Nicole Falciani hånar pojkvännens Alla Hjärtans Dagpresent

Igår publicerade Nicole Falciani videos på Instastory där hon hånar och skrattar ut sin pojkvän/fästmans present till henne på Alla Hjärtans Dag.
Han verkar inte särskilt road av tilltaget utan låter faktiskt mest sårad över hennes reaktion.
Jag hade blivit jätteledsen om min partner reagerat så här och tyckt att jag borde köpt ditt eller datt till hen och även filmat det hela för att posta på sociala medier för 350 000 följare. Är detta det absolut viktigaste med Alla Hjärtans Dag för influencers? Att få en present som är ”bra” nog att kunna publicera på sociala medier utan att behöva skämmas? Och får man inte det så hånar man istället sin pojkvän?
Nästa år borde han köpa henne INGENTING i present!

Fy fan så otacksam och oförskämd hon framstår i videon!
Usch!
Om det varit ett ”internskämt” mellan dem så borde inte Eric reagerat som han gör, eller är det en del av internskämtet?
Ett skämt som uppenbarligen – igen – går mig förbi?

Tycker ni det här är roligt och hade ni uppskattat om er partner gjort så här?
Se hela videon i spelaren här under.

183 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  👎

  Svara

   Att håna en killes försök att ge en present är de absolut mest effektiva sättet att få honom att sluta vilja köpa presenter. fattar inte ens varför han är tillsammans med henne, han är snygg med potential att bli något i USA och hon är basic as a loaf of bread haha

   Svara

  Vidrigt!

  Svara

   Men herregud vad är det för fel på folk, hon skämtar väl om hur gulligt det är.

   Svara

  Hade nog sagt åt personen att köpa sina egna presenter i framtiden om man gör så emot mig 🤔 Inte okej.

  Svara

  Förstår faktiskt inte det där med presenter heller, idag för mig handlar om att visa uppskattning, kanske äta något gott, hitta på något roligt och njuta av varandras sällskap. Har en kollega som nojade över vad hon skulle köpa och att det var viktigt att det var dyrare än det han skulle köpa etc. Tycker att det tappar sin charm då.

  Svara

   Kramar är gratis 😊❤

   Svara

    kram!

    Svara

   Men eller hur. Själv är man glad om sambon lyckas komma hem i tid idag och slipper jobba över. Kommer han hem med en filt så kommer jag att jubla! Hon framstår som extremt bortskämd i videon. Elakt att håna sin partner på det viset.

   Svara

    Skickade hjärtemoji til min man, fick tummen upp tillbaka 👍
    Romantisch!

    Svara

     hahahaha relaterar så till tumemojin! Jag: Jag älskar dig! Maken: ok

     Svara

     😂. Män alltså…..

     Från mig får du ett stort ❤️.
     Ha en fin dag alla därute.

     Svara

      👍

      Svara

     Min är likadan. Tumme upp eller ett ok.
     Man bah… Tack?
     Fast kanske är det det som gör honom så charmig

     Svara

      Eh nej, känslomässigt störs kanske.
      Kan man inte säga/skriva/visa jag älskar dig till den man är tillsammans med så är man fan vidrig. 🤮🤮 #dumpahonom

      Svara

       Men sluta! Du vet väl inte hur deras förhållande ser ut, endast utifrån en kommentar här? Min sambo har svårt för att säga dom orden, men han VISAR att han älskar mig – det tycker jag är mycket bättre och viktigare än dom som säger det, men inte gör nåt för att visa det. Bara tomma ord då. Känner man att man behöver höra det hela tiden, för att annars är den andra en dålig och känslomässigt störd partner som borde dumpas, kanske man borde se över sig själv lite först.

       Svara

        Exakt, Sannie!
        Min tummen-upp är verkligen inte känslomässigt störd.
        Kommer inte dumpa.

        Svara

       Anonym 20:32, dumpa för att han inte skriver på sms att han älskar mig?
       Precis som Sannie skriver så har du ingen aning om hur vårt förhållande ser ut utifrån min kommentar.
       Tanken slog dig inte att han kanske visar det när vi är tillsammans?
       Hade han sagt det men aldrig visat det så hade jag nog börjat fundera på att dumpa, så det behöver du inte oroa dig över.

       Svara

     Dumpa..

     Svara

  Äh. Hon garvar ju åt det. Ttcker det är värre med dom som börjar gråta, gnälla och bråka över en sån sak. Hade nog själv kunnat reagera så, men så har jag ju en sambo som tycker att en (tredje) elvisp är en bra födelsedagspresent.

  Svara

   Ja och han skrattar ju också i början när hon säger att hon Fixk en kudde i julklapp.

   Svara

   Är väl lika illa att skratta? Hade kännt mig så dum om min pojkvän hade börjat skratta åt min present sådär.

   Svara

    Samt filmat och lagt ut till sina 355 000 följare…

    Svara

     mmmm, romantiskt…

     Svara

     Shit vad många följare din man har!!!

     Svara

    Problemet är att ni tar för givet att han faktiskt blev ledsen. Hur ni själva kan tänkas uppfatta en sådan situation säger inget om hur det faktiskt är.

