Kissie vill starta podd – check på den!

Måndag:
Träna (check) åka till banken för att lösa en check innan den går ut, byta min ring som jag fick i alla hjärtans dag-present (den var lite för stor), maila massa samt fixa lite inför imorgon..
[…]

Tisdag:
Ställer upp i en podd för första gången på… Ja jag vet inte hur länge! Jag vet inte varför men jag har verkligen känt 0 % sug att delta i andras poddar. Jag får frågan väldigt ofta men jag känner lixom.. Nja nje.. Ska jag berätta massa saker om mig i olika forum hos människor jag egentligen inte känner? Nej då startar jag hellre en egen. Just därför jag sällan ställer upp på intervjuer också.. Men det här med min egna podd, jag vill! Jag är redo – men jag behöver hitta rätt partner.//Alexandra ”Kissie” Nilsson

Om Alexandra startade en podd så tror jag fasen att jag skulle vilja lyssna på den. 
Det många inte vet om henne är att hon är för jävla rolig – det hade jag nöjet att uppleva innan jag startade den här bloggen och förvandlades till ”the enemy”. 🙂
Om Alexandra fick till det med en riktigt bra side kick eller ”podd-partner” så tror jag det skulle bli succé.

Men helt ärligt – VEM skriver ut en check 2019 i Sverige?
I USA fick jag ett checkblock – fick välja bild själv jäää – men i Sverige? Jag tror inte jag hört någon säga ”Kan jag skriva en check?” sen jag var liten.
Vi borde ta tillbaka checksystemet! Tänk att få skriva sin autograf varje gång man skulle betala? Och på tal om autografer – tror ni kidsen of today övar på sina autografer som vi gamla rävar gjorde när vi var unga?

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså vem följer ens den här människan?

  Svara

   Men schysst du är då.. tycker Alexandra kör en hel del vettiga projekt nuförtiden och kul att hon ändå förändras så mycket sen förr. Hon tar även upp en del aktuella och viktiga ämnen. Tittar ”till” hennes blogg då och då.
   Jäkla snygg frisyr har hon också //från en som aldrig brytt sig speciellt om hår

   Svara

   ”Den här människan”
   Vi är nog alla ”den där människan” på ett eller annat sätt

   Svara

   Nä men relaterar. Provocerar, uttrycker sig klumpigt och korkat och gjort det sedan 2008 (?).

   Snackar om feminism och att man ska vara nöjd med sig själv och sen är inte en enda bild på henne oretuscherad. Orka lyssna på någon så oäkta

   Svara

    Jag måste säga att jag håller med dig. Jag är iofs väldigt ointresserad av influensers (här mest för kommentarerna) och lyssnar bara på politiska poddar.
    Jag kan helt enkelt inte relatera till Alexandras feminism och den ger mig ingenting så den går bort på den delen också. Finns säkert dom som känner annorlunda dock 🙂

    Svara

    Mk ja hon är bra på att provocera. Tycker inte hon verkar känna sig själv något vidare. Killen hennes verkar ju helt olik henne. Mer mogen och ödmjuk.

    Svara

   Ja hennes dialog med läsare är ju inte bra. Så det är väll unga med lite krav. Undrar hur hon är som människa om tio år. Någon gång måste ju vissa bloggare växa upp. Eller inte.

   Svara

   Håller med. Dessutom klagar hon på människor som stirrar på henne i alla de muslimska länder när hon dyker upp i kortkort och urringat och ”vägrar ta seden dit den kommer”.. hon är uttalat feministisk men åker till Dubai och andra kvinnoförtryckande länder och stödjer på så vis deras turism och deras ekonomi men feninistisk, det är hon verkligen

   Svara

   Alexandra är en genomond person, hon har mobbat och hängt ut oskyldiga människor på sin blogg på de met vidriga sätt. Hon borde bli polisanmäld för ärekräning och förtal, hemsk människa är hon

   Svara

    Ja hon tycker själv hon är snäll. Den minst snälla bloggare jag vet.

    Svara

    Om Alexandra är ond, vad är då Paow?

    Svara

  Alltså…… Hon menar ju ”check” på träningen, att hon redan avklarat träningen. Inte en bokstavlig check hon ska gå och lösa ut.

  Svara

   läs igen..

   Svara

  Wow.. blev uttråkad redan vid rubriken.

