Kanske är det så att det man vill ha inte är detsamma som det man behöver?

Tro det eller ej, men jag ramlade in på Michaela Fornis plattform ”Daily Forni” och hittade någonting jag gillar, och gillar så pass mycket att jag vill dela med er. 
Det handlar om det här med ”typer”.
Har ni en ”typ” av partner som ni attraheras till eller väljer utan att egentligen tänka på det?
Det har inte jag. Eller, i alla fall inte längre.
Tidigare var min typ enbart män som inte var bra för mig, men det har jag som tur väl är slutat med.

Jag tänker ju inte på honom på det sättet.

Iallafall nästan aldrig. Då och då smyger han sig fram någonstans i bakhuvudet när man känner sig liten en tisdagkväll och lägenheten ekar högt – trots att det är så tyst att man skulle kunna höra ljudet av syreatomerna som svävar omkring i luften. Och just där och då blir det som är så jävla enkelt, helt plötsligt komplicerat. Han som inte alls är min typ och han som är min raka motsats kanske är precis vad jag behöver. Någon som inte alls är som jag. Någon som kompletterar mig. //Stephanie Rosenblad 

Är M min typ? Ja! Definitivt! 
Han är nog den första man som på riktigt varit min typ och då har det ingenting med utseende att göra, trots att han är den vackraste man jag någonsin sett.
Han är bara rätt. Rätt för mig.

Har ni hittat er typ eller har ni insett att ni inte har någon?
Give me your best OR worst love story!! 🙂

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad är det i översta bilden? Jag ser bara en vit fyrkant/rektangel i windows.

  Svara

   I safari med

   Svara

    Ser inte heller i safari

    Svara

     Samma här 🤔

     Svara

      Det är Samantha från SATC.

      Svara

       Ovanför henne är en stor tom fyrkant. Samantha är bilden nedanför. I Android/Chrome syns inte denna tomma fyrkant. Det syns i windows.

       Svara

        Ok syns ingen fyrkant i Firefox, är bara rubrik och sen Samantha.

        Svara

         NU ja. Fram till 13:06 var det som jag skrev. Det har väl tagits bort av bloggen.
         Troligen var det en länk till något som också i sin tur tagits bort och då brukar det bli en tom vit ruta.

         Svara

          Jeez, i Firefox var det ingen ruta innan heller, hence att jag trodde att ni inte såg Samantha. No need to get upset eller att ha rätt.

          Svara

           Då tror ja att Firefox är en skit-webbläsare och joo, jag måste ha rätt annars får jag ett psykbryt. Liksom ditt.

         Nu gissar jag: Om det var ett tidsinställt inlägg (12:00), så fanns länken när inlägget skrevs (kanske igår). Sedan togs det som länkades till bort av den som publicerade originalet. Då blir det en tom vit ruta som inte länkar till något.

         Svara

   Efter flera års singelliv så har jag äntligen hittat någon som inte bara är min typ till utseendet, utan har ett väldigt vackert inre också .
   Tidigare så föll jag för badguy imagen där dom betedde sig så som dom såg ut. Men nu, Nu har jag hittat ett guldkorn , så jädra lycklig!

   Svara

  Det heter ”han är nog den FÖRSTE man..” för jag antar att han är en kille.

  Svara

   Är det sant? Låter ju så fel i munnen… låter mycket bättre med ”han är den första man/mannen”

   Svara

    Rent språkligt så är det ju så man ska skriva. Första/lilla/ord med a-ändelse är feminina, förste/lille/e-ändelse är maskulina.

    Svara

     Nämen fy. Har det inte ändrats så att det blivit genusneutralt? Används feminina/maskulin ändelser även till hen? Vad konstigt i så fall.

     Svara

      Ja i svenskan använder vi intee längre maskulinum och femininum. Maskulinformen med -e används inte längre. Dock lever den kvar till viss del.

      Svara

      Hoppas du är sarkastisk. 😣
      Om inte – varför skulle det ändras?
      Genus finns i nästan alla språk, det ska inte ändras bara för att några få har lite skitnödig moralpanik.

      Svara

       Jag ville skoja med Ajlin. Hon är så duktig i svenska språket och kan vad all grammatik heter, olika språkregler och allt. Bättre än vad infödda svenskar kan. Jag har för mig att svenska inte är hennes första språk, så det är verkligen roligt att se hur noga och bra hon skriver.

       Svara

       Ja men genus i språk har nödvändigtvis ingenting med kön att göra.

       Genus är i svenskan exempelvis neutrum och utrum: ett rött hus, en röd villa…

       Svara

        Läs vad som skrevs ovan, 13:46. Det var bara ett skämt, inte ett inlägg i genusdebatten.

