Vad är det för trams Löwengrips anställda sysslar med?

Är det vanligt att företag och deras anställda håller på så här?
Med sina egna konton? Skaffa trollkonton åtminstone – det är väl det minsta man kan begära, eller? 😉

Tack för tips!

275 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså förlåt, men ingen av alla Bella-älskare kan väl på något sätt se detta som någon sorts häxjakt eller försök till att få detta till någon sån missunnsamhet. Det där är BARA pinsamt.

  Svara

   Jag tycker de sköter pinsamheter ganska bra själva. Hade de inte gjort bort sig on och om och om igen hade inlägg som detta inte kunnat skrivas 🤷

   Svara

    Tror du missförstod den första kommentaren.

    Svara

     Tror jag är trött ja…😶

     Svara

   Fast va… hon är art director. Behöver väl inte ens ha med produkterna att göra? Och kan därmed svara på kommentarer om t.ex. lukt eller kvalitet som en privatperson även om hon råkat jobba åt företaget i fråga.

   När jag jobbade som exempelvis grafiker gjorde jag reklam och typ etiketter åt produkter jag själv aldrig hållt i handen. Jag har också talat gott om saker den verksamhet jag jobbar åt tagit fram i egenskap av privatperson, jag har ju faktiskt egna åsikter även om jag är anställd… Fast visst, det kanske inte ses som särskilt trovärdigt utåt, men de må så vara i så fall.

   Tycker inte det var nån jättegrej, detta. (Och jag är verkligen superkritisk mot allt som rör Blondinbella i vanliga fall.)

   Svara

    Ursäkta är du helt uppe i det blå? Har du ens läst vad det handlar om?😂😂😂

    Svara

     Här var vi trevliga… mysiga personligheter här i bloggen. Krydda dagen med lite mobbing, tjiho.

     Svara

    Hon är en art director som först inte visste om en produkt hade banandoft, sen gillade produkten och vips därefter hade hennes hud blivit så fin. På en dag max.

    Svara

     Fast hon kan ju ha provat den under dagen efter att hon först skrev, och hon kan uppleva huden som fin direkt då krämen stryks på eftersom den är lystergivande, så inget konstigt egentligen.

     Svara

      Hahahahahahahaha skämtar du?! Nä det är absolut inget konstigt med det. Det är heeelt normalt att allt detta händer inom loppet av några timmar. Dessutom behöver du testa en produkt i ett par veckor för att du ska kunna se resultat.

      Svara

      Sluta. Är du såhär även i ditt irl-liv?

      Svara

       Är du?

       Svara

     Säger väl inte att det är snyggt skött! Men inte är det något jättescoop nej…

     Svara

    Ingen bryr sig om hennes produkter, därför hon måste sitta och höja upp dem via hennes anställda.
    Det har hon gjort under många år på bloggen
    Man såg hela tiden kommentarer där om hur bra produkterna va.
    Allt för att öka försäljningen.
    Personligen tycker jag det är patetiskt, men det är lagligt att ljuga.
    Så klart de fortsätter.
    Att ljuga är ju hela hennes livsfilosofi.

    Svara

     Fast du vet ju inte vilka som skrivit kommentarer på bloggen, det har säkert en del kunder gjort som varit nöjda. Det finns en del produkter som sålt bra och som många gillar. Jag gillar en del av produkterna men vågar nästan inte skriva det här.

     Svara

      Eh deras anställda skriver med sina egna konton och låtsas vara kunder så folk vet visst.

      Svara

    Eftersom alla sitter på samma kontor och är väldigt involverade i processen (enligt Bella) så känns det väldigt konstigt att ta sig besväret att gå ta sig till insta och fråga när man bara helt sonika kan gå över kontoret.

    Svara

  🤣🤣🤦‍♀️

  Svara

  Hahaha guld! Eller glow 😀
  De är så pinsamma. Som om de halkar omkring på ett bananskal konstant..

  Svara

  Är vi förvånade….. bara patetiskt.

  Svara

  Människor med hotmailadress framstår som seriösa en gång på tusen.

  Svara

   Vad ska man använda annars? Jag har hotmail, kan inte komma på att jag sett andra alternativ 😂 Rekommendationer på ”seriösa” ☺️?

   Svara

    Gmail???

    Svara

    Är man nu anställd på ett företag kan kanske en företagsadress vara rimligt?
    Finns ingen i arbetslivet som tar en hotmailadress seriöst.

    Svara

     Håller med. Jag jobbar inom tech och när vi får ett CV med hotmailadress så himlar vi med ögonen samtidigt…

     Svara

      Ska man söka jobb men sin arbetsmejl tycker du? Eller om man är nyexad? Är det då så viktigt att med vad för typ av mejltjänst man använder?

      Svara

       Ja, det är det! Det sa tillomed min arbetsgivare, att de sållar bort alla hotmail ansökningar utan att ens läsa dem. Tycker att personen ovan är ett typexempel på hotmail användare. Kunde inte hitta ett annat mailalternativ bland alla världens mail-förmedlare 😂 alltså svårt att googla email adress provider? Herregud.

       Svara

        Känns som din arbetsgivare gör rätt korkade urval om man sollar bort någon för en epostadress skull.

        Det måste finnas bättre urvalsmetoder än så.

        Avskyr google – så en gmail kommer det aldrig bli. Min hotmailadress rockar. Har mitt förnamn@hotmail.se – kan inte bli bättre liksom

        Svara

         Ja… känns som de går miste om en del.
         Min syster sa iofs till mig att jag måste ha en ny adress när jag sökte jobb 🙂 men det var nog inte för att det var en hotmail utanför vad namnet är. Inget illa ord så sätt, men ser kanske inte så seriöst ut

         Svara

        Vilka oseriösa arbetsgivare ni har/är. Så löjligt. Gmail, det ska vara it liksom, det är samma sak ju som hotmail, yahoo etc. En adress och inget annat 😂 Jävla trams.

        Svara

         Det handlar om nivån av professionalism och erfarenhet.
         Inom tech och IT brukar (inte alltid men ofta) tex en mejladress vara viktig just för att det visar på din erfarenhet och kunskap.
         Detsamma som om du piratat ner OpenOffice eller inte…

         Svara

          Jag är, eller ok, var personlig vän med en av grundarna till en av världens s största internationella it-tjänst. Typ i nivån att dina chefer skulle kyssa hans röv och be om autograf. Må så vara att han inte använder hotmail i jobbet, men privat har han mailat mig via sin HOTMAIL adress. Tror Hotmail vs gmail snarare är en generationsfråga mer än något annat då hotmail var vanligast på 90 talet och gmail kom senare. För övrigt låter dina chefer mer som skitnödiga startups som bryr sig om appearence, snarare än etablerade inom tech.

          Ber Camcam om ursäkt för mitt grova språk.

          Svara

           Fyfan vilket bra svar 😂

          Open Office är gratis och open source… inget man behöver ”pirata”…

          Svara

        Så grymma potentiella medarbetare sållas bort pga vilken mejltjänst de föredrar att använda på fritiden? Otroligt löjligt. Å

        Svara

      Vilken adress i dina ögon är trovärdig?
      Så länge det står individens namn så tycker jag inte spelar någon roll om man använder Hotmail, gmail eller yahoo på sitt privata cv.
      Känner spontant att jag inte skulle vilja jobba för någon som inte kollar på mina kvalifikationer.

      Jobbar man på ett företag tycker jag däremot att man ska använda deras namn som adress när man representanter dem.

