Balancelot har släppt en ny låt – Rumors

Men åååååh!
Ett enda litet ”BA” och vi hade varit hemma!
(BA)Lancelot har i alla fall släppt en ny låt som mamma Maggan spår att det här är en ny sommarplåga och hit.
Tjejerna hängde tydligen som klasar på Lancie och hans vänner på releasefesten – men givetvis inte i samma klass som Systrarna Graaf när de begav sig, but how could they?
(Här är jag inte ens ironisk! Vi som var med på den tiden minns vilken HYSTERI det var kring Hannah och Magdalena när de släppte sin musik! Herregud, DET var hysteri!!)

Jag vet inte, jag jämför all EDM med Avicii för tillfället och jag saknar melodierna som gjorde hans musik så speciell, här i Lance låt. Mer melodi och mindre beat – om man får önska alltså. 🙂
Men det är bra! Lance har kommit LÅNGT sedan han började med musik och ingen har väl glömt katastrofen som var Lance DJ-skola i solen där han var mer bakfull än rytmisk. 🙂
Om ni gillar EDM – berätta vad ni tycker!

Och nej – det här är inte ett betalt samarbete av något slag.

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej, tyvärr ingen hit. Tror jag.

  Svara

   Nej, tyvärr tror inte heller att det blir en hit, det händer liksom ingenting i låten…

   Svara

   Nope inget för mej. Tyvärr den fastna inte. 😕

   Svara

   Tycker det var en bra låt, och han sjunger bra även fast det inte är han som sjunger här, men vilken bra röst hon har. Den låten i serien där han själv sjöng var superbra. Gillar verkligen hans mammas blogg, såå bra och Bellas blogg är så bra och framförallt gillar jag hennes igstorys.

   Svara

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Kv5qry/lowengrips-jobberbjudande-till-greta-thunberg-stracker-ut-en-hand/promo

  Den här artikeln om Isabella… varför använder aftonbladet sådana bilder?

  Svara

   Hahah!!

   Svara

   Men…okej alltså, jag läser inte mer om Blondinbella än det som skrivs här och jag har ju sett folk skriva om hennes kost. Har hon verkligen varit vegetarian i ”flera år”?

   Svara

    Ja, eftersom fisk är sjögräs och lever på fotosyntes så stämmer det att hon är vegetarian. Plus äggen som hon äter, de är också växter. #eggplant

    Svara

     Fisk är sjögräs😃

     Svara

      😂* menar jag

      Svara

    Nope hon är varken vegan eller vegetarian men visst låter det fint att säga att man är det? Precis som det låter fint att klimatkompensera, eller att man både är en power mun och en power business woman. Varumärket BB är en saga för vuxna, hon hittar på allting och verkar inte tycka det är något fel med det. Självklart är det ”smart” för att tjäna pengar men vill man tjäna pengar hur som helst och på vad som helst? Jag hade inte kunnat leva med mig själv iaf…

    Svara

     Fast jo hon är visst vegetarian som i att inte äta kött – förrut sa folk vegetarian om de inte åt kött men fisk, det är på senare tid det inte anses okej att säga det men många säger det fortfarande. Är det så farligt verkligen? Hon hittar inte alls på allting! Finns någon däremot som hittar på och vinklar om andra, hånar, kränker, fortalar och tjänar pengar på det. Du/hon verkar kunna leva med det, hade nog inte jag kunnat. Här hittas på mycket om Bella, och andra.

     Svara

    Min fd lärare äter allt förutom rött kött och kallar sig för vegetarian 🙂 Där kan vi snacka humor.

    Svara

     Det är så tröttsamt och skapar problem! Har varit med om att jag fått vegetarisk mat med f*cking kyckling!!!! Detta efter nån dumskalle kallat sig vegetarian men de äter alla djur utom nötkött. Jag jar blivit mycket försiktig efter den hemska incidenten med kroppsdelar från kyckling i min gryta.

     Svara

      Då är det ju kocken som inte har koll. Vad det på en restaurang är det ju bara att klaga. Där ska en kock veta vad vegetariskt är oavsett vad andra gäster väljer att äta.

