Amir är så ”fucking irriterad på alla kränkta tjockisar”

Jag blir så fucking irriterad på alla kränkta tjockisar! Ut och spring istället för att störa er på mig.
Ni kommer inte må bättre i er själva av att sitta och klaga på mig, bara för att jag tagit tag i MIN kost, för att JAG tagit tag i träningen, bara för att JAG tagit tag i hälsan, bara för att JAG mår bättre än någonsin.
Sitt inte och gnäll på MIG för att DU inte pallar ta tag i det. //Amir Akrouti

Amir vill poängtera att den här videon inte är till de med ätstörningar som kontaktat honom på Instagram, utan är ”på ren svensk” till bittra tjockisar utan karaktär som inte tar tag i det de önskar, det de vill ta tag i men de pallar inte enligt honom.
Han tycker att de borde inspireras av honom och vilja göra den här resan tillsammans med honom istället för att hata.

Jag tycker nästan det är lite gulligt hur ”nyfrälst” han fortfarande ter sig.
Precis som jag var när jag upptäckte LCHF, eller som valfri nybliven vegan/vegetarian/gymkortsinnehavare/valfri livsstilförändrare. Man vill rädda världen och kan inte FÖRSTÅ hur någon inte kan göra samma livsstilsval som en själv då det mer eller mindre ”räddat” en. Alla andra framstrå som smått ”förtappade” i endorfin-dimman man knallar runt i.
Amir har tränat på gym i två veckor och är väl fortfarande lite ”småhög” på sin egen goda karaktär men enligt experter så krävs det betydligt mer än så för att ändra en vana så vi får väl se hur landet ligger om ett tag. 🙂

Jag blir inte ens provocerad av det här, jag blir mest lite full i skratt faktiskt men det beror kanske på att jag är totalt immun mot sånt här?

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och han fortsätter ju provocera (ja, jag tror det är helt medvetet från hans sida) på instastory, med dels ”det är trendigt att vara tjock”, ”fler dör av övervikt än svält” och en känga direkt riktad med Lady D ”att störa dig på mig gör dig inte smalare” (efter att hon reagerat på hans tidigare stories) 🙃

  Intressant för en jojo-bantare med många vänner som är kroppsaktivister. Varför reagerar ingen av dem? Men hans siffror har ju dalat på sistone, och han blev ju stor under Kissie-eran tack vare provokationer. Läste hans blogg länge, så det är ju inget nytt. Snarare att han tonar ner sig på youtube 🤷‍♀️

  Svara

   Folk är ju så jävla fega och hans vänner vågar nog inte säga emot, eftersom han ju har många followers

   Svara

   Ja! Vart är felisia Bergström och Linda Marie i detta..
   Båda hänger ju gärna ut andra fatahamande människor!

   Tycker det är så snett hade detta varit en tjej så hade hon lynchats på allas sociala medier..

   Men snubben Amir han glider förbi och får bete sig som ett rövhål rakt igenom utan att någon inom youtube comunityt ens lyfter på ögon brynen..

   Svara

    Fattar inte heller det. Hade Therese sagt samma sak hade det blivit KAOS (med allt rätt!)

    Svara

    Exakt min tanke, Felicia och Amir är väl kompisar.

    Svara

    För att det är svårt att ta honom på allvar? Eller så kanske folk äntligen insett att om man ignorerar troll så försvinner de 🙂

    Förstår inte riktigt varför man måste promota sin nya livsstil genom att kränka andra. Mår man bra på riktigt så har man inte det behovet. Han framstår enbart som extremt omogen, osäker och oskön :/

    Svara

  Jag tycker han är onödigt högljudd och påstridig, men jag tycker nästan känna igen en liten poäng. Jag har haft anorexi/bulimi och ja, det kan vara triggande – men samtidigt får man ta ansvar för att undvika triggande videor då också. På samma sätt en alkoholist kanske måste undvika fester där det förekommer alkohol. Triggers är olika för alla. Sen tycker jag också det är onödigt att anklaga någon för att vara triggande när man bara lagt om sin kost och tränar mer. Jag har tappat 9 kg på ett halvår och inser att jag inte har en ätstörning längre, nu handlar det om att må BRA.
  Allt har en gräns såklart, men jag tror också att man får dela med sig av en nyfunnen livsstil på sin kanal. Lite mindre shaming och lite mer kärlek!

