Isabella Löwengrips semesterhus i San Tropez – typ…

Löwengriphuset dagdrömmer om det lyxiga semesterboendet, trots att det själv kommer stå och eka tomt på Lidingö.

Därför, som delmål innan jag kan köpa ett hus, har jag hyrt ett hus i fem veckor. Det ska bli underbart att få vara där så länge och hitta en vardag. Efter Almedalsveckan flyttar jag, barnen, Lovisa och Ida (mitt hemmateam) ner hit. Odd kommer också ner senare. Jag har hyrt ett riktigt drömhus där vi har gott om utrymme. Jag längtar massor. //Isabella Löwengrip

Isabella har enligt eget utsago hyrt ett hus i Frankrike i fem veckor i sommar – närmare bestämt i Vue d’Azur/Sainte Maxime. 
Enligt hemsidan kostar huset över 200 000 kr/vecka – i alla fall den vecka som finns tillgänglig i augusti – och Isabella har alltså hyrt huset i fem veckor, ett semesterboende som då kommer kosta henne över 1 miljon kronor.
Plantbaserad kost verkar tydligen göra att man skiter pengar – borde man prova det ändå?

Hand upp alla som tror att detta kommer röra sig om ett samarbete?
Varför skulle hon annars i detalj visa var hon kommer spendera sommaren med alla hot och stalkers som hon drar på sig hela tiden?
Ett väldigt lukrativt samarbete för Isabella, men kanske inte så mycket för företaget bakom.
För hur många av Isabellas läsare har egentligen råd att betala 200 000 kr/vecka för ett semesterboende?

Tack för tips!

271 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänk sicken värld vi lever i ändå

  Svara

   En hundring är skillnad mellan liv å död för så många, Bellas liv å skryt gör mig bara illamående. 0 impfaktor

   Svara

    Och kalaset för Stormi, Kylie Jenners dotter som fyllde ett, såg ni det? Karuseller och enorma nallar, drickor, en massa gäster… sjukt hur många människor som skulle kunna få verklig användning för de pengarna.

    Svara

    Det är många man får må illa av då, själv mår jag mest illa av all kriminalitet i samhället. Bella orkar jag inte bry mig om. Primperan borde vara receptfritt 🙈

    Svara

     Ja, Aftonbladet hade en riktigt bra artikel om hur en bakom de här gängskjutningarna mördade för 50 000 kr och spenderade pengarna på märkeskläder dagen efter morden. Tyvärr ligger artikeln bakom betalvägg nu, men polisen de intervjuade lyckades verkligen få fram budskapet om hur känslomässigt avtrubbade dessa unga gängkriminella är.

     Det var riktigt beklämmande läsning.

     Svara

    Fransosen som stalkade henne lär bli överlycklig å ”förstå” det som att hon kommer för att träffa honom 😉

    Svara

     Ja han ligger väl där i poolen en morgon. Hur e säkerheten därnere

     Svara

      Han bodde väl i Paris, lättare att ta sig till Saint Tropez då. Men hon kanske inte har skrivit ut någon adress. Gäller besöksförbud i Frankrike med?

      Svara

   Åh en riktig skåning 😍👍🏾

   Svara

    vadå skåning?

    Svara

     Sicken = vilken/sådan på skånska

     ”(vardagligt, södra Sverige) en sådan, vilken; uttrycker en (ofta stark) känsla såsom förvåning, besvikelse; gillande, ogillande

     Sicken snygg brud!
     Sicket skitväder!”

     Svara

      Även på östgötska. Rätt så vanligt uttryck i hela södra sverige

      Svara

   Var och lyssnade på henne nu i eftermiddag på Malmö näringslivgala. Tillrättalagda svar om ”svår barndom i förten” ” flyttade hemifrån när jag var 14″ ”1.5 miljoner följare, nordens största blogg” osv. Också jämförelse med Saga Norén och att hon vill bli världen mäktigaste kvinna. Inget varför eller vad hon menar med det. Väldigt fnissigt och spelat. Att hon är så starks sminkad och har en gul hudfärg och hår som är fönat så det ser ut som en peruk förstärker känslan av att det är teater, ett skådespel. Hon köndes fakstiskt mest ensam. Stark kontrast mot Steve Angello som var senare på eftermiddagen och som också pratade om sin uppväxt i förort och att vara annorlunda men framförallt om alla projekt han därför gjort i Malmö, tex samlat in över 1000 julklappar till barn som är föräldralösa eller till ensamstående osv just pga av sin bakgrund.

   Svara

    Också är hkn tydligen inne på tantra och manligt och kvinnligt som olika saker och femnin kontra maskulin styrka. Oerhört flummigt. Facineras av att hon jämför sig med sara norén i Bron för att förklara varför hon bara går eller kommer sent till möten för att slippa prata om vardagliga ting och vara social och i sen flumma runt om kvlinnliga energier. Inte riktigt Sara Norén över det. Hon är helt enkelt bara självupptagen och vill inte bry sig om andra.

    Svara

     De har ingenting gemensamt förutom att Bella har fått för sig att hon också har Aspergers. Saga ljuger tex inte.

     Svara

     Ja, varför jämföra sig med en filmkaraktär? Saga Norén finns ju inte på riktigt. Bella blir mer och mer världsfrånvänd och verkar leva i en fantasivärld. Världens mäktigaste kvinna? Ska hon bli president i USA?

     Svara

    Ja varför fönar hon det så man tror hon har peruk??

    Svara

     För att hon tycker det är fint?!
     Är det fel ?

     Svara

      Jag tycker inte att det är fel, jag hoppas också att det är för att hon tycker det är fint men och jag har inte heller skrivit att det var fult, för det var det inte. Isabella var välmakead, välfönad och välklädd men det var just det tillsammans men att hon upprepade exakt samma saker som hon gör i andra intervjuer som väl inövade repliker som gjorde att det inte kändes genuit, att det var hon utan en roll hon spelade.

      Svara

    Tack för din kommentär!

    Svara

  Haha fattar inte heller va alla pengar kommer ifrån. Visst hade hon ju maxlån på huset och reklam payar bra… men alla teeaam ska ju ha lön också mm.
  Mycket gott skulle hon kunna göra i världen men vältra sig i lyx är det enda som räknas. Känns så B och omodernt

  Svara

   Eller hur?? Någon kunnig måste kolla deklarationen sen eller vad tusan det är man kollar upp för att se hur någon har råd att finansiera en sån här extravagant livsstil. 200 000 kr (!!!!) för en vecka (!!!!). En miljon typ för fem veckor (!!!). Fattar att hon har cash eftersom hon både har företag, aktier och bloggen/sociala medier men inte så att jag får ihop att hon kan strö sååå mycket pengar om sig och ändå vara ”economista”.

   Svara

    Vet inte om det stämmer men det verkar dom om.man kan få veta vad gemene man i Sverige tjänar bara att ringa skatteverket och fråga. De lämnar ut sånna uppgifter utan att ens informera den som det handlar om. Annars kan man köpa inkomstlatalogen för respektive stad och ändå få veta hur mycket någon tjänar.

    Svara

    Man kan bara ringa skatteverket och fråga hur mycket hon taxerade förra året sånna uppgifter är fritt fram för alla helt Gratis.

    Svara

    När jag kollade igår så kostade samma hus ca 9000 pund för en vecka = ca en halv miljon sek för fem veckor?

    Svara

     Jaha? Är väl rätt vanligt att pris ändras efter efterfrågan samt datum.

     Svara

      Ja, precis. Så inte nödvändigtvis att Blondinbella betalade 1mkr, då kanske?

      Svara

       Näe det är klart – en halv miljon är ju helt klart mer överkomligt.

