Gör Monas Universum smygreklam för hundmat?

Konsumtionsprylar + reklamkoder – vad bli oftast resultatet av den här ekvationen?
SMYGREKLAM!!

Åh, Mona, Mona, Mona!
Är det månne smygreklam här eller har du bett om en rabattkod för att du tycker att fodret är sååååååååååå bra och bara vill rekommendera det till dina läsare out of the goodness of your heart?

KLICKA HÄR!

Tack för tips!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När du följer länken ger företaget dej automatiskt 20% rabatt, så Mona erbjuder dej egentligen bara 5% rabatt.

  Svara

   Som Ellos-länken hos Bella.
   Den blev hon anmäld till Konsumentverket för (vilseledande prisinformation).

   Svara

   Det gjorde äve Misslisibell på snapchat senast idag

   Svara

  Cammylinnea och Pezgodiis [Instagram] gör smygreklam för Twistshake. Anmäl de också till konsumentverket.

  Svara

   Varför gör du inte det själv? Förstår aldrig folk som går in här och uppmanar till att anmäla någon när man lika bra kan göra det själv. För mig påminner det om människor som glatt hejar på när någon är elak men sen hävdar att de är oskyldiga då de faktiskt inte sa något själva.

   Svara

    Det är faktiskt fler som borde anmäla så att de veta att man ska göra rätt för sig. De smiter med skatten för att d betalar inte någon skatt på försäljning som går via de deras kod inbringar. MAdde Ilmrud ifrågasatte en gång alla som höll på att sälja för Twistshake då hon ansåg att de inte ger mycket förutom några nya flaskor. Tror inte riktigt att det stämmer varför skulle i sånna fall en del envisas med att sälja de flaskorna hela tiden. Madde känner den förstnämnda de bor i samma stad också.

    Svara

     De tjänar svarta pengar. Inte bara de utan alla som inte markerar samarbeten där de klart och tydligt ger sina personliga koder.

     Svara

    Hur vet du att hen inte har anmält själv?

    Svara

     Varför uppmana andra då att anmäla? Då har det ju redan gjorts?

     Svara

      Ju fler som anmäler desto bättre.

      Svara

       Inte sant. Det betyder bara att myndigheten får mer att göra. Man granskas inte annorlunda för att det är fler som anmäler. Och det är inte så att risken att bli fälld ökar bara för att fler anmäler.

       Svara

    Folk är lata, ingen nyhet

    Svara

  En kommentar hos AB påpekar att även hennes inslag är reklam men det var heltokigt enligt bloggerskan. Precis som Mona så kan hon lagen på sina 5 små fingrar och vet exakt hur man gör. Inte skulle väl Mona göra omärkt reklam – det är säkert bara för att hjälpa en av sina vackra vänner som hon tokklickat med efter att ha stött på denne vid en av dagens tretimmarsfika som hon hinner med för att hon jobbar snabbare än en gnu.

  Svara

  ”Jättebra”? Inte Sveriges bästa? Norra Europas bästa? Skapt av Skandinaviens snyggaste kvinna? Jag känner mig inte alls lockad sv ”jättebra”.

  Svara

  Nej det står ju i inlägget längst upp att det innehåller reklam. Du har dessutom missat att länka till bloggen, det brukar du väl göra. Är det rabattkod så förstår dessutom alla att det är reklam.

  Svara

   Är det inte Mona som har kategorier som heter reklam/samarbeta? Räknas det verkligen som reklammärkning även om kategorin syns högst upp?

   Svara

   Nu står det märkt. Det gjorde det inte från början vilket Mona själv erkänner att hon missat i kommentarerna till inlägget

   Svara

  Donnaforte.se ett nyöppnat webbshop bakom den står linnda.se På Instagram samt bloggen. Men ett stort men att välja att sälja äkta pälsjackor där stackars djur fick avlivas är ett stort No No. Hur tänker ni andra?

  Svara

   Vem som helst borde inse att päls absolut INTE är okej.

   Svara

   Djur avlivas inte utan flås levande!!! Det är skillnad!!!!

