Linnea Claeson backar Bianca Ingrosso

View this post on Instagram

Gemensam nämnare för de som skriver hat till mig är att de är män. Betyder det att inga kvinnor näthatar? Givetvis inte, men de dras uppenbarligen någonstans. Vart söker de sig och vad driver dem? Vilka ämnen och personer får dem att explodera? Svaret verkar vara Bianca Ingrosso. För hennes erfarenhet av näthatare verkar vara motsatt min egen, då 99% av de kränkningar hon mottar kommer från kvinnor. Innehållet i kommentarer Bianca mottar verkar dock påminna om de jag får, med personangrepp, att vi är fula, vidriga och dumma i huvudet. Skillnaden är alltså vem som skickar dem. Varför? Jag skrev en kolumn som jag länkar till i bion där jag undersöker det, vad tror ni om min teori? För övrigt vill jag säga något som antagligen är uppenbart, men det gör mig så jävla förbannad, så jag tycker det behöver uttryckas ändå: jag tycker näthatet Bianca tvingas utstå är så jävla vidrigt. Vad fan håller ni på med?!! När jag skulle skriva kolumnen bläddrade jag lite bland hennes hatkommentarer och det är grova personangrepp på en oerhörd låg nivå som är dränkta i en sån kletig, jävla smutsig avundsjuka och hatarna lämnar inget utrymme för misstag, snedsteg eller kunskapsluckor. Mängden hat som på detta sätt bidrsr till att tysta offentliga röster är ett demokratiproblem och vi måste förstå vad konsekvenserna blir både på ett individuellt och strukturellt nivå av att ingen vågar prata, tycka eller synas. Och det är inte ungdomar eller barn vi pratar om, det är vuxna människor! Skärp er förihelvete! Lär er skilja på att kritisera och kränka – för det är en jävla skillnad, avfölj om det inte passar, du behöver inte kommentera allt du tycker, du har fan ett ansvar för vad dina kommentarer gör mot andra människor, och terapi vore ett rimligare beslut än fortsätta spy ur sig sitt eget missnöje på andra. Att inte såra andra medvetet borde väl vara något slags minimum för att vara människa. Respekt till dig Bianca för att du orkar och inte backar. Stå kvar, du står inte ensam. Och ta ingen skit.

A post shared by Linnéa Claeson (@assholesonline) on

Vad är det med Linnea Claeson som gör att det är uteslutande män som skickar näthat till henne och samma sak med Bianca Ingrosso fast kvinnor?
Varför är det uteslutande kvinnor som näthatar på Bianca?
Fat å andra sidan så har hon ju två kvinnor i sin omedelbara näthet som inte alltid är så snälla mot henne, så man börjar ju undra om det kan ha någonting med saken att göra?
Är det ”mer tillåtande” att näthata en kvinna om hon blir respektlöst behandlad i sina nära relationer med andra kvinnor? Eller är detta bara min hjärna som försöker hitta en logik där ingen logik finns?

Linnea ”ger sig ju på” patriarkatet och avsändarna av icke efterfrågade dick pics vilket tydligen är kränkande för män. Vill inte alla se deras ståtliga k*k liksom?
Men Bianca?
Vad gör hon för att provocera det kvinnliga släktet så?

 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snygg och framgångsrik, brukar räcka för att få problem med andra kvinnor.

  Svara

   Brukar räcka med bara snygg tyvärr

   Svara

    Eller bara framgångsrik.

    Svara

     Vackra människor är extremt privilegierade i dagens samhälle vilket också leder till orättvisa. Då är det lätt att folk blir bittra.

     Svara

      Är det där en bra ursäkt för att vara elak och avundsjuk mot nån som är vacker och privilegierad på just det sättet? (det finns ju många sätt nån kan vara privilegierad på och alltså många orsaker till avundsjuka)

      Svara

       Jag ursäktar inte utan försöker mig bara på en analys och förklaring. Är själv välsignad med ett bättre yttre än inre 🙂

       Svara

        Haha, okej 🙂

        Svara

        Tycker denna är ganska så träffande gällande betydelsen av utseende men framförallt så är den rolig.

