Expressen sätter intervjun med Isabella bakom vägg

Läs hela artikeln här.

Jag trodde att Isabella bjudit hem sin marionett-docka Syrén för att sätta punkt för allt som stått i media under hösten eftersom det varit en del oklarheter och rykten, men så var alltså inte fallet.
Hela intervjun handlar om att Syrén radar upp lyxiga prylar och låter Isabella skryta och skrävla om sina enorma framgångar -allt medan hennes anställda pillar henne i håret –  och inte en enda kritisk fråga eller ifrågasättande finns med.

Helt plötsligt har mitt avslöjande om hennes falska trafik förvandlats till ”avundsjuka”, trots att alla bevis finns och Expressen själva skrev om saken. Den falska hotlappen tas överhuvudtaget inte upp utan Isabella tillåts fortsätta rabbla sina lögner om hur det slogs på bilnummer och kriminella människor materialiserade sig. Och så lite name dropping på det.

Givetvis smart av Expressen att lägga artikeln bakom en vägg, men för den som inte vill signa upp sig hos dem så har min läsare lagt hela artikeln här.
Jag får så klart inte publicera den i sin helhet, men länka till den kan jag givetvis göra.

Så pinsamt okritisk alltsammans.

398 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sveriges mäktigaste kvinna är Greta Thunberg hon har träffat världsledare och talat inför dem ! Ingen lyxkonsumtion och hon behöver inte namedroppa personer hon ätit lunch med eller träffat som vänner.

  Svara

   Alltså Ja! Tack! Du knäckte hela ILs världsbild med en mening. Tack!

   Svara

   Men exakt, så himla sant 💕

   Svara

    Assistenten kommer fram flera gånger och rättar till sin chefs hår.

    Äckligt.

    Hela artikeln är skriven ur en regisserad vinkling. Ett jäkla dravel.

    Svara

    Greta Thunberg. Så otroligt sant. Där kan vi snacka makt, och på kort tid, och inget snack om egen vinning.
    Kontrasterna mellan dem visar att makt kan innebära så olika saker för olika människor. Bella verkar tro att förutsättningen för att verka för nåt viktigt är att bli rik först. Det är uppenbarligen inte den enda vägen.
    Sen gör expressen en pinsamt innehållslöst reportage där journalisten helt okritiskt mest för egen del verkar tycka att det är spännande att få en rundvandring (vem skulle inte tycka det? ) Men hon är journalist och borde kunna hejda dig ifrån att skriva ordet ”lyxhus” flera gånger där det inte tillför historien nåt. ”Hus” hade räckt.
    Påminner om skoltidningsjournalistik. INGENTING av värde sägs. Om man inte tycker att klädmärken IL äger och priser på dessa är relevant för artikeln?
    Snälla. Är expressen så dumma att de tror att deras läsare är så dumma?

    Svara

   Japp. Den tjejen är cool på riktigt.
   Allt Bella pratar om är pengar och hur svenskar är avundsjuka på henne. Snälla, om alla överkonsumerade som Bella hur lång tid skulle vi ha ett fungerande klimat?
   Men för all del Bella, dra inte ner på din lyx… hur skulle de se ut?

   Svara

    Många går på myten om att lycka sitter i pengar och vissa saknar verklighetsförankring. Bella är ett strålande bevis på detta och det skulle kanske inte gå om hon hade lite självinsikt och omvärldsperspektiv. Låt hennes svans med anhängare vifta på i samma takt som hårlockarna fladdrar hon är och kommer att förbli en lite tragisk figur som glider runt och tror att hon är behövd.

    Svara

   Greta är fantastisk, det håller nog de flesta av oss med om. Men varför jämföra de här två kvinnorna, de är ju inte direkt aktiva inom samma område?

   Svara

    Självklart inte jämförbara som i att de skulle vara verksamma inom samma område, men i kontexten Sveriges mäktigaste kvinna vinner Greta utan någon som helst konkurrens från Isabella.

    Svara

    Om man talar om mäktiga kvinnor så är det väl inte konstigt att man jämför?

    Svara

     Människor som verkligen har pengar, framgång osv upplever jag inte har behov av att visa upp lyxen på detta sätt. Säger inte att IL inte har pengar, men ah.. finns en viss skillnad.

     Svara

      Var det lika hemsk när Läckberg visade upp allt lyx i sin våning? Där filmades och lades ut bilder, det är ganska lyxigt. Är det lika sjukt, och lika fel och lika hemskt? Hon och hennes man brukar även visa bilder från lyxiga resor, krogar och hotell. Är det också skryt? Och att visa upp lyx? Hon säger även att hon har en strategi med allt hon gör? Skryter Laila Bagge också när hon visar upp sitt hus i expressen eller andra tidningar?

      Svara

       Ja, det skulle jag absolut påstå?

       Svara

       Anonym 13.23

       Ja.

       Svara

   Helt rätt! Greta toppar med sin enkelhet. Imponerad av hennes språk. Tänk er ett möte mellan dem i tv…

   Svara

    Ser hur Bella skulle skratta osäkert och försöka verka världsvan vid ett sånt möte men bara bli pinsam 🙃

    Svara

     Vad har ni tänkt att de ska debattera om…?

     Svara

      En debatt om flygresor och konsumtion kanske?

      Svara

       Vore det inte lika konstigt som att bjuda in greta till en debatt om block chain? De kommer ju inte från samma bransch och har inte samma perspektiv?

       Svara

        IL vet ju heller ingenting om blockchain så det är nog onödigt.

        Svara

         Vet hon något om någonting?

         Svara

   Det har hon inte gjort. Hon har pratat inför tomma stolar och hennes PR-byrå har framställt det som att världsledarna lyssnat på henne. Klimatgreta är lika mycket luftslott som IL.

   Svara

    Var har du varit den senaste veckan…? Sen kan jag hålla med om att inte hon heller är sveriges mäktigaste kvinna men hon har enormt stor påverkan hos de yngre generationerna inom klimatfrågor, också utanför sverige.

    Svara

    Rekommenderar dig att läsa Marlena Ernmans Facebook-inlägg från 7 januari

    Svara

     Ja, för hon är inte ett dugg partisk i frågan..

     Svara

      Du kan väl också bara titta på nyheterna på SVT play eller varför inte BBC från senaste veckan? Det är ju såklart lite mer objektivt än om det kommer från mamman?

      Svara

       Ser fullt ut på läktarna..

       Svara

        Det här är ju gammalt? Vill du inte se talet och reaktionerna från schweiz i veckan? Om du tittar på tysk TV kan du se demonstrationerna också. Vilken grym tjej, eller hur 🙂

        Svara

         Blir det mer folk på läktarna bara för att klippet är äldre?

         Svara

          Är du inte intresserad av aktuella nyheter?

          Svara

      Klart hon är partisk, det är hennes dotter, men då borde hon också ha bättre koll än någon av oss på huruvida Greta har en PR-byrå eller ej, varför skulle man inte kunna tro på den informationen?

      Svara

       ”Den 20 augusti inledde Greta Thunberg sin klimatstrejk utanför riksdagen. Fyra dagar senare lanserades hennes och mamma Malena Ernmans bok om klimatet. Samma dag la företaget We don’t have time upp en bild på Greta på sin Instagram och sin Facebook, det var grundaren Ingemar Renzhog som postade bilden.”

       Svara

     Klart hon är partisk, det är hennes dotter. Men då borde hon som hennes mamma också ha bättre koll än nån av oss på huruvida Greta har en PR-konsult eller ej. Varför skulle man inte kunna tro på det?

     Svara

    Det där stämmer inte alls

    Svara

    Hahaha. Ja isst eller hur. Det var ju bara Bono som satt bakom henne när hon talade sist. Han kanske är rörläggare i luftslottet?

    Svara

     Nej, det var en uppblåsbar ballong-Bono bara!

     Svara

    Både TV och radio har pratat massor om Greta här i Tyskland under veckan. Om Isabella samma period nix null nada.

    Svara

    Men även om det skulle vara så, så har greta ändå slagit ett stort slag för miljön i och med att hon blev väldigt känd!

    Svara

    Känner henne privat och det finns inget hos Greta som skulle vara fejk. Om du kände henne skulle du veta att ingen kan påverka henne, hon går sin egen väg. Mkt beroende på hennes asberger men även hennes personlighet. Så skäms på dig!

    Svara

    orden har kommit fram, jag lovar, kändiseliten i USA pratar om Greta, i tyskland heter hon eko-pippi. Underskatta inte barnens makt.

    Svara

    Kollade just på en Youtubevideo där hon talade och bland annat Bono satt bredvid. Och applåderade. IL har en bit kvar kan man säga.

    Svara

   Bella är totalt förbrsprungen där ja..

   Svara

   Och framför allt har Greta inte ljugit eller ändrat detaljer kring sin uppväxt för att ta sig uppåt. Greta har ju t.o.m. undvikit att prata om att hennes mamma är en kändis för att hon vill stå på egna ben och skapa sig ett eget namn. Det tycker jag är beundransvärt, att inte rida på något som hade gett henne en skjuts fram!

   Svara

   Ja! Jag är otroligt imponerad av Greta! 👍🏼👏🏼💪🏻

   Svara

   Hon är ingem kvinna. Hon är ett barn som utnyttjas till hennes mammas fördel. Hemskt!

   Svara

    Man vad fan säger du? Avundsjukan stinker som fan runt dig

    Svara

    Ja hennes mamma är ju känd för att alltid ha velat få in en fot i klimatbranschen…eller inte.

    Svara

    Jag visste inte ens vem gretas mamma var till för nån vecka sen, så om hon försökt utnyttja sin dotter för egen vinning så har hon inte gjort det särskilt bra.

    Svara

    Hon är en ung kvinna på 16.

    Svara

     Nej, barn. Man är barn när man är 16. Just för att man ska slippa det vuxna ansvaret

     Svara

    Va? Hon är 16 år.

    Svara

   Fast hon gjorde ju inte det, det var ju tomt, förutom lite personal, i det rummet hon pratade i.

   Svara

    Har ni hört hennes senaste tal? Nu i veckan?

    Svara

   Instämmer helt!

   Svara

   Hahahahahaha, TRÄFFSÄKER jämförelse. Så sant så sant. Artikeln var endast till för att visa upp hennes materiella välstånd och ingenting vittnade om att hon har verklighetsförankring eller vill bli ”världens mäktigaste kvinna” för någon annan anledning än att passa in i den fantasibild hon skapat av ”framgångsrika” personer. Visst, hon SÄGER hon vill bli framgångsrik för att ”visa att kvinnor kan ha familj och karriär samtidigt”, men actions speaks louder than words. Skryt, skryt, skryt. Konsumtion, konsumtion, konsumtion. Väldigt sorgligt. Dessutom verkar det ha gått henne förbi att denna bild hon har av en ”framgångsrik” och mäktig person är föråldrad eller på väg att bli föråldrad. Folk imponeras inte längre i samma utsträckning av hur mycket pengar någon har på sitt konto, hur de shoppar för de pengarna och huruvida de äger ett privatjet. Att stå för ett hållbart företagande och arbeta med CSR är det nya. Inte att flasha sina ägodelar.

   Svara

   Blondinbellas bild av framgån är så gammaldags och säkerligen komplex och brister från barndomestiden. Hon är som från 60 talet. så surealistiskt att se en ung tjej från Sverige att ha hennes värderingar! Trist och tragiskt.
   Världen är full med kriminella som lever lyxiga vardagsliv men är de lyckliga? Troligen lika lyckliga som Blondinbella. kriminella jagas av poliser och blondinbella av sig själv då hon är sitt egen fiende. Hon är inte lycklig en sekund hur mycket hon är ljuger för sig själv och andra andra. Hon är bara pinsam. Hoppas verkligen att hon inte försör svenskornas image utomlands då hon är den sämsta bilden av ”en svenska”. Dålig markandsföring för svenskor!! Hon är som ISIS och Talibaner …extrem och uråldrig bild och vinklad bild av en religon /ideologi. Blondinbellas bild av framgång är likadant. Farligt för sig själv och andra…

   Läckberg är däremot en verklig framgångsrik kvinna. Henne har man respekt för. Bra marknadsföring för sverige.

   Svara

    Tänk efter före…?

    Svara

   Amen !
   Heja Greta !

   Svara

   Greta har av sina föräldrar och deras PR- och mediavänner nogsamt och stadigt tränats och vallats fram i ramljuset för att där framföra sitt inövade domedagsbudskap.
   Jag tycker skitsynd om tjejen.

   Svara

    Jaha. Hur har du kommit fram till den här slutsatsen?

    Svara

   Amen!!

   Svara

  Känner mest att jag vill ha hennes walk in, och att resten var bla bla bla, hört det förr, move on. Jag höll på att skratta ihjäl mig åt att en assistent hela tiden fixar hennes hår.

  Men ja, vad annars skulle ha hänt med en intervju hon har bjudit in till?

  Svara

  Läste typ en mening, kändes som enbart skryt.

  Svara

  Hon bär alltså teatersmink och redigerar sina egna bilder något enormt. Känns ju trovärdigt för någon som frontar ett hudvårdsmärke?

  Svara

   Står det i intervjun att hon bär teatersmink??

   Svara

    Nej, haha, men det syns ju nu att hon kakar på oerhört med smink. Det ser snyggt och naturligt ut när bilderna redigeras hårt, men ser ut som en teatersminkning på en vanlig tidningsbild.

