Lady Dahmer och Calle Schulmans bråk på Instagram

En väldigt kort sammanfattning:
Lady Dahmer kritiserar Carolina Gynnings sätt att sprida tränings- och kroppshets då LD anser att hon är ätstörd och retuscherar sina bilder. Läs mer om det här.
Calle Schulman attackerar LD – framför allt i DMs till en följare, och kallar henne grotesk mm som LD får tag på och publicerar tillsammans med kontrande inlägg om CS utseende mm.
Jag önskar att LD hade kunnat lägga band på sig och struntat i det sista.
Varför lägga sig på samma plumpa nivå som Calle? Stå över det, istället för att ge sig in i det utseendefixerade pajkastningen som han sysslar med?
Men det är kanske lättare sagt än gjort?

Ps! Håll god ton – annars raderas dina kommentarer och du hamnar i modd!

335 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om Carolina Gynning är ätstörd så är väl Lady Dahmer det också?

  Jag skulle gissa att deras kombinerade vikt utgör en rimlig normal/medelvikt för 2 personer (vi kan hoppa över diskussionen att det inte finns något ”normalt” för nu)

  Svara

   Konstig tid vi lever i då att äta hemlagad mat av bra råvaror, varvat med det som kallas ”att unna sig” emellanåt, blir att vara ätstörd…

   Svara

    Snacka om att mängden mat som anses lagom har ökat de senaste decennierna. Och mängden ”unna sig”. Spelar ingen roll hur ”hälsosamt” man äter när detta överflöd jämförs med alla människor som dör i svält varje dag.
    Ps man väger inte över hundra pannor om man äter det kroppen behöver och iblaaand unnar sig.

    Svara

     Haha så fel! Det finns många vältränade män som äter sjukt nyttigt som väger över 100 kg. Säkert kvinnor med. Vad lever du i för värld? Du vet att muskler väger mer än fett?

     Min lillebror väger 105 kg, han är väldigt lång och vältränad och äter bättre än de flesta.

     Svara

      Muskler och fett väger exakt lika mycket. Precis som t ex 1kg bomull väger exakt lika mycket som 1 kg bly. Bra att vara påläst när man ska kritisera andras åsikter.

      Svara

       Det är ju klart att ett kg fett väger samma som 1 kg muskler. Tror kanske att anna2 menade att samma volym fett och muskler väger olika.

       Svara

        Det var det jag menade 🙂 en persons vikt har inget med hur nyttig och vältränad man är…finns människor som väger 100 kg som är nyttigare och mer vältränad än någon som väger 60.. att anta att alla över ”hundra pannor” unnar sig för mycket och äter dåligt är helt felaktigt.

        Svara

       Att du ens anser att det är att ”vara påläst” att veta att 1 kg fjädrar väger lika mycket som 1 kg guld, säger mer om dig än mig…

       Jag tror du förstod precis vad jag menade men hade inget annat att komma med.

       Svara

       Nej en hink med muskler väger mer än 1 hink med fett.

       Svara

      FYI
      1 kilo muskler väger EXAKT lika mycket som 1 kilo fett

      Svara

       Det är klart 1 kg fett väger lika mkt som 1 kg muskler, det säger ju sig självt. Däremot är volymen av 1 kg muskler mindre än 1 kg fett. T.ex en hantel på 1 kg tar inte lika mkt plats i ett rum som 1 kg fjädrar. Jag tror det är lite mer det de flesta menar.

       Svara

       Och för din info så är volymen för 1 kg fett mycket större än volymen för 1 kg muskler 🙂

       Svara

       Muskler väger inte mer än fett utan ett kilo muskler väger lika mycket som ett kilo fett. Ett kilo muskler har däremot en mindre volym och tar mindre plats än ett kilo fett.
       Om du tar 1 hink muskler och 1 hink fett så väger muskler mer än fett.
       Då blir skillnaden 20%

       Svara

      Nu är ju LD allt annat än vältränad

      Svara

       Har du utfört en kroppsscanning på henne eller hur vet du det? Finns gott om vältränade större personer. Ta t ex valfri kulstöterska eller tyngdlyfterska.

       Sluta sprid fördomar. Fatta att alla inte kommer i samma förpackning pga gener. Fatta att alla inte går ner i vikt hux-flux. Fatta att alla inte vill vara smala. Fatta att hälsa inte alltid sitter i kilon.
       Jag inspireras hellre av en tjock person som mår bra än en smal som inte kan älska sig själv.

       Svara

      Ok glömde skriva – förutom långa män samt vältränade personer. LD faller inte in i någon kategori.

      Svara

      Jämför du en kvinna på 100 kg och en man? Pfff

      Svara

    Det är ju inte vad man äter, det är hur mycket.

    Uppenbarligen så har Lady Dahmer en annan definition på ”emellanåt” än vad dom flesta andra har.

    Svara

    Bra råvaror? Kött och mejeriprodukter är varken hälsosamt eller miljövänligt. Oavsett portionsstorlek.

    Svara

     Åh suck…

     Svara

     Mmm, paj…!

     Svara

   Jag håller med. Båda kanske har en ätstörning. MEN varför är Carolinas kropp accepterad men ej LDs? Det stör mig. Den ena är inte mer/mindre hälsosam än den andra. Det är insidan, hur dina kärl och organ det ut, som räknas. Du kan vara smal med en helt förstörd lever eller dåliga kärl. Sen finns det såklart statistiska ’sanningar’, övervikt är ej bra i det långa loppetför de flesta människor, men det är ej undervikt eller kroppshets heller.
   Jag hade önskat att vi slutat hänga upp oss på utseende och om vi nu vill ’tävla’ i vem som är hälsomsammast kanske vi ska börja posta våra blodprov etc.

   Svara

    Vem har sagt att inte LDs kropp är accepterad??

    Svara

     But please……………..

     Svara

     Är du seriös nu? Det är bara att läsa valfritt kommentarsfält där LD berörs. Exempelvis detta kommentarsfält.

     Svara

      Citat tacka! Finns ingen som har sagt nått om hennes kropp. Hennes lögner däremot.

      Svara

    När blev feminism ”vi promotar farlig övervikt som leder till döden”? För så överviktig är faktiskt LD! Sanningen kanske svider. Men hon är så extremt överviktig att det ÄR hälsofarligt! Det är inte ok att hylla henne som något kroppsideal när hennes övervikt är fruktansvärt farlig som den verkligen är. Hon får vara hur nöjd med sig själv som hon vill. Men hon gör det till en feministisk fråga!!??!! Övervikt?? Det är det INTE! Sanningen är, hon lurar sig själv och får, tyvärr med sig andra. Sanningen är, hon ÄR farligt överviktigt och det ÄR INTE FEMINISM!!! Det är bara en fråga av vilken karaktär du har till om du kan avhålla dig till felaktig mat eller inte. Om du kan hålla dig till att frossa i mat eller inte…. Inte feminism, KARAKTÄR!

    Svara

     Du har ju helt missat LDs poäng och budskap så din kommentar blir ganska pinsam🙈🙄

     Svara

  Ja båda får väl fler följare.. Antar att det är syftet och inte själva frågeställningen i sig. Trist.

  Svara

   Tror inte det alls är meningen från lady d att få fler följare. Men han däremot.

   Svara

    Med tanke på att hon sänker dig till hans nivå istället för att bemöta det sakligt så tror jag att hon gör det för uppmärksamhet och för att få fler följare.

    Svara

     Vilket konstigt resonemang..

     Svara

     Hon kanske är upprörd? Konstigt att kräva att ld ska hålla sig saklig och på en bra nivå men inte kräva detsamma av Calle. Lika spelregler eller?

     Svara

      Ingen tvivlar å varför calle gör detta (=uppmärksamhet). Nu handlade de om varför ld sänker sig till hans nivå (=uppmärksamhet enligt mig)

      Svara

       Jag tror snarare att det handlar om att erfarenheten säger att det är lönlöst att svara Calles skit med saklig kritik.

       Svara

    Varför skulle han få fler följare för det? Tror han reagerar bara helt enkelt och reflekterar – och visst har han en poäng i det han skriver, nu menar jag inte personangrepp men gissar att han skriver att hon är vidrig med tanke på vad hon tidigare skrivit om honom. Det är inga fina saker hon uttryckt om honom, har sett vad hon skrivit om honom här tidigare så jag kan på ett sätt förstå honom.

    Svara

   Cissi har ju också gett sig in i fighten

   Svara

    Hon tar ju alla möjligheter hon kan få för att få uppmärksamhet. Det viktigaste för henne är att synas.

    Svara

     Jaa, det är därför jag ska söka socionomprogrammet och jobba heltid med utsatta kvibbor och barn, istället för att söka typ Farmen.

     Vi säger så darls😋

     Svara

      Ska du nu också börja med en gloria på huvudet. Du är duktig som ska göra något så ädelt, alla andra som kan gå och skämmas i ett hörn – Moder Teresa har talat.

      Svara

       Wow, nya nivåer av läsförståelseblackout o c h fritolkning på frihand. Skattade för övrigt så jag väckte barnen.

       Svara

        Inte alls svårt med läsförståelsen – du kan förklara på ett vettigt sätt att du inte är intresserad av uppmärksamhet utan att dra in att du ska läsa till socionom och hjälpa utsatta. Det blir bara töntigt och ett sätt att tala om hur bra du är. Du vill uppenbarligen missförstå för att få in en billig poäng.

        Svara

  Kallar han henne vidrig och grotesk? Det är ju jätteelakt. Sånt gör mej så ledsen. Och rädd. Varför hålla på såhär. ?😯

  Svara

   Rädd 😂
   Sansa dig lite, va

   Svara

   Inte snällt men hon har skrivit elakheter om honom tidigare. Och visst hugger hon ofta på andra och på mycket, hon uttrycker sig ofta elakt och går i taket och vill gärna klaga, rasa och provocera.. det är väl mest för att få uppmärksamhet gissar jag.

   Svara

  Team LD🤙

  Svara

   Självklart, hur många är team Calle på denna blogg? Öh. Camilla har lagt till ”tänk på tonen”… för att det handlar om LD, aldrig att hon gjort det om det handlat om Calle och Bella. Jag tycker dock att Calle har en poäng och rätt i mycket faktiskt, menar inte personangreppen nu dock men LD har varit på honom innan med ganska grova personangrepp.

