Öppet Spår

Det här är alltså ett inlägg där det är fritt fram att kommentera om vad du vill, när du vill, hur du vill, på vilket sätt du vill.
OT är mer än välkommet och det finns inga rätt eller fel.
Är du ensam hemma? Sjuk? Uttråkad? Vad som helst, du är VÄLKOMMEN hit för att snicksnacka om vad som helst!

Givetvis gäller samma regler som vanligt och om man inte sköter sig kan man bli satt på moderering – men det är sen gammalt och ni sköter ju er så go nuts… 🙂

328 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns det någon drömkunnig person här ikväll? Jag har nämligen två funderingar kring drömmar som jag verkligen tänker på konstant just nu.

  1)Jag har emellanåt drömt mardrömmar om min mamma, trots att jag är sams med henne och allt är bra mellan oss. Men jag drömmer att hon torterar mig, nyper mig, och slår mig. Det är fruktansvärda drömmar, dem värsta jag någonsin drömt. Och varje gång skrattat hon medans hon gör mig illa. Vad kan dessa drömmar bero på? Vi hade en väldigt dålig relation när jag var tonåring (är vuxen idag) men hon har aldrig slått mig och idag är relationen bra.

  2) enda sedan jag var liten har jag kunnat drömma saker som sedan hänt. Jag berättade för mina föräldrar men dem tänkte nog att det var något jag som barn bara sa. Men detta har förföljt mig även i vuxen ålder, och med tiden ökat. Nu har jag inom loppet av 3 månader drömt saker som sedan hänt, allt ifrån att en person dött och sedan gjort det kommande dag, till att någon fått en panikattack. Senast skrev jag till en vän som inte bor i Sverige längre. Jag drömde nämligen att något hänt henne som gett henne mycket ångest, så jag skrev till henne. Det visade sig att hon är gravid och har panikångest för detta, hon hade veta att hon var gravid kvällen innan jag drömde om henne. Liknande saker har hänt ganska tätt, och jag som inte är vidskeplig börjar tycka att detta är konstigt på riktigt. Kan det finnas någon biologisk förklaring? Till exempel att mitt nervsystem kan vara annorlunda?

  Svara

   Jag är precis som du, i andra frågan. Drömmer ofta drömmar som visar sig vara sanna och har ofta en aning om vad som ska hända innan det händer. Läskigt och lugnande på samma gång. När min dåvarande pojkväns mamma fick cancer satt jag på jobbet och det visade sig att jag ringde honom precis exakt samtidigt som hon fick beskedet av läkaren, och sa åt honom att ”ring din mamma. Något är fel”.
   Samma med dödsfall, graviditet, folk som gjort slut osv. Vad det beror på har jag ingen aning om men jag tror ju bäde på andar och arbetar mycket med mina chakran..kanske hänger det ihop?

   Svara

    Ja det hänger ihop!

    Svara

    Haha har inga bra svar förutom att jag också drömmer mardrömmar där mamma eller min syster är helt sjukt elaka och typ helt iskalla emot mig. Har bra relation till båda. För mig tror jag det handlar om att jag inte varit ärlig. Både mamma och min syster kan vara väldigt “perfekta starka” kvinnor. Vet innerst inne att dom skulle älska och stötta mig no matter what men att jag innerst inne känner en rädlsa över att bli dömd. Jag har alltid varit jättenära min syster (pseudorvillingar) och när jag drömt att hon och jag bara bråkar och bråkar så har det varit när jag hållt saker inne och inte pratat med henne. Så för mig tror jag rädlsan jag har av att bli dömd tar sig ut i att dom helt enkelt är pisselaka till mig i drömmen. Äh jag vet inte haha.

    Svara

   Jag har inte heller nå bra svar förutom att jag också drömmer om saker som sen händer (inte allt så klart, som tur är). En av de starkaste drömmarna jag har haft är att jag drömde att min morfars mamma dog och jag vaknade upp och var jätte ledsen. Dagen efter fick min morfar samtal om att hans mamma gått bort.

   Jag drömde nu i veckan att min mammas pojkvän dog och att min kompis pojkvän dog och det skrämde skiten ur mig. Tror inte det kommer hända men jag blir oftast väldigt rädd av mina drömmar.
   Tror inte på andar men mamma gör och fram till jag var sju år så trodde hon att jag kunde se saker men hon tror att något hänt som skrämt mig. Själv vägrar jag att tro, just för att jag av någon anledning blir livrädd av att bara tänka på det. Kan tex inte se på det okända för det är det läskigaste jag vet, förstår att det kanske låter fånigt haha.

   Svara

   Jag har också drömt att min mamma skadar mig och jag tror att det är en rädsla att förlora någon som är viktig för en och som man litar på.

   Svara

   Jag upplever också liknande saker! Vet du var du har för blodgrupp? Jag är RH- och det finns en del som kopplar det till sånna här saker! Någon annan som hört talas om detta? Finns en del, men inte så mycket fakta på internet. Jag har bli hittat ett forum för oss RH-.

   Svara

    Jag var en av de som skrev ovan, jag är 0 RhD-.

    Svara

  Ni som skrev i ÖS igår om att plocka pubeshår, här har ni en till! Kan hålla på i timmar. Är nästan som meditation. Vill också påpeka att jag avskyr jordgubbar, hoppas på en lika varm om inte varmare sommar i år och tycker tacos är överskattat.
  Några som håller med?
  Allt gott.

  Svara

   Med pincett? 😦

   Svara

    😮*

    Svara

    plockar man rätt gör det inte ont😎

    Svara

     Hur gör man det rätt/fel? 😅

     Svara

      haha som när man tar fel i hårstrået när man plockar brynen, fan va ont det gör då! sen tror jag man vänjer sig, jag gjorde det! och som jag minns va det en skön känsla att håren va tjocka och gick att plocka så lätt. omg att jag ens pratar om det här!!! min största skam från 16-22 år😂😂

      Svara

       MEN JAG PLOCKADE BARA OVANFÖR! inte på blygdläpparna, provade någon gång och faaaaan va jag dog😭😭😜😜😜

       Svara

        Ja alltså blygdläpparna är ett BIG no! Det är som att dra bort näshår. Don’t go there!

        Svara

         ohhhh jag känner smärtan än idag 10 år senare😂😂😂 kul ändå att kunna prata om det här! blev sugen på att prova igen haha

         Svara

         😂😂😂

         Svara

         Min man trimmar näshåret med att dra ut dom med pincett. Inte ett i taget ens utan in med den, nypa till och rycka ut allt som fastnat. Låg underhållsfrekvens och effektivitet är hans melodi.

         Svara

          Henrietta,
          Precis så gör jag med så han är inte ensam. När man väl rensat går det faktiskt lättare att andas med näsan också 👍🏻, finns mer än man tror där inne när man väl sett efter 😊.

          Svara

      😂😂 oxå sjukt nyfiken

      Svara

    Ja med pincett. Mycket effektivare då du får med dig hårsäcken! Tror jag? 🧐

    Svara

   det gjorde jag som ung, blev som ett beroende, då trodde jag att jag va den enda i världen, hade glömt av att jag gjorde det tills jag läste igår haha.

   Svara

    Har också ”problemet” med att jag river på sår, kan inte låta bli.. Får liksom ett lugn i att pilla bort sårskorpor.
    Finns ett begrepp, kommer inte på vad det heter men folk river ju bort hår osv.

    Svara

     Trichotillomani?

     Svara

     ja sån va jag också, det har också lugnat sig faktiskt. jag va nästan manisk med sårskorpor. tror du det har nåt samband?

     Svara

      Har samma. Det är ofta kopplat till ångestproblematik.

      Svara

     Jag äter dessutom upp mina

     Svara

      Äter du upp dina sårskorpor? Well det gör inte jag, hinner knappt bli skorpor, är där och river konstant.
      Kan rekommendera bio-oil mot ärr för er som vill bli av med ärr. Ge det några månader!

      Svara

      Fy fan skärp dig

      Svara

       Skör dig själv och skit i vad andra gör med sin kropp

       Svara

      Skrattar ihjäl mig åt den här mycket oväntade kommentaren 😂😂😂

      Svara

     Jag pillar upp sår i huvudet, ju tjockare skorpor det blir desto mer tillfredsställd blir jag typ. Och förstår att det måste se dumt ut när jag pillar i håret hela tiden, som att jag har löss typ, men kan verkligen inte sluta 🙈🙈

     Svara

      Akta så att du inte kommer åt hjärnbarken.

      Svara

      Gör samma när jag är stressad.

      Svara

   Jag plockade håren på benen med pincett men på de ställena jag plockade oftast har jag nu fått tjocka svarta hårstrån istället för mina vanliga tunna ljusa 🙁 Så nu har jag en fyrkant på vardera insida smalben med svarta hår och sen två rutor på framsidan av benet över foten där det är svarta hår också. Uuh.

   Svara

    nu kommer du få nog svar om att håren inte blir mörkare och tjockare utan bara upplevs så, men I feel you❤

    Svara

    Att dom blir mörkare av att plockas/vaxas verkar rätt vanligt bland riktigt ljusa personer. Du är inte ensam :’(

    Svara

   Jag har ett hårstrå i ena ögonbrynet som är mycket mörkare och tjockare än mina vanliga. Har ett likadant på huvudet men jag har långt hår så det har jag bara hittat en gång. Det var lika långt som resten av håret, minst dubbelt så tjockt och mycket mörkare färg (men samma färg som jag har naturligt). Både det i håret och i ögonbrynet kändes nästan som plast eller syntethår haha!

