Linnéa Claeson till Let’s Dance?

Tidigare har ryktet gått om att (Ba)Lancelot Hedman Graaf är en av deltagarna i den nya säsongen av Let’s Dance och nu har ytterligare ett influenciskt namn dykt upp – nämligen Linnéa ”Assholes Online” Claeson.
Enligt Expressen är hon en av deltagarna som inte tillkännagivits än, till skillnad från förra årets Mello-side kick ”Fab Freddie”. Hoodiladi-Freddie är bekräftad till dansprogrammet, ett program han tidigare arbetat med fast bakom kulisserna och är enligt Expressen peppad på att ta klivet ut på dansgolvet.

– Jag vill visa lite vem jag är och vad jag brinner för. Om man kollade på Melodifestivalen förra året så är det många som tyckte att jag var en lite galen karaktär som ploppade upp där och var rolig. Det ska bli kul att visa att allt det här glittret, att det står för nånting och vad det står för, har ”Fab Freddie” tidigare sagt.

Jag håller fortfarande alla mina fingrar och tår för att Gunilla Persson är en av deltagarna.
Aftonbladet har tidigare rapporterat om det som del av en ”hemlig” läcka men det verkar inte vara information som nått Expressen.
Gunsan är den perfekta deltagaren att skaka liv i den här produktionen nu när de riktigt färgsprakande kändisarna börjar ta slut, och man kan inte ha med Anna Book HUR många gånger som helst.
Angelica Blick har tidigare bönat och bett om att få vara med men än så länge verkar inte TV4 ha uppmärksammat det, men henne kan de alltid kuppa in mot slutet om det är på västfronten intet nytt dansgolvet influencerbrist.

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är hon fortfarande aktuell?

  Svara

   Ja?

   Svara

   Skickar män fortfarande oönskade k*kbilder till främmande kvinnor?

   Svara

    Menar du att just hon är garanterad att vara aktuell så länge män gör sånt 😝

    Svara

     Ja.

     Svara

    Ja.

    Svara

    Ja, framförallt en som frågar om hans är liten, bilder där den är svartmålad, med pensel i oll*net och med plåster runt om. Verkar vara vääääldigt många som drabbats av honom på Instagram och han gör nya konton hela tiden. Nu senast skrev han att han blev förvånad att jag inte hängde ut honom så antar att det är det han vill. Han påstår också att han varit med i Trolljägarna och att han inväntar rättegång men vet såklart inte sanningshalten i det.

    Svara

    Nej. Det är linnea som skickar till sig själv. Hon har blivit avslöjad flera gånger. Det är en sjukdom att ljuga och hitta på. En sjukt obehaglig kvinna och det säger även hennes fd handbolls kollegor.

    Svara

  ”Var en lite galen karaktär som ploppade upp och där var rolig”
  Var det seriöst någon som tyckte Fab Freddie faktiskt var rolig förra årets i Mello? Kan inte minnas några direkta lovord om hans insats…

  Svara

   Ja, jag tycker han är rolig och härlig 🙂

   Svara

    Same! Mer fab Freddie till folket (mig!) 👸🤴💃💁‍♀️

    Svara

   Nej för fan, bara för mycket!

   Svara

   När man beskriver sig själv som rolig… tycker att det är en egenskap man endast kan beskriva andra med faktiskt.

   Svara

    Nej han påstod väl att andra tyckt det. Folk har väl sagt/skrivit ddt

    Svara

    Varför då?

    Svara

   En frisk fläkt i Sverige landet lagom! Han är extra allt, så befriande att någon vågar sticka ut! 🥳👍

   Svara

   Jag älskade Fab freddie! Melodifestivalen är typ det sämsta som sänds i Sverige men Freddie var som ljus i ett långt mörker. Helt jävla underbar!

   Svara

   Åh, han var sååå tråkig. Inslagen med honom i kändes mest konstiga.Men de gjorde det svårt för sig öht, David Lindgren har lika mycket karisma som en sten ungefär. Inte lätt att leda en sån tävling då. Tacka vet jag årets programledare, även om Erik Saade känns rätt onaturlig.

