Kissie visar fler varianter ur sin träningskollektion


För drygt en månad sedan så visade Alexandra ”Kissie” Nilsson upp en ljus version av sina träningskläder. 
Jag var inte superimponerad över färgen då jag inte vill träna i ljusa kläder, men nu kommer det en mörkare variant som jag gillar betydligt mer.
Att brallorna är höga i midjan är ett plus, men jag skulle vilja ha en ficka på benet för mobilen. DET hade varit ett par dröm-tights!

Min favoritdel är helt klart ryggen, tycker den är så cool och annorlunda. Någon frågade hur den sitter om man har mer fett på ryggen, och jag tror faktiskt inte det är någon fara. Banden är så breda och dom sitter inte så himla tight, men toppen är vadderad framtill så den ger väldigt bra stöd utan att strypa skinnet lixom.//Kissie

Jag har både stora tuttar och ”back fat” så behövs det en testkanin att utvärdera toppen så ställer jag upp. 🙂
Så borde det alltid vara – att kläderna visas upp på olika typer av människor så man vet vad man får när man beställer, om man inte ser ut som ”modellen”.

Man vill ju inte se ut som ett par semestersvullna fötter i för små Birkenstocksandaler liksom…
Det känns HÖGST obekvämt. 🙂

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Första bilden när hon står lutande mot väggen gjorde mig helt mind fucked. Såg ut som att hon hade en jättestor rumpa, lite hängande. Men sen såg jag att det var benet. 😂😂

  Svara

   Haha jag såg samma.

   Svara

    Såg det i går och jag tror de misslyckats med Photoshop. Ser ut som att de suddat men blurrat för mycket så att man inte ser var ena benet slutar och det andra börjar.

    Svara

   Väldigt konstigt photoshoppat haha 🤔

   Svara

  Där ska häst-bloggtjejerna Elfstrands ha cred! Sina ridbyxor visar de upp på flera olika modeller! Tummen upp tycker jag

  https://hasthuset.se/shop/uniquestrian-equipment-81693p.html

  Svara

   Javisst så ska det vara. Och inta bara vända sig till en kundkrets som är smala.

   Svara

   Men Gud så kul, och ovant, att se bilder på riktigt tjocka med maghäng osv och inte bara ”stora” modeller! Härligt! Men man märker ur mkt man reagerar…

   Svara

    Helt plötsligt blir man koncentrerar för man är fet 😂

    Svara

   Älskar systrarna Elfstrand <3

   Svara

  Hennes senaste divainlägg på bloggen. Hur läsarna ska vara. Det är hon som frivilligt berättat om sina ätstörningar. Det är hon som väljer att inte svara på frågor. Jisses vad hon är barnslig. Visst ska man ha respekt men bemöter man som hon gjort en vanlig fråga och skrev till en kvinna du är bitter ja då vill man inte ha en dialog med sina läsare. Det är hennes problem.

  Svara

   Känner ändå lite sympati med henne…. hon verkar så gärna vilja komma ifrån allt som varit nu när hon blir äldre men har liksom fastnat i negativa tonårstankar om utseende, vikt mm.

   Svara

    Sympati? Men hon själv är jäkligt dåligt på att visa sympati. Jag är inte förvånad vad hon skrev när det gäller henne. Men det är tack vare läsarna hon har sin inkomst.

    Svara

     Och det är tack vare allt jobb hon lagt ner hon har läsare.

     Svara

      Ja men så är det att arbeta. Liksom vill du avancera får du ligga i. Hon lägger allt ansvar på läsarna men hon måste tänka hur hon själv är. Bättre att ta blogg paus om man mår så dåligt och sprider dålig stämning. Ytligare blogg finns inte.

      Svara

       Frivilligt att läsa, sluta gnäll!

       Svara

        Du ska inte säga åt mej vad jag ska skriva. det mesta är frivilligt men det ursäktar inte att man tror man är en drottning. Hon behöver komma ner på jorden.

