Kenza och Aleks firar 10 år

Är det inte häftigt ändå, hur snabbt 10 år kan gå? Hur mycket som kan hända på 10 år? Första kyssen. Första semestern. Första gången vi sa de tre orden. Flytta ihop. Skapa ett liv ihop. Se världen ihop. Bli vuxna på riktigt ihop. Ett frieri. Ett bröllop. Och nu, det största och finaste av allt. Att få vänta vårt lilla barn. Att få min alldeles egna lilla familj är allt jag någonsin önskat.

Den 2a februari 2009 träffades vi för första gången. Jag, knappt 18 år gammal. Och han, 24 år. En riktig man tyckte jag. :-))) Grattis på 10-årsdagen älskling! Må det bli 10 år till, och 10 år till, och 10 år till…. <3//Kenza

Alla ni som var med och minns när Kenza mötte Aleks, upp med en hand.
Jag minns det som att det var igår. Hon kallade honom för Mr Valentine och skrev på sin blogg efter deras första möte att hon nog hade träffat sin blivande man.
Och så blev det.

Jag minns perioden före Aleks, när Kenza träffade det där stolpskottet från Kreta som försökte sälja smaskigt skvaller om henne till hennes ”värsta konkurrent” Blondinbella när det tog slut.
Men vad är det man säger? Man måste kyssa några grodor innan man träffar sin prins, och det verkar sannerligen Kenza ha gjort i Aleks.

Ska vi ta en trip down memory lane?

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Satt bredvid min mor och scrollade instagram häromdagen, en bild på Alex dök upp och hon utbrast ”vem var det där, få se…vilken stilig man”

  Svara

   Ok

   Svara

    Kommentarer som din är så jävla onödiga och tråkiga. Gå och lägg dig.

    Svara

    Extremt onödig, elak och störd kommentar.

    Svara

     Elak?

     Svara

     Nu tog du i haha vafan

     Svara

   Aleks

   Svara

    Vilken tur att du rättade mig, kunde ju bli hur konstigt som helst om folk trodde att det var någon annan än självaste ALEKS.

    Svara

   😂😂

   Svara

  Minns också killen från kreta! Då var jag också kär på distans och flyg fram och tillbaka till London. Visst åkte hon ner och hälsade på honom rätt ofta? Och var ledsen där in between… kunde verkligen relatera.

  Svara

  Åh, jag och min karl firar också tio år tillsammans detta år. Visst har det varit toppar och dalar, men det har varit värt det! Vi skrattar och kramas, och vi har två fina barn tillsammans <3

  Svara

  Minns verkligen den perioden också… och inte bara Teo från Kreta innan det utan också Antonio (?) som hon var ihop med länge innan dess. Sjukt att vi följt henne i över ett decennium!

  Så här i efterhand måste jag dock lyfta ett ögonbryn åt åldersskillnaden mellan Kenza och Aleks. Idag är det ju inga problem, men har väldigt svårt att se 24-åriga mig dejta en 17-åring…

  Svara

   Jag var också 17 när jag träffade min man, han var 24. Kändes inte alls konstigt faktiskt, vi hade samma intressen (spelnördar) och då märker man inte av det på samma sätt. Trots att Kenza var 17 levde hon väl ett uteliv som passade in med Aleks då. 😅

   Svara

   Haha kommer också ihåg honom, hette han Antonio? Kallades han något annat och fanns det någon innan honom? Anthony var det visst!
   Kommer så väl ihåg när hon skrev det där med Mr Valentine och att det var hennes framtida man. Tänkte hur fan man kan känna så så snabbt samt hur hon vågade?? Tänk om han skulle läsa liksom. Men så himla kul och gulligt att det verkligen blev som hon trodde. Tycker de verkar så sjukt fina ihop. Men reagerar också på åldersskillnaden nu i efterhand. Tycker det är så äckligt när 20 +are är med tonåringar, även om jag VET att det är så himla individuellt hur man är som person osv. Är kanske lite påverkad av de sliskiga män som man vet bara är ute efter ”ungt kött” för de är lätta och snygga

   Svara

    Jag kände det så snabbt med en kille också. Var som att jag hade känt honom i hela mitt liv när vi träffades. Kände direkt att det var menat att vara vi två. Låter ju helt absurt och sjukt men vi klickade verkligen och det var en själslig attraktion nästan som är svår att beskriva. Har tyvärr ingen kontakt med honom idag, det var en kort date bara och han bor på andra sidan jordklotet 🙁 är fortfarande extremt sorgsen över det. Vi hade kontakt ett tag men var svårt pga distansen och nu vet jag inte hur jag ska få tag på honom. Har as svårt att dejta andra för tänker hela tiden på min Mr Right. Veeeet att det låter helt sjukt alltså men tror man måste upplevt något liknande själv för att kunna förstå.

