När man mer eller mindre ber om Aningslösa Influencers uppmärksamhet

I en tid när många influencers faktiskt börjat reflektera över sina flygresor och hur deras uppdateringar påverkar följarna så väljer mammorna Carola Wetterholm (Familjen Annorlunda) och Mirka Norrström (13-barnsmamman) att gå mot strömmen och istället ordna en träningsresa på Gran Canaria tillsammans med Well Tours. Uträkningen av CO2 överlåter jag till någon annan.
Resan äger rum under lågsäsong och ingen mat ingår och ändå kostar kalaset hela 11 295 kr om man delar rum.

Priset motiveras med att man minsann får umgås med dessa två profiler och att träningen inte är gratis och det är den så klart inte, men ändå. 11 295 spänn under lågsäsong och ingen miljökompensation verkar heller ingå som drar upp priset.
Lukrativt så det förslår! Det här borde de göra p rutin innan stjärnorna dalar!
Jag roade mig själv med att sätta ihop en idé till en ny resa för Carola och Mirka – en resa med lite mer fokus på mat och lite mindre fokus på träning. Jag menar, ska man göra det så ska man göra det ordentligt, eller hur? Ingen minns en fegis!
Vad tror ni om detta?

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh herre vad dyrt 🙈. Vem skulle betala så mkt för att åka till gran canaria och hänga med 2 personer som enbart är igenkända för att de har många barn? Andra mammor med många barn? Dem borde inte vara dem som har det bäst ekonomiskt. Vem annars?

  Svara

   Sista liten tup 2500 😂

   Svara

   Alexandra Pascalidou gör samma sak för den nätta summan 15 900 kronor:

   https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/traningsresa-med-alexandra-pascalidou-annika-jankell

   Svara

    Med den skillnaden att där ingår frukost och lunch. Och till skillnad från PROFIIIIILERNA som bara ska umgås, dricka öl, vattengympa och gå powerwalks, men inte för tidigt för ena profilen är morgontrött – får man i Pascalidous resa skrivövningar och föreläsningar.

    Svara

     Skrivövningar och föreläsningar – i konsten att plagiera?

     Svara

   Vad kostar det att klimatkompensera för 22 st ungar i månaden?

   Svara

  Är hotellet barnfritt?

  Svara

   Går att ordna med ett tillägg på 10.995 riksdaler.

   Svara

  Gran Canaria åker ändå en jävla massa svennar till en gång om året så känns inte som att man orkar bry sig särskilt mycket om det i miljö-vägar. Dock att någon skulle betala så mycket för att hänga med några (vill kalla dem nåt knasigt här men vet ärligt talat inte vilka de är, så…) bloggare utomlands känns lagom galet.

  Svara

   Nu sticker jag ut hakan lite här…
   Jag tror att många av dom som skriker högst angående folks flygresor är personer som aldrig uppskattat den typen av resor. Då är det väldigt enkelt att klappa sig själv på axeln och säga, ”Ja jag flyger inte”.
   I vår familj flyger vi en gång om året, tidigare mycket solsemester och nu när barnen är större blir det mycket storstadssemestrar. Detta är livskvalitet för oss. Vi umgås och får uppleva mycket tillsammans. Däremot väljer vi att leva klimatsmart i andra avseenden där vi kan ändra vårt tidigare beteende och bidra till en bättre miljö.
   Jag tror nämligen att om vi börjar skrika och gapa på alla som inte gör exakt samma miljöval som vi tycker är rätt, att folk kommer att tröttna och säga, jag skiter i allt miljötänk, det blir inte rätt ändå. Jag är en stark förespråkare av att alla kan inte göra allt men alla kan göra något, och gör alla något är vi en bra bit på väg.
   Jag tycker inte det är upp till ett anonymt instagramkonto att vara domare och bödel över folks liv.

   Svara

    En gång om året ja. Inte tio – fyrtio (Blondinbella)

    Svara

    men är det inte att överdriva att kalla kontot för bödel? de lägger upp utsläppen för flygresor folk som har som jobb att få andra att göra samma grejer gör. jag har valt bort flyg i hela mitt liv och det är först sen i höstas som andra pratar om det här. det var ingen någonsin som pratade om utsläpp tidigare så därför måste vi prata mycket om det nu så att det sätter sig att det är en klimatpåfrestning att vi flyger. har alltid gjort massa val pga miljö eller andra etiska val och det här är det folk har haft svårast att förstå, före hösten var det som att jag pratade ett annat språk. sen måste vi kunna prata flyg utan att alla måste försvara just sitt flygande och varför det är nödvändigt, det blir anekdotiskt.

