Triss i Instagram

Dasha brukar tydligen ha två sminkfria dagar i veckan.
Har ni ett bestämt antal dagar ni sminkar eller inte sminkar er?
För mig beror det helt på om jag ska göra något speciellt – läs, utanför hemmet eller hundpromenaden. 🙂

What’s your number?

Hannalicious designar sin nästa kollektion.
Designar? Eller pekar på det hon vill sätta sitt namn på?
Svårt att veta…

Gud, vilket cozy vardagsrum!
Tänk er en vild tvååring med händerna kladdiga av köttfärssås gå loss där inne i ett obevakat ögonblick.
Vad är det man kallar det?
Kodak moment! 🙂

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Otroligt stilrent inrett tycker jag!

  Svara

   Är det bara jag som tycker inredningen ser ut som skit? Haha 😅 kallt, opersonligt och fula former. Ursäkta för bitter ton. Jag vill ha fredag. Dock är inredningen fortfarande ful oavsett torsdag eller fredag.

   Svara

    Jättefult. Ser ut som en offentlig lokal, typ ett väntrum på nåt modernt inrett kontor.

    Svara

     Ett väntrum hos en mycket exklusiv rekryteringskonsult.
     Där kan kandidater till högbetalda VD-jobb få sitta och svettas ett tag innan man kallar in dem 🙂

     Svara

     Eller ett konstmuseum eller liknande..

     Svara

    Inte skit, men det är inget hem, bara en väldigt kal plats..Undrar så över minimalismen som alla skapar, det måste vara ett inre kaos..
    Sen blir jag full i skratt när jag tänker på alla perfekta bilder dessa influäääncer visar upp från ungar till tropiska bilder..jag blir inte inspirerad, utan hela livet känns krystat, bajsnödigt och stylat. Jag följer inga sådana människor alls, vet inte varför jag skulle följa dom? För att få en konstlat liv inmatat i skallen eller vad?
    Nä..Hua..brukar fråga min mamma som är 70…vad hon tänker..ungefär samma som jag visar det sig.

    Svara

     Dagny (bloggare) skrev i sin bok, att moderna hem ser som om kronofogden varit där.

     Svara

      Hahahaha!

      Svara

      Åh hahaha dagens roligaste! Älskar Dagny.

      Svara

      hahhahha den va bra 😉

      Svara

    Vill också ha fredag. Och vår.

    Svara

    Gräsklippare och kräkdeppigt med allt beige, ryser!

    Svara

    Håller med, hon bytte ut möblerna bara för att hennes syrra hade nytt. så hör blir resultatet när man har sett massa inredningsbilder men inte har någon riktig koll på vilka saker som passar ens lägenhet och vilka möbler som passar ihop. Allt är så tillrättalagt.

    Svara

    Nej vi är två. Är sofforna två jättedildos i velour???

    Svara

     Nyfiken på vilka dildos du har som referens…🤔

     Svara

   Jag är mer nyfiken på om Jotex samarbete med Victoria och Alexandra kommer se likadant ut som när de samarbetade med Therese Lindgren. De stylade hennes hem, sen plockade de tydligt med sig mer än hälften för ”det var endast prover” och så skulle hon få de riktiga möblerna några veckor senare. Nu har dessa veckorna blivit månader och inga nya möbler syns till.

   Svara

    Therese valde väl pengarna istället.
    Ungefär som när man vinner en bil på lotteri men väljer pengarna 🙂

    Svara

     Hur tänker du nu Greta? Therese tar över 120.000 kronor för ett samarbete. Det oavsett om hon får behålla produkter eller inte.

     Svara

      Så ekonomiskt sinnad som Therese är måste väl samarbetet bli dyrare om hon inte behåller möblerna?
      Möblerna skulle ha ett värde för henne privat om de ingår i dealen så hoppar hon över den delen bör ju samarbetet faktureras till ett högre pris. Tycker i alla fall jag.

      Svara

   Tycker just inte det var ’stilrent’, bara beige med konstiga och motsägelsefulla former och material.

   Svara

    Gräsligt och deppigt 💩

    Svara

   För mig som drömmer om en ”log cabin” i bergen så är de där influencernas inredning helt obegriplig.

   Med jag kan å andra sidan tänka mig att majoriteten inte gillar det här, som jag ÄLSKAR! https://www.thecottagejournal.com/wp-content/uploads/2016/01/Winter-Cabin-livingroom.jpg

   Svara

    Jag håller med dig Blair! Drömhuset 😍😍

    Svara

  Jävla ägg

  Svara

  Ser framför mig hur ungen springer in i pedistalen (?), gubben uppe på välter o ramlar ner i barnets huvud. Efterlämnar köttsår, alternativt ond bråd död. Men visst, kul med ny inredning.

