Hur Isabella ska ha betett sig när hon inte vann på EY-galan i förrgår.

Det kom ett mail…

Jag tänkte bara informera lite om gårdagskvällens EY-gala då Isabella/Pingis var nominerad i kategori ”Årets kvinnliga stjärnskott”. Jag var själv på galan och satt vid ett bord i närheten av dem.

Jag kan berätta att Isabella betedde sig riktigt illa. När hon och Pingis inte vann sin kategori (det gjorde förövrigt grundaren av den alkoholfri champagnen Richard Juhlin, som borde vara en konkurrent till den där Guldknoppen där Isabella har något finger med i spelet, va?…) så ställde hon sig upp i ren protest och gick därifrån och åkte hem. Pingis gick en liten stund senare, innan huvudpriset delats ut. De hade verkligen räknat kallt med att vinna…

Jurymedlemmarna som utsåg vinnarna satt placerade vid varje bord och när hen som satt vid vårt bord såg det så sa hen att det var det löjligaste och mest oprofessionella hen sett.

När alla nominerade presenterades på film så skrattade Isabella så högt åt sin egen film att folk började vända på huvudet och undra vad som pågick…

Det roliga/sorgliga/komiska är att jurymedlemmen vid ett av borden har en privat förmögenhet på ca 1,5 miljard och han hade INTE säkerhetsteam eller livvakta med sig. Klockan han hade på sig kostade runt en halv miljon kronor enligt min partner som kan sina urverk…
😂😂😂

Det här mailet skickades av en person som var nominerad i en av finalens kategorier och det är skickat under eget namn från företagets email mm vilket gör det hela väldigt trovärdigt. (Hen önskar dock att få vara anonym.)
Galan brukar även släppas på Youtube i efterhand så där borde det väl också visa sig om Isabella de facto lämnade galan efter att hon inte vunnit eller inte.

Vissa har kommenterat på Isabellas blogg att hon låter riktigt besviken och som en dålig förlorare i sitt inlägg. De anser att hon borde ha lyft fram den person som faktiskt vann priset.

Jag har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar som valt att inte återkomma. 

252 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Verkligen oprofessionellt om detta stämmer 😮 dock tycker jag inte hon lät som en dålig förlorare i sitt blogginlägg, det där var lite långsökt.

  Svara

   Jag reagerade på att hon la ut ett inlägg från 30-miljonersvillan över en timma innan själva galan var över 😂 Hon och Linda vad hon nu heter från farmen borde bilda en trauma-grupp!

   Svara

    Linda Lindorff va? Från de ensamma bönderna

    Svara

   Kan tycka det är lite löjligt att skicka in detta mailet som anses som ”skvaller” och för att ställa en person i dålig dager och avsluta med ”jag vill vara anonym…”

   Stå för det du tycker!

   Svara

    Jag håller med! Stå för det, då kan man tro på det. Nu vet man inte om det är någon som bara tycker illa om Isabella
    Och hur vet att detta mail är sant?
    Jag menar det går alltid att spekulera hur vida influenserna Camilla skriver om är sant, men hur vet vi att Camilla inte har hittat på ett mail? Det ska väl vara lika för alla eller?

    Svara

     Du får väl fråga min chefredaktör?

     Svara

      Japp, har precis gjort det.

      Svara

       Vad bra, rapportera gärna vad du får för svar.

       Svara

    Ja, jag tar i alla fall det som står i mailet med en nypa salt. Speciellt då det gäller Bella, någon som många verkar leta fel på konstant.

    Svara

     Håller med. (Tror inte Bloggbevakning har vinklat mailet på något sätt dock)
     Tycker bara det är skillnad på att aktivt skicka in ett mail till en sån här blogg och att tex. ”Någon frågade och jag svarade vad jag tyckte”…

     Svara

     Dock har ju Bella själv skrivit mängder om att det är precis så här hon är; när något eller någon inte är intressant eller gynnar henne, så drar hon.

     Svara

    Tycker inte det är konstigt. Om du går ut med nåt liknande blir du direkt stämplad som skitsnackare typ… och får höra att ”kvinnor ska stötta varandra” mm

    Svara

   Tycker inte jag heller. Men det var väl därför som endast kommentarerna från hennes blogg kom med och inte hennes inlägg 😛
   Jag tror visserligen på mailet med men personen har visserligen skrivit på ett rätt barnsligt sätt själv. Men även en mailadress går väl att fejka eller framställa som den kommer från ett visst företag. Ska bli kul att se om det fångats på film dock!

   Svara

    Håller med. Tror att hon gick när de inte vann, men detta mail är skvaller och slutet på mailet gör det barnsligt. IL har ju inte säkerhetsvakt för att hon är miljardär eller bär dyra assocearer utan för att inte känner sig trygg pga stalkers. Oavsett hur rik den mannen är som mailet beskriver så blir det att jämföra äpplen och päron. Och att tycka att det är roligt eller komiskt säger en del om personen som mailade in. Sorgligt ja, men inte pga av IL utan pga av andra människor som begett sig till hennes hem bland annat.

    Svara

     Ja. Det är nog skillnad på person och person, och det har inte med pengar att göra. Kvinnor som är offentliga och har stort antal följare är givetvis mer utsatta än en relativt anonym man eller kvinna som äger företag, oavsett om de sitter på några miljoner kronor mer än Bella

     Svara

   Tycker inte heller hon lät som dålig förlorare men klart att folk vill få det till det och hitta fel… tror inte någon sänt ett sånt mail heller, tror det är C själv som diktat ihop. C är aktiv med att skriva kommentarer både här och på Bellas blogg…

   Svara

    Och hur vet du det? Du är ju lika anonym som vem som helst på den här bloggen eller på Blondinbellas blogg. Du kan ju verkligen vara absolut vem som helst som kommer hit och påstår precis vad som helst.

    Du har inga bevis för något men väljer ändå att inte tro på det här mailet men väljer att tro att Camilla skriver kommentarer både här och på Blondinbellas blogg, vad gör det ena mer trovärdigt än det andra? Och vad gör dig mer trovärdig än någon annan här?

    Jag kan skriva hundra anonyma kommentarer här som pekar ut dig som anställd av Blondinbella för att sprida elaka rykten om Camilla och den här bloggen. Vad säger att jag inte har rätt? Jag kanske vet exakt vem du är och vad din agenda är. Hur ska du motbevisa det?

    Svara

   Jag tänkte faktiskt att det kändes som att hon var lite sur över att hon inte vann, hon nämnde väl inte ens vem som vann eller slängde i ett ”grattis”? Hon borde ju ändå vara nöjd med att vara nominerad, men vad vet jag!

   Svara

   Men vad tror ni på allvar… jag är förvånad att de inte kommer fram fler sånna här Mail. Har träffat henne många gånger och hon är INGEN trevlig person. Hon var dessutom taskigt mot min kompis axel som nu är bortgången.

   Svara

  Pa EYs Instagram-sida live-sände de från galan och när pingis och blondis video spelades upp hörde man ett gapflabb. Så pinsam!

  Svara

   Men varför garva? Tycker hon själv att hon är pinsam och skrattar åt det? Eller går det på rutin?

   Svara

    Verkar ju gå på rutin med tanke på hur hon fake garvar på Insta story.