   Svara

   Och vidrigt! Hoppas de konkar som alla andra pälsbutiker. Senast en i farsta med världens mest aggressiva ägare, men han konkade tack och lov.

   Svara

  Varför ingen länk till inlägget? Du visste om att inlägget lagts upp och ändrats inom en timme alltså, 12:28 står det att inlägget innehåller reklam, både överst och underst i inlägget. http://www.monasuniversum.se

  Svara

   Du har inte tänkt på att CamCam använder sig av tidsinställda inlägg?

   Svara

    Vad har det med saken att göra att hon inte länkar till bloggen? Jo visst tidsinställer hon som andra, och hon var tydligen snabb här med att hitta fel och utelämnade en liten detalj. Ingen länk till bloggen, varför kan man undra. För att där stod inte likadant?

    Svara

     Jopp, inlägget låg uppe och ej reklammarkerat under ett par timmar. Pinsamt om man nu ska ”leva på sin blogg”
     Mona, som har varit den präktigaste och mest förnuftiga (enligt henne själv) bloggerska när det gäller markeringar…..
     Hon har ju till och med hängt ut andra bloggare för att de ej har markerat.
     Say no more. Hon är full av skit. Precis som alla gånger hon lurar/prånglar på sina följare hennes kompisars grejer till överpriser. Pinsam tant vid det här laget.

     Svara

      Ja hon brukar ju reklammarkera så varför skulle hon inte det nu när det dessutom uppenbart är reklam – det ser ju alla, med rabattkod dessutom – finns ingen anledning att inte skriva reklam då – klart hon bara missade OCH hon hade ju ändrat det innan detta inlägg lades upp här.

      Svara

  Monas gamla hus är på väg att sjunka ner i sankmarken, kolla bilderna från den nya husägaren som tvingas skotta ur hela källaren och ska hyra ut hela undervåningen för att ha råd med kalaset med ny dränering och nya avlopp. Shitloads i finhooden.

  Svara

   Vad har Mona med det att göra?!

   Svara

    Mona och Jimmy sålde skiten.

    Svara

     Och då var det inget fel, eget ansvar har ALLA köpte 🙄

     Svara

      I undersökningsprotokollet intygade både Mona & hennes man att de inte kände till några skador eller andra problem med huset. Det efter hon själv hade skrivit i sin blogg om översvämning i huset. Men enligt protokollet hade det aldrig hänt. Inte ett ord om någon spricka heller.

      Sen har man som köpare undersökningsplikt och ska naturligtvis ta dit en egen besiktningsman.

      Men att intyga nåt så osant säger väl en del om hur Mona är…

      Svara

       Fast översvämning kan hända då och då i äldre hus, och om man har stopp i avlopp och inte rensat ordentligt, har vi också haft. Är det något som ska tas upp i protokoll? Lägg ner bara du vet väl inte vad de har berättat för köpare och inte. De är ju kompisar för guds skull så de känner sig nog inte lurade tvärtom. De flesta fattar dessutom att gamla hus inte är tipp topp. Konstigt däremot att du är så besatt av deras hus och kollar protokoll. Herregud hon har ju t o m berättat om det i bloggen säger du så inte mörkat det ju.

       Svara

       Hon hade väl sin skitsnygga och helt galna kompis som hon klickade med (varje gång hon behövde hjälp) där med slamsugare titt som tätt.

       Svara

     Fel uppgifter pucko. Mona har aldrig ägt någon fastighet det var Jimmy som var säljaren enligt lantmäteriet du bör kolla upp fakta innan du sprider falska rykten säger bara karma på dig.

     Svara

      ,,,,,,

      Svara

      Ok var det Jimmy som lurade bitterfittan på en halv mille?

      Svara

       Fast var det verkligen så? Lurade? Vet vi ifall det verkligen stämmer, vet du ifall hon bf är ärlig och verkligen talar sanning. Allt som skrivs här är inte det rätta och allt är inte sanning som skrivs här.