    Svara

     Tur att de ska byta ansikte för produkterna…. Bullbella har ju tyvärr riktigt dålig hy och den har ju på senaste tiden antagit en orange färg.

     Svara

   Jag är helt ointresserad av Isabella och hennes liv, men gick in på artikeln enbart för att titta på bilderna och jämföra med bilden som finns på henne på åhlens instagram där de gör reklam för hennes produkter. Jag tycker att Isabella är snygg, även med den problemhy hon visat upp tidigare, men reagerade på att hon plötsligt har helt perfekt och felfri hy utan en enda finne eller ärr. redigerad såklart, och det blir så tydligt efter bilderna i expressen. Som jag skrev tidigare om detta i en annan tråd, jag blir så fruktansvärt less på reklambilder som säljer lögner. Det har varit så mycket diskusioner om photoshopade bilder i reklam och jag har tyckt att det med små, små myrsteg har gått åt rätt håll med att visa en mer verklighetstrogen bild av olika kroppstyper och personligheter, men inte Isabella. Hon går bakåt.

   Svara

  Isabella ser sig själv som ”number one” på allting hon tar sig an 😂. Snacka om att sväva i det blå.

  Svara

   Det märkliga är också att all kritik tolkas som avundsjuka. Känns lika feltolkat som när personer med invandrarbakgrund skyller all sin olycka på invandrarbakgrunden.
   Isabella är driven och manipulativ. Om man är god för en halv miljard som hon säger i artikeln hur kommer det sig då att hon behöver ta ut pantbrev på huset hon bor i. 25 miljoner eller VR det nu landade är väl inte mycket om man är god för så mycket mer.

   Svara

    Saklig kritik tolkas nog inte som avundsjuka. Men påhoppen, personangreppen och alla spekulationer utan belägg tolkas nog som det.

    Svara

     Så säger Trump också.

     Svara

      Okej? Vad är din poäng..?

      Svara

       Att det inte handlar om avundsjuka kanske???

       Svara

        Okej. Så påhopp, personangrepp och spekulationer utan belägg handlar inte om avundsjuka? För att trump sagt att det gör det? Jag tycker logiken i ditt argument verkar bristfällig.

        Svara

         Men chilla, det var ett skämt. Men jo, man kan göra personangrepp, slag under bältet etc utan att vara avundsjuk.

         Svara

    Det är inte fördelaktigt att betala ett hus kontant idag när räntorna är så låga, det är bättre att investera de pengarna på börsen eller i egna företag.

    Svara

  Jag häpnar över att det skrivs att assistenten ett flertal ggr rättar till hennes hår. För vem? Varför? Och varför ta med det i en artikel?

  Svara

   Jag väljer att läsa det, eller förresten hela texten, som att Expressen driver med Isabella. Samma sak med t ex hennes medverkan i Skavlan 😂

   Svara

    Jo det finns en viss sådan underton.

    Svara

    Får också det intrycket

    Svara

    Ja, de driver ju med henne!

    Svara

     Ja det hoppas jag, för annars är ju artikeln ren smörja.

     Svara

    Det är ju hemskt eg att folk driver m henne och d går henne förbi

    Svara

     Sparade du mycket tid med dina förkortningar?

     Svara

    Håller med, jag fick parodi-vibbar flera gånger i artikeln.

    Svara

   Och ändå är väl hennes går inte speciellt spektakulärt?!

   Svara

    Tja….. hennes hår är väl spektakulärt på det viset att ingen annan haft denna frisyr sen Dallas var populärt.

    Svara

     Alltså förlåt men 😂😂

     Svara

  JAG JAG JAG…..Typiskt blondinbella.
  Hoppas det går åt helvete rent ut sagt.

  Svara

   Varför så missunsam och illvillig?

   Svara

   Det var ju iofs en intervju om henne😂

   Svara

    Ja man undrar vilken vinkel ts trott på… Expressen intervjuar bella om…ed sheeran..?

    Svara

     😂😂😂

     Det hade varit roligt att läsa!

     Men hon gör nog bäst i att prata om det hon kan bäst – sig själv. Och dessutom är väl inte Expressens läsare intresserade av något mer än en snyggt förpackad framgångshistoria som är tillräckligt personlighetslös för att det ska vara lätt att projicera sig själv på den. Lite lättsam lifestyling.

     Svara

  Jag tycker för din egna skull ska släppa din bevakning gällande Isabella för du kommer aldrig nå ditt mål som du verkar ha målet som du verkar ha att sätta dit henne. Ordspråket Den som gräver en grop åt andra faller själv där i tror jag kan bli sann för dig att det är du som förlorar på att du bevakar Isabella så hårt. Ja jag gillar Isabella jag gillar människor som sticker ut och är uppfriskande och är stolta över sig själva!

  Svara

   Ja- men exakt så!
   Bella kommer ha ett svar på allt, media och företag köper den och kvar blir CamCam men några bloggläsare som hejar på henne….CamCam kommer aldrig lyckas knäcka Bella, att tro det är naivt!

   Svara

   😂😂😂 Blondinbellas riddare har fått en kompis!

   Svara

   Tror snarare att det är Bella som kommer falla i den där gropen.

   Svara

  Fast hurdå pinsamt okritisk camilla? Om bella inte lägger mer bakom kommentarerna och inläggen härinne än avundsjuka så är det väl hennes perspektiv bara? Visst har hon som alla människor rätt till ett sånt?

  Svara

   Om Camilla hade fel och det bara varit illvilliga rykten så hade väl Isabella offentliggjort sin statistik för längesedan? Hotsituationen från i våras har hon ju erkänt var fejkad.

   Svara

    Nu pratar du som att allt som skulle ha diskuterats härinne hade varit ILs statistik. Det är väl ändå ganska långt ifrån verkligheten?

    Svara

  Jag är ändå imponerad – dels över den framgång hon ändå har pch har haft. Oavsett den falska lappen och de falska siffrorna så går ju en del av hennes bolag bra! Hon har, tillsammans med Pingis, byggt upp dom från start och jag tycker d är coolt!
  Hon blev vald till Sveriges mäktigaste kvinna – d är ändå coolt!
  Hon köpte ett hus för strax under 30 milj och hon har byggt upp ett eget entourage – knäppt? Ja, antagligen men exakt så som hon vill ha det- d är coolt!

  Sen har hon ljugit, skrytit, ändrat åsikter hur snabbt som helst osv – men ärligt? Hur många bolagsledare har inte gjort det? Sen tror jag inte hennes framgång beror enbart på den där lappen? Eller på att hon ljugit om besökssiffror?

  Att CamCam trodde att den här intervjun skulle handla om att svara på frågor kring hennes lilla scoop om en lapp😂

  Svara

   Nä, men kanske hennes uthängning av exet som visade sig vara felaktig mm mm mm mm

   Svara

    Den har ju inte ”bevisats vara felaktig.” alla kan tolka och spekulera men det finns ju inga bevis på att det du säger stämmer.

    Svara

     Eh jo.

     Svara

      Eh, nej. Om man försöker vara objektiv alltså. Du kan inte bevisa huruvida nån haft en bil på gatan med skum ägare genom att hänvisa till bloggstatistik eller en lapp…

      Svara

       Nej, men däremot att det var en ren lögn att han aldrig skulle kunna visa sig i Sverige igen

       Svara

        Men snälla Emma! Lögn?! Det var kanske vad hon trodde, och vad Livvakten sa.. det handlade om 30 miljoner eller ännu mer… och vilka människor det var vet inte vi eller camcam… inte konstigt att någon tror att en sådan skuld kan ge problem och att den personen behöver fly landet och gör säkrast i att inte komma tillbaka.

        Svara

        Det där är också ett påstående du inte kan bevisa Emma. Du kan tro att det förhåller sig på det viset men du har inget bevis för det.

        Svara

        Det är så konstigt, H sticker utomlands för att han är så rädd att han håller på att skita på sig, varför skulle han annars vara på hemlig ort 🙄 Men sen går han ut med att I.L ljuger och CamCam sväljer hela bytet (eller snarare ser möjligheten att hitta en till anledning att skriva något om sin bästa mjölkko). Jag är övertygad om mycket hos I.L är friserat och det har hon ju varit helt öppen med. Men Camcam gör EXAKT samma sak, i stort sett varenda artikel är friserad och tillspetsad

        Svara

     Expressens reportage idag är det mest osmakliga jag läst om IL😩
     Undrar målet med d?

     Svara

    Eh va 09:09 – ”uthängning av exet som visade sig vara felaktig”?? Vad svamlar du om? Vad visade sig vara felaktigt menar du? Nej det har du fått helt om bakfoten – han har gått ut i media och berättat om de 30 miljonerna och att han tidigare fått hot och att personer sökt honom hos Isabella. Varför söktes han där tror ni? Felaktig uthängning? Herregud.. ”som visade sig vara felaktig” alltså jösses.. H?

    Svara

   Att du är imponerad av henne säger mer om dig än om henne. Tyvärr! Det finns inget imponerande av att ha fuskat sig till sina bolag och hus. Om du imponeras av fusk och lögner tror jag nog att du behöver omvärdera ditt liv och vilka du ser upp till.

   Svara

    Fuskat sig till sina bolag och hus? Haha alltså… Du verkar se upp till lögner 09:17, varför läser du annars här och skriver skit och saker du inte vet något om. Rannsaka dig själv och omvärdera ditt liv.

    Svara

    Jag är TS
    Hur kan man fuska sig till allt Bella har?
    Jag skrev ju ett hon överdrivit med statistik (liksom alla större bloggare?) och ljög om en lapp (som hon visserligen fått men inte den dagen vilket såklart var en lögn från hennes sida)….MEN att skriva att allt hon har är pga lögner och fusk stämmer inte!

    Svara

   Det. DET! Inte D…

   Svara

   Än har hon inte ansökt om lagfart så huset vet vi faktiskt ingenting om.

   Svara

   Det är Pingis som är hjärnan bakom bolagen. Isabella är endast ansiktet utåt, reklamdocka.
   Hur skulle Isabella kunna göra affärer i USA när hon inte ens kan engelska eller ekonomi.

   Svara

    Ofattbart att inte Pingis kan sätta stopp för hennes påstående.

    Svara

    Det är kul, när Isabella gick ihop med Pingis så blev hon SÅ nedtryckt i skorna, hon var en nolla och lögnare och nu är hon hjärnan bakom Isabellas framgång. Skulle vilja säga att de är hjärnan bakom VARANDRAS framgång, en perfect match helt enkelt

    Svara

   Alltså kräks på hela din kommentar. D är coolt *ekoekooo*, är du 14 år? Det verkar i alla fall så.

   Svara

  Men kan vi bara alla hålla med om att hon är extremt desperat och så oseriös man kan bli. Jag kan inte ta henne på allvar. Jag kan inte ta något hon säger på allvar, det känns som att läsa om en fjortis liv. Jag tycker inte att hon är en influenser överhuvudtaget, knappt entreprenör.

  Hon har flera funktionsvariationer (enligt henne) och jag tror att det påverkar hennes verklighetauppfattning.

  Jag tror ärligt att desto mindre vi pratar och skriver om henen desto mer desperat hon kommer bli. Låt henne sabba sitt eget liv, det är hon duktig på, men en narcissist behöver kvävas på uppmärksamhet och desto mer vi skriver om henne desto gladare blir hon.

  Vem bryr sig om vilka journalister skriver om vad- hon är duktig på att fakka upp sitt eget ryckte, varför behövs en granskning, dom som vet, dom vet.

  Finns det något hon har gjort som har på riktigt varit framgångsrikt? Svar: Nej! Låt henne sänka sitt eget skepp, det är redan på god väg.

  Svara

  Hon känns så 2008.

  Svara

  Apropå Estee Lauder… Jag beställde nyligen saker från Cliniques sida, och när jag skulle vidare till kassan stod det ”Estee Lauder” i adressfältet. Är Clinique en del av Estee Lauder? I så fall har ju Isabella även Clinique att tävla med?!

  Tycker fortfarande att Lumene bättre representerar nordisk hudvård än Löwengrip. Efter Lumenes rebranding känner man ju fortfarande igen produkterna, de har annat namn och design, men man ser att det är dem. Samma sak med Rituals. Hur kan Löwengrip faila så hårt?

  Svara

   För att de inte kan något om branding.

   Svara

   ÄLSKAR Lumenes produkter ❤️

   Svara

   Clinique är en del av Estee Lauder Companies, där även bland annat La Mer, Jo Malone och MAC ingår! Så många konkurrenter för Isabella, om man ser det på det sättet 😉

   Svara

   Större företag redan innan med mer resurser? De la antagligen tid och pengar på att pejla av hur de skulle rebranda sig för att stå ut internationellt utan att tappa sina nuvarande kunder.

   Löwengrip tycks mer ha kört på ”hej hop vi vill rebranda för att känna mer pengar, nu rebrandar vi, hur svårt kan det vara?”

   Svara

   Estée Lauder är ett kosmetikmärke ingående i Estée Lauder-gruppen.
   Det är en koncern med ett 30-tal olika märken bl a som nämnt Estée Lauder men också Clinique, Bobbi Brown, Tom Ford, MAC, Origins och ett flertal doftmärken t ex Aramis, DKNY, Donna Karan, Michael Kors, Sean John och Tommy Hilfiger.
   Lauder-gruppen omsätter ca 12 miljarder dollar och har 46000 anställda i 150 länder.
   Det kommer att ta lång tid innan Löwengrip Beauty har kommit att bli ”ett nytt Estée Lauder”. Det tog tre generationer Lauder och 75 år för Lauder-gruppen att nå dit 🙂

   Svara

    Men glöm inte att Isabella kör i vänsterfilen!

