RIP Taverna Brillo-gate

The battle is over, vi kommer inte få fler melodiska men ack så dramatiska svar på tal-videos med Samir och Anis Don Demina, och borta är Alex önskan om att ”Samir ska må dåligt NU!”

Sociala mediers största fiender ska äta lunch och begrava stridsyxan och vi får väl bara hoppas på en sak – att Samir inte får matkoma samtidigt som Alex vill ha en studsig bild till sin Instagram.

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är ett bakhåll. Lovar.

  Svara

  Snart börjar Samir någonslags lobbyverksamhet för Perfect Day.

  Svara

  OT: Ett säkert tecken på att Nellie är tänd på snubben från Norge, hon släpper igenom kommentarer som extremt tydligt hintar att de är ”goals” och hur lycklig hon ser ut med honom. Kommentarerna är givetvis anonyma och säkert från henne själv. Manipulativ som sagt.
  Kul att vara hennes pojkvän.

  Svara

   Ja jag hänkte på det när jag var in på Nellies blogg hur det skrevs om den där olav. Nån mening om att Nellie är ju såå bra på att rida, (Snark) men att Olav kommer ju åt hästen på ett heeeewlt annat sätt. Vem bryr sig vem hon ligger med egentligen? Förutom pojkvännen då? Och varför syns inte han i bloggen? Eller han vill kanske inte bli sedd i små hångelklipp på tuben med dom andra avdankadd pojkvännerna?

   Svara

   Aldrig läst hennes blogg men gick in nu. Herregud vilken tråkigt läsning, snark..

   Svara

   Reagerar mest på att hon går på klubb med flimrande ljus och hög musik (och förmodligen alkohol) när hon nyss haft hjärnskakning. Kanske inte var så allvarligt trots allt.

   Svara

    För att det handlar om hennes ”inställning” och den säger henne att det inte var såå farligt med hjärnskakning även om det var en fruktansvärt allvarlig en, så har hon lyckats tänka sig frisk och kry ifrån den. Ska bli intressant att se henne gå in i väggen om några år efter att ha ignorerat sin kropps signaler till det yttersta. Då kommer ingen inställning i världen räcka till. Hoppas mamsen är där och täcker upp då. Eller iofs då är det väl lillesyrrans tur i rampljuset och så börjar karusellen om pånytt med en ny liten tjej som hjärntvättad in i narcissism och ”ödmjukhet”

    Svara

    Vid en rejäl jävla hjärnskakning kan du få rehabilitera i månader, och bland annat undvika all sorts stimulering (tv,ljud,mobiler,flimrande ljus). Dessutom går man då oftast efter den så kallade hjärntrappan. Hon fick säkert hjärnskakning men den kan omöjligt ha varit allvarlig, då skulle hon inte ha klarat av nattklubben ännu /hälsningar fysioterapeuten

    Svara

   Varje gång jag besöker hennes blogg tycker jag att hon har en ny pojkvän. Besöker den typ en gång var halva år, om ens det.

   Svara

    Ja stackars Nellie som inte hittade sin blivande man som nioåring som alla andra 😭

    Svara

     Men Nellie måste ju haft fler pojkvänner än en genomsnittlig 00:a? Lägger ingen värdering i det och det är inte heller många som träffat rätt när man är 18 så din kommentar var rätt onödig.

     Svara

      Men det spelar ju ingen som helst roll om hon haft fler eller färre partners än andra 00:or? Hon är väl arton eller något, låt en kvinna leva fan…

      Svara

      Tycker inte antalet pojkvänner i sig är relevant, men det blir en intressant grej i just Nellies liv eftersom de avverkar tränare och vänner på löpande band så fort det inte passar. Så även pojkvänner kanske. Lord knows.

      Svara

    Ehhh .. whaaaaat?

    Hon hade väl en, två killar… sen kom Blancelot(typ tre veckor)och han mello killen(bara kort fling) o nu Kevin.

    E de mycket?

    Dont think so….

    Svara

     Hon har varit tillsammans med minst tio och haft huuuur många flirtar som helst. Ett tag bytte hon ju en gång i månaden.
     Grejen var ju inte att man inte får göra som man vill eller ha hur mond killar man vill utan en spin off på inlägget här om dagen när videon på henne hånglandes som nioåring togs upp. Och att hon är vuxen i ena stunden och barn i andra.