   Svara

   Jaha nu stoppades man.. gud så tramsigt.. Cc klarar inte minsta kritik. Asså…

   Svara

  Så löjligt… har de inte bättre saker för sig?

  Svara

   Nej, inte Calle men LD har väldigt mycket vettiga och bra saker för sig, tankar och analyser som hon delar med sig av.

   Svara

  jag har sjunkit till en annan människas låga nivå en gång, jag va trött på att mitt ex talade om för mig vilka fel det va på min kropp och skrek i hans ansikte att han ska sluta för jag klagade inte på att han va kort, flintskallig, hade hår på ryggen och LITEN K*K!!!!

  Visst hade jag dåligt samvete länge efter det, men oj så skönt och välgörande det va, speciellt nu i efterhand. jag förstår LD, och ibland behövs det att man är lika låg tillbaka.

  Svara

   Hatar det där ’inte sänka sig till samma nivå’ – människor som uttrycker sig som CS (och ditt ex) förstår bara detta språk, det är ju därför de använder det.
   Bra gjort av dig att ge exet lite ’konstruktiv feedback’!

   Svara

    tack! efter åratal av klaga och skuldbeläggande så orkade jag bara inte hålla käften längre. och precis som du säger, dom fattar inte annat språk, jag ändrade mig konstant men varje gång va det något nytt och den grejen som gjorde att han va elak. och att jag i 4 år stod varannan vecka 6 timmar i diskussion om varför jag blev ledsen gick aldrig in! och just den sekunden förstod jag att han bara inte fattade eller låtsades som att han inte gjorde det.

    och idag berättar jag den här historien med stolthet! och nu i efterhand har jag fått veta av andra att han har komplex för sin lilla tiniwiinie och då känns det ännu bättre! om det gör mig till låg, så är jag gladeligen det😎

    Svara

  Men det är viktigt det lady d tar upp. Det är helt accepterat att vara smal och vältränad i samhället. Men har själv en vän som är överviktig och vilka blickar hon kan få. Det är inte kul. Alla ska få finnas och synas så länge man har respekt för varandra. Det är väll självklart.

  Svara

   Men det är väll helt rimligt? Det är direkt ohälsosamt att vara så fet som LD är, vad är det folk inte förstår med det? Estetisk klart det inte spelar någon roll, det leder ju bara att de kommer attrahera personer med olika preferenser. Men den fysiska hälsan KAN man inte bortse från är bättre hos en vältränad person än en överviktig. Den mentala hälsan uttalar jag mig inte om, men den går ofta hand i hand med den fysiska. För de absolut flesta.

   //läkare sedan 2012

   Svara

    Är du läkare och tycker det är rimligt att överviktiga får skammande blickar?
    Hur hjälper det, rent medicinskt?

    Svara

    Du, läkare sedan 2012, vad tänker du om stigmatisering av övervikt och fetma? Och ditt eget ansvar som verksam inom sjukvården?

    Svara

    Tror inte ett dugg på att du är läkare.

    Svara

    Ja det är ju svårt att bibehålla en bra psykisk hälsa om det ska anses ok att folk kollar snett på en bara för att man inte är smal. Om någon är tjock är det väl den tjocka personens problem och ingenting som andra ska tycka och tänka om.

    Svara

    Pinsamt uttalande för att komma från en läkare. Antingen är du oförmögen att läsa och förstå kontext, eller så anser du också att tjocka människor förtjänar att diskrimeras, skämmas och må psykiskt dåligt över sin kropp, som om det inte vore nog med det fysiska dåliga måendet de EVENTUELLT har.

    Svara

    Lite konstigt ordval, ”så fet som ld är”. Jag funderar också över om motsatsen till fet -smal – automatiskt innebär att den enskilde också är vältränad. Alla förstår nog att det är bättre att vara vältränad än att vara otränad. Jag köper dock inte att vältränad per automatik är lika med smal och otränad är lika med ”fet”. En smal person kan väl ha mycket sämre värden på insidan än en överviktig person. Det är inte bara kroppshyddan som avgör, har jag bestämt för mig. Men jag är dock inte någon läkare.

    Svara

     Är du alltså inte läkare sedan 2012?

     Svara

  I det här var dom precis lika löjliga, pinsamma och låga båda två. Tycker inte att någon av dom förtjänar ett försvar i den här diskussionen av sina fans.

  Två VUXNA människor som beter sig såhär och på fullaste allvar dessutom tar det över instagram för öppen beskådan, pinsamt… Jag tror inte att någon av dom är dåliga föräldrar till just sina barn, men att inte ha i bakhuvudet att ungarna snart är stora nog för att själva använda instagram och kan hitta sådant här i efterhand gör mig bara ledsen å deras vägnar. Någonstans längs vägen måste man lära sig att stå upp för sig själv men välja sina fighter, skilja på att stå upp för sig själv VS att bara ge den andre vad den vill ha – Uppmärksamhet!

  Svara

  Och detta är vuxna människor?

  Svara

  Hon hade nog mått bättre både psykiskt och fysikt om hon rört på sig lite, kanske skulle fråga Gynning om hon vill hjälpa henne till ett friskare liv.

  Svara

   Hon har väl aldrig ens kritiserat träning å motion? Hon syftar väl på retuscherade bilder?

   Svara

    Det är riktigt, hon kritiserar retusheringen, vilket de allra flesta borde tycka är helt rimligt. Men Calle och kreti och pleti vill uppenbarligen misstolka hennes inlägg.

    Svara

   Lady Dahmer mår nog bättre än Carolina som lidit (lider?) av ätstörningar, opererat sig och retuscherat sig igenom hela sitt vuxna liv.

   LD har en mycket mer avslappnad inställning till sin kropp men får inte se ut som hon gör utan ständiga påhopp om att hon ”borde röra på sig”.

   Det är viktigt att man ska kunna strunta i hur man ser ut utan att bli påhoppas av almännheten, och att personer som Carolina inte ska vara normen. Eller vill du att din eventuella dotter ska gå samma väg som Carolina i framtiden? Eller kanske att hon kan vara lika avslappnad till sin kropp som LD (men slippa kämpa för sin rätt till den i offentligheten)?

   Svara

    Lady Dahmer har högt blodsocker – det skrev hon i svaret på en kommentar under Gynning-inlägget på hennes blogg. Hur det är med hennes psykiska hälsa vet jag inte, eftersom jag inte följer henne.

    Svara

    Jag vågar i alla fall inte vara helt avslappnad till min kropp. Vill inte få högt blodsocker, diabetes, trasiga leder pga övervikt osv. Jag måste äta medvetet, måttligt, och idrotta 5-6 gånger i veckan. Det sista gör jag iofs för att det är en vana sen nästan 10 år tillbaka och jag trivs med det.

    Svara

     Och ändå får så många vältränade, smala, hälsosamma människor cancer varje dag. En rad olika andra sjukdomar också faktiskt.
     Sanningen är att det mer eller mindre redan är bestämt när vi föds hur länge vi ska leva, tack vare vår genetiska uppsättning. Långt liv är nämligen till största del ärftligt och bara till minoritet påverkat av miljön (även om den spelar in).
     Annan rolig artikel på ämnets komplexitet https://www.hd.se/2016-07-15/hur-farlig-ar-din-overvikt

     Svara

      Ja, absolut, man kan inte påverka allt, allra minst ens genuppsättning. Men, man kan motverka att vissa gener ”bryter ut” med ens livsstilsval. Min mamma är grovt överviktig. Hon har också tidigare i vuxen ålder varit smal. Hennes övervikt har ingenting med genetiken att göra, för hon började lägga på sig efter att hon slutade jogga och fortsatte att äta som om hon var 20 nånting, (”potatissallad är sallad”). Hon är snart pensionär och har nött sönder sina knän under övervikten, då hon förstås inte varit sängliggande. Hon har nu fått en titanknä och väntar på andra operationen. Hon kommer aldrig kunna bli helt återställd och kommer få anpassa sitt liv efter sina metallknän.
      Jag vill inte hamna där, inte någonsin, och jag gör allt jag kan för att inte göra det heller.

      Svara

      Ur artikeln som du länkade till:
      ”Låt oss först konstatera vad forskarna är eniga om: Den som är fet löper större risk att drabbas av hjärtinfarkt, diabetes 2 och andra sjukdomar som förkortar livet. Med tilltagande fetma ökar risken.”

      Svara

     Jaha. Jag äter också medvetet och rör på mig. Tycker det är viktigt för hälsan och välmåendet. Det vet ju alla som följer mig regelbundet.

     Svara

      Jag antar att ditt blodsocker bara höjdes från ingenstans då. Hade ingenting med mjöl och socker att göra. Först var det en påse gifflar hit eller dit, och nu är det typ low carb. Så kan det gå.

      Svara

       Ja men tänk att man kan drabbas av olika sjukdomar fastän man levt fläckfritt. TÄNK.

       Svara

       Menar du att om man äter gifflar så kan man inte äta hälsosamt eller medvetet? Varför människor får högt blodsocker kan för övrigt bero på många faktorer.

       Svara

        Jag tycker att det är varken hälsosamt eller ”medvetet” att äta en hel påse gifflar själv, kladdkaka till frukost, dricka Pucko, dricka en liter sockrad aloe vera -dryck varje dag (en normalviktig vän till mig), dricka 2 liter vanlig cola om dagen (arbetskollega till min man), äta potatissallad och rödbetssallad som sallad till varje middag (min mamma). Det finns liksom ingen måttfullhet alls. Och jag gissar på att din övervikt kombinerad med ditt tidigare sockerintag har lett till dina höjda sockernivåer. (förmodligen sänkta till normalnivå om du äter low carb) Jag gissar att läkaren berättade för dig att om du inte sänker dina sockernivåer så kan du utveckla diabetes.

        Svara

         Orimligt att INTE äta en påse gifflar själv. Man vill ju inte dela med sig av gottet

         Svara

         Intressanta matvanor, men jag äter inte så. Jag äter generellt yoghurt 6% (osötad) med bär (hallon idag) och nötter till frukost eller havregrynsgröt med blåbär samt kokt ägg – oftast ingen lunch och så vanlig alltid hemlagad husman (svensk eller grekisk) med mycket grönsaker till middag. Sällan pasta. Idag blir det ayo pollo: kycklinglår med matvete och vitlöksaioli. Kålsallad, Avokado och paprika till. (Till lunch som jag faktiskt åt idag blev det soppa på rotselleri och stekt svamp).