    Svara

     tror inte han blev ett dugg ledsen utan snarare känner sig förolämpad. han är en man och deras egon hånas sällan ”ostraffat” :O

     Svara

  Elakt och barnsligt.

  Svara

  Inte jätteromantisk present kanske, men väldigt överdrivet att håna sin partner så. Orkar inte med alla bortskämda bloggare som kräver dyra, fina och exklusiva presenter hela tiden endast för att visa upp sina perfekta liv inför alla.

  Svara

   Det är väl hur romantiskt som helst! Kunna kura ihop tillsammans under en mysig filt framför en film. Betydligt mer romantiskt än taggiga rosor, tycker jag.

   Svara

    Eller ’sexiga underkläder’ som väl mest är en present till mannen själv…

    Svara

     hade min man gett mig ”sexiga” underkläder i present hade jag inte pratat med honom på en vecka tror jag.

     Svara

      Han hade fått ha de på sig själv…

      Svara

       ”åh älskling, kommer din pung verkligen få plats i dom där?”

       Svara

        Haha, det är ju en superbra idé! Sexigt!
        *springer och köper stringtroseros*

        Svara

      Haha, skönt att jag inte är ensam om den rektionen.

      Svara

      Samma här!! Att få spetstrosor som skär in i röven och dessutom inte låter underlivet andas är ju bara till för att mannen vill att man ska kråma sig på sängen och vara sexig i hans ögon. Meh. Nej tack. Hellre en mysig filt båda kan kramas under 😉

      Svara

       Alltså, inget större fel på min man, men jag får sjutton lust att fira alla hjärtans dag med er: Hedwig, Jourline, LaLa, och så Kattfan längre ner i kommentarsfältet – ni verkar vara ett bra gäng!
       Jag kan ta med en gosig filt till kalaset…

       Svara

        Var femte år, ungefär, får jag en ny vetekudde av mannen. Tar med dom till festen!

        Svara

         Yes, jag har ett par vetekuddar och också massa fikonmarmelad (min man vet att jag älskar fikon och köper när han hittar nån som ser bra ut). Tar med detta också!

         Svara

         Åh! Jag har en, drömmer ibland om att göra en egen, suuuperstor, som jag kan vira in hela mig i! Synd bara att jag isf kommer behöva en superstor micro också, och dom är tämligen svåra att få tag i tror jag…

         Svara

        Jag tar mer en flaska vin 🙌🏻

        Svara

         Visste ni var de bästa, detta blir en alla hjärtans att minnas!

         Svara

   Rosor vissnar bättre m en filt

   Svara

  Underbart att få en så gosig och fin filt, kärleksfullt och omtänksamt. Jag hade inte uppskattat sexiga underkläder alls!! Har dock aldrig kommit på tanken att man ska ge eller få presenter på ”Alla hjärtans dag”. Plågsamt att se Eriks reaktion och hon framstår som riktigt osympatisk.

  Svara

   Så olika man kan se det. Själv tror jag att ni läser in för mycket i situationen. Så vitt vi vet kan han lika gärna vara med på noterna och spela trumpen för att själv börja skratta när kameran stängs av.

   Svara

   Hade också tusen gånger hellre fått en fin filt än ’sexiga underkläder’ – hade på allvar blivit rädd om min man plötsligt visade sig vara en sån kliché…
   (hade dock inte hånat honom offentligt)

   Svara

    Stringtrosor hoprullade till en ’ros’ – huvaligen!

    Svara

     Det fick jag av min pojkvän! Fast det va mina favorittrosor som jag hade önskat mig så jag blev jätteglad.

     Jag har fått en ny onepiece-pyjamas i julklapp 3 år i rad nu, bästa julklappen! Brukar få filtar också eftersom jag är så frusen.

     Svara

      Alltså, hade han pysslat en ros själv av dina favorittrosor går ju presenten upp många kategorier över slentriantrosrosen (som aldrig går att använda)!

      Svara

  Men va i helv?? Och sen de som skickar DM’s på sina hemska presenter från sina pojkvänner som man sedan ska skratta åt? Okej vissa var väl lite sisådär men ÄNDÅ!
  En värmedyna för menssmärtor tex, var väl hur omtänksamt som helst??? Blä, blir illa till mods 💔

  Svara

   Näe tråkigt beteende. Mitt ex brukade ge mig blommor och så gick vi ut och åt middag, men hade jag fått en värmekudde hade jag tyckt det varit omtänksamt och gulligt. Ett förhållande är väl inget som ska betygsättas av allmänheten som #relationshipgoals, det är ju mellan två personer. Får man en tokig present kan man ju ge en fin vink inför nästa presenttillfälle och fnissa/klaga med en kompis på tu man hand.

   Svara

   Åååh hade min sambo kommit hem med en menskudde så hade jag fan börjat lipa av kärlek. Så fint!

   Svara

    Fick en mensnalle av mitt ex. Som en vanlig värmekudde, men i formen av en vanlig teddybjörn, för att den skulle vara lite mysigare att kramas med. BÄSTA presenten någonsin! Den såg alltid lite ledsen ut när den snurrade runt i micron dock…

    Svara

   Håller med dig. Idioter och bortskämda, nu kommer en himla massa snubbar inte köpa ett piss i rädsla att det blir fel. Bortskämd brud är vad hon är. Orkar inte med alla dessa jävla ”influencers” som bara nöjer sig med skitdyra saker.