      Svara

     Det är vanligt, det kallades så tidigare men det är en massa nya nymodigheter och namn numera – Pescetarian heter det tydligen numera, el Stockholmsvegetarian, om man äter fisk men inte kött. Flexiterian är ju ett annat nymodigord.

     Svara

    Nej hon är inte vegetarian! 🎏Hon är bara löjlig.

    Svara

     Du är också löjlig.

     Svara

   Suck varenda jävla inlägg Bella Bella så tröttsamt.

   Svara

    Öh, du missade en Bella.

    Svara

   Kanske vill de göra narr av henne i smyg, utan att skriva det svart på vitt?

   Svara

   Hur många gånger har den artikeln länkats under inlägg här?

   Svara

   Men alltså kan vi sluta klanka ner på någons utseende? De bilderna har ju länkats hur mycket som helst och det var väl de bilderna som Aftonbladet (eller Expressen) själv tagit och som är närmast tiden = bäst att använda? Det är klart hon ser annorlunda ut där jämfört med vad hon själv publicerar, men hon bör verkligen inte hånas. Hyn är inte heller dålig (om än inte lika bra som den framställs med filter).

   Svara

    Men det minskar ändå trovärdigheten för varumärket att Bellas egna publicerade bilder inte stämmer överens med verkligheten.

    Svara

     Men alltså nej. Har någon ifrågasatt Chanels trovärdighet för att Kate Moss inte ser likadan ut på företagets reklambilder som hon gör i verkligheten? Som att inte köpa Bellas instagramkonto är stylade och retuscherade reklambilder som i vilken kampanj som helst. Som att inte köpa Diors foundation för att Natalie Portman inte är lika snygg osminkad som hon är i den tillfixade reklamen.

     Svara

      Ej nej. Pinsamt.

      Svara

      Inte samma sak. Modeller är endast modeller. BB är bloggare/influänzer och då är förtroende av annan dignitet.

      Svara

     Jag tycker inte riktigt det. Jag är helt för nån retuscheringsmärkning osv på bilder som är fixade; men hur många bilder på bloggar och sociala medier är representativa? Även om de inte använder sig av retuschering som Gynning och Alexandra så gör filter såå mycket. Också vilken kamera som används, ljuset och avstånd gör skillnad. Vet inte hur många som ser väldigt annorlunda ut på sociala medier kontra verkligheten. Alltid snyggvinklar, smalposer, filter etc. Det gör mycket och folk vill ju (tyvärr) alltid se snyggast ut och få flest likes.
     Sen är det inte som dag och natt heller mellan bilderna på Bella, tycker jag. Bara den sedvanliga skillnaden mellan sociala-medier-filteranvänding-overload och bild-tagen-med-systemkamera-i-dagsljus.
     Hennes hy är inte heller dålig på dem bilderna. Ingen produkt tar bort acneärr. Men det är just acneärr hon har; inte acne längre. Det om något är väl snarare positivt sett ut marknadsföring för hennes produkter? (Inte för att jag kommer köpa dem ändå). Sen lite finnar eller porer här och där, det är varken ovanligt eller fult. Speciellt inte för någon med väldigt acnebenägen hud.

     Svara

   Vadå varför såna bilder? Sluta klanka ner på utseende, det är bara lågt! Inget fel på bilden

   Svara

    nej, men det skadar ju bellas varumärke. hon fotoshoppar alla sina bilder, trots att hon konstant påstår att hon tycker att hon är superfin och wonderwoman, och då gör det hennes skönhetsprodukter mindre trovärdiga?

    Svara

     När har hon sagt att hon är wonderwoman? Ser inte heller att hon konstant påstår att hon är superfin. Sluta ljug och vinkla och sluta håna henne hela tiden! Hennes produkter är bra och hennes hud har blivit så mycket bättre, den är ganska fin faktiskt dock inte perfekt men finns inga produkter som kan göra en hud perfekt som inte är det.