       Svara

    Fast varför MÅSTE du kolla upp det? Hon har uppenbarligen råd. Lämna det där och fokusera på dig själv istället🎈 någon kanske MÅSTE kolla upp vad du tjänar och skriva ut. Himla intressant och vet. Så kan vi andra sen dra slutsatser om vad du har råd att gör och inte göra 🎈

    Svara

     En himla tur att Ekobrottsmyndigheten inte delar din syn vid misstankar om ekonomisk brottslighet…

     ”Äh, Runar har uppenbarligen råd så vi släpper det”

     Svara

  Har du kontaktat företaget angående eventuellt samarbete med Bellan?

  Svara

   Klart hon inte betalar en miljon det fattar ju vem som. Antingen tar hon det via företaget på ngt sätt(typ: här ska teamet jobba hela sommaren” eller så är det ett samarbete.

   I princip alla härliga boenden som syns via influensers är någon form av samarbete, jättebra reklam för hotell/husägare så ser inget fel med det. Jag har själv bokat hotell för att jag sett dem i någon vlog och tänk, jäklar vilket ballt/fint ställe där vill jag bo.

   Svara

  Fan vad hon bränner pengar och flyger hela tiden. Men jag tror säkert att hon även har lönsamma samarbeten som gör att hon kanske ändå hamnar på plus i slutändan, och de är ju skickligt i såfall, men som någon slags ”förebild” är hon förkastlig. Fast de tror jag hon bryr sig exakt noll om! Allt handlar som vanligt bara om hemne själv och då får alla andra foga sig och de gäller även hennes egna barn!

  Svara

   *DET!!

   Svara

    Ok DET är noterat! Något mer du ville tillägga, nu när du ändå är inne och kritiserar? 🤤

    Svara

     Kommatecken mellan ”Ok” och ”DET”. Om vi nu ska vara noga.

     (Denna kommentar är skämtsamt menad.) 🤗

     Svara

   Följer Greta Thunberg med då också? Som Head of källsortering eller nått.

   Svara

    Ha ha, där satt den!!

    Svara

    Inte ok.

    Svara

   Det är faktiskt lite mer avsträngade att läsa en text där författaren inte hanterar det skriftliga språket bra. ”De” betyder någonting helt annat än ”det”.

   Svara

    ”Avsträngande”

    Svara

  Så som blondinbella målar upp sin vardag och kommande semester och resor lyser allting bara starkare och starkare fejk och påhitt. Jag tycker det är ett hån mot andra som är utsatta av ex stalkers och som aldrig ens kan åka samma väg hem från jobbet. Här har vi en kvinna som glatt visar upp det ena efter det andra, med både namn på hotell och tydliga bilder vart hon kommer att befinna sig. Vart är omtanken om barnens säkerhet nu?
  En sak jag inte kan låta bli att tänka på är hur länge skulle hon klara sig utan all denna hjälp? Jag är nog inte ensam om att gärna se henne sköta allt en vecka ensam. Som andra föräldrar gör. Väcka barnen, kläder, frukost, lunch, storhandla, städa, tvätta, och däremellan fixa sitt eget arbete och sminka sig om man nu gör det.

  Svara

   Framförallt skulle det säkert vara mysigt för barnen att ha mamma för sig själva några dagar. Att inte alltid vara omgivna av mammas anställda, utan att det då och då bara är familjen som umgås.

   Svara

    Det kan dom se sig om i stjärnorna efter 🙂 de lär de det hos kompisar dock. Lär kännas märkligt

    Svara

    Ja! Alltså hur sjukt är det inte t.ex att Lovisa fick agera stand-in och lägga sig i sängen tillsammans med Bellas barn för att Bella själv skulle ut på middag. ”Så de inte vaknar och undrar var mamma är” eller nåt liknande var argumentet…

    Svara

     Helt galet och upp och ner. Men det är väl en ny person hon dejtar nu och pga diagnos saknas tänket om att vänta några dagar tills barnen är hos Odd. Hon har inte varken tid eller lust att lägga tiden på sina barn, det är så otroligt tydligt.

     Svara

      Kan vara Hampus hon dejtar. 😉

      Svara

      Men BB skulle ju aaaaldrig kunna gå på dejt här i Sverige!

      Svara

     Att erkänna det också. Ist för att gömma sig bakom att hon har så trygga och starka barn att de aldrig är bekymrade. De har fått en teknik av henne för att hitta en inte styrka och drivkraft bl.a. Bl.a.

     Svara

   Vad hände egentligen med all säkerhet kring henne? Försvann hoten över en natt? Hon skriver aldrig något om vakten Magnus längre. Var allt endast PR för att rikta bort fokuset från Hampus och hennes uppbrott? Vad är egentligen sant i hennes liv? Jag känner mig i alla fall inte motiverad till att köpa något av hennes produkter då allt känns fake, som ett luftslott som snart sprängs. Hoppas bara att hennes barn inte far illa av allt som drabbar deras mamma. Vad som nu stämmer och inte gör det..

   Svara

    Om man var lite mer up-to-date så skulle det säkert bli mindre rörigt och fake! Magnus är sparkad och hon har ett nytt säkerhetsteam! Har skrivits om flera gånger, här i expressen och på Bellas blogg!

    Svara

    Det var aldrig några som hotade henne och barnen i samband med det med Hajen. Var ju rent nonsens.

    Svara

   Då behövs kanske kommunalt boendestöd pga hennes funktionshinder. Nu betalar hon själv och bidrar även till statskassan genom arbete, arbetsgivaravgifter etc.
   Jag tycker att det är fult att klaga på/över henne bara för att hon behöver hjälp.

   Svara

  Fast huset har ju plats för 8 st. Och man kan säkert klämma in 10-12 st. Finns faktiskt ”vanligt” folk som lägger 20 000 på boende på sina semestrar. Jag tjänar 30 000 i månaden och la 18 000 på boende förra året på min sommarsemester i tio dagar. Så visst kan det finnas en bredare målgrupp för detta huset än bara bellas inkomstspann.

  Svara

   200.000

   Svara

    Ja men om man delar på 10-12 pers så blir det runt 20.000

    Svara

     Fast Bella delar bara med sig själv.
     Det är som att hyra en lyxyacht för 12 pers under en vecka.
     Om alla 12 betalar sin andel för båthyra, besättning, dricks, mat och dryck kan en vecka faktiskt bli överkomlig för många. Men för den som själv ska betala för alla 12 så blir det dyrt.

     Svara

     Ja, men de delar inte 10 – 12 personer på detta hus.

     Svara

      OK – sorry. Såg inte att du skrev om målgruppen. My mistake.

      Svara

  Viktigt att skaffa båt till det egna huset också, fast man ska spendera nästan hela semestern borta. Som Anonym sa ovan, verkligen 0 impfaktor på denna hetskonsumtion.

  Svara

   Hon måste ju bräcka sig själv hela tiden (jaja hennes larviga content mm ja vet) men hon verkar ju inte nöjd av nåt en längre stund

   Svara

   Och poooooolen, glöm inte den.

   Svara

   ” så man kan ta båten ut till Sandhamn med barnen” undrar om hon vet att man kan åka dit med ”vanlig” färja samt att man faktiskt kan hyra en båt om man bara behöver den någon vecka. Och undrar om hon vet hus sanslöst dyrt det är att tanka en båt och hur jävla mkt de drar. Vi har en pluttbåt eftersom vi bor i skärgården på sommaren och måste ta oss runt men varje gång någon tankar samtidigt som mig med en stor båt ramlar jag nästan i sjön.

