311 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan se de andra grundarna i HH skaka på huvudet och Pingis slita sig i håret.

  Svara

   Nej, de blir bara glada för Blondinvellas själviska strategi skapar uppmärksamhet.

   Svara

    Hon är inte utomlands. Hur kan ni ens gå på det pga EN bild. Hade hon varit utomlands så hade instagram svämmat över av bilder och filmer på frukostar, bär, bikinis, fötter i vatten, massage och tidningar att läsa på flyget.

    Svara

     Håller med. Uppenbart en gammal bild som hajen tagit på någon semester.

     Svara

     ….inget från Vip:en på Arlanda ens…?

     Svara

      nope. ingen uppvisning av hotellrum, ingenting.. brukar ju svämma över med bilder annars om Jona ovanför säger, oavsett om hon har ”semester” eller inte. någon som vet om det verkligen är Doha på bilden och när hon var där senast?

      Svara

       Jag var i doha förra veckan på samma hotell ser ut som att det är InterContinental.

       Svara

        Fast det betyder väl inte att hon är där just nu, kan ju vara en gammal bild

        Svara

         Fast har hon varit i Doha innan? Bilden är ju uppenbarligen nytagen med tanke på att hon inte har varit så smal innan.

         Svara

          Vad jag kan se så har Bella bara mellanlandat i Qatar tidigare:
          https://www.isabellalowengrip.se/2017/12/25/qatar/
          (Lustigt att hon nämner ”Male i Sri Lanka”. Malé är huvudstad i Maldiverna och dit är hon ju på väg – Hajen var med på resan men hon frågade kanske inte honom om Malé).

          Svara

           Han kanske inte heller visste

           Går det inte göra sån där koll av bilden som gjordes på Myggans kaffekopp-i-bilen-bild?

         Ingen aning bara besvarade om det verkligen är i Doha och Jag kunde bekräfta att det var det eftersom att jag just råkade vara på samma ställe 🙂

         Om det är taget nu eller för flera månader sen vet jag som sagt inte men de tre kranarna i bakgrunden syns på samma sätt på mina bilder (kan skicka bild till camcam så kan ju hon jämföra om hon vill) så tror faktiskt hon är där just nu. Vi kom hem i söndags (dvs 6 dagar sen)

         Svara

          Eller hur 😂

          Svara

        Tycker skuggan inte riktigt matchar instabilden, kan den vara fotoshoppad? Någon som är bra på detta, det är inte klonen Gabrielle som reser?
        Håller med alla dom tycker det borde finnas fler bilder med skryt omhon är i Doha. Finns det inga som sett henna på Arlanda eller flyget?

        Svara

         Du har rätt. Skuggan är fel, vad är det för rund knöl i höfthöjd. Fotspåren går bara åt ett håll men där hon står finns inga avtryck.
         Hon har nog velat ge sken av att ha flugit för att framkalla reaktioner och det har ju funkat.

         Svara

          Det finns inga avtryck där hon står pga hon står i vattenbrynet, det kom förmodligen en våg och spolade bort dem.

          Svara

     Vad snackar du om? Hon skrev ju att hon skulle ta liten semester och ha sand under sina fötter eller vad fan hon skrev på bloggen/insta.

     Svara

     Jag tror att hon har en ny kärlek och har inte ro i kroppen att ta det lugnt.
     Inte ens när hon har sina barn kan hon vara på deras nivå och hitta på något roligt med dem. Nej då, det ska vara folk hemma som ordnar manikyr och klipper hår, gör mamman orange och personalen ordnar med förskolan för mamman ska träna och bli sminkad.

     Svara

      Spot on! 👏🏽👏🏽👏🏽

      Svara

     Håller med, kolla hennes skugga och inga fotspår.

     Svara

     hon opererar väl brösten igen eller ngt!?

     Svara

     hon gör väl en skönhetsoperation el

     Svara

    Precis, hon har ju fått över 1000 kommentarer på denna bilden på instagram och en artikel i expressen, man kan väl ana att de gnuggar sina händer av lycka, hon har gjort det igen! Isabella är en riktig proffsig strateg som bara lagt upp ett enda inlägg från resan som liksom samlar ihop allas frustration och ställer till med en kommentarsfest utan dess like!

    Svara

   Men alltså att du plockar bort/raderar kommentarer som ifrågasätter dig och skriver om dina noga uttänkta strategier och manipulationer till att få dina läsare att tro illa om Bella och hata Bella är ju så dåligt, känns inte det fegt? Bella är iaf större som låter kritik stå kvar… Det säger väl en del om vem som har mest strategier och vem som är mest ärlig och vem som har dåliga intentioner.

   Svara

    Bellsan låter lagom många kritiska kommentarer ligga kvar.

    Svara

    Detta kommer kanske som en nyhet för dig, men människor har hjärnor att tänka med. Camilla planterar inte något hat mot IL, hon återger det som IL publicerar och ifrågasätter och kommenterar det.

    Ser inget hat mot IL i detta kommentarsfält. Camilla försöker inte sänka någon. Hon har, precis som alla människor, rätt att skriva ifrågasättande om offentliga personer.

    Men viktigast av allt, återigen, vi människor kan tänka själva. Vi ser och lyssnar och skapar vår egen bild av en offentlig person och kanske är det så att IL själv är skyldig till den bilden av sig själv?

    Svara

     Mitt svar är till Anonym 14:13

     Svara

     Haha den var bra.. eller inte. Nej du planterar inte något hat genom att skriva så hånfullt och hatiskt som du alltid gör om IL. Nej du/hon återger inte endast vad IL skrivit du lägger till, vinklar och hånar också.

     Du ser inget hat hahaha du är för rolig, komiker där. Nej just det ingen med hjärna kan se Cs syften och mål nämligen att sänka IL. Men alla människor har tydligen inte rätt här att skriva sina åsikter här och ifrågasätta C och försvara IL.

     Nej alla kan inte tänka själva, folk blir påverkade, och triggade. Så är det, och detta lär väl inte släppas fram haha.

     Svara

      Du ser det genom din synvinkel, och vad jag ser är att du är rätt ensam i detta kommentarsfält med dina åsikter.

      Hej hej😊

      Svara

     Självklart har Camilla rätt att skriva om vad hon vill i denna blogg. Fast Camilla är inte mer än människa och det lyser ibland igenom, vilka bloggare hon gillar och vilka hon tycker sämre om. Det som är otäckt med den här bloggen är kommentarerna. Många lyser av ett sådant hat mot Isabella, att man skulle kunna tro att hon typ stulit deras man/pojkvän. Jag har aldrig tidigare upptäckt. kommentarer på så låg nivå, i någons kommentarsfält. Det som hålls emot Isabella om hennes uttalande hos Alexander, tycker jag visar på en ärlighet Hon berättar rakt av om hur hon fungerar. Hennes svar i dag angående hennes flygande, var också ärligt (och väldigt bra).

     Svara

    En hel del blir refuserade från start, så Bellan och head of Moderation vet nog precis vad de håller på.

    Svara

    Är du samma galning igen?

    Svara

     Vad var galet med det? Tycker det är mer galet med denna Bella-besatthet som Cam har och Bellafixeringen som vissa verkar ha.. riktigt galet. Och att Cam lägger sååå mycket tid på Bella och att skriva hånfullt om henne och så mkt skit och vinklat som det bara går, Cams strategier och manipulationer… hur orkar hon. Klart som korvspad att hon kämpar med att smutskasta Bella så mycket som möjligt och vill sänka henne. Sånt brukar slå tillbaka…

     Svara

      ANVÄND NYA FRASER NU istället för ”SÄNKA” och ”SMUTSKASTA” för jag tror jag också tappar det snart annars

      Svara

       Du har tappat det för längesen..

       Svara

        Projicera inte dina egna egenskaper på andra.

        Svara

    Bella publicerar knappt nåt av de kritiska inlägg som kommer bland kommentarerna… vakna liksom. Hon låter några få gå igenom för att skapa aktivitet. (Ett tag släpptes inga negativa igenom och då var det INTE många kommentarer totalt.)

    Svara

    Jag har blivit blockad på Bellas blogg efter att fem gånger skrivit klimatrelaterade frågor till inläggen.

    Svara

  ”Jag kan inte sluta flyga”, två veckor senare: Flyger till Doha på en semesterHELG.

  Svara

   pga jobbskäl är viktigt att tillägga* 😉

   Svara

   Orka

   Svara

   Hon är vidrig.

   Hon ska anställa nån som ser över hur man ska hantera matsvinnet hos henne. Låter kanske bra sådär först… Men lösningen på matsvinnet är faktiskt inte så svår… att planera och faktiskt äta maten. Gör du för mycket? Matlåda! Eller frys in. Tror dock aldrig Blondinbella nånsin använt typ en fryspåse till överbliven mat. 😉

   Svara

    Eller hur! Tala om att sila mygg och svälja kameler. Minska matsvinnet och flyga jorden runt.