    Svara

    Ååååhå! Minns detta så väl.. Hon kallade honom ”Fjanthony” lite kärleksfullt i bloggen i bland :)! Jisses vad länge man följt henne! De är så värda all lycka hon och Aleks! (stavade jag rätt???)

    Svara

  Du glömde kommentera sprättbenen!
  Hennes är ju extravagant och hans sprätt har ju uppenbart utlösts innan bilden togs…

  Svara

  Underbart att de som ett ungt ”offentligt” par faktiskt lyckats hålla ihop i hela 10 år och nu väntar sitt första barn efter de tuffa svårigheterna de dessutom haft att bli gravida.

  Såå glad för deras skull!

  Svara

  OT om Forni
  I tidigare inlägget om fornis graviditet skrev jag en kommentar angående hennes nocholanta och ointresserade kille…
  fick flera ”påhopp” om att jag överdrev och var taskig men läs mellan raderna i detta inlägg. Tack och hej

  https://michaela.forni.se/2019/02/03/att-unna-sig-3/

  Svara

   Nonchalanta* 🙈

   Svara

   Oavsett vad du läser mellan raderna går du över gränsen.

   Svara

    Går över gränsen exakt hur då?
    Jag sa åt de som klagade på mig att läsa mellan raderna, jag har redan en egen uppfattning och behöver således inte läsa mellan raderna haha

    Svara

     Varför behöver du dela med dig av din uppfattning som du har läst dig till mellan raderna? Bättre att vara tyst ibland faktiskt.

     Svara

      Håller med. Du försöker verkligen sätta igång spekulationer här.

      Svara

       Varför behöver jag dela med mig av detta?
       Ja du, min första kommentar fick en del ifrågasättanden som jag ville klara upp samt att det finns få bloggare som visar upp en så tillgjord yta på bloggen vs verkligheten.
       Hon skriver ”kärleksböcker/bloggtextsamlingar” men är en dålig förebild för unga kvinnor när de kommer till relationer.
       Man behöver inte känna press av att ha/hitta en perfekt kille, man kan göra misstag, man kan vara olyckligt kär, men om man som offentlig person glorifierar svår/obesvarade kärlek samt fejkar en fasad i sin blogg då är man en dålig förebild enligt mig.

       Hon målar upp en bild av att man ska acceptera bisarra upplägg och olycklig/svår kärlek
       och unga tjejer ser upp till hennes ”kärleksråd”.
       Jag tycker personligen att tjejer ska ha mer respekt för sig själva och ha högre krav på vilken kille de väljer att spendera sin tid med.

       Att kvinnor idag 2019, när vi har alla möjligheter, väljer att skaffa barn med ointresserade killar i någon slags desperation är sorgligt.
       Folk är så desperata av att uppfylla dagens så kallade normer med att skaffa barn till varje pris att de inte prioriterar sig själva först.
       Kanske någon tjej får upp ögonen att allt är inte så rosenskimrande i bloggvärlden och att man ska aldrig nöja sig med en nonchalant ointresserad kille.

       Svara

        Vad har han gjort eller inte gjort och har hon skrivit om det eller hur vet ni att det är obesvarat? Följer henne inte alls.

        Svara

   NJae, håller inte med tyvärr.

   Syftar du på denna text? ”Let’s face it, jag älskar D som en idiot men han är inte Alex Schulman som gör frukost på sängen varje dag till sin gravida tjej, eller Alex Pärleros som gav Ida en gåva varje ny vecka under graviditeten. Han är en jäkla klippa men på andra sätt än just dessa – så då får jag skämma bort mig själv istället 🙂”

   Svara

   Hon har ju gjort abort en gång för att D inte ville ha barn.

   Svara

    hur vet du det?