        Svara

        Varit på kaffepaus. Jag kanske lät otrevlig 13:51 och skrev inte för att starta genus- eller språkdebatt, utan för att skoja. Det imponerar med folk som kan grammatik och språpkregler bra, särskilt om de inte har svenska som första språk.

        Nu gäller det nog inte dig, för du påpekade på ett trevligt sätt, men det finns andra som hackar på hur folk skriver bara för att trycka till dem. Det är ett oskick och gör att en del inte vågar kommentera. De är rädda att bli attackerade för hur de skriver. Alltså inte i sakfrågan, utan för språkliga brister. Rättar man någon på ett trevligt sätt, tas det emot med glädje. Då lär sig den som missat lite något nytt.

        Hur vi ska lära folk DE och DEM blir en stor uppgift, men ni som inte kan det: Skit i vilket! Man förstår ändå ALLTID vad ni menar. Skit också i nötterna som rättar er.

        P.S. Såg att jag använt ordet ”för” femtielva gånger ovan, men redigerade bort det. – Haha till all som försöker sätta dit mig.

        Svara

         Det heter nog femtioelva gånger, förresten.

         Svara

       Får jag kalla dig ”Ebola” för att skoja med dig eller det kanske är för grovt?

       Svara

        HAHA!
        Det var faktiskt tanken när jag hittade på detta nickname för länge sen. Men det kändes olämpligt att kalla sig Ebola på nätet så det fick bli Ebo…

        Svara

         … och du trodde att jag var en skitnödig moralist. Nää, inte idag. Trevlig söndag.
         P.S. Synd att inte Ajlin nappade på betet, hehe.

         Svara

  Min kille är så mycket min typ samtidigt som han är raka motsatsen till min typ. Han har egenskaper som jag älskar, sånadär klyschiga själsfrände-egenskaper som jag aldrig trodde att jag skulle hitta hos en kille, men så har han egenskaper som jag verkligen inte vare sig förstår eller tycker om. Skulle dock säga att han är mitt livs kärlek och jag hoppas och tror att vi kommer vara tillsammans hela våra liv. Rent utseendemässigt har jag en ”typ”, älskar unga babyfaces, fast min kille ser inte alls ut så.

  Svara

  Jag har en typ som jag generellt attraheras av utseendemässigt. Men sett till mina ex och min nuvarande så ser ingen av dom ut så. Krävs ju mer än ett utseende för att jag ska vilja leva med någon. Och en vacker insida slår allt.

  Svara

   Samma här. Vissa utseenden/en viss typ utseendemässigt har jag alltid dragits till, typ som att pulsen kan stiga när jag ser den typen. Men ingen jag har älskat eller älskar nu har sett ut riktigt så.

   Svara

  Hade aldrig känt sån kärlek som när jag träffade min man. Det var som att vara konstant hög, på hans närhet, hans doft, hans kropp och hans sällskap. Från första sekunden var jag hans, och han var min. Två eller tre dejter in fick jag nycklar till hans lägenhet, efter sex veckor friade han för första gången (jag svarade inte ja förrän gång nummer tre… 😂 SÅ bråttom behövde vi inte ha tyckte jag). Klart att den första nyförälskelsen har lagt sig såhär fem år senare, men jag kan fortfarande _höra_ hur kroppen varvar ner när jag nuddar honom. Total trygghet, total avslappning, total lycka. Hans doft är fortfarande magisk – han luktar aldrig illa, inte ens när han är svettig och dan. Vi passar så sjukt bra ihop, på alla plan.

  Och det allra bästa? Han hävdar att det är HAN som hade tur som träffade mig. ♥️

  Svara

   Så fint skrivet ❤️

   Svara

   Jag känner exakt samma för min kille. Det gick lika fort allting och inget har känts så självklart. Innan jag träffade honom trodde jag inte på kärlek nästan alla pga alla idioter jag träffat innan, men nu tror jag på kärleken igen och det är underbart!

   Svara

  Jag var ihop med en kille i drygt sju år.
  Sen kom han ut ur garderoben som hon.
  Det var inte helt lätt att smälta, det blev många tårar, svallande känslor och en hel del tid att bearbeta.
  Idag är vi dock väldigt goda vänner och jag vet att hon alltid kommer finnas där om jag behöver en vän!

  Svara

   Jag har varit med om exakt samma sak. Vi hade dock ”bara” varit ett par i 3 år.

   Svara

    Spännande att höra från fler som varit i samma sits! Det är ju inte så vanligt att höra. Hur är er kontakt idag?

    Svara

  Jag har snarare en massa typer som jag INTE gillar och som jag aldrig i livet skulle falla för. För egen del gäller inte alls opposites attract, jag vill ha en friktionsfri relation där att man förstår varandras synsätt eller intressen.
  Är extremt trött på att behöva tjafsa om/förklara/argumentera för olika saker för att den andre inte förstår. Det gör att jag tappar attraktion och kärlek tyvärr.

