Möt ”nästa generation”

Samir Badran la upp ett inägg idag där han stöttar Nicci Hernestig efter allt hat hon fått utstå sedan hon gjorde slut med Ben Mitkus.
Vilka visar omedelbart sina fula nunor? Nästa generation dynghögar!
Jag är ledsen över att detta är just nästa generation, men samtidigt vill jag passa på att säga ”var så god”, för hittar du din unge här bland kommentarerna så har du en chans att ordna upp saker och ting innan det är för sent.
Så var så god!

Kanske ett mobilförbud kan vara på sin plats?

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fy fan ja det räcker med det 😡

  Svara

   Kan du ta bort mig från block / svartlistning? Kommenterar inte grovt på något vis. Är det för att jag svarat pillerkrängaren ett par gånger?

   Svara

    Haha, ironin att denna gick igenom när de tio före (vanliga kommentarer) blockats + kommentarer på tidigare inlägg tagits bort (inga påhopp, fult språk)…

    Svara

   Jag blir fan orolig på riktigt över framtiden i denna värld. Klimathot i ALL ära men här har vi alltså en person som tror att ”MONGO ÄR FAKTISKT ETT FUNKTIONSHINDER” Hahahaha😂😂😂😂😂…det är fan kört.

   Svara

    Mongo är ju bland annat ett skällsord för personer som har Downs syndrom så helt fel ute är hon ju inte. Dessutom är ju hennes poäng viktig, att inte slänga sig med det ordet och särskilt inte om andra personer som man inte känner.

    Svara

     Hon är jättefel ute.
     Downs är en funktionsnedsättning och inte ett funktionshinder. Stor skillnad mellan begreppen. Ett funktionshinder är konsekvensen av funktionsnedsättningen. Tanken var god men skrömmande korkat ändå.

     Svara

     Och mongo är endast ett skällsord. Inte bland annat och definitivt inte ett skällsord för hinder. Men hon är fortfsrsnde en av de goda som reagerar.

     Svara

     Nej mongo är ett skällsord för folk som beter sig som idioter. Vet inte vad det är för egen sanning du kokar ihop.

     Svara

      Nej. Det är ursprungligen ett skällsord för Downs. Know your facts dude.

      Svara

      Jag kokar inte ihop något alls. Du kan ju testa att googla innan du själv kommer med inte helt sanna uttalanden nästa gång.

      Svara

  Vet inte om det har så mycket med generation att göra. Det har bara gått från enbart IRL till både IRL och online. En positiv sak med det är ju den du påpekar, förhoppningsvis når det föräldrarna.

  Svara

   Fast det där är ju skitsnack. Nivån på otrevligheterna är ju sjuka nu. Tonåringarna är totalt oförskämda och sjukt otrevliga mot allt och alla.

   Svara

    Skitsnack? Tycker det var samma nivå under 90talet när jag växte upp. Det har bara blivit lättare för de behöver inte stå face to face med sina offer.

    Svara

     Växte också upp på 90-talet och artisterna var inte alla samma tycker jag. Det fanns en grundrecept gentemot andra människor som totalt saknas idag enligt mig.

     Svara

      Oj grundrespekt såklart.

      Svara

      Jag upplevde det lika illa när jag växte upp på 90-talet. Det går inte att resonera runt anekdotala bevis här, alla kommer ha olika uppfattningar.

      Svara

    Nja. Jag håller med helt (men till viss del). Min upplevelse (jag är högstadielärare och träffar min beskärda del av tonåringar) är att det inte blir fler som är otrevliga och respektlösa. Det jättemånga fantastiska ungdomar som är oerhört respektfulla. Däremot har tonen hårdnat i samhället överlag och det inkluderar även tonåringarna.

    Svara

     *håller inte med helt.