   Svara

    Så gör mina hårstrån innan de blir vita 😩

    Svara

     Huh, det har jag inte märkt. Jag har vita hår vid tinningarna men de var vanliga hårstrån innan.

     Svara

  Vad ska jag kolla på på Netflix?
  Har sett klart The Keepers och dokumentären om Ted Bundy, så lite det stuket jag vill ha. Finns så mkt att välja på-så vad är alltså bäst?

  Svara

   The Staircase om du inte har sett den! En av de absolut bästa dokumentärer jag sett.

   Svara

    Nej, inte sett men såg spännande ut!

    Svara

    Jag tyckte den var väldigt vinklad, samma med Making a murderer 🤔 Var besviken på båda!

    Svara

     Det håller jag med om att den är vinklad till Michael Petersons fördel. Men jag tycker ändå att det är otroligt intressant att följa rättegången från Michaels familjs perspektiv 🙂 och det är en dokumentär som är vackert gjord.

     Svara

   Dirty John! Såg sista avsnittet igår, så himla bra!

   Svara

    Ja Dirty John är superbra! Sen är det en ny komedi också med Rebel Wilson, Is’nt it romantic. Riktigt bra den med!

    Svara

    Är det så? Började kolla lite, men njaaää… men kanske ska ge det en chans till då!

    Svara

    Dirty John är skitbra. Även dokumentären om honom som kommit ut nu.

    Svara

    Jag blev mest irriterad att en del kvinnor tappar all sans och förnuft för en man. Kvinnan i Dirty John var ett stort våp. Så korkad. Tyvärr verkar det inte vara helt ovanligt heller att kvinnor går upp helt i en man.

    Svara

   YOU har jag hört är bra! Har inte hunnit se den än, men alla jag har rådfrågat tipsar om den 😀

   Svara

    YOU är typ den äckligaste serien som någonsin gjort. Hade mardrömmar i typ två veckor och vet inte hur man någosin ska våga berätta för en kille vart man bor efter jag sett den där sinnessjuka serien….

    Svara

   Jag älskar ALLA filmer med Kristen Wiig (Bridesmaids) Finns flera med henne på Netflix som Imogene osv

   Svara

   Svara

   American crime story om du inte redan sett den. Kan rekomendera den till absolut alla. Underbart skådespel, baserat på verkliga händelser och otroligt spännande.

   Svara

   Dark!

   Svara

   The Americans!

   Svara

  Tips på bra torrschampo, helst ett sådant som är pulver! Använde ett från Bliss (blå flaska som man typ ”puffade” ut pulvret från) som jag älskade, men det säljs inte längre och hittar fasen inget lika bra!

  Svara

   Batiste är det bästa jag provat. Köpt mååånga märken men tycker att de vinner ändå 🙂

   Svara

   Kör också på Batiste!

   Svara

   Kisby torrschampo. Kommer i en liten burk som man duttar med, har få ingredienser som är dessutom naturliga.

   Svara

    Batiste djurtestar, om ni missat.

    Svara

     Det är inte alla som bryr sig.

     (Jo jag försöker undvika djurtestat så talar inte utifrån mig själv)

     Svara

     Hur får man reda på vilka som inte gör det så att man kan välja dem?

     Svara

     Hade faktiskt missat det. Hade, av någon anledning jag inte förstår nu, fått för mig att de inte djurtestar. Men om det är som du säger så kommer jag använda upp de jag har här hemma och sen börja använda mig av något annat 😊

     Svara

   Svara

   Liance!! Mindre vitt i håret och ger mer struktur än Batiste

   Svara

   Kronans apoteks parfymfria 👍

   Svara

   Antonio Axu’s torrschampo är jättebra:).

   Svara

   Amika!

   Svara

   Id hair (finns hos frisörer) har ett svinbra torrschampo. Enda jag använder då jag tycker de flesta som ”mjällar”.

   Svara

   Maria nila invisible, en blålila flaska. Jättebra, känns inte alls att man har nån produkt i håret!

   Svara

   Barnängen 🙂 Det är silikonfritt också.

   Svara

   Potatismjöl eller Maizena. Är du mörkhårig så funkar kakao bra. Mycket bättre för din hud, miljön och plånkan.

   Svara

   Kör batiste för att det är billigt på dollar. När de är rea på Löwengrip köper jag helst det. håller länge 😁

   Svara

  Har en vän som beter sig lite missunnsamt gentemot min graviditet och mitt blivande föräldraskap. Hon raljerar lite kring hur jag och sambon planerar föräldraledigheten och kommenterar även mitt utseende negativt inlindat i välmening. Typ ”ja men du är ju väääldigt vätskefylld så det är säkert det bara” när jag typ sa att jag kände mig tung i kroppen. Sen när säger man att någon ser vätskefylld ut liksom?

  Tror missunnsamheten kommer från att när hon själv blev gravid och förälder för flera år sedan hade hon helt andra förutsättningar än jag och således tuffare i livet som nybliven förälder osv.

  Blir dock ledsen och nedstämd av den negativa energin och också lite besviken eftersom vi varit vänner halva livet. Önskar hon kunde släppa det faktum att vi haft olika förutsättningar och istället vara glad för min skulle. Allra mest vill jag att hon ska sluta kommentera min kropp. Har lidit av ätstörningar och mår så himla dåligt av sådana kommentarer. Känner mig dock inte i position att säga ifrån då jag någonstans också tycker synd om henne som har så jobbiga känslor kring min graviditet. If that makes sense?

  Någon med liknande erfarenheter? Vad gjorde ni? Tips? Ska tilläggas att jag är konflikträdd och lätt att köra över som pricken över iet.

  Svara

   Tror du ska sluta benämnda henne som vän… en vän beter sig inte så. Försök fasa ut en sådan människa ur ditt liv.
   Lycka till med bebis ❤️

   Svara

    Jag håller med, det är inte vänskap att bete sig så. Fokusera på din familj och fasa ut den här relationen. Det finns ingen anledning att stanna och låta henne projicera negativa känslor på dig, i synnerhet inte nu. Var istället glad för att du och din sambo ska bli föräldrar ☺

    Svara

     Jag tänker också att det är ok att bara dra ner på kontakten. Ni är vuxna med varsitt liv och man måste inte alltid förklara sig. Det är helt naturligt att växa ifrån varandra utan att någon behöver känna sig skyldig för det.

     Svara

   Jag tror inte det finns något annat än att berätta för din vän hur du känner och fråga henne varför hon beter sig som hon gör. Det är skitjobbigt om man är konflikträdd, men hur ska hon veta att något är fel om du inte säger det?

   En del kommentarer som man säger behöver inte vara negativt menat. Det där med vätskefylld hade jag bara ryckt på axlarna på och tänkt att det är skönt att det är vätska och inte rent fett som man ”behöver” bli av med efter förlossningen.

   När jag mår dåligt av hur en vän/partner beter sig brukar jag säga det direkt och fråga vad de menar (på ett lugnt, inte anklagande sätt. Alltså inte : ”Du är så elak som säger detta.” utan ”Jag blev ledsen när du sa xxx eftersom att jag har haft ätstörningar tidigare.”. I 95% av fallen så har inte personen menat något illa alls utan orden har kommit ut fel/den har inte tänkt på hur det kan tolkas. Efter det har relationen vuxit och blivit ännu bättre.

   I de andra 5% har personen börjat raljera om att man är överkänslig och elak som påpekar att denna sagt något ogenomtänkt. De personerna är inte värda att behålla. Klipp banden och se dig inte om.

   Svara

  Hej alla!
  Hoppas ni alla har en trevlig kväll!
  För de som känner till hela ”Kardashian dramat”…
  Är det bara jag som tycker att det är en hel del ”slut shaming” mot Jordyn? Mycket hat mot henne som bör vara riktat mot Tristan? Även Khloe själv som senast har twittrat att hon förstörde deras familj.. gjorde inte han det?
  Ni som har följt detta eller finner det ”intressant” hur tänker ni?

  Svara

   Har inte ens följt det men kan verkligen tänka mig att det är precis så det är. Brukar oftast vara tjejen som blir lynchad medan killen slipper undan mer lindrigt. Det är ju HAN som har förstört sin familj genom att vara otrogen, hade inte spelat någon roll med vem. Sen tycker jag det är riktigt jävla taskigt att ligga med sin bästa väns systers partner, men hon är absolut inte den enda boven i dramat!

   Svara

    Exakt. Jag tittade på intervjuer hon hade imorse där hon hävdar att de absolut inte låg med varandra utan att han pussade henne när hon skulle dra.
    Men det är så tragiskt allt påhopp hon har fått då hon 1: inte har samma plattform som familjen Kardashian har. 2: hon är typ vad 21+? Gammal khloe och hennes ”side kick” är vad 35+? Har de glömt bort hur det var/ kunde vara när man var i den åldern?…
    så tragiskt och tråkigt att alltid se tjejer hata så mycket över en kille/man..

    Svara

     Även om hon talar sanning är det ju svårt att förklara varför hon stannade i hans bostad till 07 på morgonen….