   Undrar också hur många grund Bellan kommer gå på när hon väl har sin båt för bil kan hon ju inte köra”bor man i stan så repar man upp bilen i garage, de är inte gjorda för bilarna nu för tiden” och jag kan inte tänka mig att hon tänker läsa sjökort eller lära sig använda utrustningen i en båt, rakt fram bara i full fart 😉

   Svara

    Hon ska väl ha en avlönad sjökapten också.

    Svara

    Head of båtkörning duh 😁

    Svara

    Livsfarlig 🙂

    Svara

   Fast det blir kanske ingen båt denna sommar utan detta boende istället. Pool är väl inget konstigt att hon ska skaffa, har väl de flesta. Sen skulle jag tro att det inte är samma veckopris om man bokar flera veckor, är nog inte 200 000 per vecka i fem veckor även om det kostar det att hyra 1 vecka. Finns nog ett antal fler i Sverige som skulle ha råd… Finns troligtvis vakter och grindar, kameror och annat så är nog svårt för stalkers att ta sig dit.

   Svara

    Lite verklighetsfrånvänt att påstå att de flesta har pool…

    Svara

     Nej inte verklighetsfrånvänt alls, de flesta större villor har pool, även många mindre. Det är vanligt och det vet du nog och de 30 som gillat.

     Svara

      Jag är medelklass i medelstor stad och känner INGEN med pool.

      Svara

      De flesta större villorna har pool? I Sverige? Kom igen…

      Svara

       De flesta har nog snarare badkar än pool…

       Svara

        Typ 40% av dem jag känner har badkar.
        Badkarslyx! 😭❤️

        Svara

      Jag bor förfan I huvudstaden, bott i 4 av 26 kommuner, rör mig jämt och ständigt inom minst 8 av dem.
      Tror fan inte jag stött på en enda jävla pool.

      Svara

      De flesta, knappast. Många? Säkert.

      Bor i ”dyrt” villaområde i Sthlm och visst finns det pooler men det är inte ens hälften av de ”större villorna” som har det. Inte i närheten av hälften ens.

      Men inte är det anmärkningsvärt att skaffa en heller. BBs båtbrygga och båt fast hon själv inte ens kör båt är mer anmärkningsvärt. Det ska hon uppenbarligen bara ha för att det är en statussymbol.

      Svara

    De flesta har pool? 😂 ah precis som de flesta har hushållerska och städhjälp?

    Svara

    Befinner du dig bland husen i Hollywood Hills möjligtvis. Där är det så. Men inte här i Sverige.

    Svara

    Dom flesta har inte pool. Jösses. Vi tex har ingen pool. Vi fick 1000kr av kyrkan för en vecka sen och nu ska vi försöka klara oss till barnbidraget. Mat + blöjor till två barn. Dom flesta har pool…ha!

    Svara

     Svara

     Tips. Kolla med majblomman där kan man söka fondmedel när man har barn. Finns andra fonder med. 🙂

     Svara

   Snart kommer en annons ” kapten och besättning till day-cruiser sökes”
   För Bella tänker väl inte köra själv!!??

   Svara

  Miljö-hjälten strikes again!!! Ut på tur, aldrig sur! Det flygs stolt omkring till Norge, Frankrike osvosvosv dagarna i ända. Fan, vad jag hatar att jag blir så provocerad.

  Svara

   Flyget påverkar inte miljön så mycket som många tror…

   Svara

    Men söta Jesus vad jag är trött på folk som inte begriper sig på skillnaden mellan individens påverkan och den aggregerade nivån.
    Ja kött står för mer utsläpp än flyg totalt sätt för att fler i världen fortfarande äter än flyger. Men för dig som enskild individ i väst finns inget som kan göra så stor skillnad som att sluta flyga. Det trumfar allt annat, mat, sopsortera, plastbanta, bilen, uppvärmning, hårspray vad som helst.

    Svara

     Allra mest kommer man ändå att kunna påverka miljön när flygbränslet blir miljövänligt. Typ som vi börjat närma oss med bilbränsle. Flyget kommer aldrig att försvinna eller minska, tvärtom. Det är bara att acceptera och istället se till att flygbolagen tvingas lägga delar av sin inkomst på forskning kring andra bränslen.

     Åtminstone tills planeten/klimatet brakar ihop totalt och hela vår tillvaro kraschar och allt bara handlar om ren överlevnad…..

     Svara

      Hur ska vi ”se till” det? Det rimligaste är väl att vi låter bli att flyga tills dess flygbolagen har något som helst incitament att utveckla miljövänligare flygbränsle. Så länge flygbolagen tjänar pengar är de fullständigt ointresserade av att lägga sina pengar på forskning.

      Svara

       Det är inget vi vanliga medborgare kan ordna själva. Lika lite som medborgarna drev fram forskning kring miljövänligt bilbränsle. Det behövs andra vägar, är osäker på vilka, men en blandning av tvång och lockbeten.

       Svara

        Vem ska ordna det då? Om det inte finns någon efterfrågan hos konsumenterna, och inga politiska partier driver frågan pga ingen efterfrågan hos väljarna, vem ska då ordna det?

        Enda anledningen till att det forskades fram miljövänligt bilbränsle var för att det fanns en efterfrågan på marknaden. Det finns tyvärr ingen som gör jobbet åt oss.

        Svara

     Kött och flyg tillsammans står för ca 10-15% av de totala utsläppen…
     Vet du vilken den största boven är?
     El- och värmeproduktion av olika slag!
     Framförallt på industriell nivå, men även på hushållsnivå står det för över 50% av utsläppen.
     Så det bästa vi kan göra är att sluta använda el!
     Och gärna säga till globala industrier att sluta använda el!
     Good luck with that…

     Svara

      Allra värsta är tydligen framställningen av …. betong!

      Svara

     Håller med. Jag får en kraftig lust att High fivvea dessa idioter med en grävmaskin.

     Svara

   Hon har ju dock inte själv kallat sig miljö-hjälte, och hon har inte sagt att hon ska sluta flyga. Hon har sagt däremot att de ska anställa en person som ska se över möjligheter för dem att bli mer miljövänliga och klimatsmarta – och den personen är inte anställd ännu, allt går inte på en dag. Såg att någon trodde att hon vill anställa Greta också och erbjudit henne anställning nej nej hon menade inte att anställa Greta och erbjöd inte henne anställning – hon sa att Greta är välkommen till dem för att berätta och ha föredrag för dem typ. Någon trodde också att IL sagt att hennes mål är att flyga till NY varje vecka men nej nej det har hon inte sagt, vara där en vecka varje månad har hon sagt däremot men det blir kanske inte så. Mycket som vinklas och blir till felaktigt skvaller…

   Svara

    Jag har liksom lite svårt att se vad denna CSR-person ska kunna göra. När Bellas utsläpp är lika stora som från invånarna i en mellanstor svensk stad? Införa källsortering i företagets fikarum? Finns det inget seriös intresse för frågan från ledningen så förstår jag verkligen inte vad personen kan åstadkomma, förutom att det ska se bra ut på papperet. Vi har en CSR-ansvarig. Heja! Når självaste ansiktet utåt för hela Löwengripimperiet inte ”kan” sluta flyga eller frakta ännu mer skit (HH) från Kina till Sverige, MÅSTE byta bil med några års mellanrum, åker bil/taxi vart hon än ska (om det inte går att flyga), har som en av sina drömmar att åka privatjet. Den som tar jobbet bör passa sig för frågor från några andra än de köpta marknadsföringskanalerna Expressen och Breakit.

    Svara

  Bella borde väl ta minst 100.000-150.000 om inte mer för sammarbeten och reklam på sina kanaler? Några sammarbeten och hon är uppe i vad husets hyra kostar. Sen tjänar hon ju även pengar på andra håll också, så inte jättekonstigt att hon har råd egentligen.