     Svara

  Vill bara säga att häromdagen hade en kommentar med Samirs för-och efternamn autokorrektats till ”Samir badrum” och det var det roligaste jag läst på länge 🤣

  Svara

   Haha tänker bara på låten ”Badrum Badrum” på youtube😂😂

   Svara

    😂👍

    Svara

    …bytte du stegen mot en dörr? 💃

    Svara

   Jag garvade läppen av mig då … och fortsätter nu 😂

   Svara

  Men vilka jävla snorungar! Inget konsekvenstänk alls, tänker att man kan få skriva vad som helst på nätet och vara oövervinnerlig typ.

  Svara

   Konsekvenstänket är inte fullt utvecklat förrän man är runt 25, att de saknar det är alltså inte så konstigt. Men – det är också därför det är så viktigt att föräldrar har koll på vad deras barn gör. Hjälp med vad som är rätt och fel innan konsekvenstänket kickar in.

   Svara

    Så fint av Samir ❤

    Svara

    Till flodhästen: så sant!

    Svara

     Sen set ju ungdomar hur vuxna beter sig mot varandra, det här kommentarsfältet är ju tyvärr ett tecken på det då och då. Är ju inte lustigt om barn/ungdomar normaliserar och rättfärdigar när de ser andra (läs: vuxna) bete sig illa och respektlöst. Kanske kan va en tankeställare när det kliar i fingrarna – tänk iaf på att nästkommande generation kommer tro det är okej.

     Svara

    Många föräldrar släpper sina barn totalt fria på nätet. Ungarna mobbar andra, exponeras för en massa skit, kollar på hjärndöda YouTubes, blir groomade och våldtagna av pedofilgubbar mm, föräldrarna bryr sig inte/vågar inte lägga sig i. När man tar upp det med dem är det som att de för första gången hör talas om att nätet kan vara en farlig plats. /Med vänlig hälsning, trött socialsekretare

    Svara

     Tack för att du stärker mig inom övertygelse om att begränsa skärmar, appar, Youtube med mera kraftigt. Så kraftigt att tillgången nog ska strypas helt 🙃

     Svara

     Tror inte nödvändigtvis att det handlar om att de inte bryr sig, utan snarare bristande kunskap.

     Svara

  SKITUNGAR

  Svara

  Någon med lite tid över som vill gräva lite och kontakta vederbörandes föräldrar?

  Svara

   Gjorde det när det bagav sig sist, fick svar på nästan alla, samtliga tackade för att de blivit informerade.

   Svara

   Gjorde det när det begav sig sist, fick svar på nästan alla, samtliga tackade för att de blivit informerade.

   Svara

   De kommer inte göra ngt ändå, ingen idé.

   Svara

   Hittade en förälder och skrev till henne på messenger, blir fan chockad över att nån som verkar vara född 04 sitter och skammar främmande kvinnor öppet på nätet!

   Svara

  Känns ju bra att du hänger ut barn med deras instanamn på en stor blogg och kallar dom dynghögar.

  Svara

   Sim förälder skulle jag vara tacksam. Det krävs en by för att fostra en unge.

   Svara

    Kontaktade flera närstående när det bagav sig sist, fick svar på nästan alla, samtliga tackade för att de blivit informerade.

    Svara

   Det förtjänar de

   Svara

   Vad tycker du att man ska göra i stället? Kidsen har ju skrivit detta på en öppen Instagram med mängder av följare. Knappast åsikter de anser är deras högst privata. Men kom gärna med konstruktiva förslag .

   Svara

   De har ju kommenterat på en öppen Instagram där alla kan läsa deras kommentarer ändå? Någonstans måste vi ändå sluta skydda sånt här beteende och ta tag i det för nu eskalerar det bara..

   Svara

    Exakt. Lär ungarna ta konsekvenser av deras beteende så att de lär sig rätt och fel.

    Svara

   Dom är ju dynghögar. Dom har hängt ut sig själva. Kopplingen mellan handling och konsekvens behöver svettsas ihop.

