Det händer på Instagram

Boken har köpt hus. Eller….Robban har nog köpt hus. 🙂

Dessie har fått tillbaka sina stulna väskor. 

View this post on Instagram

Its a….! #gravid #genderreveal 🎈

A post shared by JESSICA LAGERGREN (@jessicalagergren) on

Jessica Lagergren avslöjar könet på bebisen i magen och det blir eeeeeen…..

Gynning och Berg startar podd.

View this post on Instagram

I recorded a podcast episode with one of the coolest women of all time tonight and when I came I had to sit down and just be with this warm feeling in my belly. Inhale. Exhale. Again, again. I am so grateful. You know those moments that make you feel like everything has fallen into place? That give you the motivation to keep going? That remind you that you’re not alone? This conversation was all of that to me. I can’t wait to share it with you. ⁣ I started this podcast two years ago, one week postpartum. Just getting the hour to record felt impossible. I was in tears over leaving the baby for the first time and wondering what I’d gotten myself into. “No one is going to listen to this”, I thought. I had to stop and redo the first episode because Luna cried downstairs and my boobs hurt so much I couldn’t take it. I didn’t know what I was doing – I just wanted to tell a piece of my story. We’d bought cheap equipment off Amazon and I didn’t know if I was any good and I was scared shitless no one would care or maybe I’d say the wrong thing or everyone would realize I’m a fraud. Starting this podcast was a step into something totally new for me. Every week, no matter what I’m going through or where I am, I record. In two years, I’ve never missed an episode. It’s been awesome, but there have been weeks when I’ve been sick, sad, unmotivated – no matter what, I’d still plug my mic into the recorder and make space to tell the story. I’ve had episodes that felt great and episodes I felt like deleting. Stories that came easy and stories I had to pull from deep down in the bottom of my chest. The point is… I kept going. And today I got to have one of the worlds most talented and recognized women in the world on the show. If someone would have told me 22 months ago, sitting by the microphone in tears, boobs leaking, full of self-doubt; that one day @hilaryswank will be on the other end of this conversation with you? I would have never believed it. ⁣ ⁣ Wake up every day and do what you have to do to move a step closer toward your dreams. Make the choice to keep going… And then wake up tomorrow and make it again. EVERYTHING is possible. Don’t give up. x

A post shared by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

YogaGirl har med Hilary Swank i sin podd. COOOOOOLERZ!

ÄNTLIGEN ett annat fejs än Blondinbellas super-retuscherade…

Och så klonen…
De har tydligen inte skrotat det här påhittet trots det lilla magplasket som smyglanseringen förvandlades till?

CamiMami har ett erbjudande till alla som inte fick tag i en designer-klabbe. 😂

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De har väl köpt hus ihop. Oavsett vem som betalat mest. Så förstår inte varför du poängterar att det är mannen som köpt det 🤔 hon är ju inte direkt en inneboende.

  Svara

   Ja de är ju gifta 🙂

   Svara

   Exakt! Dom är ju gifta för böveln!

   Svara

   Pg av hennes kronofogdskulder som gör det i princip omöljligt att få lån?

   Svara

    Det är ju han som försörjer alla fem, t.o.m. styvdottern som snart är 28 och bor kvar. Annas pengar går till henne själv.

    Svara

    Varför ska man kommentera på och trycka till någon för att den har/har haft skulder hos kronofogden?
    Det finns väldigt många som hamnar där och av olika anledningar, där nog ingen av dessa anledningar är att de vill hamna där, och de förtjänar inte att bli pikade för den saken. Det är troligen jobbig nog som det är.

    Svara

     Självklart lätt att få usel ekonomi. Vet det mycket väl. Men vi vanliga dödliga går inte ut i media och kacklar om Radiotjänst när vi inte betalat tv-avgiften. Vi betalar inte med tonfisk och bajs, går bakom ryggar och sviker. Det är skillnad på skulder och skulder.

     Svara

      Ja men då tänker jag att man kan kommentera just den saken man tycker är personen gör fel. Inte göra sig rolig över att personen inte har råd/möjlighet att själv köpa en bostad.

      Men det blir ju oftast så här inne, att någon gör/agerar fel gällande något och då ska det droppas negativa kommentarer gällande allt som har med personen att göra.

      Svara

    Vad har medd det att göra?

    Svara

   Det är makens pappa som ägde lägenheten, och han som finansierar huset med såklart. Booken har inte bidragit med ett öre.

   Svara

  Läste My Martens blogg där hon påstår att du Camcam gjort dig lustig över Bobbys väggmålningar, det har jag missat 😊 stämmer det, kan någon länka?

  Svara

   Googla

   Svara

   Det är ju verkligen bara någon dag sedan. Kan inte behövas många scroll för att hitta inlägget här

   Svara

   Infantil represalie ala mygganvis. Nu ska hon ge igen för att hon blev granskad. Hittar på kommentarer om folk som gått i samma skola som cam. 2st 😂

   Svara

    Är mest fascinerad över vad de ska med adapters till (för att ladda Bobbys mobiler) i Danmark…?

