Det händer på Instastory – Bilder

Att ha banan på tacos var bland det vidrigaste jag hört!
Sen läste jag vad Anithas följare brukar blanda i maten…..

Amir uppmuntrar till träning på sitt eget lilla finurliga vis.
Men även till att donera kläder till Stadsmissionen så att de kommer till användning av någon som verkligen behöver det.
Två tummar upp!

Alltså! Fatta att vara typ 14 år och få praoa hos Bianca Ingrosso!! Vilken DRÖM!
Jag fick praoa på Coop. Det var ju också kul…

Jag uppmanar till tre saker här på slutet:
1. Gör en haul i hissen medan ni åker upp och ner mellan våningarna tillsammans med grannarna.
2. Amanda – gå en parkeringskurs eller hyr två platser bredvid varandra!
3. Alla ni anonyma töntar som kommenterar hat….kan ni inte kommentera under era egna namn eller är ni på tok för fega för det?

167 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Banan i mat är fruktansvärt osmakligt. Förstör varje del av maträtten med sin vidriga smak, hu!

  Svara

   Jag gillar det i rätt kombo. På pizza, men då måste det vara curry på också. I varma mackor är det gott. I tacos funkar det också. Och flygande jacob såklart 👌🏻

   Svara

    Skrev i varma mackor… Gör alltid dubbla typ toast, annars blir det väl på 😬

    Svara

   Det som är vidrigt i maten är ananas…

   Svara

    Nääää gott!

    Svara

    INGEN FRUKT I MAT ALLS !!! Frukt är efterrätt ffs 🤮🤮🤮🤮🤮

    Svara

     +1000 på den!

     Svara

     JAAAA! Korrekt!

     Svara

    Varma mackor med ananas och skinka samt ost. Mums. Jag skrev nästan skunk istället för skinka. Hoppsan 😂

    Svara

   Och konsistens! Det läbbigaste av allt.

   Svara

  Om Amanda verkligen parkerar sådär illa tycker jag faktiskt att hon är väldigt respektlös mot sin p-granne 😣 en p-plats i Sthlm innerstad är ju inte direkt billigt.

  Svara

   ”Det följer av 3 kap 49 § Trafikförordningen att ett fordon får inte parkeras så att fordonet med något hjul står utanför en uppställningsplats eller annan markering som anger var parkering får ske.”

   Svara

   Jag nycklar alltid bilar som står illa till och tar upp onödig plats.

   Svara

    Wtf? Fy fan för sånt.

    Svara

     Asså jag tycker iaf det är värre att blokera än att någon ger nån repor. Parkeringsplatser finns av en anledning. Skulle dock inte repa själv, men jag älskade att vara parkeringsvakt.

     Svara

    Det låter ju sunt…

    Svara

    Jag hoppas innerligt att du slutar upp med sådant dåligt beteende. Genast.

    Svara

    Hoppas du åker fast för skadegörelse och får dryga böter.

    Svara

    😂😂 är detta ett skämt eller är du dum i huvudet?

    Svara

    Räcker de inte me en arg lapp? 😅

    Svara

    Idioti

    Svara

    Ett par ggr har jag hämnats genom att trycka fast bananmos på insidan av handtaget på förarsidan, när nån bil stått för jävla illa. Ett bättre alternativ än att ha bananen i maten, om du frågar mig.

    Svara

     Haha! Detta var jättekul och ett mycket bättre alternativ än att nyckla utsidan av bilen.

     Svara

   Jag är helt fascinerad över att ganska många inte verkar kolla alls hur de parkerat bilen. På Ica-parkeringen här hemma har väldigt många svårt att köra in bilen hela vägen in i parkeringsrutan, så bilen står halvvägs ute ”i vägen” och gör det svårt för andra bilar att passera eller bilarna i raden bakom att backa ut när de ska iväg. Fattar inte hur man kan lämna sin bil så, blundar man både när man parkerar och när man går ur bilen? Frukt i mat är för övrigt äckligt. Punkt. (<- punkt gör att det är fakta. Och tomat står bland grönsakerna så den räknar jag som grönsak 😜 )

   Svara

    Jag blev utskälld av en tant för att jag ’parkerat för nära’ hennes bil. Hon stod då med sin bil över strecket mot min parkeringsplats och jag hade en stolpe som begränsade utrymmet åt andra hållet – precis att jag fick in bilen på den plats hon lämnat kvar, men det var alltså jag som ställde mig för nära henne…