        Svara

      Så du ska hata folk som är vackra eller rika utan anledning? Vilket tankesätt. Är personligen så trött på kvinnor som ska vara otrevliga, elaka, och massa annat pga att de känner sig hotade av någon. Det är nästan sjukt för mig.

      Svara

   Inte en helt korrekt analys. Finns säkert många som är avundsjuka. Men kan ju också vara så att man på riktigt anser att hon är överskattad. Vissa kända människor blir så hypade och ses som världens vackraste mm. vilket skapar en stor differens mellan hur det faktiskt är. En orättvisa och en osanning som man helt naturligt reagerar på. Det betyder givetvis inte att man anser att dessa människor är fula men kanske inte heller så extremt vackra som det uttrycks. Alla har olika smak och tycke och vissa attraheras man inte av eller ser det vackra med oavsett vad andra anser. Själv är jag en person som uppskattar allt som är vackert och tilltalar mig oavsett om det är ett hus, inredning, film, natur ,fotografier eller en människas yttre. Jag ger gärna komplimanger och har inga problem med att uttrycka eller erkänna att någon är fin eller charmig eller vad det nu må vara. Jag skulle aldrig yttra något negativt till en person om dennes utseende och man kan ju alltid hitta något som är fint hos alla. Men jag skulle heller aldrig hålla med om att någon är extremt vacker pga risken att verka avundsjuk. I detta fallet så anser jag att den nämnda har både fina och mindre fina drag och är inte på något sätt utomjordiskt vacker. Skulle troligtvis finna 10.000 tals människor som är betydligt mer attraktiva , vackra, charmiga, snygga, smarta, intressanta, sexiga osv osv om jag åkte jorden runt. En alldeles för simpel analys att allt skulle bero på ren avundsjuka när kvinnor ogillar andra kvinnor. Tröttsamt.

   Svara

    ”Jag skulle aldrig yttra något negativt till en person om dennes utseende och man kan ju alltid hitta något som är fint hos alla.”

    ”I detta fallet så anser jag att den nämnda har både fina och mindre fina drag och är inte på något sätt utomjordiskt vacker. Skulle troligtvis finna 10.000 tals människor som är betydligt mer attraktiva , vackra, charmiga, snygga, smarta, intressanta, sexiga osv osv om jag åkte jorden runt.”

    På vilket sätt är detta positivt för Bianca att läsa? Hur motiverar du ditt behov att skriva detta och på vilket sätt ska tex Bianca ta emot informationen?
    Exakt sådana här inlägg som trycker ner och hånar i all sin passiva aggressivitet.

    Och om vissa tycker att hon är överskattad är det väl inte hennes problem eller fel?

    Svara

    Men det är ingen som pratade om att ge komplimanger utan att vara elak utan anledning.
    Det är många av oss som gör allt för att vara trevliga mot andra kvinnor, men tyvärr SER man alldeles för öppet ibland att någon hatar en pga nånting man är/har som de själva tror att de inte har. Oftast är det bäst när man är ”lika”, eller när personer värderar sin attraktionskraft olika mot den andra(intellekt/förmögenhet/snygg kropp/skönhet/humor).

    Svara

     Du är elak utan anledning och genomskinligt avundsjuk, med din logik kan man ju då trakassera 90% av Sveriges offentliga kvinnor för att man personligen inte har dom som sina idoler. Idioti.

     Svara

  Instämmer med linneas analys. Kanske att patriarkala strukturer ges för stor vikt som orsak och att man kanske glömmer bort människans (ibland rätt vidriga) natur, oavsett kön.

  Svara

   Fast det är ju de patriarkala strukturerna som _både_ belönar kvinnlig skönhet _och_ begränsat kvinnor generellt. Dvs att det är patriarkala strukturer som gör en kvinnas skönhet (och ev framgång) till ett hot mot andra kvinnor och deras möjligheter att lyckas.

   Svara

    Det kan vara en anledning eller en bidragande orsak absolut. Jag undrar ändå om det inte finns en annan och mer simpel orsak i botten, alltså människans mer eller mindre elaka och missunsamma natur eller om de samspelar.