     Svara

      Möjligt men oavsett att ens ta upp pojkväns-perspektivet är att göra en sak av det, att end kommentera huuuur många flirtar hon haft är inget annat än slutshaming

      Svara

       Nellie verkar vara en sjukt rastlös person och ur det perspektivet så kan ju det stora antalet flörtar mer ses som ett symptom på hennes otrygghet snarare än som slutshaming. Att hon på samma sätt byter vänner och tränare osv och är oförmögen att vila upp sig efter skador och samtidigt skammar ”normala människor” som har förmågan att i lugn och ro ta sig tiden att läka tycker jag säger en hel del.
       Kan bara säga att jag är glad att jag inte finns i Nellies närhet, det måste ju hara fruktansvärt ansträngande att försöka hänga med i hennes vardag där alla andra ses som veka push-overs i förhållande till hennes egna patologiska driv och hetsliv.

       Hon kommer ju crash and burn inom en snar framtid om hon inte får psykiatrisk hjälp att varva ned och börja se värdet i folk som är annorlunda henne själv

       Svara

  OT
  Har någon sett dokumentären ”Dollystyle-fabriken” på SVT-play. Såg de två första avsnitten som släppts igår och blev helt chockad! Gick sedan in på deras instagram och fansen är så besvikna och upprörda. Det verkar som om det finns mycket mer som kommer att komma fram om man gräver lite. Har själv en dotter som gillar gruppen och det hör känns så himla smutsigt, tycker så synd om gruppmedlemmarna och deras fans.

  Svara

   Har inte sett men vad handlar den om mer specifikt?:)

   Svara

    Gruppmedlemmarna har slutat (fått sparken?) på löpande band och paret som skapat konceptet verkar styra och ställa med järnhand. Tyckte också det var hemskt när de verkade tycka att det var bra att fansen var upprörda över att en medlem uteslöts. Allt för engagemang liksom, känns som manipulation av små barn. Kolla in @dollystyleofficial och medlemmen som fick sparken senast @bby_rei, nu verkar storyn vara borta där hon berättar att de postat ett inlägg i hennes namn utan hennes vetskap samt att de anställt en ny Polly bakom hennes rygg som började några dagar efter att hon fick sparken. Enligt henne själv för att hon är feminist och hade åsikter om upplägget. Tex att låten i årets melodifestival ”Habibi” var CA vilket jag själv reagerade på.

    Svara

     ”CA”… herre gud, när ska tramset upphöra

     Svara

      Det kanske är trams för dig men det finns en problematik i detta.

      Svara

       Haha lägg av

       Svara

       Kan man alltså äga ord också numera?

       Är det bara okej som vit att sjunga och prata på sitt modersmålspråk och engelska?

       Svara

       DE SÄGER ÄLSKLING, vad är problematiken i det?

       Svara

       ”Habibi” är med i SAOL…

       Svara

       Det finns verkligen ingen problematik i att de sjunger Habibi. Däremot var det sorgligt att se dokumentären och höra hur grundarna behandlar tjejerna 🙁 där ligger den riktiga problematiken.

       Svara

      Men du förstår ju att anonym 10:24 garanterat är av den stereotypa ”livets hårda skola” som dricker långburk på fredagar och aldrog har lämnat svenska gränsen. Det är inte ens lönt att diskutera med en av hens sort (oh yes jag sa HEN😂)…CA är högst aktuellt men lämna den diskussionen till oss som faktiskt förstår innebörden och dess problematik.

      Svara

       Men CA är ju trams men jag väljer hellre att fortsätta med dina häftiga och målande generaliseringar.

       Vit kränkt kvinna som ”hatar män” och röstade på miljöpartiet. Förmodligen en inflyttad lantis och akademiker av något slag som anser sig vara bättre än gemene människa. Med stor sannolikhet så lever du inte heller som du lär utan är mest ute efter att plocka godhetspoäng. Har säkert tagit poäng i genuskunskap eller liknande nonsens.

       Svara

        Tack Josie. Jag tar det mesta som en komplimang av det du skrev. Jag är
        Inte miljöpartist och inte heller akademiker eller lantis. Jag är däremot en person som har vett nog att inse problemet med CA då vi i vårt avlånga land har SD som ett stort parti och även har många invånare som skakar präktigt på sina huvud när de hör folk från andra länder tala sina modersmål och antyder att vi som land är på väg åt helvete pga just muslimer. Men när vi ska lyssna på mello ja DÅ dansar vi till ”Habiiibiiibiii” och tycker plötsligt att det är vår rätt? Och detta är alltså inte ett problem utan trams? Jag vet inte men om du själv skulle stsa lite på akademisk inriktning så kanske du skulle upptäcka lite värderingar som gav dig insikt i detta. Men vad vet jag😊

        Svara

         Folket gör alltså om Habibi till sitt eget efter att man har lynchat ursprungsfolkets rätt till att bruka sitt egent språk. CA. Det är inte trams. Men det är såklart lätt för dig som är antagligen vit och priviligerad även om du aldrig skulle erkänna det själv.