    Svara

     Blev utskälld av en mamma när jag hämtade på dagis – hon hade parkerat på en och en halv p-plats så att jag (som stod på den sista) stod på halva min p-plats och hälften på gräs/i buskar (fanns ingen annan parkering och ungen måste hem). Stod naturligtvis så nära henne att dörren inte gick att öppna, så kravlade mig ut via passagerarsidan. När jag kommer ut igen, tio minuter senare tillsammans med barnet, bröt helvetet lös. Aldrig sett någon så arg över att inte få upp passagerardörren – släpp in din egen unge via förardörren, acceptera ditt misstag och dra, var tydligen inget alternativ. Fler könsord från henne än en kränkt man på krogen, så jag lastade in min unge och mig själv via buskarna, backade nästan över henne när jag åkte för hon ställde sig bakom (?!) bilen i någon slags protest. Mitt barn var tyst i flera minuter innan hon ens kommenterade det som hänt.

     Svara

      Helt rätt av dig! Vilken idiot asså!

      Svara

      Jag bad min tant peka och förklara hur hon tyckte jag borde parkerat, då hoppade hon in i bilen snabbt som tusan och fräste i väg med sån fart att hon höll på att glömma sin loja tonåring som stod kvar på parkeringsplatsen och väntade på att mamma skull köra fram bilen.

      Svara

      Herregud vilken störd människa!

      Svara

      Själv är man så konflikträdd att jag kan backa och fixa flera gånger så bilen står perfekt. En gång fick jag en lapp av min p-granne att han var så nöjd över att jag parkerade så stt avståndet mellan våra bilar blev bra. Lappen tolkade jag som ironi och var alltid jättenervös inför parkeringen. Skulle aldrig kunna ställa mig på två rutor pga rädslan att bli utskälld

      Svara

  Banan på tacos funkar 😋
  Inget tillbehör jag gör till tacosen men blev bjuden på det, var skeptisk men provade, och det smakade ganska gott.
  Till mina tacos vill jag ha ananas 😊

  Svara

   Ja banan är verkligen gott i tacos! Syrran kom hem för många år sedan ifrån en kompis som hade haft banan och jordnötter i tacon. Från och med den dagen stod det alltid banan och jordnötter på bordet när det vankades taco-fredag! Jag äter inte ens en taco längre om den inte innehåller banan 😍😍

   Svara

  Hörde talas om banan till tacos för två veckor sedan och tanken hade aldrig slagit mig. Men jag gillar bananpizza, så jag testade. Gott! Dock inget jag gör igen, känns onödigt ned fler tillbehör

  Svara

  I min familj är det russin till tacos som är den underliga kombon (ur andras ögon alltså, jag är ju uppvuxen med det)

  Svara

   OMG! 🙁 Det låter beyond sjukt.

   Svara

  Banan och/eller färska granatäpplekärnor i tacos! 😏 sååå gott!

  Svara

  Jag har faktiskt stenbitsrom i min tacos! Så sjukt gott 🙂

  Svara

   Nej rom i what??😜

   Svara

  Det går inte att läsa skärmklippen på mobilen utan att zooma!

  Svara

   Kan du inte zooma då?

   Svara

    CamCam – och jag kan inte läsa texten i inläggen utan glasögon!🤣

    Svara

     Fan, jag skulle inte skaffat terminalglasögon utan bara bett CamCam fixa det.

     Svara

    Haha klart jag kan men det är sjukt irriterande och gör att jag bara skrollar förbi den här typen av inlägg.. men kanske bara är jag som läser bloggen på mobilen ¯\_(ツ)_/¯

    Svara

     Kanske beror på vilken mobil man har? Och hur dålig syn man har? Haha. Själv har jag en iPhone 7 plus. Är även halvvägs till blind. Men jag kan läsa skärmdumparna utan att zooma 🙂

     Svara

      Har också en plus mobil och ser bra, trots lite halvtaskig syn 😊
      Läser man på mobilen får man nog vara beredd att zooma ibland

      Svara

     Ber om ursäkt att allt inte är individanpassat efter dig.

     Svara

     Hur kan det vara ett problem. Zooma. Vips, löst.

     Svara

  Banan i tacos och i övrig mat går bort precis som allt annat sött i mat, jag klarar helt enkelt inte av söta smaker i mat. Vi har vänner som kör stekt ägg i tacos, lite märkligt måste jag säga.