         Ibland äter jag gifflar. Ibland godis. Ibland pucko. Ibland blir det morotsstavar med dipp eller kanske en lagrad god ost.

         Som vanligt folk äter. Ingen skulle säga att jag åt dåligt om jag varit smal. Tvärtom.

         Svara

         Har det aldrig fallit dig in att en ibland kanske struntar fullkomligt i både hälsa och medvetenhet? Och vet du vad, det är helt ok! Vem fan orkar bry sig varje dag? Låt folk äta som dom vill och så äter du som du vill! Hur detta kan engagera folk övergår mitt förstånd. Jag skiter väl i vad du har på din tallrik liksom. Jesus christ.

         Svara

        Så här skrev hon om sitt förhöjda blodsocker:
        ”…och nu ser jag exakt ut som den där smileyn (😞) när jag inser att gifflandet är över. Kul grej är att jag exakt varje kväll, EXAKT varje kväll, säger följande till min man: ”åhhh varför åt jag bröd/mjöl/socker idag?!?!” Varpå han alltid suckar och påminner mig om att han säger åt mig att jag kommer må dåligt. (Jag mår alltid dåligt av socker/mjöl. Blir svullen och däst och får magont och annan värk) Varje kväll. Och så säger jag också att det är dags att sluta äta mjöl och socker. Fast det gör jag ju inte. Vem är så knäpp på riktigt liksom? Gissar att naturen till slut fått nog och ba ”nu jävlar!” .
        .
        Men ärligt talat så gjorde detta provsvar inga under för min GAD om man säger så. Jaha nu ska man dö alltså? Dö och ha fetångest. Dö och äta a la lchf igen typ. 😢 (oroa er inte, sånt göres privat och aldrig här på socmedier) Får jag diabetes nu? .”

        Svara

         Den här kommentaren kommer hon inte svara på – däremot svarar hon på lite annat längre ner nu på kvällen. Hon får svårt att försvara allt hon skrivit här idag med den här kommentaren svart på vitt. Hon skyller på gifflar, socker och mjöl helt uppenbart.

         Svara

       Det är högst gammaldags att tro att diabetes 2 endast har med kost att göra Henrietta. Eller att ett högt blodsocker är diabetes.

       Svara

        Nej!

        Svara

      Du äter INTE medvetet och rör INTE på dig! Min rumskompis var ungefär lika överviktig som du. Åt bara hälsosalternativet när vi åt ute, åt alltid mindre än mig när vi åt tillsammans. Fick inte ihop hur hon kunde vara såååå överviktig!?! Tills den dagen jag ville vara snäll o vika ihop o stoppa hennes tvätt tillbaka i lådorna för henne. Då hittade jag hennes gömmor med chips, choklad mm Tror inte ens hon var medveten, tror inte ema du är medveten om alla extra kalorier hon/du stoppar i er per dag. Man bli INTE överviktig när man äter medvetet och röror sig. Det går helt enkelt inte.

      Svara

       ’Ville vara snäll’ och rota i hennes saker..? Mmmmmm, ’jättesnällt’…

       Svara

        Rota kommer från din sjuka fanatsi.

        Svara

       Gömd mat är tecken på hetsätning och ätstörning, ingenting som du bör värdera på detta sätt och säkert något hon vet om att hon gör. Jag har haft exakt samma (åt också alltid nyttigt framför andra och kunde stoppa i mig flera tusen kalorier när ångesten kom. Ibland var jag bulimisk oftast inte) – det är en sjukdom och orsakar fruktansvärt lidande för den som har det (även om hon inte visar det).

       Svara

    Avslappnad? LD? Skojar du?
    Hon personifierar uttrycket ”ser ut som hon har en pinne i r*ven”.

    Svara

   Hur vet du att hon inte rör på sig?

   Svara

   Fast det är hennes liv. Och hon väljer ju själv som vi andra hur mycket vi vill röra på oss och vad vi äter. Att du Bengt kommer med en sådan kommentar till en vuxen människa. Larv.

   Svara

   Om du hade följt henne hade du kanske haft lite mer än denna kommentar… Typ hur hon såg ut innan tre barn?

   Svara

    Ja hon var ätstörd då också. Levde på cigg och kaffe.

    Svara

     Nej jag var inte ett dugg ätstörd då. Däremot fattig. Hade inte råd att äta nyttigt och bra.

     Svara

      Visst, för du hade ju råd med cigg. 😂🤥

      Svara

       Nej det hade jag inte. Jag stal ur askkoppar och snyltade på vänner och köpte cigg för det lilla socbidrac jag hade. Eller tror du att fattiga inte röker? Tror du jag ljuger om att ha varit rökare? Eller fattig? Fattar ej din kommentar.

       Svara

        Socbidrag är uträknat för att räcka till mat. Det du sysslar med är självbedrägeri.
        Och fick inte din dobbe mat?

        Liar liar!

        Svara

         Jo jag vet hur mkt man går i socbidrsg och vad de räcker till. Väldigt lite. 3400 kronor prick i månaden fick jag och det skulle räcka till telefon, kläder, hygien, tv, (elen betalades av soc samt hyran men annat får man betala själv) samt mat. Ja dobbe fick mat. Billigaste som fanns på Lidl. Och jag köpte både cigg och hemkoka för det som blev över när jag inhandlat månadens nudlar. Vad är det du menar att jag ljuger om? Att jag var fattig? Att jag gick på soc? (Tio år nästan precis) Att jag rökte?

         Svara

          Du hade råd med hemkoka och en dobbe men inte mat till dig!?

          Svara

           Vilken sten lever man under om man på allvar går runt och tror att inga fattiga människor kan ha hund eller dricka sprit?

           Men ge dig! Du har bevisat för alla att du saknar kognitiv förmåga så du behöver inte upprepa det om och om igen.
           🤯🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

           Frågan gällde fall du hade pengar till mat eller inte. Det hade du men valde att inte köpa bra mat men hemkoka och en dobbe.

           Vi vet att du inte gått i skolan och det är säkert inte ditt fel men du behöver inte spela att du förstår text och logiska resonemang när du uppenbart inte gör det.

           Gå nu och lägg dig!

   Hur ska vi få Calle att må bättre då, psykiskt och fysiskt?
   Han verkar vara i akut behov av både det ena och det andra…

   Svara

    Verkligen. Ta bort fokuset på hur lady dahmer och Carolina ska må bra och fokuserar på det riktiga problemet= Calle

    Svara

  Sorgliga människor. Synd att dom inte har bättre för sig. Känner oftare och oftare att vi nog har, och har haft för länge, det för bra. Sverige. Borde vara något positivt men istället växer det fram en grupp som inte bidrar med något utan bara vältrar runt i oviktigheter och trams.

  Svara

   Håller med.
   Detta är alltså vuxna människor (som beter sig som barn skulle jag först skrivak) men iktr ens de flesta barn skulle sänka sig till denna nivån av personangrepp.

   De har alldeles för mycket fritid och därför änglar sig åt detta oviktiga trams.

   Man blir hatisk som person av att följa dessa två och därför jag avföljt dem.

   Svara

  Hon verkar ju också vara en pärla!

  Svara

  Varför ska man jämt vara den som håller vuxen nivå när någon skriver elakt om en? Sorry, men efter dms efter dms med skit så tappar i alla fall jag lusten att bemöta med respekt. Vill någon att jag bemöter med vuxen attityd så får de börja med att lägga ribban själva. Skit ska skit ha.

  Svara

   Lady D var ju den som började med att kasta skit på Carolina Gynning.

   Svara

    Då borde väl rimligtvis Carolina svara LD och inte Calle?

    Svara

     Eller så tiger alla ihjäl Lady Dahmer så får hon den uppmärksamhet hon förtjänar, ingen alls

     Svara

      Och ändå är du inne och kommenterar på ett inlägg om just LD…?

      Svara

    Är det att kasta skit att kritisera hur någon retuscherar sin kropp? Det skrivs om det på denna bloggen i princip dagligen, varför är det att kasta skit när ld skriver om det?

    Svara

     Nu var det inte allt LD kritiserade, det var Carolinas mat också och det var inte lite hon hånade Carolina heller.

     Svara

      Jag har ingen aning om vad Carolina äter så nej har ej kommenterar hennes kost. Inte heller hånat henne. Varför skulle jag håna henne? Jag är kritisk till det hon skriver. Inte till henne som människa.

      Svara

       Känner du igen ordet socker? 🤥🤥🤥

       Svara

        Jag skiter i om hon äter socker eller ej. Min kritik är inte riktad till maten hon äter.

        Svara

         Du ljuger!

         ”säljer en ide byggd på falska grunder (Den retuscherade kroppen och diverse floskler om socker eller andra livsmedel som gift eller ”clean”). En lögn helt enkelt. En ätstörning eller ett ätstört beteende förklädd i hälsointresse”

         ”För att komma tillbaka till sockret så – TRIGGERVARNING NU men ja, nej, socker är inte bra för kroppen. Oavsett form. Jag ger inte mina egna barn en massa vardagssocker. Jag sockrar inte yoghurten eller gröten och låter dem inte äta fem bananer på raken och har inte sylt på mackorna och serverar inte juice. (Men ibland får de godis och ibland får de sylt eller en söt smoothie och idag så packade jag matsäck till N och det var varm choklad:)

         Men vet ni, OCH LYSSNA NU, det går alldeles utmärkt att – om man vill och orkar – äta sunt och hälsosamt och vara frisk även om man inte äter 100% nyttigt och bra hela tiden. Även om man äter godis eller bullar eller dricker läsk eller juice. Och man får fan inte sjukdomar och cancer av måttliga mänder socker. Det är inte farligt att äta sött. Jag skulle snarare säga att fixeringen vid sockerfritt i sig är det riskabla då det ofta stammar från ett osunt och otryggt sätt att se på kroppen och maten vi äter.