       Svara

        ”vet du ifall hon bf är ärlig och verkligen talar sanning”

        Ja, det är hon. Och btw, om hon inte är/varit det, hade hon knappast tagit ärendet vidare till domstolen.

        Svara

   Men va, tvingas skott upp? Sankmark? Haha jag läste det nyss och de gräver ju upp för att sänka golvet och bygga om källaren, stod ingenting om att ha råd med dränering och nya avlopp.

   Svara

    Om du tittar noggrant på bilderna så trycker det upp vatten ut dom det borttagna golvet i källaren. Mona har själv berättat om sprickan i grunden för ett par år sedan så vad är det inte förstår? Vad sålde Mona fastigheten för + 10 miljoner och nya ägaren måste bila ut hela källaren för att bygga en lägenhet att hyra ut i fastigheten? Yee right. En fågel kvittrade i mitt öra att fastigheten har kraftig sättning och måste pålas för att få den att sluta sjunka ner i marken och ha i åtanke att fastigheten är över 100 år gammal.

    Svara

     Svara

      Då är fastigheten nittiosju år gammal. Prisindex är + 15 miljoner och den ny köparen måste hyra ut källaren för att råd med betala ränta och två procent amortering?

      Svara

       Men snälla du vet väl inte varför nya ägaren vill hyra ut källaren, och bygger om. ”Måst bila ut (byta, bygga?) hela källaren”? Tror fasen de bygger om den om de tänkt hyra ut det som en lägenhet, det är lågt i tak i gamla källare så att de sänker golvet är inget konstigt. Ja gamla fastigheter har alltid vissa bristningar. Det är ju en stor källare som de antagligen inte använder, så det var väl en smart idé kanske som Mona skriver. Hur vet du om det är för att de måste få in pengar, lägg av.

       Svara

        Lägg av själv. Om man är tät och köper en fastighet för över 15 miljoner och dom nya ägarna behöver hyra ut källaren till familjen fritzl för att få en lite cash hur står det till ekonomiskt då? Varför springer Mona i sin gamla fastighet titt som tätt har hon svårt att gå vidare? Har aldrig hört talas med en säljare som umgås med en köpare efter en fastighetsaffär det måste vara ett gäng hundar begravda.
        Btw bristningar är något man har på kroppen.

        Svara

         Ööööhhh.. hur står det till med dig egentligen 17:11. ”behöver hyra ut källaren till familjen fritzl för att få lite cash…”? Är du avundsjuk för att hon har många väninnor, du kanske inte har det? Och kanske inget hus? Brister då, är det bättre? Jösses.

         Svara

     Var finns bilderna?

     Svara

   Den nya ägaren jobbar i byggbranschen och har suttit i styrelsen för skanska fastigheter i Stockholm – hon borde väl veta hur man undersöker/ha bra kontakter som kan undersöka kåken…

   Svara

  Hur gick det med Moa gate egentligen? Blev det någon redovisning av hur mycket pengar Mona samlade in? Hur gick det för stackars Moa och rättegången med hennes galna gubbe? Någon som har läst domen från tingsrätten? Eller vart allt bara i Monas huvud för dra in cash till renoveringen innan försäljningen av fastigheten? Minns en bild av den så kallade Moa i Bromma Blocks på grekiskakolgrillen där hon drack vitt vin såg och ut som en tant på femtioplus. En sak är säker moppen är i alla fall kvar.

  Svara

   Nej Moa var inget påhitt, du skriver det ju själv att du sett en bild. Och det finns flera som träffat Moa. Hur det gått med rättegång vet jag dock inget. Hon vill inte omnämnas mer på Monas blogg. Spelar Moas ålder någon roll, eller om Mona har en moppe kvar? Nej det gör det knappast.

   Svara

    Jo för dom som skänkte pengar till Moa spelar det en stor roll. Bara för att man ser en bild på en kvinna där Mona påstår är Moa så måste allt Mona påstår var om Moa vara sant? Mona sa själv att hon skulle redovisa varenda krona och när alla som bidragit vill se en redovisning om allt så blev det en aggressiv underton alla skulle filmas på ett mötet på en hennes väns café på Kungsholmen.