     Svara

   Tristan borde få myyyycket mer skit! Men alla viste ju redan att han var en röv. Jordyn var ju som en syster för KK, sveket där var nog mer oväntat. Dvs ingen visste att hon var av den kalibern.

   Svara

   Jag tycker också det! De borde sluta att ta detta ”in the public eye” för det har verkligen börjat gå överstyr med mobbningen.

   Svara

   Tycker att hennes senaste tweets är rätt så mogna.

   Svara

   Såg Life of Kylie på 11:än häromdagen och de är väl något år gamla, men intressant. Det var mycket om att Jordyn måste skaffa en egen identitet och hade ett medberoende mot Kylies livsstil, samtidigt som hon kunde se utifrån hur sökande Kylie var. Hur blir man lycklig när man har och kan få allt?
   Känns som om Jordyn kan ha gjort det lite som ett uppror mot Kylie bubbla.

   Svara

   Självklart ska Tristan ha asmycket skit och Khloes tweet om att det var Jordyns fel att deras familj splittras känns märklig eftersom Tristan varit otrogen mer än en gång före. Jag tror dock att mycket av grejen mot Jordyn handlar om att hon har varit en i familjen under så många år, att det blev ett större svek då. Jag är ju dessutom en av dem som anser att folk som är med en person man vet har ett förhållande redan är lika stora skitstövlar som personen hen är otrogen med.

   Sen vette sjutton, men det hade inte förvånat mig om allt är ett PR-trick a’la Kris Jenner, det är snart dags för en ny säsong av KUWTK.

   Svara

   Jag tycker att det är Tristan som gjort mest fel men tycker att Jordan gjort mycket fel också. Vet inte vem som började gå ut i media av Khloe och Jordan, men om det var Jordan som gjorde det först så tycker jag att hon gjorde ett till stor fel. MEN jag tycker inte att hon förtjänar att hängas ut på Khloes stora plattform för det. Khloe borde skött det snyggare, även om jag kan fatta att hon är jäkligt sårad av båda. Och fy f-n för att vara känd och ha sitt privatliv on public display. Hade aldrig pallat det.

   Svara

   Fast i Khloes senaste tweet sa hon väl att hon inte skyllde på Jordyn utan Tristan? 🤔

   Svara

    Ja men i hennes första tweet igår skrev hon att Jordyn var anledningen till att hennes familj har brutits upp. Hon har rättat sig nu att det är Tristans fel

    Svara

   Det ”roliga” här är ju dock att Jordyn ljuger. De har varit med varandra i över en månad. Försök hitta klipp på insta där Jeffree Starr spills the tea.

   Svara

    Och Jeffre star är källan till sanningen? 😂😂
    Snälla….
    Om hela Calabasas hade vetat så hade det nått NÅGON i Kardashianklanen eftersom Kardashians känner alla.

    Jordyn är 21, ung och naiv.
    Khloe, Larsa, Malika och alla andra jävla idioter är fan snart 40 år och mobbar en ung kvinna.

    Tur att Khloe tagit sig samman och erkänt att Jordyn INTE förstörde hennes ”familj”. Nej precis Khloe, den familjen existerar inte och den förstördes den dagen Tristan först var otrogen innan du skulle föda och alla andra tusentals gånger han varit otrogen.

    Och vilka är Kardashians att kasta sten i glashus EGENTLIGEN?

    Khloe snodde Tristan från hans ex Jordan som var gravid med Tristans ex.
    Kim knullade Kanye när han var med Amber.
    Kylie snodde Tyga från Blac Chyna och Chyna var bra vän med KIM.
    Kylie blev ihop med Tristan när han var med Justine.

    Behövs nog inte säga mer än att de är de största HYCKLARNA.

    Svara

     Menar var gravid med Tristans SON*

     Svara

     Menar att Kylie blev ihop med TRAVIS inte Tristan. Trött

     Svara

  Jag är så ledsen. Är på en ”romantisk resa” med min sambo, men allt blir bara fel. Han gör mig ledsen men tycker att det är jag som bryr mig för mycket. Imorgon ska vi hem till barnet, utvilade och lyckliga efter att ha fått egentid. Och här sitter jag på hotellrumstoaletten och gråter. Orkar inte.

  Svara

   ❤️

   Svara

   ❤️

   Svara

   Fan vad tråkigt. Känner för dig så❤️

   Svara

   ❤️

   Svara

   Varför gör han dig ledsen? Berätta om du vill ❤️

   Svara

   Du har alltid rätt till dina känbslor och hur du upplever situationen.

   Om en situation uppstår ex mellan förälder och barn… så har båda upplevt situationen på två olika sätt.

   Samma som hos dig, prata med honom om du kan, detta är faktiskt så du känner, och att det gör dig ledsen när han bestämmer vad du ”gör” (’som att överreagera’) ❤️❤️ Du reagerar ju faktiskt av en anledning, du är glad, ledsen, besviken osv.

   Kram❤️❤️

   Svara

   Ge igen med samma mynt. Om han gör dig ledsen så gör honom ledsen. Så kan han se om det är hans fel ifall han bryr sig för mycket.

   Svara

   Men åh, kram till dig ❤️Har allt känts bra tidigare eller är det någonting som skavt under en längre tid som blev för mycket nu?

   Som någon annan skrev, du har rätt till dina känslor – berätta gärna om du vill, det brukar kännas bättre att få saker ur sig och min erfarenhet säger mig att många här har egna erfarenheter och kloka tankar att bidra med. Hoppas allting löser sig till det bästa för dig oavsett.

   Svara

   Åh. Det kan ju finnas något som inte stämmer i grunden av er relation, men det kan ju också vara så att man längtar och har så stora förväntningar på de tillfällen man äntligen ska få rå om varandra och slippa vardagen, att det blir pannkaka bara därför. Det är min erfarenhet i alla fall ☺

   Svara

  Jag har tänkt på det här att killar ofta behandlar tjejer helt olika beroende på vad han vill med relationen. Tex: mina barns farbror är rena svärmorsdrömmen mot mig och mina tjejer. Snäll, generös (massa presenter, öppnat sparkonto till mina döttrar mm) hjälper till med en massa sysslor när han hälsar på osv. Men sedan kan han sitta bland sina kompisar och vara sjukt nedlåtande mot andra tjejer. Berättar om sina ragg som horor han ”hålat på” (sjukt vidrigt uttryck) vet att han filmat tjejer i smyg både i sängen och på stranden, vet att han köpt sex utomlands…

  Jag vet inte vart jag vill komna med detta men det känns som att man inte kan lita på killar alls. Som nybliven singel är han ett sjukt avskräckande exempel. Är detta typiskt hora-madonna komplex eller?

  Svara

   Det bottnar i att han inte alls respekterar kvinnor.
   Han är snäll mot dig och sina brorsdöttrar för att du/ni ingår i HANS liv och därmed ”tillhör” HONOM, detta betyder inte att han respekterar er som individer. Till exempel; om du vore en utsatt prostituerad så hade han ju aldrig brytt sig om dig för då hade du inte tillhört honom och därmed haft ett mänskligt värde i hans ögon.
   Män sätter andra människor i så svåra situationer när de håller på såhär, du måste ju nu ta ställning och antigen svälja hans vidrigheter eller säga ifrån och bryta kontakten och därmed framstå som den elaka och orimliga när skammen i själva verket ligger hos honom.

   Jag förstår att det känns tungt, jag är också kvinna och har självklart liknande erfarenheter. Det enda tipset jag kan ge är väl att försöka ha så lite med honom att göra som det bara går. Sen den gamla klyschan att alla män inte är som honom, grymt jävla många då 10% plus mörkertal köper sex och många därtill beter sig som riktiga jävla svin, men guldkornen finns. Jag har faktiskt lyckats träffa en själv , efter många år 🙂
   Skulle tipsa dig där att skita i tinder, kanske fundera lite smått på att dejta tjejer ? Och försök släppa bilden av den ”smak” du kanske normalt har, den förstör bara. ❤️

   Svara

   Fyfan. Min spontana tanke – skydda dina döttrar från honom!! Seriöst

   Svara

    kan också tipsa om instakontot shittorskarsager där utsatta i prostitutionen delar med sig av konversationer mellan dem och torskarna. Detta vittnar om deras kvinnohat och väldigt mycket pedofili och pedofili-fantasier. Många av torskarna har flickvänner/ fruar och andra närstående som inte har en aning om vilka monster de lever med.

    Svara

  Jobbat hela dagen, med liten lucka mellan 13 och 15.30.. Så jäkla slut i kroppen, dessutom ont i huvudet pga att mitt jävla brytningsfel har blivit värre? Sämre? Har idag bokat tid hos optikern på måndag, är annars duktig på att skjuta upp saker och hade tänkt ta det i slutet av mars eller slutet av april. Men jag är konstant trött pga detta och ont i huvudet. Så nu jävlar räcker det, sätter min hälsa (typ) i första hand. ✌️ Inte den som klagar annars. Ville bara beklaga mej lite, sorry not sorry. Hoppas ni har en trevlig lördag ❤️ nu ska jag kika på Mellon med en brukare 😁
  Mvh skit trött haha

  Svara

   Ja fy tusan livet är inte alltid rosenrött!
   Det gäller att alltid ha nåt att se fram emot, det kan vara nåt stort eller smått som en utlandsresa. Eller en flaska rött, nåt gott att äta och en bra film man ska se till kvällen. Eller en kurs i akvarellmålning eller möbeltapetsering man ska börja. Eller en fjällvandring man ska göra till sommaren. Eller favoritserien som kommit med en ny säsong som man ska börja se efter jobbet. Eller…
   Allt blir som man gör det.
   Man har det som man tar det.
   Man har alltid ett val. Att inte göra något är också ett val.