         Så sluta lyssna på Gynning och andra kändisar som försöker övertyga dig om nåt. Och ta inga hälsoråd från människor med uttalade ätstörningar. ”

         Svara

          Återigen, jag skiter i vad Carolina äter. Det jag kritiserar är inte hennes matvanor utan det budskap hon prånglar ut till publiken.

          Svara

           Seriöst LD!

           Du måste ha extremt stort problem med din kognitiva förmåga.

           Du förstår varken vad som sägs till dig eller hur det du säger uppfattas av andra. Och inte vill du försöka att förstå. Du ångar bara på som ett ilsket litet bi med matchande hjärnkapacitet.

           Om du ska fortsätta att skriva på nätet och uppfattas som någotsånär ärlig uppmanar jag dig att söka hjälp för detta för kom igen, du kritiserar Carolinas val av mat så det ryker om det även om du försöker få det till att du kritiserat hennes budskap och inte hennes kostvanor.

           Nej jag har inte kritiserat Carolinad matval. Du verkar ha stora problem med läsförståelsen. Men det är inget jag kan ta ansvar för.

           !!! / 17:12

           LD skriver att hon tränar och motionerar flera gånger i veckan – det var inte alltför länge sedan hon skrev om hur hennes man får tvinga ut henne på sällsynt promenad och att han försökte övertala henne att träna men hon vill inte då hon är i för dåligt skick.

           Så här skrev hon om sitt förhöjda blodsocker:
           ”…och nu ser jag exakt ut som den där smileyn (😞) när jag inser att gifflandet är över. Kul grej är att jag exakt varje kväll, EXAKT varje kväll, säger följande till min man: ”åhhh varför åt jag bröd/mjöl/socker idag?!?!” Varpå han alltid suckar och påminner mig om att han säger åt mig att jag kommer må dåligt. (Jag mår alltid dåligt av socker/mjöl. Blir svullen och däst och får magont och annan värk) Varje kväll. Och så säger jag också att det är dags att sluta äta mjöl och socker. Fast det gör jag ju inte. Vem är så knäpp på riktigt liksom? Gissar att naturen till slut fått nog och ba ”nu jävlar!” .
           .
           Men ärligt talat så gjorde detta provsvar inga under för min GAD om man säger så. Jaha nu ska man dö alltså? Dö och ha fetångest. Dö och äta a la lchf igen typ. 😢 (oroa er inte, sånt göres privat och aldrig här på socmedier) Får jag diabetes nu? .”

           Hon nämner nyligen att inga av hennes off spring får ha sociala medier och hon är mycket sträng med det. Stämmer inte.

           Det är absolut ingen rak linje hon driver fast hon själv tycks tro det.

           17:12 men hon är inte ätstörd. 😂

           17:56 skulle det va. 🙂

           ld vet du vad kognitiv förmåga är apropå läsförståelse? ROFL 🤣

          Där tog det stopp ja haha LD ber aldrig om ursäkt när hon ser att hon haft fel

          Svara

           Men varför bryr du dig så fruktansvärt mycket om en annan människas kroppshydda och livstil? Rannsaka dig själv istället, du verkar ha lite att jobba med personlighetsmässigt.pucko!

           Instämmer!

           Varför bryr sig LD om en annan människas kroppshydda och livstil?

           LD verkar ha lite att jobba med personlighetsmässigt. Pucko!

           Hon har väl ett lite mer innehållsrikt liv än du antar jag. Och om jag inte minns fel så är texten du skrivit om (där hon skriver om hur hon inte tränar) så sammanföll det med en graviditet/kort efter graviditet och att inte ha lust eller ork att motionera då är inte precis ovanligt…

    Skit på hennes retuschering inget annat

    Svara

  Bara trams som inte leder till något vettigt, tycker bara de skämmer ut sig.

  Svara

  Hahahah nog för att Calle är rätt omogen här men han har ju rätt i allt han säger och varför ska hemska LD komma undan med allt? Hon är i särklass den vidrigaste som finns i landet.

  Svara

   Lol eh okej då har du inte rört sig mkt i landet och bott under en sten. Fan va ignorant haha

   Svara

   Känns det bättre nu?

   Svara

   I särklass vidrigaste? Så hon är värre än landets alla kvinnomisshandlare/pedofiler och våldtäcktsmän?

   Svara

   Okej då så alla våldtäksmän, pedofiler och mördare ligger i lä? LD ska snarare ha ett jävla nobelpris för allt bra hon gjort.

   Svara

   Kan vi prata mer om Callepajasarna och deras fanclubs här i världen och mindre om två medelålders kvinnors vikt?
   Han är kortväxt, har konstiga tänder, synligt tandkött, enorm mun, sneda ögon (FAS?) och ändå tycker han att han kan riskera att uttala sig om en kvinnas utseende på ett nedsättande vis. Och vad händer? Folk diskuterar kvinnans utseende. Jättemycket.
   Calle kompenserar uppenbarligen och uppskattar tydligen normativt vackra kvinnor. En clown med mindervärdeskomplex som njuter av att recensera kvinnor som i hans bok vandrar på nån jävla mental catwalk. Där Lady Dahmer är äcklig pga av icke kn*llbar. I hans inskränkta lilla lilla värld.

   Svara

    Fast det där va inte ok, man har det utseende man har, hörrö! Ska man hård-dra det så är han den av de tre som namnges här den enda som har en sund kropp varken stora skönhetsoperationer bakom sig o ingen absolut ingen övervikt. Finns det nån bild på dig som vi kan analysera nånstans?

    Svara

     Om man ska ’hård-dra’ saker kan det ju sluta hur som helst…

     Svara

     Enligt tvillingforskning är 30 till 90 % av ditt BMI genetiskt. Ingen högre dödlighet associeras med högre BMI.
     Lägg till miljön som präglar människor och det faktum att bara 10 % av överviktiga lyckas gå ner i vikt. Hur kan Lady Dahmers vikt vara hennes fel men inte Calles genetiska defekter, som rent krasst gör honom mindre attraktiv i fortplantningsavseende än Lady Dahmer som har de rätta proportionerna och vars kroppslängd inte står i ett samband med andra symptom.
     Och mitt utseende är inte relevant i detta sammanhang men jag noterar att du tycker att man måste tåla att bli bedömd om man bedömer andra negativt.

     Svara

      Dödligheten i samband med tvillingsforskningen.

      Svara

   Oj, det var starka ord…varför tycker du det?

   Svara

  Otroligt lågt att hänga ut en privat ordväxling, finns inget försvar för det. Jävla lowlifes både LD och idioten som outade den privata konversationen.

  Svara

   Boo-f*cking-hoo.

   Svara

  Jag kan hålla med LD om dessa ”utsmetade” bilder och jag kan hålla med Calle om det med träning.
  Att motionera och träna är bra för alla, oavsett storlek på kroppen. Att göra om bilder (utsmetad ansikte och smalare), säger mig att den på bilden har dålig självkänsla och vågar inte vara sig själv.

  Samt att jag tycker att båda är fåniga som håller på så här på Internet.

  Svara

   Har LD sagt att hon är emot träning och att det inte är bra för hälsan? Många som inte verkar ha läst lds kritik mot Gynning utan bara antar vad den handlade om.

   Svara

    Jag har läst och håller med båda, fast på olika sätt. Vad LD tycker om träning, vet jag inte, för det har hon aldrig skrivit om. Däremot detta redigerande av bilder, håller jag med LD om. Gynning är inte ensam. Nästan alla av de populära influencerna håller på med det. Fattar de inte att det syns? Tyvärr begriper inte alla unga människor det, utan tror att dessa påverkare verkligen ser ut som på bilderna.

    Svara

  Har Calle någonsin kommit med ett vettigt inlägg i någon debatt?

  Svara

  Varför förväntas alltid främst kvinnor vara ”den större människan” och ”inte sänka sig till samma nivå” osv. Fuck that! Varför skulle just LD ta vuxenansvaret i detta? Varför är den hon som borde ha gjort ditten eller datten? Låt na brinna av och kasta paj om det är vad hon behöver eller känner för! Mr Gummysmile började ju såatteh…

  Svara

   Exakt!!!!👏👏👏

   Svara

   Exakt. Jag är så spyless på att mobbare och/eller mansgrisar ska komma undan med allt. Folk som beter sig som rövhål får också ta att de får skiten tillbaka. 🤬🤬😡😡 och nej, Ld kritiserade inte Gynnings utseende utan vilka budskap och ideal hon förmedlar ..liksom det här med retuschering. Hon kallade aldrig Gynning för hemska saker som det där jävla Calle. Han och hans bror har inte gjort annat än kränkt folk genom åren. Och ska vi snacka utseende så borde också Calle hålla käften; Så ful ju!?! 😲😲

   Svara

    Att kränka och pika och mobba och vara öppet elaka är bröderna Schulmans livsluft

    Svara

     När var Alex Schulman elak senast? Sisådär 10 år sedan. Alla mognar och gör fel när de är unga. Har säkert du också gjort.

     Svara

    Vad har Calles syskon med det här att göra?

    Och de som du uppfattar som fula får inte uttala sig eller kanske inte ens ha en åsikt?

    LD borde kunna uttala sig om fenomenet som CG mfl drabbats av. Att peka ut en enskild person känns bara så fel.

    //Moa

    Svara

     Läs kommentaren 10.33 som beklagar sig över bröderna Schulman. Tror kommentaren syftade på det.

     Svara

   Jag kan känna att det som blir fel är när en person som ofta argumenterar mycket på internet börjar argumenterar som ett barn, men sedan önskar att bli tagen på allvar och vill framstå som en seriös person.

   Det är svårt att ta sådana personer seriöst när de vill något viktigt, när man vet vilken nivå denne person kan ta det till.

   Det gäller Calle, det gäller LD, det gäller alla.

   Svara

    Okej men att du inte kan ta någon seriöst i vissa fall för att de svarar en idiot med låg nivå i andra fall är ju ett problem som ligger hos dig. Är väl inte jättesvårt som vuxen människa att hålla med någon i vissa fall men inte i andra? Att kunna skilja på att ta någon seriöst i en seriös debatt och ändå förstå att hen tappar det när hen får orimlig skit kastat på sig?

    Svara

     Nej, jag har svårt att förstå att vuxna människor ”tappar det” över internet när man blir provocerad av någon annan.