  Svara

   Men sen så har hon minst 250.000 i utkostnader bara, tror hon sa det i nån podd. och så skatt på de där 100.000 – 150.000 varje gång…

   Det var någon som gjorde en uträkning på hennes ekonomi (de mesta är ju offentligt) och kom fram till att hon typ går på plus minus noll.

   Svara

    Du kan nog inte räkna bort skatten om hon tar det på företaget för sitt ”contents” skull. Om hon drar in 200.000 kr på ett instagramininlägg så betalar det ju huset en vecka. Så 5 instainlägg och huset är betalt.

    Svara

     Fast så kan du inte heller räkna.

     Isabella själv får väl inte ut 200.000 kr i handen från sitt företag för ett inlägg? (om vi utgår ifrån att ett inlägg ger 200.000 kr)

     Svara

      Nej, hon får inte i handen men om företaget har inkomst på 200k och hon låter företaget stå för utgiften på 200k är det plus minus noll. Sen kan hon betala de andra utgifterna (typ löner osv) med inkomsten från andra håll. Sååå 5 instainlägg a 200k betalar huset (genom företaget) i 5 veckor.

      Svara

       Varför skulle företaget stå för utgiften?

       Svara

     Företaget måste ju skatta på sina intäkter också, det är inte 200 000 rätt in i bolagskassan…

     Svara

      nej men har hon kostnader för 200 000 så blir ju ”vinsten” 0 och därmed ingen skatt på just detta.

      Svara

      Nej de skattar ju inte på det om det är plus minus noll.

      Svara

   Hyr ju ut sitt hus denna vecka. För typ en kvarts miljon. Filminspelning.

   Svara

   Ja de tjänar ju mycket på samarbeten, som Bianca hon kan ju numera ta miljoner för ett samarbete uttalade hon ju nyligen. Bella tjänar ju pengar på att hyra ut sitt hus denna vecka till filminspelning, kanske går till semesterhuset.

   Svara

  Rent ut sagt vidrigt att inte kunna känna att ett nytt stort lyxhus i Sverige, inklusive brygga och den kommande nybyggda poolen, är TILLRÄCKLIGT under sommaren. Nej, då ska ett ännu flådigare lyxhus i Saint Tropez av alla ställen hyras… Hon är sjuk. Alltså på riktigt. Känns som att hon inte kan uppskatta någonting hon har längre, allt ska ständigt växa och förbättras och utökas.

  Svara

   När man köper ett nytt hus är det spännande att se vad som växer i trädgården, fast lyxhuset har kanske ingen trädgård…

   Svara

   Spot on!! Känns så osunt allt det här.

   Svara

   Men snälla.. hon är inte sjuk för det. Hur många tror du inte som har hus med pool eller brygga som även åker utomlands och på lyxiga semestrar. Pernilla W har hus både i Sverige och Spanien och åker ändå på andra semestrar och hyr hus utomlands. Laila Bagge har stort hus men reser ofta bort ändå likaså Läckberg som har både lyxlägenhet och stort hus med både pool och brygga – det hindrar inte från att åka på resor. Varför skulle hon inte uppskatta någonting för det, tycker verkligen Bella verkar uppskatta och vara glad, tacksam och lycklig men då anses hon ju skryta. Bättre att vara på ett o samma ställe i flera veckor ju än att flyga till flera, men det blir ju aldrig bra, allt ska det klagas på..

   Svara

    Men snälla! Gå och lägg dig du blåögda!

    Svara

    Inte DU? Igen!!!!!!

    Svara

   Vi byggde stor pool till vårt fina hus förra sommaren men vill ändå åka på semester i sommar. Är det ok? Eller är vi sjuka då.

   Svara

    Hur stor var poolen?

    Svara

    Beror på hur stort hus och hur stor pool och om ni har nära till båtbrygga och om ni har båt också.. skojar… Nejdå det är nog ok ni kan nog åka, så länge du inte heter Isabella L. 😉

    Svara

   Det finns en term för det och kallas hedonic adaptation (går att läsa om i psykologi). Det betyder att vi vänjer oss vid vår vardag och behöver ännu mer för att vara lyckliga, dvs vi känner att vi behöver ett ännu större hus, eller en ännu dyrare bil eller en dyrare och längre resa. Forskningen visar dock att detta sällan gör oss lyckliga på sikt (bara en kort tid), men det är väldigt lätt att tro det.

   Svara

   Ja, hon är nog inte helt frisk. Tror de är ganska tomt längst inne

   Svara

   Låter som du är lite avundsjuk. Jag tycker att vi låter Isabella leva sitt liv så lever vi vårt och gör det bästa av det.
   Många vill ha miljöombyte under sommaren och fixar det efter sina förutsättningar. Det kan vara tält, hyra stuga eller annat.

   Svara

  Frågade inte hon på sin Instagram om någon hade en ’förslag’ på vart i st tropez hon kunde hyra hus? D.v.s. fiskade efter samarbete?

  Precis som Kenza när hon skrev att de nu behöver en familjebil och frågar på Insta om hennes läsare om ’förslag’ just to put it out there att de vill ha en ny bil.

  Svara

  Med tanke på alla stalkers Isabella har haft problem med, var det verkligen så snällt att publicera namnet på hennes hus?
  Priset absolut, men namnet hade ju inget med detta inlägg att göra. Finns väl en anledning varför Isabella inte la ut namnet i sin blogg.
  Jag förstår att det är enkelt att söka upp med tanke på bilderna men ändå.

  Svara

   Det är ju inte direkt svårt för en hängiven stalker att leta reda på ändå? Bella var ju själv ganska givmild med detaljer.

   Svara

   Men det syns ju på Instagram.

   Svara

   Skämtar du nu?

   Svara

   Känner att världens minsta fiol börjar spela ihop med din kommentar…
   Bella är ju verkligen ”hemlig” av sig!

   Svara

   Det gjorde dom ju själva när de filmade skärmen.

   Svara

  Detta hemmateam, är dom i arbete 24-7? Ska dom alltid finnas tillgängliga eller vad, har de något liv på sidan av? Så många frågor…. Så… Märkligt..? 🤔

  Svara

   Undrar också. Hon har ju en tjej som typ sover över i huset? Låter som Downton Abbey där tjänstefolket viger sina liv till familjen.

   Svara

    På den tid som Downton Abbey utspelas hade tjänstefolket inget eget liv.
    De bodde och jobbade på slottet.
    Vi har ju sett att ett par som bägge jobbade åt herrskapet till nöds fick tillfälle att bo tillsammans i en stuga på godset.
    Men de skulle ändå vara tillgängliga 24/7 vid behov.

    Svara

   Är nog unga tjejer med dåligt betalt som tror att detta är en väg upp i karriären. Tror snarare att det är ett stort bump!

   Svara

   Skulle vara intressant att se villkoren i deras anställningsavtal…🤔

   Svara

    Mycket!

    Svara

     Håller med. Känns så gränslöst alltihopa. Är ju en sak att ha städerska/nanny anställd, en annan att ha en sån relation att Isabella ska ut på middag en fredagskväll och de anställda passar barnen snällt för det var ändå hemma, eller att de kryper ner i Isabellas säng för att hålla barnen sällskap när Isabella ska med tidigt flyg. Som sagt gränslöst. Får deras pojk/flickvänner sova över? Är de lediga nånannan tid än på natten? Nu ska de ju sköta en instagram också, so fun!