    Svara

   När var detta/vilken tid/sekvens? Hörde inget och såg inte att de spelade upp hennes video

   Svara

    De hade det i sin live/sina stories men har tagit bort just videon på detta i sina highlights.

    Svara

     Ah! Fan då. Såg när Pingis och Bella blev intervjuade efter att de haft möte med juryn dock. Då skrattade hon också jättemycket vid ett tillfälle där inget roligt sagts. Alltså jag blir så obekväm och konfunderad av sådana människor. Bella verkar vara i toppen av skratta-åt-inget-hierakin, men har träffat fler av samma sort. Gamla kollegor, kursare osv. Vet liksom inte hur jag ska reagera när de börjar skratta efter man svarat helt vanligt på en fråga. Och när det är ett långt ihållande skratt. Man får typ underhålla sig själva under tiden tills de lugnat ner sig från whatever the fun stuff var vilket oftast bara blir en stund av awkward silence från ens egen sida alternativt släpper man ifrån sig ett obekvämt litet fejskratt.

     Svara

      Exakt!

      Svara

    Det är när de visar upp finalisterna i gruppen ”kvinnliga stjärnskott” 🙂

    Svara

  Hennes prat om att hon vill att andra kvinnor ska lyckas mm, är ju just bara prat och en föreläsnings-tårtbit för att inte allt ska låta 100% ego.
  Hon har aldrig visat att hon gläds åt andras framgångar, om det inte samtidigt kastat ljuset på henne.

  Svara

   Som jag skrivit härinne tidigare. Jag har ingen egen vinning i att sprida det här och jag struntar ärligt talat i Isabella – Jag vill bara skriva att jag absolut tror att ovanstående kan stämma, då mitt intryck också är att Isabella trampar på alla i sin väg för själv att nå toppen.

   Min tidigare kollega (jag kommer nog att ”outa” mig om jag skriver vem personen är, så för nu låter jag bli), som vi kan kalla T, är väldigt aktiv inom aktiebranschen. Hon har skrivit flera böcker, kommenterat kända profiler i finansbranschen, har en del egna följare osv.

   Fakta (jag minns tyvärr inte exakt, men ungefär såhär utspelade det sig): Ovanstående hade bestämt träff med Isabella en dag för att diskutera en affärsidé. Isabella bad henne skicka över information om vad det rörde sig om. När dagen väl var kommen sitter T och väntar i 2 timmar utan någon Isabella. Hon frågar varför I inte kommer, men får inget svar. Efter några månader berättar Isabella glatt att hon ska skriva en ny bok (idé tagen direkt från T). I samband med utgivingen märker T även att Isabella lägligt nog har blockerat T på sociala medier.

   Låter säkert för sjukt för att vara sant, men det är det tyvärr.

   Svara

    Men gud, att denna T inte gick ut med detta?? OBS, om hen gör det, don’t do Expressen! Hen har ju bevis iomed meddelande osv?

    Svara

     Nu har jag tyvärr inte så mycket kontakt med T idag, men jag tror att T är/var rädd för att smutsa ner sitt namn genom att sprida historian offentligt ifall h*n skulle bli mistrott av Bella-klanen. Kan tänka mig att en del av deras följare är samma ”flock” 🙂

     Svara

      Är ”T” Anna Svahn?

      Svara

       Nej, det är inte Anna! 🙂

       Svara

    Låt mig berätta en grej om Expressen som hände förra året. När en vän till mig kontaktade Expressen för att hon hade några frågor ang en artikel om Isabella så märkte hon att journalisten inte ville/vågade prata så mycket. När min frågade journalisten spontant mot slutet av samtalet om Expressen har ett avtal (skrivet eller oskrivet) med Isabella till Isabellas fördel svarade journalisten: ”Det är en bra fråga…”.

    Svara

     Hon hade sin Martina Bonnier på middag igår, Bonnier ger ut hennes böcker och hennes blogg ligger hos Bonnier.

     Martina Bonnier – ”Jag bor i New York sedan en tid. Nu kommer jag att gå vidare och utveckla mitt eget varumärke, och testa nya plattformar och affärer kring mode och skönhet”, säger hon i ett pressmeddelande.

     Det är ingen händelse att BB satsar på NY med Martina där som vill satsa på skönhet, eller att Martina var med på middag igår med både amerikaner och engelsmän på besök under dagen. Bonnier skyddar sina egna och marknadsför sina egna. Se bara hur Aftonbladet i princip aldrig skriver om Bella och Expressen gör det hela tiden. Klart det finns en agenda.

     Svara

      Bonnier äger Expressen och Bonnier äger Tailsweep som var enda plattform som tog Blondinbella efter hennes split med UI. Ingen konstig ekvation att Expressen/Martina Bonnier är så gulliga med henne när man ser the connection. Follow the money 🤷🏻‍♀️

      Svara

       Usch vad äckligt

       Svara

    Urk

    Svara

    Min bästa vän har varit med om en nästan exakt likadan händelse gällande Isabella.

    Svara

     Det kanske är samma person vi syftar på? 🙂 Eller så är det en annan, vilket gör det mer tragiskt – Jag tycker mig ha hört och läst liknande historier om henne lite här och var.

     Svara

    Jag har en liknande historia. Kortfattat: både jag och Bella va med i samma aktiegrupp. Många nya hade flödat in i gruppen och ställde massa nybörjarfeågor. Många i gruppen gillade inte det. Jag skrev då i tråden (som både jag och Bella var aktiva i) att jag kunde skapa en ny grupp för nybörjare. Jag skrev att jag dock ville invänta godkännande från admin i gruppen innan jag startade gruppen då jah inte ville trampa henne på tårna. Jag frågade också om någon kunde tänka sig att vara admin tillsamman med mig för den nya gruppen då jag förstod att det skulle bli mycket jobbet ( för övrigt ingen som erbjöd sig att hjälpa till med gruppen). Inom 15 minuter efter att jag skrev mitt inlägg så skrev Bella i tråden att hon hade starta en grupp för nybörjare och att man kunde gå med där. Hon frågade också efter om någon ville vara admin och blev överöst av folk som ville hjälpa till. Bella hade tydligen inga problem att sno min idé, kanske trampa admin på tårtan genom att utan ett godkännande ”sno” flera av medlemmarna i gruppen och sen är hon själv inte ens aktiv i gruppen utan låter andra sköta jobbet medan hon tar åt sig creden. Jag ville starta gruppen för att jag på riktigt vill hjälpa människor att bli bättre på privatekonomi medan Bella som vanligt enbart gör saker för att tjäna pengar.

    Svara

   Jag skrev en kommentar som hamnade i modd. Men jag håller med. Isabella vill inte se andra lyckas 🙂

   Svara

  Heja!

  Svara

  Blondbella: ”De har idag lanserat ANYHERE! Hannah jobbar kvar med Löwengrip men Lina har tyvärr gått vidare. Hur som helst så har jag fått sitta på första parkett och titta på när deras bolag har gått från idé till verklighet och dessa resor är de bästa jag vet. Jag har frågat om jag får vara en del av det och investera (det kliar ju i fingrarna när man ser en sådan bra affärsidé) men det fick jag inte!”

  Det säger jävligt mycket att Blondinbella inte fick vara med på ett hörn! haha… och såklart har de skrivit ett gulligull brev, undra varför? Exponering anyone? I verkligheten avskyr de säkert henne…

  Svara

   Är en tidsfråga tills Hannah också lämnar, början på kaos 🙂 Tror Hannah har hand om hela företaget.