  Svara

   Om du hade skrivit den där kommentaren utan att nämna att du har gått ner 9 kg så hade jag kanske trott på att det bara handlar om att må bra. Men då undrar jag, vad har vikten ens med det att göra?

   Svara

    Vikten har att göra med att jag aldrig någonsin kunde väga mig innan utan att få ångest. Nu väger jag mig en gång i månaden (helt ångestfritt) för att hålla koll och inte bli överviktig igen, det är ett verktyg som funkar för mig. Så för mig har det att göra med mycket.

    Svara

    Du vet ju inte var hen startade. Hen kanske vägde 250 kg.

    Jag tycker din kommentar är dömande okänslig när du skriver till någon som precis berättat att hen har eller har haft problem och din kommentar har otroligt liten chans att göra nytta men desto större chans att orsaka skada.

    Du hade om du verkligen velat och brytt dig fått fram exakt samma tankar på ett mycket mjukare sätt. Om det nu mot all förmodan handlade om omtanke om hen och inte ditt almäna budskap till världen.

    Svara

     För att det är alldeles för mycket fokus på vikt. Du kan vara överviktig och ändå må bra, det har inte med siffrorna på vågen att göra. Och just poängterandet ”9 kg på ett halvår”. Jag vet inte. Jag har sällan varit brydd över vad jag väger eller hur jag ser ut i allmänhet men det är klart samhället påverkar mig. De tankarna jag får (inte mer ätstörd än de flesta) när jag läser om hur mkt folk har gått ner på si och så länge, och ska få det till hälsa, är en medvetenhet som jag inte haft innan om min egen vikt. Då vill jag inte ens tänka hur mycket det kan påverka andra som är mer brydd, för det gör det. Och sen försöka få det att handla om hälsa och att må bra, jag vet inte men det blir inte rätt.
     Övervikt i sig är inte dåligt. Jag önskar bara att fler kunde skippa vågen och känna efter hur kroppen och huvudet känns istället.

     Ps. Vet ej vilken roll den ursprungliga vikten hade? Som sagt, för mkt fokus på vikt.

     Svara

      Fast i mitt fall spelade vikten roll. Jag var för tung helt enkelt. Försökte att tappa lite utan att väga mig, men tyckte det var svårt utan ett verktyg. Jag behövde helt enkelt går ner i vikt, bli lättare, för att klara av min vardag. Jag har ett fysiskt krävande jobb som blivit lättare av att väga mindre, jag springer snabbare och bättre på min joggingturer. Sen är det inte rätt för alla att fokusera på vikt, men i mitt eget fall var det rätt. Framför allt för att bevisa för mig själv att jag är 100 % frisk från tidigare ätstörningar, att jag kan hålla koll på vikten utan att bli besatt. Jag undrar hur du kan ha åsikter om vad som är bäst för mig? När du skriver att det är dåligt att fokusera på vikt – visst man kan må bra och vara överviktig men jag gjorde inte det. Nu ligger jag precis under övervikt och det är helt okej att sträva efter det också, om det får en att klara av sin vardag också

      Svara

       Skitbra gjort, jag läser vad du skriver och förstår fullkomligt. Vikt har betydelse för rörlighet inte minst, kroppen orkar mer. Även det med ätstörning känner jag igen, seger när vågen inte längre ger ångest. Så all heder åt dig.

       Svara

        Det är en otrolig känsla, när både viktnedgång och viktuppgång inte längre är förknippat med ångest. Tack så mycket och hoppas du är på väg åt samma håll ❤️

        Svara

       Okej. Fick nog inte ut allt jag tänkte riktigt. Såhär då, i det här sammanhanget, vad spelade det för roll att poängtera att du har gått ner 9 kg på ett halvår? Vad ger det någon?
       Sen att du mår bättre, det är jättebra. Menade inte att ta bort vikten av det.
       Men alltid när det skrivs om vikt så kommer såna kommentarer, om hur mycket folk väger, hur mycket de har gått ner, hur många kalorier de stoppar i sig. Och det påverkar. Där kan jag tycka att triggadet väger mer än ”peppen” det kan ge.