         Svara

          På vilket sätt har Svenskarna ”lynchat ursprungsfolkets rätt” menar du? Såvitt jag vet får man prata vilket språk man vill i Sverige även om jag skulle önska mig att alla lärde sig Svenska också. Det finns även massvis med moskéer och alla statliga instansers informationer ges även ut på arabiska.

          När det kommer till själva låten Habibi så har jag inte hört den. Däremot så tycker jag CA är trams för att jag är för det fria valet att alla får anamma den kultur dom vill så länge man inte gör det på ett hånfullt sätt. Absolut så är jag priviligerad som bor i Sverige men jag är varken vit och är uppvuxen i en av dom Stockholms-förorterna som ni aldrig besöker.

          Svara

           Hjälp du förstår verkligen inte.
           Det som är CA är att svenskarna snor språk från andra och gör det till sitt. Det är nu accepterat att vita små söta flickor står och gungar till Habibi men när utländska individer talar sitt modersmål så utsätts de för rasistiska påhopp oavsett vad du tror dig själv veta. Det har med samhällets deltagare att göra inte myndigheter som verkställer lagar och beslut. Du förstår inte begreppet CA, det är rätt uppenbart så jag rekommenderar att du läser om det istället innan du försöker att diskutera det.

           Och det är bara en bråkdel av all CA som pågår. Dollystyle är ett praktexemplar inte bara låtmässigt utan även ur den aspekt att de efterliknar Mangafigurer som härstammar från japan. En vit minister som drar omkring på dreadlocks samtidigt som POC blir tillsagda att det inte är passande att ha det i särskilda arbeten osv osv osv. Listan är för lång men du vill inte fatta och har din egen tolkning. Lönlöst.

       Lägg ner med fördomarna. Du verkar ju vara en människa som ser ner på människor pga deras livsstil (vilket du bevisade när du skrev så nedlåtande om hur vissa människor väljer att leva), så har svårt att tro att du på riktigt bryr dig om ca.

       Svara

        Det är en en klassisk stereotyp på folk som slår ner på begrepp som beskriver problematik grntemot folkgrupper etc. Lågutbildade brukar tycka att CA och liknande är just trams, för att de inte begriper sig på det hela. Då är det lättare att vifta bort det som ”överdrivet” och ”tramsigt”😘

        Svara

         Hur utbildad är du?

         Svara

          Högt. Vaddå då?

          Svara

     Det är så äckligt med folk som inte kan greppa vad CA är. Hur ignorant får man vara i denna tid av informationsutbyte? Det är ju inte ens en ny term eller ett nytt fenomen?! Men klart att hon fick sparken för det, det finns inte plats för varken moral, etik eller samvete när skaparna är ute efter att forma ett ultimat kapitalistiskt monster för att tjäna mesta möjliga flis på småtjejer som hysteriskt betalar multum för att se ut som sina idoler.

     Svara

   Berätta mer

   Svara

   Kollade precis på första avsnittet och tycker skaparna av Dolly Style känns som rena rama robotarna, styr och ställer exakt allt och tjejerna i själva gruppen har inte mycket att säga till om. Ett riktigt utnyttjande känns det som.

   Svara

    Kolla på andra delen också! Ännu värre. De sitter till och med och skrattar åt fansen som blir ledsna när medlemmar slutar/byts ut och tycker att ”det är bra”. För att inte tala om hur en medlem blev sparkad ur gruppen.
    Tror deras franchise-idé går i graven nu när allt detta kommer ut, de har redan tappat väldigt många fans på grund av detta.

    Svara

     Skriv gärna om det Camcam!!

     Svara

      Kolla in denna bild och kommentarerna under. Dollystyleskaparna bad medlemmen Polly (som fick sparken) skriva ett inlägg att hon självmant valde att sluta men hon vägrade då hon inte ville lura fansen, det var ju inte sant att hon slutade av egen vilja. Då postade grundarna ett inlägg i hennes namn. Samt inlägget dagen efter där de menar att de skall presentera en ny medlem.
      https://www.instagram.com/p/BqVAPnpBpq3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1o8ahab2oidek

      Svara

    Hjärtlös kapitalism.