   Svara

  Med tanke på hur många dygnhögar som hänger här (skammar mammor, hittar på diagnoser åt bloggare och är allmänt hatiska) så hittar de väl sina avkommor där.

  Svara

   Säkert det är vid köksbordet det grundas.

   Svara

   Haha jag tänkte samma sak 😂

   Svara

   Håller med och även är otrevliga mot varandra. Många som dessutom verkar vara föräldrar. Fina förebilder..

   Svara

   ”Dygnhögar” är vi allihopa! Hej Nellie och Nellies mor.

   Svara

  Men vad är det för fel på folk?!?

  Svara

  Vad får folk att skriva så mycket skit till en person man inte ens känner och vet ett piss om i verkligheten

  Svara

   Det tror jag att många här även borde kunna svara på. Med tanke på all den skit som skrivs även här 🙄

   Svara

    Inklusive Camilla.

    Svara

  Tittar på min son som klättrar i och ur hundbädden… hoppas jag slipper se honom skriva sån här skit om sisådär 12 år.

  Kämpa världen! 🙄

  Svara

  Ja, stämningen på den här bloggen är ju också mysig.

  Svara

  Hoppas deras föräldrar skäller ut dom!
  http://Www.caloveline.com

  Svara

  Gå in och gör print screen på Cissis storys som hon nyss lagt upp. Hur hon blir behandlad av SVT och Metro om man jämför med Virtanen är f-n skrämmande. Det finns ingen fri media i Sverige, du måste ingå i gänget eller så kan de krossa dig. Typ som maffian. Hennes kartläggning är värd inlägg som granskar makthavarna inom media, så som du försökt kartlägga Bellans strategier. Din blogg är ändå rätt stor och det är nog inte många andra som vågar utmana.

  Svara

   Händer det bara henne eller andra också?

   Svara

    Vad tror du själv? Hon är den ende som vågar öppna käften. Det ligger väl i sakens natur med maffiastuket att folk är tysta och då verkar det som om det inte händer alls för allmänheten. Det är naivt att tro att något på en högre nivå i samhället inte är korrupt och styrt och det bästa sättet att överleva är att vara tyst och spela med.

    Finns så mycket fantastiska dokumentärer om olika whistleblowers genom tiderna, människor som får gå under jorden då de berättat hur korrupt allt från media, politiker, FBI, Hollywood osv och namngett personer. Samma skit i Sverige och det är bra att Cissi vågar belysa svågerpolitiken och hur media är styrt av en agenda. Den som är vaken har insett detta för länge sedan.

    Svara

     Nu tycker jag att Cissi skapar mycket problem själv på sättet hon gör det.

     Svara

      Men det är inte poängen. Oavsett om hon gjort rätt eller fel så kryper det fram hur mediavärlden fungerar. Hur alla håller varandra om ryggen och behandlar människor olika utifrån en egen agenda. Det är det viktiga i det här, att inte de ska få göra det under radarn längre.

      Svara

       Mediavärlden ja. Men allt handlar inte om media.

       Svara

        I dagens samhälle spelar dock mediavärlden en stor roll. Det som händer i media får stor spridning och påverkar övriga samhället

        Svara

        Om du tror män agerar såhär bara i mediavärlden så är du ganska fel ute…

        Svara

         #metoo visade ju om inte annat på hur män håller andra män om ryggen i betydligt fler branscher än bara media

         Svara

        Tyvärr mycket sånt som sker i alla företag och organisationer med dåliga och inkompetenta ledare. Patologiska narcissister och psykopater som sitter from managers, direktörer, partiledare, biskopar… you name it. Det är som nämnts – människor försöker överleva, behålla sitt jobb – hålla ut ett tag till för att kunna ta sig vidare. Många går under, blir utbrända, depressiva, sjukskrivna. Barnen får lida.