       Svara

        Okej, anledningen var till jag skrev vikten var pga att det är så jag har mätt min viktnedgång – med vågen. Sen att jag tog med att det tog ett halvår var pga påvisa att jag inte hetsat som jag tycker amir kanske gjort, dvs ca 1.5 kg i månaden.
        Ska vi göra såhär – du fortsätter att strunta i din vikt och jag fortsätter att kontrollera min? Så kan vi må bra och vara glada!

        Svara

         ”Jag är glad att jag inte längre har någon ätstörning…” ”Jag fortsätter kontrollera min vikt”.

         Svara

          Fast med kontrollera här menar hon nog att hon inte vill gå upp igen. Det är väl jättebra? Hon skriver tidigare att hon orkar mer i sitt jobb och springer lättare. Bara trams att övervikt är bra för alla. Plus att hon kommit över sin ätstörning, så jävla bra gjort.

          Svara

       Och när jag skrev att du kan vara överviktig och ändå må bra så menade jag du som i en. Vem som helst.

       Svara

        Det var bara det jag ville säga dig. 💚

        Att det inte lät så bra. Förstår vad du säger om för mycket fokus på vikt. Det tycker jag också både på dem som väger lite och dem som väger mer.

        Muskler och underhudsfett, att det inte är för lite av det, samt inte för mycket runt organen är det som betyder något. Inte vad som står på vågen. 💕🌸

        Svara

         Nä kände att det kanske inte blev bra formulerat. Har legat med 40 graders feber i flera dagar så är glad att jag lyckats få fram en hel mening😂

         Svara

          Du får krya på dig! 🌸

          Svara

        Det väntar dig lite kärlek när CamCam får en minut över. 😊

        Svara

         Må så vara. Men sanningen är den att vi lever i ett ätstört samhälle. Och ord spelar roll. Tycker hellre att målet ska vara att ingens ätstörningar triggas igång. Sen om jag har triggat igång någons ätstörningar så ber jag om ursäkt för det. Men om jag däremot har triggat igång lite tankar om hur vi pratar om vikt så är det super.

         Svara

          Jag förstår att du inte vill att nån ska få ätstörningar men såhär – tänk dig att aldrig någonsin haft en normal relation till mat. Alltid svultit eller hetsätit. I många många år, om och om igen. För att tillslut bli bättre och sluta fokusera på vikten. Då är det tyvärr så att iaf jag inte hade en endaste aning om hur man äter normalt. Hur mycket behöver jag? Måste jag fortfarande svälta? Kan jag äta pizza varje dag? Ja, som ett barn. Tyvärr är det så för många. Och för att sen då många år senare med en överviktig kropp försöka ta reda på hur man kan äta mindre och minska påfrestningen på sin kropp, utan att bli besatt – att lyckas med det är fantastiskt. Du skriver tidigare att du aldrig brytt dig speciellt mycket om ditt utseende, det måste vara hur skönt som helst. Men ta inte ifrån dom som har gått en lång väg till att äntligen bli hälsosamma något som äntligen, äntligen blivit ett verktyg, och bara det – ett verktyg. Inget ångestladdat.
          Och det är en grov generalisering att mena att bara för att man väger sig har man ett ätstört beteende.
          Jag var bara tvungen att ge dig hela bilden, hur det kan se ut i den otroligt mörka och jobbiga vägen tillbaka från ett psykiskt helvete. Tror inte du menar illa, och jag hoppas du kan fortsätta med vad som verkar vara en inställning till mat och vikt.

          Svara

           Men är det inte så att de som lidit av en ätstörning rekommenderas att inte börja väga sig igen eftersom siffror triggar igång hjärnan?
           Samtliga jag hört prata om sin ätstörning har sagt att man aldrig blir helt frisk och att man för evigt måste vara vaksam och noga med hur man beter sig kring mat och vikt och våg eftersom hjärnan vill dit igen.
           Berätta gärna hur det är för dig, intressant att höra 🙂

           Fel när massa människor här talar om för människor med ätstörningar att det ex inte ska väga sig, vågen är en fiende osv. Tvärtom ingår det i viss ätatörningsbehandling att väga sig vid varje samtal. Så ni som tror sluta med det.