      Svara

      Men herregud!! Vilken värld vi lever i, spelar roll om man har Hotmail, gmail, Yahoo eller vad tusan.
      Är himla stolt över min hotmailadress som har hängt med sen högstadiet:). SO LIVE YOUR LIFE!!!
      Blir dock lite sorgsen när ngn skriver att alla himlar med ögonen samtidigt, som att det är rätt att göra och ni är liite bättre. Det är samma slags personer som gemensamt går ihop mot den som är utanför. STAND OUT istället för att bete er som dagisbarn. Fast förstår om man himlar med ögonen i tech branschen.. @kryptoweed.com and the jobb is yours;)

      Svara

       På de arbetsplatser jag varit på handlar det inte om vad du använder för mejladress på fritiden. Däremot krävs en viss typ av professionalism när någon söker ett jobb.
       Enligt samtliga arbetsgivare ger inte Hotmail ett professionellt och seriöst intryck.
       Deras tips var att ha flera olika mejladresser beroende på nivån av professionalism du vill visa.

       Svara

      Då missar ni alla arbetslösa som inte har någon jobbmail.
      Trist. Ni kanske missar någon duktig person?

      Svara

       Nej, de menar inte att man måste ha en jobbmailadress utan bara att man INTE ska ha hotmail. Gmail tex går bra.

       Svara

        Haha men varför funkar gmail men inte hotmail??

        Svara

         Nivån av professionalism.
         Framförallt om du söker en tjänst inom tech, media och IT.
         Ha flera adresser bara.

         Svara

      Alla gör som dem vill, men säger bara hur det är i arbetslivet. Ja, vi himlar åt Hotmail adresser. Mvh / petson som jobbat för Facebook och Snapchat

      Svara

       Nej, du säger hur DU beter dig i arbetslivet /MVH person som använt sin hotmail för att få jobb hos PWC och nu Microsoft (den senare är visserligen lite bias)

       Svara

      vad ska man annars ange för mail, nuvarande jobbmailen? hur gjorde du när du sökte jobb?

      Svara

      fy vad obehagligt att läsa , och du ska rekrytera folk? ??

      Svara

     Okej… låter rimligt. Mvh revisor på en av världens största revisionsbyråer med privat hotmail-adress.

     Svara

      Använder du din hotmailadress när du skickar jobbrelaterade mail på ”en av världens största revisionsbyråer” ?

      Svara

       Men här är väl hotmailen angiven på en privat profil inte en officiell jobbprofil, eller?!
       Sen att hon kommenterar som en kund är ju skrattretande ja!

       Svara

       Varför skulle personen göra det? I jobbet använder man jobbades. Gör er inte dummare än vad ni är. Idioterna ovanför sållar bort arbetssökande endast på grund av en mailadress och det är det som vi snackar om.

       Svara

        *jobbets

        Svara

      Hade känts oseriöst om jag fick arbetsrelaterade mail från en revisor med hotmail adress. Fine om jag var kund sedan länge och hade nån utvecklad relation med personen, men annars inte.

      Svara

       Men personen skriver ju att hotmailadfessen är privat, alltså än används den i privata sammanhang.

       Jag skulle aldrig använda min jobbmail när jag söker jobb. Dels för att jag söker som privatperson, dels för att jobbmailen hanteras strikt och inte släpper igenom många saker, vilket jag inte kan påverka. Dessutom vill jag inte att arbetsgivaren ska se vad jag söker.

       Svara

       Gör dig inte dummare än vad du är. Återigen, idioterna ovanför sållar bort arbetssökande endast på grund av en mailadress och det är det som vi snackar om.

       Svara

       Men stopp nu, diskussionen ovan handlar ju om att arbetsgivare sållar kandidater med hotmailadress. Läs först och uttala dig sedan.

       Svara

     Jag tar inte Gmail seriöst. Tänker att det är dom som vart tvungna att skapa ett Gmail konto för t ex Android. För att inte tala om icloud.

     Hatar dessutom Gmail, tycker det är för rörigt.

     Svara

      Eftersom Gmail är google så tar jag det mer seriöst än hotmail iaf, som det bara kommer massa jobbig reklam mail till. Inte fått det på gmail iaf.

      Svara

       🙄

       Svara

       Tycker Outlook/hotmail har ett utmärkt spamfilter. Det är flera är sedan jag fick nåt sådant i inkorgen… allt hamnar i spammappen.

       Svara

    Skaffade min hotmail 1996. Kommer ALDRIG ge upp den!

    Svara

     Jag också kommer aldrig gi upp den!

     Svara

     Jag har haft min sen nittiotalet 😉 -använder den nu dock bara som skräppostkonto. Som när man behöver ange Mail när man beställer varor och sådär

     Svara

     Jag har också en hotmail-adress (plus andra adresser förstås) från 1996 då Hotmail startade.
     En sådan adress ska man vårda och behålla 🙂
     Microsoft köpte Hotmail redan 1997 och kallade det då MSN Hotmail och senare Windows Live Hotmail.
     2013 kom Hotmail att ersättas av Outlook så jag liksom andra får nu ”hotmailen” i Outlook vilket känns lagom kul 🙁
     Så har man en gammal hotmail-adress så är det en raritet. Jag behandlar den lika ömt som min svarta Moncler-jacka från 1993.

     Svara

     Samma här, och har använt den varenda gång jag sökt jobb och fått varje jobb jag sökt. Är CFO idag. Skulle aldrig ens fundera över vad personer jag anställer har för mail-adress, jag är mer intresserad av personlighet och kunskaper…….

     Svara

    ”Kan inte komma på att jag sett andra alternativ”.. just därför man inte anställer en hotmail-användare

    Svara

   Skulle sagt samma för ett år sedan man har nu förstått att hotmail numera är supertrendigt bland kidsen 😀

   Svara

   Jag är superseriös och välutbildad. Och har Hotmail sedan 20 år. Skulle jag söka jobb hos en konkurrent i branschen hade jag självfallet inte använt min nuvarande jobbmail!
   Men då är jag väl den där tusende då!

   Svara

    Fast det finns väl massor av alternativ förutom jobbmailen? Den hade jag givetvis INTE använt för att söka jobb.

    Svara

     Men om man nu har haft en Mail länge och den funkar bra, varför skall man då byta bara för att en annan är ”finare”

     Svara

      Jag vet inte hur det är nu men när jag slutade med hotmail för ca 10 år sen var det pga att det under min signatur kom reklam om tex penisförlängningar med.
      ”Anmäler intresse för tjänsten. XX”
      Get your penisenlargement here!

      Svara

      Professionalism inför nya personer du inte känner.
      Sedan är ju namnet ofc avgörande.

      Svara

   Jag har haft samma mail i 15 år vilket är mitt för och efternamn @hotmail.com, jag har jobbat just med att hjälpa arbetssökande och tror mitt cv är guld sen jag lärde mig det yrket, för jag har fått komma på MÅNGA intervjuer mellan åren (ja, många intervjuer – det tog mig ett bra tag att bli lika bra på intervju, alltså att få jobben) – och det jag vill säga är att dessa arbetsgivare kanske inte varit samma löjliga fördömande människor som sitter och himlar med ögonen och dömer ut ev fantastisk arbetskraft pga att man har en Hotmail, eftersom hör och häpna så verkar de ha kommit så långt som att läsa mitt CV! Och om jag får säga det själv är min nuvarande arbetsplats väldigt givande både för dem och för mig. Varför missa en sådan chans för att man är så otroligt fördömande och tycker man är för fin för Hotmail, det är en helt vanlig mailportal som fungerar utmärkt privat och i alla ärenden som behövs. Min mail före det var littlemillagirl12 och det hade nog inte gått hem, men allvarligt, sluta var så himla förmer och fördömande. Er attityd säger ju betydligt mer om er än om de som använder dessa mailadresser. Jag förstår att man får många ansökningar, men seriöst, hoppa av från de höga hästarna 😂 Jag vill inte jobba hos er heller, ser ni så på människor för att de har hotmail så är känslan ömsesidig – ni är skitlöjliga. Och det säger jag inte bara för att jag är butthurt över att ha blivit utdömd som människa fullständigt pga att jag använder hotmail själv utan ni är genuint mycket mer löjliga än min mailadress är. Kanske ni ska fokusera mer på vad som står, om det är folk som skriver ”hej jag vill ha ett jobb för jag behöver lite extra pengar” eller nåt annat som är rimligt att kasta bort ansökningarna för.

