UKs Beauty Bay slutar sälja Löwengrip

Nu är vi klara för dagen i Manchester och är påväg hem. Vi landar strax innan midnatt. Dagen hos Beauty Bay har varit lyckad i alla fall, utbildning för personalen om Löwengrip, strategimöte och content till deras instagram (700 000 följare).
[…]

Jag gick ett sms av en kompis som skrev ”Hallå, här reser du iväg till UK till en stor återförsäljare av Löwengrip med fyra anställda, hur stort är inte det?!”. Vår bolagsresa går så fort så jag glömmer att ta in allt som händer. Likaså att vi faktiskt lanserar på MYER i Australien om någon vecka (Pingis är där nu). Det är nu det händer, ketchup-effekten! Heja!// Isabella Löwengrip

Så här lät det i November 2018.
Då var det ketchup-effekt för hela slanten – eller ”catch up” om ni så vill, hehe.. –  och resultatet?
Löwengrip lanserades inte i Australien – då, i höstas – och Beauty Bay informerade mig idag om att de slutar sälja Löwengrips produkter helt.

När jag deltog i Publicistklubbens debattpanel så pratade jag med en väl insatt person om just skönhetsmärken och Isabellas sätt att tro att hon som influencer kommer kunna etablera Löwengrip utomlands.
Hon sa det att ”med tanke på hur sparsmakat världens största influencers Kardashians och Jenners smink och skönhetsmärken finns tillgängliga i faktiska butiker i Sverige och hur lite etablerade de är här jämfört med i USA så är det naivt av Isabella att tro att hon, i sin obetydliga roll som influencer utanför Sverige, ska kunna etablera ett märke när hon inte är något annat än en nobody”. 

En intressant analys.
Är det kanske därför det inte gått något bra för Löwengrip i UK?
För att det inte räcker med att vara en stor influencer i Sverige när resten av världen inte vet vem man är?
Det var ju det som hände i Saudiarabien enligt de som arbetade med att försöka etablera Löwengrip där borta. Ingen ville komma på events eftersom ingen visste vem Isabella var. 

Det räckte kanske inte att ha en UK influencer (and co-creator????) ombord på kladd och krämskutan?
Co-creator? For? Inte of?
Vad i hela friden betyder det? Att hon skapar content?
Jäklar vad jag är ”co-creator” och många saker i så fall! 🙂

Anyways…
Detta kanske innebär att det kommer bli lite skralare i kassan för Löwengripskan, så kan ingen snäll vitvarukedja, snälla sponsra henne och huset med en ny tvättmaskin? Schyssta!!??

267 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vadå inte lanserades i Australien? löwengrip finns ju visst på myer? 🤔

  Svara

   Det har nog funnits på Myer i någon vecka, och de ska ju dit snart, så det tog nog bara lite längre tid. Om det funkar bättre där än i UK där hon promotas av en influenser med 100k följare och de älskar allt scandi-chic får tiden utvisa.

   Svara

    Hon finns på hyllorna men svårt att veta vad australiensare kommer tycka. Tycker de promotar hudvård sisådär, men det är vad jag upplever.

    Svara

     Finns lite fler i butik.

     Svara

      Tror inte försäljningen går särskilt bra av hennes produkter.

      Svara

       Lite tidigt att utse dock men förmodligen inte i framtiden.

       Svara

    Löwengrip säljs inte på Lindex längre och ska sluta säljas på Beauty Bay efter bara några månaders försäljning. Inga andra återförsäljare utanför Norden har velat köpa in Löwengrip trots mååååånga möten/pitches. BUS-serien går dåligt, advanced-serien blev hårt kritiserad för att den innehåller en obetydlig mängd syror så den är ju knappast en advanced serie. Parfymen såldes knappt trots den hårda marknadsföringen. Nagellack och mascara säljs inte längre. Glowserien lanserades alldeles för sent (sminktrender börjar gå mot halvmatt redan) och har inte gett någon avtryck alls hos folk som fortfarande älskar glow. Ständiga utspottandet av nya produkter ger mest ett spretigt intryck. Utförsäljningen av gamla LCC gjorde att många av de gamla kunderna bunkrade upp i minst två år (man ska iofs inte ha skönhetsprodukter så länge). Lanseringen av nya Löwengrip med gamla formuleringar med högre pris som påstås både vara samma och uppdaterade produkter fast i ny förpackning har inte lockat till sig nya kunder öht. Folk vägrar dyka upp på Löwengrip-events utomlands eftersom de ser i ingredienserna att produkterna knappast är så bra som Bella/Pingis påstår att de är. Jag har nu inte korrläst det här inlägget men kan summera det på det här sättet: Löwengrip är ett skämt och kommer att vara lika misslyckad som Fyre Island en dag.

    Svara

     Du är så spot on 20:10 😂😂😂

     alltså Sophie Stanbury, vart börjar man, fd gift (och nu skild) med Caroline stanburys bror. Hela anledning att Sophie ens blev någorlunda bjuden till events i ”inner circle” är tack vara brorsan och svärsystern Caroline. Sophie har ingen smak eller stil som imponerar och hon var bara friend of the wives i ladies of London. När man själv bott i London förstår man hur pinsamma dom är i den serien, skämskudden…

     Det är Daniel redgert som på något skumt sätt fått ihop de mellan Sophie och Isabella, de är en så omaka match angående samarbete.

     PS beautybay är en riktigt skitwebshopp som inom branschen står för att de säljer gammalt eller tom fake smink. Riktiga MUAs och sminkfantaster undviker beauty bay. Deras instagram har många gånger blivit bombaderad av kunder som inte fått sina paket och/eller fått fejk smink.

     Så blir man droppad av beautybay ja då bådar de inte gott för framtiden lol

     Svara

   Vilka Myer? De har över 60 varuhus så Löwengrip finns väl bara i de största städerna, eller?

   Svara

   Seriös fråga. Någon som provat hennes wipped Cream. Tror priset var 470 och det tycker jag är mycket. Så för dom pengarna vill jag ha en bra produkt.

   Svara

    Prövat den på handen. Består av glitter.

    Svara

     Varför glitter? 🤔😂

     Svara

      Fråga inte mig. De försöker väl få den att ge ”glow” men det var verkligen glitterbitar på min hand. Disco anno 1999. Ska ”glow” vara bra så är det ett skimmer som ska åstadkommas.

      Svara

    Prova Laura Mercier de har bra. 😉

    Svara

  Bra Camilla!! Det här är bästa sortens bloggbevakning! 👏👏👏

  Men jag fattar inte, blev det inget med Australien heller? Varför?

  Svara

   Känns inte lika bra om man ger felaktig information dock, om nu det inte är ett misstag C har skrivit ut att det inte lanserats i Australien.

   Svara

    Nej, hon skrev att det inte blev nåt i höstas. För det lanserades ju nu för någon vecka sedan. Ungefär som Gabrielle (-a?) Löwengrip, liiiiite försenad.

    Svara

  Uppföljning av det Bella säger skulle vara intressant. Vad alla resor och möten ger efter.. låt säga ett halvår… Såklart är ju allt guld och gröna skogar efter alla mångmiljonmöten men uppföljningen får man höra desto mindre om!

  Svara

   Hon ska ha så jäkla bråttom med allt: de spottar ut nya produkter på löpande band, har redan bytt namn en gång, ska lanseras både här och där, allt på några ynka år. Företagsamhet är ju inte fel, men inget känns genomtänkt.