        Svara

  Detsamma gäller alla föräldrar till barn som tittar på PH eller EOTB, hur de kommenterar kvinnoförnedrande och lyfter killarnas sviniga beteenden. USCH! Har föräldrar ingen koll på sina barn idag?

  Svara

   alltför många föräldrar har inte det, tyvärr.

   Svara

   Föräldrar har aldrig haft koll på sina barn. Det yttrar sig bara lite olika under olika tidsepoker

   Svara

    Fast man kanske kan sätta gränser? Är det nödvändigt att ens barn äger en smartphone eller padda? Det kanske går att ha en knapptelefon, så att det går att ringa till varandra, o väl hemma sitta bredvid, när ens barn ska kolla på något? Jag ser barn som är 10år och kommenterar på eotb deltagares profiler på Instagram. Så på något vis måste de ju ha kommit över avsnitten. För övrigt så visar undersökning att barn sover mindre idag, en teori är att de ligger vakna och skrollar på sin smartphone. Vid ett sånt läge har föräldern noll koll på vad barnet gör online. Hur kan man vara så godtrogen som förälder? Gå ihop föräldrar i samma klass och ha samma regler för alla? Då slipper någon säga ”men den får”. Vilket jag dock tycker att man borde kunna stå emot som förälder.

    Svara

     Många får ju en padda från skolan. Så hur tar man bort den?

     Svara

      Man får ju hoppas att den är låst till att bara använda vissa sidor. Och att den endast används på skola och när det behövs. Vi fick låna dator på skolan. Kan ju hoppas att det är samma med paddor, att de inte får en egen. Vansinne isf.

      Svara

  Om de som skrivit skit har öppna Instagram, kan man då inte gå dit och skriva lite otrevligt tillbaka? Eller är det fult att skrämma dem?

  Svara

   Hur får det dem att beteendet inte är okej? Det normaliserar ju bara ännu mer.

   Svara

    Skrämma, så att de inte vågar skriva skit. De vet nog redan vad som är rätt eller fel, men gör medvetet fel för att mobba.

    Svara

  Vem är Ben Mitkus?

  Svara

   Halvbror till Isabella Löwengrip.

   Svara

    Va? Är det sant? Det hade jag helt missat!

    Svara

     🤦🏼

     Svara

    Du kunde inte svara trevligt.

    Svara

     Vari ligger det otrevliga?

     Svara

     Sluta var så kränkt.

     Svara

      Det var väl till 20:11, inte till mig, 20:13?
      Ibland svaras det så att man inte vet till vem. Här verkade det att 20:11 skulle sluta vara kränkt.

      Svara

       Hade det varit till dig 20:13 hade den legat snett under din kommentar.

       Svara

        Jag vet, jag vet. Ville bara vara säker, för ibland postar folk till fel ställe.

        Svara

       Jag är inte kränkt tyckte bara att det var ett dumt svar, det funkar ju att svara riktigt.

       Svara

  Hade jag sett min sons instagram här, så hade taket lyft här hemma…👹👹👹

  Och en annan grej, har anställda och några födda på -90 talet och det är dom värsta bottennappen!!! Inte alla, men dom flesta! Har praktikanter som är födda från -00, sjukt stor skillnad!

  Svara

   Stor skillnad på om man är född tidigt eller sent 90tal tycker jag.

   Svara

    Som är jävla minfält att kommentera här nu för tiden….. jag skrev rätt tydligt INTE ALLA, och enligt mina erfarenheter så nej, spelar ingen roll om du är född ~94 eller ~99.
    Men visst är du född 1 januari ~90 så kanske du är safe🤙..

    Svara

     Varför hetsar du upp dig för? Enligt min erfarenhet är det stor skillnad på de födda tidigt 90tal och sent 90tal.

     Svara

     Men vad skrev Anonym / 19:40 som var hemskt, kommentaren bidrog endast till ytterligare ett sätt det kan vara.

     Det är väl snarare ditt sätt att reagera och svara på som sänker kommentarsfältet. Dig skulle man inte vilja ha göra med direkt.