  Svara

   Men alltså tycker lite synd om Camilla nu faktiskt.. det kan inte vara lätt att dag ut dag in leverera 5-6 inlägg vid samma tid och alltid ha super innehåll. Alla har sämre dagar, det är inte hela världen. Verkar som att vi bloggläsare blivit bortskämda med toppinlägg var tredje timme medan bloggerskor som typ Kenza ibland inte bloggar på dagar för hon ”inte orkar”, så vi har blivit så vana att det är klagomål så fort det är en dålig dag.. tråkigt ändå, tycker Camilla gör ett bra jobb vad man än tycker om henne.

   Svara

    Jag håller med dig, men jag tolkade kommentaren som så att personen ovan var trött på att folk startar poddar till höger och vänster.

    Svara

    Det var verkligen inte så jag menade, jag älskar den här bloggen och jag tycker Camilla är skitduktig som levererar varje dag!
    Kissie däremot – herre gud vad den människan är passé. Det var helt enkelt henne jag syftade på, inte på Camilla och hennes val av inlägg.

    Svara

    Men hon behöver ju inte lägga upp 5-6 per dag eller var tredje timme, räcker väl med två el tre inlägg per dag. Och när hon ändå gör inlägg så finns det ju massor av nyheter, aktuellt och nytt om influencers och sociala medier att göra inlägg av, lite mer intressant. Tror nog att Camcam har en strategi och syfte med de flesta inlägg hon gör.

    Svara

  Fick checkhäfte av banken när jag bodde i USA. Kändes så bisarrt att betala hyran med check, haha. Minns också att banken jag hade i USA var sjukt stolta över att de hade internetbank då för 5 år sen (hemsidan var helt sjukt b trots att detta var en av de största). Visade upp min svenska bankdosa för bankmannen som blev helt i chock när jag förklarade att jag kunde göra alla bankärenden med den och en iPhone, haha.

  Svara

   Jaa de är så efter här!! Bor i USA och hatar att betala hyra etc. med check varje månad. Känns som att vara på 80-talet. Är glad att det iaf går långsamt framåt med internetbankerna, Apple Pay osv.

   Svara

  Hon har ju haft en podd med sin bror Peter. Nu verkar de mest vara ovänner.

  Svara

   Ja, undra vad som hände mellan dem egentligen?

   Svara

   Släppte inte han nån musik…?

   Svara

   Hur har det märkts att de är ovänner?

   Svara

   Han har ju flyttat till USA, är därför dom inte hänger så ofta.

   Svara

   Han hade inte gillat att hon berättade så detaljerade saker om familjen, bland annat då om deras styvpappa som har cancer. Han tröttnade på det och deras relation blev ansträngd

   Svara

  Alltså… Hon menar ju ”check” på träningen, att hon redan klarat av dagens träning. Inte en bokstavlig check hon måste lösa ut.

  Svara

   Les det en gang til du, så ser du at hun både snakker om trening og en faktisk ”check” i banken.

   Svara

  Kissie och CamCam? Kisscam?

  Svara

   Neeej men kanske var det fiskande av C. Suck.

   Svara

  Oj läste om… Såg nu att jag helt missförstod. Ignorera tidigare kommentar. Förlåt!!!

  Svara

  Isåfall tycker jag hon ska podda ihop med sin pojkvän, eller kanske Ellen B.
  Men nja poddar känns tjatigt, finns för många redan liksom.

  Svara

   Eller med Amir!

   Svara

  Podda isåfall med din kille, med Andreas. Parpoddar är inte så jättevanliga och ganska trevliga och kul, så kör på det isåfall Alexandra!

  Svara

   Neeej ingen vill höra henne prata eller existera!!!

   Svara

    Man måste inte lyssna på podden bara för att den finns. 😉

    Svara

    Den kommentaren är inte okej.

    Svara

    Ingen som vill se dina kommentarer.

    Svara

   Ja en parpodd med Andreas isåfall, han verkar ju ganska skön och kul. Finns inte så många parpoddar heller och de få som finns har blivit ganska populära.

   Svara

  Varför ingen länk till hennes blogg, ska/bör du inte länka till inlägget också? Du brukar länka till en del.

  Svara

   Eller hur! Det gick däremot alldeles utmärkt att länka till na-kd…

   Svara

    Men snark 😴

    Svara

  Men gud sluta nej det är bara du

  Svara

  Kan ju rimligen vara en tillgodocheck eller värdecheck och inte nödvändigtvis en check som gammaldags betalningsmedel.

