Den där att slänga käft på Instagram

Ett, två, tre – alla på en gång!
Vilka två influencers brukar mest hålla till på Instagram och slänga käft?
PAOW!!
Och ANNA BOOOOOOOK!!!!!!!!

Så klart! Och givetvis är det inga andra det rör sig om den här gången heller. Paow ligger i lä den här gången när man ställer henne mot Bokens rabiata utspel på Samir Badrans Instagram men hon kan ändå inte låta bli att hoppa på en främmande människas utseende som skämtsamt skriver att personen bakom Paradise Hotels spoilerkonto borde få bli programledare istället för Rebecca Stella.
Men som sagt… hon ligger i lä för Bokskogens utspel!
Hon tar i från tårna så varenda löv singlar ner mot marken. (Badumdum tiiish)

Vi startar lite mjukt med Paow för att avsluta ”full throttle” med Boken. 

   Tack för tips!

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag orkar bara inte.

  Svara

  Är det här raderat på insta?

  Svara

  Får samma känsla när jag läser Annas speciella sätt att formulera sig, som när jag läser vår Bella-väns unika sätt att skriva.

  Liksom hetsigt, staccato och utan att andas.

  KAN det vara samma person??

  Svara

   Nä, då hade inläggen varit nedlusade med 😍😍🤩🤩😂😂🙏🙏 och 💪💪

   Svara

   Nä jag tror inte det är Anna. Det är en okänd galning som förmodligen härjar på en hel del andra bloggar också.
   Jag tyckte personen var lite lustig till en början men nu är allt bara creepy.
   En creepy stalker som inte förstår när det är dags att packa ihop och försvinna.

   Svara

  Anna Book är en frukt 🍇

  Svara

   Nej hon är en häst! Hästar finns inte.

   Svara

    Sia, hästar är en frukt och frukter finns 🍎

    Svara

     En gång för många år sen utbrast min lillebror i bilen “kolla mamma vilka fina clementiner” och så körde hon förbi en hage med hästar :))

     Svara

  Anna Book livnär sig på drama. Finns det en chans att starta ett krig är hon på. Måste erkänna att hon är som ljuset för en nattfjäril för mig. Såg att hon skulle packa men startade ”fråga mig” på IG. Fick frågan om vart flyttlasset skulle gå och svarade ”Vi går inte ut med det!!” Det gäller att hålla kvar intresset så Aftonbladet kan komma och göra hemma hos när alla sammetsmöbler är inkånkade. Hon är irriterad över att folk är nyfikna på henne och ”kan inte/vill inte lämna ut för mycket” men jag tror att lilla Anna skulle gå inder utan uppmärksamhet och artiklar.
  Tänk om hon inte skulle få någon som skriver om henne på en månad – undrar vad hon skulle komma med för uttalanden då?? 🙂

  Svara

   Hon känns väldigt ensam. Vill jag ha råd om tex inredning så frågar jag mina vänner. Har jag tråkigt så roar jag mig med vänner.
   Vill jag ha uppmärksamhet så pratar jag med vänner.

   Vill jag inte dra till mig uppmärksamhet om vart jag ska flytta så går jag inte ut med att jag ska flytta. Vill jag inte att folk ska vara nyfikna så lägger jag inte ut krokar för någon att nappa på.

   Så jo, våra frågor är Annas luft. När vi skvallrar känner hon sig speciell.
   Den långa tråden på FB om henne är hennes intyg på att hon är viktigt.

   Svara

    Jag tror du har helt rätt i det. Hon har nog en del bekanta men extremt få vänner. På riktigt tycker jag synd om henne. Är nog inte så lätt alla gånger att hålla fasaden i schack och flyta lite ovan alla andra. Hon blir sedd genom sina livesändningar.

    Svara

   Jag tycker hon är rolig. Och gullig. Ärligt nu:)

   Svara

  OT, men Hermine Hold som Blondinbella lanserar idag. Jag har tyckt att bilderna de lagt ut innan lansering varit fina och hade lätt kunnat tänka mig att köpa en hår-scarf om det inte hade varit så att de kostade 1000 kr(!). Ärligt talat vem betalar den summan för en hår-accessoar (en silkestygbit a 20x20cm). Gissar att det blir platt fall för det där företaget.