    Svara

     Just sett avsnitten. Hade verkligen noll aning om att det varit så många olika medlemmar med och att det egentligen bara var en grej för samvetslösa att göra pengar?!? Så smutsigt. Stackars småtjejer, alltså både dollys och deras fans.

     Svara

      Samma här! Läste någon artikel i samband med att de var med i melodifestivalen och att 5 medlemmar bytts ut under fyra år och såg sedan dokumentären, hade verkligen ingen aning om hur det låg till. Nu är jag typ fascinerad (fast inte på ett bra sätt) och följer hela tiden vad deras följare skriver på instagram och liknande. Tror gruppen hade kunnat bli riktigt bra om de fortsatte som de gjorde i början, att alla medlemmarna hade sin egen stil och att de fick vara med och bestämma, men de är nog på väg till sin undergång nu tyvärr. Skaparna bakom gruppen får skylla sig själva som bryr sig mer om att tjäna så maximalt med pengar som möjligt och som skiter i hur medlemmarna mår och vad de och deras fans tycker.

      Svara

     Svara

  Visst, en ursäkt är väl alltid schysst att komma med när man bråkat, men varför i hela fridens namn vill man äta lunch med någon som man inte ens är vän med och som varit väldigt elak mot en? Jag menar överlag alltså och inte just de där två. Varför detta behov av att börja umgås istället för att bara låta varandra vara? Osäkerheten lyser igenom.

  Svara

   Därför att Alex insåg att detta kan stå honom väldigt DYRT. Han och Sigge lever på samarbeten och företagen börjar bli mer noga med att inte deras varumärken ska synas med personer som kan innebära något negativt. Vad är är väl att smila upp sig på en lunch mot att förlora några miljoner i intäkter?

   Svara

    Både Alex o Sigge har det riktigt bra ställt så att de lever på samarbeten är ett skämt. Däremot lever podden på samarbeten, det är en jädra skillnad. Sen gör man sådär om man är väluppfostrad – man erbjuder sig att bjuda på exempelvis lunch för att tex be om ursäkt för nåt. Inga konstigheter.

    Svara

     Alex spenderar mycket pengar och har ett stort behov av att ständigt fylla på. Lyxresor i business class för fem personer plus femstjärniga hotell på någon söderhavsö handlar om sexsiffriga belopp. Varje gång. För att inte tala om lyxiga renoveringar i lägenhet och sommarbostad. Han har dessutom tömt slut på släktingar att skriva fler utlämnande böcker om. Så jo, han behöver intäkter även i fortsättningen. Och hur går det egentligen för fruns företag? Kommer kanske inte så mycket pengar från den sidan längre?

     Svara

      AS & SE drar in c:a 1 000 000 kr i månaden till PD, där deras podd ligger. Borde rendera en månadslön på brutto 250 000 kr/månaden.

      Expressen, gissningsvis 50 000kr brutto.

      Schulman Show: 100 000 kr brutto.

      Böcker: Lågt räknat: 30 000 brutto.

      Div shower och föreläsningar: 50 000 kr brutto.

      Med den månadslönen behöver man knappast någon avstampbräda som SB att klättra på. 🤣

      Nu är allt fiktiva siffror. Det är ju världens enklaste sak att ta reda på vad AS deklarerar för eller vad hans bolag genererar.

      Om man orkar eller tycker att det är viktiga och intressanta uppgifter.

      Själv antar jag att han/hans familj lever efter vad deras ekonomi tillåter. Om inte? Vad ska jag göra åt det?

      //Moa

      Svara

       Och hur mycket får du? För att ha järnkoll om vad som skrivs här om familjen Schulman och genast rycka ut med försvarstal. Tror nog att Alex månadslön hos Perfect Day är beroende på vad podden drar in = hur mycket sponsorer betalar.

       Svara

        *suuuuck*

        Är du dum, på riktigt?

        Berätta för mig varför det är fel att korrigera rena lögner och faktafel?

        Klart jag har koll. AS är inte direkt den första kända medlem i familjen. Inte CS heller.

        Man behöver inte ens vara lite allmänbildad för att ha koll på Stolpe/Schulmanfamiljen. Det räcker att vara tillräckligt litterär och nyfiken på svensk litteraturhistoria/tv-historia.

        Du känner ju inte mig, jag gör det och råkar veta att ingen har så mycket pengar att de kan köpa mig.

        Så tröttsamt med inlägg som dina. Onyanserade, okunniga, ointressanta för de är bara försök till härskarteknik. Du misslyckas och slänger skit i diskussionen.