     Svara

      Så du menar att en människa här sänker denna blogg 😂

      Svara

       Ditt förargliga svar höjer inte direkt stämningen.

       Svara

   Vad är de största skillnaderna? Jag har också förstått att 90-talister inte är att leka med.

   Svara

    Mognadsgraden tycker jag. De jag jobbar med födda 90 till 93 har annat sätt att vara än de födda i slutet. Men kan ju ha med ålder att göra, de födda i slutet av 90talet är ju bara strax äver 20.

    Svara

    Jag skulle säga att det är den fria uppfostran som föräldrarna tillämpat ganska hårt, då ofta föräldrar födda på 70-talet. Så jag skulle nog säga att 90-talister med föräldrar födda på 70-talet är värst. Fri uppfostran har såklart förankrats även i föräldrar födda under andra årtionden men just 70-talisterna står ut ur mängden.

    Svara

   Eller väldigt individuellt? Några av de latasta på mitt jobb är födda på 60-talet. Sover på arbetstid o vägrar ta till sig av kritik osv. Anser ändå att det är ledningen/chefens jobb att se till att den anställda gör sitt jobb? Oavsett när du är född.

   Svara

   Haha, håller med! 90-talister, nåt gick fel med den generationen!

   Svara

    Det är väl de som har uppfostrat oss som det är fel på?

    Svara

     Eller hur, skyll på 60 och 70-talisterna som brast i uppfostran.

     Svara

   Vad upplever du som dåligt med personer födda på 90-talet, som skulle vara typiskt för åldersgruppen?

   Bara nyfiken 🙂

   Svara

    Om du frågar mig, så är min teori att 90-talisterna är dom första curlade ungarna.
    Sen kom man på att man slösat en hel generation på att en ”bebis” ska ”bestämma” allt. Så då blev det hårdare (läs vanliga) tag igen 😉
    (Bara en teori med en gnutta iron och allvar, så ni behöver inte bli helt galna ni som är ~90 talister.)

    Svara

     Det är inte vi 90-talister då som jobbar 3 jobb för det är omöjligt att få ett fastjobb för alla vill bara ha vikarier, för att kunna spara till en lägenhet som inte finns? På eran tid kunde man väl köpa hus för en femma🤮 om ni gamlingar kunde va lite trevliga mot service personal kanske det kunde va kul att jobba och va glad.

     Svara

      Det här! Om inte tidigare generationer inte hade förstört planeten och samhället och kanske kunde uppföra sig hade vi inte haft de problem vi har idag!

      Svara

      Nog finns det duktiga 90-talister också som sliter, tyvärr säger erfarenheten att de inte är så många.

      Svara

       Men sluta.

       Svara

       Slår vad om att de flesta 90-talister, och tidiga 00, sliter betydligt mer än sina föräldrar. Det är så världen ser ut, även om man är för upptagen med att se ner på yngre generationer för att begripa det.

       Svara

        Klart de gör. Redan tidigt, innan betygen ens behöver vara bra, blir du pressad att ha höga betyg. Låga betyg = ingen framtid. Finns inget utrymme för att växa upp och hormoner med allt vad det innebär. Och jobba efter 9an? Glöm det. Du får knappt jobb efter gymnasiet.

        Svara

       Haha men sådär sa man ju om 80-talister på ”min” tid också. Att de unga inte har någon hyfs och bara vill få allt serverat på silverfat. Sades säkert om 70-talisterna också när det begav sig.

       Svara

     Mrs C när kan du vara född då? Det kan mycket möjligt vara så att 90-talister är curlade, vad vet jag? Tror dock att det är väldigt individuellt, här med. Tex, dagens barn sätter man en telefon eller padda i handen för att man inte ”orkar”.. Det är lättvindigt.. du själv får lite tid över. Och aldrig har barn mått så dåligt som de gör nu. Hej sociala medier. 80-talister super och har sex med barn. Vad gick fel med den generationen?