    Svara

     Tydligen ska de göra skönhetsoperationer mot spons igen i Lund och var på konsultation. Men ge henne inga klick! Skriv inte om henne här för det hälper henne att tjäna pengar, ju fler klick hon får desto mer pengar tjänar hon. Ge henne inte det! Usch vad hon ljuger om en massa, så falsk.

     Svara

      Herregud vilka osäkra människor. Snart finns väl inga originaldelar kvar på dem. Hur fan kan de tro att nånting kan förbättra deras utseenden?

      Svara

       Fast det där var inte snällt.. Visst är det mkt fake och de är falska och oärliga. De har inte fått sina kroppar av några piller utan av träning och annat. Och hår växer en hel del på 6 – 12 månader UTAN piller – det är hans familj, släkt och vänner som skriver om hur bra hans piller är, och personer som fått betalt för att säga det. Så gå INTE på det, de vill bara tjäna pengar!

       Svara

       Modd

       Svara

      Är lite kul att de gör reklam för mirakelpiller och sedan sätter i löshår, opererar sig mm. Borde väll vara ett tecken på att tabletterna INTE fungerar… eller?

      Svara

   Första myggisinlägget under hennes egen kategori här i bloggen, där kan man se och läsa om den bedrövliga väggmålningen.
   Fnissade när jag läste hennes präktiga raljerande över på vilket sätt camilla gör karriär. Kanske hon borde sopa utanför sin egen dörr innan hon uttalar sig om hur andra väljer att göra karriär. Lögner och hittepå är ju inte ett så smickrande sätt att göra karriär. För att inte tala om desperationen hon uppenbarligen känner över att få synas med ”kändisar”. Man undrar ju om alla dessa personer anser henne vara en lika god vän som hon benämner dem som. Och stackars blinda jonas som inte begriper det andra har genomskådat, hon skulle aldrig ha gett sig i lag med honom om han inte var ett halvkänt namn. Hon är så genomskinlig i sitt sätt att gå över lik!

   Svara

    Och Jonas som är så mysig och jordnära! ❤ Mvh, annan Hägernäsbo

    Svara

     Har du nån teori om varför han valde My?

     Svara

    Ja lögner och hitte-på det är så My gör ”karriär” och tjänar sina pengar på, smutskastningar är hon bra på också och på att manupulera och snyfta för sympatier och uppmärksamhet. Att vara med kändisar verkar viktigare än att vara med sonen varannan vecka, det som hon tidigare snyftat om. Tror inte hon hade blivit ihop med Jonas om det inte var för att han hade bostad i Sthlm/Täby – hon ville ha bostad där, och ja hon trodde nog att J var mer känd än han är och musiker smällde nog högt också. Genomskinlig lögnare är hon, och strategisk.

    Svara

     Ja inte är barn och husdjur hennes prio ett. Att dra till Bobby när katterna kommit hem efter 3-4 veckor. Varför vill hon inte vara med dem då? Hon är nog känslomässigt död. Hunden fick flytta pga själviska prioriteringar. Och Ludvig får de smulor som blir över. Hela tiden säga att de har det bra hos andra, hade det inte varit bättre att vara ensam. Hennes villkor, alltid.

     Svara

     Mitt i prick! Utmärkt analys av My Martyr 🤣

     Svara

     Läste i ett svar på en kommentar, myggis påstår att hon har arbetar svinmycket för att få ordning på ekonomin efter konkursen (btw, länge sedan hon snyftade om den)…men alltså jag har upplevt att hon varit sjukskriven massor vilket rimmar illa med påstående om att hon jobbat mkt. Så att, ljug och överdrift och manipulerande i vanlig ordning. Hon kan inte ha alla hästar i stallet 🙊

     Svara

      Inte ens en liten ponny. Och bara en ind*an i kanoten.

      Svara

   Men varför skriver ni om My en massa här, gör inte det! Ni hjälper ju henne att få större blogg och fler läsare/klick och det tjänar hon mer pengar på – ju fler klick hon får desto mer pengar tjänar hon. Ge henne inte det!! Ge henne inte uppmärksamhet och inte klick för det är det hon vill ha! Hon är en falsk lögnare som går över lik och manipulerar och har syften med allt och kör med fula metoder… Hon låtsas vara licencierad PT men har ingen licens, ljuger om att hon brukar åka tåg men har inte åkt ett tåg på minst fem år kanske inte ens på tio år, ljuger om bilder och en massa annat värre.. och ljuger om Bobbys piller – de har inte gått igenom vetenskapliga tester och de som hyllar dem och skriver på bloggar och instagram att de är så bra och inte kan leva utan kapslarna- det är deras vänner och Bobbys släktingar, och bekanta och kändisar som fått gratis klippning el hårförlängning mot att ist vifta med pillerburkar och säga dessa är sååå bra – gå inte på det! Efter ett år har ett hår växt mycket utan piller så det där är bullshit och ett sätt att försöka sälja och tjäna pengar, de luras. My snyftade mkt ett tag också om att det är så jobbigt och sorgligt att ha sitt barn varannan vecka (för att få sympatier och många kommentarer) men ändå så väljer hon bort att vara hos sitt barn varannan vecka, hon är hellre i sthlm och minglar med kändisar och umgås med Bobby – nej hon måste inte det. Så falsk. Lögnaktig.