     Svara

      Gränslöst är verkligen det rätta ordet. Men som jag skrivit förut så vill blondinbella bli SEDD. Inget annat duger.
      Och ja, det skulle vara spännande att få en titt på ett anställningsavtal! Gäller minst 11 timmars sammanhängande dygnsvila? Veckovila? Sekretess, hur omfattande?

      Svara

  Ska vi gissa hur många dagar hon faktiskt kommer att tillbringa där på semestern? Gissar på max två veckor uppdelat med resor emellan.

  Svara

   Precis, hon lyckas ju sällan hålla sig på samma plats mer än några dagar. Alla dessa ”nu har jag en lugn vecka, ska bara mysa med barnen hela helgen. Så välbehövligt efter en tuff arbetsvecka med många resor”. Nästa inlägg: ”ska på en spahelg i tjotahejti med xxxx den här helgen.”

   Svara

  Hon är verkligen rik 💸💸💸 kul för henne.

  Svara

  Bra att åka till Frankrike om hon har en fransk stalker.

  Hon skulle ju kunna hålla sin semesterplan lite hemlig för att få tid för sig, mini me och sonen som verkar behöva lugn och ro.

  Svara

   Hennes barn kommer verkligen vara so down to earth när de växer upp lite lol

   De kommer se ner på prick alla barn vars föräldrar INTE har två slavar, livvakt och som lagar mat själva.

   Svara

    Man kan självklart kritisera Isabellas beslut, men är det verkligen nödvändigt att häva ur sig hur hennes barn kommer att bli när de blir äldre? Jag tvivlar starkt på att kommentarer som din kommer att göra dessa barn någonting gott överhuvudtaget, snarare tvärtom. Lämna dem ifred.

    Svara

     Instämmer!

     Svara

   Hahaha mini-me ja! Är nog inget med henne som får mig att rysa så mycket som när hon kallar Sally för det… =/
   Ser framför mig en liten robot som proppas full med konstigheter..

   Svara

    Som lär sig vikten av utseendefixering, smink och filter redan som liten!

    Svara

     Usch så hemskt att få det upptryckt mot sig hela tiden som barn, att man aldrig duger som man är. Yta och fejk betyder mycket mer.

     Svara

    ”Alltså jag har en snart fyra årig dotter som är precis som jag. Imorse strax innan 05 så tog jag en dusch och under tiden så öppnar Sally dörren till badrummet och säger ”mamma, hotellet ringer oss och vill prata med dig”. Då har receptionen ringt upp när Emelie väntat nere i lobbyn och Sally har klivit upp och svarat. Jag blev så förvånad över att hon dels var vaken och sedan att hon liksom klivit upp och svarat. Jag ser fram emot att få värva in henne i vårt framtida skönhetsimperie. Hon kommer att älska det.”

    Svara

     Iofs om hälften av det hon påstår att barnen säger och gör är sant är de ju oerhört välutvecklade språkligt och intellektuellt för sin ålder.

     Svara

      Det tycker jag i och för sig stämmer på

      Svara

  Jag sätter en slant på att orten och tidpunkten valts för att få skriva några inlägg om den otroligt nära vänskap hon, enligt henne själv, har med prinsfamiljen.

  Om det visar sig att Sofia är gravid lär vi i höst få läsa om att Isabella var en av de första som fick veta det eftersom Sofia tackade nej till ett (halvt) glas roséchampagne hemma hos Isabella. 😁

  Svara

   Va har Soffan varit hemma hos BB?

   Svara

   Va, vad har huset med kungafamiljen att göra?

   Men ja, du har verkligen rätt om det annars.

   Svara

   Kungafamiljen har alltså sommarhus i Saint Maxime och brukar hänga där flera veckor i juli/augusti (för er som inte visste det).

   Svara

    Bella vill så gärna få lite kunglig stjärnglans precis som hon vill få lite miljökredd från Greta Thunberg
    Men har man inget innehåll själv får man väl parasitera på andra 👹

    Svara

    Villa Mirage i Sainte-Maxime var prins Bertil och prinsessan Lilians sommarparadis sedan 1946.
    Kungen ärvde villan när prins Bertil dog 1997 eftersom prinsessan Lilian inte önskade behålla huset för egen del.
    Problemet med Villa Mirage är att det är svårt med närheten till grannar och allmänhet. Huset ligger precis vid vattnet och är omgivet av andra villor. Säpo är inte så förtjusta över läget. Kungen och drottningen gillar dock att vara där.

    Svara

     Japp och sedan ligger det precis mot trottoaren och & vägen också. Inte så mysigt och full insyn till deras strand.

     Brukar hyra mittemot – det är absolut inga Bellapriser kan jag säga men det är typ samma Medelhav och pool finns. Cirka 14 000 per vecka. Nu är ju St Maxime och St Tropez två olika ställen egentligen, tack och lov! Hade aldrig stått ut med den där pajasytligheten som pågår i St Tropez men det passar säkert Bellan.

     Svara

    Varför har de sommarhus där och måste vara där i flera veckor när de har stora hus i Sverige? De har ju sommarställe i Sverige dessutom utöver det. Verkar ju sjukt. Får de säga var det huset ligger, med tanke på stalkers menar jag?

    Svara

     Alla vet det ändå så det är inte självvalt.

     Svara

  Tror hon har bokat i mid season, maj-juni samt fått en boka tidigt rabbat och då var ungefär halva priset för en vecks ca 100’.

  Mycket pengar ändå men även om det inte är ett sammarbete så borde hon kunna dra av lite via företagen gissar jag på.

  Om hon åker i maj-juni hoppas jag hon inte kommer bli besviken på att resten av jetsettarna inte kommit dit än. De kommer först i juli-augusti . 😉

  Svara

   Hon ska vara där i Juli har hon skrivit.

   Svara

    Aha. Det hade jag missat. Tack! 😊

    Ingen ursäkt men..
    …Har svårt att vakna idag. Typiskt måndag.
    *Går och dricker mer kaffe*🙈☕️

    Svara

    Moddelimodd. 😊

    Svara

     Men alltså varför måste du kommentera att din kommentar har fastnat i modd hela tiden, chill, den kommer fram när den kommer. Ingen är så ivrig att läsa om vad du har att säga anyway.

     Svara

      That’s for me to know and you to find out.

      Don’t you worry child 👶 ☺️

      Svara

       🤦🏽‍♀️

       Svara

        🤦🏻‍♀️ boomerang

        Svara

      Tala för dig själv. Du vet inget om vad alla är ivriga på. 🙄

      Och alltså varför måste du hela tiden kommentera att thr säger att hens kommentar har fastnat i modd, chill! 😀

      Svara

       Ok The real Hmm, lung nu.

       Svara

        Jag känner mig rätt lung. T o m lite väl lung som du kommer få se när CamCam har tid. ☺️

        Svara

         😂👌🏻

         Svara

          Måste erkänna att så här när jag masar mig omkring i min tröttdimma, nej kaffe verkar inte hjälpa 😑, så är jag osäker på om du skrattar åt mig eller med mig, så jag trycker på en tumme till dig för säkerhets skull. 🙂

          Svara

      Hahah du måste ha ont i fingrarna efter alla like du gett till dig själv ”anonym 13,14”. Hur mycket kostar ditt VPN i månaden egentligen ? 😱😂😂

      Svara

  Haha… vad sur Bella blir på instastory nu när hon efter applåder och Abbas musik äntrar scenen som en stjärna i Malmö och intervjuvaren börjar med att säga att han inte gillade henne i början (av karriären). Hon svarar surt att de är hans problem 😂😂😂
  Gissar att inga felkbrännor och fönade hår hjälper den taskiga starten på den intervjun 😃

  Svara

   Tyckte hon svarade bra. Vad är det för oproffsigt nonchalant sätt, luktar översittarfasoner lång väg.
   (Och nej, gillar inte Bella, men tycker sämre om hans beteende)

   Svara

   Fast…vad ska hon svara på den kommentaren? Hade nog också blivit lite ställd om det första en person säger, inför en stor publik, är att hen inte var ett stort fan av mig när jag startade karriär haha.

