STRONG IS FEMALE – av Alexandra ”Kissie” Nilsson

Efter mååååååånga smygtittar finns nu Alexandras träningskläder ute till försäljning hos Workout Empire och mitt omdöme är 50/50.
Volanger vill jag inte ha någonstans på mina träningskläder, allra minst i svanken då de lär ”knöggla” sig och vara i vägen när man gör övningar på rygg.
Det känns inte helt funktionellt helt enkelt, men kanske är dessa plagg tänkta att mer gå på danspass i? *steppedisteppstepp*

Lite märkligt ändå att Alexandras namn inte nämns någonstans i kollektionen eller syns på bilderna?
Borde inte det vara, så att säga, DRAGPLÅSTRET?

Vad tycker ni om slutresultatet?
Volangkläderna är ju de enda vi inte fått se tidigare och jag är som sagt inget jättefan.
Är du?

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och var är bilderna på henne?

  Svara

   Ok, såg att det fanns bilder på hemsidan i raddan med andra modeller. Lite nyfiken på varför hon inte skrivit något om det på sin blogg?

   Svara

    Hon skrev det i inlägget igår, att hennes kollektion släppts!
    http://Www.caloveline.com

    Svara

     Tack för att du ger oss dubbla länkar till din dagbok, risk att jag missade den annars.

     Svara

      Hahahahah

      Svara

      Men seriöst? Kan det störa dig då mycket? Fattar inte vad som hänt i detta kommentarsfält, blivit otrevlig stämning. Sen klagas det på att alla heter anonym. Jag hade ett nick innan som man kände igen (även om jag var lika anonym då) men slutade med det pga stämningen här inne. Caloveline spammar ju aldrig utan skriver konkreta kommentarer så vad gör det att hon länkar till sin blogg?!

      Svara

       Jo det tangerar spam. Kommenterar på alla stora bloggar. Ofta något meningslöst och sen LÄNK.

       Svara

        Visst vi säger så. Att det är SPAM som stör och inte att det konstant utses en ny hack-kyckling. 🤞🤯

        Catrin har tysnat så henne har ni inte. Helena hela vägen till + skriver också alltmer sällan and so on and so on…

        Det är ett finkammande efter nästa ”offer” som det kan samlas en bitter klick runt efter att ett ”lyckat projekt” är genomdrivet.

        Jag såg att någon sade att Calovelin bara är 16 år. Om det stämmer så ska det skämmas dubbelt upp. Ett för att det hackas oavsett vem det är och två för att ge sig på en som inte ens är myndig.

        Skäms!!!

        Svara

         Spam med blogglänkar har aldrig varit uppskattat här inne. Räcker väl med att länka i namnet tycker jag. Speciellt när man bara skriver korta meningslösa kommentarer för att kunna spamma ut länken (obs inte calovelines kommentar ovan jag syftar på men händer ofta annars)

         Svara

          ☝️typexempel på den trevliga stämningen här inne.

          Svara

         Håller helt med TRH här!

         Svara

         En av anledningen till att jag inte längre är så aktiv här…

         Svara

          Samma här, Kattfan

          Svara

          Det har hänt någonting med stämningen här inne. Vet inte när och varför den blev så sur och tråkig.

          Svara

          För mig är det en av anledningarna till varför jag ser till att vara extra aktiv med jämna mellanrum. 😉 😇 😈

          (Men jag kommer inom en snar framtid vara nerkopplad en längre tid precis som jag var för ca två år sedan. Kommer bara kanske kunna kika in någon gång då och då under ca en månads tid.)

          Saknar er och hoppas ni kommer tillbak. Både ni två och en hel hög andra som jag saknar från förr. 💕🌺

          Svara

           Saknar också det som var förr. Jag har också bytt nick av just den anledningen att man blev utpekad och alltid fick muppigs svar tillslut. Nu är jag en Sara. Vilken som helst i högen av alla Saror här inne och vips så började man faktiskt få ganska trevliga svar. Men har tröttnat ändå för alla verkar vresiga oavsett.

           Vi hade roligt förr, när vi såg på BL med Anna book och käkade chips 😋

           Jag kommenterar under ett annat namn eller Anonym numer 😘

           Kul att se dig. 😘

           Hoppas allt är bra. 🌸

          Samma här

          Svara

         Håller med! Nu får folk ge sig. Stämningen är helt förstörd av dessa bitterfittor / likehunters som kränker andra för allt och inget. När jag började följa den här bloggen slaviskt, när den startades, var det en så skön stämning härinne! Vi skrattade och grät tillsammans. Nu klagas det för minsta lilla, som att någon delar länk till sin blogg, felstavning, folk som ej håller med en, klistermärken på glas – Kom igen. Skärpning!