     Svara

   Förlåt, men är så jävla trött rent ut sagt på att höra att vi som är födda på 90-talet är så dåliga att ha och göra med i jobbrelaterade sammanhang. Vi är curlade, vi är lata, vi gör inget, vi är psykisk instabila..

   Vet ni hur många av oss ser det? Vi har aldrig fått testa på att vara olyckliga – och det är inte vårt fel. Våra föräldrar har skyddat oss från att vara olyckliga hela vårt liv. Många av mina vänner har aldrig varit på en begravning, för föräldrarna tyckte det var onödigt och inget som barn skulle behöva genomlida. Hela skolan handlar om att ” bara vi sköter oss i skolan kan vi göra vad vi vill med våra liv”. VAD VI VILL. Vi pushas framåt hela tiden och helt plötsligt står vi på andra sidan av skolan och är allt annat än lyckliga. Vi har krockat med verklighet och ingen vet hur vi ska hantera det. Ingen vet hur man hanterar olycka för ingen har fått testa. Många av mina vänner vill ha en fast tjänst för att på så sätt få grepp om verkligenheten, men 90-talisterna är ju inte bra att ha på arbetsplatser eller hur? För vi är ju curlade. Så vi hamnar på vikariat. Förlängda vikariat. Vi tappar helt lojalitet för företag – för ingen vågar satsa på oss och anställa oss. Varför ska vi satsa allt, om och om igen – när ingen vågar anställa oss. Ingen vågar satsa på oss.
   Jag har läst mindre forskningsstudier som visar att 90-talister, hellre har en lägre lön och jobbar med någon som hen vill än har ett jobb som hen inte vill ha med högre lön. Ingen annan generation visar samma resultat.
   Så, vi kanske bara vill vara lyckliga – för att alla andra generationer har sett till att vi inte får vara det.

   Svara

    Det du skriver om arbetsmarknaden kan väl inte vara bundet till en viss generation? Är det inte den allmänna situationen på arbetsmarknaden som gör att det är svårt att få fast anställning (tillsvidare anställning)? Företagen vill helst ha det så p.g.a. LAS.

    Där jag umgås har det aldrig hörts något om att man pekar ut en generation som t.ex. 90-talister på det sätt som du beskriver. Vem gör det på ett seriöst sätt? Är det inte bara ett sätt att nedvärdera någon på?

    Hur som helst. Ni är mellan 20 och 29 år. Vuxenlivet har precis börjat och troligen kommer ni att lära er om verkligheten på vägen framåt i livet. Typ som en upptäckarresa med bra/dåliga äventyr och inte veta vad som finns runt knuten och väntar på er. Låter spännande tycker jag.

    Svara

     Jo till viss del nog, många arbetsplatser vill ju ha en 25 åring med lika mycket erfarenhet som man har levt, typ.

     Svara

   Jahapp är född -95 och sliter arslet av mig på jobbet. Hoppas inte den där tanken om 90-talisterna kommer bita mig i röven när jag ska gå vidare i min karriär

   Svara

    Men man måste kunna skilja på generaliseringar och dig själv enskilt. En generalisering omfattar aldrig alla. Konstigt att någon alltid ska påpeka ”inte jag”.

    Svara

   Tydligen utgör 90-talister en oproportionerligt stor andel av patienterna inom akutpsykiatrin/psykiatrin, så något gick uppenbarligen fel.

   Svara

    Det kanske är samhället i stort det är fel på? Psykisk ohälsa har ökat bland alla.

    Svara

     Känner stor oro bland ungdomar som mår psykiskt dåligt eftersom psykiatrin suger. Många som inte får hjälp och har dom ej pengar att gå privat ja många orkar nog inte med. Tror jag ska ta upp detta på flera olika sätt. Så tragiskt när unga inte orkar mera.