    Svara

  Jag tror att de helt enkelt lever efter den gamla devisen: all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet.

  Svara

   Ja den ursprungliga strategin att få läsarna positivt inställda inför en lansering verkar Bella ha övergivit. Annars skulle hon väl inte flygprovocerat med några få dagar kvar till den viktiga lanseringen av Hermine Hold?
   Nej, nu gäller tydligen P.T. Barnums talesätt att det inte spelar någon roll vad media skriver bara de får namnet rätt.
   Föra mycket oväsen för att få uppmärksamhet och sen ska Hermine Hold bli rätt i text och bild och Isabella Löwengrip framgå klart och tydligt i rubriken med fet stil.
   Sen får det vara en onödig och provocerande flygresa till Qatar över helgen men det har nog läsarna glömt när de får syn på så vackra scarfar och hårklämmor. Läsarna är ändå en lättmanipulerad fårskock men så länge det finns pengar att hämta där kommer Bella förstås att fortsätta på den inslagna vägen. Heja!

   Svara

    Fast tror verkligen inte detta är rätt strategi för hennes varumärke

    Svara

   Hon tillhörde en av de som blev omnämnd mest i pressen, hon tolkar det att det för henne mäktig, men att det bara handlar om skvaller och negativa kommentarer struntar hon i.

   Hade man skrivit om henne seriöst hade jag förstått bättre, men detts kommer att sluta u katastrof.

   Svara

    Mest omnämnd men på nöjessidor, inte affärs/ekonomisidor… Bara det säger en hel del. ”Mäktig”, tss…

    Svara

  ”Nu kommer jag ta några dagar och bygga upp en positivitet i kommentarsfältet så idag ska jag till biblioteket med barnen…. ”

  Har hon verkligen lagt fram detta så bluntly?? Sjukt haha. snacka om att exposing oneself. Det liknar mördare som lämnar ledtrådar för de är sjukt nöjda med vad de kommer undan med, så de lämnar spår efter sig vilket är ett sätt för dem att skryta. Nu vill jag inte jämföra henne med en mördare men bara det faktum varför man exponerar sin strategi.

  Hon kan alltså inte hålla det för sig själv för hon tycker hon är så bra och vill ha bekräftelse på att vad hon gör är ”imponerande”. Typsikt sociopathic behaviour.

  Svara

   Ja, hon uttryckte sig så i Schulman-show. Jag fick verkligen avsmak när jag hörde det avsnittet (tyckte tidigare om henne), för hon sa i princip att hennes barn är redskap för att skapa goodwill. Jag vill inte vara en hemsk människa, men jag började verkligen fundera på hur mycket hon egentligen tycker om sina barn och av vilken anledning hon i sådant fall tycker om dem. Är det primärt för att barnen kan användas som reklamverktyg?

   Svara

    Innan Isabella träffade Odd så ville hon ju absolut inte ha barn. Under hennes år med Odd var giftermål och barn det viktigaste här i livet, och att vara stolt över sin kropp hur den än ser ut och uppskatta sina bröst trots att de hänger efter två graviditeter var viktigt för henne att nå ut med. Inget annat kändes rätt än livet ihop med hennes familj. Idag är ju tuttarna fixade och varannan vecka-livet med barnen helt perfekt eftersom det gör att hon kan bygga upp sina företag och resa mycket(så skrev hon i bloggen). Hon är ju inte dum direkt, det var smart av henne att vara gravid, mamma och ”känslig” när företagen startade, sånt gillar ju alla. En stark, driftig kvinna som bollar familjeliv med karriär. Sedan skilja sig när företagen går bra och man behöver två veckor i månaden fria där man kan göra som man vill, och sedan såklart spekulationer kring en ny kärlek, visa upp sin nya kärlek, kaos med sin nya kärlek osv osv där emellan för att fånga sina läsare när något nytt ska lanseras. 🙂

    Svara

     Det tråkiga är att jag faktiskt gillade henne under Odd-tiden. Hon gick trots allt att relatera till som en riktig människa och inte bara som gående reklampelare.

     Svara

  Förmodligen kommer hon att tappa en del följare på instagram!
  Dessutom en artiel i aftonbladet : https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/7l8W04/foljarna-rasar-efter-blondinbellas-semesterbild
  Finns nog kommentarer på FB också om hennes minisemester!
  Vem står bakom kameran????

  Svara

   Vem bryr sig om vem som står bakom kameran? Hon vill bara att folk ska undra och spekulera. Ignorera så kommer hon att tyna bort till slut.

   Svara

    Förmodligen.

    Svara

  Att en enda strandbild får över 900 kommentarer måste ju betyda att hon gjort något ”rätt” med sin provokation. 😂
  Vad ska hon göra för att släta till detta spektakel? Hem och storstäda huset samt laga trerätters middag åt sitt husteam? Med en go-pro på huvudet!

  Svara

   Vi som var med minns bilderna från Bahamas för sju år sedan. Time flies.
   1496 kommentarer på bloggen. Jag tror att det rekordet gäller fortfarande på Bellas blogg:
   https://www.isabellalowengrip.se/2012/01/29/bahamas/

   Svara

    Det där känns verkligen länge sen, på väldigt många sätt

    Svara

    ”Äntligen en oretuscherad strandbild!” Var en kommentar. Lite lustigt.

    Svara

     Hennes team har skapat massa nya konton och kommenterar på hennes Instagram 😂

     Svara

      Hur vet du det? Ifrågasätter inte det, låter väldigt troligt, undrar bara hur du vet att det är dom? 😊

      Svara

       Undrar samma sak.

       Svara

       Lätt att se 😄

       Svara

       Vad är oddsen att typ 50 konton är nya

       Svara

    Ändå bättre att folk reagerar nu, av den hör anledning, än sist de gjorde det då de bara tyckte att hon var för tjock.

    Svara

   Ja precis. Alltså för henne är detta bara bra eftersom det innebär att hon kan sälja samarbeten ännu dyrare eftersom hennes engagemang i bilder är högre

   Svara

    Det är därför man skriver av sig här istället 😊

    Svara

  Åh, vad jag önskar att folk kunde sluta köpa Isabellas produkter (som i övrigt är svindåliga) och sluta läsa/följa hennes blogg och instagram. Det hade inte varit en dag för tidigt! En mer självisk och verklighetsfrånvänd människa får man leta efter.

  Svara

   Håller med, den bästa strategin är att tysta ihjäl henne och låtsas som hon inte finns. Hon är så uppmärksamhetskåt och narcissistisk att hon inte bryr sig om hon får kritik eller beröm, hon bryr sig endast om att synas mest möjligt. Ingen idé att ödsla tid på att försöka förklara för henne hur hon förstör världen och hur skamligt det är att utnyttja egna och andras barn för goodwill, hon är blåst och dessutom vill hon inte fatta.

   Svara

   Bara synd att hennes torrschampo är så extremt bra

   Svara

    Det finns många som är mycket bättre. Vidga horisonterna är mitt tips!

    Vi kan börja här genom att ge tips. Jag tycker personligen att Living proof har ett torrschampo som är mycket bättre än det från Löwengrip.

    Vilka är era icke-Löwengrip favoriter när det kommer till torrschampo? 💁

    Svara

     Glömde nämna ett billigt och bra alternativ, nämligen risstärkelse (blandat med kakao om man är mörkhårig). Fungerar utmärkt för att få bort feta partier, är miljövänligt och svinbilligt.

     Svara

      Bäst och billigast är vanligt potatismjöl,fungerar hur bra som helst om man har behov av torrschampo.

      Svara

       eller bakpulver

       Svara

      Havregryn funkar också jättebra! Men man får naturligtvis se till att plocka ut dem ur hårbottnen om mam nu inte vill förvandlas till ett matbord för kajor.

      Svara

     Kisby är magiskt bra! Har provat många, men det är min favorit!

     Svara

     Vetemjöl

     Svara

     Björn Axens nya torrschampon är bra och luktar jättegott! Älskar det i lila sprayflaska!

     Svara

     Sunsilk, 28 spänn på mataffären. Bästa jag provat.

     Svara

    Det är natron också;)

    Svara

    ja, om man vill gå runt som en vandrande doftpinne av caramell..

    Svara

   12:18 du kan inte tala för andra. Jag är nöjd med hennes torrschampo var lite mer ödmjuk.

   Svara

    14.04, uppenbarligen innehåller texten från 12.18 ett subjektivt värdeomdöme vad beträffar produkter från Löwengrip. Det är en genuin åsikt som jag på inget sätt försöker tvinga på andra. Jag tycker helt seriöst att produkterna jag använt (torrschampo, innetofflor och handkräm) var skitdåliga och ångrar bittert pengarna som jag lagt ut på dem. Ska jag inte få uttrycka min åsikt? Och på vilket sätt ska jag vara ödmjuk?