   Svara

   Men skriv inte om My här, det hjälper ju bara henna att få fler läsare/klick och ju fler klick desto mer pengar tjänar hon. Ge henne inte det!! Så falsk människa som ljuger om det mesta – säger att hon är lic pt men har ingen licens, ljuger om bobbys piller – gå inte på det, de som lovordar pillren är vänner och släkt och bekanta som lovordar mot gratis klippning och löshår. Så mycket lögner om allt och snyft för syften… usch så falsk och lögnaktig.

   Svara

   modd???

   Svara

   Snurriga Moa är inne hos myrtyren och härjar 🤣

   Svara

    Hennes beundran är osund. Lojal in i döden typ 🤣

    Svara

     Hon måste vara riktigt korkad.. har hon missat alla lögner och hur kan hon ha gjort det undrar man? My påstår sig vara lic PT men har ingen licens, ljuger om bilder, bobbys piller, ändrar historier titt som tätt, ljuger om andra och smutskastar andra, raderar kommentarer som avslöjar sanningen, påstår att hon åker tåg så ofta hon kan haha som om hon åkt tåg en enda gång senaste fem åren… Asså… och värre saker har hon ljugit om, går över lik.. Allt för sympatier och vad som passar i stunden för hennes syften, för att få högre statistik, uppmärksamhet och tjäna mer pengar. Fy usch.

     Svara

     Hon måste vara korkad, hur kan hon ha missta alla lögner och påhitt. Tröttsamt med att varannan kommentar bara försvinner här…

     Svara

  Fråga till camilla. Varför kallar du Isabella för Blondinbella medan du är noga (om jag minns rätt) med att inte kalla alexandra för kissie, Joakim Lundell för jockiboi osv när de ”gått vidare”från deras gamla bloggnamn?

  Och nej, jag är inget bellafan, bara nyfiken.

  Svara

   Det är helt ok att vara ett Bella-fan också. Fattar inte varför alla hela tiden måste understryka att ni INTE är det, vem bryr sig?

   Svara

    Du?

    Svara

    Kanske för att begåvningsreserven annars går igång som papegojor med ”Nu är Simon här 😂”, ”Du igen 😂😂😂”, osv.

    Svara

  Älskar Carina Berg och jag har inget emot Carolina Gynning, så den här podden ser jag faktiskt fram emot till skillnad från alla andra tjatiga poddar.

  Anna och familj verkar flytta till Märsta och ett nybyggt område som gränsar till ett kriminellt belastat område. Bra tänkt om sonen ska flytta med.

  Svara

   Är inget fan av Anna eller vad lilleman hittat på men det där var en onödig kommentar.

   Svara

    Vad var onödigt? Att hen berätta att familjen flyttar till Märsta?

    Svara

    Varför var den onödig?
    Är det smart att flytta till ett område dit polisen knappt vill köra när man har en son som inte förstår skillnaden på rätt och fel? Ljuger jag om sonen?
    Förklara gärna.

    Svara

    Våldtäkt mot barn.

    Svara

    Bland annat

    Svara

    Dömd två gånger tom. Var inget av offret, men ändå en ung tjej hon kallade ”lilla smuts”. Det sägs att alkoholen tjejerna drack kom från A:s hem. Läge för päronen att låsa in spriten och hålla sitt perversa språk i sovrummet.

    Svara

   Håller med om podden! Tycker båda är fett sköna, roliga och jordnära (mestadels). Har för mig de båda var med som typ programledare under idol auditions? Och jag blev så ledsen sen när de inte fortsatte till de ”riktiga” programmen utan det var Pär. Och Gynning har en så härlig röst och skånska 😀

   Svara

    Ja! Lyssnar nu och Carolinas röst är så härlig! Glad och full av skratt. Carina är rolig och är den som får ”styra upp” när Carolina flamsar iväg, fast det blir inte för mycket av något ändå.

    Svara

     Carolina har verkligen en skön personlighet, man glömmer lätt det när man kollar hennes instagram där det är mest allvarliga selfies. Carolina gör sig bäst med ljud eller rörlig bild!

     Svara

      Håller med! Glad och full av skratt som S skriver, men utan att det liksom känns konstlat eller ”too much”. Bara jäkligt skön helt enkelt 😀

      Svara

   Varför tar du spekulationer från Flashback och skriver in det som en sanning här?

   Ja, du skrev ”verkar” men insinuerar att det är sanning.

   Svara

    Insunuerar? Sanning? Det är väl din uppfattning?
    Jag har ingen aning om det är dit de flyttar men det spekuleras i det. Varför får jag inte sprida spekulationer hit?
    Precis som Felicias klagomål så förstår jag inte varför du klagar heller.
    Förklara gärna.

    Svara

     Det ska inte skvallras här, det där är väl verkligen skvaller?