    Svara

  Jag tror att det är för att dom är avundsjuka.Hon tjänar pengar och är jävligt snygg och rolig och verkar ha ett bra liv med familj och vänner. Det sticker i folks ögon.

  Svara

  Tycker snarare att det som kan komma att bli ett demokratiproblem är att man inte ska kritisera influencers och andra makthavare. Ser sällan något hat i kommentarsfält utan mest kritik och ifrågasättanden. Att skylla på avundsjuka är dock löjligt för vad spelar det för roll? Är man mindre berättigad att få komma med kritik om man är avundsjuk?

  Svara

   Fast va?

   Kritik är inte att säga (nu citerar jag helt fritt från olika kommentarsfält om olika kvinnliga influencers härinne) att nån är korkad, narcissist, mytoman, ful, fet, psykopat, manipulativ, dålig mamma, osv osv osv.

   Hur kan du få några av de kommentarerna till saklig kritik och på vilket sätt skulle det vara en demokratisk rättighet att mobba folk?

   Svara

    Tyvärr kan man hitta mobbare redan på förskolan. I alla tider har de funnits och kommer med all sannolikhet aldrig att försvinna. Vi får det samhälle som vi själva skapar. Att försöka acceptera att vissa måste visa fram sig för att kompensera ett dåligt självförtroende och en bristande självinsikt kan vara svårt att svälja för många. Jag vill gärna se det goda i alla men hos vissa går det inte vilket gör att jag försöker undvika dessa. Har ingen gjort mig något personligt så kan jag vara tyst.
    Tror att de flesta av oss har det för bra och alltför mycket tid att bry oss om hur andra är, vad de säger och hur det lever. Vi borde kanske skaffa oss ett eget liv istället och försöka göra den här världen lite bättre för de generationer som kommer.

    Svara

   Man läser ju utifrån sig själv och sina värderingar, att du läser kritiska kommentarer men jag läser samma ord somvidriga hatkommentarer säger ju mer om dig och mig än kommentaren.

   Svara

   Så att skriva ”du är patetisk och ful” är alltå bara kritik menar du?
   Att skriva ”håller inte med för jag tänker såhär…” är samma sak som att skriva ”sämsta jag läst, du är dum i huvudet” enligt dig?

   Enligt dig är vad som en skrivs kritik?
   Finns ingen som helst skillnad?

   En person som inte ser skillnaden är en person som icke borde få ha åsikten om detta. Ta en kurs ist.

   Svara

    Nej, allt som skrivs är givetvis inte kritik, men det behöver inte heller betyda att det är hat.

    Svara

     Kan du ge några exempel? Vad brukar det vara när det inte är hat och inte kritik?

     Svara

     Men nu var det ju hat som diskuterades. Väljer jag att sätta punkt där är det en input i samtalet, väljer jag att lägga till ”ditt jävla dumhuvud” på slutet blir det nån annat.

     Svara

  Nä angående Bianca förstår jag inte allt hat. Hon känns så harmlös. Jag brukar inte skylla på avundsjuka i vanliga fall, men här kanske det är just avundsjuka? Bianca är ju jätteframgångsrik, men samtidigt så har hon ju haft det tufft med ätstörning, bråk inom familjen osv så även om hon fått en räkmacka in i kändisskapet så har hon ju inte haft ett okomplicerat liv för det. Jag tex hade aldrig velat byta med henne.

  Svara

   Jag tror inte man skyller på avundsjuka utan jag tror att känslan av avundsjuka är en väldigt vanlig orsak till dåligt och elakt beteende.

   Svara

    Ja, många tror nog avundsjuka bara är att vara avundsjuk på ex. Biancas exakta liv men egentligen är ju avundsjuka komplext och kan visa sig på så många olika sätt. Jag kände intensivt ogillande mot en instagramprofil jag länge gillat att följa, störde mig på allt och fattade inte varför. Insåg till slut att hen ju hade grundpelare jag själv saknade (barn, partner, hus, jobb hen trivs med osv). Alltså egentligen inga ouppnåeliga grejor och jag upplevde ju aldrig att jag KÄNDE avundsjuka, bara irritation.