          Det var just den biten. Ord spelar roll. Både dina och Ms. 😊

          Svara

  Han framstår väl framför allt som rätt okunnig om han tror att han har funnit den heliga graal för viktnedgång och att det bara handlar om att ”röra på sig och äta mindre”, ”kalorier in, kalorier ut” osv. En uppfattning som sitter mycket djupt rotad hos väldigt många, oavsett hur mycket relevant forskning som bevisar att det är långt ifrån så enkelt. För övrigt något Amir säkert också är ett exempel på (svårigheterna med hållbar viktnedgång alltså), för visst har han varit lite av en vikt-jojo under åren?

  Svara

  Han är inte alls nyfrälst. Han pendlar väl, som så många andra, lite upp och ner i vikt. Varför får han skit för att han gått ner en del nu? Vad är grejen liksom?

  Svara

   Han får inte skit för han har gått ner i vikt..
   Folk kastar skit på hur han säger saker..

   Amir är lite av en sådan man som anser att det han säger och gör är rätt allt annat är bajs och dumhuvuden och lata tjockisar

   Svara

    Han gör ju såhär typ 1 gång per år, går ner i vikt – gör videos och stories om sin hemlagade mat och ”lagom” med träning. Predikar för fullt hur lätt det är att göra en förändring – OBS inte för att gå ner i vikt utan för att ”må bra” (samtidigt som han berättar hur mycket han gått ner). Sedan rinner det ut i sanden och så börjar han igen ett år senare… Och gapar om hur lätt det är att bara ta tag i sig själv om man är tjock. En aning tröttsamt

    Svara

     Eeeeeeexakt så Cornelia! Börjar bli väldigt tröttsamt

     Svara

     Exakt!!

     Svara

  Vilket lamt försök att får reaktioner 😂

  Svara

  Det här är ju inte direkt första gången Amir går ner i vikt. Om jag får spekulera (vilket jag får) så skulle jag inte beskriva honom som en jojobantare utan snarare att han är en sådan person där allt eller inget gäller. Äter han skräpmat blir det för mycket och då går han upp i vikt pga för många kalorier. Äter han hälsosamt som han gör nu så lägger han sig på underskott och går ner. Hoppas han hittar balansen den här gången!

  OBS! Har egentligen ingen aning om vad jag pratar om då jag inte känner Amir eller följer honom supernoga längre nu när han slutat blogga. Men sådan är jag och viktnedgång är verkligen ingen kärnfysik som vissa vill få det till.

  Svara

  Att tjockisar, rökare mfl har dålig karaktär är ett begrepp som borde begravas.

  Svara

   Rätt stor skillnad på tjockisar och rökare dock.

   Svara

    Vad vill du säga med de orden? En reptilhjärna är en reptilhjärna.

    Svara

    Rökare är ju dock oftare överviktiga människor, som dessutom konsumerar mer alkohol än de som inte röker.

    Svara

  Men gör han inte så här med jämna mellanrum? Pendlar mycket i vikt, med olika metoder. Körde inte han barbiedrogen för några år sedan? Och åt barnmat med kissie. Och varje gång är det ”såååå braaa” och alla andra är avundsjuka och dumma.

  Svara

  Men om jag förstår det rätt så tröttnade han på alla som kritiserade honom. Stämmer det?

  Isf, var är kritiken mot dem? Varför lät de inte honom vara ifred?

  Han säger ju att han inte gillar att skälla så någonstans så har han blivit sårad och fått nog.

  Svara

  Själv tycker jag att han har en väldigt bra poäng 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Haha alltså nyfrälsta människor är så jobbiga. Om det så är viktväktarna, LCHF, veganism eller vad fan som helst. Värst är nog folk som har rökt i många år och sedan slutat, jisses vilket tjat det är på dem!

  Svara

  Men alltså, så skenheligt! Speciellt det han skrev om Lady Dahmer. Man vågar inte ens säga emot för han kan inte ta kritik, för då blir man uthängd och förlöjligad och det tänker inte jag utsätta mig för. Extremt låg nivå…

  Svara

  Gillar inte när folk filmar och kör….. Han släpper ratten med bägge händerna för att gestikulera, tittar in i kameran, har uppmärksamheten splittrad hela tiden. Stanna bilen och filma/snacka, istället!!!