         Ps. Jag kommenterar även anonymt numera, efter att folk började håna mig för att ”spamma alla kommentarsfält där det skrivs om Bella” eller till Anonyma i trådarna: ”Är du [mitt namn] nu igen?”, tragiskt men sant! Jag tycker Bella är en otroligt spännande person på grund av den ständiga cirkusen kring hennes falska liv, så det är klart det främst är hennes inlägg jag är (var) aktiv på. 😄

         Svara

        I detta fall var det ju inte meningslöst, utan ett svar på kommentaren ovan. Och oavsett om det är enligt dig en meningslös kommentar så har hon rätt att både kommentera och länka sig blogg, ja du har rätt att störa dig också och jag har rätt att bli arg för att vissa här skriver otrevliga kommentarer till en ung människa. Vissa här behöver växa upp och ör ni redan vuxna så skäms jag över hur ni beter er.

        Svara

  Trots nellies olycka med sprickor i revben och blödningar i kroppen samt hjärnskakning så väntade vila på 3-6 veckor. Istället red och hoppade hon igår och planerar att starta en 1.40 klass i helgen, detta trots att smitta just nu finns och fom isolerar sina stall över landet och uppmanas att stanna hemma. Någon frågar henne om hon överdrivit sina skador då hon redan efter några dagar både roder och hoppar

  Svara

   Hon måste ha överdrivit för att då skrämma läsarna och nu framstå som tuff när hon trots skador ska trotsa spridningen av EVH-1 och sina skador för att debutera på en ny höjd 140 cm på en av hästarna.

   Svara

    Hon hade säkert väldigt ont efter smällen, men en kraftig hjärnskakning, spräckta revben och inre blödningar går inte över på ett par dagar…..

    Svara

     Nä eller hur, bara ljug för att få kommentarer

     Svara

     Har själv råkat ut för dessa skador i samband med en ridolycka. De var inlagd i 8 dagar pga blödningarna & kunde inte ens ta ett djupt andetag pga revbenen, än mindre sitta på en hästrygg då man använder både bål & rygg för balans.

     Hjärnskakningen påverkade min personlighet & jag blev aggressiv, trött & glömde ord. Även min syn påverkades.

     Så jag tror knappast att hon fått de skador hon påstår. Särskilt inte en kraftig hjärnskakning el inre blödningar.

     Svara

    Reagerade också på att hon ska tävla med tanke på hur abortviruset sprider sig nu, även om tävlings-stoppet gäller Sthlms län som jag har förstått det så innebär ju inte det att det inte kommer hästar från de länet som istället nu tävlar i Skåne

    Svara

     Och detta med ett dräktigt sto hemma i stallet!

     Svara

      Hon står inte hos dom

      Svara

   Är inte EHV spridningen mest kring stockholm ?

   Svara

   Mer ointressant människa…!

   Svara

   Eller så är hon bara en kämpe. Alla åker inte till akuten när de blir förkylda/får influensan (inga namn nämnda). Idrottar en hårt, och satsar mycket, så är det inte orimligt att vara tillbaka i sadeln så här kort inpå. En har helt enkelt inte tid att läka som gemene man. Det kostar för mycket på alla plan. Att det framstår som obegripligt och/eller mindre klokt för en utomstående är någonting helt annat. Alla behöver inte alltid förstå allt.

   Svara

    Fast kroppen bryr sig inte om hur mycket ”kämpe” man är. En skada är en skada och t.ex. inre blödning kan gå upp och bli livshotande om man ignorerar den. Folk som trotsar råd kring hjärnskakning kan få men för livet. Att vara en ”tuff kämpe” kan vara otroligt korkat och kosta allt i förlängningen. På samma sätt som att man inte startar en skadad häst bara för att ”vara en kämpe”.

    Jag tror att skadorna var mildare än vad de kändes, och att hon därför återhämtat sig snabbt.