        Svara

   Apropå Kissie och hennes ätstörning. I hennes egen självbiografi skriver hon att hon aldrig egentligen hade en ätstörning, men nu har hon gjort en video där hon säger att hon visst hade det och att hon fortfarande har problem. Någon läsare kommenterade också att Kissie aldrig varit i kontakt med vården, utan självdiagnoserat sig och därför inte kan använda det ordet.

   När har ”man rätten att säga” att man lidit/lider av en ätstörning?

   Svara

    Dom flesta kvinnor har en matstöring! 😂

    Svara

    Klart man ha! Jisses helt klart att hon haft en matstöring, det kan en femåring se.

    Svara

    När man vågar erkänna det inför andra och sig själv, kanske?

    Svara

    Man ska vara ärlig mot sina läsare!!!

    Svara

  Haha vill alltid ha halvfula kläder när jag tränar å svettas, känns bättre då

  Svara

   samma här😂 när jag springer vill jag ha yights och en stor ful tröja som döljer allt! på nåt sätt blir det lättare med hållningen och andningen.

   Svara

    Hhaha jaa! Luftigt! Då är vi iaf två om det.

    Svara

     haha jaa! två kan också ha en fest😝

     Svara

   Det är det som är det sköna med friskisosvettis. Man kan klä sig som man vill. Och unga och äldre vi är alla kompisar och det är jäkligt bra stämning. Toppen att dom finns och man blir så glad att gå dit. ❤

   Svara

    Vad glad jag blir att höra det om Friskis! Har varit ledare där sen 2007 och jag försöker verkligen få alla motionärer att känna sig välkommna på mina pass.

    Svara

     Blir också så glad av att höra detta. Jobbar i receptionen på ett Friskis och är ledare. Jag försöker också alltid göra så alla känner sig välkomna! Älskar Friskis!!

     Svara

     16:24 ja ni ledare är toppen. Man känner sig välkommen och blir alltid peppad. Mycket kul att komma till er och samtidigt motionera och få må bättre.

     Svara

    Jag älskar också Friskis! Började träna där för ett år sen och har äntligen kommit igång med regelbunden träning! Trivs så bra där.

    Svara

   De får gärna vara snygga, men jag vill ha t-shirt. Sport bh, träningstajts och tisha 👌🏻hatar massa hud mot maskinerna..

   Svara

   När jag tränar gillar jag att ha snygga träningskläder på mig, känner mig extra sporrad på något sätt 😊Och jag känner mig alltid så himla snygg efter att jag tränat – svettig och utmattad men stark och att jag har gjort något bra för min kropp! Härlig känsla!

   Svara

    jag springer inte för utseendets skull haha. när teknik och andningen klaffar och det känns som man springer genom livet typ och aldrig vill sluta, utan att va jobbigt, då känner jag mig så stark och mäktig😍

    Svara

   Jag med! Fast jag gör det i protest mot alla superfixade putmuns- /squatbrudar som tränar på samma gym som mig i Stockholms city. Har gjort det som grej att träna utan smink, med håret på sniskan och sköna (men kanske inte så vackra) och funktionella träningskläder. Min devis är ” Är du snygg efter ett träningspass, så har du inte tränat tillräckligt hårt”
   Efter ett träningspass är iaf jag högröd i ansiktet, är rufsig i håret och har svettfläckar på kläderna 🙂

   Svara

  Mardrömskollektion

  Svara

   Varför? Tycker de var helt okej faktiskt. Gillar mönstret.

   Svara

  Vad då tjock? 😂 Hon har breda lår i verkligheten, så snyggt!

  Svara

   Haha! Breda lår? Hennes lår är som två pinnar, inget fel med det men varför hålla på göra om sin kropp så det ser ut som en helt annan kroppsform?

   Svara

    Hon photo shoppar benen smalare. Samt att hon har tjocka vrister när man ser henne på gymmet men på bloggen är de smala. Hon får göra vad hon vill men jag skulle, om jag gjorde mig – i mitt tycke – smalare, tycka det var pinsamt att veta att folk faktiskt ser hur jag egentligen ser ut.

    Svara

   Hon har inte alls breda lår i verkligheten utan två pinnar.

   Svara

    Jag uppfattar hennes höfter och lår bredare? Hon är inte stor, men hon har ju ingen rak kroppsform.