  Svara

   En ”influencer” har nåt att säga, då är alla metoder tillåtna. Rätt korkat dessutom om han håller på med mobilen i bilen och filmar sitt lagbrott?

   Svara

  Japp, ingen kan predika som en som är nyfrälst. Och det är klart att det känns härligt om man lyckas med något man haft som mål, men med lite ödmjukhet så kanske man kan komma ihåg hur det var själv när någon nyfrälst tjatade ihjäl en om den där dieten/träningen/rensningsmetoden eller whatever. Och tona ner sig lite. Då slipper man dessutom skämmas den dag man inte orkar sköta matvanorna eller rutinerna längre. Vilket ju händer för många. Sen tycker jag rent generellt man kan tänka sig för ett varv eller två på hur man uttrycker sig på sociala medier. Men för många influencers är ju personlig integritet och vett och etikett okända begrepp.

  Svara

  CamCam, kommer du göra nåt inlägg om rättegången som Cissi Wallin var på idag?

  Svara

  Eeh lol sluta jämföra veganism som handlar om DJURENS rättigheter och liv, men att köpa gymkort och bantning… du framstår som oerhört korkad och ignorant

  Svara

   Du framstår ju inte som smartare själv när du inte förstår att poängen med att skriva ihop dem var att påtala att man kan bli frälst av olika, inte att jämföra dem. Lol osv.

   Svara

   Det är en relevant jämförelse eftersom båda grupper försöker tvinga på andra sina åsikter och sin livsstil.

   Svara

   Poängen flög dig över huvudet ser jag… Vad framstår du som… Oh wait, you said it :’)

   Svara

  Vem är det ens han gormar på? Har verkligen någon kritiserat honom för att han tränar? Det känns nästan som om han vill att folk ska kritisera honom så han kan bli mer peppad på att bli ”fit” och sedan bli en underdog som lyckades när alla andra gav honom skit. Jaja, om det gör honom glad så…

  Svara

  Minns när en av Bloggkommentatorerna blev lchf:are och skulle predika en massa… det varverkligen helt galet, som att kolla på en låååång tågkrasch. Tror inte ens hon själv fattade hur otroligt manisk hon lät.

  Svara

   Ja det minns jag också! Helt loco vad hon malde in det där och typ fördömde alla andra som dumma i huvudet

   Svara

   Njä, om du tycker hon var hysterisk så har du inte besökt fröken LCHF-ingenjören… Maken till manisk människa har jag aldrig sett tidigare. Totalt besatt av sin kost och blir chockerade om någon bredvid henne äter typ en brödbit… http://lchfingenjoren.se/2018/december/kolisatare-ater-247.html (intressant exempel)

   Svara

    Gillade henne från början men oj vad hon blivit besatt. Nu rekomenderar hon alla slänga kläder man inte kommer i för de frå en må dåligt men inte ska man bry sig om sin vikt inte! Men sen när man gått ner köper man nya kläder.

    Svara

     Ja hon påstår sig ha slängt sin våg för länge sedan men på något magiskt vis vet hon att hon pga en hormonbehandling nyligen har gått up 15 kg? Hmm.
     Gillade också henne ett tag, när hon inte var så otroligt extrem men nu med senaste carnivore-påhittet blev jag bara trött..

     Svara

    Alltså wtf? Den texten om något är ju triggervarning. “Kolisätare” och studera och anmärka kollegors matvanor? Slänger sig med en hel del skitnödig information i det blogginlägget. Nä fyfan vilket inlägg alltså!

    Svara

     Ja hon blir själv förbannad när någon tycker hon äter ”konstigt” men tydligen får hon förfasa sig över att folk äter mellanmål…

     Svara

  Skriv om att Paow avslöjat i Sex med Smail-podden att hon legat med både Noel och Ludwig från HOV1

  Svara

   Snark.

   Svara

   Det är väl ändå inte relevant 2019 vem som LIGGER med vem? Det är ju bara sex.