        Ska vi diskutera lögner eller diskutera konsekvenser av det som sker på nätet?

        Du väljer själv!

        //Moa

        Svara

         Dina ständiga försvarstal till Schulmans alltså.. Inte så lite misstänkt. Vem av dem är du? Eller nån anställd slav kanske?

         Svara

          Ja… Eller så är jag en person som kan tänka och googla själv?!

          Förstår man inte själv hur dum man är och framställer sig själv när man, likt en papegoja upprepar lögn efter lögn som argument i en diskussion, ja då vet jag inte vad jag ska kunna tillföra.

          Vem är du? Köpt av SB?

          🤔
          //Moa

          Svara

           Summering:
           Alexander Schulman tjänar bra med pengar på att mobba och prata skit om människor.

          Moa är definitivt ingen Schulman. Moa brukar vara här och skriva ofta, och försvara vissa andra och hata andra. Hon skriver ofta många och långa kommentarer när hon är här, du ser henne även på andra inlägg.

          Svara

    Jag har ingen koll alls på vad det här handlar om. Det var själva beteendet jag ställer mig lite undrande till. Om nån är jävligt taskig mot mig så är det lugnt med en ursäkt, men att UMGÅS och lägga min tid på en sådan människa…naah. No way.

    Svara

    Hahahahahaah märks att du har NOLL koll på dem. De lever absolut INTE på samarbeten, vilket skämt. Det är personer som verkligen har åstadkommit/åstadkommer riktiga saker/riktiga jobb. Samarbetena är bara en bonus.

    Svara

     Var får de pengar ifrån menar du?

     Svara

      @Hulda

      Både AS & SE är författare, tex.

      Båda arbetar som ” frilansare” inom journalistik.

      Känns som om SB fansen, du bla Hulda bör uppdatera er lite om era, fiktiva fienden. Känns lite obegåvat när ni tjatar om saker ni inte har insikt i.

      Ta reda på fakta och kritisera det om du vill.

      //Moa

      Svara

       Att vara författare innebär inte per automatik att man tjänar pengar. Absolut inte att vara ”frilansare” heller.

       Svara

        Men, nu tjänar de ju pengar!

        AS har ju anställning på Expressen, dessutom.

        De har, alltid, parallellt med bloggar, poddar, författande mm haft anställningar. Se och Hör, Aftonbladet, Dataföretag, tv-produktioner mm.

        Om du inte anser att de tjänar tillräckligt eller har försörjt sig själva sedan myndig ålder måste du ju ha någon fakta om det.
        Har du det eller fantiserar du bara?

        Det är kärnan i mina resonemang. Kom med fakta och diskutera det.

        Rena lögner och hittepå för väl ingen diskussion framåt?

        Sen är väl inte vem som tjänar vad frågan. Förhoppningsvis fortsätter både AS, SE och SB att tjäna pengar. Att det går bra för dem. Att önska något annat är ju bara märkligt!

        //Moa

        Svara

         Äh – du verkar ju helt manisk i ditt försvarande av Alex Schulman. Hej då.

         Svara

          Och du verkar fega när du får fakta på bordet.

          Klassiker att smita från diskussionen genom att skylla på motparten.

          Varför inte bara säga: Aha… Det visste jag inte?

          //Moa

          Svara

       Alltså vem vill lägga ens en dyrbar minut på att ta reda på fakta om Schulmans? Tar det som en komplimang att vara okunnig om den familjen.

       Svara

        Helt okej med mig…

        Bara liiiite märkligt att uttala sig i frågor som man inte kan något om.

        Ha någon åsikt öht!?

        Men det var precis det jag trodde. Bla, bla blaaaa utan fakta!

        Det var bara dit jag ville komma! 🤗

        //Moa

        Svara

         Du vet att alla Anonym inte är samma person va?

         Svara

     Riktiga saker… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

     Svara

   Det är väl bättre at ses öga mot öga och prata om det än att skicka publika meddelanden via socialamedier….

   Svara

    M, ja att ta sina bråka öppet via sociala medier hade jag inte ens med i mina alternativ. Du har förstås rätt, om det är de enda två alternativen som finns. Jag har hänger tydligen inte med i hur människor sköter sina relationer längre.

    Svara

   Det är väl viktigt att hålla någon slags frid i det som är ankdammen i kändissverige. Det är ju samma människor som träffas hela tiden på filmpremiärer, Fångarna på fortet, Skansen osv. Jobbigt att ha pågående fejder då.

