i mitt inlägg. Jag ville ha sakliga svar på mina frågor.

        Svara

         Nej, det är ingen annan diskussion. Du vill vinkla det till att handla om Bella, men det är i grunden same same och därför är det ett svar på din fråga. Kan man de förbi andra personers misstag kan man även se förbi Bellas.

         Svara

      14.56 det där var jättebra skrivet. Håller med till fullo.

      Svara

    Jag förstår att det känns bättre för dig om det är jag som skriver alla kommentarer själv, men tyvärr måste jag göra dig besviken där..

    Svara

     Nu tror jag du svarade på fel kommentar 😂

     Svara

      Nä, svaret till originalkommentaren hamnar där. Så den var inte till dig. =)

      Svara

       Oj haha sorry för falskt anklagande 😊

       Svara

   Och vi andra skrattar åt folk som är hjärntvättade av allt detta trams om Bella 🤣

   Svara

  Camilla du kan skriva om de influencers – bland andra Sandra Beijer- som har skrivit under en debattartikel på Expressen om att vi behöver minska på flygandet. Emanuel Karlsten skrev ett blogginlägg om deras hyckleri.

  Svara

   De är ju hycklare, men man får väl ge alla en chans och se hur mycket de flyger nu framåt.

   Svara

  Det spelar ingen roll hur mycket hon visar upp sitt hus och skryter om sin kock och sitt team. Allt skryt har snarare en motsatt effekt och leder till att hon framstår som en sorglig figur. Det är bara yta och under den är det tomt. Jag kommer ihåg när jag tyckte Perrelli var pinsam som alltid skulle visa upp märkeskläder och prylar i sin blogg men Bella tar verkligen priset. Inte ens Perrelli visar upp städhjälpen och skriver typ ”Älskar att ha någon som dammsuger åt en”.

  (Och nej Bimbobella har inte visat upp städhjälpen som dammsuger. Inte än i alla fall. Men det är på den nivån redan, med kocken.)

  Svara

   Madelon, jag undrar verkligen hur det kommer sig att du blir så oerhört provocerad av en människa och vad hon skriver.
   Varför läser du om henne?

   Svara

  Ser fram emot Expressens egna bilder på Bella utan filter och retuchering. Då jävlar snackar vi dålig orange blank hud! 🍊🍊🍊

  Sen är det väl ingen vettig person som tror att vi får höra någon sanning?!? De är ju en fullblods narcissist som ska utala sig, men de är ju sen gammalt….

  Svara

   Skärpning, hur hon ser ut har ingen betydelse.

   Svara

    De har väl precis all betydelse! De är ju via den som hon säljer sina krämer m.m

    Svara

     Nej det har ingen betydelse. Man går inte på någons utseende, och man går inte på någons utseende på bilder som inte ens är tagna. Sluta leta ursäkter till att få vara översittare.

     Svara

      Ja, eller hur?

      Svara

      Tagga ner, eller tillhör du Bellas ”superteam”?

      Svara

       Nej, jag tillhör alla kvinnors ”superteam”. Ingen kvinna ska behöva få skit för sitt utseende, inklusive Bella.

       Svara

   Du gillar att skriva urbota korkade saker om människors utseende?? Leka hobbypsykolog, fick du licensen via något budget pastapaket?

   Svara

  Skrev EN enda kommentar, den innehöll kritik mot Camilla angående Bella, givetvis publicerades den inte. Och den var konstruktiv, ej otrevlig osv.

  Svara

   Ursäkta, ni som anklagar Camilla för att inte släppa igenom kritiska kommentarer, har ni läst kommentarsfältet öht? Det är ju ett helt dårhus som har hittat hit och skriver allt möjligt om hur Camilla skriver alla kommentarer själv till att hon är mobbare, störd mm. Antyder inte särskilt hård moderering. Önskar den vore hårdare för dessa/denna människor verkar inte ha alla hästar hemma. Inte för att de försvarar Bella, för det kan man ju så klart göra, men resonemangen har absolut inget att tillföra annat än att de verkar skrivna av nån som har någon form av… problem.

   Svara

    Min kommentar innehöll kritik mot Camillas inlägg om Bella. Att hon ständigt skriver negativt om bara en person och det dagligen under flera månader. Samt öppnar upp för andra att skriva elaka kommentarer som inte tas bort även om de går över gränsen, tex om utseende.