   Svara

   Säg någon hon inte legat med? 😂

   Svara

    Mig tyvärr

    Svara

  Jag håller dock med Amir. Han har faktiskt gjort en viktresa tidigare och det var flera år sedan. De som är väldigt överviktiga, eller fetma och klagar på att vissa märken inte gär kläder i deras storlek. Hallå? Företag siktar på en enda sak och det är att vara vinstdrivande. Då kan man inte tillverka allt i alla storlekar för det är väldigt mycket dyrare. Då kommer de hålla sig till normen. Tough shit men så är det.

  Svara

   Men om fetma är en sån epedemi i västvärlden bör det väl vara lönsamt att öka storleksutbudet? 🤔

   Svara

   Fast vill man vara vinstdrivande, vill man inte då också profitera på dom som drar en storlek över 42? Det är ju ganska många…

   Svara

  Såg Amirs video enbart pga BLACKPINK 🖤

  Svara

   Blackpink in the area

   Svara

  Hör har du en glad tjockis! 😁

  Svara

  Läste precis att Smail blivit utkastad från Tinder på grund av flera anmälningar. Inte direkt oväntat.

  Svara

   Hur kan man bli utkastad från Tinder? Vad kan man anmäla?

   Svara

   Han blev anmäld för att folk trodde hans profil var fake dock.

   Svara

  Jag är trött på perfect bodies a’la Gynning som ska skylta sig själv och sin kropp i varenda bild hon lägger upp (bekräftelsebehov much?) men också evinnerligt trött på kroppsaktivister eller vad det kallas som är gravt överviktiga och förespråkar att man ska älska sin kropp.

  Vore jätteskönt att se kroppar inom vanligt BMI nu…dvs strl 38-42

  Svara

   Storlek 38-42 enligt vilken klädbutik?..

   Svara

   Lol jag är kort och har ett BMI inom normalvärdet och har ändå storlek 34.

   Skit i BMI och storlek för fan!

   Svara

   Förstår din poäng och håller med, men blir dumt att koppla bmi till en klädstorlek. Jag tex har samma storlek när jag har bmi 20 likväl som 25.

   Svara

    Ja, jag skulle skippat det om BMI men syftade iaf på VANLIGA kroppar, inte pinnsmala, inte fetma, inte muskler, bara en vanlig kropp utan varken det ena eller andra 🙂

    Svara

     Jag har en helt vanlig kropp. Normalt BMI, mer muskler än fett på kroppen enligt bodyscan och ser tjock ut. Jag räknas av omvärlden som tjock helt enkelt. Trots rätt vältränad. Så hur man någonsin ska få räknas som en normal kropp vette fan 😂

     Svara

   Har väl inget emot att folk fläker ut bilder på sig själva men det är ju trist när de manipulerar bilderna, då blir det ju lite knas.

   Ha, så är man inte inom 38-42 så är man inte inom vanligt BMI. Lite kul.

   Svara

  OT: Är det Philip Zandén som är Jessica Lagergrens gamla ligg?! Lyssnar man på senaste podden så säger hon ju att han är med i nya serien på tv4, bröllop, begravning och dop (Eller vad den nu heter, orkar inte googla) Någon mer än jag som är sjukt nyfiken på vem som kedjat fast henne och är en skådis på Dramaten?!=D

  Svara

  Lite poäng ligger dock i det. Har märkt att folk blir sjukt provocerande av träning. Jag har Instagram och lägger upp typ 90% bilder från gym/träning eller liknande. Mest för det är mitt intresse. Jag får så mycket åsikter om det! Mycket positivt men också sååååå mycket ”negativa” åsikter. Även flera vänner som avföljt. Helt okej att inte följa men fattar ändå inte vad som är så provocerande.

  Eller ja, jag avföljer iof folk som lägger upp massa bilder på sina barn eller vad de äter…

  Svara

   Är väl rätt trist med träningsbilder, kan jag tycka och då tränar jag själv (och lägger inte upp träningsbilder).
   Är väl lite hur det signalerar ’titta här så duktig jag är’

   Svara

    Tänker på det ibland, har vänner som alltid lägger upp typ ”07:05, på gymmet! Bästa sättet att starta dagen!!”. Räknas träningen bara om man instagrammar om det? Damn…mina fyra pass den här veckan räknas alltså inte…

    Svara

     Jag blir inspirerad av sådana inlägg. Tycker de är toppen!