    Svara

     Men klaga till henne då. Ville bara att du ska förstå att många tycker hennes produkter är bra. Men nej du vill inte förstå vad jag vill säga.

     Svara

      Det är svårt att förstå vad du verkligen vill förmedla när dina ord inte ger uttryck för det du tydligen vill få sagt. Jag är ledsen, men jag är ingen tankeläsaren – hur gärna jag än hade velat det. I övrigt undrar jag varför jag inte kan få uttrycka min åsikt både här samt på BB:s blogg (som inte blev publicerad trots sakligt innehåll)? Men du ska tydligen få det?

      Svara

    Du menar lika härlig och ödmjuk som Bella? 🤦‍♀️

    Svara

  Hur kan folk bli inspirerade av henne? Alltså på riktigt😬🤯🤔

  Svara

  i skrivande stund har hon tappat ca 400 följare på instagram idag (men säkert fler då det uppdateras långsamt)
  https://socialblade.com/instagram/user/isabellalowengrip

  Svara

   Kan inte vara så många som avföljt dock med tanke på hur upprörda många kommentarer är.

   Har för mig hon hade 461K följare redan innan resan och det har inte ändrats nedåt.
   Så mindre än 1K har hon tappat, inte så mkt ändå.

   Svara

    Mycket att tappa på en dag.

    Svara

     Nu avföljde jag, inte reflekterat över att jag ens följt henne men nu får det vara slut på det 😀

     Svara

   Men det dubbla är säkert inne där titt som tätt och kollar också.

   Svara

  Ofta brukar det vara ca 80% positivt och så ca 20% kritiska som leder till diskussion på Instagram. Men under den här bilden är det nu nästan 1000 kommentarer och minst 80% är väldigt negativa till Blondinbellas miljöpåverkan. Jag undrar om hon och teamet verkligen räknade med en sådan enorm backlash?

  Svara

   Eller så sitter inte varken Bella eller teamet och kollar hennes instagramkommentarer. Ganska säker på att de inte gör det. Tror inte de funderar på backlash för att Bella åker på semester i några dagar heller. Men de borde absolut radera en del och inte släppa fram vissa kommentarer på sin blogg, eller iaf radera en del som är negativt. Men skulle de göra det så får de kritik för det och folk blir arga och rasar för det istället då. Bella är nog upptagen med att leva sitt liv, vila, och låter folk hållas med att spy ut sin skit och galla – en del verkar ha behov av det. Tror inte ens Bella är medveten om allt som skrivs.

   Svara

  Jag ser enbart såna kommentarer hos mer kända personer. Om en helt random person åker utomlands med flyg och lägger upp så skriver ingen till den personen. Kommentarsfältet kan eka tomt. Känns därför ibland att många skriver bara för att det är hon. Om frågan om klimat och flyg är så viktigt kan man lägga samma energi på alla. Lägga samma kommentar om och om igen hos alla, minsta lilla, känd eller inte, ung eller gammal man ser flyger.
  Kanske OT kommentar men det är min fundering.

  Svara

   Skillnaden är ju att hennes livsstil går ut på påverka folk till att konsumera. En random Svensson som drar till Thailand har inte någon påverkan på resten av svenska folkets resevanor.

   Svara

    Fast här handlar det ju om bloggare. Och hon är verkligen vissas hatobjekt nummer ett när det gäller att resa?

    Svara

     Inte bara när det gäller att resa utan allt, det är fel på precis allt hon gör… Men visst är hon vissas hatobjekt nr 1.

     Svara

      Och C och hennes blogg verkar ju vara ditt hatobjekt så vad gör du ens här…🤦‍♀️

      Svara

       Varför skriver du som Anonym? Och varför raderar du vissa kommentarer? Men aldrig att du raderar elakheter om Bella eller de som skriver till Bellas nackdel eller vinklar. Asså..

       Svara

        Att du tror att jag är C…kvällens roligaste! 😂

        Svara

      Ka det är FEL på precis allt hon gör. Jag tyckte hon var väldigt sympatisk förut men detta??

      Svara

       Men varför skälls det inte på Bianca som reser och konsumerar och påverkar hela tiden till konsumtion? Samir och Viktor flyger båda en hel del och konsumerar, varför får inte dessa personer samma hatstormar? – Jo, det beror på denna blogg och vad som skrivs här, att folk påverkas och triggas.. det tävlas om vem som kan skriva mest hånfullt om Bella här och folk känner en gemenskap i hata-bella-klubben.

       Svara

    Men nej hennes livsstil går inte ut på att påverka folk att konsumera. Influencers jobb däremot går till viss det ut på att påverka folk till att köpa och konsumera men Bella gör inte det mer än andra – Vad är skillnaden till att Bianca påverkar till att konsumera – hon gör det hela tiden, Samir, Viktor m fl reser ofta också, med flyg, och de konsumerar och påverkar till att konsumera – men får de samma hatstormar? Det handlar om att IL är ett hatobjekt här och blivit det genom Cc, och folk blir påverkade och triggas, de nästan tävlar om att skriva hånfullast kommentarer, nästan som om det blivit en sport och som en gemenskap – hata-bella-klubben (sekten).

    Svara

    Men nej hennes livsstil går inte ut på att påverka till att konsumera. Influencers jobb däremot går ju till stor del ut på att påverka till att handla och konsumera, men Bella gör det inte mer än andra. Vad är skillnaden på när Bianca reser och påverkar till konsumtion – hon gör det hela tiden. Samir, Viktor m fl reser mycket också, med flyg, och de konsumerar men får de samma hatstormar? Nej vad beror det på – jo på denna blogg och vad som skrivs här. Folk påverkas och triggas, de nästan tävlar om vem som kan skriva hånfullast kommentarer och känner en gemenskap – hata-bella-klubben (sekten).

    Svara

    Raderas det kommentarer här nu igen?!

    Svara

    Men varför skälls det inte på Bianca som reser och konsumerar och påverkar hela tiden till konsumtion? Samir och Viktor flyger båda en hel del och konsumerar, varför får inte dessa personer samma hatstormar? – Jo, det beror på denna blogg och vad som skrivs här, att folk påverkas och triggas.. det tävlas om vem som kan skriva mest hånfullt om Bella här och folk känner en gemenskap i hatabella-klubben.

    Svara

   För det första reser Isabella LÅÅÅÅNGT utöver det normala. Hon reser inte lite mer än normalt, utan LÅÅÅÅNGT(!) utöver det normala. Jag tror inte många förstår nivån på hennes utsläpp. Dessutom är hon tyvärr en ”influencer”. Det betyder dessvärre att hon har makt att påverka andra (alla kan ju inte vara den vassaste kniven i lådan). Därför är det så förrädiskt om hon får sätta standarden.

   Svara

   Det är viktigt att ge henne mothugg eftersom hon gör sig skyldig till mer utsläpp än säkert 50 genomsnitstmedborgare per år, och hon är samtidigt en influencer som tyvärr påverkar mindre bildade personer. Om hon får sätta standarden – ens delvis – är planeten verkligen körd!

   Svara

    Planeten är inte körd pga flygplansutsläpp, fatta detta nån gång!!!!!!!!!!!

    Svara

     Det är en delorsak – och för att citera dig själv – ”fatta det nån [sic!] gång”! Vi kan inte göra oss skyldiga till mer än 2 ton utsläpp per person, vilket många gör genom att flyga (inte minst Isabella). Vad tror du egentligen? Tror du att utsläpp från flyg inte spelar någon roll bara för att andra sektorer står för mer utsläpp och klimatpåverkan? Vad är det för sjuk logik? Du är lika verklighetsfrånvänd som Isabella.

     Svara

      🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

      Svara

       Saklig motargumenation at its best!

       Svara

     Nejdu dom kommer inte fatta. Så försöka övertala någon här kommer inte att gå bra.

     Svara

     Du kan väl hänvisa till någon källa som stöd för ditt påstående (Trump räknas inte).

     Svara

   https://arbetet.se/2019/02/11/en-influencer-maste-val-fa-unna-sig/ denna handlar inte specifikt om Bella men tycker den behandlar det här med influencers ansvar i miljöfrågan bra!

   Svara

   Emelie håller med. Sedan skrev en person en sk skit viktig kommentar som hon tyckte själv nu avföljer jag dej. Ok? Men världen rasar inte ihop för du avföljer Bella. Lägg energin på sådant som ger lycka istället.

   Svara

    Hahahaha ja du exakt

    Svara

  Camilla, finns det någon plan för att få bukt med problemet att folk kommenterar hamnar i spamfiltret utan anledning? Det är ju ett problem som pågått länge och det begränsar folks möjligt att delta aktivt i diskussionerna. Jag har inte sett någon kommentar från dig eller gänget bakom plattformen om en eventuell lösning.