   Du är inte ensam…

   Svara

  Killen jag dejtat några månader sade för en vecka sen att han inte vet vad han känner och vi bestämde att vi ska fortsätta prata som vänner. Häromkvällen skrev han saker som förr, innan han blev konstig. Fina, djupa saker som känns så bra i hjärtat. Samtidigt som det gör ont att inte få ha honom som innan… har någon här fått det att funka att ha en kompisrelation med någon man faktiskt varit förälskad i?

  Svara

   Åh vad är det med alla stackars kvinnor som skriver i öppet spår om alla dessa puckade snubbar som hela tiden ”dumpar, förvirrar, sårar, drar, inte svarar på sms och inte här av sig till dessa kvinnor de har påbörjat något med eller har ett fast förhållande med”.
   VARFÖR är det kvinnorna som får stå med sårade hjärtan?!
   Nej fy fan för män, kan inte ni kvinnor bara ge igen med samma mynt? Om han håller på och leker eller säger såna saker som att nu ska gå tillbaka till vänner, Då har han BRÄNT sin chans! Håll inte på och ge han fler möjligheter att såra dig Ts.

   Om sig inte sätter ner foten så han fattar att du har känslor och att han SÅRAR som så kommer han fortsätta larva och tönta sig precis som ett barn som kommer skrika vid godishyllan ifall mamma alltid ger med sig och aldrig sätter ner foten.

   Kom igen för fan, visa er själva lite respekt genom att ge snubbar fingret om de håller på och sårar!

   Svara

    Amen!!

    Svara

    Du tror inte att detta framförallt är ett forum för kvinnor och att det därför sällan skrivs historier om tjejer som dumpar/sårar/stoppar huvudet i sanden/inte ger tydliga besked..

    Svara

     Det begriper jag väl att det är för att det är majoriteten kvinnor här men vafan fatta poängen att jag är upprörd över att det är kvinnor som blir sårade av män hela tiden. Inte fan sitter snubbar och skriver om kvinnor såhär och ner varandra om råd. Det är det som är helt fel. Männen ska inte såra alla dessa kvinnor. Det var min poäng, var inte det underförstått?

     Svara

      Jag fattar din poäng.
      Men tror ändå att det är vanligt åt båda hållen.
      Är ju inte som att det inte finns kvinnor som dejtat ett tag och sen känt nej, det här var inget för mig.. då måste man ju tyvärr såra den andra parten

      Svara

      Jag vet inte det. Gå in på flashback forum på samlevnad/relationer. Där ges det råd till alla killar som ber om det och de är många.

      Svara

    Men om man är helt ensam i världen, ingen familj, släkt eller vänner. Då är det jäkligt svårt att bara släppa och gå vidare!

    Svara

     Då kan du fråga här. Det finns alltid de som vill träffas irl för att få nya vänner.

     Svara

    Precis så, Anonym 20:27. Vi är några här i kommentarsfältet som har ditt driv och är lika självsäkra. Det jag försöker att komma på är hur vi kan hjälpa de som skriver om sina dåliga förhållanden. De som inte har den egna kraften att sätta sig emot sviniga män och/eller lämna dåliga relationer.

    Svara

    Ja, jag kanske bara är dum (antagligen, man hänger ju kvar vid hoppet) men jag hoppas ju att vi ska ha någon form av relation eftersom att vi har så jäkla kul ihop. Vi pratar varje dag nästan oavbrutet. Jag känner mig inte sårad, så därför vet jag inte riktigt vilket mynt jag ska ge igen med..

    Svara

     Du behöver inte ge igen, fokusera på dig själv så hittar du någon som inte har förbehåll eller vill fundera 👍 det är faktiskt han som är otillräcklig och som inte kan ge dig det du vill ha, behöver och är värd. De flesta av oss har varit där och efteråt har vi undrat varför vi ödslade tid på det.

     Svara

    Men va? Relationer är komplicerade saker. Orkar inte kommentera mer än så.

    Svara

   Att vara i en kompisrelation med någon man varit (eller kanske fortfarande är?) förälskad i låter synnerligen dumt och destruktivt. Du kommer må så mycket bättre av att klippa helt och gå vidare.

   Svara

   Inte för att det är något svar på din fråga, men jag kan inte låta bli att tänka på att det har med anknytning att göra? Ni som läst Hemligheten av Dan Josefsson och Egil Linge kanske förstår vad jag menar.

   Nu spekulerar jag bara, men det känns som att många är för rädda att gå in i relationer eller hänge sig fullt ut efter ett tag trots att allting känts så bra till en början. Tycker jag ser och hör om situationer som denna ganska ofta och visst att det säkert kan vara så att man kommer på andra tankar och inte känner så mycket för en person, men att han fortsätter skriva saker som förr innan han blev konstig tyder ju på att han ändå känner något.

   Svara

   Jag tror att du behöver rycka av plåstret snabbt – avsluta relationen. Min erfarenhet är att man hittar någon mycket bättre när man inte ödslar tid på såna otillräckliga typer 👍

   Svara

  Jag har haft oskyddat, avbrutet samlag regelbundet i ca två månader. I tisdags kom min mens men gjorde otroligt mycket ondare än vad den brukar. Jag hade så ont att jag inte kunde ligga still och blev helt svimmfärdig och vit i ansiktet, trodde att jag skulle dö och var nära på att ringa ambulansen. Smärtan kom i omgångar, kunde slappna av i 5 sekunder och sen kom den tillbaka och så fortsatte det i några timmar.

  Undrar om någon vet vad det kan ha berott på? Tänkte först att det kanske var ett missfall men jag blödde inte mer än vanligt. Tror ni jag kan vara gravid och att det var en genombrottsblödning?

  Jag är medveten om att jag inte kan få någon expertbedömning här, utan undrar bara om någon har varit med om något liknande och kan tänka sig vad det var.

  Svara

   Inte ens om någon varit med om exakt samma kan det vara samma anledning. Det enda som kan ge dig ett säkert svar är ett gravtest. Gå och köp ett imorgon istället för att få vilseledande ’tips’ som inte alls hjälper dig egentligen. Lycka till! 🙂

   Svara

   När jag fick mitt missfall så blödde jag inte mer än en vanlig mens (snarare lite mindre). Och ja, du kan vara gravid så ta ett test!

   Svara

    Hur vet jag ens om det var ett missfall? Det har ju gått några dagar sen nu. Kommer kanske aldrig få veta! Är inte orolig men undrar bara vad det kan tänkas vara, ska ta ett gravtest nästa vecka!

    Svara

     Ta ett graviditetstest imorgon bitti. Om det visar negativt kan du ha haft missfall, men allt är ute. Om det visar positivt så det ett till om några dagar. Om strecket då är svagare är det sannolikt missfall = boka tid för vaginalt ultraljud så att de kan se så att allt kommer ut som det ska. Är det lika starkt eller starkare så kan det vara en levande graviditet.

     Om det kom ut mycket klumpar så var det sannolikt ett missfall.

     OBS!!!!! Detta stämmer inte för alla missfall/graviditeter!! Det är individuellt. Det är vanligt t.ex. att ha ont och blöda mycket vid missfall. Jag hade inte alls ont och blödde lite, men det var ändå ett fullständigt missfall.

     Svara

      * om det visar positivt så ta ett till om några dagar (t.ex. 2-3 dagar).

      Svara

   Ring 1177.

   Svara

   Låter som cysta

   Svara

   Ta ett test för att slippa stressen.
   Jag äter p-piller och är fan svinnoga att ta dem samma tid varje dag och ändå är jag ÖVERTYGAD om att jag är gravid hela tiden. Vet inte hur jag ska sluta stressa om det.

   Svara

    Nu menar jag det vänligt och utan någon värdering för eller emot. Du tar p-piller för att inte bli gravid, men om du ändå blir det, är då inte lösningen abort? Det kan såklart vara obehagligt, men om du är öppen för abort vid en oönskad graviditet, borde den inställningen motverka stressen för att bli gravid. Eller jag tänker kanske fel?

    Svara

  Hur överlever man Tinder? 😅
  Jag har varit med några veckor bara, och nästan alla killar vill bara ha sex. Och det är fine att de säger det direkt, för då kan jag ju säga att jag är ute efter kärlek. Men en del killar spelar på ens känslor, och skriver en massa personligt och vettigt till en början. Men sedan visar det sig att de bara vill sexchatta 😔
  Letar ingen efter kärlek längre?
  Och hur ska jag förhålla mig till killarna på Tinder? Det finns säkert ett guldkorn någonstans, men är det värt alla sliskiga killar?

  Svara

   Håll dig borta från män. Köp en vibrator och lägg din energi på riktigt bra vänner.

   Svara

   Om jag var du skulle jag skriva i min bio att jag var ute efter något seriöst. Då borde du vara säker på att de du matchar med är inne på samma spår. Sen så är det väl bara att träffas, dejta dejta och känna av killen om det känns rätt eller inte.
   Om det ”misslyckas”, försök att se det som något positivt. Nu vet du ännu tydligare vad du är ute efter och vad du INTE tycker om! ☺️

   Svara

   Jag träffade min kille på tinder. Både han och jag var tydliga med att vi letade seriöst! Skriv i din bio vad du söker och sålla bort de som verkar oseriösa.