   Svara

    Tror jag med. Övriga medarbetare gör så mycket mer än de får cred för

    Svara

   ”Team” Bimbo Bella byter anställda lika regelbundet som vi ”vanliga” byter underkläder..

   Svara

    Kalla henne Bella, kalla henne Blondinbella men skippa ”bimbot” är du snäll.

    Svara

     Oj va pk du blev då

     Svara

      Och sen när är PK en dålig sak? Herregud är hyfs så ute bland kidsen idag?

      Svara

       Jag älskar pk. Fattar inte att många använder det som skällsord. 🧐

       Svara

   Står ju också ”Svaret i sig gjorde mig glad. Däremot får jag ju pusha märket åt dom och det gör jag med glädje. Jag är så stolt över er Hannah och Lina.”

   Klart de söker exponering, men tycker hon verkar stolt över sin kollega och ex-kollega.

   Svara

    Fast om hon faktiskt hade känt sig glad hade hon inte tagit upp det på det tjuvnypiga sättet. Tror visst hon stolt över dom, men hon kan inte låta bli att pika dem för att de stänger henne ute.

    Svara

     Fast jag tycker inte det var ett dugg tjyvnypigt. Tänk dig hur det hade kunnat se ut om hon INTE hade velat gå in med kapital, det hade kunnat ge en signal att hon inte tyckte att idéen var tillräckligt stark vilket skulle spelat roll i finansvärlden

     Svara

    Alltså diskuterar ni att hon faktisk gläjds över andra? Jag ser det lite annorlunda:

    Hon gör det igen för egenvinning skull. Alla ska se och läsa hur duktig ledare hon är som inspirerar unga tjejer att bli företagare och inta chefspositioner (hon nämner att ”Lina som 21 årig (!) var chef hos LCC” och ”min supersmarta och ambitiösa Hannah”. Eller är det bara jag som ser det så? 😅

    Svara

   Mmm pyjamas i 95% polyester för 900 spänn. VEM köper det?? Vem? Antagligen samma personer som kommer köpa dom ikoniska scarvsarna till överpriser. Och kröna verket med en överprisad klämma.

   Svara

    Har flera pyjamasar från polarn & pyret för 800kr stycket, BÄSTA köpet jag någonsin gjort i klädväg! Men dom är i 100% bomull 😉

    Svara

  Är det bara Bella du brukar söka för kommentar till dina inlägg eller gör du det med alla innan du postar ett spekulativt inlägg?

  Svara

   Det är inte spekulativt, det är ren fakta om hur Bella betedde sig 🙂 Bra att folk börjar se det mer och mer!

   Svara

    Okej men min fråga kvarstår även om jag kan ta tillbaka ordet spekulativt då 🙂

    Svara

     Oftast. Om det krävs och behövs. Många gånger blir det inga inlägg då, då saker och ting har naturliga förklaringar.

     Svara

    Så ett anonymt brev från någon som var där är ren fakta?

    Svara

  Jag tror verkligen att hennes glansdagar tagit slut.

  Svara

   Det blir nog i alla fall svårare och svårare att livnära sig såsom hon har gjort hittills. Dels på grund av att livssituationen och intressen ändras med stigande ålder, både för henne och läsarskaran. Yngre personer följer förmodligen yngre influencers och börjar kanske inte med att följa henne. Med stigande ålder är det inte heller så nytt eller anmärkningsvärt att vara entreprenör, varför lite av nyhetsvärdet nog faller där. Sedan tror jag att hon har ”sprungit ifrån” många genom sin lyxtillvaro. Jag tror att ganska få medelsvenssons strävar efter det livet och fann henne mer intressant när det gick att på något sätt identifiera sig med det hon skriver. Många i åldern 30+ kan förmodligen leja bort delar av hushållssysslorna. Av dem som inte kan göra det, är det förmodligen ganska få som drömmer om att kunna leja bort (alla) sina hushållssysslor. Unga människor som drömmer om ett liv i överflöd kanske inspireras av yngre influencers som har nått dit 🤔 jag tror att Isabella ska anamma sådant som engagerar folk i åldern 30+, det har hon ju gjort tidigare. Hennes framtoning är också mer ”damig”, lite lillgammal men de värden hon verkar stå för passar bättre en yngre publik. Får hon det att stämma överens blir hon nog åter trovärdig 👍 haha vilken subfebril analys så här på lördagseftermiddagen 😁😁

   Svara

    Flummig analys men jag fattade och håller med. Hennes målgrupp blir mindre och mindre ju mer verklighetsfrånvänd hon blir. Sen är det inget beundransvärt i att vara livsoförmögen. Att inte kunna reda ut vardagen utan massa hjälp är inget som imponerar på speciellt många tror jag. Klart många rikisar har mycket hjälp men dom flesta skryter ju inte om att dom inte kan packa en väska själv. Det är inget coolt med det.

    Svara

     Jag tycker inte det var flummigt utan spot on.

     Svara

     Anonym 16:49 låter som Trh. ”Du skriver flummigt men JAG, som är så duktig, förstår trots att du inte kan skriva”.

     Svara

      Lol jag förstod också vad hen menade och håller med.

      Svara

      Vad jobbigt liv du måste ha som läser in så mycket negativt i en liten mening.

      Svara

  Inte ett dugg förvånande, dock oerhört beklämmande. Ett pris hade passat så bra till lanseringen av hårbanden… Nu måste något nytt, stort hända! Undrar vad…

  Svara

   Ny pojkvän, bli gravid, stuka foten, få hemorrojder och skriva öppet om det? Gärna i ett köpt inlägg.

   Svara

    Hon har redan börjat hinta om det första, ”Dinner for two” eller vad hon skrev häromdagen 🙄

    Svara

     Man minns när Bella la upp bilder på Instagram av två kaffemuggar när ”alla” visste att hon sedan månader kilade stadigt med H.
     Antydningar om en ”mystisk man” kommer vi att få se fler av. Bella visade upp en stor bukett röda rosor som budats till henne för någon vecka sedan. Klassiskt för att väcka intresse och hålla kvar följare. Vem är han?

     Svara

      Ar det någon som pa riktigt fortfarande går på det där? Hon kanske har en ny kille på G, men känner att det är totalt ointressant, kan inte ta någonting på allvar längre när det kommer till Blondinbella. Antingen är han köpt, inte på riktig eller whatever, who cares anymore? Uppriktig fråga!

      Svara

       Tyvärr är folk så dumma att de går rakt i manipulationsfällan. Jag går aldrig in på hennes kanaler oavsett vad hon gör, ett enda klick är ett för mycket. Om alla slutar läsa hennes blogg och kolla på hennes falska fjantiga instastories så kommer hon till slut försvinna.

       Svara

      Hon byter karl rappt

      Svara

       Kärleken är evig – Bara föremålen som växlar😉

       Svara

      Vem är han?

      Lasse Kongo

      Svara

     Hon skulle ju vara singel hela året! Inte för att hon klarar av att vara det, men det kan ju hända att hon bara dejtar lite också (läste i expressen tror jag det var att hon dejtar utomlands igen och vill ha en i varje hamn)

     Svara

     Men skulle inte hon vara singel hela året? Har för mig att jag har läst något liknande hos henne. Det kan i och för sig vara en KK men vad fan, dem hintar man väl inte om i bloggen sin? Eller vad vet jag.