    Svara

   Jag håller med dig, har man följt Forni ett tag så vet man att han har varit allt annat än snäll. Hade han inte tjänat karriärsmässigt på att vara med henne hade han aldrig varit kvar. Varför hon så envist stannar med honom trots otrohet och andra vidriga saker förstår jag verkligen inte.

   Svara

    Jag har följt henne i 10 år och det enda jag kan påminna mig att hon skrivit är typ att de hade en trasslig start pga började som kk/ons och det var lite oklarheter om när de blev exklusiva. Sedan dess tycker jag att det varit idel lovord?

    Svara

     Ja, mycket lovord från henne. Men man märker också art det är hon som drar hela lasset i deras förhållande. Dessutom då jobbar hon hårt på att hålla den perfekta fasaden uppe i bloggen. Men läser man mellan raderna så märker man att han inte gör någonting för henne medan hon offrar allt för honom.

     Svara

   Men gud, en kille är väl knappast ett svin för att han inte köper veckopresenter till en?! Isf är alla jag känner ihop med nonchalanta och ointresserade killar, haha. Jag fick inte en enda present/blombukett under min graviditet (jo, födelsedagspresent såklart!) och upplevde ändå min kille som jätteintresserad! Skötte 100% i hemmet när jag mådde dåligt, tog ledigt för varenda MVC-besök, tröstade, diskade spyhinkar, masserade ryggslut, lärde sig profylax… var en klippa helt enkelt, precis som Michaela beskriver D. Herregud vad lever vi i för samhälle där det materiella tycks definiera en bra relation?

   Svara

    ”Var en klippa” eller gjorde han saker som han borde pga pappa till barnet? Varför har kvinnor ett sådant behov av att hylla sina män för att de gör de mest självklara sakerna? Är det en försvarsmekanism?

    Svara

     Är ju ingen nyhet att män inte behöver vara mer än normalt funtade för att bli hyllade av sina kvinnor. Eller nej… Jag tar tillbaka det. De behöver inte ens nå upp till normal för att bli hyllade. Om de städar en gång av tio så är de så duktiga ju hjälpsamma. Om de tar hand om ditt barn en kväll av hundra när mamman ska gå ut så är de best dad ever. Osv. Lätt att vara man

     Svara

      Jo alltså, jag håller med er till 100%! Det som jag beskrev borde alla blivande pappor göra. Jag menade mer att för mig definieras inte en bra relation av hur mycket presenter man får utan av hur mycket man finns där för varandra typ.

      Svara

     Varför kan man inte få tycka att ens partner är en klippa, trots att han gör saker som han ”borde”?

     Svara

     Det är fan helt otroligt att man inte får tycka att ens partner är bra i detta kommentarsfält. Då ska man minsann veta att han nog inte är nåt särskilt och att man inte får hylla någon som bara gör självklara saker.

     Svara

    Ingen har kallat honom ett svin(?). Jag går med formuleringen ”he’s just not that into you”. Det är vibbarna man får av detta förhållande.

    Svara

   Varför jämför hon sig med andra förhållanden och hur andras pojkvänner är?Det är ju verkligen det dummaste man kan göra.

   Svara

    Hon jämför sig för att hon själv är inte i ett förhållande där hon är nöjd, hon är mer kär i honom än tvärt om.
    Klassikern när man är i ett icke nice förhållande att man jämför för att man önskar man hade vad andra har, jag har själv gjort det massor när jag var med mitt sämsta asshole-ex till kille. Läxan jag lärde mig? Det är 1000 gånger bättre att vara själv än i ett förhållande där man inte är nöjd och avundas vad andra har 🙂

    Svara

   Det är en väääldigt konstig stämning angående hennes graviditet, helt otippat och ”vi ska få barn” typ, inget stort eller glädjande? Den känns deprimerad på något sätt, kan inte förklara, men något är det. Energy doesn’t lie.

   Svara

    Jaaa verkligen! Har dålig magkänsla om det. Känns som hon kommer få dra det största lasset och att han egentligen inte vill.

    Svara

     Känner precis samma sak. När man läser om Kenzas graviditet får man enbart positiv energi. Tyvärr får man det motsatta när man läser om Fornis graviditet, den känns påtvingad.

     Svara

      Jag har tänkt på samma sak! Jättekonstig stämning? Som när hon skrev typ ”Tack för alla gratulationerna om graviditeten, vad fina ni är!! Lustigt att många av er bloggläsare visat mer entusiasm än vissa vänner.” Man ba que? Att du ens fokuserar på det?