  Svara

   Och jag ser spräckta små ögonbryn i marmorbordet (been there, done that…) 😩

   Svara

    Exakt!!! Mitt barn är myndigt nu (18+) och jag får fortfarande ångest av vassa kanter på möbler! Jag kan inte ens se vassa kanter på stenar i trädgårdar utan att bli orolig. Helt galet men sant!

    Svara

   jag med! Livsfarliga spetsiga hörn på sidobordet också.

   Svara

    Jaa, jag var tvungen sälja mitt älskade marmorbord pga barn som lärde sig att gå. 😩

    Svara

  Totalt opersonlig inredning.

  Svara

   De har tom klätt barnet i vit för att matcha 🤦

   Svara

  Känner du dig inte elak när du skriver så?

  Svara

  Var är Vickans reklammarkering?

  Svara

   Uppmärksammat!

   Svara

   Den är där men när man bäddar in så kommer inte Instagrams egna annonseringsverktyg med.

   Svara

  Jag har oftast 7 sminkfria dagar i veckan, haha. Typ 364 sminkfria dagar på ett år. Ibland åker det på en skvätt maskara! Kan verkligen avundas dom som kan trolla bort påsar under ögonen och se helt fab ut! Men jag orkar inte lära mig. Å så går jag och tar mig själv i ansiktet hela tiden, kliar mig i ögonen och grejar, så det hade inte varit fint särskilt länge ändå.

  Svara

   Har också ca två sminkdagar per år – och med smink menas då mascara och KANSKE nåt litet sot runt ögat.

   Svara

    Och just det, glömmer då att jag har mascara och har efter nån timme gnuggat ner alltihop til en pandalook.

    Svara

    ha ha ’nåt litet sot’. Det lät gulligt!

    Svara

  Brukar sminka mig men nu aom nybliven 2barnsmamma har jag knappt tid att kissa på dagarna än mindre sminka mig 😂

  Svara

   Lite mascara gör ju mycket, men så jobbigt att tvätta bort på kvällen så jag orkar ej 😅 /också två(små)barnsmamma

   Svara

    Babyolja är perfekt till mascara, ett par drag så är det borta!

    Svara

     Babyolja är inte perfekt till något! Kanske till att smörja symaskinen med…
     Mineralolja av värsta sort, som att smörja sin bebis med motorolja.

     Svara

      Beror väl helt på vilken olja man använder till sin baby? Jag har Estelle och Thild. Kan rekommendera.

      Svara

       Självklart. Men ’klassisk babyolja’ som Barnängen, Johnson&Johnson etc – de märken de flesta tänker på om man säger ’babyolja’ (och som oftast är de man får som gratisprov på bb/bvc) innehåller mineralolja. Barnängens tom alkohol vill jag minnas, uäk…
       Jag har också använt bra oljor till mina barn, men skulle jag vilja rekommendera dessa till någon hade jag hellre sagt namnet/märket, eller ’ekologisk, vegetabilisk olja’ och inte ’babyolja’.

       Svara

        Vad är problemet med mineralolja? Mvh nyfiken och okunnig

        Svara

  En så onödig kommentar.

  Svara

  det fanns en tid då jag inte kunde gå på toa och kolla mig i spegeln utan full utrustning (tons of make up) jag brukade sminka mig i små speglar för att slippa se hela ansiktet på en och samma gång osminkad. och förändringen började när jag bestämde mig för att börja göra saker utan smink. Typ ta en dag utan smink.
  Nu går jag osminkad 6/7 dagar. Och sminkar mig för att jag känner för det, inte för att jag inte ser något värde i mig själv om jag inte är det.

  Vem vet hur Dasha känner eller varför hon gör det.
  Good for her.

  Svara

  Får ångest av att se det där vardagsrummet och det lilla barnet! Räcker ju med typ lite dregel för att det ska bli en fläck… Uuuhhh…

  Jag har inga bestämda sminkfria dagar. Ska jag jobba så sminkar jag mig, och det är mån-fre. På helgen sminkar jag mig bara om jag ska träffa vänner eller gå ut på stan o.s.v. Har iofs aldrig märkt det där som många snackar om att ”ooh huden blir såå fin när jag skippar smink i några dagar” utan min ser ut och känns likadan. 😛

  Svara

  Såg nu att du tog bort, tack! Så obehagligt med människor som försöker sälja den skiten.