     Enligt mig så bör man som vuxen, specifikt när man gärna skapar diskussioner och debatter på eget forum, kunna hålla huvudet kallt i dessa lägen.

     Svara

   Det har ingenting med hennes kön att göra. Hade Calle varit Carina och LD Linus vore det rimligt att Linus inte sänkte sig till Carinas nivå av personangrepp och angrepp av utseendet. Om Linus hade velat bli tagen seriöst dvs.

   Svara

  Nu tycker jag inte det är konstigt att ungar mobbar varandra på nätet så det leder till självmord. Vad är han för idiot som måste lägga sig i något han inte var involverad i från början och lägga ut bilder på LD i syfte att håna. En vuxen man med egna barn. Skäms och dra åt h-te

  Svara

   Och det hon lägger ut på honom som svar, skulle det vara okej då?

   Svara

    Skit ska skit ha. Beter du dig som ett as får du fan ta att personen är djävlig tillbaka.

    Svara

    Ja det tycker jag. Idén om att mobbare och andra päron ska tigas ihjäl köper jag inte.

    Svara

  Camilla, hur kan du tillåta att såna här kommentarer får stå kvar? Det är inte okej att kalla -någon- för vider.

  Svara

   För att jag inte sitter vid datorn 24/7 – särskilt inte på helgerna.

   Svara

  Haha, den tecknade figuren av Calle på LDs bild var ju svinlik. Så kul.

  Svara

  LD är inte alls särskilt bekväm med sin kroppshydda. Tycker hon ofta nojar om att hon inte kan motionera offentligt, blir oerhört kränkt när någon ifrågasätter hennes mat och är så sjukt störd över sitt höjda blodsocker. Skulle inte alls bli förvånad om vi snart får se en avmagrad LD, som då kommer skylla på allt annat än hennes kroppsnoja.

  Svara

   Jag är inte obekväm i min kropp men blir ändå irriterad och kränkt när någon ifrågasätter vad jag äter. Vad är man för människa när man måste kommentera andra människors mat?? Ge fan i vad någon annan äter.

   Svara

   Fast so what om hon inte bekväm? Klart hon också blir påverkad av normen som säger att det absolut inte är okej att vara tjock. Dock försöker hon ju vara en motpol mot det.
   Och klart hon blir förbannad när folk på nätet lägger sig i hennes mat? Om LD äter bullar uppmuntrar hon till fetma och är livsfarlig, om en smal person gör det är det ingen som bryr sig trots att den bullen är precis lika onyttig om du väger 50 eller 150 kilo.

   Svara

  Det enda som LD bidrar med är att hon kan få tjejer att känna att de duger som de är utan att de behöver ha ett fördelaktigt utseende. Men annars, bara gnäll om hur synd det är om oss tjejer och Vilka offer vi är.

  Svara

   Och vad bidrar calle med?

   Svara

    Män behöver inte bidra med nåt. De har liksom rätt att bre ut sig ändå.

    Svara

   Fast själv är hon ju allt ifrån nöjd med sig själv. Hennes dagliga ångest är ju ett tydligt tecken på det. Se bara på hennes tejpade fingrar. Ångesten rider henne så svårt och då går hon på sina fingrar. Ofrächt till tusen!

   Svara

    Det är väl bra att hon kan få tjejer att känna att de duger ändå?

    Svara

    Jag har eksem.

    Och nej jag är inte nöjd med min kropp? Hur skulle jag kunna vara det? Dels är jag ju tjock och som tjock får man veta varje dag att man är äcklig ful och sjuk. Och dels så har jag växt upp i samma kvinnohata de patriarkat som alla andra.

    Förstår inte vad det har med saken att göra? Förlorar jag legitimitet för att jag inte trivs i min kropp?

    Svara

     Varför då gå på Gynning, som inte heller trivdes med sin kropp, men gjorde något åt problemet. LD, du har alldeles för mycket fritid, försörjd av en rik man. Du kanske hade blivit lyssnad på mer seriöst om du försörjde dig själv!

     Svara

      ”Gjorde nåt åt problemet” = retuscherade sin kropp och la ut som pepp till andra kvinnor.

      Svara

       Fast det är ju inte rätt LD. Gynning började ju träna mycket pga inspirerad av sitt ex. Att hon sen vill retuschera är upp till henne.

       Svara

        Fast det är ju inte bara upp till henne när hon säljer den retuscherade bilden som pepp till andra kvinnor?

        Svara

         Jo det är visst upp till henne. Alltid. Punkt.

         Svara

          Gör man saker som påverkar andra negativt så är det inte bara upp till en själv. Sen kan du skriva hur många punkter du vill.

          Svara

           Hur kan det påverka någon annan negativt?
           Ska man hela tiden tänka på hur andra uppfattar / tolkar saker så kan INGEN lägga upp någon bild på sig själv!

       Och ?

       Svara

     Men ät mindre och rör på dig mer😂

     Svara

    Och ångestproblematik har jag haft sen jag var tio år. Oavsett vikt. Ångesten var som värst när jag var som smalast och snyggast. Det är liksom inte relaterat till mitt utseende eller vikt. Förstår inte heller vad ångest har med saken att göra. Förlorar man legitimitet om man lider av psykisk ohälsa?

    Svara

     Förlorar man legitimitet om hälsa och träning om man är ätstörd (psykisk ohälsa)? Är det ens rimligt att ta någons bild (Gynnings) och skriva en harang om hennes kropp, och gissa vad hon kanske kan lida av?

     Svara

      Som ätstörningar har man en skev bild av kropp hälsa och träning. Då bör man ej ge råd kring det. Det innebär såklart inte att man förlorar legitimitet i andra frågor eller som person.

      Svara

       Jag antar då att din psykiska ohälsa (generell, över massa saker?) ger dig en skev bild av verkligheten i många frågor, och då kanske du inte borde yttra dig och kritisera anda människor så värst mycket med den verklighetsbilden.

       Svara

        +1 Henrietta! 👏

        Svara

        Ja jag har säkert en skev bild på vissa områden. Inte de områden jag skriver om dock.

        Svara

         Jag ska till exempel kanske inte skriva så mkt om bilkörning.

         Svara

         Det ingår i sjukdomsbilden att inte riktigt kunna veta när ens verklighetsuppfattning är skev.

         Svara

          I vilken sjukdomsbild då?

          Svara

           Generell ångest orsakad av dina trauman. Det är inte konstigt om ens världsbild blir lite skev då. Har man haft det sedan barnsben så utvecklar man nog en annan sorts verklighetsuppfattning. Jag tycker att du omedelbart borde sluta ta andra människors bilder för att utnyttja dom till din egen vinning. Dina trauman ger inte dig rätten att ge dig på andra människor och stämpla dom hur du vill.

       Som någon med psykisk ohälsa, ätstörd och som mår dåligt över sin kropp så borde du i så fall inte ge dig in i debatten om hälsan och övervikt enligt vad du säger Carolina ska eller inte ska göra. Framförallt som du skriver helt felaktiga fakta tolkade efter vad du önskar forskningen ska ha sagt.

       Du har en skev bild av kropp och hälsa och borde då enligt dina egna ord inte ge råd samt mata fel info till dina läsare.

       Svara

        Jag är inte ätstörd och min ångest har med barnsomstrauman och övergrepp att göra, inte vikt och hälsa.

        Svara

         Jo du är ätstörd.

         #självinsikt

         Svara

  Det är fan läskigt att män som Calle förökar sig och vidareför dessa gener och värderingar. En dotter som påverkas av hans vidriga kvinnosyn och en son som kommer att få samma skeva syn som pappa. Hua. Och när det kommer till att hugga på hur andra ser ut så har Calle långt ifrån något att komma med om man ska se det hela ur den skeva norm vi lever i.

  Svara

   Och hur tror du LDs barn kommer att bli då med en sådan hatfylld mamma som nedvärderar män dagarna i ända?

   Svara

    Jag tror att de kommer att bli fina vuxna empatiska människor. Och jag tror att de kommer att stå på säg och vägra ta skit. Något jag önskar att alla lär sina barn.

    Svara

     Sig

     Svara

    🙏🏻

    Svara

  LD har ju värre offerkofta än Boken…

  Jisses vilken dryg person hon verkar vara..
  Hon orkar väldigt mycket för att lida av psykisk ohälsa.. Själv hade jag nog försök fokusera på mig själv än och kasta paj på andra hela tiden… 🤔

  Svara

   Ja verkligen, vilken ork! Allt hat hon får utstå så fort hon öppnar munnen är ju rent fantastiskt att hon orkar med och inte blivit inlagd på psyk. Minsta kritik kring samhällsfenomen så börjar diskussioner om hennes motionsvanor, utseende, mat och familjesituation. Folk borde skämmas

   Svara

  Vet inte varför Calle Schulman överhuvudtaget ges nån uppmärksamhet? Att han är en liten, liten människa (bildligt talat menar jag nu) har ju framkommit vid otaliga tillfällen. Han går in i ”debatten” på en löjeväckande nivå, utan mågra vettiga argument utan bara personpåhopp. Varför LD äntas hålla någon högre nivå (vilket hon ändå gör) är obegripligt. Tycker Schulmans äckliga lilla mobbingklan ska tigas ihjäl. LD har för övrigt inte uttalat sig negativt om träning, däremot tycker jag att det är rätt att ifrågasätta retuscherade bilder och falska påståenden om att man fått sin kropp fit genom träning när ett och annat skönhetsingrepp också varit inblandat. Samt retuscheringsknappen som sagt.

  Svara

   Kan en gång för alla bekräfta att jag inte är emot träning. Tvärtom. Träning eller ja snarare rörelse och aktivitet (man kan ej kompensera en stillasittande livsstil med nån timme på gymmet) är livsviktigt för hälsan, för hjärtat, för välmåendet.

   Ni som följt mig länge vet att jag tränar och rör på mig. Jag har bara inget behov av att skylta med det i sociala medier.

   Svara

    Precis det retar jag mej på. Att titta på mej vad jag är smal och duktig. Varför har en del det behovet av att synas? Blir dom lyckligare av det.