   Svara

    Jag vet, men kan ändå inte låta bli att bli lite skadeglad, speciellt efter hennes narcisissitiska entre!

    Svara

  Hur som helst så ger jag henne/dem en eloge till att Odd ”får”/kan/vill komma ner och spendera tid där. Ja, det var väl överenskommet mellan dem om nu barnen ska vara borta så länge. Fint att de kan samarbeta och verkar umgås mer numera.

  Svara

   Varför skulla han vilja komma ner och spendera tid hos sin exfru med hennes entourage…. Bara själviskt att Bella som vanligt

   Svara

    Ja, han vill ju spendera tid med barnen. Ex-frun är säkert inte där då. Ja, hon är egoistisk och han är kanske för snäll. Men nu har de ju tydligen kommit överens om detta. Alltid något…

    Svara

    De verkar ju ha en bra relation och kan umgås som vänner, jättebra ju. Och ja han åker väl ner mest för barnens skull kanske och tycker kanske det är härligt att få spendera tid på franska Rivieran och samtidigt ha semester med sina barn. Vem vet han kanske även vill spendera till med exfrun.

    Svara

     De kanske är ”love” in the air! 😍😍😍

     Svara

   Ja, alternativet var ju att barnen skulle behöva pendla hem för sina Odd-veckor.
   Nu slipper Bella chartra privatjet för dessa resor som hon skrev om tidigare.
   Härligt när man kan spara pengar! Economista? Yes 🙂

   Svara

    Odd är för snäll!
    Han om någon skulle kunna fucka upp Bellas små egoistiska planeringar

    Svara

     Varför skulle han göra det för? Varför ”fucka up” barnens mammas liv bara för att man kan? Hade du själv skilda föräldrar med destruktivt förhållande till varandra eller varför finns ens tanken i din världsbild?

     Svara

      Hade utmärkt barndom, men tack för att du frågar! 😃
      Blir bara trött på att alla ska svansa efter Bellas pipa….

      Svara

       Och du tror att Odd gör det eller? De har en bra relation för sina barns skull. Han gör väl allt för sina barn, inte för Bella. Som vilken normal pappa som helst.

       Svara

        Tror han är så illa tvungen, om han inte önskar att barnen ska flyga 10 gånger under dessa 5 veckor
        Tror Bella kör på så får resten hänga på bäst de kan

        Svara

         Hur är det ditt problem? Tror inte han tackar nej till gratis vistelse i lyxhus på semesterort med sina kids. Sluta försöka få han att se dålig ut för att han umgås med sina barn.

         Svara

          Vad snackar du om? Träffat din ömma tå månne?

          Svara

           Att sluta få det till att han är en toffel för att han finns där för sina barn.

       Har du ont av det, det kan inte vara sant. Helt onödiga bekymmer verkar helskumt.

       Svara

    Och så kan hon resa någon annanstans de veckorna. Hon kan inte förväntas vara i huset 4 veckor.

    Svara

   Och jag lovar det kommer komma hintar om att de skulle hitta tillbaka till varandra

   Svara

   Tycker också det är fint, skönt för barnen!

   Svara

  ITT: Avundsjuka

  Svara

   Inte det minsta. Men bara förvånad att hon inte vill mysa runt i sitt egna nya hus. Denna rastlöshet…

   Svara

    Tror huset i sommar är uthyrt

    Svara

    Kan hon inte annordna guidade turer i sitt hus under sommaren, så att vi vanliga dödliga så att säga, kan få se och avundas hennes lyxtillvaro 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

    Svara

   Tror också det. Många vill leva som vi rika men ingen vill jobba för det. Istället röster man på väster och sossar och gråter om miljön bakom sin skärm. Medans man går på akassa eller andra bidrag som människor oftast då män som riskerat allt och lyckats.

   Svara

    Män som då betalar dessa*

    Svara

    Du = 0 högskolepoäng 🤓

    Svara

    Ojojoj här var det bittert. Rösta på väster och sossar.

    Svara

    Uppmanar R att följa Klasshat på Instagram, kanske kan du få en mer nyanserad bild av samhället då

    Svara

     Feministsosse ordbajs. Ingen av dem där människorna skulle ens ha jobb att gå till utan kapitalisterna

     Svara

      Känner genuin tacksamhet över att jag inte har dig i mitt liv ’R’.

      Svara

  Allra mest kommer man ändå att kunna påverka miljön när flygbränslet blir miljövänligt. Typ som vi börjat närma oss med bilbränsle. Flyget kommer aldrig att försvinna eller minska, tvärtom. Det är bara att acceptera och istället se till att flygbolagen tvingas lägga delar av sin inkomst på forskning kring andra bränslen.

  Åtminstone tills planeten/klimatet brakar ihop totalt och hela vår tillvaro kraschar och allt bara handlar om ren överlevnad…..

  Svara

  Skönt att någon gång också bli prioriterad. Blondinbellas blogg är för folk med bättre utbildning och mer pengar. Det här är jättebra då vi rika kan se hur huset ser ut innan vi åker. Jag hoppas hon i fortsättningen gör flera sådana här samarbete och inte bara tvålar för medelklassen.

  Svara

   Knappast bättre utbildning, men pengar javisst

   Svara

   Hahaha 🙂

   Svara

   LOLOLOLOL

   Svara

   Du verkar då inte ha någon bättre utbildning…

   Svara

   Blondinbella har ingen utbildning? haha.
   Skulle inte tro att rika med bra utbildning följer lilla blondinbellsan från ”förorten”. Haha

   Svara

  Fast hyr du en hel månad får du garanterat ett bättre pris. Du kan inte bara titta på korttidshyran och förutsätta att priset per natt är detsamma om man hyr en längre tid.

  Svara

  Men om Isabella väljer att leva sitt liv så som hon gör. Varför ska ni som inte är en del av hennes bekantskap lägga sig i? Jag kan förstå om ni var hennes syster eller någon som stod nära och kanske är orolig för Isabella.

  Klart hon gör stora grejer för att öka sina kanaler och få mer pengar i fickan. Det är hennes arbete, hennes mål och drömmar är hennes. Hon flyger mycket, ja. Hon får städ,barn och mathjälp,Ja. Det sticker i era ögon just för att hon lever sånt annorlunda liv, ett liv med lyx och konsumtion. Det innebära inte att ni vill leva som henne. Men det är så annorlunda än vad vi är vana med att en kvinna kan göra.

  Hon gör tokiga uttalanden, flyger, konsumtion osv. Men hon är en vanlig människa. Precis som ni och jag är. Jag tycker det ska lugna sig med allt som skrivs om henne. Det räcker nu. Hon har förstått poängen med vad ni upplever kring henne….garanterat.

  Svara

   Heter du Simon? 😃

   Svara

    Tänk om jag nu vore en Simon. Oavsett om jag är Simon eller en helt vanlig Svensson, så hoppas jag att du förstod vad jag menar.

    Svara

     Jo, men Bella lever på att folk blir upprörda. Hon provocerar medvetet på sin blogg för att få reaktioner, så jag tror inte hon bryr sig om vad folk tycker så länge pengarna trillar in

     Jag undrar med över den mentala hälsan på Bellas hängivna skara fans som försvatsr henne i vått och torrt (menar inte att du hör till dem).