   Svara

  En filt är väl fint?!? En mjuk och go som kan hålla henne varm när han själv inte är i närheten. JAG tycker en filt är jätterart och romantiskt. Jag hade blivit mycket gladare över en fin filt än över ett par ”sexiga” stringtrosor som skaver i ändan. (Nä, jag tycker inte string är bekvämt…)

  Svara

   Samma här. Haha. Hade inte blivit glad för stringtrosor. Men det märks att Nicole är ung.

   Svara

    Ung och bortskämd 🙄

    Svara

   Hade på allvar ifrågasatt mitt val av man om han kom med klichépresenten ’sexiga underkläder’ – och vem är det en present till egentligen?

   Härlig filt – ja tack!

   Svara

    Haha, kom på att sist vi hade sex så var det faktiskt under en mysig filt jag fått av honom (i alla fall i starten, sedan kanske mer uppe på) – fantastisk kvalitet: alpaca och lokalt andinskt hantverk – går igång på sånt..!

    Svara

  Otacksamt och vidrigt! Precis som alla andra tjejer som skrivit i DM till Nicole.

  Svara

  Amen Hallå hört talas om skämt? Guuuud vad allt ska vara så känsligt idag

  Svara

   Då var det fan inge roligt skämt iallafall

   Svara

   Jätteroligt ”skämt”.

   Svara

  Alltså jag tycker egentligen det är löjligt med hetsen kring Alla hjärtans dag, men hade jag fått en filt hade jag nog också tyckt det var lite B. Inte för att det inte är tillräckligt dyrt/fint utan för att det känns som han lagt noll tankeverksamhet kring att fundera kring vad hon vill ha, utan bara tagit något. Sen är ju frågan om hon gav honom något.

  Svara

   Hon kanske är frusen?

   Svara

   Eller tvärtom, det vet man ju inte? Hon kanske suttit i soffan hela vintern och nämnt att hon fryser? Hon kanske brukar ta med sängtäcket till soffan när dom ska kolla på film? Hon kanske har spillt på deras gamla filt så den blivit förstörd? Kan ju vara en väldigt genomtänkt present. Eller inte. Oavsett tycker jag inte ”skämtet” att håna presenten var roligt.

   Svara

  Jag fick en filt i julklapp av min sambo förra året, blev jätteglad och använder den i princip varje dag. Hade INTE uppskattat att få ”sexiga” underkläder.

  Svara

   Vi sitter i princip varje kväll tillsammans under vår mysiga filt, läser varsin bok, jobbar lite eller ser en film – och ibland händer det grejer under filten också, mycket sexigare än string och spets!

   Svara

  Örk.
  Människor som över huvud taget inte tackar och tar emot när de får en present, utan måste kommentera att det var fel, att de inte gillar den…för de är ”bara ärliga”… Nej, ni är bortskämda småungar som bara ska ha och ha och ha.
  Det är ingen självklarhet att man ska få en present öht, knip käft och var tacksam istället.
  I despise you.

  Svara

   Eller hur! Jag hade till o med blivit överlycklig över en kudde, för mina kuddar är sååå tråkiga mot för vad pojkvännens är haha..

   Svara

  Usch jag blir illa till mods av att se det här, han ser sårad ut. Jag tycker det var en omtänksam och gullig present, något varmt och mysigt som man vill att ens käresta ska svepa om sig med. Jag skulle på riktigt bli jätteglad av att få det av min man!

  Svara

   Håller med. Han berättade ju även i nåt program att hon hade skrattat åt honom när han friat…. Taskigt. Jag hade inte velat va man i det läget:/

   Svara

    Kanske inte riktigt redo att gifta sig då?

    Svara

     Haha, kände samma… 😁

     Svara

  Jag hade blivit ÖVERLYCKLIG av den där filten!? Stor, gosig, varm, fin!? Hade alla dagar i veckan valt den filten framför sexiga underkläder eller ett halsband. Otacksamt är bara förnamnet.

  Svara

  Vad otacksamt 😧

  Svara

  Men hon skrattar ju när hon säger det. Nä inget att ta illa upp av. Happy Valentine till alla 😊😙❤🌹

  Svara

   Ja hon skrattar, ja. Inte han.

   Svara

  Ja, har alltid blivit så chockad över bortskämda skitungar. Vi har aldrig haft jättemycket pengar, fick ofta saker som var mer användbara än ’festliga’, som lakan, vantar, schampo och var alltid tacksam – speciellt mot de äldre släktingar som jag vet hade svårt att få det att gå ihop men som alltid kom med presenter till alla barn i släkten (många!). Samtidigt såg jag vänner klaga på gåvor de fått som inte höll måttet eller var tillräckligt exklusivt, typ en svindyr märkesjacka men som inte var allra dyraste modellen. Så pissigt beteende, och jag är helt övertygad om att man själv mår sämre om man inte klarar att vara tacksam över vad andra gör för en, stort som smått.

