Kenza och de uppsvällda porrbrösten. :-)

 

På instagram fick jag en kommentar om att jag som snart är mamma inte borde posta en sån här bild där man ser en liten del av mitt bröst. Sjukt ändå, med tanke på att man ser så mycket mer av av tuttarna i bikini än såhär. Men jag kanske inte får visa mig i bikini heller när jag blir mamma? Posta en bikinibild? Hur funkar det med amning då? Måste jag se till att täcka tutten ordentligt när jag ska mata mitt barn så att ingen råkar se en tutte? Nä vet ni vad, bring back the boobie and it’s egentliga syfte. //Kenza


Även den här bloggen fick en kommentar om Kenzas bröst – där signaturen ”Juppinalle” kallade dem för ”uppsvällda porrbröst”.
Nu har Kenza skrivit en kommentar till detta, eller egentligen då till en kommentar hon fick på Instagram, men vem vet?
Det kanske var ”Juppinalle” som stod bakom även den?

Oj oj, tuttchock igen. Jag kan verkligen inte se något sexuellt överhuvudtaget med ett par bröst, och absolut inte ihop med en gravidmage. Jag ser liv, kvinnlighet & styrka (oavsett storlek & form), och på mig nu en soon-to-be mjölkmaskin haha. Men det kanske bara är jag. Är uppvuxen med att tuttar inte är något som behöver skylas. // Kenza

Är man gravid får man uppsvällda bröst.
Det kallas biologi, inte ”Bauchickabauwauuuuuuu-porr”.
Ser man och tolkar in porr i det så har det nog mer med ens egna referensramar att göra än någonting annat tror jag.
Jag tycker bilden här under på Kenza är jättefin. Hela hon ska bli mamma, inte göra porrfilmsdebut.

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  BS, Kenza är en smygexhibitionist och gillar att avslöja lite mer än vad gemene kvinna är villig att visa.

  Svara

   Tala för dig själv.

   Svara

    Oh snap, you got me

    Svara

   Och? Om Kenza inte hade gravidmage på bilden…vore det så jävla fel och skamligt att lägga upp bilden ändå?
   Vad spelar det för roll om vissa vill visa upp sig nakna…medan andra vill skyla sig?

   Svara

    Handlar inte om hennes graviditet, men att påstå att hennes tuttar inte ska uppfattas som sexuella med den stylingen är absurd. Hon gillar att flasha och visa mycket hud, och det är så falskt att låtsas som att det inte har någonting med att hon vill vara sexig (och visa sin fina kropp) att göra. Det handlar inte om empowerment. Att förklä viljan att vara traditionellt sexig med påhittade populistiska feministord för att rättfärdiga att man upprätthåller sexighetsnormen, eller låtsas vara ödmjuk och naiv genom att påstå att en avklädd idealkropp som visar brösten inte är ”sexig” är inte ok, och därför kritiserar jag det. It’s all BS.

    Svara

     DET håller jag med om. Men tyvärr är det fult. Att vilja vara sexig. Att visa upp sig. Att ta fina sensuella bilder.
     För då är man uppmärksamhetssjuk och blivit uppfostrad av patriarkatet…så jag kan förstå att hon vill visa sin vackra sensuella/sexiga sida men vågar inte stå för det och förklär in det i ”girl power”. Typ.

     Svara

     Jag älskar att andra kvinnor ska bestämma hur en kvinna bör se ut, hur hon bör klä sig, hur hon bör eller inte bör snygga till sina bilder. Mm mm i all oändlighet! Kvinnor är djävulens straff mor andra kvinnor…”medsystrar”.
     Och ja, jag är kvinna och 48 år 🙂

     Svara

      Jag vill inte bestämma vad andra kvinnor (eller män) ska ha på sig men jag har definitivt en åsikt om det och ifrågasätter gärna det när det sker på så stora plattformar som når ut till massa, framförallt när man förnekar syftet med bilden och poserandet och låtsas vara naiv. Vill man visa hur effektiv en brasilian är eller ha polo på sig är det upp till var och en 😄

      Svara

  Kenza är skitsnygg och jag håller med henne. Om Juppinalle blir så enormt triggad av att se en (snart) mamma som visar lite bröst kan han/hon inte ha det så lätt i sin vardag. Mammor visar lite bröst överallt 🍈🍈

  Dock tycker jag att Kenza ska erkänna att looken är menad att vara lite sexig, gravid eller ej. Topless under en jeansjacka, det ÄR sex appeal, att hävda något annat är ju hyckleri? Jag har noll problem med att visa hud och sexighet men kan väl kalla det för vad det är istället för att låtsas som att det inte alls är ”sexigt”. Puh.

  Svara

   Precis. Liksom de som ligger svankande på en säng med stringtrosan uppdragen mellan skinkorna … och bildtexten är typ -Just ätit en ostsmörgås och druckit lite te, så gott! Vill man lägga upp en sexig bild så gör det men låtsas inte som om det inte var med avsikt!! Det är SÅ TRÖTTSAMT!!!!!

   Svara

    Typ Moa Gullbrand😉

    Svara

   Kenza brukar ju oavsett gravid eller inte, retuschera sina bilder. Undra om LD reagerar lika starkt på det som Gynnings retuscherade bilder? Eller är det personen Gynning hon ville åt?

   Svara

    Gymnings bild var tydligt rerucherad smalare kropp med texten att hon blivit bättre i from utan socker. Vad jag vet så har inte kenza manipulerat bilder för att sedan påstå att hon ser ut på det sättet pga av en viss diet. Men jag tror att LD är emot retuchering överlag.