     Svara

      Men ganska roligt ändå 👧

      Svara

   Känns ju dock som hon söker uppmärksamheten genom provokationer och överdriven konsumtion osv. Nej tror också att väldigt få är avundsjuka på hennes liv, det känns bara otroligt tomt och sorgligt inte mycket att vara avundsjuk på. Men det är nog den kombinationen av skryt och tomt liv som gör att många reagerar, det går liksom inte ihop.

   Svara

   Fast vet du, man kan också se Bellas livsstil ur ett större perspektiv. De som levar så extravagant gör det på bekostnad av att det finns fattiga här i världen. Det säger sig självt. All kapitalism utgår från att någon sitter på toppen och glassar, och på botten slavar det människor. Så det finns anledning att kritisera Bellas typ av livsstil när de pengar hon lägger på en semester hade kunnat livnära en hel by i Bangladesh i typ ett år.

   Svara

    Word! 👊🏼👊🏼👊🏼

    Svara

    +1!
    Denna snefördelning i världen är så ledsam

    Svara

    Ja. Vi är flera miljoner människor som lever i världen. Vissa lever på topp, andra lever inte på topp men klara sig och vissa har knappt pengar till mat. Vad gör det dig rätten till att kasta skit om en person? För att hon har tagit sig fram i livet?

    Ska vi behandla alla människor med pengar så? Ska vi inte alla människor ha lika värde och acceptans?

    Svara

     Jag har inte kastat skit, så lugna dig med din sekundärkränkning. Men det är förståeligt att ett slösaktigt leverne får KRITIK. I en värld där människor (barn) svälter måste vi kunna säga högt att det är ”en smula” onödigt att lägga 600 000 kr på en semester för en liten familj. Bella pratar om att hon vill vara svenska Oprah, så det vore jättefint att se henne göra mer för välgörenhet såsom hennes idol har gjort.

     Svara

     27 människor i världen äger lika mycket som hälften av jordens befolkning!

     Svara

   Utan oss vanliga människor skulle hon inte vara är hon är idag eller hur? Klart att vi får ha åsikter. Att flyga runt och masskonsumera onödiga lyxprylar, att beställa 15 efterrätter bara för att man kan, att flyga klänningar från England känns ju inte sådär jätteupplyftande i en tid då alla andra köper second hand, sparar på vatten och försöker åka tåg och vara så miljövänliga som möjligt. Hennes livsstil känns fullkomligt orimlig idag tyvärr, verkligen ingen förebild för någon.

   Svara

    Så din arbetsgivare och andra som fått dig att vara där du är idag får trycka ner dig och ha åsikter om ditt liv? För det är väl ändå din arbetsgivare som skapat så du kan leva det liv du gör (ekonomiskt). Det är väl dina tidigare lärare som gett dig kunskap. Din mamma och pappa får ha alla åsikter de vill om dig, för det är ju tack vare de som du finns.

    Nej. Köper ej ditt argument.

    Svara

  Riktigt praktfull svansföring må jag säga. Det är dock ingen utopi att hyra ett sånt hus om man är typ 10 höginkomsttagare som delar på hyran. Ska man ha med sig betjänter och betala allt själv så är det väl knappt något som ens mitt nick Sia skulle lägga sina slantar på. Det kan rimligtvis inte vara värt det mer än för en ren egoboost. Finns nån som heter Egoina – Bella borde döpa sin blogg till Superegobellan.

  Jag ser ju dessa Bellaprodukter lite varstans och förstår att hon drar in en del via sin blogg men alltså vem ingår i målgruppen? Vem handlar av henne eller låter sig inspireras av hennes sponsorer? Jag kan bara inte förstå det. Firman går ju inte superstrålande så kaaanske att jag skulle ha lagt den miljonen på friman istället för egoboost men vem är jag att bedöma det.

  /Sia Truman

  Svara

   Hon ser det nog som att hon lägger pengarna på sitt företag, skulle jag tro. Hennes strategi är ju att blåsa upp bilden av sig själv och sin livsstil i hopp om att det ska ge hennes varumärken lyxstatus. Är inte huset spons hittar hon nog ett sätt att låta bolagen betala.

   Svara

  Försöker hon inbilla oss att hon kan vara på samma plats i 5 veckor?
  Hahahahahahahahaaaa

  Svara

   😂😂😂

   Svara

   Hon kan ju alltid försöka! 🙂

   Svara

  Låter helt sanslöst dyrt

  Så förmögen är hon ändå inte. Hade förstått det om hon hade Zlatans ekonomi.
  Men hon vill väl framhäva sig mer förmögen än vad hon är. Tror definitivt detta är spons ivarjefall delvis.

  Tänk vad mycket annat kul man hade kunnat göra för 1 mille!!!!

  Hon är van vid lyxhotellvistelser och resor så varför inte göra något annat för omväxlings skull, eller varför inte ta det lugnt i huset som ju skulle få pool och ge sig ut en tur med båten hon skulle köpa.

  Borta bra men hemma bäst!

  Svara

  För denna summa hade hon kunnat åka båt som den i below deck mediterian i en hel vecka för 200 000 och uppleva fler städer med service dygnet runt. De åker i Grekland, Kroatien mm. 😉

  Svara

  Det här har egentligen inget med detta inlägg att göra men jag måste kommentera något som har skavt den sista tiden när det gäller hennes barn. I en instastory innan de skulle på 5-årskontroll med Gillis säger BB: ”Tänk om doktorn säger att du är lång som en 6-åring!”. I en annan story efter att Sally har klippt sig säger hon: ”Du ser ut som en 5-åring!”. Som mamma blir jag lite beklämd. Även om BB lever sitt liv dubbelt så snabbt som alla vi andra vanliga dödliga, måste barnen också leva lika snabbt? Kan de inte få vara här och nu utan prestationskrav?

  Svara

   Hon verkar ha en väldigt tydlig bild av hur hon vill att barnen ska vara och det känner de nog av! Det märks så tydligt när hon är extra nöjd med dem liksom, och det verkar vara väldigt bråttom med allt när man ser de grejer de får och saker de gör, där det verkar uppmuntras att vara före sin tid.

   Svara

   Du själv säger nog bara helt perfekta saker till dina barn. Aldrig snubblar du på ord eller utför lite tokiga handlingar.

   Svara

  De kan man absolut tycka, men tror inte ens Bella reflekterar över det. Hon ska bara framåt, och då får hennes små hänga på
  Hoppas de får lite mindre prestationskrav hos sin pappa och där bra få vara.

  Svara

  Hon ser nog huset som en investering, ska hon nätverka där nere måste hon ju verka framgångsrik och det kräver sin kåk. Med lite rabatter för att hyra lite längre tid, rabatt för exponering och sen fakturera firman för att det används för att skapa content så blir det nog inte så fasligt dyrt i slutändan. De kontakter hon kan knyta genom att ge sken av att vara omåttligt framgångsrik är nog värt mer!

  Svara

  Fast nu har du valt den veckan som kostar mest på hela året i Sydeuropas semesterorter. Priserna brukar vanligtvis gå upp ca 100/150% just den veckan. Detta då ”alla” har semester eftersom de flesta verksamheter håller stängt just då. I Italien heter den ”Ferragosto”, i Frankrike vet jag inte. Skulle tro att hon hyrt det över den typiska svenska semesterperioden, slutet av juni-juli ut. Då bör den kosta ca 75.000 kr/vecka.

  Svara

   Det var den enda som fanns kvar tyvärr. De andra som var bokade visade inga priser.

