Baby Boomen fortsätter – Penny Parnevik gravid

För några veckor sedan avslöjade Penny Parnevik att hon och den fd hockeyspelaren Douglas Murray förlovat sig, och nu kommer ytterligare en tillkännagivande – paret väntar sitt första barn, beräknat i augusti.
Detta blir även Jesper och Mia Parneviks första barnbarn och så här skriver de blivande morföräldrarna om det hela:

STORT grattis!!!

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oh no! Haha fan jag bli typ besatt när folk blir gravida och kikar in 24/7 tills ungen kommer ut och vips noll intresse. Aldrig varit inne på någon av parnevikarna innan men nu lär jag ju gå in där varje dag :)) Samma med yoga_girl aldrig hört om henne tills Camilla skrev att hon var gravid, då uppdatera jag hennes flöde hela tiden. Gör samma med Kenza just nu också.

  Svara

   Haha samma här!! Tycker det är sååå intressant att följa under graviditeten men tappat varenda uns av intresse när ungen ploppar ut.

   Svara

    Tror man gillar att se kroppar förändras och se själva förberedelsen, men det finns ju absolut NOLL intressant med en bebis. Jaha, de byter blöjor och sover dåligt.. next!

    Svara

   Och jag precis tvärtom, avföljer direkt då nån blir gravid 😄

   Svara

    Me too.

    Svara

   Jag är tvärtom. Blir avföljning på alla preggos eftersom hela kontot blir ett annat, det ska räknas veckor, tas hål på kön-ballonger och tjötas hål i huvudet om detta *miraaaaakel*

   Svara

    Haha har barn själv men avskyr när de måste berätta vad som händer med bebben för varje vecka, inklistrat från nån sajt..
    Okej tack för den väldigt spännande infon..

    Svara

   Grattis åh vad roligt. Gillar henne. 😊😇

   Svara

  Hurra vad kul! Stort grattis till de blivande föräldrarna 😀

  Svara

  Så himla roligt för dom 😊😊😍😍😍

  https://lisabomsjo.vimedbarn.se

  Svara

  Är det bara jag dom tycker det är lite konstigt att han är en gammal vän till familjen, som är 17 år äldre än Penny, hon var ett litet barn när dom lärde känna varandra och nu är dom ett par.

  Svara

   Äh, dom är ju kära! Folk ska allt för ofta haka upp sig på åldern.. / Hon som är 28 år, tillsammans med en man på 40 år. Han var 24 år när jag var 12 år..

   Svara

    Om mitt barn hade blivit tillsammans med en av mina vänner hade det känns väldigt olustigt.

    Svara

     Jag tänker att man har sina barn till låns.

     De måste få leva sina liv och det kanske inte blir som man förälder hoppats på, men så länge mins barn är lyckliga så är jag lycklig.

     Svara

      Jag är 19 år äldre än en av mina kompisars söner. Jag har varit i hans liv sen han var 7 år, han är nu 20, jag kan inte ens tänka tanken på att se honom som en potentiell partner och jag tror hans mamma hade blivit väldigt upprörd även om hon bara har honom till låns.

      Svara

    Och min sambos dotter är mer jämngammal med mig än vad han och jag är. Vi har hållt ihop länge och är lyckliga ändå.

    Svara

   Tänk när han går där som 82åring och penny precis gått i pension. En jäkla skillnad på 82 och 65…

   Svara

    Och?
    Skulle du avstå din livs kärlek pga 17 års åldersskillnad?!!

    Man kan dö närsomhelst, få obotlig cancer.
    Han kanske är mer pigg än henne som äldre och kanske blir långt över 100 år.

    Det är väl bara underbart att få dela livet med någon man älskar tänker jag.

    Svara

     Nej jag hade nog inte hittat den hos en 17 år äldre man av den enkla anledningen att jag nog inte hade kollat åt det hållet. Hade ändå jag fallit för en så mycket äldre man hade jag nog funderat både en och två gånger på om det var värt det just pga att han verkligen skulle vara väldigt gammal när jag fortfarande var relativt ung…

     Svara

      För mig är åldern bara en siffra, vad som är attraktivt kan vara så olika från person till person.

      Svara

       Så sa R Kelly också…

       Svara

        Men på riktigt?!!
        Vilket avskyvärt svar.

        Jag har sett dokumtären om honom och de kvinnor han håller fångna i sin sexsekt. Alla BARN han förfört.
        En vidrig människa. Han är en pedofil!

        När jag pratar om att ålder bara är en siffra tog jag för givet att vi pratade om att vuxna människor ska få träffa vem de vill.
        Det är bara sjukt att du insinuerar något annat!!!
        Det är inte är något fel överhuvudtaget att en 21-årig kvinna och en 38-årig man ska få barn och gifta sig som det diskuteras om här.

