Det finns inget dålig väder, bara dåliga kläder

View this post on Instagram

Hej finingar! Nu har jag duschat och lugnat ner mig lite, att springa milen idag var tufft. Bland det tuffaste jag gjort. Mina två senaste sträckor har jag legat precis under timmen. För två veckor sen 59 min och förra veckan 57 min. Idag ville jag försöka komma ner på 55 min men det gick inte. Stora snödrivor överallt, snö och vind som piskade mig i ansiktet. En bil som fick sladd och nästan körde in i mig… inte optimala förutsättningar. 😫👎Tyvärr. Först tänkte jag -Helvete detta kommer aldrig gå… men sen bet jag ihop och låtsades att jag var GI Jane 😂 Då sprang benen av sig själva. Jag klarade det och tog mig runt på 1.04 💪 Nöjd att jag klarade det! 😄👍Nu ska jag ut med tjejerna och bygga snögubbar. Vi hörs lite senare😉Tack för all pepp! Vad ska ni köra idag? Kram Carolina

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Och så finns det Carolina Gynning som struntar blankt i dåligt väder och ger sig ut på en liten joggingtur i snön, klädd för tropisk hetta.
Det ser sannerligen HELT trovärdigt och realistiskt ut.
Glad så in i helvete är hon också – men eufori kanske är känslan som infinner sig vid hypotermi?

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Härlig bild är det i alla fall 😊

  Svara

  Syns verkligen att hon anammar det där hon sa om att vara naturlig osv 🙄
  Bilden säger en hel del och hon kan inte må bra alltså

  Svara

   Tycker hon ser ganska naturlig ut? Tonad kropp, men det är ju resultatet av träning.

   Svara

    Hon har gjort en BBL hos dr berne… men hon har alltid varit skitnsygg med snygg kropp, behövde verkligen inte den BBLen, ser bara onaturligt ut.

    Svara

     BBL? 🤔

     Svara

      Brazilian Butt Lift

      Svara

      Bästa som uppfunnits. Man tar fett där man inte vill ha det och överför dit man vill, vanligast rumpan, i kombination med vaser lipo (hi def i vissa fall) får du 4/6 pack också. Riktigt feta magar som kirurgerna förvandlar till att se ut som att de levt på gymmet.

      Svara

     Det kom ju fram att hon gjort det, syns också tydligt på bilder hon lade upp efteråt. Alla gör som de vill, men hon kunde inte låta bli att skriva gång efter annan hur allt är träning, magrutor + större rumpa är resultatet av tid i gymmet osv.
     Bättre att hålla tyst och inte låtsas att hon tränat sig till den nya kroppen.

     Svara

      Ja precis, hon har ju aldrig varit kurvig, alltid döösnygg dock men han gjorde det lite för onaturligt där bak tycker jag, blev som en hylla bara. Hon behövde det inte alls och det är obvious att hon gjort en bbl.

      Svara

       Jag vet att hon gjort det men tycker inte man ser ngt alls 😳 hon är ju fortfarande relativt platt 🙈

       Svara

        Har någon bekräftat detta eller är det bara rykten o spekulationer??

        Svara

    Hon har ju fettsugit sig gjort bbl förstorat bröst läppar o förminskat näsan – naturlig hell no😂😂

    Svara

     Hon skulle vara naturlig skrev hon innan jul. Är det att sluta bleka håret då?

     Svara

     Fast alltså jg tycker faktiskt att är man vacker naturligt från början så spelar det ingen roll, man är ändå naturligt vacker. Hon har liom inte gått från ful till snygg utan alltid varit lika snygg både före o efter op.

     Svara

   Hon mår inte så bra, om du läser hennes blogg.

   Svara

  Loppi publicerade denna lilla intervju: https://loppi.se/vi-vaccinerar-inte-vara-barn/ (en bloggande 10-barnsmamma som inte vaccinerat sina barn). På Loppis FB-sida går diskussionen het och Loppi har ifrågasatts varför de vill publicera denna nonsens. Enligt Loppi vill de belysa båda sidor/dylikt. Jag kan tycka som några som skrev att:

  ”Fast det finns inte två ”sidor”. Sluta legitimera anti-vaxx rörelsen genom att likställa den med beprövad vetenskap.”