  Svara

   Nä skulle jag lägga en tusing på ett tygstycke så skulle det ju vara ett lite mer flådigt märke…tycker dessutom de bilder man sett varit tråkiga. Dammigt på något sätt. Vem vänder hon sig till? Och vilka är hennes kunder? Går det ihop? Den som lever får scarf.

   Svara

    Men du måste betänka att dessa sidenremsor är IKONEN Isabellas favoriter
    …ena dagen ikon andra dagen snart världens mäktigaste kvinna
    Det är bäst att Ophera duckar 😊

    Svara

   Jag har publicerat om det på Instagram. Vill inte ge henne ett blogginlägg.:-)

   Svara

    Bra!!! 🙂

    Svara

    Om inget annat kan man koncentrera sig på scarfsens otroligt dåliga kvalitet, kolla bara på sömmarna…. och för att vara 1000 spänn? Kan jag köpa en tygbit och sy ihop den själv.

    Katastrof verkligen!

    Svara

     Smart!! Jag vill ha en scarf men vill inte sponsra och har aldrig tänkt på att sy själv. Tackar tackar.

     Förövrigt är 300 kr för en tofs jävla sunkigt det med

     Svara

    Det måste du cam cam, alla kommer ju vilja diskutera det! Ta upp alla kritiska kommentarerna på Instagram angående priset! (Både på Isabellas konto och på Hermione Hold)

    Svara

     Faktiskt, man skulle kunna göra ett inlägg där man:

     1. Poängterar kvaliten: dåligt sydda sömmar och sjukt tråkigt mönster (iaf Isabellas scarf)
     2. Jämföra med snygga scarfs från Glitter och övriga kedjor, för typ 50 spänn.
     3. Alternativt kolla hur mkt en tygbit kostar, och se hur mkt det egentligen hade kostat att sy ihop en själv.
     4. Poängtera den dåliga ideen om ännu ett onödigt företag som kränger billigt från Kina: dåligt för miljön.

     Svara

      Det kan jag absolut göra, men inte i samband med deras lansering. 🙂

      Svara

       Bra – hon hoppades så att du skulle nappa på provocerande inlägg i samband med lansering. Urk.

       Svara

      Följdfråga på din tredje punkt: gör du det med allt du köper? Kollat vad en bit tyg kostar för att sy en t-shirt själv i stället för att betala överpris på Lindex, struntar i att köpa en duk på hemtex när man lika bra kan sy en själv, köper inte det snygga förklädet på åhlens när man kan köpa tyg och sy ett själv…

      Svara

       Glömde lägga till att jag inte är ett bellafan och inget fan av hennes nya produkter. Bara en fråga då jag tycker att argumentet är konstigt.

       Svara

        Helt rimlig fråga 🙂 .. Det skulle jag faktiskt. Inte för allt jag köper, men för en tygbit att ha i håret, en fyrkantig bit tyg liksom – absolut. Jag har sytt upp egna kuddar t.ex. Men självklart inte avancerade grejjer som t-shirts, jackor osv.

        Svara

         Samma här! En bit tyg med fyra fållar funderar jag absolut över om jag inte ska fixa själv istället. Det är sy-basics, fyra raka sömmar om man tycker att det är trixigt att vända i hörnen.

         Svara

        Det gör faktiskt jag. En maxiklänning kan kosta mer än en minikjol av just den anledningen: mer material går åt och förmodligen även mer arbete (beror självklart på modell). De flesta kunder tänker till innan de köper något, medveten eller omedveten prisjämförelse. Varför gör inte du det inför dina köp?

        Svara

      Sprider tipset från Bloggbevaknings insta där en tjej skriver att hon köper näsdukar på herravdelningen. Kollade lite snabbt på Boozt och konstaterade att det finns mycket fina mönster och färger! Dessutom i en storlek som passar oss som kör på naturligt tunt skandinaviskt hår bättre.

      Svara

    Såg på Elsa Billgrens Instastory att hon fått hem bud med produkter från Hermine Hold. Jag antar i alla fall att det handlar om ett bud och inte ett eget köp.

    Svara

     Såg hur många influensers som helst som hade fått ett HELT FANTASTISKT bud från HH. De ska väl använda sig av samma taktik som DW, ideal Of Sweden och twistshake.