  Svara

   Om du tittade på kommentaren så ser du att oavsett VAD jag blockar så kommer hen runt det med * eller mellanslag. Jag har förmodligen blockat över 20 ip-nummer eftersom hen skaffar nya hela tiden – VPN – förmodligen.
   Så jag ”tillåter” inte detta om du tror det.

   Svara

    Tack för svar! Vet själv inte hur man skaffar nytt IP-nummer. Fan vad sjuk man måste vara ändå om man anstränger sig så mycket för att kunna länka till den skiten.

    Svara

    Går det inte att skaffa en flaggningsfunktion?

    Svara

     Vad ska hon flagga för? Personen skriver ju allt med mellanslag mellan bokstäverna..

     Svara

      Hen kanske tröttnar om vi inte ger uppmärksamhet och svar på hens kommentarer. Känns mer som någon som vill provocera än någon som faktiskt vill sälja något. Men jag kan ha fel.

      Svara

       Är det inte nån slags bot då?

       Svara

  Hon är typ 35 men väldigt barnslig.

  Svara

  Jag sminkar mig när jag jobbar, dvs fem av sju dagar i veckan. Men jag har väldigt lite smink och jag använder enbart mineralsmink så min hy är (om man får säga det själv) väldigt fin.

  Svara

   Klart man får säga det. 😘

   Svara

  Sminkdagar snarare och de är ca 3-4 per år. Resterande är tränings-hundpromenad-allmäntbös–dagar , alltså sminkfria.

  Svara

  32

  Svara

   Oj är hon så gammal?

   Svara

  Undrar mest vad från det ljusa rummet är från jotex, kanske gardinerna 😅

  Svara

   Soffan, pallen, lampan och bordet är alla ifrån Jotex vårkollektion.

   Svara

    Märkligt att så få influencers använder Instagrams verktyg för annonsmärkning ”Betalt samarbete med…”.
    De skriver ju åtminstone ibland på andra sätt i inläggen att det rör sig om samarbete, reklam, spons osv så det verkar ju som att det finns en ambition att inte smyga och mörka.
    (Att det ofta inte finns någon som helst annonsmärkning är en annan sak).
    Är det svårt att annonsmärka med Instagrams verktyg eller varför används det så sällan?

    Svara

     Den används och syns på telefonen men inte på inbäddade inlägg på datorn av någon anledning. Så hon reklammarkerar helt rätt, det är instagram som behöver uppdatera funktionen.

     Svara

      Aha. I didn’t know that.
      Det står mycket riktigt
      Betalt samarbete med jotex.se
      om jag kollar på Instagram på webben
      och när jag kollar på mobilen med Instagram-appen står det
      Paid partnership with jotex.se
      Varför det är svenska på ena och engelska på andra stället vet jag inte men det spelar ju mindre roll.
      Intressant det där med att märkningen inte återges vid inbäddning.
      Men min synpunkt är giltig ändå för många använder inte verktyget för annonsmärkning utan mer eller mindre hemmagjorda taggar och texter vilket i alla fall är bättre än smygreklam.
      Dessutom anser jag att Instastories urartat till en plats för ohejdad smygreklam eftersom bevisen försvinner efter ett dygn. Många influencers anser uppenbarligen att det är riskfritt att strunta i annonsmärkning på stories 🙁

      Svara

       Det med engelska på ena och svenska på den andra är för att Instagram ändrade till Engelska helt plötsligt för alla (eller många) på appen. Man kan ändra, det finns ett till alternativ för svenska i appen (för mig var svenska redan ibockad men det finns en till längre ned i listan) som ändrar tillbaka till svenska 🙂

       Svara

     Det är långt ifrån alla som har instagrams egna annonsmärkningsfunktion. Jag har själv ett företagskonto och väntat länge på att kunna använda märkningen. Dock kan jag tycka att den inte är så tydlig som om man börjar sin caption/text med en annonsmärkning.

     Svara

  Tyvärr blir mina ögon väldigt irriterade av smink så det är sällan jag sminkar mig men skulle vilja göra det oftare! Någon som har något tips på nåt sminkmärke för känsliga ögon?

  Svara

   Yves Rocher! Deras mascara Sexy Pulp-något är det BÄSTA jag köpt! Hade mascarakris förra året, den va slut och jag hann inte till stan för att köpa ny så köpte från Isadora på Maxi. Mina ögon blev förstörda, så kommer aaaldrig köpa nån annan 😀 Älskar borsten, formulan osv.