        Det skiljer 14 år mellan mig och min man. Tänk om jag skulle lyssnat på mina sk vänner jag hade på den tiden som sa att du kan väl inte bli tillsammans med en gubbe.

        Så glad att jag inte lyssnade på dem utan följde mitt hjärta. Annars hade jag inte haft mina fina barn och det fantastiska liv vi har ihop. Han är mitt livs kärlek sedan 15 år tillbaka.

        Svara

         Alla barn han har förgripit sig på*
         Inte förfört.

         Svara

          Du har rätt!
          Han har verkligen förgripit dig å det grövsta!!! på flickor!!! efter att ha förfört dem!!!

          Kommer aldrig mer kommentera på detta forumet någonsin igen.

          Det märks ord och ska ständigt misstolkas.

          Svara

           Meme kom tillbaks. Vi behöver sådana som dej här.

         14år?!

         Svara

       Men alltså. Ni måste sluta med det här jäkla ”ålder är bara en siffra”. NEJ. ni har fel. Ålder är en sådan faktor som kan skilja mellan fängelse och frihet. Ålder är en siffra om båda är vuxna. Punkt.

       Svara

        Precis! Det är väl ingen som har påstått något annat mer än Anonym som drog upp R Kelly i sammanhanget. Bara så sjukt! Han är ju för fan pedofil!

        Jag pratar om myndiga, vuxna personer.

        Svara

      Ja men nu har penny gjort sitt val. Varför ska du ens döma ? Så onödigt.

      Svara

    Mer än 75 procents risk att dom inte håller ihop många år just pga av åldersskillnaden, finns statistik på det.

    Svara

     Ok ja det är ju inte säkert att de håller ihop hela livet.
     De kanske skiljer sig och det händer 50% av alla som ingått äktenskap.

     Så varför ens gifta sig?

     Livet. Allt kan ändras.
     Bättre av leva livet och följa sitt hjärta än att leva livet efter statistik.

     Svara

      Ja, men det är inte 50% av alla första äktenskap. De som gifter sig 3+ gånger räknas ju också in. Så det är inte 50% av de som gifter sig.

      Svara

       Eh jo?

       Svara

    Som om de skulle vara tillsammans så länge.

    Svara

   Ser inget konstigt med det alls.

   Svara

    Inte jag heller! Finns gott om förhållanden som fungerar även med stor åldersskillnad!

    Svara

    Inte jag heller, hade jag sett något fel med det så hade jag hållt käften oavsett så 🤷‍♀️

    Svara

   Nä jag tycker också det är konstigt, men men. Folk gör vad de vill.

   Svara

   Jag tycker inte det här med åldersskillnad behöver vara en grej, men just som du säger att dom träffades när hon var ett barn… det tycker jag känns lite äckligt haha

   Svara

   Håller med. Om hon var typ 30, så okej. Men hon är såpass ung att det känns lite obehagligt. Han har känt henne sen hon var ett barn… vet inte, får dåliga vibbar.

   Svara

   Jag är lika gammal som Penny och har barn, hus och ett vanligt vuxenliv med min sambo som är 19 ÅR ÄLDRE än mig 🙂 funkar kanon!

   Svara

    Jo ja, men har din sambo umgåtts med din familj sen du var 5 år?
    Snarare det som är obehaglig än om de inte varit så att han faktiskt varit i hennes liv som vuxen sen hon var ett litet barn och att hon fortfarande var minderårig när de började dejta.

    Svara

   Jo det ÄR creepy.

   Svara

  Vad är det för sjukhus Penny är född på, ser rätt annorlunda ut om man säger?

  Svara

   Tänker att det är på 90-talet och i USA och att amerikanska sjukhus typ ser ut så? I alla fall för 22 år sen.

   Svara

    Så är det nog.

    Svara

  Är det någon som lyssnat på Penny och Pegs senaste poddavsnitt? Jag fattar nada kring deras ”bråk” efter att Penny berättade att hon är gravid. Blev Peg inte glad för hennes skull för att hon är på ett annat spår i livet, eller för att dom inte kommer vara lika tighta när Penny får sin egen familj, eller för att Penny inte berättade tidigare?