    Svara

     Men nu är inte alla lika duktiga som du tycker att du är. Du är ju uppenbarligen ett stort föredöme. Och då kanske att vi andra som inte kan leva upp till din standard ska fokusera på att göra dom valen vi har möjlighet till…många bäckar små…

     Svara

     Men grattis Ida. Vill du ha ett diplom?
     Min mamma kommer från ett annat land och det går liksom inte att ta tåget dit för att hälsa på släkten. Jag flyger dit flera gånger per år och har gjort det i hela mitt 30-åriga liv.
     Jag kommer inte välja bort halva min släkt bara för att någon på internet säger åt mig att göra det.

     Btw. I Sverige bor det drygt 10 miljoner – i landet därifrån min mamma kommer bor det 4 gånger så många människor. Dom utvinner fortfarande kol där, samt struntar i att källsortera och återvinna.
     DET om något är väl ett problem?
     Så, nu lägger du ner. Tack!

     Svara

      Trevligt tonfall anonym 09.55 har… Det är väl lika gärna du som kan lägga ner. Vi andra kan inte styra över hur mycket du flyger, men vi kan tycka att det är ego. Det är många människor som inte träffar släkten flera ggr per år när de bor långt bort. Resa kan man dessutom göra på andra sätt än flyga (se bara på väder- helen) . Att man inte vill är en annan sak.

      Att säga att vi kan skita i miljön för att ett annat land är värre är ju sandlådenivå. Genom att vara ett föredöme för andra så ger vi jorden och våra barn en chans i alla fall.

      Svara

      jag undrade om det var rimligt att kalla kontot för bödlar när de pratar om hur mkt en flygresa släpper ut…. om du din fjant läser igen så säger jag inte att alla ska sluta flyga utan att det har hänt något med frågan sen i höstas och det tycker jag är väldigt bra. Ditt svar sätter verkligen fingret på att vi måste upp från personliga skäl att flyga, du måste kunna ha två saker i huvudet samtidigt. det måste gå att kritisera flyg utan att det blir oändliga tirader om hur just du måste flyga faktiskt.

      Svara

     Ja man måste få lyfta frågan men det är ofta som att prata nackdelarna med rökning med en rökare 🚬 det finns miljoner anledningar till varför det är toppenbra och egentligen bara en som talar emot; det gör jorden obeboelig.

     Svara

   Jävla massa svennar, tig bara.

   Svara

   Ja, turister kanske åker en gång om året.
   Men jag som en period haft hus där kan meddela att det finns ett enormt antal svenskar som äger hus/bugalows på Grancan. Människor som bor permanent eller halvårsvis och som åker till Sverige 4-8 gånger per år.

   De som istället valt Marbella eller Malaga med omnejd som bostadsort gör ännu tätare hemresor eftersom det är ungefär hälften så lång restid. Jag vet många som flyger hem varannan, var tredje vecka.

   Svara

  Är det inte mer intressant att granska aningslösa ibfluencers?

  Varför granskar de i princip bara kvinnor (fler människor är insta profiler är influencers) och varför väljer de att vara anonyma?

  Svara

   Samma PR-maskineri som står bakom Greta.

   Svara

   Trist att välja ut dessa schyssta kvinnor som inte alls reser mycket om man jämför med andra influencers.

   Svara

    De drar dessutom ett enormt tungt lass i vardagen, båda har barn med män som bara umgås sporadiskt med sina barn. Är det några bloggare som är värda semester så är det dessa två. Ja, flygresor är uselt för miljön, men hur ofta flyger Mirka och Carola? Finns andra som är mycket mer relevanta att kritisera.

    Svara

     Tycker vi kan slopa idéer om att någon endaste människa ”förtjänar” att få flyga för det är ju bara helt fel sätt att tänka i den här klimatkrisen. Absolut tycker jag att barnföräldrar har rätt till en break, en resa ja faktiskt ett eget liv ovanpå mammarollen. Men varför ta flyget? Vi har ju fina vita sandstränder både i väst och söder av vårt avlånga land, även underbar sevärd natur norröver. Att vara så arrogant att en ser till att förstöra miljön för att ta sig långväga för att uppleva natur och klimat och miljö annorstädes, och vill bjuda in mer fölk att göra detsamma? Hallå yxskaft!
     Sedan ska de då åka hem till ljuva sverige och undvika att värna om och uppskatta den miljö som finns här?!
     I vems smarta huvud föddes den idiot-idén i dessa tider?