     Svara

    Hemorrojd Hold

    Svara

     HAHAHAHA

     Gud. Jag gapskrattade rakt ut åt det! Tack för dagens mest oväntade skämt. ♡

     Svara

   Jag har hört att Bella hoppas Nobelpriset i litteratur ska delas ut igen. Förhoppningsvis redan nu i december.
   Det är väl ett av få pris som hon ännu inte blivit nominerad till så hon ser fram emot ett Nobelpris för sitt samlade författarskap.
   Kanske hinner Bella rafsa ihop en memoarbok nu under det här året för att säkra vinsten.
   Hon vill sätta punkt efter allt som stått i media under hösten och vintern. Det har varit en del rykten och oklarheter så Bella vill i bokform få tillfälle att räta ut alla frågetecken. Heja!

   Svara

    So fun! Som much fun!

    Svara

     *so fun! So so so fun!

     Svara

    Hahahaha!!!

    Svara

  Reagerade även på bilden hon la upp i sina stories från Blå hallen. Omgiven av ett av alla hennes ”team” där alla var helt svartklädda och hon ensam i vitt. Skulle inte förvåna mig om ”teamet” fått order om att klä sig i svart så att hon skulle stå ut bättre… Hon är så otroligt löjlig.

  Svara

   Har den bilden raderats?

   Svara

    Det var i story

    Svara

    Stories ligger ju bara ute i 24 timmar.

    Svara

   Så tycker jag ofta hon gör. Det är nog en uttalad strategi. Alla medarbetarna i svart och hon i vitt. Och hon har ju i princip slutat ha andra färger än svart eller vitt på tillställningar. ( förutom den silvriga 🥴)

   Svara

   Ja det blev liksom kvällens skratt här i huset. Som en jungfru stod hon fram. Oskyldig och trovärdig 😂

   Svara

  Bella är passé, tråkigt att hon ska behöva krascha totalt innan hon inser det själv.

  Svara

   Anti hjältar kan oxo underhålla.
   L Rosing
   Arnstad
   Raffa
   Bella

   Svara

  Gud så jobbigt det måste vara att försöka vara något man inte är. Ibland tycker jag synd om Bella, som tror att hon måste leka miljardär med ett stort entourage.

  Svara

   Jag tycker ofta synd om henne, hon känns så fattig. Som om det enda hon har är pengar och ytligheter?

   Svara

    Hennes livsstil är också beroende av regelbunden inkomst. En dålig månad och det blir tajt med amortering, räntor och personal i hemmet. Därför blir hela hon så desperat i allt hon gör. Living beyond her means.

    Svara

     Och när jag menar regelbunden så menar jag regelbundet högre än det hon verkar kunna dra in med vanligt influencande, krävs hints om möjlig ny pojkvän och skryt om lyx när hon förlorar på EY-galan. Hela tiden.

     Svara

  Någon skrev en kommentar här samma kväll att Bella såg så besviken ut på bilderna efter. Undrar vilka bilder som menades.

  Svara

   Jag skrev en sån kommentar och säkert flera med mig. Jag syftade på bilderna från insta-stories där bellsa skrivit att de inte vann och de anställda stod uppradade med lite molokna blickar. Undrar när den bilden tagits då? Hon kanske stannade kvar i byggnaden för obligatorisk bild ändå efteråt.

   Svara

    Innan allt började?

    Svara

     Bilderna var från kvällen… vet inte exakt tid. Jag följer inte bellsa, men kollade in stories för att se hur det gått med eventuell vinst.

     Svara

  Hon åkte hem från galan och tände en brasa istället i den öppna spisen.
  Hon är nog passé snart, Blondinbella.

  Svara

   App app app! Det är väl ändå Ida som tänder brasan hemma. Hon fixar ju allt mys i huset.

   Svara

    Okej, hon kanske har hjälp av Ida efter toalettbesök också i villan, teamet finns där runt henne dygnet runt.

    Svara

     Ida bajsar säkert åt henne också

     Svara

      Vem spolar, Simon?

      Svara

    Bella stod å glodde tills nån kom å tände

    Svara

  Nu har hon raderat gårdagens inlägg på bloggen.

  Svara

   Som handlade om??

   Svara

   Vad handlade det inlägget om?

   Svara

   Åh nej, vill ju veta vad som stod!

   Svara

   Vilket?

   Svara

   Driver du trafik till hennes blogg? Alla ska lockas att gå in och kolla?

   Svara

    Fast varför ska man gå in och kika på något som är borttaget?

    Svara

     Det väcker en nyfikenhet.

     Svara

      Man blir sugen på att se något som inte finns?

      Svara

       Ja, man går in för att se om de inläggen man läst är kvar och får samtidigt fundera på vad för smaskigt som kan ha plockats bort. Kanske har man haft sån tur att man läst det!! Taktik alltihop

       Svara

   Clickbait?

   Svara

   Ingenting har raderats, så vet inte helt vad du pratar om? 🙂

   Svara

  Som när joey skulle träna på att vara en bra förlorare 😂

  Svara

   Definitivt en av de bästa scenerna i Vänner, när han inte vinner 😂

   Svara

   Haha, såg det avsnittet igår och tänkte direkt på det!

   Svara

   Haha tänkte också på det direkt 😂

   Svara

  Ibland kommer jag att tänka på när hon berättade att hon fått reda på att hon väntade en son, och att hon då sprungit ut därifrån helt förstörd med sköterskan efter sig… Okej man kan önska men hur j–la pinsam och otacksam kan man bli 🙁 och att hon ens berättade det??

  Svara

   När man är gravid och hormonerna sprutar kan man i och för sig gråta över allt möjligt.

   Svara

    Jo jag vet det, har varit gravid 3 ggr. Förstår ändå inte det beteendet

    Svara

    Hon var ju så besviken över att det var en son, därav tårarna

    Svara

    Få tror jag som gråter över besvikelse av barnets kön, speciellt första barnet. Kanske mer förståeligt ifall man har fem söner och önskar sig en dotter.

    Svara

     Är många som önskar kön och blir besvikna pga ”fel” kön på barnet. Är inte alls ovanligt eller konstigt och behöver inte påverka varken kärlek eller föräldraskap senare.

     Svara

     Hon skrev i sin bok att hon önskade en flicka, och blev besviken över könet.

     Svara

   Jisses, är detta sant??!?!

   Svara

    Jepp!

    Svara

   Jag är inte på något sätt BB fan, men det du nämner är något som är tabu samtidigt som många kvinnor tampas med dessa känslor. Viktigt att kunna tala om.

   Svara

    Fast kanske inte på internet till hundratusentals människor? Om min mamma hade berättat att hon grät av besvikelse för att jag inte var en pojke hade jag blivit väldigt ledsen. Anledningen till att man inte pratar om det måste ju vara för att inte såra barnet. Är ju inte så konstigt ändå?

    Svara

    En annan bloggare som nu väntar sitt tredje barn fick också mental breakdown över ”fel” kön på sitt första barn. Detta efter att pojken var född. Hon bloggade därför till en början om barnet utan nämna dess kön och många rasade för att de trodde att det var p g a att hon var genusmedveten/ville göra sig märkvärdig osv men det var inte hela sanningen. Hon fick kämpa med att förlika sig över att hon fått en son. Idag är hon förstås nöjd, lycklig och stolt över sina barn 🙂 Såå, det kanske är vanligare än man tror?