   Svara

    Glöm inte att det har funnits LCC nagellack och mascara också, Bellas egna parfym, den där frisörtjänsten som hon investerade i? Vart tog den vägen? Uppstart av NTH, två eller tre flytt av kontor. Aktiedrottning-boken och Economista-podden. LCC BUS-serien som ingen nämner längre, omfattande re-branding till Löwengrip, Hermine Hold lanseringen, digital klon lansering, nylansering av lillasyster till Löwengrip.

    Alltså jag tror en viktig läxa som Bella BORDE ha lärt sig efter sina 18 företag i stöpet, är att fokusera på en sak i taget och utveckla och jobba hårt på ett och samma spår, för att ge ett engagerat och kunnigt intryck av att hon vet vad det är hon håller på med, istället för att starta upp en massa saker och springa efter så många bollar samtidigt.

    Förstår inte hur ingen omkring henne med alla dessa fina titlar och omfattande erfarenhet har nämnt att detta är en helt efterbliven strategi?

    Svara

     Att fokusera är inte Isabellas starkaste sida!

     Svara

     Håller med dig!

     Svara

      Det är alltså detta som är luftslottets strategi, att hålla det uppblåst och klara sig på att hoppa från grej till grej så länge det går! Allt hon säger är bara fluff och fantasier som hjälper till att behålla luft i ballongen (ja, slottet då…) ännu en tid (t.ex. att barnen ska bli arvtagare till ett skönhetsimperium). Skam alla som låter sig luras, för oförskämt bra har det gått! Bra jämförelser som gjorts här tidigare med andra ”fake it till you make it”-are.

      Svara

   Isabella är ju superbra på att få allt att låta väldigt märkvärdigt och stort (ungefär som när den där champagnen hade vunnit nåt pris – lät som högsta vinsten fast det var långt ifrån), så uppföljning på det hon säger vore intressant . Vem som nu orkar med det. Vad blev det av bubblet förresten – varit tyst om det nu ett tag. Det var ju med i alla möjliga och omöjliga sammanhang där under en period?

   Svara

    Det är ju för att hon enligt sig själv lever ett nykter liv. Rimmar lite illa då att promota champagne 🤩

    Svara

     Ja visst, men vad är då hennes roll i Guldkula? För hon köper ju in sig i bolag mot att hon promotar i sociala medier , istället för att gå in med pengar.

     Svara

   Skulle hon inte ha en TV-serie om sitt liv också, eller vad hände med det?

   Svara

  Nobody? Det var lite väl hårt

  Svara

   varför kritiserar denna bloggen Isabella så mycket? Visst hon kanske inte har helt rent mjöl i påsen men vilken influenser har det

   Svara

   Tycker du? Om du ska lansera ett märke enbart baserat på dig och ditt varumärke, vilket är det Bella gör, då måste du väl ändå medge att utanför Sverige och ännu hellre Skandinavien är hon inget annat än en nobody och inte en kändis?

   Svara

    Hon är ju en nobody utanför bloggvärlden även här. Har faktiskt frågat en del som haft hennes produkter vad de tycker om Isabellas produkter och inte innan man säger Blondinbella så trillar polletten ner. Majoriteten verkar ha köpt för att det var billigt, utan att ha en aning om vem hon är.

    Svara

     Tycker det är bra produkter och köper inte för att det är en bloggare bakom. Om det var tanken så borde de väl döpt märket till Blondinbella isåfall. Jag köper för att jag gillar produkterna helt enkelt. Köper du smink eller krämer för att bolaget har en ägare med ett visst namn du känner till alltså?

     Svara

      Hon går under namnet Isabella Löwengrip och har döpt produkterna till Löwengrip. Läs din kommentar igen och fundera lite på det.

      Svara

       Ja men det är väl inget konstigt. Emma Sjöberg har döpt sina till Emma S. Andra skönhetsmärken har bolagsgrundarens namn, det är ganska vanligt. Vad borde de ha hetat tycker du? Sen tycker kanske inte jag att namnet Löwengrip är ett bra namn på ett märke – och som du säger, det namnet är inte särskilt känt så tror knappast de döpt märket för att det namnet ska vara känt. Då borde de ju valt Blondinbella men låter inte så seriöst. Tycker det är bra produkter och nej jobbar inte där och får ej betalt för att tycka det.

       Svara

        ”och som du säger, det namnet är inte särskilt känt så tror knappast de döpt märket för att det namnet ska vara känt.”
        Sluta flumma! Hur kommer det sig att du läser saker som inte står?

        Svara

        Men snälla. Emma Sjöberg är en person som var betydligt större som namn i tex USA än hon någonsin var i Sverige. Dålig jämförelse hela vägen runt om.

        Sedan har Emmas marknadsföring sett helt annorlunda ut hela vägen i vilket fall.

        Svara

         Kolla på det här klippet och fatta vilken världskändis emma var. Här pratar vi A-kändis med extra stjärnglans.

         Hon var känd som Emma. Emma räckte så visste ”alla” vem man pratade om.

         GEORGE MICHAEL – TOO FUNKY (SUPERMODELS).

         Svara

          Tyvärr hittar jag ingen länk till den oroligt kända videon som gick på MTV etc. Förmodligen rättigheter på den.

          Men den var stor och alla pengar gick till forsking om ADIS.

          Svara

    Vadå ”lansera ett märke enbart baserat på dig och ditt varumärke”? Varför skulle de lansera det enbart baserat på Bella och hennes varumärke? Nej det gör de ju inte, de lanserar det väl på ett sådant sätt som de flesta andra märken gör men visst självklart visas det upp i hennes kanaler också. Varför vill man förstöra, varför är man glad om det går dåligt? Ganska skrämmande och tragiskt.

    Svara

     Ursäkta, jag förstår inte vad du menar?

     Menar du på att du inte anser att det är och alltid har varit Bellas marknadsförings-strategi?

     Sedan blir jag ganska illa berörd över att du anklagar mig för att vilja förstöra för Bella. Det varken vill jag eller hr skriva något som du kan binda det utlandet från dig till.

     Att jag inte vill att hon ska lyckas genom att vilseföra och luras andra är en helt annan femma.

     Svara

      Det är ganska uppenbart att du avskyr Bella och vill förstöra för henne och hennes bolag, vi har sett all skit du skriver om henne och hur du vinklat mycket helt fel och hittar på för att smutskasta så mycket som möjligt. Sedan så vilseleder hon inte alls – det görs här däremot – hon luras inte, det är bra produkter, tycker iaf jag och många andra. Så låt oss tycka det. Detta obehagliga och otäcka sätt som C och du håller på med får mig att vilja köpa mer och stödja Löwengrip.

      Svara

       ”vi har sett all skit du skriver om henne” – vilka vi?

       Svara

        Hon och hennes sidopersonligheter.

        Svara

        De flesta som hänger mycket här, kan inte ha undgått många.

        Svara

       Camcam, trollet har smugit sig förbi spärren igen!

       Svara

        Tänk att man är troll om man inte hatar Bella. Ja om man är troll för att man säger ifrån och tycker att det är över gränsen och fel och ganska sjukt och obehagligt här.. så fine, då är jag gärna troll.

        Svara

         Nej men att ljuga om vad jag säger och tycker gör dig till ett.

         Svara

          Men det är ju inget ljug, då är ju du också ett troll isåfall TrH.

          Svara

           *kämpa*

        Trollet kanske är en trollmor och vill hitta fler gulliga troll här 😂

        Svara

       Camcam, du kanske ska blocka ord som ’sänka’, ’smutskasta’, ’vinklar/t’ som galningen använder hela tiden. Så tröttsamt!