     Svara

   Det jag undrar: BETALAR NAGON STACKARS JÄKEL PÅ ATT LÄSA MASSA EVIGT TJAT OM TEAM OCH HUR ’FANTASTISK’ HON ÄR?

   Jeeeeesus christ holy maria mary josef

   Svara

    Du menar att ha Aftonbladet Plus? Det är ju frivilligt att klicka på rubrikerna. Jag har Plus, men hade jag sett rubriken i appen hade jag inte läst den. Nu såg jag inte att det var plus förrän nu, men hade som sagt inte klickat in på artikeln annars så jag känner väl inte att jag betalar just för att läsa hur ”fantastisk” hon är, utan för annat som är intressant att läsa.

    Svara

   Varför Aftonbladet använder sådana bilder?

   Du menar en oretuscherad bild, där man ser hur hon egentligen ser ut?

   Svara

   Svara

    Hahaha. Mem gud 😂

    Svara

   Varför skulle de inte använda en sådan bild? Var väl inget fel på den och de har väl kanske fotat den. Däremot så verkar det som att expressen och ny24 medvetet tar och publicerar de värsta sämsta mest osmickrande bilderna de kan hitta på Bella, det är så tydligt.

   Svara

  Orkade inte lyssna klart. Detta är inte bra nej.

  Svara

  Ganska bra men han har ju såklart inte gjort låten. Precis som Jockiboii inte gjort sina låtar.

  Svara

  Jag saknade melodi i själva refrängen, men tycker nog att det i övrigt är lika bra/ dåligt som annan musik i den genren. Känner mig förresten skitgammal när jag hör sånt här. Dunkadunka på min (och Cams) tid var grejer, det! Iallafall innan Aqua och Venga boys(?) kom. 🤔😎

  Svara

  Jag vill ha mer beat och mindre musik. Avicii är tyvärr för mesigt för dagens marknad, tycker jag.

  Svara

   Melodi menar jag haha

   Svara

  Snart dyker han väl upp i MELLO! 🤭😁

  Svara

  Nån mer än jag som ska på Twenty One Pilots ikväll?!? Taggad som faaaan! 💛

  Svara

  Helt okej. Blev positivt överraskad faktiskt!
  Men inte sommarens hit, som fler säger. Mer melodi och refräng. Men klart något att jobba på.

  Svara

  Ja Lancelot har ju en fantastiskt bra sångröst. …. men visst låter han lite som en tjej?

  Svara

   Folk har berömt honom på insta för hans sångröst fast det är klart som korvspad att det är en kvinna som sjunger.

   Svara

   Konstig kommentar för att komma från dig…

   Svara

    haha jo det var jag. Jag skojade. Jag hör att det är en kvinna. Tycker bara det är så kul med alla influensers som ”släpper musik” när de typ knåpat ihop en kort slinga med ett program som har förbestämda beats som de sen kör på repeat medan de låter nån annan sjunga.

    Svara

     Konstig skämt i så fall för det anspelar på allt som tex, kastar som en tjej, låter som en liten flicka, gnäller som en brud, ja allt som killar får slängt på sig som en förolämpning.

     Att det värsta en kille kan vara är att vara en tjej.

     Så jag skrattar inte. Tyckte det var sorligt patriarkalt.

     Svara

      Men guuud… hon skämtar om att det uppenbart var en tjej som sjöng fast det var ”Lancelots nya låt”

      Svara

       Ja hon skämtade. Precis som när man skämtar med en kille att han är en kärring när han är rädd. Brukar också vara uppenbart när det händer.

       Inte kul för det.

       Svara

        Nej skämtet var ju att han lät som en tjej därför att.. tada – det är en tjej och inte han som sjunger.

        Svara

         🙄 ……Tada…..

         Svara

          Trillade polletten ner? 😊

          Svara

        ja du har redan fått svar från annan här, men jag skrattar åt din märkliga slutsats. ”han låter som en tjej” – DET ÄR EN TJEJ SOM SJUNGER.

        Svara

         Så klart så är du felfri som vanligt och du ser inte när du repriserar det du säger dig fajtas mot.