   Svara

   Juni, juli, augusti är högsäsong i Sydfrankrike.
   Visserligen är augusti traditionell semestermånad i Medelhavsområdet men nu för tiden tar även fransmän och italienare semester utanför augusti. Bl a därför att det är väldigt höga priser i augusti och svårt att få plats på hotell och campingar.
   Och dessutom är uthyrning av semesterhus i t ex Sydfrankrike avsett även för övriga européer som inte har sin semester i augusti. Juli är semestermånad t ex i Tyskland, Storbritannien, Holland och Belgien samt naturligtvis i de nordiska länderna.
   Bella skriver att hon hyrt huset ”efter Almedalsveckan” och fem veckor framåt. Det är alltså veckorna 28-32 som slutar 11 augusti.
   Varför skriver du att Bella skulle ha hyrt under en billig period? Hennes veckor är de dyraste på hela året.

   Svara

    Nja juli är väl inte stor semestermånad i så många fler länder än Sverige. (Inte Storbritannien i alla fall där går barnen i skolan hela juli och man har normalt semester i augusti.) Har hyrt hus/lägenhet i Frankrike och England flera gånger och man brukar kunna hitta bra hus med bra läge till rimliga priser om man hyr en vecka i juli, speciellt första halvan av juli. Billigare än det hade varit att hyra motsvarande hus i Bohuslän samma vecka. (Så om Bella hyr ut sitt hus till svenska turister de veckorna så kan hon kanske få in det hon betalar i hyra i Frankrike.)

    Svara

  Har inte Isabellas team något privatliv?
  Hur ser deras anställningsvillkor ut?
  Är huset på Lidingö uthyrt de veckor som Isabella mfl befinner sig i Frankrike?
  Totalt avsaknad av säkerhetstänk vad gäller var hon kommer att befinna sig i sommar?

  Svara

   De får säkert ledigt där nere och det är då odd kommer in i bilden

   Svara

    Haha

    Svara

    Och det tror du på, hahaha.

    Svara

    Tvivlar starkt att de kommer att få någon längre ledighet under vistelsen i Frankrike.

    Svara

  Lite OT men varför envisas BB med att se så tantig ut? Dessa kjolar ner till vaden, taxklackar, dessa fula långa hairtalktestar som hänger liksom ner från nacken och denna fuskbränna (eller gloooow som det så fint heter).
  Hon skulle vara riktigt snygg i en slarvig knut, mindre smink, ett par snygga jeans, färgglad tröja och gympadojjor. Så som faktiskt vi flesta klär oss ibland även om vi är businessklädda i veckan. Ta bara Andrea Brodin t.ex, eller Pernilla Wahlgren med för den delen för att ta några exempel, de kan klä upp sig till tänderna och ändå vara skitsnygga i basickläder. Men inte vår Bella minsann…

  Svara

   Nu är du ju bara elak. Din smak skiljer sig från hennes helt enkelt. Dessutom tycker jag hon börjat klä sig riktigt snyggt sista tiden.

   Nu blir jag jättenyfiken – hur ser du ut?

   Svara

    Men vad har det med saken att göra? Enligt ditt resonemang får man aldrig kritisera någon om man inte är minst lika bra eller bättre själv? Måste vara ganska tyst hemma hos dig då om du tittar på tennis eller fotboll?

    Svara

    Hon är inte alls elak, de stämmer precis med det hon säger
    De flesta klär i lite enkelhet, sen är de alltid kul att klä upp sig och göra sig extra fin. Men inte varje dag! Puh, blir matt av bara tanken…

    Svara

   Jag tycker hon klär sig ursnyggt!!

   Svara

   Jag personligen tycker hon klär sig riktigt fint 🙂 skulle aldrig gå runt i jeans och gympaskor hur tråkigt som helst (enligt mig), roligare med mer elegant

   Svara

   Pernillas klänningar är väl tantigt om något.

   Svara

    Pernilla är 50+, Bella 28.

    Svara

  Bullsh*t att de aktuella veckorna skulle ha ett lägre listpris, det är high season july-august. eftersom hon inte skulle ha råd att betala med skattade pengar så blir det uppenbart ett samarbete eller annan typ av skattefusk, tex ta huset i firma osv.

  https://www.skatteverket.se/omoss/kontaktaoss/mejla/tipsaommisstanktfusk

  Hon bor ju snarare hallvvägs till Saintt Raphael inte i Sainte Maxime. Ännu miindre St Tropez dit hon kommer få köa i trafiken i två timmar enkel väg för att kunna glassa på instagram från club 55. Väldigt miljövänligt!

  Trafik måste hon nog dessutom gilla mycket eftersom huset hon hyr ligger precis vid den mest trafikerade vägen.

  Svara

  Bella har ju tjatat om att hon vill bo i St Tropez med utelivet och all glamour. Hade hon haft råd att betala huset själv hade hon ju kunnat välja ett hus som faktiskt ligger i St Tropez. Uthyraren hade ju flera lyxiga villor med lika många bäddar/sovrum, strandnära, med pool, i samma prisklass som ligger i St Tropez. Det här huset ligger 30 minuters skumpig bilväg från St Tropez. Om hon nu har så mycket pengar att hon kan lägga en mille på boende, varför väljer hon inte att bo på den ort som hon påstår att hon alltid har drömt om?

  Svara

   ”San” Tropez, som rubriken säger! 😁

   Svara

  det är 30 min utan trafik. i juli-augusti är det snarare 1 timme elrler 2 timmar utan problem, trafiken där är hemsk

  Svara

  Undrar verkligen varför Simon var tvungen att hänga med till Malmö? Tror inte hon klarar av att göra/åka nånstans själv.

  Svara

   Det är rimligt att inte åka ensam när man är en person som många känner igen.

   Svara

   Han avbryter om det blir känsliga frågor.

   Svara

  Ska man betrakta teamets vistelse som löneförmån eller är det tänkt att de ska jobba hela tiden där nere?
  Tvivlar starkt att Isabella skulle ha råd att betala hyran för huset för den aktuella perioden då det är hög säsong då.

  Hur har vi det nu med säkerhets- och miljötänket egentligen hos Isabella ?

  Har hon hyrt ut huset på Lidingö under den aktuella perioden för att finansiera hela delar av hyreskostnaden i Frankrike?

  Dessutom har ju skatteverket gått ut med att man ska granska bland annat Influencer i år!!!!!!!!

  Svara

   Så länge hon kan hävda att precis allt hon gör i livet är content kan hon nog påstå att även det här huset är jobb.

   Svara

    Fast någonstans borde det bli förmånsbeskattning för hennes del?

    Svara

    Allt kan väl inte vara content? Någonstans måste hon väl ha ett vardagsliv som inte går att dra av? 😏

    Svara

  Har hon varit på nån ort fem veckor sträck de senaste åren?

  Svara

  Undrar om nån kommer ta på henne bikinin… Pjäxor tar hon ju inte på sig själv 🙂

  Svara

  Om man bara har ett hus så förstår jag att man längtar bort och tar alla chanser att komma bort. Att ha ett hem är något helt annat.

  Svara

  Det absolut sjukaste med IL att hon vill bli världens mäktigaste kvinna.

  Varför vill hon bli? Det räcker väl med att bli skönhetsbranschens mäktigaste, men världens? Isåfall blir hon den enda som har ljugit sig fram till den positionen.

  Svara

  Hon kanske hyr ut huset på Lidingö under sommaren ?

  Svara

  Hennes obryddhet kring pengar provocerar mig något enormt. Har aldrig tidigare stört mig på influencers som spenderar pengar på diverse saker, men den här kvinnan kastar ju pengar på de mest onödiga sakerna.

  Svara

  Isabellas senaste inlägg:
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/13/lax-i-badkaret/ Älskar att äta middag i badkaret!
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/14/sok-till-csr-manager/ Att anställa en sådan kostar en del!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.