       Svara

        Fast det är inte det som är galet, det är alla vinklingar, all smutskastning och alla hån och allt hat ni håller på med. Riktigt galet och sjukt!!

        Svara

         Det som är riktigt galet och sjukt är att du inte tagit din Haldol och det slutar alltid så här ^.

         Svara

          😂
          Är det Stollis?

          Svara

          Det är oerhört töntigt när du Camilla kommer med det där Haldol, det är nog snare du som behöver äta det.. så du lugnar ner dig, alla kan se din ilska och ditt hat och ditt driv att krossa Bella. Det är sjukt. Alla kan förstå att du inte mår bra och det är på ett sätt synd om dig.

          Svara

           blocka ’inte mår bra’ också!

           Snarare du anonym som behöver lugna ner dig och sluta besöka den här bloggen

           Anonym 16.20: PRECIS! Hon är så paranoid att hon tror att typ alla kommentar här är av Camcam. Då är man verkligen i behov av Haldol. Tyvärr saknar hon helt sjukdomsinstinkt och inte tar tag på sina grava mentala problem. Det måste vara outhärdligt att tillhöra personens närmaste krets.

       Det är otäckt å se hur Isabella håller på, tycker jag.

       Svara

       Den där sista meningen avslöjar dig. Helt klart någon från löwengrip. Pinsamt värre..fast å andra sidan man har slutat förvånas vid det här laget

       Svara

     Fast de lanseras inte på samma sätt som de flesta andra märken. De har inga reklamtavlor, tv-reklam, tidnings-reklam eller något sådant. De har event för influencers och syns på Isabellas kanaler. Det som kallas influencer marketing, alltså.

     Svara

      Ja men utomlands krävs mer än influencer marketing om man inte är en världskändis. Några pengar till att köpa reklam i andra media har dock inte Löwengrip Beauty 🙁

      Svara

    Men TRH är det inte bra om hon gör sverige känt för sina produkter utomlands tex i australien. Det tycker jag. Eller ? Undrar vad koalorna och kängurna tycker. Vad tror du? 😉

    Svara

     Inget fel alls. Det beror bara på hur hon gör det. 🙂

     Svara

      Ok då vet jag 😊

      Svara

  Toppen inlägg med hög nivå avsmak under läsning, speciellt tvättmaskinen…

  Ibland undrar jag faktiskt om hon ens själv tror på sitt imperie, utan det är kanske bara resan hon gillar. Att få flabba omkring i olika världsdelar och klä upp sig till event..

  Sen, hur kan nån tro att hon sitter på en nyckel till skönhet…? Säger inte att alla produkter är usla, men de är ju endast gjorda för att krängas, inget annat bakom.

  Svara

   Och innan nån säger det, ja det kan man säga om allt… men när man har 0 förkunskap om kräm å kladd och endast vill sälja… varför litar folk så blint på innehållet

   Svara

   Hon säger att hon vill bli ”världens mäktigaste kvinna”, hon vill hamna på Forbes listor osv men frågan hon inte verkar ställt sig är VARFÖR
   ?
   1. Varför vill hon hamna där/ bli det?
   2. Och varför ska hon hamna där? Vad ska göra henne till det? Med vilket syfte? Hon gör ju ingenting unikt, har inga unika produkter eller bolag?

   Känns dom hon börjar i helt fel ände. Man börjar väl med att HA ngt, typ man startar Uber, Facebook, Spotify och sen när det går bra och man fattar vilken bra grej man har så kanske man siktar mot Forbes osv??? Att ha det som självändamål känns bara osunt och tyvärr helt omöjligt. ”Världens mäktigaste kvinna” hon vill bli nya ”Oprah” osv osv men hon gör ju ingenting som sånna kvinnor gör/har gjort??? Jag fattar faktiskt inte.

   Svara

    Exakt!!
    Jag undrar också, vad är hon känd för?? Vad har hon gjort?? Vem som helst kan starta alla dessa bolag som hon gjort. Men vad har gjort henne känd?

    Svara

     Vad som gjort henne känd vet vi ju. Min fråga handlar om varför hon skulle bli värdens mäktigaste kvinna. I Sverige är hon känd, inget konstigt med det. Men vad tänker hon ska göra henne till världens mäktigaste kvinna? Känd och mäktig är inte samma sak.

     Vad jag börjar tro är att allt det också bara är en provokation. Att hon egentligen bara vill mjölka sitt ”brand” på så mkt pengar som möjligt och det helt utan gränser. Kanske har hon en målsumma hon tänker komma upp i och när hon väl har de pengarna och inte behöver bry sig längre så slutar hon. Alltså att hon kör sitt eget varumärke i botten med flit och gör vad som krävs med provokationer och lögner för att komma upp i sig… 100 miljoner. För för henne verkar ändå inte människor betyda ngt så om alla hatar henne till slut så har hon ju ändå sina pengar och kan leva gott trots att ingen gillar henne. Bara en teori alltså.

     Svara

      👍👍👍
      Tror du har alldeles rätt och jag håller med!

      Svara

    Verkligen!! Håller med om exakt allt du skriver. Saknar så att NÅGON NÅGONSIN frågar henne om detta (eftersom att hon uppenbart själv aldrig kommer att lägga ut texten om det)!

    Svara

  Kollade lowengrips konto tidigare idag faktiskt. Som hudvårds nörd fick jag en klump i magen. De som svarar på kommentarerna verkar inte ha koll på vilka produkter som passar vilken hudtyp. Gissar sig fram och ”Du ska förmodligen använda xxxx….”. Iiiiiih, säljer man hudvård ska man VETA vad man ska rekommendera kunderna.

  Svara

   Allt är så B i Bellaland! 😯

   Svara

    Det är så oseriöst så de borde skämmas. Finns många produkter som helt enkelt inte funkar med alla hudtyper. Finns ingredienser som inte passar vissa hudsjukdomar. Finns ingredienser som förvärrar acne istället för hjälper. Inte undra på om det går dåligt om de inte har fömågan att ge bra råd till sina kunder.

    Svara

     Men snälla.. det är inte oseriöst att säga du ska förmodligen ha.. förmodligen är helt rätt av dem att säga när de rekommenderar över nätet. Klart att inte alla produkter funkar jättebra med alla hudtyper snälla du så är det med alla olika märken. Det är bra produkter – för mig iaf, jag är fullkomligt nöjd, och jag har haft akne och problemhud tidigare och har ganska känslig hud. Löwengrip tycker jag är jättebra. Du har ju säkert inte använt produkterna utan vill bara förstöra för dem.

     Svara

      Det är visst oseriöst att inte ha koll på vad som funkar till vilken hudtyp. De som är seriösa NEKAR produkter till sina kunder och föreslår andra produkter i sortimentet. Av skincity har jag till och med fått rådet att inte lägga till fler produkter i rutinen och skippa köpet helt. Aldrig stött på ett märke eller företag innan som inte svarar seriöst på frågor.

      Svara

      Jag har använt två av produkterna och det är bortkastade pengar, de är alltså inte bra!

      Satsa på The Ordinary, där snackar vi bra hudvård för billig peng.

      Svara

       För mig det bästa jag använt! ÄLSKAR LÖWENGRIP!!!

       Svara

        Du kan inte ha testat så mycket hudvård. Men skönt om du hittat rätt.