   Svara

    Speciellt jobbigt när barnen hamnar mellan föräldern och idolen…

    Svara

   För att hela skiten garanterat är riggad av de allihop. Samir och Anis(?) får ut en hit på mindre än en dag och Alex får media. Hallå…

   Svara

    Nej tror inte det var riggat, fast man kan lite få den känslan eftersom de fick till en låt på en dag, både skriva låten och spela in i studion hehe snabbt jobbat… men kanske började de planera låten innan Samir gick ut med sitt instagraminlägg.

    Svara

  Set var planerat alltihop för att hålla sig aktuella nu ska de fira med en värstinglunch och planera nästa dramatiska skri för att bli omskrivna. Samir var väl trött på alla skriverier om sitt fallerads kärleksliv och Alex är ju som Alex alltid varit. Se mig!

  Svara

  Därför att det är trevligt att bli sams och hitta nya vänner. ❤

  Svara

   Vänner? Alex Schulman är verkligen själva definitionen av vän. 😂

   Svara

  Det ser ut som ett arrangerat drama av Alex & Co: för att få fler tittare och lyssnare. Men låten av Samir var bra!

  Svara

   Nä den var inte bra

   Svara

  Nu när Samir är välkommen in i värmen så spelar det väl ingen roll om Alex gjort sig karriär på att trycka ner andra eller inte.
  Nu kommer han få chansen, precis som så många innan (Daniel redgert tex) att sitta på Sture med Alex och Amanda och lyssna till deras skvaller om vem dom tycker om och inte för tillfället, grattis vilken vinst. Sen är han ute i kylan igen .

  Svara

  Jag som hästnörd önskar ett inlägg om vad Tyras gamla hästar gör idag? Corvara är hos Cornelia Rylén vet jag och Laissa hos Nellie men resten? Typ Bambolero, Champagne, Håkan, Youtube och Fleur mfl!

  Svara

   Boooooring

   Svara

    Ja det är väl rätt omöjligt att skriva något som faller alla i smaken? 😘

    Svara

   Ja det skulle vara intressant! Dario borde vara voltigehäst för Sala Seniorlag 😊

   Svara

   Champagne står hos en tjej i Gävleborg och dom har tävlat lite dressyr, hoppning och nån fälttävlan. Hon är dock inte så aktiv på Instagram så vet inte vad han har gjort på det senaste-senaste 👍

   Svara

   Fleur står på en ”lösdrift” i Norrköping och hanteras av absolut ingen överhuvudtaget sen typ ett år. Du skulle inte känna igen hästen om du såg den (jag gjorde det inte).

   Svara

  Varför så konspiratoriska?

  Det blev verkligen fel från båda sidor. Varför inte rätta till det och gå vidare, som vuxna människor, oftast gör?

  Om man följt AS vet man att han är högst obekväm med att möta dem han varit mindre trevlig mot. Dock verkar han inte speciellt obekväm med att både lyssna på dem och be om ursäkt. Så något ” bakhåll” tror iaf inte jag på.

  För övrigt har SB och AS totalt olika målgrupper. Varför skulle respektive sponsorer lägga sig i ett tjafs mellan dem? Det berör inte sponsorerna på annat sätt än att de får synas/höras mer. Exakt sponsorernas strävan, så varför inbilla sig att de plötsligt har moral och etik som främsta intresse?

  Att försöka läsa in att AS vill rida på SBs kändisskap för att få mer följare är nästan lite gulligt. AS är betydligt mer känd än vad SB är. AS har en betydligt bredare karriär och utbildning än vad SB har. AS följare är betydligt mer köpstarka och kritiska än vad SBs följare är.

  Det betyder inte att SB inte är känd och omtyckt. Målgruppen är begränsad. Det betyder inte heller att någon får behandla honom illa eller önska honom ont.

  Jag tror båda två insett hur löjligt det är och att båda har en del i det och vill göra något åt det.

  Bra gjort av dem isf!

  //Moa

  Svara

   Samir gjorde inget fel.

   Svara

    Fel och fel? Jag var inte där, så jag vet inte.

    Jag tycker inte det var så farligt med låten heller, lite rolig, tom.

    Bara kanske inte rätt om man vill lösa ett problem isf att trigga situationen.

    Men so fara verkar ju båda nöjda med lunch så det är väl bra?

    //Moa

    Svara

     ”Det blev verkligen fel från båda sidor”. Jag tror det var det ”Kanske” syftade på.