    Svara

  Kenza är så himla vacker <3

  Svara

   Alla kvinnor är vackra. Särskilt tycker jag när dom är gravida. Men har haft vänner som haft så ont under graviditeten så nog kan en del ha det jobbigt.

   Svara

   Inte vackrare än någon annan.

   Svara

    Tycker du inte? Det gör nog jag.. Eller nog, jag gör.

    Svara

    Fanny lyckman är snyggare

    Svara

   tycker hon ser rätt basic ut i verkligheten

   Svara

  Haha och jag var helt övertygad först om att hon drev med sin text och att hon uppenbart menade sina bröst pga ett jättestort och det andra inte syntes.

  Svara

   Så tolkade jag det oxå när jag såg inlägget nu 🙂

   Svara

  Defnitivt halv-porrig bild den första (inget fel med det). Men jag måste säga att the caption till den bilden är verkligen så töntigt av henne, väl medveten om att ingen kommer kolla på ”asymmetriska ansiktet” direkt.

  Svara

   Det var det enda jag också reagerade på när jag såg bilden. Skitsamma om hon visar brösten, men fokuser hamnade ju inte alls på hennes ansikte som nu tydligen bilden skulle handla om. Sedan vet jag inte om Kenza ens tänkte på brösten när hon la upp bilden, hon kanske bara såg sitt asymmetriska ansikte 🤷🏼‍♀️

   Svara

    fokuset*

    Svara

  Ett tag pratades de om att desto mer symmetriskt ansiktet är desto vackrare är man. Kenza är ju sjukt vacker men har även som hon skriver asymmetriskt ansikte så där rök ju den teorin? Haha. /mvh en tjej som lagt flera år på att hata sitt asymmetriska fejs

  Svara

   Män är mer attraktiva när de har symmetriska ansikten. Senast jag läste var att man inte förstått sig på kvinnors gener lika väl än och därmed inte vet om det gäller även dem.

   Svara

    Fast Bradley Cooper, som jag tror väldigt många kvinnor anser vara STEKHET, har ett av kändisvärldens mest assymmetriska ansikten (antingen såg jag en artikel om detta eller så va det på youtube, ganska intressant faktiskt hahahah han var bannemig jävligtttt osymetrisk. Men lika het ofc!!!!!)

    Svara

     Undantaget som bekräftar regeln? 🤷🏼‍♀️ Håller med om att han är sjukt snygg.

     Svara

   Haha, dragen måste väl fortfarande vara ”snygga” liksom . Jag har också asymmetriskt ansikte men inte lika ”standardsnygga” drag som Kenza. Personligen dock tycker jag assymmetri är fint (inte nödvändigtvis på mig dock haha) – det liksom händer lite i ansiktet 😀

   Svara

    Jag har asymmetri efter att ha knäckt näsan – räknas det? 🙂

    Svara

  Hon är väl sjuk symmetrisk skulle jag säga

  Svara

  Vad är det för fel på vissa människor?! Hon ska bli mamma, hon har en bebis i sin mage. En sådan kommentar tycker jag säger mer om personen i fråga…att hänga på youporn, och dra parallellen mellan sk ”porrbröst” till ett par bröst som skall ge mat. Herregud vad fel det är på den människan.

  Svara

   Jag undrar jämt varför alla kända ska vara på tidningsomslag utan tröja? Varför vida upp magen naken och låta tuttarna skymta fram lite sexigt. Blir väl lika fina mag och mammabilder med kläder på när det ska stylas och fotas

   Svara

   Blir så ofantligt trött på alla kvinnor som tjatar om att bröst måste anses vara osexiga och till för att ge mat till barn. Tala för er själva.

   För mig representerar bröst sex och sexighet.
   Kan inte alla mammor och blivande mammor fatta att vi som inte har barn ser bröst som sexigt och har all rätt till det.
   Därför tycker jag också att det är absurt med folk som ammar offentligt men det är bara min personliga åsikt baserat på min syn på bröst.

   Vi som inte har barn har all rätt i världen att ha vår syn att bröst är något sexigt och kvinnligt. Varför verkar folk tro att någons åsikt är mer värd ifall de har barn…

   Svara

    Vilka ”folk” tror det? Du får ju tycka vad du vill och klart bröst får vara sexiga men huvudsyftet är ändå att ge mat till bebis oavsett vad du tycker. Sen tycker jag det är absurt att tycka det är absurt att amma offentligt, men det är ju min personliga åsikt. Jag tycker nog bröst är sexiga samtidigt som man kan amma offentligt. Tar ju liksom inte ut varandra..

    Svara

     Min röv är till för att bajsa med, men inte går jag runt och flashar den för det!

     Svara

      För det florerar inte runt en massvis med ”sexiga” rumpbilder på nätet?

      Svara

       Gör det inte?

       Svara

        haha oj förstod nu att du troligtvis var sarkastiskt

        Svara

     👌🏻

     Svara

     Att säga att brösten huvudsyfte är att amma är en sånn jäkla kränkning mot alla kvinnor som INTE skaffar barn. Mina bröst har inget med amning eller barn att göra överhuvudtaget heller 🙂

     Svara

    Du får tycka vad du vill och känna vad du vill. Men det får ju alla andra också. Så vill någon amma offentligt eller ta bilder till mamma-magasin med bröst som skymtar, var tyst och låt dem. Vill någon gå runt med bylsig polotröja och dölja brösten, du ser inte många som protesterar.

    Svara

    Vad ska man göra då om bebisen är hungrig? Låsa in sig hemma i ett år?