   Svara

    Finns ställen där du inte ens får logga in på Hotmail då det ses som spam. Men kul för dig att ditt CV ger dig intervjuer!

    Svara

     Vad jobbar ni på för sjuka jobb haha 🤣 verkligheten jo tjena.

     Svara

    Verkligheten är inte alltid en dans på rosor.
    Hotmail = Oseriöst, så enkelt är det.

    Svara

     Ehh och Malla: verkligheten säger ni 😂😂😂

     Svara

     Hahaha den här diskussionen är så jävla rolig, har jobbat med HR i många år och bara hört en enda person nämna den här konstiga fördomen.

     Oavsett så känns det här som en lite elitistisk millenialgrej (och innan nån blir hysterisk så är jag 90 talist själv), jag har lyckats få varenda jobb jag haft (och rätt schyssta sådana if I do say so myself) och alltid uppgett min hotmail som startades i för år och dar sen. Jag brukar mer se på vad folk har valt för mailnamn än domänen, det är där den riktiga underhållningen finns 😂

     Svara

      För mig är det endast millennials som accepterat Hotmail.

      Svara

       Jag ser det snarare tvärtom, strax över tjugo och uppåt har många hotmailadresser. Och gmail.
       En del av de i 50/60-årsåldern som är mer ovana med datorer har telia, bredband, och liknande mailadresser som ofta görs i samband med installation av dator.

       Svara

      Haha! Samma här. När jag har gjort både första och andra utsållningsen så har det varit kul att se mailnamnen. En som hade ett väldigt ungt/partyparty-mailnamn gick vidare till intervju då personen var mycket kompetent för övrigt och verkade ha vuxit upp sen mailadressen skaffades.

      Däremot så gav det VÄLDIGT dåliga vibbar (men inte nödvändigt bortsållning) när män skickade in ansökningar från deras fruars/sambos/flickvänners mailadresser!?! Eller om de kanske skötte hela ansökan åt männen?

      Svara

     Kan förstå att man inte kallar snuttis78@hotmail.com eller barbiegirlcool@hotmail. Ja ni fattar. Men. Den som har tex maria.k.nilsson@hotmail.com. Är det lika hemskt. Eller någon som har @live.com som slutkläm! ?

     Svara

   Varför skulle gmail vara mer seriöst än hotmail egentligen? Jag har ett väldigt vanligt namn och exakt alla tänkbara kombinationer är upptagna på gmail. Då håller jag mig gärna till förnamn.efternamn@hotmail.com. Förstår om man har sexyangel69@hotmail.com men inte om man har en seriös adress…

   Svara

   VAD är det med det som gör det oseriöst? vilka funktioner kan du göra med din gmail som du inte kan med din hotmail? jag använder (hot)mail för att skicka meddelande, vad gör du? vilka speciella super secret messages kan du skicka med gmail som du inte kan med hotmail/diverse? att säga det är som att säga typ ”asså vi himlar med ögonen till alla blonda” eller ”har personen ett utländskt namn så tittar vi inte ens åt cv:t” liksom what vem bestämde den konstiga regeln ??

   Svara

    Hotmail var väl ”oseriös” för 15 år sedan, men idag är det nog väldigt få som skulle döma en efter en sån sak. Jobbat på både region/landsting och kommuner och där ser man i alla fall inte ner på en sådan löjlig grej. Skulle själv inte rekommendera typ sexxybiatch6969(a)Hotmail… men en normalseriös mail ser jag inget problem med. Vet dock de som fått jobb trots supersuper-”olämpliga” användarnamn så här du kompetensen så har du..!

    Svara

     Oj, för enligt min erfarenhet så är det tvärtom! 😮
     Hotmail var fullt accepterat för 15 år sedan o nu himmlar, skrattar eller tittar folk/arbetsgivare/skolor etc. snett på folk som gör seriösa saker som tex jobbsökande med en Hotmail.

     Svara

   Vad grundar du det på? Jag jobbar som CIO på ett rätt stort företag (+1000) och har gjort ett antal rekryteringar, att bortse från någons ansökan pga mailadress skulle jag betrakta som oseriös rekrytering

   Svara

  Även holknektjulia och elinakvist

  Svara

   Ja, precis! Anställda av Bella 😀😂

   Svara

  Så går det när man anställer folk utan utbildning… och inte har någon själv heller.

  Riktigt illa skött, men det genomsyrar väl hela bellans ”business”.

  Svara

   Fast bara för man inte är utbildad så betyder det ju inte att man inte har koll på vad som är rätt och fel. Jag saknar utbildning och skulle aldrig bete mig sådär.

   Svara

    +1
    Går inte att säga att utbildning & ”social nätkompetens” (i brist på bättre ord) går hand i hand.
    Är högutbildad och har nog stött på fler dumstrutar än gemene man på mitt fd program

    Svara

   Din kommentar säger bra mycket mer negativt om dig än om folk med utbildning.

   Nu har jag 5 år på högskola på nacken (3 år för en fil kand och 2 år för kurser som gav mig mer spetskunskap för att kunna ha lättare att få jobb inom mänskliga rättigheter), ja det är superfint på papper det jag ”kan”, meeeen jag skulle ändå aldrig säga nåt så urbota löjligt om folk ”utan utbildning.” Dels är detta vanligt folkvett som ”utbildning” inte lär ut och dels så är driv, personlighet och erfarenhet likvärdigt eller bättre än utbildning i många fall. Du som säkert är så väldigt bildad själv (antingen det, eller så är du obildad och tycker inte att någon ska anställa dig) borde väl förstå det, och vara medveten om hur mycket succé som finns ute i världen av folk som inte har känt att skolutbildning är deras väg att gå men har gjort fantastisk karriär eller startat företag som gått jättebra. Utbildning är jättebra men det är inte bättre än andra vägar. Vi är olika och bra på olika saker, eller hur? Min man är självlärd kock och jobbar på en fin restaurang. Så går det ibland om man inte har en utbildning.. Man kan vara eller bli otroligt duktig om man har viljan men tex kanske är dyslektiker eller liknande.

   Jag behövde verkligen ta ut lite frustation på nån obildad kommentar idag och du passade utmärkt. Tack för din tid om du orkade läsa. Men läsa är nog din grej tänker jag.

   Svara

    ”Utbildning är jättebra men det är inte bättre än andra vägar”

    I det här fallet vore utbildning en mycket bättre väg, så mycket som Bellsan och hennes anställda gör bort sig hela tiden pga. icke-existerande utbildning.

    Svara

     Och tänk, ändå tjänar hon bra mycket mer än väldigt många andra med utbildning… 🙂

     // En som utbildar sig men som förstår att det inte är den enda vägen för att nå framgång.