    Svara

     Heja!

     Svara

  Läste början av artikeln och de rabblar bara upp allt ”lyx” som hon har införskaffat. Även priset på Balmain-klänningen stod med lol. Isabella kan nog inte må bra, varför behöver man hävda sig på det här sättet i en tidning annars??

  Svara

   I call bullshit om klänningen från Balmain. I vanliga fall (jobbar med PR) så lånar kändisen plagget för att ha på sig under premiärer och annat. Inte en chans i helvete att man betalar 200 000 för något man på sin höjd har på sig ett par gånger. Antingen har hon fått den eller köpt den med rejäl rabatt.

   Svara

  Men hon kan ju uppenbarligen INTE ha både barn och karriär. Hon behöver 3-4 personer för att klara av att ta hand om sina barn och sig själv.

  Svara

   Ja, jag förstår inte hur hennes livsstil skulle vara inspirerande för andra kvinnor som vill ha både karriär och familj? Det är ju inte bara att anställa ett helt team, först måste du jobba ihop de pengarna. Om en ens vill ha personal i sitt hem konstant? Att behöva vara ifrån barnen 2,5 vecka för att jobba tror jag de flesta skulle undvika till varje pris. Och trots att hon har barnen på halvtid behöver hon ändå vara ifrån barnen ibland under barnveckorna, som att tiden till jobb inte räcker till trots 50% av tiden helt barnfri. Alltså, pusslet går ju ihop pga all hjälp men för de flesta är det ju inte det livet vi tänker oss när man hör ”kombinera familj och karriär”.

   Svara

   Det vet jag många förmögna personer som inte kan i sådana fall. Vet ni hur vanligt det är med barnflicka OCH städare och andra hushållsnära tjänster som många rika människor omger sig med? Detta för att kunna spendera så mycket tid som möjligt på jobbet och om frun dessutom är hemmafru så tro inte att de skippar barnflicka och städerska, hon har ändå inte möjlighet eller lust att ta hand om barn och hem. Och jag vet vad jag pratar om då jag levt i dessa kretsar i x antal år.

   Svara

    Men vad är poängen då? Jag skulle ju kunna skaffa en hund och ha den på hunddagis, ha hundvakter och säga att det är inga problem att ha hund, familj och karriär, och sen gå ut med den bara på helgmorgnar, men det är ju inte så man vill inspirera andra människor? Hade det varit så hade det ju varit sorgligt, att pga omständigheter inte kunna ha mer tid för DN hund jag valt att skaffa.

    Svara

    Vilket skitsnack! Naturligtvis finns det föräldrar som inte orkar ta hand om barn och hem, och dessa hittar du i alla bostadsområden och samhällsklasser. Med enda skillnaden att det blir mer ordning och reda för den som har råd att anlita någon annan att städa upp efter dessa oförmögna föräldrar. De som har det sämst ställt får vackert leva i sitt stök och sin misär.

    När mina barn var små hade jag både städhjälp och en tjej som hjälpte oss med barnen. För att det underlättade för oss och för att vi hade råd. Så att vi skulle kunna vara MER med barnen och ägna mindre tid åt att städa, tvätta, stryka och liknande.

    Svara

   Men precis.
   Hon raljerar ju konstant om att ”jag vill visa att man kan göra karriär OCH ha barn”…det är ju rena skämtet. Hon har barnen två veckor i månaden och gör ingenting själv med dom mer än att äta personallagad mat, personalförberedda aktiviteter, kläder handlas av ”trumvirvel” personal. Skolläxor sköts av personal. Hon klarar ju inte av att han barn och en karriär? Varför ska hon försöka framstå som en slags ”supermorsa” när de flesta av oss andra faktiskt ÄR supermorsorna som jobbar OCH tar hand om våra barn heltid iavsett vilken tid vi har dom? Det är snäppet på provocerande och skrattretande.

   Svara

    Ojdå ”skolläxor sköts av personal”? Det där var verkligen lögn va hehe på tal om att skriva saker ni inte har en aning om, och att det ljugs om folk här, i synnerhet Bella – hon har inga barn som har skolläxor ännu så det där var ren lögn från din sida. Varför? Duktig du är som tar hand om dina barn på heltid, trist bara att man ser och hör i ditt sätt att skriva att du är bitter och en smula avundsjuk. Sedan har hon inte själv kallat sig ”supermorsa” men hon sticker inte under stol med att hon vill bli ”superentreprenör och mäktig” – det är ju dock bara drömmar och mål, och mål måste man ha om man vill komma någonvart – man måste ha höga visioner och ambitioner – det är ändå ganska coolt att hon har det, och modigt att våga stå för det och våga gå sin egen väg.

    Svara

     Hahaha Anonym 13:53.
     Ta en prozac😂
     ”DEEET ÄÄR EEN LÖÖGN”…
     Nja. Det är en felskrivning. I övrigt är ju TS kommentar spot on och briljant till skillnad från ditt lilla utspel.

     Svara

     Anonym 13:53.
     Du har nog inte hängt med i Bellas värld.
     Jodå hon har kallat sig för powermom etc och vill sprida att hon minsann klarar av att ha barn OCH karriär. Vilket hon inte lls klarar av. Hon klarar inte ens att ha dla barnens mat eller att packa deras ryggsäckar. Hon sköter heller inte sin bolag själv om man ska vara riktigt kritisk. Det gör Pingis.

     Svara

  Oj, är det så hon ser ut?

  Svara

   Eller hur! Chocken…

   Svara

  Frågor som vi alla vill ha svar på: köpte hon verkligen huset för 30 miljoner? Hur går det med den berömda lagfarten? Kommer det något inlägg om hajens konkurs?

  Svara

   Om hon hade tillträde till huset i början av november ska det finnas en lagfart senast i början av februari.
   I annat fall får man fortsätta att anta att hon helt enkelt hyr huset av ägarna.
   Odd skulle ju skriva under vad som förmodligen var ansökan om inteckningar. Det tyder ju på att hon tänker ställa huset som pant och då bör hon ju ha köpt det. Men då kan hon knappast ha tillträtt huset i början av november eftersom ingen kreditgivare betalar ut ett lån utan vare sig lagfart eller säkerhet.
   Ska bli intressant att följa utvecklingen.

   Svara

    Vad pratar du om? Vi hade vårt huslån kirrat och klart på en vecka och vi hade inte lagfart innan det. Det fixade vi efter.

    Svara

     Man brukar ansöka om lagfart i samband med tillträdet och långivaren brukar få ett inteckningsmedgivande.
     Självklart kan man inte få en lagfart utfärdad innan man köpt dvs tillträtt huset.
     Behövs nya pantbrev så lämnar man ett inteckningsmedgivande till långivaren.
     Långivaren vill självklart att lagfart ska ordnas snarast efter tillträdet eftersom det är långivarens säkerhet mot att någon annan (tidigare ägaren) hittar på något med fastigheten t ex pantsätter den ytterligare eller säljer den en gång till.

     Svara

   Berättade under ett tidigare inlägg att försäljningen ligger på värderingsdata, inrapporterad av mäklaren, men att lagfart fortfarande saknas. Datum för köp och tillträde stämmer överens, och för alla er nyfikna, priset var 26,5. Om det är Isabella som kommer dyka upp på lagfarten återstår dock att se men det verkar väl troligt. Hon har tre månader från tillträde, sen bör även hänsyn tas till IMs handläggning vilket kan betyda tre månader till. Vanligaste är ju att lagfarten söks i samband med tillträde men det kan ju finnas orsaker till att så inte skett.

   Svara

    Så löjligt att hon ska runda upp till 30 miljoner varje gång hon nämner huset.

    Svara

     Nu är jag inte helt säker på att Isabella själv lämnat den uppgiften eller om hon låter påskina att den stämmer iom att huset tidigare legat ute för den summan.

     Svara

     Aldrig hört henne själv säga el skriva 30 miljoner utan det är andra poddare och tidningar som sagt/skrivit det.. men hon höll med när någon sa köpt ett hus för nästan 30, och Isabella har vid något tillfälle själv sagt nästan 30. Hon är inte direkt ensam om att avrunda uppåt, inte direkt ovanligt. Det är vanligt att avrunda uppåt till närmsta heltal, och 26,5 kan man väl kalla nästan 30. Det stod ju att huset var till försäljning (hemnet) eller värt 29,5 till en början och siffran 30 kommer väl därifrån.

     Svara

      I de flesta fall har Bella helt enkelt hållit med när någon påstått att hon köpt ett hus för 30 miljoner. Uppgiften har funnits på många ställen i media och Bella har aldrig dementerat uppgiften. Det passar väl henne med en så stor och rund siffra som alla tycker är jättemycket pengar för ett hus.
      Finns nog flera exempel men detta drog jag mig till minnes direkt. Kanske samma uppgift finns i Framgångspodden men jag orkar inte lyssna på den en gång till.
      Hon säger inte emot Alexander Pärleros när han säger ”köpt en villa för 30 mill”:

      Svara

       Coolt att det går att bifoga youtube-klipp i kommentarer nu! Bilder vore ju perfekt!

       Svara

    Det vare tydligen inteckning på gång i julas eftersom Odd skulle lämna sitt medgivande på grund av att de fortfarande var gifta. Skulle tyda på att Bella ännu inte formellt tillträtt huset. Ingen långivare låter det gå flera månader utan säkerhet och utan lagfart.
    Handläggningstiden för lagfart lär vara ett par veckor nu om ansökan är i ordning och inte kräver kompletteringar eller utredningar.

    Svara

    Fast deras handläggningstid är kortare än så, skulle säga att det tar två veckor.

    Svara

     Nej, det skulle jag inte säga. I det enskilda fallet kanske men tre månader är inte orimligt. Fick själv vänta ca tre månader på lagfart.

     Svara

   I framgångspodden sa hon iaf att hon lånar hälften. Osäker på om lånet var via hennes företag dock. Men hälften är lånat enligt vad hon sa då. Men vem vet, kan ju inte tro på något hon säger ändå så 🤷🏻‍♀️

   Svara

  I papperstidningen står det i en ruta att Expressen låtit en värderingsman värdera hennes bolag och denne kom fram till 100miljoner medan Isabella själv angav 500 miljoner. De anger också att hennes team filmar hela intervjun (låg ute på hennes insta i 24 timmar från fredag em) samt de anger att hon snart ska ha Sofia och Annie hemma på mat. Samt att det var hon som mejlat till Christina Stenbeck om ett möte – det vill hon ha till att hon umgås med Sofia, Annie och Christina S. Samtidigt anger hon att hon är utan vänner. Hon varhelt tyst på sociala media under lördagen. Taktik förstås liksom hennes ”enkla” klädstil. Det finns en viss underton av kritik i artikeln. Visst är Greta Sveriges mäktigaste kvinna just nu!

  Svara

   10 miljoner* inte 100 miljoner.

   Svara

    Egna kapitalet är 10 miljoner men värdering var angiven som 100 miljoner. Det är två olika saker.

    Svara

     Så stod det inte alls haha

     Svara

      ”Enligt varumärkesexperten Niklas Turner Olovzon är hennes varumärke värt 100 miljoner kronor.
      Löwengrip själv värderar sitt eget varumärke till 500 miljoner kronor.”

      Svara

       Jag värderar henne till 10 miljarder – minst.
       Kungens förmögenhet är ju över 10 miljarder så då borde väl Bella vara värd det också?
       Allt annat är avundsjuka. Skulle inte Bella kunna vara värd lika mycket som kungen bara för att hon är kvinna?

       Svara

        Det värsta är att om bella hade läst denna kommentar så hade hon missat skämtet. ”Mitt nya mål är inte längre Oprah, det är Kungen!”

        Svara

       Enligt Niklas är hennes varumärke värt 100 miljoner kronor.
       Isabella själv säger ju sitt varumärke plus alla hennes bolag – så en viss skillnad.

       Svara

   Jag trodde också det först. Men har sett att Ida varit rätt aktiv på insta, de verkar ha haft spa hemma hos Ida och myst med barnen. Och då tänker jag att det är taktiskt gjort av Bella. Hon får skriva nåt om att hon tagit en helg offline med barnen och en god vän = hon får sympatier. Hermäjoione släpps väl nu?

   Svara

    20 februari är det dags för lansering enligt HHs instagram

    Svara

   Vad går Ida igenom för tuff period?

   Svara

    Hon har separerat från Per Elofsson. De blev föräldrar i höstas och i samma veva fick Per en stroke. Nu har nåt hänt som gjort att hon valt att lämna honom.

    Svara

     Han har köpt sex.

     Svara

      Oj 😳

      Svara

      Oj lite magstarkt att outa det utan bevis

      Svara

      Omg. Hur vet du det?

      Svara

      Anonym / 10.23 Skäms och lägg av, det där är flashbackskvaller. Just sånt okritiskt beteende som får detta kommentatorfält att få dåligt rykte.

      Svara

     Vem är Ida?

     Svara

    Vem är Ida?

    Svara

     Backlund

     Svara

     Ida Backlund. Grundare av löshårsföretaget Rapunzel. Hon har även startat andra företag, bl a har hon tillsammans med Bella startat ett nåt slags klädföretag, minns ej exakt. Hur som helst så är hon en duktig entreprenör som tjänat pengar och skapat sig ett varumärke.