    Svara

    Intressant kommentar…du förstod nog inte min kommentar. Att benämna ett bröst (och jag pratar om NÄR man är gravid, DET bröstet) som är menat (jag vet för guds skull att alla kanske inte kan/vill) för porrbröst är i min mening och tycke inte något positivt.
    Det ska inte föreligga någon form av sexsim i att ge ditt barn mat, från ditt bröst. Det är skillnad på bröst och bröst.

    Svara

  Allt handlar om att synas och att beröra sina läsare. En helt vanlig mamma utan konto på nätet skulle antagligen inte ta liknande bilder till beskådning. Inget nytt under solen, kroppar är lika intressanta nu som på Hedenhös tid och vissa har en större glädje av att visa upp sina kroppar än andra.

  Svara

   Jag tycker nog att alla möjliga kvinnor verkar mer villiga att vara nakna när de är gravida. Typ linda in sig i tyll och stå naken på en äng i solnedgången och sånt.

   Svara

    Låter skumt. Gör vuxna kvinnor sådant?

    Svara

     Jag måste ha väldigt lite förföriskt/sexigt inom mig. Såg på semestern två tjejer på stranden fota varandra. Ena tjejen drog in bikinitrosan jättelångt in i baken, vek ner den framtill så fiffi nästan syntes, och ställde sig på alla fyra och svankade i vattenbrynet, medan hon tittade ”förföriskt” med öppen mun in i kameran. Så höll de på ett tag sen.

     Jag blev helt fascinerad över detta och hur jag själv skulle bara skulle kunna göra samma sak på skämt, men förmodligen inte ens då. Vad driver dem att ta sånna bilder?

     Svara

      Patriarkatet driver dom så klart, vad annars?

      Svara

       Haha, men ge dig.
       Deras egna idioti driver dem till att göra det.

       Svara

        Haha snacka om skygglappar.

        Svara

      Jakten på att bli beundrad, åtråvärd, älskad driver dem. Eventuellt också jakten på framgång och pengar om de lägger upp bilderna offentligt på typ instagram m.m. Kapitalism och patriarkat i ett nötskal.

      Svara

    Hahaha wtf

    Svara

    Instämmer inte. Under mina graviditeter har jag snarare velat visa mindre. Inte pga att jag har haft problem med mitt utseende på något sätt, bara det att jag kände mer att min kropp var just MIN och inte till för åskådning.

    Svara

    Hahaha, de flesta kvinnor ställer sig inte i skogen halvnakna i tyll utan de kvinnorna som gör det är de som lägger ut bilderna på sociala medier. Andra kvinnor med ostbågssmulor fastklämda mellan tuttarna och magen syns såklart inte eftersom vi inte lägger upp något.

    Svara

    Fan, jag ställde mig på en äng i solnedgången, naken och inlindad i tyll förra graviditeten.. bör jag vara orolig? Är jag exhibitionist? Hur botas jag?

    Svara

     Heja dej! Jag önskar att jag vågade.
     Min sambo vill ta ”magbilder” varje vecka och jag har lovat honom att han får ta dem – så länge jag slipper se. Så nu gör vi så.
     Känner mig allt annat än vacker, och då är jag ändå bara i v.17. :/

     Svara

  Önskar att jag kunde byta liv med folk som ser bröst som problem för det finns väl inget annat som bekymrar dessa personer lika mycket så att de väljer att lägga tid och energi på ett par bröst.

  Svara

  vad tkr ni om att hm arvingen och Felicia Jankell dejtar? dejtade inte han nyss rossi?

  Svara

   Vadå vad vi tycker? Kul för dem?

   Svara

   Hur vet du att de dejtar?

   Svara

   Föredrog henne och David ihop.

   Svara

  Det är tyvärr en vanlig uppfattning att mammor/blivande mammor inte ska vara sexiga eller göra något som kan anses sexigt.

  Svara

   Fast varför skulle de vara sexiga? Naturen fungerar så att man ska vara attraktiv för att locka till sig en partner. Efter befruktning ska man som ”hona” bli lämnad ifred från uppvaktning så man kan rå om kommande unge. Så fungerar djuren och även vi, det är instinkt helt enkelt.

   Svara

  Dr Patrik Höijer på nordiska kliniken gjorde ett bra jobb med hennes bröst. Små och ganska naturliga. Fattar inte varför hon fortsätter förneka att hon fixat dem när hon var helt platt innan.

  Svara

   Kenza har alltid haft bröst. Sluta sprid lögner.

   Svara

    http://kenzas.se/2014/04/21/birthday23/

    Alltid haft bröst? Hon är ju helt platt och har varit fram tills för två år sen typ.

    Svara

     Det kan ju dock hända en hel del i bröststorlek, vikt och viktfördelning på ett par år. Innan jag var 25 hade jag inga höfter alls, till exempel. Kroppen utvecklas.
     Sen får väl folk operera sig utan att tala om det, om de har lust. Ser inte riktigt varför hennes kropp är vår ensak.

     Svara

      Jo men oftast kommer inte ens bröst när man är 25 och får en mer rund kontur på köpet.

      Svara

       Hmmmm jo, kan hända. Jag gick från B till D efter jag fyllt 25. Utan viktuppgång.

       Svara

       Men snälla hon är ju gravid! Är ju inte direkt ovanligt att tuttstorlekarna växer en del då?

       Svara

       Och jag fick bröst vid 29 års åldern utan viktuppgång.