  Svara

  Jag dras ”automatiskt” åt killar som är långa, kraftigt byggda, mörkhåriga, gärna med manbun och lite snyggt skägg. Så jag har definitivt en typ, men det är såklart insidan som har betydelse…

  Svara

  Blev kär i min kompis, trodde inte jag var en sån som kunde bli det (har bara pang bom blivit ihop med killar efter ett ligg först typ). Det växte fram. Han är kortare än jag så hade aldrig ens övervägt honom om vi bara träffats ute eller nåt. Men han är The One, och vi har barn nu. Så mitt råd är definitivt: think outside the box.

  Svara

   Min typ är de som älskar mig tillbaka härifrån och till månen så det knaka.

   Svara

  På tal om Forni, försöker hon mjölka ut så mycket som möjligt nu av sin graviditet? Tycker det är obehagligt med sponsrade gravidförsäkringar, bebisprylar och till och med reklam för NIPT-test som Amanda Schulman gjorde.

  Svara

   Hela hon känns fejk! Hon jobbar hårt för att förmedla en perfekt bild av sitt liv.

   Svara

   Fick samma känsla under Dani’s sponsrade barnvagns inlägg på Instagram. Michaela kommenterade ” Men hallå så tjusig, ska spana in samma vagn när det är dags för oss”. Så uppenbart att hon försöker nå fram till vagn tillverkaren och visar sig intresserad av att bli sponsrad. Är man genuint intresserad hör man väl av sig mer personligt till personen och frågar om vagnen är ”bra” eller ej…

   Svara

  Jag har aldrig haft en typ när det kommer till utseendet, alla mina ex ser helt olika ut.
  Även min nuvarande kille, han och jag är varandras kompletta motsatser, men på något sätt kompletterar vi varandra. Han är lugnet och jag är stormen, så han gör mig lugn och jag ger honom mer liv. Han är den mer ordningsamma o väldigt proper medan ja är som en kollega sa hiphop o hippie. Men tillsammans är vi en bra blandning, ett starkt team, men ibland vill jag bara strypa honom och ibland undrar ja om vi båda inte skulle må bäst av att leva med någon som är oss mer lika..

  Svara

  Min förra stil var typ ”Jaha du vill ha mig-men dåså, varsågod”. Funkade aldrig särskilt länge. Sen träffade jag mannen som JAG ville ha och kärlek uppstod. Märkligt det där.

  Svara

  Jag attraheras av intelligens, så mina ex och min man är ganska nördiga 😛
  Min kära (nyblivna) make är så otroligt smart att jag ibland blir lite yr i huvudet när han pratar om saker, haha. Samtidigt är han otroligt fånig(på ett bra sätt) och har mycket självdistans. Skulle vilja påstå att typ 70% av vårt äktenskap går ut på att dansa fult i köket och skicka dåliga ordvitsar till varandra på jobbet.
  Skulle kunna skriva spaltmeter om honom och hur lycklig han gör mig, men låter bli så att ingen kräks 🤮

  Svara

  Min typ är en smart typ, han ska ha högt IQ och också högt EQ. En driven, trygg i sig själv och snäll man är min typ. Han ska också vara jämställd.

  Svara

  När jag träffade min man (18 år sen) sa många ”Men han är väl inte din typ”. Men tydligen var det mina ex som inte var min typ.

  Svara

  Min man och jag föll för varandra 10 år senare efter första mötet. Vi skulle aldrig ha hållit ihop om vi började dejta då.
  Men en dag så small det till, vi båda hade lämnat våra dåvarande förhållanden och sen dess är det vi. Han är så olik mig och vi är vad andra skulle säga ett ”omaka” par.
  Men vi kompletterar varandra och vi är fortfarande så löjligt kära efter 8 år tillsammans 3 barn och hus.

  Svara

  Jag bor med min perfekta människa. Jag visste att han var som gjord för mig redan när jag såg hans profilbild på OkCupid – utklädd till Kylo Ren, masken i famnen med ett stort överlyckligt leende på läpparna på väg ut från The Force Awakens. 3 år senare skall vi nu åka på Star Wars Celebration i Chicago tillsammans – han med sin Kylo-cosplay och jag med min Rey…

  Vi delar typ alla intressen, vi är bra på att kommunicera, vi har samma humor, ungefär samma mål i livet, i stort exakt samma värderingar… jag har alltid känt mig konstig och udda på så många sätt innan jag träffade honom. Kommer aldrig släppa min Kylo.