  Svara

  Hon njuter nog, som den narcissistiska människa hon är.. Hon älskar spelet där även barnen ingår, liksom ”blommat ut” fullständigt i vad det nu är hon lider av.. Just det, narcissism :p

  Svara

  Camilla, kommer problemet med moddade kommentarer åtgärdas?

  Svara

   Det tog mig fyra försök att få igenom den här kommentaren….

   Svara

    Hur lyckas du skicka samma kommentar flera gånger?
    Ligger kommentaren i modd går det inte att skicka om samma text.
    Om jag försöker flera gånger får jag svaret:
    Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här!

    Svara

     Jag skrev om kommentaren lite mellan varje gång.

     Svara

   Vad är problemet, egentligen? Jag skriver ganska många kommentarer, och fastnar sällan i modd. De gånger jag fastnar är det det här vanliga, att någon postar samtidigt/skriver för fort. Förlåt om inledningen lät dryg, det var inte meningen 🙂

   Vad jag menade var att det verkar vara 50/50 om modd upplevs som ett problem eller inte.

   Svara

    Det är irriterande för att jag tar mig tid att skriva ett svar till någon och vill delta i diskussionen men så tar det timmar innan kommentaren syns och då är diskussionen över.

    Det är också irriterande eftersom som det är problem som är välkänt men ingen ansvarig verkar vilja göra något åt det.

    Svara

     Men är det inte oftast bara en kommentar som fastnar? Liksom första kommentarer går inte igenom, men den andra gör det.

     Svara

      Men man vill ju inte verka psyko o skicka samma kommentar tills den går igenom

      Svara

      Vad menas med att skicka samma kommentar tills den går igenom?
      Man kan inte skicka samma kommentar flera gånger.
      Har kommentaren skickats men fastnat i modd så går det inte att skicka samma kommentar igen.
      Då får man svaret:
      Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här!

      Svara

       Jag tänkte rensa moddlistan idag. Inte svartalistan men alla ord och nummer som moddats för att stoppa stollen och pillerförsäljaren. Vad tror ni om det?

       Svara

        Det lär inte hjälpa. Kommentarer med fullkomligt normala ord släpps inte fram. Det är inte din lista utan en bugg i systemet.

        Svara

        Åh ironin i att jag just svarade dig Camilla, och det hamnade i mod….

        Svara

        CamCam. Tror inte det räcker. Problemet är större än så.

        Svara

   Varannan kommentar jag skriver fastnar nu för tiden i modd och det är trist när man är inne i en diskussion och kommentaren släpps igenom flera timmar senare när läsarna gått vidare till nya inlägg och diskussionen avstannat.
   Att hamna i modd när man inte begriper varför är frustrerande. Och det har blivit värre de senaste veckorna. Jag skriver bara ordentliga kommentarer utan konstigheter, fula ord osv. Verkar som det är onödigt många helt normala ord som filtret blockerar.
   Kanske dags att rensa och starta om filtret?
   PS. Jag väntar alltid 10-15 sekunder efter jag skrivit sista tecknet innan jag trycker på Skicka kommentar. Är man för snabb blir det modd direkt. Tyvärr hjälper det inte att skicka om samma kommentar för då får man svaret att man redan har skickat en kommentar med samma lydelse (fast den fastnat i filtret).

   Svara

  Ligger säkert nån strategi bakom, även om jag hoppas den börja bita henne i ändan nu. Hennes uttalande om barnen är ju helt sjukt. Och jag har fortfarande svårt att fatta att Simon var inblandad i lappgate, hela deras ”koncern” verkar ju helt rutten. Isabella avslutade samarbetet med livvakten för att de ”kom varandra för nära” men hon har sin assistent att fejka ett hot och sova i hennes säng när hon blir spökrädd. Ja hon har ju nannyn och krypa ner i sängen också när hon ska iväg tidigt. Gränslöst. Skulle aldrig överväga en anställning i närheten av de här människorna.

  Svara

   ”Isabella avslutade samarbetet med livvakten för att de ”kom varandra för nära” men hon har sin assistent att fejka ett hot och sova i hennes säng när hon blir spökrädd. Ja hon har ju nannyn och krypa ner i sängen också när hon ska iväg tidigt. Gränslöst.”

   Gud vilken bra poäng haha.

   Blondinbella är verkligen en pajas. Hon hade för övrigt inte råd med livvakten så enkelt är det.

   Svara

    Hur många nätter tror du hon och livvakten har sovit ihop då

    Svara

   Det där med nannyn har jag missat.

   Svara

    Inte Nannyn som krupit ner i sängen utan en Lovisa som bor i huset.Så att barnen ska ha en vuxen nära när de vaknar och Isabella inte är där.

    Svara

  Hon kommer ignorera det, och så rinner det ut i sanden. Som vanligt😤. Hon behöver aldrig stå till svars.

  Svara

   EXAKT!!! Det är hennes strategi. är det någon som fortfarande tänker på hela den DRAMATISKA situationen med exet? Nej…. hon flyger och har sig, allt är glömt, hon fick upp besöksstatistiken and thats it.

   Svara

    Det kanske är glömt.. eller så har hon fortfarande en sorg och då är det bra/skönt att komma bort. Många reser bort för att heala ett brustet hjärta, sorg, saknad, fly bort från sorgerna en stund det är faktiskt bra att resa bort vid sorg. För att någon reser betyder inte det att all sorg är glömd, mina kusiner reste bort några dagar efter sin pappas bortgång betyder inte att allt är glömt.

    Svara

  Alltså hennes sätt äcklar mig. Förstår inte vare nån följer en sån outdated människa. Hela hon känns 2009 och då bortser jag från hennes flygresor

  Svara

   Varför*

   Svara

   Ditt sätt äcklar mig, det är fan inte lätt att passa alla.

   Svara

  Tycker hennes strategi och uppvisande av lyxliv är så ute och omodernt. Likaså att det är så viktigt att resa hit och dit som att det skulle vara ett bevis på framgång. Kunde inte bry mig mindre om folks förmögenheter, så ointressant och tråkigt.

  Tror inte heller att hennes nyuppkomna intresse för klimatet är något genuint. Men jag tar inget från henne som något genuint heller. Tycker hela hennes företagsidé är passé och tråkig.

  Svara

  Kollade precis på en intervju med Bill Gates (multimiljardär) och kan inte låta bli att skratta när jag ser Isabella (som är en fattiglapp jämfört med honom) bete sig som om hon vore rikare än alla på forbes listan när bill Gates har båda fötterna på jorden och i själva verket skulle kunna köpa hela Sverige ink bellas liv om han ville men beter sig som en normal knegare typ. Gud förbjude att hon blir riktigt rik nån gång, hon verkar alldeles för ond för det.

  Svara

   Word.

   De som ”på riktigt” är rika har inte ett så stort behov av att visa det för hela världen. En nära familjevän, en äldre man, är god för över 700 miljoner kronor (i aktier och fastigheter, som han har hållit på med sedan 1970-talet). Han är en av de mest jordnära människorna jag känner, och trots att han har så mycket pengar jobbar han ändå kvar som vaktmästare i några av sina fastigheter på vardagarna och på helgerna i en liten lampaffären där hela hans resa började för många, många år sedan. Han går runt i samma skjorta flera dagar i veckan och hjälper kunder i affären från start till slut – är någonting fel med lamporna åker HAN ut till dem och ser till att fixa det.

   SÅ genuin! Trots sina pengar, många dyra och lyxiga fastigheter (i Sverige och utomlands), dyra bilar osv. lyckas han ändå behålla alla ben på jorden. Beundransvärt 🙂

   Svara

  Totalt ointressant människa. Kräks på hela henne.

  Svara

  Kan man verkligen vara 100% frisk och vara ok med att leva på att folk ”hatar” en i perioder för att bli ”””””känd”””””?

  Svara

   Ja, allt handlar om pengar. Stora pengar. Så hon kan leva det liv hon blivit van vid.

   Svara

  Hennes team har skapat massa nya konton och kommenterar på hennes Instagram, pinsamt!

  Svara

   Stackarn egentligen… med sina få följare.. jämfört med Kenza, Bianca osv.. och så tror hon att hon är ”störst”. Hahavilket skämt till människa

   Svara

   dom har även kommenterat från sina egna konton på löwengrips(märket) och hermine holds instagrams och frågat saker xD typ ”är den krämen bra?” osvosv. hahah så pinsamma människor speciellt när det står ”manager at löwengrip” eller liknande på deras profiler.