    Svara

     Underbara Clara?

     Svara

     Underbara Clara?

     Svara

  Usch. Tillsammans med snacket om att hon vill bli världens mäktigaste kvinna och anser sig vara en ikon så börjar det bli sorgligt på riktigt. Och den ekonomiska kraschen är väl inte så långt borta heller och då kommer folk verkligen vända ryggen till. Hur kommer hon att ta det?

  Svara

   What would Oprah do? Oprah hade ställt sig upp, applåderat och sedan bokat in en intervju med personen ifråga för att inspireras av dennes framgång och få veta mer om människan bakom och dennes livshistoria. DÄRFÖR är Oprah en av världens mäktigaste kvinnor!

   Svara

  Om man inte kan ta en icke-vinst med högt huvud så ska man inte låta sig nomineras.
  Tänk hur det skulle se ut på Oscarsgalan om en nominerad som inte vinner en statyett reser sig och går under prisutdelningen.
  Den personen kommer inte varken att nomineras i framtiden eller bli inbjuden till nästa gala.
  Undrar om Bella nu är portad från kommande EOY-galor? Det är pinsamt även för arrangören om nominerade inte kan uppföra sig.

  Svara

  Åh tack för tipset! Nu måste jag ju prova när du lyckats ha ett mellanslag mellan varje bokstav..

  Svara

   Haha oj! Bra att du var snabb CamCam 😅

   Svara

  Har hon stängt av kommentarerna på bloggen ?🤔

  Svara

   Nä, driver du trafik till hennes blogg?

   Svara

    Nej , frågade eftersom jag inte kan se kommentarerna

    Svara

     Jag kan se dem, utan några som helst problem.

     Svara

      Vad hjälper det personen ovanför om hon inte kan se dem? 🤔

      Svara

  Inte så förvånad över att de inte vann, faktiskt mer förvånad över att de vann regionsfinalen i Stockholm. Sen är det ju inte så konstigt att hon blir besviken, men att bete sig som brevskrivaren nämner är rätt oförskämt och obefogat. Som så ofta när det gäller Isabella så går det inte ihop. Hon betonar ständigt vikten av att våga misslyckas, men kan inte hantera misslyckanden själv. Hon skriver ständigt om sina styrkor och sin långa erfarenhet, men beter sig här som en 17-åring som känner sig blåst på sin första Blog Awards-vinst.

  Jag tror helt ärligt att det inte går så bra för företagen/bloggen just nu. Dessutom är den nya satsningen Hermine Hold fatalt försenad. Märks på kommentarerna på bloggen, suget efter högt uppmärkta plastklämmor från Kina är inte stort efter en höst av klimatdebatt. Samma sak här, Nordic techhouse och Löwengrip är så digitala och snabbfotade och marknadsanalyserande, ändå blev säljstarten uppflyttad från sensommar till nån gång i höst till nu slutet av februari. Tror inte de hade råd med det.

  Svara

   Skulle vara betydligt mer intressant om de gjorde riktigt snygga och stilrena klämmor av tex bambu eller liknande. Något unikt och rätt i tiden. Det tror jag skulle fungera betydligt bättre än plastiga bling-klämmor som man ju kan köpa på typ Dollarstore 2 för 10.

   Svara

    Bästa hade varit svensk tall eller gran. Noll fraktkostnad och bra arbetsförhållanden enligt svenska regelverk.

    Svara

     Åh, nordiska produkter är ju fantastiska!

     Svara

     Så bra affärside! Vi som har så otroligt mycket skog i Sverige! 🌲🌲🌲🌲🌲

     Svara

      Tack! Ni vet var ni läste det först 😉

      Svara

      Ja och björkar 🌳 ljust och tåligt träslag som växer snabbt och överallt i vårt avlånga land 👍👍

      Svara

   Och det är ju där det skaver, när hon berättar om alla styrkor hon har men samtidigt är totalt oödmjuk och inte beter sig speciellt nice..
   Många fattar tyvärr inte att det bara är tomt snack utan ”inspireras” så hårt att huvudena snurrar

   Svara

   ”Jag tror helt ärligt att det inte går så bra för företagen/bloggen just nu”

   Och att de flyttar till de nya, svindyra lokalerna förbättrar knappast situationen.

   Svara

    Kanske en sån där The Secret-grej? Alltså bete sig som om en var framgångsrik för att locka till sig framgång. Lura universum eller vad det nu är…

    Svara

     Det var väl så att dom blir grannar med Spotify m.m. och dom hoppas att Nordic Tech House får en massa projekt tillsammans med de stora företagen. Som om dom skulle få det bara för att dom jobbar på samma fysiska ställe. Om t ex Spotify var intresserad av ett samarbete med NTH hade de väl kontaktat dem länge sen.

     Svara

  Om det är sant så är det dåligt gjort att lämna för att man blev besviken. Helt okej att vara en dålig förlorare, men då kan man sköta det snyggt tills man kommit hem. Tycker dock inte att det ska förväntas av henne att behöva skriva vem som vann istället.

  Svara

  Precis vad Oprah skulle ha gjort!

  Svara

   WWOD

   Svara

   Oprah hade vunnit alla kategorier, även dom hon inte var nominerad i, så det hade inte varit något problem.

   Svara

  Läge för ett snyftinlägg från Bella nu. Kanske berätta om svårigheter med diagnoser och höga förväntningar eller lite pms kopplat till beteendet på galan.

  Vinna läsarnas sympatier, torka tårarna med en ikonisk scarf osv osv

  Svara

   Haha ikonisk scarf!

   Svara

    😂😂😂

    Svara

   Snyta sig i den i en live

   Svara

  Stämmer helt överens med vad hon berättat: när något inte längre är intressant ödslar hon inte tid på det. Varför uppföra sig och artigt stanna för att applådera andra vinnare när man själv förlorat?

  Ouppfostrat och osportsligt uppträdande av en vuxen människa.

  Svara

  Om t.ex. Brad Pitt hade stormat ut från Oscarsgalan för att någon annan knep priset? Eller om alla som inte vann sin nominering helt sonika gick hem (så att hela salen ekar tom när sista priset delas ut)? Så synd att inte Ribbing finns kvar i livet, Bella behöver kanske lite tips kring ”vett och etikett”.

  Svara

   Haha, kommer ihåg Danny när han förlorade mello för andra eller tredje gången. Sen fick han väl bli programledare som tröstpris typ?
   Jag är själv en dålig förlorare men om kameror hade varit närvarande och jag hade representerat mitt företag hade jag absolut inte bettet mig på det viset.
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-hanterar-du-en-dalig-forlorare

   Svara

    Påminner om diverse talangshower, konserter och liknande under skoltiden, där föräldrar gick från lokalen när deras barn gjort sitt.
    När sista barnet körde sin grej var knappt hälften av föräldrarna kvar.

    Sorligt, själviskt och extremt ouppfostrat, men inte förvånande då barnen till ovan nämnda föräldrar idag börjar bli föräldrar själva, med samma tänk.
    ”Mitt barn är bäst, jag skiter väl i ditt.”