    Svara

     Precis så. Det sitter nog långt inne för många att erkänna, tom för sig själva, att den där irritationen de känner grundar sig i en avundsjuka över något.
     Man vill ju såklart inte vara en avundsjuk person. Men en ”kritisk” person går bra.

     Svara

      Precis. Kritik som inte är saklig drivs ju av en känsla.

      Svara

   Jag tror inte att det är avundsjuka utan snarare att folk stör sig på överexponerade kändisungar i allmänhet och Bianca är ju praktexemplet på ett sådant. Modern är ju gammal sångerska och skådespelerska och brodern musicerar ju och har väl till och med vunnit Melodifestivalen (tror jag) men vad har Bianca någonsin åstadkommit annat än att lägga ut massa bilder på sig själv på sociala nätverk? Jag har aldrig riktigt förstått varför människan är så känd, varför har hon ens fans? Är inte hennes största bedrift här i livet hittills att kränga ett dyrt paket ögonskugga till småtjejer? Alltså, på vilka meriter sitter hon i Talang-juryn?

   Sedan cringe-faktorn att s.k. ”influencers” ser sig själva som ”offentliga röster”….

   Svara

    Det där var avundsjuka rakt igenom. Varför stör du dig på det? Gillar man inte realityserier så tittar man inte. Jag kollar inte på Hollywoodfruar och jag traksserar inte heller de fruarna för att de syns i tv. Hemskt när kvinnor ska hacka och klösa på kvinnor som tar plats!

    Svara

     Nej, vad exakt är det jag ska vara avundsjuk på? Som sagt, hon har väl aldrig egentligen åstadkommit något i världen men ändå så syns och hörs hon överallt. Jag personligen störs ju inte av henne (trots sin ytlighet och relativa brist på intelligens förefaller hon ju rätt snäll och harmlös) men jag försökte bara framföra en annan teori till varför just hon får ta emot så mycket negativitet. (Min andra teori är att hon för många får symbolisera just ytligheten i Instagram-kulturen och att folk tar ut det på henne istället).

     Sedan lämnar jag ju knappast mina åsikter på hennes sociala nätverk, så jag förstår inte varför du tar illa upp? Jag är faktiskt inte tvungen att tycka om Bianca.

     Jag märker dock att du undviker att svara på den del av min kommentar där jag ifrågasatte hennes meriter eller bakgrunden till hennes kändisskap. Håller du med mig där, att hon de facto aldrig åstadkommit något av värde?

     Svara

   Att folk stör sig beror på att hon fått ”status” utan att förtjäna det. Hon glider på en räkmacka genom att vara född i rätt familj och med rätt gener. På samma sätt som folk ser ner och föraktar Kardasians.

   Andra kända kvinnor som fått kämpa för sin framgång får inte hat, utan snarare respekt istället från både män och kvinnor. T.ex. Alicia Vikander, Malin Åkerman, Lena Olin.

   Svara

  Bianca syns och hörs mycket och är väldigt frispråkig och det hoppar en del grodor ur hennes mun – gissar att det är därför. Men får hon så mycket hat verkligen, egentligen, finns väl egentligen andra som får mer – inte för att Bianca eller andra förtjänar massa hat och elakheter, absolut inte. Linnea tror jag inte får så mycket som hon påstår – det är ju ett sätt för henne att få uppmärksamhet, det är ju hennes grej/business/jobb att arbeta mot näthat och dickpics osv och då måste det verka som att hon får mycket sånt och får utstå sådant – men varför skulle hon få så mycket mer sånt än andra? Nej förlåt men jag tror inte riktigt på det, men absolut är det fel och hemskt att behöva få det överhuvudtaget men vissa fattar vad jag menar och hur jag tänker…

  Svara

  Det sista Linnea skriver var ju väldigt klokt och något som majoriteten härinne borde tänka på: ” Lär er att skilja på att kritisera och att kränka – för det är en jävla skillnad… och terapi vore ett rimligare beslut än att spy ut sitt missnöje och skit över andra, och ta ansvar för vad era kommentarer gör mot andra.. osv… Elakheter, lögner, spekulationer, åsikter, tankar och fantasier som sedan blir till sanningar i andras ögon, felaktigheter om andra människor – Inte okej. Klokt skrivet av Linnèa och passande för denna blogg.