        Svara

         Jag har använt massor, testat det mesta, även mediciner… allt i hudvård och sminkväg och är väldigt kräsen och gillar Löwengrips produkter, passar utmärkt för mig, love it. Nej är ingen anställd! Trams att alla här som hatar Bella skulle ha använt hennes produkter men är sååå missnöjda haha. Ni har ingen aning, bara trams och hat.

         Svara

          Medicinerna är vi nog alla med på att du har testat. Men kul att det funkar med Löwengrips produkter också.

          Svara

           Usch bara usch känner du dig nöjd med att försöka härska över andra.

        Sämsta produkterna jag använt, deon funkar finfint den första månaden, sen funkar den inte alls. Silver schampot gjorde så att mitt hår blivit snustorrt.

        Svara

        Så uppenbart att du jobbar för Löwengrip, skrik lite till om hur mkt du ääälskar dem 🙂

        Ni skriver ju även kommentarer på eran egna Instagram där ni låtsas vara kunder. Så b!

        Svara

        Mm visst du. För de betalar ju din lön 😂

        Svara

         Camilla skriver många kommentarer här.

         Svara

          Nej, det gör hon inte. Sluta snacka en massa skit hela tiden! Du är inte välkommen här!

          Svara

          Nej du, jag är inte Camilla, det kan jag lova 😂 Paranoid much?

          Svara

           ”Paranoid much?”

           Japp! Men med lite Haldol skulle det bli bra.

          Japp. Och lätta att hitta är de också eftersom de är markerade med en fet rosa kant?

          Svara

       T.o.m. en tant som jag, använder grejor från Ordinary. Älskar serumet och blodmasken

       Svara

      Det ÄR oseriöst att inte förstå sig på sina egna produkter eller affärsområde. ”Förmodligen” gör det inte bättre. Herregud.

      Svara

     Men de passar ju Bella superspeciellt känsliga hud = de passar alla!

     Svara

      Hahahahahha

      Svara

      Och trots hennes superkänsliga hud så köper och testar hon friskt nya produkter då hon är ute och reser.

      Svara

   Varken seriöst eller trovärdigt bemötande av presumtiva kunder, inte ens Isabella har det.

   Svara

   Jag har nog aldrig sett något så pinsamt som på Löwengrips Instagram. Under exempelvis (finns fler exempel) den sista bilden låtsas deras Head of-something ställa en fråga och svarar sen på frågan som att hon är en vanlig nöjd kund tihi. Även någon Julia Hollnekt som Isabella följer ställer frågor som hon säkert kan svaret på. Sorgligt ändå att frågorna från anställda utgör typ 66%. Det ska väl inte eka tomt…

   Svara

    Julia Holknekt (dotter till Per Holknekt) är content manager hos Löwengrip.

    Svara

     Så pinsamt 🙈

     Svara

      Skämmigt!

      Varför tar de inte bort sina pinsamma misstag när det uppdagas?

      Svara

  Lanserades inte i Australien? Såldes inte allt ut där förra veckan eller när det nu var, för det skrev hon på Instagram.

  Svara

   DÅ! I höstas.

   Svara

   Inget har ’sålts ut’ (sold out), det är ett marknadsföringsknep. De ljuger alltså för att det ska låta som att produkterna är eftertraktade.

   Det är inte rimligt att sälja slut och allting fylls på inom en vecka, så som de använder ’sold out’ iaf.

   Man kanske ska höra med åhlens, där Isabella säger att de sålde slut. Noll logik.

   Svara

    Om inköparen inte tror på produkten köper man in en mindre kvantitet för att beställa mer om produkten ändå säljer.
    Men sold out avser normalt hos leverantören och inte i butiken. Går det att få mer från lager är inte produkten slutsåld.

    Svara

    Precis. Ett gammalt trick i marknadsföringsboken som bygger på FOMO, fear of missing out. Spelar på konsumentens rädsla att missa något viktigt, att kanske inte få tag i en vara.

    Svara

     Hets typ
     Sista paret eller
     Bara tre kvar 🙂
     Skynda att beställa.
     Väldigt vanligt när man handlar online.
     Sen kan produkten på något magiskt sätt ständigt vara på väg att ta slut vecka efter vecka.
     Borda vara lika förbjudet som ständigt pågående reor.

     Svara

    Det som var slutsalt var biljetterna till hennes meet and greet som hon ska ha i MYER. Jag bor har i Australien och gick in for att se om det fanns nagra biljetter kvar och det var slutsalt.
    cheers
    Chris

    Svara

  Det kanske finns en anledning till varför man har sänkt priserna på Löwengrips produkter hos https://www.beautybay.com/l/?q=isabella+löwengrip&f_filter_brand=Löwengrip
  Försäljningen går inte särskilt bra, tex.

  Svara

  Det är ju inget annat än tiggeri på insta. Så genomskinligt!

  Svara

   Tvättmaskinen… De kanske märkte att alla ”Jag har många barn” influencers blev sponsrade med nya för ett tag sen?

   Svara

    Ja av LG, akta er för att köpa tvättmaskin av det märket 😛

    Svara

   När den tvättmaskin som står där ser väldigt ny och fin ut redan

   Svara

    Precis. Huset var ju så gott som nytt då hon köpte det och en tvättmaskin håller galant 10-15 år. Min Rosenlew gav upp i somras och den var 23 år…

    Svara

     Min gav upp efter tre år. Gamla produkter håller längre än de som görs idag. Den gamla tvättmaskinen på landet är 18 år 🙂

     Svara

  Men alltså.. vilket inlägg! Skadeglad? Du är alltså glad och nöjd för att det eventuellt går dåligt för Bellas märke och för att ett ställe slutat sälja det, och du mailade dit för att försäkra dig om det. Herregud.

  Svara

   Du är sekundärkränkt för ett bolags vägnar, som försöker få dig att köpa krämen i säcken. Grattis!

   Svara

    Ja jag är väl sekundärkränkt då och jag skäms å Camcams vägnar, tycker det är vedervärdigt hur hon håller på. Skrämmande, tragiskt… men det är synd om henne, hon har inte lyckats på det sätt hon vill med att bli artist t.ex och hennes hat är allt annat än friskt.

    Svara

     Det som är tragiskt är att du inte tagit din Haldol och det slutar alltid så här ^.

     Svara

      Fy fan 😡

      Svara

     Anonym 13.13 och 12.30 varför känner du att du behöver gå till personangrepp mot Camcam? Vad är det i inlägget som du anser ger uttryck för skadeglädje?

     Svara

    Älskar Löwengrips produkter, så för mig är det inte köpa krämen i säcken.

    Svara

     Duktig anställd! *klapp på huvudet*

     Svara

  Har hon inte råd m en bra tvättmaskin det jag ju tom jag woopwooo GOALZ 😄

  Svara

   Bra tvättmaskiner är inte billiga, precis.

   Svara

    Menar du att E inte har råd med bra maskiner? 🤔

    Svara

    Kan man ha ett helt team som gör allt ifrån att ta hand om ens barn till att dekorera hemmet så borde det verkligen finnas pengar för nya tvättmaskiner. Herregud, så fånigt. Liksom om man har råd att åka utomlands flera gånger i månaden.

    Svara

    Jag har en bra tvättmaskin den gör sitt jobb. Den är 5 år gammal nu och av märke Bosch. Kostade mig ca 3000kr tvättar rent och allt den ska göra så atte!