    Svara

     Var är föräldraansvaret här i Nellies fall? Hur kan hon tillåtas tävla så kort tid efter en ”allvarlig skada”? Låter helt banalt i min värld. Inget bullshit i världen kan rättfärdiga sådan här nonchalans för liv och hälsa, det vittnar bara om hur lite de bryr sig, speciellt nu i dessa tider med EHV-1 virus. Hästar har dött, men det spelar föga roll när man kan plocka en rosett. ??
     Sen är ju frågan hur bra hon faktiskt kan prestera med sitt skadade huvud och revben, två ganska vitala kroppsdelar under ett pass med hoppning. Men ja intelligensen har väl fått ge vika för längesen, hon klarade väl inte ens av skolan stackarn? Hoppas hon överlever sin egen ungdom annars blir det vän det naturliga urvalet som får bestämma hur det går för’na, idiotan

     Svara

      Hon är 18, dvs myndig och gör som hon vill.

      Svara

     Att kalla henne en kämpe var kanske fel ord att använda i sammamhanget. Jag tror dock att få personer kan identifiera sig med de som elitsatsar inom olika områden. Jag (och personer i min omgivning) har själv varit med om svåra skador, som enligt medicinska experter gjorde det omöjligt att utöva aktiviteter i den omfattning jag/vi gjorde i närtid efter olyckor. Vi pratar även här timmar och dagar. Vilja, förnekelse och t.o.m. chock kan – i kombination med att man sedan många år lärt sig att pressa sig utanför ”normala” gränser, göra detta möjligt. Sedan kan dock resultatet, som många skriver, bli svåra skador. För all framtid (och även i många fall en längre återhämtningsprocess). Tänker att det är viktigt att tänka på att alla är olika, vi har fostrats utifrån olika normer, och vi har också väldigt olika psykiska/fysiska förutsättningar. Även om jag inte uppmuntrar Nellies handlingar i detta så kan jag ändå tycka att hon har ett stort mod som är uppe på sadeln igen så snart efter en olycka. Och i den bemärkelsen är hon en kämpe. Håller absolut med om att föräldrar och läkare har ett stort ansvar i detta (om Nellie nu är/varit så dålig som hon beskrivit), men utifrån vad hon löpande visat sedan ung ålder är att hon ändå gör som hon vill. På gott och ont.

     Svara

    Att trotsa hjärnskakningar är inte att vara en kämpe, det är att vara en jävla idiot.

    https://www.expressen.se/tv/sport/hockey/johan-franzen-om-depressionen-forstar-de-som-fastnar-i-missbruk/

    Svara

    Hon åkte till akuten… hon har åkt till akuten minst tre gånger när hon har ramlat av så den kommentaren passade jättedåligt

    Svara

    Jag har haft hjärnskakning 2g. Det spelar ingen roll hur mycket kämpe du är , för här du få er hjärnskakning har du så ont i huvudet att du behöver ligga i ett mörkt rum utan ljud annars gör det bara mer ont och reser du dig upp och går blir du du och mår illa. Du kan inte åka iväg till tvävlingsplats under de förutsättningarna. Om du ska tävla behöver du vara skärpt i huvudet . Jag blev tvungen att ställa in min inflyttningsfest 1 v efter att jag hade slagit i huvudet och fått hjärnskakning för jag kunde inte sitta upp och prata med människor. Att tävla är väldigt mycket mer krävande än att ha fest hemma.
    Jag anser att smärta är bara en känsla, alltså är det bara att ignorera och forysätta. Men det är inte alltid det går att fortsätta ibland sätter kroppen stop åt en.

    Svara

     * yr skulle det vara istället för du. Där det är 2 du skulle det 2:dra du vara yr.

     Svara

  100 % vidriga kläder av en av våra mest pinsamma influencers! Vad är grejen, ser folk upp till Alexandra och vill ha hennes kollektion? Vad är hennes fanbase? Förstår verkligen inte.

  Svara

   Hela hon är blä🤮

   Svara

    12:37 ja och då lyckas man inte som affärskvinna. Hon får skylla sig själv.

    Svara

   12:06 håller med. Skulle aldrig köpa något av henne. Så otrevlig hon kan vara på bloggen för att hon har en dålig dag. och då har jag skrivit något trevligt och hon snäser. Inte klokt. Finns massor av snyggare träningskläder där dom som står bakom dom är urtrevliga. Inga divafasoner från henne nej tack. never. 😜

   Svara

   15 åringar ser upp till henne.

   Svara

   Ojoj!
   Bitterbaletten är här!