   Svara

    Va 😂 herregud vilket b företag! Så bra är går det alltså, att ”managern” leker kund på insta

    Svara

    Och när en ”konsument” kommenterar på lowengrip-kontot visar det sig att denna ”konsument” redan följs av fem personer på Löwengrips kontor. Så mycket för random konsument.

    Svara

     😂 sorgligt

     Svara

    Antagligen tror hon att hon är vassaste kniven i lådan. Svårt att inse fakta när man inte har markkontakt och flyger så högt att riskerna att komma för nära solen är uppenbar 😉

    Svara

    10k följare på Hermine Holds insta, hahaha, det var inte så bra ett par dagar innan varumärket lanseras, om man tänker på Bellas ”räckvidd” på 1,5 miljoner.

    Svara

   Det är samma personer som sitter och kommenterar på alla konton dvs lowengrip, hermine_hold, thelowengriphouse, nordictechhouse, hadeniuspingis osv plus alla personliga konton där ett dussintal anställda sitter och kommenterar varandra.
   Denna rundgång är bara patetisk. I synnerhet när man låtsas vara ”konsument” och det visar sig att det är någon som jobbar för ett bolag i samma företagsgrupp. Och så har man drygat ut antalet följare med konton som inte verkar genuina utan snarare bot-genererade eller köpta .
   Det enda av alla konton som verkar ha ett riktigt liv är isabellalowengrip där det åtminstone kommer in en del kommentarer från verkliga följare. Åtminstone när Bella provocerar på en sandstrand i Qatar.

   Svara

    ”Hej älskling, vad har du gjort på jobbet idag?”
    ”Gjort massa nya Instagramkonton för att kunna gilla, likea och kommentar på chefens olika Instagramkonton”

    Har ni sett inststoryn Hajen lagt ut idag om ”Mitt ex, lögner, hela världen”? 😂

    Svara

     Jag tror han refererar till att den här bilden är tagen av honom och alltså inte en ny bild på Isabella i Doha.

     Svara

   Vad patetiskt om det stämmer 😲

   Svara

  Känns som att hon skjöt sig själv i foten med hela ”kriminella jagar mig” grejen och att folk inte har nått förtroende alls för henne.

  Svara

   Fast det har hon inte sagt, det är andra som vinklat.

   Svara

    Du skämtar väl?! Hon har visst sagt att det fanns kriminella utanför hennes hus.

    Svara

     ”Isabella Löwengrip fortsätter:
     – När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov.”
     https://www.expressen.se/noje/kidnappare-hos-lowengrip-letar-efter-ex-pojkvannen/

     Svara

     Ja men är det samma sak som att säga att kriminella jagar mig? Nej det är det inte. Hon visste nog inte om de var ute efter henne eller Hampus, eller om det var tjuvar som ofta förekommer i vilaområden, inbrottsligor osv. Hon har fortfarande aldrig sagt att kriminella jagar mig. Punkt.

     Svara

      ”. Punkt.” = 3 st punkt = dålig gramatik = är du 5 år?

      Svara

    Hon sa det precis så att det skulle ”vinklas” till att kriminella var ute efter henne. Hon vet exakt vad hon säger och vad hon ska säga för att det hela ska vinklas dit hon vill. Är ju himla praktiskt att skylla på att det är ”andra” som sagt det…

    Svara

     Eller hur! Det vinklandet om något är vad som är hennes största styrka, tätt följd av manipulationsförmågan.

     Svara

  lite halvt ot, någon tipsade om en kvinna i USA vars historia va skrämmande lik IL, vad hette den Kvinnan?

  Svara

  Det börjar bli sorgligt att läsa hennes inlägg och artiklar om henne. Om man bortser från att hon är snygg och rik är hon inte underhållande. Hon har sagt att hon inte vet om hon gör något för att hon vill det eller för att skapa content. Där kan jag tro henne! Jag tror att hon har större problem än någon kan ana. Det är inte roligt. Särskilt eftersom hon har barn. Det är lite som med Gunilla Persson. Sluta mata denna cirkus.

  Svara

   Alla bli bli snygga med PS, hon är inte snygg naturligt, kolla Aftonbladets bilder!!!

   Svara

  Hon ser ofta stel ut

  Svara

  Allt runt Isabella är så jäkla märkligt. Hisnande att hon sitter i Schulman show och öppet berättar om sina strategier. Som om att hon tror att inga läsare lyssnar. Eller är för dumma för att förstå. Får inte ihop ekvationen. Hittade värvetintervjun härom dagen med henne, i brist på annat så startade jag den. En helt annan människa då (länge sedan, gravid med sista barnet och gift med Odd). Hon kändes så äkta. Jag har inte alls samma politiska övertygelser som hon men kände verkligen att det här var en verklighetsförankrad person med stor självinsikt. Lyssna vetja.

  Svara

   Hon har en grandios självbild och tror verkligen att hon är överlägsen de allra flesta människor, både i värde och intellekt. Undrar vad som krävs för att hon ska hamna på jorden igen?

   Svara

  Det som ändå är värre är att många inte fattat tidigare vad hon går för!! Hur kan man vara så blind

  Svara

   Folk ser upp till såna där människor nu för tiden. Se på Trump

   Svara

   Ja det är skrämmande, antar att du snackar om cc. cc och trump har ju vissa likheter ja, snackar skit om andra för att höja sig själv, vinklar, hånar, är inkonsekventa, dubbelmoral och hyckleri..

   Svara

  Kvinnan är otrolig 🙄 finner inga ord, och VARFÖR fortsätter människor köpa det hon säger?
  Att hon får fortsätta i den takt hon gör, är för mig helt obegripligt.
  Eller så är hon så himla genuin privat, och helt enkelt en fantastisk människa.
  Men så som hon framställer sig i media, så framställer hon sig bara som en hemsk och vidrig person. Hur kan man vilja att folk ska ha den uppfattningen om en själv.

  Svara

   Vore hon en vettig människa innerst inne så skulle hon inte stå ut mef att framställa sig så här.

   Svara

  Svara

   IL säger alltså att hon inte vill anställa Greta…. tillåt mig skratta😂😂 varför skulle Greta vilja bli anställda av detta icke innovativa utan konservativa bolag?😅

   IL säger också att deras unga bolag ska vara en förebild och inspirera företag internationellt. 😅
   IL är ganska sent ute kanske?!😂

   Svara

    Dessutom har Greta valt att inte kommentera det hela.

    Svara

     Exakt, bra av Greta👍

     Svara

   ”Isabella Löwengrip berättade förra veckan att hon planerar att anställa en CSR-manager i sitt företag, vars uppgift är att vägleda hennes bolag i klimatsmarta val. För Expressen förtydligade hon att hon inte vill anställa Greta Thunberg – men att hon gärna vill samarbeta med 16-åringen för inspiration.

   – Mitt mål är att vi ska vara en modern koncern och bli en förebild för andra internationella bolag – att så här växer en svensk ung koncern ut i världen som också tänker hållbart, sa Isabella Löwengrip då och tillade:
   – Och allt började tack vare en 16-årig tjej.

   Greta Thunberg har avböjt att kommentera Löwengrips erbjudande.”

   Hon har verkligen inga skrupler Isabella. Ursäkta men jag kräks verkligen på hur hon låtsas inspireras av Greta! Bra att Greta inte bevärdigat det hela med en kommentar.

   Svara

  haha! att få kritiska kommentarer klarar bella av bra själv 🙂

  Svara

  Många kritiska kommentarer på IG, MEN nästan 20 000 likes också 😣

  Svara

   Varav 1000 från teamet 😄

   Svara

   Kritiska kommentarer kommer ju av denna blogg, och vad som skrivs här, blogginnehaverskan triggar folk med vad hon skriver. Skönt att se att andra kändisar iaf stöttar Bella i all skit hon får.

   Svara

    Men SNARK.

    Svara

    Hon blev också repostad av aningslösa influencers som har 52.000 följare!

    Svara

   Många köpta likes 😄

   Svara

   De arabiska männen som jämt följer henne ;p

   Svara

  Aftonbladets oretuscherade bild var inte snäll. All reklam är bra reklam sägs det, men är en finnig panna verkligen bra reklam för hudvårdsprodukter?

  Svara

   Applåd till aftonbladet heja heja och grattis till c att bella får en massa kritik för det är ju syftet med många av inläggen (detta t ex manipulativt och strategiskt) och det är denna blogg som bidrar till det, det triggar ju. Andra som reser mycket och konsumerar t ex Bianca, Jon och Janni ser man inte att de får sån massiv kritik eller att deras produkter inte ska köpas mer… eller så raderar de kritiska kommentarer kanske (som här), eller så beror det på att det inte skrivs om dem på samma sätt här. Man kan dock få en finne eller två emellanåt trots bra produkter.

   Svara

   Detär inte deras jobb att vara snälla.