     Svara

      Vad går erbjudandet till influencers ut på?
      Vore intressant om du berättade när du ändå skriver om att ett sådant erbjudande finns.
      Enbart produkter eller pengar också?

      Svara

       Var skrev jag det?

       Svara

     På Hermine Holds stories visades det upp vad som skickats till influensorna, först ett bud med scarf (och crunchie) + macarons, och nästa dag en blombukett. Så det som syns i sociala medier är garanterat gratisutskick.

     Svara

    Joo ge henne ett blogginlägg så att vi kan pladdra om saken. Vore så himla kul

    Svara

    Alltså, funkar den här influencermarknadsföringen? Alla som visar upp sina scarves idag har ju fått dem hembudade gratis. Inte konstigt att man tycker de är fina när man har fått scarf, scrunchie (men vad f-n är den tillbaka på riktigt??), macarons och blommor hem heeeelt gratis. Klart att man tackar. Går följarna därmed på att man själv skulle ha lagt 300 spänn på en jäkla scrunchie??? Eller 1000 spänn på en pytteliten bit silke? Förstår att det funkat för Daniel Wellington, för inte en enda influencer har väl nånsin köpt en för egna pengar. Går det verkligen att upprepa?

    Svara

   Det är nu alla kostnader skall in, den dyra VD:n, allt marknadsföringsmaterial, modellerna etc. Isabella nämnde något om att sjalarna skulle kosta ca 700kr. Att prissätta dem så högt som 995kr kommer tyvärr bara resultera i många kritiska kommentarer. Herregud, man kan ju få en klänning på Marimekko för det priset!

   Svara

   Are you kidding me !!!! 🤯🤯😱

   Jag har i några månader sett klämmor liknandes hennes från betydligt mer ettablerade märken. Inte nog med att hon är sen ut på marknaden hennes varumärke är inte precis kopplat till kvalitet och lyx. Så att hon för en sekund inbillar sig att någon skulle betala de priserna, iaf i Sverige där folk faktiskt vet vem hon är, är så verklighetsfrånvändt att jag inte vet var jag ska börja.

   Svara

    Jodå finns folk som kommer betala och köpa av hennes märke. Så är det. En del gillar hennes produkter. Själv lägger jag mina pengar på något roligare.

    Svara

   Bella skrev ju häromdagen att hon ville göra som Daniel Wellington, och det betyder väl tillverka en produkt asbilligt i Kina och kränga den asbilligt i Sverige. Men jag tror inte att så många kommer gå på det. Hellre betala överpris för en klocka än en liten tygbit…

   Svara

  Fasen som hon plötsligt har råd och shoppa nu då?! Vunnit på nåt Casino..?

  Svara

   Nä, inte på Casino utan på en jämförelsesajt! 😂

   Svara

  Hermine hold lanserades idag, vad är det som gör att man kan ta 1000kr för en liten duk med tryck?? Spännande….

  Svara

   Förmodligen för att folk är villig att betala för det.

   Svara

    Nja, tror knappast att de gjort en vettig marknadsundersökning innan. Jag tjänar ändå långt över medellönen i Sverige men skulle ändå aldrig få för mig att lägga 1000kr på en tygbit. Isåfall får det vara från ett stort, flådigt modehus.

    Svara

     Enda gången jag lagt de pengarna på något likande plagg så var det en stor skarfs i siden från Ralph Lauren som var på 50% rea.

     Aldrig att jag skulle göra det från en som bara är ute efter att mjölka pengar på småskraffs. 🥴

     Svara

     Precis! För lite mer än 1000 spänn kan man köpa en foulard från Christian Lacroix t ex, som är som ett konstverk. Eller 2 stycken Liberty-printade scarves i vackra mönster. Skulle aldrig betala det för HM-handduks-ripoff-mönster.

     Svara

   Kan vi också prata om att hon bara har fått 2000 likes på lanseringsinlägget på instagram? Kommer nog inte gå så bra…

   Svara

  Booken hade en rolig live häromdagen. Hon återgav ett samtal hon haft med en ”ganska känd” person. Denna kända person hade tydligen sagt att hen ”kämpar och kämpar” men inte lyckats få särskilt många följare på insta. Kändisen hade frågat Book hur hon gjorde. Booken sa då att den här kända personen skulle skatta sig jävligt lycklig. Underförstått: störigt med så många följare. Fast sen rättade hon sig och menade att hon älskade alla sina följare. Hon bedyrade också att hon aldrig köpt en enda. ”Why would I?”