   Svara

    Jag har skrivit i min presentation att jag är ute efter ett seriöst förhållande! Så det har stått med från början. Men killar verkar inte läsa den?
    Men tack för tips! Jag blir väl tuffare allt eftersom och lyckas genomskåda killarna som spelar seriösa. För det är de som sårar en.

    Svara

   Hur swipear du? Vilka slags killar? Finns också en hel del som skriver att de inte är ute efter ons etc. 🙂 Kan säga såhär, jag har haft tinder av och till sen 2017 och gick på många dejter med fina killar som var öppna för att dejta ’på riktigt’ och träffade en kille i ett halvår. Tog slut pga svalnade intresse hos oss båda. Nu har jag träffat en guldklimp därifrån i några månader. Jag lovar att det finns killar som är ute efter något annat än endast sex! 🌷

   Förresten, jag har inga bikinibilder eller något med mycket urringning. Jag har inget emot att ha urringat och sexigt annars men jag vet att sådana bilder kan dra till sig killar som är intresserade av sex först och främst. Folk får gärna basha mig här nu och säga att man får ha på sig vad man vill och JA, absolut! Tyvärr finns det ju så många rövhål till killar som INTE ser det så.

   Svara

    Tack för att du ger mig lite hopp! ☀️

    Och jag har bara bilder på mitt ansikte, för jag vet ju hur många killar funkar tyvärr. Så nu frågar de om kroppsform och kupstorlek istället 😂 och då sållar jag bort dem.

    Svara

   Va? Skriver de att de vill ha sex direkt?
   Hehe någon som hade svepat mig var Hans Fahlén 😝
   Han skulle på en inspelning till andra sidan jordklotet men ville ”gärna ses när jag kommer hem”…

   Svara

    😱😱😱 Min gubbcrush!!! Var han härlig? 😍😍😍

    Svara

     Men gud min gubbcrush också. Var så kär i honom när jag var liten och i Harald Treutiger av någon jäkla anledning.

     Svara

      Harald! 😂😂😂 Helt klart oväntat!

      Adam Alsing skulle jag inte tacka nej till heller!

      Svara

      Jag hade också Harald och Lasse kronér 😂😂

      Svara

       Haha jag dör! 😂

       Svara

     Träffade honom aldrig 😛

     Svara

   Oj vart swipar du? Jag har haft tinder till och från i några år och jag kan räkna på en hand hur många som endast velat ha sex. Alla andra har varit ute efter något seriöst så jag har aldrig sett det som en ”liggapp” som så många säger att det är 🙂

   Svara

   Min Tinder date för 4 år sedan gick jag inte på för att hitta något seriöst, för det var jag inte ute efter. Killen gick för han var på samma nivå, kul att ses men inga tankar om förhållande. Men allt det där ändrades sekunden vi sågs och vi har nu bott ihop sedan den där första daten😍

   (Dock skrev han aldrig creepy grejer, eller om sex, eller ens förhållande. Han var bara jävligt rolig att snacka med och så gick de som de gick, mitt livs bästa val ❤️)

   Svara

  På tal om gårdagens unpopular opinions!
  Blir man påkörd av ett tåg på en plankorsning (övergång) får man skylla sig själv.

  Svara

   Och cyklister som drar över på övergångställen utan att stanna och uppmärksamma bilister får också skylla sig själva om de blir påkörda. Man cyklar inte över övergångställen som idioter och tror att bilisterna ska se en eller stanna.

   Svara

   Unpopular opinions! Jordgubbar, choklad & pannkakor är äckligt.
   Folk som inte står beredda med plånboken när det är dags att betala i kassan kan gå och..
   Ullared ger mig ångest trots att jag aldrig varit där. Människor försöker övertyga mig om dess charm osv trots att jag säger att jag inte VILL åka dit!
   Tatueringar på människor ser smutsigt ut. Tjejer med stora tatueringar på armar & lår har jag svårt att ta på allvar.

   Svara

    Ullared är absolut lika med ångest 😟 har inte varit där och vill inte åka dit! Det är helt obegripligt att inte alla står beredda med alla kort framme i kassan så att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt att betala. Gärna trycka in koden färdigt medan kassörskan blippar varorna, om det är möjligt ☺ jag är officiellt emot (stora) tatueringar men i hemlighet skulle jag vilja ha ett riktigt stort motiv på armen och ryggen 😯😋

    Svara

   Det här gör så ont i mig. Jag hoppas verkligen att jag aldrig behöver vara med om en påkörning även om statistiken talar emot det. Jag har varit nära och det var så jäkla vidrigt.

   Svara

    Ja fy fan det är ju hemsk. Blir bara så arg när dom skyller på ”oss”. För vi kan inte göra nåt åt det…
    // Lokis kollegan

    Svara

     Tar ju liksom 700m att få stopp på skiten! // godståget

     Svara

   MILLEPILL
   Meeen taaaaack, eller huur!! ALLTSÅ HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT TITTA SIG FÖR NÄR MAN NÄRMAR SIG/GÅR ÖVER EN TÅGRÄLS!
   Har absolut NOLL sympati för dessa skador/dödsfall.

   Äntligen kunde jag lätta på mitt hjärta <3

   Svara

    Hur kan man ens ha noll sympati för ett dödsfall? Sinnessjukt…

    Svara

     Här inne förvånas jag inte..

     Svara

      Inte bara här folk har såna åsikter, garanterat. De kanske t.o.m finns i din omgivning bara att de inte pratar om det.

      Svara

       Va? Finns det empatilösa även utanför bloggbevakning? Det här var någonting nytt för mig..

       🤦‍♀️

       Svara

        Gör dig inte dummare än du är. Du fattar vad som menas.

        Svara

   Usch, fick tb till min uppkörning… allting hade gått bra tills jag kom fram till en plankorsning. Kollade åt båda håll, inga tåg i sikte. Började köra över, och när jag var mitt i började ljudet tjuta. DET KOMMER ETT TÅG, det hade jag inte i beräkningen. Det var ju lugnt, jag skulle bara köra över den… får panik och får motorstopp mitt i plankorsningen. Får ännu mer panik, men lyckas ändå vrida om och få bilen tryggt till andra sidan om bommarna.
   Fyi: fick körkort den gången. All nervositet släppte nog där och då för jag var helt säker på att en sådan nervös idiot som jag inte kan få körkort…

   Svara

  Fler som fått mycket bättre hy av hormonspiral (Mirena)? Tog ut den för ca två veckor sedan pga blödningar i över ett halvår men har nu redan fått sämre hy med flera finnar 😣

  Svara

  Jag är gravid och ska på mitt första ultraljud (i vecka 11), börjar bli nervös över att det inte kommer finnas något hjärtslag… kan någon lugna mig lite? ❤️

  Svara

   Var också så himla nervös men hjärtat slog! Det kommer gå bra ❤️

   Svara

   Det kommer gå bra på ditt ultraljud ❤️

   Svara

    Grattis till graviditeten också 💖😘 är det ditt första barn? 😍

    Svara

  Är det någon här som lidit av PTSD och genomgått behandling för det som skulle vilja berätta lite om det?
  Jag kraschade i höstas och ska nu utredas för PTSD, ca 10 år sedan det ”traumatiska” skedde.

  Svara

   Jag har. Har gått i DBT-behandling via psykiatrin i två år (ska avslutas nu), medicinerade (anti-depp+ångestdämpande+sömntabletter) första året. Var ingen utredning riktigt utan jag fick självskatta i ett formulär först på VC och sedan på psykiatrin (blev remitterad) som konstaterade att jag hade PTSD. Behandlingen var skitjobbig i början och de tog mig ett tag innan jag började öppna upp mig ordentligt/lyckades komma i kontakt med mina känslor. Det har varit en lång väg, stundtals har det varit svinjobbigt och jag har velat skita i allt – men fan vad värt det har varit at the end of the day. Du får gärna fråga vad du vill om det är något specifikt du undrar över. <3

   Svara

    Tack för att du delade med dig❤️
    Jobbade du (heltid) under behandlingen? När började du ta medicinerna och hur har det gått? Jag har alltid kört på i 110 så är lite orolig att livet ska stanna upp och göra ont…

    Svara

   Jag har. Googla på Traumabehadling PE. Vanligtvis tar det mellan 10-12 sessioner med en terapeut där man har ”läxor”att göra mellan sessionerna. Var det svåraste jag gjort men samtidigt ett av mina bästa val i livet. Sååå värt det

   Svara

    tack för ditt svar❤️ Jag ska googla!
    Om du vill svara… Hur mådde du under tiden? Åt du några mediciner? Jobbade du?

    Svara

  Sitter här och röker heroin på folie. Har blivit beviljad substituionsbehandling men kan inte starta om förrän en månad. Alla pengar är slut som skulle räckt 3 veckor till. Kan bara inte sluta.. mitt beroende är så starkt. sviker alla i min närhet, men när jag inte har heroin i mig vill jag dö hela tiden. Behövde bara bekänna.. Isolerar mig mer och mer.

  Svara

   Jag tänker på dig och skickar lite värme.

