Norge avslöjar de nya influencerna i Paradise Hotel

Att Rebecca Stella varit i Mexico och spelat in svenska Paradise Hotel (som programledare) är ju ingen hemlighet, men vilka som kommer delta är alltid lika hemligt som Blondinbellas faktiska statistik. (Som Tailsweep förövrigt fortsatt döljer trots löften om transparens.)
Så vad gör man om det kliar i hela kroppen och helt enkelt inte kan vänta längre på att få reda på vilka några av deltagarna är i något Paradise Hotel?
Jo, man vänder sig till vårt kära grannland Norge.

Norska Viaplay avslöjar nämligen tre deltagare som vill alla känner igen som verkar vara med i den norska upplagan – inte den svenska alltså som jag trodde. (I alla fall om man är så skadad av influenca som jag är)
Än så länge hittar vi Sofie från Love Island, Bettina från Paradise Hotel och Robin från Ex on the beach, men jag är säker på att listan kommer fyllas på med fler favoriter från förr.

PARADISE HOTEL – HERE WE GO!
BREEEEEEEEEEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack för tips!

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Disse deltakerne skal være med i norske Paradise Hotel, så vidt jeg har forstått. Han ene, Robin, var sammen med en norsk blogger og er kjent i Norge pga det. Og at han er dømt for vold mot en annen kvinne.

  Svara

   Aha! Tack!

   Svara

   Härligt att bli kändis på sitt våld mot kvinnor.

   Svara

  Är inte tailsweep aleks (kenzas man) företag?
  Kul att de döljer bellas besökare (mer pengar att tjäna antar ja) men samtligt fick högst förtroende.

  Svara

   Är det? Trodde det var Bonnier koncernen som var ägare.

   Svara

    Ehhh du kanske borde radera dessa kommentarer Cam…

    Svara

     Varför?!

     Svara

   Vad har förtroendet för Kenza med hennes man/mans företag att göra?

   Svara

    Det är sen gammalt att en kvinna såklart inte kan vara framgångsrik eller stå på egna ben utan givetvis måste vara sammanbunden med en man och tillika ansvarig för alla hans tillkortakommanden.
    (Skrivet med spår av strykjärn)

    Svara

    För att han hjälpte henne me reklam och samarbeten.. tar inte ifrån att kenza jobbat arslet av sig men tror hon inte är så pålitlig heller.
    Dom jobbar ju tillsammans på samma kontor.

    Svara

     Jobbat arslet av sig? Fotat outfit = jobba arslet av sig? åma sig på någon strand = jobba arslet av sig?

     Svara

      Du har dålig koll på Kenza och hur hon jobbat under alla år. Men det är okej, man kan inte veta allt 🙂

      Svara

       Please do tell, för de som inte vet, hur hon har jobbat arslet av sig? Eller ’starta bolag’ = jobba arslet av sig’ per automatik?

       Svara

        Luktar avundsjuka..

        Svara

        Kenza jobbade samtidigt som hon gick i gymnasiet. Hon har varit/är modell. Jobbat för MTV. Haft webshow med Tyra. Att hålla igång och leverera på bloggen i 10+ år är definitivt bra gjort. Du verkar ha dålig koll på vad hon gör i sitt företag, hon verkar vara en av de influencers som lägger ner mest jobb med sitt företag. Krävs en hel del jobb för att bli framgångsrik inom mode. Lite svårt att räkna upp allt en person gjort under nästan halva sin livstid, kör en rundtur i hennes arkiv!

        Svara

         Gäsp…

         Svara

   Tailsweep grundades 2007 och såldes till Bonnier 2011 av grundarna Mikael Swärdh, Marcus Herou och Joachim Lerulf.
   2012 grundade Gustav Springfeldt, Kenza Zouiten och syskonen Aleks Subosic och Dejan Subosic, som tidigare byggt upp annonsnätverket Tailsweep, det “digitala modehuset” Ivyrevel.

   Svara

    Så de är Bonnier som fular sig.. de är ju inget nytt att de är skit.

    Svara

     De? Vilka?

     Svara

      Bellas mullvad Martina B förstås 🙁

      Svara

       Och därför Expressen alltid får alla intervjuer

       Svara

        Expressen initierar snarare, Aftonbladet är totalt ointresserade av Bella tillsammans med de flesta andra medier.

        Martina Bonnier, skönhetsredaktör på Damernas värld som ägs av Bonnier. Just i den tidningen så valde Bella att göra sin stora intervju om skilsmässan. Just den tidningens skönhets och modesidor har valt att lyfta Flattered, Löwengrips produkter och nu hårprylarna genom åren. Även Stylein har fått egna helsidoreportage och de har haft ett smörigt annonssamarbete med Natural Cycles som mer framstår som en vanlig artikel där de informerar hur bra Natural Cycles är.

        Martina Bonnier – sagt upp sig från Damernas värld och flyttat till NY för att satsa på egen karriär inom skönhet. Hon var med på middagen häromdagen hos Bella med amerikaner som kommit för att snacka affärer over there. Inte undra på att Bella vill satsa på NY och får till möten och kontor fortare än en blink.

        Bonnier ger ut hennes böcker och hennes blogg ligger hos dem.

        Bonnier vill göra Bella relevant och hon får inte glömmas bort, det är nästan så man tror att hon har en hållhake på Bonnier då hon får så mycket specialbehandling.

        Sen verkar hon blanda friskt vilket skönhetsmärke hon ska bli, det brukar vara Estée Lauder men blev plötsligt Chanel när hon hade en pressträff för Löwengrip i november.