     Svara

     Det handlar väll om fotovana, jag lägger upp väldigt få bilder för att jag inte brukar ta bilder helt enkelt och andra tycker det är kul att fota.

     Svara

    Fast är inte det mests som läggs upp på Instagram någon form av ”skryt”?
    Det är skillnad på att tycka något är tråkigt och att bli provocerad av det. Jag är helt med på att alla inte tycker det är kul att kolla på träningsbilder, lika som att jag tycker vissa andras bilder är tråkiga. Men jag blir ju inte provocerad, bara ointresserad. Varför blir man provocerad av just träning?

    Svara

  Camcam har du blivit nya svenskayoutubers? Tar alltid upp exakt samma ska som hon fast någon dag senare……

  Svara

  Har inte han själv gått ner och sedan upp igen för inte så länge sedan? Snart är han tjock igen och då har nog åsiktsvinden blåst förbi också. Detta med tjockisar som blir smala och får en heeeeeeelt annan syn på världen är så jävla intressant. Tjockis-hatet flödar hos människor som själva varit överviktiga och sedan lyyyyyckats med det som alla tjockisar vill, att bli smala (OBS ironi). Mycket intressant.

  Svara

  Jag blir också alldeles full i skratt av sådant nyfrälst beteende och förstår inte hur folk kan bli så besatta av sina kroppar så att de liksom inbillar sig att andra blir det också. Vem bryr sig liksom? Det blir lite sektledare och besserwisser över nyfrälsta ofta. Blir de dömande och så här oförskämda är det ju bara att avfölja. Men kanske har hen blivit kritiserad och dömd och förnedrad själv av andra och tappat det helt enkelt? Vet ingenting om vem personen A är så jag skriver bara helt generellt om fenomenet. Hen verkar ju tycka att de som inte är som hen är av det sämre slaget och i underläge och om man ”sparkar på” de man själv anser ”ligger”/ser ned på. Jaa då är man inte en stor människa direkt i mina ögon!

  Folk som går överstyr med liksom vad som helst är inte min favorit och jag tycker att det är lite varning på sådant beteende. Även när det händer mig själv. Ofta blir människor extrema innan de hittar den gyllene balansen, vilket är mänskligt. Lagom är alltid bäst, inga ytterligheter åt något håll, men den balansen kämpar ju vi människor med i många olika avseenden hela tiden.

  Svara

  Fast är inte allt folk lägger upp på Instagram ”skryt” i någon form? Det jag inte förstår är varför det är så provocerande med träningsinlägg. Fine att man tycker det är tråkigt och har noll intresse, men varför bli provocerad?

  Svara

   Nja, många lägger ju upp rätt roliga saker och bjuder på sig själva samt sina brister och sin ”icketperfekta” vardag. Bara skryt kan nog provocera många tror jag. Men oftast bryr man sig inte så mycket tror jag och scrollar förbi.

   Svara

  Alltså vem är denna Amir? Känd?

  Aldrig hört eller sett han..

  Svara

   Blev väl ”känd” inom bloggvärlden när han umgicks med Kissie förr i tiden. Eller nåt 😂

   Svara

  Jag ääälskade Amir förut och längtade till varenda vlogg. Nu klarar jag inte av att titta på honom längre. Har verkligen aldrig sett en människa i hans ålder ha så otroligt kass och omogen attityd som han har. Han kan verkligen inte ta kritik eller att folk tillrättavisar honom, då blir han som en barnunge och skriker typ DU ÄR EN BAJSKORV tillbaka. Bara det att han fram till för typ en vecka sedan var ”en stolt tjockis” och nu ständigt kränker tjocka människor och totalt ser ner på alla som inte börjat träna och jojobanta som han? Hans hybris har stigit honom alldeles för mycket åt huvudet.

  Svara

  http://isabellesrealface.tumblr.com

  Oredigerade bilder på Isabelle Strömberg. Hon fotoshopar tydligen sina bilder fortfarande

  Svara

  Suck Amir är så passé.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.