  Svara

  Grynost (eller keso som ni kallar det i sverige?) i tacos är gott!

  Svara

   I vilket land kallas keso ”grynost”? Måste säga att jag tycker det låter mycket bättre än keso… 🙄
   (Btw, jag gissar på Norge.) 🤗

   Svara

    I Norge heter det HYTTEOST! Ja, det är sant, och är ju faktiskt en direktöversättning av ’cottage cheese’.
    Skulle gissa att ’grynost’ är finlandssvenska, de har bra ord på mycket.

    Svara

     Bor i Norge och har aldrig hört det kallas hytteost, alla här säger bara Cottage Cheese, är ju också det som står på förpackningarna. Gissar att hytteost är dialektalt.

     Svara

      Svara

       Haha daaaamn, har seriöst aldrig hört någon säga det i hela mitt liv 😅

       Svara

        Men, alltså, bor du i Trøndelag har du ju fått höra en foilljgæli variant av norska språket, sjø:

        Svara

         True that 😂😂

         Svara

          Börja nu genast att säga hytteost, vårrå så lik!

          Svara

           Grynost säger vi i Finland – alltså vi som har svenska som modersmål. Raejuusto på finska.

           Ja, det var där diskussionen startade ↑

           M – cirkeln är sluten…

     Edit – googlade och fann ut att det heter hytteost på danska, är kanske det du tänker på?

     Svara

      Nej, jag tänker på norska: https://www.naob.no/ordbok/hytteost
      Vet det heter så på danska också, men har bättre kunskap om norska eftersom jag bor i Norge sedan ett par decennier.

      Svara

       Så gøy! Da lærte jeg noe i dag. Er norsk og er oppvokst i Norge, men har aldri hørt ordet hytteost.

       Svara

        Haha, ja! Älskar att man fått klämt in lite ’hytte’ där, gillar när norska ord verkligen lever upp till ord på ’hitte-på-norska’ – alltså, ord man i Sverige skojar om som ’norska’: gulebøj etc. Hytteost kvalar in tycker jag.

        Svara

     Hytteost, vilket fantastiskt ord! Ska börja säga både hytteost och grynost istället för keso. Undrar hur många gånger jag kommer få förklara vad jag menar…
     😂😂😂
     När jag tänker på saken kan nog grynost mkt väl vara finlandssvenskt. De har som sagt många trevliga ord. Som tex ”råddigt” och ”vippert”… Och om jag inte missförstått så kallas snömodd för ”porrsnö”. 😃

     Svara

      Yes, reclaim the hytteost!

      Svara

      Använder regelbundet ’råddig i bollen’ – citat Lilla My.

      Svara

    Som någon gissade är det alltså i svenskfinland vi säger grynost istället för keso.😊

    Svara

    Det är i Finland som det kallas grynost 🙂

    Svara

    Japp, grynost är finlandssvenskt! Står t.om. på förpackningarna här 🙂 https://bit.ly/2GpqhFt

    Svara

    Grynost säger vi i Finland 🙂

    Svara

    KESO är ju varumärket, inte produkten.. cottage cheese från ett annat märke än keso heter ju inte keso direkt…

    Svara

     Precis som frisbee, bankomat, alvedon, tops, jojo med flera…
     Men du säger kanske kastskiva, uttagsautomat, smärtlindrande och febernedsättande innehållande paracetamol, bomullspinne, snurr-på-snöre-leksak?

     Svara

      Termos, filofax…

      Svara

      alltså älskar din kommentar! Dör lite här.

      Svara

     Då kan vi ju börja säga stugost i Sverige!😃

     Svara

      Yes, det gör vi!

      Svara

    Keso är ju bara namnet på Arlas grynost, grynost är ordet för den typen av ost. Cottage cheese på engelska. Lustigt ändå att det går under namnet keso här, att det liksom förvandlats till ordet för grynost 🙂

    Svara

     Det är ju på inget sätt ovanligt att ett varumärke blir ordet för något:
     Biograf
     Dynamit
     Mack
     Margarin
     Klorin
     Parkett
     Termos
     Vaselin
     Plexiglas
     Fotogen
     Galon
     gissar jag är ord du använder?

     Svara

  pizza med svarta oliver och ananas ❤️❤️❤️
  avskyr dock banan och vill spy när någon öppnar en på tåget/bussen.