  Svara

  Min man och jag hittade varandra på Tinder. Jag var uttråkad så jag hade egentligen inte tänkt svara för tyckte inte han var min ’typ’. 6 timmar av meddelanden ledde till ett glas i en skum bar…

  Vände mig om och där stod han – DET SNYGGASTE JAG NÅGONSIN SETT. Alltså, han var så snygg. Jag trodde jag skulle smälta ihop till en pöl på golvet. Sen klickade vi omedelbart, rent personlighetsmässigt.

  Happ! Som det kan gå.

  Sedan dess har det varit vi. Nu: 5 år +, bostad, bebis på väg och världens bästa hund.

  Svara

  Jag har ingen typ jag dras till så, men tydligen så dras en viss typ till mig. Den där ensamma forever bachelor-typen. Uuhh. ”Jaha du vill alltså inte bara ses ibland, kvällstid för ett ligg? Okej hejdå” 🤷🏼‍♀️

  Jag är nog också forever ensam 🦄

  Svara

  Det här är det många kompisar som blir provocerade av men jag attraheras av ”pojkflickor”, gärna helt platta/inga former. Tänk Asia Kate Dillon i ”Billions”.

  Svara

  Min typ är mig själv.
  #foreveralone and proud. Män är skit och jag vägrar utsätta mig för dejtinglivet igen. Bästa beslutet jag någonsin tagit! Aldrig mer singelångest.

  Svara

   Min typ går på batterier 😉

   Jag håller med dig. Män är skit och jag är hellre singel och lycklig än ger mig ut i dejtinglivet igen.

   Svara

    Haha det är min typ med!

    And then they lived happily ever after <3

    Svara

   Jag vet av egen erfarenhet hur drygt det är att försöka dejta. Men alla män är inte hopplösa idioter, det finns riktigt bra exemplar där ute. Problemet är att sålla fram dem. Man måste ha bra magkänsla och veta i alla fall på ett ungefär vilken sorts man man vill ha. Hittade min när jag var 34 år efter mååååånga år som singel.

   Svara

    Förstår att du menar väl men det är väldigt irriterande med kommentarer som din. Du får det att låta som att hon bara måste dejta och tro på män, ”DET FINNS NÅGON FÖR ALLA”-tänket. Hon vill inte förstår du väl?

    Mvh,
    Någon som delar A:s åsikt och ser framemot ett liv som singel och ha en frihet att kunna göra exakt vad jag vill.

    Svara

     Förlåt om jag lät lite rabiat där. Är bara trött på att folk tror att alla vill leva i tvåsamhet 🙂

     Svara

  Träffade min karl på jobbet. Efter jag sagt att jag aldrig skulle bli ihop med någon på jobbet, någon som är raggare eller någon som snusar (citerar mig själv, 14 år xD)… Mammas asgarv när jag kom hem med HONOM. Den snusande raggaren på jobbet…. Så kan det gå, två år senare, fortfarande samma jobb och dökär fortfarande <3

  Svara

  Killen jag dejtar nu, jag känner att jag älskar honom men jag är inte kär i honom?!
  Jämfört med tidigare när jag varit så upp över öronen förälskad att jag knappt kan tänka.
  Vi är attraherade av varandra och hans personlighet är så mycket bättre än någon jag dejtat.
  Han är den typen som tonåriga jag skulle gillat men den 20 åriga inte alls då jag föredrog intelligenta, utåtriktade män med karriär planer. Nu vid 30 däremot tycker jag de är tråkiga och självupptagna.
  Han jag dejtar nu har inte en aning om hur aktiemarknaden ser ut eller vilken minister som gör vad men han finns där för mig, vi gör saker tillsammans men också enskilt och jag gillar den balansen.

  Svara

  Jag träffade min pojkvän på happypancake (lol). Han är den mest välartikulerade, snällaste, trevligaste, mest omtänksamma person jag träffat. Han är en spelnörd, jag jobbar typ varje helg och därimellan hittar jag på saker vilket han aldrig gör och han hatar det 😉
  Jag försöker få ut honom ur sin osociala bubbla där hemma, för när han väl är social så är han social. Inte så att han gömmer sej för han inte kan vara social..
  Och när jag kollar på honom ibland, gör han nån sorts blinkning. Då vet jag att han är okej. Han är den första som gett mej frukost på sängen haha. Helt underbar. Och han skulle ALDRIG tvinga mej till sex som mitt ex.

  Svara

   Såå glad för din skull, Nora!

   Svara

   Var det inte du som träffade han låssmeden när du låste in dig och sen blev ni tillsammans?

   Svara

    Jag låste ute mig och träffade min man som är låssmed 😂 de verkar onekligen vara på hugget. Men väldigt praktiskt då jag alltid sumpar nycklar, koder etc.

    Svara

  Jag vet egentligen inte. Eftersom jag inte har haft någon relation sedan jag var 18 år och nu är 32 så har jag ingen speciell typ mer än att han ska vara djurvän och älska hundar.