   Svara

   LARO kommet förhoppningsvis hjälpa. Jag kände precis så innan jag påbörjade substitutionsbehandling och det har verkligen räddat mig och gett ett värdigt liv. Är inne på månad 22 av drogfrihet och kan fortfarande få euforirus i magen av insikten att det går att må bra utan att knaarka. Var så sjukt säker på att jag knaarkat bort den förmågan och kunde kolla på vanliga människor som ett frågetecken och undra varför de låtsades må bra, för det var för mig inte möjligt som ren?

   Du har ingen möjlighet att lägga in dig på avgiftning innan och få akut-behandling först mot abstinensen? Tänker så du bara kan stå ut de tre kommande veckorna ❤️

   Svara

   ♥️♥️♥️

   Svara

    Att ni ens svarar, och skickar lite kärlek gör mig helt överväldigad..Slår så mycket på mig själv för att det blivit såhär. Att jag tagit återfall är ”hemligt” och kan inte erkänna det och söka avgiftning för då förlorar jag mitt boende. Måste försöka bryta själv, men det är otroligt svårt. Jag håller i, och försöker se LARO som en chans. Men en månad känns väldigt långt, när läget är som det är. Tack ni som svarat mig <3

    Svara

     Förstår att det känns långt men du har iaf ett datum stt räkna ner till, försök hålla ut för det kommer vara så värt drt. Inte värt att återfalla på ngt annat. Och om det blir för tufft kanske också värt att skita i hemligheten, för du får ju vara positiv på opiater/opioider fram till dess (om det är inför LARO det är hemligt).

     Du kommer få ditt liv tillbaka, ett sjuhelvetes jobb framöver men när man helt plötsligt inser att man kan bli glad i sig själv är det fan magiskt. Och tror man vlir mer ödmjuk till livet och tacksam för det lilla när en varit på botten och krälat ❤️

     Svara

     Vad kan du tänka dig att sysselsätta dig med den kommande månaden, medan du väntar på behandlingen? Göra något som att resa, besöka någon eller annat?

     Svara

     🙁 Lider med dig. Får man fråga hur det kommer sig att du hamnade i den sitsen du är i just nu?

     Svara

   ❤️

   Svara

   Starkt av dig att bekänna. Ta en minut i taget. Har du någon som du kan prata med?

   Svara

   Du är missbrukare. Att då klara av att sluta, bli ekonomisk osv, osv är en omöjlighet.

   Kämpa på, ring din KP/socialsekreterare på måndag och berätta precis hur det förhåller sig.

   Avgiftning innan substitutionsbehandlingen kanske?

   Hejar på dig och skickar styrka och kärlek.

   //Moa

   Svara

  Blondinbella verkar ha fått vitiligo på händerna.

  Svara

   Not fun!

   Svara

   Inte alla tussilago!!!

   Svara

   De är väl misslyckad spraytan 🤪

   Svara

  Snälla.. era bästa tips på att bli gravid. 33år Använder inte preventivmedel sen typ ett år tillbaka, har vikten med det att göra? Ska jag sluta dricka vin på helgerna? Snälla.. hjälp, minsta tips är välkommet.

  Tog dagen efterpiller i början på relationen och ångrar detta nu😥
  Jag vill höra era tankar innan vi går vidare till vården… (då kommer jag verkligen känna mig värdelös och gammal)

  Svara

   35år

   Svara

    Mitt tips är att inte vänta mer med att göra utredning. Finns det hjälp att få så är det ändå väntetider och därmed fortsatt tid att försöka på egen hand. Det är inget misslyckande att behöva hjälp, utan fantastiskt att möjligheten finns. Ska ni vänta längre med utredning är ni ännu äldre, och ålder är ju tyvärr en ofrånkomligt negativ faktor.

    Vi gjorde utredning efter ett års försök. Nu gjort ivf med tre insättningar och nu på tredje gången är jag gravid. Men fortfarande väldigt tidigt så allt kan hända….

    All lycka till er!

    Svara

     Grattis till dig❤️ Så mysigt.

     Vart skulle jag isf vända mig?

     Svara

      Jag bor i storstad och vände mig till klinik som gör fertilitetsutredning. Googla fertilitetsutredning + din närmsta stad kanske. Annars börja med att gå till gyn, så lotsar de dig vidare.

      Svara

   Ha sex varannan dag

   Svara

    Varför just varannandag?

    Svara

     Det räcker för att försäkra sig om att sperma alltid finns vid äl

     Svara

   Hur ofta har ni sex?

   Svara

    Flera gånger i veckan, ofta varje dag, vi har oftare sex än att vi inte har det.

    Svara

     exakt därför ni ska ha sex varannan dag, då är spermierna ”som starkast” eftersom mannen inte kan producera dom bästa spermierna varje dag. så det hjälper inte att ligga fem gånger om dagen, utan kör varannan istället!

     Svara

   Prata med en läkare om du tror det är något fysiskt som hindrar.

   Svara

   Använd ägglossningstest

   Svara

   Ät folsyra?

   Svara

  Blir orimligt provocerad av influencer-världen. Blir provocerad av deras falska beteende mot varandra (typ Lovisa mot Bianca), att allt de ”influerar” i princip är skit, att så jävla få utnyttjar sina plattformar till viktiga grejer, att små tjejer ser dessa människor som sina största förebilder, att det är så mycket makt i en så EGENTLIGEN obetydlig bransch osvosv.

  Tråkigt att känna såhär när det är som ett utbrett jävla virus i samhället 🤪

  Svara

   Japp håller med. Sökte idag efter lite inspiration med träning och mat på insta idag, hamnade av en oklar anledning på en tjejs träningsinstagram med typ nyttiga skålar och otaliga influenserliknande bilder från gymmet.
   Hur gammal var hon? 14.
   Kan inte barn vara barn längre?
   Ska de börja sprätta i träningstajts på gymmet redan vid 14 års ålder?
   Shit vart har världen tagit vägen.
   /känner mig old as fuck som fortfarande tror på integritet privatliv och att barn ska vara barn

   Svara

  Hur gör ni för att källsortera mjölk/fil/yoghurt-kartong med skruvkork i plast? 🤔

  Svara

   Korken i plast och kartong i papp 😂

   Svara

    Korken i plast och kartong i papp. Något annat som känns oklart? 😂

    Svara

    Tänkte om ni även tar loss munstycket som sitter i kartongen? Alltså inte bara korken – så långt är jag med 😇

    Svara

   Jag har ringt Arla och frågat 🙂

   De sa att man kan slänga allt i källsorteringen för pappersförpackningar. När man ”smälter” pappkartongen så blir det automatiskt att plastkorkarna skiljs från pappret 🙂 Du behöver alltså inte dela på mjölkartong/plastkork.

   Svara

    Är det sant! Jag som alltid meckar loss själva munstycket som sitter i kartongen!
    Älskar Öppet spår 🙂

    Svara

    Enligt Arlas hemsida ska plastkorken slängas i plast, men gängan kan sitta kvar. Samma på hemsidan för Dalaavfall. 🤔

    Svara

     Konstigt :-/ Jag ringde dem och även ett annat mejeriföretag (ett mindre som nu är stängt) och båda svarade samma sak. Släng allt i papp och så sorteras plastkorken ut automatiskt!

     Detta var 4 år sedan så det kan vara nytt nu! (Svårt bara att tänka mig att de har gjort källsorteringen svårare…?)

     Svara

     Nu läste jag vad de skrev på på Arlas hemsida! De kanske missförstod min fråga och antog att jag menade platsen som satt kvar i förpackningen efter att korken skruvats av? Dags för att samtal till med Arla 😂

     Svara

   Slänger allt i kartong eftersom mamma hade hört på radion att man skulle det.

   Men så störande. VARFÖR ens göra kartonger med skruvkork?! Tycker fortfarande att det är den sämsta utvecklingen av en produkt. Värst är det med skruvkork på yoghurt eller filmjölksförpackningar. Förut kunde man enkelt trycka ut det som var kvar. Nu är det jättesvårt.

   Svara

    Tycker det är perfa med skruvkork när man tar med en tetra till jobb exempelvis, då vill jag jävlar i mig ha det så tätt som bara är möjligt, inga gapande håligheter som bjuder in flugorna. Det tar lix knappt 20 sekunder innan en fluga hittat ens mat i fikarummet. Speciellt då vi har flugor året om som inte har nån annanstans att ta vägen om vintern än rakt ned i maten man tatt med sig. Så jäkla svårt är det inte att få ut sista slatten yoghurt om man bara är villig att lägga en extra minut på lite meck

    Svara

  Hur länge jag ni gått på Natrurdiet som längst?

  Svara

   Jag orkade 14 dagar. Sen var tuggbehovet för stort. Gick ner 5 kilo så det funkar ju, fast det är trist..

   Svara

   7 månader.Gick ner 25 kg. Var inte värt det i slutändan dock, fick ganska mycket problem med vitaminbrist och dålig hy och hår.

   Svara

   Deras färdiga shakes är fulla med mörke i botten!! Rent gift att dricka deras shakes! Vill bara varna för när jag ringde dem för att klaga Angående detta sa dem att de var vanligt och inte gick att göra något åt för de går inte få helt vacuum tätt i förpackningar eller typ minismå glipor vid skruvkorken när de tappas upp. *spyr så äckligt*.

   De var för övrigt rejält oförskämda och kaxiga när jag framförde detta…

   Svara

    Vad är mörke?