   Svara

   Hade de haft en retuscherad bild där de gjort henne ”fulare” (vad är ens fint/fult osv osv, en annan diskussion) hade det varit oschysst gjort. En oretuscherad bild är ju bara… Oretuscherad? Det är ju uppenbarligen så hon ser ut, inte som på sina (retuscherade) bilder. Tycker snarare att det är hon som är oschysst – lurar läsare och skapar en skev bild.

   Svara

   Satan vilken skillnad det är mot hennes egna bilder. Tänk va jobbigt det måste vara att ”behöva” retuschera varje bild så hårt för att man är så missnöjd med sig själv, särskilt när man är offentlig och inte kan styra över bilderna som tidningar publicerar.

   Svara

   Kan inte det där vara en gammal bild? Sminkningen ser ut som något hon gjort själv och sånt sysslar hon väl inte med längre? Sen tror jag mest det där är akneärr, inte färsk acne.

   Svara

  Får Jon o Janni också massa kritik och hat för att de flyger, ska folk sluta köpa deras produkter också? Ska folk sluta köpa Caia också för att Bianca reser och konsumerar mycket? Bojkottar folk Ida Wargs produkter för att hon reste till Dubai och shoppar kläder? Ser på andra kändisars instagram när de visar sin shopping och sina resor men sällan denna kritkstorm som Bella får? Märkligt, eller kan denna blogg ha något med det att göra.

  Svara

   Men Bella har ju hetsat sina läsare till det på ett helt annat sätt än vad övriga bloggare gör. Visst får folk ta ansvar över vad de skriver men hon får fan skylla sig själv när folk önskar meddela att de inte tänker köpa hennes produkter mer. Och vad jag menar att hon hetsat med är de ”strategier” hon gått ut med att hon använder för bloggen.

   Svara

   Har aldrig varit inne på någon av dessa personers konton, än mindre köpt någon av deras produkter. Är totalt ointresserad av dem. Borde naturligtvis kommentera deras konsumtion och flygande men då skulle jag också tvingas ge dem uppmärksamhet. Jag har faktiskt varit intresserad av il och följt henne ganska länge men hon har helt tappat fotfästet.

   Svara

  Haha lifeofsharkweek på instagram har lagt upp en story om sitt ex (Isabellas) lögner som hon häller ut över hela världen 😂

  Svara

   För er som inte har insta: https://ibb.co/pRf4hhN

   Svara

    😂😂

    Svara

   Haha verkar inte vara i maskopi med varandra iaf

   Svara

   Bara bäst😂🤣

   Svara

  Känns märkligt att Annie Lööf befattar sig med Isabella mfl. när Centern kallar sig den före detta alliansens ”gröna val”. Känns hycklande och opportunistiskt.

  Svara

   Nu kan man ju gilla även människa utan att tycka om allt den gör, snälla rara tänk lite! Inte så rigg eller givande att umgås med en klon 😂

   Svara

    Vad synd det är om Gabriella om man följer ditt resonemang.

    Svara

  Börjar bli riktigt trött på BB/IL.

  Kan vi inte bara gemensamt bestämma att avfölja och sluta köpa hennes grejer? Om inte annat för att det skulle vara intressant att se vad hon skulle ta sig till då.

  Svara

   Men då ser vi ju inte vad hon tar sig till! 🙂

   Svara

    Har inte sagt något om att gå in och tjuvkika 😉

    Personligen vill jag inte bidra till hennes statistik och säljsiffror.

    Svara

  Fast har hon varit i Doha innan? Bilden är ju uppenbarligen nytagen med tanke på att hon inte har varit så smal innan.

  Svara

   Det här skulle vara ett svar till Jona som skrev att Bella inte var utomlands.

   Svara

  Tänker att denna epok snart kommer att vara förbi och då kommer att användas när man vill visa omvärlden vilka värderingar som dessa fluensers hade 2019. Ett egoistiskt liv och leverne bara för att man saknar ett riktigt liv med innehåll och är bländad av status, guld och lyx. Oansvariga och tämligen talanglösa individer. De flesta ändrar sin livsstil vartefter förutsättningarna förändras och så finns det dessa som sätter sig själv på piedestalen och tror att de är både odödliga och oemotståndliga. Stackars Bella när kronan ramlar ner och stackars övriga i samma bransch när de måste börja ”pudla”. Vare sig du reser utan tanke eller konsumerar utan att ta ansvar så kommer vi alla att drabbas av samma öde och då tänker jag att Bella har ett och annat att förklara för sina nära och kära. Kommer vi att förlåta eller blundar vi och tänker att det kommer aldrig att drabba mig?

  Svara

  Hur fan orkar ni alla som kommenterar skit om Bella, det är fan bara för mycket. Och alla kommentarer om hennes utseende fy fan.

  Svara

   Hur orkar du, dagarna i ända? Om du inte är anställd av Bella: vad jobbar du med? Hur ser dina dagar ut?

   Svara

    Hur orkar DU Cc 15:38?! Obs är inte samma som 15:10

    Svara

     Ja du, jag jobbar inte med att vare sig sänka Bella eller att försvara henne med näbbar och klor så, kan du vara lite mer precis?

     Svara

    Nu har du riktigt fel, men kasta gärna skit på mig, det gör inget om du mår bättre av det, nej jag jobbar inte hos Bella jag jobbar med sjukvård sedan många år tillbaka. Ett arbete som är riktigt tillfredställande jag gör skillnad varje arbetspass.

    Svara

   Jag undrar också vem ni ska bomba med negativitet när antagligen Bella flyttar till usa. Jag undrar sa flundran.

   Svara

    Tror du verkligen att hon flyttar till USA på heltid? Hon har delad vårdnad av två små barn i Sverige. Tror Du att hon avsäger sig vårdnaden kan du inte ha några högre tankar om Isabella Löwengrip.

    Svara

     Det gör hon utan att blinka om det innebär att bygga bolag och tjäna mer pengar ökar. Hon har inte barnen varannan vecka nu utan det är hennes personal som har dem.
     Så hennes pratat och skryt om att hon gör karriär som ensamstående mor, nej nej inte sant. Hon visar upp dem när det finns en lucka i schema..

     Svara

  Grejen är ju att vi ska börja undra vem som tagit bilden. Vem åker hon med. Det hintas ju hela tiden, och ingen nappar😂

  Svara

   Bella får börja öva in några nya tricks.
   Hon är som ett sjölejon som bara kan en sak och det är att snurra en boll på nosen.
   Vi har sett det nu till leda.

   Svara

  Förlåt jag kanske är dum i huvudet men.. om Bella och alla andra i hela världen slutar flyga då överlever jorden? annars dör jorden snart? Om det är så allvarligt så varför stänger inte flygplatserna ner?! Varför är inte detta på varje nyhetskanal varje dag? varför går inte alla politiker o makt människor ut o tar stop på flygandet och utsläppen osv.. jag menar vi alla dör ju annars väldigt snart.

  Svara

   Är inte insatt men klart att miljön skulle må mycket mycket bättre om flyg inte fanns. Släpper ju inte ut massa skit.

   Svara

   Bra skrivet 15:40 skulle kunna ha skrivit det själv. Reflekterat över samma sak. Märkligt hur folk tänker – om det nu är så farligt borde inte flyg förbjudas då? Borde inte politikerna ta tag i det, borde inte flygplatser stängas. Tror folk isåfall – om ni på riktigt är oroade – (men tror att folk mest vill få klaga på IL och smutskasta henne) – att ni ist ska skälla på politiker och flygbolag, strejka på flygplatser. Det har ju blivit lite av en trend också känns det som, ungdomar vill få uppmärksamhet och slippa skolan och gör nu därför samma som Greta – samtidigt som de och deras familjer just kommit hem från flygresor till Dubai. Alltså..

   Svara

    Ja alltså. Är du på riktigt eller vill du bara provocera 🤔 follow the money så vet du varför det inte händer mer på den fronten. Det är politiskt självmord att vidta de åtgärder som är nödvändiga. Ingen blir återvald när man har stängt en flygplats. Därför är det vi konsumenter som måste ta ansvar och förändra efterfrågan. Follow the money.

    Svara

   Tänk på cigaretter, försök göra en koppling till flyg, och kom tillbaka sen.

   Med koppling menar jag alltså en reflektion. Tänk dig det du precis pratade om men tänk dig cigaretter istället. Koppla sedan tillbaka till flyg. Och läs på lite om vad politiker gör och säger.

   Svara

   Men det är ju på nyheterna och diskuteras i många forum. Dock inte många influencers som har nappat eftersom det skulle påverka deras levebröd, om man bara hänger med i den världen kommer man förmodligen inte höra något om klimatet heller.