     Svara

     Min sambo tjänar mer än vår statsminister och har bara läst in gymnasiet.
     En del personer har talang och då krävs ej utbildning.

     Svara

      Tyvärr är det så – utbildning lönar sig inte. Speciellt inte om man tog studielån och läste till lärare På nyheterna för ett tag sen visades en lista på det. Lärare låg sämst till och kom aldrig ikapp.

      Svara

      Vår statsminister har väl heller inga högskolepoäng?

      Svara

      ”Min sambo tjänar mer än vår statsminister och har bara läst in gymnasiet.”

      Vad har det med Bella att göra?

      Svara

       Hon skrev om utbildning och att personen saknade det.
       Hon skrev något typ” när man satsar på folk utan utbildning”.
       Min poäng är att man kan vara kompetent, med en låg utbildning.
       Det är det jag menar.
       Sen så är dock inte alltid lönen allt.
       Är inte direkt kåt på pengar.

       Svara

  Va hände med tvättmaskinen förresten? Kan inte se den under husets insta?

  Svara

   LG is on it!! Snart leverans!

   Svara

    Herregud. Så de bara lägger upp bild på att de behöver nya maskiner och så får de dem levererade? Alltså jag undrar ibland, behöver verkligen giganter som Siemens, lg, Mercedes synas hos influencers? Jag tycker nästan det gör såna superbra märken ”billigare”. Alltså jag menar lg, Siemens osv kommer alltid sälja, oavsett om blondibbella reklamerar dem eller ej.

    Svara

     Rätt stor skillnad på att reklamera och att göra reklam. Suck!

     Svara

   Det va på instastory. Gone now.

   Svara

   På tal om miljömedvetenhet!
   Tänk om alla skulle slänga ut sin två år gamla maskin, för att få en ny – gratis eller inte.

   Svara

  Appropå hur de använder instagram. Pingis lägger upp en bild på hermine hold och de frågar om de får reposta bilden 🙈😂

  https://www.instagram.com/p/BuBxBMlh2eN/?hl=sv

  Svara

   Åh gud!! ”Like, a lot” 😂

   Svara

    Åh herre gud! Vänta lite här nu. Pingis lägger ut en pr-bild med två produkter från hermine hold som inte släppts än? Och hermine hold frågar om de får använda sin egen bild på instagram. Makes no sense.

    Svara

     Kolla taggen #yeshermine på insta så ser man vilka bilder/profiler som gör smygreklam…. och alla har fått frågan från hh om de får använda bilden:)

     Svara

   Amen guuuuuuud. Får fan ta fram Bookens skämskudde för att klara av allt detta. Fyfan vad PINSAMMA de är

   Svara

   #yeshermine 😂😂😂

   Svara

    #villdudarin har äntligen fått konkurrens för årets pinsammaste instainlägg

    Svara

     🤣🤣🤣

     Svara

   CamCam, snälla lägg till det här i inlägget. Det är alldeles för pinsamt roligt 😂

   Svara

   När man trodde de nått botten så kommer Ping Pong smashande.
   Pinsamt är inte ord nog för att beskriva detta.

   Svara

   😂😂😂 alltså jag har på riktigt aldrig varit med om ett mer oseriöst företag. Fan va sorgligt alltså, det är ju bara bevis på att de inte får tillräckligt med äkta kommentarer för då hade de haft fullt upp med att besvara dem istället för att själva sitta och skriva kommentarer till sig själva. Se bara på biancas caia som typ överösts med kommentarer, kan liksom inte tänka mig Bianca eller någon det går bra för sjunka till denna nivå. Kunde de åtminstone inte gjort fejk konton istället för konton som direkt bevisat hör till anställda? 🤮

   Svara

  Alla dessa negativa tolkningar … Ett alternativt scenario: en anställd startar en ”diskussion” på engelska då de etablerar sig utomlands. Svarar på svenska efter att ha fått en svensk kommentar. Inte någonstans står det att hon har köpt produkter eller att hon är en kund utan bara att hon testat den, vilket hon mycket väl kan ha gjort på kontoret.

  Svara

   Men sluta.

   Svara

   Nej. Bara nej.

   Svara

   Mmm, visst. Mycket sannolikt. Om nu transparens är ett kärnvärde så kanske alla anställda och ägare ska skriva ut att de är anställda hos Löwengrip när de kommenterar företagets produkter på nätet eller i sociala medier. Kanske t o m nåt man borde ha som policy. Om man nu vill vara transparent alltså, och undvika att bli misstänkt för fuffens.

   Svara

    Eller helt enkelt skapa produkter som KUNDERNA själva kan ge genuina, positiva omdömen om! Inte f’n köper jag recensioner av försäljaren själv, seriöst Löwengrips är fenomenalt dåliga på PR 😂😂😂😂

    Svara

   Exakt Emma, jag ser inget konstigt eller trams.

   Svara

   Sluta spela dum, Emma.

   Svara

   Är du på riktigt?!

   Svara

   Ska inte Pingpong och Bellsan bemöta detta

   Svara

   Ja självklart måste en anställd fråga på Instagram om det är sant att krämen luktar banan, för…hon är förkyld och alla andra på kontoret är ute på lunch. Ja, så måste det ju vara!

   Svara

   Haha skämtar du? Shit vad naiv man kan var. Nu handlar det ju om att anställda på företag skriver till ”sig själva” som om de vore kunder. Hur kan det vara normalt?

   Svara

   Vaaa? Om hon nu har testat den på kontoret varför behöver hon fråga om det är saaant att den luktar banan? 😂

   Hon säger inte ”jag är kund” det har du rätt i, men det är väl plågsamt tydligt att hon ska framstå som först en nyfiken kund sen helt plötsligt en jättenöjd kund (efter att ha testat på kontoret?)

   Det är väldigt pinsamt att starta en ”diskussion” som denna som anställd oavsett om det är på svenska eller engelska, och framstår som allt annat än oproffesionellt att de behöver ta sina anställda till det istället för att be nån utan koppling eller åtminstone starta ett fabrikerat konto som kan skapa lite hype kring produkten – oavsett om hon blev jättenöjd med produkten hon inte vet om det är sant att den luktar banan eller inte, som hon testa på kontoret i eller hemma i badrummet. Jag förstår inte hur man ens kan tänka i andra banor. Helt oberoende av vad man tycker om Isabella.

   Svara

    Haha allt annat än professionellt ska det stå 😂

    Svara

  Först har hon frågor om produktens doft osv. Sen visar det sig att hon köpt den idag. Nästa text är den tydligen jättebra för hennes hy 😂 hur ska den där Julia ha det?

  Svara

   Du har väl hört att allt går så snabbt i dagens samhälle??? Samma gäller såklart Julia! Skriver på Instagram över lunch, fem minuter senare har hon köpt banankrämen och efter ytterligare 20 minuter så kan hon allt ge en detaljerad redogörelse för hur fantastiskt den fungerar på hennes hy!

   Svara

   Ketchupeffekten. Du hinner bara fundera över doften innan du VIPS har använt produkten såpass länge att du är expert på doften å vet dessutom att den är BRA

   Svara

   Kan inte alla med instagram bara Call out skiten i kommentarerna så de skäms lite?

   Svara

    De raderar kritiska kommentarer tror jag, men man kan alltid forsoka 🙂

    Svara

     Nej, de har inte hunnit radera kritik än. Men gör så här (som jag har gjort). Skriv din kritik på deras IG och blocka deras konto därefter. På det sättet borde din kommentar finnas kvar så att andra kan se och de kan inte ta bort din kritik.