  Svara

   Min uppfattning är att Peg blev glad för Pennys skull men kände också en helt separat känslostorm baserad på att hon och Pennys relation kommer förändras helt från och med nu. Tänk att de har vart två supertighta systrar som har gjort allt tillsammans i hela sitt liv. Och de är fortfarande unga. Att Penny nu ska bli mamma och skapa en egen familj förändra heeeeela konstellationen mellan Penny och Peg. De är fortfarande systrar och supertighta men deras relation kommer från och med nu behöva kompromissas med. Det jag uppfattade på Peg var att hon helt saknade verktyg att hantera de känslor hon fick till sig där och då vilket skapade en giftig och väldigt besviken miljö där allt vändes mot Peg. Jag tror det handlar mycket om att Peg känner sig utanför och som att hon har förlorat sin bästa vän till någon annan. Även om den någon annan är det finaste och sötaste som kommer finnas.
   När sådana här stora förändringar sker så hamnar vissa människor i mindre livskriser. Det Peg gick igenom var verkligen inte optimalt för en stor familjesammankomst. Jag tror hon känner sig lite sviken av att Penny inte berättat för henne ”först”. Som Peg uttryckte det hade hon ringt Penny det första hon gjorde, jag tror hon kände sig sviken och sårad över att Penny inte har samma relation till Peg som Peg har till Penny. Nu blev det väldigt långt här men jag tycker det är viktigt att skilja på Pegs glädje för Pennys skull men också hennes sorg över att det aldrig kommer bli som förr.
   Det handlar inte om missunnsamhet utan är mycket större och djupare än så.

   Svara

    Men gud du beskrev nästan precis min situation (dock med min bästa vän som är gravid). 😕
    Du fick mig typ att förstå mig själv, och acceptera mina känslor, lite bättre! ❤️

    Svara

   Hatar Peg, slutade lyssna på deras podd pga henne. Hon ska alltid bråka, vrida och vända på Pennys ord och är allmänt negativ. TÅL INTE KVINNAN!!!

   Svara

  Stort stort grattis! Så himla mysigt med en liten bebi i parnevikarna! ❤️❤️
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  Någon kanske redan har kommenterat detta men hittade precis denna YouTube-videon ”I faked going on holiday for a week” Den är baserad på Johannas instagrambilder från Paris: https://www.youtube.com/watch?v=r9lzDf6xpE0

  Svara

  Jisses vilken stor säng de har!!

  Svara

   Deras sovrum är på typ 300 kvadrat så ja den är ganska stor.

   Svara

  Fattar inte att det är så märkvärdigt med att få barn? Är väl jätteskoj för alla föräldrar men andra utan någon anknytning?
  Låter som det är så himla märkvärdigt och fantastiskt och alla har man kämpat så länge och bla bla bla.
  Tycker det mera känns som att man vill tjäna pengar på sina graviditeter. Fast jag kan säkert ha fel;)

  Svara

   Har man ett litet spår av empati i kroppen kan det vara lätt att svepas med av de väntande föräldrarnas extrema glädje. Kanske därför man bryr sig. Verkar inte vara något du kan förstå.

   Svara

    Man behöver ju inte ha ett intresse för främmande människors barn trots att man besitter empati. Det är två olika saker.

    Svara

  HAJEN HAR NY FLICKVÄN, kolla hans ig

  Svara

   Breaking news… !?

   Svara

   Ragg på en krog =/= flickvän

   Svara

   Och vem bryr sig ens om han?

   Svara

   Omg ofta han pratar skånska, vilken chock

   Svara

    Nej? Han kommer ju från Lund

    Svara

   Säker på det? Såg honom på tinder senast igår. Kan visserligen vara en fejkprofil, men fick känslan av att den är äkta 🤔

   Svara

   Nej, det är en tjej som Daniel Redgert hittade i London och som han nu ska anställa (lyssna på hans och Margauxs podd)

   Svara

  Pang på bara. ❤️👶🏼 Varför vänta längre om man kan göra det nu liksom?

  Svara

  Din inbäddning från insta fungerar fortfarande inte för mig.

  Svara

   Samma här!

   Svara

   Funkar alldeles utmärkt. Är det din apparajt det är fel på kanske?

   Svara

   Samma här!

   Svara

  Men GUD kan folk sluta ha så mycket åsikter om två främmande människors relation? Vad får ni ut av det? Lägg er tid och energi på något vettigare. Och att det skulle vara creepy att han har känt henne sedan hon var barn? Va? Vad är det ni insinuerar? Att han skulle varit attraherad av henne när hon var barn? Fyfan. De är två vuxna människor som är kära, LÄGG NER.

  Svara

   Den här bloggen har verkligen spårat ur på sistone. Eller snarare de som kommenterar.

   Svara

   Om du inte tycker det är konstigt har du förmodligen inte själv barn.

   Svara

    Det är irrelevant vad jag tycker eftersom jag absolut inte har med saken att göra.

    Svara

  Fast nu väntar man nästan på att Gabriella Joss outar en ny graviditet och även Isabella Löwengrip. ALLA influenser är gravida nu. Åh hej Jasmina vad jobbar dina föräldrar som? Influensers. Jaha ja precis alla 17 barns föräldrar i den här förskolegruppen då 🙄

  Svara

  Det går inte att se instagrambilderna

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.