   Svara

   Jag tänker att det finns ett värde i att göra det som är rätt och gott även om det inte spelar någon roll. Som alla de som protesterade mot slaveri eller för lika rösträtt många decennier innan tiden var mogen för en sån förändring. Inget som den enskilda människan spelar ju en stor roll för planeten eller världen, så med den inställningen kan vi ju kasta allt skräp på marken, skita i att åka till skroten med bilen och ist köra ned den i en sjö, dumpa batterierna i en skog etc.

   I vissa fall, som resor, finns det andra värden och nyttor som konkurrerar. Jag själv har dragit ned på flygandet men ej slutat flyga helt, men jag står iaf för det och att det är problematiskt. Jag säger inte ”jag är inte aningslös, jag har bara inte vetat hur jag ska göra” när jag får kritik för mina resor och låtsas ta kritiken på allvar för att sedan dagen efter åka på minisemester till Doah.

   Svara

   Det är på nyheterna nästan varje dag. Många fick upp ögonen för vad utsläpp från flyget och annan koldioxid får för konsekvenser, i samband med bränderna i somras.

   Svara

  Oavsett hur mycket hon flyger eller inte så kommer hon aldrig att rasa. Folk köper produkterna ändå.

  Svara

   Mycket möjligt, ändå reas de ut överallt typ. Skulle dock inte köpa om jag så fick betalt 😛

   Svara

   Konsumenter är och blir mer och mer medvetna. Både kring innehåll i produkter och vem som ligger bakom. Av Löwengrips produkter verkar bara torrschampot och deon sälja.

   Svara

   Kanske, men tror också att detta kan skada henne. Jag själv har tidigare köpt hennes produkter och läst hennes blogg men slutat med båda sedan i höstas pga att jag tappat förtroendet för henne.

   Svara

  Äntligen blockat Bella, så skönt!

  Svara

   Och då kommer du lusläsa här istället 😂

   Svara

  BOOM! Isabella är officiellt över! Hon kanske inte var delaktig i hajens utnyttjande av andras pengar, hon är värre än så dock, hon utnyttjar vår planet. Det påverkar verkligen alla. Hur jävla arrogant?!
  Hon har lixom barn som ska leva i framtiden.. ? Alltså hon har pengar att göra en vettig skillnad där vi andra inte når ut, och hon väljer att verkligen vara totalt ________ . Fill in the blank.

  Skönt att hon gjort sig själv helt irrelevant så framgången iaf tar slut snart.

  Svara

   Ja eller hur det är Isabella som ensam förstör jorden – hon förstör vår planet, framtiden för våra barn. Hon har ju pengar att göra skillnad…. eller… vänta nu. Hon har ju inte så mkt pengar, det är ju ett luftlott – är det inte så ni brukar skriva. Och nå ut – men va, hon har ju mest köpta följare väl och hennes blogg är inte stor – och hennes trovärdighet är ju noll så hur ska hon nå ut??

   Ja men alltså så jävla arrogant att uttnyttja vår planet huuuuuuaaaa….. Fast vänta… gör inte alla det, oavsett om man flyger eller ej och HUR vet man att Bellas flygresor förstör framtiden för våra barn???

   Svara

    Det är svårt att förstå vad du vill ha sagt. Förnekar du klimatkrisen eller vill du bara försvara il med näbbar och klor.

    Svara

  Genom detta inlägg som precis publicerades: https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/16/gar-det-att-flyga-och-anstalla-en-csr-manager-samtidigt/

  Så välskrivet att jag tvivlar på att det är huvudpersonen själv som har skrivit det.. 😬😂🤪🤯

  Svara

   Detta inlägget har hon inte skrivit själv.

   Svara

    Undrar varför de vill växa globalt men ändå hålla all tillverkning i Sverige. Sånt jävla snömos. Mångmiljonkontrakt… öh…?

    Svara

     Fast rubriken och första meningen är ju klockrena iaf, och hundra procent sanning. Klart det GÅR att flyga OCH anställa en miljömanager, eller vad fan det heter, samtidigt. Det är väl ingen som sagt att just DET är omöjligt? 😀

     Svara

      Klart att det gör men eftersom Bella är ansiktet utåt och den enda kanalen för marknadsföring av alla produkter måste ju var och en CSR Manager förstå att hennes beteende skadar företagen. Vad händer då om de anställer den person de söker i annonsen och inte en outbildad artonåring.

      Svara

  Gud vad många kritiska kommentarer och likes de har fått på IG. Man blir nästan hoppfull för att det finns så många som bryr sig. Nej, det är inte det minsta synd om henne som får hat av alla dessa ”avundsjuka människor”. Blir så full i skratt av alla som ba ”men DU DÅ? Flyger du aldrig och äter inte kött?”, som om någon av oss vanlisar ens är i närheten av att förstöra lika mycket oavsett vad vi äter.

  Svara

  Jag gillar inte Bella alls men varför tillåts kommentarer om att hon inte är snygg och att hon bara ser bra ut på bild tack vare Photoshop? Du Camilla raderade ju alla kommentarer som påpekade att kissie hade photoshopat sig till kurvor men dessa kommentarer får vara kvar som är högst subjektiva? Det med kissie var ju sant, hon hade photoshopat hela kroppen, så det är objektivt, men att skriva att Isabella inte är snygg o blabla är subjektivt och borde heller inte vara ok.

  Svara

   Ja det är camcams blogg. Man får väll finna sig i att hon håller i rodret. Jag tycker om att läsa om bloggare men gillar ej för mycket att ogilla bella. Men nu är det som det är bara att inse det. Man kan inte bestämma över bloggarens val av olika ämnen.

   Svara

    Men den flög över huvudet på dog. Handlar ju om att varför är det ok att kommentera en människas utseende och inte en annans. Tycker inget är ok. Låt folks utseende vara

    Svara

  Har slutat följa henne för länge sen o tycker alla borde avfölja galningen. Nåt är ju inte hundra i skallen på henne

  Svara

   Instämmer! Något är på riktigt fel däruppe!

   Svara

  Blev så trött på Bellas försvarsinlägg. Hon måste ha dessa resor till värmen för att hämta kraft efter sitt hårda arbete. Fan, hon skulle inte klara en dag på ett vanligt 7-16 jobb. Hennes dagar innehåller pyssel med hår och utseende. Sen några bilder på möten för att skapa kontent.
  Nej hon är en seriefigur… att folk försvararna hennes resande och manipulerande beteende med näbbar och klor är hemskt frustrerande.

  Svara

  Hon bara skapar content nu, remember HH som ska lanseras inom kort
  Men förhoppningsvis har hon gjort bort sog för mycket nu!

  ”hoppfull”

  Svara

  Det går nog jävligt bra för blondinbella iallfall du behöver inte oro dig

  Svara

  Men alltså bilden från stranden måste ju vara fejk?

  – Inga fotspår kring sanden.
  – Skuggan har en väska eller liknande över vänster axel, det har inte Bella.
  – Skuggan har höger hand på ett helt annat sätt än Bella
  – Bella har foten sträckt nedåt och tårna i sanden. Det har inte skuggan.
  – Det ser ut som att skuggan har något långärmat med lösa ärmar längst ner på sig.
  – Bellas frisyr och hur hon vinklar huvudet nedåt stämmer inte med skuggans bena.
  – Staketet, huset och palmerna i bakgrunden ger inga skuggor i stil med Bellas

  Svara

   Inga fotspår kring hennes fötter i sanden ska det stå

   Svara

    Vattnet kan ha sköljt bort dem.

    Svara

     Det var väldigt skarpögt av dig att se det som vi alla missat, Anna! Men när du pekar ut det så håller jag med 100%. Känns väldigt desperat av Bella om hon måste framhäva sig till varje pris. Jag tycker att det hon håller på med är helt vidrigt, men ändå sorgligt på något sätt… Jag undrar hur hon mår egentligen?
     Hela hennes liv är en fantasivärld. Ingen djupare kontakt med föräldrar eller syskon vad det verkar, ingen partner (kraschar alla förhållanden), barn på halvtid som hon använder som små skyltdockor, och ett team med anställda som kryper på knäna för henne… Vart finns hennes äkta, genuina, jämlika relationer till andra människor? Hon är uppenbarligen så ensam att hon kan tänka sig att gå över alla gränser för att få bekräftelse… Jag skulle Verkligen Inte vilja vara i hennes skor.

     Svara

   Men vad bra då ju, då har hon nog inte flygit och förstört vår planet och barns framtid. Heja Isabella! Hon är i Sverige då, ville kanske förvilla stalker. Kanske är på en kärlekshelg och ville vara ifred. Kanske bara få vila. Eller ville hon provocera genom att få folk att tro att hon flugit men det är ju inte bra att tappa följare och kunder så nej njaaa.. Men bra att hon inte flygit då ju hurrraa alla kan andas ut – planeten är räddad!

   Svara

    Eh?