    Svara

     hon har varken höfter eller lår.. inget fel med det men måste alla ha den kroppen som är ”inne” just nu.. vänta ett par år så är höfter ute igen, låt oss med kurvor njuta just nu

     Svara

      Jo det har hon? Kollar du på henne framifrån så är hon bredare över höft/lår. Vem har sagt något om vilken kropp som är inne? Pratar om hennes kropp. Hon är inte spikrak.

      Svara

       då har vi olika uppfattning om kroppsform. kurvigt smal och icke-rak för mig är beyonce och typ bianca ingrosso. rak är typ kenza/kissie.

       Svara

    Du verkar missförstå ordet bred. Bred är inte samma sak som tjock. Kissie är inte rak i kroppen. Hon har bredare byst och bredare lår.

    Svara

     hon har bredare byst pga implantat och noll höfter med smala lår. bara för att höfter är inne nu behöver inte alla ha dem eller att det anses vara bra. låt oss som har höfter ha dem och dom som inte har dem inte ha dem, är så trött på att kroppsformer ska vara ideal från årtioende till årtionde och att folk ska ”alter” sig själva för att följa en kroppstrend.

     Svara

  Inläggstips: Kenzas spådam hade rätt i att hon kommer få barn och att det ska bli en pojke innan hon ens var gravid och mitt uppe i ivf o när hon hade fått veta att hon närmade sig klimakteriet

  Svara

   Åh. En spådam som berättar precis det en betalande kund vill höra, och sen har rätt om en sak där det verkligen bara är 50/50 chans. Intressant…

   Svara

    du kanske ska börja med att lyssna på podden och inte vara så himla cynisk.. hon säger ju att spådamen inte visste någonting om henne då hon bokade sin tid som ”KENNY” alltså ett mansnamn, hon visste heller inte att hon ville bli gravid eller försökte så hur kan du då bara basha nånting du inte vet nått om? Snacka om det här kommentarsfältet i ett nötskal.

    Svara

     Ganska logiska saker sa hon ändå…tänk efter!

     Svara

  Hon ser ut så.. Hon brukar inte visa upp sina ben som de ser ut egentligen annars. Lägger ingen värdering i bredheten på benen, men pinnar till ben har hon inte IRL

  Svara

  Kissies träningskläder igen! Får du betalt för att visa upp hennes träningskläder här?

  Svara

   Oh ja! Smygreklam är min melodi, Stollis! 😂😂

   Svara

    Du är så fjantig Camilla. Bara lägg ner. Stollia hit och dit, så roligt hihi.

    Svara

  Många klagar på och anser att andra bloggare/influencer ”konsumtionshetsar” då de visar kläder och annat men du gör ju också det här – blir inte läsarna arga på dig? Ser inte att det klagas och gnälls om att du konsumtionshetsar – visst är det märkligt 🙂

  Svara

  Insta har rensat bort fejkkonton under natten. Vore spännande att se hur mycket resp influenser tappat!

  Svara

  Kan inte du göra ett inlägg med de influencers som tappade mest följare pga Instagrams rensning av fejk/inaktiva konton?

  Svara

   Någon som har print på vad alla hade innan? Går bara se statistik på företagskonton :/

   Svara

   Är det vad som hänt? Jag läste nyss att det var en bug?

   Svara

  Tål inte Kenza efter hon blev gravid. Har så svårt att glädjas med henne.
  Nån skrev tidigare: Att Kenza bara kan vara glad om hon själv har allt och det stämmer fan.

  Svara

   Du behöver kanske jobba med dig själv.

   Svara

   Men what? Vad är du för en sniken människa? Otroligt odrägligt skrivet.

   Svara

    Anonym borde haft en mjukare ton men det hon skriver är ju sant. Kenza är glad åt andfa när hon får det alla andra har men inte förr. Hon har till exempel extremt stor plats i deras podd.

    Svara

     Andra och tar! Herregud jag kan inte skriva

     Svara

  Själv är man norrsminkad. Lite kallare färger liksom. Östsminkad är ganska gulligt också.