  ”Håller med. Det är inte två sidor av samma mynt. På ena sidan är väl beprövad evidensbaserad vetenskap, på andra sidan är det konspirationsteoretiker som sprider farliga osanningar. Att likställa dom är att ta ställning i frågan, på ett sätt som är oansvarigt när man är en såpass stor plattform som folk har förtroende för.”

  Jag vet inte om funkar att direktlänka till diskussionen, men länken är: https://www.facebook.com/Loppi.se/posts/10157145429918713?__tn__=-R

  Svara

   Det är typ som att lägga fram två sidor i debatten om rökning. Visa sidan där de som röker får säga vilka positiva side effects rökning har! Dvs helt jävla idiotiskt. Alltså, att INTE lyssna på Folkhälsomyndigheten idag är korkat. Att tro att man som privatperson vet mer än forskning som pågått länge är korkat. Folk som inte vaccinerar är riktigt jävla korkade.

   Svara

    Gillar ni demokrati? Frihet? Att få tacka nej till medicin? Ni som älskar vaccin är ju helt galna, det är FRVILLIGT om man vill medicinera sina små barn eller ej. Det är frivilligt om man vill flyga, skänka pengar till fattiga och rösta rött också. Låt folk bestämma själva.

    Svara

     Inte när det får till effekt att andra dör på grund av deras dumhet.
     Man har skyldigheter i en demokrati också, inte bara rättigheter…

     Svara

     Ovaccinerade barn påverkar andra barns hälsa negativt. Klart man får reagera. Speciellt när de flesta beslut är tagna av okunskap.

     Svara

     Molly – tycker du att föräldrar ska få tacka nej till livsviktiga mediciner (eller exempelvis blodtransfusioner) till sina barn också – i en demokrati?

     Svara

      Det gör de och det får de, om de är Jehovas vittnen.

      Svara

       De blir ifråntagna vårdnaden tillfälligt så att rätt behandling kan sättas in.

       Svara

        Jo jag vet. Därför är det riskfritt för dem. Tack och lov.

        Svara

        Inte alltid tyvärr :/ Beror på ålder på barnet.

        Svara

     Om det handlade om att man utsatte sig själv för en risk genom att vara ovaccinerad – fine! Dö om du vill, där är jag all for att man ska få välja själv.
     Men om du hade läst på i typ 10 minuter av ditt liv hade du snart fattat att det handlar om FLOCKIMMUNITET. Är en för stor del av befolkningen ovaccinerad sprids sjukdomar (som kunde varit utrotade om folk bara vaccinerat sig) och detta DÖDAR sjuka, svaga och förtidigt födda barn som inte kan vaccinera sig av hälsoskäl. Snälla snälla snälla öppna en bok (eller typ googla) innan du uttalar dig om något såhär viktigt som du inte har någon som helst aning om. Om du eller någon du älskar får ett barn som föds för tidigt som dör pga typ mässlingen som någon ovaccinerad jävel dragit in på sjukan kanske du tänker om.

     Svara

    Du missade när svininfluensen kom och folk vaccinarade sig för de?
    Måånga personer lever just nu med fruktansvärda sjukdommar till följd av just detta vaccin.
    Gör en snabb sökning så kan du läsa om hur mkt vi faktiskt kan lita på bla. Folkhälsomyndigheten.

    Svara

     Du har missat all evidens som finns för att vaccin är fullständigt livsnödvändigt för flockimmuniteten och för att rädda livet på de som annars skulle dö om den inte fungerade?

     Svara

     Men ursäkta mig din nöt, det är stor skillnad mellan ett helt nytt vaccin som tas fram i panik och ett beprövat vaccin som använts väldigt länge. Flytta till Arktis med dina ovaccinerade ungar.