    Svara

   Tycker hon skal investere i en tvättmaskin med garanti näste gang…

   Svara

    https://www.isabellalowengrip.se/2016/01/16/tvattstugan/

    Så sjuk värld vi lever i. Isabella fick spons på dessa maskiner 2016 och nu är det dags igen. När vär maskin gick sönder fick vi ta buffertpengarna och alla sådana utgifter påverkar vår ekonomi. Bella har pengar och skryter om det men får så mycket (toppenprodukter) gratis. Blä.

    Svara

     Det är så sjukt, de som verkligen behöver saker gratis får betala överpris och de som badar i pengar får allt de pekar på till ingen kostnad. Skulle kräkas på mig själv om jag var Bella.

     Svara

     De står nog kvar i gamla huset. Ingen i Sverige som plockar med vitvaror vid flytt, de ingår i försäljningen av bostaden (om man inte specificerar att de inte ingår).

     Svara

     Tänk så mycket som kan hända med en människa på tre år….. I detta inlägg från Jan -16 skriver hon att hon stänger av golvvärmen när hon inte är hemma eftersom den drar så mycket el. Bland annat. Läs inlägget och förundras! Man fattar inte att det är samma människa!!

     Svara

     Jag har haft min tvättmaskin i femton år. Den är skitful men inte fan håller den på å ge upp ens. Så jävla töntigt!

     Svara

    Ja, inte bra reklam för Siemens tvättmaskiner! Hur länge har de hållit och till hur många personer 🤔

    Svara

  Blir ju verkligen seriöst med att hänvisa till citat från icke namngivna personer och kalla det ”analys”… Ledsen, men såna här inlägg är bara pinsamma.

  Svara

  Hm men lika glad är Bella när hon visar bilder från Doha (vem var hon med?) Men hur har hon råd med allt?

  Svara

   Vem hon reste dit med har inte läckt ut än!
   Sponsrad semestertripp, kanske??? Lever på sparade pengar??

   Svara

    Säkert sponsrad av Qatar Airways. Ofta lediga platser i business på helgen och då kan bolaget smörja inflyensers ✈️

    Svara

   Hon reste nog ensam.

   Svara

    I så fall måste hon ha låtit någon helt främmande person ta de aktuella fotografierna med sin mobil! ( Iphone XS Max).

    Svara

    Hon gör aldrig båt ensam. Verkar inte fixa det

    Svara

  Bella är över. Löwengrip går i graven. Vad skönt nu kan hon kanske fokusera på föräldraskapet istället för att leja ut arbetsuppgifterna runt barnen, matlagning och packning av väskor etc. Hon kan bli en vanlis och barnen kan växa upp med att ha en närvarande mamma med fötterna på jorden. Men hoppas utöver det att hon sparar en slant till barnen så de kan få hjälp av en terapeut i vuxen ålder för det lär dom ju behöva.
  Och visst kan man skadeglädjas över att det går dåligt för hennes business men det är ju enkom för att man tycker att hon prioriterar helt fel i livet och hoppas att en hård publik smäll får henne att spinna in på rätt spår.
  Ta hand om sig själv, barnen, miljön och sina anställda, de kan äntligen skaffa sig ett riktigt jobb för en chef som har sunda gränser för var arbetsuppgifter bör börja och sluta. Alltså inga betalda timmar mellan Bellas lakan!!
  Herregud kan någon skaka människan så hon inser absurdheten själv.

  Svara

   Det är intressant när folk skriver att hon är över då de sammanslaget (förutom öppet spår) är de inlägg folk kommenterar mest på. Är det inte bara bättre då att ignorera henne istället för att bli provocerad och lägga energi på det? Om hon nu är över menar jag…

   Svara

    Ingen av oss skulle köpa hennes prylar dock eller hur?

    Svara

     Skulle eventuellt använda hennes produkter som vapen om jag hamnade i en situation vid lågprishyllan som kräver självförsvar!

     Svara

   Det kommer alltid räcka till en Gunilla Persson. Eller hon gifter sig rikt.

   Svara

  Som jag tidigare har sagt: så länge hon måste ta in samarbeten i sin blogg kommer hon bara vara en influensa (flänsost? Influnserad?? Vad heter dessa obetydliga varelser nu igen!?) och inte en ”framgångsrik företagskvinna”.

  Svara

   Precis, hon är ingenting annat än en influencer, och i den bemärkelsen är hon en av de minsta typ, om man jämför med Kenza, Blick, Janni.. många svenska influencers med miljontals följare.

   När hon inser detta så kanske hon kommer ner på jorden lite.

   Svara

    jag tror hon alltid har vetat att hon inte är intressant nog for at vara en riktigt stor influencer och exakt därför startat företag

    Svara

  Obetydliga varelser? Och ändå är du här och kommenterar om dem…

  Svara

  Hur i hela fridens namn sa Isabella och hennes imperium ha råd med de nya lokalerna i Stockholm?
  Återstår att se hur det går med de planerade lanseringarna och försäljningen av produkterna ifråga.
  Hur länge ska Isabella ha råd med lyxvillan i Lidingö? Det är inte lite el som förbrukas där!

  Svara

   Hon har nog spons på elen 💡💡💡💡💡💡

   Svara

   Jag tror ena huspigan får super lite i lön i utbyte mot att hon får bo gratis. bland annat, sen får hon mkt saker sponsrat. Tror hon lever på sparade pengar och Instagram, thats it.

   Svara

    Än så länge har hon en hel del besökare och följare på instagram, trots att en hel del avföljer kontot.

    Svara

   Det har jag också undrat. Fattar inte varför de öht ska flytta dit, mer än att Bella önskar att Nordic Tech House får uppdrag av Spotify och andra stora företag då de flyttar in i samma byggnad. Som om det skulle hänga på var de håller hus. Om de stora företagen hade velat ge projekt åt NTH, skulle de gjort de för länge sen oavsett var NTH har sitt kontor.

   Svara

    NTH vill visst ha en butik i Gallerian för att testa ut AI och annat modernt 🤓

    Svara

   För att det är ett samarbete med hyresvärden!

   Svara

   Hon är ju aldrig hemma, så elräkningen är nog minimal. 😉

   Svara

  Om tvättmaskinen börjar ge upp behöver nog inte teamet oroa sig. Är inte huset typ ett år gammalt? Finns nog garanti kvar. Eller så är det världens sämsta tvättmaskin som går sönder så snabbt 😉

  Svara

   Det är nog någon i teamet som behöver en tvättmaskin själv. Huset är två år så det vore konstigt om en maskin ger upp och måste ersättas efter så kort tid.

   Svara

    Ja jag tyckte också det verkar konstigt. Den ser ju helt ny ut. Vadå ”håller på att ge upp”? Som om det vore normalt när den är så ny? Siemens lagar den självklart. Bättre för miljön också, tänka sig.

    Svara

   Jag vill till och med minnas att Bella tillsammans med Odd köpte ny tvättmaskin + torktumlare från Siemens som doserar tvättmedel själv! Man kan ju inte hålla på och hälla i tvättmedel själv, det är för jobbigt.

   Vill minnas att maskinen kostade 10 000 kr DÅ, så har den gett upp nu så hade jag blivit väldigt besviken på kvalitén.
   Jag tror dock inte ens det är samma maskin, alla begriper väl att man måste byta ut bästa tvättmaskinerna i alla fall en gång om året….eller.