     Svara

    Brukar det inte va så att typ varannan generation har slappare uppväxt? De föräldrar som haft strikt barndom har en tendens att curla barnen mer och när de curlade barnen själva blir föräldrar vill de vara striktare osv? Har för mig att jag läste det någonstans så källkritiken kommer inte längre än till mitt minne (som visserligen inte är att skryta med)

    Svara

     Själv blev jag inte curlad. Har inga planer på att curla mitt barn heller. Blir upprörd när jag ser föräldrar idag som inte säger till sina barn.

     Från det ena till det andra. Generationen män, blir inte dom curlade oavsett årskull? Vad har du för svar på det mrs c?

     Svara

      Jaaa, älskar människor som skriver ”men iiinte jaaaag” när man pratar om något generellt. Nu sa jag inte att det är så utan att jag tror mig hört någon studie om det.

      Men jaaaaa, män om någon grupp har väl alltid blivit curlade? Är det en seriös fråga? 😂

      Svara

       Jaaaa äääällsskkkar folk som skriver något generellt och ingen får ifrågasätta. Jaaa ääälskar folk som skriver så också 👆

       Var frågan ställd till dig? Och troligtvis lika seriös som ditt påstående om curlandet. Eller lika seriöst som mrs c påstående om att 90 talister är hemska människor. 🤷‍♀️

       Svara

    ”Något gick fel”. De föddes in i en värld där allt går ut på att kämpa och bli någon. Dominerat av pengar och kändisar samtidigt som det knappt finns jobb och bostäder. En del skulle ut i vuxenvärlden under senaste krisen. Och… Föräldrarna var oftast 60talister.

    Svara

   Finns det fortfarande gamlingar som gnäller på ”millenials”? Skärp dig för fan, det är så typiskt medelålders att gnälla på dagens ungdom. Lär dig att anställa bättre personer då om det är så jävla jobbigt.

   Svara

    Jag håller fullständigt med dig, Marika, trots att jag passerat 50. Att klumpa ihop människor på det där sättet är så dumt.

    Svara

     Om du inte ”klumpar ihop” människor när du pratar generellt kommer du ha väldigt lite att säga. Bättre att inte ta generaliseringar personligt. Stämmer argumentet eller beskrivningen inte in på dig, gå vidare och läs någonting annat, eftersom det inte berör dig så kan du lugnt låta den som det berör svara på argumentet eller beskrivningen.

     Svara

    Japp tydligen. Själv så jobbade jag hemma igår för att få undan saker då det är så mycket att göra på jobbet. Har flyttat från Malmö till Göteborg pga jobb och under studietiden jobbade jag extra med inte särskilt glamourösa arbeten. Japp jag är 90-talist.

    Har själv sett 50-talister som mest verkar längta efter pensionen och inte kan ta till sig ny teknik. Inte baserar jag min uppfattning om en hel generation utifrån några personer som råkar tillhöra den generationen.

    Svara

     Det är tyvärr en generalisering som ”stämmer”. Många plus 50 – 55 som glatt säger att de inget kan om datorer och får det att låta som en godtagbar ursäkt för att undvika att ens lära sig. De blir ändå färre och färre med tiden.

     Svara

  Och flera kompisar till mitt barn (9 år!) får skaffa egna användare på Instagram… Det spelar ingen roll om deras egen sida är låst när det finns så jävla mycket skit på andras bilder!

  Svara

  Minns när jag var i mellanstadieålder och skrev nåt taskigt till nån inne på lunar (vi pratar typ år 2002). Hon skulle anmäla mig och jag gick flera veckor och var livrädd för att mamma skulle få ett brev från polisen… Det var tider det känner jag.

  Poängen är att jag var jävligt rädd och gjorde inte om det. Ungarna måste lära sig.