     Svara

     Svininfluensa-vaccinet var dock inte beprövat. Det var en anledning till att jag var motståndare till det. Dock vaccinerar jag mina barn med beprövade vaccin mot farliga sjukdomar som faktiskt kan skapa problem i samhället och de blossar upp igen.

     Svara

   Fast ursäkta mig, vi lever i en demokrati med yttrandefrihet, var extremt glad för det. Vi kan inte tysta alla som tycker olika det förstår du väl ändå?

   Svara

    Att medvetet utsätta sina egna och andras barn samt andra människor överhuvudtaget för risken att dö eller få livslånga skador bör inte sorteras in under demokrati och yttrandefrihet. Det handlar ju inte om att tysta utan att upplysa och få människor att ta till sig fakta och kunskap i stället för konspirationsteorier och obekräftade rykten. Att dessa människor överhuvudtaget kan vägra sina barn vaccinering och ändå inte drabbas av katastrofen att ett barn dör beror enbart på att mässlingsutbrott (hitillls… de ökar nu…) varit väldigt ovanliga i Sverige. Och vad beror det på? Jo att alla vi andra vaccinerat oss!!

    Svara

     Finns många saker som påverkar barn i andra länder, kläderna du köper på hm, flygresan du gör, coca colan du dricker osv. Är det bara svenska barn ni bryr er om? Nej självklart är det så att om man inte är rädd för vaccinets effekter på egna barnet så är det lätt att vara altruistisk. Hade ni verkligen trott att vaccinet kunde skada era barn så hade ni inte tagit det. Men ni tror ju att det är ofarligt och då är det lätt att vara god och altruistisk. Precis som folk som ”väljer bort” att skaffa barn för miljöns skull. De vill ju inte ha barn. Det är ingen altruistisk uppoffring av er! Ni tror ju inte att det är farligt.

     Svara

      Hehehehe… ”ni tror ju inte att det är farligt”, och du menar att vaccin är farligt då eller? Herregud öppna en jävla bok människa. Det finns aldrig mer risker med vaccin mot en sjukdom än vad det finns risker med själva sjukdomen man vaccineras emot. Sjukdomar som alltså skulle härja fritt och med stor säkerhet drabba många OM folk inte vaccinerade sig så att flockimmuniteten fungerade. Tänk en centimeter längre än vad näsan räcker. Förlåt min aggressiva ton men blir så JÄVLA upprörd av folk som sprider sådan här farlig nonsens.

      Svara

      Är du scientolog eller? Herregud😬

      Svara

      Herregud – börja med att läsa på om mässling i fattiga länder. Vadå svenska barn? Att ”tro” någonting om vaccinering och smittsamma dödliga sjukdomar är livsfarligt. Inhämta kunskap i stället.

      Svara

       Jag läste kommentarer på Facebook och folk påstår på allvar b.la att det är de vaccinerade barn som smittar de ovaccinerade barn och inte tvärtom. Jisses…

       Svara

   Jag blir mörkrädd
   Stackars barn. 😫

   Svara

  Sjukt, när det är så kallt. Jag klär mig med flera lager kläder men fryser ändå som en toka. Hatar vintern och drömmer om en semester.

  Svara

   Men.. Springer du en mil i högt tempo?

   Svara

    1.04 är inte högt tempo. Jag springer det två gånger i veckan och nu har jag dubbla träningsbyxor, två träningströjor, träningsjacka, mössa och vantar.

    Svara

     Du kanske springer för din egen skull, inte för att jaga likes?
     Tycker för övrigt LD hade ett bra inlägg för några dagar sedan, där hon uppmanade sina läsare att inte tro på ätstörda influencers när de pratar om hälsa mm. Och hon kritiserade Gynning för att dessutom publicera redigerade bilder på sig själv.

     Svara

     Alltså det är inte kallt att springa i kortbyxor när det är runt nollan. Då tar du inte i tillräckligt.

     Svara

      Jo det är det, dessutom helt idiotiskt att kyla ner kroppen.

      Svara

     Då hade jag dött av värmeslag så vida det inte är typ -25 då.
     Ner till -10 har jag bara ett lager, pannband och tunna vantar..