  Svara

   👏 Det är mycket passande för denna blogg.

   Svara

  Har läst så mycket taskigt här på bloggen, så jag är inte förvånad. Många borde lära sig hålla käft helt enkelt.

  Svara

  ”Är det ”mer tillåtande” att näthata en kvinna om hon blir respektlöst behandlad i sina nära relationer med andra kvinnor? Eller är detta bara min hjärna som försöker hitta en logik där ingen logik finns?”

  Nej det där tror jag inte på. Ser inte alls ett mönster där på vem som råkar ut för det som Bianca råkar ut för.

  Möjligen då hur hon hanterar det och hur de som ”hatar” märker att det tar och då får mer bränsle till sin eld.

  Svara

   Håller med dig!

   Svara

   Nu spekulerar jag, men om jag jämför kommentarerna om bianca och bella har jag en teori, såhär:

   Hatare och mobbare brukar ju inte vara jättemodiga utan behöver en grupp och lite legitimitet i sin mobbing för att kunna mobba.

   I biancas fall så hittar hataren den legitimiteten hos andra hatare men också hos de kvinnor som behandlat henne respektlöst. I bellas fall är det väl mest de andra hatarna som triggar.

   Slutsats iaf, vill man mobba är det enklare om nån annan mobbar också, spelar inte så stor roll vem.

   Svara

    Ja det håller jag med om.

    Det ser man ju också här bland kommentarena. Att det känns tryggare i grupp att protestera och att ju fler någon får emot sig desto orimligare anklagelser får den då emot sig av mobben.

    Stämmer ju också lite in på min teori om att det är hur det hanteras som bidrar till hur många som forsätter.

    Men vem som råkar ut från första början är nog mer slumpartat och vem som just nu anses mest PK att ogilla. Gärna den som den som fått lite för många som gillar en.

    Då ska hen allt få veta att den inte ska tro att alla gillar en och ”kompenserar” då med ”hat”.

    Svara

    Stämmer. Kvinnor som misshandlats psykiskt av sina partners och mobbats av andra kvinnor i tv blir sjukt näthatade. Tex Annica som var tillsammans med Marcelo för massa år sen i Big Brother eller Samantha Giancola från Jersey Shore som blev psykiskt misshandlad av Ron, pojkvännen i showen, samt slagen och mobbad av de andra tjejerna. Även Angelina i Jersey Shore har mobbats jättemycket av näthatare och hon mobbas av sina castmates också…
    hursomhelst, riktigt vidrigt beteende av kvinnor för det är framförallt kvinnor som mobbar kvinnor som redan angrips av andra!

    Svara

  Vet inte hur många gånger jag här inne läst kommentarer som beskriver en persons utseende på ett negativt sätt, bara för att ta ett exempel. Det verkar även här inne vara vedertaget att det är helt okej att tala om hur ful någon är om denne har fixat något med sitt utseende, med motivationen att det då är självvalt och då ska man tåla ”kritik” för det.

  Bianca har ju fixat läpparna, och därför är det okej att skriva om hur ful hon är. Blir helt snurrig i skallen över att så många verkar resonera på detta sätt. Och jag blir arg över att blogginehavaren tillåter dessa kommentarer, och inte sätter ner foten gällande detta. OT kommentarer däremot, de ska bannemig bort!!

  Svara

   Heeeelt sjukt.. Det syns knappt att hon gjort något och även om hon gjort det har man ingen rätt att skriva att nån är ful… och sen är hon ju inte i närheten av ful så hur fan kommer man på en sån tanke?