    Svara

  Hur stor är risken (i detta fall) att ha blivit gravid om jag hade oskyddat sex 5 dagar efter jag haft ägglossning? Jag tror iaf det var för 5 dagar sen enligt appen Flo som jag använder och som brukar vara rätt tillförlitlig.

  Svara

   Typ 0

   Svara

  Snälla säg att det finns en liten chans att man kan vara gravid även om man använt kondom?
  Min mens är över en vecka sen vilket den aldrig brukar vara. Det borde inte finnas någon chans att jag är gravid då jag och min pojkvän använder kondom… Men ändå sitter jag här och hoppas. Jag vill inte ta ett graviditetstest för att jag inte vill se ett negativt. Fan alltså… jag visste inte ens att jag ville det här såhär mycket just nu.. vi har planerat att vänta ett par år ännu men fyfan vad jag vill detta..

  Svara

   Ta gravidtest. Det borde synas nu om mensen är en vecka sen. Kondom är 97% säkert.

   (Om du vill ha barn nu så borde du ta upp det med din pojkvän 🙂 )

   Svara

  Någon som kan tipsa om bra poddar som har liknande stuk som spöktimmen? 🙂

  Svara

   Creepypodden och P3 Dystopia 🙂

   Svara

  Hur viktigt är sex i en relation i skala 1-10?

  Svara

   Efter tillit så 9

   Svara

    Helt individuellt skulle jag säga. Mät dig inte efter hur andra gör, känn efter själv vad du tycker.

    Svara

   Alltså så svårt, olika under olika perioder tycker jag. I början av ett förhållande känns det ju ofta viktigt. Efter barn njaaa haha. Småbarns år kan ju stoppa mycket av det suget. Vi är några år efter småbarns tiden och håller väl typ 1 gång i veckan.

   Svara

    Svar på din fråga hehe 5

    Svara

   Skulle säga kanske 5/10. Jag kan inte tänka mig ett förhållande helt utan sex, och inte ett förhållande med bara dåligt sex, men det behöver verkligen inte vara ofta.

   Svara

   I mitt nuvarande förhållande, 10. I mitt förra typ 1.

   Svara

   8 kanske? Handlar inte så mycket om mängd som kvalitet.

   Svara

   För mig,
   Innan barn: 9/10.
   Nu efter barn: 6/10.
   Men tror mitt behov ökar ju äldre vårt barn blir (fyller 2 strax) då hens närhetsbehov till mig minskar.

   Svara

   Der är viktigt men det är inte allt. 7/10

   Svara

  Jag drömmer sjuka sexdrömmar om min sambos lillebror… jätte jobbigt faktiskt och jag vill inte ha något sånt med honom. Vi träffas inte så ofta men när vi gör det så upplever jag det som att han flörtar lite, sätter sig gärna nära osv. Han är jättefin, rolig och så men en sjuk mansbebis. Så jag förstår inte varför min hjärna drömmer såhär!

  Svara

   Ingen anledning, drömmar är drömmar. Jag har haft sexdrömmar om bekanta, vänner och chefer. Inte direkt något jag önskat, men de betyder ingenting heller.

   Svara

  Måste bara dela med mig av ett supertips! En av världens bästa filmer finns på SVT play (i ca 2 veckor till), PRIDE!

  Ni kommer skratta och bli berörda och kanske även lite tårar (glädje tårar för det är så fint).

  Så skynda er bara två veckor kvar! Och ni kommer säkert vilja se den flera gånger så vänta inte för länge!

  Kram ock hoppas ni all får en härlig kväll💕

  Svara

   Sämsta filmen ever! Kul hur olika man kan tycka☺

   Svara

  nejjjj

  Svara

  Nu blir det snabbnudlar som får kokas med fryst spenat och sen knäcker jag i ett ägg som får koka med i någon minut. Guilty pleasure mat :))

  Svara

  Idag gick jag över en trafikerad väg. Där jag gick över var det tydliga vita sträck på vägen och det var även en blå skylt med en gående gubbe på. En man i en bil stannar som man så bör när man går över ett övergångsställe. MEN. När jag passerat så står han kvar även när det bildas en kö bakom, börjar tuta hej vilt, och när jag tittar på honom så är han uppenbart upprörd och pekar finger åt mig!

  Kan någon hjälpa mig att förstå varför??

  Svara

   Kan inte hjälpa dig att förstå. Däremot har jag en uppsjö av förslag på hur du kunde agerat, hehe.

   Svara

    Jag pekade på strecken och skylten och hånflinade åt hans reaktion. Egentligen skulle jag nog ha kastat ägg på hans bilfönster

    Svara

     Stod han helt stilla när du började gå?

     Svara

     Eller så är du en sådan där störig människa som går rakt ut utan ögonkontakt med bilföraren. Det är lag på att underlätta för trafikflödet i helhet och detta gäller även gående, bilen måste ha en chans att stanna på ett rimligt sätt utan att typ tvärnita. Människor som går rakt ut vill jag kasta ägg på.

     Svara

   Jag gav fingret åt en som tutade på mig vid ett övergångsställe härom veckan, det visade sig vara min farbror och elvaåriga kusin som var ute och åkte 😅

   Svara

    Roligt ju. Har du lärt något av det?
    Det är så vanligt annars att det visas långfingret, så det är faktiskt ingen förolämpning idag, tycker jag. Jag har dock inte kommit på något annat som kan vara mera förnedrande, men jag letar.

    Tips till nästa Öppet Spår: ”Vad är den värsta/äckligaste gesten man kan göra för att förolämpa någon?” – Hepp.

    Svara

  Läste om möhippor idag och slogs av att jag aldrig varit på en möhippa. Inte på ett bröllop heller. Känner mig typ konstig som inte har det? Är 28 år och har alltid prioriterat karriär/jobb och lite tänkt ”äh jag hinner skaffa mer vänner sen, jag hinner gå på möhippor osv sen” men snart blir jag 30 och har aldrig varit på varken eller? Känns som att alla har det? Ska gifta mig nästa sommar men vill inte ha en möhippa och kommer ha en ganska privat ceremoni.

  Svara

   Är nyfiken. Vad har du uppnåt karriärsmässigt?

   Svara

   Samma här, men då har inte heller någon jag känner gift sig. Vi är unga, chilla. Det kommer bröllop och möhippor.

   Svara

    Fast jag har bekanta som går på bröllop och möhippor flera gånger om året. Men har inga nära vänner (är rätt privat av mig så är ju mitt eget fel) bara massor med bekanta/ytliga vänner.

    Vad jag uppnått karriärsmässigt? Mycket, låter det stanna där 🙂

    Svara

  Selma Blair på röda mattan på Vanity fair. När hon brytet ihop. Jag grät med henne. Så stark. Fyfan vilken sjukdom MS är 🙁

  Svara

   Svara

    ❤️❤️❤️

    Svara

   Verkligen en vidrig sjukdom

   Svara

   Oh my god, googlade och nu rinner tårarna. Hade ingen aning. Såg en intervju och läste en annan, hon är så cool och så otroligt snygg. Det där är att vara stark, inte att stanna hos otrogna svin etc (ref till ö s igår). Hoppas hon får behålla den rörlighet hon har kvar. 😔

   Svara

    Ja 🙁 När hon pratar i intervjun och hon kan knappt prata. Låter så jobbigt. Hemskt. Men hon är så cool som kämpar.

    Svara

  Spendera precis en timme av mitt liv att leta efter en film, hitta ingen. Vill tillbaks i tiden 😭
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Samma. Började till slut kolla om Stranger Things istället, det är SÅ bra så nu har jag att göra iaf ett litet tag till 😄

   Svara

    Haha men det känns ju bra iallafall! Jag slösa bara 1 värdefull timme 😂😭

    Svara

  Unpopular opinion; feminism och transsexualism går ej ihop.

  Svara

   Låter som du har en konstig bild av feminism. Feminism är att kvinnor och män ska bara jämställda. Spelar ju ingen roll vaf man har för läggning för att tycka det?

   Svara

    Vad är det som gör att man vill korrigera sitt kön? Vad menar man med ”jag känner att jag är kvinna”. Vad känner man då? Allt det typiska kvinnliga är ju socialt konstruerat. Korrigering till kvinna = vagina, bröst, smink o högklackat? Kan man inte få klä sig så, eller tycka om vissa saker utan att för den delen behöva korrigera sitt kön? Typ Caitlyn Jenner ”äntligen får jag ha kjol, långt hår o högklackat”. Det kryper i mig som feminist när jag ser såna intervjuer.

    Svara

     Varför då? Bara för att du är en oförstående mupp så har det inte med feminism att göra överhuvudtaget. Feminism är inte att vara kvinna. Det är att kämpa för kvinnors rättigheter oavsett vilket kön man själv har. Du behöver föresten inte förstå transsexuellas känslor, du får respektera att du inte förstår. Du har ingen rätt att ha en åsikt i frågan.