     Svara

   Jisses Nyfiken… Att hon var tyst i lördags kan ju ha berott på att hon ville umgås med sin vän som hon var och hälsade på, och umgås med sina barn i lugn och ro. Herregud hon måste ju ta lite soc.med-paus ibland och det gör hon vissa helger då och då. Är hon uppkopplad hela tiden och instagrammar mycket så klagar ni ju på det, att hon visar barnen för mycket. Är hon tyst och tar en paus då är det fel. Asså…
   Den som sa 100 miljoner pratade om hennes varumärke, hur mycket hennes varumärke är värt – medans hon själv verkar prata om varumärket plus hennes olika bolag. Hon umgås ju med Annie och har ju lunchat/umgåtts med Cristina, Sofia har hon väl träffat vid något el några tillfällen.

   Svara

  Hela hon och hennes företag känns helt omoderna. Konsumtion, betald personal som gör allt praktiskt och högtflygande planer om att tjänar enorma pengar genom att fler ska konsumera mer. So out of date.

  Svara

  Hon har attributen för att vara miljardär, men där slutar det.
  Vägen till att bli miljardär är lång… mycket lång. Väntar otåligt på bokslutet för 2018. Få se om det ”smugglas” undan pengar till dotterbolag, som sedan kan tas ut som aktieutdelning. Så mycket halvskumt och jag undrar om det verkligen är helt lagligt.

  Svara

   Finns väl inget dotterbolag längre sedan Zug AB fusionerades med Löwengrip Beauty AB?
   2017 års vinst i Löwengrip Beauty gick mycket riktigt till Zug och sedan via ISPI Holding till Bella och Pingis.
   De fick vardera 1,5 mkr i utdelning från ISPI Holding under 2018.
   Jag misstänker att bokslutet för Löwengrip Beauty avseende 2018 inte blir så lysande. Man hade ett dåligt andra halvår som bara gav 25 mkr trots att det skulle vara årets starkaste försäljningsperiod. Tyder på att nya Löwengrip inte leder till omköp. Får se om återgången till en billigare produktserie kan leda till att märket får luft under vingarna 2019.

   Svara

  Hon fiskar ju bara efter trafiken. Hon vet ju att detta kommer provocera så in i h*te och generera trafik på bloggen osv. Jag bryr mig inte om henne, vad hon gör eller säger längre, för jag har tröttnat på skrytet helt enkelt. Och har slutat följa henne. Om man vill reta henne som mest är det nog det man ska göra.

  Svara

  Hur kan denna journalist få jobba på Expressen? Hela artikeln känns som nåt som skulle platsa i en skoltidning på mellanstadiet.

  Svara

   Känner du till expressen?

   Svara

   Expressen är ju en tidning i tabloid klassen. Intervjun känns som om han håner henne en smula. Nä komigen Bella när du får en intervju i DN eller SvD.

   Svara

    Ja, artikeln var inte till hennes fördel.

    Svara

  Jag är typ besviken. Följde IL när jag var yngre och tyckte hon var så klok samt jordnära. VAD HÄNDE? Vad är ens det här? Minns när hon var kroppaktivist och inte brydde sig om det låg en kissblöja på vardagsrumsbordet. Hon har all rätt att förändra sig och bli någon annan, precis som jag har all rätt att sakna den blogg jag en gång läste och förfasas över den hon ger sken av att vara nu.
  I-landsproblem, men jag tyckte verkligen om henne förr.

  Svara

  IL, Visa upp ditt hem du, med alla lyxartiklar kläder som möbler – bara en tidsfråga innan polski eller Blattarna från norr får nys om vilket lätt byte du är i dessa tider när de är svårt för kriminella att få tag i kontanter. En dress för 200k säljer du snabbt och smidigt för 25-40 tusen i en Second hand i utlandet. Och heminredning går alltid hem 🙂

  Svara

   Typiskt nyrikt beteende att skryta om vad allt kostar. Folk med pengar på riktigt håller inte reda på sådana petitesser.

   Hennes säkerhetstänkande är under all kritik. Hon kan höra av sig till Jan Guillou om hon vill veta vad som händer när man provocerar brottslingar. (Han fick sin medalj- och vinsamling stulen.)

   Svara

  Kan tycka lite synd om personerna som lånade ut pengar till H konstant blir utpekade som kriminella utan att vara det. Hans egen mamma liksom.
  Kan det förresten få bakslag för dem i framtiden, att dem har pekats ut som kriminella i pressen nu när namnen är offentliga?

  Svara

   Inte för dom som inte är det eller har såna kontakter, nej. Sen kan man aldrig veta om han löst en del skulder innan han begärde konkurs.

   Svara

   Så sjukt konstigt att hon fortsätter hävda att bilarna tillhörde personer dömda för människorov.
   Samtliga långivare är ju offentliggjorda nu så vem lejde dessa män? Hahaha

   Svara

    Långivare offentliga? Bilar med dömda personer behöver ju iofs inte ha med Hs skulder att göra, finns ju kriminella och ligor som rekar runt i vissa rikare områden – kolla t ex Magdalena Graaf som haft skumma gäng på tomten som hälsat på flera gånger, obehagligt. Hanna, var har personer som lånat ut pengar blivit utpekade som kriminella? Har hans mamma lånat han pengar och utmålats som kriminell? Va, nej det har hon väl inte utmålats som.

    Svara

     Och jag kräks på hennes äckliga uttryck. ”Slog på regnr”. Alltså slog på. Blä på hela henne.

     Svara

  Blir uppriktigt så trött på media emellanåt! När det kommer till det här specifika fallet så känns det som att Isabella (alt någon av hennes assistenter) lika gärna hade kunnat skriva artikeln själv….När ska någon våga ställa henne mot väggen och börja ställa de lite mer ”obekväma” frågorna, utan att låta henne slingra sig? Detsamma gäller hennes ”väninna” Annie Lööf.
  Allt handlar om yta.

  Svara

   Hon tillåter inte intervjuer där Simon inte fått gå igenom frågorna innan så det kommer liksom aldrig hända.

   Svara

    Varför skulle hon ställa upp på det?

    Svara

     Jag vet inte hur det funkat bland de mediaerfarna, kanske tillåter alla bara intervjuer där frågorna är kollade av assistent innan? Men de gånger jag har haft kontakt med tv, podd och tidningar har jag inte fått en lista med frågor innan. Har en för personlig fråga dykt upp har jag sagt att jag inte kan svara på just den.

     Men jag ksnske bara är en rookie som inte vet hur man ska göra 🙂

     Svara

    Fast det där vet ju inte du 10:57. Du vet inte om Simon gått igenom frågor, eller hur. Det där är något du brukar skriva här och som blivit en sanning här. Men är ingen bevisad sanning, eller något som du vet. Bara dina fantasier och egna antaganden och spekulationer. Bör tilläggas. Om du såg hennes instastory så låter det på reportern som om han hade mycket frågor och inte som om Bella eller Simon gått igenom dem innan. Så nej du har nog fel i dina teorier, tyvärr.

    Svara

     Isabella själv skrev/har uttalat sig om att Simon är hennes pressekreterare och att han vid intervjuer kan bryta in om frågorna börjar bli känsliga. Om jag inte minns helt fel så kom detta efter att hon gjort en lite sämre intervju där hon framställde sig själv som redaktören i djävulen bär prada, dvs en ganska så empatilös chef samt att det ofta kom känsliga frågor kring skilsmässan. Så kan ju inte helt hundra säga att det fortfarande är så, men det har åtminstone varit 🙂

     Hon har själv även sagt att hon går igenom frågorna innan hon ställer upp på en intervju. Så uttalandet från anonym är inte helt taget ur luften.

     Svara

  Är det i april man får se siffrorna för alla bolag (2018) ?

  Svara

   Beror på när de skickar in sina årsredovisningar. De ska skickas in senast sju månader efter balansdagen, det vill säga 31 januari för de som har bokslut per 30 juni, 31 juli för de med bokslut 31 december. Har för mig att bolagen inte har samma bokslutsdag, men kommer inte ihåg mer exakt på rak arm.

   Svara

   Nej, det beror på hur bolagens räkenskapsår ligger. En del har räkenskapsår som sammanfaller med kalenderår, andras räkenskapsår är brutna och kan infalla vilken månad som helst under året. Och man har flera månader på sig efter räkenskapsårets utgång att inkomma med årsredovisning till Bolagsverket.

   Svara

    Tack för svar:) är nyfiken på hur det gått för IL samt bloggbevakning

    Svara

  Hade vart livrädd för att bli rånad efter den artikeln😟

  Svara

   Hon kanske hoppas på det? Tänk hur mycket uppmärksamhet Kim K fick…

   Svara

    Kim Wall fick också uppmärksamhet. Tror inte hon skulle tycka det var värt det.

    Svara

     Fan vilken osmaklig kommentar! Varför ens dra upp Kim?

     Svara

   Ja om Magdalena Graaf får besök av sex män i huva, kan säkert BB få det också…

   Svara

   Snart kommer väl inlägget om att hon har haft inbrottsförsök. Bellas slavar läser ju här och får idér

   Svara

  Tycker det blir något missvisande när hon säger att bolagen är värderade till en halv miljard. Många tror säkert att det betyder att det är pengarna hon skulle få ut om hon sålde sina andelar i bolagen, vilket jag har svårt att tro att hon skulle få ut.

  Investmentbolaget omsättning ca 7,5 miljon, vinst/förlust om ca 600.000 kr.
  Löwengrip beauty Omsättning ca 48 miljoner, vinst/förlust ca 350.000 kr
  Löwengrip social relations Omsättning 0 kr, Vinst/förlust -18.000 kr
  Nordic tech house Omsättning ca 1,5 miljon, vinst/förlust ca 80.000 kr
  ISP holidng Omsättning ca 1 miljon, Vinst/förlust ca 4 miljoner
  Stylein Omsättning ca 13.7 miljoner, vinst/förlust -465.000 kr
  Flattered Omsättning ca 11.4 miljoner, vinst/förlust -585.000 kr
  Natural cycles Omsättning ca 42 miljoner, vinst/förlust ca -60 miljoner
  Guldkula champange Omsättning ca 0,5 miljoner, vinst/förlust ca -2,2 miljoner

  Alltså så har alla hennes bolag (varav flera av dem hon enbart äger en väldigt liten del i) omsatt ca 125 miljoner år 2017 med ett resultat på ca -56 miljoner. Ska man bara titta på de bolag där hon äger en större del så har hon omsatt ca 58 miljoner med ett resultat på ca 5 miljoner. Jag har väldigt svårt att tro att det skulle generera en halv miljard om hon säljer. Jag kan ju också tycka att hon ser ut som en rätt dålig investerare eftersom att alla hennes bolag hon investerat externt i, går med förlust.

  Hennes egna bolag räknas som småbolag och jag kan ju jämföra med de bolag jag jobbar för som omsätter ungefär samma som alla hennes bolag där hon är majoritetsägare (och dessutom med en bättre vinst). Ägarna jobbar operativt i bolaget, de bor i vanligt hus, lagar sin egna mat, åker vanligt flygplan, osv. Jag tror att de flesta vars företag omsätter samma som Blondinbellas, lever ett helt vanligt liv. Hon lever lite efter ”fake it til you make it” och tyvärr så funkar det ju när hon t.ex vinner utmärkelse som ”sveriges mäktigaste i näringslivet”, osv.

  Svara

   Exakt! Vad vinner hon på att blåsa upp sig på det vis hon gör. Dra till sig framtida investerare? Dock verkar hon glömma bort att det är ”vanlisar” som ska köpa hennes produkter och jag skulle aldrig lägga en krona på de produkter som hon är delägare i. Jag tror inte att jag är ensam.
   Nä, jag är inte avundsjuk, då jag tror att hennes liv bortom sociala medier och prylarna, är själsligt tomt.

   Svara

   Bra sammanställning! Hur funkar det med de företag som NTH i sin tur investerat i, tex Cellaviva? Kan de vara så att hon även räknar in omsättningen för dem för att komma upp i sin halva miljard?

   Svara

    Omsättning och värdering är inte samma sak.

    Svara

    Så kan det vara men det är inte mer imponerande för det, för kollar man på NextCell Pharma som äger Cellaviva så omsatte de ca 650.000 kr förra året och gjorde en förlust på ca 14 miljoner. De har för övrigt aldrig gjort ett plusresultat sen de startade företaget 2015.

    Jag förstår Blondinbellas tanke att hon ska gå in i företag i ett tidigt skede så hon kommer in billigt, men det blir bara fail. De flesta investerare vill gå in i bolag i ett tidigt skede men som ändå är ett ”friskt” företag som går plus men som kanske inte har nått sitt fulla potential. I och för sig har hon väl inget direkt att förlora på det heller eftersom att hon inte går in med pengar utan byter sina andelar mot reklam. Men hade jag haft den plattformen hon har tillgång till så hade jag nyttjat den makten på annat sätt och istället investerat i företag som inte går back.