   Svara

    Det är sanningen.

    Svara

  Det känns väl mer som kläder att ta snygga gymselfies i än faktiskt funktionella träningskläder (med tanke på t ex volangerna). Personligen skulle jag vilja ha mer funktionsfokus än trenddesign för de där priserna. Men så är nog inte heller kollektionen riktad till just mig!

  Svara

  Ska väl kanske vara hennes namn som står nere i hörnet på alla bilderna?

  Svara

  Hahaha skulle aldrig gå till gymmet iklädd Kissie-kläder, oavsett hur de såg ut

  Svara

   Varför? Bryr mig aldrig om skaparen till kläder, gillar jag kläder så kör jag på dem. Skulle aldrig betala överprid dock.

   Svara

    Jag bryr mig om skaparen till kläder om denne inte motsvarar mina värderingar. Skulle t. ex. inte gå på stan i något designat av Hitler.

    Svara

     Du kan inte jämföra Alexandra och Hitler.

     Svara

     Vad jag vet designar inte Hitler kläder eller något annat åt företag i dagsläget. Alexandra har heller inte haft ihjäl flera miljoner människor eller någon av de andra vidriga sakerna Hitler åstadkom. Riktigt löjlig jämförelse, och rätt hemsk mot Alexandra också för den delen.

     Svara

     Men ni inser ju att hon syftar på att man inte kan ignorera skaparen helt – och inte att dessa två ska jämföras? 😄 Eller ni kanske bara sökte likes?

     Svara

  Vilka jäkla priser. Hur kan det vara rimligt att ta så mycket betalt?

  Svara

   Fattar inte heller! 749 pix! Gymshark som anses dyra är ju tillochmed billigare.
   Har aldrig hört talas om det här märket innan. Samtidigt använder både atleter och gymfolk gymshark plus att jag sett så många riktiga reviews med ”squattest” osv av gymshark. Vad skulle motivera ngn att köpa dessa?

   Min personliga åsikt är dessutom att de här kläderna är riktigt fula. Ser billiga ut. Lite stadiums egna över det hela. Men där kan man såklart tycka olika.

   Svara

  Jag reagerar mest på den märkliga formuleringen ”strong is female”… Alltså, vad menar hon egentligen? ”Stark är kvinna”? Antar att hon tänkte sig mer ”stark är kvinnligt”, men då hade väl ”strong is feminine” varit mer passande.

  För övrigt gillar jag de mörka mönstrade plaggen. Övriga känns för opraktiska och obekväma för min smak. Gillar inte jackor som slutar i midjan.

  Svara

   Ja det är märkligt det där. Finns även en influencer som heter fashionablefit. Korrekt engelska är såklart fashionablY fit, men det vet ju inte dagens kids om. Finns så många exempel på dålig engelsk instagrammatik.. samma sak med starstruckED (heter starstruck) osv osv.

   Svara

    So fun! Tihi..!

    Svara

     ’Löwengrip Incest’

     Svara

    Fast, fashionable fit är ju korrekt engelska också, fast det betyder moderiktig passform snarare än moderiktigt vältränad. Har iofs aldrig hört talas om henne och vet inte vilken av de två hon menar, men att fashionable fit inte skulle vara korrekt engelska är fel.

    Svara

  Varken snygga eller praktiska. Tråkigt :/

  Svara

  De längst ner till höger var hyffsat snygga. Mitt stora problem med träningsleggings är the camel toe. Har ni något tips på bra leggings som gör att man slipper det? Har ni inte det här problemet så behöver ni inte skryta om era smala punanis, då blir jag bara ledsen 🙁

  Svara

   Grövre tyg. Och leta efter byxor med bra sömmar som inte är en fet linje mitt mellan benen. Hög midja hjälper också.

   Svara

   Har exakt samma problem! Köpte ett par på kappahl av alla ställen för ett par år sedan som var bra. Ett par gamla från Nike är också bra, men när jag skulle köpa nya nyligen så hade dom gjort om modellen tyvärr.

   Svara

    Aimn är bäst. Testa!

    Svara

   SAMMA! Spelar ingen roll vilket märke, hög midja/låg midja, olika sorters trosor. Det enda som ”hjälper” är träningstights med mönster och färg som döljer det lite. Men annars. Hur i hela friden gör alla andra för att inte få cameltoe i tightsen..

   Svara

    Använd trosskydd 🙂

    Svara

     För det är ju verkligen superbra att göra i onödan!