   Svara

    Jag tror att man kan säga att det är så enkelt att det inte handlar om personen som blir utsatt, utan om personerna som ”kritiserar” 🙂

    Svara

  Tycker följande ”vi måste förstå vad konsekvenserna blir både på ett individuellt och strukturellt nivå av att ingen vågar prata, tycka eller synas.” summerar dagens Sverige så himla bra. Inte konstigt att alla ska vara så himla PK, när ingen vågar säga vad de egentligen tycker då de kommer bli påhoppade och synade för minsta lilla. ”Åååh, jag åt pasta idag” -”VAR DEN SVENSK ELLER IMPORTERAD???? VET DU HUR LÅNGT DEN PASTAN ÅKT FÖR ATT HAMNA PÅ DIN TALLRIK?! DU ÄR EN VIDRIG MÄNNISKA?!”. – Jag ska dejta massa killar i år! -MÄN ÄR VIDRIGA!! ALLA JORDENS PROBLEM FINNS PÅ GRUND AV MÄN, DEJTA KVINNOR!!!! GÖR OSS EN TJÄNST!!! USCH!!”. Det är ju sjukt. Som Linnea skrev; ”du behöver inte kommentera allt du tycker”, bara låt folk som inte skadar någon annan vara.

  Svara

   Hahahahahahahha du satte den….

   Svara

  Helt off topic men Sigrid Bernssons sätt att marknadsföra TUI passar sig inte så jättebra på hennes instagram.

  Svara

  Är det någon som vet vart Bianca köpt sina skor som hon hade i Skavlan igår? Kan inte sluta tänka på dom… gaaah

  Svara

   Samma här!! Sjukt snygga. Har scannat hela nätet efter dem.

   Svara

  Jag kom direkt att tänka på denna krönika av en beteendevetare – om hur kvinnor av rent biologiska orsaker kan vara negativa mot somliga andra kvinnor… https://www.expressen.se/debatt/skyll-inte-pa-man-nar-ni-sjalva-ar-problemet/

  Svara

   Fast han är en riktig demagog dvs bygger sina teser på något som är sant men drar fel och ofta oärliga slutsatser från det.

   Svara

    Jag gillade iofs denna, träffsäker!

    Svara

     Ja, man brukar ha lättare att ta till sig ”fakta” som bekräftar det man redan tycker. Oavsett om det är fakta eller rent hittepå.

     Svara

      ?

      Svara

      Hur vet du vad jag ”redan tycker”…?

      Svara

   Det ligger säkert nånting i det, men det verkar ofta vara en ursäkt för män att fortsätta tro att de inte gör nåt fel.

   Svara

   En beteendevetare som uttalar sig om biologi? Rimligt, beteendevetare kan vem som helst kalla sig dessutom så det är ju inte en tung titel, direkt.

   Svara

    ”Inte en tung titel, direkt”.
    Fräscht utbildningsförakt.

    Svara

     Marja kanske menade ”skyddad” titel.
     Mvh dåligtbeteendeovetaren

     Svara

      Och att ”sänka” en s.k titel som INTE kräver utbildning är väll isf raka motsatsen till utbildningsförakt…eller missar jag något?

      Svara

    Vi fattar att du inte gillar artikeln marja. Kan du inte komma med nåt sakligt argument på varför…?

    Svara

   Tänkte också på det. Eftersom jag jobbar med djur och vet att en massa arter har problem med det egna könet när dom är i fertil ålder så… det är inte som att konkurrens om män inte skulle finnas för hetero-kvinnor om inte det så kallade patriarkatet fortfarande existerade.

   Svara

  Kan det ha med yngre publik att göra? Töser som tar chansen att leva ut sin elaka ådra i anonymitetens trygga hamn? Och kan det vara så att det är ytterst få som hörs extremt mycket? Och hur vet man att det är just skribenter av kvinnokön? Är de inte anonyma?
  So many frågor, tar lite mer choklad istället.

  Svara

   Ja tror som du. Tyvärr hårt klimat i dagens samhälle och som ung är en del lättpåverkad och tar efter och härmar andra. Sedan är det stora skillnader. Bloggare som visar sin senast köpa lägenhet till verkligheten dvs många får bo kvar hemma för det byggs och finns för lite hyresrätter. Klimatet har som sagt hårdnat och det är inte ett sådant sverige jag vill ha.