         Nu var jag ju inte ens först och verkigen inte ensam om min slutsats att det var en märklig kommentar, men så klart var det väntat att du inte skulle ta det till dig.

         Svara

          repriserar Skulle vara

          * Reproducerar

          Svara

      Oj hur tolkade du det så? Eller var det din förutbestämda åsikt om ld som talade?

      Svara

       Om du läser längre ner 10:36 så ser du att du har fel.

       Jag trodde inte att hon skulle kläcka ur sig det hon gjorde. Jag trodde det var en fejk.

       Så det var snarare du som hade en förutfattad mening om mig. 😉

       Svara

       Haha, ja man vill få tro som man tror. Inte ska vi komma här och förstöra för Hmm nu.

       Svara

        Älskar att till och med LD är trött på TRH 😂❤️👍🏼

        Svara

         Klart hon är ”trött” på mig. Vore konstigt annars. 😉😁

         Svara

        Haha, ja logiska slutsatser är inte din grej så….😘

        Svara

         PS För att vara övertydlig.

         Jag trodde alltså bättre om dig men jag lär mig dag för dag att jag ska sänka mina förväntningar på dig även om de redan störtdök för någon månad sedan. ☺️

         Svara

          Mmm du brukar inte gilla när andra lägger ord i din mun så du kan upphöra med detsamma gällande mig. Jag har förklarat vad jag menade med mitt skämt och att du alltså hade fel. Att missuppfatta är mänskligt och sånt som händer. Men att du vägrar ta till dig när jag förklarar att din tolkning var uppåt väggarna är under all kritik. 👎🏼

          Att kalla män för kvinnor i nedsättande syfte kommer jag aldrig göra eftersom att jag inte ser kvinnor som sämre. Tvärtom. Det vet ju du också egentligen. Men det känns ju lite extra gött att kunna sätta dit LD så då spelar det ingen roll om det stämmer eller ej. Eller hur? Ohederligt och fult av dig.

          Svara

           Jag lade inte ord i din mun. Jag förklarade vad det anspelar på vare sig det var din avsikt eller inte.

           Jag har inte missuppfattat. Jag förstod vad du menade. Så det fanns inget att ta till mig av efter både din och anonyms onödiga förklaring.

           Vad du inte förstår eller tar till dig av är hur det uppfattas av andra vare sig det var din avsikt eller inte.

           Så att du vill få det till att jag vill ge dig en känga istället för att få dig att höra hur ditt skämt lät säger allt om hur du vill se på mig.

           Och det var just det, jag ”visste” att du inte skulle göra det och därför som jag inte trodde det var du utan en fejk.

           Som sagt. Jag var varken först eller ensam om att uppfatta hur det lät.

           Och om vi nu ändå ska ta upp vad som är under all kritik är att du uppträdde som en röv mot mig helt utan orsak och inte har en tanke på att be om ursäkt. Snarare tvärtom. Du forsätter att elda upp dig.

           Jag är inte ohederlig. Den kännedomen om mig får du nog titta på dig själv om. Lex känna andra som man känner sig själv.

           Jag varken är eller har någon lust att vara ”ute” efter dig. Tillhör inte min personlighet.

           Vad jag har slutat att göra är att hålla tillbak VAR och på vilken plattform samt vilket språk min kritik kommer framföras vilket jag gjorde tidigare av någon form av tydligen oönskad omtanke om dig.

           Men som sagt. Slut med det.

           And that’s all on you.

           Du får helt enklet inte längre någon särbehandling utan exakt samma som alla andra nu för tiden. Det är allt.

           Säger du dumheter och använder en aggressiv ton kommer jag påpeka det utan att jag kommer reflektera över hur det kommer påverka dig och din vardag.

           Du var ett undantag förut. Det enda jag hade för jag visste vilket ”hat” du får utså.

           Men när du inte har en civilverad ton mot mig framförallt när du är på bortaplan, berätta då för mig varför du ska undslippa min kritik mot dig?