     Svara

      Och när man ska träna och svettas.. ..uäck!

      Svara

     Jag använder trosskydd rätt ofta när jag tränar. Inte för att dölja cameltoe utan för att tant har svårt att hålla tätt när en hoppar hopprep t.ex. 🙈
     Aldrig upplevt det obehagligt att träna i trosskydd.

     Svara

      Knipkulor! Alla snippbärare borde investera i det, och träna med dom typ 5 minuter per dag! Hjälper till att hålla tätt, minskar risken för framfall, ger starkare orgasmer osv osv osv, finns bara fördelar! Träna inte för mycket med dom i början bara, då kan man få träningsvärk i hela underredet, och det är INTE skönt! 😂

      Svara

       Tack för tipset!!😃

       Svara

       Tack för tipset!

       Svara

       Dom är bäst.

       Svara

       Kan skriva under på träningsvärken 😂😂 Fy Fabian vad ont jag hade i en vecka när jag tänkte vara flitig med kulorna 😂

       Svara

    Aldrig haft det problemet, vi är skapa olika

    Svara

    Jag har en ”cameltoe” därbak…vad jag än gör suga byxor/trosor in i arslet. Hatar det.

    Svara

   Gymstark har dom bästa när man inte vill ha camel toe då deras tights inte har någon söm där nere! Lite dyrare men helt klart värda pengarna.

   Svara

    Om man inte vill betala Gymshark priser kan jag varmt rekommendera MyProtein. Har två par av deras sömlösa av den gamla designen och älskar dem! Tjocka och får aldrig cameltoe av dem som jag får av mina Aim’n.

    Svara

   Mina tights från Filippa K har ingen söm som går längs med läpparna = ingen kameltå (nej autocorrect, inte kanelstång!!) så långt ögat kan nå. Asbra och sköna, med hög midja och glider inte ner utan sitter på plats. Bara plus!

   Svara

    Ja Filippa k har grymma träningsbyxor!

    Svara

   Restless by Em har Restlesswomen eller Restless mama (samma ”märke” men olika målgrupp). Sitter fantastiskt! Känner igen problemet och undviker alla andra träningstights.

   Svara

   Aimn har bra träningsbyxor 👍🏻 Äger 5 par

   Svara

   Det här med svintighta träningstights har verkligen blivit en stor grej. Varför inte ha träningbrallor istället? Det är bekvämare, du slipper camel och dessutom fickor!
   Förstår inte hur träningskläder blivit så avklätt och tight :/

   Svara

    Det har väl att göra med kompressionsplagg som ska öka cirkulationen (tänk kompressionsstrumpor). Och personligen tycker jag det finns fördelar, inget tyg som fastnar i gymmaskiner, jag känner mig smidigare när jag löptränar och gör explosiva övningar som ex. burpees.

    Men ha på dig det du föredrar om du gillar annat, det är ju viktigast.

    Svara

   Jag har en smal punani och tycker fan att jag får värre konturer? 🙁

   Svara

  Isabella Löwengrip i p4 extra idag börjar ca 13. Undrar vad hon ska ljuga ihop där?

  Svara

   Skrattet… 😨

   Svara

    Så äkta på något vis 😬

    Svara

   Bla att hon har 70 anställda. Titti frågar ”men inte som jobbar med bloggen väl?” Då svarar Isabella att de jobbar med produkter som är kopplade till bloggen.

   Svara

   Jag tycker det är svårt att få något grepp på vad hon säger 😉 Hon är bra på att vända frågorna och prata om något annat 🙂

   Svara

    Ja, det låter som våra politiker ju.. ☺️

    Svara

   Jag tycker hon låter som en kvinnlig Alexander Bard!!

   Svara

   Skulle varit kul om Titti (programledaren) frågat på vilket sätt Blondie menar att hon kommer att bli världens mäktigaste kvinna. På vilket sätt mäktig??

   Svara

   Nu är tydligen även Sally vegetarian. Hmmm.

   Svara

    Även Sally vägrar äta döda djur. Heja!

    Svara

  Jisses vilka priser!!!
  För de priserna kan man ju köpa bra funktionskläder från ”riktiga” träningsmärken! Varför lägga så mkt pengar på dessa där kvaliteten är okänd?