   Svara

    Åhh ska testa, beställde den nu faktiskt! Tack för tipset!😄

    Svara

   Yves Rocher 😃

   Svara

   Deras Sexypulp-mascara är det bästa mina irriterade ögon skådat. Sittee bra, länge. Älsksr den!

   Svara

   Clinique

   Svara

   Jag har inget tips på sminkmärke, men är du noga med att byta ut sminket när sminkets bäst före datum sedan förpackningen öppnades har gått? Jag tänker att man kanske lätt slarvar med det om man använder smink ganska sällan.

   Svara

  sminkar mig väldigt sällan. Har så bra hy så inget jag vill täcka. Mascara har jag ytterst sällan också 👍🏼

  Svara

   Och alla helt onödiga krämer, sprayer, scrubs och annat vi förväntas behöva men män klarar sig mirakulöst utan..

   Svara

    Fast det gör de ju inte? Mäns hy tycker jag ofta ser mer rynkig ut på nära håll. De använder dessutom inte solskydd lika duktigt som många kvinnor = pigmentfläckar och solkeratos i ansiktet. :/ Jag har börjat pusha min sambo att faktiskt smörja in ansiktet (av någon anledning litar han enbart på apoteket så vi kör med Propyderm) och tycker han börjat få mer lyster och så nu. 🙂

    Svara

     Det gör dom väl?

     Svara

     Dessutom slipper män hormoniell acne pga inge menscykel! 😤

     Svara

    Ja ellerhur? aldrig haft så bra hy som nu och då har jag varit sminkfri i flera år. När jag sminkade mig (foundation o mascara) Så fick jag finnar, blev torr osv. Använder inte ens krämer längre, tvättar ansiktet med vatten o är jag lite torr nångång så smörjer jag på med Ica hudkräm typ.

    Svara

  Vi tror vi är fria kvinnor men många av oss kan inte ens gå ut bland folk utan att ha smink på oss.

  Svara

   JA, och tänk all tid, energi, pengar och bara mental kapacitet som läggs på detta! Ser det som ett slags motstånd att INTE göra det.

   Svara

   Vilka kvinnor tror de är fria?! Över hela världen styr patriarkatet och hur mycket man än värjer sig mot smink och mode så finns det alltid andra fällor som förstör friheten.

   Och någonstans kommer vi faktiskt aldrig lyckas radera sociala normer och grupptryck, det finns automatiserat i den mänskliga hjärnan.

   Svara

  Sminkar du dig varje hundpromenad, m a o sju dagar i veckan?

  Svara

   Något speciellt som INTE är det alltså….=)

   Svara

  Sminkar mig kanske 2-3 gånger i månaden, när man ska ut och göra något. På jobb sminkar jag mig aldrig

  Svara

   Ovanligt att Breakit inte skriver helt positivt om Isabella. I min bekantskapskrets reser man utomlands med flyg 0-2 gånger per år max, det känns väl ganska vanligt för de som arbetar heltid. Hur har man tid att resa så mycket som dessa influencers gör? Förstår att de får betalt/blir bjudna och det är en del av jobbet men ändå.

   Svara

  Hej cam cam! Vet inte om du läser kommentarer under inlägget ang fyre festival längre så kommenterar här: enligt vad jag kan se skriver inte w magazine att någon av modellerna/agenturerna blivit stämda, utan att de fått en ”subpoena” = kallelse att vittna. De verkar vilja reda ut vad som hände med pengarna mcFarland förfogade över. Rätta mig gärna om jag har fel!

  Svara

   ”Subpeona” kan även betyda stämning.
   Jag undrar vilken av dem som är korrekt. Det är ju ganska stor skillnad på stämning och vittneskallelse. Hmm..

   Svara

    Ja definitivt. Tycker det verkar vara väldigt märkligt att de skulle bli stämda för att ha fått betalning för ett arbete (bortsett från delen om smygreklam såklart). Har du nån länk där de förklarar att det betyder stämning? Har försökt leta men det enda jag hittar är olika typer rättsliga påföljder som kan träda in om man inte dyker uppoch det är ju en annan sak..

    Svara

     I dokumentären tyckte jag en av advokaterna pratade om att de även stämt influencerna för att de ville driva frågan vilket ansvar de har eftersom det aldrig stod någonstans att det var reklam utan att det uppfattades som att deras bilder var från hur festivalen var. Så fattade jag det som.