   Svara

    Det var spons från Siemens på tvätt och tork på Klotmurklevägen.
    Plus att Siemens sponsrade köket med kyl/frys, spis, ugn, fläkt vitvaror och köksmaskiner bl a kaffemaskinen.
    Undrar hur mycket Odd och Bella fick skatta för det. Borde kommit en saftig kontrolluppgift från Siemens.
    Eller vänta, det var väl Löwengrip Invest som fick maskinerna och de bara lånades ut till Odd och Bella?
    Löwengrip Invest skrev en faktura på reklam till Siemens som sen kvittades mot maskinerna sk barter.
    Staten fick momsen i alla fall. Heja!
    Nu är allt sålt till nästa ägare av huset och Odd och Bella har förvandlat sponsen till kontanter för egen del.
    Hålla Skatteverket! Sluta jaga mikro-influencers för några hundralappar när stor-influencers smyger undan hundratusentals kronor. Varje år.

    Svara

    Men man brukar ju inte ta med sig tvättmaskin/tumlare från sitt gamla hus till nästa väl?

    Svara

    Just den tvättmaskinen lär väl dock stå kvar i gamla huset? Det här borde vara en tvättmaskin som förra ägarna installerade.

    Svara

   Finns nog garanti kvar på tvättmaskinen

   Svara

    De kanske ”krattar” för ett nytt samarbete. Någon tillverkare vill ge Isabella två nya maskiner och 100.000kr för att synas på bloggen så då får teamet ”hitta på” att de nuvarande maskinerna är gamla och dåliga för att det skall bli trovärdigt när de nya maskinerna kommer.

    Svara

  Hon fortsätter att tappa följare på instagram enligt socialblade.
  https://socialblade.com/instagram/user/isabellalowengrip

  Svara

   Tjohoooo hurrraaaaa…. då har CC lyckats! Och du Emma har en viktig uppgift att sitta varje dag och bevaka socialblade och kolla hur många instaföljare Bella tappar, bra där! Du är viktig!

   Svara

    Verkligen inte Camcams förtjänst. Det fixade Bella på egen hand med resan. Dåliga artiklar (för en gångs skull) och missnöjda följare är vad som hände.

    Svara

    Att hon tappar följare har hon fixat helt själv!

    Svara

  De som blir sekundärkränkta av detta inlägg och tror att det handlar om att tracka en liten flickas stora dröm, kan ju iaf försöka minnas att det är ett mångmiljonbolag vi pratar om, med flertalet inblandade – och vars frontfigur gör allt för att blåsa upp saker eller rent av vilseleda..

  Svara

  Det finns ett program på Netflix som heter Dirty Money. I ett avsnitt tar de upp Donald Trump och hur han lyckats skapa myten om sig själv som en self made successful business man (som till till slut tog honom till vita huset) utan att egentligen vara särskilt framgångsrik. De flesta affärer han gjort har gått dåligt och han kom inte alls från ”ingenting” men genom att framställa sig i media som en otroligt framgångsrik affärsman som ständigt gör million dollar deals så har han skapat den bilden av sig själv som väldigt många tror på. Många röstade till och med på honom just för att han var en så framgångsrik företagsledare med devisen att ”kan han bygga miljardbolag från ingenting så kan han leda ett land”. Det här sättet att fake it til you make it och framställa sig som en så lyckad entreprenör som bygger miljon-/miljardbolag när det i själva verket inte går mer än sådär halvbra, och ofta rätt åt skogen, är bekant på något vis…🤔

  Svara

   Ja! Läste en bok som heter Bad Blood om en ung tjej som spåddes att bli nästa Steve Jobs för inte sp många år sedan.. alla trodde på henne och hon fick flera miljoner från investorer. Många stora amerikanska fd högt uppsatta politiker och kända advokater satt i styrelsen. Sen visade sig allt vara ett luftslott. Påminde mig mycket om Bella. Otroligt bra bok, tips tips!

   Svara

    Det där är en sann historia om det är den tjejen jag tänker på. Hon blev till o med rankad som miljardär innan luftslottet föll om jag inte missminner mig.

    Kommer inte ihåg vad hon hette.

    Svara

     Hette Holmes i efternamn va? Dock säkerligen smartare än Bella, ändå Stanford-drop out i kemiteknik.

     Svara

     Elizabeth Holmes? Företaget heter Theranos

     Svara

     Precis! Sann historia som påminner mkt om iaf den bilden jag har av Bella.

     Svara

  Men hallå, bra jobbat husteamet! De har ju koll på att använda samma tvättmedelsmärke som Isabella så varmt rekommenderade, t o m få med det på bild igen. Heja!

  Svara

  Nu är jag helt bananas, i know, men det kanske går att laga maskinen istället för att tigga nya?

  Svara

   Nej herregud, gäller att konsumtionsmaximera här. Varför laga när det går att köpa – förlåt, få – något nytt. Sååå mycket sämre för miljön. Win enligt Bella, fatta hur många som kan bli irriterade på det.

   Svara

    reparera låter som en bra idé – skulle ge henne massor av goodwill ju! 😉

    Svara

  Har ingen aning vad en co-creator gör, men gällande det språkliga, ”for” vs ”of”, det handlar nog bara om skillnaden mellan brittisk och amerikansk engelska. 🙂

  I Harry Potter är karaktären Cornelius Fudge Minister for Magic, i originalet, medans han i de amerikanska utgåvorna kallas Minister of Magic.

  Svara

   Jag skulle gissa med hjälp av mina relativt goda kunskaper i engelsk grammatik att hon har en kreativ roll (tex Content Manager) för/hos Löwengrip. På engelska blir ju ”for” att man jobbar åt nån. Skulle det stå ”of” skulle det rent grammatiskt syftats att hon skulle ha varit med och utvecklat bolaget, vilket inte stämmer.

   För övrigt är det en duktig mängd avundsjuka både i inlägget och dess kommentarer. Ni är dessutom väldigt naiva. Tror ni att Isabella på nåt sätt är unik i hur hon marknadsför sina produkter? Har inte tillverkare av produkter höjt dem till skyarna sen urminnes tider? Och tror ni på fullt allvar att varumärken inom en så föränderlig bransch inte både tappar och skaffar nya återförsäljare om vartannat i detaljhandeln? Jag skulle säga att det är fullt normalt, och jag jobbar på en strategisk nivå i branschen.

   Jag trodde världen hade kommit nånvart i acceptans och främjande av människors lycksökande, och särskilt vi svenskar, men på den här siten kan man verkligen frossa i gammal, hederlig jantelag!

   Svara

    ”Lycksökande” – intressant ordval.
    Det heter ”Head of Content Marketing, …of Projects, …of Finance ” och är en väldigt vanlig titel.
    Prepositioner på alla språk är ofta bökiga. Det finns många bra ”siter” som förklara de olika prepositionerna och ger exempel på hur de används.

    Svara

  Camcam du skulle ha frågat varför de slutar sälja Löwengrip! Få det svart på vitt att det inte säljer. 😁

  Svara

   Jag har ställt frågan men inte fått svar.

   Svara

  Usch vad jag tycker illa om dessa inlägg. Jag inser att du rättfärdigar det hela genom att kalla dig ”granskande”, men jag tycker du framstår som rent utav besatt av Isabella. Förstår att du blir påhejad av andra som också är missunnsamma gentemot henne och jag förstår att det kanske inte finns så mycket spännande att skriva om när det kommer till bloggar längre, men att posta flera inlägg i veckan där du ”gräver fram scoop” som handlar om allt möjligt som Isabella eventuellt misslyckats med eller som hon sagt/gjort och som du kan framställa i dålig dager. Är det inte bättre att låta bloggen stå tom eller låta den gå i graven än att nästan bara publicera inlägg efter inlägg där du hugger på allt vad Isabella gör? Du är så färgad av ditt ogillande av henne att det nästan är outhärdligt att ta sig igenom din blogg för att läsa de andra inläggen. Du är ju inte objektiv i ditt arbete och jag tycker det är tråkigt att du/din blogg utvecklats såhär. Du är ju ändå en vuxen kvinna Camilla. Du måste ju kunna ta 5 steg bakåt och se på vad din blogg mestadels innehåller idag. Det hatet och de dreven som gror och sprids här tycker jag är förkastligt. Så många fruktansvärt elaka kommentarer om Isabellas utseende, hennes föräldraskap, kommentarer där det önskas olycka av alla dess slag över henne samt kommentarer där man hånar henne när hon stöter på motgångar. En kvinna som de flesta av er inte ens har någon relation till, förutom till det som hon publicerar på sin hemsida. Helt otroligt egentligen.