     Nä, vill man influensa nuförtiden så är det klimatsmart och värnande om planeten som gäller. Överkonsumtion och ”lyxliv” är så jäkla förlegat för en normalbegåvad empatisk människa att jag undrar verkligen vilka som håller med om att det här är ett rimligt förfaringssätt för influenser och de tjänar alltså på att leva så. Att mjölka ur de sista goda dropparna jorden har att erbjuda på alla andras bekostnad

     Och som någon här ovan ifrågasatte;
     Hur ska de klimatkompensera för sin jävla hord av barn? Snacka om att dessa människor i krasst synsätt skaffat fler barn än vad som är försvarbart för en människas klimatfotspår under en livsstid. Mitt tips är väl att de kan iaf börja med att ta tåget.

     Svara

      Jag är helt med till sista stycket, vi kan inte ta ut klimatångesten på deras barn, hur många de än må vara så finns de och har all rätt att göra det också. Vi kan inte tassa in och tulla på andras existensberättigande.

      Svara

     Håller helt med. Alla dessa influencers som flyger på nöjesresor runt hela världen massor av ggr/år (allt från stora influensers som Bella mfl som flyger flera ggr/vecka till mellanstora som Matplatsen t ex som flyger på nöjesresor säkert minst varannan månad i alla fall). Och så väljer man att kritisera Mirrka och Carola. Lite ”sila mygg och svälja-kamelerkänsla” fick jag nog.

     Svara

    Tänker samma sak och vilka är de? De är väl anonyma och då är det lätt att hänga ut andra och klaga på vad andra gör men vi har aningen aning om vad de själva gör.

    Svara

    De kanske inte flyger mycket, MEN de har väääldigt många barn och det är ännu värre än att flyga..

    Svara

   De själva säger att det beror på följarantal. Jag har landat i att bortse från genus i detta fall. Någon måste börja tänka efter och är det lättare att få kvinnor att tänka till än män så är det! Vi tjänar inte på att vänta om man säger så.

   Svara

   Ja kontot heter ju influensers så antar att det är därför… de flesta med den jobbtiteln är ju just nu kvinnor! Men ja, det finns ju bra många fler andra grupper som flyger mycket!
   Det är väl just det att många influensers flyger för att de skall kunna få ihop kontent till sina sociala medier…

   Svara

  Förstår ironin men grejen med plast är att det inte alltid är värre för miljön utan ibland mycket bättre.

  Tex är det bättre att förpacka mat så att den håller än att den slängs. Bättre för miljön med plasten där än att mat inte äts upp utan är producerad helt i onödan.

  För att bara nämna ett exempel.

  Kan vi inte alla bara sluta tro att det finns en enda väg och att förbättra miljön kommer och att det kommer gå genom enkla lösningar med en mall som passar allt? 🙏

  (sedan orkar jag inte ta debatten om kött. För en gångs skull är Göran Persson och jag på samma blad. Kors i taket. 😉)

  Svara

   Jag förvarar maten i matlådor av glas eller i mindre kastruller. Med det sagt vill jag säga att det går att förvara mat på annat sätt än i plast.
   Aldrig köpt en enda plastmatlåda och ändå går det alldeles utmärkt att äta rester.

   Jag har tre produkter från Tupperware som jag fick för 13 år sedan (enda plasten jag äger) och som fortfarande håller.

   Svara

    Köper du din mat i glaslådor? 😉

    När jag pratar om att förpacka så menar jag ute i butik. 😊🌸

    Svara

   Var kom flygresor in i den bilden..?

   Svara

    Ingenstans.

    Har du läst CamCams text? 😊

    Svara

  Det kändes dyrt ( både prismässigt och miljömässigt) Jag reser också då och då men till betydligt bättre pris. För ca 8000- 10 000 får man 5 stjärnigt med all inclusive (det bästa för den här mamman), nån annan städar vårt rum, det brukar finnas flera pass yoga, zumba, water aerobic, beachvolleyboll osv. Sen är alla olika. Ska bli roligt att se vilka som tar möjligheten att åka!

  Svara

   Man får all inclusive på bra hotell för 3000-4000 papp dit lätt

   Svara

    Var bokar du då? Hittade inget billigare än 6000kr per person på ett bra all inclusive-hotell när vi åkte nu i januari.