    Svara

     Men ge dig, bara för att du av någon anledning ogillar Mona så försöker du med allt här för att svartmåla henne, skriver en massa skit och påhitt om än det ena än det andra, vad är ditt problem. Cam vet ju att Moa finns, har hon skrivit här, och vänner till Mona har träffat henne så bara lägg ner. Mona skrev också utförligt i ett inlägg vart pengarna som kom in gick till. Skänkte du något? Nej tänkte väl det. Alla skulle filmas? Eh nej men de som kom på mötet på cafét skulle få skypa med Moa och få se henne, så sas det, men var väl ingen som anmälde sitt intresse av att komma av de som tvivlade.

     Svara

      Mona blir inte din bff bara för att du tjatar här å hennes vägnar.

      Svara

  Reagerade på att Bella har plastglas/engångsglas och papptallrikar när hon bjuder barnen. Med tanke på miljön så får nog den nya ’hefen’ gå ner verkligen i MINSTA detalj med Bella. Bella verkar vara ovanligt dåligt insatt i miljön.

  Hon som har så mycket hjälp med allt, borde kunna servera på porslin. Hon har ju hjälp med att lagamat, servera mat, äta gör de förhoppningsvis själva än så länge, bort plockning och disk står väl någon piga för.

  Svara

   Hon söker ju efter en kock så nu blir det hämtmat och plasttallrikar för vem ska diska ???

   Svara

   Ilmruds brukar ofta äta på plasttallrikar har jag sett, både vuxna och barn, de är ju många. Det är vanligt på barnkalas och jag gissar att det var bara igår när de var många barn hemma hos Bella.

   Svara

    Samt risken finns att små barn kan lättare ta sönder glas, tallrikar mm.

    Svara

     Det finns engångsartiklar och hårdplast-tallrikar som man kan diska flera gånger.

     Bella har alltså det första som det kommer regler om att de ska tas bort, just pga miljön.

     Ta sönder?, kan de inte hantera kniv, gaffel och glas så sitter ju någon vuxen med, tills barnet är så pass stor att hen klarar att hantera glas. Även vuxna kan ha sönder glas.

     Svara

  OT Sveriges största hycklare Alex Schulman är just nu med familjen i Dubai. Undrar om han har åkt tåg dit som den miljökämpe han är? Men honom vågar väl inte Aningslösa influencers ge sig på.

  Svara

   Förmodligen spons också. Ska bli intressant att se hur transparent det blir.
   Ingen inflyencer behöver betala för att åka till Dubai.
   Emirates bjuder på business-biljetter om man åker på helgen då de har tomma platser.

   Svara

   Kanske, kanske vi får acceptera att folk inte kommer att sluta resa?

   Svara

    Alex Sculman tycker bara alla andra ska skämmas för att de reser. Reglerna gäller inte honom. Eller bästis-Sigge som pendlar till New York.

    Svara

     Fast Alex har väl inte sagt att andra ska skämmas men inte han, tvärtom sa han väl något om att se sin del och ta ansvar. Har han kallat sig miljökämpe verkligen? Sluta förvrid allting och sluta hata på alla. Sigge pendlar nog inte varje vecka, de spelar nog in på distans, det går att göra vettu, så gör PW och Sofia W. ofta. Margaux är på resa igen, sällan hon skammas men reser väl nästan mest. Bianca, Alice, Kenza och Gynning också.

     Svara

      Då är Alex lilla lakej här igen 👋🏻

      Svara

      Du har uppenbarligen inte läst hans krönika om AI. Gör det och återkom sen. Det är INTE försvarbart att pendla till New York, oavsett om det är en gång i veckan eller en gång i månaden. Han är i Sverige nu till exempel.

      Svara

  Läste att Mona låtit injicera händerna med fillers för att de var för rynkiga….
  Vilka budskap ger hon sina tjejer kan jag undra?

  Svara

   Fillers i händerna? Aldrig hört talas om.

   Svara

    Det är inget särskilt nytt, men inte alla talar om det.