     Svara

  Jag hade en låååång period i livet då jag knappt kunde gå och köpa mjölk utan smink. Sen födde jag mitt andra barn och bytte jobb från stan till innerstadsförort. Nu sminkar jag mig typ två gånger i månaden. Jag tycker inte längre att jag är ful utan smink trots ljusa bryn och ljusa fransar och relativt dålig hy under vinterhalvåret. Jag kopplar inte längre ihop mitt värde med mitt utseende. Och den har hudvård och smink aldrig varit ett intresse för mig. Det ger mig inget mer än ännu en sak att tänka på och hinna med.

  Jag tror att behovet av smink minskar med åldern, om det inte är ett specialintresse förstås.

  Svara

  Jag fattar inte hur systrarna Törnegren/Bring ska typ influera inom stil och inredning, båda har så sjukt opersonlig stil inom allt. Det ska se ut som ett väntrum eller hotell hemma hos dem liksom?

  Svara

  Jag kör också på 7 sminkfria dagar i veckan som standard. Eller jag använder nån slags tonad kräm i ansiktet på kontorsdagar som kanske räknas som smink?
  Förr kletade jag på mascara varje dag men det är skönt att slippa pilla med och jag har ju ändå svarta långa fransar så rätt onödig grej.

  Svara

  Ojoj nu är Toftby på krigsstigen, igen.
  Denna gång är det ”klimattroll” (?) hon hiar upp sä över. Ja tänk så tokiga människor det finns, som bryr sig om miljöööön!
  Öööh
  Wake me up before you go go, Toftby

  Svara

   Var inne läste hennes blogg…herregud vilken människa. Och när någon kommenterar ’ja jag ska minsan flyga imorgon’ så är det stora gilla från henne.

   Svara

    Saliga äro de korkade för de lär flyta när syndafloden kommer

    Svara

  Sminkar mig kanske 5 dagar på ett år.

  Svara

  Haha, så malplacerat det ser ut med ett barn i det vardagsrummet.

  Svara

  Gillar egentligen inte att klanka på någon stil, men kan inte låta bli i detta fall. Antar att den inredningen kommer att bytas ut så fort de har fotat klart för detta samarbete. Beige sametssoffa liksom och barn brukar inte vara en bra kombo. Ser inte ens bekväm ut. Sen vad är det för svart stång som sticker upp vid bordet, lampa? Ser sjukt opersonligt och kalt ut förövrigt. Jag gillar ändå minimalistisk skandinavisk stil på inredning.

  Svara

   Den minimalistiska stilen blir sällan bra med lågbudget produkter. Den förutsätter på något vis god design och väl utfört hantverk. Den är helt enkelt för oförlåtande för att man ska tåla slarv.

   Svara

    Japp, fin design med en touch av personlig inredning/tavlor.

    Svara

  Inredningen kan varit det fulaste jag sett. Opersonligt och sterilt, känns inte hemtrevligt för fem öre. Förstår inte hur vissa vill att deras hem ska se ut som ur en katalog, det är så tråkigt.

  Svara

  Men gud vilken elak kommentar! Är du lika otrevlig irl?

  Svara

  Snyggare än ett äckligt dagisliknande hem iaf

  Svara

   Jadu, har man småbarn så blir ens hem ”dagisliknande” med lite leksaker överallt oavsett vilken inredningsstil man har. Jag som alltid sagt att jag aaaaldrig kommer tillåta massa leksaker på golvet i mitt fina vardagsrum, sitter i detta nu i en legohög och leker med min 2-åring. I vardagsrummet.

   Svara

    Ja, för allt har sin tid <3 Och det är väl så det ska vara i livet! En dag sitter man och minns Legohögarna och gråter en skvätt av nostalgi…..

    Svara

  Inte så många här som gillar det förstår jag men jag tycker det var elegant och smakfullt 🙂 Gillar när det är minimalistiskt. Föredrar enfärgat och avskalat, har så mycket i mitt huvud på jobb osv. att det är skönt att komma hem till en lägenhet med rena linjer, få prylar och enfärgat. Men alla är vi olika!

  Svara

  Ot. Toftbys blogg om klimat frågorna just nu börjar flipa ur. Hon kan inte se sin egen roll i detta. Och sen går hon på om att Greta Thunberg bara är ett stort pr projekt och att hon borde vara i skolan. 🤦

  Svara

   Så många korkade kommentarer…på ännu ett korkat inlägg. . Och hennes läsare kan inte tänka själva, utan vill bara stryka toftbys ego. ”Jag ska åka extra långt för att kompensera för er som inte flyger”…alltså, man blir ju stum. Så oerhört korkad.
   Men hon letar uppmärksamhet, tror att hon är ute efter en realityserie som ska handla om hennes bröllop.

