IVYREVEL öppnar två popup-butiker i Stockholm

Bilder från Ivyrevels popup-store från MOS

IVYREVEL öppnar två popup-butiker

Efter etableringen av IVYREVEL första fysiska popup-butik i Mall of Scandinavia i slutet av förra året öppnar nu Kenza Zouitens populära digitala varumärke ytterligare två popup-butiker i Unibail-Rodamco-Westfield ägda köpcentrum. Den 2 mars öppnar IVYREVEL en popup i Täby Centrum och den 9 mars en Flagship popup i Nacka Forum.

Det digitala modevarumärket IVYREVEL, som med moderna och feminina kollationer etablerat sig i framkanten av svenska modescenen, fortsätter att öppna fysiska popup-butiker. Efter en lyckad öppning och vistelse i Mall of Scandinavia i November- December förra året, är det nu bekräftat att IVYREVEL öppnar ytterligare två popups i Täby Centrum och Nacka Forum.

Butiken i Täby Centrum öppnar den 2 mars på inomhustorget i en 135 kvm stor lokal. Under öppningshelgen får Täby Centrum medlemmar speciella rabatter och de första 50 besökarna får en goodiebag. IVYREVEL har också inlett ett samarbete med Dashls hår och makeup artister som kommer att vara på plats i butiken och ge styling tips till kunderna.

Butiken i Nacka Forum blir IVYREVELs första flagship popup på 217 kvm och kommer att erbjuda exklusiva upplevelser och shopping:

”Det är extra kul att öppna upp i Nacka Forum då det är Kenza Zouiten Subosics, en av grundarna, hemtrakter. Denna butik skiljer sig från våra tidigare butiker då den har en något annorlunda estetik – detta är vår flagship store, med ett större fokus på att ge kunderna en exklusiv shoppingupplevelse än tidigare”, säger Sebastian Hammarberg, Creative Brand Director på IVYREVEL. ”I vår rymliga lokal kan du upptäcka vår senaste kollektion och även inspireras av inredning där exklusiva kreationer som är från tidigare säsonger finns på display.”  //Pressmeddelande

Enligt pressmeddelandet ska det öppna upp en ”flag ship store” i Nacka Forum – nära mig – vilket jag gillar för jag skulle vilja ditt och klämma, känna och prova deras nya kollektion ”Woman”.
De använder sig av kvinnor i alla möjliga storlekar och åldrar, men jag tycker det är svårt att få klarhet på storlekarna när en medium verkar motsvara en 44/46 vilket bara är förvirrande.
Sådant får mig att inte vilja beställa kläder på nätet, och om någon av er känner likadant så kan jag bringa lite klarhet i hur kläderna sitter på en lite större kropp då plus sizemodellen bara visar en enda klänning på Ivyrevels sida.

Jag tyckte det var en bra idé och hoppas att ni också gör det.
Det kommer inte vara i någon typ av samarbete med Ivyrevel då åsikterna då skulle kunna framstå som köpta – vad de än blir.

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh vad kul med en butik i Täby! 🙌🏼

  Svara

   Håller med!

   Svara

  😴

  Svara

  “Det digitala modevarumärket IVYREVEL, som med moderna och feminina kollationer etablerat sig i framkanten av svenska modescenen”
  Har det?

  Svara

   ”Löwengrip är det snabbast växande skönhetsmärket i norra Europa.” Same same but different. 😉

   Svara

    Eller den här godingen:

    “Swedish born Isabella Löwengrip is one of the most influential social media star in the sphere of empowering female entrepreneurs and supporting women’s work life balance. Every week, she has an audience of 1,5 million followers that she communicates with. You could call her a modern “Oprah Winfrey” as she empowers and uplift women through her digital channels. Her blog can be read in three languages. She is not just an online role model. She is also a very successful self-made entrepreneur juggling 40 employees with a combined turnover of $10 m. Welcome to the world of Isabella Löwengrip!“

    Svara

     Var finns den texten?

     Svara

      Under ”About” på den engelska versionen av bloggen.

      Svara

      Och på Isabellas Linkedin. Så oproffsigt med alla språkfel!

      Svara

       Japp, hittade den på Linkedin, glömde skriva det. Det är alltså denna presentation hennes affärskontakter läser och sen träffar den en fnittrande kvinna som pratar med tillgjord bebisröst. Hennes instastorys där hon pratar med ljus, pipig röst och avslutar med ett fruset leende in i kameran. Att hon får för sig att hon är en Oprah är inte helt friskt.