    Svara

    ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ till dig LD.
    Så ledsen över all skit som riktas mot dig och hur korttänkta och oanalyserande många är.
    Hela ’båda lika goda kålsupare’-retoriken är ju densamma som när folk buntar nazister med anti-nazister, rasister med anti-rasister – som om det fanns en fin kompromiss nånstans halvvägs mellan kvinnohat och feminism.

    Svara

    Jag har faktiskt aldrig sett vare sig träna eller röra på dig mer än alla gör i sina vardagssysslor. Hur lång bak måste man ha följt dig för att se inlägg om din träning och rörelse? Ordet rörelse är för mig att man t ex går en rask långpromenad flera gånger i veckan, går ut i skogen, trädgårdsarbete så svetten lackas, skotta en halvtimme. Vad lägger du för aktiviteter i ordet rörelse? Att jaga barn eller gå till affären är mer vardagsrörelser som inte brukar räknas i fall man säger att man faktiskt rör på sig.

    Svara

     Tillägg
     Du skriver om att du inte skyltar med det i sociala medier men samtidigt säger att om man följt dig så vet man att du tränar. Jag har följt dig i cirka fyra år och undrar då hur jag ska veta att du tränar om du aldrig visar det. Förstår inte riktigt.

     Svara

     Anonym / 12:25
     Jag har faktiskt aldrig sett dig bajsa, du verkar extremt skitnödig och eftersom jag aldrig sett dig på dass så kan ju det inte ha hänt – i varje fall inte de senaste fyra åren…

     PS: En liten prutt räknas inte!

     Svara

      Grattis till det mest ointelligenta och barnsliga svar för dagen.

      Svara

       Lika smart som Anonym / 12:25 – så fint att du fattade den!

       Svara

       Det var ju målande och mitt i prick 👍

       Svara

     Men alltså va??? LD säger att hon rör på sig och du börjar ifrågasätta hur hon gör det och vad hon gör och i princip ifrågasätta om hon vet vad röra sig innebär:”inte jaga barn”. Gör du så i verkliga livet med?

     Svara

      Jag ifrågasätter hur man ska veta det som följare om hon aldrig visar det. Hon säger rakt ut att man som följare VET att hon tränar. Hur då undrar jag. Är det verkligen så svårt att förstå eller är du bara allmänt korkad och dryg?

      Svara

       För att hon då och då nämner att hon lever ett aktivt liv.

       Svara

     De som följt mig längre än fem år vet att jag bloggade om just min träning, min sprigning och PT’n jag hade tidigare – innan jag fick det påtalat att det kunde vara triggande. Då la jag av att skriva om det.

     Tror du att jag bloggar om allt? Jag bloggar inte om mitt sexliv, alltså har jag inget? Eller?

     Svara

      ”Ni som följt mig länge vet att jag tränar och rör på mig. Jag har bara inget behov av att skylta med det i sociala medier.”

      ”De som följt mig längre än fem år vet att jag bloggade om just min träning, min sprigning och PT’n jag hade tidigare – innan jag fick det påtalat att det kunde vara triggande. Då la jag av att skriva om det.”

      Med andra ord så tränar du idag. Vilken form av träning? Springer du flera gånger i veckan förutom långpromenaderna flera gånger i veckan? Varför jag frågar är att du själv har öppnat upp genom att säga att du tränar och rör på dig. Och jag blir nyfiken för det är verkligen inte något jag ens kunnat läsa mellan raderna. Det är synd att du inte vågar berätta att du anser att motion är viktigt med tanke på att du berättar hur viktigt det är med bra kost. Det vore väl toppen ifall du kunde motivera människor på samma sätt med träning, en träning som är endast för att få en friskt och stark kropp. Speciellt nu när du fick en varning om ditt blodsocker, där hjälper motion för att sänka blodsockret. Du borde inte vara bunden till att en del såg din träning som triggande, du kan väl lägga upp på samma otriggande sätt som du berättar om din kost?

      Svara

       Alla vet att det är bra att röra sig. Varför skulle jag behöva skriva om det? Jag har ingen lust att ”uppmuntra” träning. Det gör resten av alla sociala medier så bra på egen hand. Jag prioriterar hellre en frizon från det tjatet. Det tycker jag är viktigare.

       Svara

        Frizonen från att visa vad du äter, var är den? Du är inte konsekvent gällande detta då alla veta att mat och träning som trigger går hand i hand. Varför är du så noga med att påpeka vad bra du äter, visar upp matinköp ect men att du går promenader eller springer flera gånger i veckan är en big no no. Du kan säkert få in dina promenader på ett bra sätt för att uppmuntra till rörelse utan att bidra till hetsen. Förstår inte hur du tänker alls.

        Svara

         Behövs inga frizoner från vanlig mat. Ingen blir triggad till självhat eller självskadebeteende eller ångest av en människa som lägger upp bilder på lax i ugn eller kycklingvinge med sås. Tvärtom mår människor ofta bra av att se mat i positiv kontext som äts utan skam och med glädje och där bantning eller diet eller annan form av späkning inte är en komponent.

         Svara

          Ingen blir triggad av vanliga promenader heller så ditt resonemang haltar. Det är väldigt märkligt att du tränar och rör på dig i en ganska stor omfattning och aldrig nämner det under åren. Tvärtom, du har beskrivit hur otränad du är och hur du inte vill börja träna i grupp som Oskar föreslog du var i så dåligt skick. Det var inte allför länge sedan.

          Svara

           Asså. LD skiter, pissar och knullat säkert också i rätt hög utsträckning utan att skriva om det. VAD fan är ditt problem?

           Men vem fan är intresserad av att läsa om mina promenader?? (Vilka jag brukar lägga upp på Stories emellanåt) varför skulle jag ens vilja skriva om dem? Matlagning är mitt intresse och nåt mina läsare uppskattar och ber om. Och detta lägger jag också bara på stories.

           och att jag inte vill eller vågar snarare gruppträna … betyder det att jag ligger i koma på soffan? Att jag inte rör på mig alls?

           LD 22,31

           Snälla snälla snälla kan du inte eeeeeeen gång hålla dig till vad som sägs inte vad du vill få det till att handla om.
           🙏🙏🙏🙏🙏🙏

           Ingen jag säger ingen tog upp om dina läsare vill att du skriver om promenader. Det handlar om fall dom skulle bli triggade av det och att du inte har någon orsak att låta bli att berätta det.

           Håll dig till ämnet! Tack!

          Jo, matbilder triggar mig som fan! Det ger mig verkligen ångest! Det är tyvärr den tragiska sanningen!

          Svara

         Dessutom är mina följare intresserade av min matlagning. Men vem är intresserad av mina promenader tror du? Förutom du menar jag.

         Svara

          Publicerar du enbart det du vet följarna är intresserade av? Eller det livet du verkligen lever?

          Svara

           Att inte visa allt ur ens liv betyder ej att man inte visar livet man lever. Det är mkt jag inte visar. Mitt privatliv är inte till allmän beskådan oavsett om det handlar om hur mkt jag rör på mig, mitt sexliv eller toalettvanor eller föräldraskap. Jag kanske skriver om ovan ämnen men det jag visar upp är en liten del av mitt liv. Du får det att låta som att detta skulle vara dåligt eller falskt.

           LD – vi säger så. Du tränar, springer och är ute och går 5-8 km flera gånger i veckan. Du påminner mig plötsligt om Anna Book.

          Nej! Ingen är det!!
          När ska du förstå det?

          Svara

       Hon har beskrivit hur en typisk dag ser ut, mest soffhäng och noll utomhusvistelse.
       Grannarna försökte locka med henne på gemensam springrunda men hon var för obekväm p g a övervikt. Maken har haft önskemål om yoga men det blev nej även där. Hon skriver i en kommentar i detta flöde att någon timmes träning på gym inte kompenserar stillasittande, går inte att tolka på annat vis än att när hon pratar om sin egen rörelse och träning så handlar det om så mycket mer än motsvarande en timmes gymträning. Att visa matlagning är tydligen inte triggande, blir alldeles matt av inkonsekvensen och tondövheten. Totalt avstängd och möter alla frågor med motfrågor och otrevliga, stöddiga påståenden om att de är icke-läskunniga och okunniga. Hon är pinsamt bortgjord i detta barnsliga påhopp på Gynning🙄 LD får äta vad hon vill och motionera hur mycket hon vill, det är helt och hållet hennes ensak men att predika att en timmes gymträning inte skulle vara tillräckligt och sedan säga att hon väljer att inte skriva om sin egen motion av hänsyn till sina känsliga läsare… eh, finns inte så mkt mer att tillägga. Kanske är eran över för hennes otrevliga sätt??

       Svara

        Tack för att du förstår det som uppenbarligen andra inte ser eller förstår.

        Svara

         21,41 är inte ensam att se 😙

         Svara

        Detta är så himla fult. Gräva fram ett inlägg som är nästan två år gammalt från en tid då J var bebis och en period då jag var bunden till hemmet som man ofta är med bebisar, dessutom efter en lång svår graviditet och jobbig återhämtning. Nej jag tränade inte när jag skrev det. Jag rörde knappt på mig. Jag orkade inte. Normala människor förstår det. Och ingen skulle reagera om det var en smal mamma med en liten bebis som skrev att hon vill komma igång med träning. Men eftersom att det är jag och jag är tjock så ska det vridas och vändas för att kunna användas som ett verktyg för att trycka ner. Helt sjukt beteende.

        Svara

         Nä vi reagerar för att du ljuger och ändrar dig hela tiden för att få din story att passa det du säger idag.

         Den som är ful är du och ingen annan. En blondie nr2.

         Svara

         Men herregud, sluta med din offerkofta kring att du är tjock och det är därför du får kritik.

         Du hittar på en massa kring din mat och motion – det finns kommentar ovan där du klart och tydligt skriver att det är slut med gifflar då du fått högt blodsocker och att du VARJE kväll säger till Oskar att du ångar att du ätit socker då det gör dig sjuk men du kan inte låta bli. I nästa andetag så har ditt blodsocker inte något med kost att göra och så redogör du för hur nyttigt du äter varje dag plus att du tränar.

         Och sen har du mage att påstå att vi som undrar vad du menar trycker ner dig för att du är fet. Gaslighting at is finest.