    Svara

   Det finns mycket att säga om denna sammanställning.
   Vi måste avvakta siffror för 2018 innan det går att säga något bestämt.
   Siffrorna för 2017 är redan historia.
   Det mesta handlar om Löwengrip Beauty egentligen. Floppar det så floppar allt. 2018 var svagt trots en bra ökning från 2017. Men siffrorna är fortfarande små. Oklara exportambitioner som ännu inte kan uppvisa siffror utan bara förhoppningar.
   Flattered har Pingis och Bella redan släppt så när som på en minoritetsandel som finns i ISPI Holding. Kan naturligtvis bli en exit så småningom om någon vill betala.
   Man kan inte blanda in bolag där Nordic Tech House har bytt reklam mot delägarskap t ex Cellaviva/NextCell Pharma, Stylein och Fitness Collection. Dessa andelar kan bli värdefulla genom en exit men det är fem ägare som ska dela i så fall.
   Nordic Tech Houses egen verksamhet undandrar sig min bedömning. Man måste se siffror på deras verksamhet för 2018 och 2019 innan det går att säga något om vad de sysslar med.
   Natural Cycles kan bli värdefulla aktier och de finns hos Löwengrip Invest. Men utgör endast en halv procent av kapitalet i det schweiziska bolaget.
   Guldkula är ett skämt. Men Bella har förstås haft glädje av samarbetet eftersom hon kunnat fylla upp vinkylen gratis 🙂
   Hermine Hold lanseras nu och det är upp till bevis. Men där är delägarskapet också delat med iDeal of Sweden och Nordic Tech House så en framgång innebär bara att Bellas andel kan bli en bra affär för henne och de andra delägarna.
   Både Löwengrip och Nordic Tech House flyttar snart till dyra lokaler som kommer att öka de fasta kostnaderna. Man har också en stor personalkostym som tickar varje månad och det kommer att bli dyrbart i längden.
   osv.

   Svara

    Håller med dig i det du skriver Anton. Jag tror dock på ett sämre 2018 än 2017 för Löwengrip. Anledningen till att jag tog med alla ”hennes” bolag i sammanställningen är för att om jag inte hade gjort det hade antagligen någon/några skrivit att det fattas bolag, och därmed anse att man inte kan utläsa något av min sammanställning.

    Svara

  Förstår inte att IL öppnar upp sitt hem för Expressen, med massa bilder.
  Samtidigt har hon säkerhetsteam?
  Egentligen är det synd om henne.

  Svara

   Inte bara egentligen, det är synd in henne. Hon vill verkligen vara någon hon inte är och för Isabella är det bekräftelse som gäller varje stund. Hon säljer sig för alla i alla lägen.
   Tror inte hon vet vad verkligen inre balans innebär. I balans är när man inte hela tiden påpekar att man är i balans.

   Svara

    Jag hon har ett oerhört stort självförtroende men ingen självkänsla alls. Väldigt sorgligt. Hade aldrig någonsin bytt liv med henne.

    Svara

     *självförtroende

     Svara

  jag brukar inte tycka varken bu eller bä om Blondinbella då jag inte följer henne och mest bara läser om henne här, men att säga ”jag har som mål att bli världens mäktigaste kvinna” ter sig för mig som ett mycket bisarrt uttalande!?! Hur kan man säga en sådan sak? Det skulle kunna fungera som en filmreplik i någon film om illuminati eller dito, men att säga det helt seriöst?

  Svara

   Osvenskt menar du?

   Svara

    Det är väl otroligt mycket mer än bara osvenskt. Jag bor inte i Sverige, men om någon entreprenör skulle säga det där jag bor så skulle det också låta narcissistiskt och märkligt.

    Svara

     Osvenskt betyder inte att det per automatik är socialt accepterat i precis alla länder utanför sverige. Osvenskt brukar betyda att nåt inte följer jante.

     Svara

    nej, det hade varit lika märkligt om det hade kommit från något annat land om inte personen verkligen hade haft något att stå på som grund för ett sådant uttalande. Om t.ex. en kinesisk miljardärska med ett multinationellt bolag som omsätter flera miljarder hade gjort ett sådant uttalande då hade jag kunnat ta det mera seriöst, men hur många Davos-möten har Isabella varit på? Skulle jag fråga en resenär i tunnelbanan i Bryssel om han känner till Isabella Löwengrip skulle han se ut som en fågelholk – Vem?

    Svara

     Bella kan fortsätta att drömma om Forbes omslagsbild och World Economic Forum i Davos lär hon knappast bli inbjuden till i första taget.
     Att hon kan charma Expressens reporter till att okritiskt låta henne framföra sina klyschor är en sak men blir hon kritiskt granskad av Forbes och inför en eventuell medverkan i Davos lär nog resultatet bli ett annat.

     Svara

      Hon har redan träffat journalister från Forbes en gång och de ville inte skriva om henne efter att ha träffat henne 😂

      Svara

   Ja, det ger ett barnsligt och naivt intryck. Jag har mycket svårt att se att nån som säljer ordinära skönhetsprodukter och håraccessoarer kan bli världens mäktigaste.

   Svara

    Jag var på butiken Søstrene Grene idag och de hade hårklämmor som var väldigt lika de som H.H tagit fram, fler färger och fler varianter men väldigt lika med den där pärlemorstrukturen osv.

    Svara

     Sostrene Grene har en nyöppnad affär också i Bryssel. Först ”Flying Tiger” och så nu denna, Danmark är på G!

     Svara

  Det är svårt att ta henne seriöst när hon bjuder in expressen. Det är väl en skvallerblaska i de flestas ögon? Tycker mest att det är sorgligt att hon måste göra såna här intervjuer för att få uppmärksamhet och kan inte få det på ett bättre sätt…

  Svara

   Vad är bättre sätt? Skavlan har hon medverkat i och diverse tidningsintervjuer och tv-program. Bättre här kanske haha.

   Svara

  Det var ju bara raljerande om vad allt i hennes hem kostar. Det är ju inte det som var syftet lät det som. De skulle ju reda ut ett och annat med alla rykten och det enda jag kan läsa är över en halv artikel där de radar upp allt hon har i huset. Två diskmaskiner och en säng för vadå, 100 tusen? Hon ska köpa båt och bygga pool.

  Inte intressant. Kan hon vara seriös någon gång?

  Svara

  Inga Elloskläder i garderoben!

  Svara

   Tänkte detsamma när jag läste reportaget. Glada Ellos blir som gått på Bella som en stor märkesbärare och betalt för det !

   Svara

  Hon vill visa att det går att göra karriär och ha barn. Samtidigt har hon en hemma-assistent, en hemma-koordinator, en hemma-kock och outsourcad städning. Och då har hon bara barnen varannan vecka dessutom. Jag skulle så gärna vilja höra henne beskriva en dag i en vanlig persons liv…någonting säger mig att hennes version skulle vara ren fiktion.

  Sen när det kommer till hennes bolag och ekonomi. Nej, det stämmer inte. Något är galet och det finns luckor i årsredovisningarna som gör att svaren uteblir. Min kvalificerade gissning är att det finns bolag som är knutna till andra personer, som inte kan spåras tillbaka till Bella, och som pengar förs ut till via bluffakturor. Sanningen är, att det är i stort sett omöjligt att jobba sig rik i Sverige. Har du inte vunnit på lotto eller ärvt pengar så ska det oerhört mycket till. Skattefusk i någon form måste typ till.

  Sen det här med livvakten. Han sa att de kom varandra för nära ”personlighetsmässigt”. Min gissning där är att han refererar till att de båda bollat så mycket idéer med varandra att de till slut enades om att de båda skulle vinna på att fabricera en händelse. Det är ju så Bella gör hela tiden. Klonen-Gabrielle är ju beviset. Bellas blogg är inte en blogg som alla andra, det är en påhittad novellhistoria som vem som helst kan skriva.

  Svara

   Kvalificerad gissning = din utbildade gissning (educated guess)

   Vilket område som du är utbildad på som du baserar din gissning syftar du till?

   Jag hör också att du kollat på programmet svenska nyheter (också en favorit hos mig) men Jespers långa rant om skatter stämmer inte. Allt från att han glömde att gummans hus i skärgården faktiskt skulle taxeras till mellan 5-10 miljoner och vidare.

   Och självklart går det att jobba sig till rikedom även i Sverige. Man kan tom bli mångmiljardär. Ta Markus Persson tex.

   Eller ”bara” mångmiljonär som Cissi Wallins man etc etc.

   Svara

    ”Utbildad gissning”?!
    ”Kvalificerad gissning” betyder ”välgrundad gissning” eller ”intelligent gissning”.
    Jag tipsar som vanligt om den utmärkta sidan svenska.se. Där finns bra info om vad ord betyder och hur de används.

    Svara

     Och en intelligent gissning och som är välgrundad kommer från en form av ”utbildning” eller hur?

     Sedan kan man ha utbildat sig själv genom erfranheter och då också blivit en sk expert eller på något annat vis kvalificerat sig till att kunna göra sin välgrundade gissning.

     Jag undrar inom vilket område Milly har sina kunskaper för att göra sina välgrundade gissningar. Revisor, dirivt eget företag, jobbar på skatteverket, vad?

     Du förstod vart jag ville komma eller?

     Svara

     Längre svar i modd. 😌

     I väntan på det; Föööööörlåt så mycket för att jag glömde sätta ”” runt utbildad. : roll:

     Svara

    Civilekonom (ek.kand.), eget företag, gift med skattejurist.

    Aldrig sett ”svenska nyheter” och vet ej vem varken Markus Persson eller cissis make är. I stort sett är det lottovinst, arv, smarta placeringar (extremt ovanligt att bli rik på det) eller bostadsmarknaden som gjort svenskar rika – om de inte skattefuskat på något sätt.

    Svara

     Jag håller med i sak om att det inte går att arbeta sig till en stor förmögenhet, du måste driva företag, placera pengar eller köpa/sälja saker eller vinna/ärva. Dock gällande arv har ju ändå någon sparat ihop dessa pengar. Skattefusk låter fel, skulle säga : skatteplanering. Det gäller att skatteplanera rätt. Vi blev väldigt rika av att sälja vårt företag, inget skattefusk så nog går det att bli rik som svensk. Dock har isabella ett stort problem gällande sitt företagande, hon har inte produkter som säljer sig själva och det hon skapar har inget större värde utan henne som frontfigur. Det hon skapat och sen sålt av, har gått i konkurs. Vårt bolag hade produkter som sålde sig själva, bl a tack vare att de ur miljösynpunkt var riktigt bra och behövdes på marknaden. Isabella underskattar sina kunder, hennes ”miljötänk” (eller bristande miljötänk) får oss att välja andra produkter, men det finns ju andra själ också. I vårt företag gav vi bonusar åt de som valde tåg istället för flyg, om det var möjligt,även om det i sig ör en skitsak för miljön, vi måste göra mer! Men då, för ca 6 år sedan, var det väldigt nytt. Idag måste man nog göra mer för att få klappa sig på axeln. Isabella har många fina sidor, men under denna resa som hon gjort, har hon tappat sinnet för pengar och även sin ödmjukhet. Bara det där med att sätta prislapp på allt? Vem bryr sig? Ser någon en lampa och vet värdet, ja det är en sak, men atr skriva om det så. Skulle någon fråga mig vad det jag har kostar, skulle jag säga priset: för det var riktiga kap och allt är secondhand, helt otroligt vad mycket fint man kan få för så lite pengar. Isabella är nyrik och kommer aldrig tillhöra den överklass hon egentligen vill. Hon kan inte föra sig eller har inte den ödmjukhet som krävs. Villa för 26 milj? Det mesta torde vara lån! Har man ett sinne för ekonomi och företagande, skulle man aldrig belåna sig så mycket när vi är påväg ner i en lågkonjunktur! Särskilt inte när ens leverne är ”lyxprodukter” som är det första som ryker om det går illa…. Nej, jag kan inte imponeras av henne längre, hon har gjort bort sig. Kvinnan hsr haft tur, men hon vägrar inse det….

     Svara

      ”Vi blev väldigt rika av att sälja vårt företag, inget skattefusk så nog går det att bli rik som svensk”

      Samma för mig.

      Svara

     Yay Milly vs Milly, det går att bli rik snabbt på it-startups ifall du är skillad. Eller för den delen rätt typ av patent.

     Svara

      Det är många i Svergie som haft affärsidéer som blivit miljonär och också några miljardärer. 😊👍

      Svara

       Jo visst, men jag skulle vilja påstå att it-startups är snabbaste sättet att bli rik om man har rätt ide och flyt.

       Svara

        Ja alltså förlåt om jag var otydlig. Jag håller med dig. 🙂

        Svara

     Milly: Så du menar på att du är en annan Milly än den som säger sig läsa till civilingenjör och fortfarande läser på KTH? Att du inte är 25 år?

     Vilket sammanträffande att det finns två Millys på bloggen varav den ena läser till civilingenjör och den andre är redan gift och färdig med sin utbildning. 😊😉

     Och att inte veta vem Markus Persson är som egen företagare är att skam går på torra land.

     Av din kommentar i övrigt så har du fel att det är i svårare att arbetas sig förmöghet i Svergie än tex USA. Som överallt gäller det att ha en bra idé drivs eget och se till att bli uppmärksammad globalt. Ditt resonemang passar bättre ihop med någon som har vanliga sommarjobberfarenheter tex på Gröna Lund. 😉

     Svara

      Ja alltså, jag är jag. Jag heter inte Milly i verkligheten utan jag drog bara till med det. Ser att även en annan Milly kommenterat här. Kanske är det henne du menar. Vad jag skriver stämmer, men du tror ju såklart vad du vill helt oavsett vad jag skriver eller ej.

      Haha för att alla vi egenföretagare känner varandra tänker du?

      Svara

       Att inte känna till Markus Persson är ungefär som att inte känna till Kamprad, så vilken sten du befinner dig under kan man undra.