   Svara

  Har själv upplevt genom skolåren har det funnits tjejer som genuint ogillat mig trots att jag aldrig gjort dem nåt. Inte så de mobbat mig eller så men bara varit allmänt otrevliga och dryga mot mig.

  Svara

  Det enda som jag har svårt för med Bianca är att hon har gått ut offentligt med att hon har HAFT en ätstörning och nu skulle vara frisk. Men sen så går hon på nån kryobehandling (eller vad det nu heter) när dom ska ”frysa bort fettet” på ens kropp. Det är bara ett alternativ, men vet att jag sett liknande saker på hennes blogg. Hur kan hon uttala sig om att vara frisk från ett ätstört beteende och sen skriva om såna här behandlingar? Det är så konstigt och blev sjukt triggad av detta att jag slutade följa henne. Har haft min ätstörning i 10 år och blev så glad att hon pratade om sin ätstörning offentligt då det är så viktigt att det uppmärksammas, men sen gör hon såna här saker och det känns inte hälsosamt eller som en bra förebild för de som följer henne. Blev jätteledsen.

  Svara

   Hon har aldrig påstått att hon är frisk men att hon inte har samma beteende som förr (dvs spyr upp varje måltid). Hon är ett offer för idealet, trots sin perfekta kropp, och ätstörningar går inte över på en månad.

   Svara

  Tror att kritiken för många bottnar i att hon fått kändisskapet och alla möjligheter gratis. Hon kommer från en familj där mer eller mindre samtliga jobbar med underhållning.
  Hon har glidit på en räkmacka. Det sticker i folks ögon. Vanlisar hade behövt jobba minst dubbelt så hårt för samma möjligheter/arbetstillfällen.

  Värt att poängtera är dock att jag inte hyser något agg gentemot henne. Detta är bara min spontana reflektion.

  Svara

  Allt ni skriver är befängt för mig. Vad är det för resonemang att bara för att vi är kvinnor så ska vi tycka om ALLA kvinnor och inte ha en åsikt om någon? Jag tycker inte om Bianca. Hennes utseende eller karriär har inget med min åsikt att göra, att ni helt ärligt tror att det är det enda kvinnor bryr sig om. Ni förminskar er själva.

  Svara

   Man kan ju ha sin åsikt om henne men det är knappast snällt att adressera den till henne personligen.

   Svara

  Tycker att Bianca är grym. Hon bygger bolag och jobbar som ett as för att få ihop sitt liv.
  Hon som person verkar också himla fin och ödmjuk även om jargongen i familjen är tuffare än andra kanske.
  Har liknande jargong med vänner, när/om någon skulle bli sårad eller ledsen så släpper ju alla snacket och tänker till. Ingen ska ju bli ledsen! Blir lite äcklad över svartsjukan. Hur kan man ge så mycket hat? Och varför?
  Det var någon som skrev i ett annat inlägg att man bara vill bli kompis med henne för att ge henne en kram (fast hon hatar det) och då ska man såklart inte ge henne en kram, men det är känslan man får. Bara vara hennes vän och vara snäll och stöttande.
  Tycker så jäkla synd om henne just nu, speciellt efter podden med Alice och Lovisa 🙁

  Svara

  Vi kolliderar med varann. Alla vill visa fram sig och var lite bättre, vackrare, smartare, utbildad, framgångsrik mm mm och hatet kommer fram när någon hotar ens egen självbild. Kan man trycka ner någon så känner man sig bättre själv.
  Människan är och har alltid varit ett rovdjur.

  Svara

  Om en ammande mamma dricker ett till två glas vin eller öl innehåller hennes blod och bröstmjölk några tiondelar promille alkohol. Det är ytterst små mängder. Lika små mängder finns naturligt i fil och juice. Lättöl får innehålla runt 2 procent alkohol, det vill säga 100 gånger så mycket// Marit Olander, amningsexpert

  Svara

   Hoppsan, råkade kommentera på fel inlägg. För många fönster uppe!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.