  Svara

   Nej det kan det inte vara för du kan inte lösa en tillgodocheck för att citat ”lösa den på banken innan den går ut”

   Svara

  läste du här inne när det handlade om kenzas fertilitetsproblem? Du kanske hoppade över delen som handlade om varför man aldrig någonsin ska spekulera i huruvida folk är gravida eller inte? Snälla sluta bara.

  Svara

  Oh my god vilket fisk hehehe.. Nej men då tycker jag att hon ska podda med sin kille Andreas, Alexandra och Andreas, klockrent! MEN tycker marknaden för poddar är mättad, finns så många redan.

  Svara

  Nej men Andrea Norrman är gravid igen.

  Svara

  Folk som sitter och flamsar och pratar om sina liv eller allt möjligt måste vara det tråkigaste som finns. Ge mig faktapoddar i stället.

  Svara

   Vilka rekommenderar du? 🙂

   Svara

    Thinking sideways.

    Svara

   P3 dokumentär får gärna komma tu en gång om dagen😍😍😍

   Svara

    Nää då blir de nog dåliga.

    Svara

   Håller med. Inte ett dugg intresserad av vad visa har att säga. Poddar är inget för mej.

   Svara

  Någon som lyssnar på Rebecca Stellas podd? Får intrycket av att hon inte tycker om Bianca. Är det någon som vet något om det? Något som hänt mellan dem?

  Svara

   Har också tänkt på det! Men känns inte som att något faktiskt har hänt mer att Rebecca kanske tycker att Bianca är liten omogen eller oskön

   Svara

   Första…

   Svara

  Jag har fått checkar ibland, min första lön bland annat och ibland när jag har betalt in för mycket på en räkning. Jag gjorde också en reklamation en gång och fick tillbaka beloppet på en check. Jättesegt för det kostar att lösa ut.

  Svara

   Man kan posta den till banken tillsammans med sin underskrift och vart pengarna ska sättas in = gratis.

   Svara

  Jag tycker Alexandra är så genuint rolig! Hon kan verkligen få mig att skratta utan något sånt där påtvingat skämt, hon är så himla rolig bara. Hade älskat att höra henne i en podd, helst gärna med någon utav hennes vänner, det är oftast då man får mest av henne eller vad man säger!
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  Nellie har blivit dumpad av pojkvännen. Men lade upp ett citat om att ifall man förlorar en person men finner sig själv så har man vunnit! Hurra spelar ingen roll vad som sker hon är alltid en vinnare, måste ju vara stört omöjligt att nå fram till henne med hennes ”pilutta-dig”-inställning!

  Svara

   Undrar om det hände något med han Olav då när dom gick ut och festade ihop? Och så fick pojkvännen reda på det?

   Svara

  Sluta gilla dina egna skitinlägg och försvinn!

  Svara

   Pratar du med mig eller? om ingen annan gillar ens inlägg så får man väl ge sig själv en liten klapp på axeln?!
   Kände mig manad att gilla min egen kommentar bara för det. Stå upp mot negativitetn, gilla dig själv!

   Svara

   Riktigt trevlig må jag säga😏

   Svara

  Med Amir !

  Svara

   Usch nej hoppas verkligen inte hon startar podd med honom

   Svara

  Visst har Löwengrip raderat sitt pinsamma instagraminlägg där deras anställda fick agera låtsaskunder?

  Svara

   ja!

   Svara

  Håll i er… My kör en by omstart!!!! Hur länge håller det denna gång??? Dessutom träningsresor högt och lågt.

  Svara

  Jag kan bli lite matt på folk som bara ”kul med podd, jag ska starta en!”. Utan att ha en långsiktig plan för innehållet. Därför finns det 63738474 poddar som heter typ ”Mimmi och Josefins podd” som har 3 avsnitt.

  När vi startade vår podd hade vi planerat upp 40 avsnitt framåt. 🙂 Tips till Kissie!

  Svara

  PENNSYVLANIA AVE?

  Svara

  Här i Frankrike använder man fortfarande check också. Praktiskt i slutet av månaden 🙂

  Svara

   Ja eller hur! Och att betala läkaren med 😉
   Men jag tycker även att det är skönt att det börjar fasas ut så smått, nästan inga affärer tar emot check längre och allt blir så mycket enklare när man kan betala med kort.

   Svara

  Gissar på att det snarare är en utbetalningsavi (vissa kan få dessa ibland om man betalat in lite för mycket i hyra, till försäkringen, tv-avgiften som kom tillbaka etc.) Många kallar dessa för ”checkar” men riktiga checkar är ganska ovanligt.
  /jobbar vid sidan av studierna på bank

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.