       Svara

        Vet heller inte vem det är

        Svara

         Om du inte driver eget eller på annat sätt har jobb av relevans är det inte konstigt. 🙂

         Svara

          Jag kan också tycka att om man inte vill helt visa på att man är clueless ang ämnet om att kunna bli rik i Sverige så kunde man lagt 10 sek på att googla först innan man stolt berättar att man inte har en aning om det.

          Inte du då utan ”Milly”. 🙂

          Svara

        Eller hur. Framförallt som påstådd ekonom. 🙂

        Svara

         Haha! Alltså tror du att det namedroppas på handels? Eller på mitt lilla kontor där jag jobbar med ekonomi – där ska jag alltså ha stenkoll på någon Markus Persson?

         Så här kan jag säga: jag har inte hand om Markus Perssons ekonomi, jag har aldrig mött honom på mitt kontor eller annars i min tjänst och jag har aldrig sett honom eller hört talas om honom på handels. Kamprad däremot, honom har jag både hört om på handels och köpt möbler av till mitt kontor.

         Finns det fler människor man måste känna till för att få titulera sig civilekonom?

         Svara

          Men ge dig, det tillhör allmänbildningen. Markus skapade Minecraft och sålde det för cirka 1,5 miljarder DOLLAR och är därmed Sveriges i särklass mest framgångsrika entreprenör genom tiderna. Hela din kommentar är så clueless så det blir svårt att ta dig på allvar när du kommer med dina kvalificerade gissningar om Blondinbellas ekonomi och företag.

          Svara

          Du får så klart kalla dig vad du vill och du måste ingenting. Tror inte ens det är en skyddad titel.

          Men… du verkar inte riktigt förstå. Markus är inte fall som namedroppas.
          Det är något man läst om i DI eller andra ekonominyheter.

          Jag ogillar Bella. Jag tror hon har något fuffens på gång. Men du kom inte med en kvalificerad gissning. Det var en gissning rätt och slätt. Som det för all del finns en möjlighet att du har rätt i men i dagsläget verkar rätt långsökt.

          PS Om du nu tog dig tiden att läsa lite ekonominyheter så tror jag sannolikheten kommer öka markant att också du kommer bli rik på ditt företag. 👍🌸

          Svara

           Haha minecraft?! Det fick jag googla! Jag tror bara att jag är av en annan generation. Tidningar har jag inte tid att läsa, däremot läser jag facklitteratur, forskning och branschmaterial.

           Milly – jag kan till och med tänka mig att jag är äldre än vad du är. Du vägrar inse att det tillhör allmänbildningen och tror att det är en viss generation som känner till honom. När försäljningen gick igenom så var det artiklar om honom överallt, Aktuellt och Rapport hade flera inslag, det kom en dokumentär om honom. Hans framgångssaga gjorde att han blev en kändis även i USA och var med i talk shows osv. Att inte känna till en av våra mest framgångsrika entreprenör är bara insnöat oavsett vad han sålde för produkt. Det ringde vare sig en klocka gällande hans namn eller hans produkt vilket inte är särskilt förtroendeingivande. Jag tar dina kvalificerade gissningar med en nypa salt, det är ju dig man faktiskt kan skratta åt.

  Ok, så hon ska bli världens mäktigaste kvinna för att inspirera andra kvinnor att ta hand om sin ekonomi? Det första vi bör göra är ju att strunta i att köpa saker såsom hermine hold – billigt skräp som prisats upp löjligt mycket och kallas ”mellanprisskikt” för att de har ett märke på och marknadsförs av influencers. Det är ju precis det här som står mellan oss och ekonomisk frihet och trygghet, bara skippa! Tror snarare hon vill åt respekten, få hänga med miljardärerna och vara en av dem, visa att hon lyckats. Och ja, visst har hon lyckats väldigt bra hittills med det hon strävat efter, bara så less på detta snack.

  Svara

  Hon har noll verklighetsuppfattning. Visst tjänar hon bra på alla samarbeten men att vara en skyltdocka är inte samma sak som att vara en driftig affärskvinna. Hela hennes livsstil och entourage kostar multum . Hennes representationskonto måste ju urholka Löwengrips budget något enormt.
  Jag är nyfiken på vad hon definierar som makt? Hon kommer aldrig ens att vara i närheten av att bli en av de rikaste i världen och hennes produkter kommer aldrig någonsin att finnas i alla hem vare sig i Sverige,Norden,Europa,Världen…..
  Hon kommer inte att uppfinna något revolutionerande för mänskligheten och hon kommer heller inte att påverka politiskt genom att göra bra saker för varken människan el miljön.
  Och så länge som hennes produkter får så här dåliga betyg så kan hon glömma att bli ”nya Estée Lauder…..
  https://www.xn--bst-i-test-q5a.se/torrschampo

  Svara

  Ingen vidare intervju och det känns som hon bor i ett museum eller en klädesaffär.
  Och säng med fjärrkontroll som hon kan hissa fram och tillbaka 🙂
  Hon lever i sin egen lilla bubbla tillsammans med sin väninna Annie Lööf.

  Svara

   Haha säng med fjärrkontroll?! Som om det skulle vara något spektakulärt haha, vilken värld lever du i?! 😀 Har du inte hört talas om eller sett det innan?! Väldigt vanligt, bland vanliga människor. Det hade mina föräldrar för redan 20 år sedan och de är inte rika ens haha. Är nog många som skulle vilja bo så fint för övrigt, tror du inte? Vilken tur då att Lööf också lever i en bubbla 😉

   Svara

    Så roligt att de refererade det som något lyxigt i artikeln. Finns ju till och med ställbara sängar på IKEA.

    Svara

  Hon måste ju redigera sina bilder något enormt. Ser ut som en annan människa.

  Svara

   Eller hur! Oigenkännbar.

   Svara

  Lite tankar om henne är för det första att hennes förmåga att vända kappan efter vinden och rent av ljuga är något jag alltid kommer ha svårt för.

  Jag tycker vi behöver kvinnliga företagare och vill att det går bra för henne, men allt detta drama hela tiden!
  De flesta företagare försöker inte bli kändisar också.

  Tänker också att trots hennes moderna livsstil och sättet hon jobbar med sociala medier har hon valt ett relativt omodernt sätt att starta företag på. De mest framgångsrika företagen idag som växt snabbt har inte egna produkter.

  Svara

  Sina unicorn bolag (för det är mer än ett nu) ska hon bygga med vad? Shampo, hårspännen? Tror knappast det. Hon har noll fingertoppskänsla och förstår inte att de bolag som kommer att växa mest framöver är de som hittar på innovativa lösningar som inte bidrar till överkonsumtion, plastberg och miljöförstöring. Miljöhotet är på riktigt och folk kommer att ändra konsumtionsbeteende. De företag som inser detta kommer att vara vinnarna.

  Svara

  Allstå hur de beskriver hennes hus och bil och kläder och ”balmain klänning för 200 000” är så jävla pinsamt

  Svara

  Jag tycker att det är lite lustigt att man är noga att påpeka att man inte dricker alkohol för att sedan i en artikel skryta om sitt vinrum fyllt med champagne….

  Svara

   Är det bara jag som reagerar på att hon har skjortan fullt instoppad innanför byxorna på översta bilderna, för att sedan ha ena ”flärpen” hängandes utanför? Något hon konstigt nog kört med under hösten – en Blondinbellisk trend som ingen annan hakat på?

   Svara

  Det jag sitter och tänker på efter att ha läst artikeln: varför assistensen höll på med hennes hår flertal ggr under intervjun? När håret redan har fixats och stylats i timmar innan.

  Svara

   hon kanske fixade peruken det ser ut som att bella har numera? xD hon kanske slängde med huvudet i ett gapskratt under allt skryt och så flyttade den på sig 1 millimeter.

   Svara

    Om vi klagar över hennes oseriösa sätt att vara och bete sig i media och artiklar, kan inte vi åtminstone vara seriösa och skriva sakligt och befogad kritik, istället för att larva oss med kommentarer om att hon skulle ha peruk?

    Svara

    Hahahah

    Svara

    Haha🤣

    Svara

  Jag upplevde det inte alls som skryt, snarare som att hon faktiskt visar att hon HAR lyckats och att det GÅR att lyckas som kvinnlig entreprenör i Sverige ☺️.

  Jag blir inspirerad ☺️.

  Svara

   Jag skulle inte vilja ha en enda grej som hon har. Kanske någon som städar.. Men det skulle inte vara lönt eftersom jag har för mycket personliga saker och skulle ändå behöva städa innan städaren kom. Inte värt det.
   Hennes sterila hem ger mig kalla kårar.

   Svara

   Then again så finns det ju de som tycker att Breivik och UNA-bombaren är #inspo…

   Svara

    Tänk efter före?

    Svara

   Det är som att bli inspirerad av Trump. Gör noll gott för världen och tänker bara på sig själv. Heja!

   Svara

   Hahaahahahah

   Svara

   Hahah ,, ja du är en av de hjärntvättade stackarna

   Svara

  Jag jobbar på en gruppbostad för intellektuellt funktionsnedsatta. De behöver mindre assistans än Bella.

  Är så obotligt trött på att det ständigt ska påstås vara avundsjuka när någon kritiserar ens beteende och leverna. Jag tycker enbart att Bella är en enormt sorglig person som måste vara väldigt olycklig. Osympatisk är bara förnamnet. Jag tyckte jättebra om henne förut då hon faktiskt var en riktig människa, men nu känns det som att allt hon rör vid och precis allt hon står för är ett enda stort skådespeleri. Så fruktansvärt sorgset att följa den här varelsen.

  Svara

  Cringe, riktigt mycket cringe.

  HON ska visa att det går att ha familj och karriär samtidigt som ett helt team snurrar runt henne och hon har barnen varannan vecka?

  HON ska lära kvinnor om ekonomi. Hon som får allt spons och ”fakturerar 100 k för att öppna kylen”.

  Seriöst. Hur kan hon komma undan med såna uttalanden?

  Svara

  Inspirera andra kvinnor att ta hand om sin ekonomi och göra karriär fast man har barn? De allra flesta tar hand o sin ekonomi och gör sin karriär fast man har barn. Vilken värld lever hon i?

  Svara

  Vilket skämt hon är, så pinsamt oavsett om hon provocerar eller är så här på riktigt. Alla lögner och fulspel.
  ”Inspirera” genom flyga kors och tvärs över jorden vartannat dygn och sälja kladdkrämer och plastklämmor.. verkligen 2019 det.

  Svara

  Ööööh, vad var detta för intervju ?!??
  Ja för fasen vad enkelt det verkar att ”ha karriär och barn”, man behöver bara 5-6 assistenter… 😂

  Saknar ord… Men är oerhört fascinerad av att en människa kan vara så otroligt korkad och slipad i samma person.

  Svara

  trodde hon bjöd in för att reda ut rykten, inte visa upp sitt hus och vilket liv hon lever? – det vet vi redan

  Svara

   Och så menar vissa på riktigt att hon inte är narcissist… vad är hon då?? Hon skryter om sig själv på bloggen dagarna i ända men får ändå inte nog

   Svara

   Instämmer att det var en löjlig artikel. Men det ska också påpekas att man oftast inte har någon kontroll över vad journalisten väljer att lyfta fram i sin artikel. Man kan prata i 2h om en sak, men journalisten kan ändå välja ut de tio minutrarna man pratade om något annat till artikeln. Inte ens Bella tror jag har sådant inflytande på Expressen att hon helt och hållet kan diktera innehållet.

   Svara

    Men Isabella själv bjöd in Expressen och hon har själv tidigare styrt intervjuer med frågor etc. Är helt övertygad om att Isabella har styrt intervjun precis dit hon vill.

    Svara

     Då ger du henne credit för att vara extremt smart i så fall. Hon kan säkert komma med vissa villkor om vad hon vill ska vara med, tex att de ska nämna att HH snart lanseras eller att hon vill ge sin bild av Hajenhistorien, men hur stor andel av artikeln som Expressen väljer att handla om lyxliv kan hon inte diktera.

     Svara

      Får hon inte godkänna artiklarna innan de trycks? Det har jag fått göra de få gånger det gjorts artiklar om mig och mina projekt

      Svara

       Ja det får man oftast göra, men det är ju för att kolla att fakta och citat stämmer. Du kan i regel inte svara ”ja allt stämmer i artikeln, men jag vill att ni ändrar fokus från mitt lyxliv till Hermine Hold så att 90% av artikeln handlarbom det istället”. Det här ska ändå vara oberoende journalistik, och inte en betald annonsplats

       Svara

  Samma här vad fick man reda på som man inte visste eller så. ville inte Expressen riktigt skriva det hon ville. Har man så mkt hair talks i så man behöver en assistent för för att lägga det tillrätta bara man rör sig då undrar man

  Svara

  Nämner hon sina barn en enda gång – jag måste missat det i så fall? 🤷🏻‍♀️

  Svara

   Varför skulle hon göra det? Då hade ni väl klagat på det. Varför ska hon berätta om sina barn i en expressenintervju? Ni tycker ju att hon inte ska prata och inte skriva om dem och inte visa upp dem? Inte ”utnyttja” barnen brukar ni ju skriva. Letar du fel? 😉 Hade hon åkt tåg ist för att flyga så hade ni skrivit här haha nu har hon inte råd att flyga nu rämnar luftslottet haha hon har dåligt med pengar. Tror de flesta fattar att hon känner sig otrygg på tåg som känd med två små barn och stalkers och galningar efter sig. Ser hon till att hennes barn äter nyttig, bra, god och hälsosam mat så får hon skit för det ist för att ge henne cred. Är hon ensam med sina barn då ska det hånas ”klarar du dig utan ditt team”? Hon kan inte göra något rätt.