      Svara

  Var det Isabel Adrian som blev rånad i centrala Stockholm i fredags? Berodde rånet i så fall på hennes skryt i Schulman show där hon berättar om sin diamantring och Rolex Daytona i roséguld som hon bär i programmet? Hon berättar glatt om att hon har flera andra Rolex-klockor. Känns nästan som att rånarna har fått ett jättebra uppslag från just detta program (nästan 1 miljon kronor i utsmyckningar enbart på vänster arm/hand).

  https://www.youtube.com/watch?v=oAAmSR0lZIY

  6 min in i programmet och cirka 10 min framåt.

  Svara

   Nej, det berodde inte på något skryt i Schulman show. Rånet berodde på att rånarna är obehagligt störda, helt saknar all form av moral och inte vill lära sig skilja på mitt och ditt.

   Och att de tyvärr har massor av olika knep för att ta reda på vilka som har vilka tillgångar och rör sig var.

   Människor borde få ha vilka klockor de vill och ändå kunna leva utan rånskräck, precis som kvinnor borde kunna röra sig fritt i vilka kläder de vill utan att riskera att våldtas.

   Svara

   Mm det är troligtvis hon, hon bor ju precis bredvid hotellet och parkerar således bilen i hotellet. Isabel har alltid varit väldigt flashigt tyvärr verkar hon ha varit borta från Sverige så pass länge för att inse att det är inte som gamla goda tiden för typ 10 år sedan. Hoppas de inte gjorde illa henne 😞

   Svara

  Tror ni verkligen det var Kenza? Vet inte ens om hon gillar camembert 🙂

  På Kreta i en avlägsen by,
  fann vår hjälte en underbar vy,
  av en flicka så kär,
  som stank camembert,
  att han smälte och blev en fondue.

  Svara

  Hoppas att jag och min kille håller ihop så länge, och självklart längre. Kenza och Aleks är verkligen så fina ihop😍
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  Heter deras barn Bebor?

  Svara

   Nä de kallar bara bebisen för det, de vet inte könet än tror jag inte
   http://Www.caloveline.com

   Svara

    Jo de vet könet men vill inte gå ut offentligt med det

    Svara

     De har de redan gjort genom att skriva ”lilla”.

     Svara

      Om lilla automatiskt betyder flicka så ”felkönade” jag då ofta vår pojke. När jag väntade honom (vi visste att det var en pojke) så kallade jag honom för lilla räkan.

      Svara

      Lilla avslöjar väl inte könet? Möjligtvis om de hade skrivit lillen/lillan.

      Svara

      Men hallå, lilla bebisen, lilla pojken…
      Så nej inget är avslöjat med dom orden.

      Svara

    Varför inte bebis?

    Svara

     Aleks kompisgäng har tydligen en interngrej med att sluta allt med -or, därav Bebor.

     Svara

      Ok då förstår jag 🙂

      Svara

     Den kallas Bebor för att Aleks och hans vänner har ett internt skämt där allt slutar på ”or” så Kenza kallas Kenzor, hunden Mani kallas hundor osv. Och därav Bebor! De vet även könet men vill vänta med att gå ut med det.

     Kenza har förklarat det i bloggen strax efter att de gick ut med graviditen.

     Svara

  En tio-jubilar här med! 🙌🏼

  Svara

  De är SÅ FINA ihop! 😍

  Svara

  Jag lyssnade på Kenza och Danis poddavsnitt om deras första kärlek, är jag den enda som reagerade på att Kenza berättade om greken Teo men inte Anthony?! Nu var A kanske inte alls hennes första kärlek men dom var tillsammans väldigt länge och det var då som jag började läsa bloggen, så jag kanske bara minns det mer kärleksfullt än det var hahah. Har ett svagt minne av att det inte slutade så trevligt, men jag kan ha fel!

  Svara

   Jag visste att det var någon Camcam glömde men kunde inte komma på vem! De var ju förlovade till och med va? Minns att de var med i ett reportage i FRIDA.

   Svara

   Det kan ju vara så att han bett henne inte prata om deras förhållande och att hon respekterar det. Fick känslan av att Dani inte heller pratade om alla hennes förhållanden.