       Svara

     Ojjj! Vad mkt plattare bröst hon hade tidigare. Varför förnekar hon operation??
     Samma som Blondinbella, det är ju inte värsta grejjen

     Svara

      För att det fortfarande har lite av en ”white trash stämpel” att operera brösten. Har själv gjort det och har ganska öppen med det. Men vissa dömer en direkt och det märks så tydligt. Jag har dock rätt stora implantat, över 600 cc. Men jag är vältränad och bredaxlad så det ser inte stort ut på mig, men jag är ju inte platt heller.

      Svara

       Men det ÄR lite WT, är det inte det då? Om jag kollar på min bekantskapskrets så är helt klart implantat en klassfråga. De lågutbildade har skaffat implantat så fort barnen är lite större, medan de högutbildade aldrig skulle kunna tänka sig något sådant.

       Svara

        Nja jag har både hög utbildning och hög lön men jag kanske är undantaget :p jag vet många som jag som opererat sig, däremot är det mest ”lågutbildade” som skaffar väldigt stora implantat där en tydligt ser att hoppla här är det opererat. Mina bröst var skitfula innan så jag är glad att en kan operera.

        Svara

      Tycker inte det är det är deras jobb att behöva berätta det för alla men det är tydligt att hon förstorat dem

      Svara

       Nej det är inte tydligt. Hon har gått upp i vikt. Mina blir enorma bara av mensen, antar att jag förstorar en gång i månaden.

       Svara

     Fast hon var ju mycket smalare där 😂 Inget konstigt att brösten växer med kilorna!

     Svara

     På dom bilderna hade hon ju precis varit med i let’s dance. Det är väl inget nytt att dom som deltar går ner i vikt under tävlingens gång. Hur bilden är tagen spelar väl också in, tänker jag. Vinkel, ljus, bikini osv osv. Tycker ändå summan av kardemumman att det är opassande att spekulera om andras kroppar.

     Svara

     Men va fsn, hon har tagit hormonsprutor för att försöka bli gravid i ett bra tag nu! Kan lika gärna vara det?

     Svara

     Men hon vägde typ 10 kg mindre där…. Klart brösten var mindre!

     Svara

    Förlåt men hon har varken bröst nu eller innan. Ja, de är större än tidigare det är obvious men hon är fortfande ”platt”.

    Svara

     PLATT? Hon? I så fall finns väl mina bröst inte ens, för de är platta om några… oj oj oj. Intressant att folk har så olika referensramar

     Svara

      Hon är inte platt men hon har små bröst trots att hon förstorat dem.. de flesta blir ändå ”busty” efter en op men hon har behållt sin smala look alltså som helhet.. så hon är nog platt i fixa brösten- gemenskapen

      Svara

       Sant!😊 tycker dock det är lite onödigt att diskutera kring om någon opererat brösten eller inte. Men samtidigt förstår jag inte varför man lägger ut sådana där bilder, inte konstigt att det pratas

       Svara

      Jag som utan fix måste köpa DD eller E-kupa har nog annan referens än en naturlig A-kupa. (och lugn, det är inget skryt, jag har en matchande bakdel dvs för stor)

      Svara

   håller med, det är solklart att hon gjort något.. tror dock också att hon gjort rätt små implantat, men det är det många som gör och man kan i de flesta fall knappt se skillnad. Jag har liksom gått från b till d kupa och ingen märker någonting. Är man en av dem som gjort sina bröst blir man oftast väldigt skarpögd och ser lätt när någon gjort sina bröst, trots att det ser supernatuligt ut.

   Svara

    Jag har hört från en del kvinnor (bland annat kvinnor som har förstorat sina bröst) att jag måste ha förstorat mina bröst. Folk antar också att jag har behå på mig. Jag använder inte behå och har inte förstorat mina bröst. Bröst kommer i olika former och ändrar sig under ens liv. Jag är 35 idag och mina bröst blev stora först vid 29 årsåldern utan viktuppgång. Det är inte alls lätt att se om någon har opererat sina bröst eller inte i de flesta fall.

    Svara

    Nej tycker inte alls det ser ut som hon har silikon. Hon har ju gått upp typ 10 kg sen den platta bilden någon använde som bevis, dessutom är hon äldre. Hon vägde 61 kg innan hon blev gravid, bröst är fett och växer när man får mer fett på kroppen. Att jämföra nu är ju idioti, hon är gravid! Även små implantat syns, tex Janni Deler. Men Kenza har aldrig haft ett enda tell tale sign på implantat. Och ja, jag har själv implantat så jag vet vad jag talar om. Mina naturliga såg ut som Kenzas gjorde i somras, lite större och rundare faktisk. Man kan faktisk ha fina runda bröst fast man är smal.

    Svara

   Har också sett henne på Nordiska flera gånger.. de har ju dock bästa kirurgerna så det är inte så konstigt 🙂

   Svara

   Hon var ju tunnare i hullet då än på senare tid. Vilket hon själv berättat när vi läst om hennes ”kamp” med att äntligen lägga på sig lite fler kilon.

   Svara

    Hon har inte bara kämpat för att bli gravid utan nu ska hon även ha kämpat med att gå upp i vikt. Sen hon gick ut med graviditeten så har hon lustigt nog bara varit halvklädd på alla bilder 😂

    Svara

    Snälla sluta använda ordet ”kamp” för att beskriva någon med ett sånt lyxproblem som att gå upp i vikt, ja, jag fattar det är jobbigt utan kvinnliga kurvor, men det är fan ingen kamp att äta massa choklad o godis. Att gå ner, eller inte kunna få barn, inte ha mat att äta, ha psykiska problem , det kan dock klassas som kamp. Trött på att allt idag är nån sorts kamp

    Svara

     Menar lyxproblem som att INTE kunna gå upp i vikt. Det är ett jävla lyxproblem o ingen kamp.