    Svara

     Det kan ju bero på att Gran Canaria är poppis att åka till när vi har vinter… I september är prisbilden en helt annan.

     Svara

   Skippar man 2 st ”influencers” och dessutom får frukost så kostar samma resa helt plötsligt 8000 kr:
   http://welltours.se/halsoresa/

   Svara

    Jag tar ju hellre en schysst frukost 🤤

    Svara

   Alla arrangerade träningsresor är dyra oavsett vem som anordnar dem.

   Svara

    Alla annordnade resor helt enkelt… hör skall ju tex biljetterna för dessa två betalas. Nu vet jag inte som ingår i denna resan, men antar att set kanske är någon annan slags ”reseledare” med?!

    Svara

  Men de är ju TVÅ PROFILER minsann ( enligt deras egna svar på sina bloggar) och det kostar så mycket att få UMGÅS med de 🤣

  Svara

   Älskar den kommentaren från Carola 🤣🤣🤣! Bra självbild!

   Svara

  Gå in och läs kommentarerna under reseinlägget på Carolas blogg, inte undra på att hon i vanliga fall knappt får några kommentarer så som hon bemöter sina läsare (de som vågar kommentera)… 🙈

  Svara

   Ser inte bra ut. Risk att nån kritisk blir uppläxad på semestern.

   Svara

   Tycker inte alls att hennes svar är varken dåliga eller vresiga. Tycker att hon svarar bra och så trevligt som frågorna ställs.

   För guds skull, kan inte folk gå loss och spy galla över alla de influencers som aldrig någonsin bryr sig om miljön och flyger som borstbindare istället? Isabella Löwengrip? Kenza? Zlatan? Finns hur många som helst som flyger jämt och ständigt.

   Istället väljer ni att gå på de som allra minst förtjänar det!? :O De som tillhör den samhällsgrupp som garanterat inte har blivit bortskämda med många utomlandsresor tidigare i sina liv.

   Hyckleri!

   Svara

    Är väl hyckleri att erbjuda sin vänskap för en massa pengar. Stå till buds 24/7, tänk om alla nya väninnor inte vill sova kl.23-07. Men jag är väl väldigt omodern som tycker att semester är lika med att inte gå till jobbet.

    Svara

    Man flyger inte som en borstbindare. Man dricker, eller möjligtvis röker, som en…

    Svara

     Röker, hallå

     Svara

   Uppkäftig tant iaf 😂

   Svara

   Jag vet!! Haha, alltid galet otrevlig och hon har rätt och alla andra har fel.
   Om man inte stryker henne medhårs blir man halshuggen om man kommenterar på hennes blogg.

   Svara

  De är några bland de sista jag skulle välja att tillbringa semestern med släng in LD med så stannar jag garanterat hemma

  Svara

   Haha ja känner samma. Hade förstått om det var någon större kändis men inte några bloggerskor som är kända för att de har många ungar?

   Svara

    Alltså överpris på 3000 utan att mat ingår… Vet inte vilken kändis som är värd det. Beyonce kanske.

    Svara

   Släng in LD så hade jag garanterat hakat på.

   Svara

    Jag med! Älskar LD 🙌

    Svara

     Då är vi två! 👌🏻

     Svara

  Jag tycker att deras samarbete med Well Tours ligger helt fel i tiden, och är inte direkt förvånad över att de får kritik för detta. Tycker tvärtom det är jävligt bra att folk påtalar det sjuka i att flyga till ett annat land för att göra några träningspass, som likaväl kunde ha genomförts i Sverige, och till en bråkdel av kostnaden.
  Carolas försök till att rättfärdiga samrabetet med att hon inte flyger speciellt ofta faller platt med tanke på att hon gjort ett par flygresor sedan förra året, hon var utomlands med Mirkas familj, hon har flygit till Danmark och till Paris samt någon/några inrikesflygningar. Skulle inte säga att 4-5 flygresor på nått år är att flyga ”sällan”.

  Svara

   Hon har även flugit till London och New York senaste åren och ska tydligen flyga till Hawaii i år…

   Svara

    Ja just det! Och hon kommer minsann inte ha dåligt samvete ett endaste dugg!

    Det tråkiga med Carola är att om hon blir ifrågasatt så är det taggarna utåt direkt och hon har en tendens att vara rätt otrevlig i sina svar.
    jag kommenterade, och tycker inte att jag på något sätt var otrevlig mot henne eller förtjänade tonen jag fick tillbaka.
    Men måste vara tråkigt för dem att inte få den responsen de velat ha, vilket de nog hade fått om de ordnat något liknande inom landets gränser som deras målgrupp haft möjlighet/råd att delta i.