     Svara

      Jaha bara kvinnors rättigheter? Spyr på feminism som beskrivs så. Det förutsätter att män skulle ha det såå himla bra vilket är extreemt ignorant. Jag trodde det stod för att män OCH kvinnor ska ha det lika bra? För så är det absolut inte. I många avseenden har män det betydligt värre än kvinnor. Varför skulle kvinnor vara värda mer? Vakna upp för helvete.
      /kvinna

      Svara

      Jo hon får visst ha en åsikt i frågan så länge man respekterar andras känslor. Jag kan förstå förvirringen mellan viss feminism där manligt och kvinnligt enbart är en social konstruktion ”kön spelar ingen roll/man får se ut hur man vill och skita i könsnormer” vs ”jag vill se ut som en kvinna, kvinna, kvinna, jag är i fel kön och mår fruktansvärt dåligt p.g.a. detta.” där både könsdelar, kläder och pronomen blir otroligt viktigt och definierat kvinna/man

      Svara

     Alla transkvinnor vill dock inte se ut så? 👀 Väldigt exkluderande och snäv bild du har.

     Svara

   Håller helt med.

   Svara

  Hur gör ni som har hund och jobbar? Vad jobbar ni med?

  Svara

   Vår familj hjälper varandra plus grannar som hoppar in. Villaområde, många pensionärer som gärna ställer upp.

   Svara

   Sambo jobbar mycket natt. Ibland hjälper släktingar till.

   Svara

   Min kille jobbar med bevakning och har väldigt skiftande schema från månad till månad, men jag har fast schema på en restaurang där jag jobbar ca 75% kontor och resten på golvet, och har turen att ha världens bästa chef och kollegor som låter mig ha med mig hunden på jobbet. De dagar det inte går så har vi hundvakt vi hittat på antingen facebook eller dogbuddy, eller ibland så hjälper en kompis till mig oss att passa.

   Svara

   Dagis! Och på kvällar och helger hjälps familjen åt, det är alltid någon som är hemma om det skulle behövas.

   Svara

  En udda fråga såhär sent på kvällen 🙃 Jag har aldrig blött näsblod i hela mitt 35-åriga liv. Inte en enda gång, vet ej hur det känns. Är detta ovanligt? Fler som aldrig har gjort det?

  Svara

   Inte direkt som stt du missat något, oavsett om det är ovanligt eller inte 😂

   Svara

    Fattar jag väl 😄 undrade mest om det är ovanligt

    Svara

   Känns som löst rinnande snor. Känns alltså inget speciellt, man brukar inte ens märka det innan man torkar bort det och inser att det är blod alt att det droppar blod om man inte hinner.

   Svara

   Det gör inte ont, känns typ som när man är förkyld/ätit stark mat och näsan rinner, märker först när man torkar att det är blod

   Svara

   Jag fyller 38 och har aldrig nånsin blödit näsblod.

   Svara

   Är 24 år och har aldrig heller gjort det. Någon som kan förklara varför vissa gör medan andra inte?

   Svara

   En del är nog inga näsblodare helt enkelt. Jag kan börja bara sådär, ibland varje dag, ibland varje vecka, ibland kan det gå flera månader mellan varje näsblod. Men har väldigt lätt för det och är alltid beredd med näsdukar, näsdukar är typ lika viktigt att ha med sig som tamponger är för min del😂

   Svara

  Någon här som är eller har varit beroende av Citodon?

  Svara

   Jag🙋🏼‍♀️ Vad tänker du på?

   Svara

    Hur stort intag hade du som mest? Har du lyckats sluta med tab?
    Jag får inga fler utskrivna och är livrädd för abstinens

    Svara

  Berätta om roliga/konstiga/irriterande händelser och personer som ni möter i jobbet 😎!

  Jag börjar..
  Levererar styckegods (paket, pallar, livsmedel, alkohol, typ allt) och jag AVSKYR när inte kunden svarar i telefon ELLER ringer upp. Sedan tar deras gods plats hos oss i vår terminal tills de ringer och skriker för att de inte har fått någon leverans! Givetvis kan kunden ha fått förhinder eller varit upptagen med annat, men var inte så jävla otrevlig 😎.

  Andra trafikanter, SPECIELLT turister (yes, ni är värre än cyklister).

  Svara

   Bor i Amsterdam och kan tillägga turister PÅ cyklar.

   Svara

  Okej, detta kommer ju låta knäppt men jag har blivit ”beroende” av en musikalföreställning, jag har sett den 6gånger o nu är biljetterna slut o kommer ju snart inte visas mer. Jag är fan i SORG?! Jag kommer aldrig få uppleva de magiska igen! 😭
  Jag förstår ju såklart att denna sorg går över… har ni sett nån föreställning/pjäs/konsert eller liknande som gripit tag i er så? Berätt gärna!

  Svara

   Vilken musikal är det?

   Svara

   Räknas film? Sen årsskiftet har jag sett Burlesque typ 10 ggr 😂

   Svara

  Sitter på nattjobb och räknar timmarna tills jag stiger av (exakt 7h kvar nu). Nån som också jobbar just nu eller som har tips på vad jag kan göra för att få tiden att gå? (har egentligen inga arbetssysslor så sitter mest och bevakar bara)

  Svara

   Vill bara kolla så att du inte somnat på jobbet, hehe. Tänkte stänga ner nu, för det är dött i det öppna spåret.

   Svara

    Nejdå stil going strong 😂

    Svara

   Vad är det för jobb? Låter underbart för en student!!

   Svara

  Kollar på SaraSongbirds Instagramlive och är på riktigt lite kär i hennes kompis Simon?? Blir typ helt fnissig och ler när jag ser hans ansikte. Har utbytt typ två meddelanden med honom på Instagram dvs känner honom inte öht så den här känslan är totalt orimlig för en vuxen människa men han är så härlig och cool och verkar så jävla vettig och omtänksam och rolig och allt man söker i en kille men herreGUD behärska dig kvinna. Är ju för fan inte 12 längre.

  Skäms så mkt hahah. Fan. Tragisk man är.

  Svara

   Är inte dom 2 på g?

   Svara

    Haha nej. De svarar på den frågan typ fem gånger om dagen, de är bara vänner. Sara dejtar tjejer atm.

    Svara

  Okej har en intim fundering. Hade svamp till för ca en vecka sedan då det gick över efter medicinering, men det känns fortfarande inte helt bra, känns ungefär som att ha skavsår. Har provat att ha sex två ggr, men gjort lite ont då också. Kanske är det så att slemhinnorna inte repat sig helt efter svampinfektionen? Någon som har tips??

  Svara

   Finns vaginalkrämer att köpa som jag tycker funkar utmärkt mot det!

   Svara

   Jaa, jag hade väntat med penetrerande sex tills det känns helt bra för att inte irritera. Jobbigt, men hellre det än att få tillbaka svampen. 🙂 Tvätta absolut INTE tvål(men det vet du säkert redan)! Prova olivolja, det är superbra och jag tycker att det har en helande effekt.

   Svara

  Näshår!!

  Aldrig tänkt på det innan förutom hos vissa män som har mycket. Men har nu märkt att jag börjat få näshår!! Eller så är det att det syns/växer/tjockar till sig ju äldre man blir. Är det någon som känner igen sig i det?

  Hur får jag bort det på lindrigast sätt? Mår illa bara av tanken att plocka med pincett. Vax? I så fall vilket och hur gör man? Näshårstrimmer? Vilken ska man ta?

  Och tack alla ni människor här på öppet spår. Man kan verkligen få och ge hjälp med allt. Från hjärtesorg till hur man plockar fiffin för hand. Ha en fin natt!

  Svara

   Näshårstrimmer! Jag har en från Clas Ohlson som kostade typ 80 spänn men den gör sitt jobb och näshåret försvinner, så jag tror faktiskt inte att märke eller vad den kostar spelar någon större roll. 🙂 Gör inte ett dugg ont och går snabbt.

   Svara

    Kanon! Tack! Ska inhandlas.. online.

    Svara

  Jag har varit på möhippa och är så lycklig nu över att få krypa ner i sängen bredvid min man och mitt barn ❤️

  Svara

   Vad härligt!

   Svara

  Nu har jag inte läst alla inlägg eller kommentarer i februari, men har någon uppmärksammat att det är 3 år sedan bloggen startade? Var det inte i februari 2016 som det drog igång?

  Svara

   Jag började skriva som Annan Anonym i fredags, men rationaliserade sedan nicket. – Sparade 2 tangentslag.

   Svara

  Fler som lagt sig i soffan för att se (läs: sova till) vasaloppet?

  Svara

   Hade inte tänkt sova iof…

   Svara

  Vilken trött flickvän du verkar ha?

  Svara

  Hennes kropp är inte din rättighet.

  Svara

  Har du orkat fråga/bry dig om varför?!

  Svara

  Fråga varför??

  Svara

  Blondinbella gnäller om att hon känner sig ensam innuti även fast hon alltid omger sig med folk, på sitt senaste blogginlägg. Men gå inte på detta! Bara en noga uttänkt strategi i sitt bloggflöde, där mjukt ska blandas med provocerande inlägg och där blogginläggen aldrig får hålla en rak linje.
  Nu är de snart dags för lansering av billiga plastspännen dom ska krängas dyrt!

  Svara

   Okej…
   Låter som hon isf borde ha lite tid bara för sig själv

   Svara

  Någon mer här inne med könsherpes?
  Är nyfiken på hur ni för med nya relationer.. Jag berättar alltid innan sex, men är rädd för att skrämma bort personen.
  Jag fick det genom våldtäkt, så jag hade inget val. Men det är ju helt klart schysst att ge andra det liksom

  Svara

  Mår riktigt dåligt ikväll… Någon som vill skriva av sig med mig? :/ Skriv något användarnamn till snapchat eller nummer så skriver ja till er!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.