        ”Jag vill bli som Chanel. Hon var först och stilbildande med mycket. Först var det bara något vi skojade om på kontoret men nu är det något som jag verkligen menar,Jag är här för att stanna och räkna med. När jag dör kan mina barn ta över det här och föra arvet vidare”, säger Isabella Löwengrip i sitt inledande presentation

        Svara

   Nej. Aleks arbetade på Tailsweep med att sälja annonser. När Kenza valde att gå över till Tourn då många av de som arbetat hos Tailsweep gått över dit så slutade Aleks att arbeta där.

   Svara

  Förstår fortfarande inte varför du envisas med att ha med Bella i varenda inlägg som inte ens handlar om henne? Besattheten verkar inte ha gränser

  Svara

   En hypotes: Camcam lägger in Bella närhelst hon kan för att hon VET att det kommer komma folk från båda ”lägren” och klicka sig in på det hon skriver samt kommentera 😉

   Svara

   För att såna som du ska ha något att kommentera om såklart! Du gick rakt i fällan!

   Svara

  Exonphspoiler på instagram har avslöjat massor av deltagare i pH Sverige och ex in the beach Sverige. Det var väldigt många bekanta ansikten 🙂

  Svara

  Oj, missade att hon skrev om Bella men Tack för att du pepåkade det. Du verkar lite besatt, hehe.

  Svara

  Hur fick du in Bellas statistik i ett inlägg om avslöjade Ph deltagare?
  Behöver man ens visa statistik utåt? Räcker väl att de visar statistiken till dem som har samarbeten med henne.

  Svara

   Frågan är om statistiken hon visar sina samarbetspartners är sanna. Om inte kan hon ha begått brott. Detta har även branschorganisationen Sveriges Annonsörer kritiserat henne för: https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/united-influencers-vara-profiler-kanner-till-var-statistik-6912243 (Notera att United Influencers har sagt att de använde Bellas riktiga siffror och inte hennes uppblåsta siffror).

   Svara

    Men vem påstår att hon ljuger? Om det är något företag idag som inte begär statistik är de ju dumma. Hon säger ju själv hur hon räknat, hon har lagt ihop alla siffror från olika sociala medier. Det är ingen hemlighet. Vill de ha siffror för en viss kanal får de ju be om det.

    Svara

     Ja, Bella lägger ihop följare på Facebook och Instagram med unika besökare på bloggen vid tillfällen då trafiken har varit väldigt hög pg av födslar eller skilsmässan. Det Bella inte har några tillförlitliga siffror på är hur många unika individer hon når ut till – man får ju anta att varje individ räknas mer än en gång i hennes summa av följare/besökare.
     Därför är siffran för bloggen ”1,5 miljon läsare varje vecka” inte verifierad.

     Svara

      Men det vet ju alla? Hon har 461tusen på insta, ingen tror att hon har 1,5miljoner unika. Hon säger själv att det är siffran för alla hennes sociala medier tillsammans. Hon ligger väl någonstans mellan 600tusen och en miljon unika, troligen närmare 600tusen.

      Svara

     Jag har Facebook, Instagram (tre accounts där, en för vägen till plus, en privat och en gammal privat), ÄVEN Snapchat och så har jag en Hotmail också och två stycken Gmail.

     Och tre bloggar. En vägen till plus, en om mitt andra stora intresse och en om mitt liv.

     Alltså har jag ca 500.000 läsare om dagen. Om man räknar med personerna som följer mig, de som gillar och de som kommenterar.

     Detta är vad jag presenterar för företag jag gör samarbete med.

     LITE JÄVLA LÅNGSÖKT ELLER HUR?!

     Svara

      Fast nu missförstår du ju hela mitt inlägg. Med flit kanske. Bella säger att hon har 1,5miljoner sammanlagt. Eftersom hon har 461tusen på insta så har hon inte 1,5miljoner på varje kanal, det förstår alla som har ögon att se med. Därför får man ju anta och hoppas att företag begär ut statistiken för den kanal de vill ha sitt samarbete på. Vill de synas på bloggen lär de ju be om statistik på bloggen, annars är de dumma och faktiskt skylla sig själva.

      Svara

       Alla verkar förstå att ser inte går att räkna ihop alla kanaler ja, utom Bella o company.

       Svara

        Och Paris Hilton mfl. Verkar vara så de räknar. Men precis, därför bör det inte ha lurat några företag utan de har haft de rätta siffrorna inför samarbeten. Står säkert i avtalet att de inte får avslöja Bellas statistik. Om någon varit så korkad och inte kollat upp dem tycker jag inte synd om dem.

        Svara

       Bella säger att bloggen har 1,5 miljon läsare varje vecka.
       När hon blev pressad svarade hon att 1,5 miljon var summan av alla kanalers besökare/följare.
       Bloggen har inte alls 1,5 miljon läsare varje vecka.

       Svara

      LinkedIn! Glöm inte LinkedIn! 😂

      Svara

       Vad ska man gissa på att hennes siffror på bara bloggen ligger på? Någonstans under Kenza och Maggan va?

       Svara

  Tyckte ändå det var bra i detta fall. En liknelse till Bellas hemliga statistik och jag hade glömt bort att Tailsweep ju skulle offentliggöra hennes statistik men det har alltså fortfarande inte hänt. En bra liten snabb update 😉 Men jag kan förstå vad ni menar.

  Svara

   Fast behöver de det? Det enda viktiga är väl att visa statistiken till företag som vill samarbeta med henne?

   Svara

  MEN DRAAA TROLL

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.