     Svara

      Ahh interesting, tack för tips 🙂 Nu jävlar!

      Svara

      Jag är inte så säker på att det funkar så?

      Svara

       🙂 Du får gärna rätta mig om jag har fel:

       Jag har gjort skrivit en kommentar och därefter blockat @lowengrip och min kommentar finns kvar. Dock är min kommentar en respons på Julias originalkommentar så tar hon bort sin första kommentar försvinnar alla underliggande respons/svar på hennes kommentar (däribland min kommentar). Däremot kan inte @lowengrip ta bort min kommentar för att jag har blockat dem.

       Svara

        Obs: Julia är alltså en av de anställda som låtsas vara en kund på @lowengrips instagram.

        Svara

        Den där Julia är väl bellas lillasyster om jag inte minns fel?

        Svara

         Det är två olika Julia.

         Svara

  Så himla pinsamt!🤦🏻‍♀️

  Svara

  Wipped? Får ingen vara bättre på engelska än chefen? Eller går de en gemensam kurs i engelska på kontoret. Hos nån självlärd 18-åring med mer entusiasm än kunskap? So fun!

  Svara

   Låt oss hoppas att det är en omedveten felstavning. Enligt Urban Dictionary betyder wipped något helt annat och kanske inte riktigt vad kreatören tänkt sig. Dock inte första gången vi svenskar gör bort oss i engelskspråkiga sammanhang.

   Svara

    Tror alla deras felskrivningar är oavsiktliga.

    Svara

  blondinbella är narcissist, hon vill väll bara ha lite ja-sägare runt sig som kan berätta för henne hur duktig hon är, bära hennes väskor, redigera hennes bilder och leka kunder när det behövs. växte upp med julias lillebror och man är ju stolt över hennes insats som allt-i-allo

  Svara

  😂😂😂😂😂😂😂 fyfan vad roligt

  Svara

  Hon är inte den första som gör så från Löwengrip. De flesta ”mindre känd” anställda (troligtvis deltidare) följer bolagens på IG och kommenterar som om de är kunder.

  ”Wow! Älskar produkten! Fantastiskt!” och liknande.

  Svara

  Iiiiih, skämskudde fram. Men så otroligt roligt. Och oproffsigt.

  Svara

  Men vem köper hennes grejer? De är, precis som hon säger, prissatta som premiumklet men har innehållsförteckning som smörj man kan köpa i mataffären.

  Svara

   Undrar också det. Och på min lokala Åhlens står Löwengrip bredvid nivea, fenjal och dove. Inte direkt bland dyr-grejorna, antagligen för det är samma kvalité. Men sen priset.

   Svara

  Vet många företag som håller på såhär, miljardföretag, även pytte ytte små.
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Källa?

   Svara

    Tänker inte outa någon här, men om du går in på dom flesta små bolagen. Så kan du hitta ägarna som skriver ”vilken fin blus ni fått in i affären” det är inte rocket science att hitta. Miljardföretagen tänker jag inte alls outa, men tänk dig verkligen aktiebolag.
    Detta kan man finna i de flesta bolag/företag. Inget nytt och kommer aldrig bli något nytt, folk vill att man ska köpa/använda deras tjänster och då tar man till såhär. Jag gör ju det också tekniskt sett när jag kommenterar min länk här under.
    http://Www.caloveline.com

    Svara

     Verkligen aktiebolag? Typ som de flesta företag som är ur källarföretagsstadiet?

     Svara

     Ja och hur tycker du att det går för dig? Great success eller?

     Svara

   Fortfarande ingen som är intresserad av ”teenage girl living in Sweden, keeping a diary on the internet”..

   Svara

    Du behöver inte vara otrevlig.

    Svara

    Fy f-n för sådana som dig som trycker ner andra.

    Caloveline – du har en fin blogg!

    Svara

    Gå inte in och läs då. Taskmört.

    Svara

    Du har ju uppenbarligen klickat på min länk för att läsa, du brydde ju dig? 🤷🏻‍♀️
    http://Www.caloveline.com

    Svara

     När du fyller 15 år kommer du förstå att det räcker med 1 länk i varje svar du skriver.
     Dubbla länkar är inte = dubbelt så intressant.

     Svara

      När du fyller år nästa gång behöver du inte fråga dig varför ingen kom. Du vet svaret.

      Svara

  Förresten så såg jag precis dokumentären om FYRE’s VD, Billy, igår (numera dömd för bedrägeri med 6 års fängelse). Han levde ett lyxliv för pengar han inte hade (lån och bidrag från riskkapitalister som trodde på hans lögner) för att få sin produkt att se så exklusiv ut som möjligt.

  Det påminner mig väldigt mycket om Isabella: Lev ett liv du inte har råd till, få dig själv att framstå som väldigt rik och exklusiv, och få produkt med ditt namn på att växa i värde bland rikemännen.

  … Synd dock att hon har misslyckats totalt. Löwengrip känner jag ingen som har köpt och LCC har någon vän eller kollega köpt antingen på Gekås, Mathem eller Apotekets rea. Not so classy, Bell..

  Svara

   Såg också FYRE-dokumentären och tänkte DIREKT på Bella. Så mycket snack, och så lite verkstad bakom. En fasad av lyx och pengar för att få kontakt med rätt människor i rätt kretsar. Allt får så stora proportioner i samband med hennes lögner att det till slut blir svårt att dra i handbromsen, precis som det blev med FYRE, eftersom så många är involverade i lögn-karusellen och det ligger mycket pengar i det hela.

   Det är nog ingen slump att Pingis och Bella flyger omkring och träffar investment-bolag. Behövs pengar i bolaget, och trots att Bella alltid sagt att de vägrar ta in kapital, så är det nog dags nu.

   Svara

  Alltså sååå pinsamt!

  Svara

  Den luktar ljuvligt den där krämen, inte så starkt av banan fräsch doft. Men det är väl inget trams att de ställde frågor, bara för att de är anställda så kan de ju undra och kanske inte testat produkterna, de ville väl kanske bidra med frågor också och få igång det, och kanske var nyfikna på krämen. Sen att hon svarat på svenska är inte konstigt eftersom frågan ställdes på svenska.

  Svara

   Är du advokat eller tänker du bli det?
   Du verkar duktig på att hitta halmstrån att klänga fast vid 😝

   Svara

   Flera av deras anställda skriver frågor vilket innebär att de antingen förväntas göra det av sina arbetagivare eftersom de knappt får några kommentarer på sina inlägg (vilket också innebär att de skriver här som anonyma på BB och möjligen även på Flashbacktråden – jag är övertygad att ”Darras” på flashback är en anställd) eller så är det här bolaget så oseriöst att inte ens de anställda vet vad Löwengrip säljer. I båda fallen bådar det illa för Löwengrip.

   Svara

    Darrar. Ja

    Svara

     Förlåt, menade ”Darrar”. Darrar är samma person som skrev att det fanns en hotbild med maffia/kriminella utanför Bellas hus och senast skrev Darrar att Bella inte alls hade köpt huset utan bara hyrde och precis körde en smygvisning. När folk har bett Darrar förklara hur hen vet allt detta skriver Darrar endast att hen vet. Ett desperat försök från Löwengripskt håll att få folk att skriva om dessa icke-bevisade rykten så att det blir mer snack = mer uppmärksamhet = mer klicks.

     Svara

     Den personen har en mkt lång tråd om någon kriminell familj som bor på Termovägen (gatunamnet igår i trådens titel, sök på det) i Jakan/Kungsängen, eller var det nu är.
     Skulle bli lite förvånad om den personen jobbar på Löwengrip, men bör väl vara enkelt att kolla upp eftersom han(?) verkar bo om inte på, så iaf mkt nära just den gatan.