    Svara

     Tycker dina kommentarer var mogna, konstruktiva och pedagogiska. Hatten av att du orkade det när hennes svar hamnade på samma nivå som när jag var fjorton.

     Svara

  Hur kan en resa till gran canaria utan mat under lågsäsong ens vara så dyrt? Måste ju vara jätte överpris. Åkte på en liknande resa med samma koncept till Bali där maten ingick för billigare peng precis. Vem vill ens betala så mycket?

  Svara

  Sjukt dyrt? Var nyss 1 vecka charter med all inclusive på Kanarieöarna för 8000kr …

  Svara

  Även Myggan har ju nyligen gjort reklam för en träningsresa som hon ”fixar”.

  Visst, hon har inte alla bestick i lådan. Men ändå 🤦‍♀️

  Svara

   Och som bonus hamna på hennes blogg, svettig med röva i vädret. Bli plåtad rätt in i näsborrarna och få höra heeej fiiina när man vaknar.

   Svara

   Fast hennes resor är grymt bra!
   Var med på 1 av dom 💪🏼

   Svara

  Det var väl en liknande resa som Universumskan försökte marknadsföra i fjol? Hon kollade om intresse fanns men tydligen så var det ljummet intresse. Sen blev det tyst om det från Universum.

  Svara

   Precis vad jag tänkte också. Väldigt svalt intresse och sedan blev det inget mer. Nu kommer samma upplägg med träning i någon form för den som vill samt besök på kaffeplantage. Är Universum inblandad eller har dessa tagit över och som de profiler de är som ska umgås med populasen kan de ta ut dessa priser?
   Bemötandet de ger sina läsare som har synpunkter på resan gör ju inte att man direkt blir sugen på att åka med 🙂

   Svara

   0,zero,intresse där.Vad ska man göra med MU i en vecka på Gran Canaria?Inte träning och matlagning iaf,hon har ju tom dogwalker till den lilla hunden.Feelgood,nja med vem?

   Svara

   Folk vill nog inte sladda hit och dit.

   Svara

   Japp så var det, sen blev Maggan Graaf inblandad i resan men det emottogs rätt kallt på grund av priset och några som inte ville sladda ner till jevfja ön med Måååååna. Shitloads neggia folk från hooden bah bangade å drog till dyr-Ica typ.

   Svara

    Hon gjorde ett misstag. Ingen fri tillgång på bajsspray. Det var där det sket sig.

    Svara

  Tycker jag låter lite väl dyrt med tanke på säsongen och att det inte ingår någon mat.
  Avstår frivilligt att åka med på Carolas och Marikas veckoresa i september!
  Hur mycket ska Carola och Marika betala för sina resor, knappast det angivna beloppet?

  Svara

   Det är nog de som hänger med som betalar för dem…

   Svara

  Älskar Gran Canaria ❤️ men skulle aldrig betala så mycket för att hänga med två personer som skriver om sitt liv på en blogg.

  Svara

   Fast du är väl ingen fan/följare till dem heller antar jag. Gillar man dem så är det kanske en annan fråga! Jag hade aldrig lagt pengarna på detta…. men det är många som aldrig lagt pengar på sådana resor som jag gillar att göra heller!!!

   Smaken är som baken

   Svara

    jag läser ofta Carolas blogg, och har så gjort i många år. Lite kul med nån som lever ett liv så annorlunda från mitt, och det finns inte så många vardagsbloggar kvar (som ”pladdrar” om livet och inte om tex inredning) som dessutom uppdaterar frekvent. Trots det har jag noll lust att betala 12 000 plus mat för att träffa henne. Mina semesterdagar är jag dessutom rädd om och vill inte slösa en vecka på detta. Hade det varit en helg i Sverige däremot hade jag nog hängt på, om inte annat för att få lära känna nytt folk.

    Är lite förvånad att carola är så naiv att hon verkar helt tagen på sängen av reaktionerna. Typ tre inlägg om hur hemska alla är som inte gillar idén…

    Svara

  Men det är ju beklämmande att läsa hennes svar, att resan blir dyr pga två profiler… Det kommenteras och undras över instruktören, som ju brukar vara hyfsat känd på liknande resor, men svaret blir bara att det kommer med en ”bra instruktör”. Alltså detta håller inte! Tydligen ska det vara nån träning med instruktör och sen ska PROFILERNA hitta på grejer med övriga resenärer. Nej tack!