       Svara

        ”juggling 40 employees” 😂

        Svara

     Wow, man måste vara sjuk on man kan tillåta så mycket lögner i ett stycke.

     Svara

      Exakt min tanke, att hon seriöst har en skruv fel. Det går inte att skriva den texten på fullaste allvar och vara fullt frisk.

      Svara

     ”juggling 40 employees”
     jonglera hit eller dit men faktum är att de flesta av dessa 40 anställda vet Bella inte ens namnet på.
     Och hon bryr sig inte heller för de är bara små myror som drar sina strån till stacken så den växer och gör Bella rikare.
     Heja myror!

     Svara

      Fast är nog rätt många som inte vet namnet på sina anställda, jag vet inte namnet på alla mina kollegor och det är långt under 40 😂

      Svara

       Haha oj hur kan du inte veta namnet på dina kollegor om ni är så få?? 🤔

       Svara

        Är väl ingen nyhet att en del har svårare för namn/ansikten än andra?

        Svara

         Jo de är sant, har också svårt för de. Men tänker att man kanske får göra en kraftansträngning för stämningens skull, men vad vet jag 🤷🏽‍♀️ Jag skulle iaf skämmas om jag inte visste namnet på mina kollegor. Men de kan ju vara en arbetsplats där man inte träffas så ofta

         Svara

       Du vet inte vad dina kollegor heter..?? Jag är chef och lär mig alltid för- och efternamn på alla medarbetare. Så snabbt som möjligt! Allt annat är oacceptabelt. Som mest 70 personer på en vecka. Och det går.

       Svara

       Jag vet inte heller namnet på alla på min avdelning och vi är runt 40.

       Svara

      Jaha nu är det snö i Stockholm igen. Hej och gå vi till gruvan gå. 😕😝

      Svara

      Har hon sagt att hon inte vet namnet på alla anställda? Jag ser aldrig intervjuer med henne eller läser hennes blogg så jag vet inte.

      Svara

       Bella har i alla fall skrivit i bloggen att det är så många anställda nu i bolagen att hon inte hinner träffa alla. Hon prioriterar ledningsgrupper och nyckelpersoner. Verkar ju i och för sig logiskt men kanske är det ovanligt i företag som inte har åtminstone några hundra anställda och däröver.
       Eftersom Bella säger sig utan förklaring gå ifrån en konversation om den inte ger henne något är det nog inte så överraskande om hon inte vet namnet på samtliga anställda i imperiet om hon inte har någon kontakt med dem under arbetsdagen. Det är hennes egna behov hela tiden som styr.

       Svara

     Skrev hon inte 70 anställda i bloggen?

     Svara

      Ja, siffran 40 är inte uppdaterad – bolagen växer ju så det knakar så man hinner väl inte uppdatera överallt:
      ”Utan det går det inte att vara 28 år, 70 anställda och barnen på halvtid med miljardmål. ”
      https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019/

      Svara

    Löwnengrip har ju gått plus sen första året, Ivyrevel har gått åt motsatt håll och har satsat på minus sedan start, så nja, inte riktigt samma sak

    Svara

   Vad är kollationer?

   Svara

  Har beställt två grejer från ivyrevel. Helt okej kvalitet, men skulle kanske inte beskriva det som i framkant på modescenen. Ganska basic grejer.

  Svara

   Jag har haft flera plagg och ett par skor. Skorna är väl det som hållit bäst, kläderna är högst medelmåttiga för det priset

   Svara

    Också haft några plagg från ivyrevel, men var verkligen inte imponerad av kvalitén med tanke på priset.

    Svara

   Litar inte på dem, men det är den jag utgått ifrån.

   Svara

    Varför inte? Har du några kläder ifrån Ivyrevel?

    Svara

     Ja

     Svara

  ”kollationer” ??? extra roligt blir det när man kollar synonymen till ordet: ”kontrolläsning, motläsning, kollationering” 😀

  Svara

   Håller med…”kollationer” – det första jag såg och irriterade mig på….märkligt att ingen såg felstavningen.
   Tänker att det ändå är ett pressmeddelande.