    Svara

   Som Kanyes flipp när Taylor Swift vinner på VMA och inte Beyoncé 😂

   Svara

  Hade de inte varit lite kul om hannahs och linas företag blir större än löwengrip

  Svara

   ska nog klicka hem en pyjamas därifrån bara för att dom inte lät bella investera 🙂 och dom ser så mysiga och sköna ut!

   Svara

    Tyckte de såg ut som samma kinagrejs man ser överallt annars. Kvalitémässigt iaf. Smaken är väl som baken men börjar tröttna lite på att alla bara spyr ut sig en massa produkter som produceras i låglöneländer nu men det är väl så det blir om den finns en lönsamhet på en marknad, eller chans till det.

    Svara

     Polyesterpyjamasar som ser ut som vilka polyesterpyjamasar som helst från HM eller Lindex som ska handtvättas i kallt vatten och kostar från 700 kr styck. Mest troligt tillverkade i valfritt låglöneland eftersom det inte står motsatsen. Ska säljas genom snygga bilder på Instagram och ”storytelling” om att vakna till doften av frasiga bagels och fortfarande kunna känna sig som en businesswoman vid frukostbordet.

     Tack men nej tack.

     Svara

      Hahaha! +1 på din kommentar! Älskart!

      Svara

      Spyr på det. Och att jag (innan iaf) gått på sånt skit. Nåt framställs som ”lyxigt” och så tror man automatiskt att det är det. Så köper man nån skitpyjamas som nån underbetald stackare suttit med och som bidrar till kemikalieutsläpp i lokala vattendrag. 900:- bara för ”det ska vara fint” när det är EXAKT samma skit som H&M har och personerna bakom lagt mer eller mindre noll (genuin eller kreativ) effort bakom. 900:- för något de köper in för 15 kr. För folk VILL betala mer nuförtiden, för de tror att mer pengar = mer kvalité och mer status. Och ens influenser-idoler använder det ju så det måste vara bra. Ahhh pfft.

      Tack men nej tack, indeed.

      Svara

   Vad heter företaget? Sorry, vill inte gå in och leta på blondinbellas blogg…😬

   Svara

    ANYHERE

    Svara

  Lol, huset har nästan 20k följare på instagram?!

  Svara

   Kanske många såna där följare som man köper 😉 (har glömt vad det heter hehehe)

   Svara

    Uppenbart köpta följare med tanke på att Ingen bild har över 1000 likes

    Svara

     Vilken % ska man ha på likes för att vara äkta då? Jag har 300 följare och knappt 20 likes per bild.

     Svara

      Jag har 152 följare och ca 70 likes på foton som jag postar typ en gång per halvår.

      Svara

      Jag tror man räknar att 10% är bra. Ju mer följare ju mindre procent men med tanke på hur nytt kontot är skulle ju i princip alla följare, om de är äkta, vara aktiva och därför generera mer interaktion.

      Svara

     Nä, 5% engagement på insta är bra och verkligen igen signal om att det är köpta följare. Det är mer om man har 300,000 följare och typ 500 likes som man kan börja undra.

     1000 likes på ett konto med 20k följare är bra.

     Svara

     Man kan ju köpa likes också

     Svara

   Många köpta med största sannolikhet.

   Svara

   Varför vill någon vettig människa följa ett konto där det enda som visas upp är alla gratisvaror som anländer till ”huset” och sen visas upp på Instagram utan reklammärkning? Personerna bakom kontot (dvs Bellas husslavar) visar inte upp sig i bild utan det enda man får se är bilder inifrån huset och bilder på varorna som ska visas upp.
   Nej, det måste vara köpta följare.

   Svara

  Jag kanske låter helt knäpp nu men here it goes, jag har inte följt Bella något speciellt. Bara läst om henne här och i media när det hänt olika saker. Hon beskriv ofta som någon slags superentreprenör som gjort vuxit sig enorm.
  Men jag förstår inte, vad är det som är så super? Försökt hitta information och saker hon gjort men det verkar som det mesta gått i stöpet? Visst hon har ett schampoföretag eller så men det är många som har och de utmålas inte som superwoman? Maria Nila tex, stort märke som många älskar. Är hon super?

  Snälla upplys mig för jag fattar helt ärligt inte.. 🧐

  Svara

   Det är många som inte fattar men det är väl hon själv som har gett sig titeln ikon och superentrepenör när hon egentligen bara är en bloggare /influencer som kränger saker och tjänar pengar på samarbeten. Hon är väl mest engagerad i sitt kladd och kräm företag där hennes egen insats består i att prova och lukta på produkterna samt försöka kränga dem till återförsäljare och följare genom fnitter och hårsläng. Det verkar gå sisådär…

   Svara

    Ja men precis, jag menar det. Jättekonstigt hela grejen att hon blivit så hypead för typ ingenting egentligen…

    Svara

     Hon initierar ju och upprätthåller hypen själv. Då vinner man ryktesvägen.

     Svara

  Cam, varför länkar du till Bellas blogg hela tiden? är det ett måste i sånna här inlägg? Not ok att ge henne mer klick, menar jag 🙂

  Svara

   Klart det är ok att ge henne mer klick om man tvunget ska skriva om henne och hennes blogginlägg.

   Svara

   Varför är det inte okej? Om man vill veta precis allt om en människa får man bjuda på ett klick.

   Svara

   För att om hon inte gjort det så hade folk gnällt på det istället 😛

   Svara

  Jag anser att detta är skvaller. Men detta var väl ingen skvallerblogg?

  Svara

   Ja och sjukt löjligt, hur vet vi att någon som var där skrev det och varför sända det till C, säger en del om den isåfall… men det är väl Camcam själv som skrivit det, hon är ju stört besatt att smutskasta Bella.

   Svara

    Hallå??!! Du förlorade omröstningen, du ska lämna BB har vi ju sagt.
    Över 100 röster och du skulle pissa off.

    Hejdå 👋🏻👋🏻👋🏻

    Svara

     Pissa off 😂

     Svara

   Klart det är, det är ingen bevakning. Det har blivit en skvallerblogg.

   Svara

  Lämnade Bella och Pingis sina utländska gäster ensamma när de rusade iväg från galan? Ganska oartigt!
  Undrar vad NYC-partners tänker om sådant beteende.

  Svara

  Bellas instastory där hon visar sin nya pyjamas ger mig rysningar. Att sova i så tajta kläder måste ju vara hemskt?! Hur står ni ut? Mvh sover alltid naken

  Svara

   Det är kallt? Jag behöver ha pyjamas och täcke + filt för att inte frysa på nätterna. Skärp dig, är minusgrader ute. Låt henne ha pyjamas på sig. Lagom tajt pyjamas är bättre än för lös, är den för lös rullar benen upp sig till låren till slut.

   Svara

    Älskar att sova naken, men med vinter och ingen värme inomhus (bor utomlands) så måste man ha pyjamas och då är en pyjamas som är tight tusen gånger skönare än en pösig som snurrar, stryper och åker upp till låren.

    i övrigt så är sova naken fan life

    Svara

     Oj, varför har ni ingen värme?
     Vad är det för land?

     Svara

    Haha lugna dig.
    Jag ifrågasätter inte att man har pyjamas, jag undrade hur man klarar av att sova i så tajt pyjamas. Det ser jätteobekvämt ut, som att man inte kan röra sig fritt i den och att den åker upp mellan skinkorna.