   Svara

    Åh nej, är du igång igen…

    Svara

     Du också… det där med att tänka sig för och mobbing.. det är som bortblåst idag, du är tillbaka. Kanske du ska ta till dig det som Linnea Claesson skrev. Tråkigt att du är så bitter och verkar må så dåligt och att Isabella upprör dig så mycket och verkar uppta så mycket av din tid och påverka humör och hälsa. Synd. Ta hand om dig.

     Svara

      Oj, det var många antaganden på en gång. Tack för omtanken, jag ska göra mitt bästa för att ta hand om mig! 😊

      Svara

  Är detta kraven som ställs på dagens journalister? Att svälja allt med hull och hår?

  Svara

  Hej Camilla! Jag har lyssnat på Mediepoddens intervju med dig. Karlsten försöker få dig att förstå att dina inlägg och din rapportering om Bella och exet har stora brister. Du publicerar helt okritiskt alla exets uppgifter som sanning, eftersom det passar in i din agenda som under månader varit att bara skriva kritiska/elaka inlägg om Bella. På grund av just det är inte uppgifter om Bella från dig trovärdiga. Du anklagar Syren för att vara okritisk och skrev hans kontaktuppgifter i ett inlägg, om jag inte minns fel. Själv är du helt okritisk mot exet. Har du reflekterat något över dina svar i Mediepodden i efterhand?

  Svara

   Tänkvärt. Du ringar in precis det jag tycker skaver med ”bevakningen” av Isabella. Det finns saker som absolut är viktig granskning, men trovärdigheten på de inläggen blir ju väldigt lidande av att 90% av inläggen om Isabella är otroligt vinklade och nästan hatiska.

   Svara

    Jo. Jag tror folk tolkar det där på helt olika sätt. En del verkar tänka ’ingen rök utan eld, jag öser på med elaka kommentarer’. Men jag tror andra gör precis tvärtom ’det där var ett omotiverat påstående, då tror jag inte på resten heller’. Slutsatsen blir iaf att jag inte tror många tar det jätteseriöst.

    Svara

  Undra om bella klarar sina toalettbesök själv eller tugga maten själv. 🙄🙄🙄

  Svara

  Vad ska man säga? Fascinerande ändå, hur hon lyckas få en hel artikel i Expressen att handla om hur mkt lyxprylar hon har. Tänk vilken chans hon hade att prata om kvinnligt entreprenörskap och ekonomi istället. Eftersom hon hela tiden påstår att det är vad hon vill inspirera andra med, varför tar hon inte chansen när hon får den? Vem blir inspirerad av denna artikel som den är skriven nu?

  Jag som trodde att hon ville bli världens mäktigaste för att kunna inspirera kvinnor på riktigt men det verkar vara tomt prat.

  Svara

   Ja, den enda som blir inspirerad här är väl Catten i hyrestvåan i Järna.

   Svara

  Men asså majoriteten här inne har ju noll distans till hela den här Bellahistorien, och samtidigt väldigt dålig läsförståelse. Den här artikeln i expressen ska ju vara ett ”lyxigt helg-reportage” i stil med svds ”min helg”. Varför kritisera journalisten för att han gör ett dåligt grävande reportage? Han har väl förmodligen levererar helt enligt beställningen. Ni får väl vänta på ännu ett ”grävande och avslöjande” ”reportage” här på bloggbevakning som passar er agenda bättre.

  Svara

   Kanske för att Bella innan intervjun påstod att den skulle handla om något helt annat… 😉

   Svara

    Fast om du läser den TrH så kan du läsa där att hon berättar en del om livvakten och reder ut en del rykten och felaktigheter, sen så skriver de ju (expressen) en del samma som de skrivit tidigare som inte blir helt rätt utan som låter lite vinklat tyvärr. Och Camilla vinklar, ljuger och tjatar om samma saker.. så tröttsamt och stolligt. Isabella kanske inte visste innan att de ville se runt i huset och ta bilder på huset, men det kan man förstå att de ville.

    Bella har inte påstått att intervjun skulle handla om något helt annat, inte annat än vad vi kan läsa om. 😉

    Svara

     Vi har helt olika åsikter om hur det ser ut att något retts ut. 😊

     Svara

   Hon gick ju ut i bloggen med att hon bjöd in Expressen för att reda ut höstens frågetecken. Istället blev det som du säger ett glamoröst hemma hos reportage.

   Passusen där journalisten skriver att assistenten rättar till hennes hår då och då är hysterisk rolig. Kan se det framför mig. 😂😂

   Svara

    Jaha, så nu tror vi på det Isabella säger i bloggen?

    Svara

     ??
     Ingen tror Bella. Grejen är ju att det inte finns ett enda seriöst ben i henne.

     Svara

     Öh. Varför skriver du det till mig??

     Svara

   11.14 håller med!

   Svara

  Men alltså… Jag tillhör ju den skaran som faktiskt gillar Blondinbella och tycker hon är lite roligt galen och så. Men tom jag blir lite paff och illamående av denna artikel. Bäst av allt är hur hon fick det att låta som att intervjun syftade till att slå ner massa spekulationer.

  Svara

  Det fanns väl knappt sminkmärken innan Elisabeth Arden, en annan sak nu när det går 100 på dussinet.
  Säkert är, hade Isabella varit en man hade hon inte trackats ner på så mycket, det är så världen ser ut

  Svara

  Jag tycker bara det är så sorgligt när man läser interjuvn. Allt känns så tomt och lite patetiskt. Hur hade ni valt att leva om ni hade de pengarna som Isabella har? Tyckte hon hade ett fint hus innan, barnvänligt. Nu är det väl inte ett redigt hem för henne och barnen. Man rycker lite på axlarna och småskrattar när hon ställer upp på sånt här i tron om att det ska ge positiv respons i media, när det istället är tvärtemot. Så bland alla hennes pengar sitter nog en väldigt ensam människa.

  Svara

  Tycker Bella känns sorglig. Hon har målat in sig i ett hörn där hon ska framstå som avundsvärd och superduper framgångsrik. Måste vara jobbigt att leva upp till det hela tiden. För mig käns hon som en patetisk person med storhetsvansinne och en som en patologisk lögnerska. Hon har gått från att vara en tjej som visade upp sig osminkad med acnehud till en hårt retucherad barbiedocka. Så märklig person hon blivit. Tror hon är väldigt ensam ändå…

  Svara

  Världens Mäktigaste Kvinna…? Jag tror inte riktigt hon inser vad det innebär. Eller också skämtade hon.

  Samtidigt misstänker jag att Expressen faktiskt vinklat artikeln så den ska låta precis så extrem och märklig som den gör. Idag vill väl inga dagstidningsköpare läsa nåt som inte är Chockerande eller extremt. Ju extremare desto bättre. En sån artikel hade ju aldrig skrivits i Svenska dagbladet, till exempel. Kanske en artikel om Isabella, men definitivt inte skriven på det viset.

  Har hon alltid 6 personer hemma som råddar hennes dag?? Eller var det speciellt eftersom Expressen kom på besök?

  Svara

   Hon låter ju precis dom på bloggen dock… ingen ”journalist” behöver lägga på nåt

   Svara

  Jag tror att till och med personer som de som följer Isabella Löwengrip börjar inse att det hon står för är ohållbart. Det kommer att bli sexigt att vara som Greta Thunberg. Att vara seriös och vilja förändra viktiga saker (inte bara hur man klipper sitt hår). Vi kommer helt enkelt att få med oss de flesta – och så får vi hoppas att det sker i tid.

  Till Isabella Löwengrip skulle jag ha god lust att ställa frågan: ”Förstår du inte att du förstör dina barns chanser att få bli vuxna, med ditt sätt att leva?”. Men självklart gör jag det inte. För att det faktiskt vore oförskämt, det är ändå hennes blogg. Men också för att jag tror att hon inte skulle förstå frågan. Men jag tänker ofta på det, hur tragiskt det är att hon faktiskt spelar med sina barns liv som insats. Det är fruktansvärt.

  Svara

   Men sluta!…”spelar med sina barns liv som insats” ?! Alla kanske inte tror att jorden och barnens framtid förstörs för att människor flyger – så länge inte politiker och flygbolag vidtar åtgärder och större insatser så kommer inte alla tro på det. Hur vet ni förresten att jorden förstörs för våra kommande generationer? Hade Isabella åkt tåg ist så hade det klagats på det också och hånats ”haha nu har hon inte råd att flyga mer haha nu sprängs luftslottet hahahaha.. hur kan hon åka tog med alla hot och stalkers haha jaaa för det finns inga eller hahahah” osv osv… är helt säker på att dessa ”klimatförespråkare” på Bellas blogg och ig klagar och gnäller på precis allt annat också. Precis som här. Gå på politiker och flygbolag ist vettja om ni verkligen är så bekymrade och vill göra en insats.

   Svara

    Jag rekommenderar att du tar del av aktuell forsking. Den är dessutom totalt samstämmig numera. Det handlar alltså inte om att ”tro” något – vi vet.

    Svara

    Men bara SLUTA!

    Svara

  Helt sinnes hur hon brer på om sina lyxprylar med tanke på inbrottsrisk, stalkers, ”hot” mm. Hon är ju inte sund nånstans. Stackars ungar

  Svara

   Hon berättar om också om säkerhetsteam och livvakt så det skrämmer nog bort eventuella inbrottstjyvar och stalkers.
   Ja stackars barn som får mat, kläder, värme, leksaker och bor i ett stort fint hus och har två kärleksfulla föräldrar…

   Svara

    Tycket hon sabbar rejält för dem genom att hålla på såhär och tramsa

    Svara

  IL hoppas på att vinna årets kvinnliga stjärnskott i EY Entrepreneur of the year 2018. Ida var först med i juryn som utser vinnarna men nu verkar hon ha hoppat av det uppdraget. Kan inte låta bli att tänka ändå att ILs besök hos Ida denna helg har en baktanke precis som allt hon företar sig.

  Svara

  Oj så bittert. Marionettdocka? Hon reder ju visst ur oklarheter och rykten. Det togs ju visst upp ifrågasättande, och det hon säger är ju helt rätt – här letas det fel och vinklas, vrids och allt vänds till fel och ni pratar om luftslott. Klart det handlar om avundsjuka i många fall, precis som det skrevs här igår ang Bianca – snygga och framgångsrika kvinnor blir ifrågasatta, hatade och det handlar ofta om avundsjuka. Och du vinklar ju allt för du vill sänka Isabella.

  Hotlappen du kallar falsk har hon ju redan pratat ut om i Expressen så varför skulle hon ta upp det igen. ”rabbla sina lögner om hur det slogs på bilnummer och kriminella människor materialiserade sig.”?? Vad?! lögner?! Varför skulle det vara lögner och det vet ju inte du, hur skulle du kunna veta det. Hon har inte sagt att den som ringde på dörren och sökte H var kriminell vilket han så gärna vill framhålla, och du hela tiden vinklar det till, suck.

  Du tjatar väldigt mycket om samma saker Camcam, du skriver samma saker gång på gång, hundratals inlägg om samma saker, så stolligt. Du tjatar om ditt ”avslöjande” och ”falsk” hotlapp och du pratar om luftslott och lögner.. du pratar om saker du inte vet något om, ljuger och vinklar – ta åt dig av det Linnea skrev. Hoppas Expressen vidtar åtgärder mot dig.

  Svara

  Har hon peruk?! 🤔

  Svara

   Delvis

   Svara

  Påminner lite om den där artikeln vindsvåningar har blivit ett sätt att leva. Om någon nu minns den.

  Svara

   Hehe, teppanyakihäll!

   Svara

    ”Eric Tour vänder vant de spröda råvarorna på sin teppanyakihäll. Vårlök, groddar och mizunasalladens dekorativa blad lierar sig med äggnudlar och räkor. Heta droppar från flaskor och burkar med besynnerligt innehåll får fullborda verket.
    – Vi lagar mycket asiatisk mat sedan tidigare, men under varje resa snappar man upp nya smaker. De här kryddpastorna köpte vi i Peking förra veckan, säger Eric och korkar upp en flaska vitt vin, tillverkad på Semillondruvan. Enligt den sydafrikanske gårdsherre som sålde honom flaskan ska den passa utmärkt till stark asiatisk mat.
    Den gigantiska köksfläkten suger effektivt upp aromerna de sex meterna upp till taknocken, för att sedan sprida väldoften över takåsarna.”

    Svara

   Precis vad jag tänkte! Teppanyaki-platta och vad det nu var😂😂 minst lika löjligt 😂 heja!

   Svara

  Världens mäktigaste kvinna?😂😂😂

  Har hon missat att halva influencerstaben gått om henne för länge sen?

  Svara

  Den mest pinsamma i allt är du. Nyheter24 står alltså bakom din skit? tror dock inte du blir långvarig där heller.

  Svara

   😂

   Svara

   Skit? Exakt vad i det här inlägget är det som är skit?

   Svara

    Ljug, vinklingar och egna antaganden och påhitt. Ilska hat, lögner, felaktiga påståenden… bitterheten och hatet lyser starkt igenom. Det är skit.

    Svara

  Texten borde reklammarkeras för det är vad den är. Ingen journalistisk text!