  Svara

   Hybris?

   Svara

   Men det är ju ingen träningsresa, även om det kommer finnas träning till hands och det är ju resebolaget som har egna instruktörer. Det är ju en form av jobb för C och M – de ska ju hålla lite i resa och programmet och liksom ta hand om gruppen så alla har trevligt. Är ju jättetrevligt initiativ och bra för personer som kanske vill resa men inte har vänner att resa med, och få umgås i en grupp och få nya vänner.

   Svara

  Men det sista ”en slutkörd mamma”vill är väl att laga mat i en vecka?För dyra pengar och dessutom ha umgängeskväll m 2 C bloggare?Förlåt men detta låter ju inte så prisvärt.

  Svara

   Som dessutom själva inte gillat att laga mat.

   Svara

    Och när de väl lagar mat är det inte något som får saliven att rinna till direkt.

    Svara

  Åkte på träningsresa med friskis. En vecka, allt ingick. Vi hade tillgång till pt alla dagar, samt fyra olika pass om dagen. Morgonyoga på ett tak i soluppgången och sedan riktig brakfrukost 👍 det var jättekul, härligt och amazing. Och kostade inte elva tusen

  Svara

   Just det. Föreläsningar ingick också. Om återhämtning, mat osv.
   Och olika workshops. Typ lära sig crawla och lyftteknik och sånt.

   Svara

  Man undrar ju lite hurstor del av priset som är för att umgås med de två profilerna som Carola tjatar om…

  Svara

   4000:- extra för ”profilerna”….och att man slipper(?!) frukosten.

   Lite som när man har en riktigt go fylla och kommer på massa bra ”projekt”….och dagen efter ba’: WTF?! Är jag ens på riktigt….? 😂

   Svara

    Haha,den effekten får jag av sömntabletter. Behövde ta det några tillfällen runt jul och herre vad ”briljanta idéer” jag presenterade för familjen. sen kom jag inte ihåg nåt alls dan efter…

    Svara

  Är dessa damer kända för sitt stora träningsintresse och kunnighet, eller varför ska man välja att åka med just dom?

  Svara

   En går på Friskis och den andra har troligen aldrig besökt ett gym.

   Svara

  Spännande att se hur mkt extra man får betala för att hänga med dessa ”profiler”. Vad är deras bidrag i det hela? Tror tyvärr att arrangören inte riktigt förstått att deras läsare troligen är en köpsvag grupp.

  Ingen av dem förstår ju inte heller vad de kritiseras för. Årets bottennapp.

  Svara

  Minst en av damerna har väl sagt att pappan inte tar sitt ansvar. Min hjärna säger då vem vill gratis ta hand om alla ungar? En bra barnvakt vill nog ha en stor del av kakan 🙂

  Svara

  Och när de väl lagar mat är det inte något som får saliven att rinna till direkt.

  Svara

  Annars kan man ju lägga sina klimatpengar på att flyga med Toftby till Grekland. Hon kör en 4-nätters för 9 000 kr. Själv hade jag aldrig orkat/kunnat med åka så långt för så lite tid. Men men…vi är alla olika.

  Svara

   Förlåt 10 000 ska det vara!

   Svara

  ..förlåt men 😂😂😂 jag dör..

  Vilken hybris. Profiler… ja lycka till och mycket nöje men jag stannar hemma.
  Vem ska åka? Vilka hör till målgruppen? De som såg FA för tio år sedan? Kan ju inte vara träningsintresserade eller matintresserade… självhushåll? En utflykt till kaffeplantage. Varför inte fler utflykter, möjlighet till shopping tsm och ett ordentligt träningsprogram. Inklusive alla måltider. Ingen åker på semester ensam för att köpa svindyr mat på närmaste minimarket. Man vill ha fräscha bufféer och stor fin frukost.

  Svara

   Målgruppen är nog ensamstående mammor med många barn. Inte den köpstarkaste kretsen av naturliga skäl.

   Svara

    Jag är lite förvånad över att de själva inte förstår att de missar sin egen målgrupp. Lägg till mat, ev anslutningsresa och fickpengar, då hamnar slutsumman över 15000 kr. Det är nog inte så många av deras läsare som vill eller kan göra den prioriteringen.