     Svara

      Ska inte? Här skvallras det hela tiden, eller spekuleras, gissas, osv.
      Hur kan det vara så farligt att vi skvallrar om vart de eventuellt ska flytta?
      Eller handlar det om vad sonen hittat på? För det är inte skvaller eller spekulationer, det är taget direkt från FUPar och det vet jag inte om man kan kalla spekulationer direkt.

      Svara

       Jag påpekade att ditt ”Anna och familj verkar flytta till Märsta och ett nybyggt område som gränsar till ett kriminellt belastat område. Bra tänkt om sonen ska flytta med.” är direkt taget från Flashback.

       Din kommentar framstod som om du hade mer på fötterna än så.

       Är det ett jätteproblem för dig att jag tycker så?

       Svara

        Om det är taget direkt från Fb, stör det dig? Måste allt vi pratar om här vara taget från en källa som helt fastställt hur det ligger till?
        Mycket som skrivs här tas från Fb och vice versa.
        Hur du fick det till att jag hade ”mer på fötterna” får stå för dig, jag har aldrig hävdat att jag vetat mer än vad som står på Fb.
        Behöver vi hänvisa till källor nu också?

        Du verkar tycka att det jag skrivit är ett jätteproblem, jag förstår fortfarande inte varför du tycker så och nu vänder du dessutom på det och undrar om jag tycker det är ett stort problem.
        Och nej, jag tycker inte det är ett jättestort problem, jag har bara tiden att just nu sitta här och försöka få dig att förklara.

        Svara

       Säkert flera här som läst hans domar. Så det är inga lögner.

       Svara

        Som sagt, fup:ar och domar ligger till allmän beskådelse och är offentliga handlingar – mao, inget skvaller utan ren fakta.

        Svara

   Märsta … som i folkmun kallas Misärsta. Mmmmums.

   Svara

    Haha ja vi som bor i Sigtuna önskar inget hellre än att Märsta försvann så vi slipper den varbölden i vår kommun.
    Det är synd, där byggs ju många bostäder nu men alla vill flytta därifrån så vad hjälper det?
    När vi, som bor i resten av Sigtuna, fick veta att vi skulle behöva hämta ut paket i Valsta över julen, så vart det ramaskri.
    Ingen ville köra dit frivilligt med risk för att få bilarna förstörda eller bli rånade på kuppen.

    Svara

     Sanna, Sigtuna och Märsta är ju lite som skilda världar men i samma kommun. När jag var liten kändes båda orterna som hemma även om jag växte upp i Märsta, tråkigt att höra din inställning till Märsta och de som bor där.

     Svara

    Jag är uppvuxen i Märsta och har bara fina minnen. Steninge är en del av Valsta som anses vara den sämre delen av Märsta men i just Steninge bor det finare folket. Överlag är det som vilken förort som helst på norra pendeltågslinjen.

    Svara

     För en ”utomstående” är det här rätt förvirrande 😄
     Steninge är en del av Valsta som är en del av Märsta som är en del av Sigtuna…som är en del av Stockholm? Eller?

     Svara

      Steninge är en del av Valsta som är en stadsdel i Märsta. Märsta ligger i Sigtuna kommun där också Sigtuna (samhälle/stad) ligger. Inget är egentligen Stockholm, men ligger i Stockholms län.

      Svara

     Skulle nog inte säga att Märsta är som Sollentuna eller Solna. Kanske som Väsby.

     Svara

   Hur vet du att det blir Märsta?

   Svara

    Ingen vet att det blir Märsta. På Fb spekuleras det men det var tydligen jättehemskt enligt vissa att skriva det här.

    Svara

   Carina Berg ok men avstår pga inte tål CG.

   Svara

   Om Anna flyttar till steninge blir hon granne med Carola! 👍🏻

   Svara

  En grej jag inte fattar med dessa gender reveals, har de blivande päronen inte fått infon om könet själva innan? Eller vem fixar ballongen liksom? Barnmorskan som gjort ultraljudet? 😆

  Svara

   Barnmorskan skriver säkert könet på en lapp som man ger till personen som ska fixa ballongen 🙂

   Svara

   De får en lapp från barnmorskan som de lämnar till den som ska fixa ballong alt. tårta.

   Svara

   Barnmorskan skriver könet på en lapp. Gå in med lappen till valfri butik och ge dem lappen. Du får en ballong fylld med ”rätt” färg.

   Svara

    Jobbigt om det är fabrikationsfel. Kommer ut vitt konfetti.

    Men ändå, att filma detta. Nån stanns långt inne kan man ju kanske önska det ena eller andra könet, utan att man är en dålig människa för det. Nu verkade ju Jessica bli jättenöjd sådet var ju bra. Men lite trist fånga några mikrosekunders besvikelse..

    Svara

     Tycker mest det är konstigt att prata om mammans reaktion. Pappan då?

     Just i det här fallet verkade pappan lite besvärad. Tyckte nästan synd om honom.

     Blev också lite beklämd över deras brist på kärlek mellan varandra. Jessica visste att Ibbe önskade en son ( nej jag tycker inte det är fel att önska, det blir alltid rätt till slut! ) varför trösta hon inte lite?