  Svara

   Jag funderar på om detta är en betald artikel? Editorials är ju vanliga i veckotidningsvärlden

   Svara

  Jag undrar vad IL vill uppnå med sitt sätt att framställa sig själv i olika medier?
  För mig, som är lite mer livserfaren än Bella, framstår hon bara som ytlig och oseriös där uppmärksamhet och pengar verkar vara hennes enda drivkraft.
  Jag tror t.o.m. att hon gillar att det skrivs om henne här, för det driver ju trafik till hennes blogg. (Hur många miljoner var det hon sa att hon drar in på bloggen varje månad? 4 miljoner?

  Ja ja, om hon blir lycklig av yta och uppmärksamhet, good for her.

  Svara

  Man kommer ganska långt med att vara ödmjuk. Men finns ju bloggare som är likadana. Tycker dom själva är som drottningar. Ursäkta men du har det slagit slint i huvudet. Att gå omkring och tycka man är en Queen ? 😯😐

  Svara

  Skulle stå då har det ……

  Svara

  Som jag hoppas att Gillis och/eller Sally blir miljöaktivister!

  Svara

  Hjälp! Förstår inte hur man orkar ha en massa människor hemma hos en hela tiden. Som introvert skulle jag bli galen att aldrig få vara hemma själv.🤪 När hinner människan tänka efter och reflektera?
  Också all yta, hur orkar hon att inte gå hemma i rufsigt hår, mjukisbrallor och utan smink och bara kolla på ngn Netflixserie? 😃

  Svara

   Fast hon går väl hemma i mjukisbrallor och utan smink, det har vi sett (tights) även om hon inte ofta visar upp det utan mest perfekta bilder. Men varför skulle hon inte gå hemma i mjukisbrallor och rufsigt hår haha det är klart att hon gör ibland, klart att det händer. När hon kollade på Netflix hånades hon här att hon inte har råd med tv öh. Folk hittar fel i allt och hånar allt.. otroligt hur hon kan engagera och röra upp känslor hahaha en reality med henne skulle bli dundersuccé. Skulle inte bli förvånad om hon faktiskt blir en stor internationella stjärna med tanke på hur intressant och som ”science ficton” hon verkar vara i folks ögon, hon kan ju framtiden också, hon ligger i framkant…

   Svara

    19 kommentarer på det här inlägget nu…
    Vilken härlig söndag! Gapa och skrika på en blogg!

    Skulle inte bli förvånad om hon faktiskt blir en stor internationella stjärna med tanke på hur intressant och som ”science ficton” hon verkar vara i folks ögon, hon kan ju framtiden också, hon ligger i framkant…

    Oj förlåt..
    HEJ SIMON!! Jobbar du helg?
    😉

    Svara

     Snälla lilla.. jag är inte Simon! Du själv då.. med dina löjliga härskartekniker och lögner.. påstå att man är Simon för att man inte håller med dig och ifrågasätter dina lögner och vinklingar och din bitterhet. Hur frisk är du? Hur mår du? Och du jobbar helg? Men hur var det nu med det du skrev igår?… Att tänka sig för…själv håller du på med dina härksartekniker och typigheter.. vinklar, ljuger, moddar och hånar…skriver att man inte mår bra eller är Simon och riddare om man ifrågasätter dig och det du skriver.. du skrev en gång till någon att du skulle trycka ner fakta i hals och till en annan gå och dö skrev du också om jag inte minns fel… sen så ska du ibland låtsas vara fin och bry dig, pratar om mobbing och att andra är osköna.. Hur skön är du? så falsk, bitter och en hycklare av rang. Och du skriver massa elaka kommentarer här i andra namn och på andra bloggar och på Flashback. Sök vård!

     Svara

      Andas.

      Svara

      Och där kom din typiska uppmaning att ”söka vård” igen. Så tramsigt, bara lägg ner och ägna dig åt något annat som inte ger dig nervsammanbrott.

      Svara

      Det är väldigt tydligt att du är samma person som alltid skriver 100 kommentarer per inlägg där du går åt alla dummisar som är elaka mot Isabella. Du skämmer ut dig.

      Svara

      Varför har du slutat skrika med stora bokstäver, du sabbar mina högläsningskvällar!?!

      Svara

      Ja! Söndagen är räddad! Hobbydoktorn har talat.

      Svara

     Ihärdigheten och upprepningarna av samma fraser tyder mer på att det är Gabrielle Löwengrip 🙂

     Svara

   Gillis fick ju inte ens ha mjukisbrallor för han är ju 5 år det är ju bara för bebisar……skrev hon ju tidigare i höst. hmmm

   Svara

  Ja vad ska man säga. Det måste vara skönt att kunna beställa artiklar av någon lättimponerad stackare varje gång man vill kontrollera narrativet.

  Svara

   Det är för övrigt skrattretande att hon påstår att hon vill ha makt för att kunna påverka positivt i folks liv. Självklart är hon bara intresserad av att vara beundrad och rik.

   Svara

  Fyre Festival.
  Jag såg dokumentären om den igår och det isade till lite i magen för jag tänkte direkt på Isabella.
  Festivalens huvudperson var en hyllad och ung entreprenör som kunde sälja vad som helst till vem som helst, i princip. Folk älskade att älska honom.
  Isabella är den kvinnliga varianten av Billy. Hon säljer en fasad och hennes plan är bara att upprätthålla fasaden och leva av de personer som antingen blundar för en alternativ verklighet eller som helt enkelt inte förstår bättre.
  Hon raggar investerare när ekonomin dalar men det är viktigt att den sanna anledningen inte når offentligheten, fasaden, kom ihåg fasaden!
  Billy levde också i en fantasivärld och han drog med sig väldigt många i fallet.
  Jag hoppas att Isabellas fall inte drabbar fullt lika många.

  Svara

   Den dokumentären visar så tydligt hur vi, vanlisar, okritsiskt köper allt vi blir matade med.
   Kritiska röster om festivalen var det ingen som ville lyssna på, besökare åkte dit trots att de inte fått svar på kritiska frågor. De köpte allt med hull och hår, precis som många av IL krigare här inne verkar ha gjort.
   Det är psykologi, ren och skär psykologi.

   Svara

   Stordalen hade ju vett att dra sig ur!!

   Svara

   Tenke nøykatig det samme når jeg så dokumentaren om Fyre! Hans strategi var også å flashe dyre ting, biler og andre kjendiser for å skape en fasade og gi inntrykk av suksess. Minner veldig om Isabella.

   Svara

   tänkte precis samma när jag såg dokumentären.

   Svara

  Vilket sorgligt intryck hon ger. Ensam och förvirrad förkunnar hon att hon ska bli världens mäktigaste kvinna … börjar tycka att det är oetiskt av tidningarna att spä på hennes storhetsvansinne.

  Svara

  Stackars Bella, att behöva ha så många personliga assistenter runt sig varje dag. När fan kan människan fisa ifred undrar jag?

  Svara

   Hon har ju en egen ”flygel” i huset där hon kan låsa in sig vid behov.
   Kanske finns det en skylt ”Stör ej” som hon kan hänga upp?

   Svara

  Kanske borde Trolljägarna granska den här bloggen.

  Svara

  Tycker att journalisten bitvis nästan driver med Bella i intervjun. Som att han fnissar bakom hennes rygg åt alla fånerier (assistentens pillande i Bellas hår, vad saker kostar etc). Kanske är det bara min känsla och tolkning….

  Svara

   M, så uppfattar jag det också. Texten är inte positivt /hyllande skriven. En journalists uppgift är att rapportera, inte dra massa egna löst grundade slutsatser och sedan rapportera det som sanningen. Den lilla detaljen verkar Camilla inte förstå. Varken när det gäller hennes egna ”rapportering” om Bella, eller Syréns artiklar.

   Svara

  Undra om Mys inlägg i början kan slå like-rekordet här??

  Svara

  Assååå peeeuuuh blir helt matt av all irrelevans artikeln och IL kom med. Plus sättet att beskriva förhållandet på (”vi gjorde ju roliga saker”). Jag får hela den här känslan av lacuna och hur en lacuna liksom sprider sig över hela världen driven av influenser som fyller världen med meningslösheter och här sitter vi och kommenterar dessa meningslösheter alltså jag känner fysiskt lacunan i bröstet i detta nu. Ett sjunkhål sprider sig…
  https://en.m.wiktionary.org/wiki/lacuna

  Vilket himla trams hela artikeln var.

  Svara

   Hon har sitt eget lilla sätt att framställa personer som inte är en del av hennes liv längre som att de aldrig varit mer än en kiten myra i betydelse för henne. 🤒

   Svara

    Sant men alla dessa inlägg om otrolig obeskrivlig (1månads) sorg hon kände…

    Svara

     Det var då det…

     Också vad jag gissar på att hon trodde förväntades att hon skulle skriva och levererade efter det. 🙁

     Svara

      Ja gissar jag med

      Svara

  Det är bara att kolla kommentarerna här. Säger väl allt om hur Isabella uppfattas.

  Svara

  Bella gör reklam nu i bloggen för städ- och tvättprodukter från REN LOGIK.
  Jag måste skratta när jag såg och läste det betalda blogginlägget.
  Hur korkade är REN LOGIK när de använder Isabella att göra reklam för dessa produkter! Hon som aldrig städar och säkert inte vet vilka rengöringsprodukter hennes husslavar använder.
  Korkat – i första hand av REN LOGIK som troligen bara stirrat på hur många besökare Bella anser sig ha – är det två miljoner unika i veckan nu?

  Svara

   Jag tänkte prova dem innan men vägrar pga samarbete med IL.

   Svara

   Jag fick mig också ett gott skratt när jag såg inlägget om REN LOGIK.

   Svara

  Psykos, psykos.

  Svara

  Var är sheila? Ytterligare en vän som försvunnit från Bella?

  Svara

   Ja, vart är hon? Och förresten även resten av hennes vänskara

   Svara

   Hon är på Guldbaggegalan med Isabella.

   Svara

  Nu har jag inte läst igenom alla kommentarer, men någon annan som reagerade på att hon säger att hon är ”lättfrusen”?

  När hon fick en kommentar för några månader sen om att hon gick så tunt klädd trots att hon är ”lättfrusen”, och att det var anledningen bakom skapandet av Flattered, så svarade hon att hon jämnt var väldigt varm och de var anledningen bakom inomhusskon.

  Lögn igen…Eller misstar jag mig?🤔

  Svara

   Och nu kom inlägget att hon alltid varit varm av sig men nu är frusen hahahahah. Ok, kanske inte relaterat till kommentaren men ändå sjukt roligt

   Svara

  Something is cooking…..
  Röda rosor och relationstext på instastory….
  Är de en ny kärleksrelation på g? ❤️

  Men visst ja, de är ju produktlansering på gång.

  Ahh hur kunde jag missa det. Då är ju allt i sin ordning i Bellaland igen. Heja, heja…..

  Svara

   Nej, en lansering på gång 🙂

   Svara

  Blondinbella siktar på att bli världens mäktigaste kvinna??? Va??! Ja, det är flera bloggare som är dummare än tåget med dåligt omdöme. Blondinbella är en av dem.
  Här har hon skaffat sig rubriker för hon är förföljd, har livvakt mm, samtidigt har hon en bostad med massor av stora fönster och full insyn. Och i media flashar hon ut sina dyra prylar. Hur dum får man vara? Som att bjuda in fult folk med onda avsikter.
  Kolla hur folk med pengar, inte nyrika dårar alltså, lever. Diskret. Man utmanar inget öde och frestar inte tjuvar och banditer. Ett gott råd bara.

  Svara

  Bara jag som tycker Isabella är rätt skön. Struntar helt i om hon skulle dra en liten lögn hit eller dit. Vem fan gör inte det.
  Kvinnan omsätter massor och dessutom skapar jobb åt flertalet människor. Dessutom resulterar hennes ”fåfänga” med assistent, stylist, sminkös, kock, barnpassare, städare, securitys osv.. JOBB. Fler än en handfull människor som har en lön pgv hennes ”fåfänga”. Tänk då så många lyckliga själar som jobbar för hennes bolag och har ett jobb att gå till. Tänk de bolag hon även investerar i så de kan leva kvar/bli större/startas upp osv. Hur mycket jobb genererar inte det?
  Sen att hon inte gör som normen kring allt annat. Vem fan bryr sig? Hon är underhållande.

  Så den där lilla 14 åringen som började som en ”fjortis” bloggare tycker jag fan är rätt ball och mäktig ändå!

  Svara

  Välkommen till alla inlägg av illuminati-kulten där allt ditt önskemål om hjärtat beviljas och makt över alla saker i världen, det är väl känt faktum att illuminatorkyrkan består av flera miljarder och har makt, väder, rikedom och vara en känd person i värld. Gå med i illuminati-kulten online idag och få omedelbar summa på 300 miljoner dollar med ett fritt hem vart du än väljer att bo i världen och få 100.000.000 dollar varje månad som lön … Om du är intresserad, vänligen fyll i följande information till det här mejlet nedanför (power666brotherhood@gmail.com Fördelar till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI. En kontantbelopp på USD $ 300,000,000 USD En ny elegant dröm CAR värderad till USD $ 120,000 USD Ett drömhus köpt i ditt eget val En månadsholiday (fullt betald ) till ditt drömresmål. Ett års golfmedlemskapspaket En VIP-behandling på alla flygplatser i världen Total livsstilbyte Tillgång till Bohemian Grove Månadsbetalning på $ 70,000,000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem En månad bokad Tidpunkt med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen. Berätta lite om dig själv … Inget smutsigt spel, inga offer och inget ont, en kult av fred, stort mål Illuminati email us pow er666brotherhood@gmail.com

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.