     Svara

      Och vem är du att avgöra det? Snarare ett lyxproblem att behöva gå ned i vikt, då man tryckt i sig så mycket ”choklad och godis” samtidigt som folk svälter.

      Svara

     Haha ursäkta? Hur i helvete är det en mer ”kamp” att gå ner i vikt än gå upp i vikt? Det är inte bara att ”käka en massa choklad” eller dylikt skitsnack.

     Svara

     Om du inte vet vad du pratar om borde du inte yttra dig. Har försökt i hela mitt liv att gå upp i vikt och får dagligen utstå kommentarer som ”gud vad smal du är”, ”har du anorexia” osv. Vad jag än äter eller gör så funkar ingenting så det är inget jävla lyxproblem, det är ett riktigt problem för vissa.

     Svara

      Samma här. När jag gick i grundskolan var det många ovetande vuxna som skulle köra anorexi-interventions på mig trots att jag bara var väldigt lång och hade superhög ämnesomsättning. T.o.m. främlingar som kom fram till mig (ett barn) ibland och sa att jag var oattraktiv pga hur smal jag var, att killar kommer inte vilja ha mig om jag inte gick upp i vikt eftersom de gillar ”riktiga kvinnor som har kurvor”.

      Svara

      Låter underbart. Många av oss svälter oss, äter enbart 800 kcal per dag för att få vara smala. Vet du hur det är att vara hungrig nästan dygnet runt? Det är otroligt jobbigt. De gånger jag ”släppt taget” och ätit så jag är mätt så har jag tyckt det varit sååå underbart att slippa den konstanta hungern!

      Svara

       Nu är jag ju ingen expert på kaloriräkning, men för mig låter detta svältande helt obegripligt? Vadå hungrig nästan dygnet runt?

       Det finns ju mängder av livsmedel som knappt innehåller kalorier och som man borde kunna stoppa i sig tills man blir proppmätt. Utan att gå upp ett dugg i vikt.

       Exempelvis: blomkål, vitkål, salladskål, selleri, broccoli, selleri, zucchini, bönor, vit fisk, kyckling, ägg, svamp, sparris, rödbetor, spenat, groddar, haricots verts, rädisor, tomater, apelsiner, grapefrukt, rabarber, äpple, vattenmelon…

       Vill inte vara sån, men det känns som att man inte riktigt förstått hur man ska laga mat/äta om man tror att det krävs extremmetoder för att hålla vikten.

       MIX N MATCH från listan ovan och somna mätt! ❤️

       Svara

        Fast grejen är att vissa kroppar inte klarar av minsta lilla kaloriöverskott utan att gå upp i vikt. Vi har alla olika behov av kaloriintag, därav att det finns ”naturligt smala” personer, och precis på samma sätt finns det ”naturligt tjocka”. Jag trivs bäst att väga 60 kg till min längd på 160 cm och då måste jag hålla igen med maten, min kropp hamnar annars LÄTT på 80 kg som är klar övervikt.
        Absolut att jag blir mätt på vitkål, broccoli, sallad, frukt MEN efter sådär två timmar så är jag hungrig igen. För att inte tala om att jag tycker det är viktigt att få i mig mejerier, ägg, lite kött, olivolja då jag inte bara kan leva på vatten (just frukt är faktiskt till stor del vatten), så i liten mängd måste man faktiskt äta annat än frukt och grönsaker. Tar blodprover en gång per år och sist hade jag B12-brist och järnbrist, så har fått se över kosten. Det är ett jäkla krångel och meck att jämt pussla med maten men jag prioriterar att se ut på det sätt jag vill se ut. 🙂
        (Hunger styrs dessutom till stor del av hormoner som finns i kroppen, i studier har man sett att överviktiga har svårare att hålla sig mätta just p.g.a. hormonerna som har en annan nivå än hos slanka personer).
        Jag är väldigt påläst och har stor koll på min kropp och hur den mår, så dina råd känns helt ärligt irrelevanta och menlösa här. Men jag hoppas du mår bra av ditt eget sätt att äta.

        Svara

       Wow okej, 1. Jag vet exakt hur det är att vara hungrig konstant då min kropp förbränner allt i samma sekund som jag tar en tugga. 2. Jag skulle göra allt, då menar jag ALLT för att få ha problemet att gå ner i vikt och inte upp. Jag tror inte du förstår vilken koll jag har på kropp och allt precis som du har, pröva själv att dricka grädde till frukost eller shotta vinäger så ofta det bara går. Du har iaf ett val, du KAN gå ner i vikt om du vill. Jag kan INTE gå upp i vikt hur mycket jag än försöker. Så förstå skillnaden, snälla.

       Svara

   Haha älskar Patrik!!! Tutt-magiker! Kan lätt tänka mig att han gjort hennes tuttar då han gör de mest naturliga brösten.

   Svara

   Hon var smalare då än hon varit sista åren. Tuttarna växer också du vet. Hon har inga stora bröst nu heller, bara större.

   Svara

  Har inget emot flaunting men förstår inte vad detta har med hennes ansikte att göra när man inte kan bedöma stmmetrin från sidan? Så obvious att detta inte har att göra med hennes asymmetriska ansikte alls utan att hon är ute efter uppmärksamhet.