     Svara

   När man springer är en bra tumregel att klä sig som om det skulle vara 10 grader varmare. Är det 0 så klä dej som för +10, är det -5 så klä dej som för +5. Då ska man självklart också ta i beaktande eventuell kylig vind och regn. Jag har till exempel sällan kallt om händerna och har bara tunna vantar medan min kille alltid har tjocka vantar. Så det är ju individuellt också. 🙂

   Svara

  Om man vill bli sjuk så är de där ett bra sätt att börja på… helt sinnesjukt att inte ha me respekt för sin kropp än sådär. Uppmuntra andra till dårskap är inte okej

  Svara

   Ja sinnesjukt med alla uteliggare, de kan inte respektera sin kropp😢

   Svara

    De har väl sällan på sig shorts och magtröja dock?

    Svara

    Extrem konstig jämförelse! Uteliggarna kan ju inte direkt så in på vilken butik som helst och köpa sig en ny varm outfit medan Gynning har varmare kläder (ser man om man kollar hennes insta) och säkerligen annars kan köpa en ny varm utstyrsel 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Lika konstigt att kalla det sinnessjukt, hon har en varm dusch och ett varmt hem.

     Svara

      Det är sinnessjukt för att detta kan på allvar trigga fram allt ifrån lunginflammation, bronkit och andra luftvägsinfektioner. Att dra ner kall luft i lungorna samtidigt som man springer utan kläder är rena mardrömmen för lungorna. Vilken duktig elitidrottare som helst skulle skratta eller ta sig för pannan om de såg hur Gynning håller på. 15 åringar vet bättre.
      PLUS att man kan förstöra senor och sträcka muskler lättare i minusgrader. Vansinne från början till slut.

      Det finns bara EN anledning varför man springer såhär och det är väl känt inom ana/mia forumen, vissa tjejer med svåra ätstörningar springer utan kläder för man förbränner så galet mycket ner kalorier, men sen blir de sjuka efteråt också…

      Svara

       Tack o lov med vettig kommentar på detta. Idioti att ränna omkring halvnaken i minusgrader och kalla vindar. Och ja;alla som träna ordentligt och/eller på elitnivå skulle aldrig klä sig så urbota dumt för uteträning i februari. Finns ju massa bra kläder för det.

       Svara

   Om du blir uppmuntrad av att springa i shorts och magtröja så är det väl du som är en dåre och inte Gynning.

   Svara

   Vad menar du med sjuk?

   Influensor och förkylningar är ju luftburna och påverkas väl bara positivt av stark kyla. Dvs de dör innan de hinner angripa någon.

   Man blir inte sjuk av kyla. Tvärt om visar väl forskning att vinterbadare är , i vissa hänseenden friskare än andra?

   Hur uppmuntrar hon andra till att göra samma sak? Var och en får väl ta eget ansvar. Låt dem springa nakna om de så vill. Learning by doing, funkar bra på många som inte tänker själva.

   Ver vi ens om CG verkligen sprang klädd, som bilden visar, under en timme och fyra minuter? Kan det vara en ”ögonblicksbild” för instafolket?

   Kritiskt tänkande eller lite mer ”jaha…” är nog inte så dumt ändå! 😘

   //Moa

   Svara

    Du vet uppenbarligen ingenting om hur infektioner utlöser sig i kroppen och jag orkar inte skriva romaner och lära folk hur sjukdomar bryter ut 😩😩😩

    Man bär på bakterier, blir man nerkyld försvagas immunförsvaret och bakterien/viruset bryter ut till en infektion. En infektion man eventuellt hade klarat sig ifrån om man inte kylt ner sig.

    Svara

     Sant. Men vet du exakt hur kall du ska bli för att det ska stämma?

     Vi pratar alltså hypotermi.

     (Var väl tom en artikel på SVT(?) här om dagen för att döda den myten. Ska googla 😊)

     Svara

      Jepp här är det. Du kan lyssna själv. 😊

      https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=6869369

      ”Om vi blir ordentligt nedkylda (hypotermi) slutar vårt immunsystem att fungera, och då stämmer det att vi lättare kan bli förkylda.