     Svara

    Hela grejen är så skum, jag jobbar för ett stort svenskt företag långt ner i näringskedjan, och vi får absolut inte skriva på vårt företags sociala medier även om det är med kärlek och beröm – det anses OSERIÖST när anställda överhuvud taget sysslar med sådant.

    Antingen är man KUND hos ett företag, och då har man rätt att vädra både positiv och negativ feedback eftersom sociala medier bygger på transparens och kommunikation – eller – så arbetar man FÖR företaget med dess sociala medier, och är där väldigt öppen med att man besvarar frågor och ger omdömen från företagets insida. Inte någonstans ska man som anställd sitta från kontoret och LÅTSAS vara kund, detta borde till och med vara olagligt? En normal chef hade satt stopp för detta, men här verkar det ju vara tvärtom…..

    Svara

   Alltså det där vidriga order ljuvligt 🤮 kräks. Du kanske är bb själv eller jobbar för henne.

   Svara

    Ordet

    Svara

    Ljuvligt är ett magiskt ord.

    Svara

   Nyfikna på en kräm de har på kontoret men ställer frågor på instagram? Seriöst? Dåligt advokat i såna fall.

   Svara

   Nu undrar man ju verkligen över alla kommentarer på hennes blogg som är lagom elaka för att få igång kommentarsfältet!

   Svara

  Kolla Underbara Claras senaste inlägg och kommentarerna! Hon är inte förtjust i Blondinbella…

  Svara

   OJ! Bra inlägg, och kommentaren där hon säger att hon vet saker om Bellas sätt att jobba…

   Svara

   ”Dissa Bella drar jag mig däremot inte för. Vet tillräckligt om henne och hur hon arbetar för att inte ha ett sandkorn av respekt för det hon gör.”

   UnderbaraClara

   Svara

    Blir ju fruktansvärt nyfiken på vad det är Bella gör (förutom det som är obvious för alla med hjärna). Men intressant att hon inte håller Bella om ryggen, hon brukar ju annars vara bra på att försvara influencers som yrkesgrupp.

    Svara

   Ett bra inlägg av Underbara Clara.

   Svara

    Bra att influencers dissar henne öppet.. det gjorde ju även bianca ingrosso, men det togs bort sen pga att det antagligen hade blivit ramaskri, men i podden berättade hon ju helt öppet att hon ser igenom allt bb gör, så folk är inte dumma..

    Svara

  Holknekts dotter as well. Det är ju inte liksom som att hon INTE varit med på diverse anställdas stories på senare tid. Tror de på Löwengrip på allvar att folk är helt dumma? Tar typ två googlingar max att se igenom ”imperiumets” strategier.

  Just nu är jag mindre upprörd över Bellas excel-ark, desto mer förundrad över hur alla dessa ungdomar runtomkring kan och vill ställa upp på alla tveksamheter. Väldigt intresserad att få läsa igenom deras anställningskontrakt. Förutom diverse floskler lär de innehålla extrema tystnadsavtal….

  Svara

   Ännu ett skäl att anställa ungdomar som inte vet vad som är rimliga villkor för en anställning. Eller vad som överhuvudtaget är rimligt beteende på en seriös arbetsplats.

   Svara

  På mitt jobb blev vi uppmanade att regga bra betyg om arbetsplatsen på olika berygssajter. Vi skulle gärna be nära och kära ge bra betyg också. Oavsett om de hade använt företagets tjänster. Allt för att höja snittbetyget.
  Tragiskt att det ska vara så.
  Direktiven kom högt uppifrån i företaget dessutom. Pinsamt.

  Svara

   Som på Travellink. Många omdömen där är fejk skrivna av anställda på krogar och hotell.

   Svara

  på maxi i min stad har de ett fåtal produkter från löwengrip, de har dock varit på nedsatt pris i x antal månader, alltid lika många i hyllan (de kan ju såklart fylla på, men tvek). jag passar precis in i deras målgrupp och har många tjejkompisar men vet inte en enda som ens testat produkterna!

  Svara

  Pinsamt och oproffsigt!

  Svara

  Kan ni tänka er vilket ståhej det hade blivit om det kom ut att välkända märken höll på så här? Och nu menar jag inte likes och kommentarer (för det ger väl flertalet anställda på sitt företags insta) men att låtsas vara en kund och hylla produkter till skyarna när man är anställd eller på något sätt har knytningar till ägaren är ju nästan falsk marknadsföring? Dessutom visar det hur desperat IL är efter att folk ska börja köpa hennes kladd, för nu har hon liksom nått en punkt där det börjar ta stopp. Folk köper ju inte hennes grejer ens när de är på nedsatt pris. (Åhlens t.ex.)

  Nu kanske det blir sidospår men IL har inget sinne för företagande, typ alls? Flattered stod inte ut som innomhussko (vem bryr sig ens om märket på sådana?) Egoboost kom då tidningar var på utgång, hårband och scrunchies blev populärt och var lite exklusivt för två somrar sen och peakade förra, nu har ALLA ”vanliga” kedjor det i sitt sortiment, och vi ska inte tala om skandinavisk hudvård för där tar Lumene över stort och nu börjar andra typer av hudvård som t.ex. The Ordinairy få stor uppmärksamhet samt att Korean skincare är fortsatt populärt och växande. Det finns absolut inget som gör Löwengrip lockande om man inte på något sätt är ett fan av IL, och den skaran blir mindre och mindre efter varje dumt inlägg som läggs ut…

  Svara

   Huvudet. På. Spiken!

   Svara

   Sen tackar hon nej till ett bokförlag ihop med Stordalen då det inte ligger rätt i tiden – allt enligt henne själv.

   Det första han gör är att värva enormt duktiga förlägga från andra förlag och jag är säker på att det blir ett framgångsrikt förlag som kommer tälja guld. Stordalen vet vad han gör, det är bara idioter som tackar nej till att ha honom som affärspartner.

   Nu tror jag inte på Bellas version alls.

   Svara

    Jag undrar hur man rakt ut dissar en entreprenör som Stordalen, som inte bara har åldern och erfarenheten att driva affärer, men också global räckvidd och är en erkänd och framgångsrik affärsman.

    Så kommer bloggaren och ”entreprenören” Isabella Löwengrip, född 1990, med 18 konkade bolag i bagaget och upplyser Stordalen att ett bokförlag är ”fel i tiden”. Gick det till så som hon berättade det (vilket jag tvivlar på) så måste Stordalen varit i chock efter det samtalet.

    Svara

   Jag tyckte marknadsföringen av Flattered var helt okej i början, fast det kanske var skräpskor? Löwengrip passar på Gekås, det hade kunnat funka, istället ville de bli exklusiva. Tidskrifter som Styleby säljer väl (fast inte så bra?), det är nog inte formatet som var problemet. Hårbanden är iof löjliga men hade Bianca krängt dem hade det nog sålts en del.

   Svara

    jag har reklamerat alla mina 3 par skor jag köpte från flattered, kvalitén är verkligen inte den bästa
    först sa de att jag skulle gå till en skomakare & de skulle ersätta mig för reparationerna, i alla 3 fall skor/tofflor endast fr 1 vecka till 3 månader gamla. jag ba eh…nej tack pengarna tillbaka ….

    Svara

  Just det. Fick ett prov på rituals dagkräm som heter glow. Superbra. Den köper jag. Så himla härlig ansiktskräm ca 350 kr.

  Svara

   Är det den som heter radiance anti age cream?