     //Moa

     Svara

      Tycker man ser att pappan är besviken. Lite märkligt att ingen kommenterat det, bara Jessicas reaktion.

      Svara

    Va folk håller på, allt för att skapa content. 🤣

    Svara

     Är det NÅGON utanför instagrambubblan som håller på med gender reveals??

     Svara

      Antagligen inte

      Svara

      Desperata jänkare

      Svara

       Wannabe-jänkare 🙄

       Svara

      Skulle aldrig falla mig in 😄 det finns ju bara två alternativ hur spännande kan det va

      Svara

    Amen gud vad töntigt. Förlåt men känns så nördigt att barnmorskor ska hålla på och serva ballongkonsumenter på detta vis

    Svara

     Ja, det är ju SÅ jävla jobbigt för en barnmorska att skriva ned ordet ”flicka” eller ”pojke”, tar väldigt mycket tid. 🙄 Herregud! Ge dig, och låt folk göra vad de vill. Jag tycker det är jättekul med gender reveal.

     Svara

      Och jag fick fel kön på mitt ultraljud. De sa flicka. Ut kom en pojk.

      Svara

       Då borde de verkligen utbilda sin personal bättre. Eller så ville personen som gjorde könsbestämningen jävlas eller inte anstränga sig (finns fortfarande gamla attityder som lever kvar, med en motvilja mot tanken att man ska kunna ta reda på sådant i förväg). Felmarginalen på ett korrekt utfört ultraljud är minimal. Det som kan hända är att barnet ligger fel så att man inte ser, men då brukar man kunna få det att ändra position.

       Svara

        Lol, dör över att du gastar om utbildning, och sedan säger att det finns felmarginal 😂 du vet grejen med att alla regler har ett undantag? Någon måste vara undantaget.

        Svara

       Så konstigt att de då uttalar sig om det är osäkert. Jag såg snoppen hur tydligt som helst på mina grabbar på RUL, utan att ha adekvat utbildning.

       Svara

       Det hände en släkting till mig för nåt år sen med. De skulle få en flicka och ut kom en pojke/lillebror. Såklart blev det stor glädje ändå, men de blev en aning förvånade;)

       Svara

       Samma här, de sa pojke, det blev en flicka.

       Svara

      Jag låter folk göra som dem vill. Inte som att jag startat ett uppror eller försöker störta makten bara för att själv ta över som ledare i nationen för att sedan förbjuda alla gender reveals och stoppa all import av ballonger och ballongmaterial samtidigt som jag placerar ut trogna spioner i samhället för att rapportera om ballongrelaterade kriminella nätverk på den svarta marknaden.

      Jag tyckte bara det gick till en ny nivå av ”suck” när jag fick reda på att barnmorskor måste underhålla denna nya kommersiella trend. Sen vet jag det finns många goa barnmorskor som inte är lika cyniska som jag och gladeligen går sina patienter till mötes 🙂
      Kul att du tycker det är kul med gender reveals!

      Svara

  Och Gabrielle hahhahaha 😅 uppenbart Bellas ansikte men kört genom sims typ med en brun peruk som by the looks of it också fungerar som hjälm. De är kanske bara i utvecklingsstadiet och jag vill egentligen uppmuntra ”nytänkande” men jag måste ändå skratta lite åt detta. Känns så löjligt.

  Svara

   Mer än löjligt tycker jag att det är, rent patetiskt.

   Svara

   Jag kanske är korkad men förstår verkligen inte grejen med ”klonen”. Vad är syftet? Det hela är jättekonstigt.

   Svara

    Syftet är väl PR med en förhoppning om att nå ut till den amerikanska marknaden i synnerhet tror jag? Eller som ett sätt för Bella att leva ut alla sina alter egos? Leva fancy life in NYC big SATC inspire yes entreprenuer Female power etc.
    Tror tyvärr inte det kommer slå igenom lika stort som Ica-Stig till exempel. DÄR har vi #inspo

    Svara

  ”Eller….Robban har nog köpt hus. 🙂”

  Är du på riktigt? Hånar du en annan människa för att den inte själv skulle ha råd att köpa ett hus? Eller förlåt, ”skämta om med glimten i ögat” …… 🙄
  Är man gifta/lever ihop så köper man väl bostaden tillsammans, oavsett om den ena tjänar mer pengar än den andra. Detta är så dumt så vet inte ens vad man ska säga. Känner väldigt mycket ”dont argue with stupid” här.

  Varför ska du snacka ner människor stup i kvarten? Är det dina mindrevärdeskomplex för att du aldrig lyckades med den där drömmen du haft sen du var barn, att bli artist? Du har ju kämpat på ganska bra, med utbildning, egna låtsläpp och försök att komma med i idol osv.
  Bitter much?
  De rykten som går om dig, att du är en elak skitsnackare som få står ut med en längre tid, låter verkligen som högst troliga…

  Svara

   Amen!!

   Svara

   Precis tror det är väldigt få normalfungerande människor som överhuvudtaget orkar med Camilla en längre tid.

   Svara

   Well, är man gifta och den ena tjänar mer får man nog se till att den andra inte hamnar hos kronofogden.