    Svara

    Skaffa ett riktigt duntäcke och en madrass som håller på värmen så slipper du frysa😉

    Svara

   Aja, nu var det ju bara ännu ett samarbete. Finns ingenting som säger att hon sover i (eller ens behåller plagget på) när hennes instastories är klara. Så Bella sover nog inte heller i tajta pyjamasar…

   Svara

  Hahahaha

  Svara

  Förlåt, men jag kommer inte över hur orange hon är. Måste ju finnas NÅGON som kan påpeka det för henne. Hon springer ju runt som en apelsin.🙈

  Svara

   Ja det är hemskt! Är det ingen i det fantastiska teamet som kan säga till henne att hon ser smutsig och lortig ut i ansiktet? Som när ett litet barn ätit lite kladdigt fika.

   Svara

    Ingen vågar säga det alla ser dvs att kejsaren är naken 🙂

    Svara

   Fejkbrännan på fötterna på pyjamasbilderna.. hon kanske skulle använt några av alla hennes tofflor?!

   Svara

    Vems tofflor?

    Svara

     Fuck! Du fick mig. Sina tofflor. Sina. Fan. Skäms.

     Svara

   Orange is the new nude….

   Svara

  Eller så var de där pga nominerade enbart och hade gått efter vinst oavsett, och när de inte vann kunde de bara avsluta kvällen…..

  Mkt upprörande såklart om folk gör vad de vill med sin tid.

  Svara

   Ja fast du spekulerar ju nu. Personen som skrev om vad som hände skrev ju bara just det, utan att gissa.

   Svara

  Om C skulle ha skrivit och hittat på det själv, landar det förmodligen en polisanmälan på hennes bord. Så nej, jag är säker på att detta är sant, för det skulle nog inte C riskera.

  Svara

   Det är förtal vilket fall som helst, och riskerar en anmälan.

   Svara

  Ahahaha, kollade in Anyheres hemsida! Längst ner på sidorna står det:

  ”We only speak when we have something interesting to say. Subscribe to our newsletter […]. ”

  I skenet av att dem som föredetta blondis-anställda kan jag inte låta bli att tolka det som en känga åt den förra chefen. Jag kan lätt föreställa mig att Blondie pladdrar på rätt bra. 😀

  I övrigt så hoppas jag det går bra för Molin och Thunberg. De har ju ett rätt trivsamt koncept i alla fall. Ska man nu syssla med att sälja livsstilar så är väl ”hemmamyskänsla” ändå en förhållandevis trevlig sådan.

  Svara

  Hur kan någon som heter Richard vinna kategorin ”årets KVINNLIGA stjärnskott”? 🤔

  Svara

   Moa från Richards Juhlin

   Svara

   Eller så definierar richard sig som kvinna 😉

   Svara

    Haha!!

    Svara

   Richard Juhlin har ju bara lånat ut sitt namn (och därmed backat produkten) till MRG Wines som grundades av Moa

   Svara

  Ska bli intressant när videon på galan kommer ut så man ser om detta faktiskt är sanning eller bara elaka lögner.
  Tyckte inte hon lät som en dålig förlorare i sitt blogg inlägg.

  Svara

   Klart hon inte ska låta som en dålig förlorare, hon spelar ett spel och där ska man låta så positiv och glad. Hon vill synas och märkas överallt. De där att hon ville investera i hannahs och linas företag är ju garanterat inte med pengar utan att hon skulle skriva om det i bloggen. Tror hon ska låta så driven och glad för andras skull men i själva verket är det bara pengar och utmärkelse som är det viktigaste.

   Svara

  Som nämnt tidigare. Huuur kunde dom vara nominerade som stjärnskott? Tyckte dom själva inte att det var konstigt? Bella är mycket, men något stjärnskott är hon INTE. Och kan inte tycka själv efter 20 år i branschen eller vad det är hon skryter om.

  Svara

   20 år i branschen känns tveksamt, men maskrosbarnet kanske stod där i köket och kokade krämer och kladd redan som 9-åring? Heja heja

   Svara

  Hur underbart hade det inte varit om det var så här: vinnaren förkunnas, Isabella är så säker på att hon ska vinna att hon ställer sig upp direkt, bara för att inse att ”shit, det var inte jag” och då kör en ”äh jag skulle ändå gå hem nu” för att inte verka töntig 😀

  (Typ som när man springer till bussen, den kör iväg, och man man får låtsas att det var något annat man sprang till bara för att bevara hedern 😀 )

  Svara

  Någon mer som får dåliga vibbar av mannen från deras distributör i USA? Av det lilla man fått se och höra så känns det mycket snack och liten verkstad.

  Svara

   Typiskt amerikanskt.

   Svara

  ”Bloggbevakning / 2017-10-15

  Skvaller är saker som det inte finns någon grund eller ”bevis för”. Allting jag skriver om ska vara publicerat någonstans tidigare. Annars blir det som Svenska Bloggares katastrofonlägg från förra veckan där en läsare mailade in saker som hon påstod att Odd pratat med en annan kvinna om som Madde publicerade. Grisigt. DET är skvaller för mig. Jag skulle aldrig publicera sådant som folk mailar in till mig som de påstår sig hört eller sett om det inte finns bevis för det – alltså att det stått någonstans. Där skiljer jag mig från skvaller. Jag gillar det helt enkelt inte och jag får helt enkelt inte hålla på och publicera sån skit. Varken får eller vill.”

  https://bloggbevakning.se/2017/10/15/har-gar-det-undan-2/

  Svara

  Jag har tyckt att Isabella är en driftig kvinna med alla sina affärsprojekt. Men, efter inslaget här med nomineringen, så tycker jag att hon har förlorat självinsikt. Som företagare så måste man kunna glädjas åt att det faktiskt finnas även andra människor som är driftiga och förtjänar att vinna. Hade hon varit professionell så som hon vill framstå, så hade hon gått fram till individen som vann och gratulerat och inte rest sig upp och gått därifrån. Om hon vill bli etablerad i den stora vida världen som en framgångsrik affärskvinna, så måste hon mogna till. Konkurrensen i exempelvis USA är stenhård, jag har en vän som bor i USA och driver ett företag, dåligt uppförande som företagare i USA, då är du körd på marknaden.

  Svara

  Tyckte hon lat valdigt besviken i bloggen, “det gjorde inget”, nehejnej tidigare idag var det tydligen valdigt stort? Hon har ju skrivit massor om det har priset. Och inte ett ord om den som vann. Och att lyfta Andra kvinnor,Inuikki? Foppas tjej/fru, plotsligt ar de vanner och skorna hyllas. Sen kom de dar trosorna I tub som Bella ville lyfta, en van som startat upp nagot, kul! Men nar kom den har nya vannen plotsligt in i bilden? Varfor plotsligt dessa trosor. Sen fattade man, pojkvannen/mannen till grundaren var visst miljardar! 😂😂😂

  Svara

  Bara jag som får en obehaglig känsla när jag tänker på Fyre Festivalen och kopplar det till blondinbellas liv? 🤔

  Svara

  Bella är en röd person och det säger allt!