  Svara

   Det är väl klart som fan att hon är ute efter uppmärksamhet och bekräftelse det syns ju tydligt i bilderna som läggs upp att det är så

   Svara

    Precis och det är andra som är ”störda” som tror hon inte är ute efter uppmärksamhet. Hon verkar vara riktigt osäker på senaste tid.

    Svara

    Hon behöver ingen uppmärksamhet. Hon har fått det dagligen i över 10år.

    Svara

     Hej Kenza! Vi vet att du läser här.

     Svara

      Är inte det där lite uttjatat nu? Tror inte heller Kenza lider brist på uppmärksamhet.

      Svara

       Tror inte hon lider av brist på uppmärksamhet men tror hon visste precis vilken reaktion hon skulle få när hon la upp den här bilden, dum är hon ju inte

       Svara

  Känns som att hon är rätt osäker i sig själv med alla kurvor o rumpor som är inne nu och typ gör allt för att stay relevant. Lite pinsamt

  Svara

  Fast varför gör hon detta till en mamma grej? Hade det varit bb hade folk anklagat henne för att bara vilja ha trafik genom att flaunta sina bröst men prata om sitt ansikte? Som nån annan skrev ser man ju inte assymeytrin när bilden Inte e framifrån heller så det faller rätt platt.

  Svara

  Är väl ändå skillnad på bild och bild, hade Kenza lagt upp en bild rätt framifrån, med ett stort leende och glädje så hade bilden varit mindre ”porrig”. Man behöver ju inte göra sig dum, ”här ska jag ta en bild där en rund tutte syns, titta förföriskt in i kameran och prata om mitt ansikte och den som fokuserar på bröstet är heelt ute och cyklar”. Well, ja, bröst är inte sexuella alltid men ibland är de faktiskt det beroende på kontext.

  Svara

   Hon vill nog bara röra om i grytan lite, dock på ett lite ”finare” sätt än blondinbella..

   Svara

  Uppsvällda porrbröst?!dom där små fina? Hahah😂😂 då skulle hen se mina! (75h) plus menssvullna

  Svara

   Eller hur, hello taxöron

   Svara

    😂

    Svara

   75 E menssvullna taxöron här!

   Svara

  Haha, juppinalle brukade (brukar? Har inte hört någon säga det på länge) finländare säga istället för mobiltelefon, vilken nostalgikick jag fick. Ser framför mig när farmor frågar av mig om jag har juppinallen med mig haha! <3

  Also, mer boobies åt folket 🙂

  Svara

  Alltså är lite trött på det här. Hon gör ju själv en grej utav det genom att skriva om sitt ansikte men visa bröstet. Hon är inte dum utan är en av de smartare tjejerna i bloggvärlden.
  Sen fattar jag inte grejen med att hon ska beskriva det med att hon ser ”liv, kvinnlighet och styrka”. Alltså vad är grejen med alla dessa floskler? Vi alla har tuttar, men inte går man och gör nån ”Female power life strength” american grej av det. Det är liksom vad det är – bröst, so what?! Jag gillar att ha urringat och kort kjol men drar det inte till punkten att jag ser mig som nån female warrior för det utan står för att jag vill vara sexig ibland. herregud

  Svara

  Vad dåligt.. en bild om ett assymetriskt ansikte taget i halvprofil 😂 ja, visst, vi säger väl att det var vad hon villle få fram

  Svara

   Kanske hon menar harr hon får olika utseenden beroende på vilken sida av ansiktet hon visar i profil på ett foto?!

   Svara

    men då fpr hon väl visa den andra sidan så man kan jämföra

    Svara

  när ska hon sluta med att vara en sån Beyonce- wannabe? herregud alltså..

  Svara

   Haha men det går ju inte. Kenza är vacker men beyonce är bara next level sjukt wow.

   Svara

    Jag tycker inte att Beyoncé är så wow. Vacker, absolut. Men wow för mig är mer Pfeiffer. Naturligt (Som yngre), inte så mycket kurvor, tuttar och rumpa… Tycker det är kul att se hur olika man tycker 😊

    Svara

     Jag tycker också pfeiffer är skitnsygg. Men tänkte mer på att hon tidigare jämfört sig med beyonce.. lite pinsamt att skriva något sånt..

     Svara

   Verkligen 😂 skrattretande med hennes beyonce photoshoot, har folk inga egna idéer längre?

   Svara

  Och det som är så många som gör helnakna mammafotograferingar… undrar vad dessa personer tycker om det 😂

  Det syns ju knappt något på den första bilden!!! Och så speciellt svullna ser de väl inte direkt ut heller!

  Svara

  Bara jag som tycker att Kenzas tuttar är snygga? Alltså inte på ett direkt sexuellt plan utan liksom… Snygga för en hetero kvinna?

  Svara

   Snygga men för små. Salma Hayeks bröst på beyonces kropp 👍🏻

   Svara

   Va? Blir de mindre snygga om hon var bi eller lesbisk? Tuttar som tuttar?

   Svara

    Jag menade då ur mina egna ögon. Jag är en hetero kvinnor och tycker att hennes tittar är snygga.

    Svara

   Supersnygga!!

   Svara

  Boken har köpt hus. Någon som vet var?

  Svara

   Steninge slottsby ska det vara enligt hyfsat säker källa. Booken själv lär ju dra på det i x antal blogginlägg till. Zzzzzzzzzznark….