   Svara

   Min sambo hade inte pengar till insatsen till vårt hus så då köpte jag huset själv istället. Jättenöjd med det! Har man inte några pengar så kan man inte köpa hus, så enkelt är det ju. Men visst är de gifta så är det ju nåt annat det håller jag med om.

   Svara

    Om ni inte skrivit ett samboavtal är huset lika mycket hans vid separation. Så du vet, kvittar vem som betalat om det köpts för att båda ska bo där.

    Svara

     Det stämmer inte alls, gällande fastigheter är det den som köpt den som ensidigt äger enligt jordabalken. Tror dock inte att detsamma gäller med bostadsrätter, där kan det vara så att bostaden tillfaller den som har störst behov vid separation, om man skaffat lägenheten tillsammans oavsett vem som betalat. Är dock inte helt säker gällande lag för bostadsrätter, någon som vet?

     Svara

      Nja… Har du köpt den så äger du den, absolut. Men om syftet för köpet var att ni ska bo där tillsammans kan du inte sälja den hur som helst om inte din sambo lämnar sitt medgivande till försäljningen. Gäller både fastigheter och bostadsrätter. Men rätta mig gärna om jag har fel 😊

      Svara

    Så har vi också gjort. Jag ägde en lägenhet – sålde den – fick pengar till insatsen till huset 🙂

    Svara

   Det krävs en viss typ av person för att driva en sån här blogg, så är det bara.

   Svara

   Anna har själv sagt flera gånger att lägenheten som de sålt i Solna är Robertos och inte hennes,vid närmare granskning visade det sig att Roberto ägde 5% och hans far 95%.
   Troligtvis har Roberto fått ett förtida arv som möjliggör att de nu kan köpa hus.
   Med tanke på det så tycker jag inte att Camillas kommentar är ett dugg konstig,

   Svara

    Hur fan orkar man ens granska 😏

    Svara

   Med tanke på att det var Robertos pappa som ägde 95% av bostadsrätten så skulle jag gissa på att det kan finnas någon sorts äktenskapsförord vad gäller ägandet, för Robbans pappa är inte direkt någon fattiglapp.

   Svara

    Ja något som skyddar dessa pengar från stt ingå i bokens äktenskapliga rätt

    Svara

   Fast i Books fall har det ju inte varit så, lägenheten ägdes till stor del av svärfar och Roberto.

   Jag ogillar en hel del som Camilla skriver, men vet att med bra substansfull kritik kommer man längre. De har juvenila försöken till att göra henne upprörd: det går rykten om dig att du är en elak skitsnackare…

   Yesus. Bra jobbat, verkligen. Extremt fjantigt och något som de flesta bara rycker på axlarna åt och avfärdar eftersom det så uppenbart är skrivet för att provocera och såra.

   Svara

    Fast saken är inte den att påståendet nödvändigtvis är felaktigt, utan att det är knäppt att kommentera det. Syftet med att påpeka det är glasklart, och det finns bara illvilliga intentioner där.

    Självfallet är min kommentar skriven för att uppröra. Konstruktiv kritik biter allt som oftast inte alls, så kanske måste man lägga sig på skribentens egna sjukt låga nivå. Kanske går något in tillslut, om C förstår att många ser igenom henne och ser hennes verkliga syften.
    Kanske, kanske inte.

    Svara

   Det kaaaan kaanske beror på att Robban (eller Robbans pappa) ägde 97% av bostadsrätten i Solna. Anna ägde alltså 0%
   Det i sin tur innebär väl att det är Robbans (eller Robbans pappas 🙄) pengar som finansierar husköpet. Om Robban sedan vill ge Anna halva huset i ”present” är det hans beslut. Dumt, men han är stor pojke och kan bestämma själv.
   Nästa års deklaration avslöjar väl ”vem som äger vad”?!

   Svara

    Ja säger du att det är så det ligger till så är det säkert så, jag antar att du inte skulle ljuga om en sån sak.
    Men vem som äger vad och hur stor del osv är inte själva grejen. Grejen är att detta sågs som ett ypperligt tillfälle att trycka dit Anna lite, och det är det som är så lågt.

    En vän till mig hade en betalningsanmärkning när hon och hennes sambo skulle köpa bostad, så han fick stå själv på bostadslånet. Men inte gick folk och sa att ”X och Y har köpt bostadsrätt! Eller ja… rättaresagt, Y har köpt en bostadsrätt.”
    Och varför var det ingen som sa så om deras bostadsköp? Jo för att det vore en nedsättande och knäpp kommentar helt enkelt. Man kan ju räkna ut med röven varför detta var så viktigt att poängtera just gällande Anna. Hon skulle sänkas ett snäpp. För att hon inte själv just nu inte har möjlighet att köpa hus. Det, för mig, är ett ganska sjukt beteende.

    Svara

  Klonen såg ju lite rolig ut…..bra hårmössa.

  Svara

  Isabellas klon var läskigt likt tjejen som skriver bloggen ”Att vara någons fru”? https://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/

  Svara

   eller inte alls?

   Svara

   Nej.