    Svara

     Jag kommer lätt göra fillers i händerna om de är rynkiga när jag blir gammal. Är väl typ 30 år bort för mig iofs och då kanske det finns en bättre metod 🙈

     Svara

   Sluta vara sluta. Herregud hon är en vuxen kvinna, vad har vi med det att göra?!

   Svara

    Precis börja sluta att sprida en massa elaka saker och skriv snälla saker om Mona hon är inte ond tvärtom en väldigt godhjärtad snäll person som hjälper hemlösa mm.

    Svara

     Hahahaha don´t make me laugh 😂
     Mona hänger ju sig fast vid Jeanette och VDS för att försöka få lite, lite synbarhet i media.
     Knappast så att hon hjälper hemlösa utan egen vinning, vilket skämt.
     Varje gång hon är där, en gång varannan månad (?) så skriver hon ju spaltmeter om det för att få egen cred, ganska äckligt beteende. Hjälper gör man väl för andras skull, inte för att framhålla sig själv som en hjälte??

     Svara

      Loka – Genom sig själv, känner man andra..

      Svara

       Det hade ju varit riktigt tragiskt om fler än Mona tänkte så.
       Jag skänker pengar till flera olika organisationer varje månad och jobbar med personer med funktionshinder, men jag behöver inte basunera ut det för att få cred och tjäna pengar på det. Hon tjänar troligen mer på ett sådant inlägg än vad de hemlösa får. Hon är så ego så jag häpnar

       Svara

        Hon tjänar ju såklart inget på ett sånt inlägg, klart hon inte får betalt för det. Inte för att vara där och laga mat och servera maten heller antar jag. Hoppas du beter dig snällt mot de funktionshindrade som du jobbar med Loka.

        Svara

      Loka och allt vad du kallar dig – du börjar bli pinsam. Så tramsig och bitter du är. Tycker du på allvar att Mona gör allt för att synas i media? Really? Nej knappast va. Vad skulle hon vinna på att hjälpa vid din sida, vad för egen vinning?- De får knappast lön för det, men det känns väl kanske bra i hjärtat. Hon var där nu igen, och hon skriver ju om det för att sprida det och för att fler ska bry sig och skänka och hjälpa – det är väl bra iaf. Ditt beteende är mer tvivelaktigt.

      Svara

      Snälla människa – det där är ju förvridet till att få Mona att se dålig ut, vänt och vridet för att hitta fel, för att få det till fel, och skrivet med dålig ton. Varför man nu gör så? Jo det finns ju syften med det. Du verkar bessat av Mona.

      Svara

       Inget förvridet, materialet kommer ju direkt från hennes blogg eller de som haft med henne att göra. Det märker du om du kan läsa och förstår det du läser.

       Den enda som är besatt av Mona är du. Du agerar som hennes pressekreterare (förvisso en skitdålig och egenutnämnd sån, men anyways). Det som du heller verkar inte förstå, är att det är jättelätt att hitta länkarna ovan. Kräver varken mycket tid eller ansträngning.

       Svara

        Här har vi någon som förstår.

        Svara

        anyways? Aha C tänkte du kanske är den där som kallar sig Moa och gillar Alex. Eller b.f.
        Nej de där inläggen är inte alls vinklade, inte alls vänt till att låta dåligt och skrivet med nedlåtande ton. Herregud alltså, blir mörkrädd för mindre…

        Svara

         Det som man blir mörkrädd av är att du tappat verklighetsuppfattningen helt och tror att alla kommentarer är skrivna av Camcam. När ska du söka hjälp, på riktigt?

         Svara

  Nu är det så här, Mona hade shitloads att göra för talibanen hade tappat sina lösögonfransar som hon behöver när dom ska sladda in på dyr-Ica i finhooden och hämta ut paket, så Mona glömde av att reklammärka inlägget. Sen drog dom till Wilmers och träffade Snygglisa som även fixar Monas brassevaxning. I samma veva vaxar hon muschen, å fi fan det gör ju ont ända ner i fiffi! Jeflar vilken stress, nu packar hon shitloads med väry väry billiga bajssprejer. De e grejer de eftersom Mona växte upp så fattigt och var ett av Jordbrobarnen, i Jordbro fanns det ingen bajssprej, jefvlar viljen söndag!