   Svara

    Härligt! Blir granne med Carola i så fall 😝😅👌

    Svara

     Åh, vad jag skulle vilja höra en kommentar från Carola om det!! 😂

     Frågan är om hon håller på att planera en välkomstkorg till nya grannarna – eller att FLY området…

     Svara

  Klart mammor får va sexiga om de vill… men vissa kanske bara e lite trötta på att det alltid måste va sexigt, inte ens en graviditet är fredad…. ;p

  Svara

  En sak jag reagerar på… En person som har svårt att bli gravid kan knappt se eller umgås med andra gravida. När denna person till slut blir gravid då ska gravidmagen flashas, flauntas i alla sammanhang. Det ska svankas oändligt mycket med ryggen allt för att gravidmagen ska se så stor ut som möjligt (givetvis måste handen vara på magen) Jag förstår ju att man är överlycklig såklart, men det blir till slut lite löjligt.

  Bara en sak jag reflekterat över på sistone med alla bilder på Kenzas mage…

  Svara

   Tycker Kenza påminner om Gab Joss, innan hon blev gravid och fick barn var det väldigt sexiga bilder på kropp och urringning. När graviditeten kom massa bilder på mage och kropp, fortfarande sexigt liksom. Känns som om det är receptet för att få många följare?

   Svara

   Precis 😂 ser jävligt pinsamt ut

   Svara

   Kenza klarar inte av folk som har något hon själv saknar. Hon klarar inte av att umgås med gravida om hon själv inte kan bli sett, snyggare folk än henne osv..

   Svara

   Håller med, hon är så himla tröttsam. Som om hon är den första gravida på jorden

   Svara

   Hade inte hon svårt att umgås med sin gravida vän när hon (vännen alltså) blev gravid? Och så fort Kenza blev gravid då ska det genast poddas graviditeter och bebisar.

   Det mest det faktum att så fort någon som har svårt att bli gravid blir gravid då ska liksom magen tryckas upp i ansiktet på allt och alla.

   Jag vet inte hur det är att ha svårt att bli gravid så vill inte låta okänslig eller dryg.

   Svara

  OT: Jag kan inte förstå hur någon som Bianca kan sitta i podden varje avsnitt (!) och prata om rökning, förstår hon inte att det är många som lyssnar som är lite mindre och kanske ser upp till henne? Tycker det är så himla tråkigt? Ingen som tänker på det som lyssnar?

  Svara

   Jo men Bianca verkar inte bry sig speciellt mycket. Hon har rökt i flera år och lär fortsätta. Så länge man slipper se det i Wahlgrens Värld och sociala medier så är jag glad.

   Svara

    Så hon ska sluta röka för att behaga er?! 😂 För f-n skärp er! Ta ansvar över era barn!

    Svara

   Dom pratar även om sex mm Det är 18 års ålder för att röka 15 på sex. Så tröttsam på folk som du som bara leta fel, Bianca är inte perfekt eller uppmanar rökning till minderåriga. Föräldrarna få ansvar över sina barn!!

   Svara

   Tycker faktiskt folk får ta eget ansvar..

   Svara

   Eh, föräldrars ansvar inte Biancas.

   Svara

    Varför ens sitta och prata om det i varje avsnitt som att det är något coolt?

    Svara

   Tror inte tanken är att podden ska vara barnanpassad? Finns ju massa där ute som ej är barnanpassat som barn kommer åt ändå, inget kreatören av saken i sig kan hjälpa.

   Svara

  Alltså hade blondinbella lagt upp bild på sig själv med en jacka utan bh och ena tutten i fokus och skrivit något om sitt assymetriska ansikte hade folk trott det var en parodi.

  Svara

  Jag älskar bröst. Fuckinggg älskar! Dock på ett sexuellt plan så jag är väl dum i huvet 💣💣🍉🍉🍞🍞🐶🐶⚽️⚽️

  Svara

  Nu är jag helt straight och ser inte kvinnor sexuellt, men kan verkligen inte se Kenza med ”sexy girl-image”. Alltså hennes image har aldrig varit sexig så det är så konstigt att se henne så här, typ som att se sin mamma posa på instagram. Obs menar inget illa med min kommentar.

  Svara

   Förstår vad du menar! Hon har aldrig varit sexig men otroligt vacker – i mina ögon! Skön o go verkar hon vara också.

   Svara

  God kväll Cammis!

  Så där nu funkar alla länkar till insta igen för mig. 😊

  Svara

  Kenza ÄR snygg, det vet både Kenza och resten av världen, och man FÅR klä sig hur man vill , men kom igen, varför låtsas annat än att det är för att få komplimanger och ses som sexig när hon lägger ut ej sådan bild? Det är ju liksom inget tvång att man plötsligt ska visa magen och brösten utan kläder bara för att man är gravid. Förstår att hon är stolt över sin mage, men bebismagen framhävs även med en tröja över. Har faktiskt svårt att se behovet av att anspela så på sin sexighet samtidigt som hon låtsas att det inte är det hon gör.

  Svara

  Det är subjektivt.

  Svara

  För mig får folk ha på sig vad de vill, jag lägger mycket mer vikt vid personligheten.

  Däremot kan jag komma på mig själv med att tycka att det är befriande att ibland se bilder där folk är mer ”påklädda”. (Det behöver inte vara jämt, men som omväxllng)

  Samma sak känner jag om foton där folk är mer avslappnade och naturliga, istället för att de ska ”visa upp sin bästa sida”.

  Det är även lite tråkigt att när en person visar mycket hud så hyllas det, men när andra gör det så uppfattas det på ett helt annat sätt. Lite att jämföra med fin- och fulkultur.

  Svara

  Kan verkligen inte se det sexuella i bröst sen jag själv fick barn.