  Är väldigt attraherad av en i min klass på högskolan men han är min raka motsats så den attraktionen får jag försöka ignorera.

  Svara

   Ja jag har en typ. Men förmodligen fel typ med tanke på att det aldrig går vägen.

   Svara

    Oj vet inte varför jag la det som svar på din, LM.

    Svara

     Gör inget 😘

     Svara

   Skulle aldrig heller komma på tanken att dejta någon som inte gillar djur. Tycker det säger allt om en person som ”inte tycker om hundar”. Jag vet att man kan vara en vettig person ändå. MEN hur kan man inte känna något för mjuka fluffiga söta saker som älskar en vilkorslöst.

   Svara

    Eller hur!

    Svara

  Känns som det är mycket nytt folk som kommenterar . Känns som att bloggen håller på att bli nåt annat än den varit. Synd för jag har verkligen uppskattat den.

  Svara

   Jag brukade kommentera mycket förut men tycker att man bara får dryga, nedlåtande svar nu. Vet inte vad som har hänt men det är tråkig attityd här inne (oftast) tycker jag.

   Svara

    Samma här. Jag hade ett namn förut. Nu känns det ovärt.
    Något jag la märke till efter att ha slutat kommentera under ett nick är att en kommentar om ett ämne med nick inte fick så många likes, men en kommentar om exakt samma ämne men utan namn får betydligt många fler likes. Jag är liksom fortfarande samma person😂 sen skiter jag i gillningar egentligen men det var något jag la märke till.

    Håller även med om att bloggen blivit annorlunda. Känns lite mer PK och alla lättkränkta har hittat till kommentarsfältet. Det har även alla besserwissrar gjort.

    Svara

     Precis så! Hade också ett nick men fick så dryga svar så jag vågar knappt kommentera längre.

     Svara

      Jag hade också nick förut men då vissa vägrade släppa tidigare diskussioner och drog upp vad jag sagt lääänge efteråt så slutade jag skriva nick

      Svara

      Jag skrev om elakt folk som rättar språkliga fel för att trycka till någon. (Ovan Anonym 15:03, ca 20:e kommentaren uppifrån)

      Det är samma med dryga svar: Det görs för att trycka till eller tysta någon. Det kan ni strunta i att ta åt er av. Det är faktiskt förbjudet att inte våga kommentera, bara för att man får taskiga svar som inte har med det debatterade ämnet att göra. 🙂

      Svara

     Anonym 14:33:
     Samma dilemma som The real Hmm har (tror jag). När hon skriver som Hmm; få likes. När hon skriver med annat nick, t ex ”Anonym”; hyfsat många likes. Jag vet ju inte säkert, men ibland tycker jag mig känna igen The Hmm under andra nick, såsom Anonym.

     Gå nu inte i taket och neka, Hmm. Jag är vänlig. Se mitt påstående som ett sätt att få dina haters att sitta och lusläsa alla kommentarer som görs av ”Anonym” och försöka luska ut vem som är du. Det kommer att brinna i deras hjärnor, hehe.

     Svara

      Haha, med andra stycket, du menar inte att det är jag som är Hmm, va? För det är jag inte, lätt att säga, men jag är inte trh🙂

      Svara

       Fan, det blev otydligt. Nä, nä, jag menade inte att du är Hmm. Passade bara på att framföra det jag skrev TILL The Hmm, för att hon skulle läsa det.
       Jag var koncentrerad på de nötter som attackerar språkliga fel och kommentarer bara för att jävlas.

       Svara

        Som bevis på att jag inte tror att du är The Hmm vill jag åberopa att du inte skriver som hon gör.
        P.S. TROR JAG. Hmm kan vara lurig och kanske förställer sig som dig (skojar).

        Svara

  MEN SERIÖST

  Svara

  OT FÖRLÅT

  Gravid i v 37 och gråter en skvätt… min sambo var och handla och jag skrev ”köp chips eller ringar” SÅ KOMMER HAN HEM MED LÄTTSALTADE CHIPS (!!!) när jag specifikt skrev ringar men inte vilken smak på chipsen, klart jag vill ha ringarna då 🙁
  Så köper han en godispåse som är SÅ FEL!!!! Vi har totalt olika godissmak å han köpte det han själv gillade..

  Toppen på isberget….han skulle köpa tulpaner och kom hem med VITA (!!!!) när vi har vitt å grått i köket.. ville ju ha en färgklick :'(

  ORKAAAAR INTEEE…………………….. nu ska ja gråta lite till, tack för mig. (förlåt för ot igen)

  Svara

   Fina Anonym 14:33.

   Du får barn den härligaste tiden, men du har gått den långa graviditeten under en lång vinter.