    Mitt inlägg var på inget sätt ute efter att försvara Bella. Om möjligt är det ju ur influencerperspektiv ännu mer idiotiskt att fejka att man hänger på stranden i Doha över helgen.

    Jag påpekade bara det konstiga i bilden, inget annat.

    Svara

     Anna jag har precis tittat närmare på fotot och jag håller fullständigt med dig!

     Svara

   Bra spanat! Det blir ju ännu värre på nåt sätt.
   En fejkresa som ingen verkar genomskåda får ju samma genomslag som en riktig.
   Med kommentarer och uppmärksamhet. Om det är Photoshop är det mycket cyniskt manipulerande av följare på en helt ny nivå.

   Svara

    Därför det inte finns några stories från resan?! Camcam, du får ju kolla in det här! Kan vara ett scoop

    Svara

   Nä dra på trissor!!!! Bilden är ju helt klart ett montage!!! 😳 Mycket uppmärksamt av dig att se det ingen annan sett! 👍🏻 Å ännu en lögn från IL med andra ord…

   Svara

   Att avslöja manipulerade bilder är den nya sporten på internet.
   Det förklarar i så fall varför Bella inte lagt upp andra bilder från denna resa.
   Olikt hur det brukar vara när Bella far iväg finns inga bilder på Instagram/stories från Arlanda VIP, från business class på flyget, från hotellet, restaurang, spa osv.
   Vore det spons från Qatar Airways och turistmyndigheten skulle hon väl åtminstone göra reklam för landet?
   Var håller Bella hus? Har hon kanske åkt iväg till någon ensligt belägen herrgård för att i lugn och ro umgås med någon vi inte vet vem det är? Spännande.

   Svara

   Bra ”spaning”. Dessutom är hennes hår långt ifrån så blont som det är på senaste bilderna på IG. Sa hon inte vid något tillfälle att HJ var duktig att photoshoppa

   Svara

  Bella skriver att hon måste åka till värmen för att orka med sitt hårda jobb och tempo… suck. Hårt tempo? Att fixa utseendet och ha skönhetsbehandlingar för att skapa content.
  Suck. Hon skulle inte klara en vecka på ett vanligt 7-16 jobb.

  Svara

   Spyyyyr

   Svara

   Tror inte att Isabella har skrivit dagens blogginlägg, det måste vara någon annan som gjort det. Hur skulle hon ha tid med sådant, på sin privata långhelg!

   Svara

    Kommenterade på hennes blogg ”vem har skrivit denna text?” för tonen var så annorlunda mot när hon själv skriver, men kommentaren godkändes inte..

    Svara

    Tror inte heller att det är Isabella själv som har skrivit dagens inlägg på bloggen!

    Svara

  Blir så förbannad på denna vidriga donna, som för att provocera/tjäna pengar, skiter i vår mijö och våra barn och våra barns barnbarns framtid! 👿
  J-a Trump narcisisst! 🤮

  Svara

  Kvinnliga avundsjukan

  Svara

   😂😂😂 Tänk om det skulle vara så lyckligt att alla som kommenterar henne bara är avundsjuka. Att det inte fanns något hot mot klimatet. Vilken dröm.

   Svara

    Marika: +1000

    Svara

   Skulle inte tro det!
   Beror nog snarare på att hon inte är ärlig mot sina följare!

   Svara

  Ta och titta närmare på bilden !
  Håller med Anna / 17:43 i det hon skriver i sin kommentar.
  Har precis tittat närare på bilden!
  Skuggan stämmer inte överens med personen som syns på bilden!

  Svara

   Nä bilden verkar banne mig vara ett montage!!!😳 Skuggan stämmer ju inte alls!!!

   Svara

    Är det kanske gabrielle-klonens skapare som photoshopat loss lite?

    Svara

     Hahahaha
     Samt kanske hennes assistent som skrivit det aktuella blogginlägget hos Isabella idag!

     Svara

   Alltså skuggor kan ju se förvridna ut, men jag förstår inte heller hur skuggan kan bli sådär.. den där väskan eller vad det nu är passar inte in.

   Svara

    Tror det är hennes höft.

    Svara

  70 anställda!? Var är hennes personal anställd?
  Invest 7st = hemmateamet + Simon
  Beauty = 0st MEN här finns det diverse typer som fyller en hel konferans
  Nordic Tech House är hon ju en del av och de har några till anställda men jag får inte detta att gå ihop. Hittar inget Bella företag som skulle ha SÅ många anställda, ok om siffrorna gäller 2017 men det stämmer ändå inte då de jobbat på att ta fram produkter i flera år. Enligt linkdin jobbar det ju folk på Löwengrip Beauty eller gör det? Har hon ALLT outsourcat eller lånar hon bara ut sig och sitt brand till någon annan? Förklara någon som vet för jag tycker det hela är konstigt. VEM gör jobbet? Nu verkar de ju bara söka finansiering och investerare.

  Svara

   Enligt Solidinfo har Isabella 8 bolag, med totalt 6 registrerade anställda sammanräknat. För 3 av bolagen finns inga siffror (HHold, Economista och Blone Capital AB). Men det beror väl på hur man räknar – hon kanske räknar sig själv 8 gånger till exempel, en gång för varje bolag? Då är vi ju redan uppe i 14. Räknar vi dom andra 6 gånger 8 så börjar vi närma oss 😉

   Svara

  Avfölj Isabella för att markera!!

  Svara

   Följer inte Isabella! Köper heller inte hennes produkter!

   Svara

    Vem gör eg det? Utom hennes anställda

    Svara

  Men redan 29 januari skrev Bella på bloggen att hon skulle åka till Qatar.
  Så det verkar som hon haft en resa bestämd för ett par veckor sedan. Kanske en sponsrad resa med Qatar Airways?
  Visste hon redan då att hon inte skulle åka dit utan bara låtsas eller har hon helt enkelt avstått från resan för att göra något annat?
  Intressanta möjligheter.
  Men visst är denna totala tystnad på Instagram märklig? Bara en kanske manipulerad bild på flera dagar och helt tomt på stories.

  Svara

  Jag kan få ihop minst 10 privata nöjesresor hon gjort inom loppet av typ 8 månader, själv säger hon i sitt försvarsinlägg att det är bara några dagar per år 🙄 alltsååå wtf

  Svara

   Hon ljuger på som vanligt! Är någonting nånsin sant?

   Svara

  Kan inte någon (med instakonto med inflytande) starta en hashtag att vi har tagit ställning och avföljer Isabella pga miljövidrigheter.
  Få bollen i rullning!

  Svara

  Är det inte ett avikande beteende från Bella dessa dagar? Nästan ingen uppdatering och kommentarerna på instagram för senaste strandbilden är borttagna. Pingis fortsätter obekymrat sin skidsemester för övrigt
  Vem sköter om firmorna egentligen? Simon? 🤪

  Svara

  Skuggor ser annorlunda ut så nära ekvatorn. Sluta vara så avundsjuka och missunnsamma!

  Svara

  Jag saknar också en viktig bit i resonemanget kring hållbarhet – den sociala och ekonomiska aspekten, som man får lära sig om man studerar CSR tex. Hållbarhet handlar inte bara om naturen utan också om människans fortlevnad, alltså hur vi ska klara oss socialt och ekonomiskt. Ponera att alla former av transport bara la av över en dag. Vad skulle hända med vårt lokala och globala samhälle? Denna fråga betyder inte att vi ska sluta bry oss om att folk flyger för mycket, men en viss acceptans måste finnas för att världen snurrar med mindre andel fattigdom än nånsin tidigare, delvis pga att vi alla nu är närmare varandra pga bla flygresor.

  Svara

  Svara

  Det är för mig helt sanslöst hur hon hela tiden försöker få det att låta som att hon gör världen en tjänst genom att producera hårband och schampoo. Ingen annan än hon behöver att hon reser runt för sina företags skull. Ingen behöver hennes grejer, mer än hon själv för att tjäna pengar.

  Svara

  Är hon verkligen nykter? Hon ljuger om allt för pengar verkar det som

  Svara

  Undrar mest när pengarna tar slut.. Hyran i Gallerian kan inte vara billig. 3-4(?) anställda hemma, shoppingvanor som en galning

  Svara

  Jag provade löwengriPs produkter och är så missnöjd. Fick finnar och täppta porer efter någon dags användning och ögonkrämen fick mig typ att tappa skinnet, och jag flagade i flera dagar med rodnad runt ögonen. Slutade använda skiten så snart jag fick besvär men tog ju ett jävla tag innan man blev återställd. Blir lite illamående när bella stolt visar upp sina produkter, vadå använder hon dom själv eller?

  Svara

  Jag skulle inte använda hennes krämer och kladd på mina nariga armbågar ens. Kanske att jag skulle köpa någon produkt till någon jag hatar i smyg.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.