  Svara

   🤣

   Svara

   😂

   Svara

  Hon har alltså börjat med ett foder till Nisse som är jättebra. Är det fodret eller Nisse som är jättebra???

  Svara

  Jag tror att Mona är här och smygläser, vad tror ni?

  Svara

   Oh ja!

   Svara

  En som fått sin kommentarer raderad hos Myggan. Myggan påstår att den som skrev tog bort den själv. Lär väl vara nytt ljug.

  Svara

   Hur orkar man bry sig om en raderad kommentar? Som bloggägare får man väl radera vilka kommentarer man vill😝

   Svara

    Men att skylla på andra?

    Svara

   Kan man ens ta bort sina kommentarer själv?

   Svara

    Enligt My 🙂 Jag har aldrig hört det på nån annan blogg. Kommentarsfältet rörigt.

    Svara

     Det är för att My själv tagit bort kommentarer hon inte gillat då, så har hon gjort förr. Läser inte hennes blogg nuförtiden, så trött på henne. Usch.

     Svara

    Nej. Det kan man inte nej. Bara på insta men inte på blogg.

    Svara

   Eh va, går väl inte som bloggläsare att ta bort sin kommentar what? Men det är det vanliga med myggan, att ljuga, och hon har raderat förr när det varit obekväma kommentarer, avslöjanden och sånt som inte smeker medhårs.

   Svara

  Nadjamayr en ung mamma på instagram gör reklam för hemfrid och skriver att de underlättar med städning medans någon annan kommer och städar drycker mamsen vin och solar. Det är inte lätt arbete att vara en Influencer. Dessa latmaskar som bara posar dagarna i ända.

  Svara

   Jag dricker också hellre vin och solar än städar.

   Svara

    Jag städar hellre (hos andra) än att dricka vin och sola. Det måste på riktigt vara nåt fel på mig.. 🤣

    Svara

  Englasshowroom blir sponsrad med kläder till Kidsen och inte vilka kläder som helst utan det ska vara märkeskläder. Hon får allt sponsrat frissan en gång minst per månad samma med naglar. Kläder från blå Countrydreams märkeskläder of Course. Noedicfeel sponsrar henne med parfymer och smink. Klart att det är.svårt att ha ett vanligt jobb för Så mycket skulle hon inte ha råd med. 😂👆😋

  Svara

   Sluta att babbla en massa offtopic

   Svara

    Sluta läs och scrolla vidare.

    Svara

  Rabatt kan du få även här https://www.rabattkalas.se/ upp till 50%. De är flera som haft detta i sina bloggar vilket gör det lite trovärdigt. Har svårt att tro att helt plötsligt så har Sveriges blogghundar börjat äta detta foder. Tycker det är svårt att hitta information / fakta om detta foder. Tillverkas det i Sverige? Ingredienserna är inte helsvenska så hur vidare det är ett svenskt foder eller ej kan ifrågasättas.

  Svara

  En kille med ett nystartat företag som säljer ett fullständigt okänt foder som enligt uppgift tillverkas i Tyskland. Inget näringsinnehåll på hemsidan – köp inte!
  Killen berättar på hemsidan att han vuxit upp med djur och nu har de tagit fram ett foder med hög kvalité… Han jobbade nyss med att sälja smink. Snabbt branschbyte där.

  Flera bloggerskor gör nu reklam för detta ”fantastiska” foder, till och med sådan som inte ens har hund. Klart att Mona måste hänga på. Med tanke på hur dåligt porrproducentfamiljens olika företag går (offentliga uppgifter på ratsit.se , merinfo.se m fl) så är det väl mest Monas blogg som försörjer dem.
  Denna överåriga fejktant (ja, allt man kan se på henne är fejk – opererat, målat, tatuerat, insprutat, färgat mm – har hon löshår också?) vet tydligen inte att hundar inte ska byta foder i onödan.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.