   Svara

  Händer det lite i bloggvärlden nu mer? 🤔

  Svara

   Blondinbella har löss i familjen (lagom till lanseringen)

   Svara

  Tyckte det va så pinsamt när Angelica blick la ut på sin story och fråga om hur man skulle göra för att få vara med i lets dance. Asså förmodligen tar man inte med henne för hon inte är intressant eller tillräckligt känd för svenska folket men det är ju så pinsamt att man ”ber” om att vara med

  Svara

   Det känns som att hennes storhetsperiod börjar vara slut

   Svara

    Håller med att hon nog är för okänd men hon är ju också ”duktig” på att dansa. Hon lägger ju ibland ut dansvideos och har snackat om att hon alltid dansat. Tror inte man får vara med om man gått dansutbilding eller liknande. Det kanske hon inte har gjort men i mina ögon är det inte så kul att ha med nån som ändå dansar rätt bra…?

    Svara

     Men Anna Book har ju varit med och om jag minns rätt hade hon nån slags dansskolning i botten? Typ tävlat i bugg eller något?

     Svara

      Det är väl om man tränat tiodans innan som man inte får vara med… bugg hör ju inte dit, även om de kört det i lets dance ngn gång också.
      Babsan fick ju inte vara med när de kom på att gått i ngn dansskola för tiodans när han var liiiiiten

      Svara

     Jodå. Man kan bli tillfrågad trots dansutbildning. Laila Bagge gick en yrkesförberedande linje på Balettakademien och fick vara med och jag vet att Karl Dyall som är professionell dansare/musikalartist har blivit tillfrågad att vara med som ”kändis”. Han trodde dom ringde för att han skulle vara en av pardansarna…

     Men Angelica Blick är helt enkelt för okänd. Knappt så att jag som är en del i sociala medier vet vem hon är. Hon är ju väldigt ointressant.

     Svara

      Ah okej! Men ja hon är definitivt för okänd för den breda massan

      Svara

      Det är väl just tiodans man inte får ha hållt på med…

      Svara

    Börjar? She’s long gone

    Svara

  Ja nu gräver man i botten bland kändisar för detta spektakel.

  Svara

   Fast Magdalena Forsberg är väl en riktig kändis?! Och även Dan Ekborg?! Sen rar de ju alltid med lite yngre och nya folk som inte alla känner till innan…

   Svara

    När jag såg detta i fredags frågade jag tom mina kollegor vem fasen den första kvinnan var – Magdalena Forsberg, namnet känner jag igen, inte fejset dock.
    /En annan Magdalena

    Svara

     Pinsamt. Du borde skämmas.

     Svara

      Varför vara så hård?
      Hon kanske har stenkoll på ett ämne som du inte kan något om, utan att hon skulle drömma om att säga något liknande till dig?

      Svara

       Precis!! Det är ju det som lite är poängen att det är lite olika slags kändisar…. några sportigast, någon skådis, programledare och så ngt som bara kidsen vet vem det är osv

       Svara

  Stod i en tidning att Lundell skulle vara med.

  Svara

   Ulf Lundell, wow !

   Svara

    Nej, Sanna Lundell.

    Svara

     Är hon känd? För något annat än att vara kändisbarn alltså och involverad med Persbrandt.

     Svara

    Dottern.

    Svara

   På tal om bottenskrap av kändisar

   Svara

  Påtal om Gunilla persson. Hon ber hennes följare följa dotterns Instagram och som tack följer Gunilla följarna. Att inte blondinbella har tagit efter det konceptet 🤔

  Svara

   Snark

   Svara

   På vilket sätt menar du att blondibella skulle ta efter det?

   Svara

    Följ mig så följer jag dig.

    Svara

     Känns inte som något hon skulle vilja göra.

     Svara

      Nä iofs det skulle ju inte kännas rätt. Bättre att fejka ett hot såklart.

      Svara

   På tal*

   Svara

  Neeeeeej inte Gunill, hon sänker ju bara!!!!

  Svara

  Gunilla kommer till 100% inte vara med. Lovar!

  Svara

  Madde på Gossips har skrivit någon kommentar under senaste inlägget att hon hade pratat med PH Nina gällande relationen med Svincello och Nina hade då lagt ut en del av konversationen. Är det någon som vet var Nina har lagt ut det?