     Svara

   ”För övrigt har SB och AS totalt olika målgrupper.” Ja absolut, men Schulmans målgrupp är föräldrar till Samirs fans. Så jo, enligt mig hör det ihop.

   Svara

    På fullt allvar kan du inte mena att jag som förälder till Samirfans ska sluta lyssna på AS & SEs podd för att de dissar barnens idoler?

    Hahahaha…🤣🤣🤣 Nä, men näe, det kommer aldrig hända.

    Mina barn får vara hur upprörda de vill, hur arga de vill i saken men det är deras åsikt. Jag respekterar den men påverkas inte av den.

    Nu är det inte direkt någon stor fråga i vårt hem. De rapporterar gärna ”senaste nytt” och recenserar låtar men i övrigt noll påverkan i våra liv.

    För övrigt tycker de AS & SE är gubbar som inte fattar någonting. De visar dem samma ointresse som de visar vilka författare vi föräldrar läser eller vilken skitmusik vi lyssnar på.

    Vi är i olika faser i livet, så får det vara, de är inte mina kompisar. Jag är deras mamma och betydligt äldre. Konstigt om vi befann oss på samma nivå.

    Så nej, två tankar i huvudet är underskattat! 😘

    //Moa

    Svara

     Jag sa bara att enligt mig så hör det ihop. Varför har du en sådan nedlåtande ton i dina kommentarer? Du berättar om hur det är i din familj, i min och andras kanske det fungerar annorlunda.
     Och din sista emoji kan du strunta i, den känns bara som en härskarteknik i mina ögon.

     Svara

      Tråkigt om du ”läser in” att jag är nedlåtande. Det är jag inte, generellt. Ibland visst, när jag tröttnar på ältande tex. Men just inte till dig.

      Lika tråkigt är det när du känner dig kränkt av att jag skojar med dig. Svårt när mottagaren inte är på samma nivå som sändaren.

      Så, jag skojade bara lite med dig. Förlåt om du tog det annorlunda.

      //Moa

      Svara

       ”Svårt när mottagaren inte är på samma nivå som sändaren.”
       I rest my case 🤦🏻‍♀️

       Svara

    Jag bojkottar fom förra veckan Alex och Sigge pga hur de uttryckte sej i sin podd om Samir. Det är inte humor när vuxna män mobbar och önskar att någon ska må dåligt. Om jag som vuxen och förälder inte står upp mot mobbing hur kan jag då förmedla till mina barn att de ska göra det? Man måste börja gräva där man står!

    Svara

     Om ni är nöjda med det så är det väl bra?

     Jag tycker inte att AS/SE mobbat SB. AS uttryckte sig väldigt dumt och onödigt hårt om SB, enligt min mening. Men mobbing är något helt annat. Framför allt pågår mobbing över längre tid.

     Att jämställa varje schism med mobbing är att förminska och göra ordet mobbing värdelöst.

     Självklart är jag aktiv, som förälder när det gäller mobbing i barnens närmiljö. Mina barn vet väldigt väl vilka krav jag ställer på dem och mig själv gällande mobbing, hur det ser ut och hur man aktivt tar avstånd från det.

     Ja, jag gräver där jag står. Jag står inte ens med en tå, inte mina barn heller i SM-gyttjan.

     Förstår faktiskt inte riktigt hur stor och viktig plats SM får ta i folks liv?

     //Moa

     Svara

      Nu vet jag inte hur gamla dina barn är, men min uppfattning är att sociala medier har stor inverkan på många barn/ungdomars liv idag. Därför tycker jag att det är lika viktigt att reflektera, diskutera och sätta gränser om vad som är OK att förmedla på sociala medier oavsett om det gäller sk influensers eller kompisars sociala plattformar. Är det någon som med uppenbar avsikt är ute efter att kränka någon så anser jag att det handlar om mobbing, och för mej är det en no-go zon.

      Svara

       SM har stort inflytande på barn/ungdomar. Därför måste vi föräldrar vara lika aktiva på det området.

       Där är vi överens.

       När det gäller vad mobbing är, är vi inte överens.

       Självklart är varken att kasta glåpord/ge öknamn/önska någon något ont okej. Men när det sker är det inte alltid mobbing.

       Därmed inte sagt att man inte tar avstånd från det också. Du läser in mer i mitt svar än vad jag skrivit. Mina barn vet mycket väl vad jag tycker i saken. Jag vet vad dom tycker.

       Jag tar avstånd från vad AS sagt, absolut och ger inga dubbla budskap till barnen (tonåringarna). Jag fortsätter lyssna på podden.