   Svara

   Nja läskigt vet jag inte. Bloggerskan du länkade till är otroligt vacker och har lite ”sneda” vackra ögon och råkar vara brunett, men läskigt lika håller jag inte med om 😀

   Svara

  Läste precis på Emelie Walles blogg om Isabella Löwengrip. Hon hade träffat henne igår och hon hade tydligen blivit helt chockad över hur hon var som person, är det nån som faktiskt har träffat henne här inne?
  Jag fick känslan av att man kanske bara tolkade hennes blogg fel efter alla kommentarer man läser här och Cam Cams vinkling på henne, blev helt ledsen 🙁

  Svara

   Vad skrev hon då? Hur upplevde hon Bb som person?

   Svara

    ”Det fanns flera talare på plats bla. då Isabella Löwengrip som berättade sin historia och hennes sätt att arbeta på. Väldigt rakt på och jag som trott att vi varit ganska lika i vårt sätt att se på affärer/livet etc insåg att vi inte alls är lika på några plan, mer än att vi båda två är kvinnliga entreprenörer. Jag har så mycket mer hjärta eller är för svag (kan man kalla det så utan att det tas fel?!) jag bryr mig genuint om de jag möter i vardagen. Jag vill ha ett samhälle där vi respekterar alla och nej, alla kan inte ge DIG något som du pratar med men DU kan ge dom något och det är precis så jag tänker..”

    ”Jag blev däremot väldigt inspirerad av Steve Angello, vilken framgångs historia och en sann förebild för alla. Det där är mer jag, man kan vara enormt framgångsrik och ändå ha båda fötterna på jorden och bry sig om sin omgivning.

    Det är sann inspiration för mig, jag tror inte på ett samhälle där man inte bryr sig, där man bara vänder på klacken när det inte passar.”

    Svara

    I konstiga omskrivningar så verkade hon inte alls uppskatta Bellas stil och nonchalans, att hon inte bryr sig om sina medmänniskor alls.
    Men den satt långt inne, först var hon förstås tvungen att dyrka allt som Bella byggt upp….suck

    Svara

   Allt annat än trevlig. Falsk, intresserad av sig själv och helt obrydd av sin omgivning så länge inte någon med pengar eller makt är i närheten.

   Svara

    Nja Bella är ganska trevlig faktiskt eller oftast väldigt trevlig, sen skulle jag inte säga falsk eftersom att hon är väldigt ärlig med hur hon tycker och tänker och med att hon kan bli uttråkad och ointresserad, hon är rak. Hon ljuger ju inte och låtsas att hon brukar åka tåg t ex som andra ljuger om och låtsas. En del skriver att Bella ljuger om allt men så är det ju inte, hon är ju faktiskt väldigt ärlig om mycket och det är ju just därför hon får mycket skit också.

    Svara

     Nej, hon är inte ärlig. På hennes IG står det fortfarande att hon har fem gånger fler bloggläsare än vad hon har. När hon konfronteras om detta säger hon att detta egentligen är antalet konton som följer henne på IG+Twitter och Facebook. Hon påstår att hon är feminist i vissa rum medan hon ratar feminism i andra rum. Det hon gör är att säga det folk vill höra i just det sammanhanget oavsett vad hon har sagt innan. En flippflopper.

     Svara

   Många människor som skrivit om Bellas sätt och ej i positiva ordalag på olika forum Varför blir du så ledsen? Det är ju så Bella själv beskriver sig

   Svara

   På vilket sätt träffade hon henne? Man kan inte döma en person helt efter hur den verkade vara när man träffade på den för första gången. Bara för någon verkar dryg osv så betyder det inte att den är det.

   Svara

    Bella skriver dock själv om vilket drygt beteende hon har med folk som inte är intressanta nog

    Svara

    Tror hon lyssnade på ett föredrag/intervju på Malmö näringslivsmässa tror jag det var, uppfattade det så iaf.

    Svara

   Aldrig hört om henne, läste inlägget och wow vilken människa. Fler sånna som henne tack!

   Svara

   Ja. Hon kändes väldigt påklistrad och i ärlighetens namn inte särskilt smart. Osäker. Men det är några år sen jag pratade med henne nu. Var dock allt annat än imponerad då.

   Svara

  Inget mot modellen för Löwengrip men ser inte hennes hud superpudrig ut? Känns märkligt att ha så sminkat ansikte (se speciellt kontrasten mellan rouge och käkben) när man gör reklam för hudvård.

  Svara

   Instämmer, lite flottig i T-zonen och pudriga kinder.

   Svara

    Det är ju för att Isabella inte förstått att glow ska komma från bra hudvård och från själva huden och inte från massa highlighter och se helt flottig ut. Klart det avspeglas i hur de fixar modellen. Hon borde kolla på typ Paula Rosas och Vera Berg med flera.

    Svara

   Ser ut som hon har pudrat över ett flottigt ansikte. Inte jättebra reklam

   Svara

  Undrar vem som köpte de dyra vedträna. Kanske nån som har ett lyxigt hus med öppen spis ? Kanske nån som eldar så fort hon är hemma efter sina flygresor?