  Svara

   Dock så har båda dem faktiskt jättemycket pengar, det är ju inte ekonomin som begränsar honom från att köpa något mer passande än en filt utan endast att han inte tänker längre och därmed struntar i att köpa något personligt

   Svara

  Tycker för övrigt att det är värre att vara så dömande, och i vissa fall elak, som en del är i kommentarerna här. Det gör nog Eric mer ledsen att folk pratar så om hans blivande fru än vad ni förmodar att han blir av hennes beteende.

  Två fel gör inte ett rätt. Tänk på det när ni klappar er själva på axeln på era höga hästar.

  Svara

  Jag hade blivit överlycklig!! Inte för att jag vill ha en filt, utan mer för att min man då hade köpt nåt åt mig och ansträngt sig lite. Det mest romantiska jag köpt till min man var det året han ville ha skoblock till sina sneakers. Så jag köpte två par och gick in på blomsteraffären och bad dom göra en bukett med skoblocken och lite blommor. Maken gillade det men tyckte att jag var lite muppig. Ett år fick han en bukett blommor och ett kort där det stod ”du älskar mig”. 😊❤

  Svara

   Haha, jag älskar också dig, Kattfan!
   Presenter och hälsningar helt i min stil…

   Svara

  Heter hon inte Falciani?

  Svara

  Är detta en mansbebis?

  Svara

   Manboy*

   Svara

    😂👌

    Svara

  Fy vad hemskt gjort 🙁 otacksamt är bara förnamnet. Fick en sån klump i magen för Erics skull. Vet dessutom vad det är för filt & det är en väldigt dyr & lyxig filt, inte för att det spelar någon roll, det är ju tanken som räknas. Men tycker det var väldigt fint gjort av honom, dock hoppas jag att han säger ifrån alt att hon får se dessa inlägg så hon tänker om. Det är inte okej att håna sin partner sådär.

  Svara

  Usch fick en klump i magen av att kolla på storyn. Inte under på att killar inte vågar köpa presenter, när det finns sånna regler om vad som är en bra present och inte. Liksom värmekudde mot menssmärtor som någon av hennes följare skickat in – SJUKT OMTÄNKSAMT?! Han har uppenbart tänkt på henne, vem kräver mer? Hade blivit jätteglad om min sambo köpt en filt för att han vet att jag gillar inredning. Hade blivit glad för en påse med godis. Vill bara att han ska tänka på mig och bry sig – vad jag får är bara en bonus..

  Svara

  Min pojkvän gav mig en filt i julklapp och jag blev jätteglad. Hade faktiskt aldrig tänkt på att köpa en själv, och han har ett gäng filtar så det var kul att få en egen.

  Svara

   Älskar din formulering om att ’han har ett gäng filtar så det var kul att få en egen’.
   Ser hur han sitter och myser i ett berg av gosiga filtar, också du då, helt utan filt – fram till nu!
   Nu har du fått en egen!

   Svara

    Haha kan se mig själv surandes bredvid honom!
    Menade att han hade ett gäng filtar sen tidigare, men den här filten var liksom avsedd just för mig, bara för att förtydliga.

    Svara

  Jag hade blivit jätteglad av en filt ❤️ jag älskar filtar och fryser mest hela tiden 😂
  Min pojkvän ska få en städad lägenhet, golvmopp och en nalle av mej idag. Han slutar kl 23 på jobbet och vet inte om att jag kommer vara där. Så det blir en fin överraskning 😊 och jag vet att han kommer uppskatta den. Dessutom min första alla hjärtans dag på flera år som jag inte är singel, så vill verkligen göra något som han kommer uppskatta.
  Förlåt för en liten OT ❤️

  Svara

   Nora du är bäst! Jag är så 😍GLAD😍över din lycka, för den är du så värd❣️(Jag har skrivit till dig / med dig i Öppet spår ibland förut.) Kram!

   Svara

  Tycker det mer är som ett skämt, han skrattar ju i början. Hon skrattar också, hade mer tyckt det var ett vidrigt beteende om hon hade gråtit. Men jag upplever det som ett skämt.
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Tycker ribban läggs väldigt lågt om vi ska förväntas applådera en vuxen människa för att hen inte GRÅTER av besvikelse över en present hen inte vill ha. Så för att hon inte gråter och beter sig helt galet så går det an för henne att vara ouppfostrad?

   Svara

    Jag vet inte hur Eric kände sig, men jag tyckte hon skrev det på ett väldigt roligt sätt. Hon gjorde något humoristiskt över det, hon fick säkert något mer. Men hon ville väl göra något folk skrattar åt bara, skulle jag kunna tänka mig.
    http://Www.caloveline.com

    Svara

     Det är ju det som är värst, att göra narr av sin partners present och lägga ut för andra att underhållas av och se det ”humoristiska” i.

     Svara

  Skulle bli skitglad för en stor gosig filt. Är väldigt tacksam att min man inte köper sexiga underkläder, de är i min smak men han inte bra på välja rätt storlek, blir lite för tajt..

  Svara

  Haha, jag skulle faktiskt vilja få en kudde och en filt. Jag tycker om praktiska presenter.