         Svara

          Ja jag blir sjuk av mjöl och socker. Jag får magproblem. Har haft det i många år och skrivit om det flera gånger. Men jag skiter ofta i det för att kunna äta bröd och pasta (inte bullar och glass och chips som verkar var din slutsats) Jag blir uppblåst och får ont och diarré. Vilket jag också skriver i texten du refererar till. Jag skriver alltså inte att jag får blodsockerproblem eller nåt annat farligt av det. Däremot är det bra att sluta med mjöl och socker om man vill få ner blodsockret eftersom att för högt blodsocker visar att man är insulinresistant och inte kan hantera för mkt snabba kolhydrater. Och det är det jag pratar om. Jag har aldrig sagt att man ej kan påverka blodsockret med kosten. Det kan man. Därav mitt inlägg. Däremot beror högt blodsocker på fler faktorer än kosten. Min familj äter samma mat som mig men min man (som för övrigt äter mer godis än mig) hade istället väldigt lågt blodsocker.

          Att äta mjöl och socker utesluter heller inte att man äter nyttigt och näringsrikt. Grönsakerna jag äter eller vitaminerna jag får i mig försvinner inte för att jag äter en macka efteråt. Jag har en kompis som äter veganskt och väldigt medvetet. Men varje dag vid fikarasten tar hon en bulle. Inte helt sällan en godisbit eller läsk till maten. Aldrig att nån skulle påstå att hon inte äter bra. Fast hon äter snask och bullar oftare än mig. Men hon är ju smal.

          Inser att du är ett hopplöst fall för du vill att det ska vara på ett visst sätt. Svarar inte för att jag tror att du kommer ta till dig utan för andra som läser den här skiten.

          Svara

           ”Svarar inte för att jag tror att du kommer ta till dig utan för andra som läser den här skiten.”😉

       Dags att ta bladet från munnen: jag kör runt LD i en skottkärra. Även inomhus. Så du kan sluta spekulera anonym, din magkänsla var rätt.

       Svara

      Men SLUTA och ljug!
      Du har bloggat intima detaljer om ditt sexliv så bara lägg av!

      Svara

       Jaså? Vilka intima detaljer då? När var detta? 2009? Länka gärna!

       Svara

         Ah du menar mitt sexliv för femton + år sen. Jag menade mitt nuvarande sexliv. Ja jag har skrivit om sexuella upplevelser jag haft tidigare. Men jag skriver ej om mitt nuvarande.

         Svara

          SLUTA BARA SLUTA!

          Ingen mer än du trodde vi snackade om att du babblat om ditt nuvarande sexliv. Men det har du också gjort.

          Inte ens du trodde det du ba va tvungen att hitta en utväg när du fick svar på tal. 🤮💩

          Svara

     Och nu är det ju vinter så jag har hunnit skotta ganska många gånger. Ofta klockan halv sju på morgnarna. Jävlar vad mjölksyra den här öra snön ger! Raska promenader på 6-8 km tar jag och maken flera gånger i veckan. På somrarna så klipper jag gräsmattan och min del av det själadödande trädgårdsarbetet. Vilket påminner mig om att det snart är dags att klippa ner alla döda perenner. Vill du ha en mer utförlig beskrivning av det jag gör i vardagen eller räcker det med att jag säger att saker existerar fast jag inte instagrammat om det?

     Svara

      Håller på dig men det där är vardagsmotion och inte träning dock.

      Svara

       Sure men nu svarade jag på en kommentar som handlade om just vardagsmotionen där snöskottning osv ingick.

       Svara

        Läs kommentaren igen – du blandar ihop vad kommenterar säger då du inte läser ordentligt.

        Svara

         ”Ordet rörelse är för mig att man t ex går en rask långpromenad flera gånger i veckan, går ut i skogen, trädgårdsarbete så svetten lackas, skotta en halvtimme. Vad lägger du för aktiviteter i ordet rörelse? Att jaga barn eller gå till affären är mer vardagsrörelser som inte brukar räknas i fall man säger att man faktiskt rör på sig.”

         Vad är det jag missförstod?

         Svara

          ”Att jaga barn eller gå till affären är mer vardagsrörelser som inte brukar räknas i fall man säger att man faktiskt rör på sig.”

          Vardagsrörelse= Vardagsmotion.

          Rörelse= T ex att skotta – ingår alltså inte i Vardagsmotionen såsom att jaga barn och gå till affären.

          Kommentarer skriver alltså att skottning INTE är vardagsmotion. Alltså läs ordentligt.

          Svara

           Jag tror det är du som behöver läsa. Jag svarande på kommentaren helt rätt.

      Att gå med en gräsklippare typ vadå, max 10 gånger under ett helt år, kan inte höja ens ”motionskonto” särskilt mycket. Och klippa perenner, med ett verktyg, en gång om året…oj vad svettigt det lät. Inte.
      Då kan jag väl säga att jag motionerar när jag rör gröten med en slev eller krystar ut en bajskorv.
      Undrar vad det klassas som när jag går loss med 6 kilos motorsåg och fäller träd, kvistar, kapar i flera meters bitar, släpar undan och travar i högar…en hel dag? Elitidrott?

      Svara

       Nu svarade jag på en kommentar som ifrågasatte om jag rör på mig alls och denne tog just dessa som exempel på sånt man ska göra men som hen aldrig sett mig göra.

       Svara

        Hen skrev aldrig att hen inte sett dig göra det. Hen gav exempel på vad rörelse innebar för hen och frågade vad rörelse innebar för dig då du skrev att du tränar och rör på dig mycket. Och hen gav exempel på vardagsmotion som de flesta inte brukar räkna in som motion. Läs mer ordentligt vad som står.

        Svara

         Som sagt, ld behöver hjälp med kognition.

         Svara

         Det är nog du som får läsa lite noggrannare. Anonym skrev vad rörelse innebär för hen, där ett exempel var skotta snö, och LD svarade att hon gjorde dessa saker. Det anonym inte tyckte var rörelse var att jaga barn och gå till affären.

         Svara

          Precis. Tack.

          Svara

          Vad är det ni inte fattar? Anonym gjorde skillnad på vardagsmotion och annan rörelse. Skotta snö är inte vardagsmotion står det klart och tydligt i Anonyms första kommentar som LD hänvisar till med sin kommentar – ”Sure men nu svarade jag på en kommentar som handlade om just vardagsmotionen där snöskottning osv ingick.”

          SNÖSKOTTNING ingår inte i vardagsmotionsenligt Anonyms ursprungskommentar – det är ju ni som f.-n inte kan läsa och är lost i huvudet.

          Svara

      Wow!! Tomma ord igen

      Svara

  Så otroligt tragiskt att Calle, LD och Gynning alla tre är vuxna människor som ska uppfostra barn….

  Svara

   Gynning har väl egentligen inget med detta bråket att göra… Fötutom att hon, en av många, har fixat sina bilder.

   Hon har vad jag förstått inte uttalat sig om något.

   Men sen tror jag att LDs hat mot Calle har andra grunder än detta, därför hon blir så arg. Jag tror att hon vet om något riktigt illa om honom. Tror det har med Anitha att göra. Något hon inte kan säga till sina följare men som gör att hon reagerar extra starkt.

   Svara

   Jag tycker lady d är en jättebra mamma.

   Svara

  Förlåt men jag visste inte ens vem Calle Schulman är… fick googla upp människan efter att ha läst inlägget. Utifrån det jag läste i detta inlägg och bilden på stackarn så är han inte mycket att lägga fokus på…
  synd att människan mår bra och höjer sitt eget självtroende av att uttrycka sig genom att hoppa på folk som står för kvinnors rätt att se ut som de gör. Skönhetsidealet är vridet och retuscherade bilder ger falsk bild av verkligheten.
  Jag tränar och mår bra av det men följer endast personer som tränar och visar sitt riktiga jag. Inga retuscheringar eller träning med utsläppet hår och stark make up.
  Har vi sett en endaste bild Carolina Gynning i svett och knallröd i ansiktet, nej! Kul dock att hon hittat glädjen i träning.
  Tyvärr verkar denna Calle vara en elak, otrevlig person. Ingen man vill känna.
  Synd att jag vet lite vem han är nu, dock kommer jag alltid förknippa honom med ordet, idiot.
  Är inte hans bror lika idiotisk? Läste lite om honom oxå ( fan oxå) Synd att de avlade sig vidare. Som det sägs ”sista idioten är inte född än”.

  Svara

   Det är idiotiskt att uttala sig så illa om någon man för en liten stund sedan inte ens kände till. Sedan googlar du och läser vad CC, som starkt ogillar Calle, skrivit om honom. Ett tips inför framtiden är att åtminstone lära dig vad källkritik betyder. ”Som det sägs- sista idioten är inte född än”.

   Svara

  Fruktansvärt av Schulman, det var inte så länge sedan han skrev ett inlägg om att hans son blivit mobbad. Han verkar inte vara en särskilt sympatiskt typ vilket framkommer gång på gång.

  Jag håller inte med Lady Dahmer om en hel del, hennes synsätt vad gäller män, offerkoftan som ofta är på (viket jag har sett tyvärr kan vara rätt typiskt för vänstern).

  Men jag tycker hon gjort en stor och viktig insats vad gäller övervikt, synsätt, kroppsideal etc.

  Svara

  Calle…en mycket märklig liten man. I mina ögon framstår han som en tragisk liten figur.
  En man som har svårt att lägga band på femåringen inom sig. Det är nog inte lätt att vara honom…tragiskt.
  Har svårt att förstå vad flickvännen ser hos honom. Hon verkar vara en helt fungerande människa förövrigt.

  Svara

  Man får tycka olika, brukar jag säga till barnen på jobbet. Förstår inte att det måste bråkas och vara elaka? LD tycker si och Calle tycker så. Förstår inte att någon måste vara ”vidrig” för det.

  Svara

   Fast Calle tycker ju just att LD är vidrig, det är ju den åsikten han ger uttryck för, så ditt lilla relativiserande om att alla får ’tycka som de vill’ medför ju just detta ’elaka bråk’.

   Är det så du säger till barnen på jobbet? När en säger att en annan är ’tragisk, supervidrig, grotesk’ så säger du:
   ’man får tycka olika!’?