  Svara

   Ett lunarstorm bråk på min ”ort” urartade till att ena sidan satte upp bilder på en av tjejerna på ica, konsum och i centrum där det stod att hon var en hora. 🤦🏼

   Svara

  Off topic, har googlat, men hittar inget svar.

  Vet någon vad det betyder när någon gillar min bio (alltså profiltext) på Tinder? Jag fick ett meddelande att ett tidigare ex, som jag hade matchat med på Tinder för länge sedan, hade likeat min profiltext. Tydligen är det någon ny uppdatering på Tinder?

  Svara

   Vad det betyder? Ja, att den gillar din text?

   Svara

  Dessa kommentarer gör en mörkrädd. Hur kan man sitta och skriva en massa hat till en människa man inte känner? Vidrigt. Riktigt vidrigt. Helt avsaknad av konsekvenstänk.

  Svara

   Och så finns det dom som försvarar dessa typer. T o m en och annan bloggare. Hemskt.

   Svara

    Ja men skriv ut vilka bloggare, istället för suspekta antydningar som ingen ändå kan gissa sig till vem det är. Det är också en form av mobbing, att i förtäckta ordalag kritisera någon, men inte riktigt stå för kritiken.

    Svara

  Men det är inte så konstig, titta bara härinne och på nätet i övrigt hur vuxna människor beter sig mot varandra, är ni på allvar förvånade över att ungar tar efter?

  Svara

  Dags för internetförbud kanske? Hade skämts ögonen ur mig om min unge ertappats med att skriva såntdär! Fan blir ångestfylld när jag själv bara kritiserar dåliga beteenden att sitta och skriva såntdär regelrätt hat och påstå att någon förtjänar de mest horribla förolämpningar i massor känns så himla världsfrånvänt. Vem har fostrat dessa monster? Känner mig manad att sterilisera mig själv och erbjuda samma sak till alla jag känner. För att bryta detta sjuka mönster!

  Svara

  ”mongo är ett funktionshinder” haha, dog lite när jag lästa den kommentaren, dock bra att hon vet att man inte ska använda fula ord eller använda funktionshinder som skällsord.

  Svara

  Tänker detsamma

  Svara

  Ett test om du är satt i modd?

  Svara

  Majonnäs?

  Svara

  du ger mig migrän, har du piller mot det också??🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  Svara

  Alla som tycker man borde få ta ungarna i nackskinnet räcker upp en hand!

  Svara

  Vad gammal jag känner mig ibland 🤔 Hur ska Sverige gå runt i framtiden, med den generationen bakom spakarna?
  Verkligen oroväckande låg nivå…är det miljöförstöringen som gör ungdomar så otroligt korkade???
  Usch.

  Svara

  ””Våra dagars ungdom uppträder ohövligt, föraktar auktoriteter, har ingen respekt för äldre människor och pratar när den borde arbeta. De säger emot sina föräldrar, skryter på bjudningar, glufsar i sig maten och tyranniserar sina lärare.”

  -Sokrates (+2000 år sen)

  Svara

  Sinnessjukt att folk måste trycka ner andra. Måste vara jobbigt att växaupp idag där allt dokumenteras på sociala medier, och om man är ”influencer” eller lite i rampljuset så gud förbjude om man råkar göra ett misstag eller hamnar snett. Även OM det nu skulle vara så att Nicci såg en chans att få lite fame så är det väl henne och Ben det rör, låt dom lägga det bakom sig nu. Det är två unga människor som gjort både bra och dåliga saker båda två. Jag tror knappast att alla som sitter och hatar själva är så mycket bättre. Pinsamt att man låter barn sitta och kasta så mycket skit på internet, och ännu mer pinsamt att ÄVEN vuxna människor sitter och hatar på en ung tjej på detta sättet.. skärpning!

  Svara

  Du tog inte med Samirs kommentar där han gav Ben Mitkus en känga

  Svara

  Så Nicci Hernestig var kändiskåt redan för 5 år sedan? Ingen överraskning direkt…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.