   Tänk så! Du får det bästa av det bästa tidsmässigt och ni får snart en bebis!

   Du kanske behöver få ur dig en massa känslor nu. Mycket bearbetas under en graviditet och många drömmer nattliga drömmar som känns så verkliga och som de minns in i detalj efteråt.

   Kram

   Svara

   Men snälla nån….

   Svara

   I feel ya! Chips är så otroligt gott, förutom just lättsaltade chips (och vinägerchips), snacka om meningslösa chips och bortslösat magutrymme. Du får ge honom riktigt specifika önskemål nästa gång. Om han misslyckas en massa gånger kommer han bli skitskraj för att köpa presenter eller ta egna initiativ till överraskningar, så be gentle!

   Svara

    Vinägerchips ❤❤

    Svara

   Lättsaltade chips är bäst, då krockar inte smakerna med dippen. Vad är ”ringar”?
   Tulpaner är najs, låter fint med vita. Häll lite karamellfärg i vasen om du stör dig på färgen.
   Du verkar ha en fin kille. Andas och ta en tupplur så känns det bättre sen.

   Svara

   Men hjälp. Om du ville ha särskilda sorter eller färger så måste du ju säga det. Din partner kan ju inte läsa dina tankar.

   Svara

   Men herregud, be någon i din närhet läsa vad du skrev och se om de tycker du är rimlig i din ilska mot din stackars sambo…. Bara för att man är gravid kan man inte bete sig hur som helst.

   Svara

   Hahahaha alltså…. så går det när man inte ber om exakt det man vill ha? Nästa gång, säg specifikt ringar, gula tulpaner och ditt favoritgodis. Då går det nog bättre 🙂 och torka tårarna och krama sambon, han gjorde nog så gott han kunde.

   Svara

   Haha ojoj, jag hoppas att mina hormoner inte gör så här mot mig (och min stackars kille) den dagen jag blir gravid. 😄

   Svara

   Men du skrev ju chips eller ringar och sedan säger du att du bad specifikt om ringar? Nej, du bad ju om båda? 🙂 Och du skrev eller, då ber man om det ena eller det andra.

   Svara

  Jag hade en pojkvän som var 202cm lång. På utsidan var vi det ”perfekta” paret. På insidan stämde vi inte ihop. Sedan föll jag för en man med busiga ögon bara 165cm lång. Jag säger ibland att han är 2 meter på insidan. End of story? only God knows. 🙂

  Svara

   Hur är man 2 meter på insidan? Menar inte drygt, men menar du att långa killar har andra egenskaper eller hur då?

   Svara

    Han kanske har en magsäck som en tvåmetersman? Min man är 210 cm och äter som en jävla häst.

    Svara

     Åh, 210cm! Drömmen.😍
     Har han en lång dinkelbröd?

     Svara

      Singelbror*

      Svara

       Och jag som för en sekund trodde att dinkelbröd var en omskrivning för något HELT annat, haha.

       Svara

        Hahahaha! Nej nej, det var autocorrect som bråkade😂

        Svara

      Om dinkelbröd är en omskrivning för penis är svaret ja 😉

      Hans bror är ännu längre men inte singel. Pappan är ÄNNU längre. Själv är jag 163 och passar inte riktigt in i svärfamiljen…

      Svara

       Haha!🙈

       Fascinerande att man kan vara ännu längre! Eller, det vet jag att man kan, men det är iiiinte vanligt😀

       Svara

        Det finns riktigt långa kvinnor med: http://www.kaikura.net , mina längsta ”med-systrar” när det begav sig var 208cm och 211cm.

        Svara

        Svärfar är dessutom mycket intresserad av träning och muskelbygge, så han är väldigt stor på alla håll. Väger 115 kilo och har bara 7% kroppsfett. (han är väldigt stolt över detta och berättar för alla, hela tiden. Därför jag vet)
        Människan är alltså ENORM. På riktigt den största människan jag någonsin mött. Tack och lov tycker han om mig, skulle inte vilja ha honom som ovän 😛
        Skojar bara, han är snäll

        Svara

         Längdmässigt slår han nog ändå inte Olivier Richters (gammal bekant från Nederländerna) 218cm. Vi träffades för länge sedan innan han började bodybuildingen. Man kan lungt säga att han bokstavligen har lagt mera kött på benen! 😀 http://bigdonsboys.com/bodybuilders/olivier_richters/page_02.htm Tipsa din svärfar om ”Muscle Meat” (hans företag).

         Svara

      HAHAHA alltså dinkelbröd 💞💞 låter sjuukt freudianskt 😉

      Svara

      Hahaha! Jag tänkte direkt att där har vi en riktigt bra ord för en stor penis.

      Svara

       SAOL 2020!