  Svara

   Anonym: 😂😂

   Svara

  Men måste tipsa om träningsbrallor från Soc (jo faktiskt!), inte pocket heter de och man bör gå ner en storlek. Sååå sköööönaaa

  Svara

   Håller med Sandra! Supersköna. Finns exakt likadana men med annat mönster hos LIDL med dold mobilficka bak i den breda linningen. Kanon att slippa springamed en tyngd på benet. Bra kvalitet och bra pris, samma där, ta en storlek mindre!

   Svara

   Och jag brukar köpa träningsbrallor i Ullared, otroligt sköna och bra kvalitet, tro det eller ej. Märke OTP.

   Svara

  Träningsresa med mammor med massor av barn. Dyrt och tanken är att man ändå ska laga mat själv. Extra dyrt för att det ingår två profiler dvs mammorna enligt dem själva. En rökare och en som hatar att laga mat är alltså att likaställa eller mer värt än alla kända tränings- och kostprofiler som följer med på andras motsvarande resor. Spännande att de ska leda matlagning och träning. Vad gör man inte för lite semester. Undrar om den blir av. Hur stor är deras fanclub? I klimatdebatten kunde de inte ha hamnat mer fel i tiden.

  Svara

  CamCam har tagit bort alla kommentarer angående att Kissie photo shoppar sig smalare men kommentaren om att hon är ”fake och söndersminkad” får vara kvar…

  Svara

   Näe, den är också borta. 😛

   Svara

  Allvarligt talat, vad fan är detta? En del får minsann racka ner på andra för att de photoshoppar och det tar gladeligen upp på denna blogg men så snart man är en vanlig människa som påpekar photoshoppande hos nån annan så får man inte yttra sig? Tack och hej, nu slipper du ta bort mina kommentarer nåt mer Camilla.

  Svara

   Tycker du att det är lämpligt att diskutera hur tjock eller inte tjock en person är som precis gått ut med att hon haft en ätstörning? I så fall är det kanske bättre att du kommenterar någon annanstans istället…

   Svara

    Och hur fan ska jag kunna veta att hon precis gått ut med att hon har en ätstörning?

    Svara

     1. Du uttalar dig som att du vet mycket om henne och hur hon ser ut.
     2. Det skrivs flera gånger bland kommentarerna under det här inlägget.

     Svara

      1. Det är allmänt känt att hon/någon photoshoppar henne mer än att ”bara ändra ljuset”.
      2. När jag skummade igenom uppfattade jag det som att det menades att hon hade en ätstörning, tänkte då att det var runt tiden med bröstoperationerna. Det skrivs om under en kommentarstråd, typ tre gånger.

      Läste denna bloggen från början, när den var kul. Fattar inte hur jag nånsin trillade in på att börja läsa den igen. Bye.

      Svara

       Hej dårå! 😊

       Svara

        Att hon har ätstörningar tar inte bort från det faktum att hon photoshoppr sig kurvigare ”på rätt ställen”. Sorry men tycker det är vidrigt hur influencers som aldrig haft tillstymmelse till höftben plötsligt har en ny kroppsform för att det hör till en trend? Vad är det ens för sjukt sätt? Det är som att vi med breda höfter plötsligt skulle photoshoppt oss helt raka när det inte var inne med höfter, hur friskt är det beteendet?

        Svara

    Du vet lika bra som alla andra som följt Kissie under åren att hon gör vad som helst för klick. Det kändes väl lägligt att ta upp ätstörningen för att generera klick och diskussioner i kommentarsfältet och ett par dagar senare kommer reklam för hennes träningskläder…

    Precis samma sak som du själv beskyller Bella för.

    Skulle uppskatta lite mer konsekvens här.

    Tyckte också att denna blogg var bra från början och var inne och läste flera gånger om dagen. Nu blir det mer och mer sällan.

    Svara

  Världens skönaste byxa, hög midja, tåliga, skönt material och sidfickor på benen! 👌🏻
  https://www.outnorth.se/fjallraven/women-s-abisko-trekking-tights#Black

  Svara

  Jag gillar i alla fall att Kissie ”vågar” ha kortare hår! Det är JÄTTEfint!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.