  Svara

  Jag gillar! Volangerna stör mig inte, hade haft dem på pass, dans eller löpning. Men. Skulle inte betala extra för att det är hon som gjort dem. Finns ju så stort utbud med liknande kläder nu som är billigare så ser ingen poäng med att betala extra för träningskläder.

  Svara

  Betalade nyss 99 spänn på rea för ett par träningstights hos Cubus, så nöjd!.

  Svara

   Betalade 80:- på stadium outlet 💪🏻

   Svara

    Härligt att fynda 😁

    Svara

   La nyss 99 spänn på en burgare, så nöjd!

   Svara

  Tycker inte att den lilla volangen ser så störig ut. Är nog inget som skulle störa mig i min träning men heller inget jag skulle betala extra för. Har aldrig magtröja så den skulle ändå inte synas.

  Svara

  Behöver absolut inga extravolanger runt magen,fö grovt överprisat.Tror ni Maggan tittade lite för djupt i”Kickifestisen”igår?Något snurrigt inlägg🤪

  Svara

   Vad tyckte du var konstigt med Maggan?
   Tycker det är en tråkig attityd (försök till härskarteknik) att antyda att någon hanterar alkohol illa och sätter sig och bloggar.

   Svara

   Anonym 13:14:
   Håller till viss del med om Maggans inlägg. Rörigare och mer felstavningar samt inga kommatecken/punkter än vanligt. Medan vissa skriver romaner utan styckeindelning så är varje mening ett stycke för Maggan! 🙂

   Svara

  Skulle lätt kunnat köpa den svart blommiga toppen och matchande byxor om jag nu var i behov av nya träningskläder och de såldes har där jag bor. Helt min still när det gäller träningskläder.

  Svara

  Ot- Blondinbella på p4 just nu. Hennes barn är vegetarianer tydligen.

  Svara

   Good for them

   Svara

   Dom äter möjligtvis vegetarisk kost, men har antagligen inte valt det själv kanske… Äh, har inte lyssnat på programmet så kill-gissar bara.
   Många barn går dessutom igenom nån fas då de inte vill äta djur. Nåja, Bella är väl ”vegetarian” dvs med en hel bok av undantag.

   Svara

    ”Pescetarian – Den ökände Stockholmsvegetarianen
    Pescetarian, stockholmsvegetarian eller fuskvegetarian. Kär vegetarian har många namn. En del tycker det är fusk att kalla sig vegetarian om man äter fisk och skaldjur ibland, som en pescetarian gör.”
    Källa:
    https://www.livetsgoda.se/vegan-eller-stockholmsvegetarian-vilken-ar-du

    Svara

    Hennes flicka är väl typ bara 3 år? Tycker det är så fel att göra så mot små barn.

    Svara

     Är det fel att lära barnet ta ansvar för jorden redan vid ung ålder så vi kan vända förfallet? Vi behöver knappast äta kött…

     Svara

  Åh herregudz P4 extra just nu. Flamsigheten

  Svara

   Framställer sig själv som väldigt oseriös tycker jag.

   Svara

   P4 är en flamskanal.
   Tacka vet jag P1 🙂

   Svara

  Vita tights (med ljusa blommor, jag vet). Hade inte ens vågat böja mig 😱

  Svara

  Hennes namn finns visst med om man klickar vidare på resp kollektion.

  Svara

  Skitfula!

  Svara

  Inte i min smak alls, hade aldrig velat klä mig i träningskläder som har volanger på sig.
  Tycker de svarta, blommiga såg fina ut, men de ljusa ser inte ut att sitta fint.

  Svara

  Tanten här på 32år tyckte de var riktigt fina iaf.

  Svara

  Alltså är tightsen är ju ok men skulle aldrig använda en såndär kort top! Vill verkligen inte ha mer närkontakt än nödvändigt med maskiner i gymmet…

  Svara

  Tycker att det var fina träningskläder! Hade lätt köpt dom om det inte var kissans skapelse. Vem vill ha något hon har gjort liksom

  Svara

  Jag må vara snål men alldeles för dyrt för min del. Jag köpte mina på bonprix för under 200 spänn så 🤷‍♀️

  Svara

  Och jag ÄLSKAR volangkläderna. Så jäkla fina!! Volangen på tightsen skulle dock inte synas på mig pga är för fet för att träna i enbart tights och sport-bh haha, så det är totalt onödigt för min del. Men sport-bhn skulle jag absolut kunna tänka mig att köpa, älskar den!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.