  Svara

   Eller hur? Brösten har blivit helt off limits under sex, känns så konstigt numer.

   Svara

    Och själv kommer jag vägra amma den dagen jag får barn. Vill absolut inte ha ett litet barn snutta på mina vårtor. Känns skitäckligt. 😂
    (Vill dessutom inte ”förstöra” brösten)
    Iofs vill jag inte ha nån kille sugandes på dom heller. Slicka och smeka lite absolut…

    Och nej, jag tycker inte heller det är ok att slänga fram ett bröst på en restaurang för att amma. Gå undan eller ha en tunn sjal som skyler.

    Duckar och väntar på alla mammapoliser som kommer och hoppar på mig. 🤷‍♀️
    Jaaaaaa det är jättenaturligt att låta sina avkommor dia, lika naturligt som att bajsa och bli penetrerad av en penis av en uppvaktande partner. Inte tusan gör jag det på offentlig plats ändå….🙄😂

    Mvh 36år och inga barn än.

    Svara

     Jag känner som du och ska ha barn om två månader. Har panik just för att mina bröst alltid vart en del i sex?
     Hur ska jag kunna gå över till att ge bebis mat så?
     Nej, tror eventuellt jag hoppar över det.

     Och ja, jag tycker absolut man ska ha sjal när man ammar.

     Svara

     Håller inte med hela ditt inlägg, men just den första biten jaaa!! Jag är snart 32 och funderar på att försöka bli gravid snart. Men hjälp vad jag inte vill amma! En STOR del i min mans och mitt förspel är just att smeka brösten, så vill inte börja se dem som en matstation för en bebis istället. 🙁 Känner mig så löjlig som tänker så men fan, sex är ju viktigt…

     Svara

     Hahaha ja bajsa och amma ar ju sisadar nastan samma grej ju! Satt dig och skit pa stan du sa kan mammor fortsatta amma offentligt. Sa det blir rattvist for all liksom 🙂

     Svara

     Brösten förstörs oavsett.

     Svara

  Är inte folk trötta på kenza och all provocering?? vad jag ser så är det bara hon som överdriver med allting som har med graviditeten att göra. det är hur många influensers som helst som är gravida just nu. Ingen annan håller på som hon gör, att ständigt gapa och få uppmärksamhet. Allting ska bli nånting. Ena stunden blir hon arg över att folk kommenterar hennes lilla mage, sen säger hon att hon är så missnöjd med att ha en liten mage och erkänner hur hon trycker ut den konstant. Sen allting om att hon var såå svartsjuk på sin vän dani som blev gravid så enkelt. Det är fööör mkt kring henne o hennes graviditet. För mycket av allt. Är jag verkligen den enda som är TRÖTT på hur hon använder sin plattform till att alltid överdriva med allting

  Svara

   Haha låter lite hårt men jag håller med, det är som att hon gör en grej av minsta lilla utan att någon annan gör det, och typ söker mer ”alternativ” uppmärksamhet än hon redan får. Vet inte om det har något med podden att göra och att de vill bli mer poppis men hon är verkligen tröttsam. Och den här bilden känns som ett typexempel på det, typ kolla på mitt ansiktes assymetri men jag flashar tutten och typ spelar att hon inte vet vad för effekt det kommer få. Som någon skrev ser man ju inte ens hur assymetriskt ett ansikte är när det är taget från sidan

   Svara

   Vart pratar hon om hennes mage? Är det podden?

   Svara

   Håller med. Orkar inte läsa mer om hennes graviditet. Det är bara överdrivet och för mkt. I början var det gulligt, men nu är det bara överexponerat.

   Svara

    Tycker det är lika tröttsamt så som Maja Nilsson Lindelöf håller på. Ska filma sin mage VARJE dag (jag vet att man inte måste kolla men man gillar ju att störa sig). Jag är själv gravid men tycker bara dessa blivande mammor är pinsamma. Bilder och filmer på mage varje dag. Maja verkar dessutom redan har gått på ”ledighet” för det är sååå nära till bebisen kommer och hon behöver vila då det varit så stressigt att inreda huset (som inredare gjort) och handla bebissaker. Man ba vila från vad?😅 Men våga inte kalla henne fotbollsfru, då blir det hus i helvete.

    Svara

  Vad menas när folk säger normkroop eller idealkropp? Märker att man benämner massa olika kroppar där i, men alltså menar man helt enkelt en normalsmal kropp? För för mig är det stor skillnad på en idealkropp och en normal icke avvikande tjock kropp. Tycker inte kenzas kropp på något sätt är någon idealkropp, långt ifrån, hon har ju inga kurvor alls. utan typ Bianca ingrossos, men antar att de båda klassas som ”norm”?

  Svara

   Med normkropp eller en kropp som passar idealet avses helt enkelt en som du själv skriver ”icke avvikande kropp” till.. det är alltså inte frågan om attribut som anses snygga som kurvor, bröst, eller själva ”snyggheten” på kroppen, utan helt enkelt en kropp som inte diskrimineras, som till exempel en överviktig kropp.

   Svara

  Varför vill man så gärna visa upp magen när man är gravid? (Har aldrig varit gravid o planerar inte att bli det)

  Svara

  Så löjligt, till vansinne löjligt, ”måste få visa sina lite av sina gravidbröst”. Det är sjukt.

  Svara

  Självklart ska en tjej få visa upp sig så som hon själv önskar i jämlikhetens namn och jämlikhetens år 2019 utan att betecknas som en slampa. Jag förstår ärligt talat inte vad det är att bli upprörd över?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.