   Svara

   Fick också ett prov på den och tänkte exakt samma sak!!

   Svara

   Älskar Rituals, det känns lyxigt att gå in i deras butiker och de har massor av härliga produkter som doftar gott.

   Svara

    Rituals växer, för att citera ett av Isabellas favorituttryck, ”så det knakar” och det är för att produkterna är BRA. Inte pga fejkade kommentarer och recensioner eller gratisutskick till influensers. Jag tycker Löwengrip börjar i fel ände.

    Svara

     Fast inte enl innehållsförteckningen. Varför är de bra anser du? Pushiga säljare också, sånt är alltid oproffsigt

     Svara

  Verkligen pinsamt och oproffsigt!
  Undrar väldigt mycket varför Löwengrip är tvungna att göra så? Hur går det för ILs bolag egentligen?

  Svara

  Blondinbella skriver idag på bloggen, lagom till lanseringen den här veckan:

  ”Veckan som väntar är rätt lugn. Hämtningar, lämningar, gymnastik, skidskor, fredagsmys och så kommer mormor på söndag.”

  Så sjukt uttänkt att jag spyr på henne.

  Svara

   Tror dock inte hårtrasorna kommer gå åt som smör för det.. bellsan e rätt genomskådad nu

   Svara

    Hon har inte handlat på Coop än, eller gått till biblioteket

    Svara

  Tänker att det är lite synd att deras anställda fått gå till Åhléns för att testa på krämen 😂🤣🤣

  Skämt o sido, man får ju som oftast tyvärr intrycket att bolagen drivs lite som om det vore en lekstuga.

  Jag hade velat se mer hur företager drivs ”på riktigt” inte bara när bordet är uppdukat med olika dofter som ska väljas..

  Hade varit intressant att se var Hermine holds sjalar tillverkas t ex och vilka som faktiskt producerar skönhetsprodukterna, vilka märken de gör förutom Löwengrip och Lcc, någon som vet?

  Svara

   Ah nu såg jag att det var en kund som var Åhléns..

   Svara

   Här har du de som tillverkar deras produkter:
   https://www.kramfabriken.se/

   Du kan själv slå dem en signal och be dem tillverka några liter banankräm och få det paketerat i din egen designade förpackning.

   Svara

    Verkar kunna gå att göra ögonskuggor osv med. Kanske där Bianca gör sitt också då…..

    Svara

    Ok ska kolla upp det närmare men bland deras märken fanns inte Löwengrip eller lcc med vad jag kunde se

    Svara

     De listar bara sina egna märken, klart att BB inte vill bli förknippad med en volymfabrik som tillverkar samma innehåll åt alla.

     Svara

  Men skulle ge en rejäl peng för att få reda på vad Pingis tycker om detta trams på Löwengrips insta.
  Pinsamt. Hjälper knappast deras varumärke som måste vara i blåsväder. Bellas miljöslöseri och detta uppenbara, att det är bara Löwengrips anställda som ser deras insta. Samt det enda sättet att promota Löwengrip är både Bellas och Pingis eviga filmande vid Löwengrips monter på Arlanda. Srn, hur går det egentligen utomlands. Varför i hela friden kommer de lyckas i Asien , Australien och Usa. Det måste ju finnas hundratals hudvårdsmärken, men mycke seriösare företagare.

  Svara

   Hon tramsar ju likvärdigt??

   Svara

    Hm ja det gör hon kanske. Desto värre. Hur kan nån seriös distributör vilja jobba med dom?

    Svara

   Tror att hon är lika tramsig själv, hon döljer sig dock lite i bakgrunden med sin ”utbildning”

   Svara

    bevis för att utbildning inte gör en ”seriös” och ”proffsig”..

    Svara

   Pingis är inte bara tramsig hon med, ingen som glömt hennes ”förklaring” till plagiat av artikel?
   https://www.dagensmedia.se/medier/tidskrifter/pingis-om-plagiatet-jag-ar-angerfull-6140776

   Svara

   Och den montern på Arlanda är typ ingenting längre. I somras var den jättefin, stör och hade massa produkter. I helgen var det en jättelitens hylla och den såg liksom tafatt ut.

   Svara

  Tycker uppriktigt synd om denna Julia Freiiman (om det är riktiga namnet?). Kan hon ha blivit tvingad att skriva på det här viset? Eller är det en uppriktig miss av något slag? I övrigt: lite catfight feeling över Underbaraclaras senaste, måst hon göra nåt för att komma ur tråkträsket med barn, graviditet och helylle…

  Svara

   Hon finns och jobbar på Löwengrip.

   Svara

  Löwengrip Beauty TECH företag… TECH??

  Alltså ……… jag orkar inte.

  HUR säljer de in detta på möten för att låta coola och samtida? ”Vi frågar på bloggen om kunderna vill ha doft av apelsin eller jordgubb, thats why we are a beauty tech company”

  Dör!

  Svara

   Alltså kräks, vilken idioti. alltså seriöst jag tror till och med en femåring fattar att krämer inte har ett skit med tech att göra

   Svara

    Men det är ju det oerhört innovativa sättet de marknadsför och distribuerar på som är tech. Du vet den där hemska AI:n och deras mycket banbrytande sätt att använda sociala medier.

    Svara

     😂 höll nästan på att missa din ironi där och hakan gick neråt men sen fattade jag.. tack o lov

     Svara

      😁

      Svara

  HAHA NEEEEEEJ så pinsamt!!

  Svara

  Jeg tror at Isabella var med Hampus i Doha, hun vil ikke publicere min kommentar på hendes blog

  Svara

   Enligt ”Stoppa pressarna” var det f.d. livvakten.

   Svara

   Undra hur mycket hon betalade honom för det där uttalandet han gjorde

   Svara

   Det tvivlar jag starkt på att det var.

   Svara

  Vilken läskig besatthet av Isabella Löwengrip! Det kan inte vara sunt att känna att man måste skriva om henne i stort sett varje dag?

  Svara

   Hur är det att jobba för henne?

   Svara

   Jag tycker också det har känts som att Camilla varit besatt ibland MEN jag förstår att hon typ innerst inne ”äcklas” av alla dessa lögner som folk vet om, och inte minst av de som ingen av oss vet förutom Isabellas ””””””team”””””” o möjligtvis Camilla, vilket driver på henne ännu mer. Tycker ändå det är bra att någon tar fighten, tror vi är få som nånsin skulle ägna våra dagar åt detta, så tycker ändå det är bra att någon vågar exposa bb då allt inte står rätt till där.

   Svara

    Desss kommentarer är så tröttsamma.. ”Besatt av”, typ samma argument som elaka ex-pojkvänner använder. ”Du var besatt” – nej DU var extremt förvirrande, provocerande, lögnaktig och omoralisk kanske!

    Dessa egenskaper stämmer in på offentliga personer som Blondinbella, Anna Book, My Martens osv… De gör ALLT i sin makt för att förvirra och uppröra oss, men sedan ska vi bli anklagade för att vara ”besatta” psychos när vi faller i fällan och försöker reda ut vad tusan de pysslar med?! Nej, så länge de fortsätter bete sig som clowner tänker jag med gott samvete titta på och fortsätta vara besatt, thank you very much. Its so fun!

    Svara

     Haha heja dig. Helt rätt

     Svara

   IL gör ju saker som genererar att Camilla kan skriva om henne i princip varje dag.