  Svara

   Håller verkligen med!

   Svara

   Ett tips! Dela in texten i stycken!!

   Svara

   Tänk så olika man kan vara. 🙂 Enda anledningen att jag läser den här bloggen alls är för inläggen om Blondinbella.

   Jag följde Blondinbella som ett blint får en lång period, men började känna mig allt mer lurad för något år sedan. Minns att jag googlade efter kritik mot Blondinbella för att hitta andra som såg henne utan rosaslimrande glasägon…. och hamnade här samt i flashbacktråden (som dock var rätt död ännu då), där jag åtminstone ibland får andra sidan av historien…

   Jag är glad att hon som har denna blogg orkar fortsätta! 👍

   Svara

    CC ja som man förstod hade skrivit denna kommentar.. och så tog du bort att det inte går att tro på att det är sanningen som skrivs på Flashback och inte alltid här.. alltså skäms Camilla!!! Du är ju fan störd!! Jävla idiot, skäms ta mig fan!!! Och du skäms det fattar man, finns ingena nledning att ta bort annars. Du är sjuk!! Skärp dig och sök vård!! Folk kommer se till så din äckliga blogg stängs ner, bara så du vet!

    Svara

     Och så undrar du varför du inte är välkommen här?

     Svara

     Här är en annan som inte är Camilla och håller med ovanstående kommentar 🙂 jag hamnade också här FÖR ATT jag läste Bellas blogg och hennes uppenbara lögner började störa mig och ville veta om andra hade samma uppfattning. Vissa verkar tro att det är tvärtom, att det är Camilla som har lurat folk att hata Bella.

     Svara

      Jamen precis Marika!

      Svara

     Jag är anonym 13:57 och ja vad ska jag säga… jag är inte Camilla, men det är väl svårt att bevisa antar jag.

     Men sitt du och tro att alla medhåll är hennes egna fejkkommentarer, om det får dig att må bra. 😅

     Svara

    Skönt att höra att du mår bra.

    Svara

    Jag tycker också att det är sjukt underhållande att läsa om Bella. Läster inget annat på denna blogg. Som någon sa i tidigare tråd – alla älskar en freak show 😉

    Svara

   Fast detta är ju en blogg, inte typ SVT, dvs det behöver inte vara objektivt här. Om det varit rena lögner som skrevs här hade det varit en sak, men det är det ju inte.

   Svara

   IL har gjort ett val att vara både offentlig och kontroversiell. IL når ut till en större skara än vad vi andra dödliga gör. Hon marknadsför och säljer en rad produkter liksom sitt personliga varumärke som hon gör vissa utfästelser om.

   Hon har makt att påverka människor i en riktning som är gynnsam för henne själv. Det blir därför viktigt att ge andra perspektiv. Håller med om att de är onödigt mycket personangrepp bland kommentarerna samtidigt är det kanske ett symptom på att en del känner sig lurade och andra arga för att de känner sig ifrågasatta.

   Svara

  Omarkerat reklaminlägg på hennes blogg ang Glowserien…

  Svara

   Svara

    Anmält

    Svara

   Bella reklamidentifierar aldrig reklam för egna märken på den privata bloggen. Därför är hon anmäld till Konsumentverket många gånger. Men KO verkar inte bry sig ☹️

   Svara

    Bara att fortsätta anmäla inläggen till KO.

    Svara

     och RO

     Svara

      RO kan man strunta i nu för tiden. Ingen influencer bryr sig om kritik från Reklamombudsmannens opinionsnämnd RON. Finns inga sanktioner så RO är helt tandlös i sin kritik.
      KO däremot kan stämma inför Patent- och marknadsdomstolen och begära att den felande får förbud vid vite. I riktigt allvarliga fall kan KO begära att domstolen utdömer marknadsstörningsavgift men det gäller bara företag som säljer varor eller tjänster.

      Svara

    Kollade Konsumentverkets diarium.
    Bara under detta år 2019 finns det 26 anmälningar mot Isabella Löwengrip och hennes olika bolag – i huvudsak Löwengrip Beauty.
    Anmälningarna gäller vilseledande marknadsföring, smygreklam och vilseledande prisinformation.
    Det är sanslöst att KO bara kan låta detta fortgå. När blir det en stämning mot Isabella? Hon har förtjänat den under lång tid.

    Svara

  Löwengrip Balance My Skin är det bästa glidmedlet jag har använt

  Svara

   Ska det verkligen användas som glidmedel?

   Svara

    😂😂

    Svara

    Nej låter som en dum idé.

    Svara

     Har haft lite irritation ifall datumet varit nära på att gå ut annars funkar det bättre än de från apoteket känner jag.

     Svara

      Ditt underliv ska inte ha de ingredienserna som finns i hudvård. Som att be om irritation.

      Svara

       Det är ju naturliga ingredienser. Vanliga glidmedel blir för kladdiga samt vita efter ett tag. Händer inte med denna

       Svara

        Sluta trolla.

        Svara

      😂 Inte kommer det i närheten av min fiffi iaf…🙈

      Svara

       Det extra pirrande är inte alltid en nackdel

       Svara

   HAHAHA balance my skin 🤣🍆

   Svara

  Men vad är det egentligen en influencer ”säljer”? En livsstil? En doft av lyx? En idé om flärd och rikedom? Alltsammans verkar så ihåligt. En musiker säljer sin musik, en skådespelare sina teaterpjäser och sina filmer, en konstnär sin konst – men en influencer? Hur ska hon kunna bli känd utanför Sverige om hon inte verkligen har något – som alla vill ha – att sälja?

  Svara

  Varför gottar du dig så i andras olycka?

  Svara

  Jag tycker mig ha ganska bra koll på hudvård, läser mycket om det, diskuterar med andra i olika forum och jag har inte sett en enda rekommendation av hennes produkter, ingen recension av någon som testat, faktiskt bara…helt tyst om det.
  (Jaja, klart folk testar och recenserar, men ingen av de jag följer/pratar med som jag anser har full koll på hudvård)

  Många är idag ganska pålästa om hudvård, hade hon dykt upp för ett gäng år sedan hade det kanske varit en annan sak. Men har man lite koll finns det faktiskt ingen anledning att köpa hennes grejer då man kan få tag på allt i hela världen, mycket till bra mycket bättre pris också.
  Hon kom för sent och för dyrt.

  Svara

   Hennes produkter är aningens billigare kopior av kända märken, först ut var Dermalogica som hon kopierade rakt av med de första produkterna och sen PC med de som kallas ’advanced’. En del ingredienser utbytta dock, så skulle inte rekommendera någon som inte har stenkoll att köpa hennes istället. Eller just det, de advanced produkterna är nog tom dyrare än originalen :).

   Svara

   Dessutom verkar hon leka expert på området!