           Jaja, förmodligen slösade jag nu fyra minuter av mitt liv, but so be it. 😊

           Svar i modd LD

           Men jag postar det på din blogg också.

   👆Är detta verkligen LD? 👆

   Märklig kommentar isf så jag gissar på nej.

   Svara

    Inte LDs signatur, det saknas några ”///” (tror jag?) och ett ”postpatriarkal feministfitta”.

    Svara

   Han låter väl som sig själv.

   Svara

   Men vänta. Det är väl en kvinna som sjunger. Tänkte att han sjöng med någonstans, eller att han har gjort musiken. Jag är inte så insatt

   Svara

  Nja, Badjack TILLSAMANS med Lancelot har släppt en låt.

  Svara

  OT – kaos i Dashas kommentarsfält efter att hon skrivit att livet går ut på att skaffa barn https://dashas.se/hur-man-upptacker-varlden-pa-nytt/#comments

  Svara

   Ja milda makter! Låt kvinnan känna vad hon vill och uttrycka det i sin blogg. Är man känslig för en nybliven mammas rosaskimrande babybubbla borde man kanske undvika dennes blogg ett par år framöver.

   För en del är meningen med livet barn, för andra extremsporter, en religion, flugfiske eller knyppling. Men rent biologiskt är det ju faktiskt att vi ska vilja reproducera oss.

   To each, his own.

   Svara

  Ingen hit o vem sjunger? Maggan?

  Svara

  Paow la it ett blogginlägg på
  fyllan igår där hon skrev att hon alltid kommer älska honom. dock raderade hon den hastigt.

  Svara

  Jag undrar en sak!! Blev Ida Warg och therese Lindgren tillsagda hur de skulle posera i sina kläder (samarbetet med Röhnisch)??? 😅 typ ”avtalet infattar att armarna ska upp på en bild” Hahah

  Svara

  Fruktansvärd musik i mina öron.

  Svara

  ”Lance låt” ☹️
  ”LanceS låt” 😊

  Svara

  Först trodde jag du skrivit fel och menade EMD. Blev sjukt sugen på att dunka Baby Goodbye” som för 10 år sen. Där snackar vi bra mello-(i dubbel bemärkelse) låt 😎

  Svara

   Haha, jag med! Inte tänkt på dem på hur länge som helst. Får nog lyssna lite ikväll, typ tidig mello-pepp.

   Svara

  Oj marknadsför du hans låt, snällt eller du har fått betalt kanske 😉 eller kompenserar du för tidigare hån om han och hans mamma, eller skriver du hånfulla kommentarer istället.
  Sett att du tagit bort kommentarer på tidigare inlägg där du gör dumheter och avslöjas och där Bella försvaras – du raderar för att skydda dig själv och ändå så skammar du andra som raderar. Men du raderar inte elakheter om blondinbella – det står såklart kvar, fruktansvärda kommentarer i föregående inlägg om henne. Denna mobbing är hemsk, du borde skämmas.

  Svara

  Jo men jag kan höra den på Kallis i sommar! Helt klart potential

  Svara

  Hej BB. Du kanske kan gräva lite i det förflutna för detta är andra gången Paulina skriver liknande inlägg om en kattvakt som hamnat på sjukhus, en påstådd kompis som har sagt att hon får vara i lgh fast hon inte fått mm. Historierna är väldigt lika varandra fast det är år (?) emellan dem.

  Svara

   Men det är nog samma person hon pratar om, det är nog samma historia. Ingenting som säger att det var en ny historia som skulle ha hänt nyss. Så det är samma historia alltså.

   Svara

  Har man rätt kontakter så funkar det mesta 🙂 !

  Svara

  Kul att han börjar tidigt med att prova på musik och DJ’a. Alla börjar nånstans. Efter mina spelningar på Burning Man i somras och en till spelning på en fullspäckad klubb så borde jag få några gig på Sveriges bästa klubbar när jag kommer på besök hem i Juni…..
  😉

  Svara

  Numera Dancelot..

  Svara

  Näe, jag väntar hela tiden på att låten ska börja liksom

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.