  Svara

  Det är klart att man kan få bli besviken om man får en present man inte gillar, men det behöver man ju verkligen inte visa. Otacksamhet är ett riktigt vidrigt beteende. När det gäller dagar som dessa som lätt skapar press och konsumtionshets så tycket jag att ”det är tanken som räknas” räcker gott och väl, att bara vara lite extra uppmärksam. Ge en komplimang, skicka ett fint sms etc.

  Svara

  Jag tycker att ni överdriver och är ganska sekundärkränkta…

  Svara

  Vad fick han i present? Jag gissar: ingenting.

  Svara

  Varför ens titta på sån här skit.

  Svara

   😂 😂 😂 Ändå en bra analys faktiskt.

   Svara

  Usch vem tror hon att hon är? En prinsessa som ska ha diamanter och sexiga underkläder? Hon ska vara glad att hon har en smart pojkvän som bryr sig om henne. Hade man gett en kille en filt hade det då inte blivit nån grej!

  Svara

  Jag hade tagit den mysiga filten framför sexiga stringisar alla dagar i veckan! 😍

  Jag får aldrig något på alla hjärtans dag så hon borde väl bara vara glad och sluta låta så otacksam.

  Svara

  Beror ju på. Jag skulle inte varit jätteglad över en filt som en personlig present då jag ser det som ett införskaffande till det gemensamma hemmet.

  Jag hade alltså blivit jätteglad om min sambo kom hem med en filt och sa något i stil med ”jag köpte den där filten du pratat om att den skulle passa på vår soffa”, men inslaget i paket som en officiell present. Nä då går jag hellre en chokladask som är bara min.

  Svara

  Jag hade blivit överlycklig om jag fått en filt av min sambo! Likaså för många av de saker som dyker upp i Nicoles story som fler dåliga presenter. Min kille ger mig kärlek varje dag men sällan fysiska presenter så när det väl händer kan det lika gärna vara en tvål som luktar gott, haha.

  Som igår när jag jobbade och fick världens mensvärk, då fick han en lucka i sitt jobb, körde till mig med en stor hjärtchokladask?? Så mycket gladare för att få det än om jag skulle få ”sexiga underkläder” eller en rosbukett bara för att man tydligen ”ska” ge sånt??

  Svara

   Ja, flera av de andra ’dåliga’ exemplen är ju superbra presenter: fikonmarmelad (älskar!), värmekudde..
   Hennes tips? Lackstövlar och flufftofflor? Ehhhh?

   Svara

  Har alltid tänkt att engelskan på Isabellas blogg är sååå dålig.
  Idag skriver hon

  ”Then I had lunch with parts of Löwengrip Incest.”

  Jag bara undrar, vad sysslar de med på det bolaget!!!!!

  Svara

   REALLY!?

   Svara

   c och v är ju bredvid varandra på tangentbordet. Kan vara så enkelt också…

   Svara

   Wonder what their next incestment will be?

   Svara

   Inte lika illa men häromdagen skrev hon att hon älskar att gå till hotellbaren själv innan möten på kvällen, ta en drink och STARE at people. Andra brukar titta på folk men hon går ner och stirrar.

   Svara

  Vi köper inget till varandra jag och min man. Vi brukar äta något extra gott och dela på flaska vin. Lite vardagslyx sådär.

  Svara

  Bortskämd tjej, vet inte vem hon är ens. Trodde väl hon skulle få en bil eller nåt. Varför lägga ut det offentligt är största frågan?

  Svara

  Camcam, du kanske ska skriva om Isabellas lax i badkaret?

  Svara

   Men varför då? Kan inte tänka mig ett mer meningslöst inlägg. Jeez!

   Svara

    Ja, det var nog mest för att göra reklam för hotellet.
    De städade upp efter henne och bjöd på en omgång mat till. Vilken service 🙂
    Jag skulle inte ha ringt housekeeping om jag hällt ut mat i badkaret vilket aldrig hänt mig och inte kommer att hända mig heller eftersom jag inte äter i badet.
    Jag hade försökt fiska upp större bitar och spola ned i toaletten.
    Sen hade jag noga spolat med duschen för att få badkaret rent.
    Pinsamt att begära hjälp med något sådant.
    Om det nu inte är hitte-på allt ihop förstås.
    Har hänt förr när Bella vill få en anledning att göra reklam.

    Svara

  En kompis fick en handdammsugare i födelsedagspresent. Det blev rätt kyligt mellan dom två några dagar. En filt är ju helt OK men en städsak! Usch och fy.

  Svara

   Gav min man en laddbar dammsugare – han blev jätteglad!

   Svara

   Jag fick en handdammsugare av min man en jul. Då jag sitter vid mitt skrivbord och målar en massa så blir det alltid en massa bös som ramlar ner, jag är pedant och avskyr smutsiga golv så det var verkligen en perfekt present, så slipper jag kånka den stora dammsugaren uppför trappen varje dag hehe. Allt beror på kontext ❤️

   Svara

    Precis! Här är det mannen som är pedant och smulfasc*st.
    + för användande av ordet ’bös’, Göteborg?