  Svara

   Hon ut det på sina stories i insta

   Svara

    Jag tittade på stories men kunde inte hitta 😕 är det någon som orkar sammanfatta? Verkar iaf som att Madde blev riktigt irritetad

    Svara

  Var nyss inne på svenskabloggare, för första gången på flera år. Känns som hon inspireras av ditt sätt att skriva, även om nivån inte är riktigt lika hög. Himla duktigt av henne att fortfarande uppdatera så mycket som hon gör.

  Svara

   Har aldrig varit med om att någon som bloggar stort är så otroligt dålig på svenska som hon är på stoppa pressarna. Hon skriver oerhört dåligt, formulerar sig uselt, har ingen koll alls på meningsuppbyggnader eller grammatik. Pinsamt.

   Svara

    Du är pinsam

    Svara

   Förstår inte varför hon fortsätter. Inget uns av underhållning i hennes texter, och grammatiken är katastrofal.

   Svara

    Äsch

    Svara

  Finns det verkligen ett intresse för let’s dance?? Vem ser på detta?

  Svara

   Jaaaag!!!

   Svara

  Hoppas hoppas hoppas att Linnea är med! Och Gunilla, men är stensäker på att ingen kan göra ett lika fint uppträdande som Molly Sanden när hon kasta glitter för några årsedan haha!
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  På tal om program som Let’s Dance. Vore det inte superkul med en till säsong av Stjärnor på is?

  Svara

   Eller en säsong av ”Stjärnor under isen”. Som rehab…

   Svara

    Skulle nog behövas rehab för ngn som konstant kommenterar och svarar sig själv i kommentarsfältet här.

    Svara

     Förlåt men menar du att det var jag som svarade på mig själv där?

     Svara

   Det gick bara en va?! Och det måste väl varit minst 15 år sen?!

   Svara

    Tror det bara gick en!! Som han Idolvinnare vann om jag inte minns helt fel.

    Svara

  Dan Ekborg råkade avslöja Gunilla i Nyhetsmorgon. Tror han sa något om att någon råkat trampa honom på foten och sa att det inte var Gunilla.

  Svara

  Nej nej nej nej nej nej nej INTE Gunilla

  Svara

  Alltså, blir galen! Kan man anmäla ”influensers” som ofta filmar när de exempelvis kör bil? Genri från pH gör det jämt, blir så provocerad. Fattar han inte att det faktiskt är farligt och att lagen har en mening med att finnas?
  Sedan stör jag mig på att Bingo filmar barnen fast de BER om att INTE bli filmade just då. Så störd. Snacka om att inte ge barnen någon integritet. 🤬🤬🤬🤬🤬 blööööö

  Svara

   Ja Rambo har ju sagt till flera gånger att han inte vill bli filmad men de verkar inte ta hänsyn till det?!

   Svara

    Viktugare för mamma och pappa att vara skööööna lirare (och på köpet dra in pengar) än att ta hänsyn till barnen och deras integritet.

    Svara

  Var är 21 inlägget? 😠😠😠

  Svara

   Det är aldrig 21 inlägg på helger

   Svara

  Älskar Let’s Dance , Ser fram emot att få följa Mendez och Robin B i deras dans.

  Svara

  Linnéa skrev på sin insta att hon ska vara med i nyhetsmorgon imorgon. Mina pengar ligger på att hon kommer vara med

  Svara

  ahmm

  Svara

  Märkligt, Linnea känns inte så känd och inte så intressant i ett sådant sammanhang. Jag trodde på Clara Henry, Therese Lindgren eller nån av systrarna Parnevik. Gunilla blir intressant att se. Hade gärna sett Kissie.

  Svara

   Det beror ju på vilka som hinner vara med också.. är ju inte alla som är mitt i karriären som hinner lägga den tiden det tar för Lets Dance.
   De frågar väl runt en hel del bland kändisarna innan de får ngn som nappar.

   Svara

  Gunilla ska vara med. Tittade på Nyhetsmorgon när en dramatenskådis var med och han råkade försäga och avslöja att hon är med. Inte rakt ut men sa att nån trampat han på tån under träningen ”o de var inte gunilla persson!”

  Svara

  Men jag tyckte jag såg att Gunilla skrev på Instagram förra veckan att hon skulle vara med? Missminner jag mig? Kan inte ha varit den enda som såg de 🤨

  Svara

  Bekräftat nu att Linnéa ska vara med. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.