   Svara

  Fast det står ju att Large motsvarar 44-46? Medium 40-42 🙂

  Svara

   Ja eller hur, och det är väl precis så det brukar vara…

   Svara

    Nej, xs34, s36,m38,l40,xl42.

    Svara

     Enligt vem? Det finns ingen enhetlig standard för att konvertera storlekar.

     Svara

     Ibland är det dubbelstorlekar och de flesta kedjor har då 34-36 och så står också ett S med på galgen. 38-40 M osv. Konstigt att 42 skulle vara medium i vilket fall. Låter konstigt, aldrig sett det förut.

     Svara

      Svarade nog på fel kommentar men skit samma 😋

      Svara

      Fast de som använder dubbelstl brukar ju ha 36/38 40/42 44/46.
      38/40 som dubbelstl är väl otroligt ovanligt? Finns det ens?

      Svara

       Stämmer. På t ex H&M motsvarar 36-38 storleken S, 40-42 är M o s v.

       Svara

  ”Representation” och sen är det två identiska, traditionellt smala modeller som visar upp 99% av kläderna…

  Svara

  A for effort när man gör en tillfällig flaggskeppsbutik ändå.

  Svara

  Är det någon av kvinnorna på bilden som ska vara plus size?

  Svara

   Hon med tatueringen kanske? Kan för övrigt upplysa dig om att plus size betyder större än ’vanliga’ fotomodeller vilket antagligen betyder ’vanlig’ för många av oss. Plus size är stort i modellvärlden eftersom traditionella modeller oftast drar mycket små storlekar – inte stort som i t j o c k. Förstår du nu?

   Svara

    Jag förstår vad plus size innebär och det var inte själva konceptet jag frågade om. Jag undrade bara om det var någon på bilden som var plus size-modellen som Camilla nämnde i texten. Förstår du nu?

    Svara

     Men om du nu känner till vad ”plus size modell” är borde du ju se att det finns minst en på bilden.

     Svara

      Du förstod alltså inte.

      Men tack för att du förklarade någonting jag inte frågade om.

      Svara

       Fast du frågade om någon på bilden ska vara plus size? Du fick en förklaring till vad plus size är (fast du visste ju redan detta enligt dig själv) och sedan ett korrekt svar efter vad du frågade efter. Ge dig.

       Svara

     Vad är det som är så svårt med det? Alla på bilden, utom möjligtvis hon längst till vänster och kanske Kenza, är plus size, d.v.s. större än en ’traditionell’ modell. Det är inte vad jag tycker, det är så det funkar. De är inte på något sätt t j o c k a. Det är ingen idé att du blir sur och nedlåtande när du inte ens förstår dig på branschen. Jag har varit modell själv, en traditionell sådan och detta är inte mina personliga åsikter.

     Svara

      Jag är verkligen inte sur och jag har aldrig hävdat att en plus size-modell är tjock.

      Svara

       Förtydligar min fråga då jag inser att det behövs (mitt fel): Camilla skriver ”plus side modellen” i singular. Vem av dom är plus size modellen som Camilla säger visar upp en enda klänning som sitter illa?

       Svara

        (Camilla skrev inte att den satt illa.. Jag mindes fel. Behöver sova efter en vaken natt med feberbarn)

        Svara

        Hade du skrivit det med en gång så hade man ju förstått och sluppit förklara ett begrepp du säger att du redan känner till. Men ok, fair enough! 🙂

        Svara

      Tillägg: Förklara vad det är du frågar för att jag och en till har nu sagt att flera kvinnor på bilden är plus size, som svar på din fråga ”Är det någon av kvinnorna på bilden som ska vara plus size?”. Trodde det var straight forward men om du hellre vill låta nedlåtande so go ahead.

      Svara

       To be fair, vill du inte ha nedlåtande svar så tänk över hur du själv kommenterar. Men ja, som jag skrev ovan så tar jag på mig att min fråga var otydlig. Trött är jag, men inte sur.

       Svara

   Skulle säga att alla utom Kenza själv och tjejen längst ut till vänster är plussize.

   Svara

  Att det är en popup går väl emot hela konceptet med flagship store?!?

  Svara

   Det är snarast två motsatta koncept.
   En flagship store är en permanent och storstilad butik som ska ligga i ett AA-läge i en storstad.
   Där ska finnas hela sortimentet och gärna också limited editions och teasers för kommande nyheter.

   Svara

    Haha ja, vad är ens en flagship popup? En permanent popup? Så ologiskt!