   Svara

  Fan inte bättre än trolljägarna här inne, varför har en trevlig och rolig blogg. Tagit denna vändning.

  Svara

  Undrar hur det går med försäljningen på Amazon? Inte ett pip från Bella så jag gissar att det inte går så bra.

  Svara

   Haha…. Pingis har gått in under eget namn och recenserat 3 produkter från Löwengrip på Amazon och i 2 fall är hon den enda recensenten 😂😂😂

   Svara

    Jisses, det kan ju inte vara ”lagligt”?

    Svara

     Nej, det är det absolut inte. De kan bli spärrade och stämda av Amazon.

     Svara

  Hur pass känd är Isabella utanför Skandinavien, mer än att hon är en bloggerska?
  Och i så fall för vad?
  Hon är helt enkelt inte tillräckligt stor och välkänd utanför Skandinavien för att kunna lansera och konkurrera med andra tillverkare.

  Svara

  Bara jag som verkligen inte förstår hur hon kan motivera att flyga över både stylist och makeup artist till Kina? Har full förståelse för att en behöver närvara i Kina vid stora avtal/införsäljningar (väl insatt i kinesisk kultur/företagskultur) men då VD, försäljare, produktansvarig. Vad ska dessa andra tillföra? Varför kan inte hennes stylist planera outfits före avresa och en lokal makeup artist anlitas?

  Svara

   De hjälper väl Bella med mera än hennes utseende, hon har ju som bekant en funktionsnedsättning och klarar inget själv

   Svara

   En del av tjusningen med att jobba för Bella är förmodligen resorna.
   Självklart behöver man inte ha egen stylist och MUA med sig men Bella tycker det är bra personalvård förmodligen.
   Och så är hon så osäker att hon inte vågar fixa hår och make på egen hand. Sascha har faktiskt planerat outfits förut till resor där Bella har åkt själv. Plastpåsar med outfits markerade med förmiddag/lunch/eftermiddag/kväll 🙂

   Svara

   Någon som strör ut rosenblad framför henne när hon går, någon som viftar med solfjäder i värmen och så vidare. Ja det blir ett ganska stort entourage. Fy nu var jag totalt osaklig, men jag känner mig riktigt irriterad över detta eviga konsumerande och flygande. Jag har tyckt att det är roligt med en ung kvinna som vågar ta plats men nja, hon har tappat fotfästet och det imponerar inte på mig.

   Svara

  ”med tanke på hur sparsmakat världens största influencers Kardashians och Jenners smink och skönhetsmärken finns tillgängliga i faktiska butiker i Sverige och hur lite etablerade de är här jämfört med i USA ..” Det är väl inte så konstigt, den här insatta personen borde väl veta att deras produkter inte säljs i faktiska butiker i något annat land än i USA.. Knappt ens i USA säljs deras produkter i faktiska butiker då dem fram tills nyligen endast sålt via nätet och endast via deras hemsida.. Ibland har Kim och Kylie pop-up butiker men det är endast fåtal gånger om året..

  Svara

  BB’s företag känns mest som en sorglig sorority.

  Svara

  Tänk att en bloggare skrev att hon använder ett plagg bara en gång. Och hon köper dyra kläder. Varför skryta om det?

  Svara

  Hur kan en tvättmaskin från -16 redan gå sönder? Lär ju vara garanti kvar. Vi fick köpa en svingammal maskin men den fungerar hur bra som helst. Annars vet de flesta att miele är bäst eller cylinda.

  Svara

   Ja jösses det händer väl hela tiden 🙈

   Svara

   Det beror väl på hur tvättmaskinen hanteras!
   Måndagsexemplar?

   Svara

    Siemens är väl bra?

    Svara

  Svara

   Snacka om att Blondinbella med team planterat detta för lanseringen av HH. PR PR PR PR!!

   Svara

    Ja det tror jag också. Hon har länge försökt väcka nyfikenhet runt detta. Foton med bord dukat för två och blommor som hon fått.. Snark! Kanske det kommer någon super påhittad romantisk story just vid lanseringen av hh..

    Svara

     Skulle inte förvåna mig det allra minsta.

     Om den uppgiften stämmer eller borde väl gå att få bekräftat av det aktuella flygbolaget ?

     Svara

   Det var någon/några som hade tipsat Stoppa pressarna om uppgiften.

   Svara

   Haha..jag kan gå i god för att han INTE var med! 🙂

   Svara

    Ok, tror dig CamCam.
    Ett rykte som inte stämmer med andra ord.

    Svara

    Det blev väl en flopp eftersom det inte var någon som visste vem hon var! Helt okänd för det stora flertalet där.

    Svara

    Den uppgiften finns nu också på Stoppa pressarnas instagramkonto: https://www.instagram.com/p/BuCDsUrHEbI/

    I det här fallet så tror jag mer på Camilla än på Stoppa pressarnas uppgift.

    Svara

   vet inte om bilden ska ha varit tagen nu under senaste resan. Men är inte mannen på bilden han grundaren av Ryska Posten som hon var i frankrike med sommaren 2017?

   Svara

  Jag skulle bara vilja veta vad som hände med hennes föreläsning i Saudi arabien för 44000 kvinnor?
  Hon pratade om det i tv och skrev om det i bloggen men det blev aldrig av. Ingenstans nämde hon heller evenemangets namn och vad jag vet, hittade heller ingen läsare ett sådant här ordnat evenemang.
  Ifall ett evenemang har 44 000 deltagare tycker man att det skulle finnas någon slags info om det någon ställen eller att någon skulle ha hört om det men inget…
  Det verkar skumt.. Det måste ju ha varit påhitt?
  Barack Obama har haft evenemang med 44 000 åhörare på plats eller över MEN sällan har det hänt, så hur skulle bella kunna få 44 000!!! åhörare, mera åhörare än vid det flesta föreläsningar som presidenter håller..
  Det behövs ju typ en fotbollsstadium för sådant evenemang.

  Svara

   Det blev väl en flopp eftersom det inte var någon som visste vem hon var! Helt okänd för det stora flertalet där.

   Svara

  Ingen som sett ansiktet i tvättmaskinen?😱

  Svara

   Jo nu såg jag det när jag kollade på bilden! 🙂

   Svara

   Å fyyy vad läskigt! Jag trodde du syftade på mån spegelbild bara… 😱😨

   Svara

   Men fyyyyyyy!!! Är det nån clownmask eller vad?? Så obehagligt!! 😱

   Svara

  Nä jag vet inte ja..har faktiskt tidigare köpt Löwengrip produkter för mitt hår. Så märkvärdiga är dem inte. Dessutom så kliar de enormt i hårbotten av hårinpackning som jag köpte för blont hår, eller menar silver inpackning. Någon annan som testat produkterna? Vad tycker ni? Vad har dessa för kvalle?

  Svara

   Jag har testat några, bland annat ansiktsskrubben ledde till svidande ansikte och finnar. De andra kändes som vilket billigmärke som helst. Handkrämen, den med rosa tub, är däremot riktigt bra! Torkar supersnabbt, känns som om den gör nytta. Men priserna gör att jag avskräcks! Får bättre från t.ex. Lumene eller Estelle&thild…

   Svara

  Appropå hur de använder instagram. Pingis lägger upp en bild på hermine hold och de frågar om de får reposta bilden 🙈😂

  https://www.instagram.com/p/BuBxBMlh2eN/?hl=sv

  Svara

   Ja mycket märkligt… Man förstår inte alls vad de grejar med…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.