  Svara

   Trams 😏

   Svara

  ISABELLA LÖWENGRIP VS EMELIE WALLES
  En liten halvkomisk rubrik, men jag trodde ganska länge att Isabella var en stor inspiration för mig. Men efter igår insåg jag att vi är väldigt olika. All och jag menar verkligen all ära till det arbete hon lagt ner och till det hon byggt upp, fantastiskt!! Det är en resa utan dess like och ett arbete som jag har stor respekt för. Så detta handlar absolut inte om att jag inte tycker om Isabella, hon är riktigt grym på det hon gör så det är ingen pajkastning jag vill skapa. Utan jag blev så paff igår att vi var så olika. Hon kör på sitt sätt och jag på mitt, jag blev bara förvånad över hur olika vi faktiskt var.

  Det fanns flera talare på plats bla. då Isabella Löwengrip som berättade sin historia och hennes sätt att arbeta på. Väldigt rakt på och jag som trott att vi varit ganska lika i vårt sätt att se på affärer/livet etc insåg att vi inte alls är lika på några plan, mer än att vi båda två är kvinnliga entreprenörer. Jag har så mycket mer hjärta eller är för svag (kan man kalla det så utan att det tas fel?!) jag bryr mig genuint om de jag möter i vardagen. Jag vill ha ett samhälle där vi respekterar alla och nej, alla kan inte ge DIG något som du pratar med men DU kan ge dom något och det är precis så jag tänker..

  Svara

   Känns ju lite som att skrika efter publicitet med den rubriken osv 😉

   Men nonetheless så tyckte jag detta stycke var väldigt fint från hennes inlägg:

   Galan var magisk och det var väldigt bra arrangerat och jag ser fram emot fler kommande år på Näringslivsgalan. Det största jag tar med mig från dagen igår är att inte glömma vart jag kommer ifrån och att vi inte får glömma att se människan. Jag vill fortsätta jobba i mina välgörenhetsprojekt och är stolt ambassadör för Maskrosbarn. Steve Angello fick mig också att inse att jag även borde jobba mer lokalt för mitt älskade Malmö. Det är på Malmös gator jag gått som en belastning för samhället med ofullständiga betyg och ständiga besök inom psykiatrin etc, det är på Malmös gator jag idag går som nominerad i Näringslivsgalan och driver 4 bolag och lever med en familj som jag bara kunnat drömma om.

   Svara

   Gick in på hennes blogg nu. Aldrig hört talas om henne tidigare. Verkar ju jättemysig! Duktig på att skriva också, förutom att hon verkar vara en genuin människa.

   Svara

    Hej Emelie? 😉 Nu lär du få positiv uppmärksamhet här 🙂 Skämt o sido hon är säkert en mysig och genuin människa, mycket operationer och utseendefix också.

    Svara

    Nu läste jag bara det specifika inlägget men välskrivet tyckte jag inte det var. Kanske är jag textblind efter en dags plugg, men det saknades några punkter och komman för att ”flyta på”.

    Svara

   Kan du länka? Jag hittar inte hennes blogg.

   Svara

  *från Emelies egna blogg. 🙂

  Svara

  Jag blev däremot väldigt inspirerad av Steve Angello, vilken framgångs historia och en sann förebild för alla. Det där är mer jag, man kan vara enormt framgångsrik och ändå ha båda fötterna på jorden och bry sig om sin omgivning. Jag visste inte att han var så engagerad i samhällsprojekt som han var och det var riktigt härligt att se att han inte glömt var han kom ifrån och idag när han har möjlighet så gör han något för att försöka förändra vårt samhälle.

  Det är sann inspiration för mig, jag tror inte på ett samhälle där man inte bryr sig, där man bara vänder på klacken när det inte passar.

  Svara

  Klonen börjar ju likna henne nu iallafall.

  Svara

  Varför skriver alltid Bellan ”speech”? Hon gör ju intervjuer på en scen men håller knappast tal.

  Svara

   Eller hur, hon får det att låta som om hon skall hålla ett inspirerande Ted-talk

   Svara

  Men så tröttsam med modd, att det man skriver inte visas.

  Svara

  The Gunilla har lagt upp en bild med henne och Anna Book på sin instagram. Book som hånat Gunilla en massa tidigare på sin instagram bl.a. det har nog Gunilla missat. De såg fräscha ut iaf – en nästan femtioåring som gjort en massa skönhetsoperationer, botox och faketänder och en sextioåring som inte gjort varken operationer, botox eller tänder. Men visst har de även en del likheter.

  Svara

  Isabellalowengrip ha nu en bild på instagram där hon visar bild på ett stort fång rosor som omärkt samarbete. Samma bild på bloggen idag där står det i samarbete med inteflora.

  Svara

   Ring omedelbart och anmäl, de har säkert öppet 24/7

   Svara

   Ja, även i sin instastory om kollagen: hon skriver ”inget samarbete” men taggar ändå osloskinlabs.. ok

   Svara

  Hahaha, dessie fick nog kalla fötter. ”Personen” har lämnat tillbaka aalla hennes väskor. 🙂

  Svara

   Konstigt det där, väldigt märkligt hmmm.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.