       Att folk blir oense är väl inte jätteovanligt?

       Nu löser de ju situationen, det påverkar ingenting alls för oss. Det plaskade till i Ankdammen, någon blev blöt, nu är det snart torrt och glömt.

       //Moa

       Svara

       Men är denna sida och Samirs instagram okej då? Du ser inte det här??

       Svara

     Hej,

     Det kan vara missvisande att kalla detta mobbning, när man vet vad psykisk och fysisk mobbning vanligtvis innebär för barn och vuxna. Men att uttrycka sig så som Alex gjorde (och generellt gör att reta folk) är absolut inte respektingivande snarare äckligt oavsett sanningen! Håller med om att jag inte överhuvudtaget vill eller kommer att lyssna/köpa/se något från Alex eller Sigge! Förtjänar ingen statistik eller cashflow från mina aktivitet #slutaspridhat

     Svara

     Men är denna sida okej för dig då?

     Svara

      Vad menar du?

      Svara

      Var en fråga till mamman men passar iofs lite till dig också.

      Svara

   Lugna ner dig med din fan crush på AS, Moa. Det verkar som att du går igång helt på det här. Ta ett djupt andetag.

   Svara

    Måste man ens vara ett fan för att tycka att fakta går före hittepå och skitsnack?

    Nätet är verkligen en källa till att sänka folk.

    //Moa

    Svara

     Moa har avslöjat sig som Bellas försvarare! 😂

     (Skämtar bara okej)

     Svara

      You got me!!
      🤣 🥴

      👍🏼

      //Moa

      Svara

  Hallå, nu ska det tjänas på Samirs popularitet.

  Svara

  Tänk den dagen när Magdalena Graaf har försoningsfika med My, Anna Book, påhejade av Toftby och Monas Universum. 🙏 Världen skulle bli så mycket snällare…🌺

  Svara

   När helfetet fryser över😂

   Svara

   Eh skulle världen bli snällare om Graaf blir vän med My och Book? Öh. Nja vet inte om det skulle göra någon skillnad till världen.

   Svara

    Ringar på vattnet….osv,osv 😉

    Svara

  Men seriöst – ALLT ÄR ETT VÄLREGISSERAT SKÄMT av Alex, Sigge o Samir tillsammans. En kul grej som alla nappat på.

  Svara

   Nej det tror inte jag faktiskt.

   Svara

  Men det är ju jätte bra om de slutar bråka! Värre om det är typ en ”set up”
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  Det är inget ovanligt att Alex ber om ursäkt och blir sams med folk, det har hänt många gånger. Se bland annat hans långa on/off vänskap med Jonas Gardell.

  Svara

   Förstår man hans humor och jargong så fattar man att det inte är så allvarligt menat, jag menar klart han inte tycker att Samir är vidrig som i vidrig som ter*orist el m*rdare, och att han inte menar att han vill att han ska dåligt som i att verkligen må dåligt. Alex känns inte som en ond människa, han är nog ganska snäll och omtänksam egentligen. Och mobbing skulle inte jag kalla det som många gör. Sen kan man på ett sätt förstå att Samir blev sur. Ja herre… det blev pr för båda iaf hahaha men nej jag tror inte det var uppgjort och planlagt som vissa tror.

   Svara

    Snäll? Elakare, mer ängslig och feg människa hittar man inte i Stockholm.

    Svara

     Åjo. Feg? Feg kan man väl knappast beskylla han för att vara iaf.

     Svara

     Låter som att du beskriver en viss kvinna.

     Svara

  Haha så kul, fint. Jag tänkte det redan för ett par dagar sedan att snart är Samir och Alex bästa vänner typ. Lyssnade på senaste podden och den var ju jäkligt rolig faktiskt, han Sigge är ju sjukt kul. Heja Alex och Samir, sköna snubbar båda två, gillar dem båda. Och Sigge är min nya favorit, och deras podd är nog min nya favoritpodd.

  Svara

   Usch

   Svara

  Jag tål inte Alex men han är en oerhört bra författare och skribent.

  Svara

  Detta har ju varit uppgjort ifrån början! Dom tjänar ju på detta båda två. Sa det redan från första början.

  Svara

   Nja det tror inte jag. Men när du skriver så så tror folk på det för många tror på allt de läser här haha folk tror att allt är rätt fakta och förstår inte att det är gissningar och spekulationer.

   Svara

  Folk här är så sköna. Verkar tro att Samir ens kan rubba Schulman. Det kan han inte.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.