  Svara

   Ja kändisskapet är i sanning en börda för fru Book! Som hon försöker undvika offentligheten och bara ägna sig åt sin musik och sin sång, men det är ju helt omöjligt!

   Svara

  Alltså, jag älskar att Booken kallar andra människor för patetiska för att i nästa andetag försvara sig med att hon inte är någon ”jävla mobbare i alla fall”. ÄLSKAR.

  Svara

   Bitch is crazy.

   Svara

   Tänkte exakt samma. Plus är högst oklart VILKA som är patetiska, jag läste att Amir var det först, och fick sen ihop resten (ännu) mindre…

   Svara

  ”Kollektionerna som Hermine Hold lanserar kommer ju att vara inspirerade av en kvinnlig ikon, och den första kollektionen som lanseras idag är inspirerad av mig.” Menade BB att hon är ikon själv?

  Svara

   Jadå, det har hon sagt tidigare. Hon är den första av andra ikoner som de inspirerats av. Hon och Bardot.

   Svara

    Hon har blivi inspirerad av sig själv då alltså…

    Svara

   Sitter på bussen, kissenödig och skrattar.. får inte kissa på mig..får inte kissa på mig

   Svara

  Jag måste säga att Hermine Hold hemsidan är riktigt snygg, och väldigt fina tutorials. Allt känns faktiskt proffsigt. Tänk om Bella hade varit smartare med priserna (och sen kanske haft någon delux kollektion med de högre priserna), tror det hade kunnat gå bra!

  Svara

   Jag kommer inte att gå in där och kolla, men ja: De har nog begått ett misstag med prissättningen. Yngre, som nog är deras målgrupp, kommer inte att betala 1 000 kronor för den. Och de som har råd köper något annat. Jag köpte nyligen en lite större (garanterat äkta) Hermès scarf för 1 000 kr. Dock vintage, men som ny. Har även lagt mer pengar på scarfar från t.ex Louis Vuitton. Ska jag köpa nåt billigare så köper jag nåt från kedjorna. Såg i dag fina på både HM och Zara.

   Svara

   NAE, jag tycker precis tvärtom, jag förväntade mig värsta high tec hemsidan, mer trendig och nytänkande design. Det de har nu är ju en kopia på vilken standard-webshop hemsida som helst. Så tråkig!

   Deras instagram däremot ser proffsig ut, fin flow av bilder måste jag säga. Men produkterna, hemsidan och marknadsföringen tycker jag ser väldigt B ut.

   Svara

    De använder Klarna vilket är en fördel.
    Då blir det i alla fall ordning på betalningen.
    Sen om logistiken med leveranser osv fungerar är en annan sak.
    Förmodar att detta är samordnat med iDeal of Sweden.

    Svara

     För mig har Klarna varit skit och då har jag aldrig haft problem med någon annan betallösning. Hursomhelst så ser HH bara trött ut, försöker få hrt och presenterar trots detta krystade försök helt vanliga tygbitar och scrunchies som folk kan hitta till 1/10 av priset på väldigt många ställen.

     Svara

      Jag betalar nu för tiden alltid med kort via Klarna så jag behöver inte få någon faktura från dem.
      Om man betalar mot faktura så kan det bli problem vet jag.
      För flera år sedan begärde jag fakturabetalning vid ett tillfälle men det kom ingen faktura vilket jag missade.
      Sen kom det istället ett krav med en påminnelseavgift som jag dock ringde Klarna och fick bort eftersom jag aldrig fått fakturan.
      Klarna tjänar sina pengar på påminnelseavgifter, inkassoavgifter och räntor. Betalar man fakturan direkt förlorar Klarna på affären.

      Svara

   Ja hemsidan är snygg.

   Svara

  Hittar inte paradise hotels spoilersida på insta?:/

  Svara

  Vem syftar graaf på i sitt inlägg !!!!

  Svara

   Vet du camcam

   Svara

   VARFÖR är det så svårt för människor att skriva lite mer utförligt? Vilken Graaf? Vilken plattform? Vilket inlägg???? Blir galen.