  Svara

  Man häpnar när man ser programmet trolljägarna. Vilken människor det finns. Trollen. Hur mår de? De behöver ju hjälp.

  Svara

   Dom ska skickas till en trolldoktor 😂

   Svara

   Eller hur! Tänk om de lade ner sin tid och energi på att åstadkomma något bra istället?

   Svara

  Att folk orkar. Finns väl få saker som är mer ointressant än vad andra människor äter.

  Svara

  Har snart tröttnar på att både läsa och
  kommentera på denna blogg när det kommer 6-7 kommentarer av Sign ”Anonym” iföljd…gör det hopplöst att läsa

  Svara

   Varför känns nicket viktigt?

   Svara

    För att man vet inte om det är samma Anonym eller femton olika. Känns hopplöst opersonligt och jag kan faktiskt inte ta någon seriöst som heter Anonym. Känns så… Wierd.

    /Inte TS men snubblande in ändå på ett bananskal.

    Svara

     Jag kan nog inte riktigt se problemet ändå. Man vet ju inte om Sara, Anna, e, gullefjun och Ewa är olika personer eller samma heller.

     Svara

      Nej men det är ju svårt att se vem som är vem i en diskussion om fem st heter anonym… har alla olika namn så kan man ju hålla koll på vem som säger vad och så blir det mindre missförstånd… behöver kininet vara ett riktigt namn, bara att kalla sig vad som helst

      Svara

     För Sara är så himla unikt och personligt…

     Svara

   Camcam kan du inte fixa så att ens namn finns kvar så som de va när du skrev för Nöjesguiden?

   Svara

    Hur menar du? Mitt namn står kvar här varje gång jag kommenterar. Förutom när jag har rensat min historik, så klart

    Svara

    Mitt senaste namn står alltid kvar… inställning på din elektronik kanske?!

    Svara

     Står inte kvar på någon av mina enheter sen bytet av plattform.

     /för lat för att fylla i namn varenda gång.

     Svara

      Det kan jag förstå…

      Svara

  Jag har alltid chokladsås och maränger på tacos. Supergott!

  Svara

  ÄNTLIGEN någon annan som nämner falukorv till pannkakor!!!!!! Det är bland det bästa som finns!

  Svara

  ”Ebba is my practicing this week” 😂

  Svara

   Hahah i klass med IL

   Svara

  En kollega tipsade om banan i tacos, skeptisk provade jag dock ändå och nu är det ett tillbehör jag inte vill vara utan! Sååå gott!!

  Svara

  Tunna frasiga pannkakor med småbitar av knaperstekt bacon och strösocker 🤤🤤

  Svara

   och sparris!!

   Svara

   Lönnsirap ska det vara!

   Svara

   Tunna frasiga pannkakor med pyyyyttelite smör, lite strösocker och så på med ett litet regn färskpressad citron = GODASTE EVER!!

   Har fått folk att sluta helt med lönnsirap och bara köra med detta istället!

   Svara

    Men det ska vara demerarasocker…

    Svara

   haha Kalles kaviar sak det vara enligt min man..

   Svara

  Hatar frukt i mat! 🙁 Usch. Blir så sladdrigt och sliskigt… Mat ska vara salt! Godis och frukt kan vara sött, för sig själva. 😉

  Kul att praoa hos Bianca. Jag fick praoa på Kicks i 8:an. Det var fruktansvärt. Jag fick inte göra någonting förutom att torka av hyllor och ”inte vara i vägen”. Sedan var det otroligt varmt, typ 30 grader (tror det var tidig höst) och de hade ingen AC (detta är mååånga år sedan) men ändå var jag tvungen att ha på mig en svart varm kavaj! Så jag gick där och svettades och drog benen efter mig medan jag skulle undvika att interagera med kunder. 🙁 Fy fan så trist. Det enda positiva var att jag älskade smink och fick en necessär med superfina grejer i när jag slutade. 😉

  Svara

   Jag praoade på soptippen på högstadiet. Det var awesome. Fick köra stora maskiner och fika hela tiden.

   Svara

    Ärligt talat så hade jag 100 ggr hellre praoat på en soptipp än på Kicks ellee liknande ställe.. hellre lära sig om trash än bli behandlad som..

    Svara

    Låter 100 ggr roligare än Kicks!!

    Svara

  Min familj har alltid haft ananas på tacos, det är gott men när jag tänker efter är det ju en jävligt märklig kombination?