   Svara

    Camilla håller Bella relevant och Bella håller (delvis) Camillas kommentarsfält levande

    Svara

     Dock är Bella ändå irrelevant i blogg-mått, men den lilla relevans hon har kvar upprätthålls tack vare den här bloggen

     Svara

  Ok deras affärside måste ju vara att vara så pinsamma som möjligt??! Hinner ju f-n inte ens gå 48 h innan det kommer nåt nytt dårskap från Bella el därifrån, varför gör de allt så ”öppet” för självmål?? Dårar!

  Svara

   De är så dumma så jag blir chockad. Varför åtminstone inte göra fejk profiler och sen kommentera? Trots att det inte ser bra ut ser det väl bättre ut än det här.. så pinsamt så jag aldrig sett nått så pinsamt i företagsväg

   Svara

    Ja jag menar det! Det är som att de anstränger sig för att framstå som så kassa och oseriösa som möjligt! Gah

    Svara

  Skriver de såna stackars kommentarer till sig själva på ig är jag hundra på att de härjar omkring här också. Vilket sjukt stackars företag. Kommer aldrig handla ett skit av dem.

  Svara

   Här inne ser ju CamCam e-postadresser och kan spåra IP-nummer om hon vill som jag förstått det, så förhoppningsvis törs inte Bellas lakejer gå bananas (pun intended) i dessa kommentarsfält! 😂🍌

   Svara

    jag tror att camcam förr nämnt att de varit inne och skrivit här.. sen tar vpn 1 minut att ladda ner till vilken dator/mobil som helst så man kan täcka sin ip-adress otroligt enkelt.

    Svara

  Bb känns som en människa som skulle göra vad som helst för att nå framgång. Tror hon på riktigt är en sån som hade druckit upp allt vatten som finns i krig och typ stulit och sedan sålt den mat som var kvar bara för att hon ska klara sig. Sedan skrivit en bok om det.

  Tycker hon verkar så sjukt blä så det finns inte. Inte konstigt att hon är helt ”ute” i den riktiga bloggvärlden. Hennes få följare på ig och hennes behov av att provocerar säger allt. Hade hon varit där hon vill vara på riktigt hade hon ALDRIG behövt provocera för att förbli relevant.
  Se på Kenza, en provokation från henne hade istället resulterat i ett stort minus för hennes varumärke medan denna galning samlar på sig minus efter minus för att tjäna pengar. Vilken frisk människa orkar leva med att vara så hatad pga sina egna val?

  Svara

  Tror ni hon hinner få sitt visum till Kina? Varför gör man sånt i sista minuten?

  Svara

   Tveksamt!

   Svara

   Undrar också varför man väntar så länge på att ansöka om ett visa? Klippet på instastorie från ambassaden kändes som ett gäng tonåringar som skulle på sin första utlandssemester 😂

   Svara

   Min kille var i kina med sitt jobb för många år sen, tror det var 2011. Han ansökte om sitt 4-5 månader innan han skulle åka.

   Svara

  Vad tråkig, opersonlig och världsfrånvänd IL blogg blivit. Bara en massa ”samarbeten” och tjat om de egna varorna. Så jäkla trist. Var roligare och mer personligt att läsa förr.

  Svara

  Älskar att ett blogginlägg om Bella genererar en massa kommentarer om mailadresser framför att faktiskt diskutera Bellssbubban. Så över, så passé är hon. Älskar det! Låt oss gå vidare med våra liv utan henne, hon kan gå hem och lära sig hur tvättmaskinen funkar. Slår vad om att det är skit bakom spakarna snarare än att maskinen börjat ”ge upp”

  Svara

  Blir helt tokig av den här AI:n. Såg en bild av ansiktet och det ser typ ut som IL men mörkhårig och sjukt konstiga drag och obehaglig? Sen att det tar väldigt lång tid att lansera detta, vad sker?

  Svara

  Alltså varför tar men ens en sån bild o lägger upp?

  Svara

   För att man saknar vett och gränser…

   Svara

  Tips: Blondinbella ska vara med i P4 extra imorgon med Titti Schultz. Hon är deras långgäst. Brukar dyka upp strax innan 13:30 och sen en längre intervju efter lokala nyheter. Hoppas nån på den redaktionen orkat göra bra research.

  Svara

   Lyssnar just nu. Hon har väldigt svårt att hålla sig till att svara på frågorna hon får. Svävar ofta iväg till var de lanserar, hur mycket hon jobbar osv. Tänk på det om ni lyssnar, ett litet tips.

   Svara

  Camilla rota lite i varför Bellan har två passport som hon påstår sig ha. Visste inte ens att man fick ha flera pass igång samtidigt men å andra sidan Ljugengrip drar väl en vals som vanligt.

  Svara

   Skulle kunna förklara hur hon kunde betala så mycket för huset, man kan ju ha pengar i ett annat land

   Svara

   Finns dom som har två som reser väldigt mycket till länder som kanske har konflikter med andra. Att liksom försöka komma in i ett land med nån stämpel i passet från ett land dom inte gillar… Det kan bli stopp där.

   Svara

   Har man behov av att skicka sitt pass på visering samtidigt som man behöver ett pass för att resa kan man ansöka om ett eller flera extra pass. Men behovet ska vara styrkt och återkommande. Jag hade ett extra pass giltigt i två år under en period då jag just behövde avvara pass för visering. Vissa länder har sin ambassad för Sverige t ex i London, Köpenhamn eller Berlin och då kan en visering ta både en och två veckor med postgången.
   Varför skulle det vara så märkligt att behöva ett extra pass om man har behov? Det är förstås inte olika identitet i passen 🙂

   Svara

   Hon har kommenterat det någon gång och det handlar om att hon besöker länder som kan försvåra att få komma in i USA.

   Svara

   Jag har haft upp till tre pass när jag reste mycket i jobbet och passen låg på ryska ambassaden för att få visum etc. man kunde ha upp till 8 st då och behövdes bara ett intyg från jobbet.

   Svara

  Jag bara tänker: vad är det vi missar? Huuuur kan hennes varumärke ens leva vidare?

  Svara

  Har BB gjort något inlägg om Expressen-videon med Bella? Såg den häromdagen och tyckte nästan den var lite beklämmande. Tyckte till och med synd om Bella. Var som ett försvarstal. Det var ju i alla fall ingen uppvisning av huset. I slutet när reportern frågar om hon är ensam är der nästan lite sorgligt. Speciellt blandat med snacket om att hon ska bli världens mäktigaste kvinna. Kändes vilset och ledsamt.

  Svara

  Är det ens lagligt att låtsas vara nöjd kund för att promota sin egen produkt? Kan man anmäla det någonstans?

  Svara

  Kan inte låta bli att fundera över varför man gör en ansiktskräm som luktar banan när man vill bli nya Estée Lauder….???

  Svara

  Enligt uppgifter på IL:s blogg så ska hon vara med i P4 Extra och prata hållbarhetschef.
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/19/vaxtvark-regn-och-p4-idag/

  Svara

   Hahahaha, ett program som jag inte kommer att lyssna på! 🙂

   Svara

  På instastory struttar Bella omkring och åmar sig vidare, tittar över axeln och försöker se förförisk ut. De ända jag tänker på är hur otroligt förstört hennes hår har blivit. Hon har satt i tjocka bitar av extra hår, men hennes eget är MATT, sprött och jättetunt. Inte så konstigt med all jäkla hårstyling vareviga dag. Så stor skillnad mot gör några prxsedan när håret var som på Agneta Fältskog. Långt, tjockt och blankt fint hår 🤦🏼‍♀️

  Svara

  Också något klantigt att taggen #glowbalbeauty redan finns som tagg och konto… Unikt så att det förslår!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.