  Svara

  Nope bellsan tillför inget super speciellt så hon ska kunna bli en sk Ikon, de hon gör är att skriva om produkterna hon kallar sina visar sitt ansikte utåt för dem för hon är den ”kände”, , de är dem andra som gör de stora jobbet, främst Pingis. Hon borde hyllas mer isf. Hon försöker glänsa i de där oduktigt sydda klänningarna och bloggar kanske om sin dag, om inte ngn annan gör det. Det är inget super wow med henne som får henne att bi en sk Inon, var har hon fått denifrån? Jag garvar ihjäl mig!

  Svara

  Löwengrip Beauty har 0 anställda (eoy presentationen)…vilka var då på konferens för någon vecka sedan?

  Svara

   Me, myself and I. (Bull Bella)

   Svara

  Fick lite ont i magen av det här inlägget. Hur kan den personen veta ifall Isabella gick i protest och inte bara gick för att hon kände för det? Hon hade kanske tråkigt och ville gå? Eller ville hem? Förstår inte det här inlägget alls, tycker det är obehagligt att den här personen bevakade hennes beteende på galan och inte skötte sitt. Vet att ni har problem med Bella, vilket jag kan förstå, men det här inlägget kändes bara lågt.

  Svara

  Hon är en vidrig person, finns inget bra med henne. Halva månaden med svår PMS och andra halvan med fullt upp för hennes narcissistiska personlighet och då tar hon hämnd för hennes dåliga självförtroende genom att trycka ner dom som hon har på lönebidrag hemma i huset. Hon vill framstå att hon har ett hov med anställda men det har hon inte, de som omger henne är enbart på lönebidrag eller så betalar hon svart.
  Livvakten har inte fått betalt ännu heller för sina sista månader trots ideliga påtryckningar och nu skall han skicka ärendet till Kronofogden.
  Jag tror historien om EY stämmer till 100%, för det är precis så som hon är. Det är inget unikt, hon gör sådana saker hela tiden. Hon är den absolut vidrigaste person som jag haft att göra med historiskt med råge, noll empati och tror hon är business smart. Hon har redan gjort bort sig i U.S å det grövsta och de tycker bara att hon är en nolla och en översittare, dessutom så var de NOLL imponerande av hennes produkter. De var typ bara average och för att kunna slå sig in i U.S så måste man vara mycket unik eller rent av ett mirakel.
  Några s.k kriminella fanns aldrig heller utanför hennes hus, det vara bara påhitt och det passade perfekt i hennes story när hon hade fått klart för sig att hon aldrig kommer bli den där flickvännen och sambon till den rika börsmäklaren. Hon är totalblåst och lättlurad! Att ingen har lämnat in en orosanmälan till Soc är för mig en gåta för barnen får så mycket psykisk tortyr av henne och hon har noll intresse av dom stundtals. De bromsar hennes väg till framgång och rikedom som hon säger, de passar inte in i hennes livsplan.

  En uppmaning till alla, AKTA er för henne. Håll er långt borta, hon kan ljuga och bedra hur mycket som helst och drar sig inte för att utsätta alla i hennes omgivning för påhittade lögner om det ger henne mer klick eller så. Snart kommer ni få se att hennes tjej/tjejer i huset som hon påstår är hennes stab har stulit från henne och så hänger hon ut dom på Expressen och sina sociala flöden enbart för att täcka att hon aldrig betalar löner eller pengar i tid.

  Svara

   Hon är läskig och tom inuti på ngt sätt.
   Klockren narcissist/psykopat/aspergare! 😬

   Svara

   Berätta meeeeer!!!

   CamCam, varför inte ta en fika med Anonym 14:18. Hon verkar ha koll på en hel del som skulle vara intressant att följa upp, som t.ex svarta löner och uteblivna betalningar…

   Svara

   Interesting!!! Hur vet det med livvakten etc? Han borde komma ut med att han inte har fått betalt, dock ej till Expressen, men varför inte gå till Aftonbladet med det?

   Isabella är pank tror jag!

   Svara

   Betalar hemtjänsten svart? Hur kan hon göra det när hon skriver om att de jobbar för henne överallt på sociala medier?

   Svara

   Här är också ett exempel på hur viktigt det är med källkritik. Hur vet jag att du talar sanning om uteblivna löner, misslyckande i USA och psykisk terror av barnen, ifall jag inte ser några som helst bevis? Du är en person som dessutom valt att kalla dig ”Anonym” i kommentarsfältet, vilket gör att jag inte heller ser ifall du är en kollega som jobbat/jobbar nära henne.

   Det är DET HÄR jag tycker är obehagligt, anonyma tips på mejl och kommentarsfält om olika personer som lämnas av personer som vi inte har någon aning om vem dem är eller vilka bevis de har. Ge mig bevis, så ska jag tro det. Jag har svårt att tro på anonyma tips på mejl och raljerande kommentarer.

   Svara

    På något sätt så känns det trovärdigt för det är ju sånt som man hört innan många ggr om IL. Det är väl samma sak med henne i så fall, fanns ju inga bevis eller typ bilder från övervakningskameror på bilar som åkte utanför henne med dömda kidnappare i som spanade. Det visade sig vara rena lögnen från hennes sida, sedan flyr hon till ”hemlig” ort från kriminella gäng som H är skyldig massor av pengar och det kablas ut i kvällstidningarna inklusive flash på mobiler.
    Hon flyr med en Norwegian flight till Palma packad med Svenskar som ser henne, från sin ”flykt” bloggar hon och lägger ut bilder på barnen vid hotellet och platser dom besöker. Det tog exakt 5 minuter så visste alla på diverse forum att hon var på Mallorca och hotell Melia Victoria i Palma. Det har också nu konfirmerats av konkursförvaltaren att inga kriminella gäng har lånat ut pengar till H precis som det sades innan.

    Behövs inga bevis för mig på det ena eller andra, det är ju redan känt att IL är en riktigt otrevlig och obehaglig person, det är ju inga nya nyheter. Däremot så tror jag personligen att livvakten fick djupa känslor för henne och det komplicerade alltihopa. Men det är vad jag tror bara.
    Anonyma tips fungerar ju precis så här, någon skriver sant eller falskt. Det vet man aldrig men det är ju inget som är konstigt om personen som det skrivs om sätter sig i den situationen. Hela Flashback är ju överfyllt med kommentarer om IL och säkert hälften är tveksam info, men hon har på något sätt sparat ihop till att folk reagerar så här på henne. Som man bäddar får man ligga heter det och jag tror att folk inser att hon ljuger mycket och vrider på sanningen för att gagna hennes affärer och för att få tillströmning till hennes blogg, nu börjar massan av hennes följare inse det och hon har tappat i trovärdighet kolossalt. Men det är ju precis det hon tjänar pengar på, vilka företag skulle vilja samarbeta med henne om hon hade 10.000 läsare eller 1000 enbart. Ingen skulle jag tro, då vore hon helt ointressant.

    Så några bevis behövs inte för min del, säkert sant för det är mycket detaljer som anonym 14:18 skrivit och jag tror säkert att det är någon som har insyn i hennes närhet men som inte gillar henne. Kanske någon på ekonomidelen av företaget eftersom denne person nämner livvakten och en obetald faktura men det kan ju vara en pågående tvist mellan dom så det betyder inget skulle jag vilja påstå.
    Men allt sånt som hon skriver om att bli skjutsad hem av sitt ”säkerhetsteam” från EY galan och att en stackars anställd tjej hela tiden kommer fram under en Expressen intervju och borstar håret på henne gör ju att man förstår att det är nog mycket som inte står rätt till.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.