  Svara

   Gissar att när folk skriver att de har ananas på skinkmackor, tacos och annat så menar de burkananas? Slisket som ligger i sockersås?

   Svara

    Eh, oftast in its own jouice? Så nej, inte sliskig sockersås.

    Svara

     jouice?

     Svara

     Det är inte ”its own jouice” utan någon slags sirap.

     Svara

      Ananas ligger ju alltid i juice, däremot päron, aprikoser etc ligger i sockerlag

      Svara

       Det har ju kommit påsar med mer frukt i fruktjuice 😍

       Svara

       Stämmer inte. Jag har en burk framför mig nu och det framkommer av etiketten att ananasringarna badar i light syrup.

       Svara

        Då måste du köpt den enda sorten. Köper det ibland, olika märken och det har aldrig någonsin legat i något annat än juice. Så det är ju inte ananas i burk som är problemet då utan konsumenten som inte kollar först.

        Svara

         Jag har inga problem med det.. tycker ananas i light syrup är gott. Finns flera sorter och alla jag sett är med light syrup. Mycket märkligt att ni har med juice.

         Svara

        Håll dig till Dole så är du säker. Fast tillochmed Eldorado har juice i sina så svårt att hitta är det inte.

        Svara

         På eldorados står det light syrup så du har fel.

         Svara

   Ananas på tacos är fullt normalt i Mexiko. Tacos de pastor äta alltid med hackad ananas tillsammans med rå gul lök och koriander.

   Svara

  Men alltså, är inte tacos typ det alla verkligen äter olika? Jag säger tacos om allt jag har i ett tortillabröd. T ex räkor, mango, babyspenat med olivolja och svartpeppar, kräm fräsch (heeeh, jag orkar inte ens försöka stava… står alltid still på fraische, fraisch, fraisché, fräsch) lite picklad rödlök. Mmmmm. Eller kyckling, rödlök, granatäpple, ruccola, avokado. Allt man lägger i ett bröd känns som tacos och känns som man kan lägga vadsomhelst i ett bröd..?

  Svara

   fraîche

   Svara

   Ja, om det har smak av tacokryddan. Annars är det ju bara mat i bröd 😜

   Svara

    Fast det är väl inte vår Svenne-kryddblandning som avgör om något är en taco eller ej?!

    Svara

     Haha joo, det är ju de kryddorna som go en taco!

     Halloumitaco ❤

     Svara

   Jag skulle snarare kalla det som du kallar tacos för wraps, och tacos (enligt mig) är köttfärs/kyckling/kikärtor med mera kryddat med tacofärs, serveras med tacosås och sallad.

   Svara

    Men inte enligt mexikanaren. 😊🌸

    Svara

   ”A taco (/ˈtɑːkoʊ/, UK also /ˈtækoʊ/, Spanish: [ˈtako]) is a traditional Mexican dish consisting of a corn or wheat tortilla folded or rolled around a filling. A taco can be made with a variety of fillings, including beef, pork, chicken, seafood, vegetables, and cheese, allowing great versatility and variety. Tacos are generally eaten without utensils, often garnished with salsa, chili pepper, avocado, guacamole, cilantro (coriander), tomatoes, onions, and lettuce.”

   (Nej jag orkade inte författa texten själv. 😉)

   Svara

    Men TACK!
    Så fint att du som abonnerar på Google delger oss information som vi aldrig annars skulle ha tillgång på, tackar allra ödmjukast!

    Svara

     Vet inte hur det är för dig men för min del får jag googel utan att abonnera på det. Men du betalar alltså. 😱

     Ska jag swisha en hunka? 😁

     Svara

   mat i bröd kan ju vara kebab också

   Svara

    Vad som gör en taco till taco är vilken sorts börd maten ligger i, inte vilken sorts mat som ligger i tortillan. 😊

    Svara

     Så kebabkött och lök i en tortilla är en taco, inte en kebab?

     Svara

      Ja det är det mest rimliga att kalla det för. 😊

      Svara

     Bara det inte är efterbörd…

     Svara

  OT om Booken. Det är roligt att följa hennes flyttbestyr. Man kan tro att hon är den allra första i hela världen som ska flytta för ingen kan förståååå hur mycket hon har att göra med allt rensande. Allt, verkligen allt, blåses upp till enorma proportioner för henne. Blir spännande att följa fortsättningen🤔

  Svara

   Och den där bilden på ’privat väg’-skylten, som för att visa att hon ska flytta till nåt high class gated community eller?