       Svara

    Duger bilden ”ett hjärta av guld” bättre? *ler* Jag ville bara beskriva på ett underfundigt sätt att man inte ska döma boken efter dess omslag. Det finns väldigt många långa kvinnor som aldrig skulle dejta någon mycket kortare än dem själva. Jag föll för hans personlighet.

    Svara

     Ja jag menade verkligen ingenting elakt och jag håller med om att inte döma efter utsidan🌞 vet att många kvinnor har just strikta längdkrav på män de dejtar. Det är ju så klart upp till var och en men risken är ju att man går miste om en kort fin man😊

     Svara

   Vänta nu.. Är det du som är ”Tall Josephine” som var med i typ Outsiders för en herrans massa år sen?? 😗

   Svara

    Det stämmer. 🙂

    Svara

     Woooaaah! 😎 Minns att jag tyckte du var så ball, eftersom jag själv är rätt lång och skämdes en del då alla mina kompisar var korta. Men du verkade så cool med det och rockade din längd! :))

     Svara

  Han kanske har en magsäck som en tvåmetersman? Min man är 210 cm och äter som en jävla häst.

  Svara

   Oj. Här postar jag dubbelt som ett himla fyllo. Sorry!

   /dolores

   Svara

  Har alltid haft typen ”tall, dark and handsome” just utseendemässigt. Min sambo och mitt livs kärlek är också brunett, het som få men inte särskilt lång. Älskar dock hans längd och tycker plötsligt att en fem centimeter längre man är den optimala mannen hehe. Utöver det är han den mest omtänksamma och snälla personen jag träffat. Plus sjukt huslig och det är så skönt att äntligen träffat någon som jag inte behöver projektleda. Vi har aldrig bråkat om hushållssysslor och han är den mest förstående människan jag vet om. Även solen har sina fläckar såklart men för mig är han allt jag drömt om och mer!

  Svara

  Jag har definitivt en typ. Rätt tunn kroppsbyggnad utan synliga muskler, ljusbrunt eller mörkblont hår, blå eller gröna ögon. Gärna teknik/dataintresserad eller kanske gamer eller nåt annat ”halvnördigt” intresse. Snäll och trevlig! Inte för att jag letade efter de egenskaperna specifikt, men det är precis så alla mina tidigare har varit och nu också mannen jag har stadgat mig och fått barn med.. ibland kan jag på stan se någon som jag vet att jag hade varit attraherad av om jag hade varit på marknaden fortfarande. Gillar inte att jag är så ytlig men har svårt för kraftiga armar och muskler..

  Svara

  Jag har aldrig haft en typ men har på något sätt ändå hamnat med snygga, solbrända, blonda killar av någon anledning. De har väl dragits till mig också. Jag tror tyvärr att jag drogs till rika killar som yngre och det känns pinsamt idag att erkänna för mig själv.

  Nu som 26, snart 27, har jag två kraschade relationer i bagaget och jag har tröttnat på att hoppas att nästa kille ska vara annorlunda och att det då ska ”funka”. Dejtar inte längre och ser faktiskt framemot att leva resten av mitt liv som singel. Har noll längtan efter barn. Älskar att resa och att få vara själv. Det är det bästa jag vet! Det känns skönt att ha slippa dejtingstressen men sex med en random snygging då och då har jag inget emot! 😉

  Svara

  Det som gör mig ledsen är att jag numera känner att min man inte är den typ av människa jag vill leva med. Vi har varit tillsammans länge och har barn. Dessutom lider jag numera av sjukdom som gör det svårt att klara mig själv, och jag har inte anhöriga eller vänner som kan kliva in istället. Så därför stannar jag. Vet inte ens hur jag skulle få en egen bostad eller lyckas genomföra en flytt. Kan inte vara ensam med barnen heller och vill aldrig vara utan dem.

  Min man är en sjukt snäll person och en fin förälder, men som partner är han extremt passiv när det gäller exakt allt, skulle aldrig föreslå att vi hittar på något, och ger ingen som helst närhet eller tröst. Han är inte heller en vän på det sättet som andra brukar beskria sina partners. Jag har själv växt upp i ett hem där det var kaos och är glad att mina barn får ha det stabilt och tryggt. Det är viktigast. Men ibland fantiserar jag om att vara med någon som ger min en kram nån gång och som jag kan skratta tillsammans med. Men livet är inte perfekt. Jag vet ju det.

  Svara

   Hoppas inte att jag låter okänslig nu men varför blev du tillsammans med och skaffade barn med honom? Särskilt det där med barn tänker iallafall jag att det är viktigt att det är med någon som jag också vet älskar mig väldigt mycket och gör allt för mig. Och vice versa.