    Svara

     Dalarna 🙂

     Svara

      Ja, men ändå i bös-bältet som sträcker sig från Halland, längs med västkusten – eller kanske egentligen väst-Sverige, genom Dalsland, Värmland och vidare då till Dalarna.
      Längre söderut betyder ju bös något helt annat, och stockholmare ser bara konstigt på en när man anväder detta geniala ord.

      Svara

       Dalsland checkar in, säger bös!

       Svara

        Du får komma filtfesten!

        Svara

       Småland – här säger vi bynk och bös!

       Svara

  Berättar hon vad hon gav honom, och var han nöjd? Eller betyder alla hjärtans dag numer att det bara är pojkvännen som ska uppvakta flickvännen?

  Svara

  Nää man ser ju att han flinar lite precis innan han gör en lite sur min. Jag tror detta är lite skämtsamt dem emellan och inte alls något han känner sig särskilt upprörd över.

  Sedan tyckte jag filten var jättefin! 🙂 Hon kan skicka över den hit haha… Jag fick själv tre rosor idag av min sambo och det är supergulligt och jag blev glad, men helt ärligt så varar ju en filt längre? 😉

  Svara

  Nu har jag ingen som jag får present av.. men skulle inte kräva någon på alla hjärtans dag!!! Klart man hade blivit glad för ngt litet… typ en blomma eller så! Men idag skall det köpas och krävas fyra presenter till alla ”högtider”.

  Svara

  Snygg filt ju! 🙂 Ser mjuk och gosig ut. Tror inte Nicole vet vad en dålig present faktiskt är.

  När jag var 21 fick jag en My Little Pony av min pojkvän i födelsedagspresent. Efter att i 30 sekunder ha försökt fejka att jag var glad ”Ååh härlig uhh fin färg…?” så kunde jag inte hålla mig längre utan sa ”Ursäkta, men jag tror inte jag förstår? Du vet att vuxna kvinnor inte leker med leksaker, eller?”. Då fick han fram att han ville markera att han minsann lyssnade på mig då jag en gång berättat att när jag var liten så lekte jag med My Little Ponies. Jag lämnade den sedan i ett trapphus, oöppnad, när jag flyttade haha…
  Kan faktiskt inte förstå hans tanke om jag ska vara ärlig. Bara för att man leker med något som barn vill man väl inte ha det sedan som vuxen? Jag hade napp som 4-åring men vill fan inte ha det idag som 34-åring… :/

  Svara

   Åh herregud, I feel for you…

   Svara

   Haha, känns som han kanske ville göra en ”movie look a like”…att han minsann kom ihåg den gången du berättade om dina my little ponys, så ville han återskapa någon form av minne 😅 och du skulle slängas tillbaka till du var 4 år och känna ”Gud så romantiskt utav min pojkvän”….

   Svara

    Ja eller hur?! Som att TANKEN skulle vara så romantisk och djup, men i praktiken så slutar det med att jag sitter med en LEKSAK när jag själv inte har barn och ingen i min närhet har det heller. 😛 Har skrattat mycket åt detta sedan dess. 🙂

    Kan säga att pojkvännen innan han med ponnyn hade gett mig en flaska billigt vin (Blue Nun) i födelsedagspresent… Jag tror denna Nicole hade behövt få höra mina stories så hade filten känts otroligt fin och härlig i jämförelse. 😉

    Svara

  Grejen är väl att man ska ge den andre vad man tror att den vill ha och uppskattar? Nicole kanske älskar klyschiga presenter, då borde han väl ha lyssnat på det. Jag personligen skulle älskat filten men det är ju inte mig han är ihop med.

  Svara

  Han kanske tyckte kudde och filt var bra med tanke på att hon har reumatism och jätteont ibland men vad vet jag…

  Svara

  Jag ledig från jobbet pga väntar på att vår bebis ska komma till världen och blev överraskad av ett skinande diskfritt kök när jag klev upp. Sambon hade städat och gjort så fint innan han gick till jobbet 6.30 imorse (han städar i vanliga fall också men oftast inte innan solen gått upp varför jag blev överraskad). Det och att vi ska ut och äta hamburgare ikväll gör min alla hjärtans dag helt perfekt!😄👏🏼 Vi har alla olika krav…

  Svara

   Som en gravidling här också, så är detta alltså GULD VÄRT. Jag hade blivit såååå glad <3

   Svara

    Stor like på böjningen av gravid 👌🏻

    Svara

  Men stackars Eric…

  Svara

  Man måste ju få en present som kan fotas från en bra vinkel och läggas upp på Instagram såklart, vad trodde ni annars (rosor, choklad, smycken etc.)? Det handlar inte om själva tanken UTAN fotot, alla vet ju det.

  Svara

  Hade blivit superglad över en filt .
  Min sambo kom hem efter jobbet i morse med en bukett rosor och ett enhörningsgosedjur 😁 är mest glad över att hans nätter är slut och han äntligen är ledig så vi kan äta god mat, kolla lättuggade serier och umgås (jag är sjukskriven efter en operation och dagarna är långa och trista hemma själv)

  Svara

  Är ju ingenting det där? Uppenbart inte putt på riktigt. Ser man inte det behöver man nog vara mer social och lära sig läsa av människor. Kan bli svårt annars i livet.