    Svara

    Precis!

    Svara

  ”I vår rymliga lokal kan du upptäcka vår senaste kollektion och även inspireras av inredning där exklusiva kreationer som är från tidigare säsonger finns på display.”

  Vilken konstig mening.. hur inspireras man av ”inredning” som har exklusiva kreationer på display? Menar de att en kjol blir typ inredning?

  Svara

   Bra poäng! Well spotted! Det är tyvärr nackdelen ibland när man skriver en lång osammanhängande mening. Ifall jag vore Creative Brand Director hade jag slopat själva inrednings-biten eller alternativt skrivit:

   ”I vår rymliga och lokal kan du inspireras av inredning och upptäcka vår senaste kollektion, där exklusiva kreationer som är från tidigare säsonger finns på display.”

   Svara

  Wow, diversity… 6 pinnsmala brudar och en lite större typ intryckt där. Kampanjen säger mig ingenting om mångfald eller att de riktar sig till olika kroppstyper alls.

  Svara

   Eh? Jag ser hur mycket mångfald som helst i bilden. Både olika etniciteter, åldrar och olika kroppstyper.

   Svara

  Var inne i butiken i mall of Scandinavia.. personalen hade ingen som helst service eller kundkontakt. När vi kom in fick man en nocco men inget Hej ingenting. Utbudet var dåligt, enstaka plagg och inga storlekar i lager.

  Svara

   Haha varför fick inte jag en nocco 😞

   Svara

  Blir inte alls inspirerad eller sugen på att besöka affären men jag kanske misstar mig.

  Svara

  Verkligen krystat och konstigt pressmeddelande. Men det är klart de vill få sig själv att låta bättre än de är haha. Gick förbi deras pop-up butik i MOS för längesen men kommer ihåg att det kändes så stelt därinne. Kalt och stelt. Kläderna är av medioker/dålig kvalitet och är ofta tråkiga för rätt dyra priser, så nej tack 🙂

  Svara

  Varför låter H&M och Zalando gänget på Ivyrevel hållas? Verkar vara glada amatörer allihopa. Sälja annonser åt influencers är inte samma sak som att driva ett modemärke.
  Finns det ingen styrning utifrån dessa stora ägare? De har ju gått in med ganska mycket pengar i Ivyrevel så de måste väl ha ett intresse för verksamheten kan man tycka. Satsar man 20 miljoner så är det förmodligen för att man vill ha något i utbyte.

  Svara

  Vad hände med den här boken? Den skulle släppas hösten 17?
  https://veckorevyn.com/ekonomi/sa-blir-du-en-aktiedrottning/

  Svara

   Den är släppt ”aktiedrottningen” heter den
   http://Www.caloveline.com

   Svara

   Den är släppt för längesen. Släpptes i samband med bellas skillsmässa så hon gav den aldrig någon riktig uppmärksamhet.

   Svara

  Dom skulle haft en pop-up store i göteborg ett tag!
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  Får lust att köpa bara för att dem använder sig av modeller i olika åldrar och normal viktiga modeller

  Svara

   Är modellerna viktiga eller är de normalviktiga?
   Varför särskriver människor?

   Svara

   Haha wow snacka om att falla för ett billigt pr trick a la 2019

   Svara

  Men är det du som är tillbaka igen?
  Varför tror du inte att man kan skriva något om ett företag utan baktankar?
  Syftet med inlägget framgår ju om man läser inlägget.

  Svara

  Haha ”det kommer inte vara i någon typ av samarbete” hehe du måste tro att dina läsare är totalblåsta, naiva, lättlurade… och ja det är väl många, tyvärr. Du lyckas komma undan. Och länk också till hemsidan ja hehe men nej ingen reklam förstås 😉

  Svara

   Men sluta! De där konspirationsteorierna finns ju bara i ditt huvud. Vore det inte bättre att fokusera din energi på något annat? Vad sägs om att gå en kurs? Typ i knyppling, ryska osv.

   Svara

  Men ang Kenza. Vad hände med henne och Klara? Klara verkar ju hänga med alla influensers och väldigt mycket med Kenzas bästis humlan. Men de har slutat hänga? Var inte de astighta?

  Svara

  Kan någon ELI5 – vad är/kännetecknar en flagshipbutik? Har aldrig förstått, och blir inte klokare när jag googlar…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.