   Svara

  Linn Ahlborg berättade i sin senaste blogg att hon skulle haft ett samarbete med ett inredningsföretag där hon skulle få möbler till sin nya lägenhet. Hon hade suttit i timmar och valt möbler när företaget ställde in. Känns som om de är Jotex och att de valde systrarna i stället..

  Svara

  Använder bra produkter istället (babor ampuller) min hud ser fab ut för det mesta att smink känns överflödigt.

  Svara

  Använder enbart med mascara och ögonbrynspenna när jag sminkar mig och det är när jag jobbar eller ska träffa vänner typ. Använder inget på huden då jag har så bra hud ändå. (Får ofta kommentararer om hur fin hy jag har☺️) Det roliga är att jag inte använder vare sig rengöring, antirynkkrämer,serum, oljor osv. Tvättar ansiktet med vanlig hård tvål och smörjer in mig med typ lite helosan eller nåt liknande som finns hemma för stunden. Använder heller aldrig solskyddskräm och har inte en enda rynka eller pigmentförändring och då är jag ändå 36 år nu. 😊

  Svara

   Håller med dej i allt vad gäller bra gener pch alla dessa krämer, men vill uppmuntra dej till att använda solkräm, för huden åldras snabbare om du inte skyddar den från solen och det är ju synd att sabba ett sånt bra flow du verkar ha med din hud. Kram

   Svara

  Men wohoo och grattis till dig då som varken påverkas av väder eller utsläpp och har en såååå fantastisk hy. Vilken tur att du kunde göra oss alla medvetna om det

  Svara

   Eh va? Om du skrev detta som ett svar till mig, så har du nog tolkat mitt svar lite fel. Det jag menade var att jag inte tror på alla krämer och oljor, olika rengöringar, peeling och ansiktstvättar. Man kan ha bra hy trots att man inte lägger ner massa pengar på skönhetsvård. Tror som sagt att bara tvål och lite kräm räcker väldigt långt det.😊

   Svara

    Tror också att det är främst gener som gör det. Så kan vi lägga tusentals kronor på krämer somvarken gör till eller från

    Svara

  Älskar att sminka mig! Kör hela köret varje morgon, foundation/puder/bronzer/rouge/ögonskugga… allt! Men jag har alltid tyckt det är kul med färg, kan på riktigt vara exalterad kvällen innan om jag kommit på en ny kombo på ögonen tex. Har två barn, går upp extra tidigt så jag hinner. Pappan tar barnen på morgonen mer så jag kan fixa mig. Brukar vara osminkad på söndagar eller när jag är sjuk eller barnen är sjuka. Jag sminkar mig alltså även om jag bara ska vara hemma en dag. Men sminkar mig inte lika mycket på sommaren då solen är framme. Älskar allt sånt pill, hudvård, naglar… Det är bara hårgrejer jag är ointresserad av och kläder. Har lång lockigt hår och går till frissa typ en ggr om året.

  Svara

  hmmmm

  Svara

  Jag sminkar mig nästan varje dag, även ibland om jag bara ska vara hemma. I juli och augusti kan jag väl vara utan foundation, men annars kletas det på. Lite som motvikt till alla här som sminkar sig två gånger i året. Tycker inte alltid det är så nice att hålla på, men gillar ju mitt utseende bättre med smink. Har alltid haft mörka ringar under ögonen och rätt livlös hy, så känner inte mig bekväm utan något som täcker den. Mina ögonfransar och bryn är mörka och jag är inte alls lika obekväm med osminkade ögon, det har jag flera gånger i veckan. Känner ibland att de som går utan smink ska påpeka det ofta, lite på ett humblebrag sätt. Eller så är det bara jag som känner det så, eftersom jag inte är tillräckligt bekväm för att gå utan smink jämnt och ständigt. Men båda är ju lika okej, smink eller inte. 🙂

  Svara

  Åh, bara de har koll på piedestalerna, det ser ut att vara installationer som inte är helt kompatibla med småa barn 😯

  Svara

  Jag sminkar mig nästan aldrig men har precis köpt ett kit från benefit som jag tänkte prova! Vill få lite extra glow och färg i ansiktet. Kul att testa nytt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.