   Svara

   Det verkar som om de ska köpa en massa nya möbler. Det blir ju trist om några år när allt kommer att kännas omodernt – så 2019. En mer personlig inredning med gamla möbler av bra kvalitet – tänk Elsa Billgren – står sig i många, många år.

   Svara

   Ska bli så spännande att se HERRGÅRDEN de köpt!! 😁

   Men vi kommer att få vänta lääänge. Insåg snabbt att hon tänker kräma ur allt hon kan ur den här flytt-historien.

   Svara

  När jag gick på gymnasiet så praktiserade jag hos Katrin Z, var väl inte det roligaste jag gjort haha.

  Svara

   Haha berätta mer!😀

   Svara

    Jaaaa, tell more! Please!

    Svara

   Don’t leave us hanging like this!!!

   Svara

   hur var hon som person?

   Svara

  Nån som vet vad Linnea Widmark gör utomlands hela tiden? Är hon fortfarande tillsammans med Benjamin? Hur kan man bara borta på surfcamp i flera månader?

  Svara

   Som influencer kan man väl jobba vart som helst ifrån?:) speciellt där hon har varit är ju väldigt instavänligt med massa content att hämta

   Svara

  Potatismos i tacos!!

  Svara

  Jag har alltid haft jordnötter i min taco, fått veta på senare tid att det tydligen är väldigt konstigt.
  Sen äter jag våffla med korv, mos och räksallad. #MellerudsSpecial 👌💙

  Svara

   Majjo och lasagne 😋

   Svara

    Måste testa! Majjo och pasta (majjo och allt egentligen) är ju väldigt gott!

    Svara

  Hotdog med en donut istället för bröd, en finsk specialitet. (Donut, korv, gurkpickels, ketchup, senap och lite lök. Donuten är förstås utan glasyr och av modell större).

  Svara

   låter absurt.

   Svara

  Om nån skriver/säger att dom har tex potatismos, jordnötter, ananas bananer osv i sin tacos tänker jag bara ”hopp ok” om ens det. Dom flesta verkar reagera mer Vaaaa?? Neej skojar du gud va äckligt!! Jag känner bara att hur orkar man bry sig? Ba Min sambos familj har bla bla i sin tacos. Vem.fan.bryr.sig. Du skulle kunna få ha bajs i din tacos och jag skulle inte bry mig. Kan inte ni som går igång på vad andra äter berätta hur ni tänker? Varför bryr du dig om Anna äter banan i sin tacos?

  Svara

   Varför bryr du dig om andras reaktion?

   Svara

   För att smaker är vattendelare? Och kanske för att det är ett roligt och intressant samtalsämne folk kan ha, utan att det är laddat och risk för dålig stämning.

   Kul tycker jag själv, inte minst för att jag genast får lust att testa russin, rivet äpple och majonäs i mina tacos bara för att vidga mina vyer och se vad jag faktiskt skulle tycka om det.

   Svara

    Exakt, superbra inspo om man tycker att ens egen tacofyllning börjar bli slentrianmässig och söker nya idéer! 🙂

    Svara

  Att min pappas tjej är en udda varelse har jag vetat länge men i somras när vi åt tacos var jag inte längre ensam om att tycka det. Hon började med det ”vanliga”: köttfärs, sallad, tomat, gurka och majs. Sen fortsatte det med banan, ananas, vindruvor, rivet äpple, vattenmelon och avslutades sedan med ett rejält tryck på majonnäs tuben…

  Svara

   😂😂😂

   Svara

  Nja.. min 12 åring skulle väl bli star stucked men min snart 15 åring skulle tycka de va pinsamt.
  Bianka e passé vid den åldern då..

  Svara

  Maken har kalles kaviar på pannkakor…inte heller gott. 😛

  Svara

  Jag brukar ha i bacon när jag gör (ugns)pannkaka.. Det är goda grejer det

  Svara

   Bacon eller fläsk i ugnspannkaka är ju standard och står i de flesta recept.

   Svara

  Det är tydligen väldigt vanligt att vräka ur sig en massa skit ifrån fel ände och vara anonym och feg.
  Även du drabbas och då klagar du.
  Men dom du är otrevlig mot ibland under ett alias. Hur tänker du där. Inte alls för du har nog inte så mycket att använda på ett visst ställe.
  Ha nu en bra alla hjärtans dag.
  Kram L

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.