    Svara

     Eller hur? De prickar alla fel. Flyg när klimatfrågan är som hetast och speciellt angående flyg. Överpris där det inte ens ingår mat till fel målgrupp. (och… Vilken målgrupp skulle ens gå med på det?) och svarar drygt på kommentarer. Sugen man blir på att hänga med dem….

     Svara

      Hoppas INGEN gör det

      Svara

   Mirka var med förra året haha. Men håller med. Hur kan de dra folk?

   Svara

  Men vill någon ens träffa dem? Jag trodde folk bara läste deras bloggar för att få känna att någon har ett tristare liv än ens eget.

  *förlåt, jätteelakt skrivet. Men det verkar så grymt trist att ha en miljon ungar, inget jobb och bli lämnad av barnens far. Vari ligger inspirationen?

  Svara

   Ha ja enda anledningen jag slirar in på Mirkas blogg.. Mitt liv kanske inte är så illa iallfall.

   Svara

    Hahaha, håller med!

    Svara

  För guds skull, kan inte folk gå loss och spy galla över alla de influencers som aldrig någonsin bryr sig om miljön och flyger som borstbindare istället? Isabella Löwengrip? Kenza? Zlatan? Finns hur många som helst som flyger jämt och ständigt.

  Istället väljer ni att gå på de som allra minst förtjänar det!? :O De som tillhör den samhällsgrupp som garanterat inte har blivit bortskämda med många utomlandsresor tidigare i sina liv.

  Svara

   Men ta in allvaret. Alla flygresor = dåliga. Spelar ingen roll vem som flyger och hur ofta/lite de flugit innan.

   Svara

   Du hittar inte många inlägg om Bella (eller utan) som inte innehåller kommentarer om hennes flygande. Vilket ful mening jag nyss konstruerade. 🙁 Men ni fattar.

   Svara

  På tal om aningslösa influencers måste jag bara få påminna om den här:

  http://www.imagebam.com/image/67942b538918326

  (Klicka för större bild så kan du läsa hela texten.)

  Svara

   Sån mytoman.

   Svara

  CAMILLA, du glömde lammkött på menyn 😉

  Svara

  Skriv om Janni och hennes systers podd! I avsnitt 3 pratar Michaela om hur hennes man (?) första kvällen tjatade i en timme för att få ligga. Hanapee tog upp detta i sin instastory nu ikväll.

  Svara

   Michaela vem? Forni?

   Svara

    Janni Delérs syster Michaela Byggmark Delér.

    Svara

  Angående ovan att MU hade denna resa på tapeten förut så har jag frågat dem båda om detta. Ingen av dem ansåg att frågan skulle släppas igenom än mindre svara på den. Frågor ställda efter att jag frågat har släppts fram.

  Svara

   De har svarat? Alla fick samma erbjudande, Monas skulle vara i maj men hon struntade i det medans de här två ville.

   Svara

  Skulle aldrig betala extra för de två 😂 Ingen mat? Wtf?

  Svara

  Fast detta är väl jättevanligt? Jag läser Topphälsa ibland på jobbet och de har alltid minst 5 sidor med olika resor med ”kändisar” (typ Malin Berghagen eller Biggest Loser-Mårten) eller hälsoresor. Jag fattar inte riktigt varför man inte skulle kunna yoga och löpa i Sverige istället men okej… Är väl lockande att sola bredvid Paolo Roberto?

  Svara

   Men lite annorlunda ändå. Paolo är ju en stor träingsprofil, Malin stor yogaprofil. Här ska man åka med två influensers och träna lite o laga sin egen mat o aktiviteter o så. Låter ju inte lika lockande.

   Svara

    Det beror väl på vad man är ute efter och gillar. Inte alla som vill åka på träningsresor, inte alla som vill resa enbart för att träna. Detta är ju ingen träningsresa utan en feelgood-resa/tjejresa/mammaresa/en resa-för-alla-även killar. En resa för att ha trevlig med sol, bad, utflykter, umgänge, träning för de som vill. Somliga tycker det är trevligt att laga mat och att göra det i sällskap. Har vart på en träningsresa och även där lagade vi mat en kväll ihop hela gruppen men det var även mycket festande. Vad som inte låter lockande för dig kan låta lockande för andra.

    Svara

  Jag känner två saker och den första är att varför välja att resa för att få träna, när vi har enormt bra miljöer runt om i Sverige där det hade varit fint om dom hade kunnat göra ett samarbete med exempelvis SJ för tåg som färdmedel. Det andra jag tänkt på är varför väljer man det typsnittet när man skriver inlägg? det kan väl omöjligt bara vara jag som anser att det är enormt jobbigt att läsa texterna, eller?