   Svara

    Verkar som mitt svar försvann? Jag skrev iaf att nyckelordet är ”numera”, för när vi träffades så var vi kära, livet var bra, vi hade gemensamma intressen osv.

    Men 15 år har gått, och ffa har familjens liv förändrats enormt sedan jag fick Ms. Ska tillägga att jag självklart förstår att det är jättetufft att leva med någon som är svårt sjuk. Det är en sorg för oss alla. Det jag gläds mest åt är att mina barn har en så fin pappa.

    Svara

   ❤️

   Svara

  Jag har en typ som jag attraheras av men är tyvärr ingen annans typ så skiter i det nu

  Svara

  Vet inte vad jag attraheras av faktiskt, men inte är det sambon, varken på ut eller insidan… Och nu sitter man här fast med två kids. Vill också känna det där ”jag-kan-inte-vara-utan-dig”. Men, kanske i framtiden…

  Svara

  Nyckelordet här är ”numera”. De första åren var det kärlek och lycka. Men nu 15 år senare så har det förvandlats till något annat. kanske främst sedan jag blev sjuk och vårt familjeliv som det tidigare såg ut blev förändrat när jag fick Ms. Ska tillägga att jag förstår att det är en enorm omställning att leva med en svårt sjuk person. Önskar bara att det var annorlunda.

  Svara

  Jag ville träffa någon som faktiskt vill ha mig och älskade mig, efter att ha tagit mig ur ett riktigt dåligt förhållande där han bara sa ”Älskar du mig så …” hela tiden för att få sin vilja igenom. Jag tyckte att jag var värd något bättre än en som bara fick mig att må dåligt, jag var runt 20 och trodde att det fanns någon som ville ha mig där ute, bara man har tålamod.
  Men det fanns ingen för mig och nu är jag gammal och har gett upp, så det finns inte en för alla och det spelar ingen roll om du letar hur länge som helst. Det som gör ont är att jag inte har några barn och att jag inte vet hur det är att bli älskad.

  Svara

   Skriv om detta en gång till vid nästa Öppet Spår om du inte får något svar idag. Folk är nog lite trötta nu.
   Här finns så många bra kvinnor i kommentarsfältet, så någon borde känna en bra karl som letar efter en partner och som också har svårt att finna någon.

   Jag känner ingen, men kom igen nu alla bästa kommentatorer. Vet ni någon hjälp till Anonym 19:00?

   Svara

   Testat att dejta på nätet?!

   Svara

    Jag tänkte att mitt förslag 20:02 var en liten genväg och ett snabbare sätt än flera dejter på nätet. Några steg bortrationaliserade innan det blev en bra träff, men vad vet jag. Har aldrig själv använt nätdejting.

    Svara

  Jag trodde att jag letade efter en konstnärlig, Musikintresserad, halv alkoholiserad man som skulle skriva dikter åt mig och vara lika djup som havet. Och visst träffade jag en rad dryga, egocentrerade Dylantyper som var mer intresserade av att bli dyrkade än vad de var av att skriva kärleksdikter till mig. Efter en lång livsförändrande resa kom jag på att den personen jag egentligen letade efter var mig själv och att det jag sökte var någon som jag kunde spegla mig i. Därefter bestämde jag mig för att leva ensam och var väldigt lycklig i det. Men sedan en dag så stod han bara där och jag VISSTE att jag mött den man jag skulle leva med resten av mitt liv. Vi är så olika, men jag fullkomligt älskar att vara i hans närhet. Hans lukt, hans lugn, hans sätt att se på mig. Och jag skriver dikter till honom och är lika djup som havet, säker på att jag aldrig hade mött honom om jag inte hittat mig själv först.

  Svara

  Kan du inte berätta er love-story…hur ni träffades mm. Sånt e sjuk kul o intressant nu när man är gift o den tiden är förbi (tack o lov) älskar att höra ”hur möttes ni” storys…

  Svara

  Får alltid höra att jag har så ”dålig” smak rent utseendemässigt, haha. Men jag gillar när killar inte ser ut som modeller, tycker det är härligt att man inte ser ”perfekt” ut. En charmig personlighet slår en normsnygg men astråkig snubbe. Dock älskar jag mörkt hår och bruna ögon, det är nog genomgående för mina babes, hehe.

  Svara

  Har alltid fallit för killar med blå ögon och brunt hår. Bad boy-typen med tatueringar och charm. Jag hittade honom för 7,5 år sedan 😅

  Svara

  Har alltid fallit för bad boys, charmiga med massor av tatueringar som dumpat mig empatilöst gång på gång.
  När jag träffade min sambo för 7,5 år sedan i trapphuset klickade vi direkt. Han var otroligt charmig och den typiska bad boyen. När vi lärde känna varandra på riktigt visade han sig vara världens finaste människa.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.