   Svara

    Hanna B – Hahaha ja, det stämmer! Kommer ihåg Frida repotaget nu när du sa det. Skönt att jag inte var den enda som minns honom, kände mig lastgammal som har följt henne så länge hehe.

    Anonym – Jo visst kan det vara så, men det borde väl gälla detaljer då isåfall om vad som hände, det måste ju vara okej att nämna någons namn? Eller ja, MÅSTE måste det ju inte såklart, men jag reagerade bara på att han inte nämndes då jag minns honom 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Ja de var förlovade! Minns Anthony så väl, tyckte han var sååååååå snygg haha. Ett tag efter att de gjort slut dejtade Kenza även Michaela Fornis lillebror Timothy. Det finns någon bild på dem i kärlekstunneln på grönan. Tror inte de var tillsammans dock. Tyckte även atthan var skitsnygg och fick kontakt med honom och ”festade” som 15-åringar gör men han var riktigt jävla konstig i personligheten.

   Svara

  Jag minns det också. De pratade om det på Vakna med The Voice, och det ryktades om att Mr Valentine var Hugo Rosas haha!

  Svara

   Omg vilken flash av alternativt blogguniversum jag såg framfør mig nu

   Svara

  Mitt favoritpar! De är så fina ihop och verkar så himla lyckliga tillsammans. Den bilden har jag ju givetvis fått via ett polerat Instagramkonto men de känns så äkta på något vis att jag faktiskt tror på det trots filter.
  Jag och min snubbe ”firade” 11 år tidigare i januari. Blev inte så mycket firande för jag jobbade till supersent men när jag kom hem hade han bullat upp med rostmackor och köpt min absoluta favoritmarmelad. En riktig drömman!

  Svara

   11 i januari här också 🙋🏻‍♀️

   Svara

  Åh. Blir verkligen så glad för deras skull men fy vad jag önskar att jag hade någon i mitt liv med. I år blir man 24 och jag skulle så gärna vilja skaffa familj, men ibland känns det som att det kommer aldrig hända.

  Svara

   Men lugn och fin! Det kommer 🙂

   Svara

   Äh det kommer! Jag är 32 och så glad över att jag inte är gift eller firar något 10-årsjubileum. Hade aldrig klarat en lång relation i så tidig ålder. Ta det lugnt det händer!

   Svara

   Du är 24! Du har låååång tid på dig 🙂 men jag förstår dig, har längtat efter att bli mamma sedan jag var typ 20. Var supersingel som 24-åring, men sommaren jag fyllde 25 hittade jag min drömman och två år senare var jag gravid. Så det kan gå fort!

   Svara

  Ben Mitkus senaste video kan vara det dummaste jag någonsin sett, fortfarande chokad över att grabben är 24 år. Är det verkligen på det här sättet Clean drinks vill marknadsföra sig? Jag kanske inte är målgruppen men av det jag sett känner jag bara att jag aldrig skulle köpa deras produkter.

  Svara

   Ett produktionsfel med drycken som gör att de inte kan sälja produkterna i butik. Därför valde Ben att bada i drycken. Den skulle ändå behöva hällas ut.

   Ta reda på fakta!

   Svara

    Okej tack för fakta min åsikt består dock.

    Svara

    Var har du läst detta? Kan ej hitta den infon någonstans.

    Svara

  Den foteeeeeeen 😂 jaja ändå glad för deras skull, verkar vara ett bra team.

  Svara

  Minns när hennes läsare berättade att Teo vart otrogrn och det fanns bevis men hon blev förbannad och sa att alla bara ljuger men det kom ju också fram sen att han faktiskt hade vart otrogen..

  Svara

  Är det inte lite creepy av honom att börja dejta en 17 åring när han själv var 24?
  Har också lagt märke till hur hon hela tiden skriver att hon var ”knappt 18 år” när de träffades för att försöka få det att låta lite bättre. Nej, hon var ett 17 årigt barn och han var en vuxen. Fräscht.

  Svara

   jo men va fan de TRÄFFADES (inte blev ihop) i februari och hon fyller i april? knappt 18 kallas det faktiskt då

   Svara

    Hon har ju själv sagt i hennes podd att de började dejta någon vecka efter den kvällen då de träffades första gången

    Svara

  och glöm inte heller att hon dejtade Michaela Fornis lillebror! Vad han nu hette… Tim?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.