  Svara

  Jag ska ge er en bra deal!

  Gå in på booking – boka Roca Rojas i San Agustin (efter bildgoogling är det detta ställe den berömda PROFIL-resan går till….).
  Är nu fyra pers som delar en bungalow 14 – 21 sep kostar det 11 818 kr, ganska exakt 3000 kr per person.

  Gå in på flygreser, sök flygresa till Gran Canaria 14 – 21 sep (fr Arlanda). Mängder av resförslag kommer upp och det blir billigare om en tid, men just nu kan du få en resa för 2200 kr.

  Gå in på Getyourguide. Sök utflykt till kaffeplantage osv på Gran Canaria. Tyvärr blir det en heldagsutflykt och inte en halvdag som Profil-resan ger. Pris: 494 kr

  På samma sajt kan transferresa till och från hotellet bokas för ca 150 kr per person (grupp om 4). Det går ju även att lösa på flygplatsen.

  Summa: 5744 kr

  Du bor på samma ställe som PROFILERNA och kan säkert vinka till dem och småprata. Välj då hellre den ena profilen, då den andra kan bete sig som en rabiessmittad byracka…

  Svara

   Samma hotell kan bokas på Ving också.
   Samma period, från Arlanda går på 4500 – 5000 kr/pers beroende på hur många man vill bo i bungalown.

   Svara

  Skulle skämmas ögonen ur mig om jag marknadsförde en sån resa med att deltagarna ju faktiskt fick UMGÅS MED MIG på resan också. Inte bara då och då heller, utan 24/7!!!! Riktig umgås-med-Maja-time!!! 😂

  Svara

   Fast Carola skriver att hon inte vill gå upp för tidigt så några timmar måste man räkna bort 🤣🤣🤣

   Svara

    Så kommer en morgonpigg deltagare och knackar på kl.05. – Tjena, vad händer idag?

    Svara

  Carola Wetterholm tycker att hon svarade ”trevligt” på kommentarerna. Ungefär som när man ifrågasätter hennes miljöengagemang, när hon växlar mellan konsumtionshets och reklam för Matsmart. Allt för försörjningen enligt henne själv, undrar vad Matsmart tycker om den motiveringen haha.
  Och undrar vad Matsmart tycker om hennes många flygresor?

  Hon framstår verkligen som ovanligt aningslös vad gäller miljön.

  Oerhört bitchig människa, så fort hon blir ifrågasatt så fräser hon fram extremt otrevliga svar.En av döttrarna verkar likadan, gav sig också in och kommenterade otrevligt när miljötänket blev ifrågasatt.

  Svara

   Av din kommentar att döma, förstår jag om du fått ett otrevligt svar.

   Svara

    Halledudane då, lite överkänslig idag?

    Svara

   Men herregud vadå konsumtionshets?! Hon konsumtionshetsar väl inte mer än vem som helst.. vad skulle hända om handeln helt avstannade tänker du? Varför skulle Matsmart bry som om hennes eventuella resor. Du verkar negativt inställd till henne över lag så undrar om det egentligen handlar om din oro för miljön. Det är märkligt det där att de som är såååå oroade för miljön verkar ju avsky det mesta hos dessa ”klimatbovar” och det spys galla om än det ena än det andra. Sjukt. Nej hon är inte mer bitchig än du, bara smart och svarar som sig bör. Inget konstigt alls.

   Svara

    Förstod du verkligen inte den kopplingen? Det gjorde jag. Matsmart har en tydlig miljöprofil, som företag vill man gärna att sin ambassadör har samma, eller åtminstone liknande, framtoning.

    Det funkar inte riktigt att hoppa hej vilt mellan olika uppdrag i längden, miljötänk ena dagen och reklam för skräpklädföretag veckans övriga dagar, trovärdigheten blir lika med noll till slut tyvärr.

    Svara

  Ojust att tjäna pengar och ta ut mycket mer än vad en jämförbar resa kostar ju av sin målgrupp, ensamstående, lågutbildade kvinnor med dålig ekonomi. Bara för att dessa ska få äran att umgås med sina profiler.

  Svara

  Teknikens Värld

  https://teknikensvarld.se/

  vurmar för att få folk att köra elbilar, men samtidigt flyger de runt jordklotet och testkör alla nya bilar. Jag bad dem faktiskt att klimatkompensera sina flygresor, men blev helt sonika avstängd.

  .

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.