   Svara

    Givetvis inte. Om Calle tycker att någon är vidrig behöver han ju inte säga det, precis som att barnen inte behöver säga ”din tröja är ful”.
    Om jag läser något på internet som jag inte håller med om börjar jag inte kalla personen för vidrig. Normala människor himlar lite med ögonen och skrollar vidare.
    Hänger du med eller vill du gärna anstränga dig för att missförstå den här kommentaren också?

    Svara

  Jag förstår mig verkligen inte på Calle, felkopplad på något vis.

  Svara

   Och alla här diskuterar LDs psykiska hälsa. CS då, nyförlovad och ’lycklig’ ..?

   Svara

  Vet att detta inte tillhör, men du skriver ”mm” ”mm” lite varstans i din text, antar att du menar m.m.?
  Ser lite konstigt ut 🤔

  Svara

  Förstår LD lackar på honom iaf, han skriver att hon har nåt emot träning när det ju va retusch det handlade om..
  Vilken liten ljugpelle =/

  CS är så obehaglig på det viset att han ska måla upp en bild av sig själv som en sån gentleman, men när han åsikter pyser ut så matchar det inte alls med bilden. Brr på honom

  Svara

  Det måste vara jättejobbigt för LD att bli påhoppad på det här viset. Få kommentarer om kroppen. Förutfattade meningar om hur man mår. Dåliga val när det gäller hur man tränar och äter. Hur man ser ut…
  Det är ju ändå så LD beter sig själv mot andra. Förlöjligar dessa av sig själv uthängda människors svar. Anser sig stå över andra människors känslor och mående genom att trycka ner. Anse sig ha rätt att spy ner andras val och liv.
  Tror dock bara att detta kommer att elda på hennes beteende istället för att det får henne att se sin egen del i det hela

  Svara

  Appråpå att sjunka lika lågt, fick inte svar på frågan igår;

  Dina dagliga oftast spydiga inlägg om B inbjuder till elaka kommentarer, och i princip allt får stå kvar. Det finns tex hur mkt hånfulla, elaka kommentarer om hennes utseende som helst som står kvar. Du skrev att B skrävlar om sin ekonomi hela dagarna och därför får kommentarer om hennes, men inte andra bloggares, ekonomi stå kvar. Skrävlar hon om sitt utseende också, eftersom elaka kommentarer om hennes utseende får stå kvar?

  Alla får tåla att ifrågasättas, men sättet du gör det på blandat med elakheter och mängden inlägg är det inte längre tal om ifrågasättande. Du tycker att hennes beteende är lågt, men varför ska du bete dig lika lågt eller lägre? Hur är då ditt eget beteende? Gillar din blogg mycket, men angående B ser jag inget annat än mobbing, alla mot en.

  Svara

   Ja visst är det mobbing vad än vissa andra säger och gapar granskning. Det hade aldrig stått tänk på god ton om det handlat om Calle och Bella men när det handlar om LD så. Det är så mycket hyckel på CC och denna blogg. Och ofta raderar hon försvar av Bella och Calle och stoppar från att kommentera mer om man försvarat dem el kritiserat Cc.

   Svara

   modd, stopp, block?

   Svara

  Han Calle är bara så läskig. Att inte alla ser det och får rejäla varningssignaler? Har varit med män som tryckt ner fysiskt och psykiskt och de hade precis likadant beteende som Calle.

  Svara

  Skrattar ihjäl mig.. nu stoppas man från att skriva för att man skrivit lite till Calles fördel eller iaf inte skrivit skit om honom, och påpekat det där med hålla god ton för att det handlar om LD. Asså….

  Svara

   Du är inte ett dugg stoppad. Ta och andas i fyrkant en stund innan du fortsätter.

   Svara

    Jodå stoppad! Kommentarer visas inte iaf.

    Svara

  Roligaste är ändå att Calle blockade (och raderade) mig efter en kommentar om hans lilla calledongel men kommentarer om att han är vidrig får stå kvar.

  Svara

  Vill veta vad Calle gjort för skit…anar vad det kan vara, men fan så nyfiken jag är.

  Svara

   Så himla tröttsamt med sånt där ”vi/jag vet minsann vilka hemska saker han har gjort” och sen får man aldrig veta nåt. Typ MyMartens-syndromet.

   Svara

  Calle har väl aldrig visat på god karaktär. Aldrig sett någon slänga så mycket skit på alla han kommer åt men kan samtidigt inte ta någon skit själv. Han är kvinnoförnedrande och trångsynt. Han är en stor mansbebis utan självinsikt.

  Svara

  Trodde Calle blocka så fort han fick mothugg av en tjej som har en annan åsikt än han. /En som blivit blockad av Calle S

  Svara

  Jag kan inte förstå hur något företag under solen kan vilja förknippas med Calle Schulman?
  Jag. Kan. Inte. Fatta.

  All publicitet kan inte vara bra publicitet?
  Om jag så hade ett företag som krängde bajs skulle jag inte försöka marknadsföra skiten med hjälp av sådana som Calle Schulman och Sindy Niklasson.

  Svara

  Varför håller vuxna på sådär online… Tänk på budskapet ni sänder till unga. Alla de där framstår som uppmärksamhetssökande och alltför brydda om sitt utseende. Inte något jag ser upp till alls.

  Svara

  Vilket tråkigt kommentarsfält att läsa. Jag har själv en gång i tiden kommenterar dumt på LD’s Instagram, och fy fan vad jag ångrar mig!!! Har en ny ig-profil så jag kan följa henne…och inspireras. Tror nog LD har gjort MIG till en bättre människa. LD, du är så jäkla fin💙 och förlåt mig.
  Ni andra borde tänka till en extra gång.

  Svara

  Vad är det för skillnad på när Gynning vill förstärka sitt budskap med något manipulerad bild på sig själv och när LD vill göra detsamma med grimaser och groteska poser? Vad har den returscherade bilden med LD:s kritik att göra överhuvudtaget? Tror nån att oreturscherad bild på Gynning varit ok för LD med tanke på den kritik som framförs? Varför skriver LD att Gynning är ätstörd? Vilken relevans har detta påstående? Varför ska man inte ta råd av en ätstörd avseende ätstörd sockerberoende? Det borde väl alla göra liksom alla borde ta råd från smala som en gång varit överviktiga. Peppråd av typen ”där mådde jag dåligt och nu mår jag fantastiskt bra”. Grattis och lycka till fortsättningsvis säger jag till Gynning. Och dessutom hoppas jag många följer ditt goda exempel. Till LD frågar jag vad hon har för agenda egentligen. Och varför hon tror så mycket ovidkommande detaljer kring G. skulle förstärka hennes kritik var i nu den må ligga i. Barn blir inte ätstörda av att se en bild på G. Oretursherad eller ej.

  Svara

   Exakt, när LD drar ner på socker är det ok, när Gynning varit sockerfri några veckor är det ätstört och vi uppmanas att inte lyssna🤔 LD borde ta paus, börjar bli en kopia av Anna Book, offerkofta som vrider allt till påhopp när det är relevanta reflektioner, se ovan hur hon vrider sig som en mask för att inte erkänna att hon kritiserat Gynnings matvanor, bara budskapet,🤣😂 likaså hur hon inte kan berätta om sin träning, det triggar läsarna, ja vad kan man säga, imponerande att hon hinner med all träning då hon är överallt på nätet, hugger som en kobra i kommentarsfälten😅

   Svara

   Du jämför på rille retuschering och grimaser lololol.

   Svara

  Är man nyförovad, brukar man vara lycklig, är man lycklig så spyr man inte galla på folk. Detta är sjukt hat från Calle, han har inte rätt att skriva så om Lady Dahmer. Han har mycket hat och bitterhet inom sig. Han skriver ”kloka” haranger på instagram, men det har inget värde när han bär sig åt så här. Hans hat kommer från hans dysfunktionella uppväxt. Hans bror Alex skriver sig rik om deras gemensamma uppväxt och tar på så sätt något ifrån Calle som aldrig kommer kunna göra samma sak, Alex tar de möjligheterna ifrån Calle. Undrar om Alex delar med sig av sin profit av deras gemensamma bakgrund.
  Lady Dahmer verkar vara en intellektuell, humanistisk, empatisk person, dessutom riktigt bra konstnär. Mänskligt att hon inte orkade hålla emot de idiotpåhoppen från Calle, utan sänkte sin argumentation.

  Svara

  Jag blir alldeles vimmelkantig av alla felaktigheter här. En liten tanke om själva ämnet för tråden dock:

  Om det nu inte spelar någon roll hur man ser ut, varför har man då åsikter om hur en annan människa ser ut? Och det gäller väl i alla riktningar.

  Men för att hålla sig till det enda som är viktigt (om den språkliga roligheten ursäktas) i det här:

  Ja, det är farligt att vara fet. Fett farligt, skulle man kunna säga. Att smala människor ”får cancer”, som jag såg att någon skrev, är förvisso sant. Men det man tittar på i statistik är dödlighet. Och den är svindlande mycket högre för människor som är överviktiga. Jag säger så här: Hand upp den som liksom jag har exertkunskaper i ämnet, så ska jag gärna lyssna.

  Svara

  Jag undrar verkligen vilka ni är och hur ni ser ut som blir så provocerade av att någon är större än er själva. Jag äter troligen mer skräp än LD och mig är aldrig någon på om att leva ohälsosamt.. Undrar varför.. för att jag ser ut att vara mer fit än vad ni själva är kanske? Så otroligt pinsamt beteende i detta kommentarsfält, ni måste vara så bittra över det liv ni själva lever för att ”hålla vikten”.

  ”Jag är faktiskt läkare och det är jättefarligt att vara fet” lol. Är ni lika på alla olika grupper i samhället med förhöjd risk att råka ut för saker?

  Svara

  Jösses jävlar vilka pajaser, de här två skulle kunna bilda en framgångsrik clownduo på högsta nivå med pajkastning som paradnummer, Calle beväpnad med en djupfryst Lean Cuisine chicken och Dahmer med en välgräddad Quiche Lorraine fransk fläskpaj. Calle borde ju gilla ”Lady” Dahmer, det ingår ju ett h i hennes namn, första frugan hette Anitha, den andra heter Sandhra, den tredje kommande kanske Dahmer efter det att Calle har döpts om till Challe,.och så levde de tu lyckliga alla sina dhagar. Amen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.