      Men om vi fryser lite på grund av att vi klär oss för dåligt bidrar inte det till att vi blir förkylda. Inte heller vinddrag gör oss sjuka. Det berättar Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten.”

      Svara

      Det räcker med att dra ner iskall minusgradig luft i lungorna för att luftvägsinfektioner kan triggas fram. Folks okunskap skrämmer mig, de verkar tro att influensa och förkylningar är de enda man drabbas av…

      Jag pratat om infektioner och Tex h.influanze bär tom vissa människor på olika strängar men de är först när immunförsvaret är sänkt som de bryter ut. Eller moraxella cataralis osv. Kylan sänker immunförsvaret och gör oss mer tillgängliga till luftvägsinfektioner, inte förkylningar.

      Svara

       Men snälla. Försöker du säga att folk förr i tiden alla hade diverse problem med luftvägarna? Menar du på att människan inte alls var anpassad för att anstränga sig i ett kallt klimat?

       Hur tror du att de överlevde då?

       Som sagt. Kylan som ska till för att sänka immunförsvaret ska ner tills du blir kyld till hypotermi.

       I övrigt instämmer jag. Okunskapen är skrämmande.

       Svara

     hjarnfysik.blogspot.com/2014/12/hur-paverkar-kylan-ditt-immunforsvar.html

     Forskarna undersökte också om nedkylning innan träning påverkade immunförsvaret. … Forskarna fann visst stöd för att löpning i kyla kan försämra kroppens immunförsvar och göra löparen mer mottaglig för olika sjukdomar efteråt. Men om löparna fryser en timme innan de springer, då stärks immunsvaret efter en löptur i kyla.

     Svara

      Allt beror på hur personens immunförsvar är. Har men dåligt immunförsvar är det månaders av sjukdomar att vänta efter en sånn där bild, har man bra immunförsvar så klarar man sig bättre. Allt handlar om hur höga värden av antikroppar du har som utgör ditt immunförsvar osv

      Svara

       Nu består ju ett imunförsvar av betydligt fler komponenter än antikroppar …

       Svara

   Svara

  Får ont i hälsenorna av att titta på bilden, brrrr den däe kölden på nakna hälsenor alltså!!!:(

  Svara

  Ot vimmelmamman har gjort ett inlägg om bloggbevakning.

  Svara

   ”Att veta var och hur ens barn sover, det är något grundläggande existentiellt i det.”

   Ibland blir det bara fel med dom där Big Words.

   Svara

    Hahah!

    Svara

  Vad har hänt med bloggdesignen?!

  Svara

   Nu ser det helt plötsligt ut som vanligt igen. Tack och lov! 😊

   Svara

  jag klär mig inte heller fullt påpälsad när jag springer nu… men kooom igen😂

  Svara

  Hon svarar i en kommentar att bilden är från en plåtning för ett par veckor sen och hon alltså inte var ute och sprang så!

  Svara

   Det kunde ju en apa ha räknat ut…

   Svara

    Hur kan alla som kommenterar här inte förstå att hon inte springer sådär. Vad är det för fel på er?

    Svara

     Vem bryr sig om de är en plåtning hon springer ju ute i dessa kläder de ser vi ju på bilden. Plus att de är vanligt inom allvarliga ätstörningar att folk håller på såhär, upplysa er själva!

     Svara

      Allt du ser på bilder är inte vad du tror 🙂

      Svara

     Vi förstår det. Och tycker att det är lite fånigt att göra en sån reklam när man inte springer så.

     Svara

   Konstigt att folk inte förstår det?

   Svara

  Nu ska vi alltså ”inspireras” av denna ”influenser”… ?

  En vanlig jäkla bild på en svettig rödmosig tvåbarnsmamma som varit ute på ett löppass hade inspirerat mig mer…
  Är allt bara yta ?