  Svara

  Åh jag hade tusen gånger hellre fått kuddar och filt än några jävla underkläder. Blä för henne.

  Svara

  Nicole och Eric är hur fina som helst ihop. Jag tror att de skulle göra vad som helst för varandra och ge vad som helst till varandra.

  Han är mitt uppe i det intensiva Mello-arbetet och en härlig filt… är en härlig filt. Hon tyckte nog mest att han tänkte lite för praktiskt och att hon ville ha något mer personligt som bara kan användas av henne.

  Samtidigt som det nog är roligt med lite (spelad) dramatik i ett så perfekt förhållande.

  Jag får positiv energi av dem. Även med detta. Samtidigt visar det nog hur många har det. Alla vill köpa det rätta, alla vill få det mest kärleksfulla på ❤️Alla hjärtans dag.❤️

  När jag var i en liten blomsterbutik på Alla hjärtans dag så kom det in man efter man som skulle köpa rosor. ”Man måste ju…” ”Jag är tvingad…” ”Annars är man inte välkommen hem…” …

  … så sa flera av dem och tittade menande på varandra och skrattade lite på samma sätt som Nicole gjorde i klippet.

  Dvs lite på skämt, lite på allvar. En liten besvikelse över att inte få rätt eller kunna ge rätt saker.

  Svara

  Vad fick han av henne då? Framgår det nånstans? För jag tänker att det är väl bara då det kan bli relevant, ”han fick en [nånting svindyrt] av mig, och jag fick bara en filt”, för i så fall kan man väl förstå besvikelsen/humorn i det kanske. Eller om han köpt finare/dyrare saker tidigare år (vad är det med killar och att satsa järnet på presenter första året för att sedan trappa ner, varför fattar de inte att de sabbar för sig själva!?).
  Som de flesta andra skriver, jag tycker filten var en bra och omtänksam present, mycket bättre än fantasilösa blommor. Och underkläder trodde jag inte nån ville ha av sin kille så där lärde jag mig nåt nytt.

  Svara

  Så trist att en jävla dag på året kan skapa sånt ståhej. Ångest över att andra har fått finare saker, gått på tjusigare restauranger. Tycka synd om sig själv som singel. Köp en bukett tulpaner på ICA och njut. Ät en semla eller två. Var glad för det du har. Två friska katter gör mig tacksam varje dag.

  Svara

   Jag älskar mig själv extra mycket den här dagen och tar hand om mig och gör det jag vill göra. Orkar inte med allt kärlekstjat.

   Svara

   Förresten, jag bor lantligt. Bara att öppna ytterdörren och slänga ut buketten när den vissnat så får rådjuren äta upp den. Mycket positivt till en kostnad av 39:90.

   Svara

    Jättebesprutade tulpaner skänks till rådjur 🙄

    Svara

  Jag fick ”Stora boken om högskoleprovet” av min dåvarande kille i födelsedagspresent… Öppnade den en gång och sen ville han ”låna” den och nu återfinns den i bokhyllan hemma hos honom och hans nya tjej…

  Svara

   Haha, grattis!

   Svara

  Stackars bortskämda och kränkta människor. Inte bry er om att ni har allt ni behöver och framförallt någon som bryr sig.
  Nä fan vill ha mest och bäst och inte minst ska det kosta. En filt? nä se den kan duga att ge bort till frusna barn där långt bort i världen men inte till en hot böna med högre önskningar.

  Svara

   Inte undra på att folk blir alltmer olyckliga.

   Svara

  Fick ett KNIVSET (många riktigt vassa) i en väska som Alla♥️present av nuvarande sambon för 7 år sedan 😁 Tackade och var glad över att få en present! Idag garvar vi åt det, han säger ”Jag hade inte förstått då att det skulle vara något romantiskt, har lärt mig nu!” (inte av mig, tror att hans polare har drivit med honom).

  Svara

  Hon säger det som att det hade varit en diskborste eller något, en fin filt är ju en supermysig present?! Hade blivit jätteglad för den.

  Svara

  Hellre en filt än underkläder!

  Svara

  Av min kille (obs vi bor ej ihop) har jag under de fyra år varit ihop fått en sax, ett rivjärn, en kavel, och knivar. Kanske inte roligt att få just i stunden men det är sådant jag påtalat att jag saknat ibland så han har ju varit lyhörd och köpt saker jag behöver. Fått blommor en gång. Han säger att det är ingen idé att han ger mig blommor för de dör ändå på en gång ändå så han har väl en poäng med det kanske.

  Svara

   Jag ser ett tema där, men övertolka inte (även om ’rivjärn’ är svårt…).

   Svara

    Min kille är jägare så ja, kanske. När jag tagit min jägarexamen ska jag få ett gevär.

    Svara

  Har aldrig fått något på alla hjärtans dag. Har nog bara fått blommor en gång i mitt liv och jag är snart 40. Men det handlar väl om förväntningar

  Svara

  Haha, en del av min 30-årspresent var en jättemysig filt och en hel hög blockljus. Jag hade precis köpt en hög med böcker, ett nytt tv-spel och hade tagit semester över födelsedagen så hans plan var att han skulle servera mig så att jag inte skulle behöva lämna soffan. Uppskattade det otroligt mycket!