   Svara

    Förmodligen Maggans blogg om sk vänner !!!

    Svara

   Förmodligen My Martens…

   Svara

  Tänker alltid på South Park avsnittet med ”emoji analys” när jag ser Bookens poster på instagram. Hade hon haft anonyma konton hade det gått på mindre än en minut att luska fram att det är hon tack vare emoji analys.

  Svara

   Jag fick nyss för mig att jag hittat THR på insta via Camcams insta pga emojierna haha, fick dock nog bara för mig (men kommer for ever tro att det är hon) 😂

   Svara

  Såna där scrunchies sydde jag tillsammans med fritidsbarnen ca 1990. Då kallade vi dem för tofsar 😁 😂 🤣

  Svara

  Alltså.. men m*bbing? Är det verkligen m*bbing att Alex säger sina åsikter om en person offentligt en gång, lät absolut el*kt att säga jag vill att han mår dåligt nu MEN m*bbing är det INTE – det är mer m*bbing att systematiskt gå på någon med h*n eller att h*na, kr*nka och rasa i grupp och stor massa. Det var väl isf mer m*bbing det S & D gjorde med låten och att förvrida någons ögon, eller?

  Värst vad alla vill ha en bit av kakan och lägga sig i och ”stötta Samir” och r*sa på Alex, folk passar på.. Book med sina hjärtan och amen, Madde Ilmrud skrev något svammel, och My Mart skrev något slags pepp och råd.. hon var den rätte, pinsamt. Och Ph-deltagare som skriver hur k*rkad Alex är och andra vill sp*tta på han…. herreg*d alltså.

  Svara

   H*r m*nga o*d t*nker d* d*t *r c*nsur p* h*r?
   Sv*rt *tt l*sa d*n k*mment*r, herreg*d.

   Svara

    Ja visst är det tröttsamt med allt modd, och inte veta vilka ord det är som fastnar. Då får man göra så förstår du.

    Svara

  Hej! Ett tips, if you will! Jag tycker det är supersvårt att läsa konversationer när du blurrat både bild och namn på de som skriver. Kan man inte liksom byta ut ett namn mot en specifik bild/nytt namn, så att man ändå enkelt kan följa vem som skrivit vad? Räcker till och med att färgkoda, så skulle man förstå bättre, men kanske roligare att byta ut namn mot emojis eller nåt 😇

  Svara

  Fast 995 kr är i alla fall billigare än Hermès 50×50 cm scarfs.
  De kostar ca 2000 kr.
  Å andra sidan är det ju Hermès som är modellen för Hermine Hold.
  Får se om Hermès tänker agera på något sätt.
  Verkar som HH nu undviker ordet Twilly som är ett varumärke från Hermès.
  Motsvarigheten hos HH kallas helt enkelt ”Scarfette”. Säkrast så.

  Svara

   I mitt tycke är det dock gaaaanska stor skillnad på Hermès och Isabella. Även om jag aldrig skulle köpa något från Hermès heller

   Svara

   Nog för att de försökt komma så nära Hermés så nära som möjligt utan att plagiera men utomlands lär väl Hermine tas för en dålig Hermés-kopia. Vilket liksom är hela poängen, Isabella och hennes varumärken är helt okända utanför Sverige. När hennes fans har köpt på sig håraccesoarer, var finns marknaden? Tror hon suger ut alla pengar hon kan medan de flödar in och så läggs bolagen ner när det inte går längre.

   Svara

  Jäklar vad många emojis Booken använder 😬

  Svara

  Anna är helt klart mer underhållande som instagrammare än som ”artist”.

  Svara

   Anna är fantastisk
   köpa madrass som bord
   men smaken är som baken

   Svara

  Anna Book har nått som brinner inom henne. Ständigt så defensiv och passivt aggressiv. ”Nu lägger jag upp en bild med kärleksfilter HOPPAS DET ÄR OKEJ :))))))))))))”

  Svara

  Då var även jag blockad. Kommenterade hennes instagram-samarbete med ”skärpning”.
  Stabil, den där Anna.

  Svara

  Boken, narcissist?

  Svara

  Gud vad hon tigger saker, är hon verkligen tillräckligt känd för det?

  Svara

   Ökända får väl oxå tigga

   Svara

  Anna Book beter sig som en 5-åring.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.