  Svara

   Inspireras av en bild som så tydligt är stagead (eller vad fasen heter det..? Måste finnas ett svenskt ord? Iscensatt?)

   Svara

   Ja…

   //Moa

   Svara

  Perfekt outfit för en köldallergiker! *Fryser ihjäl av bilden*

  Svara

  Men vad vet ni, det kanske bara var noll gradigt. Fast iofs, vem springer helt sminkad från topp till tå.

  Svara

   Bilden är från en plåtning.

   Svara

    Plåtning? Dåligt redigerad bild,kolla hennes vänster tumme……

    Svara

  Men alltså, är det verkligen folk här inne som på riktigt tror att hon sprang ut så där? En del kommentarer verkar väldigt seriösa 😂😂

  Svara

   Folk med ätstörningar gör det. Så skratta på bäst du vill men de finns tjejer som gör och gjort det och de kanske triggas av denna bild som Gynning lägger ut, för jäkligt

   Svara

    Fast vad har bilden med ätstörningar att göra?

    Svara

    Sorry, då får de ta ansvar för sitt mående. CG eller andra influencers har inget ansvar för dem. De är inte heller deras läkare/terapeuter/vårdare.

    Det låter hårt men var och en, eller de närmaste måste ta eget ansvar. Att tro att en totalt okänd människa ska bota mina bekymmer är naivt.

    //Moa

    Svara

   Ingen springer så. Men varför plåtar man en sån bild då ?

   Tacka vet jag Celeste Barber på Instagram. Hon visar vilka sjuka saker vi vant oss med att titta på…

   Svara

  På en senare bild är hon fullt påpälsad för ett löppass. Vem går igång och känner wow, jag blir så sugen på en löptur när jag ser den extremt fixade bilden på CG i korta shorts löpande i snön?? 😱😱

  Svara

  Idag behövs verkligen bra kläder i Göteborg i alla fall. Herregud 😑

  Svara

  Det ser kallt ut, men hon verkar nöjd med valet av kläder.
  Man ser dock att hon retuscherat bilden, precis som vanligt. Så sååå himla nöjd kan hon inte vara med sin ”nya” kropp.

  Svara

  Här var det -28 grader ikväll när jag lämnade jobbet och bilen inte startade och jag var själv hemma. -28!!! Dör.

  Svara

   -28 är ju finväder!

   Svara

   Här är det -21. Igen. Vilket förvisso är lite varmare än vi haft den senaste tiden, men jag är sååå less nu!

   Svara

  Jag blir inspirerad av Gynning tycker hon ser ut att ha en hälsosam och stark kropp!

  Svara

  Jag har ett förslag. Det är möjligt att jag är helt fel på det men jag vill bara testa idéen på er.
  Tänk om vi låter folk ha på sig vad dom vill? Jag vet, det låter konstigt men bara låt det sjunka in.
  Jag har på mig det jag trivs i och alla andra har på sig det dom trivs i.
  Vad säger ni? Kan det funka?

  Svara

   Folk få ha på sig precis vad de vill, men inget kan hindra mig att ha åsikter om det. Oftas inne i huvudet.

   Svara

  Det finns ingen som lägger på så mycket filter på sina bilder som Gynning. Ansiktet är alltid jämt utsmetad.

  Svara

  Får alltid ett infantilt intryck av vuxna människor som använder emojis som en 13-åring. Kanske är jag som är tråkig, men som texten gynning har skrivit är så jävla barnslig? Och dendär bilden till det? Nä känns så jävla outvecklat på nått sätt

  Svara

   Instämmer, men jag tycker även att svordomar i text ger uttryck för ett så kallat ”fattigt” språk, men det behöver inte vara hedersrelaterat.

   Svara

    *åldersrelaterat

    Svara

    Ja, det är väl så att stör jag mig på något någon gör så är det en annan som stör sig på något jag gör (använder svordomar i text) det är väl helt naturligt att det är så. En annan kanske inte stör sig alls på massa emojis i text men stör sig när någon skriver ”jävla” och en annan stör sig inte alls på svordomar men på emojis. Alla tycker olika!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.