  På vår första årsdag fick jag en vetekudde. Då hade jag i förbifarten några månader tidigare sagt att jag borde köpa en, men sen glömt bort det igen. Bästa sortens presenter, fulla av omtanke!

  Svara

   Grattis!
   Hoppas du snart får en riktigt god fikonmarmelad så är myskittet komplett, och du kan få lov att vara med på vår alla hjärtans-fest (mer info högre upp i kommentarsfältet) – bring your blankets!

   Svara

  Minns i skolan då alla fick rosor på alla hjärtans dag – alla utom jag vill säga. Har än i dag aldrig fått något, skulle ljuga om jag säger att det inte skaver lite i en.

  Svara

   🌹🌹🌹

   Svara

  Egentligen struntar jag i presenter, jag blir glad över vad jag än får. Du kan köpa en tvål till mig och jag blir överlycklig. Huvudsaken är att personen sett saken och tänkt ”den här skulle hon bli glad av”. Att någon tänker på en och bryr sig om en är den största presenten man kan få.

  Svara

  Tycker det är intressant att ni alla dömer ut hennes reaktion och tycker den är orimlig. Ni utgår från er själva. Det är uppenbart en opersonlig present – varpå hennes reaktion. Förstår faktiskt inte vad som är otacksamt med att hon skojar med honom om att det var en dålig present, det är ju ingen bra present eftersom att han inte alls tänkt efter och köpt något hon inte ville ha? Tror inte heller att hon är genuint otacksam, dem skrattar ju åt det.

  Han har ju inte direkt några ekonomiska begränsningar och man kan ju tycka att han skulle kunna tänka till en extra gång och köpa något mer personligt som hans blivande fru faktiskt skulle bli tycka om.

  Svara

  Jätte fult gjort. Min pojkvän hade blivit jätte ledsen om jag hade hån skrattat åt honom och värre om jag gjort sådär mot honom på sociala medier. Det är bara elakt!

  Svara

  Otacksamt. Så beter man sig inte, var glad och uppskatta att du har en pojkvän som tänker på dig och ger dig nåt.

  Svara

  här är en som försöker tjäna pengar utan samarbets -märkning och utan att betala skatt på det.
  cammylinnea Instagram
  || Allt för måltiden 🍼 Få 20% rabatt på hela sortimentet hos @twistshakebaby med min kod ”cammylinnea”

  Svara

   Sluta blanda ihop reklammärkning och skatt. Bara för att någon inte reklammarkerar korrekt så innebär det inte att de också smiter från skatt – det ena utesluter inte det andra. Någon som inte reklammarkerar kan ändå ta upp inkomsten till beskattning, och någon som reklammarkerar kan skippa att ta upp inkomsten och på så vis smita från att betala skatt

   Svara

  Hon får gärna skicka filten till mig, jag älskar mysiga filtar!
  Vad hände med ”det är tanken som räknas”?

  Svara

  Otacksamt, bortskämt och drygt 👎🏻👎🏻👎🏻

  Svara

  http://isabellesrealface.tumblr.com

  Oredigerade bilder på Isabelle Strömberg. Hon fotoshopar tydligen sina bilder fortfarande

  Svara

  Blir seriöst lite ledsen när man har ett feed fullt av tjejer (följer typ bara tjejer) som lägger upp bild på vad de har fått av sin partner Och de bara är FETT dyra grejer. Märkesklockor, märkesväskor, dyra skor, dyra smycken etc.

  Vad försöker de bevisa? 😅

  Svara

  haha min man är omtänksam och köper gärna presenter,vilket jag uppskattar.. det innehåller ofta nått praktiskt ,som han tkr jag behöver. ibland blir de rätt men eh sådär trist gulligt 😂 jag har fått mobilladdare med låååång sladd så jag kunde kolla serie i sängen medan den ladda utan att hänga utanför sängen (älskade den tills barnet bet sönder den) strykjärn med ångfunktion i 30års present (oxå omtyckt present men hade önskat nått mer kul när jag fyllde jämnt).. fick en iPad när jag var höggravid för att han läst att man spenderar mycket tid med att amma (urgulligt,och han hade rätt,ja satt fast i 3 mån bara ammandes & hade stor glädje av den ) en mixer,ett nytt varmt täcke ..ja braatthasaker lixom.. igår fick jag & vårt barn bud hem till dörren med ett växthus(!!!!!) ”för att jag gillar närproducerat &ekologiskt,lika bra du kan odla ordentligt sj” blev så glad ♡ han får presenter av mig oxå , men antar att jag står för de mer ”roliga onödiga” som resor , konserter,middagar osv . Vi är olika men kompletterar varandra ♡ skulle aldrig hänga ut honom sådär som hon gjorde.. lite hånfullt mot partnern

  Svara

  Jag tyckte de va lite kul haha.

  Svara

  Haha! Jag gav min partner en semla på allahjärtansdag, han blev jätteglad. Olika prioteringar i livet antar jag.

  Svara

  Snacka om att göra en höna av en pytteliten fjäder. Dessutom en pytteliten fjäder som bloggbevakning inte ens visar hela klippet av…. bara den delen som kanske kan totalt missförstås…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.