    Svara

     Camilla har så mycket mer på fötterna om IL än det som ka komma ut här på bloggen. Det finns en motiverad anledning till hennes agerande, det tror jag verkligen. Hon snackade om det i podden I sanningens namn med Gabriella Bark.

     Svara

      Fattar inte. Tycker du det påståendet (sant eller falskt vet vi inte men helt oavsett) legitimerar det här kommentarsfältet? Du ser ju vad folk skriver?

      Svara

  Vad har hänt med Bellas likes på insta på senaste bilderna… bara ett par tusen nu av en ”halv miljon följare”.
  Head of likes måste glömt köpa???

  Svara

   Prova köp dig ett bättre liv, inte hälsosamt att stalka
   * tips från coachen *

   Svara

    Jag tror Maria behöver lära sig vad ”stalka” betyder…

    Svara

     Vet 👍🏻

     Svara

  Kan du släppa fram min kommentar tack. Jag skriver inte en lång kommentar för att den ska förbli i någon oerhört märklig moderering. Vill gärna veta varför den hamnade där också.

  Svara

   Lol

   Svara

    ?

    Svara

  Nån mer än jag som hade önskat Bella i skavlan tillsammans med Greta Thunberg?

  Svara

  Men hjälp! Hennes senaste instastorys 🤦‍♀️ Va är det med gabflabbet egentligen? Såå krystat! Som att vi har så himla kul 🤣

  Svara

  Bullbella skriver om content dagligen, vad är content? Innebär content att man blir mer orange för varje dag?

  Svara

   Och varje gång hon skriver om content skapar hon content…eller?

   Svara

   ”Här har huset åkt på konferens till ett annat hus i Åre för att diskutera vad man ska göra med huset! Hoppas att ni hängde med! Alla captions innehåller positiva ord som ”fun”, ”love” och hjärtsmileys, och det är ju en himla tur att huset verkar gilla alla sysslor som Bella själv hatar.”

   Stabilt..

   Svara

  Tror inte min kommentar blir godkänd hos bella så postar hör också.
  Hennes version? För en köpt journalist? Fakade följarsiffror. Fakade hotlappar. Överdriven hotbild? Blir denna kommentar godkänd blir jag förvånad. Bella är bara en vanlig företagsledare. Inte mer eller mindre än nån annan. Jämförbar med Emma S. Hur mycket hysteri är det kring henne? Noll! Hermine Hold? Plastiga hårklämmor och polyester scarf! Gabrielle, en dataanimerad influencer?! Varför i hela friden ska vi lyssna på den? Nej men jag ska läsa artikeln, det blir intressant!

  Svara

   Min kommentar godkändes inte heller (kommentarer som skrivits flera timmar senare är uppe). Ingen som antyder att hon ljuger mycket får kommentera. Kanske därför hon har så lite kommentarer?
   Artikeln kommer vara en snyfthistoria och de flesta kommer att köpa det, tyvärr.

   Svara

  Jag tror hon kommer säga i intervjun att hennes livvakt (som inte längre jobb åt henne) förvrängde hotbilden. Han gjorde kanske det, men man hänger inte ut en människa som hon gjorde med Hampus!
  Ska även bli kul att räkna hur många gånger hon säger ”mitt team” under intervjun 😂

  Svara

  Narcissist ….

  Svara

  ”Vem bryr sig om Blondinbella?” ekar genom typ 75 % av alla kommentarer. Jag skulle säga att 100 % av oss som följer Bloggbevakning bryr oss. Inte på det där sättet som typ att vi hoppas att någon hittar botemedlet mot cancer utan mer på det där sättet som man ibland fastnar i en dokusåpa. Eller i Hänt extra hos tandläkaren. Alternativt någon skräpserie på Netflix. Det är liksom konsumtion för att pigga upp vardagen; ”vad har hon hittat på för tok nu då?”. Mer så! Jag kan ha fel. Men jag tror verkligen att vi älskar vår hovnarr, hon poppar åtminstone till mina nattningsförsök av bebis. Känns lättsamt att hon susar omkring i Porschen och slänger med håret inför sminkning av Emelie följt av morgonmöte med Simon för att sedan skapa content och fnissa med Pingis. Älskart!!!!!!!!!

  Svara

  Kommer nog att handla om livvakten och varför han försvunnit och kanske att han blir beskylld för ditten och datten.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.